תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם דרל הביוס היתה לי אפשרות להמהיר ל 166 תמעבד בחרתי בזה עשיתי SAVE המחשב עשה ריסטרט והמסך פתאום לא נדלק, ניסיתיח תמסך במחשב אחר והוא עובד מצויין ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטרייה שמשך 20 דקות והחזרתי, הדלקתי תמחשב והעדיין לא עובד מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הסאונד במחשב אצלי גבוה מדי..... מה שניסיתי לעשות הוא להוריד את הסאונד דרך הוינדוז ... אבל כל פעם שמתחלף לי שיר בווינאמפ הסאונד חוזר להיות גבוה מאוד
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מחשב חדש. לאחר התקנת חלונות ניסיתי להתקין את הדרייברים של ה-chipset וכשהתקנתי את הדרייברים של כרטיס הקול (on board) קיבלתי הודעת שגיאה שלא מזהה חומרת קול. גם ב-control panel כתוב no audio. לציין כי ב-bios ה-onboard audio is enabled מה יכולה להיות הבעיה (מלבד בעיה בלוח האם?)???? תודה,
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה התקינו לי 260 gtx לפני כמה ימים כל משחק עד עכשיו לא נתקלתי בתופעות חריגות , בדקתי טמפ' והכל היה תקין ככה שאני מוציא את ההתחממות מהמשוואה , לאחר משחק קצר במשחק grid החלטתי לצאת מהמשחק לדסקטופ בזמן הזה הופיע לי המסך הכחול (בנתיים זה קרה לי רק פעם אחד ) . פירוט המערכת בקצרה : quad 6600 oc 3,0 corsair 520 hx 4gb vista 64bit אני מצרף גם קובץ dmp תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה אתמול שאני שם מוזיקה ושומעים אותה פעם טוב ופעם מחורבש איטי כזה ומגעיל.. זה קורה בעיקר שאני מפעיל תוכנה כמו סבבה די סי ועכשיו שהפעלתי את האי סי קיו זה היה כאילו שזה סוחט את כל המשאבים וגורם למוזיקה להשמע גרועע מאוד. מה הפתרון לזה ?? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
העברתי את המחשב שלי לאחותי (MB כולל CPU ןזכרונות) למארז שלה ששם יש ספק של 400W עכשיו המחשב לא נדלק! שאני לוחץ על הריסט המאווררים פועלים טיפה ומםסיקים! מה יכולה להיות הבעיהה? הלוח הוא MSI NEO 8 PLATINUM האם 400W לא מספיקים לא? אז חיברתי 500 W וגם לא הולך.... מה עוד אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש משחקים שהמחשב פשוט ניתקע. עידכנתי דרייברים והכל וגם פירמטתי וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום , יש לי תוכנה שנקראת Pc probeII ולוח אם asus striker extreme ושאני פותח את התוכנה זה כותה לי את השגיאה הבאה. =================================================== ASUS PC Probe II Alert Log Report Number = 2 =================================================== [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V מישהו ? עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום!! לאחרונה גיליתי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני עוזב אותו לכמה שעות כשהוא דלוק, האינטרנט ממשיך לעבוד האיי סי קיו והמסנג'ר פועלים אך הדפדפנים שלי לא עובדים. כדי להפעיל אותם מחדש אני צריך להפעיל מחדש את המחשב ואז הכל חוזר לעבוד. **אני חושב שהבעיה התחילה אחרי שהייתה הפסקה חשמל** מה אני צריך לעשוב כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום... היו לי בעיות לפני שנתיים עם המאיץ גרפי שנשרף והחלפתי אותו לאותו דגם(אחריות..) הדגם הוא ati x600xt128 ... אחרי זמן מה בטעות לא מרחתי משחה טרמית על המעבד..אבל הכל זרם טוב... עד ליום אחד שבו משחקים החלו להתקע ולצאת לי למסך הכחול והידוע...(זה לא קורה במהלך גלישה או משהו שלא מאמץ מערכת)... שמשחק היה עולה הייתי רואה התחממות מסויימת במערכת אבל לא ידעתי למה לשייכה..למעבד ?למאיץ? חשבתי שאולי בגלל הטעות שלי עשיתי נזק למעבד... הדבר המוזר שקורה הוא שיש צליל של ניתוק של המחשב שבאותה שניה המחשב לא עובד ..ואז שוב הצליל בהתקפים רצופים ארוכים ומאין צליל של איתחול למרות שהכל נשאר על כנו... שזה מסתיים הכל נשאר כרגיל...האם יש דרך לבודד את הבעיה..מאיץ? או מעבד... רצ"ב נתוני מ…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בחודש האחרון המחשב מתחיל לתקוע לי חלונות.. זאת אומרת נגיד שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ונכנס לאיזשהו אתר ואז פתאום הווינדוס מחליט לתקוע את החלון של האינטרנט אקספלורר וכשאני עושה CTRL + ALT + DEL החלון שנתקע מופיע פעמיים.. וגם במשחקים כמו CS ובICQ הוא נתקע לי לאיזה חצי דקה וככה זה עושה לי כל כמה דקות.. אז פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש ולא עזר.. אז בדקתי תזיכרונות והמעבד והכל עובד כמו שצריך ופתחתי תמחשב ניקיתי הכל וחיברתי הכל מחדש במקרה שמשהו לא היה מחובר טוב.. עברתי על כל הביוס, והווינדוס לא מדווח על שום בעיה שנראית לעין.. מה שכן, הFIREWALL של הווינדוס החליט לדווח לי לאחרונה כשאני פותח תוכנות כמו NOTEPAD או כל מיני תוכנות אחרות של הווינדוס אז ביטלתי את הFIR…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי שלפני חודש התחיל לקרטע הוחלף הזכרון RAM של המחשב אבל יש לי תחושה שהמחשב לא נותן את הביצועים שהוא אמור לתת א. איזה תוכנה מומלצת על ידכם בודקת ביצועי מחשב ? ב. האם שני סלוטים של זיכרון RAM מחברות יצור שונות יכולים לפגום בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מסך חדש LSD של metz 19 אינצ', אני לא ממש חושב שזה קשור.. אבל עכשיו כשאני מפעיל מוזיקה זו נותן לי הודעה כזאת..: ושום קול לא פועל... http://img260.imageshack.us/img260/7568/67772077kl6.jpg בבקשה עזרה..
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ב- laptop שלי (eMachines M6805) מופיע לי כמו קווים מקוטעים וורטיקלים בכל המסך שבגינם אני לא מסוגל לראות שום דבר. זה מרגיש כמו לנסות להציץ דרך תריסים שלושת רבעי סגורים. הפסים האלה מסתירים הכל חוץ מאת הסמן של העכבר! עוד תופעה היא כשאני גורר חלון ממקום למקום הוא הופך למין ריבוע עם ריצודים בצבע ירוק. יש עוד כמה תופעות מהסוג הזה... למי שיש רעיון איך לפתור את העניין עם המגבלות הנ"ל אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעייה עם המחשב ואוליי אתם יודעים איך לפתור אותה או שהוא באמת הלך פארש. עשיתי ריסט למחשב שלי ומאז הוא לא עולה. הוא פשוט נכבה ולא נדלק. ניסיתי להוציא את החשמל ולהחזיר וכשאני לוחץ על כפתור ה POWER הוא נדלק לפחות משניה ונכבה. אם אני מנסה שוב ללחוץ על ה POWER הוא לא מגיב בכלל. כשמוציאים ומחזירים את החשמל שוב אותו סיפור, לחיצה על הPOWER מדליקה את המחשב לחלקיק שניה והוא נכבה ולא נדלק יותר. ניסיתי להחליף ספק והמקרה חוזר על עצמו. האם הלוח אם שלי נדפק? מישהו יודע אם יש לי בכלל מה לעשות או שהמחשב הלך? תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד כפול ליבה של INTEL והוא עושה לפעמים שגיאות במחשב... כשאני מפעיל משחק מחשב ואני משחק קצת,אחרי כמה זמן פתאום מופיעה שגיאה Error sending memory 0x000101 to 0x0101011 (לא מדויק) מישהו יודע מה קרה לו? הוא מקולקל? תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בלוח 3 סלוטים לזכרונות ובשלושתם יש זכרונות 2 של 256 עוד אחד של 128 אבל בכללי זה מראה לי שיש 288... 2 הזכרונות של ה256 עובדים ב100% וגם כשאני שם רק את השני ה256 בסלוטים זה מראה לי 190 ומשהו... פחות מ200 בקיצור... תעזרו לי בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש ב win xp pro בעברית. הבעייה שלי שהמערכת הפעלה עולה , הוא מגיע למסך של ברוך הבא , ואז יש לי את החשבון שלי (כאילו שם משתמש שאני צריך לשים סיסמא). אני לוחץ לו אנטר והמחשב עולה והכל בסדר. הבעייה היא שזה לא חשבון administrator, הוא לא נותן לי לבצע שום פעולה במחשב. אם זה שיחזור , אם זה התקנת תוכנה . הוא רושם לי שאין לי הרשאה , ורק למנהל המחשב יש הרשאה משהו כזה. נכנסתי ללוח בקרה ושם נכנסתי לחשבונות משתמשים , וניסיתי למחוק את המשתמש הנוכחי אוו להגדיר שהוא יהיה מנהל המחשב, אבל אין לי שם שום אפשרות כזאת. מה אני עושה ? איך אני מחזיר את המצב מבלי לפרמט את המחשב ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אעע יש לי כוויה ביד ממנו.. הוא עושה רעשים שהוא "חושב" אבל זה נראה לי די נורמלי לא יודע אבל הוא חם!! במחשב רשום 43 מעלות אבל כשאני נוגע זה נראה לי יותרר.. של WD120 האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-