עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, קניתי מחשב חדש והרכבתי בו כרטיס מסך GeCube ATI Radeon X1950XT. אחרי חצי יום של עבודה, המאוורר של הכ. מסך התחיל לעשות רעשים איומים. היום התכוונתי לשלוח אותו חזרה לחברה כשלפתע שמתי לב שכשהמחשב שוכב אז הכ. מסך לא עושה שום רעש ורק כשהמחשב עומד רגיל - הוא עושה את הרעש הנוראי. כמובן שבמחשב אין שום כבל או משהו שנוגע בכ. מסך. האם מדובר בתקלה בכרטיס מסך או לא? מה עושים? תודה

2. Started by vico05,

שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by alias,

תראו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא איך אפשר לעשות את זה אוטומטי????שיכנס לבד לשם משתמש שלי???

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by david86,

תמיד יוצא לי סמל מיתחת לשעון מה זה אומר ? הדבר הזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  5. אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by dorman2,

לפני כמה ימים החשיך מסך viewsonic vp930. חיברתי כבל VGA במקום DVI והוא חזר לחיים. אבל מאז אני מקבל הודעות מטרידות בכל הדלקה: warning update display driver and software(ראה תמונה מצ"ב). אני נכנס למנהל התקנים ורואה שבאורח פלא הותקנו לי 3 default monitor והרביעי הוא הדרייבר שאני התקנתי. אני מבצע הסרה של כל ההתקנים ואז מבצע איתחול מחדש. בעליית המחשב הוא מזהה שחסר דרייבר ובאמצעות אשף התקנת החומרה אני מתקיו שוב את הדרייבר המתאים. בסיום ההתקנה המוצלחת אני פותח את מנהל ההתקנים ומוצא את עצמי באותו המצב: התקן אחד נכון ועוד 3 התקני "רפאים יש מאיין". כמובן שהתראות update display driver and software חוזרות בכל איתחול 3 פעמים. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by Gal_452,

אנשים אני צריך עזרה קטנה... לפניי כמה זמן המחשב שלי בפתואמיות ניהיה איטי עכשיו גם כל פעם שאני רוצה נגיד לראות סרטון באינטרנט או סתם לשחק במחשב הוא פאתום מתחיל מזה להיתקע ואני לא ודע מה לעשו... למישו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by godis,

שלום, יש לי לוח אם asus p5b-vm ויש לי איתו כמה בעיות.. 1. אני מכניס דיסקים ריקים לצריבה לכונן והוא אומר שאין דיסקים בכונן "פונקציה לא נכונה.." הכונן זה lg h22n 2. התקנתי אתמול כונן תקליטונים בכונן והמחשב לא מזהה אותו. אני חושב שהסיבה שזה קרה זה בגלל שלפני כמה זמן היה לי ריב עם אח שלי והוא שם לי הגנה על המחשב דרך הביוס ואני "פרצתי" אותה ע"י הוצאת הסוללה של הביוס .. ועכשיו אני לא בטוח שזאת הסיבה העיקרית כי יום אחרי שזה קרה אני פירמטתי את המחשב והתקנתי גירסא פרוצה של הוינדוס "sp3" קיצר מה אני יכול לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  10. שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by לילי1,

אהלן.. יש לי בעיה מעצבנת, אני מכניס את הדיסק של הוינדאוס מתחיל ההתקנה עם המסך הכחול [כמו פירמוט - רק למחשב חדש, שאין בו מערכת] ואז יש את loading files... טעון קבצים.. ואן הוא מגיע ל sutup is atarting windows ונתקע, אין יל מושג מה הבעיה מה שבטוח זה לא בדיסק, ניסיתי עם 5 דיסקים שונים של וינדאס ולא עבד, הוצאתי את כל הזכרונות והשארתי אחד ולא עבד.. מישהו מכיר את הבעיה? יש לכם הצעות לפתרון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:11:12 מסקנות שהתעוררו עם הזמן - הבעיה לא נובעת מ: hard disk , זכרונות, דיסק של הוינדאוס.מחכה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ מקש ימיני על השולחן עבודה >מאפיינים הוא לא פותח לי את החלון , או פתוח את החלון וסוגר אותו במיידית... אשמח לקבל הצעות כיצד אני יכול לפתור את הבעיה בנוסף מצ"ב תמונת מצב של הטמפרטרות של המחשב שלי אשמח לדעת איך אני יכול להוריד את הטמפ' של הGPU ואיזה רכיב זה בעצם? המסך עצמו? הכ. מסך ואשמח לדעת אם הטמפרטורות שיש לי הם בסדר תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by yiftach2402,

שלום. קניתי מעבד E4300 1.8GH ולוח אם GIGABYTE 965P DS3 ונתקלתי בבעיות חמורות ביותר!!!!! המחשב שמורכב מספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 320 MBBFG GEFORCE 8800 GTS 2GIGA זיכרון 667 CL5 ועכשיו הבעיה: המחשב בצורה רנדומלית בדרך כלל קורס בצורת מסך כחול מרגיז ביותר ואומר שהייתה בעיה חמורה ניסיתי להחליף מעבדים וזיכרונות והגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בלוח אם. אם הבעיה אכן שם אני לא בטוח איך אפשר לבודד אותה, שכן אני ממש רוצה להבין כבר מה הבעיה של המחשב. אם למישהו יש לו רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואולי איך אפשר לבדוק בעיות כאלו (בעיות של מסך כחול) אשמח מאוד לשמוע

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  14. שלום שמי ציון אני צריך ליקנות מחדש כרטיס קול ומאוורר הכרטיס הוא של Cretive ב100 שקל ומאוורר למארז של ZELMAN F1 80MM עכשיו לא הרכבתי שום רכיב בעבר ואין לי כוח לשלם פשוט 100 שקל עודף ואמרו לי שזה לא קשה בכלל להרכיב אז יש לי כמה שאלות 1:האם יש איזה מדריך אם תמונות איך להרכיב את שתי החלקים? 2:אמרו לי שאת הכרטיס קול אני מחבר לחיבור PCI וזהוא שאין שום מתח לחבר זה נכון? איך אני מעיף במארז למעטה את הברזלים האלו למעטה? כי כששמו לי תכרטיס מסך העיפו לי שורה מהברזל כדי שאני יוכל להכניס את ה DVI ואני צריך את זה גם לכרטיס קול

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  15. יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by בתאל:],

היום התחיל להופיע לי במחשב: out of range 111.3khz/139hz זה מופיע לי סתם ככה..

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by matan101010,

צבעתי את המחשב שלי, וצבעתי בטעות גם את הכפתורים בצביעה השנייה.... והם נלחצו לי כלפי פנים, אז הוצאתי את הכפתורים(כפתורים Reset ו-POWER), ושייפתי אותם וזה עבד... אבל חלק מהכפתור POWER נשבר לי והחוטי חשמל שמחברים לכפתור Reset נקרעו לי... אז איך אני יכול לסדר את הבעייה(עם זה איזה דבק או משהו כזה...)?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  18. הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by satlan1,

לאחי יש את המחשב nx9600 של HP. פתאום באמצע הגלישה באינטרנט המקלדת שלו הפסיקה להגיב.(הנורות של CAPS LOCK וכל אלה גם נכבו). מאז הוא ניסה להוריד דרייברים, לסרוק נגד וירוסים וספייורים ולא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יש עוד משהו שאפשר לנסות או שהבעיה היא במקלדת עצמה? תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. Started by just_me,

שלום לאחרונה עשיתי עידכון לביוס ונעלצתי לאפס אותו עכשיו בעיקרון ה DEAFULT שלו מספיק בכדי להפעיל את המחשב שלי בצורה תקינה חוץ מבעיה אחת - הזיכרונות עובדים בצב איטי של 166MHZ במקום 200MHZ לפני חודש סידרו לי את הביוס במעבדה וזה סידר לי את המהירות של הזיכרונות מאז שאיפסתי אותו זה שוב ניהיה ככה ועכשיו יש לי 2 אפרויות: 1. תעזרו לי 2. ללכת למעבדת מחשבים שיסדרו לי את זה המפרט שלי AMD64 3800+ Dual Core ASROCK DUAL939 512DDR 3200 X2 GForce6600GT 128MB Thermaltake 380W בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by BIR,

הנה אני יושב לי לתומי, משחק לי בCNCZH ונהנה ופתאום, בום! כל המסך שלי מלא בקווים בשלל צבעים, צורות ויקינטונים והגולם עצמו? אינו מגיב. אני עושה רייסט, מנסה לשחק במשהו אחר, אותה בעיה, קווים, תקיעה, עושים רייסט. בפעם השלישית, החלטתי להיות חכם, הלכתי לYoutube לראות סרטונים. באמצע הסרט שהיה מאוד מצחיק, המסך נהיה שחור, בום! עושה רייסט מעצמו, החלאה הקטנה. מה הבעיה פה? ואיך אני מתקן אותה? ...תודה מראש

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by Coldmetal,

אז ככה, אתמול קניתי ספק כוח חדש 530W Hiper HPU וRADEON HD4870 חיברתי את הספק החדש ואת הכרטיס מסך והכל עלה חלק חוץ מהצורב DVD שלי. הצורב אצלי כבר מלא זמן ולא היו איתו בעיות קודמות. ליד הצורב נמצא כונן רגיל לדיסקים שעובד כרגיל. חיברתי את שניהם באותה צורה, לא ניתקתי שום דבר שלא היה צריך לנתק בזמן שניתקתי את הספק הקודם. הצורב נמצא ומותקן במחשב והמחשב קורא אותו. הבעיה היא כשאני לוחץ על הכפתור כדי לפתוח את הכונן כדי להכניס דיסק הוא מהבהב כ20 שניות ומפסיק. הכבל שליד ה4פין שחיברתי מהספק (לא יודע איך קוראים לו) מחובר היטב גם לכונן הרגיל וגם לDVD. ניסיתי לחבר את ה4 פין והכבל שלידו מהכונן הרגיל אל הDVD אבל לא השתנה שום דבר. אין לי מושג מה קרה לו. הצורב: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B (ממ…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. שלום לכולם! קניתי כרטיס PCI שמכיל 4 כניסות USB 2 חיברתי אותו למחשב ,בתקווה שיבקש דרייבר בלבד, אך המחשב לא עולה כלל כאשר הכרטיס בחריץ. מדובר במחשב : לוח-pcpartner apas3/apbs1/apbs3/vib826d/vib861s/vim816d/vim863s מעבד- intel celeron-a 366MHz ציפסט- via vt82c691 apollo pro מערכת הפעלה-WIN98SE כשנכנסתי למנהל התקנים היו סימני קריאה או שאלה לא שמתי לב ,בקטגוריה "התקנים אחרים" היו שם ארבעה אותו הדבר וזהו שמם: pnp sound chip המון תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by qwerty2,

פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים. אני חוזר הביתה רואה שיש לי בכונן C 20 גיג'ה ובכונן D 140 (שזה פיצול גרוע לדעתי) עכשיו כל הזמן עולה לי שגיאה לנקות את כל מה שיש בכונן C כי אין מקום בכלל והקטע שאין לי כלום במחשב ואין לי מה למחוק. ואני לא יכול להתקין פילו מדייה פלייר ושום תוכנה בגלל זה גם אם אני מנסה להתקין אותה בכונן D. ועוד דבר.. התקינו לי גם ווינדוס חדש וחצי ממנו בעברית וחצי באנגלית למשל ההתחל בעברית אבל כל השמות של התיקיות באנגלית וגם אין תמיכה מלאה בעברית כמו בתוכנת האיסיקיו. אז איך אפשר לפצל מחדש את הדיסק קשיח?? ואיך אפשר לסדר את הווינדוס? תודה רבה לעוזרים זה דחוף לי

דיונים חדשים בפורומים