עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosda-boy,

כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by x-pac,

יש לי 2 בעיות הEVEREST לא מראה לי את הטמפרטורה של הלוח והEVEREST בגירסה החדשה ביותר וכש אני מפעיל את המחשב זה לא מראה לי את השם של הלוח את הסמל של החברה כמו שזה מראה באינטל או אסוס

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by rm6,

היי הבאתי איתי 2 כושיות הראשונה היא האם אפשר ניתן לחבר את המחשב למסך טלויזיה ע"י שימוש בכבל כמו שנהוג לחבר לפטופ למקרן או למסך גדול וגם אם אין לי tv out במחשב 2. שמעתי שקיימת תוכנות "שמספרות" לך בדיוק אילו רכיבי חומרה מותקנים במחשב וככה אפשר לגלות אם הספק שלך הרכיב לך מחשב לפי המפרט שמכר לך או שעבד עליך תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. Started by Yosi123,

שלום חברים אני מחפש מגבר לאינטרנט שתיהיה קליטה חזקה בלי ניתוקים יש לי ראוטר של בזק D-Link תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by tidan,

שלום! רכשתי מאיץ גרפי של asus דגם: x1950xtx crossfire מהכרטיס יוצא כבל עם שני יציאות מתח אני מחבר אותו לחריץ ולאן אני אמור לחבר את המתח יש על הלוח חריץ של מתח עם 4 פינים האם אני אמור לחבר אחד מהכבלים או שאני אמור לחבר את שניהם למקום אחר על הלוח תעזרו לי נ.ב. הכבל שיוצא מהכרטים בא עם 4 פינים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by PrefaceAlumni,

.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by micha17,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנות שונות כמו מסנג'ר ,MAXTHON,The All-Seeing Eye. אני מצליח לגלוש באינטרנט רק דרך האקספלורר.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by trxman,

שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. Started by law89,

אני רואה את האתר במחשב בצורה שונה לחלוטין בעוד בסמארטפון האתר מופיע כמו תמיד. האם בוצע איזה שדרוג/שינוי באתר בימים האחרונים?

12. Started by yossia23,

שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון לפני חצי שנה בערך ועד עכשיו -כשאני משחק במשחקי תלת מימד התחילו להופיע לי כל מיני קווים על הדמויות בתלת מימד(שלא צריכים להופיע) בנוסף לכך התגלתה בעיה חדשה ביומיים האחרונים כשהתצוגה על מסך המחשב כל 2 דקות פתאום נהיית כהה קצת מתכווצת טיפה ואז מתרחבת ומתבהרת שום חלק במחשב שלי לא באוברקלוק עדכנתי דרייבר למסך קודקים ,ניקיתי אבק.בדקתי חיבורים של הכרטיס לAGP -ולחשמל - שום דבר לא עזר מה לעשות? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by Raffa,

ובכן, קניתי לפני כמה חודשים את הכרטיס מסך הכי חדש בשוק כשהוא יצא, ה radeon 9800 pr0 xt המתקדם ביותר. בכל מקרה באותו זמן לא ממש שמתי לב לאיכויות שלו, אבל מאז DOOM3 אני רק מתאכזב. כל פעם שאני מסנה להריץ את המשחקים על גרפיקה גבוהה המשחק מתחיל לקרטע ורואים כמו נקודות כאלו על המסך, הבעיות האלו הופיעו במשחקים Doom3, FEAR, quake 4 וכל אלו מקוריים כמובן. במחשב יש לי כג'יגה זכרון ומעבד של 2.6 פנטיום 4 של אינטל. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה והכרטיס מסך פשוט לא יכול להפעיל את המשחקים האלו? או שהאם משהו אחר במחשב שלי גורם לכך. ד"א, יש לי את הדרייברים החדישים ביותר לכרטיס המסך. תודה מראש. (שם הכרטיס - Hercules 3D Prophet Radeon 9800XT 256MB)

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה שאני מכניס דיסק של אקספי טוב שבדקתי והוא עובד אצלי במחשב ואצל אחרים הנורה הירוקה של הכונן דולקת והאו לא מגיב לא מעלה לי את הבוט של ההתקנה בבקשה תעזרו לי בתודה lidor_abo

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. יש לי 965 של אינטל ויש לחי כרטיס מסך 7600GS עם TV OUT ויש לו SVIDEO. חיברתי מתאם ל RCA ותמיד זה עבד. לפני כמה זמן זה לא עבד וגיליתי שהמתאם התקלקל(לא יודע איך אבל כשהחלפתי לאחר הכל עבד יופי). פתאום לא עובד לי היציאה לטולויזיה. אין אפשרות לעשות אפשור בדרייבר. ואפילו לא רואים בטלויזיה את ה BOOT. יש מצב שהכל בגלל עדכון ביוס שעשיתי? או שיש מצב שהכרטיס מסך עושה קצר ביציאה שלו ובגלל זה הוא שרף לי את המתאם או שהיציאה בעצמה התקלקלה. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. מאז שהקנתי את ה CREATIVE 24BIT LIVE (כרטיס קול) המחשב לפעמים קורס לי במשחקים (מסך כחול) עכשיו חשדתי שאולי זה בגלל התנגשות חומרה אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה בלוח אם (AC97) אבל רק כדי ליהיות בטוח הוספתי לדיון 2 קבצי MINIDUMP אם אפשר שמישהו יציץ בהם ויאמר לי בדיוק מה הייתה הבעיה. תודה רבה והמשך יום נעים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם דיסק קשיח IBM 36.4GB 10K Ultra160 SCSI SL HDD. התקנתי על הדיסק הנ"ל XP בלבד. כשאני רוצה לחבר HD SCSI נוסף (זהה בהחלט רק של HP) - אני מקבל הודעה על כך שלא נמצאת מערכת הפעלה. נסיתי כמובן כמה וכמה אופציות חיבור (מיקום ע"ג כבל SCSI), ונאדה... לא מוכן לעלות. הסיבה לחיבור היא הוצאת נתונים מהדיסק שאמור להיות משני. אהיה יותר משמח לקבל כל הצעה שהיא.... תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by shoomil,

התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by ic10,

שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. Started by AndreyT,

שלום לכולם, אחרי פורמת והתקנה של מערכת הפעלה, ה-HD שלי הוגדר כהתקן חיצוני. הוא מותקן כ-SATA2. מה הסיבה לכך ? האם קיימות הגדרות כל שהם מתוך מערכת הפעלה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. אהלן, הרכבתי מחדש את המחשב שלי ונתקלתי בבעיה שאחרי זיהוי ה IDE ופירוט החומרה של הביוס, בשלב שאמור להשתלט ה WIN ולעלות המחשב פשוט נתקע באותו מסך של פירוט החומרה. כמו כן ה DLED(נורות בקרה) מראות שהכל תקין - 4ירוקים אני חושב שחיברתי את כל הדברים החיוניים לצורך הפעלה.. חיבורים ל MB: PW S PW LED RES S ATX 12 (החיבור השמן והרזה) כמו כן IDE לHD (בו מותקנת מע' הפעלה) וIDE לשני כוננים אופטיים. המפרט: MSI 845 PRO 384MB SDRAM P3 1.4 HD - WD 120 DVDRW CDR

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by D.r Bit,

.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. שלום, המחשב שלי התחיל פתאום באמצע העבודה להראות מסך כחול של WINDOWS אבל לא זה שאומר שיש בעייה בקובץ אלא מודיע על MEMORY MANAGMENT, IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL או דברים שונים כאלה לאחר מכן או אומר שאם זה פעם ראשונה שזה קורה אז לעשות RESTART למחשב ועם לא אז זו כנראה בעיית חומרה ובסוף ההודעה הוא רושם כתובת של הזיכרון (כל פעם משתנה) ואז כותב "Begining dump of physical memory... נראה לי שזו בעיית חומרה, (כי זה חוזר על עצמו עכשיו כבר לעיתים קרובות) או שישר נכנס ל-STANDBY. שלחתי אותו לתיקון והם בדקו ולא מצאו את הבעייה כמו כן גם לא ראו את המסך הכחול. מישהו יכול להגיד לי באיזה כיוון הבעייה. כי הרצתי תוכנה לבדיקת הזיכרון כמו MEMTEST86+ והיא לא גילתה כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by saladin,

שלום, יש לי מחשב במודל המצויין מעלה, את הדריברים יש לי, אני צריך את התוכנה שלו, כדי לאפשר את הצירופי מקשים Fn וכו'. ברשת אין, ואם אני לא טועה סוני מספקים את זה רק עם מחשב חדש בלבד (תמוה). המחשב בן כמה שנים, הדיסקים לא עברו עם המעבר דירה / ברחו אל החופש. לאחר שיחה עם נציג תמיכה של סוני, מסתבר שגם בארצנו בקטנה אין דרך להזמין את דיסק התוכנות, אלא אם כן יש לך קרוב בארה"ב. אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים