תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הפרט הבא: Intel core 2 Quad Q9450 @ 2.66Ghz 2GB 8800GT 1GB מריץ XP SP3 מיד ברגע התקנת המשחק הראשון(סימולטור FS2004) שמתי לב שהמחשב לא עובד כמצופה - פריימים נמוכים והרבה קפיצות בגלל שהמחשב חדש,ואינני יודע אם כרטיס המסך פגום או לא מכוון כראוי אני לא פונה כרגע לחברה לפני שאני שולל את שאר הרכיבים ובדיוק פה אשמח לעזרתכם, כיצד אני יכול לעלות על הבעיה? או לשלול בעיות במערכת? 3DMark06 נתנה ציון של 12579 - האם זה נחשב תקין? אשמח לכל מידע שאתם יכולים לתת תודה 3Dbuster
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכם שלשום יום שישי עשיתי UPDATE ל WINDOWS ואחרי שיסתיים אני לא מצליח להיכנס לאינטרט , הוא רושם לי כבל רשת מנותק (יש לי ראוטר) החלפתי כבל ולא עוזר התקנתי מחדש את הכרטיס רשת ועדיין לא עובד ,המחשב מראה שהוא מנסה להתחבר לראוטר אבל מתנתק יש למישהו רעיון?????
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את המחשב החדש היתקנתי את כול הדברים גם את הקול וזה הותקן ואפילו מופיע לי בלוח בקרה את ההתקן של הקול אבל שאני מדליק שירים הוא משחק אין בכלל קול1! הוקול לא מושתק!!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
חברה ההודעה כבר אומרת הכל מקווה שתעזרו לי בבעייתי. תודה גדולה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לפני כמה זמן החלפתי את כרטיס המסך שלי ל-geforce gt 7300 128mb ואפילו המשחקים הכי קלים נתקעים כל 5 שניות לאיזה דקה ושוב
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום! היה לי על המחשב צורב רגיל (slave) וכונן DVD (מסטר). היום קניתי צורב DVD ורציתי להחליף אותו בצורב הרגיל אז שמתי את הצורב DVD על slave וחיברתי אותו למחשב ( חיבור עם הרבה פינים וחשמל) באותם כבלים שהיו מחוברים לצורב הרגיל לפני כן. כשהפעלתי את המחשב כלום לא עלה- פשוט כלום מסך שחור כל הזמן! מה הבעיה ? מה צריך לעשות? תודה מראש לעוזרים יגאל
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-KSP, עם לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי ווינדוס והכל טוב, אבל, הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם. בדקתי בביוס, שם הכל בסדר, אבל הווינדוס לא מזהה כלום, בעיקרון ב-control panel תחת האפשרויות של הקול במחשב, כתוב " No audio device"... ניסיתי להתקין את כל הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם, אבל זה לא עזר במיוחד... תודה מראש, גל.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי , שאלה למביני עניין. מחשב i7 12700 rtx 3060 ti ram 3200 mhz 8x2 ולוח אם b660 שיחקתי כמה משחקים הכל היה טוב ויפה אבל לאחר כמה שבועות היו לי מין תקיעות במשחק. frame freeze לאחר בדיקת אופציות פשוט הפעלתי אופציה של ווינדוס 10 hardware accelerated gpu scheduling וכל המחשחקים ששיחקתי בהם הכל הסתדר והכל חלק כל משחק מעל 150 fps מוורזון עד מחשקים כמו ליג אוף לגדנס. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי פורמת והתקנה של מערכת הפעלה, ה-HD שלי הוגדר כהתקן חיצוני. הוא מותקן כ-SATA2. מה הסיבה לכך ? האם קיימות הגדרות כל שהם מתוך מערכת הפעלה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ויש לי דיסק התקנה מקורי אבל אין לי את הסיריאל מה אני עושה? איך אני משיג? ועוד שאלה שאי מפרמט לבד אחרי שאני מתקין את הווידוס והכל אני צריך גם להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם/כרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
תראו קניתי 2 סטיקים של TWINMOS של 1 גיגה .. DDR2 667 ובתוכנה CPUZ הוא מראה לי שהזכרונות פועלים על 315 משהו כזה... הנה הוספתי שני תמונות מCPUZ זה אמור להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש Win XP לאחר יום עבודה המחשב החל להתרסט כל כמה דקות. מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ADSL פנימי יושב על PCI מדגם GlobespanVirata הבעיה שאני לא מצליח למצוא/להתקין אותו ב VISTA אשמח לעזרה וייעוץ, תודה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה די רצינית.. שאני גרמתי לה.. הורדתי איזה תוכנה..לא הצלחתי להפעיל אותה וקראתי באיזה פורום שעל מנת להפעיל אותה.. צריך לנתק את הכוננים . ומישהו שם הגיב שבמקום לנתק אפשר פשוט ללכת לdevice manger ולעשות disable ל ata/atapi משהו כזה.. בכל מקרה הלכתי לdevice manger ועשיתי disable ל primary ide ולsecondary וגם לintel contoroller משהו כזה.. ואז עשיתי restart ושהוינדוס עולה אני רואה רק את התמונה של השולחן עבודה בלי אייקונים בלי כלום.. וזהו יש לי 2 כוננים במחשב..ועל כל כונן וינדוס, והוינדוס השני כן עובד(זה שאני מקליד ממנו כרגע) . מישהו יודע אולי איך אני יכול לסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-