עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Scarface,

אחרי מס' שניות נותן שגיאה האם מישהו יוכל להבין או להסביר מה הבעיה בבקשה ? חלונות XP צורב Nec Optiarc dvd rw AD-5170A Nero 6

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by alia,

פתחתי קובץ minidump והשתמשתי באופציה analyze-v איך משתמשים\קוראים\מנתחים את המידע מאופציה זו? תודה!! אם אפשר בבקשה דוגמא פרקטית

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by MrT,

ערב טוב חבר'ה, הבעיה היא כזאת, מעולם לא הייתה לי בעיה עם הסאונד. אתמול גיליתי שאני לא יכל לשמוע סאונד על המחשב, בדקתי את החיבורים- הכל מחובר למקומו. אבל כשבדקתי את מנהל החומרה- זאת התוצאה. כשאני מנסה להתקינו מחדש, הוא לא מוצא את התקן החומרה של וינדוס, ולא את החומרה ש על דיסק ההתקנה של הכרטיס סאונד. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by kopler,

יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by Raz20,

היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by kola,

הרשת נפגמה... מסיבה טכנית זאת ההודעה שהוויינדוס מראה לי ביצעתיתיקון אך ללא הצלחה... אשמח לפתרונות המהירות של האינטרנט הורגת...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  8. שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. .... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  10. המחובר אליו עם USB . דגם הסלולרי שלי הינו: Nokia 5200 ניסיתי להתקין את התוכנה PC suite , ושוב ללא הצלחה. החומרה מזוהת אך במנהל ההתקנים תחת התקני USB מופיעה ההודעה,' Unknown Device '. תודה לעוזרים

11. שלום לכולם לאחרונה עשיתי פורמט והתקנתי הכול מחדש משום מה שאני בא לחבר את התקנים בחלק האחרוי של המארז שיש שם 4 התקני USB לא עובד משם שום דבר רק שאני מחבר את החלקים לUSB שמקדימה הם עובדים אבל שם יש לי רק שניים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. Started by tulip42,

היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. קשה לי מאוד להגדיר את הבעיה, במיוחד שאני רושם ממכשיר פלאפון, צילמתי תמונות איך שזה נראה, אני מניח שזאת בעיה או בכרטיס מסך או במסך עצמו, המפרט שלי בצד. כמו כן ברגע שעולה הוינדוס עצמו, המסך נהיה שחור או כל מיני צבעים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 18 מאי 2008, 17:29:40 הנה התמונות[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  14. היי חבריה, מחשב gigabyte כרטיס קול מובנה, הבעיה: רמקולי המחשב פועלים שניהם רק בחיבור השקע הקדמי ואילו בחיבור לשקע האחורי רק רמקול אחד פועל מה הפתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. יש לי ראוטר של LevelOne מדגם WBR-3400TX. כל המחשבים מחוברים ישירות לראוטר (ולא אלחוטית). במחשבים שיש לי בהם XP אני צריך להתקין NetBios כי אם לא אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. במחשב החדש שלי עם ויסטה, לגלוש באינטרנט אני יכול, ואפילו לראות מחשבים אחרים ברשת לפעמים, אבל כשאני מנסה להכנס לתקיה המשותפת שלהם אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר אליהם. התקנתי NetBios גם בויסטה אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by Shoko,

שלום קוראים לי לידור היום בצהריים המחשב התכבה פתאוםםם ולאחר מכן לא נדלקק חצי שעהה ואחרי שפתחתי את המארז לא היה שום דבר שרוףף חיברתי את המחשב שוב לחשמל והמחשב התחילל לעלות והגיעעע לפרטים של הלוח אם במסך ולפעמים לטעינה של windows וכל פעם כיבה את עצמו לאחר מכןן יש לציין שאחרי המסך של הטעינה המאוורר של המעבד עדיין פעל ולא התכבה לגמריי אשמח לעזרה בהקדם תודההה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by okarmi,

שלום לכולם, נתחיל מלעבור את ההלם הראשוני. כן, יש לי כונן פלופי. לא, אני לא ממש משתמש בו אבל כן אני רוצה שהוא יעבוד. נעבור לתיאור הבעיה. הכונן לא עובד, לא מזהה דיסקטים. משום מה, נורית החיווי של הכונן דולקת כל הזמן. אין לי מושג איזה עוד פרטים צריך לתיאור. יכול להיות שכבל המידע מחובר הפוך או משהו כזה? (הרי יש שם את הקטע של הפין החסר). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte 8IGX שנשרף השבוע. כשהלכתי לחנות מצאו קבל שגלש, וטענו שלא ניתן לתקן אותו או להחליף את הקבל. הם אמרו שינסו לברר אם אפשר להשיג לוח תואם Socket 478 אבל ללא הצלחה. כל שמצאו זה לוח תואם אבל ללא חיבור AGP (אלא רק PCIE). רציתי לשאול אם משהו יודע מה ניתן לעשות, או אולי מכיר מקום שאפשר לחפש בו לוח ישן כזה, כי שאר הרכיבים במחשב עובדים ולא הייתי רוצה להחליף אותם סתם.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by adirnasri,

אתמול לא היתי כל היום על המחשב ואחי הקטן ישב לי על המחשב תקע את המחשב והפעיל את המחשב אתמול השפה היתה עברית היום היא אנגלית כל השפה השתנתה מה אני יכול לעשות? עזרה דחופה בבקשה? נועל את המחשב מהיוםםםםם!

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  21. שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן

23. Started by termal,

אני מחפש מחשב MEDIA CENTER בתקציב שאתם תחליטו מה מתאים כי אני ממש לא יודע עם כל הדברים הנחוצים...

24. Started by eliran86,

קניתי השבוע הרד דיסק חדש500G SATAII WD בשל בעיית מקום חמורה וברשותי הרד דיסק 160G גם של WD לא יודע איזה SATA 1 או 2 וברשותי לוח אם תומך SATAI 1.5GB/S דגם ASROCK 775DUAL-880PRO וההרד דיסק דגם WD5000AAKS בדקתי באתר היצרן ורשום שם שהוא תומך עד 3GB/S אבל לצערי הוא לא מזוהה לי בביוס והוא גם מאט לי את ההפעלה של המחשב בשלבים הראשונים של הביוס ברגע שהוא מחובר . מה אני אמור לעשות ??? (ההרד דיסק תקין ונבדק בחנות)

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  25. מתנצל מראש אם זה לא המקום.ראיתי את המאמר ב"דביק" פה והוא לא ממש עזר לי אני מנסה להגדיר את הדיסק קשיח שלי שיפעל כSATA על המחשב שלי. משום מה בביוס הוא מוגדר כIDE (למרות שהוא SATA 2 ). הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים האחרונים מאתר החברה של הלוח אם,כולל הצ'יפסט (שאני לא חושב שזה קשור) התקנתי הכל ולפי מנהל ההתקנים הווינדוס מזהה את התקו הRAID ןהSCASI. שאני נכנס לביוס ומשנה את ההגדרה לRAID אן לSCASI המחשב מאתחל את עצמו ולא נכנס לווינדוס (אין מסך כחול,הוא פשוט עושה ריסט). שוב,הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים של כל החומרה ששייכת ללוח אם שלי. שכחתי לציין משהו חשוב שאני מניח שקשור אכשהו. אני לא מצליח להקין את הIntel® Matrix Storage Manager ,ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה אך אני מקבל הוד…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים