עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. 1. יש לי משחק שגורם למאוורר של המעבד לפעול במהירות גבוהה (בדר"כ קורה לי כשהמעבד נמצא על 100% עבודה). אם אני אמשיך לשחק בו יש סיכוי שזה יהרוס את המעבד ? 2. האם המשחק NBA LIVE 2006 מתאים לכרטיס המסך INTEL GMA 900 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by abudy,

המחשב עשה לי ריסט סתם ממה זה קורה? תודה

3. Started by Spring,

שלום, יש לי שתי חיבורי רמקולים מאחורי הקופסא אחד ירוק, אחד כחול. עכשיו רק הירוק מפעיל מוזיקה והכחול לא עושה שום דבר. ויש אותו ציור כמו של הירוק - של רמקולים. עכשיו השאלות - למה לא פועל לי החיבור השני? כלומר הוא לא מפעיל מוזיקה. האם הוא מיועד למשהו אחר? אם לא, למה הוא לא עובד ? אודה לכם מאוד אם תעזרו, תודה מראש.

4. Started by law89,

אני רואה את האתר במחשב בצורה שונה לחלוטין בעוד בסמארטפון האתר מופיע כמו תמיד. האם בוצע איזה שדרוג/שינוי באתר בימים האחרונים?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. פירסמתי את הנושא הזה קודם לכן בפורום תצוגה וגראפיקה אבל הבנתי שלא מתעסקים שם בבעיות אלה בהשוואות אז... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. אז ככה יש לי לוח אם: asus p4s800d dualchannel ומאוורר שכרגע לא מחובר: כתוב עליו GWE DC BRUSHLESS model: sp1280m dc12v 0.18a GOOD WINDY ואני לא מוצא חיבור על הלוח אם שמתאים לחיבור של המאוורר. קיים בכלל חיבור למאוורר הזה בלוח האם שיש לי? יש לו חיבור שונה משאר המאווררים שיש לי במחשב

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by asaf556,

לפני 3 ימים המחשב החל להשמיע רעש חזק מאוד בהדלקה ואחרי כמה שניות זה עבר אחרי אתמול והמחשב התחיל לכבות מדי פעם והיום הוא פשוט לא נדלק מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by cozmo,

שלום ברשותי מחשב נישא מסוג thinkpad T60 עם מעבד centrino duo. שמתי לב שהמאוורר במחשב פועל תמיד, בניגוד למחשבים אחרים שבהם המעבד מתחיל לפעול (או מגדיל את המהירות) מעל לטמפ' מסויימת. הרעש שהמאוורר יוצר דיי מפריע. השאלה היא: האם זו תופעה אופיינית למחשבים מדגם זה/מחשבים עם מעבד זה. ואם לא האם זו תקלה מסויימת. ועוד, האם קיימת דרך להגדיר למערכת להאיט את מהיאות המאוורר. תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. שלום כמו שאמרתי יש לי צורב רגיל של lg במהירות 52X32X52 והוא לא קורא לי דיסקים מה שקרא זה שחיברתי dvd רגיל ואז שהוצאתי אותו ובאתי לחבר שוב את הצורב אז הוא לא קרא לי דיסיקים לא משנה איזה הוא פשוט לא קרא הוא מזוהה במחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Opie,

יש לי מחשב AMD עם כרטיס רשת ONBORD הוא מוגדר כמו שצריך(My computer>>properties>>hardware>>Device Manager) אך לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט, חיברתי כרטיס רשת נוסף וניסיתי להתחבר באמצעותו אך שוב הוא הוגדר אך לא אפשר להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by kfir_dnd,

פתרתי את הבעיה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by shoomil,

התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by nahum8,

יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by moony123,

הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. התקנתי מחדש את ה XP ניסיתי לבודד את הבעיה ומה שגיליתי (אך אני לא ממש בטוח) שהדבר נובע כאשר אני מתקין את macromedia flash בדפדפן . כרגע macromedia flash הוא במצב disable ובנתיים המחשב אינו קורס. הוספתי את הלוגים ופרטי המערכת אולי מישהו יכול לעזור ולמקד את הבעיה. המחשב מבצע RESTART באופן אקראי לחלוטיין ואני דיי מיואש . אשמח אם מישהו יכול לעזור או להכוין אותי לפורמים נוספים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by nanus,

יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by ard,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ ווינדוס XP HOME SP2עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by PuLsE,

אממ ככה אז בזמן האחרון מופיעים לי מספר מסכים כחולים... הנה המספרים 0X0000008E 0XC0000005 0XAAE3B4D3 0XA77ECB64 והוא רושם גם Klif.sys - Adress AAE3B4D3 base at AAE38000 Datestamp44d328c7

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by תרנגול,

שלום לאחר התקנה של חלונות XP ביתי, ההתקנה של חלונות התקינה בעצמה דרייבר לכרטיס המסך שלי radeon 9200, וכך גם היא מציינת שזה דרייבר של חלונות, הכל פועל כשורה ואין בעיות, לפחות אני לא רואה כל הבדל בין הדרייבר הזה לבין הדרייבר המקורי שהיה מותקן קודם, זה של יצרנית כרטיס המסך, יש לי אותו על סי די מקורי. שאלתי, האם כדאי להתקין כעת, בדיעבד, את הדרייבר המקורי של יצרנית כרטיס המסך או להשאיר את המצב כמות שהוא? תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. האקספלורר שלי לא עובד כראוי בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, נפתחת לי תיבת שגיאה ובה כתוב ל-internet explorer אין אפשרות לטעון את ........... ל-internet explorer לא הייתה אפשרות לפתוח אתר אינטרנט זה. האתר המבוקש אינו זמין או שלא ניתן לאתר אותו. נא נסה שוב מאוחר יותר. לעומת זאת אבל אני יכול להוריד קבצים באימיול למשל מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף תודה.

22. Started by audi4,

הייתה לי בעיה של קובץ LOWID אחרי שלא הצלחתי לפתור את הסוגיה החלפתי את הגירסה של האימיול שלי לגירסה V0.47 השאלה הפשוטה שלי איך אני משחזר את השרת שרת הנט של התונכה להיות זמין כמו בזמנים הטובים עזרתכם בברכה,

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. אמנם את הסידור ואת המראה של התיקיות הצלחתי לסדר אבל אני לא מצליח להוסיף את הבר הזה שמופיע בצד ימין בכל חלון.לא יודע איך זה קרה ואני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אז איך לעזעזל אני מוסיף?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by shai1992,

כשאני מפעיל את המחשב הוא עובד אבל המסך לא הבעיה היא לא במסך וגיליתי שהיא בכרטיס מסך בחיבור של הכרטיס מסך כש פתחתי את המחשב לבדוק מה קרה והידקתי את החיבור בפנים ואז הכול עבד כרגיל אבל כאשר היזזתי את המחשב למצב הרגיל זה עוד פעם קרה ועוד פעם נאלצתי לפתוח את המחשב , מה אני עושה????

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים