תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הייתי בפורום לוחות אם עזרו לי שם ממש יפה ואמרו לי לבוא לפה רציתי לבדוק את המערכת שלי נתנו לי לבדוק אותה עם תוכנה SUPER_PI m1 = 000h 00m 57s m2= 000h 01m 57s אמרו לי שזה איטי למחשב שלי יש אפשרות לבדוק מאיפה זה בא
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכם את האמת אני לא בטוח ב 100 % שזה המעבד , כל פעם שהמחשב חושב ומתאמץ ונדלקת הנורה האדומה המהבהבת אז המחשב עושה רעש כאלו יש בתוכו איזשהוא רעשן כזה כמו רעשן עם אבנים קטנות בפנים ככה זה היה מהרגע שקניתי לפני חודשים וחצי בערך אז מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
משום מה כשאני מקליט דרך הכרטיס טלוויזיה ומשתמש בכניסה של ה LINE IN בכרטיס מסך בלוח האם תמיד הקול יוצא מתושתש לאללה ועם פיקים מפריעים כאלה . ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר לא עזר . מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON 3800 X2 פתחתי את המארז שלו וראיתי שמאורר וגוף קירור מלאים באבק ושערות של הכלב (הכלב לפעמים נשכב ליד המחשב). עכשיו השאלה שלי בשביל לנקות את זה ,האם אני יכול לנקות את זה בספריי לחץ אוויר בלי להוציא את המאורר ואת הגוף קירור? ,או שאני צריך להוציא את המאורר ?.ואם ואני יכול לנקות את הגוף קירור בלי להוציא אותו? ואם אני מוציא את שניהם אם אני צריך למרוח מחדש משחה טרמית ? המאורר וגוף קירור הם מה שמגיע עם המעבד של AMD תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי בעיה של מסכים כחולים במחשב, כל כמה ימים מופיע על המחשב מסך כחול וכתוב "dumping phiziical memory of disk" משהו כזה ויש מספרים לידו ושזה מגיע ל100 הוא עושה ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך תגידו, אני יעלה את הminidump.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
MSI NEO2-S לוח 2.4 מעבד צורב,סידי כ.מסך גיפה 5200 דידיאר 1 256X2 מאוורר מאחורי,על הציפסט כרטיס רשת והרד דיסק 80 GB
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי צורב דיוידי חדש שאני נכנס ל device manager השם שלו מופיע כך: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182F עכשיו המחשב מזהה אותו והכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לצרוב איתו זה לא נותן לי לבחור מהירות וצורב אוטומטית על 16 ובנוסף במקום שצריבה על 16 תקח לא יודע משהו כמו 4 דקות? זה לוקח בסביבות ה50 דקות... והמדיה שאני צורה עליה תומכת ב16 המדיה זה: Verbatim DVD-R 16x תודה לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מזה שבוע לא מופיע אצלי כונן E של צריבת דיסקים וכו', נעלם משום מה . אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזו ואשמח אם תעזרו. יש לי וינדואוז 7 או ויסטה. (בעברית) בנוסף, מדי פעם המסך מחשיך ועולה מחדש עם הודעה מצד שמאל ליד השעון שהמנהל התצוגה ביצע שיחזור משהו כזה. וזה קורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום עד שאני עושה הפעלה מחדש ואז זה מפסיק לזמן מה. הפעלתי את התוכנה של איתור וירוסים וזה איתר אחד ומחקתי אותו אך עדיין זה ממשיך ואני מאמינה שזה לא קשור לזה.. אשמח לעזרה מפורטת ומדריך לפתרון הבעיה. תודה !! מקווה לתשובה מהירה!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן, הבעיה היא במחשב נייד HP Pavillion DV5203ea (אם ההודעה בפורום הלא נכון , אודה אם תועבר). בכל אופן, הענין הוא כזה: המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP Home Edition בעברית רחמנא ליצלן ועם דיסקים ל"שחזור". ז"א אם קרה משהו - יש אפשרות להחזיר את המערכת לתצורה הרגילה שלה שבה המערכת הנ"ל מותקנת עם דרייברים והכל עובד פיקס. אני התקנתי XP Pro ויש לי בעיה עם הדרייברים. למה ? כי אין דיסק של דרייברים מסודר. על C אפשר למצוא ספריה בשם SWSETUP אשר מכילה כפי הנראה את כל הדרייבים בתיקיות התואמות את השמות. הצלחתי להסתדר עם הדרייברים של הכרטיס מסך, רשת חוטית, WiFi ועוד כמה שטויות אבל נשארתי עם 2 בעיות : נשאר התקן בDevice Manager בשם PCI Device שאני לא מצליח למצוא לו אף דרייבר. לא באותה תיקיה ה…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מעבק קונרו 6400 על לוח ג'יגבייט DS3 בביוס ניתן לקבוע גבול עליון לטמפ' שבה המחשב כבה . כשהמארז פתוח אני עומד על 37 מעלות כשהמארז סגור אני עוד על 51 מעלות ללא מאמץ לפעמים המחשב מרסט עצמו בשל טמפ' גבוה - כנראה שעובר את 60 מעלות. לאיזה טמפ' כדאי לקבוע בביוס כגבול עליון ?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות אם מישהו מכיר מישהו כזה אשמח שתפנו אותי טל
-
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Evge Geforce 8800 GT SuperClocked קיצר הכרטיס מסך לא מופיע במחשב ... גם אם אני עושה בשולחן עבודה לחצן ימני ואז מאפיינים ואז הגדרות הוא לא מופיע וגם יש לי תוכנה Everest edition משהו כזה וגם שם הכרטיס מסך לא מופיע ... מה התקלה ומה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק וכול זה אבל הוא מדליק את המנורה של הטעינה ברציפות במשך 10-20 שניות ואז מפסיק ותוך כדי המסך בכלל לא נדלק והמחשב גם לא עשה את הפיפ הזה בהתחלה שמפעילים את המחשב צריך עזרה דחוף אני כבר המון זמן מנסה לתקן אותו כול החומרה מחוברת וכול זה אבל זה התחיל לי שפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק ואז שחברתי הוא לא עבד... הבעיה כבר היתה לי בעבר וגם אז שברתי את הראש איך לתקן חזרתי על הכבלים מליארד פעמיים עניין של ימים ואז פעם אחת בפוקס הוא עלה לביוס ומשם הצלחתי אחרי שהוא נתקע כמה פעמיים במשך העלייה ומתישהו הוא כבר הצליח והינה אני שוב... תודה!...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הדיסק של הווינדווס ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אני לוחץ להתקין windows xp בקיצור הוא אומר לי בגלל שיש לי גרסה יותר חדשה במחשב מאשר שבדיסק אני לא יכול להתקין ככה, ואז זה כותב שבישביל לפרמט אתה צריך לפרמט את זה מהבוט יענו כשאני מהתחל את המחשב בקיצור מה שאני רוצה לשאול אותכם חבר'ה זה איך אני מפרמט דרך הבוט של המחשב, אולי דרך הביוס.. כי בהתחלה המחשב לא מזהה את המחשב רק כשהוא מגיע למערכת ההפעלה עצמה מה עושים? תודה מראש חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איך אני עושה עדכון BIOS ללוח אם ? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4R800 VM... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך READON X1600\1650 PRO קיצר שמתי אותו מהמחשב של דוד שלי במחשב שלי פירמטתי עד הפירמוט הכל היה טוב פירמטתי מאז הקטליסט קונטרל פנאל לא נפתח כאילו הוא מעודכן אולי יש עידכון יותר חדש משו אני לא יודע משחקים בקושי זזים לי וזה מציק לאללה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אנשים אני זקוק נואשות לעזרה! אני לא מצליח להגדיר RAID בלוח הזה עשיתי הכל לפי המדריך של הלוח אבל הוא לא נותן לי את המסך שבו אני לוחץ CTRL+J כדי להיכנס RAID UTILITY מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: הראוטר נמצא כ 7-8 מטרים מחדרי. ה SIGNAL שאני רואה אצלי במחשב(המרוחק) הוא הרוב VERY LOW עד LOW ובגלל זה יש כל מיני בעיות של איטיות למיניהן. האם יש איזושהי אפשרות להגביר את ה SIGNAL מבלי לקרב פיזית בין הראוטר למחשב המרוחק? אם זה רלוונטי אז אני משתמש בראוטר של LINKSYS:BEFW11S4 VERSION 4 עריכה: מצטער שלא שמתי לב שיש פורום רשתות-אז אם אפשר להעביר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הצורב הוא מופיע בביוס אבל כשהמחשב מעלה את הווינדוס (XP) מתחילה הבעיה הוא מזהה חומרה חדשה ואז מופיע לי מסך כחול עם שגיאה, שיש בעיה עם חומרה חדשה ולנסות לעלות במצב בטוח, גם במבצב בטוח הוא לא עולה עם הצורב ניסיתי לשים אותו כראשי , משני וגם לבד, שום דבר לא עוזר מגיעים לווינדוס והוא לא מוכן לקבל את הצורב אם יש למישהו רעיונות אני אשמח תודה עירית
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-