תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI X300 ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו(אם קיימת אפשרות כזו בכלל). לכרטיס אין מאוורר אלא רק גוף קירור . ניסיתי בתוכנה EVEREST אבל היא מראה לי רק את ה-HDD ,CPU ,MB זה הכל שום דבר לגבי הכרטיס מסך. אם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ויוכל לתת לי תשובה אני אשמח! תודה,
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה חורג מהנורמה אבל במאמץ עם ATITOOL הגעתי ל 110 מעלות צלזיוס! במנוחה זה על 65.... זה נראה לי קצת מטורף.... דרך אגב אחרי שזה הגיע ל110 אז הפסקתי את ה artifacts ועשית 3D VIEW ואז הווינדוס (ויסטה) כתב לי שהדריבר הפסיק לעבוד... מה עושים?? תודה רבה אלון
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המחשב (הכל חדש): לוח אם P35 INTEL, כרטיס מסך 8800GT ASUS, זכרונות kingston 2GB, מעבד Q6600 אפליקציות מתרסקות על בסיס קבוע, כולן! מהאינטרנט אקספלורר עד למשחקי 3D (משחקי תלת מימד עובדים חלק עד שהם מתרסקים בפתאומיות) לפי דעתי זה הזכרון, הודעות שגיאה מצורפות בקבצי JPG וגם נתוני מתח של הזכרון בקובץ Voltage. כמו שניתן לראות הזכרונות גם מאוד חמים. אשמח לכל עצה, אני לא רוצה לרוץ מיד למוכר. ארז. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בעיה חומרתית שקשורה לכ. מסך אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. יש לי GEFORCE FX 5200 לאחרונה עבר על הלוח שלי (intel dD865GBF) ריסט לביוס ומאז הכרטיס מסך לא ממש מתפקד הכרטיס ONBOARD עובד בסדר כל עוד שה AGP לא בסלוט , שה AGP בסלוט אף אחד מהם לא מתפקד, המחשב כמובן עולה אבל אין שום אאוטפוט למסך ... חיפשתי כלמיני הגדרות בביוס אם יש איזה התנגשות אבל לא מצאתי שומדבר שאני מכיר מישהו מכיר את הבעיה או מצב דומה ויכול לייעץ לי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני cd-rom 1-asus 2-cdrw samsung הדלקתי את המחשב והם לא מופיעים במחשב שלי המחשב עצמו מזהה אותם אבל כשראיתי מה כתוב בהתקן היה כתוב " וינדוס מזהה את מנהל ההתקן אבל לא את המיקום של החומרה..או משהו כזה(אני לא כותב מהמחשב שלי)" מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תמידה שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם זה סביר שמייד אחרי אתחול כבר יש שימוש ב 180 מ"ב ווינדוס xp כמובן
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON 8500LE לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה: לאחר פרק זמן מסויים המחשב קורס ומופיעים פסים מאונכים וצבעוניים על המסך, בהתחלה זה קרה רק במשחקים אבל לאחרונה התופעה חוזרת על עצמה באופן בלתי צפוי אפילו מספר שניות לאחר הדלקת המחשב. כאשר אני עובד ללא דריברים הבעיה פוסקת. בינתיים עשיתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. עדכון דריברים 2. פרמוט והתקנה מחדש של חלונות XP 3.ניקוי ושימון המאוורר בכ. מסך.. חשדתי שמדובר בהתחממות אבל הכרטיס לא חם והמאוורר תקין, (אולי כדאי לפרק את גוף הקירור ולמרוח משחת קירור?) רעיונות נוספים ?מישהו נתקל במשהו דומה ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לא יודע אם היתי צריך לשם את זה פה אבל זה היה המקום הכי מתאים.. יש לי שאלה בקשר לזיכרונות מה זאת אומר התיזמונים שלהם יעני CL 4-4-4-4-4 או CL 5 או לאיודע מה זה אומר מישהו יכול להסביר לי
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ ווינדוס XP HOME SP2עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב P4 1700 עם לוח של ASUS P4-TE i850 תומך RDRAM 256 MB זיכרון של RDRAM 800MH. אוקי אז הבעיה היא כזו , לאחרונה נוצר מצב שתוך כדי עבודה עם המחשב הוא נתקע או שמחליט לרסט את עצמו לבד והמקרה הכי גרוע כשאני מדליק אותו הוא לא נדלק לגמרי זאת אומרת המחשב נדלק והמסך לא והלוח לא מצפצף . עכשיו כל פעם שהוא לא נדלק ניסיתי לשנות דברים במחשב , ניתקתי סידירום , הרד דיסק וזה עזר והוא אכן נדלק אבל עדיין היו ריסטים לא רצויים. אתמול הוא החליט בכלל לא להידלק , ניתקתי את כל הIDE ועדיין לא נדלק. אז ניסתי לעשות משהו אחר , החלפתי בין המיקום של הכרטיסי זיכרון והוא עובד כרגע . שמתי אותו במעבדה בהתחלה כי לא היה לי זמן לטפל בו לפני שבוע והם עשו בידיוק מה שאני עשיתי וזה לא עזר , רק החלו…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס הנזכר לעיל?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לפעמים המחשב נתקע בשלב של הביוס ולא מגיב, לפעמים מגיב רק אחרי 3-4 דקות, אבל מערכת הפעלה עולה טוב. המחשב פנטיום 4 3.00GHZ עם לוח אם ASUS P4S800D (המחשב בן 3 שנים אך הספקתי להחליף לו כבר ספק כח, קולר למעבד, מסך מחשב, והארדיסק) ועוד בעיה מוזרה. החלפתי הארדיסק אחרי התראת SMART, התקנתי מערכת הפעלה. העברתי את הDATA מהישן לחדש. בדקתי את ההארדיסק החדש במחשב אחר וקופצת לי התראת SMART על ההארדיסק החדש(במחשב אחר שניסיתי). במחשב שלי הSMART אומר שSTATUS OK. האם יש לי בעיה בביוס במחשב? בעית מתח בלוח אם?או ברכיב חומרה אחר? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום , לפי מה שראיתי AMD לא שחררו דריבר רישמי לוינדוס 7 עבור adeon 9600 pro ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות שונות גם של XP וגם של ויסטה ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו מכיר דרייבר מתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש תופעה חדשה למחשב שלי והיא שיבוש התצוגה אחרי כמה דקות משחק במשחק מסוים. במשך הדקות הראשונות התצוגות בסדר, אבל עם קווים שיוצאים ממקומות במסך (דמויות וכו'), או שפתאום יש כאילו "חתך" של חצי שניה במסך, ועוד מספר שיבושים קלים בתצוגה שאפשר להתעלם מהם, אבל אחרי כמה דקות עם הבעיות האלה המסך פשוט מתחיל להשתולל ולא רואים כלום, גם שממזערים את המסך הבעיה נמשכת ורק לאחר הפעלה מחדש נפתרת (עד הפעם הבאה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עזר. ניסיתי דרייברים של אומגה, לא עזר. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9600SE 128MB. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אמנם את הסידור ואת המראה של התיקיות הצלחתי לסדר אבל אני לא מצליח להוסיף את הבר הזה שמופיע בצד ימין בכל חלון.לא יודע איך זה קרה ואני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אז איך לעזעזל אני מוסיף?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-