עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gogi,

המסך אצל החבר שלי התהפך ב90 דרגות, הבעיה נוצרת רק כשנכנס לוינדוס, האם הבעיה היא במסך או בהגדרות ואיך מתקנים זאת?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft plus. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by r2m,

כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  5. Started by termal,

שמעו יש לי בעיה דיי מוזרה ואני כמעט שאני יודע מה הבעיה- לוח אם. אבל... אני רוצה לשמוע דעות.. יש לי לוח אם ASROCK V-STA המחשב עבד במשך מלא זמן בלי בעיות, עד שבא יום והוא קפא עשיתי ריסטרט והוא פשוט נתקע מסך שחור ואין שום צפצוף. לקחתי מעבד מהמחשב שלי ושמתי אותו שם גם לא עובד הוצאתי זכרון לא עושה שום צפצוף(זה אמור לעשות 3 צפצופים ארוכים עם יש בעיה בזכרון והוא לא עושה את זה) החלפתי כרטיס מסך מכל הסוגים PCI (כה כה PCI הישן לבדוק) גם AGP (הוא תומך PCI EXPRESS ו AGP). עשיתי ריסטרט לBIOS ולא עובד.. עזבתי את המחשב לכמה ימים והדלקתי אותו והוא התחיל לעבוד... משום מה... ואחרי יומיים שעובד בסדר הוא פשוט לא נדלק יום למחרת אותו הדבר ועכשיו אני ככה בלי צפצופים ומסך שחור... אל תגי…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by Lea Gleek Agron,

שלום, שלחתי את המחשב שלי לתיקון והטכנאי שינה לי את התוכנת צריבה. אני לא יודעת איך קוראים לתוכנה אז אני לא יכולה לחפש אותה... אני רואה שיש לי את התוכנה CyberLink PowerDVD V7 יכול להיות שזה זה? אם כן איך צורבים? או שיש לכם רעיון איזה תוכנה הוא היה יכול לשים ואז אני אחפש בחיפוש... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by domuzy,

שלום, קיבלתי מחשב מחבר. המחשב פורמט, ואין לי מושג מה הרכיבים שעליו. אין לי התקן קול,ואין לי מושג מה הוא, חוץ מזה שלוח האם הוא של MSI, ואין לי מושג מה הדגם. כרטיס הקול מובנה. אני רק מבקש לקבל לינק או הנחיה ל- איך אדע את הדגם של לוח האם, ו/או של כרטס הקול, כדי שאוכל להוריד ת הדרייבר שלו ולהתקין אותו? נ.ב- במנהל ההתקנים אין את כרטיס הקול, מן הסתם, ואני לא מצליח להבין משם את דגם לוח האם. תנו הסבר כמו לילד מפגר בבקשה...

8. Started by Zeliran,

אני משתמש ב winXP pro 32bit ולאחרונה שדרגתי את המחשב עם מעבד כפול ליבה, וזכרון 1GB (נמצא על כרטיס אחד) כאשר יכולת "כפול הליבה" מופעלת ה BIOS, אז אחרי זמן מסויים של עבודה, מופיע מסך כחול עם השגיאה paged fault in a nonpaged area ... אז הרצתי בדיקה של MemTest ובאמת נמצא "סקטור" שמלא בשגיאות. אז מכאן מסיקים כביכול שכרטיס הזכרון דפוק. הקטע הוא, שאם מבטלים את יכולת "כפול הליבה" ב BIOS, אז אין לי בעיות בזמן העבודה, וכשאני מריץ סריקה של MemTest, הוא יכול לרוץ לילות בלי למצוא שגיאה אחת מה הולך כאן? תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by CartMan2oo5,

קיצר החלפתי לוח אם למחשב, עכשיו אני מחובר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת המובנה, אבל אני רוצה לעשות רשת ביתית ובשביל זה אני צריך במחשב שלי 2 כרטיסי רשת... (עבד כבר במחשב הישן). עעכשיו חיברתי כרטיס רשת נוסף, המחשב זיהה אותו כהתקן אותו כהתקן לא מזוהה, הורדתי את הרייברים התקנתי אבל אחרי שהתקנתי אותו הכרטיס רשת לא הופיע בחומרה (עכבר ימני על מחשב שלי, לשונית חומרה, מנהל התקנים) תחת קטגוריית כרטיסי רשת, מופיע לי שם רק הכרטיס המובנה בלוח, הכרטיס שחיברתי והתקנתי לא מופיע... וגם בחיבורי רשת מופיע לי רק Local Area Connection, ובמחשב הישן היה לי Local Area Connection וגם Local Area Connection 2 וגם במנהל התקנים הופיעו לי 2 הכרטיסים... מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. קניתי MSI K8N Platinum לפני שנה ומאז ה-chipset fan עבד לסרוגין, באזשהו שלב הוא הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את המארז גיליתי שהוא פשוט התנתק. על פניו נראה שהמאוורר מחובר עם 2 פינים שחורים, אין לי מושג איך להוציא אותו ואני לא רוצה לפגוע בשום רכיב אחר, יש לכם הצעות? (קניתי מאוורר אחר ואני רוצה להרכיב אותו במקום). תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by tamirshani,

שלום לכולם, יש לי בעיה, אני לא מצליח לראות ב""מחשב שלי" את כונן התקליטורים, למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים אני עובד עם וינדווס 7 אם זה משנה.. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by ARIK1984,

שלום החלפתי ספק כוח חדש למחשב והוא לא נדלק רק אחרי הרבה ניסיונות הוא נדלק ואז שוב כבה להרבה זמן מי שהוא יכול להגיד מה הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. Started by MTA,

http://img260.echo.cx/img260/8708/untitled12ds1.jpg http://img260.echo.cx/img260/4395/untitled29fi.jpg רואים אצלי את המסך ככה, וגם זה לא מביא לי לשנות את המאפיינים. מישו יכול לעזור בבקשה? וזה לא מביא לי לעדכן את הכרטיס מסך. http://img260.echo.cx/img260/6694/38vr.jpg ואל תגידו לי למחוק את הדריבר הישן ולהתקין את החדש כי אין לי בכלל דריבר. יש לכם אולי מושג מה לעשות? תודה מראש לעוזרים עריכה: הנה תמונה שאולי תעזור אני יודע שצריך ללחוץ על החלון אבל כשאני לוחץ על החלון זה פותח לי חלון שצריך לעשות בו YES אבל כשאני עושה YES המחשב מתחיל לחשוב כאילו שזה עומד לפתוח חלון אבל בסוף זה לא עושה כלום.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by rp,

שהתקנתי תווינדווס הוא הגביל לי את ההארדיסק ל-137 GB , יש לי הארדיסק של 160 GB הבנתי תזה משהו שהוא חייב לעשות כדי שלא יהיה בעיות ואחרי זה אפשר לשחרר את זה דרך הווינדווס איכשהו...אם מישהו יודע איך עושים את זה אני אשמח אם הוא יעזור לי... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by iem,

מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by assaf990,

לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. Started by nimrods,

דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. שאלה בכותרת ^^ לי רשום 1.5 וכרטיס 8800GTS

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by assafidan77,

קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. שיתחיל להסתובב..עכשיו עבדתי כמה שעות טובות על איזה מדריך פה שנתנו לאילתור מאורר לכרטיס מסך בעזרת פח של חריץ pci תודה רבה למי שכתב את המדריך ולGosha שהביא לי אותו ...עכשיו השאלה שלי היא כזאת בגלל שהמאורר שעל הכרטיס לפעמים בכלל לא מסתובב...ואני לא יכול כל פעם לתת לו נגיעה קטנה או משו..אז אם אני ישאיר אותו שמה הוא יפריע לאוויר שנכנס מהמאורר שהרכבתי מתחתיו? כי עבדתי על זה כל כך הרבה זמן (היו לי מלא בעיות כי המבנה של הלוח שלי לא כל כך התאים והכול) אז אני מותש בטירוף וממש אני לא מסוגל להוציא את הכרטיס מסך עכשיו ולפרק את המאורר שלו...זה קריטי אם אני יוציא אותו או ישאיר?,הוא עלול להפריע?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by gigabot,

היי איך לעזעזל אני משתמש בו הוא כמו פלאש או מה? זוהה הכל טוב אבל אי אפשר להשתמש, תודה

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  24. תראו, אתמול התקנתי ויסטה עכשיו, היום בבוקר הוא עשה לי שיש בעיה משהו עם הDLL עם הקובץ MSIMG עכשיו הוא עושה לי כזה בעיה, כמעט לכל תוכנה/משחק שאני נכנס הוא דופק לי תהודעה הזאת: http://www.f2h.co.il/im.php?name=%3B%3B%3B11.jpg&src=309071 מה לעשות? :'(

25. אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים