עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by vico05,

שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. המחשב נכבה ומתקשה להעלות את עצמו מחדש, כלומר מתחיל BOOT לשנייה וחצי ואז מתחיל שוב (כלום על המסך), צריך לנתק מהחשמל לתת לספק כח כמה שניות ורק אז עולה מחדש ביצעתי מוניטורינג (מצ"ב קובץ) ולא מצליח לפענח את הבעיה, נראה שלא מדובר בטמפ' של אף רכיב אציין, שפתחתי את המחשב, ניקיתי אבק, פירקתי את הכרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת אשמח לבדיקות מומלצות או אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לכוון אותי המון תודה מראש OpenHardwareMonitorLog-2021-05-18.pdf

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by epichorus,

כאשר אני מפעיל תכנה לעריכת קבצי אודיו כגון : mp3 splitter & joiner וכדומה אני מקבל הודעות שגיאה . בתכנה שציינתי אני מקבל את ההודעה לאחר בחירת קובץ השמע (בחרתי המון קבצי שמע כך שהבעיה אינה בקובץ עצמו) ההודעה היא : "the specified file cannot be played on the specified MCI device.The file may be corrupt, not in the correct format,or no fil" אם זכור לי נכון הבעיה החלה רק לאחר פירמוט המחשב ולפני כן יכלתי לערוך קבצים כרגיל . במחשב יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שאינני משתמש בו וכרטיס קול חיצוני שאני משתמש בו sound blaster live 5.1 במנהל ההתקנים הכל נראה נורמלי ואין סימני שאלה או סימני קריאה. אגב חוץ מזה הכרטיס קול פועל תקין ואני שומע בו כרגיל... אודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by BARBI92,

שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי כדי שאני אוכל להדפיס מהמחשב הנייד. הבעיה היא שמחשב הנייד נמצא בקבוצת עבודה שלא ניתנת לשינוי (חברה מסוימת) , והבנתי שאם קבוצת העבודה לא זהה אי אפשר לשתף... אבל שני המחשבים מחוברים לנתב ולמודם.... אני לא כ"כ מבינה בזה..אבל אפשר לעשות משהו בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by stio,

שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל פנטיום 3 450, זיכרון 64MB, מערכת ההפעלה היא Windows 98 בעברית ואופיס 2000. בתוכנת אופיס כידוע יש כמה תוכנות: אווטלוק, אקסס, אקסל, פאור פוינט, וורד. הבעיה היא שאם אני רוצה להיכנס ל-word ואני לוחץ על האייקון שלו הוא מעלה את האייקון של Word 2000 ונשאר ככה כמה דקות עד שהוא עולה. בשאר תוכנות האופיס זה לא ככה. איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. אוקיי יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4-440 MX ויש לי אותו כבר קרוב ל4 שנים.. הכל היה בסדר עד לזמן האחרון שיש מצב שהוא נהרס או שלא.. למשל בCOUNTER STRIKE אחרי זמן מה המחשב מפעיל את עצמו וזה קורה רק במשחקים שהמחשב פתאום מפעיל את עצמו או שלמשל בFIFA WORLD CUP התמונה נתקעת והמקלדת לא מגיבה או בNEED FOR SPEED MOST WANTED פתאום המסך מחליף צבעים מוזרים אני מסתכל על המכונית שהיא נגיד בצבע כחול ואז הרקע של הכל מחליף צבעים לוורד וכל מיני או שאני רואה את המכוניות בריבועים מוזרים כאלה... וגם לפעמים זה מתמעזר ואומר משהו על זכרון וירטואלי נמוך אז הגדלתי את הזיכרון בPAGING או שבמשחק של אחותי MAPLE STORY פתאום המסך נהיה שחור כאילו מישהו כיבה את המסך ואחר כך זה חוזר וברוב המקרים במשחקים המחשב לא…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by mabar,

טוב זאת לא בדיוק תקלה, אלא בקשה לעזרה. לקראת יום הכיפורים נתקלתי במחסום שגם בשעות הלילה הקטנות לא הצלחתי לפתור (ותוך כדי גם איבדתי 300 ג'יגה מידע) המטרה הייתה להעביר כמות לא מבוטלת של קבצי וידאו מהמחשב למכשיר הPS3 שלי, בין עם ע"י כונן חיצוני או ע"י הזיכרון הפנימי של המכשיר המדובר. יש לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה שעליו הקבצים נמצאו. לאחר מיסיון כושל של הקונסולה לזהות את הכונן, עקב היותו NTFS, כשמסתבר שהPS3 עובדת רק עם FAT32, בלית ברירה (ובדיעבד די בפזיזות), שניתי את הכונן לFAT32, אממה, עכשיו מסתבר לי שFAT32 לא יכול לקבל העברה של קבצים שגדולים מ4 ג'יגה, כך שגם זה לא עוזר לי! אני די אובד עצות פה, ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון שלא כולל לפרוץ את הPS3 שלי. streaming דרך …

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מחשב חדש במיטב כספי, ואיתו קיבלתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה(לא רלוונטי של איזה חברה). את הדיסק הקשיח חילקתי ל2 מחיצות, כלומר ל2 כוננים: C,E. בC מותקנת מערכת ההפעלה ועוד כמה פריטים קטנים(ICQ לדוג'). בכונן E אמורים להיות מותקנים כל שאר הדברים. אך יש לי בעייה של גישה מכונן E, שכשאני מנסה למחוק, לגזור, להעתיק קובץ מכונן E לכונן כלשהו, ואף לשנות שם קובץ כלשהו שבכונן E, אני מקבל הודעת שגיאה כשהגישה נדחתה, ואני לא מבין למה, הרי אני האדמין במחשב אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה זו. תודה וחג שמח.

10. Started by zame,

חברה יש לי כרטיס מסך מדגם geforce fx5700le 256 mb הכרטיס עובד באופן תקין כמו תמיד רק שלאחרונה שאנימנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא מצליח ניסיתי להוריד תוכנות וזה לא עזר כל ההגדרות של החיבור ושל הכרטיס מסך תקינות עדכנתי גם דרייברים אבל כלום לא עוזר לפעמים אני רואה תמונה במסך טלוויזיה אבל לא ברורה בכלל ובגודל קטן מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף כרטיס מסך ? תודה מראש לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by acab,

המחשב לא עולה. המאוורר במארז מסתובב לחצי שניה כשפותחים את המחשב, אבל אחרי רגע זה נפסק ושום דבר לא עולה בכלל. מה זה יכול להיות?? באתי לפרק משהו בלוח אם ואז התחרטתי, החזרתי את הכל וזה מה שקרה. בהתחלה היה ריח של שרוף או משהו כזה לכמה שניות...(בפעם הראשונה שניסיתי להפעיל את המחשב וקרה מה שכתבתי) זה יכול להיות קצר או שמשהו נשרף? הוספה חשובה: נראה לי שיש כבל אחד שבהתחלה לא חיברתי במקום הנכון, ואז שמתי כבל אחר במקום הזה ונראה לי שעכשיו זה נכון. ככה הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה כשכבל אחד לא במקום הנכון (לא בטוח, אבל סיכוי טוב שכן). למה זה יכול לגרום? אם משהו נשרף, נראה לי שזה הלוח אם, כי נגעתי בדברים שקשורים לזה. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by alergic,

טוב אז יש לי חבר וכשאני הדלקתי אצלו NFS:U אז התחילו להופיע ברקים כאלה קווים לאמצע ואז זה התחזק והמחשב נתקע זה היה משהו כזה: \\ \ \ ////// \\\\\ ////// משהו כזה אבל מכל כיוון אין לי מושג מה זה חשבתי כרטיס מסך או מסך?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by xroil,

שלום, אני חדש בפורום... היום פרמטתי מחשב שהיה מחובר לרשת. התקנתי Win 7, והוא לא מסוגל למצוא את הרשת שלי(יש מחשב אחר שמחובר במודם ויש לו ראוטר מסוג EDIMAXׂ BR-6204Wg) עכשיו, הבנתי שאני צריך להוריד איזשהו דרייבר ואני לא יודע איזה. אם מישהו יכולל לעזור לי עם זה זה יהיה נהדר תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by BIR,

אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by אופיר עלוש,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת Windows. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.

16. הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by looloo,

This device cannot start. (Code 10 השורה הזאת רשומה לי בDEVICE MANAGER אני מנסה להסיר ולהתקין את הדרייברים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. דרך אגב הכרטיס מסך הוא 6600gt אם זה משנה משהו..... windows xp sp2 תודה :s05:

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי בעיה במיקרופון. אני יכול לשמוע את עצמי מדבר במיקרופון אך שום תוכנה לא קולטת אותו. המיקרופון לא מושתק ועבד כמו שצריך במחשב אחר שבדקתי עליו. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by Zoni-E,

א - המשחב פתאום נדפק ... שומדבר מה -STARUP לא עולה !. ב - המחשב זז לאט יותר מ הרגיל .... ג - המנהל משימות מראה ש- RAM משתמש עם 500 MB (וזה במקרה הטוב ) רק בעליית המחשב ! מה אנ ייכול לעשות ?!? יש לי 1024 MB RAM

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by Impreza,

חיברתי הארדיסק אחר והחזרתי לרגיל והווינדוס לא עולה, זה רושם NTLDR IS MISSING וללחוץ קונטרול אלט דליט.. ועדיין אותו דבר ניסיתי לחבר מחדש כבל IDE, לנסות אחד אחר, לג'מפר בצורה אחרת ולא עוזר מה לעשות!?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by rambo88,

רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. ללוח האם P5W DH מחוברים 3 כונני IDE , כאשר 1 * 120GB משמש למערכת ההפעלה + 2 * 250GB לצורך איחסון. הביוס הוגדר : CONFIGURE SATA AS - STANDARD IDE כאשר חיברתי את הכונן החדש/הנוסף מסוג WD SATA2 ללוח האם, לחיבורי SATA1 או ל SATA3 המחשב "ניתקע" מיד בהתחלה. האם יש להגדיר את הביוס בצורה שונה או לחבר לחיבור אחר, כדי לשלב את כונן ה SATA החדש ליתר חבריו (IDE) למטרות איחסון ? תודה,

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by soundf,

האלן חברה... הכחלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך הברוך הבא כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אם יש לי מסך שחור(כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה... אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה! :s05:

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by gabglus,

היי, יש לי אי התאמה בזכרונות (כל פעם קניתי משהו אחר). עכשיו המחשב מתאפס לבד כל הזמן בעמצא העבודה. איך אני מגדיר ה-BIOS כדי שהזכרונות יעבדו על SINGLE ולא על DUAL תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים