תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי אוזניות. השאלה אם אני משחק איך עושים שאני והיריב שלי נשמע אחד את השני באזוניות ושנוכל לדבר בינינו בעזרת המיקרופון ונשמע אחד אצת השני. תוך כדי משחק?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב חדש (שבוע בערך) עם ויסטה ויש לו הרבה פעמים ריסטים גם בזמן משחקים וגם סתם כשהמחשב עובד.. לאחר שהמחשב עולה מופיעה השגיאה: מפרט המחשב: E6300 לוח אם INTEL 965 זכרון 1GB 800MHZ של קינג סטון כ. מסך gefoce 7600GT במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום תראו לפני שנה בערך קניתי כרטיס מסך חדש חיברתי אותו והכל ניסיתי להתקין את הדריבר לפי החוברת התקנתי את החלק הראשום והיה כתוב לי אם אני רוצה לכבות את המחשב מחדש בחוברת היה כתוב לי ללחוץ כן בקיצור נכבה ונדלק ואז אחר כך כתוב בחוברת של הכרטיס יעני של הדרייבר ללחוץ על התקנה ואז זה יתקין את החלק השני של הדרייבר טוב אני נכנס וזה עושה את אותו דבר כאילו לו התקנתי את החלק הראשון כאילו אני צריך לחזור על הכל מחדש כך עשיתי איזה 3 פעמים[וכל פעם זה מכבה מחדש] טוב עברה שנה עכשיו אני רוצה לחזור לשחק אבל אני לא יכל לשחק כי זה כאילו לא קולט את הכרטיס מסך החדש יעני זה שקניתי כאילו אין אותו זה קולט רק את הכרטיס מסך המובנה שהוא גרוע... אז כאילו בתוך המחשב יש לי כרטיס מסך בסדר אבל זה לא ק…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הוא מזוהה בביוס וגם מופיעה אות כונן אלא שכל דיסק שאני מכניס גורם לתקיעה של המחשב והעכבר בגלל נסיון קריאה של הדיסק ללא הצלחה אבל משהו שם נכנס ללופ שתוקע את המחשב עד שאני פותח את ה-CD ROM ומוציא את הדיסק. החלפתי כונן לאחד אחר חדש זהה וגם כן הבעיה חוזרת. המפרט של המחשב זה בארטון 2500 על לוח אביט NF7 עם HD 80 WD וצורב ASUS וה- CD ROM LG הכונן מתפקד במחשב אחר. והחלפתי כבלים מספר פעמים, שיניתי גאמפרים וגם ניסיתי להעלות את ה-HD לבד על כבל אחד ואת ה- CD ROM לבד על כבל שני אבל לא עוזר. הוא מזוהה במנהל ההתקנים ובביוס בכל המקרים אלא שזה לא מונע את התקיעה בנסיון לקרוא דיסקים (מה שלא קורא במחשב אחר) אגב, זה משנה לאיזה משני החיבורים בכבל IDE אני מחבר את ה-CD ROM הפנימי אמור להיות …
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 2600+ axp barton epox 8rda3+ hd sata 80gb wd sapphire 9600xt 256 512 geil 400 mhz ddr הבעיה שלי היא בעצם כשאר אני מפעיל את המחשב בפוסט הוא רושם לי שיש לי שגיאת אובר קלוק,ואני לא ביצעתי שום אובר קלוק לגמרי!!,בקיצור בגלל השגיאה הזו הוא מוריד לי את המהירות המעשית של המעבד מ-1,917mhz ל-1,150mhz ולאחר כמה שניות שהמסך הזה מוחזק הוא ממשיך בטעינה על הווינדוס ובווינדוס עצמו מרגישים בנפילת ביצועים ענקית,לדוגמא הוא נתקע ברענון של דפי אינטרנט . וגם אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב השגיאה נשארת רק אחרי שאני נכנס לביוס (וההגדרות בביוס לא השתנו לגמרי אגב) ולא משנה כלום פשוט לוחץ יציאה ושמירה הבעיה מסתדרת ואז היא חוזרת בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב..... יש למישהו מושג…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני פירמטתי את המחשב לפני קצת זמן, והיו לי שני כוננים, C וD מכיוון שהיה חשבו לי לשמור על הרבה דברים, שמתי את כל הקבצים שאני רוצה לשמור, כמו סרטים ושירים וכו' בD ופרמטתי רק את C אחרי הפירמוט, הרבה קבצים לא עבדו, ויש שם קבצים שאני חייב, אז אם מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה, ואיך מטפלים בזה, אני אודה לו ממש דבר שני אחרי הפרמוט, ניסיתי להתקין קובץ, והיה כתוב לי C:\GA...\AUTORUN.EXE IS NOT A VALID WIN32 APPLICATION אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מסדר את זה זה יעזור לי ממש, תודה מראש, אסף
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כל מסמך שאני שולח להדפסה אני מקבל את ההודעה הזאת. בדקתי והדרייברים מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעייה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי כרטיס PCI שמכיל 4 כניסות USB 2 חיברתי אותו למחשב ,בתקווה שיבקש דרייבר בלבד, אך המחשב לא עולה כלל כאשר הכרטיס בחריץ. מדובר במחשב : לוח-pcpartner apas3/apbs1/apbs3/vib826d/vib861s/vim816d/vim863s מעבד- intel celeron-a 366MHz ציפסט- via vt82c691 apollo pro מערכת הפעלה-WIN98SE כשנכנסתי למנהל התקנים היו סימני קריאה או שאלה לא שמתי לב ,בקטגוריה "התקנים אחרים" היו שם ארבעה אותו הדבר וזהו שמם: pnp sound chip המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אמנם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בשביל זה, אבל לפי מה שאני יודע זה קשור בעיקר לחומרה. כידוע לכולנו, המנוע של Q3 הוא מנוע מצויין, אשר מסוגל להציג תוצאות טובות במינימום מאמץ מהמעבד ומהמחשב בכלל. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון (חודשיים-שלושה), משחקים אשר משתמשים במנוע זה עושים לי בעיות כשמדובר במשחק רק-משתתפים. משחקים כמו Star Wars: Jedi Academy , Wolfenstein: Enemy Territory, ומן הסתם גם Quake 3. כשיש לי יותר מדי מודלים (או שחקנים, אם תרצו) או אפילו NPCs (בוטים) על המסך, הפינג שלי קופץ אל 250-300 מעל הכמות הרגילה. כל זה לא קרה עד שקניתי זיכרון חדש (RAM) , והכמות הכוללת שלו עכשיו היא 256. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, ניסיתי לפרמט, ועם הזיכרון הוירטואלי אני לא …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה לחבר את האוזניות למחשב (אני עם מארז TT Suprano) אז אני צריך לשחק עם החיבורים כמה דקות עד ששומעים באוזניות, ובמידה ואני מנסה לחבר מיקרופון לא שומעים אותי בכלל אפילו אם אני מנסה לשחק עם החיבורים. אז רציתי לשאול איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי !! לאחר שניקיתי את המחשב,ניקיון זכרונות,לוח אם,כרטיס מסך,ספק כח ומאווררים,ניקיון המעבד+הוספת משחת קירור, המחשב נדלק ונכווה כל 3 שניות !!!! הניקיון בוצע עם לחץ אוויר דחוס , כל הרכיבים תקינים (בדקתי על מחשב אחר) מה עוד יכולה ליהיות הבעיה??!! תודה רבה מראש על העזרה המקצועית!!!!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היום בבוקר פירקתי את המחשב וניקיתי את החלקים מאבק על הדרך פירקתי את הגריל של ה- TT BT והרמתי גם את המאוור לנקות אבק על כל האיזור של המאוורר ומתחתו הבעייה שרק לא זכרתי איך לשים את המאוור.. .עם הצד של המדבקה למטה? או כשהצד של המדבקה למעלה? אני מאמין שיש משמעות מבחינת אוורור אז בבקשה אני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק ולענות לי תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך X800XL התקנתי קאטליסט הכי חדש 6.9 הרצתי 3DMARK2005 וזה עשה לי מסך כחול בפעם השניה שהוא מריץ על רזולוציה אחרת מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. השבוע החלטתי לעשות בדיקת דיסק ואיחוי הדיסק וסריקת וירוסים כמו שאני עושה תמיד פעם בשבועיים-שלוש .. הכל הלך טוב עד שהגעתי לבדיקת הדיסק, עכשיו ככה בדיקת הדיסק מחולקת ל 5 חלקים נכון ? שלושת החלקים הראשונים עברו בסדר .. החלק הרביעי הלך ממש לאט והחלק החמישי נתקע לגמרי .. המחשב מראה שהוא חושב והכל אבל במשך כל הלילה לא קרה כלום אפילו לא אחוז אחד .. מישהו יודע אולי ממה נובעת הבעיה ? ואם כן אז איך אפשר לתקן אותה ? תודה מראש לכל מי שעוזר ..
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות את זה יותר בוינדוס 7 כי הוא תמיד כותב שהסמלים (שהורדתי בשביל 7) לא נכונים אז אני לא יודע מאיפה נובעת הבעיה צורף קובץ dmp בתוך RAR תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעייה בהתקנה של wxp home edition HEB. (דיסק מקורי). כאשר אני עובר את החלק של חילוק הכוננים והתקנת מערכת ההפעלה בכונן שאני רוצה ולאחר שהמחשב עושה את הריסט, אז במקום לעבור להתקנה של ה - xp (עם האנימציה), הוא מגיע לי לאותו מקום...Boot From CD. התקשרתי לטכנאים של KSP גם בסניף ראשון וגם בתלב אביב. האחד אמר שאני צריך לבטל את פונקצית ה - RAID והשני אמר שאני צריך לשנות את הסדר של ה - CDROM. עשיתי את שניהם, לא עבד. [מה שכן, כאשר ביטלתי את ה - RAID, אז לא הופיע לי Boot From CD, אבל הייתה בעייה אחרת...שכתבה שיש לי בעייה ב - disk hardware וכד' - החלפנו דיסק, לדיסק צרוב ולגירסא אחרת והייתה אותה בעייה]. ניסיתי לפרט פה כמה שיותר כדיי שבבקשה תנסו ותצליחו לעזו…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-