תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי פלטה של 256mb אבל אני לא יודע איך להתקין אותה אני לא רוצה להרוס שום דבר במחשב תודה ......איגור
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב פנטיום 4 וברגע שאני משתמש בו קצת יותר מאינטרנט (סרטים וכאלה) הוא פשוט קורס ונכבה וצריך להדליק אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בדקתי באברסט ובמקום שאמור להיות כתוב השם של הלוח כתוב unknow...יש דרך אחרת לזהות חוץ מלפתוח תמחשב?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עדיין יש לי תבעיה הזאת שאני משחק ואחרי כמה זמן נתקע לי המשחק בכול משחק! בטעות מחקתי ת Minidump שלי מישהו יכול לעלות לי את שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי עכשיו כשהצלחתי סוף סוף להרים את המחשב, ניסיתי להריץ משחק עם 3D והמסך פשוט נכבה (המחשב עוד דולק, המסך פשוט לא מקבל מידע). עכשיו כדי לתקן אני צריך לכבות ע"י לחיצה ארוכה או לכבות מאחורה את הספק ולהדליק. ריסט משאיר את המסך סגור. הדלקתי את המחשב מחדש וניסיתי להעלות יישום 3D אחר - הבדיקה של ATITOOL - והוא גם הפיל את המחשב. הקטע הוא שלמרות שהחלפתי לוח ומעבד, אני לא אחרי פרמוט כי עשיתי משהו בשביל למנוע את זה, וזה יכול להיות עשה את הבעיה. נ.ב עשיתי בדיקה של דרייברים והסרתי עם DCP. לא עזר. יש מה לעשות? או רק פרמוט?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קצת מטומטמת אבל בבקשה תנסו להבהיר לי משהו: יש לי לוח GIGABYTE K8-NF9 מבוסס NFORCE4 .. עכשיו רציתי להוריד דרייברים הכי עדכניים לCHIPSET שלי מהאתר של NVIDIA.. ומה שהורדתי והתקנתי זה גרסא 6.86 של NFORCE קובץ שנראה כך : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql.exe עכשיו מה שמוזר לי זה שהקובץ הקודם שהיה מותקן לי היה רשום כך: driver_chipset_nvidia_nf4.exe ופשוט אני רוצה להיות סגור שמה שהמחשב צריך קיים ומותקן לי.. בקיצור השאלה שלי היא אם בקובץ שהתקנתי ה6.86 יש את כל הרכיבים שאני צריך או אולי יש עוד משהו שפספסתי ואני צריך להתקין בנוסף..
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://img260.echo.cx/img260/8708/untitled12ds1.jpg http://img260.echo.cx/img260/4395/untitled29fi.jpg רואים אצלי את המסך ככה, וגם זה לא מביא לי לשנות את המאפיינים. מישו יכול לעזור בבקשה? וזה לא מביא לי לעדכן את הכרטיס מסך. http://img260.echo.cx/img260/6694/38vr.jpg ואל תגידו לי למחוק את הדריבר הישן ולהתקין את החדש כי אין לי בכלל דריבר. יש לכם אולי מושג מה לעשות? תודה מראש לעוזרים עריכה: הנה תמונה שאולי תעזור אני יודע שצריך ללחוץ על החלון אבל כשאני לוחץ על החלון זה פותח לי חלון שצריך לעשות בו YES אבל כשאני עושה YES המחשב מתחיל לחשוב כאילו שזה עומד לפתוח חלון אבל בסוף זה לא עושה כלום.
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שאני לוחץ על כיבוי במחשב המחשב מתכבה לכמה שניות ונדלק שוב. אמרו לי שיכול ליהיות שיש בעיה בויינדוס אבל אני לא יודע אם אפשר לתקן את זה איכשהו, נראה לכם שאפשר לעשות משו?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אחי הקטן העביר את המחשב מהמסדרון לחדר שלו, בלי שום ציוד היקפי כי בחדר היה לו ציוד היקפי נוסף. כשהוא חיבר את המחשב למסך שהיה בחדר שלו, המסך לא הגיב ולא הראה שום סיגנל (מצד שני הוא לא הראה הודעת חוסר סיגנל או משהו בסגנון) בפעם האחרונה שבדקנו את אותו מסך (לפני חודשיים בערך) הוא היה בסדר גמור בכל מקרה הוא העביר את המסך שהיה במסדרון והמסך הגיב עד הודעת הפתיחה של ווינדוס. הוא הראה סיגנל עד מסך הטעינה של ווינדוס (xp), כולל, ולאחר מכן לא הראה כלום (אבל כמו עם המסך הקודם, לא הראה הודעת חוסר סיגנל). ניסיתי להעלות אותו בsafe mode והוא אכן עלה והראה הכל בלי שום בעיה, אבל מכאן אין לי מושג מה לעשות. אחרי הנסיון הזה שוב עשיתי לו ריסטרט וניסיתי להעלות את הווינדוס רגיל. וקיבלתי אותה תוצאה…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ההרדיסקים שלי הם SATA שניהם 120 GB ולפי מה שאני יודע הSATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA ומשומה זה לא מוכיח את עצמו ההרדיסק הקודם שהיה לי היה עובד הרבה הרבה יותר מהיר והוא היה בטכנולוגיית ה-ATA. עוד בעיה שכבר הרבה מאוד זמן מתרידה אותי זה כיבוי המחשב ניסיתי הכל התייעצתי עם הרבה אנשים ואף אחד לא הצליח לעזור לי! ניסיתי לעדכן את הביוס ולא עזר תוכלו להסתכל על הפרוט שלי אולי זה קשור ללוח או משהו...אני משוט חייב כבר להפטר מהבעיה הזאת חייב... :s05:
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב הישן שלי ההארד דיסק משמיע קולות מוזרים כיאלו הוא נתקע וממשיך ואז פתאום הווינדוס עולה הכל טוב .. ואז פתאום אני שומע הרבה קולות מוזרים מהארד דיסק ואז אני מקבל הודעת שגיאה הענקית בכחול ??!! מה לעשות בבקשה תעזרו לי? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי את הלוח הנ"ל והוא ניקנה ברשת KSP.....כן כן לעשות פרצוף....מסתבר שקניתי לוח עם כרטיס קול במצב מוזר. המערכת הפעלה מזהה את הכרטיס ואפילו מפעילה אותו אבל היציאה OUT עצמה שרופה או לא תקינה.מצב לא הגיוני בכלל.שאלתי היא כזו : מכיוון שזה סוקט 939 ואין כאלה לוחות יותר בחברה וגם לא מיוצרים כאלה על ידי אביט (נאמר לי על ידי חבר שקרוב לעניין) אני מסתכן בקבלת לוח אחר וירוד מבחינת פיצרים. אפשר לקנות כרטיס קול ב 130 שקל ולסגור את העניין או לשלוח את הלוח לתיקון בחול ולחכות חודש פלוס מינוס.ולכו תדעו מה אני אקבל בחזרה. מה אתם מציעים אני מתלבט כבר קרוב לשבועיים.חשוב לציין שזה היה הלוח KN8 האחרון ברשת והיו חסרים אביזרים בקופסא בזמן הקניה ש"השלימו" לי אחרי שבאתי ושאלתי…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של הפסקת הספקת החשמל למחשב, אני רואה את זה מכיוון שהסוללה של המחשב מתחילה לפעול. ממה יכולה להיות הבעיה? האם ישנה בעיה בשנאי? או מגעים תקולים? בנוסף לכך ישנם גם ניתוקים של ה USB שמתחבר לעכבר. אשמח לקבל תשובה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז כך קניתי קונן חדש WD 200 G SATA אני לא מצליח לחבר אותו כאילו אני מחבר את הכבל האדום ו.... מה עכשיו . שמתי לב שיש שני סוגים של חיבורי חשמל מה אני אמור לעשות בבקשה תשובה דחוף אני על קוצים
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257353.0 שלשום התקנתי את התוכנה partition manager, ניסיתי לעבוד איתה ולא הלך. היום רציתי לעבוד עם המחשב, וכשהדלקתי אותו הוא נתקע במסך שחור שכתוב בו: invalid partition table. אין אפשרות לגשת לביוס, אין אפשרות לעלות מדיסק, אין אפשרות לעשות כלום. מדובר בלנובו C100 3000. מבקש את עזרתכם. תודה מראש, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש'לי מחשב בן שנה...2.8 פנטיום D ו-X1900GT... הקטע הוא שבשבוע האחרון כל פע םשאני משחק וורקרפט או שהמשחק נתקע או שהמחשב עושה לי VPU RECOVER כל הזמן. בכל אופן...אחרי תקיעה אחת הופיעו נקודות (בגודל משהו כמו 4 פיקסלים) כשיש פוסט במסך שמראה ת'לוגו של הלוח...וגם בעליה הראשונית של המסך של ווינדווס...אחריזה זה מסתדר ואין יותר שום בעיה... האם הכרטיס דפוק וכדאי להחליף? (שזה אומר בלי מחשב לשבוע והרבה כאב ראש להוכיח את זה) או שאם אני אפרמט (מה שלא נראה לי כי הבעיה מתחיל עוד לפני שמגיעים לווינדווס בכלל) זה צריך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי נגן SANDISK SANSA E250 ואני רוצה להעתיק לזה שירים... וכשאני נכנס אליו דרך המחשב מופיע רק תיקיית TMP קובץ טקסט VERSION וקובץ SDK בשם version.sdk תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות... אני רוצה להעתיק שירים אבל אני לא יודע לאן... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נתתי לאחי הקטן לשחק במחשב שלי והוא בא אלי בוכה ואמר לי שהוא בטעוט מחק איזה משהוא ועכשיו המחשב לא עובד אני מיסתכל ואני רואה שהמחשב עולה אחר כך יש את הסמל של הווינדוס אקס פי אחרי שהוא נעלם יש מסך שחור והמחשב לא מגיב כלום ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אני סם את הדיסק הוא אומר לי דיסק בוט בשביל לההיכנס לדיסק תילחץ על איזה שהוא קפתור אתני לוחץ ושום דבר לא קורא כאילו המיקלדת מקולקלת אבל היא לא ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אני לוחץ F8 עובד והכול הוא שואל אותי מה ליבחוק להיכנס לווינדוס וצב בטוח ...... ואני לא מצליח להעלות עם החצים או לילחוץ אנטר כאילו המיקלדת לא מגיבה (ניסתי להחליף מיקלדת 3 פעמים ) אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מצורפות תמונה של המסך הכחול. מה פשר הדבר? זו כבר פעם שנייה (את הפעם הראשונה לא צילמתי). עוד דבר, לפעמים יש כמו נקישות ב-hd , שתיים כשהמערכת מופעלת! אבל ב-speed fan הכל טוב. (תמונה מצורפת). עריכה: גיביתי לפני שעה את כל הדברים החשובים על דיסקים (שירים, תמונות, משחקים ו-stuff) כדי להיות מוכן לכל תקלה. ד"א אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד לגיבויים (כבר נמאס לחלק 20 ומשהו ג'יגה על דיסקים של 4.7 g"b . מאוד מתיש.) ותיכננתי על ה-maxtor one touch (למרות שהוא נורא יקר). יש מוצר אחר לגיבוי שאתם ממליצים עליו?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-