עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by FC Chelsea,

כל משחק שאני מנסה לשחק המחשב נתקע או עושה ריסט מעצמו. אני כמעט בטוח שהבעיה בדרייברים המעפנים של ATI או שאולי נדפק לי המחשב ? אין לי בעיה של חום בכ. מסך כי החלפתי את הקירור הרגיל בקירור יותר טוב והטמפ' טובה מאוד במשחקים. כרגע אני עם דרייברים גירסה 8.8. הדרייברים בגירסה 7-12 היחידים שלא עשו לי בעיות מבחינת קריסות והכל אבל היו בהם הרבה בעיות של מריחות במשחקים וקווים שהפריעו. יש המלצות אולי לדרייברים יציבים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by alia,

גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by MiRROR,

שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים, הראשון פורמט והותקן עליו WINXP PRO 20 השני נשאר כמו שהוא, אכ כשניגשתי לדיסק השני הצלחתי לקרוא ממנו פעם אחת ולאחר מכן כל פניה שלי אליו המחשב נתקע, חושב, ולאחר מכן המחשב מציע לפרמט את הכונן. מה ניתן לעשות הכונן מכיל מידע חשוב. מבקש עזרה איך להציל את הספינה לפני שהיא טובעת.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.

5. Started by fp581,

אז ככה יש לי כ. מסך RADEONX1900XT 512MB וחיברתי את הממיר לחיבור העגול הזה (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל אני יכל להגיד שיוצאים ממנו 2 חוטים שונים: כחול אדום וירוק ואין לי מוסג גם איך לחבר אותם לחיבור של צהוב אדום ולבן) המחשב מזהה את הממיר כTV אבל אני לא יודע איך לעבור למצב בו אני יכל ליראות TV דרך המחשב. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by maoros,

יש לי בעיה בכרטיס קול. אחרי שפירמטתי את המחשב אז הכרטיס קול שלי לא מתפקד ז"א שאני נכנס לווינאפ למשל אז אני מקבל קוד שגיאה: 88780078 . בעצם הוא כותב שאני צריך להתקין את הכרטיס קול. אבל אני לא יודע איך עושים את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by cliver,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצע שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלוק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסוםט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by arthur16,

יש לי 3 סלוטים של זכרונות ושלושתם מלאים עכשיו אתמול החלפתי דיסק קשיח, פירמטתי וכל זה אני מדליק תמחשב ובמקום 384 ראם המחשב מראה לי 256 טוב הוצאתי את הזכרונות, הכנסתי וזה בהתחלה עשה ציפצוף כזה כאילו משו מקצר והראה מסך שחור ניתקתי מהחשמל , החזרתי והכל ניהיה בסדר וחזר להיות 384 ראם עכשיו אני מרגיש שהמחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, לא בהרבה אבל יותר לאט ממה שהוא היה כשה היה עם 256 ראם יש מצב שזה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by rafiw,

היי אשמח אם תוכלי לעזור לי כשאני לוחץ על כונן מסויים, C;D וכו.. הכונן לא נפתח, ונפתח לי חלון SEARCH. מסתבר שאני לוחץ קליק ימני על הכונן פונקציית OPEN היא הפונקציה השנייה והראשונה היא SEARCH ולכן זה קורה. השאלה היא איך אני מחזיר את המצב למצב רגיל: כך שאלחץ על הכונן הוא ישר ייפתח ( ולא אצטרך ללחוץ קליק ימני על הכונן ורק אז לבחור OPEN.)

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by Bug,

יש לי שני מחשבים ישנים פנטיום 3 ואני מעוניין לאחד בניהם. הגעתי למצב שיש לי יותר חומרה במחשב אחד משהמחשב יכול לתמוך. כלומר, יש לי פחות מדי כבלי חשמל ו IDE. האם ניתן להגדיל את מספר הכבלים? ושאלה נוספת, איך אני מוצא את גודל הזיכרון אם לא כתוב על גבי הכרטיס במפורש? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  12. איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. אוקי אז ככה בניתי כמה מפרטים וזה ובסוף הגעתי להחלטה שאם אני יקח מעבד טוב וכרטיס מסך בינוני אז יש מצב שירוצו המשחקים טוב מאוד (דרך אגב זה מחשב לגיימר כבד שמשחק משחקים חדשים וכבדים) אוקי אז ככה המעבד שאני רוצה זה intel quad core extreme Q6600 2.4 GHZ והכרטיס מסך שאני רוצה זה CLUB3D 8600GT 512MB OVERCLOCKED EDITION והזכרון שיהיה לי זה 2gb אולי אפילו 4 של corsair 800mhz עכשיו עם מחשב כזה המשחקים ירוצו טוב? אני מדבר למשחקים כמו crysis cod4 bioshock ועוד כמה משחקים חדשים.. כאילו אני מתכוון על ההגדרות הכי גבוהות אם כרטיס כזה ומעבד כזה. אז מה שאני בעצם רוצה שתגידו לי אם זה משתלם לי כאילו אם זה כדאי או שאני יקח 8800GT אבל עם מעבד core 2 duo (6750( והודעה למנהלים אני מצטער אם זה …

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by אנימשוגע,

ההרד דיסק שלי משמיע רעשים מוזרים בזמן עליית המחשב רעשים כמו חריקות(והווינדוס לא עולה) האם ההרד דיסק הלך?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by lidorosh,

חברה יש לי את הלוח אם הזה gigabyte GA-81945PL-G רציתי לדעת אם האו תומך ב dual channel ddr 2 667 ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל: A64 3000+ CH epox 8kda3j 512 ddr ram adata pc3200 GF6800NU ELSA Raidmax Scorpio 868+420W ATP3 והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..) עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן? כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר? אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  17. כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. קניתי MSI K8N Platinum לפני שנה ומאז ה-chipset fan עבד לסרוגין, באזשהו שלב הוא הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את המארז גיליתי שהוא פשוט התנתק. על פניו נראה שהמאוורר מחובר עם 2 פינים שחורים, אין לי מושג איך להוציא אותו ואני לא רוצה לפגוע בשום רכיב אחר, יש לכם הצעות? (קניתי מאוורר אחר ואני רוצה להרכיב אותו במקום). תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מריץ כרגע VISTA ULTIMATE RTM 64BIT אבל לצערי לא מצאתי דרייור לVIVO 7800GT או LEADTEK TV2000 XP בשבל המערכת הזו.. מישהוא מכיר אתר שיש לו דרייור צד שלישי או מישהוא שהתגבר על הבעיה הזו?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by lowdez,

יש לי צורב מדגם NEC DVD-RW AD-7170A במערכת של amd athlon xp 2500+m abit nforce 2 NF7-S 3 סטיקים של 512 מגה זיכרון של סאמסונג, במהירות 400Hz כרטיס מסך של leadtek geforce 6600gt western digital 160gb ועוד אחד של 80 ג'יגה של wd וכל השאר לא חשוב הבעיה מתחילה ברגע שאני צורב משהו, המערכת פשוט קופאת לכחצי דקה, ואז ממשיכה לצרוב ככה זה קורה במחזוריות של 4-5 פעם כל צריבה ניסיתי לנקות אבק, להחליף דיסקים ולהחליף תוכנות (השתמשתי בנרו ובאלכוהול) אבל עדיין הבעיה ממשיכה. תהליך הצריבה מגיע בערך ל25% ואז המערכת קופאת, אחרי כחצי דקה ממשיך לצרוב עד 40% ואז שוב קופא לחצי דקה, ואז ממשיך לצרוב ושוב קופא ב65% וממשיך ... וזאת אותה השבלונה לגבי כל דבר שאני צורב, אין אם זה קובץ ווידיאו או קובץ ISO …

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. מישהו יכול לעזור בזה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי בעיה בהוספת דיסק קשיח שקניתי היום.. :-[ הוא בנפח 250GB 16MB BUFFER תוצרת WD. על גבי הלוח אם שלי יש 4 סלוטים לחיבור SATA (שניים לבנים,שניים כחולים).בכל קומבינציה שלא חיברתי וניסתי הכל הכונן החדש לא ממש מזוהה בהצלחה בווינדוס.ז"א בביוס הוא מופיע לי,כשווינדוס עולה אני מקבל הודעה שהחומרה החדשה הותקנה בהצלחה אך כאשר אני נכנס למחשב שלי אני רואה שם רק את הכונן הקשיח הישן שלי(שמחולק לC,D,E) בנפח 120GB.אני לא ממש קולט מה לא בסדר פה ומה הבעיה למרות שאני די מתמצא במחשבים. אשמח והודה לכל הבאים לעזרה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by GREATTHUNDER,

המחשב של אבא שלי פשוט מסרב להידלק, אם לוחצים על הכפתור שאמור להדליק את המחשב לא קורה כלום (ממש כלום לא אור ולא צפצוף ולא תזוזה של המאווררים) המחשב הוא P2.4 כ"מ GF440 זיכרון 300 ומשהו ספק ג'נרי (וזה כל מה שאני יודע כי אני לא יכול להריץ עליו כלום) מה שרציתי לשאול זה האם יש מצב שהלוח נשרף? לוח שנשרף יכול לגרום לזה שהמחשב פשוט לא יגיב? הדברים שעשיתי כדי לנסות לתקן את זה: פתחתי אותו הוצאתי והחזרתי (כל אחד בנפרד) כ"מ מעבד זכרונות. ניתקתי את החוט שמתחבר מהכפתור ללוח איפה שה POWER נכנס וניסיתי לקצר עם מברג בשביל להפעיל. שלפתי את הכבל חשמל ה 4 גידי שמחובר ללוח וקיצרתי עם סיכה בין כל 2 מגעים (כן אני יודע שזה לא חכם אבל הייתי חייב לבדוק מה קורה ) החזרתי אותו, ועשיתי אותו דבר עם…

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  24. שמתי בביוס את ההגדרות על top preformance והמחשב עובד רגיל בלי שום בעיה. עכשיו השאלה שלי היא - האם זה שההגדרות על טופ פרופרמנס למרות שהכל עובד כרגע כרגיל יכולות לגרום לנזקים או בעיות בעתיד (להרוס עם הזמן משהו במערכת)? או שאם המחשב עובד כרגיל אז לא יכול להגרם שום נזק.... ואין שום חשש להשאיר את זה ככה ... ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. Started by בתאל:],

היום התחיל להופיע לי במחשב: out of range 111.3khz/139hz זה מופיע לי סתם ככה..

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.