תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא כזאת שבמחשב עובד לא ממש טוב וזה אחרי שידרוג וגם יש כמה תהליכים שצורכים הרבה משאבים. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 19:27:08, on 12/01/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-24,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-35,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-79,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-34,000k C:\WINDOWS\System32\svchost.exe-32,000k C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.e…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז ככה לפני מסך הWELLCOME יש לי מסך כחול כזה שרשום בו CHACKING SYSTEM ואני יודע שזה קורה רק אם המחשב מיתכבה בפיתאומיות אבל אצלי זה פתאום צץ וזה לא מפסיק לבדוק לי את הארד דיסקים אם מישהו יודע איך לבטל את זה אני רוצה לדעת תשובה...
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פורמט למחשב, ולצערי הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול. אין לי את הדיסק של ההתקנה ואין לי מושג איזו חברה ואיזה דגם זה. כיצד אפשר לדעת איזו חברה זה, ואיזה דגם זה והיכן ניתן למצוא הגדרות לכרטיס ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בידי חברי מחשב נייד Toshiba - Satellite 3000 S353. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב והמסך לא עלה שחור משחור. הוא חיבר את המחשב למסך חיצוני - ובו ניתן לראות את האתחול הראשוני של המחשב, עד לעליית מסך הטעינה של ה-XP, שם המסך כבה. חברי ביצע ניסוי והקרין תאורה בוהקת על המסך וניתן היה לראות את התצוגה על המסך אבל בבהירות מאוד מאוד נמוכה (רק בעזרת תאורה חיצונית). ממה הבעיה נובעת? נשרף המסך? כרטיס מסך? איך ניתן לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כמה ימים ואף יותר אני סובל מבעיה חוזרת ונשנית של תקיעה של המחשב. המחשב בן 3 חודשים, חדש לגמרי, מהחלקים מהטובים ביותר של זמנו אך משום מה הוא נתקע. כל יום לאחר כמה שעות הפעלה של המחשב, כל המחשב לא מגיב, אין פה מסך כחול וכאלה, אלא שפשוט העכבר המקלדת ושום דבר לא מגיב כאילו המחשב "קפא" ואפילו כיבוי לא אפשרי אלא רק לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. הדבר קרה לי מספר פעמים ואין לי מושג מדוע... המארז מאוורר דיו, וכמו כן טמפ' הCPU נכון לעכשיו 17 מעלות. המחשב הינו E6300 יחד עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-945P-S3 המחשב לא מריץ יותר מאשר איסיקיו, מסנג'ר ואימיול בזמן שהוא נתקע. יש במחשב ג'יגה של זכרון ככה שאין בעיה שהוא יפעל ככה במשך שבוע. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא יכול…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הרצתי סריקה עם התוכנה היעודית של WESTERN DIGITAL על הרדיסק בלפטופ וזה מה שקיבלתי. במה מדובר?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
טוב יש לי וינדוס ויסטה HOME PREMIUM... המחשב עולה , עולה המסך של הברוך הבא כתובה לי הודעה: קובע תצורת עידכונים 3 מתוך 3.. פתאום זה מחליף הודעה ויוצא.. עצות? בבקשה.. =(
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לא ברור לי איפה הבעיה. אם זה בדיסקים או כונן. יש דיסקים שכשמעלים אותם - פשוט כתוב שהכונן לא מוצא שום דיסק בכונן - או שכביכול הוא קורא את הדיסק אבל אין בו כלום (למרות שהמחשב גם אומר שהוא 100% תפוסה מלא) זה לא תמיד - לפעמים המשב כן קורא מה יש בדיסק. שוב - לא ברור לי מתי לא הצלחתי להבין. הכונן זה :NEC DVD RW ND-3550A איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת שהכונן תקין ? נתקלתי באפשרות בNERO של NERO INFO TOOL וכתוב שם ש ASPI instalation is corruptedץ מה זה אומר אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לשאול. איך הטמפ' האלה Motherboard 41 °C CPU 50 °C CPU #1 / Core #1 59 °C CPU #1 / Core #2 59 °C GPU 55 °C GPU Ambient 45 °C Seagate ST3200827AS 45 °C המפרט של המחשב זה Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award Modular (12/27/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (256 MB) Video Adapter Radeon X1950 Series (256 MB) 3D Accel…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מאמין שהבעיה או בזכרונות או בלוח. אני רוצה לדעת אם אפשרי לפתור את הבעיה ואיך. ככה המחשב הוא חדש יש לו בקושי חודשיים שלושה. ככה כאשר המחשב אז תמקום שבו הוא אומר איזה מעבד גודל זכרון והכל.. אז בקיצר הוא מגיע למסך הזה כובת את המעבד ונתקע זהו. עכשיו אחרי שאני ריסטארט זה עולה נורמאלי אם אני עושה הפעלה זה עולה כמו שצריך. מכיבוי מחש זה פשוט לא עולה נתקע. מעבד e6300 זכרון Transcend 1gb 667mhz cl5. לוח p5n-e sli. כרטיס 7600 gs palit. מערכת הפעלה לא חושב שנחוץ אבל windows xp sp2. לא עשיתי עדכון ביוס החלטתי מה שעובד למה לגעת בו אז והבעיה הופיעה לפני שבועיים בערך +-
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה ימים חיברתי נגן mp3 של חבר שלי למחשב והמחשב לא זיהה אותו... הראה לי כמה פעמים " לא ניתן לזהות את החומרה" וכל מיני הודעות בסגנון. עשיתי ריסט וחשבתי שהבעיה תיפתר אך המחשב לא עלה עוד. המחשב ביקש להכניס דיסקט/ דיסק בוט. ראיתי בנתונים שהוא לא זיהה את הארדיסק. ניסיתי לעשות פורמט תוך כדי הכנסת דיסק בוטאבל אבל הוא הראה שהוא לא מזהה את הארדיסק רשום שלא ניתן לעשות פורמט/תיקון או כל דבר אחר. ניסיתי לפתוח את המחשב כדי לוודות שהחיבורים עדיין במקומם והכל היה תקין. ניסיתי בתפריט setup להגדיר אך לא נמצא שם.. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרון ddr2 נוסף ואני פשוט לא מצליח להכניס אותו לסלוט. וידאתי שאני מכניס אותו בהתאם ל"חור" ששמבדיל בין הכנסה נכונה ולא נכונה. אני מצליח להכניס את הזיכרון כחצי דרך אבל הוא מתעקש לא להיכנס יותר, כנ"ל עם הזיכרון הקודם. כשאני מנסה להכניס את הזיכרון נשמע כאילו יש חול בתוך הסלוטים הפנויים - אף פעם לא השתמשתי בהם. הוצאתי והכנסתי את הזיכרון הקודם בקלות לסלוט שלו ושם לא שומעים כאילו זה מלוכלך. ניסיתי לנקות עם לחץ אוויר, למרות שזה לא נראה מלוכלך. הצלחתי גם להכניס את הזיכרון החדש בסלוטים שהיו בשימוש די בקלות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב הקול עובד כמו שצריך יש את הצליל הרגיל של הוינדוס (xp) אני אפילו מצליח להפעיל לכמה שניות את הוינאמפ לדוגמה אבל אחרי זה הקול נעלם וכשאני פותח את volume control או כלי אחר דומה הוא לא מזהה אצלי שום כרטיס קול למרות שמחינת הדריברים וזה אין שום שינוי וגם אני לא עשיתי שום שינוי בימים האחרונים (רק היום הבעיה הזאת קרתה לי) וניסיתי להתקין מחדש את הדריבר
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לחברה שלי בעיה במחשב, ההארדיסק אינו קליט. כשמדליקים את המחשב מופיע דבר כזה של הבוט עם הדיסקט, עכשיו ניכנסתי לביוס והורדתי את זה יענו שלא יהיה כלום והבעיה כמובן שלא נפתרה. צריכים לעשות שאחד מהבוטים יהיה הארדיסק, הבעיה שהארדיסק לא מופיע שם.... פתחתי את המחשב והדקתי חיבורים (SATA), מה יכל להיות הבעיה? זה קרה להם גם לפני שנה, הטכנאי לקח אותו והכל והארדיסק היה בסדר גמור... מה יכל להיות הבעיה? אני רוצה לסדר להם כבר ת'מחשב. תודה רבה, אריאל.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1950pro 512MB 1G ram DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS והתוצאה שלי זה 5700 זה טוב? או לעדכן דריוורים וכאלה? + המחשב הזה טוב בכללי? יפעיל לי משחקים כבדים? כמו rainbow6vegas למשל...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. אמ.. קודם כל אם זה לא המקום הנכון לבעיה שלי אז בבקשה תעבירו אותי בכל מקרה המחשב הוא חדש בן שבועיים בערך והטמפ' שלו לדעתי במצב מנוחה הם ממש גבוהות. ולדעתי זה לא אמור להיות ככה, במיוחד כשיש לי 3 מאוררים של זלמן ??? ומארז של ג'יגבייט ארורה 570 עם רשת ולא חלון פלסטיק אם זה עוזר בכל מקרה הנה תמונות להמחשה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-