תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המפרט בצד. זה לא קרה לפני כן..התחיל היום וזה נמשך כל היום, אני חושב שהרעש מגיע מהכיוון של המאוורר של המעבד, יכול להיות שאני טועה? ואם הרעש כן מהמעבד, מה יכולה להיות הסיבה? *זה המאוורר המקורי של המעבד תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על המארז, בלי להפעיל כח רק מניח אותה, הרעש מפסיק.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שעד לא מזמן היו לו בעיות עם הקירור (נשבר לא כנף במאוורר של הליבה) אז הוספתי לו מאוורר שיעזור לו להוציא את האוויר החוצה אז עד לפני חודש הכל עבד טוב ועכשיו יש לי בעיה אחרת הוא פשוט בלי להודיע עושה reseat האם זה דבר הקשור למה שעשיתי או שזה בכלל קשור לוירוסים שיש לי במחשב??
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש, התקנתי את כל הדרייברים, הכל עובד חוץ מהקול. עשיתי בדיקה של SOUND HARDWARE, והראה לי שיש קול, כלומר אחרי שאני מדבר למיקרופון זה מראה שיוצא איזה משהו, אבל אני לא שומע כלום. התקנתי כל מה שצריך, דיברתי עם החברה של הלוח (ABIT) ועשיתי כל מה שהם אמרו ונראה להם שזאת בעיה בצ'יפ של הקול. האם יש אפשרות כלשהי להחליפו? כמה זה אמור לעלות? יש משהו אחר שאפשר לנסות כדי לתקן את הקול? תודה רבה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום,קוראים לי בני ואני דיי חדש פה,גלשתי פה כמה פעמים אבל לא כמשתמש רשום ואני חייב להגיד זה פורום פשוט מדהים! יש פה כל כך הרבה הסברים וכל כך הרבה מדריכים...טוב עכשיו לעניין לא לפני הרבה זמן החלפתי כרטיס מסך וכתוב שמומלץ להשתמש בספק חשמל מעל 300V ולי יש רק 230V אז רציתי לשאול האם זה יכול לפגוע איך שהוא?כי הוא כותב לי איזה הודעה כשאני פותח את המחשב שקשורה לנושא...חשוב לציין שהכרטיס עובד מצוין עכשיו,ואני רוצה להיות בטוח שהוא יעבוד מצוין גם מחר :s05: תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 22:05:07 נווו....מה אף אחד לא יודע אוו אף אחד לא רוצה לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בזמן שגלשתי לי ברחבי האינטרנט הWINDWOS נתן לי מסך כחול יפה ונתקע (לפני זה היו רעשים של קצרים ברמקולים ואחרי כמה שניות הכל קרס ) המערכת שלי מורכבת מ amd 2800 +EpoX 8-rda Geil 512 333MHZ X 2 HeC 475 W אחרי המסך כחול ביצעתי ריסטרט למחשב, הWINDOWS לא הסכים לעלות נתקע בשלב הטעינה ניסיתי לעשות system restore ביצע בהצלחה אבל עדיין לא עבד לאחר כמה משחקים הצלחתי לעלות את הWINDWOS אך כעבור דקה עשה ריסטרט גם בSAFE MODE עשה ריסטרט אחרי בערך 10 דקות גם כאשר אני בתוך הBIOS להגדיר את BOOT לפעמים זה קופא והמקלדת מפסיקה להגיב בנוסף במסך הראשי של המחשב בעת ההדלקה מקבלים נתונים על המערכת ישנו נתון vdd שה וא צבוע באדום למרות שלפי הספר הוא בטווח התקין 1.5V ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אתמול לא היתי כל היום על המחשב ואחי הקטן ישב לי על המחשב תקע את המחשב והפעיל את המחשב אתמול השפה היתה עברית היום היא אנגלית כל השפה השתנתה מה אני יכול לעשות? עזרה דחופה בבקשה? נועל את המחשב מהיוםםםםם!
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפעמים אני עובד עם המחשב הכל אחרי פירמוט אפילו לא הספקתי להתקין את כל הדברים שאני רוצה נגיד אני גולש שומע מוזיקה הכל כזה לא מגיב רק העבר זז וכלמה שלמה בסרגל... לא מגיב עד שאני עושה ריסט ממה זה יכל להיות
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז ככה אני משחק RAINBOW SIX VEGAS ואחרי כמה זמן מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. מישהו יכול להסביר ממה נוצר הבעיה? הנה תמונה minidump. http://img490.imageshack.us/img490/1903/probcw2.jpg רשום שם: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+148bce ) והמפרט שלי זה Gigabyte GA-M56S-S3 AMD 4800 X2 2GB 667MHZ X1950 PRO 512MB
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום! אתמול קניתי נגן MP3 חדש וכשאני מחבר אותו למחשב הוא נותן לי תהודעה הבאה (בתמונה) זה היה ממש עוזר אם הווינדוס היה אומר לי איך להתקין את ה-hi-speed usb host אבל הוא לא, לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה. מה לעשות? קצב ההעברה של השירים איטי בצורה מחרידה... בתודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את מחשבי היום (דרך הדיסק של הווינדוס עשיתי את זה מלא פעמים) ומשום מה קרה בעיה .. אחרי הפורמט שהווינדוס עשה הוא עושה הפעלה מחדש כמו תמיד ואז הבעיה היא שיש תחלק שהוא אומר ללחוץ על מקש מסויים כדי לעשות בוט מהדיסק (מה שכבר עשיתי על מנת לפרמט) בחלק הזה הוא מחכה 5 שניות ואמור להמשיך להתקנת הווינדוס אבל הוא נתקע ולא עובר לשלב הבא .. ניסיתי לעשות שהארד דיסק יהיה בבוט ראשון וזה בכל זאת לא עזר... מישהו יודע איך לעזור לי .?? בבקשה אני צריך את המחשב כמה שיותר מהר אז בבקשה.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב INTEL D עם לוח אם משולב MSI. הכל היה טוב ויפה עד שמצאתי מחשב ברחוב, ולאחר שפירקתי אותו לחלקים,הרכבתי את הDVD שלו על המחשב שלי. לקחתי אחד מן החיבורים של הכבל נתונים וחיברתי וכנ"ל לגבי הכבל מתח. יש לציין שיש מצב שהחוט נתונים טיפה התעקם... (אולי !!!) בכל מקרה -לאחר שהפעלתי את המחשב - הביוס התחיל לעלות ומשם הוא נתקע למשך משהו כמו דקה , ואז הוא מציג שגיאה שהוא לא מוצא שום כונן.(לא שום כונן קשיח) פירקתי את הכונן DVD והחזרתי את המחשב בחזרה למה שהיה אמור להיות לקדמותו. המחשב בהתחלה-כמה פעמים לא עבד -וכשהוא עלוה- הוא הציג לי אותה שגיאה -שום כונן לא נמצא. בבקשה-אנא -מה אני יכול לעשות , ומדוע נגרמה הבעיה ? הערה: לפני ששמתי את הDVD, לא היה במחשב מעולם שום כונן DVD\C…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חברה יש לי את הלוח אם הזה gigabyte GA-81945PL-G רציתי לדעת אם האו תומך ב dual channel ddr 2 667 ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכל מיני משחקים שמה שמשותף להם הוא שהם משחקי שלט...(לדוגמא nba 2k10 ו - pes 2010) במשחקים האלה ובכל משחק שדומה להם יש לי את אותה בעיה מוזרה ומעצבנת. תוך כדי משחק כל פעם שמישהו מהשחקים לוחץ start ומגיע לתפריט הראשי(נגיד לעשות חילוף) אז שהוא חוזר למשחק הסאונד הופך לרעשים מעצבנים ומחרישי אוזניים. הדבר מסתדר כאשר לוחצים שוב start ושוב חוזרים למשחק. ככה שזה מציק מאד ומעצבן. הם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה אשמח לקבל הצעות. תודה מראש קובי.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ההתקן הוא usb 2 כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה כונן דיסקים וגם במנהל התקנים רשום כונן נוסף הבעיה שאמור להיות רשום שם ההתקן ובמקום זה רשום usb mass storage device והכונן לא מופיע במחשב שלי דגם: yar41bw0
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
???קניתי מארז ... ולא מצליחה לעלות תמחשב הוא לא נדלק יש לי לוח אם פיסי פרטנר...היכן יש הסבר איך להרכיב תחוטים שהמחשב כן יעלה באתר אין חוברת שלהם שאפשר להוריד ויש לי תמחשב הזה 5 שנים אז מין הסתם אין לי תחוברת מה עליי לעשות איך לחבר? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע GEFORCE 6600 GT וכאשר אני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים מוזרים כאלה כאילו הוא עומד להתכבות ואחרי איזה 5 דק' הוא נתקע ואז עושה ריסט. אתמול ניתקתי את הצורב מהספק כח ועכשיו הכל עובד חלק. האם הבעיה בספק הכח , אולי אין לו מספיק כח כדי להפעיל גם את הכרטיס מסך וגם את הצורב. מי שיודע איך לפתור תבעיה שיגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-