עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by balash-,

רציתי לעשות קומבינת קירור לכ. מסך ושמתי מאוורר 120MM ככה איך שהוא על הכרטיס בצורה כזו : ______ מאוורר > |---I---| כרטיס מסך ------|_|-------| ^ המעבד של הכ. מסך (גוף קירור פסיבי) שמתי וזה הכל טוב ויפה בקיצר חיברתי תמאורר לספק עם חוטים חשופים... ובטעות נראה לי אחד החוטים נגד בלוח של הכ. מסך ואז נכבה המחשב ושאני מדליק אותו אני רואה כזה מסך ורוד ואז מסך ירוק וזהו יעני כלום אני לא יכול לראות א…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  2. שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג פנטיום 1 233 עם 64 מגה זיכרון שמריץ Windows 98 מצויין. העיניין הוא שרצו לזרוק את המחשב הזה לזבל ואני שיפצתי אותו, והוא הגיע אליי מפורק. איך מחברים את הכונן פלופי, את הכונן תקליטורים ואת ההרד דיסק אם יש לי 2 כבלי נתונים אפורים, כשבכל כבל יש 2 יציאות? האם יש סדר מסויים לחיבור החומרה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. Started by teddy85,

כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by mastercod,

שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by roi503,

יש לי בעיה ברוולציה במחשב שלי כניראה המסך לא תומך ברוולציות קטנות אז כרגע אני ברוולציה: 640 על 480. השאלה שלי כזאת:האם ניתן איך שהו להקטין חלונות הפועלים ברקע? לא של אקספלור למשל של כל מיני משחקים שלא דורשים מסך מלא או תוכנות שונות.. שאני מפעיל חלק מהתוכנות חלקם לא נותנות לי להקטין תחלון שלהם ניתן איך שהו לסדר שיהיה ניתן להקטין? אני משתמש ב-XP פרופשנל... תודה..

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by מאור247,

יש לי מכשיר אסוס 639 עם מערכת הפעלה WM5.. יש לי בעיה מעצבנת כל הזמן יש לי סמל מוזר כזה ליד הסימן של הרמקול במסך הTODAY ושאני לוחץ על זה אז זה אומר משהו בקשר לFLIGHTMODE.. רציתי לשאול איך אני מבטל את זה?? כי זה כל הזמן קופץ לי ומציק.. וגם שאני לןחץ על זה ולוחץ על turn off flight mode זה לא מבטל את זה.. תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by Xilver,

ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by punk119,

אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. Started by MODI,

לאחותי יש מעבד P4 3GHZ 775 לוח אם ג'יגה בייט 965. כאשר אני מדליק את המחשב שלה או שהמאווררים עובדים על חלש והמסך מראה הודעת שגיאה שהמסך בסדר והבעיה במחשב או שהמחשב עולה לבערך 10 שניות וקורס. העברתי את המעבד שלי (C2D 6400) לשמתי בלוח אם שלה והכול עובד. לקחתי את המעבד שלה בלוח אם שלי (ג'יגה בייט P35 DS4) והכל עובד. מה הבעיה??

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by EroSenin,

יש לי שתי בעיות מאוד מעצבנות. האחת היא כשאני לפעמים מפעיל איזה תוכנה אז המסך מתכבה ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? בעייה שניה אני בלי אוברקלוק וocct זה אומר crashed אחרי 12-15 דקות אבל בprime95 הרצתי לשעה ואין שום שגיאה לאיזה תונה להאמין?שניהם דרך אגב מנצלות את כל המעבד שלי ולשניהם אותם טמפרטורות מאמץ אז אך?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by Alex89,

לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. מישהו יכול לעזור בזה?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by alia,

גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by kobibatat,

ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by spider272,
    • 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by maor848,
    • 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. קראתי בשאלות הנפוצות וכתוב שם שלכרטיסי מסך של ATI יש צורך לשנות ידנית משהו... עכשיו אני לא יודע מה לשנות או איך לסדר... כרטיס מסך 1950PRO מסך LCD 19 רחב דרייברים הכי עדכניים...(הורדתי אותה גם מHWZONE וגם מ ATI ). אשמח להצעות אגב לא יכול להיות שזו התדירות של הסך הוא חדש...

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by shulas,

ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by jambo7,

שלום המחשב שלי amd 3200 זיכרון 1 גיגה דיסק קשיח 80 מ"ב לוח גיגה בייט השאלה שלי למה הדיסק בקשיח עובד כל הזמן הדיסק מתקתק והמנורה מרצדת תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by cooper,

אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by maoros,

אז ככה בקרוב יהיה לי את המחשב הבא: Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB Kingston*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W/ sapphire Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 ואני רוצה להתקין גם וויסטה וגם XP והשאלה שלי אם התקנת שני מערכות התקנה מאטות את המחשב??? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  23. אהלן כשאני מנסה להעביר שיר דרך המחשב אז הוא אומר לי שווינדוס נתקל בבעיה משהו fsquirt ועליו להסגר וכו וכו זה לא רק בשיר מסוים וכבר העברתי שירים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  24. בשעה טובה קניתי מחשב חדש ויש לי מספר בעיות שהמוכר טוען שאין מה לדאוג ,ואני לא יודע אם לבטוח בו הלוח אם( MSI (945PL NEO ומעבד 930 שלי הגיע עם תוכנה CORE CENTER התקנתי אותה אבל כל הזמן היא מתריעה שמהירות המאוורר של המעבד נמוכה כשאני מנסה לשנות את המהירות דרך התוכנה הוא לא מגיב,יש מקום לדאגה? ואילו טמפרטורת המעבד נעה סביב ה 35 מעלות זה טוב? (התוכנה לא נותנת התראה על חום גבוה) ובעיה אחרונה ומרגיזה המודם שלי ?ADSL312 מחובר דרך כרטיס רשת ומדי פעם שאני מבצע הפעלה מחדש נורית LAN LINK לא נדלקת כלומר אין תקשורת עם המחשב לפתור את הבעיה אני מוציא ומכניס את קבל הרשת והיא נדלקת (לא משנה מאיזה צד במחשב הקודם שלי לא הייתה לי בעיה זו לכן אני לא חושב שזה הקבל או המודם) בחנות זיבלו לי את …

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים