תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,317 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל קובץ עזרה לחיסולו של הוירוס שמכבה את המחשב כנראה הגיע מה איסיקיו אם יש וירוס נוסף שגורם לאותה בעיה אשמח לקבל גם אותו חג חנוכה שמח
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי צורב שלא מזוהה לא במחשב שלי , לא בניהול דיסקים ובביוס רשום שלא נמצא הצורב ? החלפתי כבל ide לאחר ,ולא עזר החלפתי גם צורב לא עזר , מחכה לעזרתכם?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי לפני די הרבה זמן קניתי כונן DVD למחשב. רציתי שהוא יהיה מחובר ויפעל בנוסף לצורב שלי. ניסיתי כבר הכל. חיברתי את שניהם לבחירה אוטומטית, ניסיתי כבר לשים אחד כסלייב ואחד כמאסטר ולהחליף, שיניתי את האודיו בין שניהם, וכלום לא עזר. כרגע הצורב על מאסטר והDVD על סלייב, והאודיו מחובר לצורב. המחשב מזהה את שניהם ויכול לקרוא משניהם, אבל כשאני מנסה לצרוב משהו הוא מראה כאילו הוא צורב אבל הוא לא צורב כלום. פשוט לא עובד (אבל כן יכול לקרוא). איך אני אמור לטפל בזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח הבא : ASUS P5LD2 SOCKET 775 הורדתי את הדרייוור של הצ'יפסט אבל עדיין החיבורי USB בלוח לא עובדים על USB2 מה אני צריך לעשות כדי שהחיבורים יעבדו על USB2? תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב עולה לי הודעה שמעכבת את הכיבוי, הודעה שאומרת שהכונן תקליטונים פתוח, ובכלל אין לי כונן דיסקטים במחשב מה עושים? נמאס כל פעם לשמוע ארורים שאני מכבה את המחשב... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. יש לי כ. קול של SOUNDMAX בלוח אם של אסוס דגם K8V-X מובנה. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה של העוצמה שלו שנחלשת בהדרגה בשימוש ממושך במחשב. אני לא יודע אם הבעיה נובעת מבחינת חומרה, דרייברים, או בכלל ממשהו שנובע מתוכנה (לא ניסיתי לינוקס אבל יש מצב שאני אנסה ) יש לציין שקניתי כרטיס קול PCI ואיתו לא הייתה לי תבעיה הזאת אבל הוא היה כ"כ גרוע שחזרתי לכרטיס המובנה רציתי לציין בנוסף שאתחול פותר באופן זמני תבעיה (העוצמה חוזרת להיות גבוהה) אבל חוזר להחלש בהדרגה אחרי שימוש ממושך במחשב איך ניתן לפתור תבעיה הזאת, אם אפשר ? מה לעשות ? אודה לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי מחשב במבצע ברשת ksp... עכשיו הבעיה היא שבד"כ כשאני מדיק משחק.. ולא משנה אם זה משחק כבד או משחק אפילו של נענע.. אז המחשב מחליט שהוא רוצה לעשות ריסטארט... עכשיו בדקתי .. ישר אחרי הריסטארט... לא תמיד הטמפ' של ה cpu גבוה עד מצב של כיבוי המחשב... מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי מחשב עם Win Xp Sp2 וכשאני עוזב את המחשב לכמה דק' בלי לגעת בו הוא ננעל... עכשיו כשאני חוזר הוא מבקש ממני להכניס לו סיסמא כדי לפתוח את הנעילה .... עכשיו אם אני לוחץ אישור הנעילה נפתחת גם כן... מה שאני רוצה לשאול זה איך אני מסיר את הנעילה הזו כי לי לא זכור שאני יצרתי סוג כזה של נעילה.... תודה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום המון זמן כבר המסך הכחול תוקף אותי בכל הזדמנות שהוא יכול ,בעבר ניסיתי לפענח את הבעיה אך ללא הצלחה אשמח לקצת עזרה. הנה שתי קבצי ה minidump האחרונים שלי http://www.zshare.net/download/2925261e60d6b6/
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המשחק ENEMY TERRITORY, ולאחר שסיימתי להתקין אותו וניסיתי להפעיל אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עזרתכם אלנירוש
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה שאין לי אפשרות להכניס למצב פעולה את ה stereo mix כיון שהוא במצב לא פעיל , מדוע זה ?(ראו תמונה מצורפת) מחשב חדיש לוח 945P-S3 של גיגהבייט + כרטיס קול מובנה REALTEK HD הסיבה היא שאני רוצה להקליט מתחנות רדיו שנמצאות באתרי web, ולפי מה שהבנתי צריך שהסטריאו מיקס יהיה פעיל . תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כרטיס קול onboard לוח gygabyte k8nf9 משמיע את הsound כמו תקליט שמנגנים על מהירות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שיטוטים רבים באינטרנט, נכנעתי ובאתי הנה, מקווה שתוכלו לעזור. לפני מספר שבועות קניתי מחשב נייד (hp 430 g7) דרך קנייה מרוכזת כזו מטעם "מחשב לכל תלמיד" והם הביאו אותו כולל ווינדאוס אדוקשיין. הכל במחשב תקין חוץ מהזיהוי ע"י טביעת אצבע והזיהוי פנים שקיימים טכנית במחשב אך לא מזוהים במחשב [ווינדאוס כותב שהוא לא מזהה חיישן תקין, כאילו אין חיישן מחובר]. אציין שעוד מספר אנשים שקנו את המחשב מאותה החברה נתקלו בבעייה דומה. בנוסף הוא כותב בכמה מקומות שה"ארגון" מנהל לי אפשרויות במערכת. זה קשור? (אני מנסה לשלוח תמונה... לא מצליח משום מה) איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? יכול להיות שפשוט אין בגרסה הזו של ווינדאוס את האפשרות של…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ראיתי פה כמה הודעות שלפי דעתי קשורות לבעיה שלי אבל לצערי לא ראיתי תשובה שלא ניסיתי ויתכן שאני טועה באבחון הבעיה אז הנה: המחשב שלי קורס תוך כדי משחק כבד למשל, יש מסך כחול ריק וריסט עכשיו בביוס ובאוורסט רשום שהטמפרטורה של המעבד מגיע ל67 מעלות בזמן מנוחה אחרי הריטס בדקתי וזה הגיע ל 88 וכתוב שהמחשב נכבה ב95 מעלות ניקיתי אבק סידרתי חוטים וזה לא שינה כלום, טכנאי בדק את המחשב ואמר שאין בעיה במאוררים הנה המפרט: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Disk Drive WDC WD16 00JD-00GBB0 SCSI Disk Device BIOS Properties: Vendor Phoenix Technologies, LTD Version 6.00 PG Release Date …
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מאז שעשיתי אוברקלוק למחשב (יותר נכון מאז שהעלתי יותר מדיי את מהירות הfsb ואז המחשב עשה רסטרטים אין סופיים,והוצאתי והכנסתי את הבטרייה של הלוח אם מחדש והורדתי את המהירות fsb לנורמאלית יותר) אז הכפתור של הרסטרט לא פועל לי יותר...ממה זה יכול להיות?..יכול להיות שהוא נשרף או משהו בגלל כל הרסטרטים,וגם כיביתי אותו כמה פעמים מהספק כי לא הייתה לי ברירה...כעיקרון המחשב פועל מצויין...אין בעיות איתו וכלום,אבל מוזר לי הקטע הזה מה זה יכול להיות?,זה יכול להשפיע גם על דברים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע לידי מחשב שבקושי מצליח לזוז לאחר בדיקה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד בדר"כ על 65-70 מעלות קבוע. ב-BIOS איפה שמסמנים טמפרטורת כיבוי למעבד (3.0GHZ) היה מסומן DISABLE לכן כנראה המעבד רתח הרבה זמן ולא נכבה באופן אוטומטי, לאחר שהחזרתי ששיניתי לטמפרטורה של 75 מעלות בכל פעם שהווינדוס עלה המחשב עשה ריסטרט. יש לציין כי נמרחה משחת קירור חדשה ומאוורר של ZALMAN חדש אך עדיין הטמפרטורה ירדה קצת אך לא מספיק (לא יורד מ60 מעלות.). שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ?? (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת ) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-