תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לפעמים שאני לוחץ על "הפעלה מחדש" הוא מכבה תמחשב ואחרי 3 שניות מדליק אותו.למה? ממה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי כולם! לאחרונה שיחקתי assasin's creed ונוחכתי לגלות שהמחשב נתקע לאחר זמן ממשוך (בסביבות חצי שעה עד שעה) המפרט שלי בקצרה הוא: (אל תצחקו!) core 2 duo e4400 2.4 קירור למעבד BT x1900xt 512mb 512mbx2 667mhz CL4 Kingstone DFI Infinitiy תודה על העזרה מראש!! thifi נ.ב אם אתם רוצים את ההגדרות גראפיקה של המשחק תגידו אני יביא אבל לא שיניתי שם כולם ממה שהם הביאו שם.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה במחשב כשר אני משחק כל מישחק שיש לי על המחשב לדוגמא MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAUL(הראשון בסדרה) המחשב שלי ניתקע ומציג לי תמונה מרוחה על המסך הבאתי את חבר שלי שהוא תכנאי והוא אמר לי שזה הכרטיס מסך שלי שיש מצב שהוא הלך השאלה שלי היא עם הוא צודק וצריך להחליף כרטיס או שאולי זה בעייה אחרת???? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כבד( כמו BURNOUT PARADISE שכרגע רק בו אני משחק) אז אחרי כ-25-30 דקות המשחק ניהיה טיפה יותר איטי כאילו המחשב לא יכול לסחוב אותו ואז אני יוצא, או שהוא לא פועל לאט ואחרי חצי שעה ככה המחשב עושה ריסטרט ללא מסך כחול. שיחקתי לפני חודשיים במחשב ובמשחק הזה ספציפית המון והכל עבד כמו שצריך ואז יום אחד המחשב בכלל לא נדלק והחליפו לי ספק והוא קם לתחייה אבל הבעיה עם הספק הייתה שכל פעם שאני נכנס בכלל למשחק המחשב עושה ריסטרט אז החליפו לי לספק חדש..לספק הנוכחי. אני לא יודע אם הבעיה היא בספק או לא, לדעתי כן, אבל אני צריך ליהיות בטוח. נ.ב ATI HD4870 INTEL E8500 המחשב הריץ את המשחקים הכי כבדים שיש גם בויסטה ששמתי את קרייסיס על VERY HIGH בלי בעיות. תוד…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המחובר אליו עם USB . דגם הסלולרי שלי הינו: Nokia 5200 ניסיתי להתקין את התוכנה PC suite , ושוב ללא הצלחה. החומרה מזוהת אך במנהל ההתקנים תחת התקני USB מופיעה ההודעה,' Unknown Device '. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב או עושה ריסט לפני שהמחשב נכבה קופצת הודעת שגיאה שבה כתוב Windows error - Drive not ready The driver is not ready for use; its door maybe open. Please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that hte drive door is closed ומתחת להודעה יש שלוש אפשרויות שהן ביטול להמשיך ונסות שוב, רק כשאני לוחץ על ביטול המחשב נכבה או עושה ריסט. הקטע גם שאין לי בכלל כונן a על המחשב. קיצור הודעה מעצבנת ביותר אני אשמח לקבל פתרונות
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בקשה אני חייב לדעת מה הבעיה...המחשב חדש והכל בסדר וזה. שני המינידאמפים הראשוינם בעקרון קראו שנסיתי להתקין את הדרייבר החדש של ATI עם CCC הכרטיס מסך שלי הוא GTO2 מערכת הפעלה XP PRO בקשה ו2 המינידאםמים האחרונים הם גם חשובים אני חייב לדעת מה הבעיה ואיך לתקן אותה. http://rapidshare.de/files/11638661/Minidump.rar.html אני מאוד העריך אם יעזרו לי בקשה בקשה!!! תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק. הורדתי את הגרסה [R.G. Mechanics] The Sims 3 - Complete Edition כשאני משחק ב-Live Mode המשחק נתקע כל כמה שניות. המחשב שלי עומד בדרישות הגרפיקה של המשחק. כרטיס מסך Geforce RTX 2070. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הגרסה הזאת לא טובה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך שלי ראדיון 9600 אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.fgjhgfhfghfghghghgfhgfhgff.jpg אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך תןדה רבה לעוזרים ....
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש למישהו כיוון?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת HP 2410. הסורק התחיל לעשות בעיות, כל חריקה כאשר מדליקים את המכונה. המכונה לא מצליחה לאתחל את עצמה ונתקעת בכנראה בשלב הSELF TEST שלה.. ניסיתי לפרק את החלק העליון של המכונה, אבל אין לי מושג איך לפרק אותה. אשמח לקבל עזרה/ מדריך המסביר איך המכשיר מורכב (פיזית)
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לא יודע עם זה אמור ליהיות פה מקס' תעבירו תודה ועכשיו לבעיה דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהמאורר שלו נשרף הוא אמר לי שזה המאורר הגדול הוא לא מבין ממש במחשבים עכשיו אמרתי לו שאני יחזיר לא תשובה מחר לגביי קירור חדש אז אתם יכולים לעזור לי למה אני לא ממש מתמחה עסק הזה אין בעיה אם תקציב כרגע אבל אל תסחפו
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחותי יש מעבד P4 3GHZ 775 לוח אם ג'יגה בייט 965. כאשר אני מדליק את המחשב שלה או שהמאווררים עובדים על חלש והמסך מראה הודעת שגיאה שהמסך בסדר והבעיה במחשב או שהמחשב עולה לבערך 10 שניות וקורס. העברתי את המעבד שלי (C2D 6400) לשמתי בלוח אם שלה והכול עובד. לקחתי את המעבד שלה בלוח אם שלי (ג'יגה בייט P35 DS4) והכל עובד. מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שהתקנתי תווינדווס הוא הגביל לי את ההארדיסק ל-137 GB , יש לי הארדיסק של 160 GB הבנתי תזה משהו שהוא חייב לעשות כדי שלא יהיה בעיות ואחרי זה אפשר לשחרר את זה דרך הווינדווס איכשהו...אם מישהו יודע איך עושים את זה אני אשמח אם הוא יעזור לי... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13 GHZ ASUS MOTHERBOARD P5B 2GB KINGSTON בעיקרון המחשב עובד ממש טוב ואני די מרוצה, חוץ מדבר אחד. כשאני מפעיל משחקים, ממזער או ממקסם אותם בזמן שאני משתמש בתוכנות דיבור כגון סקייפ או ונטרילו אז המיקרופון שלי מתחיל לעשות רעשים בלתי נסבלים, פשוט רעש כאילו מישהו נושף על המיקרופון ולא מפסיק(בדקתי שזו לא בעיה במיקרופון). התייעצתי עם כמה חברים והגענו למסקנה שזוהי כנראה בעיה של שינוי המהירות של המעבד ( MHZ) הבנתי שהמעבד עובד בשיטה אוטומטית. בזמן שאני נמצא בתוך משחק או תוכנה שדורשת עבודה חזקה של המעבד המעבד עולה למהירות ה"מקורית" שלו שהיא 2130MHZ, וכשאני ממזער משחק או תוכנה הוא חוזר למצב "המתנה" שבו הוא יורד ל1600MHZ. א…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די חדש אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד שלו בלוח חדש ומעבד חדיש יותר השאלה שלי האם אני אצטרך אחרי הפעולה הזאת לבצע פירמוט להרדיסק ולהתקין את הוינדוס מחדש? (ההרדיסק נשאר במקומו)
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-