תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היייי יש לי ASUS P4P800 והיום שמתי לב כי כשהמחשב לא עובד עם אפליקציות כבדות המאוורר של המעבד מוריד לשניה עד 4 את מהירותו ל-0 כן אפס ולא יותר. כשרצה אפליקצית וידאו כבדה, זה לא קורה. האם זה הגיוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אחרי התקנה של כרטיס טלויזיה (PCI) שגרם ל"שגיאה חמורה של המערכת" ומס' איתחולים, עד שהצלחתי להסיר אותו - התחלתי להיתקל בבעיה מוזרה של התקני ה- USB. כרגע מחוברים סט עכבר+מקלדת אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי, הגה של logitech וקולטן IR של שלט. חשבתי שהבעיה היא ברכיבים עצמם, אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר גיליתי שהם עובדים מצויין. הרסיבר של העכבר והמקלדת מפסיק לעבוד, עד שאני מנתק אותו מהיציאה ומחזיר חזרה, אחת הדוושות של ה- logitech מפסיקה לעבוד לפעמים או שנשארת לחוצה כל הזמן ועוד כל מיני בעיות קטנות וסופר-מרגיזות... עכשיו אני אחרי פירמוט, אין בעיות רוחב פס של ה-usb, אין התנגשויות, אין הודעות על חריגה מצריכת החשמל, ניסיתי להשתמש בכל התקן בנפרד ובכל יציאה אפשרית (יש 10) והורדתי את ה…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
האלן אני ממחשב של חבר הבעיה שלי זה שהכרטיס מסך לא מזהה את המסך.. כלומר המסך תקין אם אני מוציא את הכבל הוא רושם שאין סינגל מחובר... כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך בצבע כתום ,כלומר אינו נידלק ואני לא רואה.. אין לי שמץ של מושג למה זה ככה בכל מקרה המפרט שלי בצד <------- תודהההה רבה חברה זה חשוב אגב נ.ב האם כדאי לשלוח את המחשב לחברה (בחיפה -נועה מחשבים) בישביל הבעיה הזאת??? אני מבאר שבע זה בלאגן או שלתת לאיבורי או חברה אחרת לתיקון ??? (אגב מישהו מכיר מישהו אמין בבאר שבע)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך (7900GTX) שאני יוצא ממשחק (כל משחק) אני רואה את השולחן עבודה מהבהב בלי הפסקה ולא ניתן לעשות כלום רק RESTART אם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון אודה מאוד ???
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לפי ה - FAQ יש את הקישור להורדה ואת חבילת הסמלים שצריך להוריד האם הם עדכניים כי אני דיי וותיק פה ואלו אותם קישורים או שיש גרסאות יותר עדכניות ? ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
טוב אחרי שיטוט בפורום ב"חיפוש אני כבר התחלתי להשתגע.... יש מארז של טרמלטייק עם מאוררים בני שנה (של אותה חברה) היום אחרי שימון וניקוי הם עושים רעש כמו טרקטור. האם כדי לקנות חדשים של טרמלטייק או חברה אחרת?? יש את ונטק אני יודע.עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את מערכת הקירור של המחשב המשני שלי ולתקן של המחשב הקיים בערכה של טרמלטק 2 + 2 שנמכרת בפנדה 2 של 80 ממ ו 2 של 120 ממ.העניין שהם אחרי שנה עושים רעש איום....אז אני אשמח לקבל עצות. אם יש חברה טובה של 120 יחד עם בקרת מהירות ודציבל נמוך אני אשמח לקבל המלצות תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נכון יש את הסרטונים שבאתר ynet? בחדשות שם נו.. הקיצר יש לי ראוטר edimax br 6104K יש לי רשת של שני מחשבים במחשב הבעייתי שהוא די חדש (פנטיום 4 3 ג'יגההרץ) מותקן אקס פי סרביס פק 2 אני לא חושב שהפיירוול של הווינדואז חוסם וגם לא של הראוטר כי במחשב השני הסרטונים עובדים ובמחשב השני גם מותקן סרביס פק 1 והוא מחשב יותר ישן פנטיום 3 600 כל אופן יש גם ווינדואז מדיה פלייר 9 במחשב הבעייתי וזה לא בעיה של קודקים לפחות כך נראה לי כי הוא נותן לי תתמונה הראשונה של הסרטון ואני מנסה לעשות "פלאיי" אבל הוא מנסה להתחבר רושם לי מתחבר ופשוט קופא לא זז בכלל כאילו. למישהו יש שמץ של מושג מה זה יכול להיות? דרך אגב ניסיתי להוריד תוכנה פרוצה של אינטרנט אקספלורר 7 על מנת לא לעשות עידכון כי אין לי תוכנה…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
כשאני צורב בנרו סרט על דיסק DVD כ DATA אני לא מסוגל לראות את הסרט במכשיר ה DVD שלי ( שקורא DIVX ). למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי שאלה חדשה באתי לפרמט את המחשב ושניסיתי ליכנס לביוס להגדיר את רשימת התהליכים - כל פעם שאני לוחץ Del על התחלה המחשב נתקע ואני לא יכול ליכנס לביוס, יש איזשהי דרך לעדכן את רשימת התהליכים בלי ליכנס עליו?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לוח אם שאני מחזיק GIGABYTE K8NF-9 לא נכנס לי במארז אורוורה 570, קודם הוא היה בscorpio 868.. הוא ATX. מה עשיתי עד עכשיו? א. פתחתי את המארז וחיברתי את הלוח אם לחלק שנראה לי הכי מתאים (בעין). אני משוכנע שזה המקום הנכון בגלל הקונקטורים האחוריים שנמצאים בדיוק במקום הראוי להם (ברם, קראו המשך). ב. ניסיתי לחבר את הלוח אם אבל לא הצלחתי, חלק מהברגים לא מתאימים\המקום לא טוב. הברגים פשוט סתם מסתובבים ולא מחברים שום דבר לשום מקום. אי לכך, 6 ברגים בערך נכנסו טוב אולם לא עם הברגים הצהובים האלה. ג. ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך, הוא לא מגיע עד הסוף, לא מתחבר כראוי. כמו כן, ניסיתי לחבר את הכוננים עם כבל IDE אבל הכבל לא מספיק גדול.. זה נשמע נורמלי הרי ההפרש בגודל בין SCORPIO 868 ל…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היום הייתי במחשב ופתאום אני רואה מסךכחול לאיזה 2-3 שניות ואז עושה לי ריסטרט למחשב עכשיו שאני מפעיל את המחשב כל פעם המסך הזה חוזר ועושה לי ריסטרט אבל אם אני מפעיל את המחשב במצב בטוח אז הכל טוב הנה המסך הכחול הזה http://img81.imageshack.us/my.php?image=000cf7.jpg או
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
בעייה מוזרה: כשאני מחבר את ההארדיסק המחשב מסרב להידלק.. נדלקת נורת ההארדיסק לחצי שנייה ונכבית והמחשב לא נדלק. ברגע שאני מנתק אותו הכל בסדר. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
קניתי מעבד את'לון 3200 עם מאוורר שבא עם מישחה טרמית דבוקה עליו. האם זה מספיק או שכדאי לקנות ולמרוח בנוסף בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי והרכבתי מחשב חדש (מפרט בצד). כשהמחשב עולה, מייד אחרי הלוגו של אסוס מופיעה האזהרה הבאה : WARNING: H/W MONITOR STATUS ABNORMAL. כשאני נכנס לביוס אני מגיע לתיקיה של power ולאחר מכן לתיקיית h/w monitoring , שם מופיעים לי באדום הדברים הבאים : VCORE VOLTAGE- 4.08V VOLTAGE 3.3 -4.08V 5V VOLTAGE-6.85V 12V VOLTAGE-16.32V אני מבין שכנראה יש יותר מדי מתח במסילות, אבל מה גורם לזה ? באותה תיקייה מופיעים גם הערכים של טמפ' המעבד וטמפ' לוח האם, שניהם מינוס 128 מע' צלזיוס (תקלה כמובן). יש קשר בין הדברים ? לציין שלאחר שאני מאשר את ההודעה ב POST ה-win עולה כרגיל ללא בעיות, הטמפ' תקינות והכל עובד. הביוס מעודכן לגירסה האחרונה שלו, יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לפעמים כשאני עושה איתחול למחשב הוא מגיע למסך הראשוני של windows xp ופשוט עושה איתחול מחדש ככה בלולאה עד שאני סוגר את המחשב ופותח שוב ואז הwindows עולה כרגיל (עד הפעם הבאה) מה גורם לזה ? יכול להיות תוכנה מסויימת ? איך פותרים את העניין ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אז ככה התקינו לי 260 gtx לפני כמה ימים כל משחק עד עכשיו לא נתקלתי בתופעות חריגות , בדקתי טמפ' והכל היה תקין ככה שאני מוציא את ההתחממות מהמשוואה , לאחר משחק קצר במשחק grid החלטתי לצאת מהמשחק לדסקטופ בזמן הזה הופיע לי המסך הכחול (בנתיים זה קרה לי רק פעם אחד ) . פירוט המערכת בקצרה : quad 6600 oc 3,0 corsair 520 hx 4gb vista 64bit אני מצרף גם קובץ dmp תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
העברתי את המחשב שלי לאחותי (MB כולל CPU ןזכרונות) למארז שלה ששם יש ספק של 400W עכשיו המחשב לא נדלק! שאני לוחץ על הריסט המאווררים פועלים טיפה ומםסיקים! מה יכולה להיות הבעיהה? הלוח הוא MSI NEO 8 PLATINUM האם 400W לא מספיקים לא? אז חיברתי 500 W וגם לא הולך.... מה עוד אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום!! לאחרונה גיליתי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני עוזב אותו לכמה שעות כשהוא דלוק, האינטרנט ממשיך לעבוד האיי סי קיו והמסנג'ר פועלים אך הדפדפנים שלי לא עובדים. כדי להפעיל אותם מחדש אני צריך להפעיל מחדש את המחשב ואז הכל חוזר לעבוד. **אני חושב שהבעיה התחילה אחרי שהייתה הפסקה חשמל** מה אני צריך לעשוב כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מקווה שפה המקום (סליחה מראש אם לא) המקלדת והעבר שלי לא פועלים כמו שצריך,בויסטה. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של המקלדת והעכבר האלחוטיים והחלפתי אותם בישנים והרגילים שלי. אבל גם לאחר אתחול ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה. התאורה בעכבר וגם במקלדת עובדים וכמו כן בביוס המחשב מזהה את המקלדת אבל כשאני מגיע למסך של בחירת המשתמש בוסיטה המחשב לא מזזה לא את המקלדת ולא את העכבר ואני פשוט תקוע במסך הזה.(שוב התראורה בהם עובדת כרגיל,הם מחוברים ב ps2). ניסתי שוב ושוב לעשות ריסט אבל הבעיה חזרה על עצמה. לא התקנתי שום תוכנה כזאת או אחרת שיכולה לגרום לשיבוש כלשהו וכמו כן המחשב מעודכן וגם הלוח אם. מצאתי פתרון כלשהו דרך הכנסת הdvd של הויסטה ושחזור המערכת דרכו. משום מה שאני נכנס לתפריטי ההתקנה ה של הויסטה…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחר הדלקת המחשב הכונן הקשיח עושה נותן רעשים בקצב מתוזמן (לא צפצופים אבל מעיין קליקים כאלו). הדבר קרה לאחר שהתקנתי איזה משחק מחשב גדול, עשיתי ריסטרט כנדרש ואז זה קרה. המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח והכונן מגיב ב"קליקים" בקצב מדוד. האם אפשר לנסות לסדר זאת בעזרת תוכנה מסוימת? או שזו בעיה מכנית והכונן מת? שמעתי על כל מיני תוכנות לסידור BAD SEKTORS - האם אלו יכולות להיות פתרון למצב? המחשב של הילד ואין לי תשובות בשבילו למה המחשב לא עובד לכן אשמח על כל עזרה. כונן קשיח- IBM DESKSTAR 40 GB
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-