עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יכול להיות שיש לי וירוס, אני לא יודע כשאני נכנס לשינוי התמונה ברקע אני לא יכול לבחור שום דבר, איפה שאני צריך לבחור שמות של רקעים יש מן רקע אפור עכשיו יש לי רקע כחול אבל לפני זה הייתה מן הודעה כאילו יש וירוס AD.. עשיתי סריקה של כמה אנטי וירוסים אבל הם לא עזרו מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by PsyMor,

חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. אני צריך מתאם מחיבור DVI לחיבור מסך רגיל נוסף. השאלה אם צריך מתאם מיוחד או שכל מתאם מתאים ? בתודה..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by law89,

היי אשמח לחוכמת ההמונים. מחפש תוכנת גיבוי שעונה על הדרישות הבאות: 1. כרגע משתמש בתוכנה שהחלוקת כוננים חייבת להיות זהה בין מה שמופיע בגיבוי למה שמופיע כרגע. כלומר, נניח רציתי לאחר הגיבוי להתקין לינוקס והקציתי לזה מקום, התוכנה לא מסוגלת להשתמש בגיבוי כדי להחזיר אותו למצב שהיה לפני התקנת הלינוקס. 2. תשלום חד פעמי ולא תשלום בכל שנה מחדש. רצוי משהו במחיר סביר (נגיד 100 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by haruviy,

בעייה מוזרה: כשאני מחבר את ההארדיסק המחשב מסרב להידלק.. נדלקת נורת ההארדיסק לחצי שנייה ונכבית והמחשב לא נדלק. ברגע שאני מנתק אותו הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by eegg,

אני משפץ מחשב ישן והתקנתי ונידוס 98 אבל הוא רק עובד על 16 צבעים והכל ענק. כשאני מנסה לשנות שהוא יסים לב שזה הכרטיס ויעבוד ב256 צבעים ובגודל רגיל הוא אומר לעשות ריסטרט ואז כשהוא מדליק המחשב עובד אבל המסך לא. זה עדיין עובד בלי זה אבל אני צריך לשנות מישהו יוכל לעזור. על הכ.מסך כתוב על ציפ אחד rade IIc ועוד כמה מספרים.

9. אני לא מצליח להזיז את העכבר ובדקתי אם כמה עכברים וזה לא העכבר הנה כמה תמונות שמראות את הקפיצה . אני בדקתי וראיתי שהSVCHOST.EXE קופץ לי והוא כניראה אחרי לזה ומצאתי שיש ווירוס כזה אבל האנטי ווירוס לא מוצא אותו והוא מעודכן רק אתמול עידכנתי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by Mactural,

יש לי צורב LG GSA-H10A. הכל עבד עד עכשיו סבבה. אחלה צורב באמת. יום אחד אני מדליק את המחשב, רושם לי Found new hardware. סבבה. קיצר עכשיו הצורב שבק מבחינת המחשב. משמע הוא עובד, אפשר להכניס להוציא דיסקים רק שזה לא מראה כלום. מראה כאילו אין כונן (זאת אומרת ב"מחשב שלי" אין כונן E או מה שזה לא יהיה), לא קולט דיסקים כמובן כתוצאה מזה וב Device Manager זה מראה לי אותו עם סימן קריאה צהוב. אני נכנס למאפיינים שלו זה רושם: קיצר עשיתי Troubleshoot, אמר לי לעשות לו Uninstall ואז אחרי הריסט שהמחשב יתקין מחדש, לא עזר הרבה, המצב אותו מצב. אשמח לקבל עזרה בבקשה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. Started by simon15,

שלום חבר'ה .. השבוע החלטתי לעשות בדיקת דיסק ואיחוי הדיסק וסריקת וירוסים כמו שאני עושה תמיד פעם בשבועיים-שלוש .. הכל הלך טוב עד שהגעתי לבדיקת הדיסק, עכשיו ככה בדיקת הדיסק מחולקת ל 5 חלקים נכון ? שלושת החלקים הראשונים עברו בסדר .. החלק הרביעי הלך ממש לאט והחלק החמישי נתקע לגמרי .. המחשב מראה שהוא חושב והכל אבל במשך כל הלילה לא קרה כלום אפילו לא אחוז אחד .. מישהו יודע אולי ממה נובעת הבעיה ? ואם כן אז איך אפשר לתקן אותה ? תודה מראש לכל מי שעוזר ..

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. אני לא מצליח לעשות את זה יותר בוינדוס 7 כי הוא תמיד כותב שהסמלים (שהורדתי בשביל 7) לא נכונים אז אני לא יודע מאיפה נובעת הבעיה צורף קובץ dmp בתוך RAR תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by yoyoyo,

אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by tk4,

לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by AviorTal,

שלום אנשם. שמי אביאור יש לי בעיה בחומרת המחשב אני לא יודע באיזה חלק זה קשור לכן אני רוצה לשאול אותכם שתביא לי אופציות שאני ידע ... מידי פעם (פעם בשבוע בארך)תקורה לי משהו מוזר מאוד במחשב אני מדליק אותו וכעבור פרק זמן מסוים הוא מתחיל להתקע לי ברצף של תקיעות כשזה קורה זה קורה בלופ אין סופי זה מיסתיים רק כאשר אני עושה RESTART למחשב זה קורה לי כבר במשך חצי שנה השמח אם תעזרו לי לפטור את הבעיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. שלום... היו לי בעיות לפני שנתיים עם המאיץ גרפי שנשרף והחלפתי אותו לאותו דגם(אחריות..) הדגם הוא ati x600xt128 ... אחרי זמן מה בטעות לא מרחתי משחה טרמית על המעבד..אבל הכל זרם טוב... עד ליום אחד שבו משחקים החלו להתקע ולצאת לי למסך הכחול והידוע...(זה לא קורה במהלך גלישה או משהו שלא מאמץ מערכת)... שמשחק היה עולה הייתי רואה התחממות מסויימת במערכת אבל לא ידעתי למה לשייכה..למעבד ?למאיץ? חשבתי שאולי בגלל הטעות שלי עשיתי נזק למעבד... הדבר המוזר שקורה הוא שיש צליל של ניתוק של המחשב שבאותה שניה המחשב לא עובד ..ואז שוב הצליל בהתקפים רצופים ארוכים ומאין צליל של איתחול למרות שהכל נשאר על כנו... שזה מסתיים הכל נשאר כרגיל...האם יש דרך לבודד את הבעיה..מאיץ? או מעבד... רצ"ב נתוני מ…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם זהו כרטיס מסך חדש וחיברת לו 6פין מהספק.. שאלה אחת היא שבכרטיס הקודם )X700PRO) הייתה תוכנה שנקראת ITURBO שבעזרתה אפשרי לראות טמפרטורת הכרטיס ולעשות אוברקלוק לזכרונות ולמעבד.. תוכנה חוקית ורשמית של HIS בכרטיס החדש X1950 אין את התוכנה הזו בבאנדל...האם אפשרי להתקין מהדיסק של הכרטיס הקודם את תוכנה זו.. ואם לא האם יש אפשרות לראות טמפ' הכרטיס ואפשרות לאוברקלוק.??? תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by mc hagay,

תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. שלום לכם... אני באתי להתקין למחשב רגיל וינדוס 98 ופתאום אחרי הרצה של הבדיקה של הכוננים בהתחלה עם המסך הכחול אחרי שהוא מסיים אני מקבל שגיאה כזאת Standard Mode: Fault outside of MS-DOS Extender Raw fault frame: EC=0344 CS=031F IP=85E2 AX=001D BX=0005 CX=1800 DX=155F SI=0178 DI=0178 BP=016E DS=027F ES=027F SS=027F SP=0166 עכשיו ניסיתי כל מיי דברים..אין לא הלך ההתקנה...חיפשתי בגוגל מצא לי כל מיני דיונים על זה...אומרים שזה יכול להיות המעבד או הזיכרון או בעיה עם הקונפיס.סיס קיצור אני לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור לי אולי? מישהו שנתקל בזה?? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by the kon,

אתמול הופיע לי פעם ראשונה מסך כחול (WINXP) אחרי שהמחשב היה תקוע מספר דקות-דבר שלא קורה הרבה.. כמו כן היום בבוקר קמתי כשהמחשב עשה לעצמו ריסטארט או משהו בסגנון והוא היה תקוע בשלבי האתחול כשהוא כותב שאין כוננים מחוברים אחרי כמה אתחולים המחשב עלה.. האם זה מעיד על תקלה שבדרך ואם כן של מה? המחשב הוא בן 4 בערך מפרט חלקי p3.2 1G DDR2 וד.קשיח של WD בן 4 שנים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by irame,
    • 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by Psy_Hunt3R,

טוב תקשיבו קניתי לפני חודש וחצי מחשב חדש ... יש לי בעיה מוזרה הכול התחיל כזה להידפק ולהיות איטי בקיצור טוב כיביתי הכול ורציתי להיכנס למשחק FEAR ונהיה לי מסך כחול עשיתי רסטרט וזה ושוב ניסיתי רק להיכנס ושוב מסך כחול רק כשאני נכנס למשחק ואני צריך לעשות רסטארט והבעיה שרק אחרי שאני נכנס למשחק והמשחק עדיין לא עולה וזה מה שקרה... עכשיו גם לא רק המשחק כול מיני דברים נעלמו לי על השולחן העבודה... וכמה תוכנות נדפקו...מה אני עושה??? המחשב שלי AMD 64BIT 3200 512*2 RAM לא נראה לי שזה הזיכרון...אם כן כבר לא רק במשחק זה היה קורא והכרטיס שלי GT6600 ועוד לפני זה ניסיתי לשחק 100 פעם ושיחקתי ועברתי חצי משחק http://www.rar.co.il/files/Time-1130159836.jpg

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים