תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב, היה לי במחשב גם ווינדוס וגם לינוקס, יש כזה מסך בפתיחה, שמאפדר בחירה של מה בא לי עכשיו (ווינידוס או לינוקס), רציתי למחוק את הלינוקס לזמן מה, אז עשיתי לו פירמווט דרך הווינדוס (למחיצה שעלייה הלינוקס), ועכשיו כיביתי את המחשב, ושאני פותח הוא מגיע למסך בחירה בין הווינדוס ללינוקס ובמקום זה עושה ארור ולא נותן לי לעשות שום דבר, מה אני עושה??? איך אני עושה שייעשה פירמוט מ-CD דרך הביוס או משהו?? בטוח יש פתרון!!! איתי
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אתמול בערב אבא שלי כיבה את האור אצלי בחדר ומיד כבר המחשה ועשה ריסט (לא פעם ראשונה שזה קורה) אחרי זה המסך לא מגיב שמדליקים תמחשב הוא כאילו לא מזהה שהמחשב נידלק אבל אם אני מחבר אותו ללוח אם הוא מדליק תמסך יכול להיות שהכטיס מסך נשרף? או מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לפני שבועיים הייתה לי בעייה באחד מהסטיקים של הזכרונות - Twinmos 512. מימשתי את האחריות ואכן הסטיק הוחלף והכול עובד יופי - אבל משום מה לפני התקלה הביוס היה מזהה את הזיכרון שעובד ב - dual channel ועכשיו הוא מזהה אותו כ - 1T channel. אני יודע שעבודה בדואל יותר טובה ונותנת יותר ביצועים - לכן רציתי לדעת אם יש איזה אפשרות להפעיל את זה בביוס או שפשוט להחזיר את הזיכרון? לפי sandra שני הסטיקים זהים - לפי תמונה 2 אבל מה שמוזר לי זה תמונה מס 1 שנראה כאילו יש 3 סטיקים של זיכרון - 2 של 256 ו-1 של 512. פתיחה של המארז מגלה שיש רק שני סטיקים..... יש למישהו רעיונות? לוח האם שלי נמצא במפרט. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כשאני משחק משחק כלשהו (לא כולם חלק זה לא עושה את זה...) לרוב זה משחקי מכוניות כמו MOST WANTED-UNDERGROUND וכו... לאחר כמה דקות זה נתקע עושה מסך שחור ולאחר דקה זה חוזר למשחק וככה 3 פעמים וכבר בפעם השלישית המשחק כבר לא חוזר לעצמו זה מראה לי את ההודעה הזאת כשזה עושה את המסך השחור: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת!!??? דרך אגב זה RADEON 9550 256MB 128BIT
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם לוח של MSI 865PE Neo2 קודם כל הHDD והסידירום מחוברים ללוח בחיבור SATA הוא מוצא את הדיסק ואני מעלה את הבוט בשלב מסוים אני מקבל מסך כחול(לא זוכר את הארור) ניסיתי להוריד את הדרייברים ולהכניס אותם לפני ההתקנה עם דיסקט והמחשב לא מצליח להעביר אותם... אחרי שהוא לא מצליח להעביר את הדרייברים מהדיסקט הוא כותב משהו יכול לעזור לי? איך ממשיכים מה עושים? עריכה: פתרתי את הבעיה הזאת היא קרתה בגלל שעשיתי איתחול מהיר לדיסקט ולא איתחול מלא אבל עדיין יש מסכים כחולים באמצע ההתקנה... הורדתי את הדרייבר מפה: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=543 יכול להיות שצריך דרייבר אחר או מה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה, ביום שישי האחרון, בשעות הצהריים(אני יודע שזה לא רלוונטי, so sue me!) בכל אופן, ניסיתי להרכיב מחשב ישן שיש לי מהחלקים הבאים: cpu: AMD Athlon XP 2500+ Barton core mem: samsung 512DDR PC3200 400mhz cl 2.5 gpu: Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB mobo: Abit NF7 -SL PSU: Tsunami(generic) 350W Case: 3R system התוצאה: הפעלת המחשב מניבה תוצאות מוזרות, על הלוח נדלקות 2 מנורות בחלק התחתון האדומה הרגילה ועוד אחת ירוקה שלפני חודש(כשעוד השתמשתי בו, לא דלקה) בנוסף דולק גם השקע של היציאה האופטית, ניסיתי לאפס לו CMOS אבל ללא הועיל, הוא פשוט מסרב לעלות, אין תמונה על המסך. עכשיו, אציין שחלק מהריכיבים הנ"ל שהם: כ. מסך והזכרון הוכחו כעובדים כאשר הפעלתי אותם על מחשב אחר. א…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הרכבתי מאוורר חדש למארז שלי .... ופיתאום הspeed fan התחיל להשתגע מאוורר מאחורה מחובר ע"י חיבור 4 pin [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG דגם GWA-4161B הוא לא מזהה לי דיסק DVD+R DL בדקתי והכל הוא תומך ב DL וגם רשום עליו DVD+R DL והוא לא מזהה תדיסק שאני מכניס ... יכול להיות שהעינית נידפקה ?!?! הוא יחסית ישן נירא לי מ 2003 רק לידע כללי קניתי אותו מחבר שלי ואף פעם לא צרבתי בו דיסק DVD רק דיסקים רגילים .. חבר שלי צרב בו DVD אבל לא DL ...
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום אני צריכה לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיות שיש לי, ניסיתי אבל לא הצלחתי להבין מהיכן להוריד עידכון אשמח לקבל לינק להורדה עבור עדכון לביוס וכן הסבר איך עושים את זה מצורף מפרט המחשב שלי תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה-BIOS של הלוח אם ויש לי רק את ה-CD של הלוח אם וניסיתי ליצור במחשב אחר דיסקט DOS ושם לשים את התוכנת BIOS ואז המחשב כתב כי יש תקלה בA: ושהוא לא מזהה מקלדת. אני ממש נואש ולא בה לי להוציא כסף על תיקון ואני מבקש הסבר איך בדיוק אני עושה הכנסת תוכנת BIOS ללוח אם.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי שני כרטיסי זיכרון של 512mb. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד שני כרטיסים של 512mb. הבנתי שהם צריכים להיות מתאימים לקיימים, ושיש שני פרמטרים : mhz ן- CL. הרצתי שתי תוכנות דיאגנוסטיקה: Everest, ן- siw. הפלט מוזר: Everest נותן: [ DIMM2: Hexon Tech. HEXON ] Memory Module Properties: Module Name Hexon Tech. HEXON Serial Number None Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Erro…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אהלן. אני משער שהבעיה יכולה לנבוע מכמה גורמים אבל אני אתאר אותה בכל זאת - אולי למישהו יש נסיון דומה. במחשב די ישן P2 אחרי שהמערכת עולה, אחת לכמה פעמים (ממש לא תמיד) הכל נתקע בשולחן העבודה עוד לפני שנגענו במשהו. שמתי לב שאפשר לדעת שזה הולך לקרות, כאשר מוזיקת הפתיחה של ווינדוס מפסיקה בערך 2 שניות לפני הזמן, במין פתאומיות כזו. ואז העכבר קופא. אחרי שעושים ריסט - הכל עובד מצויין (אין וירוסים ואין רוגלות), עד לפעם הבאה. הייתי מפרמט, אבל זה מחשב כל כך ישן עם פלופי שלא עובד, ויש לי הרגשה שאסתבך איתו לגמרי אם רק אתחיל. האם לפני הפירמוט - זה יכול להיות עניין של חומרה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, גיביתי מספר כרטיסי זיכרון לרנק דיגיטלי של חברת wolverine. משום מה הכונן אמנם מופיע במחשב אך לא זוכר את מה שגובה בו, אבל, כשאני מדליק אותו הואהוא מציג את המקום הפנוי כפי שצריך, כאילו כל המידע נמצא שם (בהתחלה היה כתוב שיש 55 ג"ב פנויים, ועכשיו רק 50). החיבור הוא חיבור USB למחשב. כתובת הדיסק : www.wolverinedata.com שמו: flashpac 7000 series אשמח מאוד לשמוע פיתרון או תוכנה או מעבדה באיזור י-ם שתוכל להציל את הקבצים שנמצאים שם. הם מאוד חשובים לי. ערב טוב רפי
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היו לי בעיות איתו בגלל שמאורר שלו לא הסתובב כמו שצריך והיו מלא ארטיפקטאים ורסטרטים וכו'...עכשיו שמתי מאורר 80 מ"מ מתחתיו מה שכן אני רוצה לבדוק אם נגרם לו נזק כי זה היה לתקופה ארוכה יחסית איך עושים את זה? קיימת תוכנה מסויימת שיכולה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-