עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

2. הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by bluedj1981,

ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by PuLsE,

אממ ככה אז בזמן האחרון מופיעים לי מספר מסכים כחולים... הנה המספרים 0X0000008E 0XC0000005 0XAAE3B4D3 0XA77ECB64 והוא רושם גם Klif.sys - Adress AAE3B4D3 base at AAE38000 Datestamp44d328c7

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. לפעמים המחשב נתקע בשלב של הביוס ולא מגיב, לפעמים מגיב רק אחרי 3-4 דקות, אבל מערכת הפעלה עולה טוב. המחשב פנטיום 4 3.00GHZ עם לוח אם ASUS P4S800D (המחשב בן 3 שנים אך הספקתי להחליף לו כבר ספק כח, קולר למעבד, מסך מחשב, והארדיסק) ועוד בעיה מוזרה. החלפתי הארדיסק אחרי התראת SMART, התקנתי מערכת הפעלה. העברתי את הDATA מהישן לחדש. בדקתי את ההארדיסק החדש במחשב אחר וקופצת לי התראת SMART על ההארדיסק החדש(במחשב אחר שניסיתי). במחשב שלי הSMART אומר שSTATUS OK. האם יש לי בעיה בביוס במחשב? בעית מתח בלוח אם?או ברכיב חומרה אחר? בתודה מראש!

6. אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by PzD,

טוב הייתי במחשב והכל טוב וזה.. ואז הייתה לי הפסקת חשמל בבית, ושהדלקתי תמחשב אחרי שהוא עושה תטעינה של הווינדוס וא עושה כזה מסך כחולל לשנייה ודופק ריסטרט .. ככה כל הזמן .. כיאילו לפני שהווינדוס עולה זה קורה.. מישו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. שלום אני מקבל מסכים כחולים מעצבנים .. ועשיתי ניתוח ל MINIDUMP אבל אין לי מושג מה זה הקובץ הזה .. עזרה בבקשה ! [attachment deleted by admin]

10. שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ואשמח לקבל הנחיות לטיפול ב-3 בעיות קבועות שיש לי במחשב: 1. תוך כדי עבודה כאשר אני מנסה לפתוח חלון חדש הגלישה נעצרת וקיימת הודעה "מחפש הגדרות PROXY". רק לאחר דקות ארוכות המחשב ממשיך בפעולה כאילו לא קרה כלום. ענין זה קורה לעיתים קרובות. 2. בכיבוי המחשב לאחר היציאה המסודרת יוצאת הודעה ויש צורך ללחוץ "ENTER" ואז המחשב כבה אך נותר על המסך הלוגו של WINDOWS, ואז רק בלחיצה ידנית על המפסק הראשי המחשב כבה לגמרי. 3. כשהמחשב עולה הוא תמיד נמצא ב-NUM LOCK וצריך ללחוץ על כפתור זה ע"מ להוציאו מהמצב. למה זה קורה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by theflow,

לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by eyaffe,

הגיע חופשת הפסח ורכשתי שני הרדיסקים על מנת לבנות RAID0 . יש לי את הלוח של אסוס P5WDH. לאן עלי לחבר אותם על מנת להתקין אותם בצורת רייד0 ושמערכת ההפעלה תעלה מהם ? ישנם 3 חיבורים צמודים ועוד שניים כתומים. אני רוצה גם לחבר את ההרדיסק הקיים שיפעל בתור כונן נפרד. לא הצלחתי להבין מהספר האם שימוש באיזי בקאפ יאפשר הרצה של מערכת ההפעלה. נא עזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by x-pac,

יש לי 2 בעיות הEVEREST לא מראה לי את הטמפרטורה של הלוח והEVEREST בגירסה החדשה ביותר וכש אני מפעיל את המחשב זה לא מראה לי את השם של הלוח את הסמל של החברה כמו שזה מראה באינטל או אסוס

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. מאז שעשיתי אוברקלוק למחשב (יותר נכון מאז שהעלתי יותר מדיי את מהירות הfsb ואז המחשב עשה רסטרטים אין סופיים,והוצאתי והכנסתי את הבטרייה של הלוח אם מחדש והורדתי את המהירות fsb לנורמאלית יותר) אז הכפתור של הרסטרט לא פועל לי יותר...ממה זה יכול להיות?..יכול להיות שהוא נשרף או משהו בגלל כל הרסטרטים,וגם כיביתי אותו כמה פעמים מהספק כי לא הייתה לי ברירה...כעיקרון המחשב פועל מצויין...אין בעיות איתו וכלום,אבל מוזר לי הקטע הזה מה זה יכול להיות?,זה יכול להשפיע גם על דברים אחרים?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by kobi2209,

שלום לכולם הגיע לידי מחשב שבקושי מצליח לזוז לאחר בדיקה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד בדר"כ על 65-70 מעלות קבוע. ב-BIOS איפה שמסמנים טמפרטורת כיבוי למעבד (3.0GHZ) היה מסומן DISABLE לכן כנראה המעבד רתח הרבה זמן ולא נכבה באופן אוטומטי, לאחר שהחזרתי ששיניתי לטמפרטורה של 75 מעלות בכל פעם שהווינדוס עלה המחשב עשה ריסטרט. יש לציין כי נמרחה משחת קירור חדשה ומאוורר של ZALMAN חדש אך עדיין הטמפרטורה ירדה קצת אך לא מספיק (לא יורד מ60 מעלות.). שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ?? (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת ) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by bider10,

מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. Started by bobo3,

שלום לכולם אני מבקש עזרה דחופה אני לא יודע לקנפג את המחשב החדש שלי יש לי לוח של ASUS P5B DELUX מעבד E6300 HD SATA2 2 צורבי DVD כרטיס מסך GF 7600 GT זיכרונות של 512 X2 800 MHZ אני מבקש עזרה ממשית לכול המבינים שמעונינים לעזור אני נואש תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. Started by kronin,

שלום לכולם. יש לי במחשב 2 כוננים, האחד צורב רגיל והשני DVD. אני רוצה להגדיר את ה boot שיתחיל מה DVD אבל הוא לא מרשה לי, כל מה שהביוס נותן לי הוא אפשרות לעשות Boot מהכונן הרגיל, היינו הצורב. מישהו אולי יודע למה הוא לא נותן לי לעשות boot מה DVD ?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by עידן אברהם,

אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver

21. הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by piur12411,

שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by FatallChill,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by Spring,

שלום, יש לי שתי חיבורי רמקולים מאחורי הקופסא אחד ירוק, אחד כחול. עכשיו רק הירוק מפעיל מוזיקה והכחול לא עושה שום דבר. ויש אותו ציור כמו של הירוק - של רמקולים. עכשיו השאלות - למה לא פועל לי החיבור השני? כלומר הוא לא מפעיל מוזיקה. האם הוא מיועד למשהו אחר? אם לא, למה הוא לא עובד ? אודה לכם מאוד אם תעזרו, תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.