תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
טוב הייתי במחשב והכל טוב וזה.. ואז הייתה לי הפסקת חשמל בבית, ושהדלקתי תמחשב אחרי שהוא עושה תטעינה של הווינדוס וא עושה כזה מסך כחולל לשנייה ודופק ריסטרט .. ככה כל הזמן .. כיאילו לפני שהווינדוס עולה זה קורה.. מישו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ ווינדוס XP HOME SP2עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם... אני רציתי לשאול אבל אני לא יודע בדיוק איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי אותו פה. יש לי מארז עם מאוורר אחד של 80 מ"מ ועם ספק 320 ואני רציתי לדעת אם אני צריך להחליף את המארז והספק כדי שאני אוכל לשים על הלוח אם שלי את הכרטיס מסך GeForce 8800GT... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להיכנס לקובץ services.exe. (C:\Windows\System32\services) אני צריך להיכנס אליו כי יש שם תהליך מסויים שאני רוצה לבטל(ה Indexing), אבל משום מה כשאני לוחץ על הקובץ אני לא מצליח להיכנס אליו, שום דבר לא קורה... כמובן יש לי הרשאות לקבוצה שבה אני בא (users/pc) לגשת לקובץ (קריאה והפעלה). תודה רבה למי שיכול לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שהיה כבוי כל הלילה ועלתה לי הודעה שתוקנה בעיה חמורה במחשב הינה הפרטים: והינה לינק: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=bc4442e3-b80d-4aed-9ee6-51ecbc3cd000 כמו שציינתי עם הבעיה שהיתה לי אתמול (לגבי התחממות) - הדברים האלה יכולים בקלות להכניס אותי לסטרס בגלל שהמחשב בן 3 ימים רק. אתמול המחשב עשה ריסטרט באמצע משחק, כשהטמפ' היו סבירות, בלי שראיתי מסך כחול לפני. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה העניין? מה קרה? ולמה גוגל לא עזר לי?! תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים יש לי בעיה קטנה ביצעתי עדכון ללוח אם שלי ומאז כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שעוצרת את תהליך העלאת המחשב שאומרת כך: unknown cpu . need to unleash full power הוא לא ממשיך הלאה אלא אם כן אני מקיש F1 ואז הוא ממשיך רגיל. המעבד הוא Q9300 . אשמח לעזרתכם...
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב שלי ולטלוויזיה כבל S-Video, הצהוב הזה. על הטלוויזיה לא מוצג כלום, אני יודע שצריך לשנות בהגדרות צפייה של המחשב במאפיינים אבל לא יודע מה לשנות. ברשותי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon 9600 תודה מראש מי שיודע!
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שהמנקה ניקתה לי תחדר כנארה שהיא ניקתה תמחשב ומאז הוא עושה לי רעשים כאלה מוזרים בדקתי תמאווררים לראות אם יש בהם אבק או איזה משהו שמתנגש בהם וכלום ניקיתי אותם קצת בכל זאת ועדיין המחשב מרעיש מוזר כזה מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה למשל עכשיו התקנתי דריבר לכרטיס מסך והכרטיס נמצא אז הכול סבבה ואז אם אני עושה ריסט למחשב או שהמחשב עושה לבד אז הדריבר מתאפס וזה לא מוצא לי תכרטיס כאילו והכול איטי כזה אתם יודעים!! אבל הדרייבר כן נמצא בהוספה והסרה מה עושים? מה כול יום אני הצתרך להתקין מחדש דרייבר ? עכשיו אני בלי כרטיס מסך כאילו ההכול איטי כזה ואין לי כוח להתקין כי מחר אני הצתרך גם אני כרגע אם הדרייבר אבל שיהיה ריסט הכרטיס יעלם לי
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש ומדי פעם כאשר אני מריץ משחקים כבדים (world in conflict, bioshock, half life 2 ep2) המחשב מתרסק. (שאני אומר מתרסק אני מתכוון שהמחשב עושה REBOOT ולא הכוונה שנסגר על ERROR ויוצא לWINDOWS) כמו כן יש לי Desktop Utilities של Intel שבמהלך משחקים מתריע מדי פעם על חריגה מהמתח של ה 3.3V (מגיע לפעמים ל3.550) נראה לי גם שיש לי בעיה של התחממות יתר. הכרטיס מסך יושב בממוצע על 65 בIDLE ובאיזור ה80 בעומס. וגם הDesktop Utilities מראה טמפ' גבוהות באיזורים מסוימים של הלוח הם (מעל 80) לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שלי היא שיש לי מארז גנרי מעפן עם ספק גנרי של 500W. אני שוקל להחליף ולקנות Antec Sonata III אבל לפני שאני זורק 800 שקל אני רוצה להיות בטוח שזו אכן הבעי…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, אז ככה קניתי פיליפס 1628 והתקנתי אותו אבל...... כל rip מדיסק אודיו שאני מנסה לעשות (גם מקנוים אורגינלים) ובכל תוכנה לא עולה יפה ואם מצליח אז עם שגיאות שנשמעות טוב. לא היתה לי כל בעיה בצורב הקודם (פיליפס רגיל). גם כשהחזרתי אותו כ slave לא הייתה בעיה. נראה לי שיש בעיה בצורב דיוידי החדש או שאולי משהו אחר דעתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-