תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! יש לי בעייה בזיהוי הכוננים. כאשר מע' ההפעלה עולה בזמן הביוס לא תמיד מצליחה המע' לזהות את הכוננים צורב LG 52X32X52 CD ROM X52 כאשר אני מבצע POWER UP כלומר כיבוי המחשב והדלקתו המע' מזהה אותם לפעמים צריך לבצע 2-3 כיבויים. תופעה שניתן לחיות איתה השאלה האם היא מעידה על משהו אחר לקוי. תודה על עזרתכם צביקה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום,תראו יש לי מחשב שהוא לא כך כך ישן..מדובר ב-D820 זיכרון 1 GB וכ"מ 7300SE. בקיצור..לוקח לו בין 5-10 דקות להפעיל את המחשב,הוא רותח שנוגעים בו(בעיקר בהיטסניקים וגם בהארד דיסק איזה 50 מעלות) בקיצור..חשבתי אולי לפרמט. הבעיה שאחרי כמה דקות שהוא פועל בווינדוס הוא נתקע ואם עושים ריסטרט אז אי אפשר הוא לא מעלה..מחכה איזה חצי שעה ואז אחרי שהחום מתפזר.. בקיצור , לפרמט או מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER W0171RI 1500W 120A יש לי מחשב עם לוח XFX NFORE 790I ULTRA במארז BTX עד עכשיו עבדתי עם ספק 500W 30A וכשהדלקתי את המחשב הכל זוהה טוב ויפה אבל ההתקנה של הווינדוס נתקעה לי ניסיתי להחליף הארדיסקים ואת דיסק ההתקנה של הווינדוס וזה המשיך לעשות את אותו הבעיה הלוח שלי דורש חיבור חשמל של 24 ו8 CPU חשבתי שאולי המעבד לא מקבל מספיק חשמל ומכאן נובעת הבעיה של התקנת הווינדוס קניתי ספק חדש חיברתי אותו למחשב ועכשיו בביוס אני מזהה שהלוח לא מזהה את ההארדיסקים הבעיה המוזרה היא שבספק השני הלוח כן מזהה את ההארדיסקים הספק החדש כן מזהה לי את הDVD אבל לא את ההארדיסקים ניסיתי עם 1TB SATA 2 עם 250G SATA1 ועם 160G IDE את כולם הוא לא זיהה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, על המחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה VISTA ULTIMATE יש לי את לוח האם IB9 ואני לא מצליח להתקין את הAUDIO CONTROLLER הAUDIO CONTROLLER של REALTEK מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה? יש לציין שהורדתי את הדרייבר אך משום מה הווינוס לא נותן לי להתקין אותו מכיוון שהוא לא מזהה חותמת יצרן והוא לא נותן להמשיך מפני שהוא כביכול מגן מפני תוכניות זדוניות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כמו התקנה של וינדוס או לינוקס אני משנה ב boot sequence שיעשה boot קודם מה CD DRIVE אבל המחשב מתעלם
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מדובר על נייד LENOVO 3000 N100 1. איך אפשר לכבות את המסך באופן יזום (בלי לכבות את המחשב) 2. למחשב יש יציאת SVIDEO, כאשר חיברתי את זה לטלויזיה (SVIDEO TO SCART), אני רואה תמונה אבל בשחור לבן, מדוע ? איך אני מתקן את זה שיראו צבע ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
האם ידועה איזושהי בעיה בהתאמה בין לוחות gigabyte p35 מ revision 2.1 עם ספקים של corsair במקרה שלי יש לי ספק corsair hx 620w אמרו לי שישנם לפעמים בעיות בתאימות עם לוחות אם מסוימים במקרה שלי gigabyte p35ds3 rev2.1 המחשב נדלק ונכבה כל הזמן בלי להגיע ל post בדקתי אם מעבד אחר איפסתי את הביוס ושום דבר לא עוזר האם משהו נתקל בבעיה דומה עם ספקים של corair
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מעבד E6600 לוח אם INTEL 965 ספק FSP 400W ACTIVE ומאז כל פעם שאני עושה RESET בכל דרך שהיא אם ידני ואם באמצעות WIN או באמצעות CTRL ALT DEL הRESET מכבה את כל המחשב כולל כל המאווררים למשך כ2-3 שניות ואז נדלק מחדש האם זה תקין ואם לא למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את המסך Samsung Syncmaster 710n כבר הרבה זמן... לאחרונה (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות בעיות.. כשהמחשב עולה המסך נותן מן שגיאה כזאת NOT RECOMENDED MODE: 1024x768 60HZ זה עוד קורה לפני שהוינדוס עולה... עכשיו כשהוינדוס עולה איכשהו (לפעמים) והוא עולה ברזולוציה של 800X600, ואז מנסים להעלות את הרזולוציה אז שוב זה נותן את השגיאה הזאת. אחרי שהוא נותן את השגיאה המסך נכבה ולא נדלק.. גם אם עושים ריסטרט למחשב וגם אם מוציאים אותו מהחשמל.. רק אם מוציאים ומחכים איזה דקה הוא עובד שוב, אבל אז מביא את השגיאה. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מופיע לי מסך כחול,ובמסך הכחול הזה בפירוט על הבעיה רשום משהו על ALCXWDM.SYS (שזה בטח איכשהו קשור לכרטיס הקול המובנה שבמחשב שלי) חברה אולי מישהו יודע איך אני מסדר את זה?(חוץ מלעדכן דרייבר) תודה נשמות
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני לא משתמש בלחצן הגדול של הדלק / כבה. אני משתמש רק בהתחל > כיבוי, מה אני מגלה? פתאום אני בא להדליק את המחשב, כשאני לוחץ על הלחצן הלחצן נתקע פנימה, אחרי שלוש פעמים הלחצן חוזר למצב רגיל אחרי הלחיצה, עכשיו מרדנית מכרו לי את המחשב עם המארז לפני כשנה (יש עוד שנתיים אחריות) מה הם יעשו בגלל זה למארז? כי אני רוצה או שיתקנו את זה או שיביאו חדש.. אני לא מוותר! קניתי מהם מארז ב 550 ש"ח A TOP BLACK GLADIATOR וככה אחרי שנה הלחצן מתחיל להתקע בפנים?!!? וזה ממש מעצבן אני אומר לכם אני עומד להתחרפן מזה כבר.. מה אתם אומרים? תמונה מדוייקת מרגע זה: אתם רואים מתחת לדלת הכסופה לחצן גדול, היום כשאני לוחץ עליו סתם ככה הוא נתקע, ובאיזור שלו לא אמור להיות שם כלום שיפריע לו, עכשיו.. יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לשים את זה אבל אני כמעט בטוח שזאת בעיית זיכרונות: היו לי זיכרונות של 512X2 שדרגתי אותם לזיכרונות של 1024X2 ומאז המחשב קורס (נכבכה ונגל' מעצמו או רק כבה ולא אחרי זה איזה מסך כחול - כאילו עשיתי לו RESTART) בכל פעם שאני עובד עם PF גבוהה (גם לא ממש גבוה אלא 1.70GB ככה) לקחתי לחברה שממה קניתי כבר פעמיים לתיקון והבעייה לא מסתדרת!!! למישהו יש מושג מה זה?! תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המערכת שלי מורכבת מלוח ASUS P5W HD מעבד אינטל 6600 2.4 GHZ וזיכרןן של קינג 800 512*2 CL5 בבדיקת זיכרון שאני דרך ה TASK אני מוצא אצ הזיכרון על 750 רוב הזמן כאשר חוץ מהאקספלורר והקספרסקי כלום לא עובד למה זה כזה גבוה ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מלא הייקונים כולם היכפילו את עצמם . האם זה ווירוס או משהו בהגדרות?.?...
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד דל בן 4 שנים יש לו יציאת USB מהדגם הקודם ולא USB 2 עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וכזה שמתאים לחיבור הזה יקר טילים השאלה שלי היא כזו האם ניתן לקנות מתאם שעושה את המעבר למצב של USB 2 ואם כן איפה אפשר לרכוש ומה בערך המחיר
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סורק ישן של חברת AVISION מדגם 363C הבעיה היא שלאחר התקנת XP אין דרייבר מתאים באתר היצרן והדרייבר שמגיע עם המוצר לא תומך ב-XP. חיפושים נוספים ברשת העלו את אותה גרסה של הדרייבר - שאינה רלוונטית לXP. נסיון להתקין את הסורק בכל מיני קומבינציות אחרות; כסורק מדגם אחר וכו' - לא צלחו. האם פירוש הדבר שאין אפשרות להתקין את הסורק? אשמח לקבל את תגובתיכם בהקדם תודה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-