עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by K0sTa,

פירמטתי את ההארד דיסק, לאחר שאני מחבר אותו במחשב שלי הוא פועל יופי. כשאני מחבר אותו במחשב אחר, מחשב ישן, הוינדוס מגיע למצב של טעינה ועושה ריסטרט. כשניסיתי לחבר הארד דיסק אחר הוינדוס פשוט נתקע בטעינה ולא עושה ריסטרט. איפה הבעיה? ניסיתי כבר כמעט הכל...יכול להיות שזה קשור איכשהוא לספק כח שלא מצליח להחזיק את המחשב? תודה! עריכה: אני חושב שזה בגלל שהחומרה שלי לא מתאימה לשלה, ובעיקר כי המעבד שלי הוא AMD ושלה הוא INTEL. הגיוני?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. 1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by verynoti,

קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by RX7,

שלום התחילה לי אתמול בעיה מוזרה. התמונה נעלמת מהמסך לשניה וחוזרת. וכשזה קורה זה קורה פעם אחר פעם.. זה קרה לי אתמול בלילה, ניתקתי את החיבורים של המסך ושל המחשב מהחשמל והחזרתי. נסתי להתקין דרייברים מחדש. אבל עדיין הבעיה קיימת נראה לי שזה קורה שהמחשב קצת מתאמץ גם לפעמים נעלמת לי התצוגה מהמסך והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום ולפעמים התצוגה חוזרת אחרי כמה שניות ולפעמים אני צריך לעשות ריסט למחשב ידני. יש לי חשש שזה בעיה בכרטיס מסך.. כרטיס מסך של GEFORCE FX5500 איך אפשר להיות בטוח שזו הבעיה? ישנה דרך לבדוק את הכרטיס מסך?? במידה ואני אצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש אני אשמח אם תמליצו לי על משהו זול וטוב, סביבות ה300 שקל (חשוב שיהיה יציאה לDVI כי יש לי טלוויזית LCD) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by Zoni-E,

א - המשחב פתאום נדפק ... שומדבר מה -STARUP לא עולה !. ב - המחשב זז לאט יותר מ הרגיל .... ג - המנהל משימות מראה ש- RAM משתמש עם 500 MB (וזה במקרה הטוב ) רק בעליית המחשב ! מה אנ ייכול לעשות ?!? יש לי 1024 MB RAM

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by shaibend,

שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש

7. Started by ciauai,

עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by amy696,

בזמן האיתחול ישנה השגיאה הבאה CMOS checksum error defaults loaded אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה :s05:

9. Started by dude_o,

קניתי מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ביט, כשהמחשב עולה רשום לי, cpu frequency 200 MHZ ככה זה אמור להיות?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה אני שומע רעש צורב כזה מהמארז ממה יכול ליהות הרעש הזה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by Elad_m,

שלום יש לי בעיה כאשר אני מוריד קובץ גדול מהאינטרנט לאחר כמה דקות ההורדה קופאת ואז צריך להתחיל אותה מחדש. הבעיה גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס. אשמח לעזרה תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by liron555,

יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by X-Gamer,

במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by asaftrip,

אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by dna,

אחים שלי מקודם שפירסמתי את הבעיה שלי עם call of juraez חשבתי שזה רק במשחק הזה אבל עכשיו התקנתי את prey וגם פה הוא עושה את המסך כאילו המחשב כבוי ואני לא יכול לעשות אלא לכבות את המחשב ולהדליק כדי שיעבוד המחשב....ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם הכרטיס לא הולך ניסיתי את הדרייבר הכי חדש של נווידיה גם לא הולך...אולי אני צריך דרייברים מחברה אחרת כמו omega או משהו?דרך אגב יש לי leadtech winfast a7600gt 256 MB AGP ....עזרו לי בבקשה אני נואש!!!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by elkaifa,

יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by havivt,

שלום. חבר הביא לי לוח אם של RadiSys Endura sh845Gv. 2 שאלות: 1. על הלוח יש כרטיס מסך ONBOARD. יש לי כרטיס מסך (מהמחשב הישן) Gefore4 TI4200 שעובד פיקס - אבל ברגע שאני מחבר אותו ללוח של Radisys הוא בכלל לא מקבל מתח - המאוורר לא עובד ולא רואים כלום על המסך (כמובן שקינפגתי הכל בביוס כמו שצריך). חיטטתי קצת באתר של RadiSys וראיתי כי יכול מאוד להיות שהלוח הזה לא תומך בכרטיס מסך פשוט של AGP , אלא בכרטיסי ADD (AGP Digital Display) או משהו כזה. יש למישהו מושג על מה מדובר? האם ניתן איכשהו בכל זאת לשים כרטיס מסך AGP פשוט ורגיל ? במידה ולא איפה לעזאזל ניתן למצוא כרטיס ADD כזה, מה זה, כמה זה יכול לעלות - והאם זה כרטיס מסך או שאני חייב להשתמש רק בכרטיס ONBOARD? שאלה שנייה - התקנתי את…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by shibie,

איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...

• 3 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים