עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zepled,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך הנ"ל הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס המחשב נכנס ל freez או שאני מקבל מסך שחור. הורדתי גם את הדרייבר מאתר של ליטק וגם קורית את אותה תקלה. מה הבעיה? תודה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by dan_sas,

שלום=] יש לי בעיה קטנה.. יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה בחיבור sata ועוד 40 ג'יגה בחיבור IED ואני לא מצליח ששניהם יעבדו!!! אני לא מבין מה לעשות... שמתי בביוס את ההגדרות על combine mode וזה עדיין לא עובד..... הוא מפעיל לי רק את ה-80 ג'יגה... חשוב לציין שהכל פעל כרגיל עד שחבר שלי שינה לי משהו.... ואני לא יודע איך להחזיר.... ניסיתי הכלל ניסיתי גם לשחזר את הבריירת מחדל ולא עזר=[ בבקשה אם אתם יודעים......

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by alex15,

שלום המחשב לא רוצה לפרמטט אני לא מבין את זה ???? :s05: :s07: אני חושב שזו בעיה hard diskk אם אני לא טועה ..... המחשב הוא P3 הוא היה עובד טובב אבל לא יודע מה נדפק לו בראשש פשוטט לא רוצהה לפרמטטט זה נמשך חודשיםם לא יודעע מה לעשותת ?????? פשוט ב חודש האחרון הוא ככה לא יודע למהה :nixweiss: אז כל פעם אני רוצה לפרמט פשוטט אין לא הולךך הוא אומר ליי בראשונה ENTER=CONTNIUE R=REAPIAR ESC=EXIT אני פשוטט לוחצצ על אינטרר טוב ואחר כךך בא משהוו שהוא לא יכולל להמשיךך בגלל ש ה hard disk לא פועל לא במחשב (אבל ה HARD DISK במחשבב )

4. Started by Mactural,

יש לי צורב LG GSA-H10A. הכל עבד עד עכשיו סבבה. אחלה צורב באמת. יום אחד אני מדליק את המחשב, רושם לי Found new hardware. סבבה. קיצר עכשיו הצורב שבק מבחינת המחשב. משמע הוא עובד, אפשר להכניס להוציא דיסקים רק שזה לא מראה כלום. מראה כאילו אין כונן (זאת אומרת ב"מחשב שלי" אין כונן E או מה שזה לא יהיה), לא קולט דיסקים כמובן כתוצאה מזה וב Device Manager זה מראה לי אותו עם סימן קריאה צהוב. אני נכנס למאפיינים שלו זה רושם: קיצר עשיתי Troubleshoot, אמר לי לעשות לו Uninstall ואז אחרי הריסט שהמחשב יתקין מחדש, לא עזר הרבה, המצב אותו מצב. אשמח לקבל עזרה בבקשה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. Started by poltergeits,

העלתי את הארבעה האחרונים והכי חשוב זה האחרון שנגרם לאחר שלושים דקות של משחק ב קוואק 4 ... תודה לעוזרים . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by wooper,

היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by Fostex,

שלום , יש לי מחשב בבית של אחותי פנטיום 3 דיי ישן קבלתי אותו מדודים שלי יש לו 64 ראם סדי ראם לא משהו.. אבל מה הבעיה אני לא מצליח להפעיל אותו !@?# הוא פשוט לא נדלק בדקתי אותו עם שלושה ספקי כח והוא פשוט לא נדלק אני חושב שזה משהו בלוח אני לוחץ על כפתור ההפעלה וזה לא עובד. יש איזה בעיה אני לא חושב שזה קשור למארז גם את זה בדקתי על הקבלים של החחיבורים ללוח לא רשום כלום יש רק צבעים ועל הלוח רשום . האם ישנו סיכוי שזה לוח מיוחד שדורש משהו ? אני יתן את שמו של הלוח אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע מה הבעיה. ECS P6S5AT תודה :]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. Started by kashmir420 kashmir420,

Since its inception in 2004, Inter-Continental Trading USA, Inc., has made it a priority to deliver only the best quality tobacco products and roll-your-own accessories. Kashmir420 is a franchise brand for Inter Continental Trading USA Inc., a company that specializes in importing and distributing high-quality tobacco products. At Kashmir420, we attribute our company’s exponential growth over the past years to listening to and acting upon our customers’ suggestions and by providing unmatched service and a profitable buying experience to our valuable clients. We strive to continually build strong business relationships by supporting our customers’ needs unconditionally, wh…

10. מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by lmlm,

שלום, כאשר אני סתם גולש באינטרנט או סתם מתעסק במחשב (לא קרה לי במשחקים בכלל) המחשב עושה רסטרט משום סיבה לא ידוע. מה יכולה להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by yambtz,

שלום. קניתי דיסק SATA של WD, חיברתי אותו לחשמל ולכבל שלו, אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי גם לג'מפר אותו שיעבוד רק ב SATA 150 אבל זה לא עוזר. חיפשתי בחוברת של הלוח, בגוגל, פה בפורום, לא מצאתי תשובה. אני לא פוסל את האפשרות שאני פשוט לא התקנתי אותו נכון (בהנחה שצריך לעשות משהו חוץ מלחבר שני כבלים) כי כבר כמעט שנתיים שלא נגעתי בקרביים של מחשב (בגלל הצבא). תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by bbnbbn,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע וקופא ורק ריסטרט עוזר לא משנה מה אני עושה, אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש וזה פשוט קופא באמצע. מה עושים?? חשוב לזכור פנטיום 3 450 מה"ץ 256 זיכרון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by ofir28,

שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by zaroor,

לאחר ביצוע עידכון ביוס שנעצר באמצע התהליך סתם (לא מהפסקת חשמל)ורשם ERORR סגרתי את התוכנה המחשב עבד עוד כ חצי דקה כבה ואז לאחר ניסיונות הדלקה אין תצוגה אין ביפ בצליל ניסיתי לאפס או להדליק בכל הצורות האפשרויות לא עוזר,נידלקים המאוררים של המעבד וכ' ואין כלום במסך לא עוזר שום לחיצה במקלדת על כלום האם אפשר להציל את הביוס או לזרוק את הלוח הלוח של גי'גהבייט P-4 478 צ'יפ SIS 650 אין ביוס כפול כאן ,ניסיתי גם לשים כרטיס מסך חשבתי אולי יעלה דרכו לא עזר יש כאן פעולת Q-FLASH אבל בגלל שאין תצוגה אז לא רואים כלום האם אפשר להציל אותו או לזרוק , דרך אגב הצי'פ ביוס מולחם בלוח ולא מוכנס לשקע בלוח כמו בדגמים אחרים

16. Started by AcidBurn10,

שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!

17. אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. כי פשוט יש לי את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה שכשה אני מציב את הזכרונות בדואל צ'נאל המחשב לא נדלק כלל רק שאני מציב אותם בסינגל זה עובד . הזכרונות בגדול עובדים טוב שניהם תקינים אבל עובדים רק בסינגל אם יש למשהוא את הצירוף הזה עובד שיומר לי בבקשה זה מחשב חדש שעלה המון וזה מעצבן המפרט הוא P-D 920 2.80 ASUS P5WD2 PREMIUM PQI DDR2 1024 667MHZ שעובדים רק ב סינגל למרות שהם דואלים EVGA 7800 HEC WIN 420W TT SHRAK תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by KoM,

היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by daniel123,

שלום, אתמול שחקתי במחשב ופתאום כעבור כמה זמן נכבה לי המחשב כאילו מישהו הוציא את התקה מהמחשב כשניסיתי להדליק דרך הכפתור מקדימה זה לא נתן לי להדליק, אז ניסיתי ללחוץ על הכפתור השחור שמאחורי המחשב למעלה חיכיתי כמה דקות ואז לחצתי בחזרה כמו שזה היה מקודם ואז לחצתי על הלחצן של הפעלה מקדימה וזה פעל ככה זה קרה לי כמה פעמים לפעמים זה נסגר כעבור הרבה זמן לפעמים כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב ואז פעם אחת זה נסגר ומעכשיו אני לא יכול לפתוח את המחשב בכלל אז רציתי לדעת עם זה בגלל הספק או משהו אחר! ??? ???

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  21. באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בזיכרון עד 800MHZ אני רוצה לרכוש את הלוח וגם זיכרונות ורציתי לדעת האם זכרונות 1000MHZ+ יעבדו עם לוח האם הזה? חוץ מזה מה עדיף OCZ OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 5-5-5-15 או OCZ 2G (1GB x 2) DDR2 1000MHZ PC2-8000 CL4 Titanium Alpha VX2 Dual תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by zivk1,

שלום לכולם , יש לי מערכת קולנוע ביתי של פיליפס שמחוברת למחשב עם כבל AUX ולאחרונה כאשר יש באסים שומעים מעין צלילי פיצפוץ כאלה, ניסיתי לנתק אותה מהמחשב ובאמצעות אותו הכבל לחבר לפלאפון ואז לא היתה בעיה מה שאומר שמקור הבעיה במחשב . מה אני יכול לעשות? אולי השתנה לי איזה משהו בהגדרות במחשב? אם כן מה לדעתכם? או שהלך הכרטיס קול? תודה מראש זיו

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. Started by לילי1,

אהלן.. יש לי בעיה מעצבנת, אני מכניס את הדיסק של הוינדאוס מתחיל ההתקנה עם המסך הכחול [כמו פירמוט - רק למחשב חדש, שאין בו מערכת] ואז יש את loading files... טעון קבצים.. ואן הוא מגיע ל sutup is atarting windows ונתקע, אין יל מושג מה הבעיה מה שבטוח זה לא בדיסק, ניסיתי עם 5 דיסקים שונים של וינדאס ולא עבד, הוצאתי את כל הזכרונות והשארתי אחד ולא עבד.. מישהו מכיר את הבעיה? יש לכם הצעות לפתרון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:11:12 מסקנות שהתעוררו עם הזמן - הבעיה לא נובעת מ: hard disk , זכרונות, דיסק של הוינדאוס.מחכה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by skywalker13,

שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. Started by yiftach2402,

שלום. קניתי מעבד E4300 1.8GH ולוח אם GIGABYTE 965P DS3 ונתקלתי בבעיות חמורות ביותר!!!!! המחשב שמורכב מספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 320 MBBFG GEFORCE 8800 GTS 2GIGA זיכרון 667 CL5 ועכשיו הבעיה: המחשב בצורה רנדומלית בדרך כלל קורס בצורת מסך כחול מרגיז ביותר ואומר שהייתה בעיה חמורה ניסיתי להחליף מעבדים וזיכרונות והגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בלוח אם. אם הבעיה אכן שם אני לא בטוח איך אפשר לבודד אותה, שכן אני ממש רוצה להבין כבר מה הבעיה של המחשב. אם למישהו יש לו רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואולי איך אפשר לבדוק בעיות כאלו (בעיות של מסך כחול) אשמח מאוד לשמוע

• 4 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים