תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אני אם 1024X 764 ו85hrtz משחק ראשון SILKROADONLINE : אני נכנס למשחק וזה לא משנה את הרענון מסך או תרוולוציה שאני נכנס , אבל מתי שאני יוצא זה עושה קליק כאליו הוא משנה רענון מסך או משהו ?! ובMX VS ATV זה נכנס הופך ל60 HRTZ וישר חוזר ל85 ואז שאני יוצא זה יוצא רגיל זה הורס תמשך נכון?תמוניטור
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של WD, 120 ג'יגה. פירמטתי את C והעלתי את ההתקנה של |WinXP. במקום להתחיל את ההתקנה, הוא כותב שההארד דיסק לא מזוהה, ושצריך לבדוק אם הוא מותקן כראוי. ההארד דיסק בטוח מותקן טוב, כי יכולתי להשתמש בו, לפרמט אותו וכו'. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוג'יטק MX-1000 והוא כל חצי שעה לערך קופץ לי, התקנתי את הדרייברים של העכבר אבל הוא עדיין קופץ.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קיצר המחשב שלי עבר פירמוט אצל איזה טכנאי ועכשיו אני לא שומע כלום במחשב. למשל כשאני פותח media player הוא כותב לי:Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. מקווה שתעזרו לי.תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אתם מכירים את השגיאה הזאת בNFS NFSC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה קורה שאני רוצה להכנס למשחק
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת HP 2410. הסורק התחיל לעשות בעיות, כל חריקה כאשר מדליקים את המכונה. המכונה לא מצליחה לאתחל את עצמה ונתקעת בכנראה בשלב הSELF TEST שלה.. ניסיתי לפרק את החלק העליון של המכונה, אבל אין לי מושג איך לפרק אותה. אשמח לקבל עזרה/ מדריך המסביר איך המכשיר מורכב (פיזית)
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מכיוון הכרטיס. ניקיתי את המחשב מאבק אך הרעש ללא שינוי מה לעשות? אילו בעיות יכולות להיות? כיצד לפתור? מה לקנות (אם צריך) ואיפה (אני מעדיף חנויות ולא אתרים).
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
..................
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר. גלשתי באינטרנט במחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. ומאז הווינדוס לא עולה לי. הוא כל פעם עושה ריסטרט. ניסיתי לפרמט אותו אבל כשאני מנסה לפרמט אותו הוא רושם למטה Examing 114471 MB Disk 0 At Id 0 on Bus 1 on Si3112r.sys (הכונן קשיח מחובר ב-SATA) הוא נתקע ואי אפשר להפעיל אותו מחדש בלי לכבות אותו. ??? HELP ME! :-[
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לאחר התקנת כרטיס PCI עם יציאות USB+Firewire, המחשב החל לעבוד מאד לאט ולבסוף נתקע לחלוטין. הלוח שעליו הותקן הכרטיס ישן למדי (DFI) ומדובר במעבד פנטיום 3 במהירות 1GHz וכן 1GB RAM. על מחשב זה מותקן XP עם SP2. מבחינת דרישות המינימום של הכרטיס שהורכב אתמול אין בעיה, אבל התקלה שתיארתי הופיעה למרות התקנת הדרייבר כנדרש. למישהו יש רעיון מאיפה כדאי להתחיל לבדוק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב כאילו הוא מכובה...רק שאני עושה ריסט למחשב הוא מגיב ...למה זה קורה..?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
פתאום שסיימתי לשחק ב TESTDRIVE נכבה לי המחשב והטמפ' היה תקינות! אני לא יודע ממה זה קרה ... ממה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות מסך אך חסר לי הרכיב המתאים, control board אני לא יודע איזה דגם אני צריך, המסך הוא סמסונג. אם אתם צריכים עוד פרטים ממה שהצהרתי בבקשה תגידו תודה רבה ltn141at12 101 זה מה שרשום על המקדימה של המסך. ltn141AT15 זה רשום על המאחורה של המסך על מדבקה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכרטיס המסך הזה תומך ב sli ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E תודה לעוזר
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 שמתחבר למחשב ב USB2 וישלו חיבור לטלויזיה להקלטה ולשידור השאלה שלי האם יש אפשרות להשתמש במכשיר כדי לראות TV במחשב או משהו כזה או להיפך- לשדר לTV מהמחשב? עוד משהו יש לי כבל כזה http://www.danmeter.dk/products/neuromonitoring/csmmonitor/csmphotosandartwork/Photos/USB%20Cable%20(high-res).jpg אם אני מחבר אותו למודם אני לא יצרך להתחבר דרך חייגן או משהו אחר? אם לא אז למה החיבור הזה במודם?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים פה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=491874 לא ממש עזרו לי... תקראו את תגובתי האחרונה אחרי הראשונה ותבינו בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים של אזעקה ולאחר כ3 שניות המחשב נכבה אוטומטית אם אני משחק עם הכפתור בלוח שהופך את הFSB ל200 MHZ אז המחשב עולה לכ- 10 שניות מראה תמונה ולאחר מכן עושה את הצפצופים של האזעקה ונכבה אבקש לשמוע חוות דעת מכם על המצב הזה ואם אפשר גם הצעות לפתרון. יש לציין שגם הכרטיס מסך וגם הזכרונות עובדים על מחשב אחר (זהו צפצוף שונה מאשר הרעש שהוא עושה כשיש בעיה בכ.מ או בזכרונות) מפרט המחשב : Athlon XP 2500+ Gigabyte 7n400 512 MB Elixir 400MHZ Inno3d nvidia 6200 בתודה מראש על העזרה משה.
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-