תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5W DH DELUX עם מעבד intel 6600 שמופעל ע"י ויסטה, לאחר בערך 10 דקות שאני לא משתמש בו המחשב נכנס למצב low power status, וכאשר אני לוחץ על העכבר הוא חוזר למצב שהיה בו לפני כן, עד עכשיו הכל טוב ויפה עד אשר ראיתי שכאשר הוא נכנס למצב הזה האימיול מפסיק לעבוד ובטח גם תוכנות אחרות, איך אני מגדיר אותו אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בחלק הקדמי של המארז חיבור למיקרופון,אוזניות,ו 2 חיבורי USB אבל החיבורים של המיקרופון והאוזניות לא עובד רק ה-USB אמרו לי שאם מאחורה מחוברות אוזניות או רמקולים אז זה לא יעבוד שזה מחובר מאחורה אבל ניתקתי מאחורה ועדיין לא עבד לי בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הנה אשכול אחר שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160948.0 לא ענו לי ויש לי עוד בעיה אז ככה יש היתתה לי את אותו הבעיה רק שעכשיו המחשב בכלל לא נדלק אפילו לא המאוור של הספק אני ילך עכשיו לבדוק אם הספק מקבל מתח (למרות שנראה לי שכן) ואני יערוך וגם אם הספק עובד אז מה יכולה להיות הבעיה (מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי זיכרון חדש twimos 512mb 2.5cl עכשיו שאני מנסה להפעיל אותו עים v-data 256mb 3cl הוא עושה ציפצופים אבל שאני מפעיל אחד מהם לבד הכל עובד טוב למה ומה עושים בנידון תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש ואיני שומע כלום .התקנתי את כל העדכונים הנדרשים כולל SP1+SP2 . עדכנתי את כל הדרייברים גם מהאתר של גיגבייט. לוח האם שלי:GA-8I945P-G 945P מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
שלום קניתי ספק 400 librty והארד דיסק 250g s,ata 2 של maxtor אכשיו התקנתי הכל סבבה זה מראה לי שהארד דיסק 130 גיגה למה זה ככה והדגם שקבילית זה בסדר כתוב עליו 250 למה זה תודה גיל לוח asus pmld2
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב שלי מאבק וחשבתי לעשות לו אוברקלוק, התקנתי תוכנה מקורית של לוח אם והוא הראה לי את נתוני המחשב בזמן אמת, ואז ראיתי שיש לי בעיה עם מאוור. התוכנה רושמתWARN. SYSTEM FAN ורושמת את הRPM שלו שהוא עומד בסביבות ב2200, שימנתי אותו מחדש וזה לא עזר. ערכתי ניסוי,לקחתי שניי דפי ניר ושמתי אותם משני צדי המאוורר ("חנקתי אותו"), אז התוכנה הראתה 3000 סיבובים לדקה וההזהרה נפסקה. המאורר ממוקם מקדימה של המחשב והוא מחובר ללוח אם מאוורר 80 מ"מ. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ובמיוחד הפתרון לה אז הודה מאוד תודה.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות צורב ה - DVD שלי: NEC ND-3520AW החליט להתחרפן. הוא צורב בלי שום בעייה אבל כשאני מוציא את המדיה שנצרבה ומכניס חזרה לכונן הוא לא מזהה את המדיה שהוא עצמו צרב. בזמנו עבדתי עם קושחה גרסה 3.04 ואז עברתי ל 3.05 והכל עבד. משום מה לפני כמה שבועות התחילה הבעייה, עידכנתי גם לגרסה 3.07 ואחרי זה לגרסה האחרונה של ליגי 2.05. העניין הוא שהמדיה כן מזוהה בכל מחשב אחר, רק לא בכונן המקורי שצרב אותו. אם לעומת זאת אני מכניס מדיה חדש אין לו בעייה לצרוב עליה. אני חושש שיש בעית חומרה אמיתית כי בזמן איתחול והעלאת מערכת ההפעלה הכונן בכלל לא מחפש את המדיה שבתוכו, כמו שכונן נורמלי עושה. יש למישהו פתרון לנושא או שאני צריך לקנות כונן חדש? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שני הקבצים נוצרו במהלך משחק בהלף-לייף אפיסוד 1 . תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon xp 2600+ במחשב, המחשב "הפסיק לעבוד" ולקחתי לתיקון ..בתיקון החליפו לי את הלוח אם ללוח הבא : MSI KM3M-V מאז ההחלפה המחשב שלי נכבה באקראיות (כבר 4 פעמים היום מאז שקיבלתי את המחשב בחזרה מהתיקון) הבעיה העיקרית שלי אבל היא שמאז התיקון windows מראה לי שהמעבד שלי הוא amd athlon xp 2000+ (1.6ghz)...מה אני אמור לעשות עכשיו ? התקשרתי לטכנאי והוא טען שהמעבד שלי "לא מוגדר".. יש סיכוי שהוא פשוט החליף לי מעבד ? או שאני לא עושה פה משהו נכון .. מחכה לעזרה תודה מראש בן
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
אז ככה שלום לכולם, יש לי בעייה קטנה ואני חושב שאתם תוכלו ליפתור לי אותה. קיבלתי כרטיס קול זמני של STLabs ועכשיו התקנתי את כל הDrivers והכל יש קול שומעים יופי טופי אבל, הleft אצלי זה right והright זהleft אולי יש איזה דרך להפוך את זה והרבה אמרו לי שיש תודה ומקווה שתעזרו לי ;D
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד. פתאום בלי שום סיבה הצורב DVD החליט שהוא לא קורא לי דיסקים DVD. לא יודע למה אבל לא משנה איזה דיסק DVD אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, וגם על דיסקים DVD לא נותן לי לצרוב. זה מוזר כי CD הוא קורא בלי שום בעיות וצורב עליו, הבעיה היא רק שפתאום לא בא לו לקרוא DVD. משהו מכיר אולי תבעיה ויכול לעזור לי? זה ממש חשוב...
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז הזמנתי את המפרט (נמצא בפרטים שלי) וקראתי בפורום קצת על "איך מרכיבים מחשב" והכל ... (יש לי ידע בסיסי ו..manuals באים עם כל חלק..) כרגע אני רוצה לדעת .. המעבד שלקחתי (+amd athlonX2 4200) ..הוא בא באריזת BOX .. הוא מגיע עם משחה טרמית ? או שאני צריך לקנות ולשים לבד ? ו...חוץ מזה אני יודע פחות או יותר מה ואיך להרכיב .. אם יש עוד כמה טיפים של דברים שלא לעשות! אז תגידו .. תודה ;D עריכה : קראתי טיפה יותר והבנתי שהמעבד מגיע עם פאד טרמי מובנה כזה ... אפשר לנעול מצטער שלא התעמקתי יותר בנושא לפני שפתחתי דיון חדש
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 866 512 RAM האם יחזיק האיחסון 4 דיסקים קשיחים אשר יהיו בשימוש למחשבים ברשת מקומית כמו שרת אבל לא רק איחסון כתיבה וקריאה כרגע יש עליו WIN2000
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
-
היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ADSL פנימי יושב על PCI מדגם GlobespanVirata הבעיה שאני לא מצליח למצוא/להתקין אותו ב VISTA אשמח לעזרה וייעוץ, תודה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה "כפתור ימני" בעכבר על קובץ וידיאו כלשהו . . . כל המסך כזה,מהבהב לשנייה, כאילו כיבו אותו והדליקו אותו תוך פחות משנייה. אחרי שזה מהבהב אני יכול לראות את הסרט כרגיל ואין שום בעיה עם צפייה בסרטים. זה לא קורה לי בשום קובץ סוג אחר. מה הבעיה ? אולי מקודדים (יש לי על המחשב K-Lite Mega Codec Pack 1.7) ? אולי דריברים ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס אני מתקין את הכרטיס מסך ועלה לי רגיל המחשב אבל ברגע שאני מכבה או סתם עושה ריסט ורוצה להדליק את המחשב אז לא עולה לי הווינדוס אני צריך להכנס למצב בטוח למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואז עולה לי...1 קניתי כרטיס מסך אז תרידו את הפטרון הזה...!
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-