תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
את המחשב. בהתחלה שיחקתי עם גוסט ריקון לאס וגס והוא עשה קצת בעיות אבל עכשיו שאני ניסיתי משחקים כמו גוסט ריקון החדש, המרוץ dirt, או אפילו משחקים ישנים כמו Vivisector או guns הוא תוקע לי את המחשב או מכבה אותו לריסטרט. יש לציין שעידקנתי דרייברים וגם בהגדרות משחק על רוזלוציה נמוכה יותר הוא עדיין נתקע... אשמח אם תוכלו לעזור...
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בערך במחיר 7000 ש"ח עכשיו בחנות שאלו אותי אם אני רוצה כולל הרכבה או לא הבדל של 150 ש"ח עכשיו אני לפני עשר שנים למדתי קורס של טכנאי PC ויש לי ניסיון בהרכבה של מחשבים זה כמו "לגו" ואחר כך לפרמט ולהתקין את ה- WINDOWS עכשיו זה נכון גם לגבי המחשבים החדשים או שצריך להגדיר דברים נוספים חוץ מלהרכיב ולפרמט את המחשב? (שמעתי משהו כמו עדכוני ביוס וכאלה) תודה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך, הוא כל הזמן כאילו מתרחב ואז אחרי שנייה הוא חוזר לגודל הרגיל שלו. מסך CRT 17 מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת עכשיו כשאני מפעיל איזה תוכנה או איסי המחשב עושה ריסטרט פתאומי.למה???? ואני בלי אוברקלוק.יש לי ספק HX520W CORSAIR. היה לי מסך כחול אחד.הנה קישור לקובץ הminidump שלו,אם מישהו יכול לפענח את הקובץ ולהגיד לי מה הבעיה אני יהיה אסיר תודה עד השמיים! הנה הקישור: http://www.speedyshare.com/494353382.html
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הוא של IBM פנטיום 4 לוח אם IBM דגם P6(ככה רשום עליו) עם דיסק קשיח ישן(IDE). למחשב יש רק חיבורי IDE ורציתי ללהגדיל לו את הדיסק הקשיח ולצרף צורב חדש. בכדי לחבר את הדיסק הקשיח והצורב החדשים(SATA) ללוח האם(IDE) קניתי בקר vt6421 של חברת Dynamode(מתחבר לסלוט ה-PCI). חיברתי אותו התקנתי את הדרייברים וחיברתי את הצורב והדיסק הקשיח והכל עובד יופי עד אשר אני מכניס קובץ כלשהו (לא חשוב איזה) לתוך הדיסק הקשיח החדש ומנסה להעלות מחדש את ה-xp המחשב מתחיל לעלות ונתקע באמצע. אם אני מנתק את הדיסק הקשיח מעלה את מערכת ההפעלה(שעולה ללא בעיות) ומחבר אותו לאחר שעלה אפשר לעבוד איתו ללא בעיות (ממש מוזר!). ניסיתי להעלות את המחשב ב-safe mode עם הדיסק הקשיח מחובר והוא כן עולה...…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חבר שלי היה בחול חצי שנה..עכשיו הוא חזר והמחשב לא עולה ..כאשר מפעילים אותו המסך פשוט שחור המחשב מתחיל לפעול כאילו מאווררים אבל יש ציפצופים מוזרים ממש ציפצופים מהירים אחד אחרי השני תיתיתיתיתי תיתיתיתיתי וזהו באיזה חלק הבעיה יכולה להיות?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. השבוע החלטתי לעשות בדיקת דיסק ואיחוי הדיסק וסריקת וירוסים כמו שאני עושה תמיד פעם בשבועיים-שלוש .. הכל הלך טוב עד שהגעתי לבדיקת הדיסק, עכשיו ככה בדיקת הדיסק מחולקת ל 5 חלקים נכון ? שלושת החלקים הראשונים עברו בסדר .. החלק הרביעי הלך ממש לאט והחלק החמישי נתקע לגמרי .. המחשב מראה שהוא חושב והכל אבל במשך כל הלילה לא קרה כלום אפילו לא אחוז אחד .. מישהו יודע אולי ממה נובעת הבעיה ? ואם כן אז איך אפשר לתקן אותה ? תודה מראש לכל מי שעוזר ..
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון (חודש חודשיים) קרה לי כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, והוא מבזבז הרבה זמן בPOST (בסביבות הדקה) אחרי זה הוא ממשיך אבל אז כותב לי משהו בסגנון: "restart and select boot device" איכשהו אחרי שאני מבזבז קצת זמן על נסיון לתקן את זה, המחשב חוזר לעלות רגיל בלי שום בעייה, בלי שאני מבין מה בדיוק קרה. לדוגמה: היום זה קרה ונסיתי לכבות אותו, להדליק שוב, ניסיתי להיכנס להגדרות ביוס ולהחזיר אותם לדיפולט. ואחרי שהוצאתי את הכבל של ההארדיסק והדלקתי את המחשב - הוא עלה בלי עיקובים. אחרי זה החזרתי את ההרדיסק והכל עבד בסדר. העניין הוא שקשה לשחזר את הבעייה, ואני לא בדיוק זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת (אני די בטוח שלא הוצאתי את ההרדיסק בפעם הקודמת). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור אלחוטי לראוטר של ASUS דגם WL-500g לאחר הפסקת חשמל אני לא מצליח להתחבר המחשב מזהה את הרשת אבל לא מתחבר mrshukas@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת במחשב של חבר שלי ואני לא מצליח לתקן קבלו תתמונה: עריכה: הינה התמונה באימג'שייק http://img75.imageshack.us/img75/2746/img136217xx.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש עוד דרך לדעת מה הוא הכרטיס קול מבלי לפתוח את המחשב? אבד לי דיסק ההתקנה אחרי הפירמוט, ואני לא יודע עכשיו מה סוג הכרטיס קול שלי. תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מעביר את הדיון הזה מפורום ווינדוס שם ביקשתי עזרה בגלל קריסת תוכנות מסכים כחולים אז הנה מה שכתבתי שם: צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפוקס ומשחקים שאני מפעיל שפשוט מפסיקים לפעול וחוזרים לווינדוס. ניסיתי…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר סובל(ממש סובל) מבעיה של תקעיות של וינדוס. הבעיה כבר נמשכת המון זמן ואני לא מצליח למצוא לה פתרון רקע : אינטל P4 3000 775 Asus P5GD1 כרטיס מסך של ATI X700 זיכרון 1 GB וינדוס 2003 אז כך, המחשב בסה"כ עובד תקין, במצב של גלישה אני לא נתקל בבעיה כמעט(אפילו לא בעומס של תוכנות כמו EMULE+PHOTOSHOP+...). הבעיה מתחיל כאשר אני משחק במשחקים, כמה משחקים לא בכולם(מוזר מאוד) לדוגמא בGTA וכו. אוקיי נייסתי כבר כמה דברים, עידכון לBIOS, פירמוט, עידכון של דרברים שונים, סריקה לדיסק, בדיקה של כ.מסך במחשב אחר(הכול תקין), בדיקה של זיכרון במחשב אחר(הכול תקין) לא משנה באיזה וינדוס XP או 2003 עדיין היה נתקע(היו לא שני מערכות בשני דיסקים). הדבר האחרון של ניסיתי לשחק איתו זה PAGE R…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-