תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
2אהלן דבר ראשון המחשב הוא חדש לגמרי ואם אתה צריכים אז הנה המפרט: Inter Dual Core 2.8 2*2 1GB 667MHz ram Nvidia 7300 GigaByte 945GZ ... ... ... הבעיה היא כזו: כשפותחים את המחשב ישנה הודעת שגיאה שאומרת שהמחשב מוגדר לשימוש ב-SLI (שני כרטיסים) ולמעשה יש אך ורק כרטיס אחד. מכאן עלתה לי השאלה אולי הוא מנסה להשתמש בכרטיס שיש OB אז הלכתי משם הישר לביוס. שם ראיתי שאין אפשרות לעשות לכרטיס שעל הלוח disable אלא רק שתי אפשרויות : enable ו- enable if there is not another card. כמובן שכבר הייתה מסומנת האפשרות השנייה. מכאן הלכתי ללוח הבקרה לתוך אנבידיה ושם יש אפשרות להפוך ל-SLI אבל היא לא מסומנת. מה אני צריך לעשות???
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
הבאתי שלוש מחשבים חדשים , כמעט דומים , אבל עם לוחות שונים. התקנתי בשניים מהם ווינדוס כמו שצריך , אבל בשלישי יש בעיה , כל הזמן כשההתקנה מגיעה ל-9 דקות לפני סיום , זה נתקע , וניסיתי להתקין מספר פעמים. האם זאת בעיית חומרה כלשהיא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
fastTrak 378 bios version 1.00.0.37 © 2003 promise technology, inc. all rights reserved. scanning ide drives ... מה אני יכול לעשות להודעה הזת להוריד אותה בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי זיכרון חדש twimos 512mb 2.5cl עכשיו שאני מנסה להפעיל אותו עים v-data 256mb 3cl הוא עושה ציפצופים אבל שאני מפעיל אחד מהם לבד הכל עובד טוב למה ומה עושים בנידון תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ADSL פנימי יושב על PCI מדגם GlobespanVirata הבעיה שאני לא מצליח למצוא/להתקין אותו ב VISTA אשמח לעזרה וייעוץ, תודה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע, יש לי מעבד DUAL CORE האם אני אמור לראות שני CPU במנהל המשימות (TASK MANAGER) ? אני לא יודע אם אני אמור לראות. יש לי את הדרייבים החדשים ביותר, וגם SP2. זהו המסך של CPU-Z : (קובץ מצורף) מישהו יודע איך מסדרים את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני מצרף שני קבצים - בראשון הפרטים של המחשב שלי ובשני הטמפרטורות ... שניהם לקוחים מאוורסט... תודה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
קניתי מעבד E2160 DUAL CORE והתקנתי אותו על לוח של ASUS P5L-VM 1394 . לאחר שהתקנתי את כל הרכיבים ואני מבצע הפעלה, בשלב ראשון אני שומע את הצפצוף שמבשר שהכל מותקן כמו שצריך ושניה לאחר מכן צפצוף אחד נוסף מלווה בהודעה CPU ERORR PRESS F1 TO CONTINUE במידה ואני לוחץ F1 אני יכול להמשיך להתקדם לביוס או להתקין מערכת הפעלה , אבל איך אני יכול להתגבר על זה באתחול המחשב ושההודעה לא תקפוץ לי כל פעם שאני מדליק את המחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
לפני 3 ימים המחשב החל להשמיע רעש חזק מאוד בהדלקה ואחרי כמה שניות זה עבר אחרי אתמול והמחשב התחיל לכבות מדי פעם והיום הוא פשוט לא נדלק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-