תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מה אני צריך להוריד כדי שאני אוכל לראות את כל הסרטונים האלה שיש להם בוואן ובספורט5 כי זה לא עובד לי =/ וגם אתרים אחרים לא עובדים לי סירוטנים רגילים בבקשה זה דחוף לי!!! מי שלא הבין מזה וואן וספורט5 זה אתרי ספורט שיש שם עידוכנים וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי לוח GA X38T-DQ6 ושני כרטיסי מסך HD 3870 X2 התקנתי את שניהם חיברתי להם חשמל ואת הגשר של ה CROSSFIRE אחרי התקנת וינדוס דריוורים אני נכנס לקטגוריה שך ה CROSSFIRE ושם הכל לא זמין לי כלומר אין שם אופיה להפעיל את CROSSFIRE אפילו פרמטי את המחשב והורדתי דריוור הכי עדכני זה עדיין לא זמין המחשב מזאה לי ארבע כרטיסים כי בכל כרטיס יש ארבע ליבות אולי יש דריוור מיוחד לקאווד GFX ממש מתסכל זקוק לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למה כשאני לוחץ על "כיבוי" הוא עושה לי רסטארט כשאני לוחץ על כל הכפתורים הוא לא מתכבה צורה יפה אפילו כשאני לוחץ פעם אחת על כפתור ההדלקה (שיצא מסודר) הוא לא מתכבא אלא מאתחל לי את המחשב? ניסתי הכל .....הוא מתכבה רק כשאני לוחץ ומחזיק הרבה זמן על כפתור ההדלגה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תראו קניתי מעבד חדש AMD 2800+ המחשב עובד פצצה... חבל על הזמן... מהיר והכל, השאלה היא: לפעמים אני עובד עם המחשב פתאום אני פותח חלון חדש או סתם מעלה תוכנה והוא פשוט "משתגע" הוא נתקע כזה ועובד ב"דייליט" הזיכרונות שיש לי על המחשב... 2 X 256 KINGSTON 400 DDR ועוד אחד 256 שהוא 333 DDR יכול להיות שזה בעיה של מעבד? או זכרונות? תודה. אלעד
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום. יש לי GF MX 440 128MB התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ולא רואים טוב במישחקים יש קישקושים כאלה והתמונה מתוחה. בקיצור בלאגן שלם. ואחר כך מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב שלי לפני שנה והמישחקים פועלים טוב אז אולי למישהו יש את הבעייה?...יכול להיות שהכרטיס שלי לא תומך בדרייברים???
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מנסה כבר חודשים להוריד משחקים ומוזיקה וDVDים בפורמט RAR ומדי פעם אני מקבל CRC ERROR. כנ"ל התקנות של משחקים מכונן CD-ROM פגומות, ואני לא מצליח לעלות מאיפה הבעיה? לפי דעתי אולי בעיה בלוח אם או הגדרות כתיבה לדיסק... אבל הייתי שמח לשמוע דעות אולי אני צריך לקנות ציוד חדש וזהו? אולי הזיכרון לא מתאים? Motherboard- Gigabyte GA-8N-SLI Royal nForce4 SLI chipset Processor - Intel® Pentium® D processor 830 LGA775 Dual Core 64 bit Memory - (2X) Kingston DDR II 512MB PC533 R.Disk - (2X) WD 200GB 7200 RPM 8MB SATAII תודה, איציק.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב אני לא רואה כלום במסך והמנורה שלו בצבע כתום כאשר אני מנתק תחיבור של המחשב (של המסך) זה אומר שכלום לא מחובר עכשיו איך אני יכול לסדר שאני יראה תמחשב שלי בלי שיהיה מנורה כתומה במסך? כאילו שיעבוד לי תודה מראש ואנשים תעזרו אני חייב תמחשב דחוף
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב, היה לי במחשב גם ווינדוס וגם לינוקס, יש כזה מסך בפתיחה, שמאפדר בחירה של מה בא לי עכשיו (ווינידוס או לינוקס), רציתי למחוק את הלינוקס לזמן מה, אז עשיתי לו פירמווט דרך הווינדוס (למחיצה שעלייה הלינוקס), ועכשיו כיביתי את המחשב, ושאני פותח הוא מגיע למסך בחירה בין הווינדוס ללינוקס ובמקום זה עושה ארור ולא נותן לי לעשות שום דבר, מה אני עושה??? איך אני עושה שייעשה פירמוט מ-CD דרך הביוס או משהו?? בטוח יש פתרון!!! איתי
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. הנה החומרה שלי: מעבד: 3.2 MHZ של אינטל, זיכרון פנימי: 1 ג'יגה, כרטיס מסך: X1800XT, 512 MB של ATI. התוצאה שקיבלתי היא: 6937. איזה תוצאה אני כן צריך לקבל? בכל מקרה יש לי כרגע בעיה עם המארז שהוא גורם להתחממות יתר במשחקים, נגיד בפיפא 07 בהגדרות הכי גבוהות במאמץ הוא מגיע לי אף ל - 71 עד 73 מעלות. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניראה לי זה קשור לבעית חום או משו. ? בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כאשר מורים לקישור הרשת (בעזרת הסמל קישור-שני מחשבים קטנים למטה או מההגדרות של הרשת) להתנתק, המהירות של הדיסק הקשיח בו במקום צונחת ל1/100000 ממהירות מלאה של כונן SATA2 עם 16MB לעד 150Kb/s. מישהו מבין אולי במקרה למה?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה במשחקים עם רצולוצייה גדולה שאני רואה מסך שחור עם כמה פסים וחשבתי שזה בעיה במשחק. עכשיו החלטתי לעבור בXP לרזולוציה של 1280 על 1024 וקראה לי אותו דבר מסך שחור עם שני פסים. ובזמן האחרון זה קוראה לי גם בתוך כדי הפעלת המחשב(בזמן שמורצים לי הנתונים) לפעמים יש פס ולפעמים זה רק מסך שחור... מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש, קרה לי כמה פעמים שהווינדוס עולה ואז הסרגל למטה שבצע כחול (הסרגל שיש START בירוק מצדשמאל ולאורך הוא כחול ובסוף השעון) משנה את הצבע ואז המחשב עושה ריסטרט ועולה רגיל,וזה קרה לי כמה פעמים. מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כרגע עשיתי פורמט וכשאני מנסה להזיז משהו איזשהו חלון פתוח ממקום למקום או לדפדף למטה ולמעלה באתרים זה זז בתקיעות... למשהו אני חושב שזה בגלל הדרייברים של כרטיס המסך כי כשהתקנתי אותם זה אמור לעשות לך ריסט, אבל אחרי שחזרתי מהריסט נהיה לי מסך שחור וכתב לי "NO SIGNAL" ועשה ריסט אוטומתי וכשחזרתי זה הראה שהדריברים מותקנים אבל כשאני מנסה להכנס למשחקים זה כותב שאין לי דרייברים וכל המחשב זז בתקיעות .. גם ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כבר 6 פעמים וכל פעם אותו דבר :\
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-