תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכבל הנ"ל ורציתי לשאול איזה מהם זה מהחוטים (Red Blue Green) הוא וידאו ואיזה הם אודיו. או שזה לא הולך ככה, הייתי שמח לדעת. וגם, חיבור component הוא כולל אודיו אם אני מחבר אותו דרך VGA? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אין לי מוסג איך זה קרה אבל יש לי מחשב amd חדש לאחר כול ההתקנות וינדוס אנטי וירוס והכול עבד טוב לאחר כמה ימים הדלקנו את המחשב ובעלית הxp הוא אומר press f10 enter to RAID setup utility אין לי מוסג מה זה אומר איפסנו את הביוס וזה לא עזר החלטנו לפרמט את המחשב אבל הוא מתחיל את הפרמוט גומר את ה100 אחוז בהעתקה ואז עושה ריסט בשביל להתחיל את ההתקנה עצמה ואז הוא לא ממשיך הוא חוזר שוב על הפעולה הקודמת שהיא העתקה אני מקווה שהסברתי נכון מחכה לתשובות מה אפשר לעשות בשביל לאפס הכול ולהתחיל מהתחלה דרך אגב המחשב ממש חדש בן שבוע ועוד לא התחבר אפילו לאנטרנט
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מריץ משחק ו לאחר 5 דקות המחשב נכנס למסך שחור הוא אומר שהכבל של המסך טוב אבל אין סינגל אני לוחץ ריסט וגם אז המחשב לא עולה רק לאחר שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב -> המחשב פועל מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תראו אני מנסה להתקין אקס פי א אבל לפי מה שראיתי כאן כתוב שצריך צריך ללחוץ על f6 הקיצר לחצתי והכנסתי לו תדיסק של sata שאני יצרתי הקיצר יש שם שתי אפשרויות 1)nvidia raid class driver 2)nvidia nforce storage controller אחד מהם הוא הנכון? (אני לא צריך ראיד) ותראו אם לא לחצתי f6 אז מה אמור לקראת? אני לא לחצתי והגעתי לשלב שבו יוצרים תמחיצות זה די דחוף ומי שרוצה לדעת הלוח הוא gigabyte k8ns ultra (סוקט 939)
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם איזה סרט כאשר אני מפעיל אותו אני רואה אותו חשוך מדיי .. (מכל תוכנה) אין לי מושג למה זה ככה, יש לציין שהפכתי אותו מ-WMV ל-AVI וכעיקרון זה היה קובץ VOB .. מ-DVD מקורי. מישהו יכול לעזור לי עם זה ? למה האיכות ככה ירדה וזה חשוך רואים והאם ניתן לסדר את זה? תודה מראש ואגב לא מצאתי פורום אחר לפתוח את הנושא הזה !
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי את הdevice manager לאחרונה ושמתי לב להתקן שלא היה שם ולא מובן לי איך ומה הוא עושה שם כי אין לי לפטופ אם יש למישהו מושג מה זה \ ולמה הוא שם אני אשמח לשמוע תשובות התמונה של ההתקן: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתחיל מלעבור את ההלם הראשוני. כן, יש לי כונן פלופי. לא, אני לא ממש משתמש בו אבל כן אני רוצה שהוא יעבוד. נעבור לתיאור הבעיה. הכונן לא עובד, לא מזהה דיסקטים. משום מה, נורית החיווי של הכונן דולקת כל הזמן. אין לי מושג איזה עוד פרטים צריך לתיאור. יכול להיות שכבל המידע מחובר הפוך או משהו כזה? (הרי יש שם את הקטע של הפין החסר). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
סליחה נלחץ לי פעמיים למחוק!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב. מאוורר המעבד שלי עובד לסירוגין ולצערי אין לי יכולת למדוד את טמפ' המעבד מפני שלוח האם שלי ישן קצת. בהגדרות הbios יש לי שתי אופציות normal ו-legacy אך גם בnormal הוא עובד לסרוגין . הייתי רוצה לבטל את "השליטה החכמה" ולגרום לו לעבוד תמיד. איך אני עושה זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
קודם כל אחלה אתר צוות מיקצועי הבעייה במחשב נייד . ליפני הפירמוט היה לו קול 100% פירמטתי אותו התקנתי וינדוס XP+SP2 ואין קול הלכתי למנהל התקנים הכל בסדר אין שום סימן צהוב או אדום מראה לי שמותקן דרייוור והכל "תקין" מחקתי תדריוור ממנהל התקנים שעשיתי הסר .הפעלתי תמחשב מחדש זיהה חומרה מתקין לבד. יענו אוטומאטי הוא זיהה והתקין הוינדוס תדרייור . עשיתי בידיקות : היסתכלתי על הסימונים הוי בהשתק בהגדרות קול ועוד ..וגם DXDIAG ולא מצאתי בעיות אבל אין סאונד מורה למחשבים פעם אמר שהסרווס פק 2 מתקין ליפעמים דרייוורים אוטומאטי והם לא מתאימים וכתוב במנהל התקנים הכל בסדר. אני חושב בגלל שזה מחשב נייד אז הוינדוס חושב שזה מחשב שולחן שמתאים לו דרייבר של מחשב שולחן ולא נייד .. איך אפשר לדעת שהדר…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ויסטה מסך כחול פעם ביום זה קורה לרוב כשטורנט ואמיול עובדים . בבקשה עזרה בdmp http://www.file2host.com/220954
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בפיפא בהתחלה שאני מפעיל תמשחק זה עושה קולות ואור מהכונן תקליטונים מה זה קשור למשחק הכונן התקליטונים??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של חבר שלי. אני מניח שמדובר בתקלה בחומרה. לפי התיאור שלו, הוא מדליק את המחשב ועל המסך כתובים כל מיני דברים באפור על רקע שחור ולמטה יש ספירה לאחור של חצי דקה. לאחר מכן המחשב מגיע לשלב הטעינה של Windows XP ולאחריה מתבצע אתחול. למישהו יש מושג מה הבעיה? האם זו בעיה בחומרה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בשעה טובה את הווינדס 7. קודם לכן היה לי XP, כאשר אני מדליק הוא שואל אותי בהתחלה אם להכנס לווינדוס 7 או לגרסה הקודמת. עכשיו הגרסה הקומדת בכלל לא קיימת, עשיתי פרמוט מלא להרד דיסק לפני שהתקנתי את הווינדוס 7. בנוסף משום מה אני לא רואה את הרד דיסק השני שלי, ושם יש לי רק דבר אחד, התקנה של הכרטיס מסך שלי. יתכן בגלל ששם מותקן הכרטיס מסך שלי מהוינדוס הקודם אז המחשב מזהה כאילו יש לי עוד מערכת, למורות שזה מוזר. אז בנתיים אני שואל איך אני עושה שאני יוכל לראות ההרד דיסק השני ב"מחשב שלי" כך שאני יוכל למחוק את כל מה שיש שם, ואם זה לא יעזור אז מה בעצם אני צריך לעשות שזה אוטומטי יכנס ל ווינדוס 7? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אמרו לי שצריך להוריד JAVA ואז זה היכנס .. מאיפה אני מוריד JAVA קישור ישיר..
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה בכרטיס מסך מדגם nvidia geforce fx5700LE הכרטיס משום מה לא מוציא לי תמונה בחיבור לטלוויזיה ובעבר כן הצלחתי להוציא תמונה לטלוויזיה השאלות שלי 1. האם זה בגלל שאולי לפני הרבה זמן שיחקתי בהגדרות ומאז זה לא עובד? 2. האם הלכה לי היציאה למרות שלא נראה לי שהיא נשרפה או משו? אני התקנתי מחדש את הכרטיס הוצאתי אותו מהמחשב וחיברתי מחדש כלום לא עזר מחכה לתשובה ותודה רבה מראש כפיר
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תופעה שפעם לא היתה. אבל אני לא חושב שזו בעית תוכנה. אני עם מערכת ויסטה. והמעבד q6600 עם 2 גיגה זכרון, אבל בקושי זז. הדיסק גדול וחדש SATA. מחכה לפתיחת קבצים לפעמים 5 - 10 שניות. וורד למשל או אאוטלוק.. המעבד לא מתאמץ והזכרון פנוי. מה יכול להיות לא בסדר? משהו מכיר בעיה כזו בקשר ללוח עצמו?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה עשיתי פורמט והתקנתי הכול מחדש משום מה שאני בא לחבר את התקנים בחלק האחרוי של המארז שיש שם 4 התקני USB לא עובד משם שום דבר רק שאני מחבר את החלקים לUSB שמקדימה הם עובדים אבל שם יש לי רק שניים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע שאני משאיר אותו לעבוד לבד להרבה זמן זה מחשב חדש ואני לא יודע אולי הבעיה קיימת בגלל האמיול שעובד ברצף
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול On-Board של C-Media, ומקירופון פשוט וזול שעבד ובעיקרון הוא עדיין עובד. הבעיה היא כזאת - אני יכול לשמוע את מה שאני אומר במיקרופון במחשב בתנאי שהמיקרופון לא נמצא על Mute, אבל ברגע שאני רוצה להקליט את מה שאני אומר או מנסה לדבר בקאונטר סטרייק אף אחד לא שומע את מה שאני אומר וגם ברשמקול של Windows אין שום קלט, אבל אני שומע את עצמי שאני מדבר. איך אני מתקן את זה? (הכל עבד עד לפני כמה שבועות)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני חבר ידש כאן מקוה שנצליח לפתור את הבעיה שיש לי , בקיצור שדרגתי אתמול את המעבד שלי ואת הזיכרונות למעבד - Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray ולזכרונות- 4GB Kingston Value ddr 800 מכון שיש לי רקע מסוים במחשבים בצעתי את ההרכבה לבד והכל נעשה כמו שצריך והכל עובד לי יפה עד ש... נכנסתי למחשב שלי קליק ימיני מאפיינים בדקתי תאימות מאבד וראיתי שרשום אינטל פנטיום 3 קסיאון משהו הזוי ! ובהפעלת המחשב המחשב מבקש מימני ללחוץ על אף 1 בשביל להמשיך טמפרטורה ארור ! מובן שמיד התקשרתי לחנות והסבירו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס והכל יהיה בסדר ,גם שמו של המעבד יוחלף וגם השגיאה של הטמפרטורה לא תופיע יותר ! עכשיו הבעיה היא כזאת .. הם לא מוכנים לעשות לי את זה …
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-