עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nir2711,

שלום לכולם באת שאני משחק משחקים אחרי 10 דקות של משחק המשחק יוצא פשוט מקטין את עצמו . סוג הכרטיס 9600 gt

2. Started by +Eliran+,

יש לי במחשב 3 כוננים שביחד יש בהם 80 GB. עכשיו אני רוצה לעשות שמתי שאני ירצה להתקין תוכנה/משחק כלשהו אז כונן הברירת מחדל שלי שישר הוא יפנה אותי להתקין אצלו את המשחק יהיה G ולא D לדוגמא. איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by ob123,

אהלן, לאחרונה המחשב שלי פועל לאט מתמיד. זה כולל אפילו פעולות פשוטות או גלישה באינטרנט. יש לי חשד שהבעיה קשורה להודעה הבאה שמתקבלת אחת לכמה זמן: your system is low on virtual memory מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by adirnasri,

לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  5. המחשב E6600 חדש, 45 מעלות חום מעבד, לדעתי נקי מרוגלה ווירוסים (ביצעתי סריקות עם ים של תוכנות), מערכת הפעלה XP PRO אני מצרף דו'ח שנוצר לאחר אחד מהפעמים שהמחשב ריסט את עצמו. אולי מישהו יוכל להבין מהדו'ח מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by composite,

יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by aviran_n,

קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by rjjb7,

שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by ori-silver,

התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  10. Started by KA-52,

שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. אני חדש בהרכבת מחשב. מבקש את עצתכם לבחירת חלקים למחשב בתקציב של 2000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by boss,

בדיקת מהירות העלאה לא תקינה. לפני שדרוג 100 ל250 מגה עלאה היה מהירות תקינה. אחרי לא תקינה גם בדיקת מהירות וויפי תקינה ומחשב נייד אחרת תקינה. אולי חלונות 11 פרו את מהירות הגבלה. לא הצלחתי לפתור

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. Started by eddboy,

יש ברשותי עכבר MS אלחוטי חדש. לפעמים הוא לא מגיב ללחיצה. דבר המצריך הזזתו בכדי שיגיב ללחיצה. האם הדבר ידוע בעכברים אלו? או שלחילופין העכבר פגום?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by pizzaguy,

אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by Overkiller,

המחשב שלי קורס ומציג מסכים כחולים כאשר אני מפעיל יישומי גרפיקה (אובליוויון, קאונטר סטרייק). עקבתי אחריי הסטיקי, ושללתי את כל האפשרויות המוצגות שם: ●ספק כוח פגום/ג'נרי - ספקי כוח פגומים או ספקים ג'נריים שלא יציבים, הם יכולים להיות הסיבה למסכים כחולים.הספק יחסית חדש, ושל חברת אנרמקס, כך שזאת לא הבעיה ●התנגשויות תוכנה שונות - מומלץ להסיר את כל הדרייברים שברשותכם , ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר , משום שהם גורם די נפוץ בגרימת מסכים כחולים. הסרתי את כל הדרייוורים והתקנתי, הבעיה נותרת בעינה ●קבלים נפוחים/נוזלים - קבלים נפוחים גם הם גורם למסכים כחולים , אם כי זה גורם די נדיר(אך עדיין דורש בדיקה) בדקתי.....וכלום ●קבצי מערכת לא תקינים.אני לא חושב, קבצי המערכת לא שונו ב…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by butygirl,

הכרטיס עובד במחשב אחר כמו כן המחשב שלי יכול לעבוד עם הכרטיס החדש תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by Tsk,

טוב שלום לכולם... אני רציתי לשאול אבל אני לא יודע בדיוק איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי אותו פה. יש לי מארז עם מאוורר אחד של 80 מ"מ ועם ספק 320 ואני רציתי לדעת אם אני צריך להחליף את המארז והספק כדי שאני אוכל לשים על הלוח אם שלי את הכרטיס מסך GeForce 8800GT... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by ronnyk,

יש לי לוח אם של INTEL מסוג D850MV . הלוח תומך בזיכרון מסוג RDRAM . ה CPU המותקן עליו הינו P4 1.7GHZ Socket 478 הבעייה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח להדליק את המחשב. בדקתי את הספק כח והוא בסדר. הוא מוציא את כל המתחים כאשר מקצרים בין הפינים 13-14 שלו. המסקנה שהגעתי אליה, שכנראה הלוח אם - ה MB, התקלקל . האם אפשר לתקן כזה לוח ? אם כן היכן? האם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעייה? האם כדאי להשקיע בחדש (כ 600 ש"ח) עם 3 שנים אחריות? האם לקנות יד שנייה במחיר של כ 350 ש"ח? האם לעבור ל MB שתומך בזיכרון מסוג DDR ואם כן איזה הכי מומלץ? תודה על התשובות. בברכה, ר.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by shushon,

יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?

23. Started by mynis,

כאשר אני מכניסה דיסק[שאיננו צרוב], הנורית עובדת כרגיל אבל הצורב בעצם לא עושה כלום. הצורב הוא LG GSA-H42N help

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. Started by kfir_dnd,

פתרתי את הבעיה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. התקנתי מחדש את ה XP ניסיתי לבודד את הבעיה ומה שגיליתי (אך אני לא ממש בטוח) שהדבר נובע כאשר אני מתקין את macromedia flash בדפדפן . כרגע macromedia flash הוא במצב disable ובנתיים המחשב אינו קורס. הוספתי את הלוגים ופרטי המערכת אולי מישהו יכול לעזור ולמקד את הבעיה. המחשב מבצע RESTART באופן אקראי לחלוטיין ואני דיי מיואש . אשמח אם מישהו יכול לעזור או להכוין אותי לפורמים נוספים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים