תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,317 דיונים בפורום זה
-
יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד צורבים דיסק מוגן - copyrighted אודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
פירסמתי את הנושא הזה קודם לכן בפורום תצוגה וגראפיקה אבל הבנתי שלא מתעסקים שם בבעיות אלה בהשוואות אז... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה ל…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי עוד 128*2 RDRAM המחשב פועל בסדר אבל בעת משחק בMOHAA המחשב קופא בממוצע 10 דקות אחרי תחילת המשחק. (בצורה שחייבים ריסטרט) 8 שעות בMEMTEST ללא שגיאות. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה זיכרון הלוח אם שלי צריך ומה הכמות המקסימאלית של זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך עם שתי יציאות תצוגה (TI4800) אני מחובר עם 2 תצוגות לכרטיס מסך 1 DVI למקרן 2 VGA לצג המחשב כאשר אני משנה לתצוגה כפולה (CLONE?) אני רואה מצוין בשניהם הכול למעט סרטים כאשר אני מפעיל סרט רואים אותו רק על אחת התצוגות ובתצוגה השניה במקום הקטע של הסרט רואים שחור (חושך) אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי יציאת מולקס על הלוח שאפשר לחבר אליה כבל ע"מ לקצות תוספת מתח לכרטיס המסך. בחוברת של הלוח כתוב שזה נדרש כשעובדים בתצורת SLi. יש לי את ה-7950GX2 שמאכלס בעצם רק סלוט אחד אבל בתכל'ס הוא מורכב משני כרטיסים. מומלץ לחבר את הכבל בכל זאת? אותה שאלה לגבי החיבור 12V של המעבד. יש שתי כניסות על הלוח, האם מומלץ לחבר כבל מתח לשניהן? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש C2D E6600 על לוח אם P5B DLX . התקנתי את התוכנות שהגיעו אם הלוח ואני ללא OC . מוצגת לי טמפ' של 46 מעלות ללוח אם.ו 51 מע' למעבד וזאת לאחר שהוצאתי את המאווררים דרך התוכנה ממצב אופטימלי. יש לי מארז די גדול ומאוורר , COMPUCASE 6A19B עם מאווררים 120 מ"מ קידמי ואחורי, ZALMAN VF900 על X1900GT, ומאוורר סטוק למעבד (עד שאקבל את הנינג'ה), המחשב ללא מאמץ מיוחד (גלישה / הורדה). האם הטמפ' הנ"ל בטוחות לעבודה? עד לאיזה טמפ' מותר להם להגיע ? לאיזה טמפ' אליי לכוון את ההתראה שקיימת בתוכנה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו דיסק דחש ולא רואה בדיסק כניסה למתח המתאימה ליציאות הספק, האם דיסק SSATA מקבל מתח מכבל ה SATA או שיש לי בעיה אם הספק?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מקבל מסכים כחולים מעצבנים .. ועשיתי ניתוח ל MINIDUMP אבל אין לי מושג מה זה הקובץ הזה .. עזרה בבקשה ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש...יש לי בעייה רצינית... המפרט: 4600+X2 2GB DDR2667 7300GT עכשיו ב3DMARK אני מקבל 1497 שזה פחות מחצי ומשהוא ממה שאני אמור לקבל... הורדתי את העדכון למעבדי AMD בנוגע לצריכת חשמל וכל זה אבל לא עזר.. אני מיואש לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהוא יעזור לי ויגיד לי איך לפתור את זה...
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . האם למישהו זה קרה? ומה זה יכול להיות? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-