עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pergola,

מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by Tal14,

קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by LORIANTA,

ההתקן הוא usb 2 כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה כונן דיסקים וגם במנהל התקנים רשום כונן נוסף הבעיה שאמור להיות רשום שם ההתקן ובמקום זה רשום usb mass storage device והכונן לא מופיע במחשב שלי דגם: yar41bw0

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by shovel_xxx,

יש לי צורב DVD של LG דגם GWA-4161B הוא לא מזהה לי דיסק DVD+R DL בדקתי והכל הוא תומך ב DL וגם רשום עליו DVD+R DL והוא לא מזהה תדיסק שאני מכניס ... יכול להיות שהעינית נידפקה ?!?! הוא יחסית ישן נירא לי מ 2003 רק לידע כללי קניתי אותו מחבר שלי ואף פעם לא צרבתי בו דיסק DVD רק דיסקים רגילים .. חבר שלי צרב בו DVD אבל לא DL ...

5. מארז - GIGABYTE 3D AURORA וזה פעם ראשונה שלי שאני מנסה לחבר מארז ללוח אם, אז אני צריך קצת עזרה.. הלוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI סה"כ מדובר ב 6 כבלים.. 1. usb 2.0 2. audio 3. ieee 1394 4. front fan power supply 5. rear fan power suply 6. basic casing power switch control cable kit אני מנסה להרכיב ממש ברגעים אלה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by ronipono123,

יש בעיה כלשהיא ולא נפתח המחשב מי שהוא מבין דרך התמונה מה הבעיה מנסה כמה זמן

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by argentinick,

היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by shirNoshe,

יש אפשרות לחבר רמקול לשמוע את ציפצוף ה-POST?למארז הזה אין רמקול.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by Mamimo,

הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by parker8,

***** סידרתי את הבעיה, עשיתי REPIAR לויסטה ועכשיו הכל עובד טוב ****** אפשר לנעול / למחוק. אני כרגע ממחשב אחר. פתחתי את המחשב דבר ראשון נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה, לאחר מכן שניסיתי לפתוח שוב את המחשב כתוב OC fail, please enter setup to change OC Fail settings setting. חשוב לציין שלא עשיתי שום OC למחשב בכלל. אוקיי, עשיתי ב-BIOS Load Optimized Settings. וכרגע לאחר הדלקת המחשב, אין את ההודעה אך הווינדוס לא עולה - ללא טעינה שלו - רק מסך שחור. מותקנים במחשב גם WINDOWS XP וגם WINDOWS VISTA, כבר כמה שבועות שהמחשב עובד ככה בלי בעיות. הלוח אם של GIGABYTE מדגם 915P-DUO. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by זאק,

יש לי מחשב ישן שאני לא בטוח אפילו מה החלקים שלו.. הדלקתי אותו ועלתה הודעה שהווינדוס לא טוב.. הכנסתי דיסק עם ווינדוס וניסיתי לפרמט. תהליך הפרמוט מתחיל ואז כשהוא בא לטעון ממש את הinstaller המחשב קורס בדרך כלל עושה reboot ולפעמים פשוט נכבה.. מישהו יכול לעזור? הצעות כל שהן מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. הרכבתי מארז חדש וכנראה לא חיברתי טוב את שניי החוטים של הלדים של ההרדיסק והפאוור השאלה שלי היא האם אני לוקח סיכון אם אני מנסה לנתק ולחבר אותם מחדש תוך כדי עבודה של המחשב תודה .

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by djavitan,

שלום יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם ברגע שאני מתקין אותו הוא רושם לי בעיה אחרי הריסטרט של ההתקנה הנה התמונה http://www.xcite.ws/a.bmp תודה למי שיעזור..

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by eitanbts,

אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by Leopardo,

בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by boogie,

שלום לכולם!!!! יש לי לוח Msi- ms6728 (865pe neo3) עשיתי עדכון לביוס דרך האתר של MSI ואחרי שעשיתי RESET המחשב מנסה לעלות והוא לא מזהה לי את הדיסק SATA (גם לא בביוס). הבנתי שיש לוחות שצריך להתקין להם את הדריבר של ה SATA ידני כדי שהכל יפעל. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדריבר או איך מסדרים את הבעיה הזאת כי המחשב שלי פשוט מת.

19. Started by MODI,

לאחותי יש מעבד P4 3GHZ 775 לוח אם ג'יגה בייט 965. כאשר אני מדליק את המחשב שלה או שהמאווררים עובדים על חלש והמסך מראה הודעת שגיאה שהמסך בסדר והבעיה במחשב או שהמחשב עולה לבערך 10 שניות וקורס. העברתי את המעבד שלי (C2D 6400) לשמתי בלוח אם שלה והכול עובד. לקחתי את המעבד שלה בלוח אם שלי (ג'יגה בייט P35 DS4) והכל עובד. מה הבעיה??

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by kikiman,

[move]שלום לכולם אני חדש פה.... [/move]יש לי בעיה חמורה בכונן דיסקים כאשר אני נכנס למחשב שלי הכונן נתקע. הוא תקוע כל הזמן על אותו דבר כנראה: תמיד המקום הפנוי הוא 661MB, והגודל הכולל זה 680MB. בתוכנות צריבה הוא צורב מצויין, אבל במחשב שלי הוא נתקע כך שאי-אפשר לפתוח דיסקים. וההפעלה אוטומטית גם לא עובדת (אני מכניס משחק לכונן כלום לא קורה |. ניסיתי לעשות במנהל התקנים הסרה לכונן, אבל שאני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו אבל עם אותה הבעיה.... בבקשה תעזרו לי לא הצלחתי לפתור את זה וזה באמת חשוב לי.... :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by ofcourse,

היי יש לי את הלוח אם asus p4S800 האם אני צריך DDR1 אן DDR2 ? איך אני יכול לדעת ? תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. איזה תוכנה אני יכול להביא לכם [וגם לראות מין הסתם] את המפרט של המשחב שלי במדוייק

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!

24. Started by cute,

לאחר קריסה של המערכת הייתי חייבת לעשות פורמט ואיבדתי את מנהלי ההתקנים של המחשב אני לא יודעת איזה צג יש במחשב הנייד, מישהו יודע איזה נמהל התקנים צריך? ??? ???המחשב עובד עם חלונות 98 מהדורה שנייה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by david86,

אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים