תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
מדובר על נייד LENOVO 3000 N100 1. איך אפשר לכבות את המסך באופן יזום (בלי לכבות את המחשב) 2. למחשב יש יציאת SVIDEO, כאשר חיברתי את זה לטלויזיה (SVIDEO TO SCART), אני רואה תמונה אבל בשחור לבן, מדוע ? איך אני מתקן את זה שיראו צבע ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי 2 מחשבים. במחשב אחד הMX עובד הכל טוב, יענו הכוונה שהוא מתחבר דרך USB והמחשב קורא אותו והכל ויש עוד אפשרות שמחברים על הUSB דבר ירוק כזה שזה מתחבר למחשב יענו למקום של העכבר. במחשב הראשון זה עובד הכל טוב עם הUSB וזה במחשב השני זה לא עובד עם הUSB רק עם הדבר הירוק הזה, ואני צריך שזה יהיה עם הUSB... איך אני מגדיר אתזה שזה ייקרא את העכבר, למרות שאני לאיודע למה זה ככה וב2 המחשבים מותקן הSET POINT של LOGITECH (ההתקנה של העכבר). היציאות USB תקינות, נסיתי לחבר בכולם... נראה לי שזה בעיה ברג'סטרי של על המחשב או משו כזה, בכל מקרה... תודה לעוזרים! זה מה שקורה שאני מחבר דרך הUSB *WINDWOS XP SP2*
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שהמנקה ניקתה לי תחדר כנארה שהיא ניקתה תמחשב ומאז הוא עושה לי רעשים כאלה מוזרים בדקתי תמאווררים לראות אם יש בהם אבק או איזה משהו שמתנגש בהם וכלום ניקיתי אותם קצת בכל זאת ועדיין המחשב מרעיש מוזר כזה מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהמחשב שלי התחיל לעשות בעיות פתחתי עשיתי ניקוי עם ספריי אויר וחיברתי. כמובן שאח"כ הוא לא עלה יותר. פירקתי את הכל וחיברתי כרטיס מסך, זכרון, מעבד ומאוורר מעבד. כשאני מדליק את המחשב יש שקט (רק מאווררים) וזה לא משנה אם יש כרטיס מסך או אין. למעשה הדבר היחיד שגורם למחשב להגיב בצורה מוכרת כלשהי זה הוצאת הזכרון שגורמת לו לצפצף בצורה המוכרת ל"זכרון לא מותקן כראוי" מעבר לזה לא מצליח לקדם את זה. האם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תקשיבו אני לא יכול ליפתוח שום קבץ שהו סרט המחשב פשוט ניתקע אני החלפתי כבר נגן אני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי מעבק קונרו 6400 על לוח ג'יגבייט DS3 בביוס ניתן לקבוע גבול עליון לטמפ' שבה המחשב כבה . כשהמארז פתוח אני עומד על 37 מעלות כשהמארז סגור אני עוד על 51 מעלות ללא מאמץ לפעמים המחשב מרסט עצמו בשל טמפ' גבוה - כנראה שעובר את 60 מעלות. לאיזה טמפ' כדאי לקבוע בביוס כגבול עליון ?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, יש לי HD SATA 120G וקניתי דיסק 200 גיגה ATA ואני בא להתקין אותו וכל פעם שאני מחבר אותו לחשמל ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל להתחרפן הדיסק מתחיל לעבוד ואז הוא מתחמם ונכבה .... למישהו יש פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד דל בן 4 שנים יש לו יציאת USB מהדגם הקודם ולא USB 2 עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וכזה שמתאים לחיבור הזה יקר טילים השאלה שלי היא כזו האם ניתן לקנות מתאם שעושה את המעבר למצב של USB 2 ואם כן איפה אפשר לרכוש ומה בערך המחיר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך אני עושה עדכון BIOS ללוח אם ? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4R800 VM... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שיניתי את הרוזולציה ל-2000*1500 והצג שלי כנראה לא תומך בזה, אז היה רשום על המסך Out of range, ברגע ששיניתי, ואז שהפעלתי מחדש את המחשב שהוא הגיע לדבר הזה שאחרי שהוא טוען את ה-windows הוא רשם גם out of range, אז אולי מישהו יכול להיות להביא לי קובץ או פקודה שתשנה לי את התצוגה ל-800*1024, או לתצוגה דומה. תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב, ואז מדליק את המסך, לא מופיע לי שום דבר על המסך(אפילו האותיות של הדוס בהתחלה). בדרך כלל אני עושה ריסט ואז יש אותה בעיה, ואז עוד פעם ריסט ואז יש תמונה על המסך ווינדוס עולה אבל אז הוא ניתקע(התמונה קופאת והמחשב לא מגיב לכלום) אם יש לי מזל אחרי שש- שבע ריסטים המחשב עובד נורמלי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה חורג מהנורמה אבל במאמץ עם ATITOOL הגעתי ל 110 מעלות צלזיוס! במנוחה זה על 65.... זה נראה לי קצת מטורף.... דרך אגב אחרי שזה הגיע ל110 אז הפסקתי את ה artifacts ועשית 3D VIEW ואז הווינדוס (ויסטה) כתב לי שהדריבר הפסיק לעבוד... מה עושים?? תודה רבה אלון
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב ווינדוס ויסטה HOME BASIC המחשב עצמו דיי ישן אבל הותקן בו כבר ויסטה ממקודם ( אולטימייט) עקב כמה בעיות נאלצתי לפרמט ועכשיו כל כמה זמןמופיע לי מסך כחול ( רוב המסך דיי לא מובן , רואים מטושטש רק בחלק העליון קצת) העלתי דמפ: http://rapidshare.com/files/28525504...09-01.dmp.html הבנתי שזה קרה בעקבות בעיה בחומרה אבל עדין לא ניתחתי את זה מספיק טוב ...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הרצתי סריקה עם התוכנה היעודית של WESTERN DIGITAL על הרדיסק בלפטופ וזה מה שקיבלתי. במה מדובר?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך radeon 9250 עדכנתי את הדרייבר . העלתי הבגדרות של הכרטיס מסך את הבהירות והגמה(gamma) והכל טובתכלומר זה העלה את מה שביקשתי, אבל שאני מפעיל את המשחק Coundition-Zero יש לי בעיה שבתצוגת opengl ההגדרות של הבהירות לא פועלות על המשחק. שאני משנה תצוגה במשחק אז הבהירות משתנה למה ששיניתי בהגדרות הכרטיס מסך. הבעיה שבתצוגה האחרת אני רואה פחות טוב ולפעמיים יש לאגים במשחק. הבעיה רק במשחק הזה. ניסיתי כבר להעדכן מחדש את הדרייבר ולהתקין מחדש את המשחק. תודה לעוזרים!! נ.ב אחראי פורום שיניתי כותרת עכשיו אתה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-