עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yaadhadar,

שלום לכם, בזמן האחרון אני מבחין ברעש שנובע ההארדיסק. הרעש הוא קבוע בעת המתנה אך למשל אם גוללים חלון אקספלורר למטה או לוחצים על כפתור, כל פעולה הכי קטנה גוררת רחש בהתאם. רעש אלקטרוני כזה, מהיר, די חלש ומעצבן. הHD הוא של MAXTOR 160GB SATA. מישהו מכיר? תודה רבה, אלון.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. לוח האם: GA-H61M-S2-B3 4GB ראם מעבד I3-2100 סוקט 1155 1.האם כל כרטיס מסך 1GB או 2GB יתאים או יש מגבלה 2.האם יש חשיבות לסוג משחה טרמית לשים למעבד ? 3.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by ex_,

קראתי את הסטיקי והורדתי את התוכנה יש לי 3 קבצים(שונים) הכנסתי אותם, כל אחד בנפרד אבל יוצא ג'בריש וכו' מישהו יכול לעזור לי בבקשה בניתוח הקבצים? תודה מצאתי, תודה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by MLTK,

קניתי לחבר שלי את הספק cooler master extreme power 430w חיברתי אותו למחשב הכל היה טוב. התחלתי להתקין ווינדוס הכל עבר בהצלחה סגרתי את המחשב. כעבור זמן מה באתי להפעיל אותו שוב הוא נפתח....אבל במסך איני רואה כלום........ שיקחתי עם הכרטיס מסך עם המחשב ועם הספק....וכלום.........(וכן חיברתי את החשמל לכרטיס המסך r9800pro) החלטתי לקחת את הספק הישן ולבדוק- ומה אני רואה? שהוא פתאום כן עובד...... רק עם הספק החדש הוא לא עובד.........בדקתי עם כרטיס מסך אחר שלא מצריך חיבור חשמל וגם עובד......הקיצר ממש מוזר......ומה עוד אני רוצה לציין שחיבור החשמל של הכרטיס הוא חיבור רגיל כמו של סידירום או כונן קשיח- אז ככה שהחלפתי בין החיבורים ושיחקתי- ואין שום דבר לא מפעיל אותו....... איך זה יכול להיו…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by SPIDERRRMAN,

אז ככה הכרטיס קול שלי הוא על הלוח ה STRIKERT EXTREME הבעיה הראשונה היא שכאשר אני שומע כל דבר אם זה משחק, מוזיקה וכו' הכל נשמע עם פפוצפץ כזה כאשר הקול הוא יותר מדי נמוך- לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים כי זה לא קשור לווליום אלא לקול עצמו שיוצא... בעיה שניה היא שאני לא יודע איך אמורים להפעיל את היציאה של ה- SFIND או איך שקוראים לזה שזה היציאה הדיגיטלית (קוקסיאל) לרסיבר? :s05: תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 18:52:30 טוב הצלחתי לפתור את הבעיה הזאת של הפיצפוצים...מישהו יודע לגבי ה SFINF? :s05:

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 + כרטיס מסך O/B ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit AGPx8 שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 AGP x2 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. שלום! אתמול קניתי נגן MP3 חדש וכשאני מחבר אותו למחשב הוא נותן לי תהודעה הבאה (בתמונה) זה היה ממש עוזר אם הווינדוס היה אומר לי איך להתקין את ה-hi-speed usb host אבל הוא לא, לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה. מה לעשות? קצב ההעברה של השירים איטי בצורה מחרידה... בתודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by benjo_s,

היי יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965-DS3 ואני שם לב שלפעמים המאוורר על גבי המעבד עוצר ... לאחר כמה שניות \ דקה הוא חוזר לעבוד ... השאלה שלי אם זה מצב תקין (יש לו מין יכולת ניתור עצמית) או לא? אציין כי הטמפרטורה של המחשב נעה בין 20 -28 .... תודה.

9. שמתי ספק כוח חדש כי הקודם נהרס לי . קיצור סידרתי אותו והכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מציק . שאני מדליק את המחשב זה לא מזהה ישר את המאוורר של המעבד וכותב לי שאין CPU FAN שאני לוחץ על F1 זה ממשיך והכל רגיל . אבל אני לא רוצה שזה יהיה לי למה אם אני לא לוחץ F1 המחשב נתקע . ועוד בעיה שאני לא מצליח להיכנס לBIOS זאת אומרת שאין לי אופציה להגיע אליו אני לוחץ DEL אבל עדיין לא הולך לי . יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום, ה- DVD שלי במחשב מסרב להיפתח לאחר שאני לוחץ לו על הכפתור.הוא מתאמץ אבל לא מצליח להפיתח (משמיע רעשים ומשנה את צבע האור במחשב). הדרך היחידה לפתוח אותו זה דרך הפקודה "פהוצאאת הדיסק" דרך "המחשב שלי". גם אז הוא עושה מאמצים ורעשיםשל "מתאמץ" ונפתח רק לאחר מס' שניות ארוכות. וחוץ מזה הוא עובד תקין בהחלט. אין לי עליו כבר אחריות. מה לעשות? האם יש דרך לשפר?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by :Creative:,

אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by kub,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב.. (שהוא כבר ז"ל ) היו היה יום ששיחקתי לי להנאתי במחשב, פתאום נפל החשמל ואחרי שהרמנו את המתג המחשב כבר לא פעל, שאני מדליק אותו נשמע צפצופ ארוך (שזה בדיוק אותו צפצוף ששומעים שמדליקים את המחשב אבל הוא קצר..) אחריו בדיוק אותו צפצוף פעם שנייה ואחרי זה בכלל מתחילה תזמורת, הצפצופים האלה נשארים קבועים באותו אורך ואותו קצב ומצטרפים אליהם עוד צפצופיפ מהירים בטון שונה.. בבקשה אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב? האם נשרף לי הלוח אם? המעבד? תודה.. אני לא חושב שזה הלוח כי אני רואה שהוא עולה.. היה לי AMD XP2500+ EPOX 8RDA תודה קובי ???

13. Started by Tal14,

קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by LORIANTA,

ההתקן הוא usb 2 כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה כונן דיסקים וגם במנהל התקנים רשום כונן נוסף הבעיה שאמור להיות רשום שם ההתקן ובמקום זה רשום usb mass storage device והכונן לא מופיע במחשב שלי דגם: yar41bw0

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by nevgauker,

טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Alex89,

לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. וניסיתי נורטון אנטיוירוס ואיידי אוואר וספי סוויפר והם לא העיפו אותו.....

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. המחובר אליו עם USB . דגם הסלולרי שלי הינו: Nokia 5200 ניסיתי להתקין את התוכנה PC suite , ושוב ללא הצלחה. החומרה מזוהת אך במנהל ההתקנים תחת התקני USB מופיעה ההודעה,' Unknown Device '. תודה לעוזרים

20. Started by Toledo87,

כשאני מכבה את המחשב או עושה ריסט לפני שהמחשב נכבה קופצת הודעת שגיאה שבה כתוב Windows error - Drive not ready The driver is not ready for use; its door maybe open. Please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that hte drive door is closed ומתחת להודעה יש שלוש אפשרויות שהן ביטול להמשיך ונסות שוב, רק כשאני לוחץ על ביטול המחשב נכבה או עושה ריסט. הקטע גם שאין לי בכלל כונן a על המחשב. קיצור הודעה מעצבנת ביותר אני אשמח לקבל פתרונות

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. המחשב נכבה בכל פעם שאני מכניס דיסק ריק\לא ריק לצורב CD... לפעמים זה באמצע צריבה ולפעמים לקראת הסוף... הבעיה קשורה 100 אחוז לצורב..., הצורב CD מחובר על אותו כבל IDE עם צורב DVD, הכל מוגדר כמו שצריך.. מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. בקשה אני חייב לדעת מה הבעיה...המחשב חדש והכל בסדר וזה. שני המינידאמפים הראשוינם בעקרון קראו שנסיתי להתקין את הדרייבר החדש של ATI עם CCC הכרטיס מסך שלי הוא GTO2 מערכת הפעלה XP PRO בקשה ו2 המינידאםמים האחרונים הם גם חשובים אני חייב לדעת מה הבעיה ואיך לתקן אותה. http://rapidshare.de/files/11638661/Minidump.rar.html אני מאוד העריך אם יעזרו לי בקשה בקשה!!! תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by oferl31,

היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by argov,

שאני רוצה להפעיל את הווינדוס פלייר יש לי הודעה שיש לי בעיה בהתקן קול או שאין לי מותקן יש לציין שפירמטתי את המחשב ומאז אין לי קול במחשב ויש לי את הבעיה הזו אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כי אני משתגע בלי קול..... תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.