תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את החומרים עם תוכנת RECUVA אך הוא שהתוכנה כותבת שלא ניתן לקבוע סוג מערכת הקבצים או THE PARAMETER IS INCORECT זכור לי שבXP היו אז תוכנות יותר חזקות אולי מישהו יודע המידע שנמצא במחיצה נחוץ לי
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה שאני מכניס דיסק של אקספי טוב שבדקתי והוא עובד אצלי במחשב ואצל אחרים הנורה הירוקה של הכונן דולקת והאו לא מגיב לא מעלה לי את הבוט של ההתקנה בבקשה תעזרו לי בתודה lidor_abo
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! היה לי על המחשב צורב רגיל (slave) וכונן DVD (מסטר). היום קניתי צורב DVD ורציתי להחליף אותו בצורב הרגיל אז שמתי את הצורב DVD על slave וחיברתי אותו למחשב ( חיבור עם הרבה פינים וחשמל) באותם כבלים שהיו מחוברים לצורב הרגיל לפני כן. כשהפעלתי את המחשב כלום לא עלה- פשוט כלום מסך שחור כל הזמן! מה הבעיה ? מה צריך לעשות? תודה מראש לעוזרים יגאל
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי עוד 128*2 RDRAM המחשב פועל בסדר אבל בעת משחק בMOHAA המחשב קופא בממוצע 10 דקות אחרי תחילת המשחק. (בצורה שחייבים ריסטרט) 8 שעות בMEMTEST ללא שגיאות. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע! אני מדליקה אותו הוא נתקע באמצע ההדלקה שהוא דלוק הוא נתקע כל הזמן זה התחיל אתמול וזה בתדירות גבוהה. מה אני יכולה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי windows vista ultimate x64bit ואני לא מצליח להתקין אותו הוא אומר לי לשים את הדיסק ולאתחל מחדש את המחשב עשיתי את זה וזה לא התקין לי מישהו יודע אולי איך להתקין את הויסטה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מצרף שני קבצים - בראשון הפרטים של המחשב שלי ובשני הטמפרטורות ... שניהם לקוחים מאוורסט... תודה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה נכנסתי ל BIOS ולחצתי על load optimized defaults ומאז מופיע לי המסך שבתמונה שבקישור - http://img366.imageshack.us/my.php?image=img1012zc4.jpg מהמצב החדש אי אפפשר לעשות כלום מלבד restart גרמתי לנזק בלתי הפיך????מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו? אני זקוק לעזרתכם תודה מראש , יגאל
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
כאילו למשל משחקים ותוכנות שהעברתי לd ושלא רציתי שהם יימחקו אז נגיד עכשיו אני יצטרך להתקין אותם מחדש בשביל יאני שיהיה רישום ברג'יסטרי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש ואיני שומע כלום .התקנתי את כל העדכונים הנדרשים כולל SP1+SP2 . עדכנתי את כל הדרייברים גם מהאתר של גיגבייט. לוח האם שלי:GA-8I945P-G 945P מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב (לא זה שאני רושם ממנו) אני מקבל הודעה boot failure: system halted והווינדוס לא עולה. בדקתי את החיבורים של ההארדיסק והכל בסדר.. אין דיסק בפלופי. ובBIOS הסדר טעינה הוא קודם מההארדיסק. מה הבעייה פה? אני זוכר לפני מס' חודשים קיבלתי את אותה השגיאה אבל אחרי איזה 5 ריסטים אם אני לא טועה זה עבר. הפעם זה כבר יומיים ככה. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 22:19:55 המחשב חזר לחיים ניקיתי אותו קצת מבפנים עם ספריי לחץ אוויר כזה וזה פעל...
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
ארי מספר בעיות במחשב ומסכים כחולים החלטתי לפרמט אבל תמיד היו בעיות ומסכים כחולים בעת ההתקנה עד שהחלטתי להתקין ללא מחיצות ואז הכל עבד פיקב ההשערה שלי שבגלל איזה וירוס או משהו אני לא יכול לעשות מחיצות זתומרת החלק בדיסק שאחראי על המידע הפיזי כביכול של ההדיסק פגום השאלה איפה הוא ואיך אני משחזר ומתקן אותו אולי הפרט הבא יעזור לכם בפיתרון - אני צריך להתקין דרייבר בהתקנה של הוינדוס מדיסקט בעזרת F6
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-