תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Evge Geforce 8800 GT SuperClocked קיצר הכרטיס מסך לא מופיע במחשב ... גם אם אני עושה בשולחן עבודה לחצן ימני ואז מאפיינים ואז הגדרות הוא לא מופיע וגם יש לי תוכנה Everest edition משהו כזה וגם שם הכרטיס מסך לא מופיע ... מה התקלה ומה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הדיסק של הווינדווס ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אני לוחץ להתקין windows xp בקיצור הוא אומר לי בגלל שיש לי גרסה יותר חדשה במחשב מאשר שבדיסק אני לא יכול להתקין ככה, ואז זה כותב שבישביל לפרמט אתה צריך לפרמט את זה מהבוט יענו כשאני מהתחל את המחשב בקיצור מה שאני רוצה לשאול אותכם חבר'ה זה איך אני מפרמט דרך הבוט של המחשב, אולי דרך הביוס.. כי בהתחלה המחשב לא מזהה את המחשב רק כשהוא מגיע למערכת ההפעלה עצמה מה עושים? תודה מראש חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב תראו קיבלתי מחשב חדש... מפרט בהמשך אז קיצר תשמעו התקנתי את Rainbow Six Vegas וכשאני נכנס למשחק ופותח את ה SINGLEPLAY אחרי כמה שניות זה טוען ורואים את המשחק כאיזה דקה ואז המחשב עושה RESET ומופיע מן מסך כחול כזה עם המון אותיות ל2 שניות מישהו יודע איך פותרים את זה? וזה לא בעיה בהתחממות מפרט Gigabyte GA-M55S-S3 AMD Athlon X2 4800+ 2.5 GHZ 2GB 667MHZ Saphhire X1950 PRO 512MB
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, א"א לשים את הכרטיס מסך בסלוט העליון, כי יש שם מקום לזכרונות, הכרטיס מסך הזה ארוך מאוד ויש אפשרות לשים אותו רק בסלוט התחתון,(תופס מקום של 2 סלוטים) הבעיה היא, שכשמים אותו למטה, אין לאוויר החם, מאיפה לצאת. הבעיה מתחזקת, כי רציתי לשים קירור פסיבי על הצ'יפסט, ולא נראה לי שזה אפשרי בכלל, אם רוצים לשים כרטיס מסך בסלוט העליון. איזה באסה עם ASUS, הם לא ידעו שצריכים לצאת הכרטיסי מסך האלו? הקיצור, מה עושים? תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום כמו הרבה מהפורום פה גם לי יש מסך כחול עקבתי אחרי ההוראות בFAQ אבל כל קובץ יצא לי שגיאה אחרת בקיצור העלתי לכם את התקייה ואשמח עם תגידו לי מה לעשות כדי שזה לא יופיע יותר. תודה רבה!! http://www.speedyshare.com/454130813.html
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברים אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס בלוח הביוס הנוכחי הוא 0614 ואני מנסה לעדכן ל0711 עידכנתי כבר כמה פעמים ביוס בלוח הזה ואף פעם לא הייתה בעיה פשוט נכנס לביוס ומתוכו בוחר בתוכנת העידכון המובנת בתוכו EZ FLASH קוראים לה אני חושב בכל מקרה כרגע כשאני נכנס לתוכה היא עולה לשתי שניות ואז נשמעים שלוש ביפים מהירים והמחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי כמה פעמים מתוך מחשבה שזו תקלה ריגעית או משהו כזה. ניסיתי גם לאפס את הביוס הנוכחי כולל החזרת ההגדרות לדיפולט הוצאת הסוללה והשיטה עם הג'מפר. עדיין אותה תופעה מעצבנת. מישהו נתקל בזה ? או שיש רעיונות? תודה שחר עריכה: הסתדרתי. הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אנשים אני זקוק נואשות לעזרה! אני לא מצליח להגדיר RAID בלוח הזה עשיתי הכל לפי המדריך של הלוח אבל הוא לא נותן לי את המסך שבו אני לוחץ CTRL+J כדי להיכנס RAID UTILITY מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הבעיה המוזר היא כזאת: המחשב של אימא שלי נידלק ועובד בסדר ואחרי כרבע שעה, הוא מתחיל לצפצף רצוף, ציפצוף של משהו חורק זה 100% לא הPC SPEAKER(כי ללוח אין כזה ולמארז אין כזה) זה 100% לא הHDD, כי החלפתי לאחד תקין, וניסיתי להפעיל את המחשב ללא כוננים כלל, וזה עדיין עושה צליל של חריקה ניסיתי ידנית לעצור לשניה כל מאוורר שיש, ועדיין יש את אותו הרעש המעצבן מפרט: AMD- AXP-2400 ללא OC KingStone 512MB DDR 333MHz M.Board: GA-7VM400MRZ מארז V30 של Compucase ספק מיני HEC 200SR-T בטמפרטורות אין שום דבר חריג, וגם המתחים סבירים(כי אין יותר מדי חומרה על המחשב) מה לדעתכם מקור הרעש? אני חושד בעיקר בספק שמתחמם יותר מדי ומתחיל לקדוח בראש עם הרעש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הי לכולם, עד עכשיו עבדתי עם 2 זכרונות של 512 כל-אחד ב dual ddr - של adata (לצערי). עכשיו קניתי עוד שני זכרונות של 1gb כל אחד של סמסונג על מנת להגיע לסה"כ 3גב ram. הבעיה היא כזו... אם אני שם רק את הזכרונות הישנים - הכל עובד. אם אני שם רק את הזכרונות החדשים - הכל עובד. אם אני שם את שניהם - אני לא מצליח לעשות boot. הכל נתקע עוד לפני בדיקת הזכרון. האם יש מה לעשות או שפשוט לא ניתן לחבר אותם יחד בגלל שהם מחברות שונות? כמה הערות : * אני מדבר על ddr 400mhz cl3 * בדקתי, והmobo תומך בעד 4גב זכרון אשמח לעזרה, תודה! גלעד
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: הראוטר נמצא כ 7-8 מטרים מחדרי. ה SIGNAL שאני רואה אצלי במחשב(המרוחק) הוא הרוב VERY LOW עד LOW ובגלל זה יש כל מיני בעיות של איטיות למיניהן. האם יש איזושהי אפשרות להגביר את ה SIGNAL מבלי לקרב פיזית בין הראוטר למחשב המרוחק? אם זה רלוונטי אז אני משתמש בראוטר של LINKSYS:BEFW11S4 VERSION 4 עריכה: מצטער שלא שמתי לב שיש פורום רשתות-אז אם אפשר להעביר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המחשב נכבה ומתקשה להעלות את עצמו מחדש, כלומר מתחיל BOOT לשנייה וחצי ואז מתחיל שוב (כלום על המסך), צריך לנתק מהחשמל לתת לספק כח כמה שניות ורק אז עולה מחדש ביצעתי מוניטורינג (מצ"ב קובץ) ולא מצליח לפענח את הבעיה, נראה שלא מדובר בטמפ' של אף רכיב אציין, שפתחתי את המחשב, ניקיתי אבק, פירקתי את הכרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת אשמח לבדיקות מומלצות או אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לכוון אותי המון תודה מראש OpenHardwareMonitorLog-2021-05-18.pdf
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך אני משנה את הרזולוציה של הדפדפן? יש לי דפדפן כרום.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב הנייד (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מאמין שהבעיה או בזכרונות או בלוח. אני רוצה לדעת אם אפשרי לפתור את הבעיה ואיך. ככה המחשב הוא חדש יש לו בקושי חודשיים שלושה. ככה כאשר המחשב אז תמקום שבו הוא אומר איזה מעבד גודל זכרון והכל.. אז בקיצר הוא מגיע למסך הזה כובת את המעבד ונתקע זהו. עכשיו אחרי שאני ריסטארט זה עולה נורמאלי אם אני עושה הפעלה זה עולה כמו שצריך. מכיבוי מחש זה פשוט לא עולה נתקע. מעבד e6300 זכרון Transcend 1gb 667mhz cl5. לוח p5n-e sli. כרטיס 7600 gs palit. מערכת הפעלה לא חושב שנחוץ אבל windows xp sp2. לא עשיתי עדכון ביוס החלטתי מה שעובד למה לגעת בו אז והבעיה הופיעה לפני שבועיים בערך +-
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרון ddr2 נוסף ואני פשוט לא מצליח להכניס אותו לסלוט. וידאתי שאני מכניס אותו בהתאם ל"חור" ששמבדיל בין הכנסה נכונה ולא נכונה. אני מצליח להכניס את הזיכרון כחצי דרך אבל הוא מתעקש לא להיכנס יותר, כנ"ל עם הזיכרון הקודם. כשאני מנסה להכניס את הזיכרון נשמע כאילו יש חול בתוך הסלוטים הפנויים - אף פעם לא השתמשתי בהם. הוצאתי והכנסתי את הזיכרון הקודם בקלות לסלוט שלו ושם לא שומעים כאילו זה מלוכלך. ניסיתי לנקות עם לחץ אוויר, למרות שזה לא נראה מלוכלך. הצלחתי גם להכניס את הזיכרון החדש בסלוטים שהיו בשימוש די בקלות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת Windows. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-