עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Pageboy99,

שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by Yosi123,

שלום חברים אני מחפש מגבר לאינטרנט שתיהיה קליטה חזקה בלי ניתוקים יש לי ראוטר של בזק D-Link תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by adi.c,
    • 0 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by trxman,

שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. Started by pit18,

האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  7. Started by tidan,

שלום! רכשתי מאיץ גרפי של asus דגם: x1950xtx crossfire מהכרטיס יוצא כבל עם שני יציאות מתח אני מחבר אותו לחריץ ולאן אני אמור לחבר את המתח יש על הלוח חריץ של מתח עם 4 פינים האם אני אמור לחבר אחד מהכבלים או שאני אמור לחבר את שניהם למקום אחר על הלוח תעזרו לי נ.ב. הכבל שיוצא מהכרטים בא עם 4 פינים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by Rocket_Pool,

יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  9. שלום, קניתי מחשב חדש מ-KSP, עם לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי ווינדוס והכל טוב, אבל, הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם. בדקתי בביוס, שם הכל בסדר, אבל הווינדוס לא מזהה כלום, בעיקרון ב-control panel תחת האפשרויות של הקול במחשב, כתוב " No audio device"... ניסיתי להתקין את כל הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם, אבל זה לא עזר במיוחד... תודה מראש, גל.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by nec5e,

יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  11. שלום לכולם, אני הרכבתי מחשב עם הלוח של ג'יגהבייט מדגם ga-7vax ומאוורר של Volcano 6CU+ (משהו כזה)... בכל מקרה המאורר מרגע הדלקת המחשב, מסתובב במהירות של 7300 סל"ד ולא יורד בשום מצב, המעבד עובד בטמפ' של 43 מעלות. שאלתי היא, איך אני גורם למאורר להסתובב יותר לאט (כדי שלא ירעיש בצורה מוגזמת)? * ניסיתי גם מאורר אחר, ואותו דבר תמיד ב Full Speed. * ניסיתי את התוכנה SpeedFan ולא ממש הצלחתי להוריד משהו מהמהירות המטורפת הזאת. מחכה לעזרה תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. מאז שהקנתי את ה CREATIVE 24BIT LIVE (כרטיס קול) המחשב לפעמים קורס לי במשחקים (מסך כחול) עכשיו חשדתי שאולי זה בגלל התנגשות חומרה אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה בלוח אם (AC97) אבל רק כדי ליהיות בטוח הוספתי לדיון 2 קבצי MINIDUMP אם אפשר שמישהו יציץ בהם ויאמר לי בדיוק מה הייתה הבעיה. תודה רבה והמשך יום נעים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  13. כאשר אני מעלה את הווינדוס ועולה השולחן עבודה לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להשתמש במחשב חלק שמתי לב שמה שגורם לבעיה זו היא הטעינה של האנטי וירוס נורטון 2005 (יש על האייקון למטה איקס אחרי 3-4 דקות הוא כאילו מפעיל את עצמו ) והמחשב חוזר לפעול כרגיל למה זה?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  14. היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by slimshady21,

שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  16. Started by RS,

קניתי כרטיס מסך PINE XFX6600 128MB בעל יציאת S-VIDEO כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך מתאם וכבל RCA בזמן שמדליקים את המחשב הפרילודר של הWINDOWS נראה תקין ובצבע אך לאחר מיכן היא משתנה לגווני אפור.כמו כן תוכנת TVTOOL לא מזהה את הכרטיס הנ"ל. למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי לוח אם של חברת ECS P4VAX+ עם כרטיס קול מובנה AC97' התקנתי את הדריברים מהאתר והוא אומר שלא קיים כרטיס קול גם אחרי התקנה. מה לעשות????

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by NiTrOAcHiLeSs,

אוקיי אז ככה: יש לי מחשב עם Win Xp Sp2 וכשאני עוזב את המחשב לכמה דק' בלי לגעת בו הוא ננעל... עכשיו כשאני חוזר הוא מבקש ממני להכניס לו סיסמא כדי לפתוח את הנעילה .... עכשיו אם אני לוחץ אישור הנעילה נפתחת גם כן... מה שאני רוצה לשאול זה איך אני מסיר את הנעילה הזו כי לי לא זכור שאני יצרתי סוג כזה של נעילה.... תודה מראש.....

19. Started by hellyeahmofo,

האם זה סביר שמייד אחרי אתחול כבר יש שימוש ב 180 מ"ב ווינדוס xp כמובן

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by nbav,

"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  23. שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה שאני מכניס דיסק של אקספי טוב שבדקתי והוא עובד אצלי במחשב ואצל אחרים הנורה הירוקה של הכונן דולקת והאו לא מגיב לא מעלה לי את הבוט של ההתקנה בבקשה תעזרו לי בתודה lidor_abo

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by FiReStock,

משום מה,וזה לא קשור למשחקים אצלי....יש משחקים שהפסיקו לעבוד וגם דברים במערכת בכללי... כשאני מפעיל למשל משחק הוא נותן לישם המשחק) הפסיק לפעול... וינדוס מחפש פתרון זמין, וכן גם בword office ובתוכנות אחרות, מה לעשות?????

• 2 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים