תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מאקבוק פרו 15 אינץ עם apple care+, יש לי בו תקלה עכשיו, מישהו יודע מניסיון איך ממשים את זה פה בארץ ויכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הי, הצורב שלי לא מוכן לצרוב יותר, יש קובץ לוג אבל אני לא יודעת איך לפענח אותו אנא עזרו. Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 13:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.7.0 Internal Version: 7, 2, 7, 0 Recorder: <_NEC DVD_RW ND-3540A> Version: 1.01 - HA 1 TA 0 - 7.2.7.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ? CD-ROM: <_NEC DVD_RW ND-3540A >Version: 1.01 - HA 1 TA 0 - 7.2.7.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === Dis…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
שלום המחשב סלרון 733 מגה הרץ היה עושה בעיות שהמעבד מיתחמם כי לא היה מישחה טרמית הוא היה בגיע ל74 ואז ניתקע... אפילו שמפעילים סרט הוא היה ניתקע אז קניתי מישחה טצית והטמפ לא עולה על52מעלות... במאמץ... עכשיו הבעיה לא ניפתרה חשבתי שהסרט ניתקע ביגלל המעבד שהוא מתחמם אבל עכשיו שהוא קר זה אותה הבעיה גם שהוא קר!.... אולי כרטיס מסך מתחמם אז הוא תוקע את המחשב? גם עם כרטיס מסך אחר אותו הדבר לא עוזר... שאני מפעיל סרט אז יש צילצול ארוך בלי הפסקה וכלום לא זז גם העכבר לא זז אד שעושים ריסטרט עוד בעיה: ליפני ששמתי מישחה אז הייתי מנסה להפעיל את המשחק קונטר סטרייק 1.6 ובטעינה של המישחק גם היה ניתקע בלי צילצול רק ניתקע הוא ניתקע רק במפות מסויימות יש כמה מפות שעובדות חלק ויש שביכלל לא מ…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
חברה מי שיש לו את הלוח הזה ga-8i945pl-g שייכנס אלי לאיסיס בבקשה זה ממש דחוף לי 190132418
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של ג'יגה בייט 945P PRO משום מה בזמן האחרון יש לי מן ירידות ועליות בסאונד כשאני שומע MP3. משהו מוזר מאוד קורה לי במחשב כי גם מהירות ההורדה שלי ירדה פלאים, לדוגמא בIRC לא הייתי מוריד פחות מ-50-60 ועכשי ואני לא עובר את ה- 10 יש לציין כי אין לי ראוטר , יש לי מודם רשת כחול של בזק הרגיל, פיירוול של ווינדוס רגיל עם קרספסקי וזה הכל. אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי פתרון לבעיות.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: win7 pro 64bit רמקולים: creative t6060 כרטיס קול מובנה על הלוח אם: msi p67a-gd53 דרייבר: realtek hd audio manager הבעיה היא כזאת: כשאני מחבר אוזניות כל שהן לבקר של הווליום של הרמקולים ואז מנגן קובץ עם 5.1 ערוצי שמע, אני שומע את כל הצלילים כרגיל, חוץ מהערוץ של הסנטר (זאת אומרת - יש מוזיקה וסאב, אבל לא שומעים את הדמויות מדברות) חיפשתי גם בבקרת ווליום של הווינדוס וגם של הדרייבר ולא הצלחתי למצוא בשום מקום איפה ניתן להפעיל\להגביר את הערוץ הזה בזמן שהאוזניות מחוברות. אשמח להכוונה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי את ההודעה הבאה http://hwzone.co.il/community/threads/524360-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93 החלפתי את הזיכרון של 2GB בשניים של 1GB, הכל עבד תקין אתמול, עד שבאמצע היום הופיעה לי המסך הכחול של השגיאה עם ההודעה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area. מאז זה קרה כמה פעמים, אחרי מעט עבודה על המחשב והיום זה כבר לא הפעיל את השגיאה, אלא המחשב הגיע לשלב של הwindows ופשוט הפעיל את עצמו מחדש בלופים. החזרתי את הזיכרון הישן והכל עובד כרגיל. מה כבר יכולה להיות הבעיה, עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב בשלב אחרון לוקח לו הרבה זמן תיראו לפי התמונה תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב כל פעם שהוא לא נמצא במשחק המחשב קורס מה זאת אומרת שהמשחק פתוח המחשב עובד רגיל ברגע שהוא סוגר את המשחק המחשב קורס משהו מכיר מקרה דומה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש של hp עם כרטיס המסך nvidia GeForce mix 450 ומופיע לי גם כרטיס מסך של אינטל אולי אני קצת לא מבין ומפספס פה משהו מוסיף תמונות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, האם יש מצב שלמישהו יש דרייבר לכרטיס רשת ישן זה? פניתי ישירות לSILICOM אך גם להם לצערי אין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
ב"ה שלום לכם מזה כשבועיים, מידי פעם באמצע העבודה המחשב מכבה את עצמו פתאום. כשאני מדליק הוא מודיע לי שהHD לא מזוהה בביוס. לאחר כרבע שעה אני מדליק חזרה והכל חוזר לקדמותו כאילו לא קרה כלום. בדרך כלל מה שנעלם זה רק הHD, ולא ה צורב DVD. אבל כמדומני שהיום פעם אחת נעלם גם הDVD. (הDVD מחובר על כבל נפרד). לוח: albatron Px 865 Pe pro מערכת הפעלה: XP דיסק קשיח:Maxtor 6Y080L0 מעבד: Northwood 2.4 לעזרתכם אשמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
Seagate 750GB ES יעבוד לאט יותר ב SATA --> USB מאשר בחיבור SATA ישיר? אין לי כח לפרק את המארז...אז חברתי אותו ב USB לעכשיו...זה ממש יותר איטי? או שזה אותו דבר? בכל מקרה אני חייב לציין הדבר הזה הוא חייה!!! הזמנתי אותו מEBAY , לא ראיתי אותו עוד בארץ...זה מבוסס על טכנולוגיה ES של Seagate
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרון ddr2 נוסף ואני פשוט לא מצליח להכניס אותו לסלוט. וידאתי שאני מכניס אותו בהתאם ל"חור" ששמבדיל בין הכנסה נכונה ולא נכונה. אני מצליח להכניס את הזיכרון כחצי דרך אבל הוא מתעקש לא להיכנס יותר, כנ"ל עם הזיכרון הקודם. כשאני מנסה להכניס את הזיכרון נשמע כאילו יש חול בתוך הסלוטים הפנויים - אף פעם לא השתמשתי בהם. הוצאתי והכנסתי את הזיכרון הקודם בקלות לסלוט שלו ושם לא שומעים כאילו זה מלוכלך. ניסיתי לנקות עם לחץ אוויר, למרות שזה לא נראה מלוכלך. הצלחתי גם להכניס את הזיכרון החדש בסלוטים שהיו בשימוש די בקלות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, הייתי עובד על windows xp pro 2002 והמודם עובד 100% אבל כשעשיתי פירמוט והתקנתי Windows XP Pro SP2 May 2007 נתקלתי בבעיה מוזרה הוינדוז לא מזהה את ה- ADSL MODEM יש לי כמובן את תקליטור ההתקנה של המודם אבל ברגע שאני מפעיל Setup.exe מציג לי הודעה שגיאה שהוא לא לא יכול להפעיל את הדרייבר מוזר מאוד למרות שזאת windows sp2 וגם לא מצליח לזהות את המודם
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כמו התקנה של וינדוס או לינוקס אני משנה ב boot sequence שיעשה boot קודם מה CD DRIVE אבל המחשב מתעלם
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-