עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נוספה לי אזהרה כזו (ראה תמונה) אשר לא היתה קודם, מה זה אומר? מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by moshe_al,
    • 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by s.os,

אממ יש לי בעיה במחשב כשאני נכנס למחש שלי לא מופיע לי כונן הדיסקים, זה רק עכשיו התחיל לעשות את זה ולא עשיתי שום פורמט או משהו *יש לי וינדוס ויסטה נכנסתי לדיויס מנג'ר וזה מה שמראה לי בכונן : http://img504.imageshack.us/img504/1729/problemcdpo5.jpg תודה מראש :'(

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by shlomi_x,

היי, אני מדליק את המחשב ותוך שתי שניות בערך הוא נכבה מעצמו. הסרתי את כל הכרטיסים + זכרונות + דיסקים + חיווט ובדקתי עם ספק אחר והתופעה חוזרת על עצמה... לכן אני מניח שהבעיה יכולה להיות ב: 1. מעבד 2. לוח אם * אין סימני חריכה על לוח האם ועל המעבד. זה מה שיש לי במחשב: CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray - סוקט A Motherboard: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Memory: DDR 400 מהנקודה הזו... מה אתם מציעים לי לעשות? * יש לוחות שניתן לקנות ותומכים במעבד וב ddr? * יש לוחות (קנייה ומכירה) של יד שנייה למעבדים ולוחות אם? תודה!!!

5. Started by uzana2004,

היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. כל פעם שהמחשב שלי עולה ההודעה הזו עולה [attachment deleted by admin]

7. Started by Gin,

המחשב פשוט לא מזהה את כרטיס המסך, ולא התעסקתי שם עם כלום. (GeForce4 MX 440) זה התחיל כשניסיתי להכנס למשחק כלשהו וקיבלתי הודעה שאין לי מאיץ גרפי, ואז כשנכנסתי למנהל ההתקנים ובדקתי במתאמי תצוגה, מצאתי תחת "כללי" הודעה כזאת: ‏‏אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)‏‏ אם אני לא טועה, קוד 10 זה נתק, ולא נגעתי שם בכלום. מה יכולה ליהיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. שלום. יש לי GF MX 440 128MB התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ולא רואים טוב במישחקים יש קישקושים כאלה והתמונה מתוחה. בקיצור בלאגן שלם. ואחר כך מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב שלי לפני שנה והמישחקים פועלים טוב אז אולי למישהו יש את הבעייה?...יכול להיות שהכרטיס שלי לא תומך בדרייברים???

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by roi503,

יש לי בעיה ברוולציה במחשב שלי כניראה המסך לא תומך ברוולציות קטנות אז כרגע אני ברוולציה: 640 על 480. השאלה שלי כזאת:האם ניתן איך שהו להקטין חלונות הפועלים ברקע? לא של אקספלור למשל של כל מיני משחקים שלא דורשים מסך מלא או תוכנות שונות.. שאני מפעיל חלק מהתוכנות חלקם לא נותנות לי להקטין תחלון שלהם ניתן איך שהו לסדר שיהיה ניתן להקטין? אני משתמש ב-XP פרופשנל... תודה..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by ירדן שגיא,

היי רכשתי מחשב חדש של hp עם כרטיס המסך nvidia GeForce mix 450 ומופיע לי גם כרטיס מסך של אינטל אולי אני קצת לא מבין ומפספס פה משהו מוסיף תמונות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by TaZeR,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי צורב DVD חדש, נהרס לי הארד-דיסק אז כשקיבלתי את החדש התקנתי הכל עוד פעם ומאז הכונן קורא ממש לאט (להעלות את ההתקנה, לא להתקין רק להעלות אותה, לוקח בסביבות 5 דקות וזאת התקנה של far cry ולא של איזו מפלצת משאבים!!!) מישהו מכם יודע מה לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה

13. Started by Ac-Boy,

מצטער שאני פותח נושא שני פשוט הכותרת מאוד משקפת את התוכן לכן אני מעדיף לפתוח אחד חדש. וחוץ מזה, שניי השאלות שונות לגמריי. הנושא השני הוא בנושא הסאונד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208904.0 ועכשיו לעניינו.. יש מארז של טרמלטק סופרנו. (עם הדלתות החלון וכו') עכשיו יש לי פתח למעלה, שיש בו שני חיבורים USB אחד של מיקרופון אחד של רמקולים/אוזניות. ויש עוד חיבור שאין לי מושג למה הוא משמש.. עכשיו הם לא עובדים.. ושדיברתי עם הטכנאי (דיברתי איתו בקשר לבעיה אחרת אבל גם שאלתי אותו בנוגע לזה) הוא אמר שהלוח אמ שלי (asus 945P [P5LD2 SE]) לא מחובר.. ושהוא יכול להכיל מ6 עד 8 חיבורי USB. עכשיו לשאלה.. יש מצב שהוא טועה, ויש מצב שזה משהו שאני יכול לפתור דרך פעולות במחשב…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by ofir28,

שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by itzik_tab,

שלום. ברשותי מחשב INTEL D עם לוח אם משולב MSI. הכל היה טוב ויפה עד שמצאתי מחשב ברחוב, ולאחר שפירקתי אותו לחלקים,הרכבתי את הDVD שלו על המחשב שלי. לקחתי אחד מן החיבורים של הכבל נתונים וחיברתי וכנ"ל לגבי הכבל מתח. יש לציין שיש מצב שהחוט נתונים טיפה התעקם... (אולי !!!) בכל מקרה -לאחר שהפעלתי את המחשב - הביוס התחיל לעלות ומשם הוא נתקע למשך משהו כמו דקה , ואז הוא מציג שגיאה שהוא לא מוצא שום כונן.(לא שום כונן קשיח) פירקתי את הכונן DVD והחזרתי את המחשב בחזרה למה שהיה אמור להיות לקדמותו. המחשב בהתחלה-כמה פעמים לא עבד -וכשהוא עלוה- הוא הציג לי אותה שגיאה -שום כונן לא נמצא. בבקשה-אנא -מה אני יכול לעשות , ומדוע נגרמה הבעיה ? הערה: לפני ששמתי את הDVD, לא היה במחשב מעולם שום כונן DVD\C…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by mp91,

המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים. ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART. מישהו יכול לעזור לי? יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XT אני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. קניתי MSI K8N Platinum לפני שנה ומאז ה-chipset fan עבד לסרוגין, באזשהו שלב הוא הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את המארז גיליתי שהוא פשוט התנתק. על פניו נראה שהמאוורר מחובר עם 2 פינים שחורים, אין לי מושג איך להוציא אותו ואני לא רוצה לפגוע בשום רכיב אחר, יש לכם הצעות? (קניתי מאוורר אחר ואני רוצה להרכיב אותו במקום). תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  18. המחובר אליו עם USB . דגם הסלולרי שלי הינו: Nokia 5200 ניסיתי להתקין את התוכנה PC suite , ושוב ללא הצלחה. החומרה מזוהת אך במנהל ההתקנים תחת התקני USB מופיעה ההודעה,' Unknown Device '. תודה לעוזרים

19. Started by Aeternus,

שלום, קניתי כרטיס מסך Leadtek Winfast A7300 GT TDH AGP... אני מנסה להריץ אותו על מחשב שתומך רק ב AGPx4 והכרטיס מסך לא עובד, האם יש דרך לגרום לו לעבוד ב x4? תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. Started by oferl31,

היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by Xilver,

אני צריך לצרוב את התוכנה Gparted כboot disk (משהו כזה). עשיתי את זה עם NERO על ידי כך שצרבתי אותו ככה (יש אפשרות כזו), הבעיה היא שזה לא עובד. זה פשוט רושם רק זכויות יוצרים ואח"כ לא זז... מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. או קיי קראתי במדריכים איך משמנים את המאווררים אבל אם מישהו יכול בבקשה רק להסביר לי איך טכנית מוציאים את המאוורר מהמארז???בבקשה...

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  23. אז ככה: כמו שכבר כתבתי יש לי את הלוח GA-8N SLI של גיגה בייט, מעבד INTEL-P D 2.66 1 ג'יגה דואלי 667 של גייל (שני כרטיסים של 512) לפני כמה שבועות נשרף המעבד מסיבה לא ידועה, לאחר שהחליפו את המעבד נשרף לוח האם, שכנראה מההתחלה התקלה הייתה בו, אבל לא משנה הכל הוחלף. אחרי שהחליפו אותו התחילה בעיה שהוינדאוס כל הזמן נפל (מסכים כחולים וריסטרטים עצמיים), אחרי פירמוט בכלל לא היה ניתן להתקין וינדואוס כי הוא היה נופל כל פעם. אחרי ששברתי תראש מה לעשות בסוף חיברתי את הזיכרון לא בצורה דואלית אלה בסלוטים 1-2 (במקום 1-3 שהם דואלים). מאותו הרגע הכל עבד. האם הזיכרון לא בסדר, או הלוח?! ואיך אני יכול לבדוק את זה מבלי להביא זיכרון אחר? עוד שאלה, כל פעם שאני לוחץ על הפעלה מחדש המחשב מבצע כיבוי וי…

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by assaf990,

לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מחשב די חדש אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד שלו בלוח חדש ומעבד חדיש יותר השאלה שלי האם אני אצטרך אחרי הפעולה הזאת לבצע פירמוט להרדיסק ולהתקין את הוינדוס מחדש? (ההרדיסק נשאר במקומו)

• 5 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים