תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

שלום. הארד דיסק שלי לא עובד כלומר אני מחבר למתח חשמלי והוא לא מגיב הם משהוא מכיר פתרון לבעיה?
- 

- 1 תגובה
 - 529 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!
- 

- 2 תגובות
 - 529 צפיות

- 

- 

שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.
- 

- 2 תגובות
 - 529 צפיות

- 

- 

שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].
- 

- 0 תגובות
 - 529 צפיות

- 

- 

- 

יש לי צורב חדש של ASUS מדגם Asus DRW-1814BLT אני לא מבין בצורבים כי עד עכשיו לא היה לי כזה אז ככה אני מנסה להעלות דיסק של ויסטה והמחשב חושב וחושב וחושב וגם הצורב כאילו שהוא עומד להעלות אותו רק שזה לוקח מלא זמן ובסוף הוא נותן לי ארור. גם כשאני מכניס את הדיסק שצרבתי עד שהוא בכלל מזהה אותו זה לוקח זמן האם זה טבעי שהצורבים האלו אדישים ככה? שאני אדע אם קיבלתי צורב תקול...תודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 529 צפיות

- 

- 

לפני כמה ימים שהמנקה ניקתה לי תחדר כנארה שהיא ניקתה תמחשב ומאז הוא עושה לי רעשים כאלה מוזרים בדקתי תמאווררים לראות אם יש בהם אבק או איזה משהו שמתנגש בהם וכלום ניקיתי אותם קצת בכל זאת ועדיין המחשב מרעיש מוזר כזה מה יכולה להיות הבעיה ??
- 

- 3 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

אהלן. מהיום יש לי בעיות מוזרות עם מקלדת ושלט XBOX. כשאני רושם משהו במקלדת, לפעמים כשאני לוחץ על מקש מסוים, המקלדת רושמת לי אותו כ-10 פעם. שלט XBOX360 שנקלט דרך reciever שגם מחובר בUSB למחשב, לפעמים פשוט "מת". הנורית שמרה ששחקן 1 מחובר עדיין דולקת, אבל אין שום קלט כשאני לוחץ על כפתורים. מה זה יכול לללללללללללללללללללהיות? (הנה בלי צחוק עכשיו רשם לי הרבה פעמים "ל") עריכה: שמתי לב שנורית NumLock לפעמים מתכבה ונדלקת לאחר שניה.
- 

- 0 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?
- 

- 2 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

היי, יש לי HD SATA 120G וקניתי דיסק 200 גיגה ATA ואני בא להתקין אותו וכל פעם שאני מחבר אותו לחשמל ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל להתחרפן הדיסק מתחיל לעבוד ואז הוא מתחמם ונכבה .... למישהו יש פיתרון ?
- 

- 0 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

המערכת שלי מורכבת מלוח ASUS P5W HD מעבד אינטל 6600 2.4 GHZ וזיכרןן של קינג 800 512*2 CL5 בבדיקת זיכרון שאני דרך ה TASK אני מוצא אצ הזיכרון על 750 רוב הזמן כאשר חוץ מהאקספלורר והקספרסקי כלום לא עובד למה זה כזה גבוה ?
- 

- 2 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?
- 

- 1 תגובה
 - 528 צפיות

- 

- 

היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).
- 

- 1 תגובה
 - 528 צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי מחשב נייד דל בן 4 שנים יש לו יציאת USB מהדגם הקודם ולא USB 2 עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וכזה שמתאים לחיבור הזה יקר טילים השאלה שלי היא כזו האם ניתן לקנות מתאם שעושה את המעבר למצב של USB 2 ואם כן איפה אפשר לרכוש ומה בערך המחיר
- 

- 1 תגובה
 - 528 צפיות

- 

- 

שלום, יש ברשותי סורק ישן של חברת AVISION מדגם 363C הבעיה היא שלאחר התקנת XP אין דרייבר מתאים באתר היצרן והדרייבר שמגיע עם המוצר לא תומך ב-XP. חיפושים נוספים ברשת העלו את אותה גרסה של הדרייבר - שאינה רלוונטית לXP. נסיון להתקין את הסורק בכל מיני קומבינציות אחרות; כסורק מדגם אחר וכו' - לא צלחו. האם פירוש הדבר שאין אפשרות להתקין את הסורק? אשמח לקבל את תגובתיכם בהקדם תודה, אורי.
- 

- 1 תגובה
 - 528 צפיות

- 

- 

כל כמה זמן לא ידוע, לא ספרתי. המחשב עושה ריסט בלי להודיע כלום רק ריסט לאחר שהוא עולה הוא רושם לי שהמערכת הפעלה התאוששה מבעיה חמורה שלח או אל תשלח. ואז אחרי כמה זמן שוב ריסט זה קרה לי אתמול בלילה והיום בצהריים אני מעריך שזה קשור לחומרה אולי למאווררים? אבל אני לא בטוח וזה מעצבן אותי, מישהו יכול לאבחן את הבעיה?
- 

- 5 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

המחשב שלי קורס ומציג מסכים כחולים כאשר אני מפעיל יישומי גרפיקה (אובליוויון, קאונטר סטרייק). עקבתי אחריי הסטיקי, ושללתי את כל האפשרויות המוצגות שם: ●ספק כוח פגום/ג'נרי - ספקי כוח פגומים או ספקים ג'נריים שלא יציבים, הם יכולים להיות הסיבה למסכים כחולים.הספק יחסית חדש, ושל חברת אנרמקס, כך שזאת לא הבעיה ●התנגשויות תוכנה שונות - מומלץ להסיר את כל הדרייברים שברשותכם , ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר , משום שהם גורם די נפוץ בגרימת מסכים כחולים. הסרתי את כל הדרייוורים והתקנתי, הבעיה נותרת בעינה ●קבלים נפוחים/נוזלים - קבלים נפוחים גם הם גורם למסכים כחולים , אם כי זה גורם די נדיר(אך עדיין דורש בדיקה) בדקתי.....וכלום ●קבצי מערכת לא תקינים.אני לא חושב, קבצי המערכת לא שונו ב…
- 

- 0 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

היי, לאחותי יש מחשב שנדפק, הוא כיבה את עצמו כמה פעמים בשבוע האחרון, ועכשיו הוא כבר לא עולה. ניגשתי עם סט הדיסקים שלי והתכוננתי לפירמוט, אבל הבעיה כנראה חמורה מהצפוי וגם לפרמט אני לא יכול. כאשר המחשב עושה בוט דרך הדיסק הדיסק נטען, טוען את כל הקבצים ואז שוב המחשב מכבה את עצמו. נסיונות להעלות אותו במצב בטוח ובהגדרות האחרונות הטובות עלו בתוהו, והמחשב רושם שספרית ה-SYSTEM ב-WINDOWS נדפקה, ויש פעמים שהמחשב עושה ריסטרט עוד קודם... למישהו יש פיתרונים? כיצד אני יכול לטפל בבעיה? תודה.
- 

- 2 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
- 

- 3 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

- 

ערב טוב, בעקבות בעיה קניתי HD חדש למחשב קיים ואני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה (XP). כאשר אני עושה boot למחשב מופיע מסך שבו כתוב "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". המליצו לי להגדיר במסך ה- boot configuratiion את כונן הדיסקים כ-boot device ראשון, כדי להתחיל בתהליך ההפעלה, אבל עדיין מופיעה אותה הודעה. יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר? בעיה במעבד אולי? תודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

יש לי הרגשה בגלל שהתקנתי את Google Earth והוא גם התקין לי את הכרום והורדתי את הכרום מאז אני מקבל את ההודעה הבאה , וזה קורה רק באוטלוק [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

- 

יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?
- 

- 1 תגובה
 - 528 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור
- 

- 0 תגובות
 - 528 צפיות

-