עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by intel suck,

אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by yanivi165,

המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  3. Started by FiReStock,

משום מה,וזה לא קשור למשחקים אצלי....יש משחקים שהפסיקו לעבוד וגם דברים במערכת בכללי... כשאני מפעיל למשל משחק הוא נותן לישם המשחק) הפסיק לפעול... וינדוס מחפש פתרון זמין, וכן גם בword office ובתוכנות אחרות, מה לעשות?????

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  4. שלום , לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חלונות ויסטא (יכול להיות שזאת הבעיה..) . ועוד מאז שקניתי את המחשב התחילה הבעיה הזאת. בכל פעם שאני מכניס דיסק דיוידי לכוננן והמחשב מתחיל לקרוא את הדיסק המחשב פשוט מראה לי מסך כחול עם שגיאה ועושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכוננן אבל אחר כך מתברר גם כשאני משתמש בתוכנה כגון DAEMON TOOLS ומנסה להריץ קובץ CUE כדי להפעיל משחק DVD , אז גם אז אני מקבל את המסך הכחול הזה ועוד פעם זה עושה ריסטרט. פשוט כל מה שקשור ל דיוידי אני מקבל את אותה בעיה. וזה ממש מציק. אני לא יכול להתקין משחקים וכו... אני אישית חושב שזאת בעיה בגלל הויסטא מכיון שכולם אומרים שהוא עדיין לא מושלם .. אבל יכול להיות זה לא ואפשר לתקן את זה איך שהו... בכל אופן , אם יש לכם הצעות א…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by mei_tal,

ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by asaftrip,

אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. Started by מאור247,

לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. לפני שבועיים הגיע אלי מחשב חדש. בשישי בלילה הכל היה בסדר. בשבת קמתי בבוקר (המחשב היה דלוק בלילה) והמחשב לא הגיב. עשיתי ריסטט . לא עזר. בראשון נשלח למעבדות החברה בה קניתי. נמסר לי שגם כרטיס המסך (ג'י פורס 8600) וגם ההארד דיסק (של WD) לא מגיבים. אמרו לי שזה נדיר שזה קורה ביחד, והם חושדים שאולי הייתי איזו בעיה בחשמל אצלי, אולי משהו בשקעים פגום. המסך שהיה מחובר כל זמן לא נפגם, והם אמרו שזה הגיוני, לפעמים יש מכות קטנות, זיק קטן שפוגם, ולא בהכרח המסך צריך להינזק. הם יחליפו לי הכל ברכיבים חדשים ואף הבטיחו לי שישדרגו לי כרטיס מסך ללא עלות שאלתי היא , האם התיאורה שלהם יכולה להיות נכונה? המליצו לי לקנות אל -פסק כדי שהבעיה לא תחזור האם זה יכול להגרם מסיבה אחרת? אולי משהו בהרכבת המחש…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by elabet,

שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by Yosi123,

שלום חברים אני מחפש מגבר לאינטרנט שתיהיה קליטה חזקה בלי ניתוקים יש לי ראוטר של בזק D-Link תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by ikehgl,
    • 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by לידור00,

יש לי כרטיס מסך READON X1600\1650 PRO קיצר שמתי אותו מהמחשב של דוד שלי במחשב שלי פירמטתי עד הפירמוט הכל היה טוב פירמטתי מאז הקטליסט קונטרל פנאל לא נפתח כאילו הוא מעודכן אולי יש עידכון יותר חדש משו אני לא יודע משחקים בקושי זזים לי וזה מציק לאללה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by nbav,

"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. דיסק קשיח בן כ 5 שנים. עבד בסדר גמור עד לפני יומיים בלי בעיה. איתחלתי את המחשב ופתאום כשהמחשב עולה - לפני חלונות - עושה לו CHEK עד שמגיע ל 100% בחלונות בהתחלה לא רואים אותו...אחרי חצי שעה רואים ואי אפשר להיכנס. אליו ועולה חלון פופאם שרושם שאם רוצים הלשתמש בו צריך לעשות לו פירמוט. עזרה? 90% מהחומר אמנם מגובה אבל מנסה לראות אם אפשר לפתור בלי פרמוט. ניסיתי לנתק מהלוח אם ולחבר, ולנתך ולחבר לכניסה אחרת בלוח אם. לא עזר. תודה מראש על כל עזרה.

16. Started by 123Eli321,

יש לי צורב יחסית ישן של yamaha כשהיה לי ווינדוס 98 הוא עבד כשהתקנתי את הxp (ניסיתי גם profesional וגם את ה home edition ) הוא מראה כונן "במחשב שלי" וגם כשאני מכניס דיסק הוא טוען וליד הסמן מופיע סמן של דיסק אבל כשאני נכנס לתוך הכונן הוא כאילו נכנס לדיסק ריק ונותן אפשרות צריבה אבל לא מראה לי את התוכן של הדיסק. חשוב לי שיראה את תוכן הדיסק כיוון שלכונן הDVD שלי יש בעיה בעינית וא תמיד הוא קורא דיסקים ו"מפשל" במיוחד עם צרובים. בדקתי במנהל התקנים והוא אומר שהכונן עובד טוב. בבקשה אם משהו יודע תעזרו לי. בתודה מראש, אלי נ.ב בבקשה הסבר מפורט בשפה פשוטה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by danieltip,

יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  18. כאשר אני מעלה את הווינדוס ועולה השולחן עבודה לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להשתמש במחשב חלק שמתי לב שמה שגורם לבעיה זו היא הטעינה של האנטי וירוס נורטון 2005 (יש על האייקון למטה איקס אחרי 3-4 דקות הוא כאילו מפעיל את עצמו ) והמחשב חוזר לפעול כרגיל למה זה?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by aviad_18,

שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by ben060,

יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  22. אז ברושתי לוח מסוג K8NSC של Gigabyte ברושתי ביוס F6 אני מעוניין לעדכן לF8 איך אני עושה זאת!? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by Doctor Robert,

היי... כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים) שהמחשב שלי נתקע באופן פתאומי, ללא כל הודעה מראש והופך לגמרי משותק, הפתרון היחיד למעשה הוא לעשות ריסטארט. מקרה כזה קרה לי גם לפני מספר שעות, אך כשהדלקתי את המחשב הוא הפך איטי וכל פעולה הכי קטנה לוקחת הרבה מאד זמן. למעשה, לא הצלחתי לפתוח אפילו את הדפדפן,לכן אני כותב מהמחשב השני. ניסיתי לעשות שחזור מערכת אך אין שיפור. בדיקת נגד ספיוורס עשיתי ולא מצאתי כלום. בדיקה נגד וירוסים - האנטי וירוס לא מתריע על וירוס... וגם אין קבצים חשודים במנהל המשימות. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... המפרט שלי(מחשב ישן): intel pentium 4 2.4ghz 512mb RAM RADEON 9550 256MB דיסק קשיח 80GB של סאמסונג מחכה לעזרה! תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. מי עוזר לי ? הכוונה היא לא להודעות עצמן = שאת זה אני מכיר אלא לכל הגדרות החשבונות / ספר הכתובות / והגדרות הניתוב והסינון דואר = ב OE THX

• 2 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.