תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GIGABYTE K8NF9 וראיתי באתר הרשמי שיש עדכונים להורדה.. לי כתוב שהגירסה של הביוס שלי היא F2 ויש כבר עד F7 להורדה.. : F3 2005/4/7 Update CPU Microcode F4 2005/5/2 Update CPU code F6 2005/7/7 Support Athlon 64x2 dual core CPU F7 2005/7/22 Update CPU code להוריד לעדכן או לא?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי השתגע מרעיש מאוד על 5500 rpm ניקיתי את הצלעות יסודי וגם העברתי פן של שיער עד אתמול הכל היה בסדר אני יודע שחם אבל אמרו לי שאפשר להגדיר איזה משהו בביוס? יש לי לוח אם אסוס pap 800 se הטמפ נשארה בסדר -52-49 מעלות יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט אודה לעוזרים ואז ענו לי לבטלאת ה smart fun ונכנסתי רק מה שראיתי q-fan ואפשר לנטרל אותו הוא כרגע מנוטרל ואז אם אני מפעיל יש כזה אפשריות 12\16 14\16 משהו כזה מזה זה אומר? ואיך אפשר להוריד את מהירות הסיבובים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אחרי שהלכתי לאיבורי להחליף את הלוח אם הפגום שהם הביאו לי הרכבתי את המחשב ולהפתעתי המחשב נדלק אך אני לא מראה שום סימן לכך שהמסך מציג משהו עליו פשוט מקבל מסך שחור, לא שומע את הרעש הרגיל של הבוט! פשוט כלום אבל המאוורר של המעבד מסתובב ומראה סימן חיים אפילו הספיקר לא עשה צליל שמשהו לא בסדר, נורא חשוד.... נאלצתי לפרק את הכל ורק לחבר את החשמל של המחשב, מעבד וההיטסינק שלו, כרטיס מסך, זכרונות וPW SW לבדוק אולי משהו מקצר או אם קיימת בעיה באחד החלקים. קיבלתי אותה תוצאה המחשב פשוט נדלק ולא עולה.. למרבה הצער דיברתי עם איזה טכנאי בטלפון ובטעות לא חיברתי אחר כך למקום הנכון את הPW SW מתוך כך שהייתי שקוע בשיחת הטלפון, לא יודע אם זה גרם לבעיה וגם הוא אמר לי להזיז את הג'מפר של הCMOS…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, אתמול, ללא כל התרעה או אזהרה, הפסיקו לעבוד חיבורי הUSB במחשב שלי. פתאום העכבר לא עבד, ניסיתי עכבר אחר, גם לא עזר. ניסיתי לחבר אותו גם בעזרת מתאם לחיבור הירוק שלו, וגם לא עבד. כל התקן USB שאני מנסה לחבר הוא לא מזהה אותו. מה קרה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את ההרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
איפה יכולה להיות הבעיה, כשהמחשב לא מצליח להפעיל את Maple Story? המחשב לא מתקשה במשחקים כבדים הרבה יותר, אבל משחק דו מימדי פשוט הוא לא מצליח להפעיל כלל! כשאני מפעיל אותו המסך נהיה שחור לשתי שניות וחוזר שוב לשולחן עבודה. איפה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק כוח והבעיה נשארה (החלפתי ספק כוח מסיבה אחרת, אבל חשבתי שזה יעזור בכל מקרה).
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה באתחול המחשב: החומרה עם לוח 945 של אינטל ומעבד 820D זיכרון 4GB מע הפעלה XP ושרת 2003 X64-אתחול כפול. הצרה היא שמערכת ההפעלה עולה רק אם אני מחליט על אתחול. ברגע שאני מכבה את המחשב המחשב תקוע ולא עולה.התפריט ב BOOT נשאר תקוע ולא מגיב. איך אני פותר את הבעיה? מכניס CD BOOT או לחילופין משחזר את אחת ממערכות ההפעלה ע"י GHOST. ה BIOS מעודכן,הג'מפר בלוח מאופס,את הסוללה הוצאתי והכנסתי,כרטיס מסך הוחלף PCI EX בקיצור מחשב מתוחזק. תודה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער וביגון אני כותב הודעה זו. ניסיתי למרוח משחה תרמית על המעבד ומשום מה אחרי מריחתה והשמת ההיטסינק פשוט המחשב לא עלה. אמרו לי לנסות להוציא את המעבד ולהכניס חזרה וכך עשיתי. המעבד היה דבוק להיטסינק בגלל המשחה התרמית משום מה ופשוט יצא מהמקום. כך, החיבורי זהב האלה שלמטה התעקמו ועכשיו אי אפשר לחבר את המעבד שוב פעם. קלטתי שכנראה המעבד שלי הלך לקיבינימט ואני צריך לקנות חדש. השאלה העכשווית היא מה לא עשיתי בסדר כדי שזה לא יקרה בפעמים הבאות? - ינעל רבעק ינעל אבוק לפחות בזה תעזרו בא לי לבכות.. ככה הלך לו מעבד
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. יש לי GF MX 440 128MB התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ולא רואים טוב במישחקים יש קישקושים כאלה והתמונה מתוחה. בקיצור בלאגן שלם. ואחר כך מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב שלי לפני שנה והמישחקים פועלים טוב אז אולי למישהו יש את הבעייה?...יכול להיות שהכרטיס שלי לא תומך בדרייברים???
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אין בו כונן דיסקטים, מעבד AMD, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או מבצע כיבוי, יש לי הודעת שגיאה בה הוא מודיע שהכונן דיסקטים פתוח או משהו כזה. גם כשאני נכנס ל"המחשב שלי" מופיע שם כונן A כונן דיסקטים. עכשיו איך אני יכול להגדיר בביוס שאין לי כונן דיסקטים? אגב הלוח אם הוא: FOXCONN 6100M2MA-RS2H תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והוא עושה לי בעיות ריסטים מוזרות.... המחשב עכשיו בתיקון והם אומרים שהבעיה הייתה ראם ושהם החליפו..... לפני שמסרתי את המחשב שמרתי את הדאמפים... ואני צריך שמישהו שמבין יבדוק לי את זה (לא להגיד לי באיזה קבצים הבעיה זה גם אני יודע...) ב-99% לדעתי זה בעיית חומרה... ואני חייב את זה עד מחר בבוקר כדי שאני אדע מה לומר להם.... המפרט של המחשב: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. Dumps: http://rapidshare.de/files/34419084/Mini092406-17.zip תודה ג'וני.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
איך אני משנה את הרזולוציה של הדפדפן? יש לי דפדפן כרום.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי קול במחשב פרמטי לא עזר לא יודע מה לעשות ??? למישהו יש מושג מה הבעיה ? נסיתי למחוק להתקין את AC 97 גם לא עזר
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה דיי מוזרה ואני כמעט שאני יודע מה הבעיה- לוח אם. אבל... אני רוצה לשמוע דעות.. יש לי לוח אם ASROCK V-STA המחשב עבד במשך מלא זמן בלי בעיות, עד שבא יום והוא קפא עשיתי ריסטרט והוא פשוט נתקע מסך שחור ואין שום צפצוף. לקחתי מעבד מהמחשב שלי ושמתי אותו שם גם לא עובד הוצאתי זכרון לא עושה שום צפצוף(זה אמור לעשות 3 צפצופים ארוכים עם יש בעיה בזכרון והוא לא עושה את זה) החלפתי כרטיס מסך מכל הסוגים PCI (כה כה PCI הישן לבדוק) גם AGP (הוא תומך PCI EXPRESS ו AGP). עשיתי ריסטרט לBIOS ולא עובד.. עזבתי את המחשב לכמה ימים והדלקתי אותו והוא התחיל לעבוד... משום מה... ואחרי יומיים שעובד בסדר הוא פשוט לא נדלק יום למחרת אותו הדבר ועכשיו אני ככה בלי צפצופים ומסך שחור... אל תגי…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
התקנתי מערכת הפעלה בטא ואז את ה CHIPSET INTEL מאז הדיסק קשיח רושם מרגע שמפעלים את המחשב עד למשך דקה וחצי אחרי שה- WINDOWS עולה עשיתי בדיקת וירוסים בדקתי בכל מיני תוכנות מה בעצם הוא עושה שמה ואין שום דיווח על כתיבה או קריאה בכלל ממש מסתורי נראה לי שהכונן זה SEAGATE 4TB ST4000VN008 בזמן שהוא מפסיק יש רעש של משהו דק מברזל שנוגע ברזל עשיתי בדיקות עם התוכנה SEATOOLS הכל בסדר
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך דק איכותי ביותר (VP930 של VIEWSONIC) רמקולים ג'נריים פשוטים ביותר (עודף מ 40 ש"ח) האם זה בעייתי להניח את הרמקולים על השולחן מאחורי או בסמוך למסך? האם זה מסוכן מבחינת שדות אלקטרומגנטים? אם כן, מהו המרחק המינימלי המומלץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי משמיע רעשים מוזרים בזמן עליית המחשב רעשים כמו חריקות(והווינדוס לא עולה) האם ההרד דיסק הלך?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל: A64 3000+ CH epox 8kda3j 512 ddr ram adata pc3200 GF6800NU ELSA Raidmax Scorpio 868+420W ATP3 והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..) עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן? כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר? אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-