עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם! יש לי בעיה בהוספת דיסק קשיח שקניתי היום.. :-[ הוא בנפח 250GB 16MB BUFFER תוצרת WD. על גבי הלוח אם שלי יש 4 סלוטים לחיבור SATA (שניים לבנים,שניים כחולים).בכל קומבינציה שלא חיברתי וניסתי הכל הכונן החדש לא ממש מזוהה בהצלחה בווינדוס.ז"א בביוס הוא מופיע לי,כשווינדוס עולה אני מקבל הודעה שהחומרה החדשה הותקנה בהצלחה אך כאשר אני נכנס למחשב שלי אני רואה שם רק את הכונן הקשיח הישן שלי(שמחולק לC,D,E) בנפח 120GB.אני לא ממש קולט מה לא בסדר פה ומה הבעיה למרות שאני די מתמצא במחשבים. אשמח והודה לכל הבאים לעזרה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by mtfl,

התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by Sp_RuS,

המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את כונן הדיסקטים... :s05: יש מצב שלא חיברתי אותו נכון.. או שצריך לשנות משו בביוס... מישו אולי יכול להציע פתרון? או להסביר מה צריךלשנות בביוס? או להסביר או איך לחבר נכון את הכונן ללוח אם... או כל פתרון אחר.. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by mushi,

מה קורה חברה יש לי מחשב P3 סלרון 600 יש בו הרדיסק חדש, זה מחשב של עסק. אני רוצה להעביר את ההרדיסק למחשב קצת יותר חדש.. P4 2GB. עכשיו על ההרדיסק כבר מותקנת מערכת הפעלה XP ויש כל מיני תוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה הזאת... הבעיה היא שמתי שאני מכניס את ההרדיסק למחשב היותר חדש הוויינדוס לא עולה הוא מריץ את הבדיקה של ה RAM ואז עובר למסך כחול... יכול להיות שזאת בעיה של הדרות ביוס שונה??? מה אני יכול לעשות עם בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה???? תודה..צחי.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. אני משתמש במקאפי די הרבה זמן ובזמן האחרון אני לא יכול להיכנס לINTERNET applications של הפיירוול שרק שמה אני יכול לשנות ולראות איזה תוכניות יכולות לצאת לאינטרנט ועכשיו חסמתי בטעות תוכנה ואני לא יכול לשנות את זה אם מישהו קרה לו אותו דבר או שיודע מה צריך לעשות או למה זה קורה תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by bennnn,

המאוורר של המעבד שלי השתגע מרעיש מאוד על 5500 rpm ניקיתי את הצלעות יסודי וגם העברתי פן של שיער עד אתמול הכל היה בסדר אני יודע שחם אבל אמרו לי שאפשר להגדיר איזה משהו בביוס? יש לי לוח אם אסוס pap 800 se הטמפ נשארה בסדר -52-49 מעלות יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט אודה לעוזרים ואז ענו לי לבטלאת ה smart fun ונכנסתי רק מה שראיתי q-fan ואפשר לנטרל אותו הוא כרגע מנוטרל ואז אם אני מפעיל יש כזה אפשריות 12\16 14\16 משהו כזה מזה זה אומר? ואיך אפשר להוריד את מהירות הסיבובים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by Extaza,

אני לא מצליח להתקין ראוטר של DLINK מי שיכול לבוא אלי לאייסיקיו בבקשה, 2228030 תודה יום טוב

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by Imtheman,

לילה טוב . בעיה מרגיזה לי אליכם , כשאני משחק (וורקראפט 3 ) כל איזה 10 שניות המשחק נתקע ל איזה חצי דקה ואז ממשיך לעוד איזה 10 שניות בהחלט מ ש ג ע ! ושמתי לב למשהוא מוזר על כרטיס המסך לפניכם התמונות אתם חושבים שזו הבעיה ? ? ? איך דבר כזה ניגרם ?? כמה זמן האחריות על הכרטיס הזה ? GEFORCE 5200 מיותר לציין שבדקתי וירוסים ורוגלות ושהפסקתי כל תהליך מיותר שרץ . [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  9. אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. Started by beatmachine,

אז ככה בא לNERO מתחיל את התהליך... AUDIO CD בלה בלה... מתכונן לצרוב לוחץ על BURN אחרי כמה שניות בדיוק כשאמורה להתחיל פעולת הצריבה המחשב נכבה כאילו שצורב עושה קצר או משהו... עכשיו הלכתי וניסיתי לצרוב סתם דיסק DATA - צורב בלי בעיה ובלי שום כיבוי אוטומטי... חשבתי אולי הבעיה בNERO - ניסיתי תוכנה אחרת - אותו דבר!!! :'( השאלה היא מה זה הדבר הזה?!?! ??? למה זה עושה את הבעיה בצריבה של דווקא AUDIO CD? עזרה/עצות/דעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by MiRROR,

שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים, הראשון פורמט והותקן עליו WINXP PRO 20 השני נשאר כמו שהוא, אכ כשניגשתי לדיסק השני הצלחתי לקרוא ממנו פעם אחת ולאחר מכן כל פניה שלי אליו המחשב נתקע, חושב, ולאחר מכן המחשב מציע לפרמט את הכונן. מה ניתן לעשות הכונן מכיל מידע חשוב. מבקש עזרה איך להציל את הספינה לפני שהיא טובעת.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by kip,

אהלן, מבקש עזרתכם, כשאני רואה ווידאו במחשב, ב DIVX, הסאונד יוצא מסנכרון, אם אני עוצר ומפעיל שוב (מאותה הנקודה) הכל מסונכרן, עד הפעם הבאה.... נראה כאילו כל המחשב מאיט מדי פעם... המחשב חדש ( AMD 64, 1 ג'יגה RAM, 6600U, לוח של אלבטרון ... לא מחובר לאינטרנט עדיין... אני משתמש בנגן MV2 תודה...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. Started by inbar86,

היי לכם. יש לי בעיה "קלה". יש לי במשרד מחשב בלי כוננים, בכלל. בפעם האחרונה שפירמטנו אותו הייתי צריכה לפרק כונן דיסקים ממחשב אחר, לפתוח את המחשב חסר הכוננים ולחבר לו את הכונן, וכך לפרמט. יש לי כונן שמתחבר עם USB, אך המחשב אינו מזהה USB [מערכת הפעלה win2k], ואי אפשר להתקין לו שום דרייברים. יש סיכוי שמישהו ניטרל את חיבור הUSB, ולכן זה לא מזוהה אוטומטית, אני יודעת שיש אפשרות להפוך את הdisable הזה לenable, וזה אמור להיות איפשהו - ברג'יסטרי [כמעט בטוחה שזה שם, אני יודעת איך להפוך את זה לdisable אבל לא לenable], בcomputer management, אולי בadministrative tools? למישהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הUSB למחשב האומלל כדי שנוכל לחבר אותו לרשת [חסר כרטיס רשת, כרטיס מסך.. כואב לי עלי…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.

15. Started by moonjib,

מצורפות תמונה של המסך הכחול. מה פשר הדבר? זו כבר פעם שנייה (את הפעם הראשונה לא צילמתי). עוד דבר, לפעמים יש כמו נקישות ב-hd , שתיים כשהמערכת מופעלת! אבל ב-speed fan הכל טוב. (תמונה מצורפת). עריכה: גיביתי לפני שעה את כל הדברים החשובים על דיסקים (שירים, תמונות, משחקים ו-stuff) כדי להיות מוכן לכל תקלה. ד"א אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד לגיבויים (כבר נמאס לחלק 20 ומשהו ג'יגה על דיסקים של 4.7 g"b . מאוד מתיש.) ותיכננתי על ה-maxtor one touch (למרות שהוא נורא יקר). יש מוצר אחר לגיבוי שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by simla101,

אוקי...הבאתי לידידה שלי מחשב ישן שאיכלס סלרון 533 (הלוח אם עם צ'יספט via apollo pro) עכשיו שמתי לה סלרון 1000 (מכפלה 6.5 באס 166) והמחשב כל הזמן קרס...שיערתי שזה בגלל שהזכרון בOC אז החלפתי לה מעבד לסלרון 766(באס 66 מכפלה 11.5) הבעיה היא שבפוסט המחשב מזהה את המעבד כמעבד 766 אבל עם באס 219 ומכפלה 3.5 משומה כל שינוי שאני מנסה לעשות לו בביוס לא ממש הולך והוא מסרב לקבל את מרותי (כשאני קובע לו לעבוד ב66 מה"צ באס הוא מסרב ועדין מורה על זה) הורדתי CPU-Z והוא מראה לי כאילו הכל בסדר והמעבד עובד ב-66 מגה"צ WTF נסגר עם המניאק?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by ga17,

שלום. הסרתי את תוכנת קאזה לייט בעברית דרך הסרת תוכנות......ואז פתאום אני לא מצליח להעלות את האקספלואר...אני נותן עליו דבאל קליק...הוא טוען לשנייה בדיוק,ובכל זאת לא עולה. אני מניח שיש קשר בין הסרת הראזה לייט לבעיה שעלתה לי..... אנא עיזרו לי הנושא קריטי....תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. מישהו יכול לעזור ? מצורף הקובץ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  19. שלום לפני איזה חודש קניתי מחשב חדש ומאז שאני בא להריץ משחקים חלקם נתקעים לאיזה דקה או עושים לי ד''וח שגיאות או חלקם פשוט לא עולים ועושים ריסטרט לדוגמה כשהרצתי האלף לייף 2 המחשב היה נתקע ב load או כשאני עושה save הוא נתקע לדקה כשרציתי להריץ משחק מבוסס מנוע אנריל זה מה שרשם לי QUOTE PH Build [2005.04.14.00.32] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1502 MHz with 2047MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7900 XT Negative delta time! History: עכישו המפרט שלי זה nvidia ge-force 7900-extreme amd-5000-dual core-2.6ghz 2048 ram וכל הדרייברים מעודכנים עכשיו כשדיברתי עם הטכנאי שקניתי ממנו תמחשב הוא אמר לי שהבעיה היא עם המעבד בגלל שהוא כפול ליבה וצריך לה…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by naoriko,

יש לי מחשב חדש והכל טוב ויפה פירמטתי אותו ואז שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול אז באמצע ההתקנה הוא עושה ריסט או שהוא נותן לי מסך כחול עם שגיאות למה זה ככה????? הדרייבר הוא של Realtek AC97 והכרטיס קול הוא מובנה... בבקשה עזרה!! תודה רבה רבה לכל מי שמגיב!!!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב ניייד HP compaq nx9010 עם מערכת הפעלה Win xp כאשר אני משאיר את המחשב לזמן מסוים והוא נכנס למצב המתנה אני מקבל מסך שחור אך המחשב עדיין עובד הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא אותו ממצב זה והאפשרות היחידה שנשארה לי היא לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש ניסיתי כל כל המקשים כולל לחצן ההפעלה שרק בלחיצה ממושכת מכבה את המחשב. האם יש אפשרות לפתור את הבעיה בהנחה שאני כן מעוניין במצב ההמתנה ולא מעוניין לבטל אותו תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. שלום.. ברשותי הכרטיס שאמרתי..יש לו 3 יציאות ועוד אחד מאחורה..הכרטיס הוא של חברת ST-LAB.הבעייה היא כזאת לכרטיס מחוברים המודם שלי הנגן והג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק והמחשב מזהה רק את המודם כלומר רק המודם עובד ושתי היציאות האחרות לא עובדות לי..ניסיתיייי הכללללללל ואני לא יודע למה המחשב לא מזהה,אם זה הוספה הסרה אם זה להוציא את הכרטיס ולהכניס..מה לא נכנסתי למנהל התקנים והוא רושם שהכל בסדר..אז אין מצב הכרטיס לא טוב ובטח שבטח לא הנגן והג'ויסטיק אז חברה מה עושים אני משתגעעעע תודה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by Zod,

שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה

24. Started by kobi3211,

אנשים אני חייב עזרה לא עובד לי הוידאו שרואים דרך האתר אתה יודעים כל מיני קטעי וידאושרואים ישר באתר לא מגיב אפילו אם מישהו יודע מה הסיבה דברו איתי תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה לי הכי קשור...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים