תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הסיפור קצת ארוך בל בבקשה תקשיבו עד הסוף כי זה מאוד חשוב. כל העבודה של אבא שלי על המחשב הזה והוא רוצה להרוג אותי. אז ככה, עשיתי בדיקות שגיאות בדיסק (המחשב שלי, לחצן ימני על כונן C, כלים, בדיקת שגיאות) שזה סיים הוא הפעיל את המחשב מחדש ואז שהמחשב בא לעלות הוא כתב שיש שגיאה בדיסק והדבר היחידי שאפשר לעשות זה Alt+Ctrl+del ולהפעיל מחדש. הגדרתי את הביוס כמו שצריך והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP. הופיע לי Press Any Key to.... ולחצתי אנטר. ואז זהו! מפה כל מה שאני רואה זה מסך שחור והמחשב נתקע! לא זז! ניסיתי את זה כמה פעמים עם דיסקים שונים(של התקנת XP) ואותו דבר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס וגם לעשות ריסט לביוס. בבקשה תעזרו לי אני נואש!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה נכנסתי ל BIOS ולחצתי על load optimized defaults ומאז מופיע לי המסך שבתמונה שבקישור - http://img366.imageshack.us/my.php?image=img1012zc4.jpg מהמצב החדש אי אפפשר לעשות כלום מלבד restart גרמתי לנזק בלתי הפיך????מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו? אני זקוק לעזרתכם תודה מראש , יגאל
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה די רצינית.. שאני גרמתי לה.. הורדתי איזה תוכנה..לא הצלחתי להפעיל אותה וקראתי באיזה פורום שעל מנת להפעיל אותה.. צריך לנתק את הכוננים . ומישהו שם הגיב שבמקום לנתק אפשר פשוט ללכת לdevice manger ולעשות disable ל ata/atapi משהו כזה.. בכל מקרה הלכתי לdevice manger ועשיתי disable ל primary ide ולsecondary וגם לintel contoroller משהו כזה.. ואז עשיתי restart ושהוינדוס עולה אני רואה רק את התמונה של השולחן עבודה בלי אייקונים בלי כלום.. וזהו יש לי 2 כוננים במחשב..ועל כל כונן וינדוס, והוינדוס השני כן עובד(זה שאני מקליד ממנו כרגע) . מישהו יודע אולי איך אני יכול לסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב (לא זה שאני רושם ממנו) אני מקבל הודעה boot failure: system halted והווינדוס לא עולה. בדקתי את החיבורים של ההארדיסק והכל בסדר.. אין דיסק בפלופי. ובBIOS הסדר טעינה הוא קודם מההארדיסק. מה הבעייה פה? אני זוכר לפני מס' חודשים קיבלתי את אותה השגיאה אבל אחרי איזה 5 ריסטים אם אני לא טועה זה עבר. הפעם זה כבר יומיים ככה. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 22:19:55 המחשב חזר לחיים ניקיתי אותו קצת מבפנים עם ספריי לחץ אוויר כזה וזה פעל...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל לפעמים בבעיה מעצבנת מאוד, המחשב מחליט פתאום שהוא עושה ריסטארט, ואז שהוא עולה מחדש, מופיעה לי הודעה שגיאה, צילמתי אותה והבאתי אותה לפה, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ארי מספר בעיות במחשב ומסכים כחולים החלטתי לפרמט אבל תמיד היו בעיות ומסכים כחולים בעת ההתקנה עד שהחלטתי להתקין ללא מחיצות ואז הכל עבד פיקב ההשערה שלי שבגלל איזה וירוס או משהו אני לא יכול לעשות מחיצות זתומרת החלק בדיסק שאחראי על המידע הפיזי כביכול של ההדיסק פגום השאלה איפה הוא ואיך אני משחזר ומתקן אותו אולי הפרט הבא יעזור לכם בפיתרון - אני צריך להתקין דרייבר בהתקנה של הוינדוס מדיסקט בעזרת F6
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי מעבד E2160 DUAL CORE והתקנתי אותו על לוח של ASUS P5L-VM 1394 . לאחר שהתקנתי את כל הרכיבים ואני מבצע הפעלה, בשלב ראשון אני שומע את הצפצוף שמבשר שהכל מותקן כמו שצריך ושניה לאחר מכן צפצוף אחד נוסף מלווה בהודעה CPU ERORR PRESS F1 TO CONTINUE במידה ואני לוחץ F1 אני יכול להמשיך להתקדם לביוס או להתקין מערכת הפעלה , אבל איך אני יכול להתגבר על זה באתחול המחשב ושההודעה לא תקפוץ לי כל פעם שאני מדליק את המחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מחשב שנתקע כל הזמן... ואלו התוצאות: לחצו להגדלה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לפני שבועיים הגיע אלי מחשב חדש. בשישי בלילה הכל היה בסדר. בשבת קמתי בבוקר (המחשב היה דלוק בלילה) והמחשב לא הגיב. עשיתי ריסטט . לא עזר. בראשון נשלח למעבדות החברה בה קניתי. נמסר לי שגם כרטיס המסך (ג'י פורס 8600) וגם ההארד דיסק (של WD) לא מגיבים. אמרו לי שזה נדיר שזה קורה ביחד, והם חושדים שאולי הייתי איזו בעיה בחשמל אצלי, אולי משהו בשקעים פגום. המסך שהיה מחובר כל זמן לא נפגם, והם אמרו שזה הגיוני, לפעמים יש מכות קטנות, זיק קטן שפוגם, ולא בהכרח המסך צריך להינזק. הם יחליפו לי הכל ברכיבים חדשים ואף הבטיחו לי שישדרגו לי כרטיס מסך ללא עלות שאלתי היא , האם התיאורה שלהם יכולה להיות נכונה? המליצו לי לקנות אל -פסק כדי שהבעיה לא תחזור האם זה יכול להגרם מסיבה אחרת? אולי משהו בהרכבת המחש…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חג שמח חברים . יש לי צורב של קריאיטב והוא לא נפתח פתחתי אותו והבעיה היא שהמגנט שנמצא על הגשר מעל לתושבת של הדיסק חזק מידי ולא נותן לתושבת של לרדת ככה שאם יש דיסק במגש הוא יצא אבל אם אין דיסק הוא תקוע מישהוא מכיר את הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כתבתי על הבעיה פה אבל לא הצלחתם לעזור לי... אז ככה... אני באמת לא יודע מה לעשות חוץ מלפרמט(שאתזה אני לא רוצה) בערך לפני 3 חודשים התקנתי משחק שכנראה דפק משהו. עשיתי רסטארט והופיע המסך של וינ XP עם הקו... עולה עולה ואז ניתקע... כמעט 100% שזה קשור לדריבר של הכ.מסך.. לא הצלחתי לעשות כלום(התקנת גרסאות חדשותת שימוש בדרייבר כלינר.. MSCONFIG כלום)!!!!! המחשב לפעמים עולה, לפעמים לא בלי שום סדר קבוע.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה לא בעית חומרה כי המחשב עובד טוב אחרי שהוא עלה(ואני משתמש בSTANDBY) והכל חלק... בSAFE MODE עולה תמיד... מה שהכי מעניין: כאשר אני עושה מחיקה לדרייבר של הכ.מסך ועושה ריסט המחשב מגיע ללוגו עם הקווים, עושה כמה קווים רצים ואז ריסט... עד שלא מתקינים דרייבר. נסית…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד צורבים דיסק מוגן - copyrighted אודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד acer aspire 4315-2004 פירמטתי אותו והתקנתי xp במקום הvista ואני לא מוצא את הדרייבים למחשב צריך עזרה דחופה במצאית כל הדרברים או חלקם
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי פורמת והתקנה של מערכת הפעלה, ה-HD שלי הוגדר כהתקן חיצוני. הוא מותקן כ-SATA2. מה הסיבה לכך ? האם קיימות הגדרות כל שהם מתוך מערכת הפעלה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר במשך חצי שנה+ אני סובל מהבעיה הזאת. כאשר אני משחק במחשב כל הזמן המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. בזמן האחרון זה נעשה אפילו גרוע יותר, כשצפיתי בסרט המחשב כל הזמן נתקע. לדעתי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך, כי היו לי איתו בעיות בהתחלה שנבעו מטמפ' גבוהות (100 מעלות+), וכשהחלפתי קירור כבר היה מאוחר מדי ועכשיו גם יש ארטיפקטים תמידיים. הטמפ' עכשיו בסדר, לא עוברות את ה-50 ורוב הזמן אפילו פחות מ-40. מה אתם חושבים? זה הכרטיס מסך או שזה לא קשור? * זה לא המערכת הפעלה, כי פרמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עזר. אני מבקש ממכם ממש כל עצה שאתם חושבים שיכולה לעזור, ואם למישהו פה הייתה את הבעיה הזאת. אני רוצה לוודא ב-100% שהבעיה היא מהכרטיס מסך לפני שאני מחליף אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-