עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי אנשים, קניתי מחשב חדש, מעבד e8400, לוח אם גיגביט וכרטיס מסך ati4850 לעינינו, המחשב עובד בסדר גמור, בדקתי וחרשתי cod5 ופאר קראי ונראה בסדר לא היה בעיות.... אבל... יש כמה דברים מוזרים.... ובעיה בfs2004. דבר מוזר 1 - שאני הולך לבחור שומר מסך, ואני עושה "הצג" אז לוקח לו 3 שניות ורק אז הוא נכנס לשומר מסך... או שהשומר מסך כבר רץ ואז אני מזיז את העכבר אז לוקח 3 4 שניות ואז זה חוזר לשולחן עבודה... לגבי fs2004, אני תמיד מפעיל אותו בחלון, הפריימים (ללא סינרים) נראים בסדר משהו כמו 60 + פריימים. נעלתי על 28 וטסתי עם החבר'ה בטיסת השבת.. ובום... כל כמה דקות הפרימים יורדים ל4 או 1 פריים והכל תקוע ואז זה משתחרר. כמו כן זה קורה לי לפעמים (לא הצלחתי להוכיח עד הסוף) שאני לוחץ או פותח תו…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  2. Started by jud22,

שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by jakoz,

שלום המסך שלי VEWSONIC VP930 והכרטיס מסך NV8800GTX מתי מדליקים המחשב המסך מדליק לכמה שניות (3)וסוגר אז שומעים שהמחשב מגיע לוינדוס והמסך ממשיך סגור ואז אני סוגר המסך בכפתור של עצמו ואחר כך אני מדליק אותו מיידית ואז רואים תמונה. בכל פעם שמדליקים המחשב זה קורה . עם משהו ניתקע בביעה כזה? התקנתי כל ה דריברים מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by nec5e,

יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  5. Started by mooch,

שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by eyarit,

בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אני נתקל לפעמים בבעיה מעצבנת מאוד, המחשב מחליט פתאום שהוא עושה ריסטארט, ואז שהוא עולה מחדש, מופיעה לי הודעה שגיאה, צילמתי אותה והבאתי אותה לפה, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by Imtheman,

חג שמח חברים . יש לי צורב של קריאיטב והוא לא נפתח פתחתי אותו והבעיה היא שהמגנט שנמצא על הגשר מעל לתושבת של הדיסק חזק מידי ולא נותן לתושבת של לרדת ככה שאם יש דיסק במגש הוא יצא אבל אם אין דיסק הוא תקוע מישהוא מכיר את הבעיה המוזרה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by idanfreud,

שלום לוח האם שלי TYAN אמור לתמוך בעד 266DDR. לאחרונה התקנתי כרטיס זכרון של 400DDR ועדיין לפי EVEREST המחשב עובד לפי מהירות של 200DDR, איך אני בודק/מסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  10. היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by Xstyle,

יש לי בעיה אם הכרטיס קול שלי המיקרופון לא עובד, וזה לא בעיה אם הכרטיס וניסית כבר הכול תאמינו לי אני לא רושם הודעה לפני שניסתי הכול.... אין הכול עובד חוץ מהיקרופון פשוט המחשב לא קולט תמיקרופון לא במשחקים לא במסנגיר לא באי סי קיו לו בסקייפ לא בכלום למשל במסנגיר אני עושה תשף להגדרה מיקרופון ושיש תטסט הזה אני צועק וזה מראה לי רק חצי פס במד קול.... הלוח אמ שלי זה ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. Started by AdidasEA,

היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by slimshady21,

שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  14. if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by mishael_malka,

יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. לאחרונה, אולי בעקבות התקנה כל שהיא, כשאני מחבר את דיסק און קיי הוא מראה סימני זהוי אך לא מוצג בחלון "המחשב שלי" ככונן פעיל. אפשר לקבל עזרתכם?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by ic10,

שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. Started by danny70,

שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by ArSBrO,

אז ככה שלום לכולם, יש לי בעייה קטנה ואני חושב שאתם תוכלו ליפתור לי אותה. קיבלתי כרטיס קול זמני של STLabs ועכשיו התקנתי את כל הDrivers והכל יש קול שומעים יופי טופי אבל, הleft אצלי זה right והright זהleft אולי יש איזה דרך להפוך את זה והרבה אמרו לי שיש תודה ומקווה שתעזרו לי ;D

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by kong5,

אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by i022052,

יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D915GEV (http://www.intel.com/products/motherboard/D915GEV/index.htm) תומך רק ב SATA האם הוא יעבוד עם דיסק קשיח SATA2? או שאין מצב? האם זה יכול לגרום נזק לחומרה באיזו צורה?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by yosi_mirel1,

במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. ??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.