תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני משהו כמו חודש קניתי כרטיס חדש GEFORCE 6600 כשאני משחק באיזה שהוא משחק(כמעט כל משחק) כל כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים הוא ממשיך אחריי 10 שניות, ולפעמים הוא נשאר תקוע, ואז כשאני עושה CTRL+ALT+DEL המחשב עושה לעצמו ריסט אוטומטי, גם היה לי מקרה שהמשחק נתקע, ואז המסך התכבה (לא בדיוק התכבה, אלא האור הבהב - כלומר הווינדווס כאילו לא "שידר" לו שום דבר) אני בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי: בכרטיס מסך הקודם לא היה לי את זה נתקלתי בעוד בעיות במשחקים פרט לבעייה הזאת אחריי שהמחשב עשה לעצמו ריסט, היה כתוב את החלון הזה עם ה"אל תשלח" ו"שלח דו"ח שגיאות" ומלמעלה היה כתוב Microsoft Windows. עשיתי "שלח דו"ח שגיאות" וזה הביא אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=b1e0f65d-8746-…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר שלי פירמט אתמול את המחשב שלו ואין לו אין את הדיסק של הדרייברים שהוא קיבל עם קניית המחשב. הכרטיס קול שלו הוא on board אז רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לחבר שלי מפורום אחר יש בעיה...אף אחד לא ממש הצליח לעזור לו אז אני מקווה שאתם תוכלו... הנה מה שהוא רשם: "אהלן... לפני כמה ימים שלפתי את הכרטיס מסך שלי (GeForce 2 MX 400) מהמקום שלו בלוח האם... והחזרתי. הכל עבד חלק, התצוגה בסדר..עד שבאתי לשחק במשחק ואז לא רואים טוב.. פרינט סקרין: http://img.photobucket.com/albums/v390/Exit/1489150614971492.jpg עכשיו חשוב לציין שמופיעה תצוגה כזאת רק כאשר אני נכנס למשחקים ... בשולחן עבודה אין את התקלה הזו." מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? מקווה שתוכלו לעזור לו...
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע וקופא ורק ריסטרט עוזר לא משנה מה אני עושה, אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש וזה פשוט קופא באמצע. מה עושים?? חשוב לזכור פנטיום 3 450 מה"ץ 256 זיכרון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד במצב מונו (רק רמקול אחד פועל) בדקתי את הרמקולים על הMP3 אז שניהם עובדים ועל המחשב רק רמקול אחד ואז גיליתי שזה מצב מונו שיחקתי עם הבננה אבל זה עדיין לא עובד אני ישמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ויסטה מסך כחול פעם ביום זה קורה לרוב כשטורנט ואמיול עובדים . בבקשה עזרה בdmp http://www.file2host.com/220954
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני קיבלתי לאחרונה את ה raidmax volcano 630W בטעות השארתי את הבורר על 110 וולט וקיצרתי את הספק. שאלתי האם הנזק הוא לוקלי כלומר מעבדת מחשבים יכולה לתקן את זה או שהלך ואני צריך להזמין עוד אחד? אישית אני משער שעם כל כך הרבה מערכות אל כשל זה מסתכם באיזה קבל מסכן שצריך להחליף או משהו כזה אבל האם מעבדות מחשבים בארץ עושות דברים כאלו או יותר נכון יכולות לעשות דברים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי רשת מחוברת לראוטר עם 3 מחשבים, 2 WIN XP ואחד WINDOWS VISTA. בעבר היה ניתן לשתף קבצים בין כל המחשבים וכמו כן להשתמש במדפסת. נכון לעכשיו, שני מחשבי ה-XP לא "רואים" את מחשב הויסטה ברשת. אך מחשב הויסטה יכול לראות את הקבצים המשותפים בשני מחשבי ה-XP, אך אינו יכול לשתף קבצים. (אין את הטאב של SHARING במאפיינים של תיקיות / קבצים. ניסיתי לשים על ON את PUBLIC SHARING FOLDERS אך קיבלתי הודעת שגיאה: "the rpc server is unavailable" זהו בערך,מחכה לתשובה תודה !
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
Splinter Cell: Double Agent עושה בעיות רציניות עם הכ. מסך הזה, המשחק עולה אבל הכל מעוות באופן כבד. האם למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף cd ואין חיבורים יש את החיבור הזה שמפוצל ל2 שאפשר להכניס בשתי סידירום אבל יש לי רק 1 אני יכול לקנות ולחבר בשתיהם ? ואיך ? תודהה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית. ועוד דבר אני לא יודע אם זה קשור. עד היום בצהריים משחקים עבדו לי והכל טוב, מה שקורה עכשיו זה ברגע שאני פותח משחק המחשב נדלק מחדש =/ מישהו יכול לחשוב על סיבה? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי נייד של LG DUAL CORE נראה לי מוגזם שבעת עבודה עם EXPLORER ן WINAMP המחשב מגיע לחום הנל: Field Value Sensor Properties Sensor Type HDD Temperatures CPU 75 °C (167 °F) CPU #1 / Core #1 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #2 77 °C (171 °F) FUJITSU MHV2080BH [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 0.95 V כאשר המחשב לא עושה כלום הוא עומד על חום של בערך 65 בכול הפרמטרים! מה דעתכם בנושא חברים?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שימו לב לתמונה הבאה: 2 דברים: -צד ימין temp3 יש ציור של אש .. הטמפ' גבוה מדי.. למ הוהא מתייחס לכ.מסך? כי ממש לא נראה לי..יש מצב התוכנה מזייפת? 2. צד שמאל בנוגע למאוורים הוא רושם שמאוור 2 לא עובד בכלל.. מה עושים? של מה המאורר הזה? (מעבד מארז כ.מסך?)
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לילה לפני כל המארז והכבר ליזר היבהבו (האורות) ולא הצלחתי להפעיל את המחשב סגרתי אותו ולמחרת הוא בכלל לא נדלק... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחנות זיכורונות CROAISR C6400 PRO ...(שהם 2 סטיקים של 1 גיגה כ"א) והם נדפקו לי עכשיו בדיקה ב-MEMTEST העלתה כמות נכבדה של ERRORים.. הבאתי לחנות את הזכרונות והם אמרו שצריך לשלוח את הזכרונות חול להחלפה וזה ייקח 21 ימי עסקים קרי יותר מ-4 שבועות !!!! האם זה הגיוני ?? האם זה נוגד את חוק הצרכנות ??
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש רעש כאילו משהו קורס בפנים ואז נתקע אני עושה ריסטרט למחשב ואז כעבור עוד שעתיים שוב אותו דבר מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני חושב שזה זה... אין לי מושג למה זה קורה אני מפעיל סתם משחק מסויים וואלה עובד לי הכל סבבה ופיתאום אייכשהו אחרי כמה זמן המשחק (לא רק אחד ספציפי) נתקע, המסך רושם לי "נו סינגל" ומראה מסך כבוי ולא אסקייפ ולא קונטרול +אלט + דליט.... לא מגיב... רק אחרי שאני עושה ריסט המחשב עובד הכל טוב ויפה... מה זהב יכול להיות או איך אני יכול לזהות את הבעיה הזאתי? תודה מראש לכל העוזרים בנושא
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום, כמו שרואים בקובץ, ה core שלי מאד מתחמם, ראיתי גם שהוא שייך לכ.גרפי מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה ועד כמה זה מסוכן ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-