תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
חברה ההודעה כבר אומרת הכל מקווה שתעזרו לי בבעייתי. תודה גדולה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב כל הזמן נתקע ועושה ריסט לעצמו כל הזמן עכשיו צילמתי לכם את הזה של ההתחממות וגם ראיתי בביוס שרשום current cpu temp 58 currentcpu fan speed 3443 RPM current system cpu fan speed 0 RPM יכול להיות שמאוורר אחד לא פועל?וובגגלל זה זה ככה?אם לא תגידו לי מה לעשות מה לקנות.... הנה התמונות מאוורסט: http://img-il.com/file.php?file=rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/nbnmzdmnjijw.jpg
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפני 3 ימים המחשב החל להשמיע רעש חזק מאוד בהדלקה ואחרי כמה שניות זה עבר אחרי אתמול והמחשב התחיל לכבות מדי פעם והיום הוא פשוט לא נדלק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם דיסק קשיח IBM 36.4GB 10K Ultra160 SCSI SL HDD. התקנתי על הדיסק הנ"ל XP בלבד. כשאני רוצה לחבר HD SCSI נוסף (זהה בהחלט רק של HP) - אני מקבל הודעה על כך שלא נמצאת מערכת הפעלה. נסיתי כמובן כמה וכמה אופציות חיבור (מיקום ע"ג כבל SCSI), ונאדה... לא מוכן לעלות. הסיבה לחיבור היא הוצאת נתונים מהדיסק שאמור להיות משני. אהיה יותר משמח לקבל כל הצעה שהיא.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי צורב שלא מזוהה לא במחשב שלי , לא בניהול דיסקים ובביוס רשום שלא נמצא הצורב ? החלפתי כבל ide לאחר ,ולא עזר החלפתי גם צורב לא עזר , מחכה לעזרתכם?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי יציאת מולקס על הלוח שאפשר לחבר אליה כבל ע"מ לקצות תוספת מתח לכרטיס המסך. בחוברת של הלוח כתוב שזה נדרש כשעובדים בתצורת SLi. יש לי את ה-7950GX2 שמאכלס בעצם רק סלוט אחד אבל בתכל'ס הוא מורכב משני כרטיסים. מומלץ לחבר את הכבל בכל זאת? אותה שאלה לגבי החיבור 12V של המעבד. יש שתי כניסות על הלוח, האם מומלץ לחבר כבל מתח לשניהן? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תראו קניתי 2 סטיקים של TWINMOS של 1 גיגה .. DDR2 667 ובתוכנה CPUZ הוא מראה לי שהזכרונות פועלים על 315 משהו כזה... הנה הוספתי שני תמונות מCPUZ זה אמור להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב , אני לא יודע איזה כותרת עניינית ונכונה אני צריך לכתוב שיתאים לנושא שלי , אז ככה נרשמתי לפורום הזה כי אני מאמין שיעזרו לי פה. אני עוסק במחשבים הרבה מאד זמן ונטקעתי היום בבעיה מוזרה שאני מאד מפחד שהיא קשורה לנזק במחשב שלי. אז ככה יש לי במחשב כרטיס רשת מסוג PCI 10\100 שאני מחובר עליו עם כבל. היום רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש גם PCI פתחתי את המחשב וחברתי אותו לסלוט 4 שהיה פנוי חיברתי אותו כמובן שכבל הספק היה בחוץ. אחרי שחברתי הדלקתי תמחשב כאשר נכנסתי לוינדוס המחשב לא זיהה את הכרטיס רשת הרגיל שהיה לי במחשב עד היום הוא עבד הוא לא זיהה אותו ואז הוא כתב שנמצא חומרה חדשה משהוא Ethenet adapter באתי להתקין זה כתב בסוף שמשהוא לא הושלם ולא נעשה כמו שצריך וזה כתב שההתקן ל…
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי מחשב במבצע ברשת ksp... עכשיו הבעיה היא שבד"כ כשאני מדיק משחק.. ולא משנה אם זה משחק כבד או משחק אפילו של נענע.. אז המחשב מחליט שהוא רוצה לעשות ריסטארט... עכשיו בדקתי .. ישר אחרי הריסטארט... לא תמיד הטמפ' של ה cpu גבוה עד מצב של כיבוי המחשב... מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש Win XP לאחר יום עבודה המחשב החל להתרסט כל כמה דקות. מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
במחשב עצמו יענו שאני שומע שירים או רואה סרט יש סאונד אבל שאני נגיד רואה סרט ב youtube או שומע שיר ב100fm אז אין סאונד איך מסדרים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחרי העלאת הFSB ל-333 (עם לוח 965 וזכרונות 667) הCPUZ מזהה את המכפלה כ-6 או 7 כאשר זה רוב הזמן 6 ומידי פעם חוזר ל-7 וגם המהירות הכללית בהתאם היא 1998 וקופצת ל- 2331. האם יש למישהו מושג מה הבעיה ? צריך לסדר משהו במתחים ??
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המשחק ENEMY TERRITORY, ולאחר שסיימתי להתקין אותו וניסיתי להפעיל אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עזרתכם אלנירוש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניך לפרק את המאורר אני יודע שהוא מולבש ביחד עם הצלעות קירור כאשר אני פותח את התופסנים בשני הצדדים אני מרגיש שזה משתחרר אבל זה לא יוצא לי החוצה למה?? ניסיתי להפעיל כח ועדין לא יוצא...?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מנסה כאן כבר חצי שעה לחבר את הכרטיס מסך ב-TV OUT לטלויזיה... זה תמיד עבד לי עד שעידכנתי לדרייבר חדש. הכל מחובר מעולה, ואפילו אני רואה את המסך טעינה של הווינדוס בטלויזיה דרך ה-TV OUT אבל כשהטעינה מגיעה לווינדוס העסק לא עובד ואני לא רואה כלום. ניסיתי לחזור לעשות שחזור מערכת לדרייבר הקודם, אבל זה כבר מאוחר מדי מכיוון שהתקנתי את הדרייבר לפני הרבה זמן. למה העסק לא עובד? הכל מחובר מעולה ומוגדר טוב. הכרטיס הוא רדאון 9550 \עריכה טוב גילתי שהבעיה מהדרייבר, התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וה-TV OUT עבד בסדר. אבל אני בכל זאת מעוניין להשתמש בדרייבר הזה... מכיוון שהוא מכיל כל מיני חדושים שהדרייבר שמותקן אצלי עכשיו לא מכיל, התקנתי את הדרייבר החדש בחזרה... א…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק המנורה הצהובה ממשיכה להבהב המחשב לא משמיע שום ציפצוף וכעבור כמה שניות הוא ניכבה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי בשעה טובה מחשב חדש6300 ולוח אם של אסוס P5L MX למחשב החדש העברתי את אחד ההרדיסקים (מהמחשב הישן) WD80 גיגה NTFS (עליו מעולם לא הותקנה מערכת הפעלה...) לאחר שאני מפעיל את המחשב (הCD של הWIN XP 64 BIT בפנים) אני אומר שאני רוצה להתקין את הWIN ואז במסך ההתקנה מופיעים 2 כוננים : אחד של 8 מגה כ unpartitioned והשני של 76גיגה כאשר אני מנסה להתקין על ה76 גיגה הוא אומר שהדיסק DOES NOT CONTAIN A WINDOWS-COMPATIBLE PARTITION ולכן אי אפשר להתקין את הWIN יש5 גיגה וקצת פנוי על הדיסק האם מישהו יכול לעזור?? כמובן שברצוני לשמור על הנתונים הקיימים על הדיסק בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-