תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם ברגע שאני מתקין אותו הוא רושם לי בעיה אחרי הריסטרט של ההתקנה הנה התמונה http://www.xcite.ws/a.bmp תודה למי שיעזור..
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה-BIOS של הלוח אם ויש לי רק את ה-CD של הלוח אם וניסיתי ליצור במחשב אחר דיסקט DOS ושם לשים את התוכנת BIOS ואז המחשב כתב כי יש תקלה בA: ושהוא לא מזהה מקלדת. אני ממש נואש ולא בה לי להוציא כסף על תיקון ואני מבקש הסבר איך בדיוק אני עושה הכנסת תוכנת BIOS ללוח אם.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעשים...והמחשב די חדש משהו כמו חצי שנה איך אפשר לתקן?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה:אני שם את הכרטיס והמסך לא נידלק אבל כשאני שם במחשב של חבר שלי הוא עובד והכל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כשנה קניתי מחשב חדש עם שני כרטיסי זיכרון של Twinmos 256MB DDR400 PC3200 ממש היום קיבלתי עוד שני זכרונות של אותה חברה. Twinmos 512MB DDR400 PC3200 והוספתי אותם לשני הסלוטים הנותרים בלוח אם. אם זה יעזור הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 התומך ב DUAL.... עכשיו כאשר הפעלתי את המחשב הכל נראה כשורה אך כאשר בדקתי ב SYSTEM בכפתור ימני של "המחשב שלי" זה מראה לי "1.00GB של RAM" ולפי החישוב שלי היה צריך להיות לי 1.536GB של RAM .... מה הבעייה ? אשמח אם תעזרו לי להתקין את הזכרונות החדשים בנוסף לישנים... נראה לי שהוא קולט רק את החדשים משום מה כאשר כמובן לא הוצאתי את הקודמים אלא הוספתי את החדשים לצידם. בנסיון שני, ניסיתי לעשות שינוי…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! יש לי לוח Msi- ms6728 (865pe neo3) עשיתי עדכון לביוס דרך האתר של MSI ואחרי שעשיתי RESET המחשב מנסה לעלות והוא לא מזהה לי את הדיסק SATA (גם לא בביוס). הבנתי שיש לוחות שצריך להתקין להם את הדריבר של ה SATA ידני כדי שהכל יפעל. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדריבר או איך מסדרים את הבעיה הזאת כי המחשב שלי פשוט מת.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח אם יש פה איזה תותח מחשבים שיהיה מוכן לעזור לי טיפה בבחירת סוג המחשב. תודה מראש והמשך יום נעים. טל
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשעה המחשב שלי פתאום נתקע ולכן נאלתי ללחוץ על ריסטרט . אבל מאז המחשב פשוט לא עולה זאת אומרת המסך. פשוט שחור והנורה מהבבת. המסך תקין לחלוטין מיכוון שאפילו ניתן לשחק בהגדרותיו. לכן החלטתי ולבדוק אולי האם זה הכרטיס מסך ולכן חיברתי כרטיס מסך אחר ועדיין אותה בעיהץ כמובן גם ניסיתי לבדוק שכל הכרטיסים מחוברים היטב טאף גם המעבד. יש למישהו איזה הצעה אולי מה עלולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
תשמעו,יש לי כרסיט קול במחשב שהוא מובנה בתוך הלוח אם ועושה לי כל הזמן בעיות ומוציא לי מסכים כחולים שבהם הוא רושם לי שיש בעיה עם ALCXWDM.SYS שזה קשור לכרטיס הקול שלי,ניסיתו לעדכן דרייברים לא עוזר. אז אני רוצה להוריד את הדרייבר של הכרטיס הקול במובנה,כלומר לעשות שהמחשב לא יזהה את הכרטיס ולקנות כרטיס קול חדש.אפשרי? וכמה בערך עולה כרטיס קול(כרטיס קול פשוט,שאני יוכל לשמוע מוזיקה משני הרמקולים הסטנדרטיים)? תודה נשמות...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מעבד 64BIT במחשב? ובכלל באופן כללי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנה שמציגה לי את כל הפרטים של המחשב תודה על כל התגובות מראש
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קצת דחוף|| יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו זכרונות, אבל לא מצאתי במפרק של הלוח אם את המהירות תמיכה של הזכרונות... זה הלוח-אם http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=202&l1=3&l2=12&l3=45
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
ההרדיסקים שלי הם SATA שניהם 120 GB ולפי מה שאני יודע הSATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA ומשומה זה לא מוכיח את עצמו ההרדיסק הקודם שהיה לי היה עובד הרבה הרבה יותר מהיר והוא היה בטכנולוגיית ה-ATA. עוד בעיה שכבר הרבה מאוד זמן מתרידה אותי זה כיבוי המחשב ניסיתי הכל התייעצתי עם הרבה אנשים ואף אחד לא הצליח לעזור לי! ניסיתי לעדכן את הביוס ולא עזר תוכלו להסתכל על הפרוט שלי אולי זה קשור ללוח או משהו...אני משוט חייב כבר להפטר מהבעיה הזאת חייב... :s05:
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי זוג זכרונות חדש של SUPERTALENG 2X1GB 800MHZ CL4 על מנת להחליף את הקיימים שאותם מכרתי... אחרי שניגשתי לעבודה וחלפתי את הזכרונות בטעות לא הכנסתי את הזכרונות לסלוטים עד הסוף וכשהדלקתי את המחשב היו צפצופים ומיד כיביתי אותו. בדקתי את הזכרונות והכנסתי אותם כמו שצריך לסלוטים, ומאז המחשב לא עושה POST... לא משנה מה עשיתי הוא לא עושה POST: החזרתי לזכרונות הקודמים, איפסתי ביוס, שיחקתי שוב עם הזכרונות, שום דבר לא עוזר. מה שעוד שמתי לב זה שהמחשב פועל באותה צורה (נדלק אבל לא עושה POST) גם כשאין שום זכרון בסלוטים... מה אפשר לעשות? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם... רכשתי אתמול ספק כוח חדש של חברת HEC אז ככה.. חיברתי את הספק כוח לחשמל ואת היציאות שלו (DC) חיברתי לשני מאווררים וראיתי שאף לא אחד מהם עובד! יכול ליהיות שיש בעיה בספק?? או שהספק מוציא מתח ביציאה רק כאשר הוא מחובר ללוח אם ?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-