תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה BIOS הבא,והטפ לדעתי מזייפת כבר הרבה זמן ומתחיל להימאס לי מזה.. SiSoftware Sandra General Information Manufacturer : Award Software International, Inc. Version : F5 Date of Manufacture : Friday, October 01, 2004 Plug & Play Version : 1.00 SMBIOS/DMI Version : 2.30 (EE)PROM Size : 256kB General Capabilities Can be Updated/Flashed : Yes Can be Shadowed : Yes Is Socketed : Yes Supports Plug & Play : Yes Supports ESCD : No Supports Enhanced Disk Drive : Yes NEC PC-98 Spec Compatible : No Power Management Features Supports APM : Yes Supports ACPI : Yes Supports Smart Battery : No Boot Features Supports Selective Booting : Yes Supports CD/DVD Boot : Yes Suppor…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, ריאתי בפורום כמה נושאים דומים של אנשים ש-SPEED FAN שלהם הראה ערכים דומים, אך EVEREST לא שיקר. במקרה שלי שתי התוכנות מראים זהה. ב-EVEREST אפילו שורה 12V "נושמת"( נעלמת וחוזרת עם ערכים סביב 0.5V). יש עוד משהו לבדוק לפני שאני סוחב את המחשב למעבדה? Intel Core Duo E6300 Gigabyte 965P-S3 2xTwinmos 512Mb 667MHz Gigabyte 7600GS, 256Mb WD 160G -SATA2 WD 160G IDE Pioneer DVR-111D :nixweiss:400W PSU Generic
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
:bash: בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות שאני נכנס לאיזה מסמך אז אני רואה אותו או אם סימני שאלה או עם גבריש כזה בבקשה ניסיתי כל דרך אני מיואש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SpeedFan כדי לראות קצת את מצב הטמפ' בכללי ... עכשיו רשום לי איפשהו 71C לא ממש הבנתי מזה ? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/3563f52a98.JPG יש איזו בעיה או משהו?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
נכון יש את הלוח הזה שמתפקד כעכבר במחשבים ניידים? איך מנטרלים אותו? הוא מציק, כל הזמן שאני רושם אני בטעות לוחץ על הלוח והסמן בורח ממקום למקום יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Sapphire X1800 ואני נתקל ב-VPU recovers לאחר 10 שניות מהפעלת כל משחק. ניסיתי לנקות דרייברים, להוריד דרייברים חדשים, ישנים, לא רישמיים (Omega), ניסיתי להחליף ספק, ניסיתי לתת לכרטיס מסך יציאת חשמל נפרדת... שום דבר לא עוזר. יש לי לוח אם של אינטל (black canyon) עם מעבד אינטל 3GHZ 64bit. מערכת ההפעלה היא XP PRO לא 64bit... אני חושב שזה כל מה שעלול להיות קשור במפרט... יש עוד משהו שאני יכול לנסות? יש תוכנה שיכולה לעזור לי לקבוע אם הבעיה היא בכרטיס עצמו או ברכיב חומרה אחר?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ארבעה חודשים , מפרט בצד.. יש לי את המארז Compucase CI-69U6 והמאוורר האחורי של המארז עושה קולות מוזרים , עכשיו מה ששמתי לב זה שאני לוחץ על זה הרעשים מפסיקים , אז שמתי איזה עט או משהו לבנתיים שיתפוס בין המארז לבין הקיר והרעשים הפסיקו , אבל לעיתים זה ממשיך .. משהו יודע מה הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב חדש יחסית ויש לציין שלצרוב הוא צורב הכל רגיל בלי שגיאות אבל שאני בודק אותו בנרו עושה בדיקת דיסק אז בהתחלה 4 פעמים רצוף הוא הפעיל את המחשב מחדש באמצע הבדיקה... כעבור זמן מה זה עבר וגם הבדיקות יצאו טוב אבל הבעיה העיקרית היא בצריבת מוזיקה.. הוא צורב טוב רגיל ואחרי זה בבדיקה ישר נכשל אבל עדיין הדיסק יוצא טוב בלי קפיצות אבל עדיין אני לא רוצה לקחת סיכון למה אני עובד עם המוזיקה הזאת עכשיו ניסתי לחבר צורב ישן שלי למחשב וצרבתי אותו דיסק שעם הצורב החדש הוא נכשל צרבתי בצורב הישן שלי וגם בדקתי אותו והוא עבר בדיקה....לפי דעתי יכול להיות שאולי בצריבת מוזיקה יכול להיות שאולי הצורב רגיל לדיסקים של בנקיו אני מחר יבדוק את זה.. אבל בכל אופן מה יכול להיות שהצורב לא טוב פשוט…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כל הזמן כשאני נכנס לאיזה אתר באינטרנט לא משנה איזה זה מופיע http://img90.imageshack.us/img90/4416/internetproblemhn7.jpg בבקשה עזרה ממישהו זה ממש מעצבן
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מאורר arctic cooling freezer 7, אחרי ששמעתי שזה מאוורר מאוד שקט וטוב (היה לי את המאוורר הסטנדרטי של אינטל). הכל היה טוב ויפה והמאוורר באמת עבד בשקט (יחסית למאוורר הקודם) אבל לפני כשבועיים הוא התחיל להגביר את הרעש שלו, וכל יום הרעש נהיה יותר ויותר חזק. מה עושים??? אני קניתי את המאוורר בתקווה שהוא יפתור אותי מהרעש של המאוורר הקודם אבל מסתבר שזה לא כ"כ עוזר לי!! יש איזושהי דרך להשתיק אותו??
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה חברים ישבתי לתומי במחשב פתאום בלי שום דבר כל התוכניות התחילו להיסגר במחשב עד שנאר רק הרקע במחשב, עשיתי ריסט כמה פעמים כיבתי את המחשב ועדיין הוא לא זיהה את ההארדיסק הוצאתי וניקתי את החיבור החשמל מההארדיסק והכל עבד מדובר בהארד דיסק די חדש משהו כמו חודש מסוג: MAXTOR-120GB 7200/133 (8MB) ויש לציין שהיום שידרגתי היום את הכבלים של המחשב מרגילים לעגולים, תודה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי יש לי גיבוי עם 3 כוננים ואחריו עוד גיבוי עם יותר כוננים (בוצע לאחד מהכוננים shrink ואז החלק הזה פוצל לעוד שלושה חלקים). היתה לי בעיה לעלות את הגיבוי השלישי, אז העליתי אותו באופן ידני על ידי מחיקה של מה שבוצע לו shrink ואיחוד חזרה לכונן. למרות שלכאורה הכוננים זהים, פרגון עדיין לא מצליח לזהות אותם ולכן הגדרתי אותם באופן ידני. גם אחרי שהגיבוי עלה פרגון עדיין לא מזהה את הכוננים כמו שצריך. הבעיה המהותית יותר היתה כאשר ניסיתי להעלות את הגיבוי המתקדם יותר. מותקן שם אובנטו והמערכת עולה בקצב צב וגם הצבעים לא בסדר וכו'. בקיצור אני מסיק מזה שהוא לא העלה את הגיבוי כמו שצריך ואני בטוח שזה קשור למחיצות. לכן אשמח אם מישהו יוכל לומר לי…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די nec nd3550a והוא עבד לי טוב ויפה אבל אחרי כמה זמן אולי שנה אולי יותר אני יכול לצרוב תקליטורי די וי די אבל לא לראות מה צרוב עליהם כל תקליטור די וי די שאני מכניס הכונן לא קורא (הכונן מזהה דיסק אבל לא מראה לי את המידע) דיסקים רגילים של 700 מגה אין בעיה לקרוא לפתוח לעשות מה שבא אבל הבעיה היא עם תקליטורי די וי די למישהו יש פתרון בשבילי? עזרה משהו?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ,אכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב הבעיה היא שאין לי במחשב שום חיבור להגה, גם ברכטיס קול שלי שהוא לא און בורד, מה עושים.? תודה THANKS
-
חברה, אין לי מושג מה קרה אבל המחשב פשוט לא נדלק לי. אני לוחץ על כפתור ההדלקה וכלום. הגעתי אחרי הסופ"ש לחדר שלי במעונות ( טכניון ) ראיתי שהמחשב דלוק, המסך היה שחור, ניסיתי להזיז את העכבר אך לא זכיתי לתגובה ממנו. לחצתי על כפתור ה- reset וזו הייתה הפעם האחרונה שבה הוא פעל. מאז הוא לא מגיב. בדקתי חיבורים רופפים לחשמל (למרות שזה לא סביר כיוון וכשהגעתי הוא פעל ). לא הרחתי ריח שרוף כלשהו ולא מצאתי שום חיבור מנותק. זה לא מובן לי בכלל, הוא פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה. בדקתי אחר קצר ב- reset אבל הכל היה תקין. אני חושד בספק, אבל זה פשוט מוזר כי המחשב דלק לפני כן (הנוריות דלקו ). אם מישהו יודע איפה כדאי לחפש אחרי הבעייה, או אם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר אשמח לשמוע. תודה רבה מראש …
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב מחדש , לפני זה הוא זיהה את הUSB . 6 בסך הכל . התקנתי את הכרטיס קול ואת הכרטיס מסך ,הרשת הוא זיהה לבד .הכל ONBOARD . עכשיו אני בא לחבר כל התקן USB אחר ,והוא פשוט לא מזהה אותו לא קופץ לי חלון כלום!. הUSB 2.0 על Enable בביוס . אני פשוט רוצה להתקין את המדפסת שלי HP PSC 1100 . וצריך לחבר את המדפסת עם הכבל USB . למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי כזאת, יש לי צורב DVD של NEC דגם ND 3500 AG ואני לא יכול לצרוב יותר על דיסקים CDR רגילים כי הצורב לא מזהה אותם. יש לציין שעל דיסקים DVD הצורב עובד ללא שום בעיות. מה יכולה להיות הסיבה? תודה גדולה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב בירושה ויש לו סיסמאות גם לווינדוס ולסייף מווד אני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך כי אין לי את הגישה להפעיל קודם דיסק של הווידוס כיוון שהכל מוגן עם סיסמאות תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
משהו פה נראה לי מוזר.. המעלות לא גבוהות יותר מידי?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-