עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. .... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  2. לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  3. אנשים יש לי בעיה.. לפני כמה ימים ניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור S-VIDEO ופעם אחת גם דרך חיבור DVI רגיל עם מתאם לחיבור הישן יותר. לא הצלחתי לחבר את המחשב, התייאשתי וחיברתי אותו בחזרה למסך המחשב. כשהדלקתי אותו ראיתי שהרזולוציה השתנתה, נקטנה ל1024*768 (אני ממש לא רגיל, אני תמיד על 1024*1280) כל ניסיונתיי לתקן את המצב לא עזרו, איפה שקובעים את הרזולוציה כתוב "ריבוי צגים ב-NVIDIA GeForce 8600 GTS" מזה לעזאזל ריבוי הצגים הזה ? האם זה המקור לבעיה ? ניסיתי להעביר בין ה"אמצעי תצוגה" (שהראשון הוא מה שציינתי מקודם, הריבוי צגים) אך השני לא נכנס בכלל לתוקף, אני בוחר אותו והוא נכנס אוטומטית לריבוי צגים, אך בשני ניתן להגדיר רזולוציה גבוהה, אבל הוא לא עובד. אני פירמטתי כבר 3 פעמ…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by tuka,

קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by roni18,

שניות ספורות לאחר הדלקת המחשב -הוא כובה .המאוור נעצר בבת אחת וכל זה עוד בטרם עליית הוינדוס ומבלי שניתן להכנס במצב בטוח או לחילופין להכנס לביוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  6. מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  7. http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku=334532&cks=ACC רשום שזה כרטיס ADAPTER.הכוונה שאם יש לי כבר USB2 אני יכול עימו להרחיב,או שזה כרטיס למחשב שאין בו USB2 ואז חיבור לאפיק PCI יתן לי יציאות ? האם דרושה תמיכה בלוח ו/או במע' ההפעלה ע"מ שהכרטיס יעבוד?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  8. הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by benjo_s,

היי יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965-DS3 ואני שם לב שלפעמים המאוורר על גבי המעבד עוצר ... לאחר כמה שניות \ דקה הוא חוזר לעבוד ... השאלה שלי אם זה מצב תקין (יש לו מין יכולת ניתור עצמית) או לא? אציין כי הטמפרטורה של המחשב נעה בין 20 -28 .... תודה.

10. שמתי ספק כוח חדש כי הקודם נהרס לי . קיצור סידרתי אותו והכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מציק . שאני מדליק את המחשב זה לא מזהה ישר את המאוורר של המעבד וכותב לי שאין CPU FAN שאני לוחץ על F1 זה ממשיך והכל רגיל . אבל אני לא רוצה שזה יהיה לי למה אם אני לא לוחץ F1 המחשב נתקע . ועוד בעיה שאני לא מצליח להיכנס לBIOS זאת אומרת שאין לי אופציה להגיע אליו אני לוחץ DEL אבל עדיין לא הולך לי . יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  11. אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by smit,

שלום לכולם, ברשותי מקלדת של מיקרוסופט עם חיבור PS2 מכיוון שללאפטופ אין חיבור PS2 , השגתי מתאם של PS2 -> USB. חיברתי את המקלדת למתאם, ואת המתאם למחשב, וזה עבד. עכשיו לפעמיים זה עבד, לפעמיים לא.. הייתי מחליף בין מקומות ה USB וזה שוב היה עובד, ניסיתי להסיר את המקלדת מ DEVICE MANAGER כדי שהווינדוס יזהה אותה שוב, וזה גם עבד תקופה אבל עכשיו זה פשוט לא עובד. אין לי מושג למה.. אשמח לקבל עצות.. תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by Bengo5,

הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by :Creative:,

אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. לפעמים שאני לוחץ על "הפעלה מחדש" הוא מכבה תמחשב ואחרי 3 שניות מדליק אותו.למה? ממה זה יכול להיות?

16. Started by themen,

אני ניסיתי לחבר 2 ארד דיסק על המחשב אבל הוא תמיד רק מזהה אחד ושניהם עובדים כשאני מחבר אחד מהם ככה לבד שניהם עובדים וכשאני רוצה להתקין את הווינדוס והוא צריך לתת לי ליבחור את המחיצה עליה אני רוצה להתקין את הווינודס הוא נותן לי שגיאה(מסך כחול) אשמח לקבל עזרה תודה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  17. הרכבתי מארז חדש וכנראה לא חיברתי טוב את שניי החוטים של הלדים של ההרדיסק והפאוור השאלה שלי היא האם אני לוקח סיכון אם אני מנסה לנתק ולחבר אותם מחדש תוך כדי עבודה של המחשב תודה .

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by vwgolf,

יש לי לוח MSI דגם rc410m-fi x300 1gl fw הUSB לא עובד לי ובדקתי בביוס והכל שם תקין. התקנתי דרייברים עדכנים מהאינטרנט לאחר שראיתי שהדרייבים שקבלתי עם המחשב ישנים ולא מתאים לXP SP2 כל פעם שאני מחבר משה הוא מראה שהוא עושה הכל כמו שצריך ושניה אחרי שהוא מסיים הוא רושם שהווינדוס לא יכל לקבל את ההתקן. נסיתי מספר מכשירי USB וכולן אותו בעיה. מה עוד אפשר לעשות והאם זאת בעיה שמוכרת בלוח הזה? תודה מראש. לירון.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by Alex89,

לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by thifi,

היי כולם! לאחרונה שיחקתי assasin's creed ונוחכתי לגלות שהמחשב נתקע לאחר זמן ממשוך (בסביבות חצי שעה עד שעה) המפרט שלי בקצרה הוא: (אל תצחקו!) core 2 duo e4400 2.4 קירור למעבד BT x1900xt 512mb 512mbx2 667mhz CL4 Kingstone DFI Infinitiy תודה על העזרה מראש!! thifi נ.ב אם אתם רוצים את ההגדרות גראפיקה של המשחק תגידו אני יביא אבל לא שיניתי שם כולם ממה שהם הביאו שם.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. יש לי בבית מחשב עם זכרונות RDRAM בגודל של 2X256. קניתי עוד 2X256 RDRAM אבל הם לא מתאימים ללוח אם שלי... יכול להיות שקיימים כמה סוגים של RDRAM ? בזכרונות שלי (וגם בלוח שלי) יש שני חריצים ובזכרונות שקניתי יש רק חריץ אחד. אם יש כמה סוגים של RDRAM, יש איזה שהוא סיכוי להשתמש בכל זאת בזכרונות האלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by sharel972,

יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT התקנתי את הדרייברים של הכרטיס . הבעיה היא שאחרי שהתקנתי והפעלתי מחדש את המחשב המחשב פועל כאילו הדרייברים עדיין לא מותקנים . בDevice Manger מראה שהכל מותקן,גם אחרי שאני עושה refresh. אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל אם יש אפשרות לפתור את זה אני אשמח .

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by Tal14,

יש לי מחשב בן חודשיים בערך, שעבד מצוין והיה מאוד שקט בהתחלה. היום אחרי חודשייים המחשב עבר 2 פירמוטים, ולפחות 4 או 5 פעמים שניקיתי את המאווררים ואת המארז עצמו. אבל המחשב לא שקט כמו פעם, וגם לא עובד כמו פעם. הוא עובד מצוין אבל לדוגמא כשאני משאיר אותו דלוק בלילה וקם בבוקר פותח את המסך המחשב פשוט עובד לאט ואי אפשר להסביר את זה.. והרעש מוזר מאוד,ניקיתי הרבה פעמים וממש הכל נקי ממה יכול לבוא הרעש ? תודה *בדרך הוספתי הארדיסק אבל לא נראה לי שזאת הבעיה..

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by aviz,

פעם ראשונה היום צרבתי דיסק במחשב שלי (מפרט מפורט בצד) וזה צרב נראה לי פי 10 יותר איטי ממה שהייתי צורב במחשב הקודם שלי על אותם דיסקים הנה תמונה להמחשה מנרו: מה הבעיה לפי דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים