עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by urilotan,

שלום לכם, לאחרונה רכשתי עוד סטיק זכרון של ג'יגה אחד בודד. זכרון מסוג DDR 3200 400MHZ של kingston לפני היה לי שני סטיקים של 512MB של Twinmos יושבים על לוח אם של gigbyte, עכשיו, שאני מחשב את שלושתם המחשב לא מתחיל, ביררתי בחוברת הוראות ואין אפשרות לעבוד עם 3 סטיקים רק עם 4 או 2 .. מה אני יכול לעשות במצב כזה? יש איזה אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת או שזרקתי לפח את הכסף הזה? אשמח לשמוע תודה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by adirnasri,

אתמול לא היתי כל היום על המחשב ואחי הקטן ישב לי על המחשב תקע את המחשב והפעיל את המחשב אתמול השפה היתה עברית היום היא אנגלית כל השפה השתנתה מה אני יכול לעשות? עזרה דחופה בבקשה? נועל את המחשב מהיוםםםםם!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by kip,

אהלן, מבקש עזרתכם, כשאני רואה ווידאו במחשב, ב DIVX, הסאונד יוצא מסנכרון, אם אני עוצר ומפעיל שוב (מאותה הנקודה) הכל מסונכרן, עד הפעם הבאה.... נראה כאילו כל המחשב מאיט מדי פעם... המחשב חדש ( AMD 64, 1 ג'יגה RAM, 6600U, לוח של אלבטרון ... לא מחובר לאינטרנט עדיין... אני משתמש בנגן MV2 תודה...

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by scarymovie,

יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by assaf972,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד אם ווינדוס 7 מקורי בלי דיסק ואני מעוניין לפרמט את המחשב הנייח לאותה מערכת הפעלה כמו שיש לי אל המחשב בנייד האם יש אפשרות של לצרוב מערכת הפעלה מהנייד ולהעתיק אותה לנייח?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. דבר ראשון אני חדש פה בפורום אז אני לא כל כך מכיר אותו... יש לי בעיה יש לי מחשב וכשאני מדליק אותו לא קורה כלום הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך... יש פיתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים! :yelclap:

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. מישהו יכול לומר לי מדוע הוא קרס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by Shnig0,

שלום! כשאני מדליק את המחשב אין תמונה אבל לא ניראה לי שזה הכרטיס מסך בגלל שכל מכשירי ה-USB לא עובדים מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by yonik,

מישהו העלה את זה פה ולא ניתנה תשובה,אני גם מעוניין לדעת פתרונות לבעיה החומרתית הזאת http://img527.imageshack.us/img527/9956/24pq.jpg לא להציע להסיר את זה ממנהל ההתקנים כי זה לא עובד,מישהו מכיר תבעיה ואת הגורם לה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by dordort,

קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) 2010 זה…

11. Started by LORIANTA,

עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by torangadojo,

שלום לכולם. קניתי לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. לאחר ההרכבה , הכל ניראה כרץ בצורה טובה . הלוח הוא AB9 PRO מעבד E6600 זכרונות OCZ 800 4-4-4 כמה דקות לאחר תחילת התקנת הווינדוס הלוח התחיל לצפצף , ובקר קוד ההודעות שלו הראה FF , בעיון בספר של הלוח פירוש הקוד הוא : BOOT ATTEMPT?(int 19h)יש למשהו מושג מה זה אומר ? הציפצוף מפסיק לאחר 2 דקות בערך, מבלי שקורה משהו אשר ניראה לעין , גם לאחר שהצפצוף מפסיק , הקוד נשאר אותו הדבר. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by danboro,

היי קניתי צורב סוני AW-g170a והמחשב מזהה אותו אבל כשאני מכניס דיסקים הוא לא מזהה אותם. בין אם זה דיסקים ריקים או לא, הוא לא מזהה אותם. החלפתי אותו בחנות ויש אותה בעיה עם החדש. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הקודם שהיה לי (פנטיום 4 3GB) ואולי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק לגמרי, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב זה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי ל…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Zod,

שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה

17. Started by cooper,

אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. שלום! אני לא מצליח משום מה להתקין דריברים של הכרטיס קול (כרטיס קול מובנה) כשאני בא להתקין מופיע לי השגיאה הזאת: http://www.pic-il.com/gallery.php?entry=images/1173798768.jpg

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by shoomil,

אני רוצה להוסיף cd ואין חיבורים יש את החיבור הזה שמפוצל ל2 שאפשר להכניס בשתי סידירום אבל יש לי רק 1 אני יכול לקנות ולחבר בשתיהם ? ואיך ? תודהה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by manorking,

יש לי דיסק קשיח IDE, 80.. הקיצר פעם ראשונה אני מדליק את המחשב , המחשב לא מזהה את הכונן.. אני עושה ריסטרט ואז הוא מזהה אותו, ככה כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. מחשב של חבר התחיל לפעול מאוד לאט מבחינה גראפית לדוגמא כשמזיזים חלון זה זז בצורה לא נורמלית. לא חלק כמו שזה היה אתמול. הורדתי GPUZ ושם זה מראה את השעונים על 0 MHZ כמו שאתם רואים בתמונה: בכל מקרה גם משחקים פועלים חצי כן ולא, ז"א שהרוזלוציה לא ניתנת לשינוי אך הוא פועל חלק כמו מקודם. התקנתי מספר דרייברים ניסיתי גם ישנים יותר אך שום דבר לא פעל, גם דרייברים חדשים ללוח לא פתרו את הבעיה. הכרטיס קיים באותו מחשב הרבה זמן. אך אתמול בזמן משחק מסויים המחשב נתקע ואחרי הריסטרט המחשב שוב נתקע, החבר עשה ריסטרט שוב ומאז זה ככה. הכרטיס הוא של LEADTEK 8500GT. ואחרי גיגול ראיתי שזה דיי נפוץ ב8500 אך לא ראיתי שום פיתרון. האם למישהו יש מושג כיצד לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. שלום.. בעיה הקיימת כבר הרבה זמן.. פירמטתי כמה פעמים ועדיין יש את הבעיה.. יש השערות מה הבעיה? לוח אם EPOX 8KDA3J והכרטיס רשת מובנה עליו.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by lowdez,

יש לי צורב מדגם NEC DVD-RW AD-7170A במערכת של amd athlon xp 2500+m abit nforce 2 NF7-S 3 סטיקים של 512 מגה זיכרון של סאמסונג, במהירות 400Hz כרטיס מסך של leadtek geforce 6600gt western digital 160gb ועוד אחד של 80 ג'יגה של wd וכל השאר לא חשוב הבעיה מתחילה ברגע שאני צורב משהו, המערכת פשוט קופאת לכחצי דקה, ואז ממשיכה לצרוב ככה זה קורה במחזוריות של 4-5 פעם כל צריבה ניסיתי לנקות אבק, להחליף דיסקים ולהחליף תוכנות (השתמשתי בנרו ובאלכוהול) אבל עדיין הבעיה ממשיכה. תהליך הצריבה מגיע בערך ל25% ואז המערכת קופאת, אחרי כחצי דקה ממשיך לצרוב עד 40% ואז שוב קופא לחצי דקה, ואז ממשיך לצרוב ושוב קופא ב65% וממשיך ... וזאת אותה השבלונה לגבי כל דבר שאני צורב, אין אם זה קובץ ווידיאו או קובץ ISO …

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים