תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
תמידה שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הכנסתי דיסקט חדש לכונן וניסיתי לפתוח אותו קיבלתי הודעה "הדיסקט לא מפורמט" ואישרתי לפרמט אותו לקראת סוף הפירמוט קיבלתי הודעה " windows was unable to complete the format " וכשניסיתי שוב לפתוח אותו קיבלתי הודעה " the floppy disk controller reported an error that is not recognized by the floppy disk driver " במחשב שלי מותקנים : Standard floppy disk controllers ו Standard floppy disk drives מה הבעיה ? ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב המסך נדלק מראה נורה ירוקה ואז היא הופכת לאדומה והוא רושם no signal ןעוד איזה משהו rgb או משהו כזה.. מה הבעיה יכולה להיות? בנוסף לפעמים שאני מדליק תמחשב המסך נשאר כבוי עם מורה מהבהבת בצבע כתום עד שהויינדוס עולה ואז המסך נדלק זה לא בעיה של דריבר כי תכלס המסך לא נדלק עוד לפני שהוינדוס טוען דריברים.. במצב של הפוסט. רק שוינדוס עולה נדלק המסך למה זה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה XP ניסיתי לבודד את הבעיה ומה שגיליתי (אך אני לא ממש בטוח) שהדבר נובע כאשר אני מתקין את macromedia flash בדפדפן . כרגע macromedia flash הוא במצב disable ובנתיים המחשב אינו קורס. הוספתי את הלוגים ופרטי המערכת אולי מישהו יכול לעזור ולמקד את הבעיה. המחשב מבצע RESTART באופן אקראי לחלוטיין ואני דיי מיואש . אשמח אם מישהו יכול לעזור או להכוין אותי לפורמים נוספים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
המחשב נופל לי כל הזמן מישהו בבקשה יכול לנתח את קבציMinidump שלי.......... תודה מראששש............ הקבצים:http://www.megaupload.com/?d=NM4HSHQP [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני פותח תמחשב מגיע ל מסך הטעינה של ווינודס xp וזהו הוא לא עולה מה הבעיה???????
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני יודע שיש על כך נושאים רבים ועברתי על כולם לפני שפתחתי את הנושא. לפני מס' ימים המחשב שעובד אצלי 24 שעות היה כבוי בבוקר. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. מיד חשבתי כי מדובר בספק. קניתי ספק חדש, התקנתי אותו בעצמי (די פשוט גם להדיוט כמוני), אבל אז מתרחשת התופעה הבאה. כשאני מחבר את המחשב לחשמל, ולוחץ על כפתור ההפעלה, נשמע צליל של חצי שנייה של מן זרם/קצר, וכלום לא קורה. אם אני לוחץ שוב, לא נשמע שום צליל. אם אני מנתק את הכבל מהחשמל ומכניס שוב, חוזר על עצמו התהליך: לחיצה ראשונה צליל של זרם/קצר לחצי שנייה ואחרי זה כלום. אני אודה אם התיאור שלי יעזור לכם לעזור לי ולכוון אותי למוקד הבעיה. מה לא בסדר? הספק, לוח האם, אולי משהו אחר? תודה מראש. ערן.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקיי מה שקרה זה ככה נתקתי את הקירור של המעבד ניקיתי אותו המשחה הטרמית הישנה שנדבקה ואחרכך החזרתי ומה גיליתי שהטמפרטורה עלתה ב-30 במעלות. טמפ' מעבד הייתה 47 בלי מאמץ ובאמץ הייתה 64 במקסימום ועכשיו אחרי שניקיתי והוצאתי את הקירור והחזרתי אותו ובדקתי שיש מגע בינו לבין המעבד ושהכל תקין טמפ' המעבד בלי מאמץ 68 ובמאמץ עוד לא בדקתי כי אני מפחד שהוא יישרף!!! מה לעשות שמישהו יעזור לי!!!!!! בבקשה תגיבו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנה של חלונות XP ביתי, ההתקנה של חלונות התקינה בעצמה דרייבר לכרטיס המסך שלי radeon 9200, וכך גם היא מציינת שזה דרייבר של חלונות, הכל פועל כשורה ואין בעיות, לפחות אני לא רואה כל הבדל בין הדרייבר הזה לבין הדרייבר המקורי שהיה מותקן קודם, זה של יצרנית כרטיס המסך, יש לי אותו על סי די מקורי. שאלתי, האם כדאי להתקין כעת, בדיעבד, את הדרייבר המקורי של יצרנית כרטיס המסך או להשאיר את המצב כמות שהוא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי קיימים 2 סטיקים של זכרונות 512mb של TWINMOS TWISTER לפני כמה זמן רציתי לשדרג את עצמי ורכשתי לי עוד 2 סטיקים של אותו זכרות אבל בנפח 1G כל אחד שמח וטוב לב חיברתי אותם למחשב ואז התחילו הבעיות והמחשב התחיל לעשות לי RESTART אחרי כמה זמן הייתי במעבדה והוא אמר לי למרות שזה אותו סוג של זכרון בגלל שהם לא באותו נפח זה עושה בעיות ועליי להחליט מה לעשות או להוריד את הזכרונות הישנים יותר ולא להשתמש בהם. עכשיו לי מאוד קשה להיפרד מכל כך הרבה זכרון אבל מה שבעצם גם מעניין אותי הוא: 1. האם יש פתרון לעניין הזה חוץ מלרכוש עוד זוג זכרונות של 1G כל אחד 2. האם זה נכון מה שהטכנאי במעבדה אמר וגם כל הבדיקות מראות שזה כך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מישהו שלא מבין ממש בחומרת המחשב, אבל בתכנות אני יכול להפציץ דברים. לקראת מבחנים שהולך להיות לי אני צריך טיפה להכיר את המחשב, ובעיקר, איך הוא פועל. האם יש לכם ותוכלו גם להביא לי אתרים למתחילים בנוגע חומרת המחשב (מה זה מה, מה טוב יותר, איזה חברות מייצרות מה ומה כל מה\דבר אומר) ועל העבודה שלו (איך הוא פועל), למתחילים, ולמתקדמים... אני לא צריך יותר מזה, אבל אני צריך הרבה חומר על כל מה שיש... תודה רבה לכולם. NaNg. נ.ב. לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את זה אז כתבתי פה... אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו את זה במקום לנעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
המחשב עושה RESET כל כמה דקות מה יכולה להיות הבעיה ? אולי וירוס ? או משהו חומרתי ?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שבוע טוב! לפני מספר ימים הוחלף במחשבי לוח הבקרה וכרטיס הזיכרון. היו שינויים ב"תבניות" ו"גופנים"במחשב, והכל סודר ע"י הטכנאי. כאשר נכנסתי לאימיול, הבחנתי שה"גופנים" ומספר השורות במסך ה"הורדות" שונו (היו עשרים וארבע שורות - וכרגע יש 12) והוא אינו נוח לעבודה בשל הרווח הגדול שיש בין השורות. את הגופנים הצלחתי לשנות, אך עדיין לא הצלחתי להגדיל את מספר השורות המופיעות במסך ה"הורדות". אשמח לעזרתכם. ???
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. הכונן עצמו עובד וקורא דיסיקים רגילים, אבל דיסקים של DVD הוא לא קורא... כשאני בא לצרוב דיסקים בנרו, מופיע לי פס אפור למטה שאומר שהוא מחכה לכונן שיהיה מוכן... והוא עדיין מחכה... מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
המחשב E6600 חדש, 45 מעלות חום מעבד, לדעתי נקי מרוגלה ווירוסים (ביצעתי סריקות עם ים של תוכנות), מערכת הפעלה XP PRO אני מצרף דו'ח שנוצר לאחר אחד מהפעמים שהמחשב ריסט את עצמו. אולי מישהו יוכל להבין מהדו'ח מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק, כאילו הוא איננו מחובר לחשמל (פרט לנורית ביקורת חיצונית על המארז). ניסתי לקצר את מתג ההפעלה עם מברג, לא עזר. קיצרתי את הספק, הוא תקין. קיצרתי את הספק על הלוח אם- נורית החיווי שלו נדלקה+מאורר המעבד. הוצאתי את הזיכרונות, כ.מסך, מעבד וניסתי להפעיל, לא נדלק (כולל וריציאות שונות). יש לציין כי החלפתי למעבד את גוף הקירור שלו ומרחתי מחדש את המשחה הטרמית, היש קשר? (אבל זה לא נדלק גם בלי שמעבד נמצא בכלל בסוקט שלו...) יש עוד הצעות? -עידו
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-