תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום רב , אני לא יודע איזה כותרת עניינית ונכונה אני צריך לכתוב שיתאים לנושא שלי , אז ככה נרשמתי לפורום הזה כי אני מאמין שיעזרו לי פה. אני עוסק במחשבים הרבה מאד זמן ונטקעתי היום בבעיה מוזרה שאני מאד מפחד שהיא קשורה לנזק במחשב שלי. אז ככה יש לי במחשב כרטיס רשת מסוג PCI 10\100 שאני מחובר עליו עם כבל. היום רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש גם PCI פתחתי את המחשב וחברתי אותו לסלוט 4 שהיה פנוי חיברתי אותו כמובן שכבל הספק היה בחוץ. אחרי שחברתי הדלקתי תמחשב כאשר נכנסתי לוינדוס המחשב לא זיהה את הכרטיס רשת הרגיל שהיה לי במחשב עד היום הוא עבד הוא לא זיהה אותו ואז הוא כתב שנמצא חומרה חדשה משהוא Ethenet adapter באתי להתקין זה כתב בסוף שמשהוא לא הושלם ולא נעשה כמו שצריך וזה כתב שההתקן ל…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ הוא עבד יופי עד שהיום ניסיתי להוסיף למחשב זכרון 512 333 של קינגסטון. מייד כשהוספתי המחשב לא עלה ... נראה כאילו הכל עובד אין צפצופים או משהו אבל המסך לא נדלק (אני משתמש בכרטיס מסך מובנה) ניסיתי לחזור לתצורה הקודמת ולא עבד ניסיתי לנתק את ההארדיסקים והכל מה שאפשר .. אפילו הוצאתי את הזכרון ועדיין לא עובד ... אשמח לכל עזרה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אז ככה למשל עכשיו התקנתי דריבר לכרטיס מסך והכרטיס נמצא אז הכול סבבה ואז אם אני עושה ריסט למחשב או שהמחשב עושה לבד אז הדריבר מתאפס וזה לא מוצא לי תכרטיס כאילו והכול איטי כזה אתם יודעים!! אבל הדרייבר כן נמצא בהוספה והסרה מה עושים? מה כול יום אני הצתרך להתקין מחדש דרייבר ? עכשיו אני בלי כרטיס מסך כאילו ההכול איטי כזה ואין לי כוח להתקין כי מחר אני הצתרך גם אני כרגע אם הדרייבר אבל שיהיה ריסט הכרטיס יעלם לי
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הפלאג הירוק בכרטיס הקול זז ויש בעיות עם השמע בגלל זה אפשר לסדר את זה איכשהוא?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי מעבד שהוא 133 וזכרון שהוא 200 אבל הלוח תומך עד 166 אז הוא על 166 זה בסדר לעבוד ככה? תודה
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ראיתי פה כמה הודעות שלפי דעתי קשורות לבעיה שלי אבל לצערי לא ראיתי תשובה שלא ניסיתי ויתכן שאני טועה באבחון הבעיה אז הנה: המחשב שלי קורס תוך כדי משחק כבד למשל, יש מסך כחול ריק וריסט עכשיו בביוס ובאוורסט רשום שהטמפרטורה של המעבד מגיע ל67 מעלות בזמן מנוחה אחרי הריטס בדקתי וזה הגיע ל 88 וכתוב שהמחשב נכבה ב95 מעלות ניקיתי אבק סידרתי חוטים וזה לא שינה כלום, טכנאי בדק את המחשב ואמר שאין בעיה במאוררים הנה המפרט: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Disk Drive WDC WD16 00JD-00GBB0 SCSI Disk Device BIOS Properties: Vendor Phoenix Technologies, LTD Version 6.00 PG Release Date …
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. הכונן עצמו עובד וקורא דיסיקים רגילים, אבל דיסקים של DVD הוא לא קורא... כשאני בא לצרוב דיסקים בנרו, מופיע לי פס אפור למטה שאומר שהוא מחכה לכונן שיהיה מוכן... והוא עדיין מחכה... מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה המחשב שלי פועל לאט מתמיד. זה כולל אפילו פעולות פשוטות או גלישה באינטרנט. יש לי חשד שהבעיה קשורה להודעה הבאה שמתקבלת אחת לכמה זמן: your system is low on virtual memory מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
-
ניסיתי להכניס דיסקים שדוד שלי צרב (DVD) זה עובד יופי ב DVD הביתי שלנו (של LG), והכל בסדר. אבל בצורב DVD שלי- כלום. אחד מהסרטים דפוק, אבל בשני זה נתקע בתפריט (הוא לא מצליח לפתוח אותו) ובשלישי- ישר שאני מכניס את הדיסק. פשוט לא פועל. כאמור, הסרטים בסדר, אבל מה לעזאזל הבעיה עם הצורב? ניסיתי להשתמש ב 5 תוכנות שונות, ככה שזו לא הבעיה. אודה למי שיוכל או ינסה לעזור :\
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אממ ככה אז בזמן האחרון מופיעים לי מספר מסכים כחולים... הנה המספרים 0X0000008E 0XC0000005 0XAAE3B4D3 0XA77ECB64 והוא רושם גם Klif.sys - Adress AAE3B4D3 base at AAE38000 Datestamp44d328c7
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להריץ אוורסט, לבדוק אם המצב תקין....אך, חיישן טמפרטורת המעבד מסרב להראות טמפרטורה! בדקתי בהגדרות, ושם הכל תקין......הטמפרטורה אמורה להיות מוצגת, אך זה לא המצב! יכול להיות שהחיישן נדפק? (מסיבה לא ברורה?!) או שהתוכנה פשוט דפוקה (everest ultimate edition 2006 v3.00.630) תודה לעונים -רון
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-