תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ה-prime 95 רשם לי אחרי שהוא סיים- self-test 2560k passed! תוך כדי העבודה של התוכנה בדקתי טמפ' והיא היתה 53 ובלי עבודת התוכנה 42-44 מה לעשות עכשיו? ממה נובעת הבעיה שהמחשב מכבה את עצמו?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הסתכלתי על ההסברים שלכם על מתחים קודם כל אם אפשר לקבל הסבר על כל מספר ומספר ואיך אני אמור לבדוק שהמתח שלי תקין ? רשום לי CPU CORE 1.71 V 3.3V-3.36 5V-4.88 12V-12.26 מה זה כל מתח ? והאם זה תקין ? ואם לא זה קשור לספק כוח ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעש די חזק מהמארז שנמשך גם כמה דקות טובות. הרעש תמיד נפסק בסופו של דבר אחרי כמה זמן שהמחשב דולק אבל זה משהו כמו שתי דקות אחרי שמערכת ההפעלה גמרה לעלות. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנוגע לרעש כי הוא נורא חזק וגם האם זה בעיה חמורה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם לוח של MSI 865PE Neo2 קודם כל הHDD והסידירום מחוברים ללוח בחיבור SATA הוא מוצא את הדיסק ואני מעלה את הבוט בשלב מסוים אני מקבל מסך כחול(לא זוכר את הארור) ניסיתי להוריד את הדרייברים ולהכניס אותם לפני ההתקנה עם דיסקט והמחשב לא מצליח להעביר אותם... אחרי שהוא לא מצליח להעביר את הדרייברים מהדיסקט הוא כותב משהו יכול לעזור לי? איך ממשיכים מה עושים? עריכה: פתרתי את הבעיה הזאת היא קרתה בגלל שעשיתי איתחול מהיר לדיסקט ולא איתחול מלא אבל עדיין יש מסכים כחולים באמצע ההתקנה... הורדתי את הדרייבר מפה: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=543 יכול להיות שצריך דרייבר אחר או מה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב נק P3 ישן פירמטתי ואני מכניס דיסק WIN הוא עושה לי דיסק דפוק ופותח תכונן DVD ככה לא משנה איזה דיסק אני שם,אפילו שרק מפעילים את המחשב,הוא ישר פולט תכונן ושאין דיסק אז הוא גם מוציא שהוא מגיע לבוט מה אני אעשה? ד.א עשיתי בביוס BOOT FROM CD
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקול לשמוע את ציפצוף ה-POST?למארז הזה אין רמקול.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב כאשר אני מדליק אותו המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שהמסך לא בסדר, אז בדקתי על מסך אחר וגם לא פעל... אח"כ חשבתי שז הכרטיס מסך, וגם אותו החלפתי לג'י פורס 2 64 מגה ולא פעל... המפרט הוא כזה- p4 2800 intel bonanza 1024 ddr400 120gb sata 9600xt 256 כרטיס קול של קריאייטיב 5.1. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה לעוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי במחשב כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 550ti. ומשום מה הלוח מסרב לזהות אותו וממשיך לזהות רק את הכרטיס מסך המובנה. הלוח הוא MSI H61M-P31. ספק כוח 500w. יכול להיות שצריך לשנות משו בביוס? או יש פתרון אחר? חשוב לציין **המחשב חדש וגם הכרטיס מסך חדש** תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחשב ישן (בן 6) בזמן הפעלה רגילה המחשב פתאום נכבה ורק לאחר כמה דקות אפשר להפעיל אותו שוב ורק על ידי ניתוק וחיבור מחדש לשקע. כפתורי הריסטארט וההפעלה לא מגיבים. לפעמים המחשב פשוט נתקע, שום דבר לא זז וצריך לעשות ריסט יש למישהו רעיון איפה הבעייה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב של אחי משמש לגרפיקה כבדה ועריכת וידאו. המפרט הוא Athlon MP 2000+ X2 לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את שם הדגם. מיועד לסרברים. 1 ג'יגה זיכרון ECC R9800P לא חושב שצריך יותר מזה. עכשיו בכמה ימים אחרונים קורה מצב שהמחשב עושה ריסטרט וכל פעם מעבד קבצי system וצריך להתקין מחדש את הווינדוס וזה חוזר על עצמו כל פעם ההתקנה עוברת חלק איך שמגיעים לווינדוס מנסים להתקין משו הוא מרסטרט ומאבד קבצי sys ואי אפשר להכנס יותר לוינדוס. בהתחלה חשבתי שזה זיכרון עד ששמעתי את ההארדיסק עושה רעש מוזר של אתחול. בכל מקרה אני מתקין עכשיו ויינדוס מחדש וינסה להריץ S&M וMEMTEST אם למישהו יש עוד רעיונות יתקבל בשמחה המחשב הזה הוא חשוב והוא חייב לחזור למצבו הקודם בדחיפות כדי לסיים פרוייקטים חשובים. תודה …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי גי פורס אפ איקס 5200 בהגדרות של הכרטיס לא מופיע לי ה agp 8x כתוב שמה במקום agp/pci ושבדקתי אצל חבר שלי שיש לנו אותו כרטיס זה רשם לו agp 8x ושבדקתי אצלי בתוכנה aida 32 היה כתוב לי שה agp disable והורדתי תדריבר הכי חדש וזה לא עזר מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אין לי מוסג איך זה קרה אבל יש לי מחשב amd חדש לאחר כול ההתקנות וינדוס אנטי וירוס והכול עבד טוב לאחר כמה ימים הדלקנו את המחשב ובעלית הxp הוא אומר press f10 enter to RAID setup utility אין לי מוסג מה זה אומר איפסנו את הביוס וזה לא עזר החלטנו לפרמט את המחשב אבל הוא מתחיל את הפרמוט גומר את ה100 אחוז בהעתקה ואז עושה ריסט בשביל להתחיל את ההתקנה עצמה ואז הוא לא ממשיך הוא חוזר שוב על הפעולה הקודמת שהיא העתקה אני מקווה שהסברתי נכון מחכה לתשובות מה אפשר לעשות בשביל לאפס הכול ולהתחיל מהתחלה דרך אגב המחשב ממש חדש בן שבוע ועוד לא התחבר אפילו לאנטרנט
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל זה התחיל ככה יום אחד הפעלתי את המחשב והכרטיס מסך פעללל פייי 5 פחות טוב ממה שהוא היה במקום 250 אפ פי אס במשחק היה לי ארבעים בלחץ אמרתי כנראה נישרף(המאורר לא פעל) אבל הכרטיס המשיך לפעול סבבה קניתי היום כרטיס חדש gigabyte 6600 gt agp 128mb זה הפעיל לי תכרטיס עם מהירות ליבה 100 mhz כן כן כמו ששמעתם לא אלף מאה ו600 מהירות זיכרון הוא כתב לי ב"איתור בעיות בהגדרות" Silent running:hw clock slowdown due to missing auxiliary power אם מיטשהו יוכל לעשות אז אני מבקש באמת זה חשוב לי הוצאתי אךף שקל על כרטיס חדש שבעצם הישן לא היה בו בכלל בעיה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-