תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד ישן פנטיום 1, 233, ויש לו כל מיני בעיות, ולי יש מלא שאלות שאשמח אם תעזרו לי בכמה.. קודם כל מדובר בנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי ווינדוס 2000 1. אני לא מצליח להפעיל את יציאת הוידאו לטלויזיה שלו. שמתי רזולוציה 640X480 כמו שנאמר בהוראות שמצאתי באיזשהו אתר, העברתי את הנייד למצב טלויזיה, ושמתי בביוס על מצב PAL, אבל הוא לא מראה לי כלום בטלויזיה..יש למישהו הצעות? ?(כמובן הכבל עובד מצויין וניסיתי על שתי טלויזיות..) 2. בעיה שיותר חשובה אם לא הכי חשובה, זה בעיית הUSB שלי..הוינדוס לא מזהה את הUSB, אין לו דרייבר מתאים בשבילו..חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי את הדרייבר הנחוץ, בקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בזמן האחרון בתופעה שהמחשב פשוט ניתקע ולא מגיב. כשאני ניכנס ל task manager אני רואה ש ה cpu usage מגיע ל 100 % איך זה מגיע למצב כזה? ברקע עובדים רק שני ישומים הדפדפן שלי וישום שניקרא win fax mod שאני לא בדיוק יודע למה הוא משמש אבל אני לא משתמש בו לשליחת פקסים. לאחר שאני סוגר את הדפדפן גם ה cpu יורד מישהו מכיר את התופעה? יש לי מערכת הפעלה של xp pro . :s05: מקווה שתוכלו לעזור . תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי צורב של Nec והוא מסרב לצרוב על המחשב שלי לקחתי אותו למחשב של חבר הוא עובד מעולה המחשב שלי לאחר פירמוט יש לי את הלוג של הERROR אני מצרף אותו לפה אם מישהו יכול לעזור לי ומבין בזה תודה מראש מתן, [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w Gpu - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG דגם GWA-4161B הוא לא מזהה לי דיסק DVD+R DL בדקתי והכל הוא תומך ב DL וגם רשום עליו DVD+R DL והוא לא מזהה תדיסק שאני מכניס ... יכול להיות שהעינית נידפקה ?!?! הוא יחסית ישן נירא לי מ 2003 רק לידע כללי קניתי אותו מחבר שלי ואף פעם לא צרבתי בו דיסק DVD רק דיסקים רגילים .. חבר שלי צרב בו DVD אבל לא DL ...
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מארז - GIGABYTE 3D AURORA וזה פעם ראשונה שלי שאני מנסה לחבר מארז ללוח אם, אז אני צריך קצת עזרה.. הלוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI סה"כ מדובר ב 6 כבלים.. 1. usb 2.0 2. audio 3. ieee 1394 4. front fan power supply 5. rear fan power suply 6. basic casing power switch control cable kit אני מנסה להרכיב ממש ברגעים אלה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי היה מחשב ישן פנטיום 1 סלרון ומאחר ואני שדרגתי את המחשב שלי העברנו למחשב שלו את המעבד פנטיום 3 1000MHZ שהיה שלי + 512 MB זיכרון אבל מאחר ולצורך עסקיו הוא מתשמש בתוכניות שדורשות מערכת עבודה של DOS השארנו לו את ה- WIN98 אך משום מה , כאשר אני בודק את המעבד ב"מערכת" שבלוח בקרה הוא מציג פנטיום 2 למישהוא יש רעיון מדוע זה כך ? ומה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מחשב ישן (בן 6) בזמן הפעלה רגילה המחשב פתאום נכבה ורק לאחר כמה דקות אפשר להפעיל אותו שוב ורק על ידי ניתוק וחיבור מחדש לשקע. כפתורי הריסטארט וההפעלה לא מגיבים. לפעמים המחשב פשוט נתקע, שום דבר לא זז וצריך לעשות ריסט יש למישהו רעיון איפה הבעייה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי היום HD 320GB SATAII ובאתי להרכיב אותו ו... אין לו את ה"שקע" הרגיל של 4 פינים (הלבן) . ראיתי שיש לו מחבר כמו חיבור הSATA אבל רחב יותר, לא מצאתי חיבור שיכול להתאים לו ואני מניח שצריך לקנות מתאם שכזה. איך קוראים למחבר הזה? וכמה הוא אמור לעלות? תודה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כשאני מחבר מתאם לכונן SATA2 נניח,אני מקבל מהירות של SATA או של IDE? כלומר המתאם הוא מתאם רק לצורך החיבור?או שבקר הSATA על הכרטיס מאפשר לי מהירות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הקאספלורר כותב לי הרבה שגיאות ואני לא יודע מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי גי פורס אפ איקס 5200 בהגדרות של הכרטיס לא מופיע לי ה agp 8x כתוב שמה במקום agp/pci ושבדקתי אצל חבר שלי שיש לנו אותו כרטיס זה רשם לו agp 8x ושבדקתי אצלי בתוכנה aida 32 היה כתוב לי שה agp disable והורדתי תדריבר הכי חדש וזה לא עזר מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס תקין! ממחשב ישן, אני מנסה להתקין במחשב אחר הוא מפעיל את עצמו עם הכנסת הכרטיס לחריץ המתאיםוכמובן לא מזוהה. ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי קראו מספר דברים: השקיפות של וינדוס 7 נעלמה, ה GRID של האייקונים זהה בצורה מוזרה ונוצר מרחב מחוץ לדסקטופ, כאילו מחובר מסך נוסף. בנוסף objectdock כאילו עובד אבל לא נראה.. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אבל הוא לא נותן לי בתוענה שיכול להיות שהאנטיוירוס מונע את זה למרות שהוא סגור. (ניסיתי גם לשחק עם הרזולוציה ולשים רזולוציה לא native, והעיוותים המוזרים נשארו בדיוק אותו דבר) אני מנסה להימנע מפירמוט אז כל רעיון יעזור.. : )
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אתם מכירים את השגיאה הזאת בNFS NFSC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה קורה שאני רוצה להכנס למשחק
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי בעיה ואני צריך כאן את העזרה שלכם בבקשה: לא מזמן קניתי מחשב חדש מפרט: (הדברים הרלוונטים) AMD 4200 DUAL CORE TWINMOS DDR2 1 GB 667 X2 ABIT KN9 ULTRA - ביוס מעודכן.. ניסיתי כמעט הכל אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות ב DUAL על 667. משום מה שאני שם על AUTO בביוס הוא מראה לי אכן שזה DUAL על 667 אבל המחשב לא עולה בכלל .. (מערכת ההפעלה והמחשב עצמו עושה בעיות) כאשר אני מחבר את הזכרונות על SINGLE ומריץ אותם על AUTO הוא מריץ לי את המחשב חלק על 667... כשאני שם אותם ב DUAL CHANEL משום מה הוא לא עולה... חשבתי בהתחלה שזה בעיה באחד הזכרונות אבל למרבה הפלא שאני מחבר אותם בDUAL אבל מגדיר בביוס שהם ירוצו על 533 הם רצים חלק... מה שניסתי זה: לעדכן ביוס ללוח אם - לא עזר.. לשחק…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-