תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום כולם אני מנסה לעשות תריק במדפסת ישנה של מישהו זוהי מדפסת HP מדגם 690C מצאתי ראשי דיו לHP של דגם מעט שונה....אך מסדרה 6 השחור לבן מתאים יופי אבל הראש של הציבעוני שונה.....השאלה המרכזית... *** האם אפשר להחליף את המכסה של ראש הצבע שהבאתי בישן הריק שבמדפסת וע"י כך לאפשר שימוש בראש צבע החדש?? זה נראה לי קשה לפתיחה.... יש למישהו ידע? או ראיון? תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
???קניתי מארז ... ולא מצליחה לעלות תמחשב הוא לא נדלק יש לי לוח אם פיסי פרטנר...היכן יש הסבר איך להרכיב תחוטים שהמחשב כן יעלה באתר אין חוברת שלהם שאפשר להוריד ויש לי תמחשב הזה 5 שנים אז מין הסתם אין לי תחוברת מה עליי לעשות איך לחבר? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, בתחילת השבוע השתמשתי במחשב כרגיל כשלפתע הוא נתקע (בלי מסך כחול של ווינדוס או משהו, סתם נתקע).. עשיתי ריסטרט עם הכפתור והוא עלה כרגיל, לאחר 5 דקות עבודה הוא שוב נתקע.. וכל פעם שהגיע למסך הטעינה של הווינדוס (עם הסמן הכחול הזה למטה שזז) אז הוא עשה לעצמו ריסטרט שוב ושוב ושוב... החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס אקספי SP2 במקום הSP1 שהיה לי.. הכל הלך טוב ויפה ונהנתי כמו בעבר עד שאתמול לפתע המחשב נתקע באותו אופן שוב ולא הגיע אפילו לשלב הטעינה של הווינדוס אלא אמר שהוא פשוט לא מוצא את ההארד דיסק מחובר.. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וכאילו כלום הוא עלה, אבל לאחר 5 דקות שוב נתקע ואז לא מצא את ההארד דיסק שוב... ההארד דיסק הוא של WD 40ג'יגה עם 8 מגה זיכרון פנימי, הוא בן שנה וחצי ככה …
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז ככה לפתע שמתי לב שהצורב שלי שהוא דיי חדש לא קורא דיסקים של DVD יותר רק דיסקים של CD רגילים למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש רעי מצא
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי win-xp בלי sp1 ו sp2 אני מנסה להתקין driver של כרטיס קול והוא לא נותן לי הוא רוצה לפחות שיהיה לי sp1 . השאלה שלי עם יש אפשרות לעקוף את זה?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי על הצורב המשולב קומבו ועל השיטות החדשות של צריבה לDVD?? DVD -R DVD?R ובאיזה מחירים וכו'....?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הלוח אם הזה GA-7N400 של GIGABYTE מגיע איתו הביתה שם אליו את המעבד והכול ומפעיל ואין כלום המעבד שלי זה AMD ATHLON XP 1700+ המחשב נדלק המאוררים והכול אבל על המסך אין כלום שום חלק לא נשרפ זה בדוק כבר!!!!! פשוט מסך שחור ואז אחרי כמה מעמצים המחשב נדלק והוא מראה לי ש הוא עובד המעבד במהירות 1100 MHZ איך זה קרה???הוא עבד תמיד ב 1466 MHZ ורשום שהלוח תומח במהירות של 1400 ומעלה יש את הכפתור הזה של CLK שבו אפשר להגדיר את המהירות של FSB על הלוח מי שמכיר את לוחות ה GIGABYTE אז רציתי לדעת איך אני מחזיר את המחשב לעבודה של 1466 MHZ בלי להדליק אותו אם הכפתור הזה של ה CLK תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש למישהו כיוון?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, לאחי היה מותקן ויסטה והוא רצה XP אז פירמטתי לו לXP ואז אחרי הפירמוט יש את הסמל של הטעינה אבל אחרי זה יש מסך שחור כאילו הWINDOWS לא עולה! מה הבעיה? תודה! **עריכה** זה בסדר זה הסתדר!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שסובל ממסכים כחולים מדי פעם, עם הודעות שגיאה שקשורות בזיכרון. הרצתי Memtest ואכן התגלו בעיות זיכרון. שאלתי היא כזן: לוח האם תומך בזכרונות DDR2 עד מהירות של 533MHZ. במחשב מותקן זיכרון של 667MHz. האם זו יכולה להיות הסיבה ?? ( למיטב ידיעתי זה פשוט אמור לעבוד לאט יותר, לא לגרום לבעיות ).
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://img260.echo.cx/img260/8708/untitled12ds1.jpg http://img260.echo.cx/img260/4395/untitled29fi.jpg רואים אצלי את המסך ככה, וגם זה לא מביא לי לשנות את המאפיינים. מישו יכול לעזור בבקשה? וזה לא מביא לי לעדכן את הכרטיס מסך. http://img260.echo.cx/img260/6694/38vr.jpg ואל תגידו לי למחוק את הדריבר הישן ולהתקין את החדש כי אין לי בכלל דריבר. יש לכם אולי מושג מה לעשות? תודה מראש לעוזרים עריכה: הנה תמונה שאולי תעזור אני יודע שצריך ללחוץ על החלון אבל כשאני לוחץ על החלון זה פותח לי חלון שצריך לעשות בו YES אבל כשאני עושה YES המחשב מתחיל לחשוב כאילו שזה עומד לפתוח חלון אבל בסוף זה לא עושה כלום.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את המדריך להמהרת המעבד, אבל לא מצאתי את ה-CPC, וחלק מהדברים שאמרו לא מצאתי למשל Shutdown Temperature ולא מצאתי את CPU Thermal Trottling אבל במקום שתיהם מצאתי משהו כזה לא בדיוק זוכר: "CPU Smart Temperature".. הלוח אם שלי הוא: MSI 915PL NEO-F DDR 1G LAN מישהו יכול לעזור לי? כי לפי מה שהבנתי מהמדריך הוא מאוד עוזר למהירות המעבד..[br]פורסם בתאריך: 6.04.2007 בשעה 16:04:35 אופס לא ראיתי שיש פורום לאוברקלוקינג אפשר להעביר בבקשה? מצטער לא שמתי לב
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לא יודע עם זה אמור ליהיות פה מקס' תעבירו תודה ועכשיו לבעיה דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהמאורר שלו נשרף הוא אמר לי שזה המאורר הגדול הוא לא מבין ממש במחשבים עכשיו אמרתי לו שאני יחזיר לא תשובה מחר לגביי קירור חדש אז אתם יכולים לעזור לי למה אני לא ממש מתמחה עסק הזה אין בעיה אם תקציב כרגע אבל אל תסחפו
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג radeon x300se וכל פעם עולה לי הבעיה הזו כשאני מפעיל את המחשב בלי כל קשר להפעלה מחדש של המחשב , אחרי זמן מה המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש ומעלה לי את ההודעה הזו , זו הודעה בקשר ל - ATI וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך וזה לא עזר מה אפשר לעשות.. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום , חבר שלי קנה מחשב עם לוח של ASUS M2N-MX ובנוסף לזה יש לו כרטיס מסך 8600GT שמחברים את החלקים ביחד הכרטיס מסך לא עובד, והוא מראה תצוגה רק בכרטיס מסך ה-ONBOARD. כל שאר חלקי המחשב עובדים טוב חוץ מהעובדה שלפעמים שעובדים על המחשב יש לו ארטיפקטים שתוקעים את המחשב. יש דרך לגרום לכרטיס מסך להתחיל לעבוד? (הכרטיס נבדק במחשב אחר ועובד מצוין) תודה!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13 GHZ ASUS MOTHERBOARD P5B 2GB KINGSTON בעיקרון המחשב עובד ממש טוב ואני די מרוצה, חוץ מדבר אחד. כשאני מפעיל משחקים, ממזער או ממקסם אותם בזמן שאני משתמש בתוכנות דיבור כגון סקייפ או ונטרילו אז המיקרופון שלי מתחיל לעשות רעשים בלתי נסבלים, פשוט רעש כאילו מישהו נושף על המיקרופון ולא מפסיק(בדקתי שזו לא בעיה במיקרופון). התייעצתי עם כמה חברים והגענו למסקנה שזוהי כנראה בעיה של שינוי המהירות של המעבד ( MHZ) הבנתי שהמעבד עובד בשיטה אוטומטית. בזמן שאני נמצא בתוך משחק או תוכנה שדורשת עבודה חזקה של המעבד המעבד עולה למהירות ה"מקורית" שלו שהיא 2130MHZ, וכשאני ממזער משחק או תוכנה הוא חוזר למצב "המתנה" שבו הוא יורד ל1600MHZ. א…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-