תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום המון זמן כבר המסך הכחול תוקף אותי בכל הזדמנות שהוא יכול ,בעבר ניסיתי לפענח את הבעיה אך ללא הצלחה אשמח לקצת עזרה. הנה שתי קבצי ה minidump האחרונים שלי http://www.zshare.net/download/2925261e60d6b6/
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המשחק ENEMY TERRITORY, ולאחר שסיימתי להתקין אותו וניסיתי להפעיל אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עזרתכם אלנירוש
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרגע ארד דיסק בנפח 40GB (אני יודע שזה קצת) עכשיו יש לי עוד ארד דיסק 40GB אבל אני לא יודע איך לחבר אותו ... אמרו לי שאני צריך לחבר אותו קודם ללוח אם אבל אין שם חיבור פנוי הכל תפוס שם ... חיבור הארד דיסק הוא IDE רגיל.. יש לי במחשב 3 כוננים צורב , כונן DVD וכונן תקליטורים...(עד שהיה לי כסף לקנות כונן אחד..)
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אתמול ריבלתי ת X1600 שלי. עכשיו אני מליח להתקים רק תדריברים שבאו עם הרטיס שבהם הכלל רשום על הדיסק 10.4 שאני מנסה להתקים דרבירים של ATI מהאתר שלהם,לא משנה מה אני יעשה זה יעשה לי מסך כחול אחרי הריסטרט של ההתקנה. מה אפשר לעשות? תודה, מעוז
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשעה טובה מחשב חדש6300 ולוח אם של אסוס P5L MX למחשב החדש העברתי את אחד ההרדיסקים (מהמחשב הישן) WD80 גיגה NTFS (עליו מעולם לא הותקנה מערכת הפעלה...) לאחר שאני מפעיל את המחשב (הCD של הWIN XP 64 BIT בפנים) אני אומר שאני רוצה להתקין את הWIN ואז במסך ההתקנה מופיעים 2 כוננים : אחד של 8 מגה כ unpartitioned והשני של 76גיגה כאשר אני מנסה להתקין על ה76 גיגה הוא אומר שהדיסק DOES NOT CONTAIN A WINDOWS-COMPATIBLE PARTITION ולכן אי אפשר להתקין את הWIN יש5 גיגה וקצת פנוי על הדיסק האם מישהו יכול לעזור?? כמובן שברצוני לשמור על הנתונים הקיימים על הדיסק בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי שתי מסכים בחיבור HDMI אחד 24 1920 1200 והשני 37 1920 1080 . שניהם הוציאו סאונד דרך הATI לא ביחד כמובן כשרציתי לשמוע במסך 37 אינץ פשוט חיביתי והדלקתי את מסך ה24 ואז ה37 קיבל סאונד. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדוט נט והקטאליסט לא העביר לי סאונד יותר ל37 אינץ. בעיה נוספת שהיתה גם לפני המסך ב 37 לא מופיע על כל המסך למה ? 1 שאלה יש דרך לשלוט בסאונד בשניהם ולמה הוא לא עובר יותר? 2 איך פותרים את בעית הרזולוציה כך שבמסך 37 החלון יהיה על כל המסך?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום המחשב מתכבה לי בפתאומיות כבר הרבה זמן , התייאשתי כבר מלמצוא פתרון פשוט מאוד קשה לאבחן את הבעיה. שהוא קורס לי בדר"כ הוא רושם Bug code USB driver ניסיתי להסיר ,להתקין מחדש דרייברים לא עזר , אז אני מקווה מאוד שמישהו פה יוכל לעזור לי. אם צריך קובץ minidump אז הינה הוא : http://uploadhut.com/view.php/320988.rar
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לאחרונה רוב המשחקים שהתקנתי נסגרים עקב התוכנה Drwtson32, זה מזהה לי את זה ב ZONE ALARM וזה סוגר את המשחק מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.5G לפי CPUZ יש לי לוח D845HV כולל כרטיס קול ONBOARD הורדתי את הדרויר הזה : http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng כנראה שזה לא נכון כי הדרויר שירד לי לא מתאים יש המון קפיצות ב 98 בכל אופן ה XP מזהה אותו כמו שצריך ואני שומע נפלא לפי ה XP הדרויר הוא intel ® 82801BA/BAM תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים יש לי בעיה קטנה ביצעתי עדכון ללוח אם שלי ומאז כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שעוצרת את תהליך העלאת המחשב שאומרת כך: unknown cpu . need to unleash full power הוא לא ממשיך הלאה אלא אם כן אני מקיש F1 ואז הוא ממשיך רגיל. המעבד הוא Q9300 . אשמח לעזרתכם...
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם פנטיום D כפול ליבה אני מרוצה מהמחשב אבל המאווררים עושים המון רעש, ניתן לעשות משהו עם זה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
ערב טוב, בעקבות בעיה קניתי HD חדש למחשב קיים ואני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה (XP). כאשר אני עושה boot למחשב מופיע מסך שבו כתוב "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". המליצו לי להגדיר במסך ה- boot configuratiion את כונן הדיסקים כ-boot device ראשון, כדי להתחיל בתהליך ההפעלה, אבל עדיין מופיעה אותה הודעה. יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר? בעיה במעבד אולי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב כל הזמן הוא מבקש f1 איך אני מבטל את זה ? תודה רבה מקווה שהודעה שייכת לפורום זה .
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של INTEL מסוג D850MV . הלוח תומך בזיכרון מסוג RDRAM . ה CPU המותקן עליו הינו P4 1.7GHZ Socket 478 הבעייה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח להדליק את המחשב. בדקתי את הספק כח והוא בסדר. הוא מוציא את כל המתחים כאשר מקצרים בין הפינים 13-14 שלו. המסקנה שהגעתי אליה, שכנראה הלוח אם - ה MB, התקלקל . האם אפשר לתקן כזה לוח ? אם כן היכן? האם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעייה? האם כדאי להשקיע בחדש (כ 600 ש"ח) עם 3 שנים אחריות? האם לקנות יד שנייה במחיר של כ 350 ש"ח? האם לעבור ל MB שתומך בזיכרון מסוג DDR ואם כן איזה הכי מומלץ? תודה על התשובות. בברכה, ר.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5QC . בספר שלו ובאיטרנט הוא מוצג שכל חיבורי הUSB הם USB2 . אולם כשאני מחבר דיסק חיצוני זה איטי וגם נותן הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. התקנתי תוכנת SISOFTWARE SANDRA והיא אומרת מתוך 8 USB CONTROLLER רק USB CONTROLLER4 ו USB CONTROLLER 8 תומכים ב מהירות גבוהה ( 480MBPS) . יש למארז יציאות קדמיות שמחוברות ללוח בSLOT שמוגדר במנואל כתומך בUSB2 אך בפועל זה לא נותן מהירות כזו. גם במנהל ההתקנים יש רק 2 יציאות שכתוב בהן ENHANCED HOST CONTROLLER. ואין לי מושג איפה שתי היציאות האלו בלוח? האם למישהו יש רעיון??? ב BIOS מוגדר לי USB2 כפעיל
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה זיכרון הלוח אם שלי צריך ומה הכמות המקסימאלית של זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום כאשר המחשב מגיע למצב של ווינדוס הוא דורש סיסמה +שם משתמש, יש לציין כי שם משתמש ,כבר מופיע . וסיסמה אף פעם לא שמתי ,אך פתאום הוא דורש, ניסיתי ב"מצב בטוח" לא הולך פשוט אני לא מצליח להגיע לשולחן עבודה אודה לכם על העזרה !! ממני : FALKON5
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP4110 ALL-IN-ONE וניגמר לי הדיו הצבעוני ואני לא מעוניין יותר בצבעוני אלה רק בשחור המדפסת כל הזמן מציקה לי ונותנת לי הזהרה שאין לי דיו צבעוני אני מצליח להדפיס אבל זה מציק גם כאשר הוצאתי את ראש הדיו הריק הצבעוני הוא מציג לי הודעות אין אני גורם למדפסת להבין שאני לא מעוניין יותר בהתראות מסוג זה ושעליה להדפיס אוטומטי בצבע שחור תודה !
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-