תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של Asus p5ld2 שכבר עליו יש כרטיס קול חזרתי הביתה אתמול מדליק את המחשב ופתאום הכרטיס קול שלי לא פועל נכנסתי למנהל התקנים הוא עושה לי את הסמל הזה של המשולש אזהרה עם שימן קריאה בפנים על ההתן של הכרטיס קול התקנתי אותו מחדש ועדיין לא פועל לי והורדתי גם עדכון תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בא אליי טכנאי בגלל בעיה במחשב ופירמט לי את המחשב, כשאני נכנס להגדרות של המחשב שלי כתוב שמחשב זה תוקן על ידו יחד עם טלפון וסמל של החברה, איך מורידים את זה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול פתאום ואין שום מידע לא רשום כלום או קובץ שגורם לבעיה אתם צריכים שאני יעלה את קבצי ה dump האחרונים? זה קורה לי פתאום ואין לי בעיה של טמפרטורות
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
המחשב קורס כל כמה ימים והורס את הווינדוס לא ניתן להעלות את הווינדוס בגללל קובץ דפוק SYSTEM אני די בטוח שזה הזיכרונות או הלוח אם לכן שלחתי את המחשב לחנות לבדוק והם אמרו שהחליפו את הזיכרון ואחרי כמה ימים זה קרה שוב עכשיו אני לא יודע מה להגיד לחבר שלי ואני די בטוח שזה בעיית חומרה לא ווינדוס ( עשיתי בדיקת זיכרון אם איזשהו תוכנה של מיקרוספוט שחכתי את שמה והיא גילתה בעיות על ההתחלה). יכול להיות שהמודלים לא תואמים ללוח או המעבד בכלל לא מותאם ???? :nixweiss: המפרט הוא: P5S800-VM P4 2.6GHZ 64 BIT 533 MHZ 1M LGA 775 [glow=red,2,300]SPECTEK[/glow] MEMORY 256 X 2 (באתר של החברה לא מצאתי את מספר המודל S80032VMCTW-5l http://www.spectek.com/menus/memory_module_old_nums.asp?me…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כשאני מכניס כל דבר שמוחבר דרך ה-USB הוא מראה שזה מוכן לשימוש אבל אין לי שום כונן ב-"מחשב שלי " יש לי WINXP וניסיתי לחבר ביציאות אחרות -אותו דבר .. ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין שוב ולא עזר כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה שהוא נמצא שם -אפילו ניסיתי להחליף לו אות כונן לא עזר. שאני מכניס עכבר / מקלדת זה עובד אבל כשאני מכניס מצלמה או DISK ON KEY הוא מזהה אותם אבל לא פותח אותם אוטמטית או כשאני פותח את " המחשב שלי " אני לא רואה אותם שם ולא יכול להוציא מהם נתונים. אם יש לכם פיתרון אני אשמח לקרוא ..... :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום הבאתיי מחשב חדש עכשייו אני יודע איך להרכיב אותו אבל אני צריך שתיעצו לי איך כי אני לא כל כך טוב בזה ...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הכל התחיל כשחיברתי אליו את הספק כח מהמחשב השני כדי לבדוק אותו (הוא היה שרוף). החזרתי את הספק הרגיל שלו והוא לא עבד. נדלקת הנורה של ההארד דיסק בלי להתכבות והמאווררים נדלקים, המסך נשאר שחור (וזה לא קשור לכ. מסך כי גם כשאני מנסה לפתוח את הכוננים הם לא מגיבים). הצואתי את הסוללה, את הזיכרון, כלום לא קורה.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהספק השרוף גרם לנזק? במחשב השני החלפתי את הספק השרוף ועכשיו הוא עובד מצויין. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב MEDIA CENTER בתקציב שאתם תחליטו מה מתאים כי אני ממש לא יודע עם כל הדברים הנחוצים...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם ברגע שאני מתקין אותו הוא רושם לי בעיה אחרי הריסטרט של ההתקנה הנה התמונה http://www.xcite.ws/a.bmp תודה למי שיעזור..
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כבד( כמו BURNOUT PARADISE שכרגע רק בו אני משחק) אז אחרי כ-25-30 דקות המשחק ניהיה טיפה יותר איטי כאילו המחשב לא יכול לסחוב אותו ואז אני יוצא, או שהוא לא פועל לאט ואחרי חצי שעה ככה המחשב עושה ריסטרט ללא מסך כחול. שיחקתי לפני חודשיים במחשב ובמשחק הזה ספציפית המון והכל עבד כמו שצריך ואז יום אחד המחשב בכלל לא נדלק והחליפו לי ספק והוא קם לתחייה אבל הבעיה עם הספק הייתה שכל פעם שאני נכנס בכלל למשחק המחשב עושה ריסטרט אז החליפו לי לספק חדש..לספק הנוכחי. אני לא יודע אם הבעיה היא בספק או לא, לדעתי כן, אבל אני צריך ליהיות בטוח. נ.ב ATI HD4870 INTEL E8500 המחשב הריץ את המשחקים הכי כבדים שיש גם בויסטה ששמתי את קרייסיס על VERY HIGH בלי בעיות. תוד…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה, הבעיה היא כזאת, מעולם לא הייתה לי בעיה עם הסאונד. אתמול גיליתי שאני לא יכל לשמוע סאונד על המחשב, בדקתי את החיבורים- הכל מחובר למקומו. אבל כשבדקתי את מנהל החומרה- זאת התוצאה. כשאני מנסה להתקינו מחדש, הוא לא מוצא את התקן החומרה של וינדוס, ולא את החומרה ש על דיסק ההתקנה של הכרטיס סאונד. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-