תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צופה בהאבקות במדייה פלייר ותמיד במחשב החדש הוא איטי שאני צופה או אחרי זה וזה מצריך ממני לעשות הפעלה מחדש למחשב החדש שלי(בן שבוע)הוא גם עשה את פעמיים שאני מוריד האבקות... מה לא טוב?מישהו יכול לעזור לי אני לא רוצה להרוס את המחשב החדש... יש בהם אוליי וירוסים ככה שאני לא יוריד יותר? אוליי להוריד תוכנה אחרת? מה יכול לעזור? תודה רבה ותענו לי הרבה... ביי ותודה!זה חשוב מאוד כי אני לא יכול בלי האבקות(WWE)
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל בין הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בסדר רק אני לא יודע איך ניפטרים מהשוליים שיש בצדדים יש איזה תוכנה או משהו כי רואים שוליים בצבע שחור מהצדדים של הטלויזיה הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 2 עם TV OUT תודה יקיר
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, המחשב החדש שלי מסרב להידלק, ואני חושד שהבעיה היא בלוח האם שלי - Gigabyte GA-K8NF-9 (שאר המפרט בסוף ההודעה). בהתחלה לא היו שום בעיות, אבל לאחרונה הוא היה מגיב ללחיצה על כפתור ההפעלה רק כעבור מספר דקות. עכשיו הוא אינו מגיב בכלל ולא מראה שום סימן חיים כשאני מנסה להפעיל אותו - הנוריות לא נדלקות, והמאווררים לא מופעלים - כלום. החלפתי את הספק, וגם ניסיתי לנתק את הכוננים מהלוח אם, אבל שום דבר לא עזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה עם ה-GA-K8NF-9? האם יש למישהו עצות לפתרון? (מעבר לפתרון המייגע של לשלוח את הלוח אם בחזרה לחנות) בתודה מראש, g8byond המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon64 3.00 GHz Venice לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme ספק ThermalTake Pure Powe…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
טוב. קניתי מחשב חדש המפרט הולך ככה: לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד Core 2 Duo E6300 ספק Jsp-Tech 420W כ. מסך GeForce 7900GS Asus זכרון 2x512mb 667Mhz DDR2 Twinmos דיסק קשיח Maxtor 80gb Sata2 הרכבתי אותו לבד אבל יש לי ניסיון רב ואני לא סבור שהבעיה בהרכבה. התקנתי Windows XP והמחשב קורס מדי פעם עם מסכים כחולים באופן אקראי. :-\ דבר ראשון הרצתי בדיקת Memtest86+ ואכן יש בעיה בשני הDimm-ים של הזכרון בכתובות גבוהות באופן עקבי. כל Dimm לחוד. לקחתי את הDimm-ים למחשב של חבר והם עוברים שם Memtest בהצלחה. כל המאווררים עובדים, הטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה. האם זה אומר באופן חד משמעי שהבעיה בלוח אם? או שזה עדיין יכול להיות במעבד\ספק? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אהלן לפני מספר ימים כתבתי פה הודעה ובה רשמתי שקיבלתי מחשב חדש, והתייעצתי בנוגע לכמה נושאים. צצה בעיה - ביום ראשון בבוקר באתי להדליק את המחשב, אך כאשר הווינדוס הטעין את עצמו (XP PRO SP2), הוא נתקע באמצע (כאשר המסך שחור, ויש רק לוגו של ווינדוס ומתחת שורה שמראה LOADING). פשוט השורה של הLOADING הפסיקה לזוז, כמו שהיא אמורה לעשות. כעבור מספר שעות המחשב הצליח לפעול ... הבאתי אותו למעבדה שרכשתי ממנה את המחשב, אך במידה ולא היה נמצאת בעיה בחומרה הייתי צריך לשלם 250 שקל. הומלץ לי להתקין מחדש את הווינדוס, ולפני כן לפרמט הכל. עשיתי זאת, ובאמת באותו היום עבד המחשב ללא בעיות, אך הבוקר - כשבאתי להדליק את המחשב, הווינדוס כבר עלה לגמרי והגיע לדסקטופ - וכעבור כמה שניות שמעתי רשרוש כלשהו מ…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני בן כשנה (כולל כל רכיביו הפנימיים). היום הוא פעל כרגיל, עזבתי אותו לכמה דקות, כשחזרתי המסך היה חשוך ולא הייתה אפשרות לעשות אתחול עם הכפתור RESET. לאחר כיבוי והדלקה מחדש, המחשב אף לא עושה SELF TEST, ולראייה לא שומעים את הצפצוף הרגיל. לאחר פירוק כרטיס המסך גיליתי שהמאוורר של הכרטיס תקוע. תיקנתי אותו ע"י שימון והמאוור חזר לפעול ולמרות זאת המצב נשאר כפי שהיה. על פי הסימנים זה נראה כמו בעיה בכרטיס מסך או לוח אם. כיצד ניתן לאמת איזה רכיב כשל? האם יש סיכויי שמדובר ברכיב אחר או בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסק AUDIO לרכב גם אם זה ב-CD-R או ב-CD-RW יש קפיצות בשירים מסויימים בדיוק באותו המקום בשיר אבל בדיוק. עכשיו השירים במחשב שלי עובדים פיקס ולא קופצים ככה שזאת לא הבעיה. יש לי צורב לייטאון וצורב DVD פיוניר ובצריבות של שניהם בהעיה הזאת,ושוב אני חוזר זה נכון לגבי גם דיסקים חדשים לגמריי וגם ישנים יותר ואני צורב במהירויות נמוכות בד"כ של X4 או X8-X12. מה יכולה להיות הבעיה כי זה כבר משגע אותי,למה השירים המסויימים הללו קופצים בדיוק באותה הנק'???
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, בלוח אם שלי (gigabyte ds 4) יש חריץ לזכרון שלא מזהה שום זכרון ששמים לו, מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל היא לא, לפני כמה ימים הוא זיהה זכרון אבל אחרי שכיביתי את המחשב והפעלתי שוב למחרת הוא שוב לא זיהה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אממ אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של המחשב, פתאום הוא לא מזהה כוננים,כאשר אני מחשב צורב המחשב לא עולה וכאשר אני מוציא אותו המחדב עולה (רצוי לציין שהתורב לא פועל בכלל והנורה לא נדלקת!!!) אממ הכוננן הזה טוב ונוסה על מחשב אחר כך שהכונן תקין וגם הבורד תקין! מישהו יודע מה הבעיה שלו? תודה רבה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לאחר הדלקת המחשב הכונן הקשיח עושה נותן רעשים בקצב מתוזמן (לא צפצופים אבל מעיין קליקים כאלו). הדבר קרה לאחר שהתקנתי איזה משחק מחשב גדול, עשיתי ריסטרט כנדרש ואז זה קרה. המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח והכונן מגיב ב"קליקים" בקצב מדוד. האם אפשר לנסות לסדר זאת בעזרת תוכנה מסוימת? או שזו בעיה מכנית והכונן מת? שמעתי על כל מיני תוכנות לסידור BAD SEKTORS - האם אלו יכולות להיות פתרון למצב? המחשב של הילד ואין לי תשובות בשבילו למה המחשב לא עובד לכן אשמח על כל עזרה. כונן קשיח- IBM DESKSTAR 40 GB
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם זה סביר שמייד אחרי אתחול כבר יש שימוש ב 180 מ"ב ווינדוס xp כמובן
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה מסכים כחולים במשחקים קובץ המינידאמפ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד שלקחתי ממנו את ההארד דיסק , היה בתוכו וינדאוס 98 עכשיו רציתי להתקין XP עליו ולשים אותו במחשב חדש יותר הבעיה היא שאני שם אותו במחשב החדש הפנטיום 4 הוא לא קורא את ההארד דיסק.כלומר אני שם את הדיסק של הווינדאוס XP כדי להתקין אותו ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מזה את ההארד דיסק. הקטע הוא שבBIOS אני רואה יפה מאוד שהוא מזהה את ההארד דיסק. יש למישהו רעיון איך אני יכול להתקין את הXP?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך geforce 7600 GT 256 של gigabyte עכשיו... הוא לא נותן לי את שיא הביצועים שלו... בדקתי אצל חבר שלי שיש לא geforece 7600 GT של MSI למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לאחי צורב וגם כונן קורא dvd מסוג lg. שני הכוננים לא מזהים דיסקים מכל הסוגים(גם צרובים וגם אורגינאלים). יש לציין שמידי פעם חוזרים הכוננים לקרוא ואח"כ שוב לא קוראים. מה לדעתכם הבעיה? יש עיצות מיוחדות? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-