עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shmulikg,

שלום לכולם אתמול השתלט לי על דף הבית אתר פורנו לאחר הסרת spyware הכל עבד טוב חוץ מדבר אחד כשאני בא לרשום נגיד אתר שמתחיל באות של אתר הפורנו אז אוטומטית הIE משלים לי לאתר הפורנו עשיתי ניקוי היסטוריה,ניקוי cookies וניקוי הinternet tempora... files מה עושים ? תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן של קריסת המחשב שרשום שם bug code usb driver ניסיתי לעדכן להתקין מחדש אותה בעיה שאלתי מישהו שאני מכיר והוא אמר שיכול להיות שהמודם דורש יותר כוח ממה שיש ב usb ובגלל זה הוא קורס אפשרי? מי שרצה לעיין ב3 קבצי minidump שיש בהם אותה תקלה http://rapidshare.de/files/28640921/minidump.rar.html

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by shmulik74,

שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שלום לפורום הכי מקצועי ברשת אני מחפש לנייד שלי , פנטיום 3 , של HP , כרטיס כלשהוא , אם בכלל קיים כזה , שיאפשר לי לחבר אותו לטלוויזיה . קיים דבר כזה בכלל ? או שאולי יש דרך אחרת לעשות את זה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  6. יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by barlevi321,

שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by rdns,

יש לי מחשב נייד של IBM וכונן הדיסיקם שלי עושה רעש צורם למשך 2 3 שניות בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הוא עושה זאת אך ורק שאני מפעיל את המחשב, כאשר אני שם דיסקים או צורב דיסקים הוא לא עושה את הרעש הזה. מוזר מאוד... למישהו יש מושג מזה ? ניקיתי את המחשב עם לחץ אויר.... וזה לא עזר.... תודה רבה אסף.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. אני מקווה שלא תפרשו את הבעיה כבעיית תוכנה כיוון שבמחשב אחד זה עובד ובשני לא, שניהם עם חלונות XP PRO: הבעיה היא בכרטיס לכידת ווידאו עם צ'יפ די שכיח, לדעתי, CONEXANT 25878-13 התוכנה היא PICO2000 וההודעה THE SECURITY KEY IS NOT FOUND מופיעה רק במחשב אחד, במחשב אחר הכל עובד. אני יודע שזה בעיה בזיהוי של כרטיס בגלל שבמחשב שהכרטיס עובד, אם מוציאים אותו מקבלים את אותה הודעה... וגם קראתי בכמה פורומים שזה אומר שהתוכנה לא מוצאת את הכרטיס, עכשיו, איך אני יכול לפתור את הבעיה? לוח האם הוא MSI NEO COMBO ולדעתי הPCI יושב על IRQ 16 איך אפשר לצמצם אפשרויות לבעיה?... תודה מראש לעונים.

10. אני מתבייש לשאול - אבל אין לי ברירה... אני רוצה להחליף כונן דיסקים ישן בכונן DVD-RW חדש שקניתי. פתחתי את המארז ופתחתי את הברגים שחיברו את הכונן הישן ל"מגירה" שלו - משני הצדדים כמובן, ניתקתי את חיבור ה-IDE וחיבור החשמל, אבל... הכונן הישן לא רוצה לצאת... ממש תקוע - כאילו משהו מחזיק אותו במקומו ואני לא יודע מה. אני לא יודע אם זה משנה אבל אני חושב שלכונן הישן מוכב מתאם קטן (חתיכת לפלסטיק או פח) בהברגות הצדדיות (למגרה) שממירות את ההברגות שעל הכונן מ-4 ל-2, כאשר ה-2 במתאם יותר ממורכזות ומתאימות להברגות שבגוף המארז. אני מרגיש ממש נבוך - בעיה כל כך דבילית - אבל אני לא מצליח להוציא את הכונן הישן מהמגרה שלו. יש לכם רעיון ? מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by Adirz0,

שמעתי שהכרטיס של BFG - 7900GT עלול להתחמם יותר מדי (הזיכרון שלו). האם זה נכון? זה עד כדי כך גרוע? או שאפשר לשרוד עם זה? האם הדבר הזה: http://www.bfgtech.com/sinks.html יעזור ? תודה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by nahum8,

יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by roy81,

המחשב שלי מחובר לסטריאו.. אין בכלל סאונד שיוצא מהרמקולים. כל החיבורים תקינים (כולל כבל ) וכאשר אני מחבר אוזניות למחשב - אני כן שומע. כל נושא ההגדרות בsoundmax גם פחות או יותר מיציתי.. אם יש לכם עוד רעיונות איפה עוד יכולה להיות הבעיה.. כל נושא הכרטיס קול - לא ממש מבין בזה.. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. תעשו את מה שכתוב בכותרת בבקשה. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by hiyal,

איזה סיבה יכולה להיות שהמחשב לא נדלק בכלל, כולל מאווררים, נורות בכלל לא מגיב. החלפתי ספק לא עזר

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים ובעיקר אחרי צריבה . אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק דד וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה,שמתי לב ש"בכלי ניהול" של חלונות ב"ניהול דיסקים" המערכת מזהה את התקליטור די וי די ואת תכולתו אולם כאשר מנסים לפתוח אותו אני מקבל הודעה שאין דיסק בכונן. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכו…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by freesoul23,

קניתי אתמול מחשב והרכבתי אותו, היו לי 3 מאוורים(מאוור של מעבד,מאוור בקדמת המארז ומאוור בצד האחורי של מארז) לכל מאוור היה כבל לחיבור מתח קטן בעל 3 חורים(אין לי מושג איך קוראים לכבל הזה) כבל של מאוור של מעבד התחבר לכניסה של CPU_FAN, כבל של מאוור הקדמי התחבר ל SYS_FAN ונשאר לי המאוור האחרון מאחור כשנקודת התחברות האחרונה שנשארה על לוח אם היא NB_FAN אבל יש בה רק 2 פינים ולכבל של מאוור יש שקע של 3 חורים. מישהו אולי יודע איך לחבר את המאוור האחרון?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by beasher,

כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.

21. Started by guy244,

כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין [ :bash: ???

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by kovar,

המעבד Intel E6750 הוא 64 ביט?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  23. יש עוד דרך לדעת מה הוא הכרטיס קול מבלי לפתוח את המחשב? אבד לי דיסק ההתקנה אחרי הפירמוט, ואני לא יודע עכשיו מה סוג הכרטיס קול שלי. תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by redead,

הלוח אם מיושן ויש לו רק IDE.. איך בכל זאת אני יכול לחבר את ההרדיסק? הבנתי שיש מתאמים.. אם זה למשל טוב : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 תודה..

• 4 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים