עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviran_n,

קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by satlan1,

כשאני מפעיל את המחשב (לא זה שאני רושם ממנו) אני מקבל הודעה boot failure: system halted והווינדוס לא עולה. בדקתי את החיבורים של ההארדיסק והכל בסדר.. אין דיסק בפלופי. ובBIOS הסדר טעינה הוא קודם מההארדיסק. מה הבעייה פה? אני זוכר לפני מס' חודשים קיבלתי את אותה השגיאה אבל אחרי איזה 5 ריסטים אם אני לא טועה זה עבר. הפעם זה כבר יומיים ככה. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 22:19:55 המחשב חזר לחיים ניקיתי אותו קצת מבפנים עם ספריי לחץ אוויר כזה וזה פעל...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by ori-silver,

התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by KA-52,

שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by eddboy,

יש ברשותי עכבר MS אלחוטי חדש. לפעמים הוא לא מגיב ללחיצה. דבר המצריך הזזתו בכדי שיגיב ללחיצה. האם הדבר ידוע בעכברים אלו? או שלחילופין העכבר פגום?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by amircx,

היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by Zipi-2,

אהלן, לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחל…

9. Started by piur12411,

שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. כנראה הוא נהרס... הוא מת בשלבים בהתחלה הוא לא עשה POST ולפי הLED ראיתי שזה אומר CPU DAMAGED OR NOT INSERTED PROPERLY והיה ריח של עשן... חח בקיצור עכשיו ניסיתי עם אמפרמטר לראות מה עם המסילה של ה12V כי הוא לא הפעיל בכלל ת'HD ואת הצורב וכו" אז בטעות הרי צריך להכניס את האדום ואת השחור... הכנסתי ת'אדום כמו שצריך והשחור נגע במתכת של המחשב... בקיצור המחשב התכבה ומאז לא מתעורר בכלל... עכשיו השאלה היא האם בכלל יש מצב להחיות אותו... כי אין לי ממש כסף למחשב(לצרכים של עבודות וכו") ומה הלך פה ממה שעשיתי...? הספק כוח? (לפי מה שקראתי הספק כוח אם הוא לא נותן ללוח אם כמו שצריך אז הLED מראה דברים לא נכונים) בקיצור בלאגן גדול תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by Spring,

שלום, יש לי שתי חיבורי רמקולים מאחורי הקופסא אחד ירוק, אחד כחול. עכשיו רק הירוק מפעיל מוזיקה והכחול לא עושה שום דבר. ויש אותו ציור כמו של הירוק - של רמקולים. עכשיו השאלות - למה לא פועל לי החיבור השני? כלומר הוא לא מפעיל מוזיקה. האם הוא מיועד למשהו אחר? אם לא, למה הוא לא עובד ? אודה לכם מאוד אם תעזרו, תודה מראש.

12. Started by aski1,

הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by biton,

עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. אז ככה יש לי לוח אם: asus p4s800d dualchannel ומאוורר שכרגע לא מחובר: כתוב עליו GWE DC BRUSHLESS model: sp1280m dc12v 0.18a GOOD WINDY ואני לא מוצא חיבור על הלוח אם שמתאים לחיבור של המאוורר. קיים בכלל חיבור למאוורר הזה בלוח האם שיש לי? יש לו חיבור שונה משאר המאווררים שיש לי במחשב

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by ophir555,

איני יודע אם זו הכתובת הנכונה ( או פורום תוכנה) בכל אופן זו שאלתי- כל כמה שעות שאני מנסה לעבור דף או עמוד כל שהוא בדפדפן המחשב עושה ריסט. סרקתי אותו לוירוסים(נוד32), יש לי זון אלרם, תוכנה נגד רוגלות ADWERE וכל זה לא עוזר. אתמול עשיתי דהפרגמנטציה להארד דיסק אולם שוב זה קורה. יש לציין שהתופעה קוראת אחת לכמה שעות. לפעמים אני יכול לעבוד יום יומיים רצופים וכלום לא קורה. טמפרטורת המעבד בסביבות ה 40 מעלות, ההארד דיסק 36 תודה לעונים :s05:

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by nimrods,

תמידה שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by zoharco1,

אשמח לקבל קובץ עזרה לחיסולו של הוירוס שמכבה את המחשב כנראה הגיע מה איסיקיו אם יש וירוס נוסף שגורם לאותה בעיה אשמח לקבל גם אותו חג חנוכה שמח

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by gal atedgi,

יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by lamer4ever,

קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. היי לפני די הרבה זמן קניתי כונן DVD למחשב. רציתי שהוא יהיה מחובר ויפעל בנוסף לצורב שלי. ניסיתי כבר הכל. חיברתי את שניהם לבחירה אוטומטית, ניסיתי כבר לשים אחד כסלייב ואחד כמאסטר ולהחליף, שיניתי את האודיו בין שניהם, וכלום לא עזר. כרגע הצורב על מאסטר והDVD על סלייב, והאודיו מחובר לצורב. המחשב מזהה את שניהם ויכול לקרוא משניהם, אבל כשאני מנסה לצרוב משהו הוא מראה כאילו הוא צורב אבל הוא לא צורב כלום. פשוט לא עובד (אבל כן יכול לקרוא). איך אני אמור לטפל בזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by nahum8,

יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by odedra,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by vic1234,

בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. המחשב נופל לי כל הזמן מישהו בבקשה יכול לנתח את קבציMinidump שלי.......... תודה מראששש............ הקבצים:http://www.megaupload.com/?d=NM4HSHQP [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים