תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שהמחשב שלי עולה ההודעה הזו עולה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והכל טוב ויפה פירמטתי אותו ואז שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול אז באמצע ההתקנה הוא עושה ריסט או שהוא נותן לי מסך כחול עם שגיאות למה זה ככה????? הדרייבר הוא של Realtek AC97 והכרטיס קול הוא מובנה... בבקשה עזרה!! תודה רבה רבה לכל מי שמגיב!!!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
מפרט מחשב : windows xp professional sp2 3.2 פנטיום 4 1GB זיכרון 200 ג'יגה הארד דיסק המחשב הוא מחשב חדש, יש לי אותו רק 4-5 חודשים עכשיו לבעיה : המחשב נתקע לי , ומראה לי שסקלת ה CPU קופצת כל שניה , או קופצת למעלה ונשארת למעלה לאיזה 30 שניות וחוזרת להיות רגילה כשאני שומע מוזיקה ואני פותח את המחשב שלי או תוכנית אחרת אז יש קיטועים במוזיקה , דבר שלא קרה לי ולא האמור להיות. סרקתי עם תוכנת אנטיוירוס kaspersky ולא נמצאו וירוסים . סרקתי עם התוכנה TuneUp Utilities 2006 וגם לא נמצאו קבצים פגומים או בעיות קריטיות . בנוסף אני מנסה להעביר קובץ\קבצים מכונן לכונן ועולה לי שגיאה : מה אפשר לעשות ? (חוץ מפירמוט) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965-DS3 ואני שם לב שלפעמים המאוורר על גבי המעבד עוצר ... לאחר כמה שניות \ דקה הוא חוזר לעבוד ... השאלה שלי אם זה מצב תקין (יש לו מין יכולת ניתור עצמית) או לא? אציין כי הטמפרטורה של המחשב נעה בין 20 -28 .... תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היום לא היה לי קול המחשב אז בדקתי ומצאתי שהונדוס שינה לי אתה היציאה של הכרטיס עכשיו איך אני מחזיר את זה שיפעל על השקע הירוק דחוף הינה תמונה שמסבירה את הבעייה יותר טוב [br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 19:21:59 הסתדרה הבעייה אני עשיתי שחזור תמיד עובד וסליחה על ההקפצה[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי כדי שאני אוכל להדפיס מהמחשב הנייד. הבעיה היא שמחשב הנייד נמצא בקבוצת עבודה שלא ניתנת לשינוי (חברה מסוימת) , והבנתי שאם קבוצת העבודה לא זהה אי אפשר לשתף... אבל שני המחשבים מחוברים לנתב ולמודם.... אני לא כ"כ מבינה בזה..אבל אפשר לעשות משהו בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול realtekAC'97 Audio CODECs בהתחלה שמעתי סבבה אבל עכשיו פתאום יש בעיות הסאוניד נשמע חרא גם במשחקים וגם במוסיקה הכל נישמע עמום מתחת למים כזה מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את התוכנה skype למי שמכיר. אני רוצה לחבר אוזניות עם רמקול למחשב כדי להשתמש בתוכנה. אבל כשדיברתי עם חברים שלי אז אני שמעתי אותם אבל הם לא שמעו אותי. אז אולי משהוא פה יכול לעזור לי. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים. ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART. מישהו יכול לעזור לי? יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XT אני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 8600GT 256MB ל 8600GT 512MB אני יראה שיפור בביצועים רציני?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי המסך שלו לא נדלק הוא אומר שהוא שומע את הצלילים של הWIN עולה ואת הציפצוף שבהפעלת המחשב אבל המסך לא נדלק מה הבעיה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך(או משהו אחר)
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל: A64 3000+ CH epox 8kda3j 512 ddr ram adata pc3200 GF6800NU ELSA Raidmax Scorpio 868+420W ATP3 והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..) עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן? כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר? אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי מחשב ישן (מאוד...) משנת 1996, והוא שכב 2-3 שנים במחסן. לפני כמה ימים הוצאתי אותו וחיברתי אותו, והוא לא עבד. הבעייה היא שאני מדליק, ורואים את האורות נדלקים ואת המאווררים אבל חוץ זה כלום (גם לא צפצופים). זה מחשב עם לוח אם ZIDA S5TX, זיכרון SIMM ישן ומעבד PENTIUM+MMX. עכשיו: מה יכולה להיות הבעיה?? חיפשתי על הלוח אם קבלים שרופים, בדקתי את המעבד וזה נראה בסדר... אם למישהו יש רעיונות - תודה!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מכשיר אסוס 639 עם מערכת הפעלה WM5.. יש לי בעיה מעצבנת כל הזמן יש לי סמל מוזר כזה ליד הסימן של הרמקול במסך הTODAY ושאני לוחץ על זה אז זה אומר משהו בקשר לFLIGHTMODE.. רציתי לשאול איך אני מבטל את זה?? כי זה כל הזמן קופץ לי ומציק.. וגם שאני לןחץ על זה ולוחץ על turn off flight mode זה לא מבטל את זה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כשאני מעתיק קובץ כלשהו, מה בדיוק משפיע על מהירות ההעתקה? מעבד? זיכרון פנימי? דיסק קשיח? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה מסוימת במחשב שלי ואני אודה לכם אם מישהו יוכל להציע לי פיתרון כאשר אני מחבר מיקרופון למחשב ומנסה לבדוק אם הוא פועל המיקרופון לא נשמע דבר זה מוזר מכיוון שבמחשב השני בבית הוא אכן פועל אני אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך AGP ואין לי סלוט כזה בלוח אם האם אני יכול להכניס את הכרטיס מסך לסלוט PCI EXPRESS בעיקרון זה נכנס בסלוט, השאלה אם הוא יזהה אותו ויעבוד טוב? וגם שלא יהיה איזה קצר או משהו כזה... תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני שם כדף בית בIE מסמך ריק (USE BLANK) הוא כותב שם בכתובת באפשריות ששם אותו ואז לוחץ אישור אבל כשאני יוצא מIE ונכנס שוב הוא מציג לי את דף הבית MSN וזה לא מה שאני בחרתי ניסיתי לשים דף בית את גוגל לא עזר שוב פעם זה חוזר לMSN הערה: המחשב בא מפרמוט... אז זה לא קשור לוירוסים גם בדקתי............. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT התקנתי את הדרייברים של הכרטיס . הבעיה היא שאחרי שהתקנתי והפעלתי מחדש את המחשב המחשב פועל כאילו הדרייברים עדיין לא מותקנים . בDevice Manger מראה שהכל מותקן,גם אחרי שאני עושה refresh. אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל אם יש אפשרות לפתור את זה אני אשמח .
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-