עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tamirr016,

מה דעתם הם טמפרטורות גבוהות זה טמפרטורות במנוחה!!! יש לי מאוורר אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא ומאוורר אחד בצד שמאל הינא תמונה מאוורסט http://img396.imageshack.us/img396/8341/10724690mm0.png

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. יש רעש כאילו משהו קורס בפנים ואז נתקע אני עושה ריסטרט למחשב ואז כעבור עוד שעתיים שוב אותו דבר מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by bigbosf,

שלום חברים. יש לי בעיה שאני צריך עזרה קטנה איתה . מחשב נדלק אבל המסך מציג רק קווים לבנים - עולים ויורדים . מישהו נתקל ? עוד שאלה.. אם מחברים שני זכרונות ddr512 M 400MHZ ו - ddr 1 g 400mhz איך יעבדו הזכרונות? תודה

5. Started by NosNos22,

טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. אני יסביר לך יש משהו בערוץ 2 חיילים מורעלים אני מנסה להקליט את זה מהרשת בעזרת התוכנה Camtasia Studio 4 התוכנה לא משנה כלום האמתי ...היא מקליטה באמת אבל אז שמגיעים לוידאו עצמו זה לא מקליט ...זה מראה תמונה שחורה ומשמיעה את הקול. זה כמו שלוחצים פרינט סקרימ ..ורוצים לשמור תמונה של וידיאו וזה מראה תמונה שחורה , אך פותרים את זה ..זה חשוב לי נורא תודה .

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. ... אוקי ככה קניתי מחשב חדש.. c2d e2180 2.0 לוח אם של אסוס שתומך עד 1333 מה"צ דיסק קשיח 160 גיגה זיכרון 2 גיגה וזה כעקרון הדברים החשבוים קיצר הכל טוב.. עכשו אתמול הגעתי עם המחשב הביתה ,התקנתי xp sp3 הכל היה טוב,שמתי דרייברים מעודכנים לכ.רשת,מסך,קול.. עכשו המחשב קורס לפעמים.. אז מה שעשיתי זה בדקתי קבצי minidump והייתה בעיה בדרייברים של הכ.קול (reltek high definition -מובנה) עכשו מה שעשיתי ביטלתי מהביוס את הכ.קול-ועד עכשו לא קרס אבל אני לא יכול בלי כ.קול =\ הייתה לי גירסא חדישה לדרייבר ועדיין קרס.. נ.ב תמליצו לי על איזה אנטיוירוס אגב... תודה[: יומטוב

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by yoyoyo,

אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by LORIANTA,

עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. שלום... היו לי בעיות לפני שנתיים עם המאיץ גרפי שנשרף והחלפתי אותו לאותו דגם(אחריות..) הדגם הוא ati x600xt128 ... אחרי זמן מה בטעות לא מרחתי משחה טרמית על המעבד..אבל הכל זרם טוב... עד ליום אחד שבו משחקים החלו להתקע ולצאת לי למסך הכחול והידוע...(זה לא קורה במהלך גלישה או משהו שלא מאמץ מערכת)... שמשחק היה עולה הייתי רואה התחממות מסויימת במערכת אבל לא ידעתי למה לשייכה..למעבד ?למאיץ? חשבתי שאולי בגלל הטעות שלי עשיתי נזק למעבד... הדבר המוזר שקורה הוא שיש צליל של ניתוק של המחשב שבאותה שניה המחשב לא עובד ..ואז שוב הצליל בהתקפים רצופים ארוכים ומאין צליל של איתחול למרות שהכל נשאר על כנו... שזה מסתיים הכל נשאר כרגיל...האם יש דרך לבודד את הבעיה..מאיץ? או מעבד... רצ"ב נתוני מ…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. Started by alia,

ערב טוב על לוח האם יש 4 פינים לחיבור power sw,hdd led מהמארב יוצאים 2 זוגות:זוג אחד p sw מחובר ללוח והמחשב נדלק ועובד בצורה תקינה הבעיה בזוג השני שזה בעצם שלישיה: בין שני החוטים של hd led יש הפרדה(הם נמצאים בשני קצוות של שלישיה) ובלוח האם יש רק 2 פינים צמודיפ פנויים מה ניתן לעשות? תודה ואם חסר פרטים אשלים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by danboro,

היי קניתי צורב סוני AW-g170a והמחשב מזהה אותו אבל כשאני מכניס דיסקים הוא לא מזהה אותם. בין אם זה דיסקים ריקים או לא, הוא לא מזהה אותם. החלפתי אותו בחנות ויש אותה בעיה עם החדש. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. איך אפשר לדעת מה מורידים במחשב אני רוצה לדעת מה מורידים שאני לא על המחשב יש איזה תיקיה או תוכנה שמראה מה ירד מהאינטרנט ?!?!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by polanscki,

שלום אחים שלי לא מזמן התקנתי xp sp2 ואני חייב לבטל את הפיירוול שלו אז מה שרציתי לישאול זה איך אני עושה זאת???? תודה על תשומת הלב...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by bmw_nana24,

לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש למטרת משחקים שהמפרט שלו הוא כזה : amd 3200 64 939pin ocz 1g prime-serise msi 7600GT . באתי הביתה להריץ דום 3 לראות מה המכונה יכולה לעשות ומאוד התאכזבתי לגלות שמדי פעם במשחק אני רואה מין קו ריענון כזה שנעלם תוך שנייה על המסך, המשחק רץ חלק גם בהגדרת אולטרה, אבל יש את הסמני רענון האלה מדי פעם שממש ממש מפריעים!! מישהוא יודע למה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה?!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. Started by Nitro,

שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. Started by zivk1,

שלום לכולם , יש לי מערכת קולנוע ביתי של פיליפס שמחוברת למחשב עם כבל AUX ולאחרונה כאשר יש באסים שומעים מעין צלילי פיצפוץ כאלה, ניסיתי לנתק אותה מהמחשב ובאמצעות אותו הכבל לחבר לפלאפון ואז לא היתה בעיה מה שאומר שמקור הבעיה במחשב . מה אני יכול לעשות? אולי השתנה לי איזה משהו בהגדרות במחשב? אם כן מה לדעתכם? או שהלך הכרטיס קול? תודה מראש זיו

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  22. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וכעת לא מזהה את שני הרכיבים הבאים: multimedia audio controller vga compatible מה עושים?? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. היום בצהריים ראיתי פרק של סמלוויל במחשב ולקרת הסוף המסך נכבה לי ולא שמעתי סאונד אבל מה שמוזר שחשבתי שסידרתי את זה הזזתי את הכבלים מאחורי המחשב בדיוק עשיתי איזה סדר קטן אז חשבתי זה נבע מזה אבל בלילה זה קרה לי עוד פעם הפעם שיחקתי בבטאלפיד 2 ואחרי שעה משחק נכבה המסך ואין סאונד WTF :kopfpatsch: יש מישהו שיודע מה הסיבה לזה עשיתי כמה בדיקות וראיתי שחום הכרטיס מסך עלה ב10 מעלות במנוחה מ41 ל51 שזה קצת מוזר והוא נישאר ככה גם לאחר כיבוי והמתנה של כמה דקות לראות אם יתקרר (MSI 6800NU) הכרטיס קול שלי הוא משולב על לוח האם P4S800D-X של אסוס אם ציפסט SIS ואפשר לראות את המפרט שלי בצד אה גם פתחתי את הצינורות של הכרטיס (6800) אבל זה עבד חלק במשך 4 חודשים אז לא ניראה לי שזה הבעיה …

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by raul987,

למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר.. במשחקים והכול שומעים חוץ ממשחק אחד שגם נראה לי קשור שנדפר לו הסאונד. ובWINAMP שומעים טוב ויפה אבל באינרנט שאני רוצה לראות כל מיני קטעי וידיאו(באגירה וכל זה...)רואים תתמונה אבל לא שומעים,, הקטע פה שהכול מוגבר... נ.ב זה לא בעית קודדים למה הורדתי חדשים והכול..

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  25. Started by israelnba,

המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים ושמתי לב שהוא גם פועל פחות טוב והספק מתחמם האם חייבים להחליף את כל הספק או אפשר רק את המאוורר? והאם הבעיה חייבת להיות במאוור או שבכלל הבעיה בספק?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים