תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז כך קניתי קונן חדש WD 200 G SATA אני לא מצליח לחבר אותו כאילו אני מחבר את הכבל האדום ו.... מה עכשיו . שמתי לב שיש שני סוגים של חיבורי חשמל מה אני אמור לעשות בבקשה תשובה דחוף אני על קוצים
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלוםן,הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מסך כחול של ווינדוס שכאילו בודק את ההרדיסקים, וכנראה שמשהו לא בסדר והוא אף פעם לא מסיים (יש 3, הוא מסיים את הראשון ונתקע בשני וכותב שאפס הושלמו ואז אי אפשר להיכנס לווינדוס, עכשיו שזה עולה יש לי אפשרות לא לעשות את הבדיקה הזאת וזה נכנס לווינדוס רגיל, אבל מאז הוא אף פעם לא שומר לי קוקיז בדפדפן משום מה. מה אפשר לעשות?? (אם צריך אני ייעלה תמונות).
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש'לי מחשב בן שנה...2.8 פנטיום D ו-X1900GT... הקטע הוא שבשבוע האחרון כל פע םשאני משחק וורקרפט או שהמשחק נתקע או שהמחשב עושה לי VPU RECOVER כל הזמן. בכל אופן...אחרי תקיעה אחת הופיעו נקודות (בגודל משהו כמו 4 פיקסלים) כשיש פוסט במסך שמראה ת'לוגו של הלוח...וגם בעליה הראשונית של המסך של ווינדווס...אחריזה זה מסתדר ואין יותר שום בעיה... האם הכרטיס דפוק וכדאי להחליף? (שזה אומר בלי מחשב לשבוע והרבה כאב ראש להוכיח את זה) או שאם אני אפרמט (מה שלא נראה לי כי הבעיה מתחיל עוד לפני שמגיעים לווינדווס בכלל) זה צריך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה עזרתם לי בחיבור הטלוויזיה למחשב ורואים הכל תודה לאל כל מה שנשאר לי לעשות עכישו הוא להגדיר את נגני המדיה כמו שצריך כי לא הצלחתי והבנתי שצריכים לשנות את ההגדרות כי כרגע כשאני מפעיל סרט וא משהו כזה פשוט רואים שחור בטלוויזיה... מה נאי צריך לשנות אנשים בBSPLAYER ובמדיה פלייר הכי חשוב לי אם תוכלו לעזור תדוה רבה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא מעבד: פנטיום 4 2.66 לוח אם : אני לא זוכר את השם זכרונות: ארבעה זכרונות של 256 KINGSTON במהירות 400 דיסק קשיח: 40 ג'יגה חרא של SEAGATE וכרטיס מסך FX5200 עכשיו הספק כוח במחשב נשרף לי והוא היה ספק ג'נרי 300 WATT ואני רוצה לקנות אחד חדש מקייאספי ראיתי שיש שם את זה ?TR2 Power W0062 420W Silent (24pin)? ב 340 שקל ורציתי לשאול אם הוא החיבורים שלו יתאימו לי ללוח אם תושה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נתתי לאחי הקטן לשחק במחשב שלי והוא בא אלי בוכה ואמר לי שהוא בטעוט מחק איזה משהוא ועכשיו המחשב לא עובד אני מיסתכל ואני רואה שהמחשב עולה אחר כך יש את הסמל של הווינדוס אקס פי אחרי שהוא נעלם יש מסך שחור והמחשב לא מגיב כלום ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אני סם את הדיסק הוא אומר לי דיסק בוט בשביל לההיכנס לדיסק תילחץ על איזה שהוא קפתור אתני לוחץ ושום דבר לא קורא כאילו המיקלדת מקולקלת אבל היא לא ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אני לוחץ F8 עובד והכול הוא שואל אותי מה ליבחוק להיכנס לווינדוס וצב בטוח ...... ואני לא מצליח להעלות עם החצים או לילחוץ אנטר כאילו המיקלדת לא מגיבה (ניסתי להחליף מיקלדת 3 פעמים ) אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
תראו, אתמול התקנתי ויסטה עכשיו, היום בבוקר הוא עשה לי שיש בעיה משהו עם הDLL עם הקובץ MSIMG עכשיו הוא עושה לי כזה בעיה, כמעט לכל תוכנה/משחק שאני נכנס הוא דופק לי תהודעה הזאת: http://www.f2h.co.il/im.php?name=%3B%3B%3B11.jpg&src=309071 מה לעשות? :'(
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני מחשבים להיות מחשב אחד? זאת אומרת: יש לי מארז אחד עם כל המרכיבים ובנוסף עוד לוח אם עם מעבד וזיכרון +ספק כוח. האם אפשרי לאחד את שני המחשבים וליצור מחשב חזק יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי לכולם לא הצלחתי לפתוח את הקבצי הMINIDUMP אני אשמח לעזרה ממישהו שכן יכול לפתוח אותם תודה שגיב נ.ב הריסטים קורים על מחשב חדש שהרכבתי ואני אצרף את רשימת החלקים שבהם השתמשתי(אולי זה יעזור) לוח ABIT AL8 מעבד פנטיום 820 כרטיס מסך ALBATRON GFORCE 6600GT DDDR SAMSONG 512 X2 WD HDD SATA2 160 GB וצורב DVD LG [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ניייד HP compaq nx9010 עם מערכת הפעלה Win xp כאשר אני משאיר את המחשב לזמן מסוים והוא נכנס למצב המתנה אני מקבל מסך שחור אך המחשב עדיין עובד הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא אותו ממצב זה והאפשרות היחידה שנשארה לי היא לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש ניסיתי כל כל המקשים כולל לחצן ההפעלה שרק בלחיצה ממושכת מכבה את המחשב. האם יש אפשרות לפתור את הבעיה בהנחה שאני כן מעוניין במצב ההמתנה ולא מעוניין לבטל אותו תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אממ יש לי בעיה במחשב כשאני נכנס למחש שלי לא מופיע לי כונן הדיסקים, זה רק עכשיו התחיל לעשות את זה ולא עשיתי שום פורמט או משהו *יש לי וינדוס ויסטה נכנסתי לדיויס מנג'ר וזה מה שמראה לי בכונן : http://img504.imageshack.us/img504/1729/problemcdpo5.jpg תודה מראש :'(
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איפה יכולה להיות הבעיה, כשהמחשב לא מצליח להפעיל את Maple Story? המחשב לא מתקשה במשחקים כבדים הרבה יותר, אבל משחק דו מימדי פשוט הוא לא מצליח להפעיל כלל! כשאני מפעיל אותו המסך נהיה שחור לשתי שניות וחוזר שוב לשולחן עבודה. איפה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק כוח והבעיה נשארה (החלפתי ספק כוח מסיבה אחרת, אבל חשבתי שזה יעזור בכל מקרה).
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן, לפני כחצי שנה רכשתי לפטופ. לינק לדגם: https://www.asus.com/laptops/for-home/vivobook/vivobook-16x-x1603-12th-gen-intel/techspec/ הדגם הוא עם מעבד i5-12500H, כרטיס גרפי של אינטל ו- 16GB זכרון. המחשב מתאמץ המון (שומע את המאווררים נותנים עבודה) בפעולות פשוטות כמו תכנות ב eclipse ועוד כמה טאבים של כרום שרצים ברקע אז החלטתי לבדוק את טמפ המעבד בעזרת התוכנה core temp. לפי אינטל הטמפ המקסימלית היא 100 מעלות אבל, המחשב נהיה רותח במקלדת ולדעתי זה לא תקין שהוא כל הזמן יעבוד על הטמפרטורות האלה גם במשימות פשוטות. האם יש משהו לעשות בנידון? מצרף תמונה מ core temp לפעמים יש גם קפיצות ל 97c בדקתי את ה cpu load במנהל …
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש והכל טוב ויפה פירמטתי אותו ואז שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול אז באמצע ההתקנה הוא עושה ריסט או שהוא נותן לי מסך כחול עם שגיאות למה זה ככה????? הדרייבר הוא של Realtek AC97 והכרטיס קול הוא מובנה... בבקשה עזרה!! תודה רבה רבה לכל מי שמגיב!!!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) 2010 זה…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש מקווה שתוכלו לעזור לי ואולי אוכל לעזור למישהו בעתיד... אז ככה: התקנתי Gears Of War ואחרי ההתקנה הוא ביקש ממני לעדכן דרייבר של המעבד שלי (מפרט בהמשך...) אז הורדתי עדכון והכל הסתדר (הוא הפסיק לבקש את העדכון...) ואז כשאני מתחיל משחק חדש הוא מעביר אותי למסך הLoading ושם אחרי דקה שתיים המסך נכבה... אבל לא בצורה שהוא פשוט נכבה ואפשר להדליק ולהמשיך לשחק אלא פשוט כאילו "מתנתק" מהמחשב (כמו שמפעילים את המסך כשהמחשב מכובה ואז הוא רושם את ההודעות של לבדוק עם המחשב פועל וכו'...) מפרט: Amd athlon 64 processor 3200+ 1 gb ram geforce 6800 gs לא מחשב מאוד חזק אבל על Medium-Low המשחק אמור לרוץ סבבה.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי חברה כבר העלתי את הבעיה שלי והיא עדיין לא ניפתרה ??? המחשב מתחיל לזייף בוינאמפ ובהרצת סרטים וזה נעלם אם אני לא גולש או מפמפם בחמור!!! ניסיתי את כל ההצעות הקודמות כמו להקטין את ה PAGE FILE ו SPAM ו לשנות את ההגדרות של הביצועים ב SYSTEM - PREFORMANCE OPTIONS וזה עדיין לא עוזר!!! מה שגיליתי זה שהתופעה מתחילה רק כעבור איזה 4 שעות ואם עושים RESET אז זה מסתדר שוב לא ניראה לי שזה בעית היתחממות כי המארז פתוח והטמפ' 55 מעלות!!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
תגידו איך אני בודק מהי הטמפרטורה של המחשב בביוס כאילו איך אני ניכנס לביוס וכל זה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את מחשבי היום (דרך הדיסק של הווינדוס עשיתי את זה מלא פעמים) ומשום מה קרה בעיה .. אחרי הפורמט שהווינדוס עשה הוא עושה הפעלה מחדש כמו תמיד ואז הבעיה היא שיש תחלק שהוא אומר ללחוץ על מקש מסויים כדי לעשות בוט מהדיסק (מה שכבר עשיתי על מנת לפרמט) בחלק הזה הוא מחכה 5 שניות ואמור להמשיך להתקנת הווינדוס אבל הוא נתקע ולא עובר לשלב הבא .. ניסיתי לעשות שהארד דיסק יהיה בבוט ראשון וזה בכל זאת לא עזר... מישהו יודע איך לעזור לי .?? בבקשה אני צריך את המחשב כמה שיותר מהר אז בבקשה.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרי אינטרנט אז המחשב קופא כאשר מופעל קובץ מסויים שהוא בפורמט פלאש SWF.... גם אם אני פותח איזה קובץ פלאש שיש לי על המחשב... אז המחשב לפתע קופא... אשמח לדעת מה הבעיה? הבעיה לפי מיטב ידיעתי היא לא בעית תוכנה מפני שפירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה לחזור... נ.ב בדקתי זכרונות כרטיס מסך סלוטים מעבד חום מעבד מאוררים אם יש צורך המחשב כרגע על חום של 34-35 מעלות... הדברים היחידים שלא בדקתי הם: לוח אם הארד דיסק מפני שבשניהם אני מאמין שהאחוז שמהם נובעת התקלה הוא נמוך מאוד. מצפה לעזרה.... כרגע אני גולש מהמחשב וביטלתי את קבצי הווידאו והפלאש ולכן המחשב לא נתקע. אך בהתחברות לאיסיקיו אז המחשב נתקע מפני שיש שמה פרסומות בפלאש. מצפה לפתרונות.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצע שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלוק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסוםט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-