עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אביפריץ,

שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by piur12411,

שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. Started by Spring,

שלום, יש לי שתי חיבורי רמקולים מאחורי הקופסא אחד ירוק, אחד כחול. עכשיו רק הירוק מפעיל מוזיקה והכחול לא עושה שום דבר. ויש אותו ציור כמו של הירוק - של רמקולים. עכשיו השאלות - למה לא פועל לי החיבור השני? כלומר הוא לא מפעיל מוזיקה. האם הוא מיועד למשהו אחר? אם לא, למה הוא לא עובד ? אודה לכם מאוד אם תעזרו, תודה מראש.

4. Started by Zipi-2,

אהלן, לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחל…

5. Started by shpapy,

שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  7. Started by koler,

למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by hackermeir,

המחשב עושה RESET כל כמה דקות מה יכולה להיות הבעיה ? אולי וירוס ? או משהו חומרתי ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  9. על פי מה שקראתי כאן יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את החום של הזכרונות ואת המהירות סיבוב של המעבד האם זה קיים? ואם כן מישהו יכול בבקשה לצרף קישור עם מעט הסבר?

10. Started by moony123,

הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  12. קניתי כרטיס חדש ככתוב למעלה אני משתמש בו לרינדורים של 3D MAX ובאמצע אחד הרינדורים הכבדים הכרטיס התחיל לצפצף לי מעין צפצוף ארוך ומעצבן כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש הכול היה בסדר ניסיתי לרנדר שוב שוב אותה בעיה החלפתי את הכרטיס באחד חדש לחלוטין מהקופסא ושוב אותה הבעיה רק שהפעם אחרי כמה זמן שהמחשב מצפצף הוא נכבה כאמור זה קורה רק כשאני מאמץ את הכרטיס למישהו יש מושג מה יכול להיות ? ספק? לוח? כרטיס מסך? עומס על המערכת? המחשב שלי הוא AMD 4200 X2 2 GIGA RAM HD 250 DVD 14 USB NVADIA 7900GS PCI EXPRESS ספק HEC 300W

13. Started by מוקיון1,

שלום לכם את האמת אני לא בטוח ב 100 % שזה המעבד , כל פעם שהמחשב חושב ומתאמץ ונדלקת הנורה האדומה המהבהבת אז המחשב עושה רעש כאלו יש בתוכו איזשהוא רעשן כזה כמו רעשן עם אבנים קטנות בפנים ככה זה היה מהרגע שקניתי לפני חודשים וחצי בערך אז מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. Started by sharon1256,

יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by kotevnir,

שלום היה רעש של פיצוץ מהמחשב הנייח ומאז הוא לא נדלק. פתחתי את המארז ווידאתי שלא נשרף אחד הקבלים, הנורת לד על הלוח אם לא דלקה ולכן חשדתי בספק כח. החלפתי את הספק כח ועכשיו יש אור על הלוח אם אבל המחשב עדיין לא נדלק. המחשב אפילו לא מנסה להידלק המאווררים לא זזים בכלל, אין שום צליל. אני כבר מתחיל להתאייש,מה יכולה להיות התקלה?

17. Started by orese,

שלום לכולם, קניתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי לפני כמה ימים k60 pro וקרה לי פעמיים שהיא עשתה לי דאבל טאפינג. זה דבר שקורה מידי פעם במקלדות מהסוג הזה או שעלי לפנות לחנות ?

18. Started by zilbermm,

היי, רכשתי לפני שנה 3 מחשבים זהים עם לוח אם Gigabyte H610M H DDR4, על שלושתם התקנתי Windows 10. לכל מחשב מתאם Wifi USB שונה, אחד של Ugreen, אחד של Panda ועוד אחד נראה לי Tplink. בבית יש רשת אלחוטית של בזק ושלושתם מקבלים חיבור Wifi נורא איטי. בבדיקה דרך https://www.speedtest.net/ ועוד אתר אני מקבל כ-7-15Mb הורדה, בימים טובים 20-25. באותה דירה הלפטופ והטלפון מראים 100-150Mb. עדכנתי דרייברים דרך DriverEasy, עדכנתי Bios, עשיתי Windows update ואחד אפילו שדרגתי ל-Windows 11 אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון? לצערי אין שם אופציה לתשתית Ethernet. תודה מראש

19. היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by abr328,

שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. היי, שדרגתי לא מזמן מעבד, קירור מעבד, כרטיס מסך וספק (עשיתי כל מה שצריך מבחינת דרייברים ו DDU). ולאחרונה כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים, המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרט ללא שום שגיאת או התראות, אני חושש אולי שהלוח אם לא מצליח להתמודד עם המעבד למרות שכתוב שכן לאחר שדרוג BIOS. Core i9-9900k Noctua NH15D Cromax black EVGA RTX 3070 XC3 Ultra Asus TUF z370 Plus gaming MOBO Corsair RM850x 80+ gold Corsair 16GB (8x2) 3000Mhz CL15 Windows 10 on Samsung sata m.2

22. 1. מה התקציב המירבי? 2K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 2.5K במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחות בתוכנה עבור עבודה משרדית וסיקור טלפוני + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.

24. Started by getsome,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי .. הרכבתי לפני בערך שבועיים מחשב חדש ולפי מה שהבנתי (ולפי הכסף שהוצאתי) הוא אמור לעבוד מעולה .. במיוחד במשחקים הנה המפרט: intel core i7 3820 3.60 ghz gigabyte x79-ud5 שני דיסקים קשיחים של SSD כל אחד שישים גיגה עשו לי להם רייד 0 שני כרטיסי מסך hd radeon 7970 כמובן שעשיתי קרוספייר high power 1000w זה מה שאני יודע על המפרט .. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה לדעתו החוליה החלשה פה ולמה הFPS שלי לא גבוה אני מאוד אשמח

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  25. Started by jacobkov,

יש לי מכונה להמרת קלטות, היום חיברתי את המכונה לחשמל כרגיל ופתאום המכונה הפסיקה לעבוד, בדקתי וראיתי שהכבל תקין לחלוטין וגם ניסיתי אותו על מכשיר חשמלי אחר והוא עבד מצוין, לא יודע מה לעשות??!!!!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.