תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
את המחשב. בהתחלה שיחקתי עם גוסט ריקון לאס וגס והוא עשה קצת בעיות אבל עכשיו שאני ניסיתי משחקים כמו גוסט ריקון החדש, המרוץ dirt, או אפילו משחקים ישנים כמו Vivisector או guns הוא תוקע לי את המחשב או מכבה אותו לריסטרט. יש לציין שעידקנתי דרייברים וגם בהגדרות משחק על רוזלוציה נמוכה יותר הוא עדיין נתקע... אשמח אם תוכלו לעזור...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אלי מחשב של "COMPAC" אם מישהו מכיר ואין ברירה חוץ מלפרמט אותו עכשיו ישנה בעיה קטנה מאיפה אני משיג את הדרייברים כי אם מתחברים לאתר היצרן הוא מבקש איזה קוד זיהוי שאני וההוא ממש לא יודעים אותו אין מספר דגם על הלוח אם מה אני אמור לעשות עם זה? עוד משהו קטן ששכחתי אי אפשר להתקין "אברסט" או משהו דומה בגלל כמות הוירוסים שיש בו גורמת לו להיכבות(ריסט) כל דקה שתיים עזרה בבקשהההההה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: הראוטר נמצא כ 7-8 מטרים מחדרי. ה SIGNAL שאני רואה אצלי במחשב(המרוחק) הוא הרוב VERY LOW עד LOW ובגלל זה יש כל מיני בעיות של איטיות למיניהן. האם יש איזושהי אפשרות להגביר את ה SIGNAL מבלי לקרב פיזית בין הראוטר למחשב המרוחק? אם זה רלוונטי אז אני משתמש בראוטר של LINKSYS:BEFW11S4 VERSION 4 עריכה: מצטער שלא שמתי לב שיש פורום רשתות-אז אם אפשר להעביר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כאן לוח של msi שתומך ddr333 ויש לי 2 סטיקים של זכרון. 1 של ddr 400 512 ואחד של 256 ddr333 עכשיו כששניהם בסלוטים שלהם הביוס מזהה 512 וגם כך בווינדוס אבל כשאני מריץ cpu-z הוא כן מזהה 2 סטיקים ואת הגודל הנכון של כל אחד מה הבעיה? עוד שאלה האם חייבים לשים את הזכרונות בסדר של הDIMM או שאני יכול לשים באיזה סלוט שבא לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד acer aspire 4315-2004 פירמטתי אותו והתקנתי xp במקום הvista ואני לא מוצא את הדרייבים למחשב צריך עזרה דחופה במצאית כל הדרברים או חלקם
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיס של BFG - 7900GT עלול להתחמם יותר מדי (הזיכרון שלו). האם זה נכון? זה עד כדי כך גרוע? או שאפשר לשרוד עם זה? האם הדבר הזה: http://www.bfgtech.com/sinks.html יעזור ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
Seagate 750GB ES יעבוד לאט יותר ב SATA --> USB מאשר בחיבור SATA ישיר? אין לי כח לפרק את המארז...אז חברתי אותו ב USB לעכשיו...זה ממש יותר איטי? או שזה אותו דבר? בכל מקרה אני חייב לציין הדבר הזה הוא חייה!!! הזמנתי אותו מEBAY , לא ראיתי אותו עוד בארץ...זה מבוסס על טכנולוגיה ES של Seagate
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי יציאות מקדימה ואחורה שאני מחבר את האוזניות מקדימה הרמקולים שמחוברים מאחורה מפסיקים לפעול דחוף!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי....
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי לבן שלי כמה משחקים שדורשים כנראה לעדכן דרייברים של תצוגה וקול ניסיתי להוריד NVIDIA אך לקראת סוף ההתקנה הוא לא נפתח ודורש לסגור את המשך ההתקנה מה עושים דחוףףףףף!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש עוד דרך לדעת מה הוא הכרטיס קול מבלי לפתוח את המחשב? אבד לי דיסק ההתקנה אחרי הפירמוט, ואני לא יודע עכשיו מה סוג הכרטיס קול שלי. תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
פירמטתי את ההארד דיסק, לאחר שאני מחבר אותו במחשב שלי הוא פועל יופי. כשאני מחבר אותו במחשב אחר, מחשב ישן, הוינדוס מגיע למצב של טעינה ועושה ריסטרט. כשניסיתי לחבר הארד דיסק אחר הוינדוס פשוט נתקע בטעינה ולא עושה ריסטרט. איפה הבעיה? ניסיתי כבר כמעט הכל...יכול להיות שזה קשור איכשהוא לספק כח שלא מצליח להחזיק את המחשב? תודה! עריכה: אני חושב שזה בגלל שהחומרה שלי לא מתאימה לשלה, ובעיקר כי המעבד שלי הוא AMD ושלה הוא INTEL. הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, המסך לא עובד, ואין לי מושג למה. אני כמובן שלא יודע אם מערכת ההפעלה עולה. הנורה של ההארד דיסק דלוקה תמידית. המאווררים עובדים והלוח שלי (abit ugugu) כותב שהוא הגיע לתהליך Post מספר 90 - Complete Ugugu initial process AWARD BIOS take over booting job ושם דבר לא קורה. ניסיתי לנתק את כל ההארד דיסק והסי די רום (כולל את החשמל שלהם). ניסיתי להוציא אפילו את הכרטיס מסך, לנתק את כל המאווררים, לנתק את כל החיבורים ולהשאיר רק את כבל החשמל, מקלדת ומסך. ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט אחר שום דבר לא עובד. המחשב בדיוק חזר אתמול מהיבואן עם לוח כנראה חדש ועבד בחנות כמו שצריך. אין לי מושג מה קרה ולמה זה לא עובד. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לגדל למחשב שלי את זיכרון יש לי שאלה מה אני צריך לדע לפני שאני קונה את זיכרון ואם אני יכול לקח זיכרון שלא דומה למה שיש לי כבר בקצר לא אותה חברה אם זה יעשה לי נזק למחשב?? בקצר זה טוב לא טוב
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב E6600 חדש, 45 מעלות חום מעבד, לדעתי נקי מרוגלה ווירוסים (ביצעתי סריקות עם ים של תוכנות), מערכת הפעלה XP PRO אני מצרף דו'ח שנוצר לאחר אחד מהפעמים שהמחשב ריסט את עצמו. אולי מישהו יוכל להבין מהדו'ח מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-