עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iyehuda,

אני שומע רק את המוזיקה ללא השיר במסנגר אני כמעט ממש לא שומע למרות שהווליום על העוצמה הכי גבוהה . החלפתי רמקולים ולא עזר הכרטיס קול הוא onboard realtec ac 97

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by Night_Crawler,

אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. זה התחיל היום: באתי לעדכן את קספרסקי אינטרנט סקיוריטי מהרשת, העידכון התחיל רגיל ופתאום המחשב איתחל את עצמו. בהתחלה חשבתי שזו בעית התחממות, בדקתי טמפ' ומאווררים - הכל תקין. לאחר האיתחול השארתי כמה דקות ע"מ לוודא שזו לא בעיית חומרה כלשהי... ניסיתי לעדכן שוב - ונחשו מה... שוב פעם איתחול. אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שאני ניתקל בבעיה כזאת מוזרה... האם מישהו מכיר את המחלה הזו ואיך מרפים אותה?

4. Started by SaSoN1,

יש לי בעיה של מסכים כחולים במחשב, כל כמה ימים מופיע על המחשב מסך כחול וכתוב "dumping phiziical memory of disk" משהו כזה ויש מספרים לידו ושזה מגיע ל100 הוא עושה ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך תגידו, אני יעלה את הminidump.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. MSI NEO2-S לוח 2.4 מעבד צורב,סידי כ.מסך גיפה 5200 דידיאר 1 256X2 מאוורר מאחורי,על הציפסט כרטיס רשת והרד דיסק 80 GB

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  6. אז ככה המחשב הוא של IBM כולו כולל הלוח הבעיה היא שאני מנסה לחבר לו צורב הצורב עובד ולאחר ריסטרט או כיבוי הוא לא עובד מה עושים??? דרך אגב ההרד דיסק SATA ניסיתי להחליף צמה, נסיתי להפעיל רק את הצורב בלי הסי די , אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות . לפי דעתי זה איזה טריק של IBM אם מישהו נתקל בתקלה אני מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by felix098,

שלום חברים החלטתי לשדרג את המחשב אז קניתי 2 סלוטים של400HZ Kingston 512MB במחשב שלי היה A-data 256 X2 לוח אם asus p4s800d עכשיו לבעיה : כשאני מכניס את הזכרונות חדשים ביחד עם הישנים המחשב נדלק אבל לא מופיע כלום במסך אבל אם אני מוציא את הישנים ושם את החדשים הכל עובד .. ניסיתי את המצבים הבאים המיקום DIMM A1 B1 (זכרון חדש) , DIMM a2 b2 (זכרון ישן) = לא עובד dimm a2 b2 זכרון חדש - עובד (אבל בלי הישן) בקיצור ניסיתי את כל המצבים ובדקתי שכל הזכרונות תקינים אבל אני לא מצליח להפעיל את המחשב שיהיה לי 1.5GB זכרון אולי זה משהו שצריך להגדיר ב BIOS ? אם אתם יודעים את התשובה אנא עזרו לי בתודה מראש פליקס

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. ניסיתי בפורום גרפיקה ולא קיבלתי תשובות אולי כאן... קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי …

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by gold_e,

שלום לכולם! אשמח לתגובה יעילה לבעייה פופולרית: הרחבתי זיכרון: היו שני זכרונות של 256 ב DUAL CHANNEL הוספתי עוד אחד של 512, ואני מצפה לזכרון טוטאלי של 1024MB יש כרגע אחד מכל סוג בשני סלוטים מאותו צבע, ועוד אחד של 256 בסלוט נוסף. המערכת לא מבחינה בזכרון הנוסף (כלומר יש רק 768 MB ) וכן ה DUAL CHANNEL אבד. מה עושים? אפשר לעבוד עם שלושתם ביחד? אפשר לכפות DUAL CHANNEL על שני זכרונות שונים? גולדי נתונים: כל הזכרונות DDR 400Mhz CL3 pentium 4, 2.8 Hhz motherboard: gigabyte, bus speed 8Mhz

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by Atai,

יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה לפעמים בלי קשר לכלום. אחרי שהוא נכבה - אין אפשרות להדליק אותו עד שלא מנתקים אותו מהחשמל... מידי פעם הוא גם סתם נתקע או מרסט את עצמו, אבל שתי התופעות האלה קצת יותר נדירות.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by liron555,

יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by IDOnoach,
    • 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by izikj,

חבר שלי יש לו פנטיום 3 בזמן האחרון ישנה תקלה מסוימת. אחרי שעתים ככה המחשב נכבה ומופעל מחדש ורשום בעית חומרה. פרמטתי את הדיסק קשיח ללא בעיות והתקנתי את המערכת הפעלה מחדש ודרייברים וכו ולא עזר, אחר כך ניסיתי להחליף לוח אם חדש של pc partner וגם הבעיה ישנה. האם הבעיה יכולה להיות בגלל שיש לו שלושה זיכרונות של חברות שונות של sdram או בעיה בכרטיס מסך? אם מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות אודה לו מאוד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  14. שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by dor1015,

מסביר את הכל :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519814.new#new תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. Started by bad boy,

אז ככה לפני מסך הWELLCOME יש לי מסך כחול כזה שרשום בו CHACKING SYSTEM ואני יודע שזה קורה רק אם המחשב מיתכבה בפיתאומיות אבל אצלי זה פתאום צץ וזה לא מפסיק לבדוק לי את הארד דיסקים אם מישהו יודע איך לבטל את זה אני רוצה לדעת תשובה...

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by galedri,

יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא יודע איך קוראים לו של איזה חברה הוא בקיצור אני לא יודע עליו כלום והעלתי לפה תמונות שאול אתם תזהו ותביאו לי גם את ההתקנה שלו(דרייבר) תמונות: 1)http://img260.imageshack.us/my.php?image=001ru5.jpg 2)http://img235.imageshack.us/my.php?image=002du3.jpg

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by edeNF,

שלום כמו הרבה מהפורום פה גם לי יש מסך כחול עקבתי אחרי ההוראות בFAQ אבל כל קובץ יצא לי שגיאה אחרת בקיצור העלתי לכם את התקייה ואשמח עם תגידו לי מה לעשות כדי שזה לא יופיע יותר. תודה רבה!! http://www.speedyshare.com/454130813.html

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by Prop-,

שלום קניתי מחשב חדש ליפני שבועיים זה המפרט E6600 asus P5B ASUS 8800GTX 2GB RAM DDR2 667 250GB WD ואני מנסה לשחק ב Arma על הגרפיקה הכי טובה והמחשב מריץ לי אותו על 5 fps ואני שאלתי בעוד פורומים והיה ילד שהיה לו מפרט כמו שלי וזה רץ לו על 100 fps השאלה מה אני עושה יש לי דרייברים מעודכנים תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by ע-ר,

בס"ד כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הנורה שמסמנת שהמחשב פועל, נדלקת, אבל שום דבר אחר לא קורה. (לפחות לא משהו שהבחנתי בו) המצב הזה התחיל בלי שום התרעה. מה יכול לגרום לזה, ואיך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by Gosha,

בידי חברי מחשב נייד Toshiba - Satellite 3000 S353. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב והמסך לא עלה שחור משחור. הוא חיבר את המחשב למסך חיצוני - ובו ניתן לראות את האתחול הראשוני של המחשב, עד לעליית מסך הטעינה של ה-XP, שם המסך כבה. חברי ביצע ניסוי והקרין תאורה בוהקת על המסך וניתן היה לראות את התצוגה על המסך אבל בבהירות מאוד מאוד נמוכה (רק בעזרת תאורה חיצונית). ממה הבעיה נובעת? נשרף המסך? כרטיס מסך? איך ניתן לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by avio15,

כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by alonhzn,

אני מכניס דיסק התקנה של XP למחשב חדש, הוא מזהה את הכונן כ131 גיגה במקום 500... נתקלתם בזה פעם?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by omricho,

עשיתי פוירמוט למחשב שלי והתקנתי WIN XP PRO SP2 והתקני הUSB שלי לא עובדים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים