תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הצורב שלי לא נפתח. :'( כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא משמיע קול של דחיפה ולא יוצא, ואז כאילו נסגר (נדלקת הנורה של הקריאה) למרות שלא יצא בכלל. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שולם לכולם כאשר אני שומע מוזיקה באוזניות או רמקולים אני שומע פף פף כזה לא יודע למה! עכשיו זה קורה כאשר אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן! ושהוא מנותק יש צליל נקי בלי הפרעות כאלו או אחרות ברקע. ניסתי לראות אולי הבעיה באוזניות במחשב אחר ושומעים צליל נקי בלי הפרעות מה עושים במצב כזה ? עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול! הלוח אם שלי הוא Intel 965WH win XP proffesional 32BIT מיש שמוצא דרייבר או פתרון שיענה זה דחוף לי אנשים!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיס של BFG - 7900GT עלול להתחמם יותר מדי (הזיכרון שלו). האם זה נכון? זה עד כדי כך גרוע? או שאפשר לשרוד עם זה? האם הדבר הזה: http://www.bfgtech.com/sinks.html יעזור ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לשאול. איך הטמפ' האלה Motherboard 41 °C CPU 50 °C CPU #1 / Core #1 59 °C CPU #1 / Core #2 59 °C GPU 55 °C GPU Ambient 45 °C Seagate ST3200827AS 45 °C המפרט של המחשב זה Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award Modular (12/27/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (256 MB) Video Adapter Radeon X1950 Series (256 MB) 3D Accel…
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה דחוף לפני שאני ניגש למעבדה אולי מישהו פה יאיר את עיניי.. אתמול בערב במהלך עבודה על המחשב פתאום הוא כבה לגמרי, ועשה restart. ומאותו רגע והלאה הוא מגיע למסך הפתיחה של המחשב מראה את כל הנתונים mem check וכל זה ונתקע שם. לא ממשיך הלאה. כשאני לוחץ del כדי שייכנס ל-bios הוא לא מגיב. כשאני עושה שוב restart ולא עוזב את ה-del אז הוא אומר entering bios או משהו כזה ונתקע, כלומר המסך של ה-bios אפילו לא עולה. ניסיתי לעשות מס' פעולות כמו להוציא מהחשמל 10 דק' להוציא את הבטריה cmos לעשר דק', לנתק הארד-דיסק, עכבר, מקלדת... אפילו שיניתי slot לזיכרון (יש 4 הכנסתי אותו לאחד אחר) - במחשבה שאולי ככה אני אפתור את הבעיה אבל זה לא עוזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ה…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לחברה שלי בעיה במחשב, ההארדיסק אינו קליט. כשמדליקים את המחשב מופיע דבר כזה של הבוט עם הדיסקט, עכשיו ניכנסתי לביוס והורדתי את זה יענו שלא יהיה כלום והבעיה כמובן שלא נפתרה. צריכים לעשות שאחד מהבוטים יהיה הארדיסק, הבעיה שהארדיסק לא מופיע שם.... פתחתי את המחשב והדקתי חיבורים (SATA), מה יכל להיות הבעיה? זה קרה להם גם לפני שנה, הטכנאי לקח אותו והכל והארדיסק היה בסדר גמור... מה יכל להיות הבעיה? אני רוצה לסדר להם כבר ת'מחשב. תודה רבה, אריאל.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי שני ווינדוסים על המחשב ואני רוצה למחוק אחד מהם ...נכנסתי למאפייני מערכת - הפעלה ושחזור - הגדרות- ומפה אני לא יודע להמשיך. :s05:
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1950pro 512MB 1G ram DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS והתוצאה שלי זה 5700 זה טוב? או לעדכן דריוורים וכאלה? + המחשב הזה טוב בכללי? יפעיל לי משחקים כבדים? כמו rainbow6vegas למשל...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה של מסכים כחולים במחשב, כל כמה ימים מופיע על המחשב מסך כחול וכתוב "dumping phiziical memory of disk" משהו כזה ויש מספרים לידו ושזה מגיע ל100 הוא עושה ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך תגידו, אני יעלה את הminidump.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ניסיתי בפורום גרפיקה ולא קיבלתי תשובות אולי כאן... קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי …
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
אם יש לי תיקייה עם מאה קבצים ואני רוצה לשנות את השם של כל קובץ מ1 עד 100 יש דרך מהירה לעשות את זה? במקום לשנות אחד אחד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 2.5K במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחות בתוכנה עבור עבודה משרדית וסיקור טלפוני + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
נראה אם אתם מבינים מזה משהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אז ככה לפני מסך הWELLCOME יש לי מסך כחול כזה שרשום בו CHACKING SYSTEM ואני יודע שזה קורה רק אם המחשב מיתכבה בפיתאומיות אבל אצלי זה פתאום צץ וזה לא מפסיק לבדוק לי את הארד דיסקים אם מישהו יודע איך לבטל את זה אני רוצה לדעת תשובה...
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איך אני עושה עדכון BIOS ללוח אם ? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4R800 VM... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-