עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מבקש לדעת אם ניתן לחבר לכרטיס קול LIVE 7.1 24 BIT מיקרופון 600 OMH אם הקול נשמע טוב ולא כמו תקליט סרוט. תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by hitman21m,

הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by aavichai,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by Sygnus,

שלום, עשיתי פורמט למחשב, ולצערי הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול. אין לי את הדיסק של ההתקנה ואין לי מושג איזו חברה ואיזה דגם זה. כיצד אפשר לדעת איזו חברה זה, ואיזה דגם זה והיכן ניתן למצוא הגדרות לכרטיס ? תודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by לידור00,

יש לי כרטיס מסך READON X1600\1650 PRO קיצר שמתי אותו מהמחשב של דוד שלי במחשב שלי פירמטתי עד הפירמוט הכל היה טוב פירמטתי מאז הקטליסט קונטרל פנאל לא נפתח כאילו הוא מעודכן אולי יש עידכון יותר חדש משו אני לא יודע משחקים בקושי זזים לי וזה מציק לאללה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by arkzai,

קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  7. אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. Started by RoNeR,

קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים

10. fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shit down מה הסיבה להודעת השגיאה הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by giladmichael,

הי לכולם, עד עכשיו עבדתי עם 2 זכרונות של 512 כל-אחד ב dual ddr - של adata (לצערי). עכשיו קניתי עוד שני זכרונות של 1gb כל אחד של סמסונג על מנת להגיע לסה"כ 3גב ram. הבעיה היא כזו... אם אני שם רק את הזכרונות הישנים - הכל עובד. אם אני שם רק את הזכרונות החדשים - הכל עובד. אם אני שם את שניהם - אני לא מצליח לעשות boot. הכל נתקע עוד לפני בדיקת הזכרון. האם יש מה לעשות או שפשוט לא ניתן לחבר אותם יחד בגלל שהם מחברות שונות? כמה הערות : * אני מדבר על ddr 400mhz cl3 * בדקתי, והmobo תומך בעד 4גב זכרון אשמח לעזרה, תודה! גלעד

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה

13. Started by Blotus,

אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by bondi,

עשיתי למישהו ג'סטה בלפרמט את המחשב בחינם קיצר שבאתי לקחת את הסידירום שלי פתאום התכבה המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו מופיע לי במסך ההתחלתי שמופיע הכוכב הזה הצהוב מופיע לי השגיאה הבאה וככה זה נעצר ואי אפשר להיכנס לביוס ולא כלום השגיאה: AWARD plug and play BIOS Extension V1.0A חייב את עזרתכם בדחיפות מחר יום שישי אם יש בעיה אני חייב לקנות ת'חלק

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by polpot,

בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by odedra,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. אני פותח תמחשב מגיע ל מסך הטעינה של ווינודס xp וזהו הוא לא עולה מה הבעיה???????

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. Started by Dman12,

שלום. יש לי בעיה במחשב. הוא לא נדלק לי. הספק עובד.. הכל מחובר נכון.. זה קרה אחרי שניקיתי את הספק הישן.. אבל החלפתי לחדש.. מה יכול להיות? בפורום אחר אמרו לי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו ויכול להיות שזה יפתור.. - זה נכון? אם כן איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by sarel_d,

אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…

20. שלום,תראו יש לי מחשב שהוא לא כך כך ישן..מדובר ב-D820 זיכרון 1 GB וכ"מ 7300SE. בקיצור..לוקח לו בין 5-10 דקות להפעיל את המחשב,הוא רותח שנוגעים בו(בעיקר בהיטסניקים וגם בהארד דיסק איזה 50 מעלות) בקיצור..חשבתי אולי לפרמט. הבעיה שאחרי כמה דקות שהוא פועל בווינדוס הוא נתקע ואם עושים ריסטרט אז אי אפשר הוא לא מעלה..מחכה איזה חצי שעה ואז אחרי שהחום מתפזר.. בקיצור , לפרמט או מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. ב"ה שלום לכם מזה כשבועיים, מידי פעם באמצע העבודה המחשב מכבה את עצמו פתאום. כשאני מדליק הוא מודיע לי שהHD לא מזוהה בביוס. לאחר כרבע שעה אני מדליק חזרה והכל חוזר לקדמותו כאילו לא קרה כלום. בדרך כלל מה שנעלם זה רק הHD, ולא ה צורב DVD. אבל כמדומני שהיום פעם אחת נעלם גם הDVD. (הDVD מחובר על כבל נפרד). לוח: albatron Px 865 Pe pro מערכת הפעלה: XP דיסק קשיח:Maxtor 6Y080L0 מעבד: Northwood 2.4 לעזרתכם אשמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by merovin,

שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by intel suck,

יש לוח אם intel i865-ich5 עם כרטיס קול מובנה אין לי תדרייבר שלו ואין כרגע קול מישהו יכול לשלוח לי לינק לדרייבר אני ישמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. שמעו חבר שלי רצה לעבור מקום ישיבה בעבודה שלו(כמו פינות קטנות כאלה שיש שולחן למחשב והכל..) אז הוא הוציא את כל החוטים,הכבלים,שצריך העביר את כל הדברים למקום החדש הכניס את כל החוטים כפי שהם(לדבריו) ואז נהיתה הבעיה שהיא,המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לוינדוס הוא רושם 2 אפשרויות: F1.setup 2F.defult כאשר לוחצים על אחד מהם הוינדוס(אקס פי) מגיע למצב של הלודינג ואז יש מך שחור ווזהו אי אפשר לעבוד אי אפשר כלום. אז למישהוא יש מושג למה?יכול להיות שהבעיה היא שחיברו לא נכון את המחשב?בבקשה תעזרו זה די דחוף!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by verynoti,

קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים