תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב שלי נתקע לאיזה 1-2 דק' והוא לא זז בזמן הזה , ואין לו שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי אנטיוירוס מעודכן , עשיתי בדיקה מקיפה של וירוסים ואין כלום מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב - איזה תוכנה יכולה לגיד לי שהכוננים הקשיחים שלי תקינים ולא נדפק בהם משהו ?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב gigabyte כרטיס קול מובנה, הבעיה: רמקולי המחשב פועלים שניהם רק בחיבור השקע הקדמי ואילו בחיבור לשקע האחורי רק רמקול אחד פועל מה הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כל כך הרבה בעיות איתו שאני לא יודעת אם אני אזכור לכתוב את כולן! קודם כל, זה 98 SE, כ 70 ומשהו ג'יגה.... מדפסת 930 HP וצורב DVD של LG. נתחיל עם הבעיות: *נורית הדיו במדפסת מהבהבת כל הזמן למרות ששני ראשי הדיו בסדר גמור שאני שולחת משהו להדפסה לא קורה כלום או שאני מקבלת הודעת שגיאה החיבורים נראים לי בסדר גמור *שאני מנסה לצרוב דברים מהמחשב על דיסק DVD 4.7 ג'יגה התוכנה [נרו] אומרת שהדיסק לא מתאים שהוא DVD ושאני צריכה להכניס דיסק CD ובכלל זה לא נותן לי לצרוב יותר מ 700 מגה למרות שהצורב הוא צורב DVD! *אני מנסה להפעיל את תוכנת ACDSEE והיא לא מגיבה *ולינקים לא עובדים לי. אם אני לוחצת על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש החלון החדש נתקע כזה. ואז אני עושה עצור ורענן וזה עו…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה קניתי מחשב חדש מסוג e6300 ולוח אם מסוג astrock vista זיכרנות של ddr 2 667 333 בכל מקרה לאחר שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ראיתי שהביוס מזהה את הזכרונות כ533 ולא כ677 לאחר מכן הפעלתי את המחשב והתחלתי להריץ תוכנות באנצמארק תראו מה מוזר סנדרה נתנה לי תוצאה של 5200 אל תשכחו שהתדר הוא 266 לפי הביוס לאחר מכן הלכתי לביוס ושיניתי את התדר ל333 העלתי שוב את המחשב הפעלתי את סנדרה על אותה בדיקת זיכרון וציפיתי לקבל תוצאה יותר גבוהה מן הסתם אך לא, קיבלתי תוצאה של 3970 תוצאה נמוכה יותר בתדר של ה333 על פני התדר של ה266 שבו קיבלתי 5200 כאילו כאשר מעלים את התדר ל333 משהו מאט את הזיכרונות זאת כמובן לאחר שהלוח תומך במהירות וזאת לאחר שווידאתי לפי תוכנה שיש לי אכן זיכרונות …
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של WD, 120 ג'יגה. פירמטתי את C והעלתי את ההתקנה של |WinXP. במקום להתחיל את ההתקנה, הוא כותב שההארד דיסק לא מזוהה, ושצריך לבדוק אם הוא מותקן כראוי. ההארד דיסק בטוח מותקן טוב, כי יכולתי להשתמש בו, לפרמט אותו וכו'. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני באינטרנט איקספלורר איך אני מוחק אותו כי האינטרנט לא עולה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי LCD Viewsonic 19'. עד עכשיו, כשהייתי קם מהמחשב בידיעה שאני לא הולך לעבוד עליו בשעות הקרובות הייתי מכבה את המסך. לפני כמה ימים קרתה תקלה; כשהדלקתי מחדש את המסך, הנורה נדלקה והחלה להבהב באיטיות והמסך לא הציג כלום. כאילו הוא כבוי. הפתרון היחיד שמצאתי זה לנתק את הכבל העבה שמתחבר מהמסך למחשב, ולחבר אותו מחדש. *הנורה דלוקה בקביעות כשהמסך דולק, וכבויה כשהמסך כבוי. יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים בערך, שעבד מצוין והיה מאוד שקט בהתחלה. היום אחרי חודשייים המחשב עבר 2 פירמוטים, ולפחות 4 או 5 פעמים שניקיתי את המאווררים ואת המארז עצמו. אבל המחשב לא שקט כמו פעם, וגם לא עובד כמו פעם. הוא עובד מצוין אבל לדוגמא כשאני משאיר אותו דלוק בלילה וקם בבוקר פותח את המסך המחשב פשוט עובד לאט ואי אפשר להסביר את זה.. והרעש מוזר מאוד,ניקיתי הרבה פעמים וממש הכל נקי ממה יכול לבוא הרעש ? תודה *בדרך הוספתי הארדיסק אבל לא נראה לי שזאת הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
פעם ראשונה היום צרבתי דיסק במחשב שלי (מפרט מפורט בצד) וזה צרב נראה לי פי 10 יותר איטי ממה שהייתי צורב במחשב הקודם שלי על אותם דיסקים הנה תמונה להמחשה מנרו: מה הבעיה לפי דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב את התוכנה Gparted כboot disk (משהו כזה). עשיתי את זה עם NERO על ידי כך שצרבתי אותו ככה (יש אפשרות כזו), הבעיה היא שזה לא עובד. זה פשוט רושם רק זכויות יוצרים ואח"כ לא זז... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס gigabyte gtx570 oc ultra durable מ TMS לפני כמה ימים, אחריי שהתקנתי אני קולט שאני מפעיל MKV (היי דף) אז יש גמגום או קצב פריימים נמוך, הסרתי תוכנות שעלולות להשפיע, החלפתי דרייברים ניסיתי נגנים שונים עשיתי דרייב סוויפ והתקנתי מחדש כלום לא עזר. מה זה יכול להיות ? מישהו נתקל במשהו כזה ? אני אצטרך להחזיר את הכרטיס ושיחליפו לי אותו ? מישהו יודע אם TMS בעייתיים בדברים האלו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי את הלוח הנ"ל והוא ניקנה ברשת KSP.....כן כן לעשות פרצוף....מסתבר שקניתי לוח עם כרטיס קול במצב מוזר. המערכת הפעלה מזהה את הכרטיס ואפילו מפעילה אותו אבל היציאה OUT עצמה שרופה או לא תקינה.מצב לא הגיוני בכלל.שאלתי היא כזו : מכיוון שזה סוקט 939 ואין כאלה לוחות יותר בחברה וגם לא מיוצרים כאלה על ידי אביט (נאמר לי על ידי חבר שקרוב לעניין) אני מסתכן בקבלת לוח אחר וירוד מבחינת פיצרים. אפשר לקנות כרטיס קול ב 130 שקל ולסגור את העניין או לשלוח את הלוח לתיקון בחול ולחכות חודש פלוס מינוס.ולכו תדעו מה אני אקבל בחזרה. מה אתם מציעים אני מתלבט כבר קרוב לשבועיים.חשוב לציין שזה היה הלוח KN8 האחרון ברשת והיו חסרים אביזרים בקופסא בזמן הקניה ש"השלימו" לי אחרי שבאתי ושאלתי…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה יש אפשרות לחבר ללוח אם מסוג asus p4p800 e deluxe אר דיסק sata 2 16bm או אר דיסק sata 1 16mb
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אתמול בערב סגרתי את המחשב שלי כרגיל והכול עבד יפה וחלק לא התקנתי שום דבר ולא נעליים היום בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא פשוט לא נידלקת בדקתי חיבור חשמל והכול והיה בסדר פתחתי את המארז כי חשבתי אולי הלחצן שלו נידפק , ניסיתי להדליק דרך הכפתור על הלוח אם וגם כלום לא עזר הלכתי פירקתי את הסוללה מהלוח אם בדקתי אותה גם תקינה חיברתי אותה מחדש ואז אמרתי לעצמי שאני ינסה שוב להדליק והמחשב נידלק אבל מאז הוא פשוט מאוד איטי הרבה פעמים ניתקע לכמה דקות לא כל הדברים עובדים חלק מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-