עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyaffe,

הגיע חופשת הפסח ורכשתי שני הרדיסקים על מנת לבנות RAID0 . יש לי את הלוח של אסוס P5WDH. לאן עלי לחבר אותם על מנת להתקין אותם בצורת רייד0 ושמערכת ההפעלה תעלה מהם ? ישנם 3 חיבורים צמודים ועוד שניים כתומים. אני רוצה גם לחבר את ההרדיסק הקיים שיפעל בתור כונן נפרד. לא הצלחתי להבין מהספר האם שימוש באיזי בקאפ יאפשר הרצה של מערכת ההפעלה. נא עזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. Started by elabet,

שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  3. לפעמים המחשב נתקע בשלב של הביוס ולא מגיב, לפעמים מגיב רק אחרי 3-4 דקות, אבל מערכת הפעלה עולה טוב. המחשב פנטיום 4 3.00GHZ עם לוח אם ASUS P4S800D (המחשב בן 3 שנים אך הספקתי להחליף לו כבר ספק כח, קולר למעבד, מסך מחשב, והארדיסק) ועוד בעיה מוזרה. החלפתי הארדיסק אחרי התראת SMART, התקנתי מערכת הפעלה. העברתי את הDATA מהישן לחדש. בדקתי את ההארדיסק החדש במחשב אחר וקופצת לי התראת SMART על ההארדיסק החדש(במחשב אחר שניסיתי). במחשב שלי הSMART אומר שSTATUS OK. האם יש לי בעיה בביוס במחשב? בעית מתח בלוח אם?או ברכיב חומרה אחר? בתודה מראש!

4. Started by sorwo,

צריך עזרה בשינוי קצב הרענון בנייד הבא hp pavilion dv6630 הקצב עומד כרגע על 60 ואין באפשרותי ליותר מיזה כרטיס מובנה intel grapihics media accelerator x3100

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by עידן אברהם,

אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver

6. Started by jackass22,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! רציתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את הWindows,ורציתי לשאול האם הפרמוט שאני יעשה ימחוק גם את העדכון של הביוס שהטכנאי עשה לי? פשוט לפני העדכון של הביוס המחשב היה זורק את עצמו למסך כחול ואחרי העדכון הכל הסתדר אז השאלה שלי האם העדכון יימחק ואני ייצתרך שוב לעדכן את הביוס או שהוא נשאר מעודכן. בתפריט הוסרה של הוינדוס מופיע לי העדכון הבא:bios b06.0721.01@ האם אני יצתרך להוריד את העדכון הזה שוב? ואם כן אז מאיפה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. הרכבתי מחשב חדש...יש לי בעייה רצינית... המפרט: 4600+X2 2GB DDR2667 7300GT עכשיו ב3DMARK אני מקבל 1497 שזה פחות מחצי ומשהוא ממה שאני אמור לקבל... הורדתי את העדכון למעבדי AMD בנוגע לצריכת חשמל וכל זה אבל לא עזר.. אני מיואש לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהוא יעזור לי ויגיד לי איך לפתור את זה...

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  8. הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. Started by noamg76,

כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק המנורה הצהובה ממשיכה להבהב המחשב לא משמיע שום ציפצוף וכעבור כמה שניות הוא ניכבה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  10. Started by 2lame,

היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by saladin,

שלום, יש לי מחשב במודל המצויין מעלה, את הדריברים יש לי, אני צריך את התוכנה שלו, כדי לאפשר את הצירופי מקשים Fn וכו'. ברשת אין, ואם אני לא טועה סוני מספקים את זה רק עם מחשב חדש בלבד (תמוה). המחשב בן כמה שנים, הדיסקים לא עברו עם המעבר דירה / ברחו אל החופש. לאחר שיחה עם נציג תמיכה של סוני, מסתבר שגם בארצנו בקטנה אין דרך להזמין את דיסק התוכנות, אלא אם כן יש לך קרוב בארה"ב. אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. היי, שדרגתי לא מזמן מעבד, קירור מעבד, כרטיס מסך וספק (עשיתי כל מה שצריך מבחינת דרייברים ו DDU). ולאחרונה כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים, המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרט ללא שום שגיאת או התראות, אני חושש אולי שהלוח אם לא מצליח להתמודד עם המעבד למרות שכתוב שכן לאחר שדרוג BIOS. Core i9-9900k Noctua NH15D Cromax black EVGA RTX 3070 XC3 Ultra Asus TUF z370 Plus gaming MOBO Corsair RM850x 80+ gold Corsair 16GB (8x2) 3000Mhz CL15 Windows 10 on Samsung sata m.2

13. Started by ישי134,

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי טאבלט של לנובו. אני מחבר כבל לחיבור הMicro USB לצורך שימוש באפליקציית נגינה (מחבר אורגן לטאבלט). הבעיה היא שזה גורם לטאבלט להציג סמן עכבר על המסך, מה שגורם לפעולה לא טובה של הטאצ', המסך לא מגיב נכון ללחיצה וגרירה ומציג סמן עכבר במקום בו אני לוחץ. כנראה הוא מזהה כאילו חובר עכבר למכשיר. הדבר מאוד מטריד. חיפשתי הגדרה לביטול זיהוי העכבר או משהו כזה, לא מצאתי. האם מישהו מכיר את התופעה או יודע כיתד ניתן לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by haim33,

אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by וייצ,

יש לי iriver h10 והמחשב לא מזהה אותו כשהןא עובד ,הוא מזהה אותו רק כשהמחשב מכובה ואז הוא יוצר סימן התקשרות usb conct אבל אם אני מדליק את המחשב הוא לא מזהה אותו כאילו אין מכשיר עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by warsfear,

Hello all. I have quite a new computer which I bought a copule o weeks ago. I used Sisoftware's Sandra to benchmark different things and check them. Everything is pretty good I believe, except the memory. The cache and memory benchmark I get, is WAY WAY below what I should have. I have GeiL 512x2 2.5-2-2-5. 1. What is memory cache? 2. Suggestions? 3. thanks

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. Started by ^Error^,

שלום לכם, אז אני משתמש חדש - כן מגיע לי מזל טוב ;D קרה לי דבר מוזר... לפני מספר ימים חזרתי למחשב אחרי כמה שעות שלא נגעתי בו והמחשב היה תקוע ולא השתחרר. לאחר בדיקה גיליתי כי הרד דיסק אחד תוקע לי באופן קבוע (מאותו רגע) את המחשב וניתקתי אותו. אבל על עוד שתי הרד דיסקים אחרים נימחקו לי המחיצות שלהם. אני מקווה רק שלא נימחק החומר או שאני יוכל לשחזר אותו אחרי שאני ישחזר תמחיצות. בעקרון לא אמור להיות הרבה בעיה כי היה לי רק פרטישן אחד אבל הוא נימחק ואני לא רוצה ליצור חדש אלה לשחזר את מה שהיה כדי שיהיה לי יותר קל לשחזר תתוכן שהיה לי על ה HD תודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by romx,

כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק המחשב נתקע. לפני שבועיים החלפתי ספק (זה מה שאמרו לי בחנות שזה גרם לבעיה) אבל זה לא עזר. האם משהו שבאמת יודע את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  20. Started by bhc,

ערב נהדר לכולם... הצלחתי סוף סוף להחליף את המחשב נייד שלי P4 1.6 DELL, למחשב נייח. אין לי מושג מה הולך כאן מבחינת החומרה ממש, והייתי מעוניין לברר איזה סוגים, חברות, מהירויות ושאר ספציפיקציות. מדובר בלוח אם - Asus P4S800D - מישהו? אשמח לפרטים... מעבד - Intel P4 3GB - איך אני מברר עוד פרטים? אם הוא LGA או פרסקוט...? אם הוא 533 או 800? - אשמח לפרטים ממומחים... זכרון - 512MB - סביר להניח שזה DDR, השאלה איזה PC [או כמה MHZ]...? הרדיסקים - אחד הינו MAXTOR 40GB, אין לי מושג איזה ATA..., איך אדע? [וכמה RPM?]. השני הינו WD, מתחבר עם כבל שונה מזה שאני רגיל אליו [לא סטנדארטי, משהו דק כזה שמתחבר ללוח האם...]. עוד שאלה על ההרדיסק, כשאני מחבר את ה WD ומנתק את ה MAXTOR, אי…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by shlomifounis,

fastTrak 378 bios version 1.00.0.37 © 2003 promise technology, inc. all rights reserved. scanning ide drives ... מה אני יכול לעשות להודעה הזת להוריד אותה בתודה מראש

22. Started by micha17,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנות שונות כמו מסנג'ר ,MAXTHON,The All-Seeing Eye. אני מצליח לגלוש באינטרנט רק דרך האקספלורר.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  23. שלום למקצוענים , ברשותי רסיבר lg שיש בו כניסות אופטית , אנלוגי , ודיגיטאלי ( coaxial ) מחשב דיי מתקדם עם לוח אם של אינטל d945psn כרטיס קול מובנה כנראה תומך ב 5.1 (sigmatel high) ברצוני לחבר בניהם והבנתי שהחיבור ה coaxal הוא הכי טוב , העניין שיש לי חיבור רגיל של יציאת לרמקולים מהמחשב , האם מהיציאה הזאת מחברים לרסיבר שיש לו כניסה של פלג אחד ( rca) דהיינו פלג pel ל rca אחד . האם אפשרות זאת תשמיע 5.1 בהנחה שאני רואה dvd עם 5.1 ? קשה לי להבין איך פלג לפלג בדומה לאופטי יאפשר פענוח וחלוקה dts או Dolby digital אודה לכם על תשובה אמיתית והסבר

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by TheRedEye,

יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by barhanin,

יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים