עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו לטלוויזיה דרך S-Video ואז דרך אחת משלוש הבננות (אדום-צהוב-לבן). הבעיה היא שהכל מחובר היטב, בדרייבר יש לי אפשרות לכוון את הnview לclone ועוד מספר אפשרויות אך אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי להחליף כבלים, ניסיתי לשנות, לא עוזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by dvirs12,

מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by orenmj23,

שלום רב, היום נשרף לי מסך CRT ישן והלכתי לקנות מסך LCD של סמסונג, מדובר במסך הבא: Samsung 931BF לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והכל עובד בסדר, אבל יש לי בעיה קשה בצפייה במסך הוא פשוט בוהק מידי וזה מפריע לעין במיוחד שהעבודה העיקרית שלי מול המחשב היא תוכנות ניהול חשבונות ולא צפייה בסרטים או משחק. אשמח לדעת אם ניתן לשנות את ההגדרות בצורה שתתקן את הבעיה, או שממומלץ להחליף את המסך, ראיתי בתגובות באתר זאפ שישנם עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והוא עושה לי בעיות ריסטים מוזרות.... המחשב עכשיו בתיקון והם אומרים שהבעיה הייתה ראם ושהם החליפו..... לפני שמסרתי את המחשב שמרתי את הדאמפים... ואני צריך שמישהו שמבין יבדוק לי את זה (לא להגיד לי באיזה קבצים הבעיה זה גם אני יודע...) ב-99% לדעתי זה בעיית חומרה... ואני חייב את זה עד מחר בבוקר כדי שאני אדע מה לומר להם.... המפרט של המחשב: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. Dumps: http://rapidshare.de/files/34419084/Mini092406-17.zip תודה ג'וני.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by neilgr,

המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by מכבי חיפה,

אין לי קול במחשב פרמטי לא עזר לא יודע מה לעשות ??? למישהו יש מושג מה הבעיה ? נסיתי למחוק להתקין את AC 97 גם לא עזר

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by termal,

שמעו יש לי בעיה דיי מוזרה ואני כמעט שאני יודע מה הבעיה- לוח אם. אבל... אני רוצה לשמוע דעות.. יש לי לוח אם ASROCK V-STA המחשב עבד במשך מלא זמן בלי בעיות, עד שבא יום והוא קפא עשיתי ריסטרט והוא פשוט נתקע מסך שחור ואין שום צפצוף. לקחתי מעבד מהמחשב שלי ושמתי אותו שם גם לא עובד הוצאתי זכרון לא עושה שום צפצוף(זה אמור לעשות 3 צפצופים ארוכים עם יש בעיה בזכרון והוא לא עושה את זה) החלפתי כרטיס מסך מכל הסוגים PCI (כה כה PCI הישן לבדוק) גם AGP (הוא תומך PCI EXPRESS ו AGP). עשיתי ריסטרט לBIOS ולא עובד.. עזבתי את המחשב לכמה ימים והדלקתי אותו והוא התחיל לעבוד... משום מה... ואחרי יומיים שעובד בסדר הוא פשוט לא נדלק יום למחרת אותו הדבר ועכשיו אני ככה בלי צפצופים ומסך שחור... אל תגי…

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by kobi3211,

שלום יש לי בעיה עם המחשב נישא ברגע שהוא עולה לווינדוס איך שהוא עובר את המסך הראשוני (שהוא טוען את עצמו הקווים שעוברים) עוד לפני שמגיע לווינדוס הוא עושה ריסט לעצמו ומגיע לתפריט אתחול אי אפשר להיכנס למצב בטוח אי אפשר לעשות שחזור מערכת אפילו "הפעם האחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך" אי אפשר לעשות מה אני עושהההההההה? לפני שאני מפרמט נ.ב זה מחשב עם בעיה בבטריה אז הוא פועל רק עם חיבור לחשמל אם זה משנה משהו תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by itzik_tab,

שלום. ברשותי מחשב INTEL D עם לוח אם משולב MSI. הכל היה טוב ויפה עד שמצאתי מחשב ברחוב, ולאחר שפירקתי אותו לחלקים,הרכבתי את הDVD שלו על המחשב שלי. לקחתי אחד מן החיבורים של הכבל נתונים וחיברתי וכנ"ל לגבי הכבל מתח. יש לציין שיש מצב שהחוט נתונים טיפה התעקם... (אולי !!!) בכל מקרה -לאחר שהפעלתי את המחשב - הביוס התחיל לעלות ומשם הוא נתקע למשך משהו כמו דקה , ואז הוא מציג שגיאה שהוא לא מוצא שום כונן.(לא שום כונן קשיח) פירקתי את הכונן DVD והחזרתי את המחשב בחזרה למה שהיה אמור להיות לקדמותו. המחשב בהתחלה-כמה פעמים לא עבד -וכשהוא עלוה- הוא הציג לי אותה שגיאה -שום כונן לא נמצא. בבקשה-אנא -מה אני יכול לעשות , ומדוע נגרמה הבעיה ? הערה: לפני ששמתי את הDVD, לא היה במחשב מעולם שום כונן DVD\C…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by RGod,

מדליק את המחשב אחרי איזה 10 15 שעה נכבה המסך נכנס כאילו למצב STAND BY ולא נידלק . עושה ריסטרת לא עוזר אחרי שאני מכבה אותו לאיזה 10 דקות הוא נדלק והכל בסדר . ניסיתי שני כרטיסי מסך אותו דבר 9500 PRO ו 440 MX . מה הבעיה ? לפי דעתי אולי הספק או המסך .

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  13. אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by leech,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי blue screen , הלכתי לתוכנה של ניתוח קבצי minidump וגיליתי שהבעיה היא בקובץ ipnat.sys הלכתי ל google לראות אם אני אוכל למצוא מידע על הקובץ אבל לא מצאתי משהו רלוונטי שיכול לעזור לי עם הבעיה שלי. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה עם הקובץ.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Tonic,

שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל: A64 3000+ CH epox 8kda3j 512 ddr ram adata pc3200 GF6800NU ELSA Raidmax Scorpio 868+420W ATP3 והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..) עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן? כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר? אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  17. זה קצת דחוף. לפני כמה ימים שמרתי על דיסקט מסמכים חשובים של סבא שלי כי פירמטתי את המחשב שלו. עכשיו אני מכניס את הדיסקט וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא אומר שהוא לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו. אז כמובן שאני לא רוצה לאתחל כי הכל ימחק. מה אני יכול לעשות כדי לסדר? (זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי) מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? ואם אני אשים אותו נגיד במחשב שלי או אחר זה יפעל? בכל מקרה אם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו כתבו פה.. חשוב לציין שהדיסקט פעל בסדר כששמרתי את המסמכים וגם חשוב לציין שהוא לא היה חדש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. Started by roih3,

יש לי בעיה בצורב שלי הוא מתחיל לצרוב ואחרי כמה שניות הצריבה נהרסת. יש לי צורב LG.ולא נראה לי שיש לי בעיה בצורב אלא בעית חומרה. לפני שבוע הצורב עבד מעולה. מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו. תודה

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  19. יש לי רק כונן C-(200gb) אני רוצה לחלק אותו ל2 ולעשות שבכונן C יהיה 10 ג'יגה ו ב D (החדש) 190 ג'יגה אני רוצה לעשות את זה ללא התקנה חדשה של הווינדוס..אני יודע שאפשר לעשות אבל שחכתי איך.. בבקשה תעזרו זה דחוף

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by emule2,

אז ככה לפתע שמתי לב שהצורב שלי שהוא דיי חדש לא קורא דיסקים של DVD יותר רק דיסקים של CD רגילים למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. מחשב של חבר התחיל לפעול מאוד לאט מבחינה גראפית לדוגמא כשמזיזים חלון זה זז בצורה לא נורמלית. לא חלק כמו שזה היה אתמול. הורדתי GPUZ ושם זה מראה את השעונים על 0 MHZ כמו שאתם רואים בתמונה: בכל מקרה גם משחקים פועלים חצי כן ולא, ז"א שהרוזלוציה לא ניתנת לשינוי אך הוא פועל חלק כמו מקודם. התקנתי מספר דרייברים ניסיתי גם ישנים יותר אך שום דבר לא פעל, גם דרייברים חדשים ללוח לא פתרו את הבעיה. הכרטיס קיים באותו מחשב הרבה זמן. אך אתמול בזמן משחק מסויים המחשב נתקע ואחרי הריסטרט המחשב שוב נתקע, החבר עשה ריסטרט שוב ומאז זה ככה. הכרטיס הוא של LEADTEK 8500GT. ואחרי גיגול ראיתי שזה דיי נפוץ ב8500 אך לא ראיתי שום פיתרון. האם למישהו יש מושג כיצד לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. טוב אז הבעיה הזאתי היא הבעיה הכי מוזרה שהייתה לי אי פעם. קיבלתי מדפסת חדשה של לקסמרק התקנתי אותה והכל טוב. הבעיה כאשר מדליקים את המחשב מחדש המסך הראשון של הלוח אם מופיע asus a8n-e ומשם הוא לא זז.. רק כשאני מדליק את המדפסת המחשב ממשיך את הפעולות שהוא עושה ומעלה את וינדוס... בדקתי את זה יותר מכמה פעמים ... למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ..אולי בביוס? ד"א המדפסת היא X5470 לקסמרק.

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by Cyron,

זה פעם שניה שאני נתקל בעיות עם מסכים כחולים,, הפעם מדובר במחשב השני בבית. במחשב הקודם התקלה נפתרה ע"י החלפת לוח + כ.מסך, אני מקווה שהפעם זה לא זה... :-\ בינתיים בעזרת הסטיקי עברתי על הבעיות הנפוצות, זה לא קבלים, ביצעתי פורמט ועידכנתי לדרייברים המעודכנים ביותר וכמו כן ביצעתי בדיקת זכרון עם התוכנה שמסופקת באתר של Microsoft צירפתי את קבצי ה-Minidump שהופיעו לאחר הפירמוט, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by blackbimer,

האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?

25. לאחר שחיפשתי כאן בפורום פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי וגם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול פה אבל בכל זאת הבעיה שלי היא כזאת כשאר אני מדליק את המחשב הכל עובד מעולה כאשר אני משחק הכל עובד מעולה אין לי וירוסים ובטח שלא מרגלים בודק כל הזמן המחשב נתקע בזמן הדלקת האינטרנט בעזרת חיגן אני נמצא אצל חברת בזק ואינטרנט זהב התקיעות נמשכות משהוא בסגנון 5 דקות רצופות שאין אפשרות לעשות כלום מה יכולה להיות הבעיה השמח לתשובה טובה בהקדם בתודה תומר

• 3 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים