תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר.. במשחקים והכול שומעים חוץ ממשחק אחד שגם נראה לי קשור שנדפר לו הסאונד. ובWINAMP שומעים טוב ויפה אבל באינרנט שאני רוצה לראות כל מיני קטעי וידיאו(באגירה וכל זה...)רואים תתמונה אבל לא שומעים,, הקטע פה שהכול מוגבר... נ.ב זה לא בעית קודדים למה הורדתי חדשים והכול..
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שיש לו בעיה ממש מוזרה . כל פעם שאני מפעיל אותו זה עושה רעש ממש מוזר (לא מהרמקולים אלא מהמחשב עצמו) ואז הוא נתקע . לפעמים הוא לא נתקע באותה הנקודה וממשיך עוד קצת ואז רושם שאין מקלדת . ניסיתי להכניס יותר טוב את החיבור , ניסיתי להחליף מקלדות ושום דבר לא פותר את הבעיה מה עוד אפשר לעשות ומה הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לקסמרק Z43. אתמול כשנסיתי להדפיס בה היא התחילה לעשות בעיות רציניות. כאשר מכלי הדיו רצים לאורך המדפסת הם פשוט רועדים. עושים רעש בלתי נסבל ורועדים, הריצה הזו לא חלקה. כמובן שאי אפשר להדפיס ככה נורמלי. אני אציין שאחרי כמה שנים בהם השתמשתי במכלי דיו מקוריים, קניתי לפני שבועיים מכלים ממוחזרים (איכות לא טובה, אבל זה סיפור אחר). יכול להיות שיש להם קשר לעניין. נקודה אחרונה על תושבת הדיו השחור במדפסת (אותו חלק שמצופה בחוטי נחושת והרבה) הצטבר קצת דיו שחור. יותר מכל מה שאמרתי עכשיו קשה לי לאמר. אז המדפסת הלכה? למישהו יש רעיון? יש מקום לתקן כזו? (היא נקנתה לפני 4 שנים אז אני מניח שאחריות כבר אין).
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לוח אם תומך סליי אבל רק עם כרטיס אחד ... כלומר בעתיד אם ויהיה צורך ... ובטוח יהיה צורך אני יוסיף לו את השני השאלה שלי אם הלוח אם והכרטיס מסך יתפקדו כרגיל? או שאם הלוח סליי, אז חובה סליי? תודה מראש לכל אלה שעוזרים ותודה לאלה שבנו ובשקיעו באתר ! אם השאלה נשאלה כבר סליחה!
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יכול להיות שיש איזה רכיב פגום שזה רועש כל כך ?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזאת אחת החומרות אצלי במחשב אבל אין לי מושג איזו חומרה פשוט לפני שהווינדווס עולה (בקטע שיש ריבועים ירוקים כאלו שעוברים בפס עם סמל של ווינדווס) אז הוא עושה ריסט ככה איזה 7 פעמים עד שבא לו והוא פשוט נכנס למחשב... עכשיו בזמן האחרון הוא גם לא נכנס למחשב אלא כשאני בא להיכנס למשתמש שלי אז הוא שוב עושה ריסט נראה לי שזאת בעיה באחד החיבורים שם או משהו... מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה או משהו לעשות בשביל לנסות לסדר את זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שאני מפעיל תמחשב זה רושם לי INSERT SYSTEM DISK.......כל ההודעה הזאת, אז אני שם תדיסק של הווינדוס וזה פועל אבל אני לא יכול שכל הזמן הדיסק יהיה שם, מה לעשות? אני עדיין לא רוצה לפרמט או להתקין ווינדוס מחדש
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אנשים מבינים בלבד יש לי בעיה רצינית עם המחשב כמו שאתם רואים המחשב חדש ואחד הטובים ועשיתי בדיקה בנורטון אנטי וירוס 2007 ובADAWERE 2007 מה עוד נשאר לבדוק אני לא מביןם למה המחשב עדיין איטי אם מישהו מכיר דבר אחר שיעזור לי לפתור את זה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ואני מקווה שזה הסאב פורום הנכון לכתיבת הודעה זו. הבעיה החלה אתמול, כאשר אני משחק משחק מסוים, לאחר פרק זמן של כ10 דקות לערך המשחק נתקע ולאחר מספר שניות גם הסאונד נתקע ואז המשחק קורס וקופץ לי החלון של ALCWZRD (יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK על הלוח אם ) אני לא יודע כל כך אם זה קשור הALCWZRD הזה או לא אבל בכל זאת, בחלק מהמשחקים הוא נתקע ואז גם הסאונד ואז המשחק מתמזער ואני מקבל Error (לדוג' בC&C3 המשחק קורס ואני מקבל 2 ארורים ולאחר מכן זה עושה ריסטרט למחשב) ובמשחקים אחרים זה פשוט נתקע וגם הסאונד לאחר מספר שניות נתקע ואז הכל חוזר לעצמו ועובד רגיל עד התקיעה הבאה. הדבר מציק מאוד ומונע ממני להשתמש באותם משחקים.. אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לפת…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הוא ניתקע במסך הראשון שהוא מראה אבל שאני מנתק את כל הusb הוא נידלק רגיל מישיהו יודע מה לאסות?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה-INTEL AVALON D915GAV, וכמה בעיות... 1. הדיסק קשיח שלי הוא סמסונג 80MB SP0812C, ואמור לעבוד UDMA7 בחיבור SATA, אבל משום מה עובד ב-UDMA5, הביוס לא מאפשר יותר, עידכנתי ל-BIOS אחרון וזה לא עוזר, מה עושים? 2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ONBOARD של הלוח הזה? אני יודע שכרטיסי מסך ONBOARD הם על הפנים, אבל אם אני לא מתעסק במשחקי 3D אלא עובד עם PHOTOSHOP הרבה, האם ארגיש שינוי משמעותי כשאקנה כרטיס חיצוני? ואם כן - יש המלצה לכרטיס בסביבות ה-500 ש"ח? תודה מראש על כל תשובה! שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש..באמת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי נייד של LG DUAL CORE נראה לי מוגזם שבעת עבודה עם EXPLORER ן WINAMP המחשב מגיע לחום הנל: Field Value Sensor Properties Sensor Type HDD Temperatures CPU 75 °C (167 °F) CPU #1 / Core #1 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #2 77 °C (171 °F) FUJITSU MHV2080BH [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 0.95 V כאשר המחשב לא עושה כלום הוא עומד על חום של בערך 65 בכול הפרמטרים! מה דעתכם בנושא חברים?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את המחשב שבמפרט שלי עם אוברקלוקל מעבד 3X375=3GHZ ואובר לכרטיס מסך מ XT ל XTX קירור למעבד יש לי BT ולכרטיס מסך ZALMAN עכשיו הכול יציב בכול התוכנות בדיקה אפשריות..הקטע שבמשחק TOM CLANCY VEGAS אחרי כמה זמן של משחק הוא מכבה לי את כול המחשב! פשוט מכבה...חייב להדליק עם כפתור כדי להפעיל בחזרה את המחשב...עכשיו חשבתי של זה אולי בגלל אוברקלוק...אבל אין מצב.. הכול יציב.. וזה קורה רק במשחק הזה... יש מצב זה ביגלל עומס גרפי מסויים שפשוט מכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
העלתי את הארבעה האחרונים והכי חשוב זה האחרון שנגרם לאחר שלושים דקות של משחק ב קוואק 4 ... תודה לעוזרים . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
... אוקי ככה קניתי מחשב חדש.. c2d e2180 2.0 לוח אם של אסוס שתומך עד 1333 מה"צ דיסק קשיח 160 גיגה זיכרון 2 גיגה וזה כעקרון הדברים החשבוים קיצר הכל טוב.. עכשו אתמול הגעתי עם המחשב הביתה ,התקנתי xp sp3 הכל היה טוב,שמתי דרייברים מעודכנים לכ.רשת,מסך,קול.. עכשו המחשב קורס לפעמים.. אז מה שעשיתי זה בדקתי קבצי minidump והייתה בעיה בדרייברים של הכ.קול (reltek high definition -מובנה) עכשו מה שעשיתי ביטלתי מהביוס את הכ.קול-ועד עכשו לא קרס אבל אני לא יכול בלי כ.קול =\ הייתה לי גירסא חדישה לדרייבר ועדיין קרס.. נ.ב תמליצו לי על איזה אנטיוירוס אגב... תודה[: יומטוב
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי SB live 24 bit 7.1+מערכת רמקולים אנלוגית 5.1 (5 קטנים+מגבר\סאב) לאחרונה שידרגתי את המחשב מxp לויסטה (32), הויסטה שידרג את הדרייבר של הSB לכזה שלא מאפשר Bass redirection מה שמבטל את הבאס לגמרי במערכת. ניסיתי להשתמש בדרייבר הישן של xp(שלו יש תוכנה מיוחדת שעושה BRוכו') אך זה לחלופין לא נתן לי להשתמש ב 5.1 אלה רק בסטריאו (בלוח הבקרה). נ.ב דרייבר חדש מהאתר של קריאטיב הביא לאותם תוצאות כמו זה של ויסטה נכון לעכשיו אני לא יכול לשמוע כמו שצריך במחשב, אז מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
דיסק קשיח של חברת MAXTOR של 160 GB אשר היה מחובר חיצונית למחשב ע"י קופסת USB תיפקד היטב . אמש כאשר הפעלתי את קופסת USB , הדיסק לא זוהה .לאחר גישה לכלי ניהול > ניהול מחשב > ניהול כוננים הצלחתי לזהות את הכונן , אולם קיבלתי מיד דרישה לפרמט את הכונן. דבר שכמובן לא עשיתי. חיברתי למחשב אחר - אותה תופעה, דרישה לפרמוט וכמובן שאין רואים את המידע שעל הכונן. אני מחפש דרך כדי להציל את המידע שעליו - קיבצי HD . נסיתי תוכנה ותיקה אצלי R-STUDIO , אחרי סריקה המידע היתגלה אולם בשיחזור לכונן אחר נוצר סלט אחד שלם דבר אשר לא מאפשר שימוש בו . האם קימות תוכנות נוספות לשיחזור של כוננים בעיתיים? תודה עבור כל סיוע.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אז ככה,אני מקבל ב 3DMARK05 6.4K אחרי OC אבל משום מה,במשחקים אני מקבח ביצועים גרועים. TMN על הגדרות גבוההות [לא משחק כל כך כבד] מריץ לי על 40-50 FPS סורס על הגדרות כבוהות מריץ לי על 40 FPS מה זה יכול ליהות? Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 GIGABYTE GA-M51GM-S2G NVIDIA 6100 AM2 Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע וקופא ורק ריסטרט עוזר לא משנה מה אני עושה, אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש וזה פשוט קופא באמצע. מה עושים?? חשוב לזכור פנטיום 3 450 מה"ץ 256 זיכרון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי.... פרוט הדגמים nikon scantoch 210 nikon coolscan 2 תודה מראש בתמונה יש נתונים על בקר הסקאזי תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-