תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לפי ה - FAQ יש את הקישור להורדה ואת חבילת הסמלים שצריך להוריד האם הם עדכניים כי אני דיי וותיק פה ואלו אותם קישורים או שיש גרסאות יותר עדכניות ? ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני חדש.. אני רוצה לקנות כבר המון זמן כרטיס מסך חדש והייתי רוצה שאולי תעזרו לי לבחור אחד.. יש לי חיבור agp X4...ואני לא רוצה משהו יקר מ650.... נ.ב אם יש לי agp X4 אז רק agp X4 יכולים להתאים?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כמה שאני יודע למה המחשבים עושים ריסטרט ... במחשב שלי אין לי מושג הטמפ' של המעבד הכל טוב .. הזיכרון הכל טוב .. וירוסים אין לי יש לי קספרסקי גם אחרי פורמט יש לי את הריסטרט הזה אם ההודעה הכחולה שאני לא יכול לצלם.. ואללה לא יודע מה הבעיה אולי תעזרו לי איכשהו.. אין לי מושג איך זה מגיע בכלל לריסטרט.. בבקשה תעזרו לי .. תראו את המפרט שלי לפני חודש קניתי חלקים חדשים לוח אם + מעבד ..
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה דעתם הם טמפרטורות גבוהות זה טמפרטורות במנוחה!!! יש לי מאוורר אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא ומאוורר אחד בצד שמאל הינא תמונה מאוורסט http://img396.imageshack.us/img396/8341/10724690mm0.png
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 2.5K במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחות בתוכנה עבור עבודה משרדית וסיקור טלפוני + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לוח אם שאני מחזיק GIGABYTE K8NF-9 לא נכנס לי במארז אורוורה 570, קודם הוא היה בscorpio 868.. הוא ATX. מה עשיתי עד עכשיו? א. פתחתי את המארז וחיברתי את הלוח אם לחלק שנראה לי הכי מתאים (בעין). אני משוכנע שזה המקום הנכון בגלל הקונקטורים האחוריים שנמצאים בדיוק במקום הראוי להם (ברם, קראו המשך). ב. ניסיתי לחבר את הלוח אם אבל לא הצלחתי, חלק מהברגים לא מתאימים\המקום לא טוב. הברגים פשוט סתם מסתובבים ולא מחברים שום דבר לשום מקום. אי לכך, 6 ברגים בערך נכנסו טוב אולם לא עם הברגים הצהובים האלה. ג. ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך, הוא לא מגיע עד הסוף, לא מתחבר כראוי. כמו כן, ניסיתי לחבר את הכוננים עם כבל IDE אבל הכבל לא מספיק גדול.. זה נשמע נורמלי הרי ההפרש בגודל בין SCORPIO 868 ל…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני בן כשנה (כולל כל רכיביו הפנימיים). היום הוא פעל כרגיל, עזבתי אותו לכמה דקות, כשחזרתי המסך היה חשוך ולא הייתה אפשרות לעשות אתחול עם הכפתור RESET. לאחר כיבוי והדלקה מחדש, המחשב אף לא עושה SELF TEST, ולראייה לא שומעים את הצפצוף הרגיל. לאחר פירוק כרטיס המסך גיליתי שהמאוורר של הכרטיס תקוע. תיקנתי אותו ע"י שימון והמאוור חזר לפעול ולמרות זאת המצב נשאר כפי שהיה. על פי הסימנים זה נראה כמו בעיה בכרטיס מסך או לוח אם. כיצד ניתן לאמת איזה רכיב כשל? האם יש סיכויי שמדובר ברכיב אחר או בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם דרל הביוס היתה לי אפשרות להמהיר ל 166 תמעבד בחרתי בזה עשיתי SAVE המחשב עשה ריסטרט והמסך פתאום לא נדלק, ניסיתיח תמסך במחשב אחר והוא עובד מצויין ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטרייה שמשך 20 דקות והחזרתי, הדלקתי תמחשב והעדיין לא עובד מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב... אז ככה כל פעם שאני משחק במשחק רשת נגיד אז המחשב מקרטע למשך 30-40 שניות ואז חוזר לעבוד כמו שצריך ... מדי פעם הוא גם עושה לי ריסטרטים. אין לי מושג מה הבעיה זה התחיל מאז שניקיתי את המחשב מאבק... באמת שאני מיואש מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הבעיה זה לא בוינדוס- התקנתי את ההרד דיסק במחשב אחר והכול עבד, חוץ מזה המחשב חדש הוא אף פעם עדיין לא עלה לי המפרט של המחשב: gigabyte ga8nsli leadtek px 7600gs pcie 512 mb ddr2 הארד דיסק של 80 ג'יגה חוץ מזה המחשב לא מתחמם- הוא לא מספיק אפילו, וכבר בדקתי את כל החיבורים והחלפתי סלוט לזיכרון, ניסיתי להדליק את המחשב עם דיסק של וינדוס ועדיין לא קורה כלום, אז אני כבר לא יודע מה הלאה ...... אז עזרה לא תזיק....... היתי רוצה לצרף את הקובץ של המסך אבל אני לא יודע איך להגיע אליו :-[ תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפעמים כשאני עושה איתחול למחשב הוא מגיע למסך הראשוני של windows xp ופשוט עושה איתחול מחדש ככה בלולאה עד שאני סוגר את המחשב ופותח שוב ואז הwindows עולה כרגיל (עד הפעם הבאה) מה גורם לזה ? יכול להיות תוכנה מסויימת ? איך פותרים את העניין ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה אתמול שאני שם מוזיקה ושומעים אותה פעם טוב ופעם מחורבש איטי כזה ומגעיל.. זה קורה בעיקר שאני מפעיל תוכנה כמו סבבה די סי ועכשיו שהפעלתי את האי סי קיו זה היה כאילו שזה סוחט את כל המשאבים וגורם למוזיקה להשמע גרועע מאוד. מה הפתרון לזה ?? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד מחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה בלי בעיה, רק לתקוע את הכבלים והכל עובד.. עכשיו הבאתי מחשב נייד, אני מחבר את אותם חיבורים, עם אותם כבלים..... ו.. כלום ניסיתי לשחק בהגדרות, וגם, כלום מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום... היו לי בעיות לפני שנתיים עם המאיץ גרפי שנשרף והחלפתי אותו לאותו דגם(אחריות..) הדגם הוא ati x600xt128 ... אחרי זמן מה בטעות לא מרחתי משחה טרמית על המעבד..אבל הכל זרם טוב... עד ליום אחד שבו משחקים החלו להתקע ולצאת לי למסך הכחול והידוע...(זה לא קורה במהלך גלישה או משהו שלא מאמץ מערכת)... שמשחק היה עולה הייתי רואה התחממות מסויימת במערכת אבל לא ידעתי למה לשייכה..למעבד ?למאיץ? חשבתי שאולי בגלל הטעות שלי עשיתי נזק למעבד... הדבר המוזר שקורה הוא שיש צליל של ניתוק של המחשב שבאותה שניה המחשב לא עובד ..ואז שוב הצליל בהתקפים רצופים ארוכים ומאין צליל של איתחול למרות שהכל נשאר על כנו... שזה מסתיים הכל נשאר כרגיל...האם יש דרך לבודד את הבעיה..מאיץ? או מעבד... רצ"ב נתוני מ…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, לפני יומיים קניתי את ה 6412.\מכיוון שאני די נייח הוא תמיד מחובר לחשמל, אבל כשניתקתי אותו שמתי לב שהסוללה צונחת ממש מהרץ הוא מאבד 1% ממנה כל דקה וחצי בערך. זה הגיוני? ואם לא האם לממש אחריות, או שיש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב וטלויזיה הם מחוברים בכבל שצד אחד הוא RCA והוא מחובר לטלויזיה והצד השני יש בו שתי בננות לאודיו וS-VIDEO כל פעםשאני רוצה להעביר את התמונה לטלויזיה אני פשוט נכנס למאפיינים של המסך ושמה משנה את המוניטור ואז זה עובר. עכשיו יש לי בעיה אני משנה את המוניטור ולוחץ אישור אבל הוא נשאר עדיין במחשב ולא מעביר לטלויזיה. אני לא יודע מה לעשות זה התחיל ממש סתם אתמול זה עבד והיום זה לא תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב כולל כל החלקים על פניו נראה שכל החיבורים במקום, כאשר אני מפעיל את המחשב הrgb בכרטיסים זיכרון נדלקים ונקודה אדומה על הכרטיס מסך מלבד זה שום חלק אחר לא עולה לא המאווררים לא הקירור נוזלי והמחשב לא עושה רעש של הדלקה בכלל. מישהו יודע במקרה מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש🙏🏼🙏🏼
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה קטנה... לפניי כמה זמן המחשב שלי בפתואמיות ניהיה איטי עכשיו גם כל פעם שאני רוצה נגיד לראות סרטון באינטרנט או סתם לשחק במחשב הוא פאתום מתחיל מזה להיתקע ואני לא ודע מה לעשו... למישו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-