תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני משחק RAINBOW SIX VEGAS ואחרי כמה זמן מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. מישהו יכול להסביר ממה נוצר הבעיה? הנה תמונה minidump. http://img490.imageshack.us/img490/1903/probcw2.jpg רשום שם: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+148bce ) והמפרט שלי זה Gigabyte GA-M56S-S3 AMD 4800 X2 2GB 667MHZ X1950 PRO 512MB
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן (2003) שלא מזמן הוספתי לו זיכרון והארד דיסק והוא שימש אותי ממש טוב לכל מה שהייתי צריך, ביום רביעי האחרון הייתה אצלנו הפסקת חשמל היסטרית שגמרה לי על המחשב... בהתחלה חשבתי שזה הספק אבל אחרי שהחלפתי אותו הבנתי שזה לא הספק ונתתי אותו לבדיקה, בבדיקה אמרו לי שזה הלוח אם ובגלל שאין להם לוח כזה הם לא יכולים לבדוק אם שאר הרכיבים עדיין תקינים או שזה רק הלוח אם... בקיצור מה שאני צריך זה כזה דבר, האם יש איפשהוא שעדיין מוכרים לוחות אם יחסית ישנים (יש לי abit NF7) או מישהו שרוצה למכור את שלו ביד שניה? פשוט ממש לא מזמן הוספתי את הזכרונות והארד דיסק ואם אני משדרג מחשב זה פשוט לזרוק את הכל לפח... ואם לא את הלוח אם הזה ספציפי מה יכול להחליף אותו? המעבד שלי הו…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd של HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B אני מכניס בו דיסק dvd וגם דיסק רגיל והוא לא קורא אותם..אני חושב שהוא לא קורא בגלל שעשיתי פירמוט למחשב ואיבדתי את הדיסק של ההתקנה של הצורב (הדיסק שמקבלים עם האריזה של הצורב) בבקשה אם מישהו יכול להביא לי איזה דרייבר או משהו בישביל שהוא יפעל אני אשמח מאד..
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צורב משחקים לXBOX עם DUAL LAYER ב CDCLONE צרבתי כמה משחקים, עכשיו אני צורב כבר הלכו לי שני דיסקים התוכנה נתקעת על 57% והצורב לא זז מקודם לא שמתי לב, הוא היה 40 דקות על 57% אההה לא יודע אם זה חשוב, אבל יש את הזמן שהוא אומר מתי נגמרת הצריבה, שהוא מגיע ל57% פתאום זה זמן בלתי ידוע מה עושים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כל משחק שאני מנסה לשחק המחשב נתקע או עושה ריסט מעצמו. אני כמעט בטוח שהבעיה בדרייברים המעפנים של ATI או שאולי נדפק לי המחשב ? אין לי בעיה של חום בכ. מסך כי החלפתי את הקירור הרגיל בקירור יותר טוב והטמפ' טובה מאוד במשחקים. כרגע אני עם דרייברים גירסה 8.8. הדרייברים בגירסה 7-12 היחידים שלא עשו לי בעיות מבחינת קריסות והכל אבל היו בהם הרבה בעיות של מריחות במשחקים וקווים שהפריעו. יש המלצות אולי לדרייברים יציבים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרי אינטרנט אז המחשב קופא כאשר מופעל קובץ מסויים שהוא בפורמט פלאש SWF.... גם אם אני פותח איזה קובץ פלאש שיש לי על המחשב... אז המחשב לפתע קופא... אשמח לדעת מה הבעיה? הבעיה לפי מיטב ידיעתי היא לא בעית תוכנה מפני שפירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה לחזור... נ.ב בדקתי זכרונות כרטיס מסך סלוטים מעבד חום מעבד מאוררים אם יש צורך המחשב כרגע על חום של 34-35 מעלות... הדברים היחידים שלא בדקתי הם: לוח אם הארד דיסק מפני שבשניהם אני מאמין שהאחוז שמהם נובעת התקלה הוא נמוך מאוד. מצפה לעזרה.... כרגע אני גולש מהמחשב וביטלתי את קבצי הווידאו והפלאש ולכן המחשב לא נתקע. אך בהתחברות לאיסיקיו אז המחשב נתקע מפני שיש שמה פרסומות בפלאש. מצפה לפתרונות.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ההיסטורי לא נמחק, לא עזר כל מה שניסיתי וגם האקספלורר איטי מאוד.. מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המפרט בצד. זה לא קרה לפני כן..התחיל היום וזה נמשך כל היום, אני חושב שהרעש מגיע מהכיוון של המאוורר של המעבד, יכול להיות שאני טועה? ואם הרעש כן מהמעבד, מה יכולה להיות הסיבה? *זה המאוורר המקורי של המעבד תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על המארז, בלי להפעיל כח רק מניח אותה, הרעש מפסיק.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הקודם שהיה לי (פנטיום 4 3GB) ואולי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק לגמרי, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב זה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי ל…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku=334532&cks=ACC רשום שזה כרטיס ADAPTER.הכוונה שאם יש לי כבר USB2 אני יכול עימו להרחיב,או שזה כרטיס למחשב שאין בו USB2 ואז חיבור לאפיק PCI יתן לי יציאות ? האם דרושה תמיכה בלוח ו/או במע' ההפעלה ע"מ שהכרטיס יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה במחשב קודם כל הוינדוס עולה אחרי 10קווים בטעינה והוא עושה רעש ד"א החלפתי כבר מאורר שלא היה טוב . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש לפני כחודשיים ובשבוע שעבר החלטתי להתקין בו משחקים. התקנתי כמה משחקים וביניהם need for speed undercover וcrysis warhead אחרי ההתקנה הפעלתי והמשחקים רצו היטב, אך באופן מפתיע הם נסגרים לי באמצע וחוזרים לשולחן העבודה.. למה זה קורה? מה יכול לגרום לסגירת המשחק באופן פתאומי וללא התראה..? תודה מראש לעוזרים!(מקווה שזהו המקום הנכון לבקשת העזרה).
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש לפני כ3 שבועות עם הלוח אם Asus M2N-E וההארד דיסק Western Digital 1600AAJS. פתאום בלי שום התראה מוקדמת, כשקמתי בבוקר היום אחרי שהמחשב היה דלוק כל הלילה ראיתי את המסך שחור עם שורה אחת שהיה כתוב בה משהו כמו: system disk not found. כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והווינדוז לא עלה. נכנסתי לביוס והבנתי מה הבעיה...הלוח אם לא מזהה בכלל את ההארד דיסק. לקחתי היום את ההארד דיסק למחשב של חבר שלי וגם על שלו ההארד דיסק לא נקרא ע"י המחשב. איך פתאום זה קורה להארד דיסק?ועוד מחברה טובה כזאת...מה יכול לגרום לזה? יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את ההארד דיסק או לפחות להציל את הקבצים שהיו עליו? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אוקי אז ככה בניתי כמה מפרטים וזה ובסוף הגעתי להחלטה שאם אני יקח מעבד טוב וכרטיס מסך בינוני אז יש מצב שירוצו המשחקים טוב מאוד (דרך אגב זה מחשב לגיימר כבד שמשחק משחקים חדשים וכבדים) אוקי אז ככה המעבד שאני רוצה זה intel quad core extreme Q6600 2.4 GHZ והכרטיס מסך שאני רוצה זה CLUB3D 8600GT 512MB OVERCLOCKED EDITION והזכרון שיהיה לי זה 2gb אולי אפילו 4 של corsair 800mhz עכשיו עם מחשב כזה המשחקים ירוצו טוב? אני מדבר למשחקים כמו crysis cod4 bioshock ועוד כמה משחקים חדשים.. כאילו אני מתכוון על ההגדרות הכי גבוהות אם כרטיס כזה ומעבד כזה. אז מה שאני בעצם רוצה שתגידו לי אם זה משתלם לי כאילו אם זה כדאי או שאני יקח 8800GT אבל עם מעבד core 2 duo (6750( והודעה למנהלים אני מצטער אם זה …
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 1 ג'יגה שאמורים להיות במהירות 800 MHz הנה לינק שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 משום מה זה מה שתוכנה מראה לי: http://www.siz.co.il/my.php?file=2jjybyymk2mb.jpg למה כתוב שם 400 MHZ ולא 800??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה.. לפני כמה ימים ניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור S-VIDEO ופעם אחת גם דרך חיבור DVI רגיל עם מתאם לחיבור הישן יותר. לא הצלחתי לחבר את המחשב, התייאשתי וחיברתי אותו בחזרה למסך המחשב. כשהדלקתי אותו ראיתי שהרזולוציה השתנתה, נקטנה ל1024*768 (אני ממש לא רגיל, אני תמיד על 1024*1280) כל ניסיונתיי לתקן את המצב לא עזרו, איפה שקובעים את הרזולוציה כתוב "ריבוי צגים ב-NVIDIA GeForce 8600 GTS" מזה לעזאזל ריבוי הצגים הזה ? האם זה המקור לבעיה ? ניסיתי להעביר בין ה"אמצעי תצוגה" (שהראשון הוא מה שציינתי מקודם, הריבוי צגים) אך השני לא נכנס בכלל לתוקף, אני בוחר אותו והוא נכנס אוטומטית לריבוי צגים, אך בשני ניתן להגדיר רזולוציה גבוהה, אבל הוא לא עובד. אני פירמטתי כבר 3 פעמ…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח לוח אם B450 AOURUS RYZEN 5 2600 זיכרון 2X8 C MX500 SSD 1650S כרטיס מסך האם שדרוג של המעבד ל AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray או AMD Ryzen 7 5700X AM4 Tray ישדרגו את המחשב בעבודות משרדיות , אינטרנט , חישובים , משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
Hello everybody, i playing max payne 3 and a few minute after the screen into a mode power saving mode.. the computer stuck and the sound like a buzzy the problem stay on a many games in borderlands gta iv and more.. but not all!! i have a gaming computer: I5 760 2.80GHZ Memory 4096MB RAM motherboard: P55A-UD3 GPU: AMD ATI 6850 HD WINDOWS 7 64BIT i tried to format my computer and the problem didnt solved.. i changed the power settings in control panel i replaced the lithium battery in my motherboard but the problem didnt solved i try to use a software for check the temperature and the memory of the video card and i see a problem please download the log to see my problem…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן מסך כחול עם שלוש שגיאות עיקריות: page_fault_in_nonpaged_area irql_not_less_or_equal memory_management אני משאר שהמחשב שלי פשוט מת אבל אני אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח 250GB SATA של SEGATE, חיברתי אותו ללוח P4P800SE של ASUS והמחשב פשוט מאוד לא זיהה אותו ומראה כאילו אין דיסק קשיח בכלל. ברצוני לדעת מהי הבעיה לכך שהלוח לא רואה את הדיסק קשיח? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-