עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by daphne_n,

יש לי בעיה במסך מחשב אני לא יודעת אם זה בחשמל או בחיבור עצמו של הפינים. בעיקרון המסך לא נדלק ומה שכתוב זה connect cable to pc. משהו בסיגנון, בדקתי את כל החיבורים החשמל עובד הנורה הכתומה עובדת ז"א שהוא מקבל חשמל, העיניין שניסיתי עוד מסך וגם בו הוא רשם אותו הדבר. השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? הכרטיס מסך הוא אונבורד..., ואני בספק אם זה הכרטיס מסך. מה אני יכולה לנסות לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by nitz12345,

אני כמעט בטוח שזאת אחת החומרות אצלי במחשב אבל אין לי מושג איזו חומרה פשוט לפני שהווינדווס עולה (בקטע שיש ריבועים ירוקים כאלו שעוברים בפס עם סמל של ווינדווס) אז הוא עושה ריסט ככה איזה 7 פעמים עד שבא לו והוא פשוט נכנס למחשב... עכשיו בזמן האחרון הוא גם לא נכנס למחשב אלא כשאני בא להיכנס למשתמש שלי אז הוא שוב עושה ריסט נראה לי שזאת בעיה באחד החיבורים שם או משהו... מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה או משהו לעשות בשביל לנסות לסדר את זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by StorM FighteR,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. איך שאני מפעיל אותו הווינדוס אומר לי שהוא ניתקל בבעיה ועליו להסגר אהה ואיך אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה (radeon X1800XT 512) כאילו חיברתי את הכבלים והכל אבל לא מצאתי אפשרות בדרייבר פעם היה לי nvidia וזה היה ממש פשוט אבל עכשיו אני לא מבין כלום חוץ מהבעיה בדרייבר

5. Started by BenderBR,

אני קיבלתי לאחרונה את ה raidmax volcano 630W בטעות השארתי את הבורר על 110 וולט וקיצרתי את הספק. שאלתי האם הנזק הוא לוקלי כלומר מעבדת מחשבים יכולה לתקן את זה או שהלך ואני צריך להזמין עוד אחד? אישית אני משער שעם כל כך הרבה מערכות אל כשל זה מסתכם באיזה קבל מסכן שצריך להחליף או משהו כזה אבל האם מעבדות מחשבים בארץ עושות דברים כאלו או יותר נכון יכולות לעשות דברים כאלו?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 מגה של סמסונג כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by the red dragon,

תסתכלו בתמונה http://img475.imageshack.us/my.php?image=untitledyw8.png נכון למטה הדברים שסימנתי אז אני רוצה לעלים אותם כאילו שהתוכנות האלו לא יעלו כאשר אני מדליק את הוינדוס איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by moris,

שלום! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מסוג via ac 97 enhanced audio controller driver למערכת XP תודה!

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  9. המקלדת עובדת רק בחיבור USB כשהמחשב עולה (פקודות ביוס ושיט) כשהווינדוס עולה גם המקלדת וגם העכבר לא משנה USB או PS2 (וגם ניסיתי 2 זוגות אחרים) לא עובדים. אין לי שמץ של מושג מה לעשות. תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by levya1,

שלום רב, רכשתי מחשב עם לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן של WD 120GB SATA 2. 1. כאשר המחשב עולה ניתן לראות שהביוס מזהה הכונן כ SATA ולא SATA 2 2.כאשר אני בודק עם תוכנת EVEREST את הכונן זה מראה לי הכונן רץ על UDMA 5 כלומר על מהירות של ATA 100 וזאת במקום מהירות ATA 300 שזו המהירות של כונן בחיבור SATA 2. אשמח לעזרה כיצד ניתן לעשות שהכונן יזוהה כ SATA 2 תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by ido-nava,

למחוק

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ זיכרון 512 זיכרון SDRAM עם צי'פסט של VIA ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 והורדתי מזמן את העידכון לצי'פסט דרך את האתר של VIA עכישו הורדתי את הקובץ שנקרא Retro chipset VIA 4in1 drivers והמחשב עבד סבבה אז ראיתי שהם הכניסו לא מזמן את החבילה VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי אותה מאז משחקים עובדים לי קצת פחות טוב אני לא יודע אם זה קשור לפעמים הכרטיס מסך מתנתק והמסך עובר למצב המתנה האם זה קשור? השאלה שלי האם החבילה של הפרו מתאימה לי או שכדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש את ה4IN1 הפשוטה? הנה הלינק לאתר http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 איזה גירסה לדעתכם…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by dudubitn,

שלום בעקבות שיבושי הGPS בצפון הארץ אני לא מצליח לקבל תוצאות חיפוש המותאמות לישראל הכוללות את הקידום הממומן והשופינג בחיפוש בגוגל במחשב הpc. בתחתית עמוד החיפוש הוא ממקם אותי בלבנון. פעולות שביצעתי לשינוי המיקום: -שיניתי את המיקום שלי בגוגל בכרום וביוטיוב לישראל גם באפליקציה בסלולאר. -שיניתי את המיקום ידנית גם דרך כלים למפתחים בכרום - חיישנים. ניסיתי למחוק היסטוריית מיקום בחשבון גוגל, לעדכן מפות, כיביתי את זיהוי במיקום בכרום ובווינדוס. כלום לא עוזר, לא משנה מה אני עושה הוא ממשיך לזהות אותי במיקום לבנון.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by yonik,

אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…

16. Started by Dako,

היה לי מחשב ישן שנתתי לחברה שלי. הבעיה היתה שהלוח אם שלו נדפק ולכן נאלצתי לקנות לה חומרה חדשה... אז אכן, קניתי לוח אם חדש וכמובן זיכרון (כי הישן כבר לא התאים). עכשיו הבעיה היא שאחרי שהתקנתי הכל המחשב משום מה לא עובד... אני מדליק את המחשב, הכוננים מתחילים לעבוד (ה-Cd וה- HD), המאווררים עובדים. אבל המסך לא נדלק. ז"א שהכרטיס מסך עוד לא התחיל לעבוד. וחוץ מזה לא קורה יותר כלום. (הכרטיס מובנה בלוח). המעבד הישן שלי היה פנטיום 4 , 1.5 ג'יגה הרץ. סוקט 478 כמובן הלוח החדש הוא Asrock p4i65G . גם כן סוקט 478. מישהו יודע מה הבעיה? יכול להיות שהמעבד הישן לא מתאים ללוח החדש יחסית משום שאין תמיכה או משהו כזה? בבקשה תעזרו לי בנושא זה דיי דחוף. הדגם של המעבד הוא: Intel Pentium 4 1.5GHZ / …

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  17. חבר שלי אומר שזאת עליית מתח בספק מה אתם חושבים? זה קרה לי לאחר שהתקנתי צורב lg חדש וניקיתי אבק בבקשה רק אם אתם יודעים בלי השערות תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

המחשב עושה לופים של ריסטרט ללא הפסקה, כל פעם שהוא מגיע ללוגו של הוינדוס הוא עושה רסטרט, כנ"ל כשמנסים להיכנס לsafe mode המחשב לא מוציא שום ציפצופים שיכולים להתריע על בעית חומרה. כנראה שהבעיה בוינדוס....אבל למה הוא לא נותן להיכנס לsafe mode? תודה.

19. Started by dirk,

היי חברים, יש ברשותי נייד של LG DUAL CORE נראה לי מוגזם שבעת עבודה עם EXPLORER ן WINAMP המחשב מגיע לחום הנל: Field Value Sensor Properties Sensor Type HDD Temperatures CPU 75 °C (167 °F) CPU #1 / Core #1 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #2 77 °C (171 °F) FUJITSU MHV2080BH [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 0.95 V כאשר המחשב לא עושה כלום הוא עומד על חום של בערך 65 בכול הפרמטרים! מה דעתכם בנושא חברים?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by LQDForce,

שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by alex125,

שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by alex15,

שלום המחשב לא רוצה לפרמטט אני לא מבין את זה ???? :s05: :s07: אני חושב שזו בעיה hard diskk אם אני לא טועה ..... המחשב הוא P3 הוא היה עובד טובב אבל לא יודע מה נדפק לו בראשש פשוטט לא רוצהה לפרמטטט זה נמשך חודשיםם לא יודעע מה לעשותת ?????? פשוט ב חודש האחרון הוא ככה לא יודע למהה :nixweiss: אז כל פעם אני רוצה לפרמט פשוטט אין לא הולךך הוא אומר ליי בראשונה ENTER=CONTNIUE R=REAPIAR ESC=EXIT אני פשוטט לוחצצ על אינטרר טוב ואחר כךך בא משהוו שהוא לא יכולל להמשיךך בגלל ש ה hard disk לא פועל לא במחשב (אבל ה HARD DISK במחשבב )

23. Started by Mactural,

יש לי צורב LG GSA-H10A. הכל עבד עד עכשיו סבבה. אחלה צורב באמת. יום אחד אני מדליק את המחשב, רושם לי Found new hardware. סבבה. קיצר עכשיו הצורב שבק מבחינת המחשב. משמע הוא עובד, אפשר להכניס להוציא דיסקים רק שזה לא מראה כלום. מראה כאילו אין כונן (זאת אומרת ב"מחשב שלי" אין כונן E או מה שזה לא יהיה), לא קולט דיסקים כמובן כתוצאה מזה וב Device Manager זה מראה לי אותו עם סימן קריאה צהוב. אני נכנס למאפיינים שלו זה רושם: קיצר עשיתי Troubleshoot, אמר לי לעשות לו Uninstall ואז אחרי הריסט שהמחשב יתקין מחדש, לא עזר הרבה, המצב אותו מצב. אשמח לקבל עזרה בבקשה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by Blotus,

שלום, רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין פורמט מהיר לבין פורמט מלא? וכמובן בין שניהם ל-"לאו לבל פורמט". אשמח לדעת בהרחבה אודות ההבדלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.