תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הצורב שלי לא נפתח. :'( כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא משמיע קול של דחיפה ולא יוצא, ואז כאילו נסגר (נדלקת הנורה של הקריאה) למרות שלא יצא בכלל. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הפוסט: היי, אני מתמודד עם בעיה מתסכלת שממש לא מצליח לפתור לבד – כל עזרה תתקבל בברכה. רקע: לפני התקלה היה לי מחשב עם לוח TUF B450M-PLUS ומעבד שעבד מצוין. ברגע שהתחילו הבעיות – המחשב התחיל לכבות את עצמו סתם ככה, להיכנס ללופים של ריסטארט, ולפעמים לעלות ל-Windows לדקה ואז לקרוס. חשבתי שהבעיה בלוח אם או במעבד, אז שדרגתי את שניהם: לוח אם חדש: ASUS Prime B550M מעבד חדש גם ה-RAM הוחלף ספק כוח תקין, טמפרטורות תקינות, אין בעיה בקירור ומה אז? לפעמים ה-BIOS עולה, לפעמים אפילו הוא קורס ומאתחל את עצמו ניסיתי להתקין Windows מחדש דרך כונן חיצוני – ההתקנה התחילה, אבל שוב הכל קרס ניסיתי לאפס את Windows וזה נתקע באמצע הסרתי את הכונן החיצוני – ועכשיו הוא בכלל לא מעלה Windows הכונן הפנימ…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי, אני רואה על המסך "no signal", אני לא שומע שום צפצוף, עם זאת, האור של הסידירום מהבהב. במה לדעתכם מדובר? לוח אם? מעבד? אם יש צורך בעוד פרטים אני אשמח לספק אותם. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
המחשב פנטיום 4 1.5GHZ של אינטל, נדלק, חלונות XP עולה, ואחרי זמן מה בין חצי שעה לשעתיים, מתקבל מסך שחור. המחשב עדיין דולק אבל אין גישה למערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
טוב הכותרת מתארת את זה הכי טוב שאפשר, אני מנסה להתקין כל פעם חלונות אקס פי על מחשב פשוט (סלרון 2.53) עם הלוח הנ"ל, יש לי כונן קשיח סאטה 80 ג'יגה, והלוח מסרב להתייחס בביוס ובהתקנת ווינדוס לסאטה למרות שעל הלוח יש שתי יציאות סאטה. זה מחשב שני שלי (בשביל אמא) המחשב השני לא באותו מפרט ואין לי איתו בעיות אז הוא לא יצויין כאן. עם המחשב הבעייתי קיבלתי דיסקט התקנה ל-Raid (הלוח תומך רייד 0 ו-1 לפי האתר וגם על קופסת הלוח זה מצוין) וחשבתי שאיתו תיפתר הבעיה והסאטה תעבוד (אני לא צריך שהסאטה יעבוד ברייד יש לי רק כונן אחד ופשוט אני רוצה להתקין עליו אקס פי), אבל גם אחרי הוספת הדרייבר (F6) הכונן לא מזוהה. מה עושים ? ניסיתי למצוא עדכון לביוס, אבל זה MSI והאתר שלהם זה מבוכים ודרקונים, לא מצא…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP. כל פעם שאני מפעיל אותו, אחרי עשר דקות בערך הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע! אני מדליקה אותו הוא נתקע באמצע ההדלקה שהוא דלוק הוא נתקע כל הזמן זה התחיל אתמול וזה בתדירות גבוהה. מה אני יכולה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם באת שאני משחק משחקים אחרי 10 דקות של משחק המשחק יוצא פשוט מקטין את עצמו . סוג הכרטיס 9600 gt
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המשחק ENEMY TERRITORY, ולאחר שסיימתי להתקין אותו וניסיתי להפעיל אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עזרתכם אלנירוש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי 2 מחשבים. במחשב אחד הMX עובד הכל טוב, יענו הכוונה שהוא מתחבר דרך USB והמחשב קורא אותו והכל ויש עוד אפשרות שמחברים על הUSB דבר ירוק כזה שזה מתחבר למחשב יענו למקום של העכבר. במחשב הראשון זה עובד הכל טוב עם הUSB וזה במחשב השני זה לא עובד עם הUSB רק עם הדבר הירוק הזה, ואני צריך שזה יהיה עם הUSB... איך אני מגדיר אתזה שזה ייקרא את העכבר, למרות שאני לאיודע למה זה ככה וב2 המחשבים מותקן הSET POINT של LOGITECH (ההתקנה של העכבר). היציאות USB תקינות, נסיתי לחבר בכולם... נראה לי שזה בעיה ברג'סטרי של על המחשב או משו כזה, בכל מקרה... תודה לעוזרים! זה מה שקורה שאני מחבר דרך הUSB *WINDWOS XP SP2*
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קודם אני אתן תמפרט הטכני שלי Mainboard -Dell Computer corp. 02y832 Chipset - Intel i865G Processor -Intel Pentium 4@ 2800 MHz Physical Memory- 640 video Card - Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk- IC35L060AVV207-0 (40 GB) עכשיו רכשתי לאחרונה הארד דיסק נוסף WD2500Jb WD עכשיו שאני בודק בביוס אז הוא נקלט יפה ורשום 250 גיגה בייט אך שאני מפעיל תתקליטור של ווינדוס ובא לחלק תכונן ואני רואה שהוא מזהה תכונן כאילו הוא רק בגודל של טיפה פחות מ 140 גיגה אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם ולעזור לי בצרתי תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
זה התחיל היום: באתי לעדכן את קספרסקי אינטרנט סקיוריטי מהרשת, העידכון התחיל רגיל ופתאום המחשב איתחל את עצמו. בהתחלה חשבתי שזו בעית התחממות, בדקתי טמפ' ומאווררים - הכל תקין. לאחר האיתחול השארתי כמה דקות ע"מ לוודא שזו לא בעיית חומרה כלשהי... ניסיתי לעדכן שוב - ונחשו מה... שוב פעם איתחול. אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שאני ניתקל בבעיה כזאת מוזרה... האם מישהו מכיר את המחלה הזו ואיך מרפים אותה?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקני הUSB הכנסתי מתאם ATA 2 USB והמערכת פשוט קורסת (מסך כחול) עד שאני מוציא את ההתקן אח"כ יש לי בעיה עם זיהוי התקנים אחרים באותה יציאה. קרה אותו הדבר גם בXP וגם בויסטה בשני המחשבים היו התקני USB2
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהמחשב שלי התחיל לעשות בעיות פתחתי עשיתי ניקוי עם ספריי אויר וחיברתי. כמובן שאח"כ הוא לא עלה יותר. פירקתי את הכל וחיברתי כרטיס מסך, זכרון, מעבד ומאוורר מעבד. כשאני מדליק את המחשב יש שקט (רק מאווררים) וזה לא משנה אם יש כרטיס מסך או אין. למעשה הדבר היחיד שגורם למחשב להגיב בצורה מוכרת כלשהי זה הוצאת הזכרון שגורמת לו לצפצף בצורה המוכרת ל"זכרון לא מותקן כראוי" מעבר לזה לא מצליח לקדם את זה. האם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לשים את זה אבל אני כמעט בטוח שזאת בעיית זיכרונות: היו לי זיכרונות של 512X2 שדרגתי אותם לזיכרונות של 1024X2 ומאז המחשב קורס (נכבכה ונגל' מעצמו או רק כבה ולא אחרי זה איזה מסך כחול - כאילו עשיתי לו RESTART) בכל פעם שאני עובד עם PF גבוהה (גם לא ממש גבוה אלא 1.70GB ככה) לקחתי לחברה שממה קניתי כבר פעמיים לתיקון והבעייה לא מסתדרת!!! למישהו יש מושג מה זה?! תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מלא הייקונים כולם היכפילו את עצמם . האם זה ווירוס או משהו בהגדרות?.?...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק וכול זה אבל הוא מדליק את המנורה של הטעינה ברציפות במשך 10-20 שניות ואז מפסיק ותוך כדי המסך בכלל לא נדלק והמחשב גם לא עשה את הפיפ הזה בהתחלה שמפעילים את המחשב צריך עזרה דחוף אני כבר המון זמן מנסה לתקן אותו כול החומרה מחוברת וכול זה אבל זה התחיל לי שפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק ואז שחברתי הוא לא עבד... הבעיה כבר היתה לי בעבר וגם אז שברתי את הראש איך לתקן חזרתי על הכבלים מליארד פעמיים עניין של ימים ואז פעם אחת בפוקס הוא עלה לביוס ומשם הצלחתי אחרי שהוא נתקע כמה פעמיים במשך העלייה ומתישהו הוא כבר הצליח והינה אני שוב... תודה!...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI X300 ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו(אם קיימת אפשרות כזו בכלל). לכרטיס אין מאוורר אלא רק גוף קירור . ניסיתי בתוכנה EVEREST אבל היא מראה לי רק את ה-HDD ,CPU ,MB זה הכל שום דבר לגבי הכרטיס מסך. אם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ויוכל לתת לי תשובה אני אשמח! תודה,
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-