תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
נכון יש את הסרטונים שבאתר ynet? בחדשות שם נו.. הקיצר יש לי ראוטר edimax br 6104K יש לי רשת של שני מחשבים במחשב הבעייתי שהוא די חדש (פנטיום 4 3 ג'יגההרץ) מותקן אקס פי סרביס פק 2 אני לא חושב שהפיירוול של הווינדואז חוסם וגם לא של הראוטר כי במחשב השני הסרטונים עובדים ובמחשב השני גם מותקן סרביס פק 1 והוא מחשב יותר ישן פנטיום 3 600 כל אופן יש גם ווינדואז מדיה פלייר 9 במחשב הבעייתי וזה לא בעיה של קודקים לפחות כך נראה לי כי הוא נותן לי תתמונה הראשונה של הסרטון ואני מנסה לעשות "פלאיי" אבל הוא מנסה להתחבר רושם לי מתחבר ופשוט קופא לא זז בכלל כאילו. למישהו יש שמץ של מושג מה זה יכול להיות? דרך אגב ניסיתי להוריד תוכנה פרוצה של אינטרנט אקספלורר 7 על מנת לא לעשות עידכון כי אין לי תוכנה…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
טוב. קניתי מחשב חדש המפרט הולך ככה: לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד Core 2 Duo E6300 ספק Jsp-Tech 420W כ. מסך GeForce 7900GS Asus זכרון 2x512mb 667Mhz DDR2 Twinmos דיסק קשיח Maxtor 80gb Sata2 הרכבתי אותו לבד אבל יש לי ניסיון רב ואני לא סבור שהבעיה בהרכבה. התקנתי Windows XP והמחשב קורס מדי פעם עם מסכים כחולים באופן אקראי. :-\ דבר ראשון הרצתי בדיקת Memtest86+ ואכן יש בעיה בשני הDimm-ים של הזכרון בכתובות גבוהות באופן עקבי. כל Dimm לחוד. לקחתי את הDimm-ים למחשב של חבר והם עוברים שם Memtest בהצלחה. כל המאווררים עובדים, הטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה. האם זה אומר באופן חד משמעי שהבעיה בלוח אם? או שזה עדיין יכול להיות במעבד\ספק? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה מוזרה לא ממש בעיה יותר קטע מעצבן יש לי לוח מסוג DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX שרכשתי לא מזמן. רק עכשיו שמתי לב או שזה היה ולא ראיתי או שזה קרה פתאום ברגע שאני מגביר את המאסטר ווליום עד הסוף הקול נעלם. ברגע אני מחזיר לחצי הקול חוזר בקיצור מה שנהיה זה שחצי בסקאלה הפך לווליום גבוה. נתקלתם בזה? סודר זה היה על מצב של NIGHT MODE
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קניתי מעבד את'לון 3200 עם מאוורר שבא עם מישחה טרמית דבוקה עליו. האם זה מספיק או שכדאי לקנות ולמרוח בנוסף בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי geforce 6600 256mb agp (לא gt), בכל המשחקים שאני מפעיל יש לי טונות של באגים(מה שלא היה לי עם ה-fx5500,אותו החלפתי ב6600)למישהו יש פיתרון לבעיה?????
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עד פה הכל טוב עכשיו קניתי איתו 8800GTS התקנתי דרייברים והכרטיס נותן לי רק 3 רזולוציות לבחירה... לאח שלי יש את אותו כרטיס מסך(של אותו חברה) ואצלו יש הרבה רזולוציות לשינוי , התקנתי את הדרייבר הכי חדש מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נייד Yoga730 שבמקור יש לו sdd 500GB ושדרגתי ל 1T. יצרתי Image של הכונן, החלפתי בין הכוננים בנייד ופרסתי שוב את ה Image לכונן החדש. כרגע הכל עובד בסדר, אבל חלוקת הכונן במצב הנוכחי לא נוחה לי, יש מחיצת EFI לאחריה מחיצת Recovery partition - בהמשך :C לאחריה כונן D בהמשך עוד Recovery partition ובסוף החלק הפנוי מהכונן החדש. ברצוני לאחד את D עם החלק הריק אבל באמצע "תקועה" לי מחיצת Recovery. האם ניתן לאחד שתי מחיצות לא סמוכות? למה יש שתי מחיצות Recovery ? אם יש לי IMAGE מושלם, האם אני בכלל זקוק ל Recovery ואם לא איך מוחקים אותה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס בלוח הביוס הנוכחי הוא 0614 ואני מנסה לעדכן ל0711 עידכנתי כבר כמה פעמים ביוס בלוח הזה ואף פעם לא הייתה בעיה פשוט נכנס לביוס ומתוכו בוחר בתוכנת העידכון המובנת בתוכו EZ FLASH קוראים לה אני חושב בכל מקרה כרגע כשאני נכנס לתוכה היא עולה לשתי שניות ואז נשמעים שלוש ביפים מהירים והמחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי כמה פעמים מתוך מחשבה שזו תקלה ריגעית או משהו כזה. ניסיתי גם לאפס את הביוס הנוכחי כולל החזרת ההגדרות לדיפולט הוצאת הסוללה והשיטה עם הג'מפר. עדיין אותה תופעה מעצבנת. מישהו נתקל בזה ? או שיש רעיונות? תודה שחר עריכה: הסתדרתי. הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק התקנה של XP למחשב חדש, הוא מזהה את הכונן כ131 גיגה במקום 500... נתקלתם בזה פעם?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, מחשב בן 3 חודשים, ווינדוז 7, לוח אם ג'יגה בייט בהדלקת המחשב המסך נתקע במסך הביוס, ולא מגיע לשום לחיצת כפתור שהוא. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אממ אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של המחשב, פתאום הוא לא מזהה כוננים,כאשר אני מחשב צורב המחשב לא עולה וכאשר אני מוציא אותו המחדב עולה (רצוי לציין שהתורב לא פועל בכלל והנורה לא נדלקת!!!) אממ הכוננן הזה טוב ונוסה על מחשב אחר כך שהכונן תקין וגם הבורד תקין! מישהו יודע מה הבעיה שלו? תודה רבה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכל אחד אשר יוכל לסייע לי בפענוח הקובץ. תודה מראש, עופר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לחברי הפרורום. ברשותי מחשב קצת למעלה משנה. יש לי במחשב צורב של LG מדגם GSA-4163B, עד התקופה האחרונה הכל עם הצורב היה חלק לחלוטין. בתקופה האחרונה (כחודש) ברגע שאני מכניס דיסק לצורב (ריק לצריבה או מלא לקריאה) המחשב עושה איתחול... זה לא קורה כל הזמן, לפעמים הכונן מצליח לקלוט את הדיסק ואז הכל פועל כרגיל, קריאה מהדיסק תקינה וצריבה (NERO) עוברת ללא שום בעיה. כשהמחשב מאתחל את עצמו והדיסק עדיין בצורב, אזי גם לפעמים הוא עולה מחדש ומזהה את הדיסק ולפעמים הוא שוב מאתחל את עצמו... ברצוני לציין שיש לי כונן אופטי נוסף במחשב (DVD-ROM - גם של LG) שכאשר מכניסים את הדיסקים אליו, הוא אמנם לא תמיד מזהה ולוקח לו יובל עד שניתן לקרוא מהדיסק (כונן ישן מאוד, קרוב ל- 5/6 שנים) אבל אף פעם לא גו…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לאחר הדלקת המחשב הכונן הקשיח עושה נותן רעשים בקצב מתוזמן (לא צפצופים אבל מעיין קליקים כאלו). הדבר קרה לאחר שהתקנתי איזה משחק מחשב גדול, עשיתי ריסטרט כנדרש ואז זה קרה. המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח והכונן מגיב ב"קליקים" בקצב מדוד. האם אפשר לנסות לסדר זאת בעזרת תוכנה מסוימת? או שזו בעיה מכנית והכונן מת? שמעתי על כל מיני תוכנות לסידור BAD SEKTORS - האם אלו יכולות להיות פתרון למצב? המחשב של הילד ואין לי תשובות בשבילו למה המחשב לא עובד לכן אשמח על כל עזרה. כונן קשיח- IBM DESKSTAR 40 GB
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה מסכים כחולים במשחקים קובץ המינידאמפ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של ג'יגה בייט 945P PRO משום מה בזמן האחרון יש לי מן ירידות ועליות בסאונד כשאני שומע MP3. משהו מוזר מאוד קורה לי במחשב כי גם מהירות ההורדה שלי ירדה פלאים, לדוגמא בIRC לא הייתי מוריד פחות מ-50-60 ועכשי ואני לא עובר את ה- 10 יש לציין כי אין לי ראוטר , יש לי מודם רשת כחול של בזק הרגיל, פיירוול של ווינדוס רגיל עם קרספסקי וזה הכל. אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי פתרון לבעיות.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי לא מסתדר עם התקני USB . הוא מתחיל בזיהוי, ומודיע שהחומרה לא זוהתה וזהו. זה קורה עם HD חיצוני חדש, וגם עם דיסק און קי חדש. התקנתי במנהל ההתקנים את ה USB מחדש אבל זה לא עזר. האם תוכלו לתת לי רעיון, יכול להיות שזה הספק ? אני אציין שלאחרונה פירמטתי אותו (XP), אולי זה קשור ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: אתמול המחשב התחיל קצת להשתגע ועשה פשוט ריסטרט בצורה אקראית מתי שנוח לו ואז בשלב כלשהו הוא עשה ריסטרט כל פעם שהמסך של הטענת הווינדוס עלה ועכשיו הוא פשוט לא נדלק. אני מדליק את המחשב הנורות נדלקות אבל אין שום תגובה מהמחשב. אשמח אם תעזרו לי לעלות על הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן? תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת במחשב של חבר שלי ואני לא מצליח לתקן קבלו תתמונה: עריכה: הינה התמונה באימג'שייק http://img75.imageshack.us/img75/2746/img136217xx.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב הנייד (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאני מפרמט המחשב כל הזמן מתחיל את עצמו מחדש באמצע ההתקנה ככה איה 5 פעמים עד שהוא מסיים עכשיו הווינדוס עולה לי וכל פעם יתקע לי (בלי אינטרנט) ושאני מנסה לעשות איחוי הוא אומר לי שחסר לו איזה שתי קבצים לכן הוא לא יכול לעשות איחוי בקיצור משהו מוזר הוא ניתקע כל 10 דק' בערך שאני מפעיל מחדש תמחשב מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-