תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
זה קרה לי היום בפעם הראשונה, סתם גלשתי באינטרנט ופתאום המסך קפא והוא עשה ריסטרט. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אך זה פשוט נהיה גרוע יותר והוא קפא מכל דבר. ניסיתי לפרמט, בהתחלה היה אחלה- ואז אותו סיפור מחדש. אני לא יודע מה לעשות, אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אם יש הבדל בבנית חומרה בין מק ל PC בתודה פרשש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED22
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי הקטנה מחשב די ישן אבל פועל מצויין יש לה לוח אם : Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model GA-8S661FXMP-RZ Version x.x BIOS Vendor Award Software International, Inc. BIOS Version F2 BIOS Release Date 02/25/2005 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 3.5 Rate 4x, 8x (8x enabled) Available Rate 0x0000000c Selected Rate 0x00000008 Aperture Size 0 B Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Not Supported וזיכרון ראם 256 מגה בלי חברה פועל מצויין אציתי להגדיל את הראם שלה ל512 כי יש לי 4 מיותרים של 256 (2 של קינגסטון ו2 ב…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מזה אומר ההודעה הזו . האם זה יכול להעיד על כרטיס זיכרון דפוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שכל הזמן ה SVCHOST ב 100 אחוז ואז המחשב לא זז ולוקח כמה דקות להשתחרר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
החלטתי שאני מסוגל להרכיב מחשב לבד (טעות), קניתי את הלוח אם asus p5b vm se ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא מספק אותי, החלטתי לחבר לו את הג'יפורס שהיה לי, אבל עכשיו המחשב לא מזהה בכלל שמחובר אליו כרטיס כלשהו, עם מישהו מכיר את הבעיה הזו, או יודע איך לפתור אותה (אולי לא סידרתי משהו בביוס או ג'מפר על הלוח), בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי כרטיס של NEC ועם מערכת הפעלה XP HOME - אני מקבל כשל תוך כדי זיהוי הכרטיס. האם מישהו מכיר את התופעה? (צירפתי את הודעת השגיאה בקובץ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון לבעיה שכזו (עם דגש על הפתרון האפשרי השלישי). אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי במצוקתי (כבר אין לי כוח לבעיות ההתחממות בלוח האם).
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בזמן שאני עובד על תוכנת 3DSMAX יש פעולות מסוימות שגורמות למחשב לקפוא. שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה. היו לי מספר חשדות: 1) חום של ה CPU בסדר גמור 2) זכרונות - אני עוד מעט אריץ את ממסט 3) directX הבעיה עם ממסט שזו בדיקה שלוקחת הרבה זמן, אז אני מחכה איתה לאחרי זה, אבל איך אני יכול לבדוק את החשדות שלי לגבי ה directX ואולי יש לכם תאוריה אחרת. אשמח לשמוע תגובות בהקדם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב כמה דקות עזבתי אותו ואז אני מריח ריח חזק של שרוף אני חושב. ישר ראיתי שהמסך לא מראה כלום אז ניתקתי את כל החוטים מהמחשב ,פתחתי אותו והתחלתי להריח חלקים אני חושב שהריח בא מהספק אבל שאני מחבר את המחשב הוא נדלק והכל אבל לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם טמפ' של 51-52 מעלות (המחשב דלוק בערך שעתיים ומתוכם חצי שעה של משחק) של הכרטיס מסך, זה טוב? (leadtk 66gt). GPU : 51-52 Ambient : 42 (מה זה אמבינט?) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אין לי מושג מה לעשות עם קבצי הDUMP ואיך לעבוד איתם אני אשמח מאוד לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח נושא שני פשוט הכותרת מאוד משקפת את התוכן לכן אני מעדיף לפתוח אחד חדש. וחוץ מזה, שניי השאלות שונות לגמריי. הנושא השני הוא בנושא הסאונד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208904.0 ועכשיו לעניינו.. יש מארז של טרמלטק סופרנו. (עם הדלתות החלון וכו') עכשיו יש לי פתח למעלה, שיש בו שני חיבורים USB אחד של מיקרופון אחד של רמקולים/אוזניות. ויש עוד חיבור שאין לי מושג למה הוא משמש.. עכשיו הם לא עובדים.. ושדיברתי עם הטכנאי (דיברתי איתו בקשר לבעיה אחרת אבל גם שאלתי אותו בנוגע לזה) הוא אמר שהלוח אמ שלי (asus 945P [P5LD2 SE]) לא מחובר.. ושהוא יכול להכיל מ6 עד 8 חיבורי USB. עכשיו לשאלה.. יש מצב שהוא טועה, ויש מצב שזה משהו שאני יכול לפתור דרך פעולות במחשב…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה של ריסטרטים במחשב הוא עולה ופתאום מתכבה..! מה יכול ליהות הבעיה?! מימה ניגרם ריסטרט?(כרטיס מסך החלפתי ) זה קורה מהחלקים או ביגלל הוינדוס?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
או.קיי .. היום קיבלתי את המחשב מתיקון , בגלל בעיה עם מאווררים וחימום יתר.. הטכנאי התקין לי מאוורר חיצוני ליד כרטיס המסך , במקום המאוורר המקולקל שהיה מובנה על כרטיס המסך עצמו .. הפעלתי את המחשב , התחלתי לגלוש קצת באינטרנט , ו.... בום ! המסך הפך למין מערבולת מוזרה של צבעים פסיכודליים ואז הוא נכבה .. יש לציין , זה קורה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , בערך 10-20 דקות אחרי ההפעלה . אגב - המחשב שלי מתחיל לעשות קולות מוזרים כאלו , כמו של טרקטור .. יש למישהו מושג למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP מסדרת ה 6XXX של אנוידיה.... יש לי צ'יפסט של SIS 648 של ASUS... אני חייב פשוט לדעת. האם זה נכון שאמרו לי שSIS ו גירסה 6XXX לא מסתדרים או שזה סתם ? בבקשה זה דחוף..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול פתאום ואין שום מידע לא רשום כלום או קובץ שגורם לבעיה אתם צריכים שאני יעלה את קבצי ה dump האחרונים? זה קורה לי פתאום ואין לי בעיה של טמפרטורות
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-