תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 אני מעוניין להוסיף כרטיס זיכרון של 512M? אבקש המלצה על כרטיס מתאים למערכת שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי מחשב חדש, וכמובן ישר בדקתי את הרכיבים והטמפרטורות שלהם (באמצעות everest): [ כמו שאתם יכולים לראות, במצב מנוחה המעבד (3800x2) בטמפרטורה 28 מעלות, לוח האם על 41, הארדדיסק על 34, שכל זה נראה לי די נורמלי. אבל 60 מעלות בכרטיס מסך במנוחה??? הרכיבים האלקטרוניים לא אמורים להפגע מטמפרטורות כאלה? כרטיס המסך הוא Leadtek PX7600GT Extreme. לגבי המארז לא צריכות להיות בעיות כנראה - מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים של 120 מ"מ.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו.. קצת עזרה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה מאוד יש לי לוח אם MSI 945PL NEO עם 4 יציאות PCI רגילות (בנוסף ליציאת PCI EXPRESS X16 ו- PCI EXPRESS X1) ניסיתי לחבר כרטיס FIREWIRE ליציאת PCI אחת מתוך ה- 4 הקיימות ושניסתי להדליק את המחשב, כלום לא קרה המחשב לא נדלק, המאוורר לא פועל והאור אפילו לא נדלק, המחשב פשוט מת ! כאשר נסיתי להעביר את הכרטיס ליציאת PCI אחרת המחשב נדלק כרגיל ועובד תקין (?!) מסתבר שכאשר הכרטיס מחובר לאחת מ - 2 היציאות השמאליות המחשב לא נדלק וכאשר הוא מחובר לאחת מ - 2 היציאות הימניות הוא נדלק ועובד תקין למישהו יש מושג מה קורה כאן ? האם זה קשור לג'ימפור כלשהו או להגדרות כלשהן ? תודה מראש לכול העונים ...
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שקניתי לאחרונה, radeon 9500 64mb , לפני כן לא היה לי את האמצעים לשחק במשחקים כמו שצריך וכמו שאתם יודעים, עם האוכל מגיע התיאבון אז אני בודק ומשחק משחק פה משחק שם. מה שמוזר זה שאף משחק לא מאפשר לי לבחור ברצולוציה מקסימלית 1600x1200 , כולם נותנים עד 1280x1024 , לא שזה לא מספיק, אבל אני סקרן, מה גורם לתופעה? יש לי מסך מאג 19 אינץ' , ואין שום בעיה לבחור רצולוציה מקסימלית בשולחן עבודה. רק במשחקים זה מוגבל. אני משתמש בדרייברים האחרונים של אומגה (2.5.90) , אבל התופעה קיימת גם הדרייברים הרגילים של ati. מותקן DX 9.0c . זה בטח משהו בהגדרות, משהו פשוט הייתי אומר. סליחה על הבורות. תודה על העזרה מראש.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק Alone In The Dark אחריי רבע שעה אני מקבל את השגיאה הזאת זה המפרט של המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W עדכנתי את הגירסה 8.6 לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, 1.המחשב לא נדלק מכפתור ההדלקה אלא רק כאשר מכניסים את כבל החשמל לספק. 2. עושה ציפצופים שנשמעים כך: צפצוף, המתנה של שניה, צפצוף, המתנה של שניה וכן הלאה וכן הלאה. הערה: הצפצופים נשמעים רק כאשר מחברים כרטיס מסך. 3.בהתחלה המחשב היה נדלק לכמה שניות ומתכבה ואז ניקתתי את שני הצורבים והכונן דיסקטים והוא התחיל לעבוד (החברה של הספק sunshine...משהו סיני כנראה) 4.מסך - המסך בן כ 5 שנים לא היה בשימוש כשנה וכשהיה בשימוש היה עושה לא מעט בעיות, עכשיו כשניסיתי לחבר אותו הוא לא נדלק כלל ועל המסך הייתה כתובה הודעה " no signal input". מפרט המחשב: פנטיום 4 לוח גי'גבייט דגם 7DXE rev.2 זכרון חצי גיגה. כרטיס מסך - יש כמה כרטיסים שניסינו להפעיל עם המסך(גם עם מסך שעובד על כרטיס אחר) והוא לא …
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לעוזרים : הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל... שמתי לב בחיבור Main פין מס' 20 חסר זאת אומרת ממש ריק שמה בחריץ ושום כבל לא מחובר שמה...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא אם הוא נדלק הוא יכול אפילו לפעול יומיים רצוף, אבל כשאני אכבה אותו הוא לא יעבוד מה הכוונה לא נדלק: לוחצים על הכפתור, האוורור והכל מתחיל לעבוד, אבל אחרי שניה הכל נופל... עוד לפני שעולה משהו על המסך ניסיתי להפעיל אותו בלי הארד-דיסק וכו' - לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב נייד)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את החומרים עם תוכנת RECUVA אך הוא שהתוכנה כותבת שלא ניתן לקבוע סוג מערכת הקבצים או THE PARAMETER IS INCORECT זכור לי שבXP היו אז תוכנות יותר חזקות אולי מישהו יודע המידע שנמצא במחיצה נחוץ לי
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי היום בבעיה מוזרה שהמסך נהיה שחור, הוא דולק אבל ברגע שמאתחלים ווינדוס רואים על המסך את הטעינה של ווינדוס אבל השלב הבא הוא שהוא מחשיך ואי אפשר לעשות כלום. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 10:00:38 אחרי אתחול במצב בטוח ועדכון הדרייבר, המצב בסתדר.נראה לי שווינדוס הוריד איזה עדכון שפגע בדרייבר
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
תראו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא איך אפשר לעשות את זה אוטומטי????שיכנס לבד לשם משתמש שלי???
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-