תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הי, בימים האחרונים אחד ההרדיסקים (WD 160GB Sata) נדלק ונכבה בלי הפסקה עד שהוא מגיע ל- Blue Screen of Death. זה לא קורה כל הזמן, אבל קורה פעם ביום-יומיים. בנתיים החלפתי את חיבור החשמל מהמולקס לחיבור שנראה כמו חיבור Sata רחב. נראה לכם שזה יעזור? זה אומר שההארדיסק הולך להתפגר? אם אני אשלח אותו לנועה למימוש אחריות נראה לכם שהם יסכימו להחליף? (זה לא קורה כל הזמן לכן אני לא בטוח שהם ישקיעו מספיק מאמץ בשביל למצוא את הבעיה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת דרייברים, כניסות הUSB עדיין לא עובדות ובMANAGER DEVICE יש סימן שאלה צהוב לידם... אני לא מבין גדול, אשמח לקבץ עזרה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, התקנתי שנית את וונידוס ויסטה וחשבתי שהבעיה תעבור איתה. התקנתי את כל העדכונים החשובים שהווינדוס מציג ועדיין המחשב נכבה בפתאומיות ומציג את המסך הכחול. זה כבר בלתי נסבל ואני לא יודע איפה הבעיה! באינטרנט? בתוכנה כלשהי? מכיוון שעשיתי פירמוט לפני שהתקנתי את הווינדוס!! הבעיה הזו דחופה לי מאוד... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה. הבעיה השנייה שלי היא שהמיקרופון שלי לא עובד. בXP הוא עבד, אבל בוויסטה לא. אני לא מוצא את האפשרות שיכול להיות שהוא בMUTE (בדקתי בלוח בקרה- Sound ושם מופיע שהוא פועל). צריך דרייבר או משהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
דיסק קשיח של חברת MAXTOR של 160 GB אשר היה מחובר חיצונית למחשב ע"י קופסת USB תיפקד היטב . אמש כאשר הפעלתי את קופסת USB , הדיסק לא זוהה .לאחר גישה לכלי ניהול > ניהול מחשב > ניהול כוננים הצלחתי לזהות את הכונן , אולם קיבלתי מיד דרישה לפרמט את הכונן. דבר שכמובן לא עשיתי. חיברתי למחשב אחר - אותה תופעה, דרישה לפרמוט וכמובן שאין רואים את המידע שעל הכונן. אני מחפש דרך כדי להציל את המידע שעליו - קיבצי HD . נסיתי תוכנה ותיקה אצלי R-STUDIO , אחרי סריקה המידע היתגלה אולם בשיחזור לכונן אחר נוצר סלט אחד שלם דבר אשר לא מאפשר שימוש בו . האם קימות תוכנות נוספות לשיחזור של כוננים בעיתיים? תודה עבור כל סיוע.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
על המארז יש לי לוח טמפרטורה וכרגע המעלות רשומות בפרנהייט איך אני משנה את זה לצלזיוס זה המארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו כרטיס מסך חדש וחיברת לו 6פין מהספק.. שאלה אחת היא שבכרטיס הקודם )X700PRO) הייתה תוכנה שנקראת ITURBO שבעזרתה אפשרי לראות טמפרטורת הכרטיס ולעשות אוברקלוק לזכרונות ולמעבד.. תוכנה חוקית ורשמית של HIS בכרטיס החדש X1950 אין את התוכנה הזו בבאנדל...האם אפשרי להתקין מהדיסק של הכרטיס הקודם את תוכנה זו.. ואם לא האם יש אפשרות לראות טמפ' הכרטיס ואפשרות לאוברקלוק.??? תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור ? מצורף הקובץ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הקודם שהיה לי (פנטיום 4 3GB) ואולי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק לגמרי, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב זה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי ל…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קניתי מחשב חדש והרכבתי בו כרטיס מסך GeCube ATI Radeon X1950XT. אחרי חצי יום של עבודה, המאוורר של הכ. מסך התחיל לעשות רעשים איומים. היום התכוונתי לשלוח אותו חזרה לחברה כשלפתע שמתי לב שכשהמחשב שוכב אז הכ. מסך לא עושה שום רעש ורק כשהמחשב עומד רגיל - הוא עושה את הרעש הנוראי. כמובן שבמחשב אין שום כבל או משהו שנוגע בכ. מסך. האם מדובר בתקלה בכרטיס מסך או לא? מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות טבלה שתחשב לי מכפלה של כמה מספרים ותחסר מאותו טור מספר מסוים מי שמבין שישלח לי פרטית או ייכנס אליי למסנג'ר xtwmrulez@hotmail.com תודה מראש1
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב-P3-733 ,עים-128 sdram .איפה אני יכל להשיג זכרונות להגדלה וכמה יכל לעלות? תודה א ש ר
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שחום לכולם המחשב ישר לאחר עלייית הווינדוס את שגיאה הבאה ERROR LOADING NT DRIVER מה זה בדיוק לאיזה דרייבר זה קשור ואיך אני מסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה : GIgabyte GA-K8NF-9 למעבד AMD סוקט 939 שהצקיפסט שלו הוא nForce 4 עכשיו איזה דריברים המאתר של nvidia אני צריך להוריד ? את אלו שבאים דרך : paltform/nforce driver -----> nforce series AMD ---->xp או platform/nforce driver ----> nforce 430/410 -------->xp או שאני צריך בכלל משהו אחר ? בקיצור איזה סוג דריבר לבחור מן האתר ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 כל השאר במפרט עכשיו אחרי איזה 4-3 שעות המחשב ניהיה אייתי כזה אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט באותו זמן זה כזה עושה רעשים של קטיעה במוזיקה אולי הבעיה בלוח :s05: לממש אחריות???
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול realtekAC'97 Audio CODECs בהתחלה שמעתי סבבה אבל עכשיו פתאום יש בעיות הסאוניד נשמע חרא גם במשחקים וגם במוסיקה הכל נישמע עמום מתחת למים כזה מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך דק איכותי ביותר (VP930 של VIEWSONIC) רמקולים ג'נריים פשוטים ביותר (עודף מ 40 ש"ח) האם זה בעייתי להניח את הרמקולים על השולחן מאחורי או בסמוך למסך? האם זה מסוכן מבחינת שדות אלקטרומגנטים? אם כן, מהו המרחק המינימלי המומלץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח משום מה להתקין דריברים של הכרטיס קול (כרטיס קול מובנה) כשאני בא להתקין מופיע לי השגיאה הזאת: http://www.pic-il.com/gallery.php?entry=images/1173798768.jpg
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-