עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guyy17,

שלום לכולם קניתי זכרון חדש למחשב מדגם:G.skill 2x4gb ddr3 1333 זה המפרט שלי: AMD paenom II x4 925 box gigabyte GA-MA770T-UD3P2 זכרונות של G.skill DDR3 2048 1333 cl 9-9-9-24 sapphire ATI radeon HD5850 1024MB DDR5 צורב של סמסונגמארז coolermaster CM 690 מאורר למארז ארדיסק 1 TR ספק chieftec A-135 650W מאורר למארז coolermaster long life led 70cfm 120 mm עכשיו כשאני שמתי אותם במחשב אז הם עשו לי צפצופים כאלה והמחשב לא נדלק פה יש תומנה של הלוח אם שלי ועם תפתחו אתם תראו שהצבע של המקום שצריך להשים שמה את הזכרונות הוא זוג לבן וזוג כחול. כשקניתי את המחשב שמו לי את הזכרונות במקביל אחד לשני (כל אחד בצבע אחר) ועכשיו שאני רוצה לחבר את הזכרונות החדשים במקום שנשאר לי אז אני לא יכול כי ה…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני לא יודע אם הבעיה שיש לי היא לכאן .. אם כן טוב.. ואם לא אז תעבירו לאן שצריך... יש לי בעיה במשחק max payne v1.0.. בהפעלת הקודים.. בכל מיני מקומות ראיתי שרשום לעשות קיצור דרך לקובץ ההפעלה לעשות מאפיינים ולרשום "בהתחל ב" את המילה developer.. עכשיו ניסיתי וזה אומר לי שהתיקייה לא נכונה או משהו כזה.. אני חייב את עזרתכם..כל מי שעוזר אני מודה לו מראש... נ.ב. אם טעיתי בפורום.. אז תעבירו לאן שצריך... תודה..!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. שלום רב, קניתי מחשב חדש עם הלוח הזה ועם מעבד ליבה כפולה של Intel הארד דיסק 250GB SATA II עכשיו אני ניגש לעשות התקנה נקייה של Vista (כאשר אין כלום בהארד דיסר - אחרי פירמוט) ותמיד ההתקנה זורמת עד לריסטרט הראשון ואז זה נתקע בשלב של Completing Installation... ולא זז במשך של 15 דקות ואז עושה ריסט והורס את ההתקנה.. קראתי באתר של Gigabyte שצריך לעדכן BIOS וכך עשיתי עדכנתי מ גירסה F7 ל- F8 ועדיין לא פתר את הבעיה קראתי עוד קצת באתרים באנגלית והבנתי שצריך לשחק עם הגדרות ה BIOS משהו כזה כדיי להתאים אותם לכך שיהיה ניתן להתקין ויסטה... בכל מקרה אני אשמח לכל עזרה אפשרית שתוכלו לתת לי בנושא כמו כן... כמה דברים שאני יכול לומר לפני שיעלו.. זה שהדיסקים תקינים ... והגירסה תקינה של וסטה (הות…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by refael.b,

אני מקבל כל הזמן מסך כחול עם שלוש שגיאות עיקריות: page_fault_in_nonpaged_area irql_not_less_or_equal memory_management אני משאר שהמחשב שלי פשוט מת אבל אני אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by doktors,

שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט

6. ברשותי נייד של hp pavilion 6200 CTO, לאחר בדיקת הכונן הקשיח במאמץ הטמפ' של הכונן עלתה עד 54 מעלות ונשארה שם. לאחר מודינג קטן באזור הכונן הקשיח הטמפ' במאמץ מגיעות ל-46 מעלות במאמץ, האם הטמפרטורה החדשה נורמלית, לשמירה על אורך חיי הכונן? הדאגה נובעת מכך שבמחשב הנייח שברשותי הטמפ' נמוכות משמעותית ומגיעות מקסימום ל-40 מעלות במאמץ. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות את האפשרות של התקנת תוכנה שמאפשרת פירמוט מחשב שהכונן הארד דיסק שלו מחובר בתכנולוגית sata מהעלאה של התוכנה מהפלופי (כונן תקליטורים, מאחר ובמחשב נייד שלי אין כונן פלופי) ל-usb storage device (שהתוכנה תעלה דרך דיסק און קי חיצוני שמחובר למחשב ובו הקבצים של התקנת התוכנה). תודה מראש לכל העוזרים!!! אבירם

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. Started by Unstoppable,

יש לי בעיה עשיתי פירמוט ואיבדתי את הדיסק התקנה של המדפסת מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר להורדה? המדפסת היא lexmark 5200 ועוד דבר אני מנסה לחבר USB של הפלאפון למחשב וזה לא קורה לי את החומרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? (אין לי גייניו לווינדוס)

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by lader,

צילמתי מהאברסט תראו: האם הנתונים טובים כי הטמפרטורה של המעבד מדאיגה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by beatmachine,

אז ככה בא לNERO מתחיל את התהליך... AUDIO CD בלה בלה... מתכונן לצרוב לוחץ על BURN אחרי כמה שניות בדיוק כשאמורה להתחיל פעולת הצריבה המחשב נכבה כאילו שצורב עושה קצר או משהו... עכשיו הלכתי וניסיתי לצרוב סתם דיסק DATA - צורב בלי בעיה ובלי שום כיבוי אוטומטי... חשבתי אולי הבעיה בNERO - ניסיתי תוכנה אחרת - אותו דבר!!! :'( השאלה היא מה זה הדבר הזה?!?! ??? למה זה עושה את הבעיה בצריבה של דווקא AUDIO CD? עזרה/עצות/דעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. אפשר לנעול מצטער מצאתי את התרד הישן שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363382.new#new אשמח לעזרה שם.. [attachment deleted by admin]

12. Started by halo,

המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. כמו שאמרתי בכותרת הבאתי 4 ג'יגה זיכרון פנימי 4 סטיקים כל אחד מהם 1 ג'יגה ואחרי שחיברתי והכל המחשב מראה לי שיש לי רק 3.25 צריך לכוון משהו במערכת כדי שהמחשב יראה לי 4 ג'יגה זיכרון פנימי? ואם לא אז מה הבעיה? תודה מראש לכל העונים!!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by בני סלע,

לפני כחודשיים קניתי את 7600GS של SPARKLE (מצורפת תמונה) הכרטיס עובד טוב ויפה,עושה את העבודה שלו רק שבכל פעם שה WINDOWS עולה יש הערה(מצורפת תמונה) כשאני לוחץ על ההערה הזאת אני מגיע לאתר הבא - http://www.slizone.com/page/home.html מה אני צריך לעשות,מה בכלל כתוב בהערה הזאת? תמונות: תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Xsender,

קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by el perro,

היי, קניתי לפני כחודש מאורר arctic cooling freezer 7, אחרי ששמעתי שזה מאוורר מאוד שקט וטוב (היה לי את המאוורר הסטנדרטי של אינטל). הכל היה טוב ויפה והמאוורר באמת עבד בשקט (יחסית למאוורר הקודם) אבל לפני כשבועיים הוא התחיל להגביר את הרעש שלו, וכל יום הרעש נהיה יותר ויותר חזק. מה עושים??? אני קניתי את המאוורר בתקווה שהוא יפתור אותי מהרעש של המאוורר הקודם אבל מסתבר שזה לא כ"כ עוזר לי!! יש איזושהי דרך להשתיק אותו??

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by FC Chelsea,

כל משחק שאני מנסה לשחק המחשב נתקע או עושה ריסט מעצמו. אני כמעט בטוח שהבעיה בדרייברים המעפנים של ATI או שאולי נדפק לי המחשב ? אין לי בעיה של חום בכ. מסך כי החלפתי את הקירור הרגיל בקירור יותר טוב והטמפ' טובה מאוד במשחקים. כרגע אני עם דרייברים גירסה 8.8. הדרייברים בגירסה 7-12 היחידים שלא עשו לי בעיות מבחינת קריסות והכל אבל היו בהם הרבה בעיות של מריחות במשחקים וקווים שהפריעו. יש המלצות אולי לדרייברים יציבים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by Acrios,

חברה, אין לי מושג מה קרה אבל המחשב פשוט לא נדלק לי. אני לוחץ על כפתור ההדלקה וכלום. הגעתי אחרי הסופ"ש לחדר שלי במעונות ( טכניון ) ראיתי שהמחשב דלוק, המסך היה שחור, ניסיתי להזיז את העכבר אך לא זכיתי לתגובה ממנו. לחצתי על כפתור ה- reset וזו הייתה הפעם האחרונה שבה הוא פעל. מאז הוא לא מגיב. בדקתי חיבורים רופפים לחשמל (למרות שזה לא סביר כיוון וכשהגעתי הוא פעל ). לא הרחתי ריח שרוף כלשהו ולא מצאתי שום חיבור מנותק. זה לא מובן לי בכלל, הוא פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה. בדקתי אחר קצר ב- reset אבל הכל היה תקין. אני חושד בספק, אבל זה פשוט מוזר כי המחשב דלק לפני כן (הנוריות דלקו ). אם מישהו יודע איפה כדאי לחפש אחרי הבעייה, או אם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר אשמח לשמוע. תודה רבה מראש …

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  22. Started by smit,

שלום לכולם, ברשותי מקלדת של מיקרוסופט עם חיבור PS2 מכיוון שללאפטופ אין חיבור PS2 , השגתי מתאם של PS2 -> USB. חיברתי את המקלדת למתאם, ואת המתאם למחשב, וזה עבד. עכשיו לפעמיים זה עבד, לפעמיים לא.. הייתי מחליף בין מקומות ה USB וזה שוב היה עובד, ניסיתי להסיר את המקלדת מ DEVICE MANAGER כדי שהווינדוס יזהה אותה שוב, וזה גם עבד תקופה אבל עכשיו זה פשוט לא עובד. אין לי מושג למה.. אשמח לקבל עצות.. תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by most,

שלום לכולם, קניתי צורב dvd פיליפס 1628 (שהוא בעצם 1648) הבעיה: לא ניתן לבצע ריפ מושלם לדיסק שירים (אורגינאלי, צרוב וכו') כל שיר הוא מראה לי error וזה קורה בכל מיני תוכנות (cd mate,media player,audio grebber) בצורב cd הקודם לא הייתה כל בעיה אגב, אין בעיה בצריבת dvd קריאת(ניגון) השירים שלא הצליחו בrip. למישהו יש מושג מה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by sh2006,

יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. Started by alfus73,

שלום, ה- DVD שלי במחשב מסרב להיפתח לאחר שאני לוחץ לו על הכפתור.הוא מתאמץ אבל לא מצליח להפיתח (משמיע רעשים ומשנה את צבע האור במחשב). הדרך היחידה לפתוח אותו זה דרך הפקודה "פהוצאאת הדיסק" דרך "המחשב שלי". גם אז הוא עושה מאמצים ורעשיםשל "מתאמץ" ונפתח רק לאחר מס' שניות ארוכות. וחוץ מזה הוא עובד תקין בהחלט. אין לי עליו כבר אחריות. מה לעשות? האם יש דרך לשפר?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים