עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad-k1,

שלום.! לשכן שלי יש מחשב (תראו בתמונה) ועכשיו אני בא להריץ תהתקנה של המשחקים פתאום זה עושה לי תבעיה הזאת! וזה בכמה משחקים שניסתי (גי טי אי ויס סיטי,ניד פור ספיד) החלפתי כונן סי די ועדין לא טוב. אולי זה לא קורא טוב תדיסיקים אך עדיין לא טוב(הדיסקים אינם שרוטים או פגומים) החלפתי לכרטיס מסך גיפורס 2 (במקום הכרטיס המסך המובנה) שמשחקים מהסוג הזה חייבים לעלות ועדיין לא טוב מה יכול ליהות הבעיה שזה ככה עושה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by eins,

קניתי את הWD 250G יותר נכון שלחתי את אחי הקטן לקנות מ KSP והם הביאו לו את הארד דיסק סגור בשקית מבודדת כזאת אבל בלי כבל SATA ובלי דיסק או אפילו הוראות הפעלה אין לי זמן בגלל עבודה לגשת לשם, אבל מקרה פירטמתי אותו דרך דיסק בוט של ווינדוס והוא מזהה לי אותו כ 150 איך הופכים אותו ל 250 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by BIR,

הנה אני יושב לי לתומי, משחק לי בCNCZH ונהנה ופתאום, בום! כל המסך שלי מלא בקווים בשלל צבעים, צורות ויקינטונים והגולם עצמו? אינו מגיב. אני עושה רייסט, מנסה לשחק במשהו אחר, אותה בעיה, קווים, תקיעה, עושים רייסט. בפעם השלישית, החלטתי להיות חכם, הלכתי לYoutube לראות סרטונים. באמצע הסרט שהיה מאוד מצחיק, המסך נהיה שחור, בום! עושה רייסט מעצמו, החלאה הקטנה. מה הבעיה פה? ואיך אני מתקן אותה? ...תודה מראש

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by rambo88,

רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by Dew,

אמנם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בשביל זה, אבל לפי מה שאני יודע זה קשור בעיקר לחומרה. כידוע לכולנו, המנוע של Q3 הוא מנוע מצויין, אשר מסוגל להציג תוצאות טובות במינימום מאמץ מהמעבד ומהמחשב בכלל. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון (חודשיים-שלושה), משחקים אשר משתמשים במנוע זה עושים לי בעיות כשמדובר במשחק רק-משתתפים. משחקים כמו Star Wars: Jedi Academy , Wolfenstein: Enemy Territory, ומן הסתם גם Quake 3. כשיש לי יותר מדי מודלים (או שחקנים, אם תרצו) או אפילו NPCs (בוטים) על המסך, הפינג שלי קופץ אל 250-300 מעל הכמות הרגילה. כל זה לא קרה עד שקניתי זיכרון חדש (RAM) , והכמות הכוללת שלו עכשיו היא 256. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, ניסיתי לפרמט, ועם הזיכרון הוירטואלי אני לא …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by qwerty2,

פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים. אני חוזר הביתה רואה שיש לי בכונן C 20 גיג'ה ובכונן D 140 (שזה פיצול גרוע לדעתי) עכשיו כל הזמן עולה לי שגיאה לנקות את כל מה שיש בכונן C כי אין מקום בכלל והקטע שאין לי כלום במחשב ואין לי מה למחוק. ואני לא יכול להתקין פילו מדייה פלייר ושום תוכנה בגלל זה גם אם אני מנסה להתקין אותה בכונן D. ועוד דבר.. התקינו לי גם ווינדוס חדש וחצי ממנו בעברית וחצי באנגלית למשל ההתחל בעברית אבל כל השמות של התיקיות באנגלית וגם אין תמיכה מלאה בעברית כמו בתוכנת האיסיקיו. אז איך אפשר לפצל מחדש את הדיסק קשיח?? ואיך אפשר לסדר את הווינדוס? תודה רבה לעוזרים זה דחוף לי

7. שלום, יש לי שני מחשבים נייחים ישנים (כל אחד מעל 10 שנים). לצערי הם כבר לא עובדים - לא נדלקים . המפרט של המחשב "החזק" מצורף בקובץ, למחשב השני החלש יותר אין לי מפרט. האם כדאי לתת/למכור את המחשב/ים ולקנות אחד חדש או לתקן את הישן? המחשב החדש/מחודש יצטרך להתמודד יותר מרק סרטים ועבודה על Office תודה

8. Started by pC gUy,

אין לי SOUND ב WINDOWS ואני מדבר על זה שכאשר הWINDOWS מתכבה או עולה אין תמוסיקהוגם ב YOUTUBE וכאלו אין SOUND :-[ אבל במשחקים יש SO WTF? :s05:

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by sinbar,

קניתי מחשב חדש ב-zed מחשבים עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core Duo 2 E6400 זכרונות: DDR2 800MHZ Corsair 1GB לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח: Seagate 320GB 16M cache צורב: DVDR Samsung כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB ספק: Gyro 635W כרטיס המסך עוד לא סופק לי וכרגע נתנו לי כרטיס חלופי מסוג Gigabyte 7600GT 128MB חשוב לציין שהלוח הוא PCI Express x16. הבעיה היא שאני נתקל בתופעה מוזרה. לא משנה איזה דרייבר אני מתקין לכרטיס המסך יש לי מידי פעם היבהוהים של המסך בהם הוא הופך לשנייה לשחור וחוזר. וגרוע יותר כול משחק שאני מנסה לשחק תוקע את המחשב למצב של freeze שלאחר חצי דקה מאתחל לי את המחשב. מבדיקות שעשיתי אני רואה שטמפרטורת כרטיס המסך במנוחה (רק windows XP באויר) היא 65 מעלות בעוד ש…

10. שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון בנוגע לשאלה הזאת השאלה היא בנוגע לאחריות קניתי דרך פלונטר כרטיס מסך geforce 6600 agp לפני כשנה (האחריות היא לשלוש שנים), ומסתבר שבשלב מסויים (או אפילו מהרגע הראשון) המאוורר פשוט לא היה מסתובב כי הוא היה נתקע בפלסטיק שמחזיק אותו, מה שגרם להתחממות של הכרטיס תוך כדי שאני מפעיל משחקים. אתמול באמצע משחק call of duty 2 סוער ברשת, התחלתי לראות כל מיני צורות מוזרות על המסך, היה רעש של ניצוץ וקצר מתוך המחשב ואז המחשב נכבה ולא נדלק יותר. משהו בכרטיס התחמם, חלק ממנו גם הותך ומאז גם נהיתה לי איזשהי בעיה עם הלוח אם שאני לא יכול לחבר אליו שום דבר בIDE פרט להארד דיסק שלי אם אני מחבר צורב\סידירום, הוא פשוט לא מזהה שההארד דיסק מחובר (ניסיתי להחליף בין הIDE…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by guy7281790,

כשאני צורב בנרו סרט על דיסק DVD כ DATA אני לא מסוגל לראות את הסרט במכשיר ה DVD שלי ( שקורא DIVX ). למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. Started by zazaman,

שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. טוב. קניתי מחשב חדש המפרט הולך ככה: לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד Core 2 Duo E6300 ספק Jsp-Tech 420W כ. מסך GeForce 7900GS Asus זכרון 2x512mb 667Mhz DDR2 Twinmos דיסק קשיח Maxtor 80gb Sata2 הרכבתי אותו לבד אבל יש לי ניסיון רב ואני לא סבור שהבעיה בהרכבה. התקנתי Windows XP והמחשב קורס מדי פעם עם מסכים כחולים באופן אקראי. :-\ דבר ראשון הרצתי בדיקת Memtest86+ ואכן יש בעיה בשני הDimm-ים של הזכרון בכתובות גבוהות באופן עקבי. כל Dimm לחוד. לקחתי את הDimm-ים למחשב של חבר והם עוברים שם Memtest בהצלחה. כל המאווררים עובדים, הטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה. האם זה אומר באופן חד משמעי שהבעיה בלוח אם? או שזה עדיין יכול להיות במעבד\ספק? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  14. קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 1X…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. אני לא מצליח להזיז את העכבר ובדקתי אם כמה עכברים וזה לא העכבר הנה כמה תמונות שמראות את הקפיצה . אני בדקתי וראיתי שהSVCHOST.EXE קופץ לי והוא כניראה אחרי לזה ומצאתי שיש ווירוס כזה אבל האנטי ווירוס לא מוצא אותו והוא מעודכן רק אתמול עידכנתי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by LORIANTA,

עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by -AKEL-,

שמעו זה אחד הדילמות הכי גדולות שהיו לי... שמעו ת'סיפור: וואלה ליפני כמה ימים שמתי סרט במחשב מדיסק העברתי את האופציה כדי לראות בטלוויזיה ואז באמצע הסרט פיתאום התחילו תנודות (כמו גלים ...) ניסיתי להפעיל סרט אחר שראיתי אותו כבר חלק... אותו דבר... אמצע הסרט ואפילו טיפה ליפני זה... יש את התנודות האלה... עכשיו כל פעם שהייתי מקטין ומגדיל שוב בחזרה את ה-Windows Media Player או את ה-RadLight זה היה מסתדר אבל אחרי שוב כמה דקות זה חוזר על עצמו... השאלה שלי... מה זה יכול להיות??? הכרטיס? הכבל? מקודדים? בכלל משהו אחר??? תודה מראש לכל מי שעוזר...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by X-Style,

בחודש האחרון המחשב מתחיל לתקוע לי חלונות.. זאת אומרת נגיד שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ונכנס לאיזשהו אתר ואז פתאום הווינדוס מחליט לתקוע את החלון של האינטרנט אקספלורר וכשאני עושה CTRL + ALT + DEL החלון שנתקע מופיע פעמיים.. וגם במשחקים כמו CS ובICQ הוא נתקע לי לאיזה חצי דקה וככה זה עושה לי כל כמה דקות.. אז פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש ולא עזר.. אז בדקתי תזיכרונות והמעבד והכל עובד כמו שצריך ופתחתי תמחשב ניקיתי הכל וחיברתי הכל מחדש במקרה שמשהו לא היה מחובר טוב.. עברתי על כל הביוס, והווינדוס לא מדווח על שום בעיה שנראית לעין.. מה שכן, הFIREWALL של הווינדוס החליט לדווח לי לאחרונה כשאני פותח תוכנות כמו NOTEPAD או כל מיני תוכנות אחרות של הווינדוס אז ביטלתי את הFIR…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers

20. Started by polanscki,

שלום אחים שלי לא מזמן התקנתי xp sp2 ואני חייב לבטל את הפיירוול שלו אז מה שרציתי לישאול זה איך אני עושה זאת???? תודה על תשומת הלב...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by din707b,

שלום אנשים יש לי מחשב שבכל הפעלה ראשונה רושם לי הודעה כאילו יש כשל בדיסק והוא אינומוצא את הווינדוס ולאחר הפעלה מחודשת הענין מסתדר תמיד נדרשות 2 הפעלות כדי להפעיל להעלות את הווינדוס מהדיסק האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה תמוהה כזו בעיקר לאור החזרה המדויקת של 2 הפעלות קצופות ריסארטים כדי להצליח להגיע לווינדוס. ? תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום , לאחי יש מחשב 900MHZ 512 RAM וברצוני להתקין לו WIN98 יש לו XP כרגע . עכשיו ( אל תגידו לי לא צריך ) אני רוצה . ויש לו מחיצה אחת C שהיא NTFS . ו D שכל הדברים שם היא FAT32 למזלי. עכשיו רציתי לשאול אם אני מפרמט את C ומתקין שם WIN98 אחריזה כל ההתקנות + תמונות יעבדו לי אחריזה ? תודה הנה הדרייברים של הלוח אם שלי : אם מישהו ימצא לי את זה אני מאוד ישמח אני מחפש שעות על גבי שעות לא מוצא מיואש Motherboard: CPU Type Intel Celeron, 900 MHz (9 x 100) Motherboard Name Asus Pegasus Motherboard Chipset VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T System Memory 512 MB (SDRAM) BIOS Type Award Medallion (03/30/01) <http://www.phoenix.com/en/products/default.htm> ìéãåø (0:00 AM) : …

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. זה לינק מענין לכל הנושא של Hybrid drive http://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_drive עכשיו כשמחירי הזיכרונות בצניחה > האם אפשר ליקפוץ לשיטת עבודה מהירה יותר? : לי למשל יש 2G >> רובו לא מנוצל העבודה השוטפת >(במשחקים כניראה כן) האם ישנה דרך אפקטיבית (למשל תוכנה) להגדיל את הדומיננטיות של הזיכרון על חשבון הHD ? מישהו ניסה משהו שעובד?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by mabar,

טוב זאת לא בדיוק תקלה, אלא בקשה לעזרה. לקראת יום הכיפורים נתקלתי במחסום שגם בשעות הלילה הקטנות לא הצלחתי לפתור (ותוך כדי גם איבדתי 300 ג'יגה מידע) המטרה הייתה להעביר כמות לא מבוטלת של קבצי וידאו מהמחשב למכשיר הPS3 שלי, בין עם ע"י כונן חיצוני או ע"י הזיכרון הפנימי של המכשיר המדובר. יש לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה שעליו הקבצים נמצאו. לאחר מיסיון כושל של הקונסולה לזהות את הכונן, עקב היותו NTFS, כשמסתבר שהPS3 עובדת רק עם FAT32, בלית ברירה (ובדיעבד די בפזיזות), שניתי את הכונן לFAT32, אממה, עכשיו מסתבר לי שFAT32 לא יכול לקבל העברה של קבצים שגדולים מ4 ג'יגה, כך שגם זה לא עוזר לי! אני די אובד עצות פה, ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון שלא כולל לפרוץ את הPS3 שלי. streaming דרך …

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים