עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי רשת מחוברת לראוטר עם 3 מחשבים, 2 WIN XP ואחד WINDOWS VISTA. בעבר היה ניתן לשתף קבצים בין כל המחשבים וכמו כן להשתמש במדפסת. נכון לעכשיו, שני מחשבי ה-XP לא "רואים" את מחשב הויסטה ברשת. אך מחשב הויסטה יכול לראות את הקבצים המשותפים בשני מחשבי ה-XP, אך אינו יכול לשתף קבצים. (אין את הטאב של SHARING במאפיינים של תיקיות / קבצים. ניסיתי לשים על ON את PUBLIC SHARING FOLDERS אך קיבלתי הודעת שגיאה: "the rpc server is unavailable" זהו בערך,מחכה לתשובה תודה !

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. שלום לכולם אתמול בערב ניתקתי מהמחשב שלי כרטיס ללכידת וידאו, ועל הדרך ניתקתי את הזכרון (Corsair CMX-3200C2 512MB). אח שלי חיבר בחזרה את הזכרון, הפעיל את המחשב שלא עלה ויצא ריח שרוף שעיקרו היה מאזור הזכרון. כנראה שאח שלי חיבר את הזכרון בכח בצורה הפוכה. בכל מקרה ניתקתי את הזכרון, חיברתי אותו מחדש והספק ושאר הרכיבים לא נשרפו, רואים שכאילו כל הרכיבים עולים, אבל לאחר כמה שניות ישנם ביפים רצופים בלתי פוסקים, שכאשר קראתי שבביוסים של AMI, זה אומר שהכרטיס מסך או הזכרון פגום. בכל מקרה, הבנתי שהזכרון נשרף. הבאתי זכרון חלופי (TwinMos 256MB PC2700), ולאחר חיבורו עדיין המחשב עושה את אותם צפצופים. עברתי בין כל הסלוטים - ועדיין אותה בעייה. לאחר שבדקתי בספר של לוח האם (Gigabyte GA-8IGX), ר…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by yoniY100,

מישהו יכול להגיד לי מה צריכה להיות הטמפ' של כל חלק במחשב נגיד מה הטמפ' של המעבד או של הכרטיס מסך וכו' תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by _Daniel_,

ההיסטורי לא נמחק, לא עזר כל מה שניסיתי וגם האקספלורר איטי מאוד.. מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by bennnn,

המאוורר של המעבד שלי השתגע מרעיש מאוד על 5500 rpm ניקיתי את הצלעות יסודי וגם העברתי פן של שיער עד אתמול הכל היה בסדר אני יודע שחם אבל אמרו לי שאפשר להגדיר איזה משהו בביוס? יש לי לוח אם אסוס pap 800 se הטמפ נשארה בסדר -52-49 מעלות יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט אודה לעוזרים ואז ענו לי לבטלאת ה smart fun ונכנסתי רק מה שראיתי q-fan ואפשר לנטרל אותו הוא כרגע מנוטרל ואז אם אני מפעיל יש כזה אפשריות 12\16 14\16 משהו כזה מזה זה אומר? ואיך אפשר להוריד את מהירות הסיבובים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by th£»Light,

טוב אז ככה, כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת אבל רק עכשיו שמתי לב אליה ממש, יש לי בעיה בסאונד במחשב, אני מצליח לשמוע שירים וקבצים שאני מפעיל ידנית אבל סאונדים אחרים אני לא מצליח לשמוע, למשל שהמחשב עולה אז הוא אמור להשמיע את הצליל כניסה או הצליל של האייסיקו, או למשל גם בלוח בקרה "דיבור" הוא לא משמיע.. שמתי לב לזה שהתקנתי משחק ולא שמעו כלום.. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by A-L-o-n,

מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. אחרי שהלכתי לאיבורי להחליף את הלוח אם הפגום שהם הביאו לי הרכבתי את המחשב ולהפתעתי המחשב נדלק אך אני לא מראה שום סימן לכך שהמסך מציג משהו עליו פשוט מקבל מסך שחור, לא שומע את הרעש הרגיל של הבוט! פשוט כלום אבל המאוורר של המעבד מסתובב ומראה סימן חיים אפילו הספיקר לא עשה צליל שמשהו לא בסדר, נורא חשוד.... נאלצתי לפרק את הכל ורק לחבר את החשמל של המחשב, מעבד וההיטסינק שלו, כרטיס מסך, זכרונות וPW SW לבדוק אולי משהו מקצר או אם קיימת בעיה באחד החלקים. קיבלתי אותה תוצאה המחשב פשוט נדלק ולא עולה.. למרבה הצער דיברתי עם איזה טכנאי בטלפון ובטעות לא חיברתי אחר כך למקום הנכון את הPW SW מתוך כך שהייתי שקוע בשיחת הטלפון, לא יודע אם זה גרם לבעיה וגם הוא אמר לי להזיז את הג'מפר של הCMOS…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by benma,

האם אפשרי לחבר שני מחשבים להיות מחשב אחד? זאת אומרת: יש לי מארז אחד עם כל המרכיבים ובנוסף עוד לוח אם עם מעבד וזיכרון +ספק כוח. האם אפשרי לאחד את שני המחשבים וליצור מחשב חזק יותר? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. המפרט בצד. זה לא קרה לפני כן..התחיל היום וזה נמשך כל היום, אני חושב שהרעש מגיע מהכיוון של המאוורר של המעבד, יכול להיות שאני טועה? ואם הרעש כן מהמעבד, מה יכולה להיות הסיבה? *זה המאוורר המקורי של המעבד תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על המארז, בלי להפעיל כח רק מניח אותה, הרעש מפסיק.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by sagivp,

היי לכולם לא הצלחתי לפתוח את הקבצי הMINIDUMP אני אשמח לעזרה ממישהו שכן יכול לפתוח אותם תודה שגיב נ.ב הריסטים קורים על מחשב חדש שהרכבתי ואני אצרף את רשימת החלקים שבהם השתמשתי(אולי זה יעזור) לוח ABIT AL8 מעבד פנטיום 820 כרטיס מסך ALBATRON GFORCE 6600GT DDDR SAMSONG 512 X2 WD HDD SATA2 160 GB וצורב DVD LG [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. הי, כוונתי היא שהמחשב ממש קפוא ל 3 עד 5 דקות ואז הוא מתחיל לרוץ .... זה קורה ממש בהדלקת המחשב או בריסטרט האם זו בעיית חומרה או תוכנה. יש לי תחושה שזו בעיית חומרה ,אולי משך טעינת קבלים לא תקינים??? מה זה יכול להיות? תודה, רונן.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את ההרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by finish,

שלום חברים יקרים, קניתי לוח ומעבד לאחרונה לאחר שהתקנתי את הרכיבים והתקנתי מערכת הפעלה של מיקרוסופט בשם ווינדוס אקספי פרופשיונל סרביס פאק 1, לאחר פירמוט מלא התפלאתי לגלות שהזכרונות שלי עובדים רק על 100MHZ במקום על 200MHZ אבל הם עובדים עדיין ב DUAL CHANNEL המפרט שלי הוא Asrock 775Dual VSTA 2x 512 MB DDR 400 Intel Pentium D 915 Appollo NVIDIA Geforce 6800NU בכבוד רב ובתודה מראש פיניש

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by urilotan,

שלום לכם, לאחרונה רכשתי עוד סטיק זכרון של ג'יגה אחד בודד. זכרון מסוג DDR 3200 400MHZ של kingston לפני היה לי שני סטיקים של 512MB של Twinmos יושבים על לוח אם של gigbyte, עכשיו, שאני מחשב את שלושתם המחשב לא מתחיל, ביררתי בחוברת הוראות ואין אפשרות לעבוד עם 3 סטיקים רק עם 4 או 2 .. מה אני יכול לעשות במצב כזה? יש איזה אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת או שזרקתי לפח את הכסף הזה? אשמח לשמוע תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by assaf972,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד אם ווינדוס 7 מקורי בלי דיסק ואני מעוניין לפרמט את המחשב הנייח לאותה מערכת הפעלה כמו שיש לי אל המחשב בנייד האם יש אפשרות של לצרוב מערכת הפעלה מהנייד ולהעתיק אותה לנייח?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. Started by kuva,

שלום אנשים! יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי וחשבתי אולי תוכלו לעזור קיבלתי מחשב חדש,והיה מחובר אליו רק סידירום,ובמחשב שלי יש סימון שלו (כאילו הוא קיים...) אבל מתי שחיברתי את הצורב הישן שלי הסימון של הסידירום נעלם!(הצורב בכלל לא הופיעה) בדקתי אלף פעם אבל הכל מחוב,הוצאתי וחיברתי הכל מההתחלה אבל עדיין זה לא עובד! הכבל הגדול של המידע מחובר לסידירום ואחר כך לצורב ואחר כך ללוח אם אני לא יודע מה לעשות כבר שאלתי את כל מי שאני מכיר אולי אתם תוכלו לעזור לי קצת מידע שיכול לעזור: סידירום: LG GCR-8523B בג'מפר עומד על מאסטר הצורב: Aopen CRW2440 בג'מפר עומד על סלייב (אגב יש לו עוד ג'מפר שאני לא יודע מה זה.גם לא כתוב לידו כלום וגם לא בספרון הוראות) מקווה שתעזרו לי אנשים  ת…

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by naoriko,

יש לי מחשב חדש והכל טוב ויפה פירמטתי אותו ואז שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול אז באמצע ההתקנה הוא עושה ריסט או שהוא נותן לי מסך כחול עם שגיאות למה זה ככה????? הדרייבר הוא של Realtek AC97 והכרטיס קול הוא מובנה... בבקשה עזרה!! תודה רבה רבה לכל מי שמגיב!!!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by mastercod,

יש לי סרטון שהוא שוקל 780 ואני רוצה לעלות אותו לאתר אבל הוא רק מעלה עד 300 או 400 אני אוכל אולי להקטין אותו למידה שציינתי או פשוט להביא לי קישור לאתר שמקבל מעל ל780 ככה אני אוכל לעלות אותו

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by Lioriiii,

שלום חברים, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי G-FORCE 5600 FX כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק והוצאתי את הכרטיס והכנסתי אותו מחדש ועדין לא קורה שום דבר על המסך. חיברתי כרטיס מסך אחר והכל עובד, האם כרטיס מסך נשרף? תודרה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by hararim,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. כותרת לא ידעתי איפה לבקש אז עם זה לא קשור לפה אפשר בבקשה להעביר לפורום שמתאים..?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by FC Chelsea,

כל משחק שאני מנסה לשחק המחשב נתקע או עושה ריסט מעצמו. אני כמעט בטוח שהבעיה בדרייברים המעפנים של ATI או שאולי נדפק לי המחשב ? אין לי בעיה של חום בכ. מסך כי החלפתי את הקירור הרגיל בקירור יותר טוב והטמפ' טובה מאוד במשחקים. כרגע אני עם דרייברים גירסה 8.8. הדרייברים בגירסה 7-12 היחידים שלא עשו לי בעיות מבחינת קריסות והכל אבל היו בהם הרבה בעיות של מריחות במשחקים וקווים שהפריעו. יש המלצות אולי לדרייברים יציבים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by alia,

גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.