עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bz_amir,

טוב אז ככה, יש לי 2 מחשבים. במחשב אחד הMX עובד הכל טוב, יענו הכוונה שהוא מתחבר דרך USB והמחשב קורא אותו והכל ויש עוד אפשרות שמחברים על הUSB דבר ירוק כזה שזה מתחבר למחשב יענו למקום של העכבר. במחשב הראשון זה עובד הכל טוב עם הUSB וזה במחשב השני זה לא עובד עם הUSB רק עם הדבר הירוק הזה, ואני צריך שזה יהיה עם הUSB... איך אני מגדיר אתזה שזה ייקרא את העכבר, למרות שאני לאיודע למה זה ככה וב2 המחשבים מותקן הSET POINT של LOGITECH (ההתקנה של העכבר). היציאות USB תקינות, נסיתי לחבר בכולם... נראה לי שזה בעיה ברג'סטרי של על המחשב או משו כזה, בכל מקרה... תודה לעוזרים! זה מה שקורה שאני מחבר דרך הUSB *WINDWOS XP SP2*

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. קודם אני אתן תמפרט הטכני שלי Mainboard -Dell Computer corp. 02y832 Chipset - Intel i865G Processor -Intel Pentium 4@ 2800 MHz Physical Memory- 640 video Card - Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk- IC35L060AVV207-0 (40 GB) עכשיו רכשתי לאחרונה הארד דיסק נוסף WD2500Jb WD עכשיו שאני בודק בביוס אז הוא נקלט יפה ורשום 250 גיגה בייט אך שאני מפעיל תתקליטור של ווינדוס ובא לחלק תכונן ואני רואה שהוא מזהה תכונן כאילו הוא רק בגודל של טיפה פחות מ 140 גיגה אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם ולעזור לי בצרתי תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. שלום קניתי מחשב חדש מעבד E6600 לוח אם INTEL 965 ספק FSP 400W ACTIVE ומאז כל פעם שאני עושה RESET בכל דרך שהיא אם ידני ואם באמצעות WIN או באמצעות CTRL ALT DEL הRESET מכבה את כל המחשב כולל כל המאווררים למשך כ2-3 שניות ואז נדלק מחדש האם זה תקין ואם לא למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by Pika007,

ניסיתי להכניס דיסקים שדוד שלי צרב (DVD) זה עובד יופי ב DVD הביתי שלנו (של LG), והכל בסדר. אבל בצורב DVD שלי- כלום. אחד מהסרטים דפוק, אבל בשני זה נתקע בתפריט (הוא לא מצליח לפתוח אותו) ובשלישי- ישר שאני מכניס את הדיסק. פשוט לא פועל. כאמור, הסרטים בסדר, אבל מה לעזאזל הבעיה עם הצורב? ניסיתי להשתמש ב 5 תוכנות שונות, ככה שזו לא הבעיה. אודה למי שיוכל או ינסה לעזור :\

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by avshalog,

שלום לכולם. לאחר שהמחשב שלי התחיל לעשות בעיות פתחתי עשיתי ניקוי עם ספריי אויר וחיברתי. כמובן שאח"כ הוא לא עלה יותר. פירקתי את הכל וחיברתי כרטיס מסך, זכרון, מעבד ומאוורר מעבד. כשאני מדליק את המחשב יש שקט (רק מאווררים) וזה לא משנה אם יש כרטיס מסך או אין. למעשה הדבר היחיד שגורם למחשב להגיב בצורה מוכרת כלשהי זה הוצאת הזכרון שגורמת לו לצפצף בצורה המוכרת ל"זכרון לא מותקן כראוי" מעבר לזה לא מצליח לקדם את זה. האם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by sha1823,

קניתי צורב חדש של lg gh20ns10 התקנתי אותו (חיבור חשמל וחיבור sata ) המחשב זיהה אותו והתקין אני מכניס דיסק והוא פתאום תוקע לי המחשב ככה כמה פעמים נכנסתי לאפשריות שלו והיה לבחור איזור dvd בחרתי את של ישראל לאחר מכן ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי והצלחתי.. היום אני שוב מנסה אני מכניס דיסק ושוב הוא תוקע לי את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב חוזר לעצמו... ניסתי שוב לראות אם הבעיה באזור אבל הוא כבר היה מוגדר לישראל ... קיצר יש עוד איזה דברים שאפשר לעשות לפני שאני מביא אותו לחנות שיחליפו לי...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. Started by shahar3000,

אני לא בטוח שזה המקום לשים את זה אבל אני כמעט בטוח שזאת בעיית זיכרונות: היו לי זיכרונות של 512X2 שדרגתי אותם לזיכרונות של 1024X2 ומאז המחשב קורס (נכבכה ונגל' מעצמו או רק כבה ולא אחרי זה איזה מסך כחול - כאילו עשיתי לו RESTART) בכל פעם שאני עובד עם PF גבוהה (גם לא ממש גבוה אלא 1.70GB ככה) לקחתי לחברה שממה קניתי כבר פעמיים לתיקון והבעייה לא מסתדרת!!! למישהו יש מושג מה זה?! תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  8. אם יש למישהו ידע וניסיון בהרככבת סונטה - צרו איתי קשר בפרטי . זקוק לעיצה !

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by מאור247,

תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. Started by עוז,

יש לי תקלה מוזרה עם המחשב - כאשר אני מוציא או נוגע בחיבור של ps2 של המקלדת אז המחשב נכבה. גם החבור עם העכבר עושה בעיות. כעת לאחר שהוצאתי את הכבלים של המקלדת ושל העבר המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא על פי רוב לא. כאשר אני מחבר את כבל המקלדת הוא נדלק מתחיל לעלות את החלונות ומיד מתנתק. האם הבעיה היא בלוח האם. לוח האם שלי הוא ASUS P4S333M ומעבד אינטל פנטיום 4 1.6. בהנחה שלוח האם כנראה דפוק האם ניתן לעבור עם אותו מעבד ללוח אם ,נניח של 533 mhz? תודה מראש עוז

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by Godmoney,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by uv_trip,

יעשיתי גיבוי ב NORTON GHOST 9 ל PARTITION של מערכת ההפעלה שלי ( WINXP) עכשיו ניסיתי לעשות RESTORE . ה WINDOWS עלה ואז נתקע לי על המסך של העליה התכלת (ממש לפני ה LOGIN) כל עזרה תתקבל בברכה ( אני לא רוצה לעבור את חווית התקנת ה WINDOWS שוב.... החיים קצרים מדי)

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  14. רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. Started by NUUBZOOR30,

שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by marik,

שלום יש לי נייד של סוני ו בעייה כזאת : יש כפתורים במקלדת יש להם 2 אפשריות למשל כפתור M שהוא בעיברית גם צ וגם יש עליו 0 ואני לא מצליח להקליד M או צ רק מספר ס . כל המקלדת ככה איפה שיש מספרים איאפשר להקליד אותיות אלה רק מספרים . איפה ב הגדרות ניתן לשנות שמקלדת תעבוד רק אותיות ? תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by Sp0ck,

אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....

18. Started by aavichai,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. Started by יהונתן,

אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה מי שיש לו את הלוח הזה ga-8i945pl-g שייכנס אלי לאיסיס בבקשה זה ממש דחוף לי 190132418

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by אלון_סיאני,

אני לא בטוח שזה חורג מהנורמה אבל במאמץ עם ATITOOL הגעתי ל 110 מעלות צלזיוס! במנוחה זה על 65.... זה נראה לי קצת מטורף.... דרך אגב אחרי שזה הגיע ל110 אז הפסקתי את ה artifacts ועשית 3D VIEW ואז הווינדוס (ויסטה) כתב לי שהדריבר הפסיק לעבוד... מה עושים?? תודה רבה אלון

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, אני צריך להיכנס לקובץ services.exe. (C:\Windows\System32\services) אני צריך להיכנס אליו כי יש שם תהליך מסויים שאני רוצה לבטל(ה Indexing), אבל משום מה כשאני לוחץ על הקובץ אני לא מצליח להיכנס אליו, שום דבר לא קורה... כמובן יש לי הרשאות לקבוצה שבה אני בא (users/pc) לגשת לקובץ (קריאה והפעלה). תודה רבה למי שיכול לעזור לי!

23. אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by lioravr1,

שלום התקנתי במחשב ווינדוס ויסטה HOME BASIC המחשב עצמו דיי ישן אבל הותקן בו כבר ויסטה ממקודם ( אולטימייט) עקב כמה בעיות נאלצתי לפרמט ועכשיו כל כמה זמןמופיע לי מסך כחול ( רוב המסך דיי לא מובן , רואים מטושטש רק בחלק העליון קצת) העלתי דמפ: http://rapidshare.com/files/28525504...09-01.dmp.html הבנתי שזה קרה בעקבות בעיה בחומרה אבל עדין לא ניתחתי את זה מספיק טוב ...

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by kipi-man,

התקנתי ווינדוס והכל פעל טוב , לאחר מכן עשיתי עידכונים של ווינדוס, כמו שצריך עם סיום ההתקנה עשיתי התחל מחדש למחשב ומאז כל פעם שאני מגיע לווינדוס המסך מראה לי מסך כחול ריק, ואחרי שני או שתים עושה ריסט

• 4 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.