תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה …
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי צורב חדש של ASUS מדגם Asus DRW-1814BLT אני לא מבין בצורבים כי עד עכשיו לא היה לי כזה אז ככה אני מנסה להעלות דיסק של ויסטה והמחשב חושב וחושב וחושב וגם הצורב כאילו שהוא עומד להעלות אותו רק שזה לוקח מלא זמן ובסוף הוא נותן לי ארור. גם כשאני מכניס את הדיסק שצרבתי עד שהוא בכלל מזהה אותו זה לוקח זמן האם זה טבעי שהצורבים האלו אדישים ככה? שאני אדע אם קיבלתי צורב תקול...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שיטוטים רבים באינטרנט, נכנעתי ובאתי הנה, מקווה שתוכלו לעזור. לפני מספר שבועות קניתי מחשב נייד (hp 430 g7) דרך קנייה מרוכזת כזו מטעם "מחשב לכל תלמיד" והם הביאו אותו כולל ווינדאוס אדוקשיין. הכל במחשב תקין חוץ מהזיהוי ע"י טביעת אצבע והזיהוי פנים שקיימים טכנית במחשב אך לא מזוהים במחשב [ווינדאוס כותב שהוא לא מזהה חיישן תקין, כאילו אין חיישן מחובר]. אציין שעוד מספר אנשים שקנו את המחשב מאותה החברה נתקלו בבעייה דומה. בנוסף הוא כותב בכמה מקומות שה"ארגון" מנהל לי אפשרויות במערכת. זה קשור? (אני מנסה לשלוח תמונה... לא מצליח משום מה) איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? יכול להיות שפשוט אין בגרסה הזו של ווינדאוס את האפשרות של…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלום המחשב עצמו נדלק המאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס) קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזרים דרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים? ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. התגלתה אצלי לאחרונה תקלה במחשב, שהוא לא קורא שני כונני זכרון. הם בעצם מחיצה בכונן קשיח (כמו שאבא שלי אומר...) D ו- E. אני פותח את המחשב שלי, והכוננים פשוט לא מופיעים שם. כמו"כ הוא גם לא קורה אותם בחיפוש, ובניהול (מקש ימני על המחשב שלי). אתמול עשינו ריסטרט למחשב ופתאום הם הופיעו כרגיל, אך היום לאחר שהדלקנו אותו שוב - נעלמו. כמובן שניסינו שוב ריסטרט, אך הפעם ללא הצלחה. כונן C מופיע כרגיל, למרות שהאייקון שלו נראה כמו אייקון של רכיב שלא ניתן לפתוח.. אם אוכל לקבל עזרה בבקשה אשמח. תודה נ.ב. אני חדש בפורום, אז אם עברתי אל תקנות כלשהי מאי ידיעה אני מבקש את סליחתכם.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המחשב הנייד עשה עדכונים לוינדוס 11. כיצד מחזירים לוינדוס 10 ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני יודע שיש על כך נושאים רבים ועברתי על כולם לפני שפתחתי את הנושא. לפני מס' ימים המחשב שעובד אצלי 24 שעות היה כבוי בבוקר. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. מיד חשבתי כי מדובר בספק. קניתי ספק חדש, התקנתי אותו בעצמי (די פשוט גם להדיוט כמוני), אבל אז מתרחשת התופעה הבאה. כשאני מחבר את המחשב לחשמל, ולוחץ על כפתור ההפעלה, נשמע צליל של חצי שנייה של מן זרם/קצר, וכלום לא קורה. אם אני לוחץ שוב, לא נשמע שום צליל. אם אני מנתק את הכבל מהחשמל ומכניס שוב, חוזר על עצמו התהליך: לחיצה ראשונה צליל של זרם/קצר לחצי שנייה ואחרי זה כלום. אני אודה אם התיאור שלי יעזור לכם לעזור לי ולכוון אותי למוקד הבעיה. מה לא בסדר? הספק, לוח האם, אולי משהו אחר? תודה מראש. ערן.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שאלה לי בקשר לטמפרטורות המעבד ושאר הלוחות. קניתי את המחשב שלי לפני שבוע! חיוטתי,פיניתי את החוטים בצורה מעולה,ישנה זרימת אוויר וכו'.(יש לי 7 מאווררים+2 שנמצאים בספק. הטמפ' על המעבד 70 מעלות צלזיוס ואני לא מבין,למה? הצלבתי את זה עם 2 תוכנות: Speed Fan Everest מצורפים תמונות. כיצד ניתן לשפר זאת. המאורר של המעבד מחובר לקונקטור שלו של הלוח אם,בדקתי שכל המאווררים עובדים והכל תקין.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפעמים המחשב נתקע בשלב של הביוס ולא מגיב, לפעמים מגיב רק אחרי 3-4 דקות, אבל מערכת הפעלה עולה טוב. המחשב פנטיום 4 3.00GHZ עם לוח אם ASUS P4S800D (המחשב בן 3 שנים אך הספקתי להחליף לו כבר ספק כח, קולר למעבד, מסך מחשב, והארדיסק) ועוד בעיה מוזרה. החלפתי הארדיסק אחרי התראת SMART, התקנתי מערכת הפעלה. העברתי את הDATA מהישן לחדש. בדקתי את ההארדיסק החדש במחשב אחר וקופצת לי התראת SMART על ההארדיסק החדש(במחשב אחר שניסיתי). במחשב שלי הSMART אומר שSTATUS OK. האם יש לי בעיה בביוס במחשב? בעית מתח בלוח אם?או ברכיב חומרה אחר? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-