תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ויסטה מסך כחול פעם ביום זה קורה לרוב כשטורנט ואמיול עובדים . בבקשה עזרה בdmp http://www.file2host.com/220954
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני קיבלתי לאחרונה את ה raidmax volcano 630W בטעות השארתי את הבורר על 110 וולט וקיצרתי את הספק. שאלתי האם הנזק הוא לוקלי כלומר מעבדת מחשבים יכולה לתקן את זה או שהלך ואני צריך להזמין עוד אחד? אישית אני משער שעם כל כך הרבה מערכות אל כשל זה מסתכם באיזה קבל מסכן שצריך להחליף או משהו כזה אבל האם מעבדות מחשבים בארץ עושות דברים כאלו או יותר נכון יכולות לעשות דברים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי רשת מחוברת לראוטר עם 3 מחשבים, 2 WIN XP ואחד WINDOWS VISTA. בעבר היה ניתן לשתף קבצים בין כל המחשבים וכמו כן להשתמש במדפסת. נכון לעכשיו, שני מחשבי ה-XP לא "רואים" את מחשב הויסטה ברשת. אך מחשב הויסטה יכול לראות את הקבצים המשותפים בשני מחשבי ה-XP, אך אינו יכול לשתף קבצים. (אין את הטאב של SHARING במאפיינים של תיקיות / קבצים. ניסיתי לשים על ON את PUBLIC SHARING FOLDERS אך קיבלתי הודעת שגיאה: "the rpc server is unavailable" זהו בערך,מחכה לתשובה תודה !
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
Splinter Cell: Double Agent עושה בעיות רציניות עם הכ. מסך הזה, המשחק עולה אבל הכל מעוות באופן כבד. האם למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף cd ואין חיבורים יש את החיבור הזה שמפוצל ל2 שאפשר להכניס בשתי סידירום אבל יש לי רק 1 אני יכול לקנות ולחבר בשתיהם ? ואיך ? תודהה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית. ועוד דבר אני לא יודע אם זה קשור. עד היום בצהריים משחקים עבדו לי והכל טוב, מה שקורה עכשיו זה ברגע שאני פותח משחק המחשב נדלק מחדש =/ מישהו יכול לחשוב על סיבה? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. יש לי GF MX 440 128MB התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ולא רואים טוב במישחקים יש קישקושים כאלה והתמונה מתוחה. בקיצור בלאגן שלם. ואחר כך מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב שלי לפני שנה והמישחקים פועלים טוב אז אולי למישהו יש את הבעייה?...יכול להיות שהכרטיס שלי לא תומך בדרייברים???
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי וחשבתי אולי תוכלו לעזור קיבלתי מחשב חדש,והיה מחובר אליו רק סידירום,ובמחשב שלי יש סימון שלו (כאילו הוא קיים...) אבל מתי שחיברתי את הצורב הישן שלי הסימון של הסידירום נעלם!(הצורב בכלל לא הופיעה) בדקתי אלף פעם אבל הכל מחוב,הוצאתי וחיברתי הכל מההתחלה אבל עדיין זה לא עובד! הכבל הגדול של המידע מחובר לסידירום ואחר כך לצורב ואחר כך ללוח אם אני לא יודע מה לעשות כבר שאלתי את כל מי שאני מכיר אולי אתם תוכלו לעזור לי קצת מידע שיכול לעזור: סידירום: LG GCR-8523B בג'מפר עומד על מאסטר הצורב: Aopen CRW2440 בג'מפר עומד על סלייב (אגב יש לו עוד ג'מפר שאני לא יודע מה זה.גם לא כתוב לידו כלום וגם לא בספרון הוראות) מקווה שתעזרו לי אנשים ת…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן פנטיום 1, 233, ויש לו כל מיני בעיות, ולי יש מלא שאלות שאשמח אם תעזרו לי בכמה.. קודם כל מדובר בנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי ווינדוס 2000 1. אני לא מצליח להפעיל את יציאת הוידאו לטלויזיה שלו. שמתי רזולוציה 640X480 כמו שנאמר בהוראות שמצאתי באיזשהו אתר, העברתי את הנייד למצב טלויזיה, ושמתי בביוס על מצב PAL, אבל הוא לא מראה לי כלום בטלויזיה..יש למישהו הצעות? ?(כמובן הכבל עובד מצויין וניסיתי על שתי טלויזיות..) 2. בעיה שיותר חשובה אם לא הכי חשובה, זה בעיית הUSB שלי..הוינדוס לא מזהה את הUSB, אין לו דרייבר מתאים בשבילו..חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי את הדרייבר הנחוץ, בקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי מה קורה חברים ? קניתי מחשב לפני כחודשיים, אני הרכבתי את המחשב מעבד i5 11400F קירור נוזלי Asus TUF LC 240 ראם G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2666Mhz CL18 Kit לוח אם Asus tuf b560m WiFi plus ספק כוח Antec High Current Gamer 650W 80+ Gold HCG650 Retail כרטיס מסך 1650 super ואחרי זה RTX 3060 כמו שציינתי למעלה בניתי את המחשב הזה בעצמי בהתחלה היה לי את ה1650 super המחשב היה קופא לעיתים רחוקות בזמן משחקים או בזמן גלישה בדפדפן, התקיעה היא רנדומלית ואז החלפתי ל3060 ואז המחשב היה קופא לעיתים יותר קרובות. חשוב לציין שכל הדרייברים מעודכנים גם הBIOS פרמטתי את המחשב פעמיים הבעיה נמשכת, אני עוקב אחר הטמפ של החלקים והם תקיני…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקומות שמורים במפות, כאשר אני מנסה להיכנס אליהם מופיע לי רק הכותרת למשל "15" כלומר יש לי 15 אתרים בקטגוריה מסויימת אבל ברשימה עצמה הוא כותב לי "הרשימה רייקה" אולי מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה קורה? בטלפון שלי זה לא קורה רק במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בימים האחרונות, קניתי מסך מסוג OKITEC 22 אינץ' לאחר שהייתי משתמש במסך קטן, אבל כל התוכניות והסמלים והמשחקים מופיעים בצורה קטנה כאלו אני משתמש במסכי הישן והקטן, מא עלי לעשות , כדי שכל הדברים יוגדרו עם המסך הגדול הזה ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
פתאום משום מקום הוא יכול להיות על 100 אחוז מאמץ והמחשב זז מאוד לאט בדקתי בתוכנת CPU Z וכשזה קורה יש קפיצות במתח למעבד והוא משנה את הבאס שלו וכשזה עובר הכל חוזר להיות רגיל אם מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע איך פותרים שיגיד חשוב לציין שזה התחיל לקרות רק לאחרונה לפני זה זה לא היה כמו כן המחשב התחיל לעלות לי את הווינדוס מאוד לאט
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי את הלוח הנ"ל והוא ניקנה ברשת KSP.....כן כן לעשות פרצוף....מסתבר שקניתי לוח עם כרטיס קול במצב מוזר. המערכת הפעלה מזהה את הכרטיס ואפילו מפעילה אותו אבל היציאה OUT עצמה שרופה או לא תקינה.מצב לא הגיוני בכלל.שאלתי היא כזו : מכיוון שזה סוקט 939 ואין כאלה לוחות יותר בחברה וגם לא מיוצרים כאלה על ידי אביט (נאמר לי על ידי חבר שקרוב לעניין) אני מסתכן בקבלת לוח אחר וירוד מבחינת פיצרים. אפשר לקנות כרטיס קול ב 130 שקל ולסגור את העניין או לשלוח את הלוח לתיקון בחול ולחכות חודש פלוס מינוס.ולכו תדעו מה אני אקבל בחזרה. מה אתם מציעים אני מתלבט כבר קרוב לשבועיים.חשוב לציין שזה היה הלוח KN8 האחרון ברשת והיו חסרים אביזרים בקופסא בזמן הקניה ש"השלימו" לי אחרי שבאתי ושאלתי…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יכול להיות שיש איזה רכיב פגום שזה רועש כל כך ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? חוץ מזה הכרטיס מגיע עם המפצל אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום... שבוע שעבר הרכבתי מחשב פנטיום 3 ... יש לו לוח של HP ואין לי את החוברת שלו הדגם VL400 ואני לא יודע מה הפינים בשביל לעשות ריסטרת כאילו לאן לחבר את ה כפתור של ה RESET יש שם בערך 8 פינים שהצלחתי לימצוא רק איך מפעילים אותו את המתג של ההפעלה... ואני רוצה לחבר את כל השאר.... הלדים והריסטרט אבל אני לא יודע איזה פינים לחבר ניסיתי כל מיני פינים ולא הולך... תודה יקיר דגם הלוח : hp VL400 ולא מצאתי באתר היצרן את מה שאני מחפש...
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-