עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by themen,

אני ניסיתי לחבר 2 ארד דיסק על המחשב אבל הוא תמיד רק מזהה אחד ושניהם עובדים כשאני מחבר אחד מהם ככה לבד שניהם עובדים וכשאני רוצה להתקין את הווינדוס והוא צריך לתת לי ליבחור את המחיצה עליה אני רוצה להתקין את הווינודס הוא נותן לי שגיאה(מסך כחול) אשמח לקבל עזרה תודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by Xilver,

ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. ברגע שאני לוחץ על כפתור ה CTRL המחשב מתחיל להתחפן הוא פותח לי את האאוטלוק ואת ה WINAMP ונורה של NUM LOCK נידלקת ונכבת כל פעם שאני לוחץ על CTRL , כל לחיצה יש גם ציפצוף מהחמשב והוא פתוח מחדש את התוכנות הנ"ל אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by ndv,

כשאני מעתיק קובץ כלשהו, מה בדיוק משפיע על מהירות ההעתקה? מעבד? זיכרון פנימי? דיסק קשיח? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by reiematza,

אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש רעי מצא

6. Started by parker8,

***** סידרתי את הבעיה, עשיתי REPIAR לויסטה ועכשיו הכל עובד טוב ****** אפשר לנעול / למחוק. אני כרגע ממחשב אחר. פתחתי את המחשב דבר ראשון נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה, לאחר מכן שניסיתי לפתוח שוב את המחשב כתוב OC fail, please enter setup to change OC Fail settings setting. חשוב לציין שלא עשיתי שום OC למחשב בכלל. אוקיי, עשיתי ב-BIOS Load Optimized Settings. וכרגע לאחר הדלקת המחשב, אין את ההודעה אך הווינדוס לא עולה - ללא טעינה שלו - רק מסך שחור. מותקנים במחשב גם WINDOWS XP וגם WINDOWS VISTA, כבר כמה שבועות שהמחשב עובד ככה בלי בעיות. הלוח אם של GIGABYTE מדגם 915P-DUO. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by itay2262,

שלום אנשים, קניתי מחשב בחלקים ולאחר ההתקנה של הכל הופיע הודעה הבאה: CMOS CHEKSUM ERROR- DEFAULTS LOADED WARNING CPU HAS BEEN CHANGED ??? 8PLEASE RE-ENTER CPU SETTINGS IN THE CMOS SETUP AND REMEMBER TO SAVE BEFORE QUIT לא מצאתי בביוס היכן משנים את ההגדרות של המעבד, טענתי את ההגדרות האופטימליות, לאחר מכן שמרתי. המחשב עלה בסדר והכל תקין אלא מה? כאשר מנתקים את המחשב מהחשמל ומחברים אותו בשנית מופיעה אותה ההודעה והביוס מתאפס. בנוסף עשיתי גם עדכון לביוס- לא עזר. כעת החלפתי גם סוללה- גם לא עזר. אשמח לכל רעיון ועצה. איתי

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by eitanbts,

אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by vwgolf,

יש לי לוח MSI דגם rc410m-fi x300 1gl fw הUSB לא עובד לי ובדקתי בביוס והכל שם תקין. התקנתי דרייברים עדכנים מהאינטרנט לאחר שראיתי שהדרייבים שקבלתי עם המחשב ישנים ולא מתאים לXP SP2 כל פעם שאני מחבר משה הוא מראה שהוא עושה הכל כמו שצריך ושניה אחרי שהוא מסיים הוא רושם שהווינדוס לא יכל לקבל את ההתקן. נסיתי מספר מכשירי USB וכולן אותו בעיה. מה עוד אפשר לעשות והאם זאת בעיה שמוכרת בלוח הזה? תודה מראש. לירון.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by זכי24,

שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. אוקיי שלום, ברשותי צורב LITE-ON X16 עכשיו אני צורב דיסק די.וי.די (דחסתי שם 4 ג"ב) ואני צורב X8 כי זה המהירות של הדיסקים שיש לי והצריבה לוקחת בערך שעה ועשרים דקות!!!!!!!! חשבתי שזה בעיה בתוכנת צריבה, בהתחלה הייתי עם נרו 7, אחר-כך ניסתי את התוכנה שמפו ועכשיו אני צורב עם נרו 6. וזה לא רק זה, בזמן שאני צורב אני כמעט ולא יכול לעשות כלום!!! אני נכנס למוזיקה אני שומע מקוטע כאילו זה בהילוך איטי!! ויש לי מחשב קונרו 6300 ג'יגה זיכרון והארד-דיסק 160 ג"ב SATA-2 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? (והאם ייתכן שעל וינדוס ויסטה הבעיה הזו לא תחזור? (64 ביט מקורי הוא קיבל מתנה מהמכללה שהוא לומד בה!! והוא הביא לי כי זה לא עולה לו במחשב חחחחחחחח) כי מחר אני כניראה מתקין, תכננתי שאחי…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by Rose,

שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.

13. Started by kobt,

אני אם 1024X 764 ו85hrtz משחק ראשון SILKROADONLINE : אני נכנס למשחק וזה לא משנה את הרענון מסך או תרוולוציה שאני נכנס , אבל מתי שאני יוצא זה עושה קליק כאליו הוא משנה רענון מסך או משהו ?! ובMX VS ATV זה נכנס הופך ל60 HRTZ וישר חוזר ל85 ואז שאני יוצא זה יוצא רגיל זה הורס תמשך נכון?תמוניטור

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by LEYBO-DRUMS,

שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by JESTER0195,

אוקי זה סיפור ארוך לא יודע אם הוא קשור לבעיה אבל אני יספר בכל זאת טוב אז קניתי הארד-דיסק WD SATA 200GB אמור להיות מעולה!!! אז באתי להתקין וההתקנה של ה XP לא זיהתה אותו הורדתי דיסקט מיוחד להתקנה מהאתר של WD אחרי שלוחצים F6 אז עדיין לא עובד אז הציעו לי להוריד דיסקט כזה מהאתר של הלוח אם מASUS וכן עובד זיהה פירמט העתיק קבצי התקנה התקין מעולה אז אחרי שהוא התקין הוא כמובן הפעיל את המחשב מחדש ואז הוא התחיל להפעיל את ה XP את הפס הכחול וברגע שהוא אמור להיכנס ולהתחיל לעבוד לא פשוט מתאתחל!!! מה לעשות??? אמרו לי ש XP לא מזהה יותר מ 50 גיג'ה כונן לא יודע כמה שזה נכון אבל ניסיתי ובשתי הדרכים זה לא עובד אני לא יודע מה לעשות אני משתמש בדיסק התקנה של CROW עם SP2 מה לעשות תאמינו לי אני כב…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by lamer4ever,

אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?

17. Started by boogie,

שלום לכולם!!!! יש לי לוח Msi- ms6728 (865pe neo3) עשיתי עדכון לביוס דרך האתר של MSI ואחרי שעשיתי RESET המחשב מנסה לעלות והוא לא מזהה לי את הדיסק SATA (גם לא בביוס). הבנתי שיש לוחות שצריך להתקין להם את הדריבר של ה SATA ידני כדי שהכל יפעל. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדריבר או איך מסדרים את הבעיה הזאת כי המחשב שלי פשוט מת.

18. Started by Alonzz,

אז ככה יש לי את הצורב הזה TEAC DV-W516GB הוא הכונן היחיד שיש לי במחשב הוא גם גם צורב וגם כונן להרצת דיסקים אצלי. לאחרונה הוא מריץ וצורב רק דיסקים של DVD. כל דיסק שאני מכניס לכונן ומנסה להפעיל אותו שהוא אינו מסוג DVDROM הוא קולט שהכונן ריק. רק אם אני מכניס דיסק מסוג DVD הוא קולט אותו. מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש נואש לגבי לא הצליחו לעזור לי בגיימר ואשמח אם תוכלו לעזור לי פה. תודה מראש. נ.ב במנהל ההתקנים ההתקן של הכונן מותקן כראוי.

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  19. קשה לי מאוד להגדיר את הבעיה, במיוחד שאני רושם ממכשיר פלאפון, צילמתי תמונות איך שזה נראה, אני מניח שזאת בעיה או בכרטיס מסך או במסך עצמו, המפרט שלי בצד. כמו כן ברגע שעולה הוינדוס עצמו, המסך נהיה שחור או כל מיני צבעים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 18 מאי 2008, 17:29:40 הנה התמונות[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  20. מכיוון הכרטיס. ניקיתי את המחשב מאבק אך הרעש ללא שינוי מה לעשות? אילו בעיות יכולות להיות? כיצד לפתור? מה לקנות (אם צריך) ואיפה (אני מעדיף חנויות ולא אתרים).

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. או קיי קראתי במדריכים איך משמנים את המאווררים אבל אם מישהו יכול בבקשה רק להסביר לי איך טכנית מוציאים את המאוורר מהמארז???בבקשה...

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  22. ... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by edoson,

יצרתי עבודה ב NERO ורציתי לצרוב אותה... אלא שמהרגע שהבאפר מתמלא ואמור להתחיל תהליך הצרחבה הצורב לא מגיב, הנורית לא נדלקת והכי הכי גרוע הנורית של ההארדדיסק פועלת ללא הפסקה ומאיטה את המחשב... כמו כן לא ניתן לסגור את החלון של נרו, גם לא דרך ה TASK MENEGER מה שמשאיר את האופציה היחידה של ריסטרט מסוכן... כל מקרה הצורב ככונן דיסקים רגיל דווקא עובד מצוין, הבעיה מתחילה רק שמנסים לצרוב. מישהו יודע למה ומה זה אומר??

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by TheWave,

קרה לי משהו מוזר. גלשתי באינטרנט במחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. ומאז הווינדוס לא עולה לי. הוא כל פעם עושה ריסטרט. ניסיתי לפרמט אותו אבל כשאני מנסה לפרמט אותו הוא רושם למטה Examing 114471 MB Disk 0 At Id 0 on Bus 1 on Si3112r.sys (הכונן קשיח מחובר ב-SATA) הוא נתקע ואי אפשר להפעיל אותו מחדש בלי לכבות אותו. ??? HELP ME! :-[

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  25. אז ככה: כמו שכבר כתבתי יש לי את הלוח GA-8N SLI של גיגה בייט, מעבד INTEL-P D 2.66 1 ג'יגה דואלי 667 של גייל (שני כרטיסים של 512) לפני כמה שבועות נשרף המעבד מסיבה לא ידועה, לאחר שהחליפו את המעבד נשרף לוח האם, שכנראה מההתחלה התקלה הייתה בו, אבל לא משנה הכל הוחלף. אחרי שהחליפו אותו התחילה בעיה שהוינדאוס כל הזמן נפל (מסכים כחולים וריסטרטים עצמיים), אחרי פירמוט בכלל לא היה ניתן להתקין וינדואוס כי הוא היה נופל כל פעם. אחרי ששברתי תראש מה לעשות בסוף חיברתי את הזיכרון לא בצורה דואלית אלה בסלוטים 1-2 (במקום 1-3 שהם דואלים). מאותו הרגע הכל עבד. האם הזיכרון לא בסדר, או הלוח?! ואיך אני יכול לבדוק את זה מבלי להביא זיכרון אחר? עוד שאלה, כל פעם שאני לוחץ על הפעלה מחדש המחשב מבצע כיבוי וי…

• 6 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.