תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חייב עזרה דחוף בבקשה עזרו לי אני נכנס לווינדוס ואז ה explorer סוגר את עצמו ואז אני מפעיל אותו והוא שוב נסגר(explorer לא iexplorer לא להתבלבל לא האינטרנט) לפעמים הוא גם סוגר ופותח את ה EXPLORER מה לעשות ?? משהו תוכנה מסויממת סוגרת אותו אז איך מסדרים??
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המעבד לא מתחמם יתר על המידה. מה עוד יגרום לו להכבות ללא התראה? הספק? (400W) ייתכן שהכרטיס מסך גורם לכיבוי (מתחמם יותר מדי??) המפרט: ADM 64 3200 X800 gto 1 GB ddr2
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! רציתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את הWindows,ורציתי לשאול האם הפרמוט שאני יעשה ימחוק גם את העדכון של הביוס שהטכנאי עשה לי? פשוט לפני העדכון של הביוס המחשב היה זורק את עצמו למסך כחול ואחרי העדכון הכל הסתדר אז השאלה שלי האם העדכון יימחק ואני ייצתרך שוב לעדכן את הביוס או שהוא נשאר מעודכן. בתפריט הוסרה של הוינדוס מופיע לי העדכון הבא:bios b06.0721.01@ האם אני יצתרך להוריד את העדכון הזה שוב? ואם כן אז מאיפה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא עובד כראוי בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, נפתחת לי תיבת שגיאה ובה כתוב ל-internet explorer אין אפשרות לטעון את ........... ל-internet explorer לא הייתה אפשרות לפתוח אתר אינטרנט זה. האתר המבוקש אינו זמין או שלא ניתן לאתר אותו. נא נסה שוב מאוחר יותר. לעומת זאת אבל אני יכול להוריד קבצים באימיול למשל מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עובד אבל המסך לא הבעיה היא לא במסך וגיליתי שהיא בכרטיס מסך בחיבור של הכרטיס מסך כש פתחתי את המחשב לבדוק מה קרה והידקתי את החיבור בפנים ואז הכול עבד כרגיל אבל כאשר היזזתי את המחשב למצב הרגיל זה עוד פעם קרה ועוד פעם נאלצתי לפתוח את המחשב , מה אני עושה????
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי בכל פעם שאני צופה בסרט אני לא שומע את הדיבור.. אני שומע רק את הסביבה ואת המוזיקה כמו שצריך אבל שהם מדברים שומעיים ממש ממש חלש .. הורדתי קודקים ( k-lite pack , xp-pack) וזה לא עזר.. התכנה היחידה שהצלחתי לשמוע כמו שצריך זה הVLC מה שאומר שהביעה במחשב שלי אבך התכנה הזאת לא תומכת בכתוביות כמו שצריך אז אני צריך פתרון אחר.. האם הכרטיס קול נדפק? ואם לא האם יש דרך לסדר את זה? עזרה בבקשה.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים שביחד יש בהם 80 GB. עכשיו אני רוצה לעשות שמתי שאני ירצה להתקין תוכנה/משחק כלשהו אז כונן הברירת מחדל שלי שישר הוא יפנה אותי להתקין אצלו את המשחק יהיה G ולא D לדוגמא. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה …
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים. הבטרייה בעכבר נגמרת לי די מהר. אחרי שבועיים בערך. המחשב דלוק אצלי 24 שעות ביממה נונסטופ. זה קשור איכשהו בעכבר? או אולי שכשאני לא על המחשב אני צריך לכבות את העכבר בכדי שלא יעבוד. אני לא מבין בעניין הזה אבל זה ממש מציק שהסוללה נגמרת מהר (סוללות של GP) סט של LOGITECH תודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
-
אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום המחשב מתכבה לי בפתאומיות כבר הרבה זמן , התייאשתי כבר מלמצוא פתרון פשוט מאוד קשה לאבחן את הבעיה. שהוא קורס לי בדר"כ הוא רושם Bug code USB driver ניסיתי להסיר ,להתקין מחדש דרייברים לא עזר , אז אני מקווה מאוד שמישהו פה יוכל לעזור לי. אם צריך קובץ minidump אז הינה הוא : http://uploadhut.com/view.php/320988.rar
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב כל הזמן נתקע ועושה ריסט לעצמו כל הזמן עכשיו צילמתי לכם את הזה של ההתחממות וגם ראיתי בביוס שרשום current cpu temp 58 currentcpu fan speed 3443 RPM current system cpu fan speed 0 RPM יכול להיות שמאוורר אחד לא פועל?וובגגלל זה זה ככה?אם לא תגידו לי מה לעשות מה לקנות.... הנה התמונות מאוורסט: http://img-il.com/file.php?file=rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/nbnmzdmnjijw.jpg
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-