תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המחשב נכבה ומתקשה להעלות את עצמו מחדש, כלומר מתחיל BOOT לשנייה וחצי ואז מתחיל שוב (כלום על המסך), צריך לנתק מהחשמל לתת לספק כח כמה שניות ורק אז עולה מחדש ביצעתי מוניטורינג (מצ"ב קובץ) ולא מצליח לפענח את הבעיה, נראה שלא מדובר בטמפ' של אף רכיב אציין, שפתחתי את המחשב, ניקיתי אבק, פירקתי את הכרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת אשמח לבדיקות מומלצות או אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לכוון אותי המון תודה מראש OpenHardwareMonitorLog-2021-05-18.pdf
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תכנה לעריכת קבצי אודיו כגון : mp3 splitter & joiner וכדומה אני מקבל הודעות שגיאה . בתכנה שציינתי אני מקבל את ההודעה לאחר בחירת קובץ השמע (בחרתי המון קבצי שמע כך שהבעיה אינה בקובץ עצמו) ההודעה היא : "the specified file cannot be played on the specified MCI device.The file may be corrupt, not in the correct format,or no fil" אם זכור לי נכון הבעיה החלה רק לאחר פירמוט המחשב ולפני כן יכלתי לערוך קבצים כרגיל . במחשב יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שאינני משתמש בו וכרטיס קול חיצוני שאני משתמש בו sound blaster live 5.1 במנהל ההתקנים הכל נראה נורמלי ואין סימני שאלה או סימני קריאה. אגב חוץ מזה הכרטיס קול פועל תקין ואני שומע בו כרגיל... אודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4-440 MX ויש לי אותו כבר קרוב ל4 שנים.. הכל היה בסדר עד לזמן האחרון שיש מצב שהוא נהרס או שלא.. למשל בCOUNTER STRIKE אחרי זמן מה המחשב מפעיל את עצמו וזה קורה רק במשחקים שהמחשב פתאום מפעיל את עצמו או שלמשל בFIFA WORLD CUP התמונה נתקעת והמקלדת לא מגיבה או בNEED FOR SPEED MOST WANTED פתאום המסך מחליף צבעים מוזרים אני מסתכל על המכונית שהיא נגיד בצבע כחול ואז הרקע של הכל מחליף צבעים לוורד וכל מיני או שאני רואה את המכוניות בריבועים מוזרים כאלה... וגם לפעמים זה מתמעזר ואומר משהו על זכרון וירטואלי נמוך אז הגדלתי את הזיכרון בPAGING או שבמשחק של אחותי MAPLE STORY פתאום המסך נהיה שחור כאילו מישהו כיבה את המסך ואחר כך זה חוזר וברוב המקרים במשחקים המחשב לא…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך geforce 7600 GT 256 של gigabyte עכשיו... הוא לא נותן לי את שיא הביצועים שלו... בדקתי אצל חבר שלי שיש לא geforece 7600 GT של MSI למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת במחשב של חבר שלי ואני לא מצליח לתקן קבלו תתמונה: עריכה: הינה התמונה באימג'שייק http://img75.imageshack.us/img75/2746/img136217xx.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מדליק ת'מחשב אני שומע רעש חזק מאוד מהמאורר של הספק וכשזה מגיע לווינדוס אין רעש מה זה יכול להיות ולפני שבוע לא היה שום רעש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 .. עכשיו עברתי למחשב של אבא שלי . אל תגידו שאני יהרוס כי אני יודע מה אני עושה ! אז ככה:הנה הדגם של המאורר: A65061-003 והנה התמונה שלו בידיוק ! : http://www.weirdstuff.com/mas_assets/thumb/13192.jpg אני משתגע אני לא מצליח לפתוח אותו ועוד משהו ARCTIC SILVER 5 מתאימה למעבדי INTEL 478 ? לכל מעבד? היא מתאימה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום... היום פרמטתי מחשב שהיה מחובר לרשת. התקנתי Win 7, והוא לא מסוגל למצוא את הרשת שלי(יש מחשב אחר שמחובר במודם ויש לו ראוטר מסוג EDIMAXׂ BR-6204Wg) עכשיו, הבנתי שאני צריך להוריד איזשהו דרייבר ואני לא יודע איזה. אם מישהו יכולל לעזור לי עם זה זה יהיה נהדר תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר.. במשחקים והכול שומעים חוץ ממשחק אחד שגם נראה לי קשור שנדפר לו הסאונד. ובWINAMP שומעים טוב ויפה אבל באינרנט שאני רוצה לראות כל מיני קטעי וידיאו(באגירה וכל זה...)רואים תתמונה אבל לא שומעים,, הקטע פה שהכול מוגבר... נ.ב זה לא בעית קודדים למה הורדתי חדשים והכול..
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה... המחשב שלי רק בן 3 שבועות בערך... P930, 1800XT ARCTIC 7 על המעבד BELKIN WIERLSESS PCI AUDIGY 2 ZS 2X512 CORSAIR DDR2 667 NOISTAKER 485W GIGABYTE 8I945P-G מידי פעם, כשאני בDESKTOP, הכל פשוט קופא... לא עבדתי עם תוכנות כבדות או משהו - בפעם האחרונה זה היה מסנגר, ECLIPSE (סביבת פיתוח בJAVA), FIREFOX, NOD32, וה WIERLESS UTILITY... כשהשארתי את המחשב דלוק בלילה שעבר הוא לא נתקע... וגם לא כששיחקתי משחקים די כבדים (אבל לא שיחקתי הרבה, אין זמן, אז קשה להסיק הרבה מזה).[ הוספתי טמפ' ומתח לפי EVEREST בתמונה לא עשיתי שום OVERCLOCK [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זה קורה לי רק כשאני משתמש בכבלים מאריכים. תמיד השתמשתי בהם ואני לא מבין איך זה יכול להיות שקט ופתאום חזק??? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
[1] שלום אז ככה.. יש לי לוח של INTEL והורדתי איזה עדכון ללוח, התקנתי זה עשה ריסט והביוס נראה לי קצת נדפק כי הוא מצפצף ולא עולה . הוצאתי זכרון אחד מהחריץ ואז זה המשיך לעבוד נורמלי.. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם האם צריך לאפס תלוח וזהו פשוט?? [2] יש לי AGP בלוח ורכשתי כרטיס מסך AGPX8 השאלה האם אפשר איך שהו לשנות את זה להגדרה של AGPX8 בביוס????
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון. אני יכול לשמוע את עצמי מדבר במיקרופון אך שום תוכנה לא קולטת אותו. המיקרופון לא מושתק ועבד כמו שצריך במחשב אחר שבדקתי עליו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק אחר והחזרתי לרגיל והווינדוס לא עולה, זה רושם NTLDR IS MISSING וללחוץ קונטרול אלט דליט.. ועדיין אותו דבר ניסיתי לחבר מחדש כבל IDE, לנסות אחד אחר, לג'מפר בצורה אחרת ולא עוזר מה לעשות!?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב נדלק וחלונות עולה ועובד יפה ובום נכבה המחשב.אי אפשר להדליק אלא אם כן מוציאים מהתקע ומחברים שוב,וביומיים האחרונים יכל לעבוד כמה שעות רצוף או מתחיל לעלות את החלונות וכבה ישר ושוב צריך לנתק מהחשמל כדי להדליק. החלפתי ספק ממחשב אחר שכן עובד,ניתקתי כבל רשת,ניתקתי גם רמקולים והתקלה נשארת?לא מבין מה הבעיה?מי שיודע ויכול לכוון אותי כיוון של בעיה? תודה מראש המחשב הוא דואלי 2.8 800
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ללוח האם P5W DH מחוברים 3 כונני IDE , כאשר 1 * 120GB משמש למערכת ההפעלה + 2 * 250GB לצורך איחסון. הביוס הוגדר : CONFIGURE SATA AS - STANDARD IDE כאשר חיברתי את הכונן החדש/הנוסף מסוג WD SATA2 ללוח האם, לחיבורי SATA1 או ל SATA3 המחשב "ניתקע" מיד בהתחלה. האם יש להגדיר את הביוס בצורה שונה או לחבר לחיבור אחר, כדי לשלב את כונן ה SATA החדש ליתר חבריו (IDE) למטרות איחסון ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, יש לי אי התאמה בזכרונות (כל פעם קניתי משהו אחר). עכשיו המחשב מתאפס לבד כל הזמן בעמצא העבודה. איך אני מגדיר ה-BIOS כדי שהזכרונות יעבדו על SINGLE ולא על DUAL תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היייי יש לי ASUS P4P800 והיום שמתי לב כי כשהמחשב לא עובד עם אפליקציות כבדות המאוורר של המעבד מוריד לשניה עד 4 את מהירותו ל-0 כן אפס ולא יותר. כשרצה אפליקצית וידאו כבדה, זה לא קורה. האם זה הגיוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-