תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
סליחה נלחץ לי פעמיים למחוק!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחר התקנת כרטיס PCI עם יציאות USB+Firewire, המחשב החל לעבוד מאד לאט ולבסוף נתקע לחלוטין. הלוח שעליו הותקן הכרטיס ישן למדי (DFI) ומדובר במעבד פנטיום 3 במהירות 1GHz וכן 1GB RAM. על מחשב זה מותקן XP עם SP2. מבחינת דרישות המינימום של הכרטיס שהורכב אתמול אין בעיה, אבל התקלה שתיארתי הופיעה למרות התקנת הדרייבר כנדרש. למישהו יש רעיון מאיפה כדאי להתחיל לבדוק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או תוכנה הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות.גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס .בדקתי שכל הדריברים מעודכנים .גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב של חבר שבמשך חודשים אני לא מצליח לסדר ואני בטוח שזאת אחת התקלות המוזרות בהיסטוריה. יש לו פנטיום 4, WIN XP SP2. לפני כמה חודשים התחילו לו מסכים כחולים תוך כדי עבודה במחשב. במסכים יש הודעות שונות של כתובות שונות בזיכרון והודעות שגיאה משתנות. למשל פעם הופיעה הודעה a thread tried to release a resource it did not own, ופעם אחרת היה רשום irql_not_less_or_equal. היו עוד הודעות. הרצתי באופן יסודי כמה בדיקות: הרצתי MEMTEST לבדיקת זיכרון. הרצתי תוכנה של WESTERN DIGITAL לבדיקת הדיסק. כל הבדיקות היו תקינות לחלוטין. למרות זאת התקנתי כמה פעמים מערכת הפעלה מחדש. החלפתי לוח. החלפתי ספק. החלפתי זיכרון! החלפתי כרטיס מסך. שמתי משחה תרמית על המעבד. המסכים הכחולים חוזרים שוב…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם k8n platinum של msi. יש ללוח הזה מאוורר על הbridge. לאחרונה אני צריך לסובב ידנית את המאוורר הזה כדי שיתחיל להסתובב בעצמו אני לא חושב שיש בעיה של איזה חוט שנקרע שכן המאוורר בסופו של דבר מסתובב בעצמו נראה לי שזה בעיה של חיכוך. ניסיתי להוציא את המאוורר הזה כדי לנקות אותו אבל אני לא מצליח. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אם יש הבדל בבנית חומרה בין מק ל PC בתודה פרשש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי סוללה בלוח אם אבל יכול להיות שזה מדד של הסוללה במחשבים ניידים ואני לא צריך להסתכל על זה בכלל?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש כי מה שיש לי לא עומד ברישת המחשב שלי רציתי לדעת כמה וואט אני צריך למחשב כזה: שני ארד דיסקים כרטיס מסך שדורש שני חיבורי חשמל צורב דיוידי צורב רגיל מאוור
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים פה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=491874 לא ממש עזרו לי... תקראו את תגובתי האחרונה אחרי הראשונה ותבינו בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם Gigabyte K8NS לאחרונה קניתי כרטיס קול ג'נרי (sweex) עם חיבור gameport בשביל הג'ויסטיק שלי. אך קיימת בעיה - חיבור הגיימפורט על הכרטיס מראה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) הוא משתמש בריסורס I/O 0201-0201 , שלכאורה גם הגיימפורט שעל לוח האם (הסבר בהמשך) משתמש בו. כתוצאה מכך, אני מניח, הג'ויסטיק לא עובד. ניסתי לעשות disable לגיימפורט שעל לוח האם, להחליף לו משאבים (לI/O 0209) אך ללא הועיל (Input/Output Range 0201 - 0201 not available.) החיבור שעל לוח האם זה מין פינים כאלה (כאילו "זכר") כך שאין לי מושג איך משתמשים בו, או מה צריך לחבר אליו. מה עושים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ וקורה אצלו כמה דקות אחרי הפעלת המחשב, שהמחשב מתחיל לצפצץ ציפצופים ארוכים, ואחרי כמה דקות מפסיק. אז הורדתי את תוכנה SPEEDFAN והיה כתוב שם שחום המעבד כמעט 70 מעלות פלוס מינוס לפעמיים יותר( לא בדקתי בזמן הציפצופים) ומשהו שהיה כתוב שם PWM עם סמל של אש בצד כמו במעבד 50C. אז פתחתי תמחשב וראיתי 5 מאווררים אחד על המעבד אחד על הלוח אם אחד ליד הדיסק קשיח אחד שמוציא אוויר מהמחשב ועל הכרטיס מסך ומכולם יוצא חום מהמאוורים.אז החלטתי לנקות את כל האבק מהמחשב כולל המאווררים והורדתי את פלטת הקירור של המעבד (כדאי לנקות את האבק)ראיתי שהמשחה הטרמית כמעט ולא מדביקה את פלטת הקירור למעבד ושמכעט אין בכלל משחה. אז עכשיו השאלה שלי היא כזאת החום מהמהחשב לא יוצ…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte 8IGX שנשרף השבוע. כשהלכתי לחנות מצאו קבל שגלש, וטענו שלא ניתן לתקן אותו או להחליף את הקבל. הם אמרו שינסו לברר אם אפשר להשיג לוח תואם Socket 478 אבל ללא הצלחה. כל שמצאו זה לוח תואם אבל ללא חיבור AGP (אלא רק PCIE). רציתי לשאול אם משהו יודע מה ניתן לעשות, או אולי מכיר מקום שאפשר לחפש בו לוח ישן כזה, כי שאר הרכיבים במחשב עובדים ולא הייתי רוצה להחליף אותם סתם.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים של אזעקה ולאחר כ3 שניות המחשב נכבה אוטומטית אם אני משחק עם הכפתור בלוח שהופך את הFSB ל200 MHZ אז המחשב עולה לכ- 10 שניות מראה תמונה ולאחר מכן עושה את הצפצופים של האזעקה ונכבה אבקש לשמוע חוות דעת מכם על המצב הזה ואם אפשר גם הצעות לפתרון. יש לציין שגם הכרטיס מסך וגם הזכרונות עובדים על מחשב אחר (זהו צפצוף שונה מאשר הרעש שהוא עושה כשיש בעיה בכ.מ או בזכרונות) מפרט המחשב : Athlon XP 2500+ Gigabyte 7n400 512 MB Elixir 400MHZ Inno3d nvidia 6200 בתודה מראש על העזרה משה.
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בזמן האחרון בוקעים מהמארז שלי רעשים מוזרים שהחמירו ביומיים האחרונים. הרעשים נשמעים כמו חרחור של מאוור והם ממש ממש חזקים,לפעמים כשהמחשב מקבל מכה או תזוזה חזקה זה משתתק אבל אחר כך חוזר...מה הבעיה ומה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-