עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dima_ga,

יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by etgar,

שלום לכולם, קניתי בשעה טובה מחשב חדש6300 ולוח אם של אסוס P5L MX למחשב החדש העברתי את אחד ההרדיסקים (מהמחשב הישן) WD80 גיגה NTFS (עליו מעולם לא הותקנה מערכת הפעלה...) לאחר שאני מפעיל את המחשב (הCD של הWIN XP 64 BIT בפנים) אני אומר שאני רוצה להתקין את הWIN ואז במסך ההתקנה מופיעים 2 כוננים : אחד של 8 מגה כ unpartitioned והשני של 76גיגה כאשר אני מנסה להתקין על ה76 גיגה הוא אומר שהדיסק DOES NOT CONTAIN A WINDOWS-COMPATIBLE PARTITION ולכן אי אפשר להתקין את הWIN יש5 גיגה וקצת פנוי על הדיסק האם מישהו יכול לעזור?? כמובן שברצוני לשמור על הנתונים הקיימים על הדיסק בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by aqwe,

הי מופיעות לי התראות של 3.3v volt exceeded it's limit הממ מה זה אומר? לפני כמה זמן החלפתי ספק בגלל שהמחשב פשוט סירב להדלק...אך בעיה זאת נשארה כל שאני משאר שזה לא הספק...לוח אם אולי נדפק או שאולי זה הזיכרון? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by zivd,

שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by soulfly81,

שלום לכל התותחים יש לי בעיה קטנה ביצעתי עדכון ללוח אם שלי ומאז כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שעוצרת את תהליך העלאת המחשב שאומרת כך: unknown cpu . need to unleash full power הוא לא ממשיך הלאה אלא אם כן אני מקיש F1 ואז הוא ממשיך רגיל. המעבד הוא Q9300 . אשמח לעזרתכם...

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by PrefaceAlumni,

.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. החלפתי את הסוללה במחשב החדש כי היא נגמרה וגם כי שמתי סיסמה ושחכתי אותה...אז נאלצתי לאפס את ההגדרות... ואני לא יודע איך לכייל את ה- BIOS מחדש... מישהו יכול לעזור לי עם העניין?<! תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. Started by the terminator4,

קניתי מחשב חדש עם פנטיום D כפול ליבה אני מרוצה מהמחשב אבל המאווררים עושים המון רעש, ניתן לעשות משהו עם זה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. ערב טוב, בעקבות בעיה קניתי HD חדש למחשב קיים ואני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה (XP). כאשר אני עושה boot למחשב מופיע מסך שבו כתוב "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". המליצו לי להגדיר במסך ה- boot configuratiion את כונן הדיסקים כ-boot device ראשון, כדי להתחיל בתהליך ההפעלה, אבל עדיין מופיעה אותה הודעה. יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר? בעיה במעבד אולי? תודה מראש

11. Started by TeAm_HeLLoW,

חברה ההודעה כבר אומרת הכל מקווה שתעזרו לי בבעייתי. תודה גדולה מראש לעוזרים.

12. Started by Rocket_Pool,

יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by roshman32,

שאני מפעיל את המחשב כל הזמן הוא מבקש f1 איך אני מבטל את זה ? תודה רבה מקווה שהודעה שייכת לפורום זה .

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. Started by ^Error^,

שלום לכם, אז אני משתמש חדש - כן מגיע לי מזל טוב ;D קרה לי דבר מוזר... לפני מספר ימים חזרתי למחשב אחרי כמה שעות שלא נגעתי בו והמחשב היה תקוע ולא השתחרר. לאחר בדיקה גיליתי כי הרד דיסק אחד תוקע לי באופן קבוע (מאותו רגע) את המחשב וניתקתי אותו. אבל על עוד שתי הרד דיסקים אחרים נימחקו לי המחיצות שלהם. אני מקווה רק שלא נימחק החומר או שאני יוכל לשחזר אותו אחרי שאני ישחזר תמחיצות. בעקרון לא אמור להיות הרבה בעיה כי היה לי רק פרטישן אחד אבל הוא נימחק ואני לא רוצה ליצור חדש אלה לשחזר את מה שהיה כדי שיהיה לי יותר קל לשחזר תתוכן שהיה לי על ה HD תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by shushon,

יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?

16. Started by mynis,

כאשר אני מכניסה דיסק[שאיננו צרוב], הנורית עובדת כרגיל אבל הצורב בעצם לא עושה כלום. הצורב הוא LG GSA-H42N help

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. Started by kong5,

אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by Dark Respect,

הוספתי למחשב שלי עוד 128*2 RDRAM המחשב פועל בסדר אבל בעת משחק בMOHAA המחשב קופא בממוצע 10 דקות אחרי תחילת המשחק. (בצורה שחייבים ריסטרט) 8 שעות בMEMTEST ללא שגיאות. מה אפשר לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by gdil13,

איך אני יודע איזה זיכרון הלוח אם שלי צריך ומה הכמות המקסימאלית של זיכרון?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. Started by moony123,

הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by SpongeBOB...,

משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. כשאני מכבה את המחשב עולה לי הודעה שמעכבת את הכיבוי, הודעה שאומרת שהכונן תקליטונים פתוח, ובכלל אין לי כונן דיסקטים במחשב מה עושים? נמאס כל פעם לשמוע ארורים שאני מכבה את המחשב... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by nanus,

יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by boaz2463,

יש לי מחשב חדש C2D E6600 על לוח אם P5B DLX . התקנתי את התוכנות שהגיעו אם הלוח ואני ללא OC . מוצגת לי טמפ' של 46 מעלות ללוח אם.ו 51 מע' למעבד וזאת לאחר שהוצאתי את המאווררים דרך התוכנה ממצב אופטימלי. יש לי מארז די גדול ומאוורר , COMPUCASE 6A19B עם מאווררים 120 מ"מ קידמי ואחורי, ZALMAN VF900 על X1900GT, ומאוורר סטוק למעבד (עד שאקבל את הנינג'ה), המחשב ללא מאמץ מיוחד (גלישה / הורדה). האם הטמפ' הנ"ל בטוחות לעבודה? עד לאיזה טמפ' מותר להם להגיע ? לאיזה טמפ' אליי לכוון את ההתראה שקיימת בתוכנה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים