תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב בירושה ויש לו סיסמאות גם לווינדוס ולסייף מווד אני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך כי אין לי את הגישה להפעיל קודם דיסק של הווידוס כיוון שהכל מוגן עם סיסמאות תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה של ריסטרטים במחשב הוא עולה ופתאום מתכבה..! מה יכול ליהות הבעיה?! מימה ניגרם ריסטרט?(כרטיס מסך החלפתי ) זה קורה מהחלקים או ביגלל הוינדוס?
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בעיה - קניתי זיכרון של A-data 400mhz וב cpuz זה מראה לי שהזיכרון רץ על 167 mhz ברשותי מעבד של פנטיום 2.0 באוברקלוק ל 2670 , לוח אם של אביט IS7-V2 אמרקו לי שיש הבדל בביצועים בין 167 ל200 אם מישו יכול לעזור לי בבעיה , תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הרשת נפגמה... מסיבה טכנית זאת ההודעה שהוויינדוס מראה לי ביצעתיתיקון אך ללא הצלחה... אשמח לפתרונות המהירות של האינטרנט הורגת...
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשאני משחק משחק כלשהו (לא כולם חלק זה לא עושה את זה...) לרוב זה משחקי מכוניות כמו MOST WANTED-UNDERGROUND וכו... לאחר כמה דקות זה נתקע עושה מסך שחור ולאחר דקה זה חוזר למשחק וככה 3 פעמים וכבר בפעם השלישית המשחק כבר לא חוזר לעצמו זה מראה לי את ההודעה הזאת כשזה עושה את המסך השחור: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת!!??? דרך אגב זה RADEON 9550 256MB 128BIT
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המחשב: nec versa m320 pentium 4 M 2.2GHZ עם XP HOME עובד לי בתדירות של 1.2GHZ בלבד ניסיתי לבטל את ה- speedstep בביוס וב- power options ניסיתי always on אבל המחשב פשוט מסרב לעבוד בתדירות גבוהה מ- 1.2GHZ :s05:
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את המחשב שלי לתיקון והטכנאי שינה לי את התוכנת צריבה. אני לא יודעת איך קוראים לתוכנה אז אני לא יכולה לחפש אותה... אני רואה שיש לי את התוכנה CyberLink PowerDVD V7 יכול להיות שזה זה? אם כן איך צורבים? או שיש לכם רעיון איזה תוכנה הוא היה יכול לשים ואז אני אחפש בחיפוש... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק מסוים, פתאום מתכבה המחשב, ללא ERROR ללא שום הודעה מוקדמת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
***** סידרתי את הבעיה, עשיתי REPIAR לויסטה ועכשיו הכל עובד טוב ****** אפשר לנעול / למחוק. אני כרגע ממחשב אחר. פתחתי את המחשב דבר ראשון נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה, לאחר מכן שניסיתי לפתוח שוב את המחשב כתוב OC fail, please enter setup to change OC Fail settings setting. חשוב לציין שלא עשיתי שום OC למחשב בכלל. אוקיי, עשיתי ב-BIOS Load Optimized Settings. וכרגע לאחר הדלקת המחשב, אין את ההודעה אך הווינדוס לא עולה - ללא טעינה שלו - רק מסך שחור. מותקנים במחשב גם WINDOWS XP וגם WINDOWS VISTA, כבר כמה שבועות שהמחשב עובד ככה בלי בעיות. הלוח אם של GIGABYTE מדגם 915P-DUO. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הרכבתי מארז חדש וכנראה לא חיברתי טוב את שניי החוטים של הלדים של ההרדיסק והפאוור השאלה שלי היא האם אני לוקח סיכון אם אני מנסה לנתק ולחבר אותם מחדש תוך כדי עבודה של המחשב תודה .
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני צורב משחקים לXBOX עם DUAL LAYER ב CDCLONE צרבתי כמה משחקים, עכשיו אני צורב כבר הלכו לי שני דיסקים התוכנה נתקעת על 57% והצורב לא זז מקודם לא שמתי לב, הוא היה 40 דקות על 57% אההה לא יודע אם זה חשוב, אבל יש את הזמן שהוא אומר מתי נגמרת הצריבה, שהוא מגיע ל57% פתאום זה זמן בלתי ידוע מה עושים
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה-BIOS של הלוח אם ויש לי רק את ה-CD של הלוח אם וניסיתי ליצור במחשב אחר דיסקט DOS ושם לשים את התוכנת BIOS ואז המחשב כתב כי יש תקלה בA: ושהוא לא מזהה מקלדת. אני ממש נואש ולא בה לי להוציא כסף על תיקון ואני מבקש הסבר איך בדיוק אני עושה הכנסת תוכנת BIOS ללוח אם.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קיבלתי מסך כחול ב XP. הרצתי בדיקה עם memtest וקיבלתי error. העניין הוא שהתקלה מתקבלת כל הזמן באותה נקודה בדיוק, כתוב במסך הבדיקה של memtest באחת העמודות - 1950.5MB כאשר הדפוס הנבדק הוא משהו כמו fefefefe. כמובן, הבאתי את הזכרונות ל KSP, הם בדקו, הריצו אפילו כמה לולאות ב memtest ונאדה, כלום, הזכרונות תקינים. אצלי, הורדתי את הזכרונות, ושמתי את הישנים שלי ואין שום בעיה, מכאן, שאין בעיה בבורד. כעת יש לי כמה שאלות: את הזכרונות (שני מודולים של 1G של קינגסטון) אני שם עם עוד שני מודולים אחרים (2 של 256MB של הייניקס). כל הזכרונות הם CL3 DDR400 האם יכול להיות שכאן הבעיה, האם זה אפשרי בכלל שזכרונות שלא מאותו יצרן יהוו בעיה למערכת? יכול להיות שהזכרונות החדשים לא תואמים לב…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני אם 1024X 764 ו85hrtz משחק ראשון SILKROADONLINE : אני נכנס למשחק וזה לא משנה את הרענון מסך או תרוולוציה שאני נכנס , אבל מתי שאני יוצא זה עושה קליק כאליו הוא משנה רענון מסך או משהו ?! ובMX VS ATV זה נכנס הופך ל60 HRTZ וישר חוזר ל85 ואז שאני יוצא זה יוצא רגיל זה הורס תמשך נכון?תמוניטור
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הצורב הזה TEAC DV-W516GB הוא הכונן היחיד שיש לי במחשב הוא גם גם צורב וגם כונן להרצת דיסקים אצלי. לאחרונה הוא מריץ וצורב רק דיסקים של DVD. כל דיסק שאני מכניס לכונן ומנסה להפעיל אותו שהוא אינו מסוג DVDROM הוא קולט שהכונן ריק. רק אם אני מכניס דיסק מסוג DVD הוא קולט אותו. מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש נואש לגבי לא הצליחו לעזור לי בגיימר ואשמח אם תוכלו לעזור לי פה. תודה מראש. נ.ב במנהל ההתקנים ההתקן של הכונן מותקן כראוי.
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-