תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח הבא : ASUS P5LD2 SOCKET 775 הורדתי את הדרייוור של הצ'יפסט אבל עדיין החיבורי USB בלוח לא עובדים על USB2 מה אני צריך לעשות כדי שהחיבורים יעבדו על USB2? תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להריץ אוורסט, לבדוק אם המצב תקין....אך, חיישן טמפרטורת המעבד מסרב להראות טמפרטורה! בדקתי בהגדרות, ושם הכל תקין......הטמפרטורה אמורה להיות מוצגת, אך זה לא המצב! יכול להיות שהחיישן נדפק? (מסיבה לא ברורה?!) או שהתוכנה פשוט דפוקה (everest ultimate edition 2006 v3.00.630) תודה לעונים -רון
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי מחשב במבצע ברשת ksp... עכשיו הבעיה היא שבד"כ כשאני מדיק משחק.. ולא משנה אם זה משחק כבד או משחק אפילו של נענע.. אז המחשב מחליט שהוא רוצה לעשות ריסטארט... עכשיו בדקתי .. ישר אחרי הריסטארט... לא תמיד הטמפ' של ה cpu גבוה עד מצב של כיבוי המחשב... מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו דיסק דחש ולא רואה בדיסק כניסה למתח המתאימה ליציאות הספק, האם דיסק SSATA מקבל מתח מכבל ה SATA או שיש לי בעיה אם הספק?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
התקינו לי מחדש את הווינדוס על מחיצה חדשה ונשארה המחיצה הקודמת... כאילו יש לי 2 "ווינדוסים". עכשיו יש לי כמה בעיות , קופצות לי הודעות כאלה : http://www.fps.co.il/picture.php?id=1155763088.JPG ושאני עושה סריקה ב XoftSpy תמיד יש 3 דברים שכל פעם שאני מוחק אותם הם לא נמחקים, זת'ומרת אני עושה להם מחיקה ואז שאני עושה שוב סריקה הוא מראה אותם שוב.. ניסתי למחוק אותם ידנית מ regedit וגם אז הם שוב פעם הם חוזרים. הנה תמונה : http://www.fps.co.il/picture.php?id=1155763102.JPG עשיתי סריקה ב Trojan Hunter והוא מצא מלא טרויאנים אבל אף אחד מהם לא נמחק.. אין לי מושג הוא מראה שהוא מוחק אותם ואז שעושים שוב פעם סריקה הוא מראה אותם שוב. גם בדקתי בMSCONFIG ונפתחת לי כל הזמן איזה תוכנה שאני מפעיל…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי קניתי לילד מחשב נייד מדגם lenovo v14 ada התקנתי מערכ הפעלה ווינדוס 10 64 ביט לאחר ההתקנה הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים החסרים מהאתר של לנובו. הבעיה את הדרייבר של כרטיס המסך,אני מריץ והמקבל הודעה שהותקן בהצלחה,אבל בפועל במנהל התקנים,עדיין רשום לי הדרייבר הדיפולטיבי של microsoft display adapter (זה יוצר כמובן בעיה שלא ניתן לשנות רזולוציה וגם לא לחבר מסך חיצוני למחשב). נ.ב : התקנתי את הווינדוס מחדש ועדיין לא מזהה את הדרייבר של המסך. מישהו יכול בבקשה לעזור? אולי להוריד את הדרייבר מהאתר של amd ולא מהאתר של לנובו? אין לי פרטים על דגם הדרייבר עצמו למעט שהוא amd ...
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי בהתחלה שזה לא מתקין לי כי יש לי מקלדת אלחוטית, אז קניתי מקלדת רגילה ועדיין לא עובד. אני מכניס דיסק מקורי של xp, ואז שמגיע השלב שאומר לי press to boot from cd משהו כזה, אז אני לוחץ אנטר ולא פועל, פשוט מעלה את הווינדוס הקודם. מה עושים?!?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. משחק ה- pinball המקורי של Windows עושה בעיות, כלומר מתי שאני מגדיל את החלון ע"י F4, מופיעה הודעת השגיאה הבאה וה- ICQ 5.1 נסגר. חשבתי שזו בעיה רק אצלי אבל ניסיתי ממחשב אחר בעל Windows XP פרופשיונל שמותקן בו גם ICQ 5.1 והבעיה חוזרת על עצמה בדיוק, לפיכך זוהי בעיה כללית. איך מסדרים את הבעיה? תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי .. הרכבתי לפני בערך שבועיים מחשב חדש ולפי מה שהבנתי (ולפי הכסף שהוצאתי) הוא אמור לעבוד מעולה .. במיוחד במשחקים הנה המפרט: intel core i7 3820 3.60 ghz gigabyte x79-ud5 שני דיסקים קשיחים של SSD כל אחד שישים גיגה עשו לי להם רייד 0 שני כרטיסי מסך hd radeon 7970 כמובן שעשיתי קרוספייר high power 1000w זה מה שאני יודע על המפרט .. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה לדעתו החוליה החלשה פה ולמה הFPS שלי לא גבוה אני מאוד אשמח
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה …
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה שאין לי אפשרות להכניס למצב פעולה את ה stereo mix כיון שהוא במצב לא פעיל , מדוע זה ?(ראו תמונה מצורפת) מחשב חדיש לוח 945P-S3 של גיגהבייט + כרטיס קול מובנה REALTEK HD הסיבה היא שאני רוצה להקליט מתחנות רדיו שנמצאות באתרי web, ולפי מה שהבנתי צריך שהסטריאו מיקס יהיה פעיל . תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים. הבטרייה בעכבר נגמרת לי די מהר. אחרי שבועיים בערך. המחשב דלוק אצלי 24 שעות ביממה נונסטופ. זה קשור איכשהו בעכבר? או אולי שכשאני לא על המחשב אני צריך לכבות את העכבר בכדי שלא יעבוד. אני לא מבין בעניין הזה אבל זה ממש מציק שהסוללה נגמרת מהר (סוללות של GP) סט של LOGITECH תודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של חברת ECS P4VAX+ עם כרטיס קול מובנה AC97' התקנתי את הדריברים מהאתר והוא אומר שלא קיים כרטיס קול גם אחרי התקנה. מה לעשות????
-
כאשר מופעל משחק מהכונן, או כאשר אני צופה בסרט מהכונן, המחשב קופא כל 5-6 דקות בערך. בזמן הקפיאה הכונן רועש ונישמע שהוא מסובב את הדיסק במהירות גדולה, כנראה הוא עושה buffering כמו בצפייה בסרטים באינטרנט. לא נראה לי שזה ההתנהגות תקנית. עדכנתי ל firmware האחרון מהאתר של nec. הצורב יושב על ה secondary ide channel כתור master, אין עוד רכיבים המחוברים לכבל הזה. יש לי winxp pro sp2 ולוח GIGABYTE K8NF-9 מה ניתן לעשות כדי לגרום למנגנון ה buffering לפעול בצורה יותר יעילה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כרטיס קול onboard לוח gygabyte k8nf9 משמיע את הsound כמו תקליט שמנגנים על מהירות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-