עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyal1506,

תמונה: קבצי DMP: 1. http://fs08n5.sendspace.com/dl/35e844f20cc565454c8962322db6aa3e/49bad9321454fcfe/3k33gm/Mini031309-02.dmp 2. http://fs10n2.sendspace.com/dl/8dcd23e7294cc04c018af28e2736c5cf/49bad95622499203/7sgsjz/Mini031309-03.dmp (זה ה dmp האחרון) תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by Shnig0,

שלום! כשאני מדליק את המחשב אין תמונה אבל לא ניראה לי שזה הכרטיס מסך בגלל שכל מכשירי ה-USB לא עובדים מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by Fostex,

שלום , יש לי מחשב בבית של אחותי פנטיום 3 דיי ישן קבלתי אותו מדודים שלי יש לו 64 ראם סדי ראם לא משהו.. אבל מה הבעיה אני לא מצליח להפעיל אותו !@?# הוא פשוט לא נדלק בדקתי אותו עם שלושה ספקי כח והוא פשוט לא נדלק אני חושב שזה משהו בלוח אני לוחץ על כפתור ההפעלה וזה לא עובד. יש איזה בעיה אני לא חושב שזה קשור למארז גם את זה בדקתי על הקבלים של החחיבורים ללוח לא רשום כלום יש רק צבעים ועל הלוח רשום . האם ישנו סיכוי שזה לוח מיוחד שדורש משהו ? אני יתן את שמו של הלוח אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע מה הבעיה. ECS P6S5AT תודה :]

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by dog_foot,

שלום! ברשותי צורב DVD של LG ושאני מכניס דיסק DVD מכל סוג שהוא (+/-/RW) הנרו מראה לי שקיבולת הדיסק היא 4.38GB במקום 4.7 עכשיו רציתי לדעת איך אני מתקן את זה? או שזה אמור להיות בכלל ככה?? תודה!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by rotman,

התקנתי את המחשב מההתחלה בשביל אבא שלי , עכשיו כשאני מכניס אותו ל standby ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל לפעול אבל אין כלום , המסך נשאר ב standby והמחשב לא עולה פשוט. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שעד לפני שבוע המחשב היה שלי והיה כל היום ב standby בלי שום בעיה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by yoyoyo,

אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  7. שלום, עברתי מחשב וקניתי כמובן הארד דיסק חדש והתקנתי עליו XP. אני מעוניין להתקין את הכונן הקשיח הישן (IDE) בנוסף לו, אבל אז תהיינה שתי מערכות הפעלה שיכולות לרוץ וכשאני אקבל את האופציה לבחור איזו להפעיל איך אדע איזו נמצאת על איזה כונן? ועוד שאלה.. יש לי פלופי, ואני מתעקש להשאיר אותו. אפשר לקחת כבל עם כמה חיבורי IDE ולחבר 1 ללוח אם 1 לפלופי ו1 לדיסק הקשיח הישן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  8. שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!

10. Started by gerdamen,

שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?

11. אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. Started by loghman,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול realtekAC'97 Audio CODECs בהתחלה שמעתי סבבה אבל עכשיו פתאום יש בעיות הסאוניד נשמע חרא גם במשחקים וגם במוסיקה הכל נישמע עמום מתחת למים כזה מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. Started by puuma,

שלום התקנתי 2 זכרונת נוספים למחשב מאותו סוג (המחשב עובד על דואל צאנל) עכשיו המחשב נהיה יותר איטי ולא להיפך... מה ההסיבה לזה..... הוא נתקע לכמה שניות כל פעם שאני מוריד משהו ..

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי windows vista ואני לא אוהב אותה ואני רוצה לחזור לwindows xp... מחר אני מתכנן לפרמט ואני רוצה לשנות את הגדלים של 3 מחיצות...: יש לי כונן אחד שמחולק ל-3 מחיצות... 1. כונן c שהוא 68 גיגה בייט... 2. כונן e שהוא 33 גיגה בייט... 3. כונן d שהוא 10 גיגה בייט.. עכשיו אני רוצה להעביר לכונן e שבע גיגה בייט מכונן c ואני רוצה להעביר לכונן d חמישה עשר גיגה בייט גם כן מכונן c.... זאת אומרת שכונן c יהיה 46 גיגה בייט כונן e יהיה 40 גיגה בייט וכונן d יהיה 25 גיגה בייט אז איך אני עושה את זה בתוך ההתקנה של xp?!?!? (בתוך תהליך פרימוט המחשב) תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by silky,

בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222942.0 סרקתי את המחשב ועדיין יש לי את אותן הבעיות, כל פעם שאני מפעיל IE או FF (וגם סתם בלי קשר לכלום לפעמים) אני מקבל שיש ROOTKIT ואז הקובץ פשוט נמחק ואני נאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. בנוסף אני סובל מקפיאות במערכת. מצ"ב קובץ של ה KASPERSKY. תודה לעוזרים עריכה- אין לי מושג איך אני עושה את הקובץ המצ"ב ברזולוציה נורמלית..... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. מישהו יודע לאיזה טמפרטורה ולאיזה מאורר מתיחסים הנתונים בתמונה? איך נוצר מצב שהמהירות עבודה של המאוורר לכרטיס מסך לא תואם את מה שכתוב בתוכנה שבאה עם הכרטיס?(PX7800GT) *זה קשור גם לתוכנה...אז אם אני בפורום הלא נכון נא להעביר, תודה תודה ex [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. בעלי הלוח אם הזה יש לכם מושג למה לא עובר לי קול מהיציאה הדיגיטלית למגבר ? ב LIVE 5.1 עבד יופי עוד שאלה.... האם הוצאת המאוורר שעל הצ'יפ (מאוורר לבן קטן) תזיק ??? או אם אני אשים אותו שיעבוד על 30 אחוז במקום 70 שזה ה DEFAULT ? תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by oferparnasa1980,

התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה... ולא יודע מה צריך לעשות.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by AsD[eyal],

אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. חברה שלי קיבלה את המחשב של אח שלה שעבד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא לא עבד אצלה לקחתי אותו לטכנאי אצלו הוא נידלק אחרי זה החזרתי אותו הביתה הוא לא נידלק אצלי ואז שוב פעם אצל הטכנאי נידלק אני ראיתי בעיינים שלי שהוא נידלק אצלו והכל עולה והכל טוב ויפה כיאלו זה מחשב אחר 1 החלפתי כבל כי הכבל שלה לא היה טוב 2 הוא לא נידלק ביכלל אצלה לא הספק שום מאוור שום אור כלום מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by BenderBR,

אני קיבלתי לאחרונה את ה raidmax volcano 630W בטעות השארתי את הבורר על 110 וולט וקיצרתי את הספק. שאלתי האם הנזק הוא לוקלי כלומר מעבדת מחשבים יכולה לתקן את זה או שהלך ואני צריך להזמין עוד אחד? אישית אני משער שעם כל כך הרבה מערכות אל כשל זה מסתכם באיזה קבל מסכן שצריך להחליף או משהו כזה אבל האם מעבדות מחשבים בארץ עושות דברים כאלו או יותר נכון יכולות לעשות דברים כאלו?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by b-nary,

המפרט שלי: Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 היום קניתי וקיבלתי Sapphire x1950GT 256MB, במקום ה-x800XL הקודם שהיה לי (שנשרף). חיברתי אותו, התקנתי דרייברים בצורה נכונה (מחיקת הקודמים - ריסט - התקנת החדשים - ריסט), כמובן Catalyst 7.10, והביצועים שלו מפתיעים אותי לרעה. קיבלתי איתו 59K ב-AM3, שזה בדיוק כמה שקיבלתי עם ה-x800XL. הציון הוא: כרטיס מסך: 9189 מעבד: 8574 סה"כ: 59839 ד"א, קיבלתי 3455 ב-3DMARK 06. מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 מגה של סמסונג כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. המקלדת עובדת רק בחיבור USB כשהמחשב עולה (פקודות ביוס ושיט) כשהווינדוס עולה גם המקלדת וגם העכבר לא משנה USB או PS2 (וגם ניסיתי 2 זוגות אחרים) לא עובדים. אין לי שמץ של מושג מה לעשות. תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.