עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by puuma,

שלום התקנתי 2 זכרונת נוספים למחשב מאותו סוג (המחשב עובד על דואל צאנל) עכשיו המחשב נהיה יותר איטי ולא להיפך... מה ההסיבה לזה..... הוא נתקע לכמה שניות כל פעם שאני מוריד משהו ..

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by dorman2,

לפני כמה ימים החשיך מסך viewsonic vp930. חיברתי כבל VGA במקום DVI והוא חזר לחיים. אבל מאז אני מקבל הודעות מטרידות בכל הדלקה: warning update display driver and software(ראה תמונה מצ"ב). אני נכנס למנהל התקנים ורואה שבאורח פלא הותקנו לי 3 default monitor והרביעי הוא הדרייבר שאני התקנתי. אני מבצע הסרה של כל ההתקנים ואז מבצע איתחול מחדש. בעליית המחשב הוא מזהה שחסר דרייבר ובאמצעות אשף התקנת החומרה אני מתקיו שוב את הדרייבר המתאים. בסיום ההתקנה המוצלחת אני פותח את מנהל ההתקנים ומוצא את עצמי באותו המצב: התקן אחד נכון ועוד 3 התקני "רפאים יש מאיין". כמובן שהתראות update display driver and software חוזרות בכל איתחול 3 פעמים. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by Psy_Hunt3R,

טוב תקשיבו קניתי לפני חודש וחצי מחשב חדש ... יש לי בעיה מוזרה הכול התחיל כזה להידפק ולהיות איטי בקיצור טוב כיביתי הכול ורציתי להיכנס למשחק FEAR ונהיה לי מסך כחול עשיתי רסטרט וזה ושוב ניסיתי רק להיכנס ושוב מסך כחול רק כשאני נכנס למשחק ואני צריך לעשות רסטארט והבעיה שרק אחרי שאני נכנס למשחק והמשחק עדיין לא עולה וזה מה שקרה... עכשיו גם לא רק המשחק כול מיני דברים נעלמו לי על השולחן העבודה... וכמה תוכנות נדפקו...מה אני עושה??? המחשב שלי AMD 64BIT 3200 512*2 RAM לא נראה לי שזה הזיכרון...אם כן כבר לא רק במשחק זה היה קורא והכרטיס שלי GT6600 ועוד לפני זה ניסיתי לשחק 100 פעם ושיחקתי ועברתי חצי משחק http://www.rar.co.il/files/Time-1130159836.jpg

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by No-way,

יש לי ספק עם 480w ויש לי כרטיס מסך 7600GS. עכשיו הכנסתי למחשב למשך שבוע וחצי x1950pro ואחרי שהכנסתי את ה כרטיס שלי שוב[7600GS]. קורה מצב שהמאווררים לא מסתובבים. יש לי 2 על הצד של המארז ועוד אחד מעל המארז. קורה לי מצב שהמאוור של המעבד לא מסתובב שאני מדליק תמחשב ואז אני מיד מכבה אותו ומדליק שוב לאחר מספר שניות ואז הוא על סף קריסה כאילו שהוא כמעט לא מסתובב שוב מה לעשות עם זה? כדאי לקנות ספק חדש? אני חושב שזה בגלל ה x1950pro שהכנסתי תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  6. הי אני רוצה לחבר את כרטיס המסך שיש לי 8800 למסך הטלויזיה ומשום מה אני לא מצליח יש איזה שהוא מדריך איך עושים זאת ? נראה לי שחיברתי את הכבל כמו שצריך לכרטיס מסך את ה- s-video ולטלויזיה את הצהוב למחבר הצהוב שבטלויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by -AKEL-,

אני חושב שזה זה... אין לי מושג למה זה קורה אני מפעיל סתם משחק מסויים וואלה עובד לי הכל סבבה ופיתאום אייכשהו אחרי כמה זמן המשחק (לא רק אחד ספציפי) נתקע, המסך רושם לי "נו סינגל" ומראה מסך כבוי ולא אסקייפ ולא קונטרול +אלט + דליט.... לא מגיב... רק אחרי שאני עושה ריסט המחשב עובד הכל טוב ויפה... מה זהב יכול להיות או איך אני יכול לזהות את הבעיה הזאתי? תודה מראש לכל העוזרים בנושא

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  8. מישהו יודע לאיזה טמפרטורה ולאיזה מאורר מתיחסים הנתונים בתמונה? איך נוצר מצב שהמהירות עבודה של המאוורר לכרטיס מסך לא תואם את מה שכתוב בתוכנה שבאה עם הכרטיס?(PX7800GT) *זה קשור גם לתוכנה...אז אם אני בפורום הלא נכון נא להעביר, תודה תודה ex [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה עם המחשב לאחרונה, זה התחיל מזה שמדי פעם אני רואה מסביב לאייקון מסויים מאין "שאריות צבעים" בצבע ירוק או סגול, וזה נמשך בזה שלאחרונה המחשב קורס בתדירות גבוהה, מה שלא קרה לו בעבר. הקריסות באות בתוכנות כמו Google Earth, Word 2007 ו - Media Player. לפני כשבוע שדרגתי את הזיכרון ( ל - 2X1 + 2X512 ), כך שסה"כ יש 3GB, וכמו כן פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש ( עם SP3 ). כאמור מאז המחשב קורס יותר מאשר לפני ההתקנה החדשה. תחושת הבטן שלי אומרת שזה קשור לכרטיס מסך, איך אני יכול לבדוק את זה ? ( מלבד כמובן לקנות אחד חדש ולראות אם זה פתר את הבעיה ) ? יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Readon X300, לא הכי חדש שיש.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!

11. איך שאני מפעיל אותו הווינדוס אומר לי שהוא ניתקל בבעיה ועליו להסגר אהה ואיך אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה (radeon X1800XT 512) כאילו חיברתי את הכבלים והכל אבל לא מצאתי אפשרות בדרייבר פעם היה לי nvidia וזה היה ממש פשוט אבל עכשיו אני לא מבין כלום חוץ מהבעיה בדרייבר

12. Started by KiDi,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם GEFORCE 7300SE.. יש בו בעיה שהמחשב לא מזהה את הדרייבר... הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של nvidia שמתאימים לכרטיס הזה ואחרי שהתקנתי המערכת לא זיהתה את הדרייברים אוטומטית, כשניסיתי להתקין ידנית היא כן זיהתה שיש דרייבר של GEFORCE 7300SE אבל בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להשתמש בהתקן זה... ניסתי למחוק ולהתקין ולהחזיר והכל ושום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  13. האם מישהו מכיר דגם זה? יש חוות דעת? תודה. זלמן.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by Impreza,

לפעמים שאני משחק פתאום נעלם הסאונד ואני צריך להפעיל את המשחק מחדש עכשיו בכלל אין לי סאונד במשחק חוץ מהפרסומת בהתחלה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  15. היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. Started by nehmia,

מצאתי היום מצלמה ישנה אבל לא מצאתי את הדיסק שלה... חיפשתי באתר לש החברה ולא מצאתי המצלמה היא 320s umax dc astra pix

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. היי !! לאחר שניקיתי את המחשב,ניקיון זכרונות,לוח אם,כרטיס מסך,ספק כח ומאווררים,ניקיון המעבד+הוספת משחת קירור, המחשב נדלק ונכווה כל 3 שניות !!!! הניקיון בוצע עם לחץ אוויר דחוס , כל הרכיבים תקינים (בדקתי על מחשב אחר) מה עוד יכולה ליהיות הבעיה??!! תודה רבה מראש על העזרה המקצועית!!!!

18. יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by BoggyB21,

Hi. אנשים נרשמתי לאתר הנ"ל רק בגלל שיש לי בעיה ואף אחד לא מצליח לפתור אותה, אני סומך עליכם אז ככה, יש לי מסך LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, וכרטיס מסך ATI radeon 2900xt (דרייבר מעודכן כמובן) http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/510/card.jpg שילשום עשיתי פורמט למחשב עקב וירוס שחדר לכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI, כשאני מחבר את הכבל מהמסך לחיבור הלימני רואים לא חלק והצבעים עכורים והכתב קצת מטושטש. בחיבור השמאלי רואים מושלם, אין צורך להרחיב. הבעיה שעכשיו אחרי הפורמט כשאני מחבר לחיבור השמאלי, כותב לי INVAILD MODE רק על הרזולוציה 768*1366 (או 1360), כשאני שם רזולוציה אחרת, גבוהה או נמוכה יותר, החיבור עובד, אבל הרזולוציות לא מתאימות למסך ולא רואים טוב. אז אני נאלץ לחבר ב…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by mastercod,

כשאני מנקה אתה מחשב עם התוכנה TUNEUP 2007 מופיה לי באמצע הניקיו הודעה זו http://img412.imageshack.us/my.php?image=errorla2.png וגם זה לא נקה את המחשב עם התוכנה שבאה עם הוינדוס (המחשב שלי>מאפינים של דיסק קשיח>ניקוי הדיסק) זה ההודעה http://img228.imageshack.us/my.php?image=error2tu4.png

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. חבר שלי אומר שזאת עליית מתח בספק מה אתם חושבים? זה קרה לי לאחר שהתקנתי צורב lg חדש וניקיתי אבק בבקשה רק אם אתם יודעים בלי השערות תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by laviy,

מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by Xer,

שלום לא משנה איזה מקרופון אני מחבר לכרטיס הקול שלי הוא לא מקליט בכלל, כיוונתי שישתמש בכרטיס קול ככלי קלט כמובן. אבל מה שכן יש לי מקרופון מובנה במצלמת הרשת שמתחבר לUSB ביחד עם המצלמה והוא דווקא כן עובד האמת שהכל התחיל מאז שעדכנתי את הדרייברים של הnforce מהאתר של NVIDIA ואני לא מצא שום פתרון מה אפשר לעשות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. Started by Dawn,

אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים