תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי כרגע ארד דיסק בנפח 40GB (אני יודע שזה קצת) עכשיו יש לי עוד ארד דיסק 40GB אבל אני לא יודע איך לחבר אותו ... אמרו לי שאני צריך לחבר אותו קודם ללוח אם אבל אין שם חיבור פנוי הכל תפוס שם ... חיבור הארד דיסק הוא IDE רגיל.. יש לי במחשב 3 כוננים צורב , כונן DVD וכונן תקליטורים...(עד שהיה לי כסף לקנות כונן אחד..)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראיתי פה כמה הודעות שלפי דעתי קשורות לבעיה שלי אבל לצערי לא ראיתי תשובה שלא ניסיתי ויתכן שאני טועה באבחון הבעיה אז הנה: המחשב שלי קורס תוך כדי משחק כבד למשל, יש מסך כחול ריק וריסט עכשיו בביוס ובאוורסט רשום שהטמפרטורה של המעבד מגיע ל67 מעלות בזמן מנוחה אחרי הריטס בדקתי וזה הגיע ל 88 וכתוב שהמחשב נכבה ב95 מעלות ניקיתי אבק סידרתי חוטים וזה לא שינה כלום, טכנאי בדק את המחשב ואמר שאין בעיה במאוררים הנה המפרט: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Disk Drive WDC WD16 00JD-00GBB0 SCSI Disk Device BIOS Properties: Vendor Phoenix Technologies, LTD Version 6.00 PG Release Date …
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מנסה כאן כבר חצי שעה לחבר את הכרטיס מסך ב-TV OUT לטלויזיה... זה תמיד עבד לי עד שעידכנתי לדרייבר חדש. הכל מחובר מעולה, ואפילו אני רואה את המסך טעינה של הווינדוס בטלויזיה דרך ה-TV OUT אבל כשהטעינה מגיעה לווינדוס העסק לא עובד ואני לא רואה כלום. ניסיתי לחזור לעשות שחזור מערכת לדרייבר הקודם, אבל זה כבר מאוחר מדי מכיוון שהתקנתי את הדרייבר לפני הרבה זמן. למה העסק לא עובד? הכל מחובר מעולה ומוגדר טוב. הכרטיס הוא רדאון 9550 \עריכה טוב גילתי שהבעיה מהדרייבר, התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וה-TV OUT עבד בסדר. אבל אני בכל זאת מעוניין להשתמש בדרייבר הזה... מכיוון שהוא מכיל כל מיני חדושים שהדרייבר שמותקן אצלי עכשיו לא מכיל, התקנתי את הדרייבר החדש בחזרה... א…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה התמונה של הבעיה http://img379.imageshack.us/img379/2825/codprobdd8.jpg אני נכנס למולטיפלייר נכנס לשרת כבר בפנים בשנייה שאני לוחץ על קבוצה זה עושה לי את זה ואתמול פירמטתי בגלל שגם לפני הפירמוט היה לי את זה ואם אני מתקין מחדש זה עובד ואז יום אחרי כבר לא עובד בבקשהה מה עושייםם ? ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך. לפני יומיים קניתי והתקנתי את כרטיס המסך 9500GT וכשבאתי לראות סרטים באיכות גבוהה(1080P) התמונה נראת מקוטעת. המסך הוא: MK241H ASUS התומך ב-1080P. המעבד שיש לי במחשב הוא: AMD ATHLON(64) 3200+ אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעבוד לאט בצורה בטורפת (יותר משתי דקות עד לעליית הווינדוס) מפרט מחשב : 2.8 ghz 512 ram מישהו יכול להגיד לי אם הארד דיסק הלך או שאפשר להצילו? הבעיה היא כזאת : סמן עכבר נתקע כל כמה שניות סמן חיווי הקלדה נתקע כל כמה שניות העתקה ומחיקה כנ"ל עד לפני שבוע הייתי מריץ את disk kipper ומבצע איחוי קבוע אז לא איחוי, הרצתי גם סריקת דיסק שגם היא (לא תחת ווינדוס) וגם היא במהלך הבדיקה נתקעה כל כמה שניות אבל לא מצאה סקטורים פגומים פרט לקובץ שהעבירה למקום אחר בהצלחה הציעו לי להתקין מחדש מערכת הפעלה xp יש לי על ההארד דיסק עוד שבועיים אחריות אז חייב עזרה דחחחחוווווףףףףף!!!!! מי שנתקל בבעיה דומה או שמכיר את הבעיה שיגיב thx
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית עם המחשב. ברוב הפעמים שאני מעלה את המחשב, כאני מגיע לשלב העלאה ראשונית של ה-windows (xp sp3) כלומר אחרי הרצת הbar של ההתקדמות, נשמע קליק ולאחריו עוד קליק והמחשב נתקע או עולה מחדש. בנוסף וכנראה ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה, אם windows עלה בסדר יש מן הבהובים של המסך- נהיה בהיר יותר/כאילו לבן יותר וחוזר וכו' וכו' לכל אורך העבודה עם המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק והבעיה גם לא מההרדיסקים כי הם הוחלפו. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם פנטיום D כפול ליבה אני מרוצה מהמחשב אבל המאווררים עושים המון רעש, ניתן לעשות משהו עם זה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את המחשב החדש היתקנתי את כול הדברים גם את הקול וזה הותקן ואפילו מופיע לי בלוח בקרה את ההתקן של הקול אבל שאני מדליק שירים הוא משחק אין בכלל קול1! הוקול לא מושתק!!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשידור אינטרנטי ששומעים את האודיו לפני שרואים את הוידאו ..או הפוך בעצם ..לא שמתי לב כלכך חח יש דרך לסדר את זה ? הבעיה אצלי בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של INTEL מסוג D850MV . הלוח תומך בזיכרון מסוג RDRAM . ה CPU המותקן עליו הינו P4 1.7GHZ Socket 478 הבעייה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח להדליק את המחשב. בדקתי את הספק כח והוא בסדר. הוא מוציא את כל המתחים כאשר מקצרים בין הפינים 13-14 שלו. המסקנה שהגעתי אליה, שכנראה הלוח אם - ה MB, התקלקל . האם אפשר לתקן כזה לוח ? אם כן היכן? האם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעייה? האם כדאי להשקיע בחדש (כ 600 ש"ח) עם 3 שנים אחריות? האם לקנות יד שנייה במחיר של כ 350 ש"ח? האם לעבור ל MB שתומך בזיכרון מסוג DDR ואם כן איזה הכי מומלץ? תודה על התשובות. בברכה, ר.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מאז שהקנתי את ה CREATIVE 24BIT LIVE (כרטיס קול) המחשב לפעמים קורס לי במשחקים (מסך כחול) עכשיו חשדתי שאולי זה בגלל התנגשות חומרה אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה בלוח אם (AC97) אבל רק כדי ליהיות בטוח הוספתי לדיון 2 קבצי MINIDUMP אם אפשר שמישהו יציץ בהם ויאמר לי בדיוק מה הייתה הבעיה. תודה רבה והמשך יום נעים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
המחשב הנייד עשה עדכונים לוינדוס 11. כיצד מחזירים לוינדוס 10 ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
1. יש לי מחשב PIII 866MHZ 128RAM, חיברתי ממחשב ישן שהיה לי (PII) 2 כרטיסי זכרון של 32 כל אחד, משום מה המחשב לא קולט אותם יחד עם הכרטיס הנוכחי. כאשר אני מנתק את ה 128 הוא כן קולט אותם. 2. אני מעוניין לקנות זכרון למחשב הנ"ל, השאלה היא היא איזה זכרון אני אמור לקנות? הכל הולך או רק SDRAM?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היה במחשב כרטיס קול קראייטיב, דרייברים מותקנים כמו שצריך ואין סאונד שמתי כרטיס קול חדש מתוצרת CMI, התקנתי דרייברים ועדיין אין סאונד גם בסלוט אחר.... התקנתי מערכת הפעלה מחדש. בדקתי הגדרות בBIOS לוח אסוס TUV4X מעבד סלרון 1000 יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב עולה לי הודעה שמעכבת את הכיבוי, הודעה שאומרת שהכונן תקליטונים פתוח, ובכלל אין לי כונן דיסקטים במחשב מה עושים? נמאס כל פעם לשמוע ארורים שאני מכבה את המחשב... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-