תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים שהם ברשת כשאני מעביר קבצים מהמחשב הראשון לשני ברשת(לא אלחוטית) מערכת ההפעלה קורסת ומופיע לי מסך כחול מה הסיבה לכך?
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הצורב : SONY DVD RW DW-D23A הוא לא מזהה שופ דיסק, כלום מה עליי לעשות מה הבעיה מה לבדוק. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1.אני צריך את החבילה המעדכנת את הווינדוס עם הפיירוול וכל הדברים... 2.פירמתטי את המחשב ועדיין יורד לי לאט בהורדות,עכשיוו,האם זה שוב בעייה במחשב?? 3.הורדה לאינטרנט אקספלורר 7. 4.שאני פותח את המחשב הוא מבקש סיסמה ואני לא רוצה שזה יהיה ככה,ככה גם שאני נכנס למנהל המשימות,הם שונים כאלה,איך משנים? 5.איפה ההיסטוריה של ה-MSN ושל ה-ICQ?אני רוצה להכניס את ההיסטוריה שהיית לי שיהיה לי כל פעם שאני מסתכל בהיסטוריה תודה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והכל טוב ויפה פירמטתי אותו ואז שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול אז באמצע ההתקנה הוא עושה ריסט או שהוא נותן לי מסך כחול עם שגיאות למה זה ככה????? הדרייבר הוא של Realtek AC97 והכרטיס קול הוא מובנה... בבקשה עזרה!! תודה רבה רבה לכל מי שמגיב!!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברוולציה במחשב שלי כניראה המסך לא תומך ברוולציות קטנות אז כרגע אני ברוולציה: 640 על 480. השאלה שלי כזאת:האם ניתן איך שהו להקטין חלונות הפועלים ברקע? לא של אקספלור למשל של כל מיני משחקים שלא דורשים מסך מלא או תוכנות שונות.. שאני מפעיל חלק מהתוכנות חלקם לא נותנות לי להקטין תחלון שלהם ניתן איך שהו לסדר שיהיה ניתן להקטין? אני משתמש ב-XP פרופשנל... תודה..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כל משחק שאני מנסה לשחק המחשב נתקע או עושה ריסט מעצמו. אני כמעט בטוח שהבעיה בדרייברים המעפנים של ATI או שאולי נדפק לי המחשב ? אין לי בעיה של חום בכ. מסך כי החלפתי את הקירור הרגיל בקירור יותר טוב והטמפ' טובה מאוד במשחקים. כרגע אני עם דרייברים גירסה 8.8. הדרייברים בגירסה 7-12 היחידים שלא עשו לי בעיות מבחינת קריסות והכל אבל היו בהם הרבה בעיות של מריחות במשחקים וקווים שהפריעו. יש המלצות אולי לדרייברים יציבים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תוכלו להציץ בתמונה הזו ולומר לי האם ישנו משהו חריג או טעון שיפור מבחינת הטמפרטורה של החומרה שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בהרבה מסכים כחולים...עשיתי פירמוט/ניקוי וירוסים עידכון דרייבים וכדומה אפילו ניקוי אבק. מצורף קובץ DUMP אחרון שיניתי את הסיומת ל TXT מ dmp תודה (איפה יש מדריך טוב לקריאת DUMPS) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אהלן חברים נראה כי ההארד דיסק בנגן IRIVER H120 המזדקן שלי שבק חיים. אני ממש מחפש בנרות מחבר מIDE רגיל לחיבור כונן 1.8 INCH. אני צריך אותו בסה"כ ללילה כדי לנסות להציל את הכונן במקרה הטוב או לשחזר ממנו נתונים במקרה הפחות טוב. (לחבר למחשב ולנסות לעבוד עליו) גם החיבור ההפוך, ז"א מחיבור של 1.8 INCH לחיבור של הארדיסק רגיל IDE מאוד יעזור, כך אוכל לפחות לבדוק שאכן מדובר בבעיה בכונן וקניית כונן חדש אכן תפתור לי את הבעיה. כמובן שגם הארדיסק 1.8 פעיל לצורך הבדיקה יוכל להועיל באותה מידה, ואם יש למישהו למכירה, אני בכלל אשמח... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה המממ יש לי כרטיס טלויזיה חיברתי תטלויזיה הקלטתי סדרות וזה עכשיו המחשב מחובר בSVIDEO לטלויזיה קיצרררררר אני חייב לציין שניסיתי להוריד ל60 הרץ ותרזולוזיה עד הסוף ושום דבר לא עזר ופעם עבדתי אם אותה רזולציה והרצים וזה לא ממש משנה אני על 1280x1024 ו85 הרץ אבל הבעיה היא ככה אני מפעיל סרט ואני רואה אותו בריבוע קטן למעלה בצד שמאל והשאר מהבהב כזה אם אני מוריד תהרצים לא מבהבה פשוט מסך שחור תעזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, היום הבחנתי בבעיה מאוד מעצבנת. כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש למחשב שלי הוא פשוט לא עולה, הוינדוס נסגר ואז המסך מתנהג כאילו המחשב לא דלוק. אני חושב שהמחשב עולה אבל המסך לא מציג דבר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך, Geforce 6800GT... מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפני יומיים, המחשב נכבה ע"י הוצאת הכבל מהחשמל אחרי זה הדלקתי אותו והוא נדלק לכמה שניות ונכבה, נדלק ונכבה, נדלק ונכבה.. החלפתי ספק כח והוא עדיין עושה את הבעיות האלה (של TT) למישו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו לטלוויזיה דרך S-Video ואז דרך אחת משלוש הבננות (אדום-צהוב-לבן). הבעיה היא שהכל מחובר היטב, בדרייבר יש לי אפשרות לכוון את הnview לclone ועוד מספר אפשרויות אך אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי להחליף כבלים, ניסיתי לשנות, לא עוזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
החבר שלי טוען שזה בגלל שהוא מחק תוכנות, אבל לא נראה לי הגיוני כי הוא מחבר את המיקרופון לחיבור והוא לא פועל, הרמקול לעומת זאת כן פועל.. אז אני לא יודע, מה האפשרויות שיכולות להיות לזה? (כולל מיקרופון מקולקל, דרייברים, ETC)
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה האם מישהו נתקל בבעיה כזו ופתר אותה ואם כן איך? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את התוכנה skype למי שמכיר. אני רוצה לחבר אוזניות עם רמקול למחשב כדי להשתמש בתוכנה. אבל כשדיברתי עם חברים שלי אז אני שמעתי אותם אבל הם לא שמעו אותי. אז אולי משהוא פה יכול לעזור לי. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי!, אני מריץ כרגע VISTA ULTIMATE RTM 64BIT אבל לצערי לא מצאתי דרייור לVIVO 7800GT או LEADTEK TV2000 XP בשבל המערכת הזו.. מישהוא מכיר אתר שיש לו דרייור צד שלישי או מישהוא שהתגבר על הבעיה הזו?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה הזאתי היא הבעיה הכי מוזרה שהייתה לי אי פעם. קיבלתי מדפסת חדשה של לקסמרק התקנתי אותה והכל טוב. הבעיה כאשר מדליקים את המחשב מחדש המסך הראשון של הלוח אם מופיע asus a8n-e ומשם הוא לא זז.. רק כשאני מדליק את המדפסת המחשב ממשיך את הפעולות שהוא עושה ומעלה את וינדוס... בדקתי את זה יותר מכמה פעמים ... למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ..אולי בביוס? ד"א המדפסת היא X5470 לקסמרק.
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-