עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dman12,

שלום. יש לי בעיה במחשב. הוא לא נדלק לי. הספק עובד.. הכל מחובר נכון.. זה קרה אחרי שניקיתי את הספק הישן.. אבל החלפתי לחדש.. מה יכול להיות? בפורום אחר אמרו לי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו ויכול להיות שזה יפתור.. - זה נכון? אם כן איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by verynoti,

קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by bdyossi,

שלום.. ברגע שאני רושם בתיבת שם המשתמש והסיסמא את השם והסיסמא ולוחץ "הכנס" אז זה עשוה לי כאילו זה נכנס וחוזר לדף הראשי בלי לרשום שום שגיאה למשל בוואלה שאני רוצה להכנס לדואר אז אני רושם את השם משתמש וסיסמא אך זה טוען דף וחוזר לדף הראשי של הדואר אפיה שהכנסתי את השם משתמש והסיסמא.. ניסיתי בכמה אמצעים לפתור את זה אך זה לא הצליח..ניסתי לפרמט וזה לא עזר.. וניסיתי להתקין IE7 וזה גם לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת קצה חוט לבעיה אקבל זאת בשמחה.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. ערב טוב לכולם.. כאשר אני מפעיל את הצורב לצריבת דיסק די וי די רגיל הצורב מעמיס את הזיכרונות בצורה לא רגילה שגורמת לפעילות איטית של התוכניות הפועלות . כל זה קורה לאחר שסידרתי את הגדרות החומרה של הצורב בצורה הבאה : התקן 0: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 5 התקן 1: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 4 האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו שמפריעה מאוד .? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by Fat_Fred,

חיברתי את העכבר הוא עובד לאחר מכן התקנתי את ה SET POINT (מה שאמור לתת את כל הפיצ'רים של העכבר) ובSET POINT אין לי את כל האופציות אלא רק לשונית TOOLS שאין בה שום דבר שימושי וגם אין שום סימן בתוכנה לעכבר ה G5 שלי :'(

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by zuzu89,

היי, יש לי HD SATA 120G וקניתי דיסק 200 גיגה ATA ואני בא להתקין אותו וכל פעם שאני מחבר אותו לחשמל ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל להתחרפן הדיסק מתחיל לעבוד ואז הוא מתחמם ונכבה .... למישהו יש פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by didS,

תראו לפעמים כשאני מדליק תמחשב(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) הוא אומר לי שהוא לא מצא כונן a (לפני שהוא בככל מעלה את ווינדוס- קצת אחרי שהוא בודק שיש זכרון כ.מסך ...) חשבתי שהכונן נהרס אז החלפתי אותו אבל שוב זה קרה -(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) יכול להיות שיש לי בעיה בלוח אם??(יש לי אותו כבר כמה שניםם) או אולי בעיה בכבלל??

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by uv_trip,

יעשיתי גיבוי ב NORTON GHOST 9 ל PARTITION של מערכת ההפעלה שלי ( WINXP) עכשיו ניסיתי לעשות RESTORE . ה WINDOWS עלה ואז נתקע לי על המסך של העליה התכלת (ממש לפני ה LOGIN) כל עזרה תתקבל בברכה ( אני לא רוצה לעבור את חווית התקנת ה WINDOWS שוב.... החיים קצרים מדי)

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by ami29,

שלום ותודה מראש.... עכבר במחשב עובד בסדר גמור רק שלחיצה על כול אייקון במחשב (דבל קליק) פותחת רק את החלון של החיפוש....רק באייקון של המחשב שלי זה באמת נכנס למחשב שלי...רעיון למישהו? כדי להיכנס לכול מקום במחשב אני צריך ללחוץ על הימני ואז פתח....

11. Started by shmulikg,

שלום לכולם אתמול השתלט לי על דף הבית אתר פורנו לאחר הסרת spyware הכל עבד טוב חוץ מדבר אחד כשאני בא לרשום נגיד אתר שמתחיל באות של אתר הפורנו אז אוטומטית הIE משלים לי לאתר הפורנו עשיתי ניקוי היסטוריה,ניקוי cookies וניקוי הinternet tempora... files מה עושים ? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by elithebo,

הבעיה - אין סאונד. המחשב שלי וגם כל תוכנה שהתקנתי כמו EVEREST לדוגמה, לא מזהים את הכרטיס קול.... כאליו הוא נעלם פתאום מהמחשב. אני אישית יודע שזה creative sb live 5.1 ולכן הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר וניסיתי להתקין, הדרייבר עצמו לא מזהה את הכרטיס. חוץ מאשכרה לפתוח את המחשב ניסיתי כבר כל מה שאני יודע אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by לידור00,

יש לי כרטיס מסך READON X1600\1650 PRO קיצר שמתי אותו מהמחשב של דוד שלי במחשב שלי פירמטתי עד הפירמוט הכל היה טוב פירמטתי מאז הקטליסט קונטרל פנאל לא נפתח כאילו הוא מעודכן אולי יש עידכון יותר חדש משו אני לא יודע משחקים בקושי זזים לי וזה מציק לאללה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו

16. אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  17. הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Aram Aroian,

שלום, סליחה מראש אם לא שייך לתחום הפורום; ניסיתי לחפש האם קיימת שאילתה בנושא זהה ולא מצאתי. לבת זוגתי נשבר המסך במחשב, מצרף תמונות. אם זה נושא שניתן להתייעצו לגביו פה, אשמח לדעת מה עלות ממוצעת של תיקון כזה, והאם ניתן לקבל המלצות על בעלי מקצוע אמינים שיוכלו לעזור. מדובר בדגם Legion 5 Pro-16ACH6H Laptop (Lenovo) - Type 82JQ

19. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה

20. קיבלתי ארדיסק נוסף של 160 גי'גה וכשחיברתי אותו למחשב והצרות התחילו המחשב ניתקע לפעמיים במסך הראשוני בביוס רשום לי ש sata1 and sata2 not deduct ואחרי שרציתי להחזיר את המחשב למצב הראשוני שלו שזה ארדדיסק אחד של 160 עדין עשה לי בעיות כאלה וכששינתי את הגדרות בביוס מ no-nraid ל raid הוא זיהה לי את הארד דיסק אבל עדיין הבעיות המשיכו והאינדוס פשוט לא עולה לא יודע מה לעשות. הארדיסקים חדשים בדקתי אותם במחשב אחר והם עובדים פיקס ... עזרה בבקשה תודה מראש!

21. האאוטלוק התחיל להקפיץ לי תיבה 'הזן את השם משתמש והסיסמה'. בעבר הבעיה הזו נוצרו עקב אימות דו שלבי. בדקתי ואימות הדו שלבי מכובה. אחרי שוטטות ב'רשת', הגעתי לעמוד הבא https://support.google.com/accounts...גישה-לאפליקציות-ברמת-אבטחה-נמוכה-פועלת-בחשבון כדי לשמור על אבטחת החשבון, החל מתאריך 30 במאי 2022 Google תפסיק לתמוך באפליקציות או במכשירים של צד שלישי שבהם אפשר להיכנס לחשבון Google באמצעות הזנה של שם המשתמש והסיסמה בלבד. אך לא הבנתי מה צריך לעשות בדיוק.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by roylu,

כרטיס המסך הוא 7600gt extreme של leadtek הבעיה היא כאשר אני לוחץ כפתור ימני על משהו המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר ניסיתי להחליף דרווירים להכי חדש ועדין אני יודע שזה הדרוויר כי בדקתי הורדתי את הדרוויר שלו אין בעיה אבל שאני מחזיר אותו יש בעיה עם למישהו יש רעיון

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by DarkSide1,

שלום לכולם מישהוא פה מכיר תכנה טובה לשליחת פינגים? תודה למי שיעזור אם אתם יכולים תביאו את השם של התוכנה קישור להורדה יעזור מאוד! ;D תודה רבה למי שיעזור! ודרך אגב לא ידעתי כל כך איפה לשים את הנושא אז למי שיעביר אותו שישלח לי הודעה פרטית לאיפה הוא העביר! תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. אני מפעיל את המחשב הקול עובד כמו שצריך יש את הצליל הרגיל של הוינדוס (xp) אני אפילו מצליח להפעיל לכמה שניות את הוינאמפ לדוגמה אבל אחרי זה הקול נעלם וכשאני פותח את volume control או כלי אחר דומה הוא לא מזהה אצלי שום כרטיס קול למרות שמחינת הדריברים וזה אין שום שינוי וגם אני לא עשיתי שום שינוי בימים האחרונים (רק היום הבעיה הזאת קרתה לי) וניסיתי להתקין מחדש את הדריבר

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by AstrixX,

טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …

דיונים חדשים בפורומים