תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אתמול קניתי צורב DVD של ASUS. חיברתי אותו לפי הכבלים כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב מסומן שיש לי רק כונן אחד והוא הצורב הDVD והצורב השני "נעלם". הכנסתי דיסק לצורב DVD והוא לא מצליח לקרוא אותו טוב...ניסיתי אחר כך לצרוב משהו בצורב DVD והוא לא צרב. מה אני צריך לעשות? הלכתי היום לחברה והוא חיבר את הצורב והכל היה תקין עכשיו שוב חיברתי ושוב אותו בעיה תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5W DH DELUX עם מעבד intel 6600 שמופעל ע"י ויסטה, לאחר בערך 10 דקות שאני לא משתמש בו המחשב נכנס למצב low power status, וכאשר אני לוחץ על העכבר הוא חוזר למצב שהיה בו לפני כן, עד עכשיו הכל טוב ויפה עד אשר ראיתי שכאשר הוא נכנס למצב הזה האימיול מפסיק לעבוד ובטח גם תוכנות אחרות, איך אני מגדיר אותו אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בחלק הקדמי של המארז חיבור למיקרופון,אוזניות,ו 2 חיבורי USB אבל החיבורים של המיקרופון והאוזניות לא עובד רק ה-USB אמרו לי שאם מאחורה מחוברות אוזניות או רמקולים אז זה לא יעבוד שזה מחובר מאחורה אבל ניתקתי מאחורה ועדיין לא עבד לי בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ADSL פנימי יושב על PCI מדגם GlobespanVirata הבעיה שאני לא מצליח למצוא/להתקין אותו ב VISTA אשמח לעזרה וייעוץ, תודה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני כוננים,אחד של LG הוא צורב DVD ואחד צורב של BENQ. לפני חיצ שנה ניסיתי לעשות UPDATE לכונן של הLG ומאז שני הכוננים לא עובדים BENQ נפל לגמריי...לא קורא ולא צורב הDVD לא צורב אבל קורא...וגם שהוא קורא המהירות קריאה שווה לאפס מישהו יודע מה אני יכול לעשות בנידון ? נ.ב אני מת לפרמט אבל אין לי איך לגבות את כל המידע =\
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הנה אשכול אחר שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160948.0 לא ענו לי ויש לי עוד בעיה אז ככה יש היתתה לי את אותו הבעיה רק שעכשיו המחשב בכלל לא נדלק אפילו לא המאוור של הספק אני ילך עכשיו לבדוק אם הספק מקבל מתח (למרות שנראה לי שכן) ואני יערוך וגם אם הספק עובד אז מה יכולה להיות הבעיה (מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד. פתאום בלי שום סיבה הצורב DVD החליט שהוא לא קורא לי דיסקים DVD. לא יודע למה אבל לא משנה איזה דיסק DVD אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, וגם על דיסקים DVD לא נותן לי לצרוב. זה מוזר כי CD הוא קורא בלי שום בעיות וצורב עליו, הבעיה היא רק שפתאום לא בא לו לקרוא DVD. משהו מכיר אולי תבעיה ויכול לעזור לי? זה ממש חשוב...
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי זיכרון חדש twimos 512mb 2.5cl עכשיו שאני מנסה להפעיל אותו עים v-data 256mb 3cl הוא עושה ציפצופים אבל שאני מפעיל אחד מהם לבד הכל עובד טוב למה ומה עושים בנידון תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש ואיני שומע כלום .התקנתי את כל העדכונים הנדרשים כולל SP1+SP2 . עדכנתי את כל הדרייברים גם מהאתר של גיגבייט. לוח האם שלי:GA-8I945P-G 945P מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב שלי מאבק וחשבתי לעשות לו אוברקלוק, התקנתי תוכנה מקורית של לוח אם והוא הראה לי את נתוני המחשב בזמן אמת, ואז ראיתי שיש לי בעיה עם מאוור. התוכנה רושמתWARN. SYSTEM FAN ורושמת את הRPM שלו שהוא עומד בסביבות ב2200, שימנתי אותו מחדש וזה לא עזר. ערכתי ניסוי,לקחתי שניי דפי ניר ושמתי אותם משני צדי המאוורר ("חנקתי אותו"), אז התוכנה הראתה 3000 סיבובים לדקה וההזהרה נפסקה. המאורר ממוקם מקדימה של המחשב והוא מחובר ללוח אם מאוורר 80 מ"מ. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ובמיוחד הפתרון לה אז הודה מאוד תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה במחשב עכשיו יש לי עוד שניים שמתאימים למחשב , שאני מוסיף אותם המחשב עולה אבל מדי פעמיים זה עושה בעיות יוצא ממשחקים , אינטרנט לא עובד .? למה זה קורה צריך להגדיר אותו או לבדוק אותו באיזה תוכנה אם או טוב ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-