עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tal14,

שלום אני משתמש במחשב חדש כחודש בערך,ועד היום לא היו לי שום בעיות היום נכנס לי SPY למחשב ורציתי להסיר אותו אז הורדתי את התוכנות Ad Aware וSpyBot הרצתי אותם וקפץ המסך הכחול ועשה ריסטרט למחשב בהתחלה חשבתי שזה בגלל עומס ואז כשעלה המחשב הרצתי רק את הAD AWARE ושוב זה עשה מסך כחול הנה שני המיני דאמפס שלי : http://rapidshare.com/files/75127101/2_MiniDumps.rar.html מה הבעיה ? תודה שכחתי לציין גם שהSPY הופיע כאשר האנטי וירוס שלי נתן אזהרה שהקובץ Services משתמש ביותר כוח ממה שהוא צריך(משהו כזה..) ואישרתי את זה ואז הכל התחיל.. אה ומיד שהתחילו הפופ אפים וכו' (שזה הSPY)עשיתי סריקה של אנטי וירוס וזה לא מצא כלום.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by daniel5,

היום הייתי במחשב ופתאום אני רואה מסךכחול לאיזה 2-3 שניות ואז עושה לי ריסטרט למחשב עכשיו שאני מפעיל את המחשב כל פעם המסך הזה חוזר ועושה לי ריסטרט אבל אם אני מפעיל את המחשב במצב בטוח אז הכל טוב הנה המסך הכחול הזה http://img81.imageshack.us/my.php?image=000cf7.jpg או

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. Started by moshe_al,
    • 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by itcoh,

לפעמים כשאני עושה איתחול למחשב הוא מגיע למסך הראשוני של windows xp ופשוט עושה איתחול מחדש ככה בלולאה עד שאני סוגר את המחשב ופותח שוב ואז הwindows עולה כרגיל (עד הפעם הבאה) מה גורם לזה ? יכול להיות תוכנה מסויימת ? איך פותרים את העניין ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by simon15,

שלום חבר'ה .. השבוע החלטתי לעשות בדיקת דיסק ואיחוי הדיסק וסריקת וירוסים כמו שאני עושה תמיד פעם בשבועיים-שלוש .. הכל הלך טוב עד שהגעתי לבדיקת הדיסק, עכשיו ככה בדיקת הדיסק מחולקת ל 5 חלקים נכון ? שלושת החלקים הראשונים עברו בסדר .. החלק הרביעי הלך ממש לאט והחלק החמישי נתקע לגמרי .. המחשב מראה שהוא חושב והכל אבל במשך כל הלילה לא קרה כלום אפילו לא אחוז אחד .. מישהו יודע אולי ממה נובעת הבעיה ? ואם כן אז איך אפשר לתקן אותה ? תודה מראש לכל מי שעוזר ..

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. Started by alex15,

כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  8. שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by brighi,
    • 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. אהלן! אני חדש פה וממש צריך את עזרתכם.. מידי פעם הקריאייטיב ויז'ן שבבעלותי דורש עדכון אחרת הוא לא פועל. לאחרונה ניסיתי לעדכן אותו, אבל כשחיברתי את הUSB המחשב עשה צליל של שגיאה בחיבור או משהו כזה, והוא לא זיהה אותו מה שלא איפשר העברה של firmware חדש... אני ממש צריך עזרה כמה שיותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by new!!!!,

אני מתחיל לצרוב מלא סרטים שייש לי במחשב איך אני עושה שאני מכנס את הדיסק ואוטמטי הסרט פועל ? או שאני לוחץ על הכונן שייש בו את הסרט וישר הוא פועל איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by AviorTal,

שלום אנשם. שמי אביאור יש לי בעיה בחומרת המחשב אני לא יודע באיזה חלק זה קשור לכן אני רוצה לשאול אותכם שתביא לי אופציות שאני ידע ... מידי פעם (פעם בשבוע בארך)תקורה לי משהו מוזר מאוד במחשב אני מדליק אותו וכעבור פרק זמן מסוים הוא מתחיל להתקע לי ברצף של תקיעות כשזה קורה זה קורה בלופ אין סופי זה מיסתיים רק כאשר אני עושה RESTART למחשב זה קורה לי כבר במשך חצי שנה השמח אם תעזרו לי לפטור את הבעיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. Started by danboro,

היי קניתי צורב סוני AW-g170a והמחשב מזהה אותו אבל כשאני מכניס דיסקים הוא לא מזהה אותם. בין אם זה דיסקים ריקים או לא, הוא לא מזהה אותם. החלפתי אותו בחנות ויש אותה בעיה עם החדש. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft plus. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. אז ככה קניתי מסך חדש LSD של metz 19 אינצ', אני לא ממש חושב שזה קשור.. אבל עכשיו כשאני מפעיל מוזיקה זו נותן לי הודעה כזאת..: ושום קול לא פועל... http://img260.imageshack.us/img260/7568/67772077kl6.jpg בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by r2m,

כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  18. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. שלום לכם... אני באתי להתקין למחשב רגיל וינדוס 98 ופתאום אחרי הרצה של הבדיקה של הכוננים בהתחלה עם המסך הכחול אחרי שהוא מסיים אני מקבל שגיאה כזאת Standard Mode: Fault outside of MS-DOS Extender Raw fault frame: EC=0344 CS=031F IP=85E2 AX=001D BX=0005 CX=1800 DX=155F SI=0178 DI=0178 BP=016E DS=027F ES=027F SS=027F SP=0166 עכשיו ניסיתי כל מיי דברים..אין לא הלך ההתקנה...חיפשתי בגוגל מצא לי כל מיני דיונים על זה...אומרים שזה יכול להיות המעבד או הזיכרון או בעיה עם הקונפיס.סיס קיצור אני לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור לי אולי? מישהו שנתקל בזה?? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by ShoeMan,

אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by godis,

שלום, יש לי לוח אם asus p5b-vm ויש לי איתו כמה בעיות.. 1. אני מכניס דיסקים ריקים לצריבה לכונן והוא אומר שאין דיסקים בכונן "פונקציה לא נכונה.." הכונן זה lg h22n 2. התקנתי אתמול כונן תקליטונים בכונן והמחשב לא מזהה אותו. אני חושב שהסיבה שזה קרה זה בגלל שלפני כמה זמן היה לי ריב עם אח שלי והוא שם לי הגנה על המחשב דרך הביוס ואני "פרצתי" אותה ע"י הוצאת הסוללה של הביוס .. ועכשיו אני לא בטוח שזאת הסיבה העיקרית כי יום אחרי שזה קרה אני פירמטתי את המחשב והתקנתי גירסא פרוצה של הוינדוס "sp3" קיצר מה אני יכול לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by kokoman,

יש לי בעיה במחשב, הוא מתחיל לעלות אבל שלב לפני שהדסקטופ אמור לעלות הוא תמיד נכבה ועושה RESTART , למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. אני מקווה שלא תפרשו את הבעיה כבעיית תוכנה כיוון שבמחשב אחד זה עובד ובשני לא, שניהם עם חלונות XP PRO: הבעיה היא בכרטיס לכידת ווידאו עם צ'יפ די שכיח, לדעתי, CONEXANT 25878-13 התוכנה היא PICO2000 וההודעה THE SECURITY KEY IS NOT FOUND מופיעה רק במחשב אחד, במחשב אחר הכל עובד. אני יודע שזה בעיה בזיהוי של כרטיס בגלל שבמחשב שהכרטיס עובד, אם מוציאים אותו מקבלים את אותה הודעה... וגם קראתי בכמה פורומים שזה אומר שהתוכנה לא מוצאת את הכרטיס, עכשיו, איך אני יכול לפתור את הבעיה? לוח האם הוא MSI NEO COMBO ולדעתי הPCI יושב על IRQ 16 איך אפשר לצמצם אפשרויות לבעיה?... תודה מראש לעונים.

24. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת במחשב של חבר שלי ואני לא מצליח לתקן קבלו תתמונה: עריכה: הינה התמונה באימג'שייק http://img75.imageshack.us/img75/2746/img136217xx.jpg [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  25. שאני מפרמט המחשב כל הזמן מתחיל את עצמו מחדש באמצע ההתקנה ככה איה 5 פעמים עד שהוא מסיים עכשיו הווינדוס עולה לי וכל פעם יתקע לי (בלי אינטרנט) ושאני מנסה לעשות איחוי הוא אומר לי שחסר לו איזה שתי קבצים לכן הוא לא יכול לעשות איחוי בקיצור משהו מוזר הוא ניתקע כל 10 דק' בערך שאני מפעיל מחדש תמחשב מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.