תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב והמחשב קופא וקורס בזמן משחקים מדובר במפרט הבא לוח אם MSI B550M MORTAR WIFI מעבד AMD RYZEN 7 5800X כרטיס מסך GIGABYTE AMD Radeon RX 6600 XT 8GB הכרטיס הוחלף מדגם אחר שגם שם הייתה התקלה. זכרונות ראם corsair 3600MHz 16gbx2 גרסת ביוס הכי עדכנית בנוסף קיים דוח שגיאות של תוכנת WHOCRASHED אם קיים שאלות נוספות שיעזרו לפטור את התקלה אשמח לענות עליהן.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום.. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הדיסקים שלי והמדיה פלייר פתוח הוא ישר מנגן את המוזיקה מהדיסק אוטומטית. כיצד אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בתופעה שאחרי התקנת המערכת (XP PRO עם SERVICE PACK 2) תוך כדי עבודה המסך מתמלא בפסים ירוקים / שחורים / או כל צבע אחר ולא ניתן להמשיך לעבוד על המחשב , לפעמים לאחר ריסט זה מסתדר למשך שעה-שעתיים-שבע ואז חוזר שוב ולפעמים לא ניתן בכלל להמשיך לעבוד על המחשב ובכל פעם שהמחשב מגיע ל XP המסך מתמלא פסים בשלל צבעים. * ניסיתי לעשות עדכוני ביוס * עדכנתי דרייברים * הדבר היחידי שעזר זה החלפת לוח אך הבעיה חזרה בלוחות נוספים (12 לוחות מתוך 20 אותה תופעה) מפרט : AMD SEMPRON 3100 K8VM800M REV 2.X 512MB TAKEMS W.D 80 SATA מישהו מכיר או שמע ? תודה ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
צריך להגדיר בביוס משהו? צריך לעשות משהו בשביל שהזכרונות יעבדו ב DUAL? (אחרי שהם מחוברים במקום הנכון וכמובן אמורים לעבוד בדואל)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
זה קורה לי רק כשאני משתמש בכבלים מאריכים. תמיד השתמשתי בהם ואני לא מבין איך זה יכול להיות שקט ופתאום חזק??? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לא פעם שאלתי אותה ואין עונה בשום פורום , אני רואה סימן שאלה במנהל התקנים תחת השם other device ומתחתו pci simle communction controller ,בדקתי גם על ידי everest home כנ"ל . יתכן וכך אני חושב שאולי זה מודם 56k אולי בעיה בהגדרות ה irq במודם ,או אולי בסלוט בחיבור למרות שבדקתי או אולי אני צריך להוציא ולהכניס תכרטיס והמערכת תגדיר אותו מחדש טוב אני לא יודע וזאת תעלומה אולי למישהו יש הסבר מקווה לתשובה ותודה מראש יניב אלי לציין שיש לי xp sp2 באנגלית
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בערך במחיר 7000 ש"ח עכשיו בחנות שאלו אותי אם אני רוצה כולל הרכבה או לא הבדל של 150 ש"ח עכשיו אני לפני עשר שנים למדתי קורס של טכנאי PC ויש לי ניסיון בהרכבה של מחשבים זה כמו "לגו" ואחר כך לפרמט ולהתקין את ה- WINDOWS עכשיו זה נכון גם לגבי המחשבים החדשים או שצריך להגדיר דברים נוספים חוץ מלהרכיב ולפרמט את המחשב? (שמעתי משהו כמו עדכוני ביוס וכאלה) תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב מסוג: Asus vivobook s513e המחשב ברשותי כשנתיים והסוללה שלו הפסיקה להיטען (גם MyAsus App מדווחת על תקלה בסוללה). הזמנתי סוללה חדשה, במשך כשלושה חודשים היא עבדה ועכשיו גם היא הפסיקה להיטען. (מטען מקורי) יש לציין כי השימוש שלי במחשב הוא לא יום יומי ויכול לעבוד שבועיים + בלי שאני טוען או משתמש במחשב. יש למישהו מושג מה יכול מקור הבעיה להיות? כי נראה מוזר שאותו המקרה קרה גם בסוללה החדשה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
This device cannot start. (Code 10 השורה הזאת רשומה לי בDEVICE MANAGER אני מנסה להסיר ולהתקין את הדרייברים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. דרך אגב הכרטיס מסך הוא 6600gt אם זה משנה משהו..... windows xp sp2 תודה :s05:
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 אני מעוניין להוסיף כרטיס זיכרון של 512M? אבקש המלצה על כרטיס מתאים למערכת שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
משהו יכול בבקשה לפרש לי מה הקובץ Dmp הזה אומר... ההודעה שנשלחת היא 0X0000008 בליווי מסך כחול כמובן.... מצורף קובץ מינידמפ... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
כרטיס מסך - GForce FX 5200 של NVIDIA כל פעם אני מפעיל משחק או כל דבר שמשתמש בכרטיס מסך המשחק הולך בקטעים. בסוף המשחק יוצא וכתוב הודעה - דרוש חומרת האצה גרפית או משהו כזה....hardware graphic accelerator מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי מעבד של: PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT וניסיתי לפרק את המעבד לניקיון, ולא הבנתי איך. אחרי שאני משחרר את התופסנים הלבנים שיש לו, חיפשתי כפתור או משהו ולא מצאתי. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה לי בעיות. אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הוא נדלק, אבל שום דבר מעבר לכך. המאווררים עובדים על המקסימום והוא משמיע את הצפצוף שהוא משמיע בד"כ פעם בודדת, מספר פעמים בחלוקה לא אחידה. פעם פשוט הייתי אותו מהחשמל, מוציא את הבטרייה של הביוס, לוחץ מספר פעמים על לחצן ההפעלה, מרכיב הכול מחדש והוא עבד. עכשיו זה כבר לא מצליח. הוא לא עולה אפילו למסך הראשוני - המסך פשוט שחור. ממה זה יכול להיגרם? זיכרון? לוח-אם? הארד-דיסק? אני באמת אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה, כי כרגע אני תקוע עם מחשב מאוד מאוד מעאפן ואני די צריך לסיים כל מיני דברים למחר לבי"ס, דברים שנמצאים על המחשב השני. בתודה מראש ___________________________________________________________________…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מוריד קובץ גדול מהאינטרנט לאחר כמה דקות ההורדה קופאת ואז צריך להתחיל אותה מחדש. הבעיה גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס. אשמח לעזרה תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני צופה בהאבקות במדייה פלייר ותמיד במחשב החדש הוא איטי שאני צופה או אחרי זה וזה מצריך ממני לעשות הפעלה מחדש למחשב החדש שלי(בן שבוע)הוא גם עשה את פעמיים שאני מוריד האבקות... מה לא טוב?מישהו יכול לעזור לי אני לא רוצה להרוס את המחשב החדש... יש בהם אוליי וירוסים ככה שאני לא יוריד יותר? אוליי להוריד תוכנה אחרת? מה יכול לעזור? תודה רבה ותענו לי הרבה... ביי ותודה!זה חשוב מאוד כי אני לא יכול בלי האבקות(WWE)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-