עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itaysp,

שלום, לחבר שלי יש את המסך Samsung Syncmaster 710n כבר הרבה זמן... לאחרונה (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות בעיות.. כשהמחשב עולה המסך נותן מן שגיאה כזאת NOT RECOMENDED MODE: 1024x768 60HZ זה עוד קורה לפני שהוינדוס עולה... עכשיו כשהוינדוס עולה איכשהו (לפעמים) והוא עולה ברזולוציה של 800X600, ואז מנסים להעלות את הרזולוציה אז שוב זה נותן את השגיאה הזאת. אחרי שהוא נותן את השגיאה המסך נכבה ולא נדלק.. גם אם עושים ריסטרט למחשב וגם אם מוציאים אותו מהחשמל.. רק אם מוציאים ומחכים איזה דקה הוא עובד שוב, אבל אז מביא את השגיאה. מה זה יכול להיות? תודה.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. לאחר שהתקנתי אופיס כמורה ממשרד החינוך קופצות לי הודעות . מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by yotamavi,

אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. Started by ranran,

יש לי בעיה בקבצים כגון וידאו ואודיו מכל סוג שהם אני מפעיל אותם והם עובדים אבל אחרי כמה שניות פתאום תמונה נתקעת ואז מוזיקה נעלמת אחרי כמה שניות התמונה שוב זזה אבל אין קול ואז עוד פעם נעלם וככה כל הזמן קופץ אותו דבר באודיו יכול להיות שזה בגלל שהוזזתי את ה-XFI שלי לPCI אחר? בכל מקרה אני עכשיו מוחק ומתקין שוב את הדריבר כדי להיות בטוח קודק יש לי את של KLITE CODEC מה אתם חושבים הבעיה? תודה רבה עריכה- אוקי הבעיה זה בגלל שהוזזתי כרטיס קול לPCI תחתון אחד ממש לא יודע למה זה עושה לי בעיה...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by hagaym,

שלום המחשב שלי מלא הייקונים כולם היכפילו את עצמם . האם זה ווירוס או משהו בהגדרות?.?...

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by PTTM,

היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).

7. Started by asafco12,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד דל בן 4 שנים יש לו יציאת USB מהדגם הקודם ולא USB 2 עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וכזה שמתאים לחיבור הזה יקר טילים השאלה שלי היא כזו האם ניתן לקנות מתאם שעושה את המעבר למצב של USB 2 ואם כן איפה אפשר לרכוש ומה בערך המחיר

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  8. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, אני לא יודע איך אבל פתאום הרזולוציה של המסך שלי השתנתה ל600*800 ואי אפר לשנות את זה בכלל. ניסיתי דרך הלחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, ושם אי אפשר להוזיז את הסמן על הסרגל כי יש רק אפשרות של 600*800. איך אני משנה את זה בחזרה לרזולוציה רגילה?(איך אני יכול להקטין את הסמלים והחלונות שוב?!) או איך אני גורם לזה ששוב אני יוכל לבחור בין כמה אופציות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by bhc,

ערב נהדר לכולם... הצלחתי סוף סוף להחליף את המחשב נייד שלי P4 1.6 DELL, למחשב נייח. אין לי מושג מה הולך כאן מבחינת החומרה ממש, והייתי מעוניין לברר איזה סוגים, חברות, מהירויות ושאר ספציפיקציות. מדובר בלוח אם - Asus P4S800D - מישהו? אשמח לפרטים... מעבד - Intel P4 3GB - איך אני מברר עוד פרטים? אם הוא LGA או פרסקוט...? אם הוא 533 או 800? - אשמח לפרטים ממומחים... זכרון - 512MB - סביר להניח שזה DDR, השאלה איזה PC [או כמה MHZ]...? הרדיסקים - אחד הינו MAXTOR 40GB, אין לי מושג איזה ATA..., איך אדע? [וכמה RPM?]. השני הינו WD, מתחבר עם כבל שונה מזה שאני רגיל אליו [לא סטנדארטי, משהו דק כזה שמתחבר ללוח האם...]. עוד שאלה על ההרדיסק, כשאני מחבר את ה WD ומנתק את ה MAXTOR, אי…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. שלום מחשב הP4A שלי התמלא ספייווארים ואני חייב להתקין ווינדוס מחדש. אני לא מצליח לגרום לו לזהות שום CDROM. אני מחבר אותם במקומות שונים, עם ג'אמפרים מקונפגים אחרת כל פעם, החיבורים ההגיוניים לא פועלים וגם אחרים. כל פעם אני בודק בביוס ושם הוא מראה כאילו לא מחובר כלום. ניסיתי להחזיר את ההגדרות לדיפולט אבל לא פועל גם ככה. בבקשה תנו לי רעיונות אני נואש, חייב לגרום לCDROM לפעול כדי להתקין ווינדוס מחדש!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by chilly,

שלום רב אני רוצה לדעת אם תןכלו לעזור לי בבעיה עם מחשבי הנייד כנראה שהמסך שלי מראה סימני עייפות ורציתי לדעת אם אניייכול לתקן אאותו לא במעבדה מורשת מכיוון שהסכום שהם רוצים הוא לא הגיוני בעליל תודה על העזרה הודאל

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by Sygnus,

שלום, עשיתי פורמט למחשב, ולצערי הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול. אין לי את הדיסק של ההתקנה ואין לי מושג איזו חברה ואיזה דגם זה. כיצד אפשר לדעת איזו חברה זה, ואיזה דגם זה והיכן ניתן למצוא הגדרות לכרטיס ? תודה.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. יש לי בעיה המחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלום המחשב עצמו נדלק המאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס) קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזרים דרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים? ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  15. המחשב (הכל חדש): לוח אם P35 INTEL, כרטיס מסך 8800GT ASUS, זכרונות kingston 2GB, מעבד Q6600 אפליקציות מתרסקות על בסיס קבוע, כולן! מהאינטרנט אקספלורר עד למשחקי 3D (משחקי תלת מימד עובדים חלק עד שהם מתרסקים בפתאומיות) לפי דעתי זה הזכרון, הודעות שגיאה מצורפות בקבצי JPG וגם נתוני מתח של הזכרון בקובץ Voltage. כמו שניתן לראות הזכרונות גם מאוד חמים. אשמח לכל עצה, אני לא רוצה לרוץ מיד למוכר. ארז. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  16. אז ככה יש לי כרטיס מסך radeon 9250 עדכנתי את הדרייבר . העלתי הבגדרות של הכרטיס מסך את הבהירות והגמה(gamma) והכל טובתכלומר זה העלה את מה שביקשתי, אבל שאני מפעיל את המשחק Coundition-Zero יש לי בעיה שבתצוגת opengl ההגדרות של הבהירות לא פועלות על המשחק. שאני משנה תצוגה במשחק אז הבהירות משתנה למה ששיניתי בהגדרות הכרטיס מסך. הבעיה שבתצוגה האחרת אני רואה פחות טוב ולפעמיים יש לאגים במשחק. הבעיה רק במשחק הזה. ניסיתי כבר להעדכן מחדש את הדרייבר ולהתקין מחדש את המשחק. תודה לעוזרים!! נ.ב אחראי פורום שיניתי כותרת עכשיו אתה יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. Started by manz11,

שלום לכולם . יש שלי בעיה שאני לא מצליח לעלות על פיתרונה. אני מנסה להתקין WIN XP על מחשב AMD (שנה) .חיבור ה H.D הוא SATA 2 . שאני מגיע למסך ההתקנה של windows אחרי שאני מאשר לו להתקין מחדש ולא לתקן , פתאום מגיע ההודעה שהוא לא מוצא את ה H.D ושאני יעשה RESET למחשב. בבדיקות בביוס ה H.D קיים. אני יודע שיש ארדיסקים שדורשים דיסקט בהתקנת מערכת הפעלה אבל אין לי את הדיסקט ואין לי כונן דיסקטים....מה לעשות ..ממש מיואש.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. Started by jabka,

יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by sopwith,

יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON 8500LE לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה: לאחר פרק זמן מסויים המחשב קורס ומופיעים פסים מאונכים וצבעוניים על המסך, בהתחלה זה קרה רק במשחקים אבל לאחרונה התופעה חוזרת על עצמה באופן בלתי צפוי אפילו מספר שניות לאחר הדלקת המחשב. כאשר אני עובד ללא דריברים הבעיה פוסקת. בינתיים עשיתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. עדכון דריברים 2. פרמוט והתקנה מחדש של חלונות XP 3.ניקוי ושימון המאוורר בכ. מסך.. חשדתי שמדובר בהתחממות אבל הכרטיס לא חם והמאוורר תקין, (אולי כדאי לפרק את גוף הקירור ולמרוח משחת קירור?) רעיונות נוספים ?מישהו נתקל במשהו דומה ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by nahum8,

יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by odedra,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. Started by ard,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ ווינדוס XP HOME SP2עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. Started by beasher,

כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.

25. Started by dana_rafi,

שאלה לי בקשר לטמפרטורות המעבד ושאר הלוחות. קניתי את המחשב שלי לפני שבוע! חיוטתי,פיניתי את החוטים בצורה מעולה,ישנה זרימת אוויר וכו'.(יש לי 7 מאווררים+2 שנמצאים בספק. הטמפ' על המעבד 70 מעלות צלזיוס ואני לא מבין,למה? הצלבתי את זה עם 2 תוכנות: Speed Fan Everest מצורפים תמונות. כיצד ניתן לשפר זאת. המאורר של המעבד מחובר לקונקטור שלו של הלוח אם,בדקתי שכל המאווררים עובדים והכל תקין.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.