עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tzatza,

המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by Ang3lus,

שלום, אתמול להנאתי שיחקתי לי BF2 ובאמצע המשחק המשחק נתקע ואחרי זה הייתה לי תופעה של תצוגה לקויה של דברים בתלת מימד (עושה לי את זה בכל יישום שכולל הצגת 3D) לדוגמא: http://1angelus.20m.com/dead.JPG מדובר בכרטיס Leadtek winfast 6600gt האם הכרטיס מת ? או לפחות המעבד 3D שלו ? כי ב2D עדיין הכל בסדר (אני משתמש בו עכשיו וגם רואה סרטים וכו' וכו')

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by ben060,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של הפסקת הספקת החשמל למחשב, אני רואה את זה מכיוון שהסוללה של המחשב מתחילה לפעול. ממה יכולה להיות הבעיה? האם ישנה בעיה בשנאי? או מגעים תקולים? בנוסף לכך ישנם גם ניתוקים של ה USB שמתחבר לעכבר. אשמח לקבל תשובה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by bubugu,

שלום, יש לי שני סטיקים של 1 ג'יגה שאמורים להיות במהירות 800 MHz הנה לינק שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 משום מה זה מה שתוכנה מראה לי: http://www.siz.co.il/my.php?file=2jjybyymk2mb.jpg למה כתוב שם 400 MHZ ולא 800??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by ESAB1,

קניתי מחשב חדש. וארדסיק אחד עובד על STA החדש . בכל מקרה הכל עבד טוב אבל ברגע שרציתי להוסיף את הרדיסק הישן היתי צריך לשים אותו על הכבל הישן אותו חיברתי ללוח אם ואז ברגע שאני מעלה את המחשב עולה לי הפקודה הזאת RMOVE DISKS OR MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אני מקיש אנטר ואז הווינדוס עובד אבל הפקודה הזאת כל הזמן חוזרת ואם אני לא מקיש כלום המחשב נתקע על המסך הזה בלי לעלות את הווינדוס מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  6. יש לי ראוטר של LevelOne מדגם WBR-3400TX. כל המחשבים מחוברים ישירות לראוטר (ולא אלחוטית). במחשבים שיש לי בהם XP אני צריך להתקין NetBios כי אם לא אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. במחשב החדש שלי עם ויסטה, לגלוש באינטרנט אני יכול, ואפילו לראות מחשבים אחרים ברשת לפעמים, אבל כשאני מנסה להכנס לתקיה המשותפת שלהם אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר אליהם. התקנתי NetBios גם בויסטה אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. יש לי סוללה בלוח אם אבל יכול להיות שזה מדד של הסוללה במחשבים ניידים ואני לא צריך להסתכל על זה בכלל?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. שיתחיל להסתובב..עכשיו עבדתי כמה שעות טובות על איזה מדריך פה שנתנו לאילתור מאורר לכרטיס מסך בעזרת פח של חריץ pci תודה רבה למי שכתב את המדריך ולGosha שהביא לי אותו ...עכשיו השאלה שלי היא כזאת בגלל שהמאורר שעל הכרטיס לפעמים בכלל לא מסתובב...ואני לא יכול כל פעם לתת לו נגיעה קטנה או משו..אז אם אני ישאיר אותו שמה הוא יפריע לאוויר שנכנס מהמאורר שהרכבתי מתחתיו? כי עבדתי על זה כל כך הרבה זמן (היו לי מלא בעיות כי המבנה של הלוח שלי לא כל כך התאים והכול) אז אני מותש בטירוף וממש אני לא מסוגל להוציא את הכרטיס מסך עכשיו ולפרק את המאורר שלו...זה קריטי אם אני יוציא אותו או ישאיר?,הוא עלול להפריע?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by tazmnia,

מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by gigabot,

היי איך לעזעזל אני משתמש בו הוא כמו פלאש או מה? זוהה הכל טוב אבל אי אפשר להשתמש, תודה

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by uriya,

קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by 1337gamer,

משום מה, אחרי שאני מתקין מקודדים (את החבילה של MEGA K-LITE) ומפעיל מחדש את המחשב, לא שומעים כלום. ככה שאני צריך להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב את החבילה, בשביל לשמוע. אם מישהו נתקל בבעיה, ויכול לעזור... תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by MaDog,

היי, אתמול, ללא כל התרעה או אזהרה, הפסיקו לעבוד חיבורי הUSB במחשב שלי. פתאום העכבר לא עבד, ניסיתי עכבר אחר, גם לא עזר. ניסיתי לחבר אותו גם בעזרת מתאם לחיבור הירוק שלו, וגם לא עבד. כל התקן USB שאני מנסה לחבר הוא לא מזהה אותו. מה קרה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by gilad0327,

כשאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעה הבאה: מצורפת תמונה. מה זה אומר.?????? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by musa,

שלום חברים. רכשתי כרטיס של NEC ועם מערכת הפעלה XP HOME - אני מקבל כשל תוך כדי זיהוי הכרטיס. האם מישהו מכיר את התופעה? (צירפתי את הודעת השגיאה בקובץ) תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by mdemri,

שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים של אזעקה ולאחר כ3 שניות המחשב נכבה אוטומטית אם אני משחק עם הכפתור בלוח שהופך את הFSB ל200 MHZ אז המחשב עולה לכ- 10 שניות מראה תמונה ולאחר מכן עושה את הצפצופים של האזעקה ונכבה אבקש לשמוע חוות דעת מכם על המצב הזה ואם אפשר גם הצעות לפתרון. יש לציין שגם הכרטיס מסך וגם הזכרונות עובדים על מחשב אחר (זהו צפצוף שונה מאשר הרעש שהוא עושה כשיש בעיה בכ.מ או בזכרונות) מפרט המחשב : Athlon XP 2500+ Gigabyte 7n400 512 MB Elixir 400MHZ Inno3d nvidia 6200 בתודה מראש על העזרה משה.

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by galedri,

כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by SemteX,

ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by donAM,

היי אני חדש פה אחלה אתר אחלה פורום יש לי בעיה מרגיזה כבר קרוב לשבוע פשוט כך יום אחד התחילו להופיע לי ארטיפקטים על המסך לרוב כשהמחשב היה עמוס (בזמן גלישה באיטנרנט+הורדה) וגם במזמן מחשק והיום יש לי גם רעשים של שלג מהרמקולים שוב גם אחרי שהמחשב עמוס זה הגיעה למצב שהיום רק כשאני אני מדליק את המחשב ואת הטלויזה אז גם שם התמונה קופצת.... התקנתי כבר דריבריים חדשים ובכל זאת יש לי מין שינוי בצבעים ברקע מידי פעם כאילו שהכרטיס עושה ריפרש.... בדקתי את הכרטיס אצל חבר (אותו לוח ) הוא עבד מצויין.... המחשב לא מתחתם לדעתי 42 לוח ב 50 מעבד ...... יש לי ATI RADEON 9600 PRO תודה ...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by avivityosi,

היי! יש לי את העכבר הנ"ל ,התקנתי ie7 ואני לא מצליח לדפדף קדימה ואחורה דרך הכפתורים שמוגדרים בעכבר יש לציין שבחלונות (לא באינטרנט) זה עובד בסדר גמור העכבר מחובר דרך usb ,הסרתי והתקנתי אתו מחדש ולא עזר אם למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לבדוק אני אשמח! תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by CrashZone,

שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by roni18,

שניות ספורות לאחר הדלקת המחשב -הוא כובה .המאוור נעצר בבת אחת וכל זה עוד בטרם עליית הוינדוס ומבלי שניתן להכנס במצב בטוח או לחילופין להכנס לביוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  25. קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים