עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofcourse,

היי יש לי את הלוח אם asus p4S800 האם אני צריך DDR1 אן DDR2 ? איך אני יכול לדעת ? תודה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  2. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. לוח ה CC820 שלי שבק חיים. ברשותי מעבד 533Mhz (שה FSB שלו הוא 133Mhz) והוא לא יכול לעבודב 100Mhz. מכיוון שדי התייאשתי מלחפש לוח SLOT 1 עם FSB של 133Mhz, רציתי לשאול, האם ה 440BX יכול לרוץ ב 133Mhz? הלוח שהוצע לי הוא ה ABIT BE-6. ש ABIT לא מבטיחים שהוא יהיה יציב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  4. Started by nehmia,

מצאתי היום מצלמה ישנה אבל לא מצאתי את הדיסק שלה... חיפשתי באתר לש החברה ולא מצאתי המצלמה היא 320s umax dc astra pix

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  5. Started by rollita,

יש לי מדפסת לקסמרק Z43. אתמול כשנסיתי להדפיס בה היא התחילה לעשות בעיות רציניות. כאשר מכלי הדיו רצים לאורך המדפסת הם פשוט רועדים. עושים רעש בלתי נסבל ורועדים, הריצה הזו לא חלקה. כמובן שאי אפשר להדפיס ככה נורמלי. אני אציין שאחרי כמה שנים בהם השתמשתי במכלי דיו מקוריים, קניתי לפני שבועיים מכלים ממוחזרים (איכות לא טובה, אבל זה סיפור אחר). יכול להיות שיש להם קשר לעניין. נקודה אחרונה על תושבת הדיו השחור במדפסת (אותו חלק שמצופה בחוטי נחושת והרבה) הצטבר קצת דיו שחור. יותר מכל מה שאמרתי עכשיו קשה לי לאמר. אז המדפסת הלכה? למישהו יש רעיון? יש מקום לתקן כזו? (היא נקנתה לפני 4 שנים אז אני מניח שאחריות כבר אין).

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  6. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. שלום כונן ב שלי המלא לגמרי לגמרי מ 50GB נשאר פחות מ 500 MB תוכנת וינדוס לבד תופסת מעל 16 GB up data מעל 10 GB win sxs מעל 5 GB האאוטלוק אצלי מעל 10 GB אני לא מתמצא ופוחד למחוק עשיתי ניוקי דיסק כולל קבצי מערכת וכו' משנה בפרומילים יש לי כונן D שיש בו עשרות GB פנויים איך אני יכול להעביר או מה ???? אשמח לעזרה דחופה 052-3786281 תודה יצחק

8. Started by guymor,

שלום, מחשב בן 3 חודשים, ווינדוז 7, לוח אם ג'יגה בייט בהדלקת המחשב המסך נתקע במסך הביוס, ולא מגיע לשום לחיצת כפתור שהוא. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by חיים מלכה,

שלום לכולם שבוע טוב. מחשב שלי עובד רגיל לאחר שעה שעתים שלוש ואפילו כשכביתי אותו כמה שעות והדלקתי גם לאחר חצי שעה הוא מתחיל להיתקע זתומרת לא מגיב ממש ניתקע פתרון זה רק ריסט..נ.ב אחד מהפעמים שניתקע הספקתי לראות לפני הריסט מסך כחול עם הכתוביות שמכונה מסך המוות... שאלתי מה יכולה להיות הבעיה במצב כזה?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by CraZyStyLe,
    • 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by Gliding,

היי, לפני יומיים קניתי את ה 6412.\מכיוון שאני די נייח הוא תמיד מחובר לחשמל, אבל כשניתקתי אותו שמתי לב שהסוללה צונחת ממש מהרץ הוא מאבד 1% ממנה כל דקה וחצי בערך. זה הגיוני? ואם לא האם לממש אחריות, או שיש הסבר?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by shmulik74,

שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by RoverBoy,

היי לפני יומיים פיתאום העלתי את המחשב והמסך לא נידלק - זאת אומרת האור הכתום לא הופך לירוק ויש לי NO SIGNAL. החלפתי כרטיס מסך אפילו וזאת עדיין אותה בעייה.. מה זה יכול להיות?:\

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by simona227,

קניתי לבן שלי כמה משחקים שדורשים כנראה לעדכן דרייברים של תצוגה וקול ניסיתי להוריד NVIDIA אך לקראת סוף ההתקנה הוא לא נפתח ודורש לסגור את המשך ההתקנה מה עושים דחוףףףףף!

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב תחילה המיפרט: Q6600 בסטוק ASUS P5N-E SLI ציפסט 650 4X1GB G.SKILL 800 HK 3X250GB 16MB RAID 0 כרטיס מסך POINT OF VIEW 8500GT 256MB הדריברים הם האחרונים מאתר של NVIDIA הבעיה היא: אחרי הדלקת המחשב או ריסטרט הדריברים של הכרטיס מסך נעלמים כאילו לא היו מותקנים ובהוספה/הסרה של תוכנות שאני מנסה להסיר את הדריבר של NVIDIA הוא רושם שקרתה טעות וכניראה שהדריברים כבר הוסרו ואם ברצונך להסיר מהרשימה אין לי מושג איך ליפתור את הבעיה אף פעם לא קרה לי דבר כזה אחרי כל ריסטרט או הדלקה צריך להתקין מחדש עזרה תיתקבל ביברכה

16. צריך להגדיר בביוס משהו? צריך לעשות משהו בשביל שהזכרונות יעבדו ב DUAL? (אחרי שהם מחוברים במקום הנכון וכמובן אמורים לעבוד בדואל)

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  17. Started by Elad_m,

שלום יש לי בעיה כאשר אני מוריד קובץ גדול מהאינטרנט לאחר כמה דקות ההורדה קופאת ואז צריך להתחיל אותה מחדש. הבעיה גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס. אשמח לעזרה תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by Melike Pk,

שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by alonhzn,

אני מכניס דיסק התקנה של XP למחשב חדש, הוא מזהה את הכונן כ131 גיגה במקום 500... נתקלתם בזה פעם?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  21. שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by Tal14,

שלום אני משתמש במחשב חדש כחודש בערך,ועד היום לא היו לי שום בעיות היום נכנס לי SPY למחשב ורציתי להסיר אותו אז הורדתי את התוכנות Ad Aware וSpyBot הרצתי אותם וקפץ המסך הכחול ועשה ריסטרט למחשב בהתחלה חשבתי שזה בגלל עומס ואז כשעלה המחשב הרצתי רק את הAD AWARE ושוב זה עשה מסך כחול הנה שני המיני דאמפס שלי : http://rapidshare.com/files/75127101/2_MiniDumps.rar.html מה הבעיה ? תודה שכחתי לציין גם שהSPY הופיע כאשר האנטי וירוס שלי נתן אזהרה שהקובץ Services משתמש ביותר כוח ממה שהוא צריך(משהו כזה..) ואישרתי את זה ואז הכל התחיל.. אה ומיד שהתחילו הפופ אפים וכו' (שזה הSPY)עשיתי סריקה של אנטי וירוס וזה לא מצא כלום.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  23. אוקי הבעיה היא כזאת יש לי כונן קשיח SATA שלhitachi DeskStar 160 gb עכשיו חיברתי אותו למחשב שלי הוא זיהה תכונן ניסיתי להכנס ל DUCOMENTS AND SETTINGS אבל הוא נתן לי שגיאה שהוא לא יכול להכנס לתיקייה ואו שהכונן דפוק או שמשהו כזה עכשיו בתוך התיקייה של ה DESKTOP של הADMINISTRATOR נמצאת תיקייה שנקראת שקד תמונות ששמה יש תמונות שאני צריך לחלץ הרצתי TuneUp Utilities 2007 והרצתי ת TUNE UP DISK DOCTOR לקח לו מלא זמן לרוץ אחרי איזה חצי שעה בערך שסיים כתב לי שאן שגיאות בכונן הקשיח ניסיתי להכנס לתיקייה.. והיא כן נכנסה לי ראיתי את כול היוזרים והכול טוב ויפה רק מה התיקייה של ה DESKTOP מישומה נעלמה כאלו לא היתה עכשיו נכנסתי לתיקייה של הדוקמטנס אנד סטינג והתחלתי לחפש תתומונות פתאום קפץ לי…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  24. יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. Started by nir_gamer,

שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק SATA II 80G והוא מופיע מצד ימין למטה כמו התקן USB האם זה אמור להיות כך ?? אם לא , מה עושים?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים