תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שאני שומע שיר, או סרט, לא משנה באיזה נגן, ואני מפסיק אותו(פאוס) ואז ממשיך, אז יש רעש טסססססססססס כזה(כמו של השלג במסכים..). שאני לוחץ שוב על פאוס ואז שוב ממשיך את השיר, השיר מתנגן בסדר, ואז זה ממשיך כמו גלגל(פעם לא שומעים פעם כן). הדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים... מה יכולה להיות הבעייה?! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי.... פרוט הדגמים nikon scantoch 210 nikon coolscan 2 תודה מראש בתמונה יש נתונים על בקר הסקאזי תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כשאני מחבר נגן MP3 שקניתי עכשיו שזה חיבור usb 2 הוא אומר שחיברתי את זה ליציאה של usb 1 וככה כל יתר הכניסות שיש לי... עשיתי את כל העדכונים של הוינדוס - למרות שזה עדכון מפני שנתיים אולי... וניסיתי לראות גם בביוס מוגדר לי usb 2 - enabled... מה עושים?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לפי CPU-Z הבאס משתנה מ-133 ל-100 ולהיפך?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ואספתי ממש אתמול את המחשב הבא: נרכש מ- KSP: מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1485 1 1485 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 575 1 575 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 380 1 380 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1420 1 1420 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 395 1 395 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 P…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעבוד על הפנים אז החלטתי לפרמט אותו אחרי הרבה זמן שלא פירמטתי. כשבאתי להתקין תווינדוס מחדש נזכרתי שכדי שההתקנה תזהה את הכונן שלי( SATA), אני צריך לעלות דרייבר לדיסקט וללחוץ על F6 בזמן ההתקנה- ועשיתי זאת וקיבלתי תהודעה הבאה : File txtsetup.oem .. an unexpeced error ( 1024) at line 1742 in d:\xpsp1\base\setup\oemdisk.c. עכשיו אין לי מושג אם אני פשוט מנסה דרייבר לא נכון, הדיסקט אולי לא טוב או שאני צריך לשנות משהו במחשב . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי כדי שאני אוכל להדפיס מהמחשב הנייד. הבעיה היא שמחשב הנייד נמצא בקבוצת עבודה שלא ניתנת לשינוי (חברה מסוימת) , והבנתי שאם קבוצת העבודה לא זהה אי אפשר לשתף... אבל שני המחשבים מחוברים לנתב ולמודם.... אני לא כ"כ מבינה בזה..אבל אפשר לעשות משהו בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה לחבר את היציאות של המארז ללוח האם. המארז: FOXCONN TLA570 לוח האם: ASUS P5RD1-VM דבר ראשון אי אפשר לחבר את המנורה של הפאוור ללוח האם, כי בלוח האם יש 2 כניסות (2 מקלות) ובחוט של הפאוור לד של המארז יש 3 יציאות(3 שקעים שאילהם מחוברים 2 חוטים). דבר שני הלד של הדיסק הקשיח לא פועל, חיברתי בדיוק כמו בספר. דבר שלישי הFRONT SOUND עובד (כשאני מחבר רמקולים) אבל המיקרופון לא. חיברתי (מלמעלה למטה) GROUND ואז MIC IN ומימין לMIC IN חיברתי MIC POWER. והמיקרופון לא עובד. אשמח אם מישהו יעזור לי!!!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המחשב נותן את המסך הכחול ומיד מבצע reset אחרי שניסיתי להתחבר לאינטרנט אחרי התקנה של zone alarm קרה בכל פעם שניסיתי להתחבר. מצורף הקובץ האחרון. כרגע חזרתי לתוכנה אחרת בשביל להתחבר לרשת. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מחשב חדש במיטב כספי, ואיתו קיבלתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה(לא רלוונטי של איזה חברה). את הדיסק הקשיח חילקתי ל2 מחיצות, כלומר ל2 כוננים: C,E. בC מותקנת מערכת ההפעלה ועוד כמה פריטים קטנים(ICQ לדוג'). בכונן E אמורים להיות מותקנים כל שאר הדברים. אך יש לי בעייה של גישה מכונן E, שכשאני מנסה למחוק, לגזור, להעתיק קובץ מכונן E לכונן כלשהו, ואף לשנות שם קובץ כלשהו שבכונן E, אני מקבל הודעת שגיאה כשהגישה נדחתה, ואני לא מבין למה, הרי אני האדמין במחשב אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה זו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך מדגם geforce fx5700le 256 mb הכרטיס עובד באופן תקין כמו תמיד רק שלאחרונה שאנימנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא מצליח ניסיתי להוריד תוכנות וזה לא עזר כל ההגדרות של החיבור ושל הכרטיס מסך תקינות עדכנתי גם דרייברים אבל כלום לא עוזר לפעמים אני רואה תמונה במסך טלוויזיה אבל לא ברורה בכלל ובגודל קטן מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף כרטיס מסך ? תודה מראש לכל העוזרים כפיר
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום כולם הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H עם כרטיס מסך מובנה. המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה) ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה. אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?) צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה. הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה. ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות. יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים) האם זו יכולה…
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב אז יש לי חבר וכשאני הדלקתי אצלו NFS:U אז התחילו להופיע ברקים כאלה קווים לאמצע ואז זה התחזק והמחשב נתקע זה היה משהו כזה: \\ \ \ ////// \\\\\ ////// משהו כזה אבל מכל כיוון אין לי מושג מה זה חשבתי כרטיס מסך או מסך?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים ושמתי לב שהוא גם פועל פחות טוב והספק מתחמם האם חייבים להחליף את כל הספק או אפשר רק את המאוורר? והאם הבעיה חייבת להיות במאוור או שבכלל הבעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום תראו לפני שנה בערך קניתי כרטיס מסך חדש חיברתי אותו והכל ניסיתי להתקין את הדריבר לפי החוברת התקנתי את החלק הראשום והיה כתוב לי אם אני רוצה לכבות את המחשב מחדש בחוברת היה כתוב לי ללחוץ כן בקיצור נכבה ונדלק ואז אחר כך כתוב בחוברת של הכרטיס יעני של הדרייבר ללחוץ על התקנה ואז זה יתקין את החלק השני של הדרייבר טוב אני נכנס וזה עושה את אותו דבר כאילו לו התקנתי את החלק הראשון כאילו אני צריך לחזור על הכל מחדש כך עשיתי איזה 3 פעמים[וכל פעם זה מכבה מחדש] טוב עברה שנה עכשיו אני רוצה לחזור לשחק אבל אני לא יכל לשחק כי זה כאילו לא קולט את הכרטיס מסך החדש יעני זה שקניתי כאילו אין אותו זה קולט רק את הכרטיס מסך המובנה שהוא גרוע... אז כאילו בתוך המחשב יש לי כרטיס מסך בסדר אבל זה לא ק…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הוא מזוהה בביוס וגם מופיעה אות כונן אלא שכל דיסק שאני מכניס גורם לתקיעה של המחשב והעכבר בגלל נסיון קריאה של הדיסק ללא הצלחה אבל משהו שם נכנס ללופ שתוקע את המחשב עד שאני פותח את ה-CD ROM ומוציא את הדיסק. החלפתי כונן לאחד אחר חדש זהה וגם כן הבעיה חוזרת. המפרט של המחשב זה בארטון 2500 על לוח אביט NF7 עם HD 80 WD וצורב ASUS וה- CD ROM LG הכונן מתפקד במחשב אחר. והחלפתי כבלים מספר פעמים, שיניתי גאמפרים וגם ניסיתי להעלות את ה-HD לבד על כבל אחד ואת ה- CD ROM לבד על כבל שני אבל לא עוזר. הוא מזוהה במנהל ההתקנים ובביוס בכל המקרים אלא שזה לא מונע את התקיעה בנסיון לקרוא דיסקים (מה שלא קורא במחשב אחר) אגב, זה משנה לאיזה משני החיבורים בכבל IDE אני מחבר את ה-CD ROM הפנימי אמור להיות …
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך ניתן לגבות, דריבר לכרטיס כלשהו שמותקן כבר. וכמוכן אין לי את הדריבר שלו בדיסק או בכל צורה אחרת, פרט לזה שהוא מותקן. נ.ב win xp sp2
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המחשב שלי ביום בהיר אחד הפסיק לזהות את הכונן צורב שלי - LG GH22NS50 , זאת למרות שהחיבור לחשמל תקין והוא מגיב - נפתח/נסגר. ניסיתי לחיבורי SATA שונים וגם להחליף כבל אבל כלום. חשבתי שאולי הבעיה במכשיר עצמו שכבר כמה שנים אצלי ולכן רכשתי אחד חדש - LG GH24NS95 , שעשה את אותה הבעיה. גם לאחר שהחלפתי בחנות לאחד אחר במחשבה שאולי היה בו פגם כלשהו זה המשיך. חיבורי ה SATA עובדים תקין כאשר אני מחברת אליהם כונן קשיח אחר. כל הנסיונות נעשו כמובן כשהמכשיר מכובה ולא בחשמל ובכל פעם הפעלתי את המחשב מחדש. ניסיתי להוריד עדכון FIRMWARE אבל המחשב טוען שאינו מזהה את המוצר. כאשר אני מכניסה דיסק המחשב מנסה למצוא את הכונן ולאחר מכן שולח הודעה של כשל בהתקנת תוכנת מנהל התקן. יש לצין שמלבד המארז כל המח…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת עכשיו כשאני מפעיל איזה תוכנה או איסי המחשב עושה ריסטרט פתאומי.למה???? ואני בלי אוברקלוק.יש לי ספק HX520W CORSAIR. היה לי מסך כחול אחד.הנה קישור לקובץ הminidump שלו,אם מישהו יכול לפענח את הקובץ ולהגיד לי מה הבעיה אני יהיה אסיר תודה עד השמיים! הנה הקישור: http://www.speedyshare.com/494353382.html
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-