עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alphadog,

שלום לכולם לא מזמן נפל לי המחשב נייד ומאז הוא הפביק לעבוד לקחת יאותו למעבדה ושם אמרו שאחד הפינים של ההארדיק נשבר ובגלל זה הוא לא עובד.....הם ניסו לשחזר לי את המידע מההארדיסק אבל לא הצליחו אמרו שאם אני רוצה הם יכולים לשלוח את המחשב למעבדה בהודו ושם אולי יצליחו לשחזר לי את החומר שהיה על ההארדיסק. האם יש סיכוי שיצליחו במעבדה בהודו להציל את ההארדיסק?והאם יש בכלל אפשרות במעבדה לעשות את זה? אודה לכם אם תעזרו לי תודה!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by יוסי ח1,

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שהגעתי לפורום הנכון, כי אני כבר לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, הבעיה היא כזאת מחשב פנטיום 3 מתעקש לעלות דרך כונן A למרות שהוא לא קיים כלל במחשב ומבוטל ב BOOT הסידי רום מוגדר כראשון בעליית המחשב ואחריו הדיסק הקשיח, גם ניסיתי שהדיסק הקשיח ראשון וכלום לא עזר בתודה מראש יוסי

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. שלום לכם, אז כך, יש לי מחשב נייד מבית Acer (דגם: Aspire 5610), יש לי מספר בעיות (מצורפות תמונות): 1. המסך תמיד חשוך, ויש לי כפתורי ניווט של בהירות וניגודיות אך איני יודע כיצד להשתמש בהם! [http://www.2image.us/images/47070DSC01214.JPG] 2. המחשב שלי תומך בחיבור Bluetooth אך שוב איני יודע כיצד להשתמש בפונקצייה. (ישנם 3 כפתורים, האחד להדלקת Wireless, השני להדלקת 3G, והשלישי להדלקת Bluetooth והשלישי, שאני לוחץ לכיוון הWireless האור נדלק ואני יכול לגלוש באינטרנט אלחוטי, אך כאשר אני לוחץ לכיוון ה3G או הBluetooth האור לא נדלק ואין אפשרות להשתמש בפונקציות). [http://www.2image.us/images/658900DSC01213.JPG] 3. בצד הימני של המחשב יש לי כפתורי ניווט (לשלוט בנגן מדיה פלייר וכו'), אך שו…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by רועי וולדפוגל 29,

פירמטי את המחשב בשלב אחרון לוקח לו הרבה זמן תיראו לפי התמונה תודה לעוזרים שבוע טוב

5. Started by unidcom,

שלום לאחרונה אני נתקל בהרבה מסכים כחולים...עשיתי פירמוט/ניקוי וירוסים עידכון דרייבים וכדומה אפילו ניקוי אבק. מצורף קובץ DUMP אחרון שיניתי את הסיומת ל TXT מ dmp תודה (איפה יש מדריך טוב לקריאת DUMPS) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by moshe12,

לפני יומיים, המחשב נכבה ע"י הוצאת הכבל מהחשמל אחרי זה הדלקתי אותו והוא נדלק לכמה שניות ונכבה, נדלק ונכבה, נדלק ונכבה.. החלפתי ספק כח והוא עדיין עושה את הבעיות האלה (של TT) למישו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by easyuri,

התקנתי את DISKEEPER והברירת מחדל של התוכנה היא לבצע איחוי בערך פעם ביום. האם זוהי תדירות הגיונית הוא שצריך לשנות אותה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku=334532&cks=ACC רשום שזה כרטיס ADAPTER.הכוונה שאם יש לי כבר USB2 אני יכול עימו להרחיב,או שזה כרטיס למחשב שאין בו USB2 ואז חיבור לאפיק PCI יתן לי יציאות ? האם דרושה תמיכה בלוח ו/או במע' ההפעלה ע"מ שהכרטיס יעבוד?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  9. הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by orenmj23,

שלום רב, היום נשרף לי מסך CRT ישן והלכתי לקנות מסך LCD של סמסונג, מדובר במסך הבא: Samsung 931BF לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והכל עובד בסדר, אבל יש לי בעיה קשה בצפייה במסך הוא פשוט בוהק מידי וזה מפריע לעין במיוחד שהעבודה העיקרית שלי מול המחשב היא תוכנות ניהול חשבונות ולא צפייה בסרטים או משחק. אשמח לדעת אם ניתן לשנות את ההגדרות בצורה שתתקן את הבעיה, או שממומלץ להחליף את המסך, ראיתי בתגובות באתר זאפ שישנם עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by okpimp,

שלום. יש לי כרטיס מסך sapphir ati x1900gt התקנתי ווינדוס חדש VISTA, הורדתי את הדריבר החדש ביותר שמתאים לויסטה. עכשיו הבעיה, יש בכרטיס כניסת AVIVO והמחשב לא מצליח לזהות אותה.... בווינדוס XP הוא כן זיהה וכעת לא. חיפשתי דריבר מתאים בכל מקום ולא מצאתי. אם למישהו יש פיתרון בבקשה שיעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by smit,

שלום לכולם, ברשותי מקלדת של מיקרוסופט עם חיבור PS2 מכיוון שללאפטופ אין חיבור PS2 , השגתי מתאם של PS2 -> USB. חיברתי את המקלדת למתאם, ואת המתאם למחשב, וזה עבד. עכשיו לפעמיים זה עבד, לפעמיים לא.. הייתי מחליף בין מקומות ה USB וזה שוב היה עובד, ניסיתי להסיר את המקלדת מ DEVICE MANAGER כדי שהווינדוס יזהה אותה שוב, וזה גם עבד תקופה אבל עכשיו זה פשוט לא עובד. אין לי מושג למה.. אשמח לקבל עצות.. תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by asafsee,

שלום כולם אני מנסה לעשות תריק במדפסת ישנה של מישהו זוהי מדפסת HP מדגם 690C מצאתי ראשי דיו לHP של דגם מעט שונה....אך מסדרה 6 השחור לבן מתאים יופי אבל הראש של הציבעוני שונה.....השאלה המרכזית... *** האם אפשר להחליף את המכסה של ראש הצבע שהבאתי בישן הריק שבמדפסת וע"י כך לאפשר שימוש בראש צבע החדש?? זה נראה לי קשה לפתיחה.... יש למישהו ידע? או ראיון? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. ???קניתי מארז ... ולא מצליחה לעלות תמחשב הוא לא נדלק יש לי לוח אם פיסי פרטנר...היכן יש הסבר איך להרכיב תחוטים שהמחשב כן יעלה באתר אין חוברת שלהם שאפשר להוריד ויש לי תמחשב הזה 5 שנים אז מין הסתם אין לי תחוברת מה עליי לעשות איך לחבר? תודה רבה לכולם העונים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by fitch,

שלומות חברים..!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by Krumpet,

בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by joni,

ההורים שלי קנו לאח שלי כרטיס זיכרון ( G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 ) . עכשיו אני לא יודע עם אני לא מחבר נכון או שיש לו בעייה עם המחשב , ספק ג'נרי 300w , לוח אם asus p4p800-x אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליפתור לי את הבעייה ..

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by emperor,

ערב טוב, יש ברשותי מחשב בן שלוש במצב טוב, שאף פעם לא עשה בעיות. לפני כשבועיים הוא התחיל להתקע בזמן ההפעלה,כלומר אני מפעיל אותו כרגיל, מופיע המסך השחור ובצידו התחתון הגלגלת שרצה בצורה אופקית וזהו.... לעיתים צריך להפעילו כך 6-7 ואף יותר פעמים על מנת שיעלה. כמובן שבהפעלה השנייה ישנה האפשרות של "ההפעלה האחרונה הטובה..." אך זה עדיין לא עוזר. לפני שבועיים היה ברשותי XP החלטתי לעשות פורמט ולהתקין ויסטה אולם הפלא ופלא הוא עדיין ממשיך להתקע. גם רסטור לא עוזר כך שבהפעלה הראשונה אחרי הרסטור הוא עובד טוב אבל הפעלה הבאה שוב תוקעת אותו יש לציין שלא התקנתי שום דבר חריג בימים אלו :DIVX PLAYER,REGISTRY MECHANIC. אני נוהג לנקות את המחשב מרוגלות(בדרך כלל אין) מידי מספר ימים, ויש לי את NOD…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by TALEL,

קניתי לפני שבוע GEFORCE 6600 GT וכאשר אני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים מוזרים כאלה כאילו הוא עומד להתכבות ואחרי איזה 5 דק' הוא נתקע ואז עושה ריסט. אתמול ניתקתי את הצורב מהספק כח ועכשיו הכל עובד חלק. האם הבעיה בספק הכח , אולי אין לו מספיק כח כדי להפעיל גם את הכרטיס מסך וגם את הצורב. מי שיודע איך לפתור תבעיה שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by blackbimer,

האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?

21. Started by teddy85,

כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by dan_l2,

כתוצאה ממה שאמרו לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270470.0;topicseen אין דרך אחרת מאשר להחליף את ההארד דיסק... בקיצור הזמנתי אחד חדש בדיוק מאותו הדגם ואמור להגיע בימים הקרובים... יש לי דיסק של ווינדווס אבל אני צריך דרך להתקין את הדריברים של הכרטיס מסך ושאר החלקים... אמרו לי שצריך איזה דיסק של RECOVERY אבל לא קיבלתי אחד כזה (מתאילנד) מה אני עושה? המחשב: Compaq Presario 300C.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. אתם יכולים להסביר לי על הצורב המשולב קומבו ועל השיטות החדשות של צריבה לDVD?? DVD -R DVD?R ובאיזה מחירים וכו'....?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני באינטרנט איקספלורר איך אני מוחק אותו כי האינטרנט לא עולה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.