עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ זיכרון 512 זיכרון SDRAM עם צי'פסט של VIA ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 והורדתי מזמן את העידכון לצי'פסט דרך את האתר של VIA עכישו הורדתי את הקובץ שנקרא Retro chipset VIA 4in1 drivers והמחשב עבד סבבה אז ראיתי שהם הכניסו לא מזמן את החבילה VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי אותה מאז משחקים עובדים לי קצת פחות טוב אני לא יודע אם זה קשור לפעמים הכרטיס מסך מתנתק והמסך עובר למצב המתנה האם זה קשור? השאלה שלי האם החבילה של הפרו מתאימה לי או שכדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש את ה4IN1 הפשוטה? הנה הלינק לאתר http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 איזה גירסה לדעתכם…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. אני חושב שזה בגלל האנטי וירוס כי רק הוא מאחר יש לי 256MB OF RAM... אני יודע שתגידו לי שאני צריך לקנות עוד אבל יש עוד דרכים שהווינדוס יעלה יותר מהר? נ.ב יש לי Anti Virus Kaspersky ופיירוול Kerio

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  3. אני צריך מתאם מחיבור DVI לחיבור מסך רגיל נוסף. השאלה אם צריך מתאם מיוחד או שכל מתאם מתאים ? בתודה..

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

המחשב עושה לופים של ריסטרט ללא הפסקה, כל פעם שהוא מגיע ללוגו של הוינדוס הוא עושה רסטרט, כנ"ל כשמנסים להיכנס לsafe mode המחשב לא מוציא שום ציפצופים שיכולים להתריע על בעית חומרה. כנראה שהבעיה בוינדוס....אבל למה הוא לא נותן להיכנס לsafe mode? תודה.

5. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by alex125,

שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by renace,

אז ככה קניתי מעבד חדש למחשב הבעיה היא כזאת: לפעמיים הוא נדלק אבל לא עולה נשאר מסך שחור,כאליו רק זורם חשמל במערכת,אז אני מחכה ומדלק עד שהוא כן נידלק כשהוא כן עולה הוא זורם בלי בעיה לא מתחמם עובד רגיל עם המעבד הקודם זה לא היה קורה מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את הבעיה? לוח asus-m2npv-vm מעבד AMD athlon x2 64 +5200 תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by zepled,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך הנ"ל הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס המחשב נכנס ל freez או שאני מקבל מסך שחור. הורדתי גם את הדרייבר מאתר של ליטק וגם קורית את אותה תקלה. מה הבעיה? תודה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. יש לי את המחשב שבמפרט שלי עם אוברקלוקל מעבד 3X375=3GHZ ואובר לכרטיס מסך מ XT ל XTX קירור למעבד יש לי BT ולכרטיס מסך ZALMAN עכשיו הכול יציב בכול התוכנות בדיקה אפשריות..הקטע שבמשחק TOM CLANCY VEGAS אחרי כמה זמן של משחק הוא מכבה לי את כול המחשב! פשוט מכבה...חייב להדליק עם כפתור כדי להפעיל בחזרה את המחשב...עכשיו חשבתי של זה אולי בגלל אוברקלוק...אבל אין מצב.. הכול יציב.. וזה קורה רק במשחק הזה... יש מצב זה ביגלל עומס גרפי מסויים שפשוט מכבה את המחשב?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. Started by NosNos22,

טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by MLTK,

אני מתכוון ךלרכוש הרדיסק 160 ג'יגה סאטה ויש לי xp-sp1 ואני לא מעוניין לשדרג לsp2 - ורציתי לדעת אם לא יהיו ל בעיות אם זה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  12. יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. Started by LORIANTA,

עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by haimiko84,

שלום, היום קניתי מעבד AMD 64 Dual Core 4200+. כשאני מעלה את ה-XP, המערת לא מזהה אותו ומבקשת דרייבר UniProssesor PC. בנוסף, המעבד לא מזוהה ב-Properties דרך המחשב שלי. מצויין רק זכרון ה=RAM. במעבד הקודם שלי, שהיה 3200+ הרגיל, לא הייתה בעיה כזו.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  15. בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by -AKEL-,

שמעו זה אחד הדילמות הכי גדולות שהיו לי... שמעו ת'סיפור: וואלה ליפני כמה ימים שמתי סרט במחשב מדיסק העברתי את האופציה כדי לראות בטלוויזיה ואז באמצע הסרט פיתאום התחילו תנודות (כמו גלים ...) ניסיתי להפעיל סרט אחר שראיתי אותו כבר חלק... אותו דבר... אמצע הסרט ואפילו טיפה ליפני זה... יש את התנודות האלה... עכשיו כל פעם שהייתי מקטין ומגדיל שוב בחזרה את ה-Windows Media Player או את ה-RadLight זה היה מסתדר אבל אחרי שוב כמה דקות זה חוזר על עצמו... השאלה שלי... מה זה יכול להיות??? הכרטיס? הכבל? מקודדים? בכלל משהו אחר??? תודה מראש לכל מי שעוזר...

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by DorCo,

שאני שומע שיר, או סרט, לא משנה באיזה נגן, ואני מפסיק אותו(פאוס) ואז ממשיך, אז יש רעש טסססססססססס כזה(כמו של השלג במסכים..). שאני לוחץ שוב על פאוס ואז שוב ממשיך את השיר, השיר מתנגן בסדר, ואז זה ממשיך כמו גלגל(פעם לא שומעים פעם כן). הדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים... מה יכולה להיות הבעייה?! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by alia,

ערב טוב על לוח האם יש 4 פינים לחיבור power sw,hdd led מהמארב יוצאים 2 זוגות:זוג אחד p sw מחובר ללוח והמחשב נדלק ועובד בצורה תקינה הבעיה בזוג השני שזה בעצם שלישיה: בין שני החוטים של hd led יש הפרדה(הם נמצאים בשני קצוות של שלישיה) ובלוח האם יש רק 2 פינים צמודיפ פנויים מה ניתן לעשות? תודה ואם חסר פרטים אשלים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי ואספתי ממש אתמול את המחשב הבא: נרכש מ- KSP: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1485 1 1485 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 575 1 575 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 380 1 380 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1420 1 1420 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 395 1 395 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 P…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by BARBI92,

שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי כדי שאני אוכל להדפיס מהמחשב הנייד. הבעיה היא שמחשב הנייד נמצא בקבוצת עבודה שלא ניתנת לשינוי (חברה מסוימת) , והבנתי שאם קבוצת העבודה לא זהה אי אפשר לשתף... אבל שני המחשבים מחוברים לנתב ולמודם.... אני לא כ"כ מבינה בזה..אבל אפשר לעשות משהו בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by daniel123,

שלום, אתמול שחקתי במחשב ופתאום כעבור כמה זמן נכבה לי המחשב כאילו מישהו הוציא את התקה מהמחשב כשניסיתי להדליק דרך הכפתור מקדימה זה לא נתן לי להדליק, אז ניסיתי ללחוץ על הכפתור השחור שמאחורי המחשב למעלה חיכיתי כמה דקות ואז לחצתי בחזרה כמו שזה היה מקודם ואז לחצתי על הלחצן של הפעלה מקדימה וזה פעל ככה זה קרה לי כמה פעמים לפעמים זה נסגר כעבור הרבה זמן לפעמים כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב ואז פעם אחת זה נסגר ומעכשיו אני לא יכול לפתוח את המחשב בכלל אז רציתי לדעת עם זה בגלל הספק או משהו אחר! ??? ???

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כמה ימים נתקע לי המחשב טוטאלית בלי שום סיבה שנראית לעין אז נאלצתי לעשות לו RESTART ידנית. ברגע שהמחשב התחיל לעלות, במסך של ה- Energy Star שמתי לב שהמחשב מתעכב המון זמן בחיפוש אחר רכיבים. לפעמים מוצא לי את ה- Hard Disk (SATA) ולפעמים לא. אני מבצע ניתוק חשמלי של ה-HD ואחרי זה הוא מזהה אותו לרגעים בודדים ואחרי זה נוצר נתק נוסף בתקשורת. הייתי בטוח שהבעיה ב-HD אז לקחתי HARD DISK שעובד על IDE והוא העלה אותו בקושי וגם נתקע. למען הסר ספק החלטתי לקחת את ה-HD של ה-SATA לחנות שקניתי אותו ממנו כדי לבדוק אם הוא עולה שם, הם חיברו אותו והכל עבד בצורה תקינה. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנדון ומה יכול להיות הגורם לתקלה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. שאלתי כאן לפני כמה ימים אם מישהו יודע איך להגדיר את המדפסת שתפעל עם וואי פיי. כפי שהרשמתי, הצלחתי להגדיר אותה. ניסיתי היום להדפיס עם USB עם שני מחשבים שונים, אבל לא ניתן. האם ברגע שאני מגדיר אותה באמצעות וואי פיי, לא ניתן להשתמש בה באמצעות USB? אם זה רלוונטי, מדובר במדפסת זירוקס מדגם work centre 3215

24. Started by regevk.80,

בשעה טובה אני משרד את המחשב הישן שלי , המעבד החדש : i7 13700KF איזה קירור הכי מתאים לו? גם אוויר וגם קירור נוזלי לא מתכוון לבצע OC אבל לא סוגר את האופציה , ויש לי כרטיס מסך אז הבחירה של KF בגלל זה. הלוח הולך להיות מסדרה Z790 חשוב שיתמוך במארז : corsair 4000d מבחינת גובה. אשמח לתשובה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by kis,

מאז שהחלפתי את המודם (מאלקטקל שהפסיק לעבוד ) למודם של רוטל rta 1320 אני לא מצליח לעבוד בכל התוכנות p2p כמו bt emule azuras sabba המחשב פשוט רושם לי שיש לי firewall . בהורדה ישירה אין שום בעיה גם בלגלוש לאתרים .המחשב הוא לא חדש 2.4 512 ram. הורדתי את firewall שלי וגם את של הsp2 הרצתי ניקוי ווירוסים לפני וגם spyware .לפני ההחלפה הכל היה בסדר אבל לאחר פשוט לא עובד למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.