תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
תראו 4 שנים אני כבר עם מסך: MAG 19' CRT FLAT 996PF's (טנק משו לפנים.. האחורה שלו יותר גדול מטלויזיה 21 אינצ' CRT!!) בקיצור יש לו בחירה של ריענון צג, מ- 60 הרצים עד 85. כל הזמן הזה הייתי עם 60 הרצים, אמרו לי שזה לא בריא לי ולמסך. אז החלפתי עכשיו ל85 הרצים.. בכל הצדדים אני רואה פצצה אבל משו מה באמצע תמיד רואים מטושטש.. יענו אם אני לוקח טקסט כותב אותו באמצע ואז מוזיז תחלון לצד אני יראה יותר טוב ובאמצע אני יראה אותו מטושטש.. למה זה יכול להיות? וזה תמיד היה לי ככה בגלל זה נשארתי כל הזמן עם ה60. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני הוצאתי את ההרד דיסק משמחשב והלכתי למישהו לפרמט התחלתי את הפירמוט וזה ניתק לי ב-82 אחוז וככה אצל שני אנשים אחרי זה שאני מחזיר את ההרד דיסק אלי זה כותב לי ntlar חסר משהו סבגנון בבקשה מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כתבתי כבר על הבעיה הזאת בעבר אבל היא חזרה שוב ואני פשוט לא מבין. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT. בכל פעם שיש הפסקת חשמל קוראת התופעה הבאה: המערכת הפעלה עולה ובאמצע המסך הופך שחור. אני עולה בSAFE MODE אבל במצב הרגיל אי אפשר. אני מתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל כלום לא עוזר. רק כשאני מוציא את הכרטיס מסך, משחק עם החיבורים שלו ומתקין את הדרייברים שוב - המחשב עולה. יש למישהו הסברים למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב של חבר שבמשך חודשים אני לא מצליח לסדר ואני בטוח שזאת אחת התקלות המוזרות בהיסטוריה. יש לו פנטיום 4, WIN XP SP2. לפני כמה חודשים התחילו לו מסכים כחולים תוך כדי עבודה במחשב. במסכים יש הודעות שונות של כתובות שונות בזיכרון והודעות שגיאה משתנות. למשל פעם הופיעה הודעה a thread tried to release a resource it did not own, ופעם אחרת היה רשום irql_not_less_or_equal. היו עוד הודעות. הרצתי באופן יסודי כמה בדיקות: הרצתי MEMTEST לבדיקת זיכרון. הרצתי תוכנה של WESTERN DIGITAL לבדיקת הדיסק. כל הבדיקות היו תקינות לחלוטין. למרות זאת התקנתי כמה פעמים מערכת הפעלה מחדש. החלפתי לוח. החלפתי ספק. החלפתי זיכרון! החלפתי כרטיס מסך. שמתי משחה תרמית על המעבד. המסכים הכחולים חוזרים שוב…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בשביל להעלות את מערכת ההפעלה הינני צריך שהביוס שנמצא ברשותי יזהה אך ורק את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה , האם אני צודק? אם כן , לשם מה צריך שהביוס יסרוק גם את הכונן דיסקטים (פלופי) , ושאר ירקות... האם מתי שאני יבטל את כל מה שהוא סורק זה יפגע לי בעליית מערכת ההפעלה? , זה יעיל? או לא? אם כן , איך אני מבטל אותם דרך הביוס? תודה וערב טוב. VL.
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני נכנס לווינדוס אחרי שהוא טוען הופיע לי מסך כחול והראה לי שיש לי בעיה בזה: Invalid_kerned_handle והופיעה לי קוד השגיאה. Stop: 0x00000093(0x00001288,0x00000000,0x00000000,0x00000000) a לא כולל ה "A" מה זה אומר? כיצד אני נפתר מזה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
:s05:קניתי מחשב חדש, ולאחר שהרכבתי אותו יש לו תופעה מוזרה: המחשב נדלק לבד!! לפעמים גם כשאני מדליק את האור בחדר הוא מבין לבד שהוא צריך להדלק, או כשאני מחבר מאחור את המקלדת או רכיב USB, למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, היום נתקלתי בבעיה בכונן קשיח שלי. הכונן המדובר היה מחובר למחשב עם מערכת ווינדוס ויסטה מותקנת עליו. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה DAEMON Tools הוא שאל אותי אם לאפשר לו להתקין דרייבר למרות שאינו מתאים ואישרתי לו להמשיך את הפעולה. כמה שניות לאחר מכן הופיע לי מסך כחול עם כיתוב לבן ולקח לו בערך כ-3-4 שניות להיכבות. כל הפעלה של המחשב מחדש לא עזרה כי כל פעם שניסיתי להתחבר בקושי הספקתי וכבר המסך הכחול הופיע שוב והמחשב איתחל את עצמו. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר שלי והמחשב מוצא את הכונן אבל הוא מציג לי אותו בתור כונן נשלף ולא מאפשר לי להכנס אליו ולנסות לפתור את הבעיה. אני רוצה לתקן את הכונן אבל אין לי אפשרות גישה אליו. :-\ מקווה שתעזרו, תודה מראש, עידו. [br]פורסם בתאריך: …
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי השבוע הרד דיסק חדש500G SATAII WD בשל בעיית מקום חמורה וברשותי הרד דיסק 160G גם של WD לא יודע איזה SATA 1 או 2 וברשותי לוח אם תומך SATAI 1.5GB/S דגם ASROCK 775DUAL-880PRO וההרד דיסק דגם WD5000AAKS בדקתי באתר היצרן ורשום שם שהוא תומך עד 3GB/S אבל לצערי הוא לא מזוהה לי בביוס והוא גם מאט לי את ההפעלה של המחשב בשלבים הראשונים של הביוס ברגע שהוא מחובר . מה אני אמור לעשות ??? (ההרד דיסק תקין ונבדק בחנות)
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תראו קניתי מעבד חדש AMD 2800+ המחשב עובד פצצה... חבל על הזמן... מהיר והכל, השאלה היא: לפעמים אני עובד עם המחשב פתאום אני פותח חלון חדש או סתם מעלה תוכנה והוא פשוט "משתגע" הוא נתקע כזה ועובד ב"דייליט" הזיכרונות שיש לי על המחשב... 2 X 256 KINGSTON 400 DDR ועוד אחד 256 שהוא 333 DDR יכול להיות שזה בעיה של מעבד? או זכרונות? תודה. אלעד
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי אני חדש פה אחלה אתר אחלה פורום יש לי בעיה מרגיזה כבר קרוב לשבוע פשוט כך יום אחד התחילו להופיע לי ארטיפקטים על המסך לרוב כשהמחשב היה עמוס (בזמן גלישה באיטנרנט+הורדה) וגם במזמן מחשק והיום יש לי גם רעשים של שלג מהרמקולים שוב גם אחרי שהמחשב עמוס זה הגיעה למצב שהיום רק כשאני אני מדליק את המחשב ואת הטלויזה אז גם שם התמונה קופצת.... התקנתי כבר דריבריים חדשים ובכל זאת יש לי מין שינוי בצבעים ברקע מידי פעם כאילו שהכרטיס עושה ריפרש.... בדקתי את הכרטיס אצל חבר (אותו לוח ) הוא עבד מצויין.... המחשב לא מתחתם לדעתי 42 לוח ב 50 מעבד ...... יש לי ATI RADEON 9600 PRO תודה ...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי WINXP SP2 מבלי סיבה מיוחדת אני לא רואה את הכונני CD שלי, הם מופיעים בביוס (כלומר המחשב מזהה אותם) אבל בווידוס הם לא מופיעים נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שהוודוס לא מזהה את הדרייברים ופתאום גם את יציאות COM1/2 שלי ניסיתי להוריד אותם ולהפעיל מחדש את המחשב וזה לא עזר מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בזמן האחרון כאשר אני עובד עם פאור-פוינט (XP) או פוטושופ (7) יש מעין הבהוב, ריצוד או גל כזה שעובר על המסך לחלקיק שנייה וגורם לתקיעה רגעית (לחלקיק שנייה). לדוגמה, אם בדיוק סימנתי מלבן בפוטושופ אז הקו המקווקו של המלבן נשאר כאילו צרוב על התמונה ולא ניתן להזזה והוא נמחק רק כאשר אני עובר עליו עם מלבן חדש. על המסך יש כל כמה שניות מעין ריצוד או גל כזה במיוחד בעבודה עם פוטושופ ורק מדי פעם זה גורם לתקיעת יצירת המלבן. בפאור-פוינט התופעה פחות חמורה וגורמת לאיזו תקיעה מוזרה של התפריט שבדיוק נפתח (קורה אחת להרבה פעמים). צירפתי תמונת מסך להדגמה. מכיוון שהתפריט מתנהג מוזר הסקתי שזו לא בעיה של המסך עצמו בלבד. אלא כנראה בעיית חומרה כלשהי יש לי כרטיס מסך נוסף על הלוח והבעיה קיימת גם איתו. כ…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בעקבות תקלת חומרה במחשב הנייח שלי אני מחפש מעבדת תיקונים אמינה למחשבים באזור המרכז (אור יהודה-יהוד)
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
המחשב נפל על הרצפה והלך המסך. יש סיכוי לתקן אותו בעצמי? שווה ללכת למעבדה לתיקון? כמה זה יעלה? המחשב IBM כבר בן ארבע וחצי, אבל עבד יפה עד עכשיו. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קודם כל שלום,ועכשיו לבעיה : התקנתי את הבטא החדש של הVISTA והכל הלך מצויין עד שניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. בעיקרון יש עדכון דרייבר בפינת הBETA אך כשאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא רושם שהוא לא מתאים. אך את הדרייברים הישנים יותר הוא מסכים להתקין והדבר גורם לתקיעות במחשב. אנא תעזרו לי להתקין את הדרייברים בVISTA. * הכרטיס מסך שייך לNVIDIA * ניסיתי להוסיף אותו לאחר מחיקת הדרייברים שהותקנו. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מקבל את ההודעה הבאה תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-