תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם asus p5b-vm ויש לי איתו כמה בעיות.. 1. אני מכניס דיסקים ריקים לצריבה לכונן והוא אומר שאין דיסקים בכונן "פונקציה לא נכונה.." הכונן זה lg h22n 2. התקנתי אתמול כונן תקליטונים בכונן והמחשב לא מזהה אותו. אני חושב שהסיבה שזה קרה זה בגלל שלפני כמה זמן היה לי ריב עם אח שלי והוא שם לי הגנה על המחשב דרך הביוס ואני "פרצתי" אותה ע"י הוצאת הסוללה של הביוס .. ועכשיו אני לא בטוח שזאת הסיבה העיקרית כי יום אחרי שזה קרה אני פירמטתי את המחשב והתקנתי גירסא פרוצה של הוינדוס "sp3" קיצר מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש למטרת משחקים שהמפרט שלו הוא כזה : amd 3200 64 939pin ocz 1g prime-serise msi 7600GT . באתי הביתה להריץ דום 3 לראות מה המכונה יכולה לעשות ומאוד התאכזבתי לגלות שמדי פעם במשחק אני רואה מין קו ריענון כזה שנעלם תוך שנייה על המסך, המשחק רץ חלק גם בהגדרת אולטרה, אבל יש את הסמני רענון האלה מדי פעם שממש ממש מפריעים!! מישהוא יודע למה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה?!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
המחשב קופא או קופא ומרסטרט את עצמו. בדקתי עם ממטסט במשך 9 שעות, והכל היה תקין. בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של WD -הארד דיסק תקין. לא מצאתי את ספריית המיני דאמפ : . אני לא בטוח שזה לא קרה לפני, אבל זה קורה לפחות פעם ביממה מאז שהחלפתי מעבד וכרטיס מסך (לפני היה וניס 3000+ ו6600GT). חשוב לציין שזה לא קורה במשחקים (שאז צריכת החשמל אמורה להיות גבוהה) אלא לפעמים כאשר אני מכווץ (בראר) קבצים גדולים (ואז, אני חושב, המעבד דורש חשמל) או כאשר אין שום דבר שמצריך משאבים רבים (ובגלל זה אני לא בטוח שהספק אשם).
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש ב win xp pro בעברית. הבעייה שלי שהמערכת הפעלה עולה , הוא מגיע למסך של ברוך הבא , ואז יש לי את החשבון שלי (כאילו שם משתמש שאני צריך לשים סיסמא). אני לוחץ לו אנטר והמחשב עולה והכל בסדר. הבעייה היא שזה לא חשבון administrator, הוא לא נותן לי לבצע שום פעולה במחשב. אם זה שיחזור , אם זה התקנת תוכנה . הוא רושם לי שאין לי הרשאה , ורק למנהל המחשב יש הרשאה משהו כזה. נכנסתי ללוח בקרה ושם נכנסתי לחשבונות משתמשים , וניסיתי למחוק את המשתמש הנוכחי אוו להגדיר שהוא יהיה מנהל המחשב, אבל אין לי שם שום אפשרות כזאת. מה אני עושה ? איך אני מחזיר את המצב מבלי לפרמט את המחשב ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222942.0 סרקתי את המחשב ועדיין יש לי את אותן הבעיות, כל פעם שאני מפעיל IE או FF (וגם סתם בלי קשר לכלום לפעמים) אני מקבל שיש ROOTKIT ואז הקובץ פשוט נמחק ואני נאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. בנוסף אני סובל מקפיאות במערכת. מצ"ב קובץ של ה KASPERSKY. תודה לעוזרים עריכה- אין לי מושג איך אני עושה את הקובץ המצ"ב ברזולוציה נורמלית..... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? דרך אגב הם מחוברים כרגע בצורה הזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40 gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מדליק ת'מחשב אני שומע רעש חזק מאוד מהמאורר של הספק וכשזה מגיע לווינדוס אין רעש מה זה יכול להיות ולפני שבוע לא היה שום רעש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וכעת לא מזהה את שני הרכיבים הבאים: multimedia audio controller vga compatible מה עושים?? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. קניתי מעבד E4300 1.8GH ולוח אם GIGABYTE 965P DS3 ונתקלתי בבעיות חמורות ביותר!!!!! המחשב שמורכב מספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 320 MBBFG GEFORCE 8800 GTS 2GIGA זיכרון 667 CL5 ועכשיו הבעיה: המחשב בצורה רנדומלית בדרך כלל קורס בצורת מסך כחול מרגיז ביותר ואומר שהייתה בעיה חמורה ניסיתי להחליף מעבדים וזיכרונות והגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בלוח אם. אם הבעיה אכן שם אני לא בטוח איך אפשר לבודד אותה, שכן אני ממש רוצה להבין כבר מה הבעיה של המחשב. אם למישהו יש לו רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואולי איך אפשר לבדוק בעיות כאלו (בעיות של מסך כחול) אשמח מאוד לשמוע
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שיש לו בעיה ממש מוזרה . כל פעם שאני מפעיל אותו זה עושה רעש ממש מוזר (לא מהרמקולים אלא מהמחשב עצמו) ואז הוא נתקע . לפעמים הוא לא נתקע באותה הנקודה וממשיך עוד קצת ואז רושם שאין מקלדת . ניסיתי להכניס יותר טוב את החיבור , ניסיתי להחליף מקלדות ושום דבר לא פותר את הבעיה מה עוד אפשר לעשות ומה הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הצרוב שלי עבד יחסית טוב והוא לא ביצע עבודות קשות מדי... אבל פתאום לפתע הוא לא רוצה לצרוב... הוא מתחיל לצרוב לי מגיע ל3 אחוז ומבטל... הצורב מחברת BENQ... אני לא יודע את הדגם המדוייק יש למישהו מושג למה זה קורה? אני חייב לציין שמבחינת קריאת דיסקים וכד' הצורב מבצע את העבודה כמו שצריך אבל מבחינת צריבה הוא לא עובד טוב.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת Windows. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צבעתי את המחשב שלי, וצבעתי בטעות גם את הכפתורים בצביעה השנייה.... והם נלחצו לי כלפי פנים, אז הוצאתי את הכפתורים(כפתורים Reset ו-POWER), ושייפתי אותם וזה עבד... אבל חלק מהכפתור POWER נשבר לי והחוטי חשמל שמחברים לכפתור Reset נקרעו לי... אז איך אני יכול לסדר את הבעייה(עם זה איזה דבק או משהו כזה...)?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל Leadtek GeForce7 A7600 GT TDH (כרטיס מסוג AGP) ומאז השדרוג קבצי avi מתנגנים בWMP בשחור-לבן בלבד. בתוכנות אחרות, כמו BSplayer, אותם קבצים רצים בסדר גמור ובצבע מלא. כשהחלפתי את הכרטיס דאגתי להסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם לפני ניתוקו (Inno3d GeForce FX5900XT) וכאשר התקנתי את הכרטיס החדש, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שלו. גם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את WMP, אבל הבעייה מסרבת להעלם. המפרט המלא שלי: Motherboard: Asus P4P800 SE CPU: Intel Pentium 4 2.6 GHz Memory: 1024 MB RAM DDR2 Leadtek GeForce A7600GT TDH תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי NX7600GT ואני רוצה להתקין תDRIVER של DNA בשביל NVIDIA הוא טוב בשביל המשחק שאני משחק בו. מתי שהוא מתחיל תהתקנה אני מקבל שגיאה ניסתי לדבר עם האתר של DRIVER הם ביקשו ממני את ID של הכרטיס מסך,הבאתי להם,הם הוציאו DRIVER חדש,התקנתי אותו ואז כזה מתי שהוא מסיים הוא לא מזהה תכרטיס מסך כאילו אולי למשהו מוכר התמונה של הבעייה? אפשר להחליף את ID של כרטיס מסך ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול קניתי ספק כוח חדש 530W Hiper HPU וRADEON HD4870 חיברתי את הספק החדש ואת הכרטיס מסך והכל עלה חלק חוץ מהצורב DVD שלי. הצורב אצלי כבר מלא זמן ולא היו איתו בעיות קודמות. ליד הצורב נמצא כונן רגיל לדיסקים שעובד כרגיל. חיברתי את שניהם באותה צורה, לא ניתקתי שום דבר שלא היה צריך לנתק בזמן שניתקתי את הספק הקודם. הצורב נמצא ומותקן במחשב והמחשב קורא אותו. הבעיה היא כשאני לוחץ על הכפתור כדי לפתוח את הכונן כדי להכניס דיסק הוא מהבהב כ20 שניות ומפסיק. הכבל שליד ה4פין שחיברתי מהספק (לא יודע איך קוראים לו) מחובר היטב גם לכונן הרגיל וגם לDVD. ניסיתי לחבר את ה4 פין והכבל שלידו מהכונן הרגיל אל הDVD אבל לא השתנה שום דבר. אין לי מושג מה קרה לו. הצורב: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B (ממ…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זאת תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה שהקול מגיע בדיליי אז חבר שלי אמר לי שצריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו , האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5700VE 256 AGP X8 ויש לי בעיה כשאני משחק ב NFS MW הוא כל חצי שעה,שעה קורס ומראה לי את ההודעה הבאה microsoft visual C ++ DEBUG library R6025 -pure virtual function call אני חושב שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם (הוא על קירור סטוק) ולפעמים אני לא מצליח להפעיל סרטים הוא עושה עוד פעם משהו עם ה DEBUG הזה תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר שלי פירמט אתמול את המחשב שלו ואין לו אין את הדיסק של הדרייברים שהוא קיבל עם קניית המחשב. הכרטיס קול שלו הוא on board אז רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-