תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
טוב הכותרת מתארת את זה הכי טוב שאפשר, אני מנסה להתקין כל פעם חלונות אקס פי על מחשב פשוט (סלרון 2.53) עם הלוח הנ"ל, יש לי כונן קשיח סאטה 80 ג'יגה, והלוח מסרב להתייחס בביוס ובהתקנת ווינדוס לסאטה למרות שעל הלוח יש שתי יציאות סאטה. זה מחשב שני שלי (בשביל אמא) המחשב השני לא באותו מפרט ואין לי איתו בעיות אז הוא לא יצויין כאן. עם המחשב הבעייתי קיבלתי דיסקט התקנה ל-Raid (הלוח תומך רייד 0 ו-1 לפי האתר וגם על קופסת הלוח זה מצוין) וחשבתי שאיתו תיפתר הבעיה והסאטה תעבוד (אני לא צריך שהסאטה יעבוד ברייד יש לי רק כונן אחד ופשוט אני רוצה להתקין עליו אקס פי), אבל גם אחרי הוספת הדרייבר (F6) הכונן לא מזוהה. מה עושים ? ניסיתי למצוא עדכון לביוס, אבל זה MSI והאתר שלהם זה מבוכים ודרקונים, לא מצא…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי יציאות מקדימה ואחורה שאני מחבר את האוזניות מקדימה הרמקולים שמחוברים מאחורה מפסיקים לפעול דחוף!
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, המחשב שלי "מתעלם" מכונני הדיסקים שלי(צורב וכונן דיוידי רגיל), יום אחד פתחתי את ה"המחשב שלי" וגיליתי שרק הכונן דיסקטים שלי נמצא, ניסיתי כל מני דברים דרך המנהל התקנים ושום דבר לא עזר, ניסיתי לנתק את הכבל ide שלהם ולהדליק מחדש וזה גם לא עובד, אין לי מושג מה לעשות... בבקשה תעזרו לי... ??? ???
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום. אמ.. קודם כל אם זה לא המקום הנכון לבעיה שלי אז בבקשה תעבירו אותי בכל מקרה המחשב הוא חדש בן שבועיים בערך והטמפ' שלו לדעתי במצב מנוחה הם ממש גבוהות. ולדעתי זה לא אמור להיות ככה, במיוחד כשיש לי 3 מאוררים של זלמן ??? ומארז של ג'יגבייט ארורה 570 עם רשת ולא חלון פלסטיק אם זה עוזר בכל מקרה הנה תמונות להמחשה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 אני מעוניין להוסיף כרטיס זיכרון של 512M? אבקש המלצה על כרטיס מתאים למערכת שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי כונן LITE-ON DVDRW SOHW-1633S שהוא כונן שמפעיל CDs ו DVDs וגם צורב הוא יכול להפעיל CD אבל כשאני שם DVD הוא מתחיל להריץ אותו ואז עוצר ומריץ מחדש ושוב עוצר וחוזר חלילה ואי אפשר בגלל זה להכנס לדיסקים של DVD או לצרוב ל DVD מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה חלונות XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שמעו מוזר ביותר שקרה לי לפני כמה ימים התקנתי לאחי במחשב lastxp v17.2 זהו windows מיוחד בעל כל מיני שיבצורים ותוכנות מיוחדות שקבוצות שונות באינטרנט מפתחות,במאמר מוסגר אני יגיד שזהו אחלה וינדוז. הבעיה: בגלל שהדיסק שוקל כמעט 4 וחצי גיגה לקחתי מהמחשב שלי כונן SATA DVD חיברתי למחשב שלו,התקנתי והכל הלך חלק המחשב עובד והכל מתקתק. אז כיביתי את המחשב ולקחתי חזרה את הכונן שלי. כשבאתי להעלות את המחשב ניתקלתי במסך כחול למילישניות-וישר קיבלתי ריסטרט. גם כאשר עשיתי לכונן DISABLE ממסך ה BOOT הוא עדין עלה-אבל הכונן נשאר מחובר. מה שאני בא להגיד זה שכאילו הכונן שלי חייב להיות רק מחובר ולאו דוקא על מצב ENABLE. כמו כן עשיתי לכונן גם DISABLE מה DEVICE MANAGER אבל גם זה לא עוזר. אני…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לגדל למחשב שלי את זיכרון יש לי שאלה מה אני צריך לדע לפני שאני קונה את זיכרון ואם אני יכול לקח זיכרון שלא דומה למה שיש לי כבר בקצר לא אותה חברה אם זה יעשה לי נזק למחשב?? בקצר זה טוב לא טוב
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי מסך של דל שמתחבר בכבל hdmi 2.0 למחשב וכשהמסך על הרוזולוציה הגבוהה ביותר שזה 4K ובקצב ריענון מירבי שזה 60 הרץ המסך מרצד בזמן צפייה בסרטונים ביוטיוב או בסרטים וכשאני מוריד ל 50 הרץ זה מסתדר בדקתי המון סוגים של כבלים ובכולם הבעייה חזרה גם עדכנתי את כל הדרייברים שלי ועדיין מרצד האם התקלה במסך או אולי במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קלתי במשהו מוזר, המחשב אינו מזהה USB DOK , הוא מזהה שיש התקן כלשהו (והשם של ההתקן) אך שלוחצים על הICON של הכונן הוא בעצם אינו קיים. בנוסף , יש DVD SATA , המחשב מזהה שיש דיסק (לפי האייקון) אך לא תוכן.(לא שם הדיסק ולא התוכן). דרייברים המותקנים הם מהדיסק המקורי ומערכת ההפעלה XP SP2 תודה אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסק אז יש את האפשרות ''COVER DESINER'' אבל לא מצאתי את האפשרות של להגדיל את הכתב זה יוצה בגודל של 0.005 אינץ' עריכה: למה אף אחד לא עונה???
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: win7 pro 64bit רמקולים: creative t6060 כרטיס קול מובנה על הלוח אם: msi p67a-gd53 דרייבר: realtek hd audio manager הבעיה היא כזאת: כשאני מחבר אוזניות כל שהן לבקר של הווליום של הרמקולים ואז מנגן קובץ עם 5.1 ערוצי שמע, אני שומע את כל הצלילים כרגיל, חוץ מהערוץ של הסנטר (זאת אומרת - יש מוזיקה וסאב, אבל לא שומעים את הדמויות מדברות) חיפשתי גם בבקרת ווליום של הווינדוס וגם של הדרייבר ולא הצלחתי למצוא בשום מקום איפה ניתן להפעיל\להגביר את הערוץ הזה בזמן שהאוזניות מחוברות. אשמח להכוונה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך:(GeForce FX 5700LE (256 MB) חיברתי הכול אני רואה בטלויזה תמונה קרובה למה שיש במחשב אבל מאוד קופצת ןקשה לראות ברור .. סרט אני לא מצליח לראות בכלל.. מה אני עושה כדיי שאני יוכל לראות סרט דרך המחשב בטלויזיה???
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח השני שלי. לפני כמה זמן התחילה להופיע לי הודעה כזאת ב- POST: Pri Slave Hard Disk S.M.A.R.T. Status: BAD, Backup and Replace מה אני אמור לעשות? הדיסק הקשיח הוא מדגם Maxtor 6E040L0.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב תחילה המיפרט: Q6600 בסטוק ASUS P5N-E SLI ציפסט 650 4X1GB G.SKILL 800 HK 3X250GB 16MB RAID 0 כרטיס מסך POINT OF VIEW 8500GT 256MB הדריברים הם האחרונים מאתר של NVIDIA הבעיה היא: אחרי הדלקת המחשב או ריסטרט הדריברים של הכרטיס מסך נעלמים כאילו לא היו מותקנים ובהוספה/הסרה של תוכנות שאני מנסה להסיר את הדריבר של NVIDIA הוא רושם שקרתה טעות וכניראה שהדריברים כבר הוסרו ואם ברצונך להסיר מהרשימה אין לי מושג איך ליפתור את הבעיה אף פעם לא קרה לי דבר כזה אחרי כל ריסטרט או הדלקה צריך להתקין מחדש עזרה תיתקבל ביברכה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי geforce 6600 256mb agp (לא gt), בכל המשחקים שאני מפעיל יש לי טונות של באגים(מה שלא היה לי עם ה-fx5500,אותו החלפתי ב6600)למישהו יש פיתרון לבעיה?????
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-