עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yonib5,

זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. עזרה SPEED FAN מראה 56 מעלות בHDD וטמפ' בין 49 ל50 ומראה סימן אש בשתיים האחרות טמפ' 2 2- ובטמפ'1 בכלל 55- וכחה גם המחשב שבסלון שהטמפ' נמוכות ממה זה יכול להיות

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by avivityosi,

היי! יש לי את העכבר הנ"ל ,התקנתי ie7 ואני לא מצליח לדפדף קדימה ואחורה דרך הכפתורים שמוגדרים בעכבר יש לציין שבחלונות (לא באינטרנט) זה עובד בסדר גמור העכבר מחובר דרך usb ,הסרתי והתקנתי אתו מחדש ולא עזר אם למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לבדוק אני אשמח! תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. איך מוחקים מודעות שהעלתי בפורום הזה ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by balash-,

רציתי לעשות קומבינת קירור לכ. מסך ושמתי מאוורר 120MM ככה איך שהוא על הכרטיס בצורה כזו : ______ מאוורר > |---I---| כרטיס מסך ------|_|-------| ^ המעבד של הכ. מסך (גוף קירור פסיבי) שמתי וזה הכל טוב ויפה בקיצר חיברתי תמאורר לספק עם חוטים חשופים... ובטעות נראה לי אחד החוטים נגד בלוח של הכ. מסך ואז נכבה המחשב ושאני מדליק אותו אני רואה כזה מסך ורוד ואז מסך ירוק וזהו יעני כלום אני לא יכול לראות א…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. שלום ותודה מראש למי שיצליח לעזור, אני משתמש במחשב חדש שהרכבתי לפני 3 חודשים, אתמול אחרי שהעברתי אותו לחדר אחר, ניקיתי והרכבתי אותו מחדש, המחשב לא הצליח לעלות, בלוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) ישנם נוריות קטנות (diagnostic LEDs) שמראות על מצב המחשב עד שהווינדוס עולה, לפי הנוריות המעבד והזיכרון מזוהים, וכשזה מגיע לנורית של כרטיס המסך (gigabyte 6600 256Mb), זה מראה שהכרטיס לא מזוהה או לא פועל. עד עכשיו לא היו שום בעיות עם המחשב הזה, והבעיה לא הופיעה אחרי שינוי מסויים בחומרה או בתוכנה, ניסיתי להרכיב את כרטיס המסך בסלוט ה-pcix השני, אבל זה לא עזר, ובדקתי שוב ושוב שהכול מחובר ומותקן כמו שצריך. מכול מה שאני הצלחתי להבין זאת לא בעיה בשום דבר חוץ מכרטיס המסך, מחר אני אקח אותו למ…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. או.קיי .. היום קיבלתי את המחשב מתיקון , בגלל בעיה עם מאווררים וחימום יתר.. הטכנאי התקין לי מאוורר חיצוני ליד כרטיס המסך , במקום המאוורר המקולקל שהיה מובנה על כרטיס המסך עצמו .. הפעלתי את המחשב , התחלתי לגלוש קצת באינטרנט , ו.... בום ! המסך הפך למין מערבולת מוזרה של צבעים פסיכודליים ואז הוא נכבה .. יש לציין , זה קורה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , בערך 10-20 דקות אחרי ההפעלה . אגב - המחשב שלי מתחיל לעשות קולות מוזרים כאלו , כמו של טרקטור .. יש למישהו מושג למה זה ?

9. שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by עינב,

יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by Lea Gleek Agron,

שלום, שלחתי את המחשב שלי לתיקון והטכנאי שינה לי את התוכנת צריבה. אני לא יודעת איך קוראים לתוכנה אז אני לא יכולה לחפש אותה... אני רואה שיש לי את התוכנה CyberLink PowerDVD V7 יכול להיות שזה זה? אם כן איך צורבים? או שיש לכם רעיון איזה תוכנה הוא היה יכול לשים ואז אני אחפש בחיפוש... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן

13. Started by SUPER300,

כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w Gpu - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by kritikal,

שלום, אני משחק במשחק מסוים, פתאום מתכבה המחשב, ללא ERROR ללא שום הודעה מוקדמת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by liran2003,

הכל התחיל כשחיברתי אליו את הספק כח מהמחשב השני כדי לבדוק אותו (הוא היה שרוף). החזרתי את הספק הרגיל שלו והוא לא עבד. נדלקת הנורה של ההארד דיסק בלי להתכבות והמאווררים נדלקים, המסך נשאר שחור (וזה לא קשור לכ. מסך כי גם כשאני מנסה לפתוח את הכוננים הם לא מגיבים). הצואתי את הסוללה, את הזיכרון, כלום לא קורה.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהספק השרוף גרם לנזק? במחשב השני החלפתי את הספק השרוף ועכשיו הוא עובד מצויין. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by eitan112,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by eitanbts,

אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. =] תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by זכי24,

שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by Ro-K,

המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעשים...והמחשב די חדש משהו כמו חצי שנה איך אפשר לתקן?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Rose,

שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.

24. היו לי בעיות איתו בגלל שמאורר שלו לא הסתובב כמו שצריך והיו מלא ארטיפקטאים ורסטרטים וכו'...עכשיו שמתי מאורר 80 מ"מ מתחתיו מה שכן אני רוצה לבדוק אם נגרם לו נזק כי זה היה לתקופה ארוכה יחסית איך עושים את זה? קיימת תוכנה מסויימת שיכולה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by maoros,

קיצר המחשב שלי עבר פירמוט אצל איזה טכנאי ועכשיו אני לא שומע כלום במחשב. למשל כשאני פותח media player הוא כותב לי:Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. מקווה שתעזרו לי.תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים