עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. וניסיתי נורטון אנטיוירוס ואיידי אוואר וספי סוויפר והם לא העיפו אותו.....

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  2. חיברתי את הטלוויזיה ואת המסך של המחשב למחשב. אני רואה והכל טוב. מתי שאני נכנס למדיה פלייר אני רואה את המדיה פלייר והכל טוב בטלוויזיה אבל שאני מפעיל סרט אני רואה אותו במסך אבל בטלוויזיה אין תמונה.. אני רואה רק את המדיה פלייר וריבוע שהסרט אמור להופיע בו שחור.(בטלוויזיה) בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס מסך CLONE THE SAME. ויש לי GEFORCE 7300GT

3. Started by shulas,

ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by TvrSpeed12,

התקנתי עכשיו HD WD 2500KS חיצונית בתוך CASE של חברת שקר כלשהי שנקראת INSIXT. לאחר החיבור וההרכבה המחשב מזהה את ה HD כמו שצריך אבל אני לא רואה אותו תחת MY COMPUTER. ה HD מחובר למחשב דרך USB HUB,חשבתי שיש בעייה עם ה DRIVER אבל נראה שהוא מותקן כמו שצריך תחת ה DEVICE MANAGER. יש למישהו רעיון לפיתרון ?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by dark_zero,

לחבר שלי יש בעיה נירא לי המחשב שלו לא מזהה את הכרטיס מסך נירא יש לו SIS איך הוא בודק איזה כרטיס יש לו?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. המחשב נכבה בכל פעם שאני מכניס דיסק ריק\לא ריק לצורב CD... לפעמים זה באמצע צריבה ולפעמים לקראת הסוף... הבעיה קשורה 100 אחוז לצורב..., הצורב CD מחובר על אותו כבל IDE עם צורב DVD, הכל מוגדר כמו שצריך.. מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. Started by punk119,

אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. Started by netanel1234,

שלום, לאחי היה מותקן ויסטה והוא רצה XP אז פירמטתי לו לXP ואז אחרי הפירמוט יש את הסמל של הטעינה אבל אחרי זה יש מסך שחור כאילו הWINDOWS לא עולה! מה הבעיה? תודה! **עריכה** זה בסדר זה הסתדר!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by MTA,

http://img260.echo.cx/img260/8708/untitled12ds1.jpg http://img260.echo.cx/img260/4395/untitled29fi.jpg רואים אצלי את המסך ככה, וגם זה לא מביא לי לשנות את המאפיינים. מישו יכול לעזור בבקשה? וזה לא מביא לי לעדכן את הכרטיס מסך. http://img260.echo.cx/img260/6694/38vr.jpg ואל תגידו לי למחוק את הדריבר הישן ולהתקין את החדש כי אין לי בכלל דריבר. יש לכם אולי מושג מה לעשות? תודה מראש לעוזרים עריכה: הנה תמונה שאולי תעזור אני יודע שצריך ללחוץ על החלון אבל כשאני לוחץ על החלון זה פותח לי חלון שצריך לעשות בו YES אבל כשאני עושה YES המחשב מתחיל לחשוב כאילו שזה עומד לפתוח חלון אבל בסוף זה לא עושה כלום.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by arake,

יש לי צורב חדש כאילו כמה חודשים ושאני צורב דיסקים הם קופצים אני לא יודע למה זה לא רק שיר אחד וזה לא רק פעם אחת מה לעשות?? יש אחריות לזה או מה ?? זה הדיסקים? ובדקתי זה קשור למהירות צריבה כי הורדתי את זה עד הסוף

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by JJSTAR,

Sorry for the English - but I' work in English - I know there must be ::someone:: out there who can help. At wit's end here with no where to turn. Here's what happened. I got a birthday present - of a new pc. Someone put it together with new parts - - very nice. Except I can't record. And recording is THE most important thing for me right now. I just got a new PC with a Foxconn MB - Realtek integrated audio. Downloaded the latest drivers from Realtek - power up and no go. Sound is coming out but nothing is going in. Of course went into master volume controls - checked there - everything is ok. Same in Device Mgr. Tried recording from line-in and CD in Audacity - silenc…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. Started by Levcog,

אני מקבל הודעת שגיאה irql_not_less_or_equal בזמן שאני מתקין את הוינדוס... אני חייב לציין שזה מחשב חדש, ואני כמעט בטוח שלא התקינו עליו וינדוס בעבר. תמונה של השגיאה: http://img243.imageshack.us/img243/8893/img0075ph1.jpg הרצתי גם Memtest והינה התוצאות: http://img525.imageshack.us/img525/5601/img0077bi4.jpg *הרצתי את הMemtest במשך 10 שעות! בהתחלה חשבתי שזו בעיה בדיסק של הוינדוס שאיתו אני מתקין...אבל החלפתי דיסק אחר וגם בו עולה השגיאה הזו. מה אני יכול לעשות ? מפרט: Q6600+Arctic Freezer Pro 7 Abit IP35-E OCZ 2GB RAM WD 320GB Enermax 5001+Silenex

14. יש לי motorola e398 והכרטיס זיכרון שלה הוא מסוג transflash. עכשיו....כרה משהו והכרטיס ננעל או משהו ואני לא יכול לכתוב או למחוק ממנו דברים רק לקרוא ממנו.... שאני מנסה לבצע איתחול או פירמוט דרך וינדוס הוא רושם שלוינדוס לא הייתה אפשרות להשלים את התהליך... ניסיתי את זה על כמה מחשבים אפילו וזה לא עובד בכולם אותו בעיה.... בבקשה שמישהו יעזור!!!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. ההרדיסקים שלי הם SATA שניהם 120 GB ולפי מה שאני יודע הSATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA ומשומה זה לא מוכיח את עצמו ההרדיסק הקודם שהיה לי היה עובד הרבה הרבה יותר מהיר והוא היה בטכנולוגיית ה-ATA. עוד בעיה שכבר הרבה מאוד זמן מתרידה אותי זה כיבוי המחשב ניסיתי הכל התייעצתי עם הרבה אנשים ואף אחד לא הצליח לעזור לי! ניסיתי לעדכן את הביוס ולא עזר תוכלו להסתכל על הפרוט שלי אולי זה קשור ללוח או משהו...אני משוט חייב כבר להפטר מהבעיה הזאת חייב... :s05:

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by assaf990,

לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון

18. Started by Kill4food,

היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by azsxdc,

שלום, יש לי שני מחשבים נייחים ישנים (כל אחד מעל 10 שנים). לצערי הם כבר לא עובדים - לא נדלקים . המפרט של המחשב "החזק" מצורף בקובץ, למחשב השני החלש יותר אין לי מפרט. האם כדאי לתת/למכור את המחשב/ים ולקנות אחד חדש או לתקן את הישן? המחשב החדש/מחודש יצטרך להתמודד יותר מרק סרטים ועבודה על Office תודה

20. שלום לכולם. הזמנתי מחשב חדש לפי מפרט שהכנתי בעזרתכם, אני מקווה כי המחשב יהיה מוכן בסוף השבוע. שאלתי היא : כיצד אפשר לבדוק בדיוק את סוג החומרה כולל יצרן דגם מסויים וכו' לגבי כל רכיבי המחשב, לדוגמא : שיזהה כי מדובר בכרטיס מסך LEADTEC דגם 7600GTO2 וכו' וכך לגבי שאר החומרה ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. שלום לכולם היום הורדתי תוכנות נגד סוסים טוראינים ותכונות ריגול השמות שלהם SPYBOT SERACH AND DESTROY וTROJAN REMOVER הרצתי את התוכנות הם מצאו משהו לאחר מכן הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות לפעמים המחשב באינטרנט נקתע לכמה שניות ואחר כך חוזר דבר שלא היה קורה אף פעם ובמשחקים גם התחילו להיות איטיים מאוד למשל במשחק פרו אבלושיין 5 אם שחקן בועט אז אחריי שהוא בעט כבר את הכדור אז שומעים את הרעש של הבעיטה ועוד כל מיני תקיעות שאני מנסה להתקין תוכנות ומשחקים אז המחשב כזה קופא ואם אני עושה CNTRL ALT DELETE אז הוא משתחרר מישהו יודע מה הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים וחג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. שלום לכם. יש לי בעייה במחשב שאני לא מבין אותה. אז ככה יש לי win xp מעבד שלי הוא: 2800mhz וזיכרון 512ddr עד כאן המפרט של המחשב שלי. 1. יש לי במחשב שתי דפדפנים אחד firefox שהתקנתי לאחרונה, והשני הוא explorer שבא עם המערכת ההפעלה. תראו אני מאוד מרוצה מהדפדפן החדש firefox , אבל יש דברים שאני לא מבין. אז ככה שאני לוחץ ctrl alt delete, נפתח לי החלון שמראה לי את התהליכים שעובדים על המחשב , וגם את הביצועים. השאלה שלי היא כזאת: שאני פותח את התהליכים אני רואה שה- explorer פועל ברקע תמיד גם שהוא לא פתוח , ומה שהוא צורך שאפילו שהוא לא פתוח זה 22,504kb. וברגע שאני פותח את ה- explorer משולחן העבודה, ואז נכנס שוב לתהליכים אני רואה שמה שיש לי עכשיו שתי תהליכים של explorer. אחד זה הרגיל ש…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  23. הנורה שלי נשרפה נראה לי.... או שהחיבורים לא טובים.... והכפתור Reset לא עובד מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by tazmnia,

מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by moonjib,

מצורפות תמונה של המסך הכחול. מה פשר הדבר? זו כבר פעם שנייה (את הפעם הראשונה לא צילמתי). עוד דבר, לפעמים יש כמו נקישות ב-hd , שתיים כשהמערכת מופעלת! אבל ב-speed fan הכל טוב. (תמונה מצורפת). עריכה: גיביתי לפני שעה את כל הדברים החשובים על דיסקים (שירים, תמונות, משחקים ו-stuff) כדי להיות מוכן לכל תקלה. ד"א אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד לגיבויים (כבר נמאס לחלק 20 ומשהו ג'יגה על דיסקים של 4.7 g"b . מאוד מתיש.) ותיכננתי על ה-maxtor one touch (למרות שהוא נורא יקר). יש מוצר אחר לגיבוי שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים