תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מדובר על נייד LENOVO 3000 N100 1. איך אפשר לכבות את המסך באופן יזום (בלי לכבות את המחשב) 2. למחשב יש יציאת SVIDEO, כאשר חיברתי את זה לטלויזיה (SVIDEO TO SCART), אני רואה תמונה אבל בשחור לבן, מדוע ? איך אני מתקן את זה שיראו צבע ?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח של 250GB שהיה מחולק לC וD רציתי לעשות גיבוי לנתונים בD אז חיברתי דיסק קשיח נוסף של 80GB והיה עליו מערכת הפעלה XP כעת נוצר לי מצב שין לי גישה לD ונוסף לי חלק שנקרא UNALLOCATED איך אני משחזר את כל הנתונים החשובם שהיו לי בD? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שולם לכולם כאשר אני שומע מוזיקה באוזניות או רמקולים אני שומע פף פף כזה לא יודע למה! עכשיו זה קורה כאשר אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן! ושהוא מנותק יש צליל נקי בלי הפרעות כאלו או אחרות ברקע. ניסתי לראות אולי הבעיה באוזניות במחשב אחר ושומעים צליל נקי בלי הפרעות מה עושים במצב כזה ? עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול! הלוח אם שלי הוא Intel 965WH win XP proffesional 32BIT מיש שמוצא דרייבר או פתרון שיענה זה דחוף לי אנשים!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי מחשב חדש, וכמובן ישר בדקתי את הרכיבים והטמפרטורות שלהם (באמצעות everest): [ כמו שאתם יכולים לראות, במצב מנוחה המעבד (3800x2) בטמפרטורה 28 מעלות, לוח האם על 41, הארדדיסק על 34, שכל זה נראה לי די נורמלי. אבל 60 מעלות בכרטיס מסך במנוחה??? הרכיבים האלקטרוניים לא אמורים להפגע מטמפרטורות כאלה? כרטיס המסך הוא Leadtek PX7600GT Extreme. לגבי המארז לא צריכות להיות בעיות כנראה - מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים של 120 מ"מ.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן, הבעיה היא במחשב נייד HP Pavillion DV5203ea (אם ההודעה בפורום הלא נכון , אודה אם תועבר). בכל אופן, הענין הוא כזה: המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP Home Edition בעברית רחמנא ליצלן ועם דיסקים ל"שחזור". ז"א אם קרה משהו - יש אפשרות להחזיר את המערכת לתצורה הרגילה שלה שבה המערכת הנ"ל מותקנת עם דרייברים והכל עובד פיקס. אני התקנתי XP Pro ויש לי בעיה עם הדרייברים. למה ? כי אין דיסק של דרייברים מסודר. על C אפשר למצוא ספריה בשם SWSETUP אשר מכילה כפי הנראה את כל הדרייבים בתיקיות התואמות את השמות. הצלחתי להסתדר עם הדרייברים של הכרטיס מסך, רשת חוטית, WiFi ועוד כמה שטויות אבל נשארתי עם 2 בעיות : נשאר התקן בDevice Manager בשם PCI Device שאני לא מצליח למצוא לו אף דרייבר. לא באותה תיקיה ה…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תגידו לוח אם asus p5w dh deluxe וכרטיס מסך 8800 gts יכנסו במארז antec p190 ??
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יעשיתי גיבוי ב NORTON GHOST 9 ל PARTITION של מערכת ההפעלה שלי ( WINXP) עכשיו ניסיתי לעשות RESTORE . ה WINDOWS עלה ואז נתקע לי על המסך של העליה התכלת (ממש לפני ה LOGIN) כל עזרה תתקבל בברכה ( אני לא רוצה לעבור את חווית התקנת ה WINDOWS שוב.... החיים קצרים מדי)
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי במחשב כ.מ 1950XTX של ספיר אם זה משנה והוא עבד מצויין עד שחיברתי למחשב את הMP3 החדש שקניתי ומשם המחשב נתקע (חשבתי שזה די הגיוני כי זה הבטא של הויסטא והיא תמיד נקעת אחרי שהמחשב היה בהמתנה...) אז עשיתי ריסטרט וםתאום אין מסך... אז חיברתי לכרטיס הO\B ואני עובד דרכו עכשיו כשה1950 XTX לא מזוהה... לא יודע מה קרה לא נגעתי בכרטיס וכשמפעילים את המחשב הוא עושה סימני חיים(יש אור אדום שנדלק על הכרטיס שמפעילילם זה תמיד היה ככה....) אשמח לעזרה עמית
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, השבוע קניתי מחשב חדש, המפרט מבוסס של לוח MSI 965P Neo, ספק Ezcool 350Watt Real, מעבד Conroe E6600 וזיכרון Kingstone 2GB DDR2 667Mhz. עד כאן הכל טוב, נוצרה בעיה שאני פותח את המחשב שכל חיבורי הUSB מחוברים אז הוא לא עולה, הוא מגיע לשורה בביוס שמזהה איזה מעבד יש לי ומשם הוא נתקע. כאשר אני מנתק את כל חיבורי אתUSB (לפחות את רובם שזה כולל בעצם 2Hub's שאליהם מחובר סורק, מדפסת, כבל איפוד, כבל סנכרון לפוקט פי סי ועכבר.) ומפעיל מחדש את המחשב הכל עולה סטנדרתי. לאחר שהמחשב ממשיך לרוץ אני מחבר מחדש את החיבורים ואין תקלות. יש לציין שהבעיה קורת שהמחשב "קר" ולאחר לילה שהיה סגור בו. לפי מה שהספקתי לבדוק עד כה אם המחשב "חם" ועובד לפות מספר שעות אז כאשר אני מפעיל אותו מ…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד שהוא 2 מגה קאש באפשר ואחר שהוא 8 מגה.. נכון לעכשיו המערכת הפעלה יושבת לי על הדיסק קשיח שהוא 2 מגה באפר השאלה היא אם אני מחליף מקומות בין 2 הארדיסקים ומתקין מערכת הפעלה על הארדיסק של ה8 מגה באפר האם יהיה שיפור כלשהו בביצועים או שיפור כלשהו בכלל? או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
חברה מי שיש לו את הלוח הזה ga-8i945pl-g שייכנס אלי לאיסיס בבקשה זה ממש דחוף לי 190132418
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הפעלתי בטעות את ה S.M.A.R.T בביוס והחשב הדיסק קשיח לא עובד גם אחרי שכיבתי את זה מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לחברה שלי בעיה במחשב, ההארדיסק אינו קליט. כשמדליקים את המחשב מופיע דבר כזה של הבוט עם הדיסקט, עכשיו ניכנסתי לביוס והורדתי את זה יענו שלא יהיה כלום והבעיה כמובן שלא נפתרה. צריכים לעשות שאחד מהבוטים יהיה הארדיסק, הבעיה שהארדיסק לא מופיע שם.... פתחתי את המחשב והדקתי חיבורים (SATA), מה יכל להיות הבעיה? זה קרה להם גם לפני שנה, הטכנאי לקח אותו והכל והארדיסק היה בסדר גמור... מה יכל להיות הבעיה? אני רוצה לסדר להם כבר ת'מחשב. תודה רבה, אריאל.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
מחשב של אמא, הלוח אם הוא ה CUV4X של ASUS. ואחרי אין ספור תקלות, החלטנו להחליף את הדיסק הקשיח. האם הלוח יתמוך בדיסק הקשיח החדש?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מחקתי את המחשב והתקנתי ווינדוס חדש שמעתי שיש תוכנות ש"עוקבות" אחרי כל ההתקנות ויכולות לנקות את כל הזבל שנצבר בווינדוס אחרי כמה חודשים מישהו מכיר משו כזה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
ללוח האם P5W DH מחוברים 3 כונני IDE , כאשר 1 * 120GB משמש למערכת ההפעלה + 2 * 250GB לצורך איחסון. הביוס הוגדר : CONFIGURE SATA AS - STANDARD IDE כאשר חיברתי את הכונן החדש/הנוסף מסוג WD SATA2 ללוח האם, לחיבורי SATA1 או ל SATA3 המחשב "ניתקע" מיד בהתחלה. האם יש להגדיר את הביוס בצורה שונה או לחבר לחיבור אחר, כדי לשלב את כונן ה SATA החדש ליתר חבריו (IDE) למטרות איחסון ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-