תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי צורב חדש יחסית ויש לציין שלצרוב הוא צורב הכל רגיל בלי שגיאות אבל שאני בודק אותו בנרו עושה בדיקת דיסק אז בהתחלה 4 פעמים רצוף הוא הפעיל את המחשב מחדש באמצע הבדיקה... כעבור זמן מה זה עבר וגם הבדיקות יצאו טוב אבל הבעיה העיקרית היא בצריבת מוזיקה.. הוא צורב טוב רגיל ואחרי זה בבדיקה ישר נכשל אבל עדיין הדיסק יוצא טוב בלי קפיצות אבל עדיין אני לא רוצה לקחת סיכון למה אני עובד עם המוזיקה הזאת עכשיו ניסתי לחבר צורב ישן שלי למחשב וצרבתי אותו דיסק שעם הצורב החדש הוא נכשל צרבתי בצורב הישן שלי וגם בדקתי אותו והוא עבר בדיקה....לפי דעתי יכול להיות שאולי בצריבת מוזיקה יכול להיות שאולי הצורב רגיל לדיסקים של בנקיו אני מחר יבדוק את זה.. אבל בכל אופן מה יכול להיות שהצורב לא טוב פשוט…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהוא שוקל 780 ואני רוצה לעלות אותו לאתר אבל הוא רק מעלה עד 300 או 400 אני אוכל אולי להקטין אותו למידה שציינתי או פשוט להביא לי קישור לאתר שמקבל מעל ל780 ככה אני אוכל לעלות אותו
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם, אז כך, יש לי מחשב נייד מבית Acer (דגם: Aspire 5610), יש לי מספר בעיות (מצורפות תמונות): 1. המסך תמיד חשוך, ויש לי כפתורי ניווט של בהירות וניגודיות אך איני יודע כיצד להשתמש בהם! [http://www.2image.us/images/47070DSC01214.JPG] 2. המחשב שלי תומך בחיבור Bluetooth אך שוב איני יודע כיצד להשתמש בפונקצייה. (ישנם 3 כפתורים, האחד להדלקת Wireless, השני להדלקת 3G, והשלישי להדלקת Bluetooth והשלישי, שאני לוחץ לכיוון הWireless האור נדלק ואני יכול לגלוש באינטרנט אלחוטי, אך כאשר אני לוחץ לכיוון ה3G או הBluetooth האור לא נדלק ואין אפשרות להשתמש בפונקציות). [http://www.2image.us/images/658900DSC01213.JPG] 3. בצד הימני של המחשב יש לי כפתורי ניווט (לשלוט בנגן מדיה פלייר וכו'), אך שו…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון אני מבחין ברעש שנובע ההארדיסק. הרעש הוא קבוע בעת המתנה אך למשל אם גוללים חלון אקספלורר למטה או לוחצים על כפתור, כל פעולה הכי קטנה גוררת רחש בהתאם. רעש אלקטרוני כזה, מהיר, די חלש ומעצבן. הHD הוא של MAXTOR 160GB SATA. מישהו מכיר? תודה רבה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה שכאשר נכנסתי לווינדווס הוא הציג לי שגיאה עם הקובץ PCI.SYS חיפשתי בפורומים פתרון לבעיה כזאת ונאמר שצריך להוציא להוציא את הכרטיסי זכרון ולבדור עשיתי את זה ועכשיו המחשב נדלק לא מצפצף בהתחלה ולא מראה כלום על המסך.ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך והוא גם לא מצפצף.המאוורר של המעבד נדלק... יש מישהו שיכול לנסות לעזור. תודה...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי צורב DVD חדש, נהרס לי הארד-דיסק אז כשקיבלתי את החדש התקנתי הכל עוד פעם ומאז הכונן קורא ממש לאט (להעלות את ההתקנה, לא להתקין רק להעלות אותה, לוקח בסביבות 5 דקות וזאת התקנה של far cry ולא של איזו מפלצת משאבים!!!) מישהו מכם יודע מה לעשות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם טמפ' של 51-52 מעלות (המחשב דלוק בערך שעתיים ומתוכם חצי שעה של משחק) של הכרטיס מסך, זה טוב? (leadtk 66gt). GPU : 51-52 Ambient : 42 (מה זה אמבינט?) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום זאת הבעיה אני מדליק את המחשב אז כל הזמן המחשב מצפצף בלי ששום מסך מופיע הוצאתי והכנסתי את הזיכרון לא עזר ואז ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולהחזיר לא עזר מה אני צריך לעשות תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.
-
שלום. יש לי כרטיס מסך sapphir ati x1900gt התקנתי ווינדוס חדש VISTA, הורדתי את הדריבר החדש ביותר שמתאים לויסטה. עכשיו הבעיה, יש בכרטיס כניסת AVIVO והמחשב לא מצליח לזהות אותה.... בווינדוס XP הוא כן זיהה וכעת לא. חיפשתי דריבר מתאים בכל מקום ולא מצאתי. אם למישהו יש פיתרון בבקשה שיעזור... תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP מסדרת ה 6XXX של אנוידיה.... יש לי צ'יפסט של SIS 648 של ASUS... אני חייב פשוט לדעת. האם זה נכון שאמרו לי שSIS ו גירסה 6XXX לא מסתדרים או שזה סתם ? בבקשה זה דחוף..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרי אינטרנט אז המחשב קופא כאשר מופעל קובץ מסויים שהוא בפורמט פלאש SWF.... גם אם אני פותח איזה קובץ פלאש שיש לי על המחשב... אז המחשב לפתע קופא... אשמח לדעת מה הבעיה? הבעיה לפי מיטב ידיעתי היא לא בעית תוכנה מפני שפירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה לחזור... נ.ב בדקתי זכרונות כרטיס מסך סלוטים מעבד חום מעבד מאוררים אם יש צורך המחשב כרגע על חום של 34-35 מעלות... הדברים היחידים שלא בדקתי הם: לוח אם הארד דיסק מפני שבשניהם אני מאמין שהאחוז שמהם נובעת התקלה הוא נמוך מאוד. מצפה לעזרה.... כרגע אני גולש מהמחשב וביטלתי את קבצי הווידאו והפלאש ולכן המחשב לא נתקע. אך בהתחברות לאיסיקיו אז המחשב נתקע מפני שיש שמה פרסומות בפלאש. מצפה לפתרונות.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב.. (שהוא כבר ז"ל ) היו היה יום ששיחקתי לי להנאתי במחשב, פתאום נפל החשמל ואחרי שהרמנו את המתג המחשב כבר לא פעל, שאני מדליק אותו נשמע צפצופ ארוך (שזה בדיוק אותו צפצוף ששומעים שמדליקים את המחשב אבל הוא קצר..) אחריו בדיוק אותו צפצוף פעם שנייה ואחרי זה בכלל מתחילה תזמורת, הצפצופים האלה נשארים קבועים באותו אורך ואותו קצב ומצטרפים אליהם עוד צפצופיפ מהירים בטון שונה.. בבקשה אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב? האם נשרף לי הלוח אם? המעבד? תודה.. אני לא חושב שזה הלוח כי אני רואה שהוא עולה.. היה לי AMD XP2500+ EPOX 8RDA תודה קובי ???
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום כולם אני מנסה לעשות תריק במדפסת ישנה של מישהו זוהי מדפסת HP מדגם 690C מצאתי ראשי דיו לHP של דגם מעט שונה....אך מסדרה 6 השחור לבן מתאים יופי אבל הראש של הציבעוני שונה.....השאלה המרכזית... *** האם אפשר להחליף את המכסה של ראש הצבע שהבאתי בישן הריק שבמדפסת וע"י כך לאפשר שימוש בראש צבע החדש?? זה נראה לי קשה לפתיחה.... יש למישהו ידע? או ראיון? תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה קצת דחוף. לפני כמה ימים שמרתי על דיסקט מסמכים חשובים של סבא שלי כי פירמטתי את המחשב שלו. עכשיו אני מכניס את הדיסקט וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא אומר שהוא לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו. אז כמובן שאני לא רוצה לאתחל כי הכל ימחק. מה אני יכול לעשות כדי לסדר? (זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי) מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? ואם אני אשים אותו נגיד במחשב שלי או אחר זה יפעל? בכל מקרה אם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו כתבו פה.. חשוב לציין שהדיסקט פעל בסדר כששמרתי את המסמכים וגם חשוב לציין שהוא לא היה חדש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו לאח שלי כרטיס זיכרון ( G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 ) . עכשיו אני לא יודע עם אני לא מחבר נכון או שיש לו בעייה עם המחשב , ספק ג'נרי 300w , לוח אם asus p4p800-x אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליפתור לי את הבעייה ..
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז תיקון של המחשב שלי (הHD שלי קרס) שהיה לפני 3 חודשים, הצורב DVD שלי קורא ממש לאט. כגדי להמחיש: לוקח לו דקה וחצי להעלות קובץ וורד ששוקל בערך 4MB מה לעשות?!?!?! :nixweiss: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי כל כך הרבה בעיות איתו שאני לא יודעת אם אני אזכור לכתוב את כולן! קודם כל, זה 98 SE, כ 70 ומשהו ג'יגה.... מדפסת 930 HP וצורב DVD של LG. נתחיל עם הבעיות: *נורית הדיו במדפסת מהבהבת כל הזמן למרות ששני ראשי הדיו בסדר גמור שאני שולחת משהו להדפסה לא קורה כלום או שאני מקבלת הודעת שגיאה החיבורים נראים לי בסדר גמור *שאני מנסה לצרוב דברים מהמחשב על דיסק DVD 4.7 ג'יגה התוכנה [נרו] אומרת שהדיסק לא מתאים שהוא DVD ושאני צריכה להכניס דיסק CD ובכלל זה לא נותן לי לצרוב יותר מ 700 מגה למרות שהצורב הוא צורב DVD! *אני מנסה להפעיל את תוכנת ACDSEE והיא לא מגיבה *ולינקים לא עובדים לי. אם אני לוחצת על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש החלון החדש נתקע כזה. ואז אני עושה עצור ורענן וזה עו…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לאחר עדכון WINDOWS פתאום הם לא עובדים, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המקודד FFDShow ועוד אחרים כמו DIVX (הרגיל), וכל פעם שאני נכנס לAVI זה עושה לי שלח \ אל תשלח של הexplorer.exe.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כתוצאה ממה שאמרו לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270470.0;topicseen אין דרך אחרת מאשר להחליף את ההארד דיסק... בקיצור הזמנתי אחד חדש בדיוק מאותו הדגם ואמור להגיע בימים הקרובים... יש לי דיסק של ווינדווס אבל אני צריך דרך להתקין את הדריברים של הכרטיס מסך ושאר החלקים... אמרו לי שצריך איזה דיסק של RECOVERY אבל לא קיבלתי אחד כזה (מתאילנד) מה אני עושה? המחשב: Compaq Presario 300C.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה קניתי מחשב חדש מסוג e6300 ולוח אם מסוג astrock vista זיכרנות של ddr 2 667 333 בכל מקרה לאחר שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ראיתי שהביוס מזהה את הזכרונות כ533 ולא כ677 לאחר מכן הפעלתי את המחשב והתחלתי להריץ תוכנות באנצמארק תראו מה מוזר סנדרה נתנה לי תוצאה של 5200 אל תשכחו שהתדר הוא 266 לפי הביוס לאחר מכן הלכתי לביוס ושיניתי את התדר ל333 העלתי שוב את המחשב הפעלתי את סנדרה על אותה בדיקת זיכרון וציפיתי לקבל תוצאה יותר גבוהה מן הסתם אך לא, קיבלתי תוצאה של 3970 תוצאה נמוכה יותר בתדר של ה333 על פני התדר של ה266 שבו קיבלתי 5200 כאילו כאשר מעלים את התדר ל333 משהו מאט את הזיכרונות זאת כמובן לאחר שהלוח תומך במהירות וזאת לאחר שווידאתי לפי תוכנה שיש לי אכן זיכרונות …
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-