עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Toledo87,

המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by yigal33,

התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by reuven5,

הלוח הוא MSI 645pro סוקט 478 ציפסט SIS עכשיו אני מבין כמה חרא זה MSI הם אשכרה העלימו את הלוח הזה ועוד כמה לוחות זבלה שהם ייצרו בהתחלה ואין שום זכר להם אם מישהו מוצא משהו על הלוח שיעזור לי תודה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by alergic,

עדכנתי לאחרונה את הביוס באמצעות ה ABIOS של GIGABYTE הביוס עודכן בהצלחה וכשהדלקתי מחדש תמחשב הוא לא עבד ונכבה איך אני מסדר את זה או מחזיר את הביוס הקודם?...

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by sinister18,

כל פעם שאני מדליק את המחשב, ואז מדליק את המסך, לא מופיע לי שום דבר על המסך(אפילו האותיות של הדוס בהתחלה). בדרך כלל אני עושה ריסט ואז יש אותה בעיה, ואז עוד פעם ריסט ואז יש תמונה על המסך ווינדוס עולה אבל אז הוא ניתקע(התמונה קופאת והמחשב לא מגיב לכלום) אם יש לי מזל אחרי שש- שבע ריסטים המחשב עובד נורמלי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by Gosha,

בידי חברי מחשב נייד Toshiba - Satellite 3000 S353. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב והמסך לא עלה שחור משחור. הוא חיבר את המחשב למסך חיצוני - ובו ניתן לראות את האתחול הראשוני של המחשב, עד לעליית מסך הטעינה של ה-XP, שם המסך כבה. חברי ביצע ניסוי והקרין תאורה בוהקת על המסך וניתן היה לראות את התצוגה על המסך אבל בבהירות מאוד מאוד נמוכה (רק בעזרת תאורה חיצונית). ממה הבעיה נובעת? נשרף המסך? כרטיס מסך? איך ניתן לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. הבעיה המוזר היא כזאת: המחשב של אימא שלי נידלק ועובד בסדר ואחרי כרבע שעה, הוא מתחיל לצפצף רצוף, ציפצוף של משהו חורק זה 100% לא הPC SPEAKER(כי ללוח אין כזה ולמארז אין כזה) זה 100% לא הHDD, כי החלפתי לאחד תקין, וניסיתי להפעיל את המחשב ללא כוננים כלל, וזה עדיין עושה צליל של חריקה ניסיתי ידנית לעצור לשניה כל מאוורר שיש, ועדיין יש את אותו הרעש המעצבן מפרט: AMD- AXP-2400 ללא OC KingStone 512MB DDR 333MHz M.Board: GA-7VM400MRZ מארז V30 של Compucase ספק מיני HEC 200SR-T בטמפרטורות אין שום דבר חריג, וגם המתחים סבירים(כי אין יותר מדי חומרה על המחשב) מה לדעתכם מקור הרעש? אני חושד בעיקר בספק שמתחמם יותר מדי ומתחיל לקדוח בראש עם הרעש

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. שלום לכולם ובוקר טוב, השבוע קניתי מחשב חדש, המפרט מבוסס של לוח MSI 965P Neo, ספק Ezcool 350Watt Real, מעבד Conroe E6600 וזיכרון Kingstone 2GB DDR2 667Mhz. עד כאן הכל טוב, נוצרה בעיה שאני פותח את המחשב שכל חיבורי הUSB מחוברים אז הוא לא עולה, הוא מגיע לשורה בביוס שמזהה איזה מעבד יש לי ומשם הוא נתקע. כאשר אני מנתק את כל חיבורי אתUSB (לפחות את רובם שזה כולל בעצם 2Hub's שאליהם מחובר סורק, מדפסת, כבל איפוד, כבל סנכרון לפוקט פי סי ועכבר.) ומפעיל מחדש את המחשב הכל עולה סטנדרתי. לאחר שהמחשב ממשיך לרוץ אני מחבר מחדש את החיבורים ואין תקלות. יש לציין שהבעיה קורת שהמחשב "קר" ולאחר לילה שהיה סגור בו. לפי מה שהספקתי לבדוק עד כה אם המחשב "חם" ועובד לפות מספר שעות אז כאשר אני מפעיל אותו מ…

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  9. הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by kipi-man,

התקנתי ווינדוס והכל פעל טוב , לאחר מכן עשיתי עידכונים של ווינדוס, כמו שצריך עם סיום ההתקנה עשיתי התחל מחדש למחשב ומאז כל פעם שאני מגיע לווינדוס המסך מראה לי מסך כחול ריק, ואחרי שני או שתים עושה ריסט

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by tk4,

עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by Adirz0,

שמעתי שהכרטיס של BFG - 7900GT עלול להתחמם יותר מדי (הזיכרון שלו). האם זה נכון? זה עד כדי כך גרוע? או שאפשר לשרוד עם זה? האם הדבר הזה: http://www.bfgtech.com/sinks.html יעזור ? תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. Started by polpot,

בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by surfface,

היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. מחשב של אמא, הלוח אם הוא ה CUV4X של ASUS. ואחרי אין ספור תקלות, החלטנו להחליף את הדיסק הקשיח. האם הלוח יתמוך בדיסק הקשיח החדש?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by מאפיונר,

שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. Started by leonmex52,

עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד

19. קניתי ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER W0171RI 1500W 120A יש לי מחשב עם לוח XFX NFORE 790I ULTRA במארז BTX עד עכשיו עבדתי עם ספק 500W 30A וכשהדלקתי את המחשב הכל זוהה טוב ויפה אבל ההתקנה של הווינדוס נתקעה לי ניסיתי להחליף הארדיסקים ואת דיסק ההתקנה של הווינדוס וזה המשיך לעשות את אותו הבעיה הלוח שלי דורש חיבור חשמל של 24 ו8 CPU חשבתי שאולי המעבד לא מקבל מספיק חשמל ומכאן נובעת הבעיה של התקנת הווינדוס קניתי ספק חדש חיברתי אותו למחשב ועכשיו בביוס אני מזהה שהלוח לא מזהה את ההארדיסקים הבעיה המוזרה היא שבספק השני הלוח כן מזהה את ההארדיסקים הספק החדש כן מזהה לי את הDVD אבל לא את ההארדיסקים ניסיתי עם 1TB SATA 2 עם 250G SATA1 ועם 160G IDE את כולם הוא לא זיהה מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by גלעד007,

הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?

23. קודם אני אתן תמפרט הטכני שלי Mainboard -Dell Computer corp. 02y832 Chipset - Intel i865G Processor -Intel Pentium 4@ 2800 MHz Physical Memory- 640 video Card - Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk- IC35L060AVV207-0 (40 GB) עכשיו רכשתי לאחרונה הארד דיסק נוסף WD2500Jb WD עכשיו שאני בודק בביוס אז הוא נקלט יפה ורשום 250 גיגה בייט אך שאני מפעיל תתקליטור של ווינדוס ובא לחלק תכונן ואני רואה שהוא מזהה תכונן כאילו הוא רק בגודל של טיפה פחות מ 140 גיגה אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם ולעזור לי בצרתי תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. שלום קניתי מחשב חדש מעבד E6600 לוח אם INTEL 965 ספק FSP 400W ACTIVE ומאז כל פעם שאני עושה RESET בכל דרך שהיא אם ידני ואם באמצעות WIN או באמצעות CTRL ALT DEL הRESET מכבה את כל המחשב כולל כל המאווררים למשך כ2-3 שניות ואז נדלק מחדש האם זה תקין ואם לא למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  25. למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.