תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי כרטיס מסך מדגם geforce fx5700le 256 mb הכרטיס עובד באופן תקין כמו תמיד רק שלאחרונה שאנימנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא מצליח ניסיתי להוריד תוכנות וזה לא עזר כל ההגדרות של החיבור ושל הכרטיס מסך תקינות עדכנתי גם דרייברים אבל כלום לא עוזר לפעמים אני רואה תמונה במסך טלוויזיה אבל לא ברורה בכלל ובגודל קטן מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף כרטיס מסך ? תודה מראש לכל העוזרים כפיר
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מדליק ת'מחשב אני שומע רעש חזק מאוד מהמאורר של הספק וכשזה מגיע לווינדוס אין רעש מה זה יכול להיות ולפני שבוע לא היה שום רעש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום... היום פרמטתי מחשב שהיה מחובר לרשת. התקנתי Win 7, והוא לא מסוגל למצוא את הרשת שלי(יש מחשב אחר שמחובר במודם ויש לו ראוטר מסוג EDIMAXׂ BR-6204Wg) עכשיו, הבנתי שאני צריך להוריד איזשהו דרייבר ואני לא יודע איזה. אם מישהו יכולל לעזור לי עם זה זה יהיה נהדר תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר.. במשחקים והכול שומעים חוץ ממשחק אחד שגם נראה לי קשור שנדפר לו הסאונד. ובWINAMP שומעים טוב ויפה אבל באינרנט שאני רוצה לראות כל מיני קטעי וידיאו(באגירה וכל זה...)רואים תתמונה אבל לא שומעים,, הקטע פה שהכול מוגבר... נ.ב זה לא בעית קודדים למה הורדתי חדשים והכול..
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום תראו לפני שנה בערך קניתי כרטיס מסך חדש חיברתי אותו והכל ניסיתי להתקין את הדריבר לפי החוברת התקנתי את החלק הראשום והיה כתוב לי אם אני רוצה לכבות את המחשב מחדש בחוברת היה כתוב לי ללחוץ כן בקיצור נכבה ונדלק ואז אחר כך כתוב בחוברת של הכרטיס יעני של הדרייבר ללחוץ על התקנה ואז זה יתקין את החלק השני של הדרייבר טוב אני נכנס וזה עושה את אותו דבר כאילו לו התקנתי את החלק הראשון כאילו אני צריך לחזור על הכל מחדש כך עשיתי איזה 3 פעמים[וכל פעם זה מכבה מחדש] טוב עברה שנה עכשיו אני רוצה לחזור לשחק אבל אני לא יכל לשחק כי זה כאילו לא קולט את הכרטיס מסך החדש יעני זה שקניתי כאילו אין אותו זה קולט רק את הכרטיס מסך המובנה שהוא גרוע... אז כאילו בתוך המחשב יש לי כרטיס מסך בסדר אבל זה לא ק…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש (כפול ליבה,זכרון OCZ 2 GB).בזמן האחרון הוא נתקע הרבה במהלך ביצוע פעולות,בעלייה של הWINDOWS וכו... פרמטתי אותו והתופעה לא נגמרה-הוא ממשיך להתקע לאחר שהוא נתקע מופיע המסך הזה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=hpim1510pf1.jpg התקיעות והבעיות לא נפסקות.זה מתבטא בכך שהמחשב לא עולה/עולה ונתקע אחרי כמה דקות/מציג מסך כחול. מדי פעם שהמחשב לא רוצה להעלות זה מראה לי את המסך הבא: http://img171.imageshack.us/my.php?image=hpim1516vl7.jpg המשך תקלה- שלחתי את המחשב למעבדה,החליפו לי את הזכרונות (שוב אני מציין שפרמטתי את המחשב אחרי שהתחילו הבעיות וזה לא עזר) המחשב לא עולה,נתקע לעיתים ומראה לי את השגיאות הבאות:
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, חובה סימפטום זהה בשני לפטופים שונים, ומה שמפתיע - גם בשני עמדות שונות כמובן עם מקלדות שונות. לפעמים קופאת לי המקלדת החיצונית כשהנייד מחובר למפצל USB עם מקלדת, עכבר, אוזניות, חיבור רשת, כבל טעינה ועוד. בעמדה השניה יש דוקינג תואם את הנייד והתופעה חוזרת על עצמה. כלומר גם עם מקלדת אחרת ואפילו עם מחשב אחר מדגם שונה (מדובר בנייד של לנובו בשתי המקרים). * זה קורה רק כשיש הרבה חיבורי USB בו"ז. השכלתי לחבר כבל מתח למפצל, לא ממש עוזר.. כאילו יש מגבלת יכולת הספק חשמלית לעד 5 מכשירים אפילו כשמדובר במפצל חיבור Type-C עם Thunderbolt 4 באחד המחשבים, אין חידוש. זה פשוט מתחיל לגמגם. אותיות נתקעות, פתאום ה-Backspace נתפס לך מוחק לך כליל כל מה שכתבת פשוט טיורף. למישהו יש ר…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש עם GEFORCE 7300SE.. יש בו בעיה שהמחשב לא מזהה את הדרייבר... הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של nvidia שמתאימים לכרטיס הזה ואחרי שהתקנתי המערכת לא זיהתה את הדרייברים אוטומטית, כשניסיתי להתקין ידנית היא כן זיהתה שיש דרייבר של GEFORCE 7300SE אבל בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להשתמש בהתקן זה... ניסתי למחוק ולהתקין ולהחזיר והכל ושום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, יש לי אי התאמה בזכרונות (כל פעם קניתי משהו אחר). עכשיו המחשב מתאפס לבד כל הזמן בעמצא העבודה. איך אני מגדיר ה-BIOS כדי שהזכרונות יעבדו על SINGLE ולא על DUAL תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אתמול בלילה יצאתי לשבת בחוץ עם חברים על כמה בירות. השארתי את המחשב דלוק בלי שום תוכנה דולקת, חוץ מהמסנג'ר. כשחזרתי המחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו וזה לא הלך. אזניתקתי את הכבל של החשמל מהספק והחזרתי והמחשב עלה. אחרי 3 דקות במחשב הוא שוב כבה ונדלק לבד בלי שאלחץ על כלום, לפני שהוא הגיע אפילו לשלב בו הוא מעלה את הוינדוס הוא שוב עשה הפעלה מחדש וככה עד שהוא מגיע למצב שלא רואים אפילו את הדגם של הכרטיס מסך כשמחשב עולה ואז הוא מתכבה סופית ולא נדלק עד שאני לא מוציא את הכבל של החשמל מהספק ומחזיר. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה ואנסה לתקן את זה בבוקר. היום כשקמתי הדלקתי ת'מחשב ושוב אותו דבר. ניסיתי לא להתחבר לאינטרנט, אולי וירוס או משהו. שיחקתי איזה חצי שעה במשחק קטן וזה לא נכ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היייי יש לי ASUS P4P800 והיום שמתי לב כי כשהמחשב לא עובד עם אפליקציות כבדות המאוורר של המעבד מוריד לשניה עד 4 את מהירותו ל-0 כן אפס ולא יותר. כשרצה אפליקצית וידאו כבדה, זה לא קורה. האם זה הגיוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקע לי המחשב ואז הוא עשה ריסטרט ואחרי שהמחשב מטעין את הווינדוס יש לי מסך שחור והווינדוס לא עולה והוא פועל רק במצב בטוח פירמטתי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מתקין את הדריברים של הכרטיס מסך הבעיה חוזרת הוצאתי גם את הכרטיס מסך וניקיתי את האבק וזה לא עבר יש לי כרטיס מסך geforce 8500 מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה ומה עושים? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף, לאחרונה באמצע משחק הfps צונח מ144 ל20-30 לא יודע מה לעשות…. אני אשמח אם יש מישהוא בקהל שמבין ויוכל לעזור לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה לחבר את האוזניות למחשב (אני עם מארז TT Suprano) אז אני צריך לשחק עם החיבורים כמה דקות עד ששומעים באוזניות, ובמידה ואני מנסה לחבר מיקרופון לא שומעים אותי בכלל אפילו אם אני מנסה לשחק עם החיבורים. אז רציתי לשאול איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון בנוגע לשאלה הזאת השאלה היא בנוגע לאחריות קניתי דרך פלונטר כרטיס מסך geforce 6600 agp לפני כשנה (האחריות היא לשלוש שנים), ומסתבר שבשלב מסויים (או אפילו מהרגע הראשון) המאוורר פשוט לא היה מסתובב כי הוא היה נתקע בפלסטיק שמחזיק אותו, מה שגרם להתחממות של הכרטיס תוך כדי שאני מפעיל משחקים. אתמול באמצע משחק call of duty 2 סוער ברשת, התחלתי לראות כל מיני צורות מוזרות על המסך, היה רעש של ניצוץ וקצר מתוך המחשב ואז המחשב נכבה ולא נדלק יותר. משהו בכרטיס התחמם, חלק ממנו גם הותך ומאז גם נהיתה לי איזשהי בעיה עם הלוח אם שאני לא יכול לחבר אליו שום דבר בIDE פרט להארד דיסק שלי אם אני מחבר צורב\סידירום, הוא פשוט לא מזהה שההארד דיסק מחובר (ניסיתי להחליף בין הIDE…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי !! לאחר שניקיתי את המחשב,ניקיון זכרונות,לוח אם,כרטיס מסך,ספק כח ומאווררים,ניקיון המעבד+הוספת משחת קירור, המחשב נדלק ונכווה כל 3 שניות !!!! הניקיון בוצע עם לחץ אוויר דחוס , כל הרכיבים תקינים (בדקתי על מחשב אחר) מה עוד יכולה ליהיות הבעיה??!! תודה רבה מראש על העזרה המקצועית!!!!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמה שאני יודע למה המחשבים עושים ריסטרט ... במחשב שלי אין לי מושג הטמפ' של המעבד הכל טוב .. הזיכרון הכל טוב .. וירוסים אין לי יש לי קספרסקי גם אחרי פורמט יש לי את הריסטרט הזה אם ההודעה הכחולה שאני לא יכול לצלם.. ואללה לא יודע מה הבעיה אולי תעזרו לי איכשהו.. אין לי מושג איך זה מגיע בכלל לריסטרט.. בבקשה תעזרו לי .. תראו את המפרט שלי לפני חודש קניתי חלקים חדשים לוח אם + מעבד ..
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-