עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hitman21m,

הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. Started by zivd,

שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by Toledo87,

המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by yigal33,

התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by galedri,

תגידו לוח אם asus p5w dh deluxe וכרטיס מסך 8800 gts יכנסו במארז antec p190 ??

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by arkzai,

קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  9. יש לי מחשב נייד מדגם Dell Latitude D505 שיש לו כונן COMBO (צורב + קורא די וי די) אך בחודשים האחרונים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די... אם הם באים בתור סרט, או בתור תוכנה... זה בא לידי ביטוי בכך שאני מכניס דיסק די וי די, הוא מתחיל לעשות רעש חזק, הוא מרעיד את כל המחשב ואינו יכול לקרוא את תוכן הדי וי די.... מה לעשות? תודה מראש נ.ב. ----- הצלחתי כבר לקרוא בו דיסקים של די וי די... והדגם שלו הוא 8w007 a01 של DELL

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by iochbaum,

שלום לכולם התקנתי את הצורב הוא מופיע בביוס אבל כשהמחשב מעלה את הווינדוס (XP) מתחילה הבעיה הוא מזהה חומרה חדשה ואז מופיע לי מסך כחול עם שגיאה, שיש בעיה עם חומרה חדשה ולנסות לעלות במצב בטוח, גם במבצב בטוח הוא לא עולה עם הצורב ניסיתי לשים אותו כראשי , משני וגם לבד, שום דבר לא עוזר מגיעים לווינדוס והוא לא מוכן לקבל את הצורב אם יש למישהו רעיונות אני אשמח תודה עירית

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. טוב יש לי וינדוס ויסטה HOME PREMIUM... המחשב עולה , עולה המסך של הברוך הבא כתובה לי הודעה: קובע תצורת עידכונים 3 מתוך 3.. פתאום זה מחליף הודעה ויוצא.. עצות? בבקשה.. =(

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית. (מס' חודשים) P4 3000 לוח GIGABYTE, 512DDR II, כרטיס מסך PCX6600LE - 256MB DDR. במהלך משחק כמו פיפא 2005 המשחק נסגר וחוזר חזרה לWINXP או מבצע RESTART. גם לאחר התקנת דרייברים חדשים, ללוח,לכ.מסך. וגם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש. קבצי DUMP לא מצביעים על תקלה חוזרת אלא כל פעם על משהו אחר למשל DLL של כרטיס מסך, SYS של כ.קול או win32k.SYS... איך אני יכול לדעת אם התקלה היא בלוחאם או בזיכרון או בכ.מסך ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. קודם כל תודה על העזרה. זה המפרט שלי: 1. הארד דיסק WE עם 80 ג'יגה עם חיבור IDE. 2. הארד דיסק WE עם 40 ג'יגה עם חיבור IDE 3. הארד דיסק WE עם 160 ג'יגה עם חיבור SATA. מה שהיה לי בעבר: צורב DVD של LG שקניתי לפני שנה וחצי. החומרה החדשה: צורב DVD של LG שדגמו: GSA H10A הבעיה: מין הסתם שאני צריך לחבר את אחד ההארדיסקים עם חיבור ה-IDE לצורב, אבל זה לא עובד. ברגע שאני מחבר את הצורב ואת אחד ההארדיסקים המחשב לא מזהה לא את זה ולא את זה. אז לפני שאני מחזיר לחנות, יש אפשרות לפתור את זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by barlevi321,

שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by the kooks,

היי לפני כמה דקות השמעתי שירים בנגן שלי מדיה פליר כרגיל ופיתאום באמצע השיר הוא לא השמיע כלום בדקתי שיר אחר וגם אין כל בדקתי את החיבורים הכול בסדר שום דבר לא היה על השקט גם במדיה עכשיו אחרי 10 דקות הורדתי נגן אחר ויש קל במחשב אבל המדיה פליר עדין לא פועל ואני מעדיף אותו איך אני מתקין מחשב/מתקן את הביעה וממה זה יכול להגרם ? :'(

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by polpot,

בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. מסתדר אחרי כמה ריבוטים. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by surfface,

היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by CyberBot,

יש לי יציאות מקדימה ואחורה שאני מחבר את האוזניות מקדימה הרמקולים שמחוברים מאחורה מפסיקים לפעול דחוף!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by tigery,

אני מאמין שהבעיה או בזכרונות או בלוח. אני רוצה לדעת אם אפשרי לפתור את הבעיה ואיך. ככה המחשב הוא חדש יש לו בקושי חודשיים שלושה. ככה כאשר המחשב אז תמקום שבו הוא אומר איזה מעבד גודל זכרון והכל.. אז בקיצר הוא מגיע למסך הזה כובת את המעבד ונתקע זהו. עכשיו אחרי שאני ריסטארט זה עולה נורמאלי אם אני עושה הפעלה זה עולה כמו שצריך. מכיבוי מחש זה פשוט לא עולה נתקע. מעבד e6300 זכרון Transcend 1gb 667mhz cl5. לוח p5n-e sli. כרטיס 7600 gs palit. מערכת הפעלה לא חושב שנחוץ אבל windows xp sp2. לא עשיתי עדכון ביוס החלטתי מה שעובד למה לגעת בו אז והבעיה הופיעה לפני שבועיים בערך +-

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by skyline,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבוע, אם זה משנה המפרט אז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 465.00 ¤ 1 465 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 215.00 ¤ 1 215 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 790.00 ¤ 1 790 ¤ 3 8387 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 8732 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 583.00 ¤ 1 583 ¤ 5 8650 Corsair VS2GBKIT533D2 (2x1024MB) DDR-II 533 Value Memory 1270.00 ¤ 1 1270 ¤ 6 8414 Albatron Geforce 7900GT Super High 450 PCX 256MB 256Bit Video Card ואחי הגדול הרכיב לי את המערכת. המחשב קרא את הכונן רגיל, ופתאום לפני …

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by zacf,

סוף-סןף הגיע המחשב החדש שלי. יש בו הרד-דיסק של סמסונג sp2504c. הוא אמור להיות 250GB. בזמן התקנת מערכת ההפעלה היה אפשר לפרמט אותו רק לסביבות 140GB. יצרתי פרטישן של 50GB, והתקנתי WINDOWS XP PRO. תחת כלי הניהול ניתן להוסיף לו פרטישן של כ-80GB, כלומר שוב בסביבות 140GB סה"כ. בדקתי אותו באוורסט 2.2, והוא אומר שניתן לפרמט את ההרד-דיסק ל250GB, אבל שכרגע הוא מפורמט לכ-140GB. איך אני משנה את ההגדרה הזו? תודה.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by Shpiz,

טוב אז ככה קניתי צורב דיוידי חדש שאני נכנס ל device manager השם שלו מופיע כך: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182F עכשיו המחשב מזהה אותו והכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לצרוב איתו זה לא נותן לי לבחור מהירות וצורב אוטומטית על 16 ובנוסף במקום שצריבה על 16 תקח לא יודע משהו כמו 4 דקות? זה לוקח בסביבות ה50 דקות... והמדיה שאני צורה עליה תומכת ב16 המדיה זה: Verbatim DVD-R 16x תודה לכל מי שיעזור...

25. אם יש למישהו ידע וניסיון בהרככבת סונטה - צרו איתי קשר בפרטי . זקוק לעיצה !

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים