עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום המחשב סלרון 733 מגה הרץ היה עושה בעיות שהמעבד מיתחמם כי לא היה מישחה טרמית הוא היה בגיע ל74 ואז ניתקע... אפילו שמפעילים סרט הוא היה ניתקע אז קניתי מישחה טצית והטמפ לא עולה על52מעלות... במאמץ... עכשיו הבעיה לא ניפתרה חשבתי שהסרט ניתקע ביגלל המעבד שהוא מתחמם אבל עכשיו שהוא קר זה אותה הבעיה גם שהוא קר!.... אולי כרטיס מסך מתחמם אז הוא תוקע את המחשב? גם עם כרטיס מסך אחר אותו הדבר לא עוזר... שאני מפעיל סרט אז יש צילצול ארוך בלי הפסקה וכלום לא זז גם העכבר לא זז אד שעושים ריסטרט עוד בעיה: ליפני ששמתי מישחה אז הייתי מנסה להפעיל את המשחק קונטר סטרייק 1.6 ובטעינה של המישחק גם היה ניתקע בלי צילצול רק ניתקע הוא ניתקע רק במפות מסויימות יש כמה מפות שעובדות חלק ויש שביכלל לא מ…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by shaharezra,

שלום חברים אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס בלוח הביוס הנוכחי הוא 0614 ואני מנסה לעדכן ל0711 עידכנתי כבר כמה פעמים ביוס בלוח הזה ואף פעם לא הייתה בעיה פשוט נכנס לביוס ומתוכו בוחר בתוכנת העידכון המובנת בתוכו EZ FLASH קוראים לה אני חושב בכל מקרה כרגע כשאני נכנס לתוכה היא עולה לשתי שניות ואז נשמעים שלוש ביפים מהירים והמחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי כמה פעמים מתוך מחשבה שזו תקלה ריגעית או משהו כזה. ניסיתי גם לאפס את הביוס הנוכחי כולל החזרת ההגדרות לדיפולט הוצאת הסוללה והשיטה עם הג'מפר. עדיין אותה תופעה מעצבנת. מישהו נתקל בזה ? או שיש רעיונות? תודה שחר עריכה: הסתדרתי. הבעיה נפתרה

3. Started by RoNeR,

קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים

4. Started by omricho,

עשיתי פוירמוט למחשב שלי והתקנתי WIN XP PRO SP2 והתקני הUSB שלי לא עובדים

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. Started by giladmichael,

הי לכולם, עד עכשיו עבדתי עם 2 זכרונות של 512 כל-אחד ב dual ddr - של adata (לצערי). עכשיו קניתי עוד שני זכרונות של 1gb כל אחד של סמסונג על מנת להגיע לסה"כ 3גב ram. הבעיה היא כזו... אם אני שם רק את הזכרונות הישנים - הכל עובד. אם אני שם רק את הזכרונות החדשים - הכל עובד. אם אני שם את שניהם - אני לא מצליח לעשות boot. הכל נתקע עוד לפני בדיקת הזכרון. האם יש מה לעשות או שפשוט לא ניתן לחבר אותם יחד בגלל שהם מחברות שונות? כמה הערות : * אני מדבר על ddr 400mhz cl3 * בדקתי, והmobo תומך בעד 4גב זכרון אשמח לעזרה, תודה! גלעד

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by redead,

הרצתי סריקה עם התוכנה היעודית של WESTERN DIGITAL על הרדיסק בלפטופ וזה מה שקיבלתי. במה מדובר?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה

8. לא ברור לי איפה הבעיה. אם זה בדיסקים או כונן. יש דיסקים שכשמעלים אותם - פשוט כתוב שהכונן לא מוצא שום דיסק בכונן - או שכביכול הוא קורא את הדיסק אבל אין בו כלום (למרות שהמחשב גם אומר שהוא 100% תפוסה מלא) זה לא תמיד - לפעמים המשב כן קורא מה יש בדיסק. שוב - לא ברור לי מתי לא הצלחתי להבין. הכונן זה :NEC DVD RW ND-3550A איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת שהכונן תקין ? נתקלתי באפשרות בNERO של NERO INFO TOOL וכתוב שם ש ASPI instalation is corruptedץ מה זה אומר אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by a_halachmi,

לאחרונה יש לי הרבה מסכים כחולים במשחקים קובץ המינידאמפ מצורף [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. Started by RonenIL,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של ג'יגה בייט 945P PRO משום מה בזמן האחרון יש לי מן ירידות ועליות בסאונד כשאני שומע MP3. משהו מוזר מאוד קורה לי במחשב כי גם מהירות ההורדה שלי ירדה פלאים, לדוגמא בIRC לא הייתי מוריד פחות מ-50-60 ועכשי ואני לא עובר את ה- 10 יש לציין כי אין לי ראוטר , יש לי מודם רשת כחול של בזק הרגיל, פיירוול של ווינדוס רגיל עם קרספסקי וזה הכל. אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי פתרון לבעיות.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by the kon,

אתמול הופיע לי פעם ראשונה מסך כחול (WINXP) אחרי שהמחשב היה תקוע מספר דקות-דבר שלא קורה הרבה.. כמו כן היום בבוקר קמתי כשהמחשב עשה לעצמו ריסטארט או משהו בסגנון והוא היה תקוע בשלבי האתחול כשהוא כותב שאין כוננים מחוברים אחרי כמה אתחולים המחשב עלה.. האם זה מעיד על תקלה שבדרך ואם כן של מה? המחשב הוא בן 4 בערך מפרט חלקי p3.2 1G DDR2 וד.קשיח של WD בן 4 שנים

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by harur,
    • 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by the kooks,

היי לפני כמה דקות השמעתי שירים בנגן שלי מדיה פליר כרגיל ופיתאום באמצע השיר הוא לא השמיע כלום בדקתי שיר אחר וגם אין כל בדקתי את החיבורים הכול בסדר שום דבר לא היה על השקט גם במדיה עכשיו אחרי 10 דקות הורדתי נגן אחר ויש קל במחשב אבל המדיה פליר עדין לא פועל ואני מעדיף אותו איך אני מתקין מחשב/מתקן את הביעה וממה זה יכול להגרם ? :'(

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by ofir667,

פירמטתי עכשיו את המחשב ויש דרייבר אחד שאני לא מצליח להתקין... כתוב לי בתוכנה DRIVER GENIUS שהוא לא מחובר! הדרייבר הזה: Microsoft UAA Function Driver for high definition Audio - Adi 1986 ניסיתי להתקין SoundMAX ADI1986A Audio Driver וזה כותב לי: the audio driver files do not support your computer hardware מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. Started by bondi,

עשיתי למישהו ג'סטה בלפרמט את המחשב בחינם קיצר שבאתי לקחת את הסידירום שלי פתאום התכבה המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו מופיע לי במסך ההתחלתי שמופיע הכוכב הזה הצהוב מופיע לי השגיאה הבאה וככה זה נעצר ואי אפשר להיכנס לביוס ולא כלום השגיאה: AWARD plug and play BIOS Extension V1.0A חייב את עזרתכם בדחיפות מחר יום שישי אם יש בעיה אני חייב לקנות ת'חלק

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by RedHawk4,

דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by uriya,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by roylu,

כרטיס המסך הוא 7600gt extreme של leadtek הבעיה היא כאשר אני לוחץ כפתור ימני על משהו המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר ניסיתי להחליף דרווירים להכי חדש ועדין אני יודע שזה הדרוויר כי בדקתי הורדתי את הדרוויר שלו אין בעיה אבל שאני מחזיר אותו יש בעיה עם למישהו יש רעיון

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. שלום נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, הייתי עובד על windows xp pro 2002 והמודם עובד 100% אבל כשעשיתי פירמוט והתקנתי Windows XP Pro SP2 May 2007 נתקלתי בבעיה מוזרה הוינדוז לא מזהה את ה- ADSL MODEM יש לי כמובן את תקליטור ההתקנה של המודם אבל ברגע שאני מפעיל Setup.exe מציג לי הודעה שגיאה שהוא לא לא יכול להפעיל את הדרייבר מוזר מאוד למרות שזאת windows sp2 וגם לא מצליח לזהות את המודם

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. שלום אנשים! אני צריך עזרה דחוף לפני שאני ניגש למעבדה אולי מישהו פה יאיר את עיניי.. אתמול בערב במהלך עבודה על המחשב פתאום הוא כבה לגמרי, ועשה restart. ומאותו רגע והלאה הוא מגיע למסך הפתיחה של המחשב מראה את כל הנתונים mem check וכל זה ונתקע שם. לא ממשיך הלאה. כשאני לוחץ del כדי שייכנס ל-bios הוא לא מגיב. כשאני עושה שוב restart ולא עוזב את ה-del אז הוא אומר entering bios או משהו כזה ונתקע, כלומר המסך של ה-bios אפילו לא עולה. ניסיתי לעשות מס' פעולות כמו להוציא מהחשמל 10 דק' להוציא את הבטריה cmos לעשר דק', לנתק הארד-דיסק, עכבר, מקלדת... אפילו שיניתי slot לזיכרון (יש 4 הכנסתי אותו לאחד אחר) - במחשבה שאולי ככה אני אפתור את הבעיה אבל זה לא עוזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ה…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. מחקתי את המחשב והתקנתי ווינדוס חדש שמעתי שיש תוכנות ש"עוקבות" אחרי כל ההתקנות ויכולות לנקות את כל הזבל שנצבר בווינדוס אחרי כמה חודשים מישהו מכיר משו כזה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by simona227,

קניתי לבן שלי כמה משחקים שדורשים כנראה לעדכן דרייברים של תצוגה וקול ניסיתי להוריד NVIDIA אך לקראת סוף ההתקנה הוא לא נפתח ודורש לסגור את המשך ההתקנה מה עושים דחוףףףףף!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.