תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בשידור אינטרנטי ששומעים את האודיו לפני שרואים את הוידאו ..או הפוך בעצם ..לא שמתי לב כלכך חח יש דרך לסדר את זה ? הבעיה אצלי בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון לפני חצי שנה בערך ועד עכשיו -כשאני משחק במשחקי תלת מימד התחילו להופיע לי כל מיני קווים על הדמויות בתלת מימד(שלא צריכים להופיע) בנוסף לכך התגלתה בעיה חדשה ביומיים האחרונים כשהתצוגה על מסך המחשב כל 2 דקות פתאום נהיית כהה קצת מתכווצת טיפה ואז מתרחבת ומתבהרת שום חלק במחשב שלי לא באוברקלוק עדכנתי דרייבר למסך קודקים ,ניקיתי אבק.בדקתי חיבורים של הכרטיס לAGP -ולחשמל - שום דבר לא עזר מה לעשות? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ובכן, קניתי לפני כמה חודשים את הכרטיס מסך הכי חדש בשוק כשהוא יצא, ה radeon 9800 pr0 xt המתקדם ביותר. בכל מקרה באותו זמן לא ממש שמתי לב לאיכויות שלו, אבל מאז DOOM3 אני רק מתאכזב. כל פעם שאני מסנה להריץ את המשחקים על גרפיקה גבוהה המשחק מתחיל לקרטע ורואים כמו נקודות כאלו על המסך, הבעיות האלו הופיעו במשחקים Doom3, FEAR, quake 4 וכל אלו מקוריים כמובן. במחשב יש לי כג'יגה זכרון ומעבד של 2.6 פנטיום 4 של אינטל. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה והכרטיס מסך פשוט לא יכול להפעיל את המשחקים האלו? או שהאם משהו אחר במחשב שלי גורם לכך. ד"א, יש לי את הדרייברים החדישים ביותר לכרטיס המסך. תודה מראש. (שם הכרטיס - Hercules 3D Prophet Radeon 9800XT 256MB)
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מאז שהקנתי את ה CREATIVE 24BIT LIVE (כרטיס קול) המחשב לפעמים קורס לי במשחקים (מסך כחול) עכשיו חשדתי שאולי זה בגלל התנגשות חומרה אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה בלוח אם (AC97) אבל רק כדי ליהיות בטוח הוספתי לדיון 2 קבצי MINIDUMP אם אפשר שמישהו יציץ בהם ויאמר לי בדיוק מה הייתה הבעיה. תודה רבה והמשך יום נעים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי עוד 128*2 RDRAM המחשב פועל בסדר אבל בעת משחק בMOHAA המחשב קופא בממוצע 10 דקות אחרי תחילת המשחק. (בצורה שחייבים ריסטרט) 8 שעות בMEMTEST ללא שגיאות. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
האאוטלוק התחיל להקפיץ לי תיבה 'הזן את השם משתמש והסיסמה'. בעבר הבעיה הזו נוצרו עקב אימות דו שלבי. בדקתי ואימות הדו שלבי מכובה. אחרי שוטטות ב'רשת', הגעתי לעמוד הבא https://support.google.com/accounts...גישה-לאפליקציות-ברמת-אבטחה-נמוכה-פועלת-בחשבון כדי לשמור על אבטחת החשבון, החל מתאריך 30 במאי 2022 Google תפסיק לתמוך באפליקציות או במכשירים של צד שלישי שבהם אפשר להיכנס לחשבון Google באמצעות הזנה של שם המשתמש והסיסמה בלבד. אך לא הבנתי מה צריך לעשות בדיוק.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח הבא : ASUS P5LD2 SOCKET 775 הורדתי את הדרייוור של הצ'יפסט אבל עדיין החיבורי USB בלוח לא עובדים על USB2 מה אני צריך לעשות כדי שהחיבורים יעבדו על USB2? תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש C2D E6600 על לוח אם P5B DLX . התקנתי את התוכנות שהגיעו אם הלוח ואני ללא OC . מוצגת לי טמפ' של 46 מעלות ללוח אם.ו 51 מע' למעבד וזאת לאחר שהוצאתי את המאווררים דרך התוכנה ממצב אופטימלי. יש לי מארז די גדול ומאוורר , COMPUCASE 6A19B עם מאווררים 120 מ"מ קידמי ואחורי, ZALMAN VF900 על X1900GT, ומאוורר סטוק למעבד (עד שאקבל את הנינג'ה), המחשב ללא מאמץ מיוחד (גלישה / הורדה). האם הטמפ' הנ"ל בטוחות לעבודה? עד לאיזה טמפ' מותר להם להגיע ? לאיזה טמפ' אליי לכוון את ההתראה שקיימת בתוכנה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הורדתי nod32 מינענע כשהתקנתי אותו הוא הציע לי או "ליקנות" אותו עכשיו או אחר כך וביקשו שאני ישים סיסמה הורדתי מהאימיול סיסמא לא טובה ומאז כול פעם שאני מנסה לימחוק אותו הוא מבקש סיסמא מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ואז יש רעש של ההארדדיסק שהוא נתקע כזה, נורת הפלופיי דולקת, ואז העכבר נתקע. בעבר לא היו בעיות עם הכיבוי או האיתחול מדובר על XP
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש...יש לי בעייה רצינית... המפרט: 4600+X2 2GB DDR2667 7300GT עכשיו ב3DMARK אני מקבל 1497 שזה פחות מחצי ומשהוא ממה שאני אמור לקבל... הורדתי את העדכון למעבדי AMD בנוגע לצריכת חשמל וכל זה אבל לא עזר.. אני מיואש לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהוא יעזור לי ויגיד לי איך לפתור את זה...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מי עוזר לי ? הכוונה היא לא להודעות עצמן = שאת זה אני מכיר אלא לכל הגדרות החשבונות / ספר הכתובות / והגדרות הניתוב והסינון דואר = ב OE THX
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק המנורה הצהובה ממשיכה להבהב המחשב לא משמיע שום ציפצוף וכעבור כמה שניות הוא ניכבה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מחשב שנתקע כל הזמן... ואלו התוצאות: לחצו להגדלה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-