עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  1. Started by getsome,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי .. הרכבתי לפני בערך שבועיים מחשב חדש ולפי מה שהבנתי (ולפי הכסף שהוצאתי) הוא אמור לעבוד מעולה .. במיוחד במשחקים הנה המפרט: intel core i7 3820 3.60 ghz gigabyte x79-ud5 שני דיסקים קשיחים של SSD כל אחד שישים גיגה עשו לי להם רייד 0 שני כרטיסי מסך hd radeon 7970 כמובן שעשיתי קרוספייר high power 1000w זה מה שאני יודע על המפרט .. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה לדעתו החוליה החלשה פה ולמה הFPS שלי לא גבוה אני מאוד אשמח

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש לפני חודש ומדי פעם כאשר אני מריץ משחקים כבדים (world in conflict, bioshock, half life 2 ep2) המחשב מתרסק. (שאני אומר מתרסק אני מתכוון שהמחשב עושה REBOOT ולא הכוונה שנסגר על ERROR ויוצא לWINDOWS) כמו כן יש לי Desktop Utilities של Intel שבמהלך משחקים מתריע מדי פעם על חריגה מהמתח של ה 3.3V (מגיע לפעמים ל3.550) נראה לי גם שיש לי בעיה של התחממות יתר. הכרטיס מסך יושב בממוצע על 65 בIDLE ובאיזור ה80 בעומס. וגם הDesktop Utilities מראה טמפ' גבוהות באיזורים מסוימים של הלוח הם (מעל 80) לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שלי היא שיש לי מארז גנרי מעפן עם ספק גנרי של 500W. אני שוקל להחליף ולקנות Antec Sonata III אבל לפני שאני זורק 800 שקל אני רוצה להיות בטוח שזו אכן הבעי…

3. Started by Tsk,

טוב שלום לכולם... אני רציתי לשאול אבל אני לא יודע בדיוק איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי אותו פה. יש לי מארז עם מאוורר אחד של 80 מ"מ ועם ספק 320 ואני רציתי לדעת אם אני צריך להחליף את המארז והספק כדי שאני אוכל לשים על הלוח אם שלי את הכרטיס מסך GeForce 8800GT... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  4. האם ידועה איזושהי בעיה בהתאמה בין לוחות gigabyte p35 מ revision 2.1 עם ספקים של corsair במקרה שלי יש לי ספק corsair hx 620w אמרו לי שישנם לפעמים בעיות בתאימות עם לוחות אם מסוימים במקרה שלי gigabyte p35ds3 rev2.1 המחשב נדלק ונכבה כל הזמן בלי להגיע ל post בדקתי אם מעבד אחר איפסתי את הביוס ושום דבר לא עוזר האם משהו נתקל בבעיה דומה עם ספקים של corair

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by EliranC,

לפני כמה ימים שהמנקה ניקתה לי תחדר כנארה שהיא ניקתה תמחשב ומאז הוא עושה לי רעשים כאלה מוזרים בדקתי תמאווררים לראות אם יש בהם אבק או איזה משהו שמתנגש בהם וכלום ניקיתי אותם קצת בכל זאת ועדיין המחשב מרעיש מוזר כזה מה יכולה להיות הבעיה ??

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  6. אהלן חברים לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הפרט הבא: Intel core 2 Quad Q9450 @ 2.66Ghz 2GB 8800GT 1GB מריץ XP SP3 מיד ברגע התקנת המשחק הראשון(סימולטור FS2004) שמתי לב שהמחשב לא עובד כמצופה - פריימים נמוכים והרבה קפיצות בגלל שהמחשב חדש,ואינני יודע אם כרטיס המסך פגום או לא מכוון כראוי אני לא פונה כרגע לחברה לפני שאני שולל את שאר הרכיבים ובדיוק פה אשמח לעזרתכם, כיצד אני יכול לעלות על הבעיה? או לשלול בעיות במערכת? 3DMark06 נתנה ציון של 12579 - האם זה נחשב תקין? אשמח לכל מידע שאתם יכולים לתת תודה 3Dbuster

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by piur12411,

שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. Started by aski1,

הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by omry8728,

אני צריך שתעזרו לי למצוא זכרון למחשב.. בכל האתרים אני רואה שרשום זכרון למחשב נייד \: מישו יכול לעזור לי? יש לי במחשב ceon ddr2 1gb (667)333 mhz ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה אחד.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by יובלבקר,

יש לי צורב שלא מזוהה לא במחשב שלי , לא בניהול דיסקים ובביוס רשום שלא נמצא הצורב ? החלפתי כבל ide לאחר ,ולא עזר החלפתי גם צורב לא עזר , מחכה לעזרתכם?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  11. שלום. בזמן האחרון יש תופעה חדשה למחשב שלי והיא שיבוש התצוגה אחרי כמה דקות משחק במשחק מסוים. במשך הדקות הראשונות התצוגות בסדר, אבל עם קווים שיוצאים ממקומות במסך (דמויות וכו'), או שפתאום יש כאילו "חתך" של חצי שניה במסך, ועוד מספר שיבושים קלים בתצוגה שאפשר להתעלם מהם, אבל אחרי כמה דקות עם הבעיות האלה המסך פשוט מתחיל להשתולל ולא רואים כלום, גם שממזערים את המסך הבעיה נמשכת ורק לאחר הפעלה מחדש נפתרת (עד הפעם הבאה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עזר. ניסיתי דרייברים של אומגה, לא עזר. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9600SE 128MB. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  13. חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by hackermeir,

המחשב עושה RESET כל כמה דקות מה יכולה להיות הבעיה ? אולי וירוס ? או משהו חומרתי ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by Bar1234,

שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by X-Style,

יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by משיקומי,

יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  18. שלום לפורום הכי מקצועי ברשת אני מחפש לנייד שלי , פנטיום 3 , של HP , כרטיס כלשהוא , אם בכלל קיים כזה , שיאפשר לי לחבר אותו לטלוויזיה . קיים דבר כזה בכלל ? או שאולי יש דרך אחרת לעשות את זה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by s1nus,

מאז שפירמטתי בכל פעם שאני צופה בסרט אני לא שומע את הדיבור.. אני שומע רק את הסביבה ואת המוזיקה כמו שצריך אבל שהם מדברים שומעיים ממש ממש חלש .. הורדתי קודקים ( k-lite pack , xp-pack) וזה לא עזר.. התכנה היחידה שהצלחתי לשמוע כמו שצריך זה הVLC מה שאומר שהביעה במחשב שלי אבך התכנה הזאת לא תומכת בכתוביות כמו שצריך אז אני צריך פתרון אחר.. האם הכרטיס קול נדפק? ואם לא האם יש דרך לסדר את זה? עזרה בבקשה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by +Eliran+,

יש לי במחשב 3 כוננים שביחד יש בהם 80 GB. עכשיו אני רוצה לעשות שמתי שאני ירצה להתקין תוכנה/משחק כלשהו אז כונן הברירת מחדל שלי שישר הוא יפנה אותי להתקין אצלו את המשחק יהיה G ולא D לדוגמא. איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  21. שלום, המחשב שלי התחיל פתאום באמצע העבודה להראות מסך כחול של WINDOWS אבל לא זה שאומר שיש בעייה בקובץ אלא מודיע על MEMORY MANAGMENT, IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL או דברים שונים כאלה לאחר מכן או אומר שאם זה פעם ראשונה שזה קורה אז לעשות RESTART למחשב ועם לא אז זו כנראה בעיית חומרה ובסוף ההודעה הוא רושם כתובת של הזיכרון (כל פעם משתנה) ואז כותב "Begining dump of physical memory... נראה לי שזו בעיית חומרה, (כי זה חוזר על עצמו עכשיו כבר לעיתים קרובות) או שישר נכנס ל-STANDBY. שלחתי אותו לתיקון והם בדקו ולא מצאו את הבעייה כמו כן גם לא ראו את המסך הכחול. מישהו יכול להגיד לי באיזה כיוון הבעייה. כי הרצתי תוכנה לבדיקת הזיכרון כמו MEMTEST86+ והיא לא גילתה כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by uriya,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by Zod,

שלום אתמול ריבלתי ת X1600 שלי. עכשיו אני מליח להתקים רק תדריברים שבאו עם הרטיס שבהם הכלל רשום על הדיסק 10.4 שאני מנסה להתקים דרבירים של ATI מהאתר שלהם,לא משנה מה אני יעשה זה יעשה לי מסך כחול אחרי הריסטרט של ההתקנה. מה אפשר לעשות? תודה, מעוז

• 2 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים