תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

אוקי מצאתי מלא בעיות עם memtest86 בזכרונות,זה יכול להיות הגורם לקריסות המחשב ולתקלות מוזרות!? כי זה ממש לא בעיה בווידנוס שלי .. אללה עוד מעט אני יבצע עוד בדיקה לסקוטרים פגומים נראה מה יהיה
- 

- 1 תגובה
 - 525 צפיות

- 

- 

המחשב עושה RESET כל כמה דקות מה יכולה להיות הבעיה ? אולי וירוס ? או משהו חומרתי ?
- 

- 2 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור
- 

- 0 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

יש לי מעבד שהוא 133 וזכרון שהוא 200 אבל הלוח תומך עד 166 אז הוא על 166 זה בסדר לעבוד ככה? תודה
- 

- 6 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

- 

שלום, וינדוס מזהה את הכונן כנשלף, הכל עובד יפה , מה ??? תודה עופר [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

טוב הייתי במחשב והכל טוב וזה.. ואז הייתה לי הפסקת חשמל בבית, ושהדלקתי תמחשב אחרי שהוא עושה תטעינה של הווינדוס וא עושה כזה מסך כחולל לשנייה ודופק ריסטרט .. ככה כל הזמן .. כיאילו לפני שהווינדוס עולה זה קורה.. מישו יכול לעזור לי?
- 

- 2 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים
- 

- 4 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם
- 

- 3 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

שלום לכול חכמיי הפורום לפני כ 9 חודשים קניתי זוג כרטיסי GT 7900 של XFX שאותם הרכבתי במערך SLI על שניהם התקנתי קירוריי זלמן אבל לא בשביל להמהיר אותם אלא מכיוון ש לא הייתי מרוצה מהתיפקוד של הקירור המקורי. לפני כ3 שבועות הם הראו סימנים של תקלה אז החזרתי אותם לחנות כדי שיחליפו לי אותם במסגרת האחריות. מאז אין לי כרטיסי מסך אני מצידי דרשתי פיצוי על כך שעברו יותר משלושה שבועות ועדיין אין לי כרטיסי מסך ובעל החנות אמר לי להיבואן ישלח לי זוג 7950 היבואן שלח לחנות רק כרטיס אחד שהלכתי כדי לאסוף אותו גיליתי שהוא שלח 7900 ולא הסכמתי לקבל אותו עד שיגיעו שני 7950 בעל החנות מסר לי לאחר יומיים שהיבואן טוען שהמהרתי אותם ולכן הוא לא חייב לשלוח לי כרטיסים בכלל ובגלל ש7900 הוא כרטיס בסוף מחזור…
- 

- 1 תגובה
 - 524 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..
- 

- 2 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

שלום אתמול ריבלתי ת X1600 שלי. עכשיו אני מליח להתקים רק תדריברים שבאו עם הרטיס שבהם הכלל רשום על הדיסק 10.4 שאני מנסה להתקים דרבירים של ATI מהאתר שלהם,לא משנה מה אני יעשה זה יעשה לי מסך כחול אחרי הריסטרט של ההתקנה. מה אפשר לעשות? תודה, מעוז
- 

- 2 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

אהלן, לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחל…
- 

- 3 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים
- 

- 1 תגובה
 - 524 צפיות

- 

- 

הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …
- 

- 0 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?
- 

- 1 תגובה
 - 524 צפיות

- 

- 

שלום לכל התותחים יש לי בעיה קטנה ביצעתי עדכון ללוח אם שלי ומאז כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שעוצרת את תהליך העלאת המחשב שאומרת כך: unknown cpu . need to unleash full power הוא לא ממשיך הלאה אלא אם כן אני מקיש F1 ואז הוא ממשיך רגיל. המעבד הוא Q9300 . אשמח לעזרתכם...
- 

- 3 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

אהלן חברים לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הפרט הבא: Intel core 2 Quad Q9450 @ 2.66Ghz 2GB 8800GT 1GB מריץ XP SP3 מיד ברגע התקנת המשחק הראשון(סימולטור FS2004) שמתי לב שהמחשב לא עובד כמצופה - פריימים נמוכים והרבה קפיצות בגלל שהמחשב חדש,ואינני יודע אם כרטיס המסך פגום או לא מכוון כראוי אני לא פונה כרגע לחברה לפני שאני שולל את שאר הרכיבים ובדיוק פה אשמח לעזרתכם, כיצד אני יכול לעלות על הבעיה? או לשלול בעיות במערכת? 3DMark06 נתנה ציון של 12579 - האם זה נחשב תקין? אשמח לכל מידע שאתם יכולים לתת תודה 3Dbuster
- 

- 1 תגובה
 - 524 צפיות

- 

- 

שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
- 

- 3 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

שאני מפעיל את המחשב כל הזמן הוא מבקש f1 איך אני מבטל את זה ? תודה רבה מקווה שהודעה שייכת לפורום זה .
- 

- 1 תגובה
 - 524 צפיות

- 

- 

יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?
- 

- 0 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

לפני 3 ימים המחשב החל להשמיע רעש חזק מאוד בהדלקה ואחרי כמה שניות זה עבר אחרי אתמול והמחשב התחיל לכבות מדי פעם והיום הוא פשוט לא נדלק מה זה יכול להיות?
- 

- 2 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

כאשר אני מכניסה דיסק[שאיננו צרוב], הנורית עובדת כרגיל אבל הצורב בעצם לא עושה כלום. הצורב הוא LG GSA-H42N help
- 

- 1 תגובה
 - 524 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5QC . בספר שלו ובאיטרנט הוא מוצג שכל חיבורי הUSB הם USB2 . אולם כשאני מחבר דיסק חיצוני זה איטי וגם נותן הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. התקנתי תוכנת SISOFTWARE SANDRA והיא אומרת מתוך 8 USB CONTROLLER רק USB CONTROLLER4 ו USB CONTROLLER 8 תומכים ב מהירות גבוהה ( 480MBPS) . יש למארז יציאות קדמיות שמחוברות ללוח בSLOT שמוגדר במנואל כתומך בUSB2 אך בפועל זה לא נותן מהירות כזו. גם במנהל ההתקנים יש רק 2 יציאות שכתוב בהן ENHANCED HOST CONTROLLER. ואין לי מושג איפה שתי היציאות האלו בלוח? האם למישהו יש רעיון??? ב BIOS מוגדר לי USB2 כפעיל
- 

- 2 תגובות
 - 524 צפיות

-