עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by el12ro,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI X300 ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו(אם קיימת אפשרות כזו בכלל). לכרטיס אין מאוורר אלא רק גוף קירור . ניסיתי בתוכנה EVEREST אבל היא מראה לי רק את ה-HDD ,CPU ,MB זה הכל שום דבר לגבי הכרטיס מסך. אם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ויוכל לתת לי תשובה אני אשמח! תודה,

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by yaras,

היי, לאחותי יש מחשב שנדפק, הוא כיבה את עצמו כמה פעמים בשבוע האחרון, ועכשיו הוא כבר לא עולה. ניגשתי עם סט הדיסקים שלי והתכוננתי לפירמוט, אבל הבעיה כנראה חמורה מהצפוי וגם לפרמט אני לא יכול. כאשר המחשב עושה בוט דרך הדיסק הדיסק נטען, טוען את כל הקבצים ואז שוב המחשב מכבה את עצמו. נסיונות להעלות אותו במצב בטוח ובהגדרות האחרונות הטובות עלו בתוהו, והמחשב רושם שספרית ה-SYSTEM ב-WINDOWS נדפקה, ויש פעמים שהמחשב עושה ריסטרט עוד קודם... למישהו יש פיתרונים? כיצד אני יכול לטפל בבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by StrikeEagle,
    • 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by chilly,

שלום רב אני רוצה לדעת אם תןכלו לעזור לי בבעיה עם מחשבי הנייד כנראה שהמסך שלי מראה סימני עייפות ורציתי לדעת אם אניייכול לתקן אאותו לא במעבדה מורשת מכיוון שהסכום שהם רוצים הוא לא הגיוני בעליל תודה על העזרה הודאל

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by יהונתן,

אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by snogoo,

היי לכולם, התקנתי לוח אם חדש של GIGABYTE - 8I945PGRH אחרי בעיות לא מעטות התגברתי על ה RAID והמחשב עלה והכל סבבה. מאז הספקתי להפעיל דיסק עדכון של GIGABYTE שאמור היה לעדכן את הביוס ועוד כל מיני דברים - להתקין את ה ONBOARD LAN וכו' ואחרי זה המחשב סגר את עצמו. כרגע כשאני מדליק את המחשב - אפשר לשמוע (ולראות) את כל המאווררים עובדים אבל שום דבר לא מתקדם מלבד זה - לא ביוס לא BOOT, והמסך נשאר כבוי. ל GIGABYTE אין LED חיווי אז אני לא יכול ממש להבין מה קרה שם, אבל הנורה של הסי די מהבהבת כל הזמן בלי קשר לכלום. ניסיתי להוציא את הכרטיסים ולהחזיר שוב - לנתק את כל הכוננים ולהחזיר - ובינתיים כלום - בכל פעם המחשב רק מדליק מאווררים ולא מתקדם יותר מזה.. אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הבעיה …

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by shmulikg,

שלום לכולם אתמול השתלט לי על דף הבית אתר פורנו לאחר הסרת spyware הכל עבד טוב חוץ מדבר אחד כשאני בא לרשום נגיד אתר שמתחיל באות של אתר הפורנו אז אוטומטית הIE משלים לי לאתר הפורנו עשיתי ניקוי היסטוריה,ניקוי cookies וניקוי הinternet tempora... files מה עושים ? תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. שלום רב ברשותי נייד Yoga730 שבמקור יש לו sdd 500GB ושדרגתי ל 1T. יצרתי Image של הכונן, החלפתי בין הכוננים בנייד ופרסתי שוב את ה Image לכונן החדש. כרגע הכל עובד בסדר, אבל חלוקת הכונן במצב הנוכחי לא נוחה לי, יש מחיצת EFI לאחריה מחיצת Recovery partition - בהמשך :C לאחריה כונן D בהמשך עוד Recovery partition ובסוף החלק הפנוי מהכונן החדש. ברצוני לאחד את D עם החלק הריק אבל באמצע "תקועה" לי מחיצת Recovery. האם ניתן לאחד שתי מחיצות לא סמוכות? למה יש שתי מחיצות Recovery ? אם יש לי IMAGE מושלם, האם אני בכלל זקוק ל Recovery ואם לא איך מוחקים אותה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה מי שיש לו את הלוח הזה ga-8i945pl-g שייכנס אלי לאיסיס בבקשה זה ממש דחוף לי 190132418

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. המחשב (הכל חדש): לוח אם P35 INTEL, כרטיס מסך 8800GT ASUS, זכרונות kingston 2GB, מעבד Q6600 אפליקציות מתרסקות על בסיס קבוע, כולן! מהאינטרנט אקספלורר עד למשחקי 3D (משחקי תלת מימד עובדים חלק עד שהם מתרסקים בפתאומיות) לפי דעתי זה הזכרון, הודעות שגיאה מצורפות בקבצי JPG וגם נתוני מתח של הזכרון בקובץ Voltage. כמו שניתן לראות הזכרונות גם מאוד חמים. אשמח לכל עצה, אני לא רוצה לרוץ מיד למוכר. ארז. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by axon,

בעיה חומרתית שקשורה לכ. מסך אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. יש לי GEFORCE FX 5200 לאחרונה עבר על הלוח שלי (intel dD865GBF) ריסט לביוס ומאז הכרטיס מסך לא ממש מתפקד הכרטיס ONBOARD עובד בסדר כל עוד שה AGP לא בסלוט , שה AGP בסלוט אף אחד מהם לא מתפקד, המחשב כמובן עולה אבל אין שום אאוטפוט למסך ... חיפשתי כלמיני הגדרות בביוס אם יש איזה התנגשות אבל לא מצאתי שומדבר שאני מכיר מישהו מכיר את הבעיה או מצב דומה ויכול לייעץ לי ? תודה

15. Started by alergic,

יש לי במחשב שני cd-rom 1-asus 2-cdrw samsung הדלקתי את המחשב והם לא מופיעים במחשב שלי המחשב עצמו מזהה אותם אבל כשראיתי מה כתוב בהתקן היה כתוב " וינדוס מזהה את מנהל ההתקן אבל לא את המיקום של החומרה..או משהו כזה(אני לא כותב מהמחשב שלי)" מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by vovka43r,

שלום, האם צריך משהו מיוחד בשביל לנקות את המסך? לא נראה לי ששיטת הספרי לחלונות תגמר ללא נזק. תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. כיביתי את המחשב, הרכבתי כרטיס FireWire סטנדרטי, הדלקתי את המחשב, Win XP SP2 התחיל לעלות, בשלב שבו יש מסך שחור עם סמל Windows, ה Progras Bar הכחול למטה הוצג בצורה מעוותת (הפסים הכחולים שרציםם), והמחשב נתקע. שום דבר לא עזר, הסרה של הכרטיס, העברתו לסלוט אחר וכו' - בשלבי העלייה, הפסים הכחולים מתעוותים והמחשב נתקע. התקנתי את חלונות מחדש (כשהכרטיס בפנים), עלה תקין, לאחר ריסטרט מסודר נוסף, שוב אותה תופעה. פירמטתי לגמרי, התקנתי הכל שוב - כעת תקין, והכרטיס אפילו עובד :-) מישהו יודע מה פה קורה פה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. יש לי הרגשה בגלל שהתקנתי את Google Earth והוא גם התקין לי את הכרום והורדתי את הכרום מאז אני מקבל את ההודעה הבאה , וזה קורה רק באוטלוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by מאפיונר,

שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by shtrum,

אני יודע שיש על כך נושאים רבים ועברתי על כולם לפני שפתחתי את הנושא. לפני מס' ימים המחשב שעובד אצלי 24 שעות היה כבוי בבוקר. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. מיד חשבתי כי מדובר בספק. קניתי ספק חדש, התקנתי אותו בעצמי (די פשוט גם להדיוט כמוני), אבל אז מתרחשת התופעה הבאה. כשאני מחבר את המחשב לחשמל, ולוחץ על כפתור ההפעלה, נשמע צליל של חצי שנייה של מן זרם/קצר, וכלום לא קורה. אם אני לוחץ שוב, לא נשמע שום צליל. אם אני מנתק את הכבל מהחשמל ומכניס שוב, חוזר על עצמו התהליך: לחיצה ראשונה צליל של זרם/קצר לחצי שנייה ואחרי זה כלום. אני אודה אם התיאור שלי יעזור לכם לעזור לי ולכוון אותי למוקד הבעיה. מה לא בסדר? הספק, לוח האם, אולי משהו אחר? תודה מראש. ערן.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by idanfreud,

שלום לוח האם שלי TYAN אמור לתמוך בעד 266DDR. לאחרונה התקנתי כרטיס זכרון של 400DDR ועדיין לפי EVEREST המחשב עובד לפי מהירות של 200DDR, איך אני בודק/מסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by technionst,

אני מחבר כונן dvd וכונן cdrom למחשב מסוג פנטיום 2 והוא לא מזהה את הכונן dvd. מדוע בקשה?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by TheRedEye,

יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס הנזכר לעיל?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by zion561,

חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים