תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הבעיה הזאתי היא הבעיה הכי מוזרה שהייתה לי אי פעם. קיבלתי מדפסת חדשה של לקסמרק התקנתי אותה והכל טוב. הבעיה כאשר מדליקים את המחשב מחדש המסך הראשון של הלוח אם מופיע asus a8n-e ומשם הוא לא זז.. רק כשאני מדליק את המדפסת המחשב ממשיך את הפעולות שהוא עושה ומעלה את וינדוס... בדקתי את זה יותר מכמה פעמים ... למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ..אולי בביוס? ד"א המדפסת היא X5470 לקסמרק.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זה פעם שניה שאני נתקל בעיות עם מסכים כחולים,, הפעם מדובר במחשב השני בבית. במחשב הקודם התקלה נפתרה ע"י החלפת לוח + כ.מסך, אני מקווה שהפעם זה לא זה... :-\ בינתיים בעזרת הסטיקי עברתי על הבעיות הנפוצות, זה לא קבלים, ביצעתי פורמט ועידכנתי לדרייברים המעודכנים ביותר וכמו כן ביצעתי בדיקת זכרון עם התוכנה שמסופקת באתר של Microsoft צירפתי את קבצי ה-Minidump שהופיעו לאחר הפירמוט, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי לקוח עם לוח Intel Smackover החדש שמתאים למעבד I7 החדש. הבעיה היא עם הכרטיס קול שעל הלוח והיציאה הדיגיטלית / אופטית. משום מה אני לא מצליח להפעיל אותה ולא עוזר התקנת דרייבר מהאתר של Realtek או אינטל. כאשר מסתכלים על מכווני הקול היציאה של SPDIF מופיעה אפורה. ביציאה הרגילה של הקול שומעים נהדר כך שהכרטיס קול תקין.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ואת המסך של המחשב למחשב. אני רואה והכל טוב. מתי שאני נכנס למדיה פלייר אני רואה את המדיה פלייר והכל טוב בטלוויזיה אבל שאני מפעיל סרט אני רואה אותו במסך אבל בטלוויזיה אין תמונה.. אני רואה רק את המדיה פלייר וריבוע שהסרט אמור להופיע בו שחור.(בטלוויזיה) בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס מסך CLONE THE SAME. ויש לי GEFORCE 7300GT
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שלי מותקן כמו שצריך. זה רושם לי שזה מותקן בעיקרון, אך שוב רציתי לוודא עם מישהו פה כי שמתי לב למשל בנ.ב.א 2007 שאני רואה מטושטש ויש לי כרטיס מסך טוב. עוד דבר, שימו לב שבקובץ המצורף רשום שזה על analog, אין לי מושג אם המסך שלי הוא דיגיטלי או אנאלוגי איך אני יכול לבדוק את זה? תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו HD WD 2500KS חיצונית בתוך CASE של חברת שקר כלשהי שנקראת INSIXT. לאחר החיבור וההרכבה המחשב מזהה את ה HD כמו שצריך אבל אני לא רואה אותו תחת MY COMPUTER. ה HD מחובר למחשב דרך USB HUB,חשבתי שיש בעייה עם ה DRIVER אבל נראה שהוא מותקן כמו שצריך תחת ה DEVICE MANAGER. יש למישהו רעיון לפיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב או עושה ריסט לפני שהמחשב נכבה קופצת הודעת שגיאה שבה כתוב Windows error - Drive not ready The driver is not ready for use; its door maybe open. Please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that hte drive door is closed ומתחת להודעה יש שלוש אפשרויות שהן ביטול להמשיך ונסות שוב, רק כשאני לוחץ על ביטול המחשב נכבה או עושה ריסט. הקטע גם שאין לי בכלל כונן a על המחשב. קיצור הודעה מעצבנת ביותר אני אשמח לקבל פתרונות
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך מסוג 796FD של MAG. לאחרונה, בעת פעילות סדירה, פתאום התמונה קופצת, ואז המסך מתכהה לשלוש שניות, ואז לאט מתבהר וחוזר למצבו הרגיל. תופעה זו קורה כל 10 דקות בערך. בנוסף, מתי שאני פותח את המסך וסוגר אותו, הוא משמיע למשך מספר שניות צקצוקים שלפני כן אף פעם לא שמעתי. איך אני פותר את הבעיה ? תודה לכל הקוראים, moshe
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, לאחי היה מותקן ויסטה והוא רצה XP אז פירמטתי לו לXP ואז אחרי הפירמוט יש את הסמל של הטעינה אבל אחרי זה יש מסך שחור כאילו הWINDOWS לא עולה! מה הבעיה? תודה! **עריכה** זה בסדר זה הסתדר!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הורדתי את המישחק וזה עכשיו אני בא לוחץ עליו בשביל להתקין אז הוא אומר לי שהוא לא חוקי ביישום win32 מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את המדריך להמהרת המעבד, אבל לא מצאתי את ה-CPC, וחלק מהדברים שאמרו לא מצאתי למשל Shutdown Temperature ולא מצאתי את CPU Thermal Trottling אבל במקום שתיהם מצאתי משהו כזה לא בדיוק זוכר: "CPU Smart Temperature".. הלוח אם שלי הוא: MSI 915PL NEO-F DDR 1G LAN מישהו יכול לעזור לי? כי לפי מה שהבנתי מהמדריך הוא מאוד עוזר למהירות המעבד..[br]פורסם בתאריך: 6.04.2007 בשעה 16:04:35 אופס לא ראיתי שיש פורום לאוברקלוקינג אפשר להעביר בבקשה? מצטער לא שמתי לב
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש לפני כחודשיים ובשבוע שעבר החלטתי להתקין בו משחקים. התקנתי כמה משחקים וביניהם need for speed undercover וcrysis warhead אחרי ההתקנה הפעלתי והמשחקים רצו היטב, אך באופן מפתיע הם נסגרים לי באמצע וחוזרים לשולחן העבודה.. למה זה קורה? מה יכול לגרום לסגירת המשחק באופן פתאומי וללא התראה..? תודה מראש לעוזרים!(מקווה שזהו המקום הנכון לבקשת העזרה).
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה שהוא מגיע לשלב של הצגת הלוגו, הוא מפעיל מחדש את המחשב, ואין אפשרות להגיע לווינדוס. הבעייה אחרי פירמוט, הדיסק של הווינדוס מקורי ועובד על מחשב אחר. מה עושים? :-\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח 250GB SATA של SEGATE, חיברתי אותו ללוח P4P800SE של ASUS והמחשב פשוט מאוד לא זיהה אותו ומראה כאילו אין דיסק קשיח בכלל. ברצוני לדעת מהי הבעיה לכך שהלוח לא רואה את הדיסק קשיח? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור game port עכשיו רציתי לשאול אם יש איזה משהו שאני יכול להלביש עליו ואז לחבר את זה ל usb ??? (שחכתי איך קוראים למשהו הזה ) למשל יש לי עכבר אופטי של microsoft והחיבור המקורי שלו זה usb אז קיבלתי איתו כזה דבר שאני מלביש ואז אני יכול לחבר ל ps2 נ.ב וגם רציתי לשאול כמה זה עולה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחק כלשהו הוא מתכבה תוך 15-20 דקות וכנ"ל כשאני מסתכל משהו דרך האינטרנט. ראיתי פה עוד אנשים שזה קרה להם ובדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המחשב והיא 60+. למי יש מושג למה זה קורה? יכול להיות שזה בגלל שהספק שלי לא מספיק טוב או משהו כזה? או שצריך לקנות עוד מאווררים?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 19 של VIEWSONIC דגם VP191B ויש לי איתו בעיה מוזרה... אני משתמש ברקע שאתם רואים למטה בתמונה העליונה כבר חודש בערך והיום שמתי לב למשהו מוזר, כשהמסך מציג בצורה אחידה (במסך מלא) צבע כמו אפור אפשר ליראות את הקימורים/טקסטורה של החייזר של אייליין וואר על המסך פשוט תנסו ליראות אם אתם מצליחים להבין אותי... את התמונה השניה צילמתי את המסך שהוא מציג רק צבע אפור ואפשר ליראות את הטקסטורה של הראש של החייזר... יש אחריות לדבר כזה אם בכלל? או שהצבע הזה מחמם את הLCD? *מסביב לעיגול שציירתי אפשר ליראות את ה"כתם" שאני מדבר עליו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ניסיתי כמה גרסאות ולא עזר הבעיה של הצורב LG או של ה -WIN ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב חדש לפי מפרט שהכנתי בעזרתכם, אני מקווה כי המחשב יהיה מוכן בסוף השבוע. שאלתי היא : כיצד אפשר לבדוק בדיוק את סוג החומרה כולל יצרן דגם מסויים וכו' לגבי כל רכיבי המחשב, לדוגמא : שיזהה כי מדובר בכרטיס מסך LEADTEC דגם 7600GTO2 וכו' וכך לגבי שאר החומרה ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלוםן,הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מסך כחול של ווינדוס שכאילו בודק את ההרדיסקים, וכנראה שמשהו לא בסדר והוא אף פעם לא מסיים (יש 3, הוא מסיים את הראשון ונתקע בשני וכותב שאפס הושלמו ואז אי אפשר להיכנס לווינדוס, עכשיו שזה עולה יש לי אפשרות לא לעשות את הבדיקה הזאת וזה נכנס לווינדוס רגיל, אבל מאז הוא אף פעם לא שומר לי קוקיז בדפדפן משום מה. מה אפשר לעשות?? (אם צריך אני ייעלה תמונות).
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-