תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
יש לי SB live 24 bit 7.1+מערכת רמקולים אנלוגית 5.1 (5 קטנים+מגבר\סאב) לאחרונה שידרגתי את המחשב מxp לויסטה (32), הויסטה שידרג את הדרייבר של הSB לכזה שלא מאפשר Bass redirection מה שמבטל את הבאס לגמרי במערכת. ניסיתי להשתמש בדרייבר הישן של xp(שלו יש תוכנה מיוחדת שעושה BRוכו') אך זה לחלופין לא נתן לי להשתמש ב 5.1 אלה רק בסטריאו (בלוח הבקרה). נ.ב דרייבר חדש מהאתר של קריאטיב הביא לאותם תוצאות כמו זה של ויסטה נכון לעכשיו אני לא יכול לשמוע כמו שצריך במחשב, אז מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהו העלה את זה פה ולא ניתנה תשובה,אני גם מעוניין לדעת פתרונות לבעיה החומרתית הזאת http://img527.imageshack.us/img527/9956/24pq.jpg לא להציע להסיר את זה ממנהל ההתקנים כי זה לא עובד,מישהו מכיר תבעיה ואת הגורם לה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב שבכל הפעלה ראשונה רושם לי הודעה כאילו יש כשל בדיסק והוא אינומוצא את הווינדוס ולאחר הפעלה מחודשת הענין מסתדר תמיד נדרשות 2 הפעלות כדי להפעיל להעלות את הווינדוס מהדיסק האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה תמוהה כזו בעיקר לאור החזרה המדויקת של 2 הפעלות קצופות ריסארטים כדי להצליח להגיע לווינדוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכם... אני באתי להתקין למחשב רגיל וינדוס 98 ופתאום אחרי הרצה של הבדיקה של הכוננים בהתחלה עם המסך הכחול אחרי שהוא מסיים אני מקבל שגיאה כזאת Standard Mode: Fault outside of MS-DOS Extender Raw fault frame: EC=0344 CS=031F IP=85E2 AX=001D BX=0005 CX=1800 DX=155F SI=0178 DI=0178 BP=016E DS=027F ES=027F SS=027F SP=0166 עכשיו ניסיתי כל מיי דברים..אין לא הלך ההתקנה...חיפשתי בגוגל מצא לי כל מיני דיונים על זה...אומרים שזה יכול להיות המעבד או הזיכרון או בעיה עם הקונפיס.סיס קיצור אני לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור לי אולי? מישהו שנתקל בזה?? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב נותן את המסך הכחול ומיד מבצע reset אחרי שניסיתי להתחבר לאינטרנט אחרי התקנה של zone alarm קרה בכל פעם שניסיתי להתחבר. מצורף הקובץ האחרון. כרגע חזרתי לתוכנה אחרת בשביל להתחבר לרשת. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה קטנה... לפניי כמה זמן המחשב שלי בפתואמיות ניהיה איטי עכשיו גם כל פעם שאני רוצה נגיד לראות סרטון באינטרנט או סתם לשחק במחשב הוא פאתום מתחיל מזה להיתקע ואני לא ודע מה לעשו... למישו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p5b-vm ויש לי איתו כמה בעיות.. 1. אני מכניס דיסקים ריקים לצריבה לכונן והוא אומר שאין דיסקים בכונן "פונקציה לא נכונה.." הכונן זה lg h22n 2. התקנתי אתמול כונן תקליטונים בכונן והמחשב לא מזהה אותו. אני חושב שהסיבה שזה קרה זה בגלל שלפני כמה זמן היה לי ריב עם אח שלי והוא שם לי הגנה על המחשב דרך הביוס ואני "פרצתי" אותה ע"י הוצאת הסוללה של הביוס .. ועכשיו אני לא בטוח שזאת הסיבה העיקרית כי יום אחרי שזה קרה אני פירמטתי את המחשב והתקנתי גירסא פרוצה של הוינדוס "sp3" קיצר מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, הוא מתחיל לעלות אבל שלב לפני שהדסקטופ אמור לעלות הוא תמיד נכבה ועושה RESTART , למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת במחשב של חבר שלי ואני לא מצליח לתקן קבלו תתמונה: עריכה: הינה התמונה באימג'שייק http://img75.imageshack.us/img75/2746/img136217xx.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב קופא או קופא ומרסטרט את עצמו. בדקתי עם ממטסט במשך 9 שעות, והכל היה תקין. בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של WD -הארד דיסק תקין. לא מצאתי את ספריית המיני דאמפ : . אני לא בטוח שזה לא קרה לפני, אבל זה קורה לפחות פעם ביממה מאז שהחלפתי מעבד וכרטיס מסך (לפני היה וניס 3000+ ו6600GT). חשוב לציין שזה לא קורה במשחקים (שאז צריכת החשמל אמורה להיות גבוהה) אלא לפעמים כאשר אני מכווץ (בראר) קבצים גדולים (ואז, אני חושב, המעבד דורש חשמל) או כאשר אין שום דבר שמצריך משאבים רבים (ובגלל זה אני לא בטוח שהספק אשם).
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וכעת לא מזהה את שני הרכיבים הבאים: multimedia audio controller vga compatible מה עושים?? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר.. במשחקים והכול שומעים חוץ ממשחק אחד שגם נראה לי קשור שנדפר לו הסאונד. ובWINAMP שומעים טוב ויפה אבל באינרנט שאני רוצה לראות כל מיני קטעי וידיאו(באגירה וכל זה...)רואים תתמונה אבל לא שומעים,, הקטע פה שהכול מוגבר... נ.ב זה לא בעית קודדים למה הורדתי חדשים והכול..
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים ושמתי לב שהוא גם פועל פחות טוב והספק מתחמם האם חייבים להחליף את כל הספק או אפשר רק את המאוורר? והאם הבעיה חייבת להיות במאוור או שבכלל הבעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE צ'יפסט 690V (לא זוכר את הדגם). הוא מתחיל לעלות, נתקע ומתחיל להשמיע ביפים (ביפ ארוך ואז הפסקה ארוכה וחוזר חלילה), אך המסך עדיין לא נדלק. מפרט: AMD 44000 GIGABYTE 690V HD3850 2GB DDR2 TRANSCEND ספק 500W פשוט המפרט חדש לגמרי (קניתי אתמול) חוץ מהספק! משהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים. נ"ב: מצטער אם אני נשמע קצת לא מנומס, אני פשוט בלחץ.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
משהו יכול בבקשה לפרש לי מה הקובץ Dmp הזה אומר... ההודעה שנשלחת היא 0X0000008 בליווי מסך כחול כמובן.... מצורף קובץ מינידמפ... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עשיתי עידכון לביוס ונעלצתי לאפס אותו עכשיו בעיקרון ה DEAFULT שלו מספיק בכדי להפעיל את המחשב שלי בצורה תקינה חוץ מבעיה אחת - הזיכרונות עובדים בצב איטי של 166MHZ במקום 200MHZ לפני חודש סידרו לי את הביוס במעבדה וזה סידר לי את המהירות של הזיכרונות מאז שאיפסתי אותו זה שוב ניהיה ככה ועכשיו יש לי 2 אפרויות: 1. תעזרו לי 2. ללכת למעבדת מחשבים שיסדרו לי את זה המפרט שלי AMD64 3800+ Dual Core ASROCK DUAL939 512DDR 3200 X2 GForce6600GT 128MB Thermaltake 380W בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי NX7600GT ואני רוצה להתקין תDRIVER של DNA בשביל NVIDIA הוא טוב בשביל המשחק שאני משחק בו. מתי שהוא מתחיל תהתקנה אני מקבל שגיאה ניסתי לדבר עם האתר של DRIVER הם ביקשו ממני את ID של הכרטיס מסך,הבאתי להם,הם הוציאו DRIVER חדש,התקנתי אותו ואז כזה מתי שהוא מסיים הוא לא מזהה תכרטיס מסך כאילו אולי למשהו מוכר התמונה של הבעייה? אפשר להחליף את ID של כרטיס מסך ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק אחר והחזרתי לרגיל והווינדוס לא עולה, זה רושם NTLDR IS MISSING וללחוץ קונטרול אלט דליט.. ועדיין אותו דבר ניסיתי לחבר מחדש כבל IDE, לנסות אחד אחר, לג'מפר בצורה אחרת ולא עוזר מה לעשות!?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-