עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by scarymovie,

יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. כל פעם שהמחשב שלי עולה ההודעה הזו עולה [attachment deleted by admin]

3. אהלן יש לי בעיה מוזרה באתחול המחשב: החומרה עם לוח 945 של אינטל ומעבד 820D זיכרון 4GB מע הפעלה XP ושרת 2003 X64-אתחול כפול. הצרה היא שמערכת ההפעלה עולה רק אם אני מחליט על אתחול. ברגע שאני מכבה את המחשב המחשב תקוע ולא עולה.התפריט ב BOOT נשאר תקוע ולא מגיב. איך אני פותר את הבעיה? מכניס CD BOOT או לחילופין משחזר את אחת ממערכות ההפעלה ע"י GHOST. ה BIOS מעודכן,הג'מפר בלוח מאופס,את הסוללה הוצאתי והכנסתי,כרטיס מסך הוחלף PCI EX בקיצור מחשב מתוחזק. תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by קובידון,

היי , צהריים טובים לכולם קניתי צורב DVD של ASUS היום וחיברתי אותו ללוח האם . יש לציים כי במחשבי כונן CD ROM רגיל, כונן צורב רגיל וכונן DVD של אסוס שקניתי היום. חיברתי את הדיסק הקשיח ואת הכונן CD ROM הרגיל לPRIMERY שעל הלוח אם ואת הצורב הרגיל והDVD חיברתי לSECONDERY כאשר את הג'מפר חיברתי לצורב הרגיל. אני מנסה להשתמש בצורב אולם המחשב לא מזהה לי אותו ב' מחשב שלי הXP כותב שהוא מזהה את הצורב ושזוהתה חומרה חדשה ואני צריך לאתחל את המחשב כדי שהיא תפעל' אולם לאחר אתחול המחשב הכונן לא מופיע לי לא הצורב הרגיל ולא הDVD מה לעשות?! עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by Lioriiii,

שלום חברים, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי G-FORCE 5600 FX כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק והוצאתי את הכרטיס והכנסתי אותו מחדש ועדין לא קורה שום דבר על המסך. חיברתי כרטיס מסך אחר והכל עובד, האם כרטיס מסך נשרף? תודרה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by rsigall,

שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by waseemsheety,

הורדתי את המשחק הנוסטלגי JOEY THE PASSION משחק כלפים של יוגיהו כשאני נכנס למשחק מסך המחשב מוציא לי הודעה : NOT OPTIMUM משהו כזה ו RECOMMENDED MODE 1920*1200 60HZ וזה מה שיש לי רק שאני נכנס למשחק הוא משתנה ואני רואה מסך שחור עם ההודעה ( לא יכול לשחק במשחק) מה לעשות? ישלי WIN 7 32BIT

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו לטלוויזיה דרך S-Video ואז דרך אחת משלוש הבננות (אדום-צהוב-לבן). הבעיה היא שהכל מחובר היטב, בדרייבר יש לי אפשרות לכוון את הnview לclone ועוד מספר אפשרויות אך אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי להחליף כבלים, ניסיתי לשנות, לא עוזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by hai555,

שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?

12. אז ככה. זה כבר ממשיך יותר מודש שהמחשב בקושי מתפקד. אני פרמטתי אותו לפני 4 חודשים ועד לפני חודש הוא עבד מצויין ללא בעיות ותקלות. אני פשוט מרגיש שהמחשב עומד להתקע כול שנייה. עד שאני פותח תיקייה לוקח 10 דקות. וזה מעצבן המחשב ניהיה ממש איטי. וזה לא שאני מעמיס עליו יותר מידי אני פשוט עושה דברים מינימלים כמו: לגלוש באינטנרט, לראות סרטים, ולשחק במשחקים קלים. אז מה אני צריך לעשות? ד"א בבקשה אם אתם אומרים לי לעשות סריקה לרוגלות וטרוג'נים וכו' על תביאו לי את התוכנה Trojan Remover. תודה ושבת שלום. [אני מקווה שהכותרת תקינה, ועם היא לא תקינה בבקשה לתקן לי אותה, אני קראתי את החוקים]

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by dvirs12,

מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והוא עושה לי בעיות ריסטים מוזרות.... המחשב עכשיו בתיקון והם אומרים שהבעיה הייתה ראם ושהם החליפו..... לפני שמסרתי את המחשב שמרתי את הדאמפים... ואני צריך שמישהו שמבין יבדוק לי את זה (לא להגיד לי באיזה קבצים הבעיה זה גם אני יודע...) ב-99% לדעתי זה בעיית חומרה... ואני חייב את זה עד מחר בבוקר כדי שאני אדע מה לומר להם.... המפרט של המחשב: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. Dumps: http://rapidshare.de/files/34419084/Mini092406-17.zip תודה ג'וני.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by Zod,

שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה

17. Started by מכבי חיפה,

אין לי קול במחשב פרמטי לא עזר לא יודע מה לעשות ??? למישהו יש מושג מה הבעיה ? נסיתי למחוק להתקין את AC 97 גם לא עזר

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by itzik_tab,

שלום. ברשותי מחשב INTEL D עם לוח אם משולב MSI. הכל היה טוב ויפה עד שמצאתי מחשב ברחוב, ולאחר שפירקתי אותו לחלקים,הרכבתי את הDVD שלו על המחשב שלי. לקחתי אחד מן החיבורים של הכבל נתונים וחיברתי וכנ"ל לגבי הכבל מתח. יש לציין שיש מצב שהחוט נתונים טיפה התעקם... (אולי !!!) בכל מקרה -לאחר שהפעלתי את המחשב - הביוס התחיל לעלות ומשם הוא נתקע למשך משהו כמו דקה , ואז הוא מציג שגיאה שהוא לא מוצא שום כונן.(לא שום כונן קשיח) פירקתי את הכונן DVD והחזרתי את המחשב בחזרה למה שהיה אמור להיות לקדמותו. המחשב בהתחלה-כמה פעמים לא עבד -וכשהוא עלוה- הוא הציג לי אותה שגיאה -שום כונן לא נמצא. בבקשה-אנא -מה אני יכול לעשות , ומדוע נגרמה הבעיה ? הערה: לפני ששמתי את הDVD, לא היה במחשב מעולם שום כונן DVD\C…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by RGod,

מדליק את המחשב אחרי איזה 10 15 שעה נכבה המסך נכנס כאילו למצב STAND BY ולא נידלק . עושה ריסטרת לא עוזר אחרי שאני מכבה אותו לאיזה 10 דקות הוא נדלק והכל בסדר . ניסיתי שני כרטיסי מסך אותו דבר 9500 PRO ו 440 MX . מה הבעיה ? לפי דעתי אולי הספק או המסך .

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  20. אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by אנימשוגע,

ההרד דיסק שלי משמיע רעשים מוזרים בזמן עליית המחשב רעשים כמו חריקות(והווינדוס לא עולה) האם ההרד דיסק הלך?

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by mp91,

המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים. ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART. מישהו יכול לעזור לי? יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XT אני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by CartMan2oo5,

קיצר החלפתי לוח אם למחשב, עכשיו אני מחובר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת המובנה, אבל אני רוצה לעשות רשת ביתית ובשביל זה אני צריך במחשב שלי 2 כרטיסי רשת... (עבד כבר במחשב הישן). עעכשיו חיברתי כרטיס רשת נוסף, המחשב זיהה אותו כהתקן אותו כהתקן לא מזוהה, הורדתי את הרייברים התקנתי אבל אחרי שהתקנתי אותו הכרטיס רשת לא הופיע בחומרה (עכבר ימני על מחשב שלי, לשונית חומרה, מנהל התקנים) תחת קטגוריית כרטיסי רשת, מופיע לי שם רק הכרטיס המובנה בלוח, הכרטיס שחיברתי והתקנתי לא מופיע... וגם בחיבורי רשת מופיע לי רק Local Area Connection, ובמחשב הישן היה לי Local Area Connection וגם Local Area Connection 2 וגם במנהל התקנים הופיעו לי 2 הכרטיסים... מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by lidorosh,

חברה יש לי את הלוח אם הזה gigabyte GA-81945PL-G רציתי לדעת אם האו תומך ב dual channel ddr 2 667 ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. לפעמים שאני לוחץ על "הפעלה מחדש" הוא מכבה תמחשב ואחרי 3 שניות מדליק אותו.למה? ממה זה יכול להיות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.