עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danikos,

לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by ophir555,

איני יודע אם זו הכתובת הנכונה ( או פורום תוכנה) בכל אופן זו שאלתי- כל כמה שעות שאני מנסה לעבור דף או עמוד כל שהוא בדפדפן המחשב עושה ריסט. סרקתי אותו לוירוסים(נוד32), יש לי זון אלרם, תוכנה נגד רוגלות ADWERE וכל זה לא עוזר. אתמול עשיתי דהפרגמנטציה להארד דיסק אולם שוב זה קורה. יש לציין שהתופעה קוראת אחת לכמה שעות. לפעמים אני יכול לעבוד יום יומיים רצופים וכלום לא קורה. טמפרטורת המעבד בסביבות ה 40 מעלות, ההארד דיסק 36 תודה לעונים :s05:

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by scylla,

בקיצור - הלכתי לישון וקמתי שהמחשב כבוי. בדקתי חיבורים לחשמל ואת המתג עצמו - והכל ללא תגובה, המחשב לא נדלק. הבנתי שזה כנראה הספק או שנשרף משהו יותר משמעותי. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by אושר קוזוקרו,

היי , שאלה למביני עניין. מחשב i7 12700 rtx 3060 ti ram 3200 mhz 8x2 ולוח אם b660 שיחקתי כמה משחקים הכל היה טוב ויפה אבל לאחר כמה שבועות היו לי מין תקיעות במשחק. frame freeze לאחר בדיקת אופציות פשוט הפעלתי אופציה של ווינדוס 10 hardware accelerated gpu scheduling וכל המחשחקים ששיחקתי בהם הכל הסתדר והכל חלק כל משחק מעל 150 fps מוורזון עד מחשקים כמו ליג אוף לגדנס. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קרה?

5. Started by lamer4ever,

קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by odedra,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by sarel_d,

אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…

8. כשאני מדליק את המחשב אז הוא לא נכנס לי ישר לשולחן העבודה , הוא נותן לי שם משתמש וסיסמא , איך אני משנה את זה שלא יהיה לי את הדבר הזה ויכנס לי ישר לווינדווס ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by Ran_Alcobi,

תראו חבר שלי קנה ג'יפורס FX5200 וכשהכניס אותו למחשב הוא לא עבד מפני שהלוח אם שלו לא עובד במהירות מתאימה... אז שאלת השאלות.... איך אני יכול לדעת איזה סוג כרטיסי מסך יתאימו ללוח אם שלו? האם זה קשור למהירות ה BUS? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  12. לפעמים המחשב נתקע בשלב של הביוס ולא מגיב, לפעמים מגיב רק אחרי 3-4 דקות, אבל מערכת הפעלה עולה טוב. המחשב פנטיום 4 3.00GHZ עם לוח אם ASUS P4S800D (המחשב בן 3 שנים אך הספקתי להחליף לו כבר ספק כח, קולר למעבד, מסך מחשב, והארדיסק) ועוד בעיה מוזרה. החלפתי הארדיסק אחרי התראת SMART, התקנתי מערכת הפעלה. העברתי את הDATA מהישן לחדש. בדקתי את ההארדיסק החדש במחשב אחר וקופצת לי התראת SMART על ההארדיסק החדש(במחשב אחר שניסיתי). במחשב שלי הSMART אומר שSTATUS OK. האם יש לי בעיה בביוס במחשב? בעית מתח בלוח אם?או ברכיב חומרה אחר? בתודה מראש!

13. Started by chalupa,

שלום לכולם במחשב שלי קיימים 2 סטיקים של זכרונות 512mb של TWINMOS TWISTER לפני כמה זמן רציתי לשדרג את עצמי ורכשתי לי עוד 2 סטיקים של אותו זכרות אבל בנפח 1G כל אחד שמח וטוב לב חיברתי אותם למחשב ואז התחילו הבעיות והמחשב התחיל לעשות לי RESTART אחרי כמה זמן הייתי במעבדה והוא אמר לי למרות שזה אותו סוג של זכרון בגלל שהם לא באותו נפח זה עושה בעיות ועליי להחליט מה לעשות או להוריד את הזכרונות הישנים יותר ולא להשתמש בהם. עכשיו לי מאוד קשה להיפרד מכל כך הרבה זכרון אבל מה שבעצם גם מעניין אותי הוא: 1. האם יש פתרון לעניין הזה חוץ מלרכוש עוד זוג זכרונות של 1G כל אחד 2. האם זה נכון מה שהטכנאי במעבדה אמר וגם כל הבדיקות מראות שזה כך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. Started by s1nus,

מאז שפירמטתי בכל פעם שאני צופה בסרט אני לא שומע את הדיבור.. אני שומע רק את הסביבה ואת המוזיקה כמו שצריך אבל שהם מדברים שומעיים ממש ממש חלש .. הורדתי קודקים ( k-lite pack , xp-pack) וזה לא עזר.. התכנה היחידה שהצלחתי לשמוע כמו שצריך זה הVLC מה שאומר שהביעה במחשב שלי אבך התכנה הזאת לא תומכת בכתוביות כמו שצריך אז אני צריך פתרון אחר.. האם הכרטיס קול נדפק? ואם לא האם יש דרך לסדר את זה? עזרה בבקשה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by משיקומי,

יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by elnirush,

שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המשחק ENEMY TERRITORY, ולאחר שסיימתי להתקין אותו וניסיתי להפעיל אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עזרתכם אלנירוש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ואשמח לקבל הנחיות לטיפול ב-3 בעיות קבועות שיש לי במחשב: 1. תוך כדי עבודה כאשר אני מנסה לפתוח חלון חדש הגלישה נעצרת וקיימת הודעה "מחפש הגדרות PROXY". רק לאחר דקות ארוכות המחשב ממשיך בפעולה כאילו לא קרה כלום. ענין זה קורה לעיתים קרובות. 2. בכיבוי המחשב לאחר היציאה המסודרת יוצאת הודעה ויש צורך ללחוץ "ENTER" ואז המחשב כבה אך נותר על המסך הלוגו של WINDOWS, ואז רק בלחיצה ידנית על המפסק הראשי המחשב כבה לגמרי. 3. כשהמחשב עולה הוא תמיד נמצא ב-NUM LOCK וצריך ללחוץ על כפתור זה ע"מ להוציאו מהמצב. למה זה קורה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by adirnasri,

לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by ROTEM114,

יש לי צורב חדש של ASUS מדגם Asus DRW-1814BLT אני לא מבין בצורבים כי עד עכשיו לא היה לי כזה אז ככה אני מנסה להעלות דיסק של ויסטה והמחשב חושב וחושב וחושב וגם הצורב כאילו שהוא עומד להעלות אותו רק שזה לוקח מלא זמן ובסוף הוא נותן לי ארור. גם כשאני מכניס את הדיסק שצרבתי עד שהוא בכלל מזהה אותו זה לוקח זמן האם זה טבעי שהצורבים האלו אדישים ככה? שאני אדע אם קיבלתי צורב תקול...תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by oz12,

חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  22. המחשב שלי כל מה שקשור למחשב עצמו לא עובד זה כבר מאתמול ניסיתי לכבות אותו מהצד אבל זה לא עזר, אני מנסה ללחוץ על הstart עם הסימן של הווינדוס שיש למטה אבל זה לא עושה כלום, אין לי איך לגשת להגדרות או לכל דבר אחר זה פשוט לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה מחשב של 4000 ש"ח!!

23. Started by satlan1,

כשאני מפעיל את המחשב (לא זה שאני רושם ממנו) אני מקבל הודעה boot failure: system halted והווינדוס לא עולה. בדקתי את החיבורים של ההארדיסק והכל בסדר.. אין דיסק בפלופי. ובBIOS הסדר טעינה הוא קודם מההארדיסק. מה הבעייה פה? אני זוכר לפני מס' חודשים קיבלתי את אותה השגיאה אבל אחרי איזה 5 ריסטים אם אני לא טועה זה עבר. הפעם זה כבר יומיים ככה. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 22:19:55 המחשב חזר לחיים ניקיתי אותו קצת מבפנים עם ספריי לחץ אוויר כזה וזה פעל...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by ori-silver,

התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. Started by motorishta,

סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים