עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by therdier,

שלום לכולם, לאחרונה שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל Leadtek GeForce7 A7600 GT TDH (כרטיס מסוג AGP) ומאז השדרוג קבצי avi מתנגנים בWMP בשחור-לבן בלבד. בתוכנות אחרות, כמו BSplayer, אותם קבצים רצים בסדר גמור ובצבע מלא. כשהחלפתי את הכרטיס דאגתי להסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם לפני ניתוקו (Inno3d GeForce FX5900XT) וכאשר התקנתי את הכרטיס החדש, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שלו. גם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את WMP, אבל הבעייה מסרבת להעלם. המפרט המלא שלי: Motherboard: Asus P4P800 SE CPU: Intel Pentium 4 2.6 GHz Memory: 1024 MB RAM DDR2 Leadtek GeForce A7600GT TDH תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by constantine16,

הבעיה היא שהיה לי 2X512mb 533 ram והיום הוספתי עוד 2X512mb 667 בהתחלה הכל עבד מציין ופתאום ניהיה לי מן מסך כחול והזכר משהו עם memory יכול להיות שצריך לשנות משהו בBIOS? :'(

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by RX7,

שלום התחילה לי אתמול בעיה מוזרה. התמונה נעלמת מהמסך לשניה וחוזרת. וכשזה קורה זה קורה פעם אחר פעם.. זה קרה לי אתמול בלילה, ניתקתי את החיבורים של המסך ושל המחשב מהחשמל והחזרתי. נסתי להתקין דרייברים מחדש. אבל עדיין הבעיה קיימת נראה לי שזה קורה שהמחשב קצת מתאמץ גם לפעמים נעלמת לי התצוגה מהמסך והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום ולפעמים התצוגה חוזרת אחרי כמה שניות ולפעמים אני צריך לעשות ריסט למחשב ידני. יש לי חשש שזה בעיה בכרטיס מסך.. כרטיס מסך של GEFORCE FX5500 איך אפשר להיות בטוח שזו הבעיה? ישנה דרך לבדוק את הכרטיס מסך?? במידה ואני אצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש אני אשמח אם תמליצו לי על משהו זול וטוב, סביבות ה300 שקל (חשוב שיהיה יציאה לDVI כי יש לי טלוויזית LCD) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. שלום לכולם הכונן פשוט הפסיק להראות סימני קיום במחשב. לכן נכנסתי למנהל ההתקנים, והוא מוגדר שם (למרות שהוא אחד מוגדרים לי שני כוננים, CD והשני צורב DVD של NEC) ואין שום סימני קריאה או הודעות שגיאה למיניהן... כמו כן, אין לי שום דרייבר של הכונן(אם בכלל קיים צורך בו) תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by d3bugg3r,

הלוח המדובר הוא ASUS P4S533-VM הבעיה היא ביוס.. עד כן הקדמה סופר קצרה, בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שמוצעת באסוס (יש להם תוכנה משלהם ל WINDOWS) הבדיקה הצליחה, המחיקה של הרום הצליחה אבל ה FLASH לא הצליח... הוא נכשל.. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש הוא נכשל... חשבתי לעצמי שאולי נפעיל מחדש את המחשב, וזאת הייתה הטעות שלי.... מייד אחרי שהפעלתי אותו מחדש הוא הפסיק לעלות.. אני דיי בטוח שזה בגלל שהוא בעצם מחק את הביוס, (מי שמכיר את הפעולות של התוכנה של אסוס, הוא עשה 2/3 ונתקע) בגלל שמדובר בביוס ישן אין לו את האופציה של CRASHFREE שבעצם אם הייתה בעיה בביוס הוא אוטומטי מחזיר לדיפולט... או אין את האופציה שאני יודע עליה בכל מקרה.. ניסיתי לנקות את ה COMS כמפלט אחרון, גם זה…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by Grahf,

יש לי aspier 3100 מACER (שקבלתי במתנה) עכשיו המפרט לא משהו (1.6 סמפטרון גיגה ראם DDR2) הבעיה שכול דבר שהוא תלת מימד (אפילו הסמל של אידוס ) נשבר לחתיכות גאומטריות לא משנה אם המשחק ישן (דאוס אקס , רברנט) או יותר חדש (KOTR2) המחשב אמור לעמוד בדרישות עדכנתי את הדריברים האחרונים של ACER כי ATI לא תומנכת ישירות בחברה עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה יכול להריץ את המשחקים האלה אבל זה לא עוזר רעיונות

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by sinbar,

קניתי מחשב חדש ב-zed מחשבים עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core Duo 2 E6400 זכרונות: DDR2 800MHZ Corsair 1GB לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח: Seagate 320GB 16M cache צורב: DVDR Samsung כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB ספק: Gyro 635W כרטיס המסך עוד לא סופק לי וכרגע נתנו לי כרטיס חלופי מסוג Gigabyte 7600GT 128MB חשוב לציין שהלוח הוא PCI Express x16. הבעיה היא שאני נתקל בתופעה מוזרה. לא משנה איזה דרייבר אני מתקין לכרטיס המסך יש לי מידי פעם היבהוהים של המסך בהם הוא הופך לשנייה לשחור וחוזר. וגרוע יותר כול משחק שאני מנסה לשחק תוקע את המחשב למצב של freeze שלאחר חצי דקה מאתחל לי את המחשב. מבדיקות שעשיתי אני רואה שטמפרטורת כרטיס המסך במנוחה (רק windows XP באויר) היא 65 מעלות בעוד ש…

9. Started by guy7281790,

כשאני צורב בנרו סרט על דיסק DVD כ DATA אני לא מסוגל לראות את הסרט במכשיר ה DVD שלי ( שקורא DIVX ). למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by PsyMor,

חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by yuvalkosh,

מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by daniel5,

היום הייתי במחשב ופתאום אני רואה מסךכחול לאיזה 2-3 שניות ואז עושה לי ריסטרט למחשב עכשיו שאני מפעיל את המחשב כל פעם המסך הזה חוזר ועושה לי ריסטרט אבל אם אני מפעיל את המחשב במצב בטוח אז הכל טוב הנה המסך הכחול הזה http://img81.imageshack.us/my.php?image=000cf7.jpg או

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. שלום... שבוע שעבר הרכבתי מחשב פנטיום 3 ... יש לו לוח של HP ואין לי את החוברת שלו הדגם VL400 ואני לא יודע מה הפינים בשביל לעשות ריסטרת כאילו לאן לחבר את ה כפתור של ה RESET יש שם בערך 8 פינים שהצלחתי לימצוא רק איך מפעילים אותו את המתג של ההפעלה... ואני רוצה לחבר את כל השאר.... הלדים והריסטרט אבל אני לא יודע איזה פינים לחבר ניסיתי כל מיני פינים ולא הולך... תודה יקיר דגם הלוח : hp VL400 ולא מצאתי באתר היצרן את מה שאני מחפש...

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. Started by maormark,

הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by GENERAL,

קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ati הוא נותן שתי הודעות 1. 2. הוא נותן לי להתקין רק מהדיסק שבא עם הכרטיס, אבל זה דרייבר ישן (גרסא 6.10, וכבר יש 6.11). מה זה החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by eegg,

אני משפץ מחשב ישן והתקנתי ונידוס 98 אבל הוא רק עובד על 16 צבעים והכל ענק. כשאני מנסה לשנות שהוא יסים לב שזה הכרטיס ויעבוד ב256 צבעים ובגודל רגיל הוא אומר לעשות ריסטרט ואז כשהוא מדליק המחשב עובד אבל המסך לא. זה עדיין עובד בלי זה אבל אני צריך לשנות מישהו יוכל לעזור. על הכ.מסך כתוב על ציפ אחד rade IIc ועוד כמה מספרים.

19. הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by GeforceFX,

שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט. הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 40 הארד דיסק 40 לוח אם 67 כרטיס מסך-לא במאמץ,במאמץ זה בטח מגיע ל80 מקסימום שזה גם לא כל-כך נורא. יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C. הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד פירמטתי והתקנתי ווינדווס מחדש. המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by דנינו,

יש לי בעיה שהתחילה אתמול שאני שם מוזיקה ושומעים אותה פעם טוב ופעם מחורבש איטי כזה ומגעיל.. זה קורה בעיקר שאני מפעיל תוכנה כמו סבבה די סי ועכשיו שהפעלתי את האי סי קיו זה היה כאילו שזה סוחט את כל המשאבים וגורם למוזיקה להשמע גרועע מאוד. מה הפתרון לזה ?? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by wooper,

היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by yoyoyo,

אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by L_B,

שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים