תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
לפני כשנה בצעתי עדכון ל BIOS, ומאז כשאני מפעיל את המחשב לוקח לו זמן עד שהוא נפעל כמו שצריך.. מיד עם ההדלקה הוא מראה שמצא כרטיס מסך, אח"כ כאילו מנסה להמשיך לספירת הזכרון אבל במקום זה הוא מאתחל את עצמו שוב ושוב ושוב עד שבסוף (לאחר מספר דקות) שומעים את ה"ביפ" והוא עולה כמו שצריך. יש לציין שמאז בצעתי עוד שני עדכוני BIOS והמצב נותר כפי שהיה. חוץ מזה המחשב עובד כמו שצריך, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת איפה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ההתקן הוא usb 2 כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה כונן דיסקים וגם במנהל התקנים רשום כונן נוסף הבעיה שאמור להיות רשום שם ההתקן ובמקום זה רשום usb mass storage device והכונן לא מופיע במחשב שלי דגם: yar41bw0
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשתגע - לא תמיד נדלק, עובד לאט, נתקע כל פעם שאני מכניס רכיב לשקע USB או אחרי פעולות מסובכות. החלפתי מאורר, ניקיתי את צלעות הקירור ומרחתי חומר טרמי חדש על המעבד. כלום! עדיין, אחוז השימוש במעבד מראה על קפיצות מטורפות בין 0 ל-100 גם בפעולות פשוטות. מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה ? מעבד/לוח אם/ ספק? מצורפת תמונה של שתי תוכנות לבדיקת טמפ' מעבד - מישהו יכול להסביר לי את הערכים המוזרים? עד כמה שהבנתי TEMP2 זה של לוח האם, האם הקריאה נראת הגיונית? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 1.7 GHZ עם ליבת Willamette ויש כרטיס מסך GForce 5200 או משהו כזה. יש לציין שבהפעלה הבאה של המחשב, אחרי שהתמונה צולמה, התוכנה כבר לא מוכנה להראות ערכים של טמפ' TEMP1 וTEMP2 אולי נשרף החיישן? בקיצ…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 Intel Mother-Board DP35DP Kingston 4GB 800Mhz CL5 GainWard nVidia 8800GTS 512MB DUAL DVI Seagate 320GB SATA2 7200RPM 16MB hit השאלות הם: 1. ברשותי כפי שאתם רואים 320 GB אך בתאכלאס יש לי רק 297(יש לי שני כוננים, בC יש לי 146 ג'יגה, בD יש לי 151 = 297 GB) למה חסרים לי 22 ג'יגה? ככה זה לכולם או רק לי . 2. כשקיבלתי את המחשב היה לי רק שני ג'יגה וכשהסתכלתי במאפיינים על "המחשב שלי" היה רשום 2.01 GB משהו כזה - בקיצור שני ג'יגה. אתמול באו עליי והתקינו לי עוד שני ג'יגה של Kingston - בדוק, הביאו לי שני קסטות כאלה של 1 גי'גה והכניסו למחשב. עכשיו ב"המחשב שלי" אני עושה מאפיינים ורשום לי רק 3.24 GB, למה זה? הבעיות שלי …
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המחשב כנראה עם וירוסים\רוגלה כיוון שנפרץ לאח שלי המשתמש בפייסבוק+מייל בזמן שהוא השתמש בvpn סיני ולכן הוא חושד שמישהו נכנס למחשב\שם וירוסים\יש גישה... בכללי, המחשב עבר המון אז לא יהיה מופתע... אני צריך לפרמט אותו בימים הקרובים, אבל בנתיים בא לי קצת לשחק בו gta v בינתיים, השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את השמירות וההתקמדות עוד כמה ימים מהמחשב הזה מבלי חשש שיכנס וירוס לתוך השמירות. האם וירוסים\רוגלה\סוס טרויאני יכול להיכנס לתוך השמירות של משחקים?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי חברים, מחשב Windows 10, שימוש עיקרי הוא עבודה ומשחקים. הכל רץ יפה מלבד זה כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק למחרת, הנורית היכן שהכבל רשת מחובר אינה דולקת, ולכן אין אינטרנט למרות שהכבל תקין (חדש). לאחר הפעלה מחדש נוספת, הכל עובד תקין. עובד עצות ואשמח לסיוע.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשת זמינים המון תדריכים לנושא זה, אבל אף אחד מהם לא פתר לי הבעייה. אני מעוניין לקיים פגישת זום ולבצע במהלכה משאל משתתפים. אופצית ה-polling אינה מופיעה אצלי. אני משתמש בגירסה החינמית של זום ואני משתמש רשום.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
כשאני פותח את הדיסק של ווינדואס 7 דרך המחשב שלי מופיע לי ככה : http://www.israup.net/images/b6cf365...c2a7cac7fb.JPG מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שמתי בביוס PERFORMANCE ENHANCE על EXTREME (יש NORMAL, טורבו שזה הדיפולט, ואקסטרים ), זה אמור להדק את התזמוני tRead למינימום. הרצתי PRIME95 האחרון (27.9 עם AVX) על BLEND עם 5500MB RAM למשך כ24 שעות , הפעלתי את שני הסימונים לבדיקת שגיאות (ROUND OFF ועוד משהו), ולא היו שגיאות . אחר כך השתמשתי במחשב והסקייפ התחיל להתחרש לי , האיזור של הפרסומות התחיל להציג את הדסקטופ במקום את הפרסומות, וכל מיני דברים כאלה . זה קרה לי פעמיים ומאז החזרתי לNORMAL (הדיפולט זה טורבו) וזה לא קורה . יש הסבר ? זה קשור בכלל ? אפשרי בעיות בסקייפ אם פריים עובר? :s05:
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת (מאוד) שהמסך שלי מרצד כשהוא מוזן מהאל-פסק. מבחינת הגדרות כ. מסך וכו' הכל מכוון על קצב רענון מקסימלי. מישהו עוד נתקל בתופעה שכזו ??? (האל-פסק הוא של גמאטרוניק, בהספק 2KvA) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הרכבתי מארז חדש וכנראה לא חיברתי טוב את שניי החוטים של הלדים של ההרדיסק והפאוור השאלה שלי היא האם אני לוקח סיכון אם אני מנסה לנתק ולחבר אותם מחדש תוך כדי עבודה של המחשב תודה .
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
לאחר התקנת כרטיס PCI עם יציאות USB+Firewire, המחשב החל לעבוד מאד לאט ולבסוף נתקע לחלוטין. הלוח שעליו הותקן הכרטיס ישן למדי (DFI) ומדובר במעבד פנטיום 3 במהירות 1GHz וכן 1GB RAM. על מחשב זה מותקן XP עם SP2. מבחינת דרישות המינימום של הכרטיס שהורכב אתמול אין בעיה, אבל התקלה שתיארתי הופיעה למרות התקנת הדרייבר כנדרש. למישהו יש רעיון מאיפה כדאי להתחיל לבדוק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום הבאתיי מחשב חדש עכשייו אני יודע איך להרכיב אותו אבל אני צריך שתיעצו לי איך כי אני לא כל כך טוב בזה ...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אין בו כונן דיסקטים, מעבד AMD, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או מבצע כיבוי, יש לי הודעת שגיאה בה הוא מודיע שהכונן דיסקטים פתוח או משהו כזה. גם כשאני נכנס ל"המחשב שלי" מופיע שם כונן A כונן דיסקטים. עכשיו איך אני יכול להגדיר בביוס שאין לי כונן דיסקטים? אגב הלוח אם הוא: FOXCONN 6100M2MA-RS2H תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הורדתי את הסמלים וגם התקנתי את התוכנה. פעלתי לפי ההוראות שבהסבר אך לא הצלחתי לנתב אותה לסמלים - סעיף 3 בהסבר - מה שאני מקבל תחת "Symbols For WinDbg" הוא תקיות ללא קבצים, אז מה צריך לפתוח או לאן לנתב? שאלה נוספת: האם אפשר להעתיק את ה-minidump ממחשב אחר למחשב שלי בו מותקנת התוכנה ולבדוק מה הבעיה? מפני שהחלונות לא מספיקים לעלות - בעיה של איתחול ללא הפסקה לפני עלית חלונות במלואה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוג'יטק MX-1000 והוא כל חצי שעה לערך קופץ לי, התקנתי את הדרייברים של העכבר אבל הוא עדיין קופץ.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כשאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך שלי ראדיון 9600 אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.fgjhgfhfghfghghghgfhgfhgff.jpg אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך תןדה רבה לעוזרים ....
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
???קניתי מארז ... ולא מצליחה לעלות תמחשב הוא לא נדלק יש לי לוח אם פיסי פרטנר...היכן יש הסבר איך להרכיב תחוטים שהמחשב כן יעלה באתר אין חוברת שלהם שאפשר להוריד ויש לי תמחשב הזה 5 שנים אז מין הסתם אין לי תחוברת מה עליי לעשות איך לחבר? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה עזרתם לי בחיבור הטלוויזיה למחשב ורואים הכל תודה לאל כל מה שנשאר לי לעשות עכישו הוא להגדיר את נגני המדיה כמו שצריך כי לא הצלחתי והבנתי שצריכים לשנות את ההגדרות כי כרגע כשאני מפעיל סרט וא משהו כזה פשוט רואים שחור בטלוויזיה... מה נאי צריך לשנות אנשים בBSPLAYER ובמדיה פלייר הכי חשוב לי אם תוכלו לעזור תדוה רבה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לפני שהיונדוס עולה זה כותב לי שחסר קובץ מסויים במערכת העפלה שהוא נהרס אחר כך זה נותן לי עצה של לתקן את זה דרך הדיסק של וינדוס ניסיתי ושלחצתי על תיקון דרךהדיסק זה רשם לי שהמערכת לא מזהה קונן קשיח שמוחובר למחשב הוצאתי את הקונן בדקתי חיבורים ובכל זאת לא עובד לי .תודה לעונים מראש מה עליי לעשות!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-