תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה BIOS הבא,והטפ לדעתי מזייפת כבר הרבה זמן ומתחיל להימאס לי מזה.. SiSoftware Sandra General Information Manufacturer : Award Software International, Inc. Version : F5 Date of Manufacture : Friday, October 01, 2004 Plug & Play Version : 1.00 SMBIOS/DMI Version : 2.30 (EE)PROM Size : 256kB General Capabilities Can be Updated/Flashed : Yes Can be Shadowed : Yes Is Socketed : Yes Supports Plug & Play : Yes Supports ESCD : No Supports Enhanced Disk Drive : Yes NEC PC-98 Spec Compatible : No Power Management Features Supports APM : Yes Supports ACPI : Yes Supports Smart Battery : No Boot Features Supports Selective Booting : Yes Supports CD/DVD Boot : Yes Suppor…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש כי מה שיש לי לא עומד ברישת המחשב שלי רציתי לדעת כמה וואט אני צריך למחשב כזה: שני ארד דיסקים כרטיס מסך שדורש שני חיבורי חשמל צורב דיוידי צורב רגיל מאוור
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד כדי שאני אוכל לראות את כל הסרטונים האלה שיש להם בוואן ובספורט5 כי זה לא עובד לי =/ וגם אתרים אחרים לא עובדים לי סירוטנים רגילים בבקשה זה דחוף לי!!! מי שלא הבין מזה וואן וספורט5 זה אתרי ספורט שיש שם עידוכנים וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אין לי כח לרשום הכל באנגלית אז בקיצור: זוהתה בעיה במערכת ווינדוס כובה כדי למנוע פגיעה במערכת.. הבעיה נוצרה בכלל הקובץ: atidvag הבעיה עלולה להתעורר כאשר מנהל ההתקן של התצוגה נלכד בלולאה אינסופית בעת שהוא ממתין שחומרת הוידאו תעבור למצב לא פעיל. נושא זה מציין בדרך כלל בעיה בחומרת הוידאו או אי-יכולת של מנהל התקן התצוגה לתכנת כיאות את החומרה please check whith your hardware device vendor for any drivers update 0X000000EA מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי הקטנה מחשב די ישן אבל פועל מצויין יש לה לוח אם : Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model GA-8S661FXMP-RZ Version x.x BIOS Vendor Award Software International, Inc. BIOS Version F2 BIOS Release Date 02/25/2005 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 3.5 Rate 4x, 8x (8x enabled) Available Rate 0x0000000c Selected Rate 0x00000008 Aperture Size 0 B Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Not Supported וזיכרון ראם 256 מגה בלי חברה פועל מצויין אציתי להגדיל את הראם שלה ל512 כי יש לי 4 מיותרים של 256 (2 של קינגסטון ו2 ב…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמאוורר בכרטיס מסך לא פועל... אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך כי ניסיתי 2 כרטיסי מסך ובשניהם המאוורר לא פועל... ורק לפעמים כשאני נותן "דחיפה" קטנה למאוורר הוא מתחיל להסתובב קצת... יכול להיות שהבעיה בלוח אם? אולי זה משהו בביוס? אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה להגיב. תודה מראש ד"א ניסיתי את הבעיה עם הכרטיסים GeForce 4 Ti 4800SE GeForce 4 mx440
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי לוח ms-6779 ועכשיו חיברתי הארד דיסק חדש 1TB אני מנסה להתקין אבל הוא לא מזהה את ההארד דיסק!.. חיברתי תהארד דיסק במחשב אחר עובד מעולה! אני הכנתי לדיסק התקנה את אקספי את הדרייברים של הsata ואני די בטוח שמצאתי את הנכונים.. הכנסתי את הדרייברים דרך התוכנה nlite אני אמור ללחוץ על משהו כדי שזה יעבוד? למרות שאני די בטוח שלא.. יש דרך נוספת להפעיל את הדרייברים האלה?? אין לי פלופי.. זה יכול להיות משהו אחר?!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
פתחתי קובץ minidump והשתמשתי באופציה analyze-v איך משתמשים\קוראים\מנתחים את המידע מאופציה זו? תודה!! אם אפשר בבקשה דוגמא פרקטית
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תוכנת הפעלה WIN2000 שהתקנתי אותה כבר עשרות פעמיים - לא עולה על המחשב לאחר פירמוט ההרד דיסק, היא תמיד נתקעת באותו מקום - כאשר ההתקנה עושה את המקלדת והעכבר...ניסיתי לאפס את הגדרות הבאיוס...לא עזר, אנא עזרתכם,תודה. נ.ב ניסית להתקין גם XP והיא גם נתקעת באותו המקום...
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מתאם USB 802.11B/G של 3COM מסוג 3CRUSB10075 וכשראיתי שהוא מסוגל לעבוד ב54MBPS רק על USB 2.0 (ובמחשב הפנטיום 3 הישן שלי יש רק USB 1.1), החלטתי לקנות כרטיס PCI USB 2.0 כדי להוציא את המיטב מהכרטיס ולא לעבוד רק ב 11MBPS... הבעיה היא שעכשיו התקנתי את מתאם ה WiFi מחדש על כרטיס ה USB 2.0, אבל התוכנה של 3COM שנקראת WLAN (כמה מקורי) לא מסכימה להעלות את המהירות ל54MBPS. השאלה היא כזו - האם ייתכן שכרטיס ה USB שקניתי בעצמו לא עובד על USB 2.0 כי לוח האם לא תומך או משהו כזה? לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית מ Everest או שפשוט לא חיפשתי נכון, אז אם למישהו יש רעיון כלשהו אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי משחקים לPS1וPS2 אבל משום מה הוא לא קורא אותם לאחר הצריבה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SpeedFan כדי לראות קצת את מצב הטמפ' בכללי ... עכשיו רשום לי איפשהו 71C לא ממש הבנתי מזה ? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/3563f52a98.JPG יש איזו בעיה או משהו?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, חיברתי ספק כח חדש למחשב. בספק הכח החדש אין סוג של חיבור שהיה מחובר ללוח האם ממש ליד הגוש הגדול של ה20 חוטים. בתמונה יש את החיבור שלא קיים בחדש ולמרות זאת המחשב פועל. מה החיבור הזה? האם המחשב שלי בסכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תראו קניתי מעבד חדש AMD 2800+ המחשב עובד פצצה... חבל על הזמן... מהיר והכל, השאלה היא: לפעמים אני עובד עם המחשב פתאום אני פותח חלון חדש או סתם מעלה תוכנה והוא פשוט "משתגע" הוא נתקע כזה ועובד ב"דייליט" הזיכרונות שיש לי על המחשב... 2 X 256 KINGSTON 400 DDR ועוד אחד 256 שהוא 333 DDR יכול להיות שזה בעיה של מעבד? או זכרונות? תודה. אלעד
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
משחק מסרב לעלות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בזמן שאני עובד על תוכנת 3DSMAX יש פעולות מסוימות שגורמות למחשב לקפוא. שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה. היו לי מספר חשדות: 1) חום של ה CPU בסדר גמור 2) זכרונות - אני עוד מעט אריץ את ממסט 3) directX הבעיה עם ממסט שזו בדיקה שלוקחת הרבה זמן, אז אני מחכה איתה לאחרי זה, אבל איך אני יכול לבדוק את החשדות שלי לגבי ה directX ואולי יש לכם תאוריה אחרת. אשמח לשמוע תגובות בהקדם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לוח האם: GA-H61M-S2-B3 4GB ראם מעבד I3-2100 סוקט 1155 1.האם כל כרטיס מסך 1GB או 2GB יתאים או יש מגבלה 2.האם יש חשיבות לסוג משחה טרמית לשים למעבד ? 3.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב, היה לי במחשב גם ווינדוס וגם לינוקס, יש כזה מסך בפתיחה, שמאפדר בחירה של מה בא לי עכשיו (ווינידוס או לינוקס), רציתי למחוק את הלינוקס לזמן מה, אז עשיתי לו פירמווט דרך הווינדוס (למחיצה שעלייה הלינוקס), ועכשיו כיביתי את המחשב, ושאני פותח הוא מגיע למסך בחירה בין הווינדוס ללינוקס ובמקום זה עושה ארור ולא נותן לי לעשות שום דבר, מה אני עושה??? איך אני עושה שייעשה פירמוט מ-CD דרך הביוס או משהו?? בטוח יש פתרון!!! איתי
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אין לי מושג מה לעשות עם קבצי הDUMP ואיך לעבוד איתם אני אשמח מאוד לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די nec nd3550a והוא עבד לי טוב ויפה אבל אחרי כמה זמן אולי שנה אולי יותר אני יכול לצרוב תקליטורי די וי די אבל לא לראות מה צרוב עליהם כל תקליטור די וי די שאני מכניס הכונן לא קורא (הכונן מזהה דיסק אבל לא מראה לי את המידע) דיסקים רגילים של 700 מגה אין בעיה לקרוא לפתוח לעשות מה שבא אבל הבעיה היא עם תקליטורי די וי די למישהו יש פתרון בשבילי? עזרה משהו?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום. זו הפעם הראשונה שלי באתר הזה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. קניתי לפטופ של HP מודל 6186re וכשאני נכנס לביוס הוא לא מזהה את ה-HD. אני רוצה לפרמט אותו אבל הביוס טוען שהוא לא מזהה את ה-HD מישהו כבר נתקל בבעיה הזו פעם? שמעתי שיכול להיות שאני צריך איזה שהוא דרייבר של חברת צד שלישי אבל אני לא בטוח לגבי זה וגם לא לגבי צורת ההתקנה. אחרי שישבתי במסנג'ר ובסקייפי עם חברים מומחים שגרים בחו"ל, הגענו למסקנה שהכי טוב שאגש מחר בבוקר לחברה שמספקת את האחריות למוצר ואבקש מהם לתקן את המצב. ראוי לציין שהלפטופ חדש, בן שבועיים בלבד ולא נעשו בו שום שינויים מרגע הרכישה. אןדה לכם על עזרתכם. יגאל.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-