תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
חיברתי הארדיסק אחר והחזרתי לרגיל והווינדוס לא עולה, זה רושם NTLDR IS MISSING וללחוץ קונטרול אלט דליט.. ועדיין אותו דבר ניסיתי לחבר מחדש כבל IDE, לנסות אחד אחר, לג'מפר בצורה אחרת ולא עוזר מה לעשות!?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 מגה של סמסונג כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
פתאום משום מקום הוא יכול להיות על 100 אחוז מאמץ והמחשב זז מאוד לאט בדקתי בתוכנת CPU Z וכשזה קורה יש קפיצות במתח למעבד והוא משנה את הבאס שלו וכשזה עובר הכל חוזר להיות רגיל אם מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע איך פותרים שיגיד חשוב לציין שזה התחיל לקרות רק לאחרונה לפני זה זה לא היה כמו כן המחשב התחיל לעלות לי את הווינדוס מאוד לאט
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: win7 pro 64bit רמקולים: creative t6060 כרטיס קול מובנה על הלוח אם: msi p67a-gd53 דרייבר: realtek hd audio manager הבעיה היא כזאת: כשאני מחבר אוזניות כל שהן לבקר של הווליום של הרמקולים ואז מנגן קובץ עם 5.1 ערוצי שמע, אני שומע את כל הצלילים כרגיל, חוץ מהערוץ של הסנטר (זאת אומרת - יש מוזיקה וסאב, אבל לא שומעים את הדמויות מדברות) חיפשתי גם בבקרת ווליום של הווינדוס וגם של הדרייבר ולא הצלחתי למצוא בשום מקום איפה ניתן להפעיל\להגביר את הערוץ הזה בזמן שהאוזניות מחוברות. אשמח להכוונה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה... והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים) אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשב השאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה? כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ זיכרון 512 זיכרון SDRAM עם צי'פסט של VIA ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 והורדתי מזמן את העידכון לצי'פסט דרך את האתר של VIA עכישו הורדתי את הקובץ שנקרא Retro chipset VIA 4in1 drivers והמחשב עבד סבבה אז ראיתי שהם הכניסו לא מזמן את החבילה VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי אותה מאז משחקים עובדים לי קצת פחות טוב אני לא יודע אם זה קשור לפעמים הכרטיס מסך מתנתק והמסך עובר למצב המתנה האם זה קשור? השאלה שלי האם החבילה של הפרו מתאימה לי או שכדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש את ה4IN1 הפשוטה? הנה הלינק לאתר http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 איזה גירסה לדעתכם…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים בין שני דיסקים קשיחים עכשיו לפי מה שהבנתי כבר אני צריך איזשהו כבל שמחבר ביניהם. מישהו יכול להראות לי את הכבל בתמונה או להגיד לי איך נראות היציאות שלו. :s05: (תתקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
סרטים אני מנסה להפעיל אותם ... ואז הוא כותב לי את זה במדיה או בכל דבר אחר..תוכנות להמרה סרטים לדוגמא ..., חשבתי שזהיתי את הבעיה והיא codec של קאזה... מחקתי והמדיה עלה ..ואז התקנתי שוב והוא שוב פעם עלה הראה את הסרט ואז אותה בעיה חזרה אחריי שעשיתי ריסט . מחקתי שוב התקנתי דיווקס במקום ...ושוב אותה בעיה .. למה זה קורה ? המחשב שבוע אחריי פירמוט . http://img513.imageshack.us/my.php?image=81243439db4.png http://img513.imageshack.us/my.php?image=94294045wg1.jpg אך שאני פותחי את תיקייה מסויימת זה מופיע למה ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך X1950PRO 512MB והוא דורש הרבה מהספק, היו לי מס' נפילות לווינדוס לאחר ששחקתי ב TEST DRIVE או ב FSX, אני לא יודע אם זה בגלל הספק או בגלל משהו אחר, האם הספק עושה את העבודה או שלא למפרט שלי? MSI K8N NEO2 AMD ATHLON 64 4000+ 939 E6 SAPPHIRE X1950 PRO 512MB CORSAIR TWINX 2048 XMS3200 DDR400 HARD DISC WD 160 GIGA CMV 221D 22" WIDESCREEN CH HOTAS FIGHTER STICK+PRO THROTTLE+PRO PEDALS TRACKIR 3 PRO+VECTOR PRO 6DOF תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני מחשבים להיות מחשב אחד? זאת אומרת: יש לי מארז אחד עם כל המרכיבים ובנוסף עוד לוח אם עם מעבד וזיכרון +ספק כוח. האם אפשרי לאחד את שני המחשבים וליצור מחשב חזק יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, קניתי לוח ומעבד לאחרונה לאחר שהתקנתי את הרכיבים והתקנתי מערכת הפעלה של מיקרוסופט בשם ווינדוס אקספי פרופשיונל סרביס פאק 1, לאחר פירמוט מלא התפלאתי לגלות שהזכרונות שלי עובדים רק על 100MHZ במקום על 200MHZ אבל הם עובדים עדיין ב DUAL CHANNEL המפרט שלי הוא Asrock 775Dual VSTA 2x 512 MB DDR 400 Intel Pentium D 915 Appollo NVIDIA Geforce 6800NU בכבוד רב ובתודה מראש פיניש
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב מדובר במחשב בן 9.3 שנים בשימוש יומיומי (אין לי מחשב אחר) מסוג פנטיום 3 450 (סלוט 1) עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM. מאפריל 2006 מותקן על המחשב Windows XP, והתקנתי במשך השנים גם ICQ, מסנג'ר, נורוטון, אימיול, סקייפ וכל זה עובד ברקע ביחד. כשאני פותח את האספלורר מה שקורה שהמחשב צורך יותר זיכרון ממה שיש בפועל (צורך סביב 420 מ"ב ובפועל יש 384 מ"ב) ואז מרגישים איטיות גדולה, נורת ה- HD דולקת כמעט רצוף, והמחשב מתריע באמצעות הודעות שקופצות משורת המשימות שאין לי זיכרון פנוי ושאני אתחיל לשחרר יישומים. יש על הלוח 3 סלוטים, בכולם מותקנים כרטיסי זיכרון: סלוט 1: 128 מ"ב סלוט 2: 128 מ"ב סלוט 3: 256 מ"ב העיניין הוא שהלוח הזה קורא רק 384 מ"ב זיכרון במקום 512 מ"ב, במידה וזה היה קורא את הכל …
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב, הוא עושה ממש ממש המון רעש ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה. פעם כשהוא עשה המון רעש, גיליתי שזה בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך נשבר. אז קניתי כרטיס מסך חדש וזה הסתדר. עכשיו זה קורה שוב, אבל לא מצאתי אף מאוורר בעייתי .. נראה לי שהרעש בא מהספק. יש משהו לעשות בנידון או שזה רמז שצריך לקנות מחשב חדש ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אז הוא עובד מהר הכל טוב וחלק ללא תקיעות , אחרי כמה דקות הוא מתחיל להתקע! יש למישהו מושג מה הבעיה? אני נואש בבקשה תעזרו לי נמאס לי כבר נ.ב אין המחשב שלי שום וירוס ושום זבל
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! ברשותי צורב DVD של LG ושאני מכניס דיסק DVD מכל סוג שהוא (+/-/RW) הנרו מראה לי שקיבולת הדיסק היא 4.38GB במקום 4.7 עכשיו רציתי לדעת איך אני מתקן את זה? או שזה אמור להיות בכלל ככה?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! אחותי השתמשה במחשב ובטעות מחקה לי כמה תיקיות מאוד חשובות...רציתי לדעת אם יש תוכנות לשחזור מערכת טובות (חינמיות או בתשלום) שאתם יכולים להציע לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב אחד שמתי שאני עושה לו הפעלה מחדש או כיבוי אז הוא מגיע אל התמונה שאומרת "windows is shutting down" ונתקע בתמונה הזאת כל החיים איך אני משחרר את זה?? רצ"ב התמונה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
חברה שלום היום שמתי לב למשהו מוזר ה DDR שלי עובד במהירות 133 במקום 400 והוא גם מסרב לעבוד ב DUAL CHANNEL תמונה 1 http://img477.imageshack.us/img477/5610/untitled3yy.jpg תמונה 2 http://img511.imageshack.us/img511/9464/untitled6pr.jpg מפרט AMD64 3800+ Dual Core ASROCK 939DUAL AGP PCIE ULI 512DDR 3200 x2 XFX GForce 6600GT 128MB עזרה בבקשה אני נועש ובנוגע לחיבור של הזיכרונות יש לי ככה: 2 סלוטים שחורים ו2 כחולים ניסיתי לשים את הזיכרונות בשני הכחולים זה לא DUAL ניסיתי ב 2 השחורים גם זה לא DUAL ניסיתי אחד כחול אחד שחור - גם זה לא DUAL.. אז איך אני עושה DUAL???
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי 8800GTX של LEADTEK וכאשר אני מדליק את המחשב פשוט המסך לא מראה שום תמונה, הוא אפילו מהבהב ( כאילו המחשב מכובה ולא נשלחים אליו שום נתונים )... בדקתי את החיבורים וחיזקתי את הכל הרבה פעמים. כאשר אני מפעיל את המחשב אז הכרטיס מסך בדר"כ עושה רעש בכמה השניות הראשונות ( רעש של מאוורר עובד מהר) ואז לאחר מספר שניות הוא חוזר להיות שקט.. עכשיו שמתי לב שפשוט הרעש הזה לא נפסק! נתתי למחשב לנוח שעתיים וזה עדיין לא עזר.. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ניסיתי היום לחבר ללוח אם שלי(ABIT KN8 ULTRA) כבל סאונד אופטי אבל לא שומעים מהיציאה כלום בדקתי את החיבורים והכל בסדר דרך הNVMIXER הפעלתי את אשף הרמקולים שגם לא עבד ובחוברת שקיבלתי עם הלוח אין שום הסבר של איך להפעיל את היציאה מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd של HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B אני מכניס בו דיסק dvd וגם דיסק רגיל והוא לא קורא אותם..אני חושב שהוא לא קורא בגלל שעשיתי פירמוט למחשב ואיבדתי את הדיסק של ההתקנה של הצורב (הדיסק שמקבלים עם האריזה של הצורב) בבקשה אם מישהו יכול להביא לי איזה דרייבר או משהו בישביל שהוא יפעל אני אשמח מאד..
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-