תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי כ. מסך RADEONX1900XT 512MB וחיברתי את הממיר לחיבור העגול הזה (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל אני יכל להגיד שיוצאים ממנו 2 חוטים שונים: כחול אדום וירוק ואין לי מוסג גם איך לחבר אותם לחיבור של צהוב אדום ולבן) המחשב מזהה את הממיר כTV אבל אני לא יודע איך לעבור למצב בו אני יכל ליראות TV דרך המחשב. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה במשחקים עם רצולוצייה גדולה שאני רואה מסך שחור עם כמה פסים וחשבתי שזה בעיה במשחק. עכשיו החלטתי לעבור בXP לרזולוציה של 1280 על 1024 וקראה לי אותו דבר מסך שחור עם שני פסים. ובזמן האחרון זה קוראה לי גם בתוך כדי הפעלת המחשב(בזמן שמורצים לי הנתונים) לפעמים יש פס ולפעמים זה רק מסך שחור... מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב מחדש , לפני זה הוא זיהה את הUSB . 6 בסך הכל . התקנתי את הכרטיס קול ואת הכרטיס מסך ,הרשת הוא זיהה לבד .הכל ONBOARD . עכשיו אני בא לחבר כל התקן USB אחר ,והוא פשוט לא מזהה אותו לא קופץ לי חלון כלום!. הUSB 2.0 על Enable בביוס . אני פשוט רוצה להתקין את המדפסת שלי HP PSC 1100 . וצריך לחבר את המדפסת עם הכבל USB . למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי כרגע דיסק SATA אחד בלבד שמותקן במחשב ואתמול ניסיתי להוסיף דיסק IDE נוסף ואז הWINDOWS קרס ולא ניתן היה לעלות אותו בשום מצב (אפילו לא ב SAFE MODE) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול "המפורסם" ואז עושה RESET, השאלה האם יש קשר כלשהו בין חיבור דיסיקים שהם לא אותו חיבור (האם הכל אמור לעבוד רגיל או שאיאפשר לחבר דיסקים שונים) למה שקרה או שהWINDOWS נדפק בלי קשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd של HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B אני מכניס בו דיסק dvd וגם דיסק רגיל והוא לא קורא אותם..אני חושב שהוא לא קורא בגלל שעשיתי פירמוט למחשב ואיבדתי את הדיסק של ההתקנה של הצורב (הדיסק שמקבלים עם האריזה של הצורב) בבקשה אם מישהו יכול להביא לי איזה דרייבר או משהו בישביל שהוא יפעל אני אשמח מאד..
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי כונן די וי די של nec ואני יכול לראות בו סרטי xvid כאשר אני רוצה לראות בו סרטי די וי די או סירטי divx שנצרבו על דיסק של די וי די מופיעה לי ההודעה שהדיסק ריק בדקתי במחשבים אחרים והדיסק לא ריק מקווה שתוכלו לעזור
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי MSI K8N Platinum לפני שנה ומאז ה-chipset fan עבד לסרוגין, באזשהו שלב הוא הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את המארז גיליתי שהוא פשוט התנתק. על פניו נראה שהמאוורר מחובר עם 2 פינים שחורים, אין לי מושג איך להוציא אותו ואני לא רוצה לפגוע בשום רכיב אחר, יש לכם הצעות? (קניתי מאוורר אחר ואני רוצה להרכיב אותו במקום). תודה מראש, יובל
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה הזאתי היא הבעיה הכי מוזרה שהייתה לי אי פעם. קיבלתי מדפסת חדשה של לקסמרק התקנתי אותה והכל טוב. הבעיה כאשר מדליקים את המחשב מחדש המסך הראשון של הלוח אם מופיע asus a8n-e ומשם הוא לא זז.. רק כשאני מדליק את המדפסת המחשב ממשיך את הפעולות שהוא עושה ומעלה את וינדוס... בדקתי את זה יותר מכמה פעמים ... למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ..אולי בביוס? ד"א המדפסת היא X5470 לקסמרק.
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי פשוט מסרב להידלק, אם לוחצים על הכפתור שאמור להדליק את המחשב לא קורה כלום (ממש כלום לא אור ולא צפצוף ולא תזוזה של המאווררים) המחשב הוא P2.4 כ"מ GF440 זיכרון 300 ומשהו ספק ג'נרי (וזה כל מה שאני יודע כי אני לא יכול להריץ עליו כלום) מה שרציתי לשאול זה האם יש מצב שהלוח נשרף? לוח שנשרף יכול לגרום לזה שהמחשב פשוט לא יגיב? הדברים שעשיתי כדי לנסות לתקן את זה: פתחתי אותו הוצאתי והחזרתי (כל אחד בנפרד) כ"מ מעבד זכרונות. ניתקתי את החוט שמתחבר מהכפתור ללוח איפה שה POWER נכנס וניסיתי לקצר עם מברג בשביל להפעיל. שלפתי את הכבל חשמל ה 4 גידי שמחובר ללוח וקיצרתי עם סיכה בין כל 2 מגעים (כן אני יודע שזה לא חכם אבל הייתי חייב לבדוק מה קורה ) החזרתי אותו, ועשיתי אותו דבר עם…
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו HD WD 2500KS חיצונית בתוך CASE של חברת שקר כלשהי שנקראת INSIXT. לאחר החיבור וההרכבה המחשב מזהה את ה HD כמו שצריך אבל אני לא רואה אותו תחת MY COMPUTER. ה HD מחובר למחשב דרך USB HUB,חשבתי שיש בעייה עם ה DRIVER אבל נראה שהוא מותקן כמו שצריך תחת ה DEVICE MANAGER. יש למישהו רעיון לפיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עדיין יש לי תבעיה הזאת שאני משחק ואחרי כמה זמן נתקע לי המשחק בכול משחק! בטעות מחקתי ת Minidump שלי מישהו יכול לעלות לי את שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום קניתי כ.מסך לפני זמן מה 8800GT מחו"ל. EVGA השאלה שלי היא האם יש איזה מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתקן לי אותו?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הורדתי את המישחק וזה עכשיו אני בא לוחץ עליו בשביל להתקין אז הוא אומר לי שהוא לא חוקי ביישום win32 מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את המדריך להמהרת המעבד, אבל לא מצאתי את ה-CPC, וחלק מהדברים שאמרו לא מצאתי למשל Shutdown Temperature ולא מצאתי את CPU Thermal Trottling אבל במקום שתיהם מצאתי משהו כזה לא בדיוק זוכר: "CPU Smart Temperature".. הלוח אם שלי הוא: MSI 915PL NEO-F DDR 1G LAN מישהו יכול לעזור לי? כי לפי מה שהבנתי מהמדריך הוא מאוד עוזר למהירות המעבד..[br]פורסם בתאריך: 6.04.2007 בשעה 16:04:35 אופס לא ראיתי שיש פורום לאוברקלוקינג אפשר להעביר בבקשה? מצטער לא שמתי לב
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה שהוא מגיע לשלב של הצגת הלוגו, הוא מפעיל מחדש את המחשב, ואין אפשרות להגיע לווינדוס. הבעייה אחרי פירמוט, הדיסק של הווינדוס מקורי ועובד על מחשב אחר. מה עושים? :-\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לפתוח קובץ כזה אני לא מוצא שום תוכנה שפותחת תקובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור game port עכשיו רציתי לשאול אם יש איזה משהו שאני יכול להלביש עליו ואז לחבר את זה ל usb ??? (שחכתי איך קוראים למשהו הזה ) למשל יש לי עכבר אופטי של microsoft והחיבור המקורי שלו זה usb אז קיבלתי איתו כזה דבר שאני מלביש ואז אני יכול לחבר ל ps2 נ.ב וגם רציתי לשאול כמה זה עולה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אחי הקטן העביר את המחשב מהמסדרון לחדר שלו, בלי שום ציוד היקפי כי בחדר היה לו ציוד היקפי נוסף. כשהוא חיבר את המחשב למסך שהיה בחדר שלו, המסך לא הגיב ולא הראה שום סיגנל (מצד שני הוא לא הראה הודעת חוסר סיגנל או משהו בסגנון) בפעם האחרונה שבדקנו את אותו מסך (לפני חודשיים בערך) הוא היה בסדר גמור בכל מקרה הוא העביר את המסך שהיה במסדרון והמסך הגיב עד הודעת הפתיחה של ווינדוס. הוא הראה סיגנל עד מסך הטעינה של ווינדוס (xp), כולל, ולאחר מכן לא הראה כלום (אבל כמו עם המסך הקודם, לא הראה הודעת חוסר סיגנל). ניסיתי להעלות אותו בsafe mode והוא אכן עלה והראה הכל בלי שום בעיה, אבל מכאן אין לי מושג מה לעשות. אחרי הנסיון הזה שוב עשיתי לו ריסטרט וניסיתי להעלות את הווינדוס רגיל. וקיבלתי אותה תוצאה…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחק כלשהו הוא מתכבה תוך 15-20 דקות וכנ"ל כשאני מסתכל משהו דרך האינטרנט. ראיתי פה עוד אנשים שזה קרה להם ובדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המחשב והיא 60+. למי יש מושג למה זה קורה? יכול להיות שזה בגלל שהספק שלי לא מספיק טוב או משהו כזה? או שצריך לקנות עוד מאווררים?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג פנטיום 1 233 עם 64 מגה זיכרון שמריץ Windows 98 מצויין. העיניין הוא שרצו לזרוק את המחשב הזה לזבל ואני שיפצתי אותו, והוא הגיע אליי מפורק. איך מחברים את הכונן פלופי, את הכונן תקליטורים ואת ההרד דיסק אם יש לי 2 כבלי נתונים אפורים, כשבכל כבל יש 2 יציאות? האם יש סדר מסויים לחיבור החומרה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-