עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by msd,

שלום לכולם ושנה טובה כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו נדלק, או נותן הודעה כגון No Input Signal גם עם כרטיסי מסך שונים ומסכים שונים, התוצאה זהה. כמו כן נראה שהמסך שברשותי תקין, כיוון שהוא עובד עם מחשבים אחרים. למרות שאינני יודע אם קיים קשר כלשהו, הבעיה החלה לאחר שביקשתי להוסיף כרטיסי RAM נוספים למחשב שברשותי - אולם יחד עם זאת, מדובר בכרטיסים שכלל לא חיברתי בסוף, כיוון שלא התאימו ללוח-האם שברשותי. ניתקתי את המחשב מהחשמל ומכל הכבלים על מנת להתקין את הזיכרונות, אך נוכחתי שהם כלל אינם מתאימים ללוח האם ברשותי, ולכן כלל לא התקנתי/חיברתי אותם. לאחר מכן, ניסיתי להפעיל את המחשב (ללא כל שינוי בחומרה) והבעיה הופיעה. נראה שהבעיה אינה עם המסך/כרטיסי המסך כפי שאמרתי.. כמו כן אינני יוד…

2. Started by xamnon26,

ברשותי כרטיס מסך X600 RADEON ויש משחקים שפשוט באמצע המשחק התמונה קופאת והמחשב עושה RESET לפי מה שקראתי באינטרנט לעוד אנשים זה קורה , אבל לא מצאתי עדיין פתרון לבעיה מישהו מוכן לעזור לי?? ???

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by Xstyle,

יש לי בעיה אם הכרטיס קול שלי המיקרופון לא עובד, וזה לא בעיה אם הכרטיס וניסית כבר הכול תאמינו לי אני לא רושם הודעה לפני שניסתי הכול.... אין הכול עובד חוץ מהיקרופון פשוט המחשב לא קולט תמיקרופון לא במשחקים לא במסנגיר לא באי סי קיו לו בסקייפ לא בכלום למשל במסנגיר אני עושה תשף להגדרה מיקרופון ושיש תטסט הזה אני צועק וזה מראה לי רק חצי פס במד קול.... הלוח אמ שלי זה ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  4. Started by AdidasEA,

היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by AntiSocial,

שלום יש לי מעבד amd athlon xp 2600+ במחשב, המחשב "הפסיק לעבוד" ולקחתי לתיקון ..בתיקון החליפו לי את הלוח אם ללוח הבא : MSI KM3M-V מאז ההחלפה המחשב שלי נכבה באקראיות (כבר 4 פעמים היום מאז שקיבלתי את המחשב בחזרה מהתיקון) הבעיה העיקרית שלי אבל היא שמאז התיקון windows מראה לי שהמעבד שלי הוא amd athlon xp 2000+ (1.6ghz)...מה אני אמור לעשות עכשיו ? התקשרתי לטכנאי והוא טען שהמעבד שלי "לא מוגדר".. יש סיכוי שהוא פשוט החליף לי מעבד ? או שאני לא עושה פה משהו נכון .. מחכה לעזרה תודה מראש בן

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by yotamavi,

בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by moshe20,

הבעיה יחסית למחשב חדש לא כל כך סוחב יש קצת תקיעות וקצת קשה לו לפעמים מה לדעתכם מהחומרה אני צריך לשדרג ולהוסיף(במשחקים עובד חלק) המפרט: E6300 GEIL 512*2 800MHZ GIGABYTE X1950PRO 256MB WD 250KS 16MB ASUS P5B DLX מארז רגיל וספק שבא איתו ומאוור סטוק אהה כן ועוד שאלה רצית לקנות עוד דיסק קשיח של 320 מה כדאי 2.וגם דיסק קשיח חיצוני של 500GB האם המחשב יתמוך בכזה עומס של 3 דיסקים קשיחים

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  8. הנה אשכול אחר שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160948.0 לא ענו לי ויש לי עוד בעיה אז ככה יש היתתה לי את אותו הבעיה רק שעכשיו המחשב בכלל לא נדלק אפילו לא המאוור של הספק אני ילך עכשיו לבדוק אם הספק מקבל מתח (למרות שנראה לי שכן) ואני יערוך וגם אם הספק עובד אז מה יכולה להיות הבעיה (מצטער על הבורות)

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by Oranili,

הוא חם מדי.. 60 מעלות שהוא במנוחה אני רוצה להוציא את המאורר ולא מצליח! יש לי מעבד של INTEL מקורי עם 2 קליפסים הרמתי תקליפסים אין ברגים מסביב למעבד.. מנסה להוציא אותו משחק איתו ולא מצליח !\ עזרה..

10. Started by xxxxxxxxxAngel,

קניתי מחשב חדש והמיקרופון לא עובד לי ולפני זה במחשב הקודם הוא עבד ובשניהם חלונות xp :bash: :bash: :bash: ואני מחבר את זה נכון !!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by valentino,

אתמול קניתי צורב DVD של ASUS. חיברתי אותו לפי הכבלים כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב מסומן שיש לי רק כונן אחד והוא הצורב הDVD והצורב השני "נעלם". הכנסתי דיסק לצורב DVD והוא לא מצליח לקרוא אותו טוב...ניסיתי אחר כך לצרוב משהו בצורב DVD והוא לא צרב. מה אני צריך לעשות? הלכתי היום לחברה והוא חיבר את הצורב והכל היה תקין עכשיו שוב חיברתי ושוב אותו בעיה תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by baruch_555,

איך צורבים שירים כדי שהנגן יקרא אותם? עשיתי צריבת AUDIO בNERO ושהוספתי שירים זה עבר את הגודל של הדיסק אפילו שגודל כל שיר כ-4 מגה בייט, אז צרבתי DATA והנגן לא קלט את זה. צריך לעשות המרה או משהו לפני שצורבים אודיו?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  13. Started by scratch,

שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?

15. Started by The.Game,

אז ככה.. יש לי מחשב בן חודשיים בערך לוח אם של GIGABYTE P35 ומעבד CORE2DUO בקיצור המחשב עושה לי בעיות.. שומדבר לא מופיע כשאני מדליק את המחשב, רק מצב בטוח עובד הווינדוס לא נכנס באופן נורמלי למחשב יש לי וינדוס ויסטה.. אני חושב שזה הבעיה והייתי מפרמט אם יכולתי אבל אפילו ההתקנה של הדיסק פירמוט לא עובדת גם בהתחלה כשיש את הציורים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם לא מופיעים לי כל המחשב חשוך ואז פתאום מופיע הפעלה במצב בטוח.. למה הווינדוס לא קורא לי את הדיסק.. עזרה!!!!!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי לוח אם Asus P5B Deluxe. חיברתי את המעבד זכרון וספר כוח. כאשר אני מנסה להדליק את המחשב אני לעיתים שם לב שהמאווררים של הספק ושל המעבד זזים קצת. אני שומע מין זיק כזה כאילו המחשב מתחיל לעבוד והוא לא נדלק. האם יש למישהו פתרון? תודה רבה, ארז.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by Rudo17,

שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by roma,

הצורב הוא של LG, את הדגם אני לא זוכר. ניסיתי אותו על המחשב של אמא ושם הוא צורב, אצלי במחשב הוא מסרב לצרוב. פירמטתי והתקנתי מחדש את הXP אבל עדיין אותו סיפור, מתחיל לצרוב ופולט לי את הדיסק, ניסיתי גם בנרו וגם באשמפו. יש לכם רעיונות? נ.ב הלוח אם הוא של EPOX 8RDA3I

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by arvas,

אז כך המחשב השני שלי פנטיום3 כותבלי FAILD BOOT ישר איך שהמחשב מתחיל לעלות אני אפילו לא יכול להכנס לBIOS במה הבעיה?

20. שלום! יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, כל פעם שאני מדליק אותו, לאחר מסך טעינת מע' ההפעלה אני מקבל מסך כחול, לא מוזר במיוחד עד כאן, הנקודה היא שניסיתי עם 3 דיסקים קשיחים שונים, שכל אחד מהם עובד על מחשבים אחרים . בניסיון נואש, ניסיתי להחליף עם מחשב אחר, החלפתי זיכרונות, כרטיס מסך ואפילו לוח אם, ואין שיפור. ניסיתי גם להשתמש בלינוקס ואז בזמן הטעינה אני מקבל הודעה שהקרנל לא נגיש. כשניסיתי להעלות NT (כן אני יודע שזה ישן, זה פשוט דיסק קשיח ששוכב לי בבית בערך 10 שנים) המסך הכחול לא התרסט (כי כנראה ביטלתי שם את התכונה הזאת) והוא טוען שיש בעיה בדיסק הקשיח\בCONTROLER. האם נגזר עליי לקנות מחשב חדש? תודה מראש מפרט: Dfi Lanparty UT sli-DR הוחלף לבדיקה ב: FOXCONN‎ 6150K8MD-8EKRSH …

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  21. שלום לכולם. כבר במשך חצי שנה+ אני סובל מהבעיה הזאת. כאשר אני משחק במחשב כל הזמן המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. בזמן האחרון זה נעשה אפילו גרוע יותר, כשצפיתי בסרט המחשב כל הזמן נתקע. לדעתי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך, כי היו לי איתו בעיות בהתחלה שנבעו מטמפ' גבוהות (100 מעלות+), וכשהחלפתי קירור כבר היה מאוחר מדי ועכשיו גם יש ארטיפקטים תמידיים. הטמפ' עכשיו בסדר, לא עוברות את ה-50 ורוב הזמן אפילו פחות מ-40. מה אתם חושבים? זה הכרטיס מסך או שזה לא קשור? * זה לא המערכת הפעלה, כי פרמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עזר. אני מבקש ממכם ממש כל עצה שאתם חושבים שיכולה לעזור, ואם למישהו פה הייתה את הבעיה הזאת. אני רוצה לוודא ב-100% שהבעיה היא מהכרטיס מסך לפני שאני מחליף אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by eldadz,

שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  23. אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה

24. Started by sagi5,

לא מזמן פירמטתי את המחשב לפני שפרמטתי הכנסתי והוצאתי חומרה חדשה בלי בעיות עכשיו כשאני מכניס חומרה הוא לא מזהה אותה ואני צריך להתקין את הדרייבר ורק אז הוא מזהה אותה ובגלל זה אני לא יכול להכניס דיסקים קשיחים מישהו יודע למה? תודה מראש שגיא

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  25. ...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..

• 2 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.