תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה... והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים) אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשב השאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה? כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED22
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר לוח אסוס P4R800-VM, הוספנו כרטיס PCI->SATA, אני רוצה לחבר רק אותו ולהתקין עליו את הווינדוסXP. יש אפשרות בכלל שהביוס יזהה דרך כרטיס PCI את הכונן ויעשה דרכו BOOT? תודה לעוזרים... עריכה: מצאתי את האפשרות (צריך בהפעלה של המחשב ללחוץ F6 ולהעתיק קבצים שהעברתי לדיסקט), אבל כדי להפעיל אותו כBOOTABLE אני צריך למצוא איך להגדיר שיעלה BOOT מSCSI...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GIGABYTE K8NF9 וראיתי באתר הרשמי שיש עדכונים להורדה.. לי כתוב שהגירסה של הביוס שלי היא F2 ויש כבר עד F7 להורדה.. : F3 2005/4/7 Update CPU Microcode F4 2005/5/2 Update CPU code F6 2005/7/7 Support Athlon 64x2 dual core CPU F7 2005/7/22 Update CPU code להוריד לעדכן או לא?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המחשב שלי (P3 667MHZ) משחק משחקים. בעת הדלקת המחשב לאחר מנוחה מראות תוכנות הניטור (everst ו-CpuCool) טמפרטורות של 45C למעבד ו-35C ללוח . סבבה לאחר הפעלה של כמה דקות הטמפרטורות יורדות ל 40C למעבד ו-25C ללוח . אפילו יותר טוב אבל מה ? לאחר הפעלה רצופה של כמה שעות הטמפרטורות יורדות לרמה של 33-35C למעבד ו-15-17C ללוח . :s05: באיזשהוא שלב , לא עקבי , המחשב פשוט קופא לא מגיב לשום דבר - לא עכבר , לא מקלדת ולא לניתוק USB. בשלב זה אין סימני חיים למנוח , אין צפצופים ואין תגובה אפילו לכיבוי המחשב . הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לנתקו מהחשמל. בעת העליה XP מתקן קבצים שהתחרבשו (כנראה בגלל ניתוק החשמל) וממשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה . רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן, אך ביצעתי חיפוש בטרם פרסמתי את ההודעה. ברשותי שני כוננים nec dvd rw nd-3540a sony dvd-rom ddu1615 לפני כשבוע עשיתי פירמוט למחשב שלאחריו הצורב (NEC) הפסיק לקרוא דיסקים של DVD והוא קורא רק רגילים של 700 מגה. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כDVD RW אך כאשר אני מכניס אליו דיסק השם משתנה לCD DRIVE והוא מציג כאילו אין שם כלום ומראה 0 מגה. התקנתי נרו וניסיתי לצרוב איתו DVD, זה עבד אבל הוא לא קורא את מה שהוא צורב. הכונן השני לעומתו עובד מצוין וקורא הכל. האם יש פיתרון חוץ מלהשתמש באלימות פיזית ולזרוק אותו מהגג? בתודה מראש, yhertz
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שכל הזמן ה SVCHOST ב 100 אחוז ואז המחשב לא זז ולוקח כמה דקות להשתחרר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום,קוראים לי בני ואני דיי חדש פה,גלשתי פה כמה פעמים אבל לא כמשתמש רשום ואני חייב להגיד זה פורום פשוט מדהים! יש פה כל כך הרבה הסברים וכל כך הרבה מדריכים...טוב עכשיו לעניין לא לפני הרבה זמן החלפתי כרטיס מסך וכתוב שמומלץ להשתמש בספק חשמל מעל 300V ולי יש רק 230V אז רציתי לשאול האם זה יכול לפגוע איך שהוא?כי הוא כותב לי איזה הודעה כשאני פותח את המחשב שקשורה לנושא...חשוב לציין שהכרטיס עובד מצוין עכשיו,ואני רוצה להיות בטוח שהוא יעבוד מצוין גם מחר :s05: תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 22:05:07 נווו....מה אף אחד לא יודע אוו אף אחד לא רוצה לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לכל אלה שיש אתרים פורמים דואר אלקטרוני וכו... שאפשר להרשם בו ויש שם משתמש וסיסמה... עכשיו כל המנהלים של דברים הנ"ל אז הם יכולים לדעת את הסיסימה שלי לאתר\פורום.... שלהם? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה קורה חברה יש לי מחשב P3 סלרון 600 יש בו הרדיסק חדש, זה מחשב של עסק. אני רוצה להעביר את ההרדיסק למחשב קצת יותר חדש.. P4 2GB. עכשיו על ההרדיסק כבר מותקנת מערכת הפעלה XP ויש כל מיני תוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה הזאת... הבעיה היא שמתי שאני מכניס את ההרדיסק למחשב היותר חדש הוויינדוס לא עולה הוא מריץ את הבדיקה של ה RAM ואז עובר למסך כחול... יכול להיות שזאת בעיה של הדרות ביוס שונה??? מה אני יכול לעשות עם בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה???? תודה..צחי.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1.אני צריך את החבילה המעדכנת את הווינדוס עם הפיירוול וכל הדברים... 2.פירמתטי את המחשב ועדיין יורד לי לאט בהורדות,עכשיוו,האם זה שוב בעייה במחשב?? 3.הורדה לאינטרנט אקספלורר 7. 4.שאני פותח את המחשב הוא מבקש סיסמה ואני לא רוצה שזה יהיה ככה,ככה גם שאני נכנס למנהל המשימות,הם שונים כאלה,איך משנים? 5.איפה ההיסטוריה של ה-MSN ושל ה-ICQ?אני רוצה להכניס את ההיסטוריה שהיית לי שיהיה לי כל פעם שאני מסתכל בהיסטוריה תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי , צהריים טובים לכולם קניתי צורב DVD של ASUS היום וחיברתי אותו ללוח האם . יש לציים כי במחשבי כונן CD ROM רגיל, כונן צורב רגיל וכונן DVD של אסוס שקניתי היום. חיברתי את הדיסק הקשיח ואת הכונן CD ROM הרגיל לPRIMERY שעל הלוח אם ואת הצורב הרגיל והDVD חיברתי לSECONDERY כאשר את הג'מפר חיברתי לצורב הרגיל. אני מנסה להשתמש בצורב אולם המחשב לא מזהה לי אותו ב' מחשב שלי הXP כותב שהוא מזהה את הצורב ושזוהתה חומרה חדשה ואני צריך לאתחל את המחשב כדי שהיא תפעל' אולם לאחר אתחול המחשב הכונן לא מופיע לי לא הצורב הרגיל ולא הDVD מה לעשות?! עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש לפני כ3 שבועות עם הלוח אם Asus M2N-E וההארד דיסק Western Digital 1600AAJS. פתאום בלי שום התראה מוקדמת, כשקמתי בבוקר היום אחרי שהמחשב היה דלוק כל הלילה ראיתי את המסך שחור עם שורה אחת שהיה כתוב בה משהו כמו: system disk not found. כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והווינדוז לא עלה. נכנסתי לביוס והבנתי מה הבעיה...הלוח אם לא מזהה בכלל את ההארד דיסק. לקחתי היום את ההארד דיסק למחשב של חבר שלי וגם על שלו ההארד דיסק לא נקרא ע"י המחשב. איך פתאום זה קורה להארד דיסק?ועוד מחברה טובה כזאת...מה יכול לגרום לזה? יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את ההארד דיסק או לפחות להציל את הקבצים שהיו עליו? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת מסוג APEX 7 ואני לא מצליח להיכנס לביוס עם המקלדת (מקלדת USB רגילה לא אלחוטית) כאילו המקלדת לא "נדלקת" באמת עד שלא עולה הווינדוס במקלדת אחרת ששוכבת לי בבית ניסיתי וכן ניתן להתחבר איתה לביוס (גם היא USB) מה יכול לגרום לבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק הנוסטלגי JOEY THE PASSION משחק כלפים של יוגיהו כשאני נכנס למשחק מסך המחשב מוציא לי הודעה : NOT OPTIMUM משהו כזה ו RECOMMENDED MODE 1920*1200 60HZ וזה מה שיש לי רק שאני נכנס למשחק הוא משתנה ואני רואה מסך שחור עם ההודעה ( לא יכול לשחק במשחק) מה לעשות? ישלי WIN 7 32BIT
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, היום הבחנתי בבעיה מאוד מעצבנת. כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש למחשב שלי הוא פשוט לא עולה, הוינדוס נסגר ואז המסך מתנהג כאילו המחשב לא דלוק. אני חושב שהמחשב עולה אבל המסך לא מציג דבר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך, Geforce 6800GT... מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.