עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by וייצ,

יש לי iriver h10 והמחשב לא מזהה אותו כשהןא עובד ,הוא מזהה אותו רק כשהמחשב מכובה ואז הוא יוצר סימן התקשרות usb conct אבל אם אני מדליק את המחשב הוא לא מזהה אותו כאילו אין מכשיר עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by haviv54,

כל כמה זמן לא ידוע, לא ספרתי. המחשב עושה ריסט בלי להודיע כלום רק ריסט לאחר שהוא עולה הוא רושם לי שהמערכת הפעלה התאוששה מבעיה חמורה שלח או אל תשלח. ואז אחרי כמה זמן שוב ריסט זה קרה לי אתמול בלילה והיום בצהריים אני מעריך שזה קשור לחומרה אולי למאווררים? אבל אני לא בטוח וזה מעצבן אותי, מישהו יכול לאבחן את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית עם המחשב. ברוב הפעמים שאני מעלה את המחשב, כאני מגיע לשלב העלאה ראשונית של ה-windows (xp sp3) כלומר אחרי הרצת הbar של ההתקדמות, נשמע קליק ולאחריו עוד קליק והמחשב נתקע או עולה מחדש. בנוסף וכנראה ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה, אם windows עלה בסדר יש מן הבהובים של המסך- נהיה בהיר יותר/כאילו לבן יותר וחוזר וכו' וכו' לכל אורך העבודה עם המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק והבעיה גם לא מההרדיסקים כי הם הוחלפו. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by Impreza,

לאחרונה רוב המשחקים שהתקנתי נסגרים עקב התוכנה Drwtson32, זה מזהה לי את זה ב ZONE ALARM וזה סוגר את המשחק מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. שלום לכולם. בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153710.0 כעת, המחשב גם עושה Restart מדי פעם ללא שום התראה. ממה זה יכול לנבוע, וכיצב אפשר לטפל בזה? האם יש קשר בין הבעיות? תודה מראש על ההקשבה וההתיחסות, קובי.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by iyehuda,

יש לי פנטיום 4 1.5G לפי CPUZ יש לי לוח D845HV כולל כרטיס קול ONBOARD הורדתי את הדרויר הזה : http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng כנראה שזה לא נכון כי הדרויר שירד לי לא מתאים יש המון קפיצות ב 98 בכל אופן ה XP מזהה אותו כמו שצריך ואני שומע נפלא לפי ה XP הדרויר הוא intel ® 82801BA/BAM תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by tidan,

שלום! רכשתי מאיץ גרפי של asus דגם: x1950xtx crossfire מהכרטיס יוצא כבל עם שני יציאות מתח אני מחבר אותו לחריץ ולאן אני אמור לחבר את המתח יש על הלוח חריץ של מתח עם 4 פינים האם אני אמור לחבר אחד מהכבלים או שאני אמור לחבר את שניהם למקום אחר על הלוח תעזרו לי נ.ב. הכבל שיוצא מהכרטים בא עם 4 פינים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by axon,

בעיה חומרתית שקשורה לכ. מסך אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. יש לי GEFORCE FX 5200 לאחרונה עבר על הלוח שלי (intel dD865GBF) ריסט לביוס ומאז הכרטיס מסך לא ממש מתפקד הכרטיס ONBOARD עובד בסדר כל עוד שה AGP לא בסלוט , שה AGP בסלוט אף אחד מהם לא מתפקד, המחשב כמובן עולה אבל אין שום אאוטפוט למסך ... חיפשתי כלמיני הגדרות בביוס אם יש איזה התנגשות אבל לא מצאתי שומדבר שאני מכיר מישהו מכיר את הבעיה או מצב דומה ויכול לייעץ לי ? תודה

10. Started by g0vner,
    • 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. מישהו יכול לעזור לי ??? ???

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. כיביתי את המחשב, הרכבתי כרטיס FireWire סטנדרטי, הדלקתי את המחשב, Win XP SP2 התחיל לעלות, בשלב שבו יש מסך שחור עם סמל Windows, ה Progras Bar הכחול למטה הוצג בצורה מעוותת (הפסים הכחולים שרציםם), והמחשב נתקע. שום דבר לא עזר, הסרה של הכרטיס, העברתו לסלוט אחר וכו' - בשלבי העלייה, הפסים הכחולים מתעוותים והמחשב נתקע. התקנתי את חלונות מחדש (כשהכרטיס בפנים), עלה תקין, לאחר ריסטרט מסודר נוסף, שוב אותה תופעה. פירמטתי לגמרי, התקנתי הכל שוב - כעת תקין, והכרטיס אפילו עובד :-) מישהו יודע מה פה קורה פה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. אז ככה יש לי לוח אם: asus p4s800d dualchannel ומאוורר שכרגע לא מחובר: כתוב עליו GWE DC BRUSHLESS model: sp1280m dc12v 0.18a GOOD WINDY ואני לא מוצא חיבור על הלוח אם שמתאים לחיבור של המאוורר. קיים בכלל חיבור למאוורר הזה בלוח האם שיש לי? יש לו חיבור שונה משאר המאווררים שיש לי במחשב

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Opie,

יש לי מחשב AMD עם כרטיס רשת ONBORD הוא מוגדר כמו שצריך(My computer>>properties>>hardware>>Device Manager) אך לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט, חיברתי כרטיס רשת נוסף וניסיתי להתחבר באמצעותו אך שוב הוא הוגדר אך לא אפשר להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by zoharco1,

אשמח לקבל קובץ עזרה לחיסולו של הוירוס שמכבה את המחשב כנראה הגיע מה איסיקיו אם יש וירוס נוסף שגורם לאותה בעיה אשמח לקבל גם אותו חג חנוכה שמח

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by romx,

כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק המחשב נתקע. לפני שבועיים החלפתי ספק (זה מה שאמרו לי בחנות שזה גרם לבעיה) אבל זה לא עזר. האם משהו שבאמת יודע את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by idanfreud,

שלום לוח האם שלי TYAN אמור לתמוך בעד 266DDR. לאחרונה התקנתי כרטיס זכרון של 400DDR ועדיין לפי EVEREST המחשב עובד לפי מהירות של 200DDR, איך אני בודק/מסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by bluedj1981,

ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by gman27,

שלום לכולם כפי שהכותרת מראה אני מנסה לצרוב על אותו מכשיר DL. שום תוכנה לא מזהה את הדיסקים הרקים ומראה שכאילו אין מדיה במכשיר למרות שהצורב אמור לתמוך. עידכנתי את FIRMWARE ואני משתמש במדית ורבטים. אשמח לתשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by PuLsE,

אממ ככה אז בזמן האחרון מופיעים לי מספר מסכים כחולים... הנה המספרים 0X0000008E 0XC0000005 0XAAE3B4D3 0XA77ECB64 והוא רושם גם Klif.sys - Adress AAE3B4D3 base at AAE38000 Datestamp44d328c7

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by אלטמן חנוך,

שלום. הארד דיסק שלי לא עובד כלומר אני מחבר למתח חשמלי והוא לא מגיב הם משהוא מכיר פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. Started by Alexs,

שלום , לפי מה שראיתי AMD לא שחררו דריבר רישמי לוינדוס 7 עבור adeon 9600 pro ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות שונות גם של XP וגם של ויסטה ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו מכיר דרייבר מתאים תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by +Eliran+,

יש לי במחשב 3 כוננים שביחד יש בהם 80 GB. עכשיו אני רוצה לעשות שמתי שאני ירצה להתקין תוכנה/משחק כלשהו אז כונן הברירת מחדל שלי שישר הוא יפנה אותי להתקין אצלו את המשחק יהיה G ולא D לדוגמא. איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים