עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zion561,

חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by cobmetal,

לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודקת תקינות של לוח אם? ושל ספק כוח?

4. שלום. 1. יש לי משחק שגורם למאוורר של המעבד לפעול במהירות גבוהה (בדר"כ קורה לי כשהמעבד נמצא על 100% עבודה). אם אני אמשיך לשחק בו יש סיכוי שזה יהרוס את המעבד ? 2. האם המשחק NBA LIVE 2006 מתאים לכרטיס המסך INTEL GMA 900 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  6. Started by itaysp,

שלום, לחבר שלי יש את המסך Samsung Syncmaster 710n כבר הרבה זמן... לאחרונה (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות בעיות.. כשהמחשב עולה המסך נותן מן שגיאה כזאת NOT RECOMENDED MODE: 1024x768 60HZ זה עוד קורה לפני שהוינדוס עולה... עכשיו כשהוינדוס עולה איכשהו (לפעמים) והוא עולה ברזולוציה של 800X600, ואז מנסים להעלות את הרזולוציה אז שוב זה נותן את השגיאה הזאת. אחרי שהוא נותן את השגיאה המסך נכבה ולא נדלק.. גם אם עושים ריסטרט למחשב וגם אם מוציאים אותו מהחשמל.. רק אם מוציאים ומחכים איזה דקה הוא עובד שוב, אבל אז מביא את השגיאה. מה זה יכול להיות? תודה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by elad-r,

1. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את המחשב שלי ללפטופ? איזה כבל צריך, איזה תוכנה וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הלפטופ הזה לטלויזיה?... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by reuven5,

הלוח הוא MSI 645pro סוקט 478 ציפסט SIS עכשיו אני מבין כמה חרא זה MSI הם אשכרה העלימו את הלוח הזה ועוד כמה לוחות זבלה שהם ייצרו בהתחלה ואין שום זכר להם אם מישהו מוצא משהו על הלוח שיעזור לי תודה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. MSI NEO2-S לוח 2.4 מעבד צורב,סידי כ.מסך גיפה 5200 דידיאר 1 256X2 מאוורר מאחורי,על הציפסט כרטיס רשת והרד דיסק 80 GB

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. Started by axon,

בעיה חומרתית שקשורה לכ. מסך אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. יש לי GEFORCE FX 5200 לאחרונה עבר על הלוח שלי (intel dD865GBF) ריסט לביוס ומאז הכרטיס מסך לא ממש מתפקד הכרטיס ONBOARD עובד בסדר כל עוד שה AGP לא בסלוט , שה AGP בסלוט אף אחד מהם לא מתפקד, המחשב כמובן עולה אבל אין שום אאוטפוט למסך ... חיפשתי כלמיני הגדרות בביוס אם יש איזה התנגשות אבל לא מצאתי שומדבר שאני מכיר מישהו מכיר את הבעיה או מצב דומה ויכול לייעץ לי ? תודה

12. Started by gal atedgi,

יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by rani,

שאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק וכול זה אבל הוא מדליק את המנורה של הטעינה ברציפות במשך 10-20 שניות ואז מפסיק ותוך כדי המסך בכלל לא נדלק והמחשב גם לא עשה את הפיפ הזה בהתחלה שמפעילים את המחשב צריך עזרה דחוף אני כבר המון זמן מנסה לתקן אותו כול החומרה מחוברת וכול זה אבל זה התחיל לי שפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק ואז שחברתי הוא לא עבד... הבעיה כבר היתה לי בעבר וגם אז שברתי את הראש איך לתקן חזרתי על הכבלים מליארד פעמיים עניין של ימים ואז פעם אחת בפוקס הוא עלה לביוס ומשם הצלחתי אחרי שהוא נתקע כמה פעמיים במשך העלייה ומתישהו הוא כבר הצליח והינה אני שוב... תודה!...

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. :s05:שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by sinmon35,

כשאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק, אבל המסך עצמו נשאר שחור ולא נדלק (בדקתי את הכפתור חשמל שלו) מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אפשר לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by manz11,

שלום לכולם . יש שלי בעיה שאני לא מצליח לעלות על פיתרונה. אני מנסה להתקין WIN XP על מחשב AMD (שנה) .חיבור ה H.D הוא SATA 2 . שאני מגיע למסך ההתקנה של windows אחרי שאני מאשר לו להתקין מחדש ולא לתקן , פתאום מגיע ההודעה שהוא לא מוצא את ה H.D ושאני יעשה RESET למחשב. בבדיקות בביוס ה H.D קיים. אני יודע שיש ארדיסקים שדורשים דיסקט בהתקנת מערכת הפעלה אבל אין לי את הדיסקט ואין לי כונן דיסקטים....מה לעשות ..ממש מיואש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. Started by matanush,

אמממ יש לי בעייה בעכבר אני חושב ... כל דבר במחשב שקשור לגלגלת וכל השטויות בצד ... זה עולה ויורד כל הזמן זה משגע ... יש לי מקלדת אלחוטית עם כמו מין גלגלת כזאת בצד אז אני משתמש בה .. מקלדת של Genius עם זה ממש משנה ...

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by alergic,

יש לי במחשב שני cd-rom 1-asus 2-cdrw samsung הדלקתי את המחשב והם לא מופיעים במחשב שלי המחשב עצמו מזהה אותם אבל כשראיתי מה כתוב בהתקן היה כתוב " וינדוס מזהה את מנהל ההתקן אבל לא את המיקום של החומרה..או משהו כזה(אני לא כותב מהמחשב שלי)" מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  19. יש לי בעיה המחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלום המחשב עצמו נדלק המאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס) קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזרים דרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים? ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  20. יש לי שתי מסכים בחיבור HDMI אחד 24 1920 1200 והשני 37 1920 1080 . שניהם הוציאו סאונד דרך הATI לא ביחד כמובן כשרציתי לשמוע במסך 37 אינץ פשוט חיביתי והדלקתי את מסך ה24 ואז ה37 קיבל סאונד. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדוט נט והקטאליסט לא העביר לי סאונד יותר ל37 אינץ. בעיה נוספת שהיתה גם לפני המסך ב 37 לא מופיע על כל המסך למה ? 1 שאלה יש דרך לשלוט בסאונד בשניהם ולמה הוא לא עובר יותר? 2 איך פותרים את בעית הרזולוציה כך שבמסך 37 החלון יהיה על כל המסך?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by nir2711,

שלום לכולם באת שאני משחק משחקים אחרי 10 דקות של משחק המשחק יוצא פשוט מקטין את עצמו . סוג הכרטיס 9600 gt

22. הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by Night_Crawler,

אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  24. Started by Capsula,

המסך של המחשב הנייד שלי (IBM) ננסדק\נשבר מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. Started by miki26,

יש לי לוח ABIT NF7S וחיברתי לו 256 MB של DDR רגיל עם מעבד 2400 AMD אתלון XP ומאיץ גרפי ישן של קריאטיב ועל המסך בהפעלה לא רואים כלום יש למישהו רעיון??

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים