עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כרטיס קול onboard לוח gygabyte k8nf9 משמיע את הsound כמו תקליט שמנגנים על מהירות נמוכה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by neoyun,

שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.

3. Started by shake7,

התקינו לי מחדש את הווינדוס על מחיצה חדשה ונשארה המחיצה הקודמת... כאילו יש לי 2 "ווינדוסים". עכשיו יש לי כמה בעיות , קופצות לי הודעות כאלה : http://www.fps.co.il/picture.php?id=1155763088.JPG ושאני עושה סריקה ב XoftSpy תמיד יש 3 דברים שכל פעם שאני מוחק אותם הם לא נמחקים, זת'ומרת אני עושה להם מחיקה ואז שאני עושה שוב סריקה הוא מראה אותם שוב.. ניסתי למחוק אותם ידנית מ regedit וגם אז הם שוב פעם הם חוזרים. הנה תמונה : http://www.fps.co.il/picture.php?id=1155763102.JPG עשיתי סריקה ב Trojan Hunter והוא מצא מלא טרויאנים אבל אף אחד מהם לא נמחק.. אין לי מושג הוא מראה שהוא מוחק אותם ואז שעושים שוב פעם סריקה הוא מראה אותם שוב. גם בדקתי בMSCONFIG ונפתחת לי כל הזמן איזה תוכנה שאני מפעיל…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. Started by lan,

האם לוח אם AUSUS prd5v1 תומך ב SATA 2?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  5. Started by Raffa,

ובכן, קניתי לפני כמה חודשים את הכרטיס מסך הכי חדש בשוק כשהוא יצא, ה radeon 9800 pr0 xt המתקדם ביותר. בכל מקרה באותו זמן לא ממש שמתי לב לאיכויות שלו, אבל מאז DOOM3 אני רק מתאכזב. כל פעם שאני מסנה להריץ את המשחקים על גרפיקה גבוהה המשחק מתחיל לקרטע ורואים כמו נקודות כאלו על המסך, הבעיות האלו הופיעו במשחקים Doom3, FEAR, quake 4 וכל אלו מקוריים כמובן. במחשב יש לי כג'יגה זכרון ומעבד של 2.6 פנטיום 4 של אינטל. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה והכרטיס מסך פשוט לא יכול להפעיל את המשחקים האלו? או שהאם משהו אחר במחשב שלי גורם לכך. ד"א, יש לי את הדרייברים החדישים ביותר לכרטיס המסך. תודה מראש. (שם הכרטיס - Hercules 3D Prophet Radeon 9800XT 256MB)

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. שלום אני מקבל מסכים כחולים מעצבנים .. ועשיתי ניתוח ל MINIDUMP אבל אין לי מושג מה זה הקובץ הזה .. עזרה בבקשה ! [attachment deleted by admin]

7. Started by micha17,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנות שונות כמו מסנג'ר ,MAXTHON,The All-Seeing Eye. אני מצליח לגלוש באינטרנט רק דרך האקספלורר.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  8. שלום....יש לי בעיה.. במחשב שלי קיימים שתיי כוננים לאחר שאחד מהם עשה לי בעיה להתחבר כמה פעמים ניתקתי אותו....עכשיו אני צריך את המידע שיש בו ולכן ניסיתי לחבר אותו אבל הוא מסרב להתחבר אני לא יודע מה הבעיה...הנה תמונה למה שרושם הביוס.... תודה מראש לעוזרים.. נ"ב זה IDE http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_EACDF05556864317B150226C9D1AF39E.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_A8167E9B3E334D57ACBC3432D7C54C60.JPG

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. Started by x-pac,

יש לי 2 בעיות הEVEREST לא מראה לי את הטמפרטורה של הלוח והEVEREST בגירסה החדשה ביותר וכש אני מפעיל את המחשב זה לא מראה לי את השם של הלוח את הסמל של החברה כמו שזה מראה באינטל או אסוס

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. מה עליי לעשות עלמנת לסדר את הבעיה !? מחשב נכנס לווינדוס במצב בטוח ללא שום בעיה, ובמצב נורמלי לפעמים כן ושזה הולך אז במהלך העבודה המסך נכבה(נורית כתומה). או ישר עם עליית המחשב כמו שציינתי בהתחלה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  11. יש לי 965 של אינטל ויש לחי כרטיס מסך 7600GS עם TV OUT ויש לו SVIDEO. חיברתי מתאם ל RCA ותמיד זה עבד. לפני כמה זמן זה לא עבד וגיליתי שהמתאם התקלקל(לא יודע איך אבל כשהחלפתי לאחר הכל עבד יופי). פתאום לא עובד לי היציאה לטולויזיה. אין אפשרות לעשות אפשור בדרייבר. ואפילו לא רואים בטלויזיה את ה BOOT. יש מצב שהכל בגלל עדכון ביוס שעשיתי? או שיש מצב שהכרטיס מסך עושה קצר ביציאה שלו ובגלל זה הוא שרף לי את המתאם או שהיציאה בעצמה התקלקלה. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by kobi3211,

שלום קיבלתי אלי מחשב של "COMPAC" אם מישהו מכיר ואין ברירה חוץ מלפרמט אותו עכשיו ישנה בעיה קטנה מאיפה אני משיג את הדרייברים כי אם מתחברים לאתר היצרן הוא מבקש איזה קוד זיהוי שאני וההוא ממש לא יודעים אותו אין מספר דגם על הלוח אם מה אני אמור לעשות עם זה? עוד משהו קטן ששכחתי אי אפשר להתקין "אברסט" או משהו דומה בגלל כמות הוירוסים שיש בו גורמת לו להיכבות(ריסט) כל דקה שתיים עזרה בבקשהההההה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by ophir555,

איני יודע אם זו הכתובת הנכונה ( או פורום תוכנה) בכל אופן זו שאלתי- כל כמה שעות שאני מנסה לעבור דף או עמוד כל שהוא בדפדפן המחשב עושה ריסט. סרקתי אותו לוירוסים(נוד32), יש לי זון אלרם, תוכנה נגד רוגלות ADWERE וכל זה לא עוזר. אתמול עשיתי דהפרגמנטציה להארד דיסק אולם שוב זה קורה. יש לציין שהתופעה קוראת אחת לכמה שעות. לפעמים אני יכול לעבוד יום יומיים רצופים וכלום לא קורה. טמפרטורת המעבד בסביבות ה 40 מעלות, ההארד דיסק 36 תודה לעונים :s05:

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. התקנתי ווינדוס ובטעות מחקתי את המחיצה בכונן G שהיה בו 160GB , הורדתי את get data back for ntfs וזה הביא לי רשימה של כל מה שהיה לי בכונן לפני הפרמוט, מה אני עושה עכשיו? אני לא יכול להעביר את זה לכונן אחר כי יש לי רק עוד אחד של 60GB ומה שאני משחזר הוא 160GB ) 151GB בשימוש), מה אני עושה עכשיו ? עריכה: המצב השתנה, אז אל תשימו לב להודעה הראשונה (כי היא לא קשורה למקרה)

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  15. Started by elnirush,

שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המשחק ENEMY TERRITORY, ולאחר שסיימתי להתקין אותו וניסיתי להפעיל אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עזרתכם אלנירוש

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by igal_nazar,

שלום! היה לי על המחשב צורב רגיל (slave) וכונן DVD (מסטר). היום קניתי צורב DVD ורציתי להחליף אותו בצורב הרגיל אז שמתי את הצורב DVD על slave וחיברתי אותו למחשב ( חיבור עם הרבה פינים וחשמל) באותם כבלים שהיו מחוברים לצורב הרגיל לפני כן. כשהפעלתי את המחשב כלום לא עלה- פשוט כלום מסך שחור כל הזמן! מה הבעיה ? מה צריך לעשות? תודה מראש לעוזרים יגאל

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by danidino,

ראיתי פה כמה הודעות שלפי דעתי קשורות לבעיה שלי אבל לצערי לא ראיתי תשובה שלא ניסיתי ויתכן שאני טועה באבחון הבעיה אז הנה: המחשב שלי קורס תוך כדי משחק כבד למשל, יש מסך כחול ריק וריסט עכשיו בביוס ובאוורסט רשום שהטמפרטורה של המעבד מגיע ל67 מעלות בזמן מנוחה אחרי הריטס בדקתי וזה הגיע ל 88 וכתוב שהמחשב נכבה ב95 מעלות ניקיתי אבק סידרתי חוטים וזה לא שינה כלום, טכנאי בדק את המחשב ואמר שאין בעיה במאוררים הנה המפרט: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Disk Drive WDC WD16 00JD-00GBB0 SCSI Disk Device BIOS Properties: Vendor Phoenix Technologies, LTD Version 6.00 PG Release Date …

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. Started by reiematza,

תקשיבו אני לא יכול ליפתוח שום קבץ שהו סרט המחשב פשוט ניתקע אני החלפתי כבר נגן אני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. Started by yirmio,

יש לי צורב DVD של LG. הכונן עצמו עובד וקורא דיסיקים רגילים, אבל דיסקים של DVD הוא לא קורא... כשאני בא לצרוב דיסקים בנרו, מופיע לי פס אפור למטה שאומר שהוא מחכה לכונן שיהיה מוכן... והוא עדיין מחכה... מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by DLS,

מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??

23. Started by hellyeahmofo,

האם זה סביר שמייד אחרי אתחול כבר יש שימוש ב 180 מ"ב ווינדוס xp כמובן

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. Started by RS,

קניתי כרטיס מסך PINE XFX6600 128MB בעל יציאת S-VIDEO כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך מתאם וכבל RCA בזמן שמדליקים את המחשב הפרילודר של הWINDOWS נראה תקין ובצבע אך לאחר מיכן היא משתנה לגווני אפור.כמו כן תוכנת TVTOOL לא מזהה את הכרטיס הנ"ל. למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. Started by haim33,

אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.