עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by saar3,

שיחקתי במשחק ופתאום הופיע לי מסך כחול השתמשתי במדריך והגורם הוא wdmaud.sys ולאחר שחיפשתי הבנתי שזה הכרטיס קול משהו יכול להסביר לי איך לתקן תבעיה?!!! תודה מראש לעוזרים

2. יש לי LCD Viewsonic 19'. עד עכשיו, כשהייתי קם מהמחשב בידיעה שאני לא הולך לעבוד עליו בשעות הקרובות הייתי מכבה את המסך. לפני כמה ימים קרתה תקלה; כשהדלקתי מחדש את המסך, הנורה נדלקה והחלה להבהב באיטיות והמסך לא הציג כלום. כאילו הוא כבוי. הפתרון היחיד שמצאתי זה לנתק את הכבל העבה שמתחבר מהמסך למחשב, ולחבר אותו מחדש. *הנורה דלוקה בקביעות כשהמסך דולק, וכבויה כשהמסך כבוי. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by Tal14,

יש לי מחשב בן חודשיים בערך, שעבד מצוין והיה מאוד שקט בהתחלה. היום אחרי חודשייים המחשב עבר 2 פירמוטים, ולפחות 4 או 5 פעמים שניקיתי את המאווררים ואת המארז עצמו. אבל המחשב לא שקט כמו פעם, וגם לא עובד כמו פעם. הוא עובד מצוין אבל לדוגמא כשאני משאיר אותו דלוק בלילה וקם בבוקר פותח את המסך המחשב פשוט עובד לאט ואי אפשר להסביר את זה.. והרעש מוזר מאוד,ניקיתי הרבה פעמים וממש הכל נקי ממה יכול לבוא הרעש ? תודה *בדרך הוספתי הארדיסק אבל לא נראה לי שזאת הבעיה..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by okarmi,

שלום לכולם, נתחיל מלעבור את ההלם הראשוני. כן, יש לי כונן פלופי. לא, אני לא ממש משתמש בו אבל כן אני רוצה שהוא יעבוד. נעבור לתיאור הבעיה. הכונן לא עובד, לא מזהה דיסקטים. משום מה, נורית החיווי של הכונן דולקת כל הזמן. אין לי מושג איזה עוד פרטים צריך לתיאור. יכול להיות שכבל המידע מחובר הפוך או משהו כזה? (הרי יש שם את הקטע של הפין החסר). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by idodo1,

קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  7. הוצאתי כרטיס מסך מהמחשב כדי לבדוק משהו במחשב אחר וכשהחזרתי אותו פתאום המחשב לא עושה בוט ונשמע ביפ ארוך עם הפסקה קצרה כך זה חוזר על עצמו ללא סוף. קראתי את רשימת הביפים שמופיע באתר הזה: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm ואף אחד מהתיאורים שיש שם אינו דומה לביפ שאני שומע. אגב, הלוח הוא של אסוס CUSL2. האם מישהו יודע מה משמעות הביפ הזה?! רצוי ללא ניחושים, מפני שזה יכול לגרום לי סתם להתחיל לפרק את כל החלקים ומכיוון שהמחשב נורא ישן אני חושש שזה יגרום לבעיות נוספות בדיוק כפי שקרה לי עכשיו.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. יש לי motorola e398 והכרטיס זיכרון שלה הוא מסוג transflash. עכשיו....כרה משהו והכרטיס ננעל או משהו ואני לא יכול לכתוב או למחוק ממנו דברים רק לקרוא ממנו.... שאני מנסה לבצע איתחול או פירמוט דרך וינדוס הוא רושם שלוינדוס לא הייתה אפשרות להשלים את התהליך... ניסיתי את זה על כמה מחשבים אפילו וזה לא עובד בכולם אותו בעיה.... בבקשה שמישהו יעזור!!!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. שלום רב , רציתי בבקשה לדעת - יש לי מחשב בן שנה פנטיום 4 775 מהירות 3 GHZ זיכרון 512 כרטיס מסך סטנדרטי . החיישנים בתוכנת EVEREST + SANDRA מראים: חום מעבד 63 חום לוח אם : 51 חום ספק כוח: 71 מהירות מאוורר מעבד מקורי של אינטל 1500 RPM האם זה תקין , נראה לי שזה חם מאוד , וגם המחשב קצת איטי לאחרונה - ביצעתי ניקוי מסיבי של המאווררים והכל ועדין חם , מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. המחשב נדלק, רואים תמונה על המסך, יש את הציפצוף היחיד שמסמן שהכל בסדר, ואחרי שהוא מזהה את הכוננים הוא נכבה. זה לא הספק, החלפתי אחד וזה עדיין קורה. תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by ranfis,

אתמול בערב סגרתי את המחשב שלי כרגיל והכול עבד יפה וחלק לא התקנתי שום דבר ולא נעליים היום בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא פשוט לא נידלקת בדקתי חיבור חשמל והכול והיה בסדר פתחתי את המארז כי חשבתי אולי הלחצן שלו נידפק , ניסיתי להדליק דרך הכפתור על הלוח אם וגם כלום לא עזר הלכתי פירקתי את הסוללה מהלוח אם בדקתי אותה גם תקינה חיברתי אותה מחדש ואז אמרתי לעצמי שאני ינסה שוב להדליק והמחשב נידלק אבל מאז הוא פשוט מאוד איטי הרבה פעמים ניתקע לכמה דקות לא כל הדברים עובדים חלק מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by bubugu,

שלום, יש לי שני סטיקים של 1 ג'יגה שאמורים להיות במהירות 800 MHz הנה לינק שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 משום מה זה מה שתוכנה מראה לי: http://www.siz.co.il/my.php?file=2jjybyymk2mb.jpg למה כתוב שם 400 MHZ ולא 800??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  13. שלום, אני מחבר H.D עם חיבור EASY IDE ליציאת ה- USB במחשב הנייד שלי. לצערי 2 חיבורי USB במחשב הינם USB 1 וחיבור החיצוני ( easy -ide ) הוא חיבור המותאם ל- USB 2 . העברת חומר בשל כך היא איטית ומעצבת , אני מעביר נפחים גדולים וזה אורך זמן רב. יש מה לעשות ? או שבגלל שלוח המחשב נייד לא תומך , אז אין מה לעשות....

14. Started by lamer4ever,

שלום יש לי כונן DVD וכונן DVD -RW שניהם של LG יום אחד פתחתי את המחשב ושני הכוננים לא מצליחים לקרוא דיסקים של DVD אבל מצליחים לקרוא CD. אני מכניס דיסק DVD של תמונות שצרבו לי , לוחץ על הכונן וזה פשוט מעלה את ההודעה "PLEASE INSERT A DISK INTO DRIVE F" ככה זה עם כל דיסק DVD שניסיתי יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. כותרת והנה תמונה http://www.siz.co.il/my.php?file=zgzoxzje0mtq.jpg

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  16. אהלן כשאני מנסה להעביר שיר דרך המחשב אז הוא אומר לי שווינדוס נתקל בבעיה משהו fsquirt ועליו להסגר וכו וכו זה לא רק בשיר מסוים וכבר העברתי שירים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by Elad87,

שלום! על פי היצרן של הלוח אם שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_74.htm עשיתי את מה שנדרש.. כשהגעתי לפעולה מספר 3 Step3 שבו עלי להוריד את הCPU Tool Kit הגעתי לדרברים של A64 http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html ושם אני לא מוצא את הCPU Tool Kit הדבר היחיד שאני מוצא זה AMD Athlon 64 Processor Cool'n'Quiet Software for Windows ME and Windows 2000, Version 1.0.1.7 אני לא מוצא גירסה לXP... יש כזאת בכלל גירסה? אולי לא צריך את הCPU Tool Kit בXP? מישהו כבר עבד עם זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by assafidan77,

קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by zion561,

חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה... והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים) אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשב השאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה? כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד COMPAQ לא יודע את הדגם המדויק. המחשב נידלק רגיל ועולה רגיל ואחרי שימוש של כמה דקות המסך מתחיל לעשות כול מיני פסים וקישקושים והמחשב לא מגיב. רק אם אני מכבה מהכפתור ומדליק מחדשש. אמרו לי שזה ניסתם מאבק מבפנים לא יכלותי לפתוח אותו כי זה ברגים מיוחדים. אבל פירקתי את הארד דיסקים ומכסי הזיכרונות וניקיתי עם מברשת החזרתי הכול הדלקתי ובמשך כול היום המחשב לא עשה את זה שוב אבל למחרת שבדלקתי תמחשב הוא שוב עשה את זה אחרי כמה דקות. ניסיתי שוב לפרק את הארדיסק אבל הפעם זה לא עזר.. זה באמת אבק? אולי הארד דיסק נידפק? או משהו אחר... תודה לעוזרים..! 4 תמונות להורדה (בקובץ rar) כדי שתבינו מה בדיוק עושה המחשב: http://rapidshare.com/files/77654425/__1502___1495_…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by tazmnia,

מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by garfiled56,

יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED22

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by nadav15,

יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by psyco,

שלום לכולם, יש לחבר לוח אסוס P4R800-VM, הוספנו כרטיס PCI->SATA, אני רוצה לחבר רק אותו ולהתקין עליו את הווינדוסXP. יש אפשרות בכלל שהביוס יזהה דרך כרטיס PCI את הכונן ויעשה דרכו BOOT? תודה לעוזרים... עריכה: מצאתי את האפשרות (צריך בהפעלה של המחשב ללחוץ F6 ולהעתיק קבצים שהעברתי לדיסקט), אבל כדי להפעיל אותו כBOOTABLE אני צריך למצוא איך להגדיר שיעלה BOOT מSCSI...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.