עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by JJSTAR,

Sorry for the English - but I' work in English - I know there must be ::someone:: out there who can help. At wit's end here with no where to turn. Here's what happened. I got a birthday present - of a new pc. Someone put it together with new parts - - very nice. Except I can't record. And recording is THE most important thing for me right now. I just got a new PC with a Foxconn MB - Realtek integrated audio. Downloaded the latest drivers from Realtek - power up and no go. Sound is coming out but nothing is going in. Of course went into master volume controls - checked there - everything is ok. Same in Device Mgr. Tried recording from line-in and CD in Audacity - silenc…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by ofirn2,

אוקיי מה שקרה זה ככה נתקתי את הקירור של המעבד ניקיתי אותו המשחה הטרמית הישנה שנדבקה ואחרכך החזרתי ומה גיליתי שהטמפרטורה עלתה ב-30 במעלות. טמפ' מעבד הייתה 47 בלי מאמץ ובאמץ הייתה 64 במקסימום ועכשיו אחרי שניקיתי והוצאתי את הקירור והחזרתי אותו ובדקתי שיש מגע בינו לבין המעבד ושהכל תקין טמפ' המעבד בלי מאמץ 68 ובמאמץ עוד לא בדקתי כי אני מפחד שהוא יישרף!!! מה לעשות שמישהו יעזור לי!!!!!! בבקשה תגיבו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by dna,

בזמן האחרון המחשב כל הזמן נתקע ועושה ריסט לעצמו כל הזמן עכשיו צילמתי לכם את הזה של ההתחממות וגם ראיתי בביוס שרשום current cpu temp 58 currentcpu fan speed 3443 RPM current system cpu fan speed 0 RPM יכול להיות שמאוורר אחד לא פועל?וובגגלל זה זה ככה?אם לא תגידו לי מה לעשות מה לקנות.... הנה התמונות מאוורסט: http://img-il.com/file.php?file=rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/nbnmzdmnjijw.jpg

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by the kon,

שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by wuffo,

אני צריך עזרה בלפרמט כונן

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by pizzaguy,

אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by מאור247,

לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  10. השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. Started by GZA,

יש לי שתי אוזניות. השאלה אם אני משחק איך עושים שאני והיריב שלי נשמע אחד את השני באזוניות ושנוכל לדבר בינינו בעזרת המיקרופון ונשמע אחד אצת השני. תוך כדי משחק?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by romx,

כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק המחשב נתקע. לפני שבועיים החלפתי ספק (זה מה שאמרו לי בחנות שזה גרם לבעיה) אבל זה לא עזר. האם משהו שבאמת יודע את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. Started by roniha0,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5QC . בספר שלו ובאיטרנט הוא מוצג שכל חיבורי הUSB הם USB2 . אולם כשאני מחבר דיסק חיצוני זה איטי וגם נותן הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. התקנתי תוכנת SISOFTWARE SANDRA והיא אומרת מתוך 8 USB CONTROLLER רק USB CONTROLLER4 ו USB CONTROLLER 8 תומכים ב מהירות גבוהה ( 480MBPS) . יש למארז יציאות קדמיות שמחוברות ללוח בSLOT שמוגדר במנואל כתומך בUSB2 אך בפועל זה לא נותן מהירות כזו. גם במנהל ההתקנים יש רק 2 יציאות שכתוב בהן ENHANCED HOST CONTROLLER. ואין לי מושג איפה שתי היציאות האלו בלוח? האם למישהו יש רעיון??? ב BIOS מוגדר לי USB2 כפעיל

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by לידור00,

יש לי כרטיס מסך READON X1600\1650 PRO קיצר שמתי אותו מהמחשב של דוד שלי במחשב שלי פירמטתי עד הפירמוט הכל היה טוב פירמטתי מאז הקטליסט קונטרל פנאל לא נפתח כאילו הוא מעודכן אולי יש עידכון יותר חדש משו אני לא יודע משחקים בקושי זזים לי וזה מציק לאללה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by orshimshon,

אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by WhiteLen,

היי, יש לי הרגשה שנשרפה לי יציאת הקול. אני משתמש ביציאות של לוח האם ( ירוק, ירקרק, ורוד ) עד היום חיברתי דרך החיבור הירקרק ופתאום הוא הפסיק לעבוד. החלפתי את הרמקולים באוזניות ועדיין כלום לכן אני מניח שזו היצאה. שמעתי פעם שאפשר להחליף דרך חלונות את היציאות כך שהקול יצא דרך היציאה הירוקה (שאולי עדיין עובדת). האם מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  18. יש לי בעיה בשידור אינטרנטי ששומעים את האודיו לפני שרואים את הוידאו ..או הפוך בעצם ..לא שמתי לב כלכך חח יש דרך לסדר את זה ? הבעיה אצלי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. עזרה:יש לי ב boot שתי ווינדוסים שאחד מחקתי ואני רוצה להוריד אותו ושיעלה ישר הווינדוס הפעיל כי השני מחוק והוא נשאר בבוט

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by Rudo17,

שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by Overkiller,

כבר כמה פעמים שהדבר קורה, בהתחלה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, והביה נפתרה זמנית, אך היום כאשר הפעלתי CS:S הדבר קרה שוב, פשוט יש מסך כחול, ומייד אחרייו המחשב עושה ריסט, מה לעשות? עריכה: קבצי הminidump נוספו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. מחשב שנתקע כל הזמן... ואלו התוצאות: לחצו להגדלה מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by biton,

עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by Impreza,

לאחרונה רוב המשחקים שהתקנתי נסגרים עקב התוכנה Drwtson32, זה מזהה לי את זה ב ZONE ALARM וזה סוגר את המשחק מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים