תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
סאפ פורום תמיכה? טוב כדי שיהיה יותר מובן אני ירשום בשלבים בדיוק מה אני עושה: אני מכניס את דיסק הWindows XP Prof.. אני מאתחל את המחשב מגיע למסך הכחול שטוען את הקבצים הוא משכתב לי שלא ניתן לזהות את ההארד דיסק ולבדוק אם הוא מחובר למחשב או תקין מה עושים ?הדיסק לא פגום - פרמטו איתו לפחות כמה פעמים לפני ואחרי שניסיתי..
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סורק ישן של חברת AVISION מדגם 363C הבעיה היא שלאחר התקנת XP אין דרייבר מתאים באתר היצרן והדרייבר שמגיע עם המוצר לא תומך ב-XP. חיפושים נוספים ברשת העלו את אותה גרסה של הדרייבר - שאינה רלוונטית לXP. נסיון להתקין את הסורק בכל מיני קומבינציות אחרות; כסורק מדגם אחר וכו' - לא צלחו. האם פירוש הדבר שאין אפשרות להתקין את הסורק? אשמח לקבל את תגובתיכם בהקדם תודה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להלדיק את המחשב הנייח שלי הוא נשאר דלוק לכמה שניות ואז נכבה ושוב פעם נדלק ונכבה אחרי כל כמה שניות.עכשיו איך אני פותר את זה ככה שיעלה מסך הפתיחה עם הביוס ואחרי זה מערכת ההפעלה.פעם שעברה זה נשאר דלוק וכל מה שהייתי צריך לעשות זה להחליף כבל AGP למסך.מה הפעם אני יכול לעשות שישאר דלוק?. WhatsApp_Video_2024-01-31_at_14.rar WhatsApp Video 2024-01-31 at 14.27.04_643d3eb1.rar
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום כמו הרבה מהפורום פה גם לי יש מסך כחול עקבתי אחרי ההוראות בFAQ אבל כל קובץ יצא לי שגיאה אחרת בקיצור העלתי לכם את התקייה ואשמח עם תגידו לי מה לעשות כדי שזה לא יופיע יותר. תודה רבה!! http://www.speedyshare.com/454130813.html
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הלוח הוא MSI 645pro סוקט 478 ציפסט SIS עכשיו אני מבין כמה חרא זה MSI הם אשכרה העלימו את הלוח הזה ועוד כמה לוחות זבלה שהם ייצרו בהתחלה ואין שום זכר להם אם מישהו מוצא משהו על הלוח שיעזור לי תודה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כמה ימים ואף יותר אני סובל מבעיה חוזרת ונשנית של תקיעה של המחשב. המחשב בן 3 חודשים, חדש לגמרי, מהחלקים מהטובים ביותר של זמנו אך משום מה הוא נתקע. כל יום לאחר כמה שעות הפעלה של המחשב, כל המחשב לא מגיב, אין פה מסך כחול וכאלה, אלא שפשוט העכבר המקלדת ושום דבר לא מגיב כאילו המחשב "קפא" ואפילו כיבוי לא אפשרי אלא רק לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. הדבר קרה לי מספר פעמים ואין לי מושג מדוע... המארז מאוורר דיו, וכמו כן טמפ' הCPU נכון לעכשיו 17 מעלות. המחשב הינו E6300 יחד עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-945P-S3 המחשב לא מריץ יותר מאשר איסיקיו, מסנג'ר ואימיול בזמן שהוא נתקע. יש במחשב ג'יגה של זכרון ככה שאין בעיה שהוא יפעל ככה במשך שבוע. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא יכול…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, השבוע קניתי מחשב חדש, המפרט מבוסס של לוח MSI 965P Neo, ספק Ezcool 350Watt Real, מעבד Conroe E6600 וזיכרון Kingstone 2GB DDR2 667Mhz. עד כאן הכל טוב, נוצרה בעיה שאני פותח את המחשב שכל חיבורי הUSB מחוברים אז הוא לא עולה, הוא מגיע לשורה בביוס שמזהה איזה מעבד יש לי ומשם הוא נתקע. כאשר אני מנתק את כל חיבורי אתUSB (לפחות את רובם שזה כולל בעצם 2Hub's שאליהם מחובר סורק, מדפסת, כבל איפוד, כבל סנכרון לפוקט פי סי ועכבר.) ומפעיל מחדש את המחשב הכל עולה סטנדרתי. לאחר שהמחשב ממשיך לרוץ אני מחבר מחדש את החיבורים ואין תקלות. יש לציין שהבעיה קורת שהמחשב "קר" ולאחר לילה שהיה סגור בו. לפי מה שהספקתי לבדוק עד כה אם המחשב "חם" ועובד לפות מספר שעות אז כאשר אני מפעיל אותו מ…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב ווינדוס ויסטה HOME BASIC המחשב עצמו דיי ישן אבל הותקן בו כבר ויסטה ממקודם ( אולטימייט) עקב כמה בעיות נאלצתי לפרמט ועכשיו כל כמה זמןמופיע לי מסך כחול ( רוב המסך דיי לא מובן , רואים מטושטש רק בחלק העליון קצת) העלתי דמפ: http://rapidshare.com/files/28525504...09-01.dmp.html הבנתי שזה קרה בעקבות בעיה בחומרה אבל עדין לא ניתחתי את זה מספיק טוב ...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה למשל עכשיו התקנתי דריבר לכרטיס מסך והכרטיס נמצא אז הכול סבבה ואז אם אני עושה ריסט למחשב או שהמחשב עושה לבד אז הדריבר מתאפס וזה לא מוצא לי תכרטיס כאילו והכול איטי כזה אתם יודעים!! אבל הדרייבר כן נמצא בהוספה והסרה מה עושים? מה כול יום אני הצתרך להתקין מחדש דרייבר ? עכשיו אני בלי כרטיס מסך כאילו ההכול איטי כזה ואין לי כוח להתקין כי מחר אני הצתרך גם אני כרגע אם הדרייבר אבל שיהיה ריסט הכרטיס יעלם לי
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי במחשב כ.מ 1950XTX של ספיר אם זה משנה והוא עבד מצויין עד שחיברתי למחשב את הMP3 החדש שקניתי ומשם המחשב נתקע (חשבתי שזה די הגיוני כי זה הבטא של הויסטא והיא תמיד נקעת אחרי שהמחשב היה בהמתנה...) אז עשיתי ריסטרט וםתאום אין מסך... אז חיברתי לכרטיס הO\B ואני עובד דרכו עכשיו כשה1950 XTX לא מזוהה... לא יודע מה קרה לא נגעתי בכרטיס וכשמפעילים את המחשב הוא עושה סימני חיים(יש אור אדום שנדלק על הכרטיס שמפעילילם זה תמיד היה ככה....) אשמח לעזרה עמית
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזה סיבה יכולה להיות שהמחשב לא נדלק בכלל, כולל מאווררים, נורות בכלל לא מגיב. החלפתי ספק לא עזר
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-