עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by levya1,

שלום רב, רכשתי מחשב עם לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן של WD 120GB SATA 2. 1. כאשר המחשב עולה ניתן לראות שהביוס מזהה הכונן כ SATA ולא SATA 2 2.כאשר אני בודק עם תוכנת EVEREST את הכונן זה מראה לי הכונן רץ על UDMA 5 כלומר על מהירות של ATA 100 וזאת במקום מהירות ATA 300 שזו המהירות של כונן בחיבור SATA 2. אשמח לעזרה כיצד ניתן לעשות שהכונן יזוהה כ SATA 2 תודה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום אנשים אני צריך עזרה כיצד להחליף לוח אם ללא התקנה מחודשת של WINDOWS. ניסיתי באמצעות הסרה של הדרייברים של כרטיס המסך וכן הסרה של דרייבר IDE כיביתי את המחשב ללא הפעלה מחודשת, החלפתי את הלוח אבל הWINDOWS לא עולה יש למישהו מושג? יצוין שיש לי על הלוח הישן גם כרטיס מסך מובנה תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. רציתי לעשות פירמוט לכל המחשב ובטעות עשיתי התקנתי שתי ווינדוסים בכונן c: וכונן f: איך מוחקים ווינדוס 1 מהם <?!?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by maor6,

לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…

6. Started by dannygnh,

איך ניתן לגבות, דריבר לכרטיס כלשהו שמותקן כבר. וכמוכן אין לי את הדריבר שלו בדיסק או בכל צורה אחרת, פרט לזה שהוא מותקן. נ.ב win xp sp2

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  7. לדעתי יכולות להיות שלוש סיבות לבעיה הזו, או שהספק דפוק (עובדה שרק מה שמחובר ישירות אליו עובד, והרעש חלש) או שהלוח אם דפוק (המאורר של המעבד לא עובד ויש רושם ששום חלק אחר במחשב חוץ משני המאוררים לא פועל). או שהמעבד הלך. יש למישהו הצעות (מעבר ל"נסה ספק אחר", כי בשביל זה צריך להשיג ספק אחר וברגע שיהיה לי אנסה, כנ"ל לגבי שני הרכיבים האחרים). תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום.! לשכן שלי יש מחשב (תראו בתמונה) ועכשיו אני בא להריץ תהתקנה של המשחקים פתאום זה עושה לי תבעיה הזאת! וזה בכמה משחקים שניסתי (גי טי אי ויס סיטי,ניד פור ספיד) החלפתי כונן סי די ועדין לא טוב. אולי זה לא קורא טוב תדיסיקים אך עדיין לא טוב(הדיסקים אינם שרוטים או פגומים) החלפתי לכרטיס מסך גיפורס 2 (במקום הכרטיס המסך המובנה) שמשחקים מהסוג הזה חייבים לעלות ועדיין לא טוב מה יכול ליהות הבעיה שזה ככה עושה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Liran_mor,

ניקית את המחשב מאבק כיוון שהמחשב לא נדלק לפני עכשיו שאני מדליק אותו הוא עולה ומגיע למסך נעילה ושם המסך נעילה כחול ולא מופיע שום דבר

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. לוח האם: GA-H61M-S2-B3 4GB ראם מעבד I3-2100 סוקט 1155 1.האם כל כרטיס מסך 1GB או 2GB יתאים או יש מגבלה 2.האם יש חשיבות לסוג משחה טרמית לשים למעבד ? 3.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. משהו שידע להקליט כל דבר מהטלויזיה. לפי גוגל : Hauppauge WinTV-quadHD PCI Express TV Tuner אבל אני לא בטוח. אם אני לא בפורום הנכון אני אעביר את זה. זה מתאים לפורום צרכנות ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by roi777,

הי, אני צריך אנטי וירוס עבור מישהו שלא כל כך יודע להתעסק במחשב/אינטרנט. 1. האם צריך בכלל אנטי וירוס מעבר לבסיסי שמגיע עם ווינדוס? 2. איזה אנטי וירוס מומלץ לסוג שימוש הזה? (כדאי שלא יצריך יותר מידי התעסקות ואולי עדיף גם שיהיה בעברית) תודה רבה

14. Started by r2m,

כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. Started by AviorTal,

שלום אנשם. שמי אביאור יש לי בעיה בחומרת המחשב אני לא יודע באיזה חלק זה קשור לכן אני רוצה לשאול אותכם שתביא לי אופציות שאני ידע ... מידי פעם (פעם בשבוע בארך)תקורה לי משהו מוזר מאוד במחשב אני מדליק אותו וכעבור פרק זמן מסוים הוא מתחיל להתקע לי ברצף של תקיעות כשזה קורה זה קורה בלופ אין סופי זה מיסתיים רק כאשר אני עושה RESTART למחשב זה קורה לי כבר במשך חצי שנה השמח אם תעזרו לי לפטור את הבעיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. Started by mc hagay,

תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by udi,

שלום יש לי לוח של MSI K7N420 PRO NFORCE 2 הוא תומך רק ב AGP X4 והכרטיס מסך שלי הוא X8 הבנתי שלמרות הכל אני יכול להתקין אותו על לוח אבל האם אני צריך להתקין לו DRIVER מתאים הכרטיס הוא READON 9800 PRO 128 MB של GIGABYTE ואם כן איפה אני יכול למצוא את הDRIVER הזה

19. אוקיי יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4-440 MX ויש לי אותו כבר קרוב ל4 שנים.. הכל היה בסדר עד לזמן האחרון שיש מצב שהוא נהרס או שלא.. למשל בCOUNTER STRIKE אחרי זמן מה המחשב מפעיל את עצמו וזה קורה רק במשחקים שהמחשב פתאום מפעיל את עצמו או שלמשל בFIFA WORLD CUP התמונה נתקעת והמקלדת לא מגיבה או בNEED FOR SPEED MOST WANTED פתאום המסך מחליף צבעים מוזרים אני מסתכל על המכונית שהיא נגיד בצבע כחול ואז הרקע של הכל מחליף צבעים לוורד וכל מיני או שאני רואה את המכוניות בריבועים מוזרים כאלה... וגם לפעמים זה מתמעזר ואומר משהו על זכרון וירטואלי נמוך אז הגדלתי את הזיכרון בPAGING או שבמשחק של אחותי MAPLE STORY פתאום המסך נהיה שחור כאילו מישהו כיבה את המסך ואחר כך זה חוזר וברוב המקרים במשחקים המחשב לא…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by Grahf,

יש לי aspier 3100 מACER (שקבלתי במתנה) עכשיו המפרט לא משהו (1.6 סמפטרון גיגה ראם DDR2) הבעיה שכול דבר שהוא תלת מימד (אפילו הסמל של אידוס ) נשבר לחתיכות גאומטריות לא משנה אם המשחק ישן (דאוס אקס , רברנט) או יותר חדש (KOTR2) המחשב אמור לעמוד בדרישות עדכנתי את הדריברים האחרונים של ACER כי ATI לא תומנכת ישירות בחברה עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה יכול להריץ את המשחקים האלה אבל זה לא עוזר רעיונות

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by cold fire,

יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  22. לפי CPU-Z הבאס משתנה מ-133 ל-100 ולהיפך?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  23. מישהו יודע לאיזה טמפרטורה ולאיזה מאורר מתיחסים הנתונים בתמונה? איך נוצר מצב שהמהירות עבודה של המאוורר לכרטיס מסך לא תואם את מה שכתוב בתוכנה שבאה עם הכרטיס?(PX7800GT) *זה קשור גם לתוכנה...אז אם אני בפורום הלא נכון נא להעביר, תודה תודה ex [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by skywalker13,

שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. Started by Spring,

שלום, שאני מנסה לחבר את האוזניות למחשב (אני עם מארז TT Suprano) אז אני צריך לשחק עם החיבורים כמה דקות עד ששומעים באוזניות, ובמידה ואני מנסה לחבר מיקרופון לא שומעים אותי בכלל אפילו אם אני מנסה לשחק עם החיבורים. אז רציתי לשאול איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים