עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bengo5,

הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by gryffin,

שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by BneXt,

שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by nvaknin,

שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by or.kashi,

ניסיתי להתקין את הדיסק שבא עם העכבר והוא לא מוצא לי את העכבר! כאילו הוא לא מחובר! איך אפשר לתקן זאת כי אני רוצה להשתמש בפרופילים שלו ואני לא יכול כרגע.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by tzahi16,

המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by shoval,

שלום. לאחר התקנה של חלונות 7 64 ביט, קבצי קול ווידאו מתנגנים לא בצורה חלקה, עם המון קפיצות ועיוותים בקול ובתמונה. התקנתי המון קבצי CODECS והבעיה נשארה. יש פיתרון??

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by ard,

שלום אני צריכה לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיות שיש לי, ניסיתי אבל לא הצלחתי להבין מהיכן להוריד עידכון אשמח לקבל לינק להורדה עבור עדכון לביוס וכן הסבר איך עושים את זה מצורף מפרט המחשב שלי תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. Started by ciauai,

אך אני משונה בביוס את הזיכרון ל667 נראה ליהזיכרונות עכשיו בביוס על 533 ואני רוצה לשנות אותם ל 667 אךאני משנה בביוס יש לי ביוס F4

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by scarymovie,

שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  12. מזוהה שיש הרד דיסק חדש אבל לא מופיע לי כונן נוסף.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. הרצתי בדיקת זיכרון המחשב התכבה לי ב101.משהו אחוז והופיעו לי 25 שגיאות ירור!! הינה תמונה אחת שהצלחתי לצלם למישהו יש מוזג מה זה אומר ואולי המחשב שלי מתכבה מזיכרון או משהו יכול להיות? עם התוכנה MEMTEST השתמשתי עכשיו אני עושה עוד בדיקת זיכרון לראות עם שוב הוא יתכבה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by mastercod,

יש לי לוח אם שעובד עם 2 סוגי זכרונות SDRAM DDRAM תמיד היה מחובר הזכרון של DDRAM 128 עכשיו אני בא לשים בסלוט השני של DDRAM כי יש סלוטים ופשוט זה לא עובד יש 3 ציפצופים ארוכים... הוצאתי את הזכרון החדש... והשארתי רק את הישן ויש ציפצפים!!! למה?? זה עבד כל הזמן !! העברתי לסלוט שני, החלפתי זכרון למשהו אחר לא אותו אחד מקודם וזה עושה צפצופים. אני שם זכרון SDRAM ומוצי את הזכרון מDDRAM ועובד!!! אבל למה זה עובד SDRAM מתי שתמיד זה עבד עם DDRAM ***אני עשיתי ריסטרט לביוס לא עזר מה נדפק הסלוטים|???

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  15. היום כשפתחתי את המחשב, הוא נתקע, ואחרי הריסטרט היה לי BSOD, שמודיעה על הבעייה של הדרייבר NDIS.SYS. אחרי עוד ריסטרט, זה הפסיק, אבל אין לי אינטרנט בכלל. בחיבורי רשת כתוב שזה מחובר והכל בסדר, אבל בדפדפן עצמו למשל אין כלום. (אני כותב ממחשב אחר כרגע). וכשמוציאים את הכבל של הרשת אז המחשב נתקע וה BSOD הזה חוזר. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. ה- JUMPLIST נעלם מהאיקון של האקספלורר. מערכת הפעלה היא ווינדוס 7 SP1 X64. רק מי שיש לו FIX ידוע לבעיה שיגיב. בתודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. שלום ! קיבלתי מאח שלי את הכרטיס טלוויזיה הקודם שלךו בגלל שהוא קנה חדש .. לכרטיס קוראים fly video 2000 עכשיו חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדריוורים שהיו איתו ונאז הלכתי לcontrol pannel ושם לחצתי על הוספת חומרה חדשה לאחר שניסיתי זה רשם שהוא לא מצא את הדריוורים או משהו כזה ושיכול להיות שיש בעייה עם הכרטיס אבל עד שלשום במחשב של אחי הוא עבד בסדר גמור .... אז מה לעשות איך להגדיר לעדכן מה ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by B-STyLeR,

שלום אנשים, לפני כשנה קניתי מחשב חדש עם שני כרטיסי זיכרון של Twinmos 256MB DDR400 PC3200 ממש היום קיבלתי עוד שני זכרונות של אותה חברה. Twinmos 512MB DDR400 PC3200 והוספתי אותם לשני הסלוטים הנותרים בלוח אם. אם זה יעזור הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 התומך ב DUAL.... עכשיו כאשר הפעלתי את המחשב הכל נראה כשורה אך כאשר בדקתי ב SYSTEM בכפתור ימני של "המחשב שלי" זה מראה לי "1.00GB של RAM" ולפי החישוב שלי היה צריך להיות לי 1.536GB של RAM .... מה הבעייה ? אשמח אם תעזרו לי להתקין את הזכרונות החדשים בנוסף לישנים... נראה לי שהוא קולט רק את החדשים משום מה כאשר כמובן לא הוצאתי את הקודמים אלא הוספתי את החדשים לצידם. בנסיון שני, ניסיתי לעשות שינוי…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by GONNY2,

מחשב נתקע בכניסה לאתרים מסוימים באנטרנט (לדוגמא גלובס) או בהקרנת סרטים המחשב פנטיום 4 (2.4GHZ) דיסק WDC של IDE. ניסיתי מספר דרכים כולל פרמוט והתקנה מחדש של חלונות ועדיין התופעה קיימת . מה עושים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by spider272,
    • 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN על המחשב החדש, באתי לחלק את הHDD לכמה מחיצות כהרגלי, אני יודע שתחת MY COMPEUTER > MANAGE, יש את ההאפשרות של ניהול הדיסקים משום מה לא משנה על איזה חלק בדיסק אני לוחץ, אני לא רואה כל אפשרות ליצירת מחיצות נוספות אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התקלה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by barca150,

יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום לכלום יש לי בעיה ואני צריך כאן את העזרה שלכם בבקשה: לא מזמן קניתי מחשב חדש מפרט: (הדברים הרלוונטים) AMD 4200 DUAL CORE TWINMOS DDR2 1 GB 667 X2 ABIT KN9 ULTRA - ביוס מעודכן.. ניסיתי כמעט הכל אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות ב DUAL על 667. משום מה שאני שם על AUTO בביוס הוא מראה לי אכן שזה DUAL על 667 אבל המחשב לא עולה בכלל .. (מערכת ההפעלה והמחשב עצמו עושה בעיות) כאשר אני מחבר את הזכרונות על SINGLE ומריץ אותם על AUTO הוא מריץ לי את המחשב חלק על 667... כשאני שם אותם ב DUAL CHANEL משום מה הוא לא עולה... חשבתי בהתחלה שזה בעיה באחד הזכרונות אבל למרבה הפלא שאני מחבר אותם בDUAL אבל מגדיר בביוס שהם ירוצו על 533 הם רצים חלק... מה שניסתי זה: לעדכן ביוס ללוח אם - לא עזר.. לשחק…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by crssa,

שלום רב. מאוורר המעבד שלי עובד לסירוגין ולצערי אין לי יכולת למדוד את טמפ' המעבד מפני שלוח האם שלי ישן קצת. בהגדרות הbios יש לי שתי אופציות normal ו-legacy אך גם בnormal הוא עובד לסרוגין . הייתי רוצה לבטל את "השליטה החכמה" ולגרום לו לעבוד תמיד. איך אני עושה זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים