עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alias,

תראו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא איך אפשר לעשות את זה אוטומטי????שיכנס לבד לשם משתמש שלי???

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by epichorus,

כאשר אני מפעיל תכנה לעריכת קבצי אודיו כגון : mp3 splitter & joiner וכדומה אני מקבל הודעות שגיאה . בתכנה שציינתי אני מקבל את ההודעה לאחר בחירת קובץ השמע (בחרתי המון קבצי שמע כך שהבעיה אינה בקובץ עצמו) ההודעה היא : "the specified file cannot be played on the specified MCI device.The file may be corrupt, not in the correct format,or no fil" אם זכור לי נכון הבעיה החלה רק לאחר פירמוט המחשב ולפני כן יכלתי לערוך קבצים כרגיל . במחשב יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שאינני משתמש בו וכרטיס קול חיצוני שאני משתמש בו sound blaster live 5.1 במנהל ההתקנים הכל נראה נורמלי ואין סימני שאלה או סימני קריאה. אגב חוץ מזה הכרטיס קול פועל תקין ואני שומע בו כרגיל... אודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בזיכרון עד 800MHZ אני רוצה לרכוש את הלוח וגם זיכרונות ורציתי לדעת האם זכרונות 1000MHZ+ יעבדו עם לוח האם הזה? חוץ מזה מה עדיף OCZ OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 5-5-5-15 או OCZ 2G (1GB x 2) DDR2 1000MHZ PC2-8000 CL4 Titanium Alpha VX2 Dual תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by Gliding,

היי, לפני יומיים קניתי את ה 6412.\מכיוון שאני די נייח הוא תמיד מחובר לחשמל, אבל כשניתקתי אותו שמתי לב שהסוללה צונחת ממש מהרץ הוא מאבד 1% ממנה כל דקה וחצי בערך. זה הגיוני? ואם לא האם לממש אחריות, או שיש הסבר?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by seall,

ישנם אתרים ספציפיים שבהם ישנה בעיה בצפיה בסרטים. לדוגמא: ספורט 5+, או נענע 10 . כשאני מתחיל לראות סרטון את הפרומו אני מצליח לראות וכשמתחיל הסרטון הצבעים מרוחים על המסך(האנשים בכחול והרקע כתום). אך לעומת זאת באתר youtube ואת הסרטים שנמצאים על המחשב אני כן מצליח לראות. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו?? הכרטיס מסך מסוג radeon x 1250 און בורד על לוח אם asus M2A-VM HDMI וכשאני מתקין את הדרייבר הוא מזוהה כ: radeon x 1200 הכרטיס מחובר למסך ב-DVI תודה מראש

6. Started by mabar,

טוב זאת לא בדיוק תקלה, אלא בקשה לעזרה. לקראת יום הכיפורים נתקלתי במחסום שגם בשעות הלילה הקטנות לא הצלחתי לפתור (ותוך כדי גם איבדתי 300 ג'יגה מידע) המטרה הייתה להעביר כמות לא מבוטלת של קבצי וידאו מהמחשב למכשיר הPS3 שלי, בין עם ע"י כונן חיצוני או ע"י הזיכרון הפנימי של המכשיר המדובר. יש לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה שעליו הקבצים נמצאו. לאחר מיסיון כושל של הקונסולה לזהות את הכונן, עקב היותו NTFS, כשמסתבר שהPS3 עובדת רק עם FAT32, בלית ברירה (ובדיעבד די בפזיזות), שניתי את הכונן לFAT32, אממה, עכשיו מסתבר לי שFAT32 לא יכול לקבל העברה של קבצים שגדולים מ4 ג'יגה, כך שגם זה לא עוזר לי! אני די אובד עצות פה, ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון שלא כולל לפרוץ את הPS3 שלי. streaming דרך …

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by vLse,

יש לי בלוח 3 סלוטים לזכרונות ובשלושתם יש זכרונות 2 של 256 עוד אחד של 128 אבל בכללי זה מראה לי שיש 288... 2 הזכרונות של ה256 עובדים ב100% וגם כשאני שם רק את השני ה256 בסלוטים זה מראה לי 190 ומשהו... פחות מ200 בקיצור... תעזרו לי בבקשה...

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by israelnba,

המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים ושמתי לב שהוא גם פועל פחות טוב והספק מתחמם האם חייבים להחליף את כל הספק או אפשר רק את המאוורר? והאם הבעיה חייבת להיות במאוור או שבכלל הבעיה בספק?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. אז מה יש לי בפועל?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by Skion,

יש לי הארד דיסק 200 ג'יגה וניסיתי לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדוס. הוא מראה שהוא סיים את התהליך, אבל בסוף התהליך הוא לא מעלה את מערכת ההפעלה. ניסיתי עם מספר דיסקים של ווינדוס, ובכל פעם אותו דבר. ההארד דיסק, עד לפני זה, עבד תקין לגמרי, והדיסקים עובדים בסדר גמור במחשבים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by dannygnh,

איך ניתן לגבות, דריבר לכרטיס כלשהו שמותקן כבר. וכמוכן אין לי את הדריבר שלו בדיסק או בכל צורה אחרת, פרט לזה שהוא מותקן. נ.ב win xp sp2

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. שאני מפעיל תמחשב זה רושם לי INSERT SYSTEM DISK.......כל ההודעה הזאת, אז אני שם תדיסק של הווינדוס וזה פועל אבל אני לא יכול שכל הזמן הדיסק יהיה שם, מה לעשות? אני עדיין לא רוצה לפרמט או להתקין ווינדוס מחדש

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. שלום לכולם! קניתי כרטיס PCI שמכיל 4 כניסות USB 2 חיברתי אותו למחשב ,בתקווה שיבקש דרייבר בלבד, אך המחשב לא עולה כלל כאשר הכרטיס בחריץ. מדובר במחשב : לוח-pcpartner apas3/apbs1/apbs3/vib826d/vib861s/vim816d/vim863s מעבד- intel celeron-a 366MHz ציפסט- via vt82c691 apollo pro מערכת הפעלה-WIN98SE כשנכנסתי למנהל התקנים היו סימני קריאה או שאלה לא שמתי לב ,בקטגוריה "התקנים אחרים" היו שם ארבעה אותו הדבר וזהו שמם: pnp sound chip המון תודה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. אתמול בלילה יצאתי לשבת בחוץ עם חברים על כמה בירות. השארתי את המחשב דלוק בלי שום תוכנה דולקת, חוץ מהמסנג'ר. כשחזרתי המחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו וזה לא הלך. אזניתקתי את הכבל של החשמל מהספק והחזרתי והמחשב עלה. אחרי 3 דקות במחשב הוא שוב כבה ונדלק לבד בלי שאלחץ על כלום, לפני שהוא הגיע אפילו לשלב בו הוא מעלה את הוינדוס הוא שוב עשה הפעלה מחדש וככה עד שהוא מגיע למצב שלא רואים אפילו את הדגם של הכרטיס מסך כשמחשב עולה ואז הוא מתכבה סופית ולא נדלק עד שאני לא מוציא את הכבל של החשמל מהספק ומחזיר. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה ואנסה לתקן את זה בבוקר. היום כשקמתי הדלקתי ת'מחשב ושוב אותו דבר. ניסיתי לא להתחבר לאינטרנט, אולי וירוס או משהו. שיחקתי איזה חצי שעה במשחק קטן וזה לא נכ…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by qwerty2,

פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים. אני חוזר הביתה רואה שיש לי בכונן C 20 גיג'ה ובכונן D 140 (שזה פיצול גרוע לדעתי) עכשיו כל הזמן עולה לי שגיאה לנקות את כל מה שיש בכונן C כי אין מקום בכלל והקטע שאין לי כלום במחשב ואין לי מה למחוק. ואני לא יכול להתקין פילו מדייה פלייר ושום תוכנה בגלל זה גם אם אני מנסה להתקין אותה בכונן D. ועוד דבר.. התקינו לי גם ווינדוס חדש וחצי ממנו בעברית וחצי באנגלית למשל ההתחל בעברית אבל כל השמות של התיקיות באנגלית וגם אין תמיכה מלאה בעברית כמו בתוכנת האיסיקיו. אז איך אפשר לפצל מחדש את הדיסק קשיח?? ואיך אפשר לסדר את הווינדוס? תודה רבה לעוזרים זה דחוף לי

16. אז ככה קודם כל הנה המפרט: מעבד: amd athlon 3500+ לוח: ASUS A8R32-MVP Deluxe לינק ליצרן - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=268&model=1042&modelmenu=1 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600 GT TDH לינק ליצרן - http://www.leadtek.com/usa/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=265 זיכרונות: Samsung א זוכר דגם מדוייק עכשיו הנה הבעיה לפני כמה חודשים אני כבר לא זוכר בדיוק מה קרה אבל עשיתי איזה התקנה כלשהי של דרייבר או משהו כזה ופתאום הכרטיס רשת הראשון שלי מתוך ה 2 התקלקל כשאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת השני הכל עובד סבבה ובביוס שני הכרטיסים על enable אבל ברגע שאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת הראשון המחשב קופא באותה השניה וזהו רק ר…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by skp333,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by michael227,

היי... לפני כשבועיים התקנתי ווינדוס 7, לאחר שסיימתי להתקין את הווינדוס התחלתי להתקין תוכנות וכל מה שנדרש לווינדוס נקי. לאחר RESTART ראשון המחשב עבד כמו שצריך... לאחר עוד RESTART הווינדוס לא עלה. הכוונה כאשר הווינדוס לא עולה היא כאשר אני מגיע למסך של טעינת הווינדוס (Windows is starting) הטעינה נתקעת ולא זזה.(הווינדוס לא נתקע באופן קבוע לאחר הדלקת המחשב אלא פעם ב...) יש לציין שזה לא רק בווינדוס 7 אלא גם בכל ווינדוס שהתקנתי (XP,VISTA).ומכאן הגעתי למסקנה שהווינדוס הוא לא הבעיה, אלא הארד דיסק... תקנו אותי אם אני טועה. הבעיה השנייה היא כאשר אני סוגר את המחשב (וזה קרה לי רק בווינדוס 7 עד עכשיו). אני מכבה את המחשב, הווינדוס נסגר והכל טוב ויפה, אבל אני שומע את המחשב ממשיך לפעול. א…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by gold_e,

שלום לכולם! אשמח לתגובה יעילה לבעייה פופולרית: הרחבתי זיכרון: היו שני זכרונות של 256 ב DUAL CHANNEL הוספתי עוד אחד של 512, ואני מצפה לזכרון טוטאלי של 1024MB יש כרגע אחד מכל סוג בשני סלוטים מאותו צבע, ועוד אחד של 256 בסלוט נוסף. המערכת לא מבחינה בזכרון הנוסף (כלומר יש רק 768 MB ) וכן ה DUAL CHANNEL אבד. מה עושים? אפשר לעבוד עם שלושתם ביחד? אפשר לכפות DUAL CHANNEL על שני זכרונות שונים? גולדי נתונים: כל הזכרונות DDR 400Mhz CL3 pentium 4, 2.8 Hhz motherboard: gigabyte, bus speed 8Mhz

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אני חושב שזה בגלל האנטי וירוס כי רק הוא מאחר יש לי 256MB OF RAM... אני יודע שתגידו לי שאני צריך לקנות עוד אבל יש עוד דרכים שהווינדוס יעלה יותר מהר? נ.ב יש לי Anti Virus Kaspersky ופיירוול Kerio

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by עוז,

יש לי תקלה מוזרה עם המחשב - כאשר אני מוציא או נוגע בחיבור של ps2 של המקלדת אז המחשב נכבה. גם החבור עם העכבר עושה בעיות. כעת לאחר שהוצאתי את הכבלים של המקלדת ושל העבר המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא על פי רוב לא. כאשר אני מחבר את כבל המקלדת הוא נדלק מתחיל לעלות את החלונות ומיד מתנתק. האם הבעיה היא בלוח האם. לוח האם שלי הוא ASUS P4S333M ומעבד אינטל פנטיום 4 1.6. בהנחה שלוח האם כנראה דפוק האם ניתן לעבור עם אותו מעבד ללוח אם ,נניח של 533 mhz? תודה מראש עוז

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by asafco12,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד דל בן 4 שנים יש לו יציאת USB מהדגם הקודם ולא USB 2 עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וכזה שמתאים לחיבור הזה יקר טילים השאלה שלי היא כזו האם ניתן לקנות מתאם שעושה את המעבר למצב של USB 2 ואם כן איפה אפשר לרכוש ומה בערך המחיר

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. Started by asaftrip,

אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים