עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שבתאי,

אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by טוהר משה,

צריך עזרה דחוף, לאחרונה באמצע משחק הfps צונח מ144 ל20-30 לא יודע מה לעשות…. אני אשמח אם יש מישהוא בקהל שמבין ויוכל לעזור לי בבקשה

4. Started by DjBlack,

שלום רב יש לי מחשב די ישן P4 2.4 512Mb וכו עכשיו יש בו בעיה ברגע שאני מדליק אותו כל הנורות נדלקות והמסך גם נדלק אבל שום דבר לא קורה ושאני לוחץ לעשות ריסיט זה גם לא עושה....כאילו גם המאוררים עובדים אבל המחשב לא מגיב :l יש רעיונות מה לא בסדר?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by blanco,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או תוכנה הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות.גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס .בדקתי שכל הדריברים מעודכנים .גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. אתמול העברתי תמיקום של המחשב וחיברתי הכל ומאז כל פעם שמזיזים לחבר משהו עושה ריסט

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by johnyG,

יש לי תקלה במחשב של חבר שבמשך חודשים אני לא מצליח לסדר ואני בטוח שזאת אחת התקלות המוזרות בהיסטוריה. יש לו פנטיום 4, WIN XP SP2. לפני כמה חודשים התחילו לו מסכים כחולים תוך כדי עבודה במחשב. במסכים יש הודעות שונות של כתובות שונות בזיכרון והודעות שגיאה משתנות. למשל פעם הופיעה הודעה a thread tried to release a resource it did not own, ופעם אחרת היה רשום irql_not_less_or_equal. היו עוד הודעות. הרצתי באופן יסודי כמה בדיקות: הרצתי MEMTEST לבדיקת זיכרון. הרצתי תוכנה של WESTERN DIGITAL לבדיקת הדיסק. כל הבדיקות היו תקינות לחלוטין. למרות זאת התקנתי כמה פעמים מערכת הפעלה מחדש. החלפתי לוח. החלפתי ספק. החלפתי זיכרון! החלפתי כרטיס מסך. שמתי משחה תרמית על המעבד. המסכים הכחולים חוזרים שוב…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by refael.b,

אני מקבל כל הזמן מסך כחול עם שלוש שגיאות עיקריות: page_fault_in_nonpaged_area irql_not_less_or_equal memory_management אני משאר שהמחשב שלי פשוט מת אבל אני אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by פרשש,

אם יש הבדל בבנית חומרה בין מק ל PC בתודה פרשש

10. Started by איתמר,

ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. שלום, דיסק c ב laptop מכיל 409 ג'יגה ואני מייעד אותו אך ורק ל system. הוא התמלא עד גבול יכולת הקיבול שלו ואינני מסוגל להמשיך ולעבוד ב laptop (windows 10) !! שאלתי: איך ניתן לאתר קבצים, מוסתרים קרוב לודאי, כאלה שנשתלו באמצעות אתרי אינטרנט או התקנת תוכנות חינמיות למיניהן, ב c. עברתי על פני כל התיקיות ב c ולא מצאתי אף אחת שאיננה שייכת ל system !! יתר על כן, מחקתי תיקיות *ריקות* של תוכנות שהתקנתי בעבר והסרתי. התוכנות הללו מועלות אוטומטית ב startup תחת השם program ברשימת ה startup במצב disable. אף על פי שהן disable, קיימת אפשרות להסירן מרשימת ה startup כדי שהרשימה תהיה קצרה להקל איתור תכניות בלתי נחוצות? תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. יש לי סוללה בלוח אם אבל יכול להיות שזה מדד של הסוללה במחשבים ניידים ואני לא צריך להסתכל על זה בכלל?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  13. מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה לי הכי קשור...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by gigabot,

היי איך לעזעזל אני משתמש בו הוא כמו פלאש או מה? זוהה הכל טוב אבל אי אפשר להשתמש, תודה

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by Vladgi,

המפרט שלי הוא epox 8rda3+ axp 2600+ ati radeon 9800pro 256bit 1024 geil 2.5-3-3-6 בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב או מנסה לגשת לביוס יש לי עיוותים והיבהובים עקומים של המסך יענו כל התצוגה אם זה בפוסט של המחשב או בביוס מתעוות ומתחרבשת אי אפשר להבין מה מתרחש שם.זה לא הפרעות מגנטיות כי זה מסך lcd וזה גם מתרחש רק במסך post ובביוס,מה הבעיה יכלה להיות אני שובר את הראש כבר?????? בעיה נוספת שאני חושב שהיא קשורה לכל הענייין היא שבעת העלאת הווינדוס העכבר וכל מה שמתחבר ל-usb פתאום נעלם לי ולא עובד.ואחרי הפעלת המחשב כ-10 פעמים זה חוזר לפעול וגם לא תמיד עד שאני מפעיל את המחשב לאחר יום....אני חושב שהבעיות האלו קשורות איכשהו מכיוון והן מתרחשות בדיוק זה לאחר זה. מישהו יכל להאיר את עי…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by soldier,

יש לי windows xp 32-bit אני רוצה להקתין winXp-64 bit ולא מצליח כי הוא מסרב לעשות לי BOOT FROM CD_ROM מתי ש הדיסק של winXp-64 bit בפנים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by uriya,

קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by trxman,

שלום לכולם :> לבן דוד שלי, יש בעייה בסאונד. מתי שהמחשב נמצא במצב בטוח, הסאונד עובד ומתי שהמחשב נמצא בנורמל הרמקולים לא עובדים. בהתחלה הייתה הנחה שהחיבור USB דפוק אבל אז כשהוא ראה שבמצב בטוח זה עובד...אז זה לא ה USB. (יש לו כרטיס קול USB חיצוני). הוא הלך לטכנאי והטכנאי אמר שזו תקלה במערכת ההפעלה (שחכתי לציין, זה קרה לו אחרי שהוא פירמט את המחשב. והוא פירמט את המחשב עוד כמה פעמים והבעייה לא נפתרה). אני אף פעם לא נתקלתי בכזה מצב ואם תוכלו לעזור אז תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום, היום נתקלתי בבעיה בכונן קשיח שלי. הכונן המדובר היה מחובר למחשב עם מערכת ווינדוס ויסטה מותקנת עליו. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה DAEMON Tools הוא שאל אותי אם לאפשר לו להתקין דרייבר למרות שאינו מתאים ואישרתי לו להמשיך את הפעולה. כמה שניות לאחר מכן הופיע לי מסך כחול עם כיתוב לבן ולקח לו בערך כ-3-4 שניות להיכבות. כל הפעלה של המחשב מחדש לא עזרה כי כל פעם שניסיתי להתחבר בקושי הספקתי וכבר המסך הכחול הופיע שוב והמחשב איתחל את עצמו. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר שלי והמחשב מוצא את הכונן אבל הוא מציג לי אותו בתור כונן נשלף ולא מאפשר לי להכנס אליו ולנסות לפתור את הבעיה. אני רוצה לתקן את הכונן אבל אין לי אפשרות גישה אליו. :-\ מקווה שתעזרו, תודה מראש, עידו. [br]פורסם בתאריך: …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte 8IGX שנשרף השבוע. כשהלכתי לחנות מצאו קבל שגלש, וטענו שלא ניתן לתקן אותו או להחליף את הקבל. הם אמרו שינסו לברר אם אפשר להשיג לוח תואם Socket 478 אבל ללא הצלחה. כל שמצאו זה לוח תואם אבל ללא חיבור AGP (אלא רק PCIE). רציתי לשאול אם משהו יודע מה ניתן לעשות, או אולי מכיר מקום שאפשר לחפש בו לוח ישן כזה, כי שאר הרכיבים במחשב עובדים ולא הייתי רוצה להחליף אותם סתם.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by galedri,

כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by halo,

המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by kopler,

יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by arbily,

כשאני פותח את הדיסק של ווינדואס 7 דרך המחשב שלי מופיע לי ככה : http://www.israup.net/images/b6cf365...c2a7cac7fb.JPG מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. Started by ravid,

שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים