עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by android_fan,

יש לי מחשב עים CORE 2 QUAD ו4GB RAM ויש לי בעיה די גדולה שאני מאמין שזה לוח אם. דבר ראשון אין ביפ קוד בהתחלה של המערכת! דבר שני לא מזהה כונן קשיח חדש שעבד במחשב אחר. הRAM תקוע על בסביבות ה50 כאשר אני באינטרנט עים דף אחד פתוח. האינטרנט עצמו זז תקוע יותר ממחשב פנטיום 4 עים 1 GB RAM ואני ראיתי. פעם אני זוכר זה היה על סביבות ה 30 % בערך והמערכת הפעלה עצמה היא 64 BIT שלא תבינו לא נכון המערכת הפעלה חדשה וזה לא שיפר כלום ,במשחקים כבדים זה ניתקע לדוגמא BF3 יש לי GTX 550. הלוח אם מדגם G41M-COMBO. הבעיה היא ממשיכה הרבה זמן היא לא זמנית או מיקרית. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  3. לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. קיבלתי מחשב נייד acer aspire 4315-2004 פירמטתי אותו והתקנתי xp במקום הvista ואני לא מוצא את הדרייבים למחשב צריך עזרה דחופה במצאית כל הדרברים או חלקם

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. קיבלתי ארדיסק נוסף של 160 גי'גה וכשחיברתי אותו למחשב והצרות התחילו המחשב ניתקע לפעמיים במסך הראשוני בביוס רשום לי ש sata1 and sata2 not deduct ואחרי שרציתי להחזיר את המחשב למצב הראשוני שלו שזה ארדדיסק אחד של 160 עדין עשה לי בעיות כאלה וכששינתי את הגדרות בביוס מ no-nraid ל raid הוא זיהה לי את הארד דיסק אבל עדיין הבעיות המשיכו והאינדוס פשוט לא עולה לא יודע מה לעשות. הארדיסקים חדשים בדקתי אותם במחשב אחר והם עובדים פיקס ... עזרה בבקשה תודה מראש!

6. Started by d_light,

לחבר שלי יש בעיות עם המחשב אז הורדתי MEMTEST וצרבתי את זה כאימאג' ושמתי את ה CD ROM שלו שיעלה בבוט התוכנה עלתה והתחילה לעבוד ואחרי 7 שניות ( תחילת הטסט השלישי ) נעצרה. ניסיתי איזה 5 פעמים ואותו דבר: אחרי 7 שניות התוכנה נעצרת ולא ממשיכה וכמובן רק RESET מוציא מהמצב הזה. העברתי את הסטיק של הזיכרון שלו למחשב שלי והרצתי שוב את MEMTEST והפעם התוכנה עברה את 7 שניות אבל נעצרה ב 6 דקות, שוב ניסיתי כמה פעמים ואותה תוצאה. יש לו זיכרון של קינגסטון 512MB. לי יש זכרונות של קורסייר אז הוצאתי את הזיכרון שלו מהמחשב שלי והחזרתי את הזכרונות שלי ( 2 סטיקים של 512MB כל אחד ב DUAL CHANNEL ) עכשיו הרצתי עוד פעם את התוכנה והפעם היא עוברת את ה 6 דקות אבל נעצרת ב 10 דקות... מה זה אומר ? התוכנה אמו…

7. Started by bogdant,

הפעלתי בטעות את ה S.M.A.R.T בביוס והחשב הדיסק קשיח לא עובד גם אחרי שכיבתי את זה מה עושים???

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by CyberBot,

יש לי יציאות מקדימה ואחורה שאני מחבר את האוזניות מקדימה הרמקולים שמחוברים מאחורה מפסיקים לפעול דחוף!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. שלום נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, הייתי עובד על windows xp pro 2002 והמודם עובד 100% אבל כשעשיתי פירמוט והתקנתי Windows XP Pro SP2 May 2007 נתקלתי בבעיה מוזרה הוינדוז לא מזהה את ה- ADSL MODEM יש לי כמובן את תקליטור ההתקנה של המודם אבל ברגע שאני מפעיל Setup.exe מציג לי הודעה שגיאה שהוא לא לא יכול להפעיל את הדרייבר מוזר מאוד למרות שזאת windows sp2 וגם לא מצליח לזהות את המודם

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. טוב יש לי בחדר מחשב משחקים אני רוצה עוד אחד אז אני לוקח את זה שבסלון ומביא עוד מחשב קצת ישן לסלון במקומו אני רוצה להעביר את רוב המידע הגדרות לרוב ומעודפים וכו למחשב שאני ישים בסלון כל המחשבים מריצים ווינדוס אקספי פרופשונל ומחוברים ברשת אפשר אולי להעביר הגדרות ברשת זאת אומרת משתמשים והעדפות ומסמכים שלהם כאילו להעתיק את הווינדוס מהמחשב הזה לזה בלי לפרמט ולצרוב ממש תודה למי שעונה אני מת לשחק אם חבר שלי ברשת בלי הפרעות מאחותי הקטנה שרוצה את המחשב

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by boom!,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת, המחשב שלי "מתעלם" מכונני הדיסקים שלי(צורב וכונן דיוידי רגיל), יום אחד פתחתי את ה"המחשב שלי" וגיליתי שרק הכונן דיסקטים שלי נמצא, ניסיתי כל מני דברים דרך המנהל התקנים ושום דבר לא עזר, ניסיתי לנתק את הכבל ide שלהם ולהדליק מחדש וזה גם לא עובד, אין לי מושג מה לעשות... בבקשה תעזרו לי... ??? ???

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. שלום לכולם!!! יש לי בעייה בזיהוי הכוננים. כאשר מע' ההפעלה עולה בזמן הביוס לא תמיד מצליחה המע' לזהות את הכוננים צורב LG 52X32X52 CD ROM X52 כאשר אני מבצע POWER UP כלומר כיבוי המחשב והדלקתו המע' מזהה אותם לפעמים צריך לבצע 2-3 כיבויים. תופעה שניתן לחיות איתה השאלה האם היא מעידה על משהו אחר לקוי. תודה על עזרתכם צביקה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. המחשב לא מזהה הארד דיסק כשההתקנה מתחילה. הבנתי שאני צריך להתקין דרייבר ל SATA של INTEL אבל אני לא יודע בידיוק מה אני צריך להוריד ואיך... ואיך להפעיל את זה... הלוח אם שלי הוא 965 של אינטל וההארד דיסק שלי הוא WDC אם זה יהיה חשוב אני יוסיף גם את הדגם... תודה...

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by fc_bunker,

חברה יש לי בעיה, מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני מספר ימים, המחשב פשוט נתקע, ברמה כזאת שכלום מלבד ריסט לא עזר. אז ביצעתי ריסט, ומאז אותו ריסט הוא מסרב לעלות. הוא פשוט נתקע בשלב של "VERIFYING DMI POOL DATA" וזהו, קופא. עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי לא מעט אשכולות שמדברים על בעיה כזו או דומה לה...אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל, מצאתי כל מיני פתרונות..לא עוזר. במקומות מסויימים הציעו לנסות להעלות את המחשב בעזרת דיסקט MS-DOS. ניסיתי, אבל המחשב בכלל לא ניגש לכונן ומנסה לעלות ממנו (למרות שההגדרה בביוס היא שהכונן הראשון ממנו יעלה הוא הפלופי) הצעות? תודה מראש.

15. אהלן חבר'ה שמעו מוזר ביותר שקרה לי לפני כמה ימים התקנתי לאחי במחשב lastxp v17.2 זהו windows מיוחד בעל כל מיני שיבצורים ותוכנות מיוחדות שקבוצות שונות באינטרנט מפתחות,במאמר מוסגר אני יגיד שזהו אחלה וינדוז. הבעיה: בגלל שהדיסק שוקל כמעט 4 וחצי גיגה לקחתי מהמחשב שלי כונן SATA DVD חיברתי למחשב שלו,התקנתי והכל הלך חלק המחשב עובד והכל מתקתק. אז כיביתי את המחשב ולקחתי חזרה את הכונן שלי. כשבאתי להעלות את המחשב ניתקלתי במסך כחול למילישניות-וישר קיבלתי ריסטרט. גם כאשר עשיתי לכונן DISABLE ממסך ה BOOT הוא עדין עלה-אבל הכונן נשאר מחובר. מה שאני בא להגיד זה שכאילו הכונן שלי חייב להיות רק מחובר ולאו דוקא על מצב ENABLE. כמו כן עשיתי לכונן גם DISABLE מה DEVICE MANAGER אבל גם זה לא עוזר. אני…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by מוקיון1,

שלום לכם את האמת אני לא בטוח ב 100 % שזה המעבד , כל פעם שהמחשב חושב ומתאמץ ונדלקת הנורה האדומה המהבהבת אז המחשב עושה רעש כאלו יש בתוכו איזשהוא רעשן כזה כמו רעשן עם אבנים קטנות בפנים ככה זה היה מהרגע שקניתי לפני חודשים וחצי בערך אז מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. Started by yosi_mirel1,

יש לי בעיה במחשב במנהל משימות למטה יש את המצב של הזכרון אז הוא עולה כל הזמן ניסיתי למחוק אם התוכנה nod הצליח אבל אחרי שעה עוד פעם חזר עשיתי עוד פעם אם הnod ונמחק ואחר כך במשך 4 פעמים ניסיתי גם למחוק דרך אנטי ספיוור הצליח אבל אחרי 30 דקות חזר ועשיתי עוד אם אנטי ספיוור ונוד אם מישהו יכול לתת לי עצה למה זה קורה ואיך לפתור אני ישמח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  18. אובכן המחשב שיש לי - (אם להוסיף עוד תכונות על המחשב, תגידו..) nvidia geForce 9800 GT Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 2 GB ram win XP מסך 19 עכשיו, tomb raider underworld , assassins creed , NFS Carbon רצים יפה עם הגדרות גרפיות מקסימליות, הכל חלק ויפה... אבל יש משחקים כמו NFS underworld , NFS Prostreet או Quantom Of Solace שלא רצים טוב... הכוונה שזה איטי, מקרטע, וכשאין עומס כמו מכוניות או אקשן אז זה חוזר להיות חלק *ד"א הדרייבר של כ. מסך מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תגידו במה אפשר לשפר או להחליף.. (המחשב חדש בן שבוע יש סיכוי לזיכוי על חלקים שלא תומכים)

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by et_gershon,

שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by oki54,

שבוע טוב! לפני מספר ימים הוחלף במחשבי לוח הבקרה וכרטיס הזיכרון. היו שינויים ב"תבניות" ו"גופנים"במחשב, והכל סודר ע"י הטכנאי. כאשר נכנסתי לאימיול, הבחנתי שה"גופנים" ומספר השורות במסך ה"הורדות" שונו (היו עשרים וארבע שורות - וכרגע יש 12) והוא אינו נוח לעבודה בשל הרווח הגדול שיש בין השורות. את הגופנים הצלחתי לשנות, אך עדיין לא הצלחתי להגדיל את מספר השורות המופיעות במסך ה"הורדות". אשמח לעזרתכם. ???

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by et_gershon,

טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by מאור247,

משום מה המחשב שלי כל בוקר מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים??

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. Started by intel suck,

אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. אוקיי אני חושב שזה שייך לכאן עם לא תעבירו לתצוגה גרפית אוקיי שמעו קנינו מחשב משומש. ייחסית חזק עכשיו לא קנינו אותו עם כרטיס מסך, והבאנו אחד אחר שהוא משומש. כבר עכשיו על המחשב הזה יש כרטיס און בורד שכמו שאתם יודעים כרטיסי און בורד הם *** אוקיי אז הרכבתי את הכרטיס מסך המשומש ומה שקורה זה שזה פותח את התמונה של ווינדוס עולה וזה והכל טוב וזה מגיע לשולחן עבודה וזה מראה מסך שחור לגמריי ואת החץ של העכבר שאני יכול להזיז. ניסיתי להיכנס במצב בטוח עדיין שחור ויש בצד את הכיתוב של ה-safe mod כרגיל והעכבר יכול לזוז ועדיין שחור אז ניסיתי לפהעיל את המסך עם הכרטיס און בורד וזה נכנס אבל הצבעים ממש ממש פגומים מה וגם ניסיתי לשים מסך אחר על האון בורד ולא עבד מה אני יכול לעשות עם זה?????????…

25. Started by zuzu89,

היי, יש לי HD SATA 120G וקניתי דיסק 200 גיגה ATA ואני בא להתקין אותו וכל פעם שאני מחבר אותו לחשמל ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל להתחרפן הדיסק מתחיל לעבוד ואז הוא מתחמם ונכבה .... למישהו יש פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים