תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זה התחיל כשהחלפתי מסך (המסך עובד). כשהדלקתי אותו המאווררים נדלקו אבל אין אות למסך, אין שום סימן לזה שהמחשב עולה, אין ציפצופים, אין כלום והלד של הפאוור השתגע - או שהוא לא נידלק, או שהוא מהבהב. פתחתי אותו, שיחקתי עם כל החיבורים כולל כולם - ואותו הדבר מאווררים מסתובבים אבל עדיין לא נידלק ואין ציפצופים. הורדתי את הזיכרון - עדיין אותו דבר בדיוק הורדתי את כרטיס המסך - הלד דולק כרגיל! ציפצוף ארוך ו3 קצרים (כמו שאמור להיות בלוח שלי כשאין כ"מ) שמתי את כרטיס המסך על מחשב אחר - פועל גם פועל, ומגיע לווינדוס מזה אני חושב שהבעייה היא בלוח, ספציפית בחיבור הPCI-E מה אתם אומרים יש עוד בדיקות שאני יכול לעשות או שהבעייה היא 100% בלוח ואני יכול לשלוח אותה לממש את האחריות? נ"ב המחשב מהמפרט …
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק של wd 250g חדש והתקנתי עליו ווינדוס xp. הבעיה היא שכשהכנסתי את הדיסק התקנה הוא לא התייחס להארד דיסק בתור 250g אלא הראה רק 130g. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד שהוא 2 מגה קאש באפשר ואחר שהוא 8 מגה.. נכון לעכשיו המערכת הפעלה יושבת לי על הדיסק קשיח שהוא 2 מגה באפר השאלה היא אם אני מחליף מקומות בין 2 הארדיסקים ומתקין מערכת הפעלה על הארדיסק של ה8 מגה באפר האם יהיה שיפור כלשהו בביצועים או שיפור כלשהו בכלל? או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה ימים חיברתי נגן mp3 של חבר שלי למחשב והמחשב לא זיהה אותו... הראה לי כמה פעמים " לא ניתן לזהות את החומרה" וכל מיני הודעות בסגנון. עשיתי ריסט וחשבתי שהבעיה תיפתר אך המחשב לא עלה עוד. המחשב ביקש להכניס דיסקט/ דיסק בוט. ראיתי בנתונים שהוא לא זיהה את הארדיסק. ניסיתי לעשות פורמט תוך כדי הכנסת דיסק בוטאבל אבל הוא הראה שהוא לא מזהה את הארדיסק רשום שלא ניתן לעשות פורמט/תיקון או כל דבר אחר. ניסיתי לפתוח את המחשב כדי לוודות שהחיבורים עדיין במקומם והכל היה תקין. ניסיתי בתפריט setup להגדיר אך לא נמצא שם.. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכם פורום תוכנה וחומרה של HWzone.. לפני זמן רב פירמטתי את הכונן ללא הצעד ההיגיוני של גיבוי מידע ואני רוצה לדעת האם יש דרך להשיב את המידע הזה או לפחות חלק מאוד סביר ממנו? ניסיתי תוכנות שיחזור מפירמוט אבל רובן הביאו לי תוצאות ריקות. לעזרתכם אודה..
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב מוציא לי שמע מרמקול אחד בלבד. פעם בימין ופעם בשמאל לסירוגין. ריסטרט (אחד או שניים) פותר לרוב את הבעיה. ניסיתי להסיר דרייבר ולהתקין מחדש, אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לדעת מה מקור הבעיה בדיוק? כדי לדעת אם עליי להחליף כרטיס או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בערך במחיר 7000 ש"ח עכשיו בחנות שאלו אותי אם אני רוצה כולל הרכבה או לא הבדל של 150 ש"ח עכשיו אני לפני עשר שנים למדתי קורס של טכנאי PC ויש לי ניסיון בהרכבה של מחשבים זה כמו "לגו" ואחר כך לפרמט ולהתקין את ה- WINDOWS עכשיו זה נכון גם לגבי המחשבים החדשים או שצריך להגדיר דברים נוספים חוץ מלהרכיב ולפרמט את המחשב? (שמעתי משהו כמו עדכוני ביוס וכאלה) תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כרטיס מסך - GForce FX 5200 של NVIDIA כל פעם אני מפעיל משחק או כל דבר שמשתמש בכרטיס מסך המשחק הולך בקטעים. בסוף המשחק יוצא וכתוב הודעה - דרוש חומרת האצה גרפית או משהו כזה....hardware graphic accelerator מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי הבעיה שלי התחילה כשהמחשב שלי כבה לפתע. הוא עשה זאת מדי פעם, בעיקר כשהפעלתי משחקים דורשי-גרפיקה ועיבוד. יום אחד הוא נכבה וגם הפיל איתו פיוז (פקק) של הבית. ידה ידה ידה... אחרי שהחלפתי את המאוורר של המעבד שהתקלקל, גיליתי שהמסך שלי הוא כחול. כלומר, לא מסך המוות הכחול של Windows, אלא פשוט חסר הצבע האדום במסך (עם הירוק והכחול שלומות). פניתי לספק המחשב שלי, KSP וגיליתי שתקופת האחריות על המחשב הסתיימה לפני 10 ימים (באסה!) הכרטיס שלי הוא Geforce 6600. שאלותי : 1. האם ניתן בכלל לתקן כרטיסים כאלה והאם יש טעם לנסות ? ואם כן, אז איפה ? 2. האם נראה לכם שספק החומרה שלכם יחליף לכם רכיב כמה ימים אחרי תום האחריות ? 3. האם יש סיכוי לקבל אחריות מהיבואן או מהחברה עצמה ? אוקיי, ואם נניח שו…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, יש לי אי התאמה בזכרונות (כל פעם קניתי משהו אחר). עכשיו המחשב מתאפס לבד כל הזמן בעמצא העבודה. איך אני מגדיר ה-BIOS כדי שהזכרונות יעבדו על SINGLE ולא על DUAL תודה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היייי יש לי ASUS P4P800 והיום שמתי לב כי כשהמחשב לא עובד עם אפליקציות כבדות המאוורר של המעבד מוריד לשניה עד 4 את מהירותו ל-0 כן אפס ולא יותר. כשרצה אפליקצית וידאו כבדה, זה לא קורה. האם זה הגיוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך, הוא כל הזמן כאילו מתרחב ואז אחרי שנייה הוא חוזר לגודל הרגיל שלו. מסך CRT 17 מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המירקופון לא יודע למה הוא לא מגיב ב - Windos 98 הוא עבד לי טוב מאוד אבל ב - Windos XP הוא לא עובד. אני בטוח שהבעיה במחשב כבר בדקתי איזה 3 מיקרופונים וזה לא עזר גם הלכתי ל - התחל>תוכניות>עזרים>בידור>בקרת עוצמה והמיקרופות לא על השתק אז בבקשה שמשיהו יעזור אני חייב את זה מהר אה... ועוד משהו אם זה יעזור הכרטיס מסך שלי הוא : C-Media Wave Device
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי מעבד של: PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT וניסיתי לפרק את המעבד לניקיון, ולא הבנתי איך. אחרי שאני משחרר את התופסנים הלבנים שיש לו, חיפשתי כפתור או משהו ולא מצאתי. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
השאלה שלי האם הcommit charge שנמצא במנהל משימות שלי גדל האם זה יכול לגרום לתקיעת המחשב כי פעם היה לי בסביבות ה500 פעם אחת שהפעלתי משהו כל הלילה אז זה הגדיל אוטומטית את זה ל1249 ונראה לי שזה מה שתוקע לי את המחשב האם זה ייתכן ואיך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הוא של IBM כולו כולל הלוח הבעיה היא שאני מנסה לחבר לו צורב הצורב עובד ולאחר ריסטרט או כיבוי הוא לא עובד מה עושים??? דרך אגב ההרד דיסק SATA ניסיתי להחליף צמה, נסיתי להפעיל רק את הצורב בלי הסי די , אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות . לפי דעתי זה איזה טריק של IBM אם מישהו נתקל בתקלה אני מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אחרי שאני מפרמט דרך cd אני מגיע לשלב של ההתקנה והוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר כמה דקות של התקנה לפעמיים גם נתקע באמצע בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הסאונד אצלי ממש ממש חלש ואני חושש שאולי החיבור הלך או משהו כזה יש לכם מושג אולי איך אני יכול לבדוק את זה,ואגב,ידוע אולי למישהו אם יש איזשהי תוכנה שאני למשל יכול להגדיר שSOUND OUTPUT יהיה בחיבור של LINE IN
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-