תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב מתכבה לי בפתאומיות כבר הרבה זמן , התייאשתי כבר מלמצוא פתרון פשוט מאוד קשה לאבחן את הבעיה. שהוא קורס לי בדר"כ הוא רושם Bug code USB driver ניסיתי להסיר ,להתקין מחדש דרייברים לא עזר , אז אני מקווה מאוד שמישהו פה יוכל לעזור לי. אם צריך קובץ minidump אז הינה הוא : http://uploadhut.com/view.php/320988.rar
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול התחיל להיות על המסך בזמן משחק (america's army) לעשות לי סימנים סגולים כאלה נקודות על המסך ואז ליתקע + כל מיני מסכים כחולים למינהם. מהסיבה שלא עשיתי פירמוט שנה וחצי והמחשב היה כזה איטי איכס אמרתי שזו סיבה למסיבה לעשות פירמוט, על כן ביצעתי אותו היום בבוקר, אולם המסכים הכחולים חזרו (כל פעם מסיבה אחרת, הרצתי minidump, לכן מחקתי את כל הדריורים ושוב התקנתי אותם), שוב לא עזר, הורדתי 3rd mark03 וכבר אני רואה שמבחן הראשון כעבור כמה שניות נהיים לי ריצודים כאלה ואז בום המחשב נתקע. חוץ מכך הכול עובד חלק וכמו שמצופה ממחשב לאחר פירמוט, לכן אני חושד שמדובר בכרטיס מסך gef 6600 שכניראה החליט לצאת לגימלאות אחרי כמה חודשים, מהי לדעתכם הבעייה? *בשבוע שעבר ביום שישי הוספתי למח…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המחשב נופל לי כל הזמן מישהו בבקשה יכול לנתח את קבציMinidump שלי.......... תודה מראששש............ הקבצים:http://www.megaupload.com/?d=NM4HSHQP [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרגע ארד דיסק בנפח 40GB (אני יודע שזה קצת) עכשיו יש לי עוד ארד דיסק 40GB אבל אני לא יודע איך לחבר אותו ... אמרו לי שאני צריך לחבר אותו קודם ללוח אם אבל אין שם חיבור פנוי הכל תפוס שם ... חיבור הארד דיסק הוא IDE רגיל.. יש לי במחשב 3 כוננים צורב , כונן DVD וכונן תקליטורים...(עד שהיה לי כסף לקנות כונן אחד..)
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
החלפתי את הסוללה במחשב החדש כי היא נגמרה וגם כי שמתי סיסמה ושחכתי אותה...אז נאלצתי לאפס את ההגדרות... ואני לא יודע איך לכייל את ה- BIOS מחדש... מישהו יכול לעזור לי עם העניין?<! תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשעה טובה מחשב חדש6300 ולוח אם של אסוס P5L MX למחשב החדש העברתי את אחד ההרדיסקים (מהמחשב הישן) WD80 גיגה NTFS (עליו מעולם לא הותקנה מערכת הפעלה...) לאחר שאני מפעיל את המחשב (הCD של הWIN XP 64 BIT בפנים) אני אומר שאני רוצה להתקין את הWIN ואז במסך ההתקנה מופיעים 2 כוננים : אחד של 8 מגה כ unpartitioned והשני של 76גיגה כאשר אני מנסה להתקין על ה76 גיגה הוא אומר שהדיסק DOES NOT CONTAIN A WINDOWS-COMPATIBLE PARTITION ולכן אי אפשר להתקין את הWIN יש5 גיגה וקצת פנוי על הדיסק האם מישהו יכול לעזור?? כמובן שברצוני לשמור על הנתונים הקיימים על הדיסק בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי פורמת והתקנה של מערכת הפעלה, ה-HD שלי הוגדר כהתקן חיצוני. הוא מותקן כ-SATA2. מה הסיבה לכך ? האם קיימות הגדרות כל שהם מתוך מערכת הפעלה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה די רצינית.. שאני גרמתי לה.. הורדתי איזה תוכנה..לא הצלחתי להפעיל אותה וקראתי באיזה פורום שעל מנת להפעיל אותה.. צריך לנתק את הכוננים . ומישהו שם הגיב שבמקום לנתק אפשר פשוט ללכת לdevice manger ולעשות disable ל ata/atapi משהו כזה.. בכל מקרה הלכתי לdevice manger ועשיתי disable ל primary ide ולsecondary וגם לintel contoroller משהו כזה.. ואז עשיתי restart ושהוינדוס עולה אני רואה רק את התמונה של השולחן עבודה בלי אייקונים בלי כלום.. וזהו יש לי 2 כוננים במחשב..ועל כל כונן וינדוס, והוינדוס השני כן עובד(זה שאני מקליד ממנו כרגע) . מישהו יודע אולי איך אני יכול לסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
2אהלן דבר ראשון המחשב הוא חדש לגמרי ואם אתה צריכים אז הנה המפרט: Inter Dual Core 2.8 2*2 1GB 667MHz ram Nvidia 7300 GigaByte 945GZ ... ... ... הבעיה היא כזו: כשפותחים את המחשב ישנה הודעת שגיאה שאומרת שהמחשב מוגדר לשימוש ב-SLI (שני כרטיסים) ולמעשה יש אך ורק כרטיס אחד. מכאן עלתה לי השאלה אולי הוא מנסה להשתמש בכרטיס שיש OB אז הלכתי משם הישר לביוס. שם ראיתי שאין אפשרות לעשות לכרטיס שעל הלוח disable אלא רק שתי אפשרויות : enable ו- enable if there is not another card. כמובן שכבר הייתה מסומנת האפשרות השנייה. מכאן הלכתי ללוח הבקרה לתוך אנבידיה ושם יש אפשרות להפוך ל-SLI אבל היא לא מסומנת. מה אני צריך לעשות???
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הבאתי שלוש מחשבים חדשים , כמעט דומים , אבל עם לוחות שונים. התקנתי בשניים מהם ווינדוס כמו שצריך , אבל בשלישי יש בעיה , כל הזמן כשההתקנה מגיעה ל-9 דקות לפני סיום , זה נתקע , וניסיתי להתקין מספר פעמים. האם זאת בעיית חומרה כלשהיא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, אז ככה קניתי פיליפס 1628 והתקנתי אותו אבל...... כל rip מדיסק אודיו שאני מנסה לעשות (גם מקנוים אורגינלים) ובכל תוכנה לא עולה יפה ואם מצליח אז עם שגיאות שנשמעות טוב. לא היתה לי כל בעיה בצורב הקודם (פיליפס רגיל). גם כשהחזרתי אותו כ slave לא הייתה בעיה. נראה לי שיש בעיה בצורב דיוידי החדש או שאולי משהו אחר דעתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם שתי יציאות תצוגה (TI4800) אני מחובר עם 2 תצוגות לכרטיס מסך 1 DVI למקרן 2 VGA לצג המחשב כאשר אני משנה לתצוגה כפולה (CLONE?) אני רואה מצוין בשניהם הכול למעט סרטים כאשר אני מפעיל סרט רואים אותו רק על אחת התצוגות ובתצוגה השניה במקום הקטע של הסרט רואים שחור (חושך) אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע, יש לי מעבד DUAL CORE האם אני אמור לראות שני CPU במנהל המשימות (TASK MANAGER) ? אני לא יודע אם אני אמור לראות. יש לי את הדרייבים החדשים ביותר, וגם SP2. זהו המסך של CPU-Z : (קובץ מצורף) מישהו יודע איך מסדרים את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מנסה כאן כבר חצי שעה לחבר את הכרטיס מסך ב-TV OUT לטלויזיה... זה תמיד עבד לי עד שעידכנתי לדרייבר חדש. הכל מחובר מעולה, ואפילו אני רואה את המסך טעינה של הווינדוס בטלויזיה דרך ה-TV OUT אבל כשהטעינה מגיעה לווינדוס העסק לא עובד ואני לא רואה כלום. ניסיתי לחזור לעשות שחזור מערכת לדרייבר הקודם, אבל זה כבר מאוחר מדי מכיוון שהתקנתי את הדרייבר לפני הרבה זמן. למה העסק לא עובד? הכל מחובר מעולה ומוגדר טוב. הכרטיס הוא רדאון 9550 \עריכה טוב גילתי שהבעיה מהדרייבר, התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וה-TV OUT עבד בסדר. אבל אני בכל זאת מעוניין להשתמש בדרייבר הזה... מכיוון שהוא מכיל כל מיני חדושים שהדרייבר שמותקן אצלי עכשיו לא מכיל, התקנתי את הדרייבר החדש בחזרה... א…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכם שלשום יום שישי עשיתי UPDATE ל WINDOWS ואחרי שיסתיים אני לא מצליח להיכנס לאינטרט , הוא רושם לי כבל רשת מנותק (יש לי ראוטר) החלפתי כבל ולא עוזר התקנתי מחדש את הכרטיס רשת ועדיין לא עובד ,המחשב מראה שהוא מנסה להתחבר לראוטר אבל מתנתק יש למישהו רעיון?????
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם דיסק קשיח IBM 36.4GB 10K Ultra160 SCSI SL HDD. התקנתי על הדיסק הנ"ל XP בלבד. כשאני רוצה לחבר HD SCSI נוסף (זהה בהחלט רק של HP) - אני מקבל הודעה על כך שלא נמצאת מערכת הפעלה. נסיתי כמובן כמה וכמה אופציות חיבור (מיקום ע"ג כבל SCSI), ונאדה... לא מוכן לעלות. הסיבה לחיבור היא הוצאת נתונים מהדיסק שאמור להיות משני. אהיה יותר משמח לקבל כל הצעה שהיא.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה נכנסתי ל BIOS ולחצתי על load optimized defaults ומאז מופיע לי המסך שבתמונה שבקישור - http://img366.imageshack.us/my.php?image=img1012zc4.jpg מהמצב החדש אי אפפשר לעשות כלום מלבד restart גרמתי לנזק בלתי הפיך????מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו? אני זקוק לעזרתכם תודה מראש , יגאל
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-