עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofir667,

פירמטתי עכשיו את המחשב ויש דרייבר אחד שאני לא מצליח להתקין... כתוב לי בתוכנה DRIVER GENIUS שהוא לא מחובר! הדרייבר הזה: Microsoft UAA Function Driver for high definition Audio - Adi 1986 ניסיתי להתקין SoundMAX ADI1986A Audio Driver וזה כותב לי: the audio driver files do not support your computer hardware מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. יש לי מחשב חדש לוח אם gigabyte GA-8I945P-G ודיסק קשיח wd sata 160 giga יש 3 מחיצות c: 37 giga d: 110 giga e: 5 giga על ה-c מותקן xp .רציתי להתקין על הE ווינדוס 2000 לאחר השלב הראשון שהוא מעתיק קבצים אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא קובץ בשם ntoskrnl כשאני בודק את המחיצה אני רואה שהוא ריק לחלוטין כאילו שהוא לא נגע בו מה הבעיה(ניסיתי להתקין במחיצה הזו win98 והוא הצליח להתקין חלקית. יש עם win98 בעיה אחרת , שהלוח לו תומך בו) תודה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by RedHawk4,

דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן? תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. Started by roy81,

המחשב שלי מחובר לסטריאו.. אין בכלל סאונד שיוצא מהרמקולים. כל החיבורים תקינים (כולל כבל ) וכאשר אני מחבר אוזניות למחשב - אני כן שומע. כל נושא ההגדרות בsoundmax גם פחות או יותר מיציתי.. אם יש לכם עוד רעיונות איפה עוד יכולה להיות הבעיה.. כל נושא הכרטיס קול - לא ממש מבין בזה.. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. שלום לכולם. מפרט המחשב: (i7 8700k (oc 4.9 ram 16 gb 3000mhz z370 asus maximus x hero rtx 4080 16GB samsong 850 evo ssd 500 gb corsair rm 750x 80plus gold אני החלפתי כרטיס מסך מ1080TI לRTX 4080 וראיתי שיש לי ביצועים נמוכים במשחקים, לאחר שקראתי באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים שהמעבד יוצר באטלנק לכרטיס מסך אבל בדקתי ובכל המשחקים אף אחד מהליבות של המעבד לא עובר את ה80%(אולי ראיתי פעמיים בPUBG שימוש של 90% של אחת הליבות וזהו) והכרטיס מסך יושב ברוב הזמן על 60 % ניצול( זה משתנה ממשחק למשחק). נסיתי לעשות פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס 11,עידכנתי את הביוס,עידכנתי את כל הדייברים,עשיתי אוברקלוק,שיניתי כל מיני הגדרות בווינדוס או…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by boom!,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת, המחשב שלי "מתעלם" מכונני הדיסקים שלי(צורב וכונן דיוידי רגיל), יום אחד פתחתי את ה"המחשב שלי" וגיליתי שרק הכונן דיסקטים שלי נמצא, ניסיתי כל מני דברים דרך המנהל התקנים ושום דבר לא עזר, ניסיתי לנתק את הכבל ide שלהם ולהדליק מחדש וזה גם לא עובד, אין לי מושג מה לעשות... בבקשה תעזרו לי... ??? ???

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. אני מפעיל את המחשב הקול עובד כמו שצריך יש את הצליל הרגיל של הוינדוס (xp) אני אפילו מצליח להפעיל לכמה שניות את הוינאמפ לדוגמה אבל אחרי זה הקול נעלם וכשאני פותח את volume control או כלי אחר דומה הוא לא מזהה אצלי שום כרטיס קול למרות שמחינת הדריברים וזה אין שום שינוי וגם אני לא עשיתי שום שינוי בימים האחרונים (רק היום הבעיה הזאת קרתה לי) וניסיתי להתקין מחדש את הדריבר

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by AstrixX,

טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …

9. Started by yaniv12573,

לא פעם שאלתי אותה ואין עונה בשום פורום , אני רואה סימן שאלה במנהל התקנים תחת השם other device ומתחתו pci simle communction controller ,בדקתי גם על ידי everest home כנ"ל . יתכן וכך אני חושב שאולי זה מודם 56k אולי בעיה בהגדרות ה irq במודם ,או אולי בסלוט בחיבור למרות שבדקתי או אולי אני צריך להוציא ולהכניס תכרטיס והמערכת תגדיר אותו מחדש טוב אני לא יודע וזאת תעלומה אולי למישהו יש הסבר מקווה לתשובה ותודה מראש יניב אלי לציין שיש לי xp sp2 באנגלית

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by shoomil,

אפשר להרכיב HARD DISC עם עוד HARD DISC שיש לי במחשב ? אם כן אז איך ? ??? תוווווווווווווווווווודה . . .

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  11. המחשב לא מזהה הארד דיסק כשההתקנה מתחילה. הבנתי שאני צריך להתקין דרייבר ל SATA של INTEL אבל אני לא יודע בידיוק מה אני צריך להוריד ואיך... ואיך להפעיל את זה... הלוח אם שלי הוא 965 של אינטל וההארד דיסק שלי הוא WDC אם זה יהיה חשוב אני יוסיף גם את הדגם... תודה...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by johnyG,

שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.

13. Started by Capsula,

המסך של המחשב הנייד שלי (IBM) ננסדק\נשבר מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  14. Started by skyline,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבוע, אם זה משנה המפרט אז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 465.00 ¤ 1 465 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 215.00 ¤ 1 215 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 790.00 ¤ 1 790 ¤ 3 8387 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 8732 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 583.00 ¤ 1 583 ¤ 5 8650 Corsair VS2GBKIT533D2 (2x1024MB) DDR-II 533 Value Memory 1270.00 ¤ 1 1270 ¤ 6 8414 Albatron Geforce 7900GT Super High 450 PCX 256MB 256Bit Video Card ואחי הגדול הרכיב לי את המערכת. המחשב קרא את הכונן רגיל, ופתאום לפני …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. Started by pavelr,

אתמול קיבלתי מחשב חדש, וכמובן ישר בדקתי את הרכיבים והטמפרטורות שלהם (באמצעות everest): [ כמו שאתם יכולים לראות, במצב מנוחה המעבד (3800x2) בטמפרטורה 28 מעלות, לוח האם על 41, הארדדיסק על 34, שכל זה נראה לי די נורמלי. אבל 60 מעלות בכרטיס מסך במנוחה??? הרכיבים האלקטרוניים לא אמורים להפגע מטמפרטורות כאלה? כרטיס המסך הוא Leadtek PX7600GT Extreme. לגבי המארז לא צריכות להיות בעיות כנראה - מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים של 120 מ"מ.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by et_gershon,

טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. שבוע טוב, יש לי במחשב בעיה שאחת לשבועיים בערך המחשב עובד מצויין ואז פתאום או נתקע או מסך כחול מהיר ואז מאתחל את עצמו ואז כשהוא עולה המחשב מציג הודעה שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא מציג שהוא לא מצליחה לעשות BOOT... כל פעם שזה קורה או שאני נאלץ להתקין מחדש את הווינדוס וזה מסתדר או שאני משנה בביוס את ההגדרות של הBOOT ומשחק איתם קצת ואז פתאום הוא מזהה את ההארד והכל כרגיל... ההארד דיסק מחובר ב SATA זהו הארד דיסק חדש של SEAGATE שחשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק אבל הוא נשלח למעבדה וגם הוחלף לחדש ושוב פעם נבדק ונאמר שהכל תקין איתו.. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכל הבלאגן הזה? חשבתי שאולי הביוס פתאום נופל או משו כזה ואז פתאום אין לו זיהויי של הרכיבים או משהו בסגנון, תודה לעוזרים!

18. Started by אדלרון,

קלתי במשהו מוזר, המחשב אינו מזהה USB DOK , הוא מזהה שיש התקן כלשהו (והשם של ההתקן) אך שלוחצים על הICON של הכונן הוא בעצם אינו קיים. בנוסף , יש DVD SATA , המחשב מזהה שיש דיסק (לפי האייקון) אך לא תוכן.(לא שם הדיסק ולא התוכן). דרייברים המותקנים הם מהדיסק המקורי ומערכת ההפעלה XP SP2 תודה אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  19. MSI NEO2-S לוח 2.4 מעבד צורב,סידי כ.מסך גיפה 5200 דידיאר 1 256X2 מאוורר מאחורי,על הציפסט כרטיס רשת והרד דיסק 80 GB

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. איך אני יכול להוריד ממני את התראת האבטחה של וינדוס?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. אז ככה המחשב הוא של IBM כולו כולל הלוח הבעיה היא שאני מנסה לחבר לו צורב הצורב עובד ולאחר ריסטרט או כיבוי הוא לא עובד מה עושים??? דרך אגב ההרד דיסק SATA ניסיתי להחליף צמה, נסיתי להפעיל רק את הצורב בלי הסי די , אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות . לפי דעתי זה איזה טריק של IBM אם מישהו נתקל בתקלה אני מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by felix098,

שלום חברים החלטתי לשדרג את המחשב אז קניתי 2 סלוטים של400HZ Kingston 512MB במחשב שלי היה A-data 256 X2 לוח אם asus p4s800d עכשיו לבעיה : כשאני מכניס את הזכרונות חדשים ביחד עם הישנים המחשב נדלק אבל לא מופיע כלום במסך אבל אם אני מוציא את הישנים ושם את החדשים הכל עובד .. ניסיתי את המצבים הבאים המיקום DIMM A1 B1 (זכרון חדש) , DIMM a2 b2 (זכרון ישן) = לא עובד dimm a2 b2 זכרון חדש - עובד (אבל בלי הישן) בקיצור ניסיתי את כל המצבים ובדקתי שכל הזכרונות תקינים אבל אני לא מצליח להפעיל את המחשב שיהיה לי 1.5GB זכרון אולי זה משהו שצריך להגדיר ב BIOS ? אם אתם יודעים את התשובה אנא עזרו לי בתודה מראש פליקס

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  23. שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by כיפה 669,

יש לי כרטיס מסך:(GeForce FX 5700LE (256 MB) חיברתי הכול אני רואה בטלויזה תמונה קרובה למה שיש במחשב אבל מאוד קופצת ןקשה לראות ברור .. סרט אני לא מצליח לראות בכלל.. מה אני עושה כדיי שאני יוכל לראות סרט דרך המחשב בטלויזיה???

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by most,

שלום, חבר שלי קנה מחשב מ KSP עם מפרט שהרכבתי לו. KSP התקינו לו XP HOME מקורי בעברית התקנתי לו כמה תוכנות שימושיות וביינהם NOD32 , NERO,WINRAR, BSPLAYER, OFFICE , את מצלמת האינטרנט, דרייברים של מסך SUMSUNG 731BF, קודקים של CCCP. האם ייתכן שאחת התוכנות גורמת לבעיית תקיעת המחשב (FREEZ) ד"א העכבר זז בזמן שיש פריז ניתן לצאת מזה רק ע"י ריסטארט

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.