עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BLESFIR,

קניתי נגן SANDISK SANSA E250 ואני רוצה להעתיק לזה שירים... וכשאני נכנס אליו דרך המחשב מופיע רק תיקיית TMP קובץ טקסט VERSION וקובץ SDK בשם version.sdk תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות... אני רוצה להעתיק שירים אבל אני לא יודע לאן... תודה מראש.

2. Started by _Daniel_,

ההיסטורי לא נמחק, לא עזר כל מה שניסיתי וגם האקספלורר איטי מאוד.. מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?

4. Started by moonjib,

מצורפות תמונה של המסך הכחול. מה פשר הדבר? זו כבר פעם שנייה (את הפעם הראשונה לא צילמתי). עוד דבר, לפעמים יש כמו נקישות ב-hd , שתיים כשהמערכת מופעלת! אבל ב-speed fan הכל טוב. (תמונה מצורפת). עריכה: גיביתי לפני שעה את כל הדברים החשובים על דיסקים (שירים, תמונות, משחקים ו-stuff) כדי להיות מוכן לכל תקלה. ד"א אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד לגיבויים (כבר נמאס לחלק 20 ומשהו ג'יגה על דיסקים של 4.7 g"b . מאוד מתיש.) ותיכננתי על ה-maxtor one touch (למרות שהוא נורא יקר). יש מוצר אחר לגיבוי שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by simla101,

אוקי...הבאתי לידידה שלי מחשב ישן שאיכלס סלרון 533 (הלוח אם עם צ'יספט via apollo pro) עכשיו שמתי לה סלרון 1000 (מכפלה 6.5 באס 166) והמחשב כל הזמן קרס...שיערתי שזה בגלל שהזכרון בOC אז החלפתי לה מעבד לסלרון 766(באס 66 מכפלה 11.5) הבעיה היא שבפוסט המחשב מזהה את המעבד כמעבד 766 אבל עם באס 219 ומכפלה 3.5 משומה כל שינוי שאני מנסה לעשות לו בביוס לא ממש הולך והוא מסרב לקבל את מרותי (כשאני קובע לו לעבוד ב66 מה"צ באס הוא מסרב ועדין מורה על זה) הורדתי CPU-Z והוא מראה לי כאילו הכל בסדר והמעבד עובד ב-66 מגה"צ WTF נסגר עם המניאק?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by beatmachine,

אז ככה בא לNERO מתחיל את התהליך... AUDIO CD בלה בלה... מתכונן לצרוב לוחץ על BURN אחרי כמה שניות בדיוק כשאמורה להתחיל פעולת הצריבה המחשב נכבה כאילו שצורב עושה קצר או משהו... עכשיו הלכתי וניסיתי לצרוב סתם דיסק DATA - צורב בלי בעיה ובלי שום כיבוי אוטומטי... חשבתי אולי הבעיה בNERO - ניסיתי תוכנה אחרת - אותו דבר!!! :'( השאלה היא מה זה הדבר הזה?!?! ??? למה זה עושה את הבעיה בצריבה של דווקא AUDIO CD? עזרה/עצות/דעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by moshe_al,
    • 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by בני סלע,

שלום,קוראים לי בני ואני דיי חדש פה,גלשתי פה כמה פעמים אבל לא כמשתמש רשום ואני חייב להגיד זה פורום פשוט מדהים! יש פה כל כך הרבה הסברים וכל כך הרבה מדריכים...טוב עכשיו לעניין לא לפני הרבה זמן החלפתי כרטיס מסך וכתוב שמומלץ להשתמש בספק חשמל מעל 300V ולי יש רק 230V אז רציתי לשאול האם זה יכול לפגוע איך שהוא?כי הוא כותב לי איזה הודעה כשאני פותח את המחשב שקשורה לנושא...חשוב לציין שהכרטיס עובד מצוין עכשיו,ואני רוצה להיות בטוח שהוא יעבוד מצוין גם מחר :s05: תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 22:05:07 נווו....מה אף אחד לא יודע אוו אף אחד לא רוצה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אתמול בזמן שגלשתי לי ברחבי האינטרנט הWINDWOS נתן לי מסך כחול יפה ונתקע (לפני זה היו רעשים של קצרים ברמקולים ואחרי כמה שניות הכל קרס ) המערכת שלי מורכבת מ amd 2800 +EpoX 8-rda Geil 512 333MHZ X 2 HeC 475 W אחרי המסך כחול ביצעתי ריסטרט למחשב, הWINDOWS לא הסכים לעלות נתקע בשלב הטעינה ניסיתי לעשות system restore ביצע בהצלחה אבל עדיין לא עבד לאחר כמה משחקים הצלחתי לעלות את הWINDWOS אך כעבור דקה עשה ריסטרט גם בSAFE MODE עשה ריסטרט אחרי בערך 10 דקות גם כאשר אני בתוך הBIOS להגדיר את BOOT לפעמים זה קופא והמקלדת מפסיקה להגיב בנוסף במסך הראשי של המחשב בעת ההדלקה מקבלים נתונים על המערכת ישנו נתון vdd שה וא צבוע באדום למרות שלפי הספר הוא בטווח התקין 1.5V ניסיתי…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. לכל אלה שיש אתרים פורמים דואר אלקטרוני וכו... שאפשר להרשם בו ויש שם משתמש וסיסמה... עכשיו כל המנהלים של דברים הנ"ל אז הם יכולים לדעת את הסיסימה שלי לאתר\פורום.... שלהם? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by Xilver,

איפה יכולה להיות הבעיה, כשהמחשב לא מצליח להפעיל את Maple Story? המחשב לא מתקשה במשחקים כבדים הרבה יותר, אבל משחק דו מימדי פשוט הוא לא מצליח להפעיל כלל! כשאני מפעיל אותו המסך נהיה שחור לשתי שניות וחוזר שוב לשולחן עבודה. איפה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק כוח והבעיה נשארה (החלפתי ספק כוח מסיבה אחרת, אבל חשבתי שזה יעזור בכל מקרה).

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by y42r,

היכן נשמר ספר הכתובות של ה-OE? האם ניתן להעבירו כקובץ למחשב אחר ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by naoriko,

יש לי מחשב חדש והכל טוב ויפה פירמטתי אותו ואז שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול אז באמצע ההתקנה הוא עושה ריסט או שהוא נותן לי מסך כחול עם שגיאות למה זה ככה????? הדרייבר הוא של Realtek AC97 והכרטיס קול הוא מובנה... בבקשה עזרה!! תודה רבה רבה לכל מי שמגיב!!!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by mastercod,

יש לי סרטון שהוא שוקל 780 ואני רוצה לעלות אותו לאתר אבל הוא רק מעלה עד 300 או 400 אני אוכל אולי להקטין אותו למידה שציינתי או פשוט להביא לי קישור לאתר שמקבל מעל ל780 ככה אני אוכל לעלות אותו

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by hararim,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. Started by rsigall,

שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. אז ככה אני משחק RAINBOW SIX VEGAS ואחרי כמה זמן מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. מישהו יכול להסביר ממה נוצר הבעיה? הנה תמונה minidump. http://img490.imageshack.us/img490/1903/probcw2.jpg רשום שם: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+148bce ) והמפרט שלי זה Gigabyte GA-M56S-S3 AMD 4800 X2 2GB 667MHZ X1950 PRO 512MB

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by alia,

גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by waseemsheety,

הורדתי את המשחק הנוסטלגי JOEY THE PASSION משחק כלפים של יוגיהו כשאני נכנס למשחק מסך המחשב מוציא לי הודעה : NOT OPTIMUM משהו כזה ו RECOMMENDED MODE 1920*1200 60HZ וזה מה שיש לי רק שאני נכנס למשחק הוא משתנה ואני רואה מסך שחור עם ההודעה ( לא יכול לשחק במשחק) מה לעשות? ישלי WIN 7 32BIT

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by road_runner,

אהלן חברים נראה כי ההארד דיסק בנגן IRIVER H120 המזדקן שלי שבק חיים. אני ממש מחפש בנרות מחבר מIDE רגיל לחיבור כונן 1.8 INCH. אני צריך אותו בסה"כ ללילה כדי לנסות להציל את הכונן במקרה הטוב או לשחזר ממנו נתונים במקרה הפחות טוב. (לחבר למחשב ולנסות לעבוד עליו) גם החיבור ההפוך, ז"א מחיבור של 1.8 INCH לחיבור של הארדיסק רגיל IDE מאוד יעזור, כך אוכל לפחות לבדוק שאכן מדובר בבעיה בכונן וקניית כונן חדש אכן תפתור לי את הבעיה. כמובן שגם הארדיסק 1.8 פעיל לצורך הבדיקה יוכל להועיל באותה מידה, ואם יש למישהו למכירה, אני בכלל אשמח... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by שבע-שנים,

שלום, היום הבחנתי בבעיה מאוד מעצבנת. כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש למחשב שלי הוא פשוט לא עולה, הוינדוס נסגר ואז המסך מתנהג כאילו המחשב לא דלוק. אני חושב שהמחשב עולה אבל המסך לא מציג דבר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך, Geforce 6800GT... מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by easyuri,

התקנתי את DISKEEPER והברירת מחדל של התוכנה היא לבצע איחוי בערך פעם ביום. האם זוהי תדירות הגיונית הוא שצריך לשנות אותה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by refaels2006,

פירמטתי את המחשב מחדש , לפני זה הוא זיהה את הUSB . 6 בסך הכל . התקנתי את הכרטיס קול ואת הכרטיס מסך ,הרשת הוא זיהה לבד .הכל ONBOARD . עכשיו אני בא לחבר כל התקן USB אחר ,והוא פשוט לא מזהה אותו לא קופץ לי חלון כלום!. הUSB 2.0 על Enable בביוס . אני פשוט רוצה להתקין את המדפסת שלי HP PSC 1100 . וצריך לחבר את המדפסת עם הכבל USB . למישהו יש פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים