תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
העברתי את המחשב שלי לאחותי (MB כולל CPU ןזכרונות) למארז שלה ששם יש ספק של 400W עכשיו המחשב לא נדלק! שאני לוחץ על הריסט המאווררים פועלים טיפה ומםסיקים! מה יכולה להיות הבעיהה? הלוח הוא MSI NEO 8 PLATINUM האם 400W לא מספיקים לא? אז חיברתי 500 W וגם לא הולך.... מה עוד אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המחשב קופא או קופא ומרסטרט את עצמו. בדקתי עם ממטסט במשך 9 שעות, והכל היה תקין. בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של WD -הארד דיסק תקין. לא מצאתי את ספריית המיני דאמפ : . אני לא בטוח שזה לא קרה לפני, אבל זה קורה לפחות פעם ביממה מאז שהחלפתי מעבד וכרטיס מסך (לפני היה וניס 3000+ ו6600GT). חשוב לציין שזה לא קורה במשחקים (שאז צריכת החשמל אמורה להיות גבוהה) אלא לפעמים כאשר אני מכווץ (בראר) קבצים גדולים (ואז, אני חושב, המעבד דורש חשמל) או כאשר אין שום דבר שמצריך משאבים רבים (ובגלל זה אני לא בטוח שהספק אשם).
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב וטלויזיה הם מחוברים בכבל שצד אחד הוא RCA והוא מחובר לטלויזיה והצד השני יש בו שתי בננות לאודיו וS-VIDEO כל פעםשאני רוצה להעביר את התמונה לטלויזיה אני פשוט נכנס למאפיינים של המסך ושמה משנה את המוניטור ואז זה עובר. עכשיו יש לי בעיה אני משנה את המוניטור ולוחץ אישור אבל הוא נשאר עדיין במחשב ולא מעביר לטלויזיה. אני לא יודע מה לעשות זה התחיל ממש סתם אתמול זה עבד והיום זה לא תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם אחד המסכים שלי במחשב. יש לי שני מסכים בדיוק אותו הדבר, אבל פתאום באחד מהם מופיעים מלא ריבועים קטנים על המסך והאיכות שלו ירדה. בדקתי את הגדרות התצוגה ושני המסכים בדיוק עם אותם הגדרות. רזולוציה: 1920X1080 קצב רענון: 165Hz אפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תודה רבה :(
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
- 4 followers
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לתהות.. כבר די הרבה זמן שחיפשתי מחשב נייד שישמש לי למחשב שני לעריכת וידאו, מצאתי בדיוק את המפרט שאני מחפש שיתאים לשימושים שלי (פרמייר, אפטר אפקט, רינדור מהיר, לעיתים גם ב 4K) לצערי, כשבאתי להשלים את הרכישה הוא בדיוק נגמר במלאי וכך בחנויות נוספות, מסתבר שבבלאק פריידי המחשבים האלו נחטפים כמו לחמניות חמות (לתשומת לב המתלבטים הנצחיים) בכל אופן בצר לי רכשתי את אותו מפרט בדיוק רק במקום 32 ראם, התפשרתי בלית ברירה על 16, כמובן שווידאתי שבדגם הנ"ל ניתן להרחיב את הזיכרון כך שאוכל להרחיב ל32. וכאן מגיעה התהייה שלי, ראיתי שזכרון 32 ראם למחשב נייד עולה עד כ 650-700 שח, 1. למה מחשבים עם מפרט זהה לחלוטין כשרק הראם הוא כפול - עולים כ-15…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי התקנה של כרטיס טלויזיה (PCI) שגרם ל"שגיאה חמורה של המערכת" ומס' איתחולים, עד שהצלחתי להסיר אותו - התחלתי להיתקל בבעיה מוזרה של התקני ה- USB. כרגע מחוברים סט עכבר+מקלדת אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי, הגה של logitech וקולטן IR של שלט. חשבתי שהבעיה היא ברכיבים עצמם, אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר גיליתי שהם עובדים מצויין. הרסיבר של העכבר והמקלדת מפסיק לעבוד, עד שאני מנתק אותו מהיציאה ומחזיר חזרה, אחת הדוושות של ה- logitech מפסיקה לעבוד לפעמים או שנשארת לחוצה כל הזמן ועוד כל מיני בעיות קטנות וסופר-מרגיזות... עכשיו אני אחרי פירמוט, אין בעיות רוחב פס של ה-usb, אין התנגשויות, אין הודעות על חריגה מצריכת החשמל, ניסיתי להשתמש בכל התקן בנפרד ובכל יציאה אפשרית (יש 10) והורדתי את ה…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, אני יודע שבלוח שלי יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512... איך אני פותר אותה ומגיע עם הזכרונות אלו למקסימום ביצועים...? ושאלה נוספת... איך אני יכול להשתמש בממטסט86 עם מערכת הפעלה XPX64 תודה מראש, שחר
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין [ :bash: ???
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היייי יש לי ASUS P4P800 והיום שמתי לב כי כשהמחשב לא עובד עם אפליקציות כבדות המאוורר של המעבד מוריד לשניה עד 4 את מהירותו ל-0 כן אפס ולא יותר. כשרצה אפליקצית וידאו כבדה, זה לא קורה. האם זה הגיוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ זיכרון 512 זיכרון SDRAM עם צי'פסט של VIA ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 והורדתי מזמן את העידכון לצי'פסט דרך את האתר של VIA עכישו הורדתי את הקובץ שנקרא Retro chipset VIA 4in1 drivers והמחשב עבד סבבה אז ראיתי שהם הכניסו לא מזמן את החבילה VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי אותה מאז משחקים עובדים לי קצת פחות טוב אני לא יודע אם זה קשור לפעמים הכרטיס מסך מתנתק והמסך עובר למצב המתנה האם זה קשור? השאלה שלי האם החבילה של הפרו מתאימה לי או שכדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש את ה4IN1 הפשוטה? הנה הלינק לאתר http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 איזה גירסה לדעתכם…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אמנם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בשביל זה, אבל לפי מה שאני יודע זה קשור בעיקר לחומרה. כידוע לכולנו, המנוע של Q3 הוא מנוע מצויין, אשר מסוגל להציג תוצאות טובות במינימום מאמץ מהמעבד ומהמחשב בכלל. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון (חודשיים-שלושה), משחקים אשר משתמשים במנוע זה עושים לי בעיות כשמדובר במשחק רק-משתתפים. משחקים כמו Star Wars: Jedi Academy , Wolfenstein: Enemy Territory, ומן הסתם גם Quake 3. כשיש לי יותר מדי מודלים (או שחקנים, אם תרצו) או אפילו NPCs (בוטים) על המסך, הפינג שלי קופץ אל 250-300 מעל הכמות הרגילה. כל זה לא קרה עד שקניתי זיכרון חדש (RAM) , והכמות הכוללת שלו עכשיו היא 256. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, ניסיתי לפרמט, ועם הזיכרון הוירטואלי אני לא …
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש..באמת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היום בבוקר פירקתי את המחשב וניקיתי את החלקים מאבק על הדרך פירקתי את הגריל של ה- TT BT והרמתי גם את המאוור לנקות אבק על כל האיזור של המאוורר ומתחתו הבעייה שרק לא זכרתי איך לשים את המאוור.. .עם הצד של המדבקה למטה? או כשהצד של המדבקה למעלה? אני מאמין שיש משמעות מבחינת אוורור אז בבקשה אני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק ולענות לי תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כל מסמך שאני שולח להדפסה אני מקבל את ההודעה הזאת. בדקתי והדרייברים מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעייה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-