עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by deking,

כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by yossi541,

אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by pain_killer12,

חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. Started by arkadur,

טוב אז ככה הלוח שלי נדפק לפני כמה זמן (לא מזהה התקני IDE - חוץ מאחד(HDD), לא USB, לא LPT כו'..) לפני יומיים הלוח שבק חיים אני מפעיל את המחשב - עושה פוסט - מגיע למעבד ומציג רק אחד (יש לי HT) הוא מציג אותו כ1.3 GHZ - שיש לי 2.6 ונתקע - רק הנורית של הHDD דולקת שוב - עשיתי איפוסים וכו' לביוס הלוח גמור? יש מצב שעוד משהו הלך? אני כבר התייאשתי - נסו אתם לחיות חודשיים בלי CD..

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by kopler,

יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. שלום לכם לפני יומיים חיברתי מחשב אחר למסך שלי לצורך פירמוט (מסך Dell u2711) מאותו רגע יש לי רק בעיות עם המסך כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, נכנס למצב "שינה" (הוא מזהה אות חיבור אך מיד נכנס למצב שינה) הוא נדלק רק אם בזמן שהמחשב מתחיל לעלות אני עושה לו איתחול (דרך הכפתור איתחול) אז המסך כן נדלק, אבל כשהמחשב נכנס למצב שינה המסך כבה ושוב לא נדלק יותר עד שאני עושה איתחול שוב. ניתקתי את המסך לגמרי, כולל מהחשמל וחיברתי שוב הכל מחדש כמה וכמה פעמים והבעיה לא נפתרת, אודה למי שיכול לעזור. המסך מחובר בכבל DVI, אם זה משנה משהו (גם עם כבל DVI אחר הבעיה לא נפתרה)

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by s_b54,

אני חייב עזרה קראתי את הנושאים שכבר פורסמו כאן על כך שהמחשב קופא ולא מגיב כמו המקרה שלי אבל כל מה שהצאתם שם ניסיתי וזה לא עזר מחקתי את כל הרוגלות וירוסים שום דבר לא עזר עשיתי גם memtest והוא פשוט נתקע יכול להיות שזה בעיה בזיכרון כי כשאני מריץ את הבדיקה הוא פשוט נשאר יומים על 0.0 ובדקתי כבר פעמים האם הבעיה היא בזיכרון או במשהו אחר ואם אני אפרמט אז יכול להיות זה יפתור את הבעיה אם היא לא בזיכרון? חייב עזרה דחוףףף בתודה: s_b54

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Internal,

היי. קניתי את המתאם למחשב לא מצאתי על הקופסה איזה חברה זה חח פשוט בצבא כחול ,חיברתי אותו למחשב הוינדוס מתקין את הדרייבר ואומר שהכל בסדר ואז לא עובד ורשום בהגדרות שיש בעיה קוד 43 דרך אגב זה ויסטה . דרייבר שהוא מתקין זה dafron מישו יודע מה לעשות?? אפשר לנעול.

10. Started by IDAN AMRAM,

אני משתמש באימיול החדש של ליונטוורק גירסא 5 ..... הכל פועל כמו שצריך חוץ מזה שאני מקבל הודעה על הקובץ קרדיט כל פעם שאני מפעיל את אי מיול אני לוחץ אישור ואז ההודעה שוב מופיע שוב אישור ושוב מופיע ככה 6-7 פעמים.... זה מעצבן..... מישהו יודע איך לטפל בזה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by VEREDM12,

המחשב שלי הפסיק לזהות את התקני ה- USB הקבועים ( מדפסת, דיסק נייד...) וכותב unknown device וכן one of your USB is mulfanction הוא לא מזהה אף התקן אך מזהה את ה- USB . נא עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by yonib5,

זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. Started by daveos,

שלום לכולם, שידרגתי את המחשב שלי לפני שבוע ל WIN7. נכון לכרגע למחשב מוחברים עכבר אלחוטי, מקלדת ומדפסת בחיבור USB. כשאני מנסה להכניס דיסק און קי (3 סוגים שונים + הארד דיסק חיצוני) הוא פשוט לא קורא אותם ולא נותן על כך שום הודעה! זה מטריף אותי.. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ללוח האם שלי וגם את כל העדכונים החדשים לWIN7. יש למישהו מושג ממה זה נובע? תודה, דייב

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by __MIKO__,

לאחר שעדכנתי את הדרייברים מלבד כאלה שלא ידעתי אם כלל הם צריכים דרייבר כמו הHD והמודם כבלים, שוב חוזרות הריסטרטים והמסכים הכחולים. אני מצרף לוג של המינידאמפ. מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. Started by jgrab,

יש אצלנו בעבודה מחשב שנתקע באמצע העבודה לחצתי על הריסט והוא התחיל לעלות ואז נתקע בsplah screen של היצרן . לחצתי על del להכנס לביוס ולא קורה כלום. הפעלתי מחדש כמה פעמים ולפעמים הוא כן המשיך ואז כותב שwindows לא יכול לעלות כי חסר קובץ בשם isapnp.sys גם במצב בטוח הוא לא עולה ונתע באותו קובץ בסוף הוצאתי את כבל החשמל וסגרתי את כפתור החשמל שעל הספק, החזרתי את הכבל והדלקתי את הספק והמחשב עלה בסדר. רציתי להבין ,למה זה קרה האם זה בעיה בספק או בלוח?? תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by AtomiX,

על לוח של די אף איי מעבד 3800+ מזוהה כליבה אחת.. איך אני יכול להגדיר כשתי ליבות?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. שלום לכולם, אני באמצע עריכת סרט עם קבצים די גדולים. חלק מהקבצים מחקתי, (מכייון שהם גדולים הם לא נמצאים בסל המחזור). ישנו קובץ שאני לא בטוחה שאני מחקתי, ואני צריכה אותו דחוף!!!! יש אפשרות לדעת אם מחקתי אותו? אני אשמח מאוד אם זה לא יהיה דרך תוכנות של שחזור קבצים. תודה רבה!!! ;D

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by android,

יש לי לוח Gigabyte ga965p dq6 שעליו יש שני סלוטי PCIEX16. רק שאחד מהם הוא לא באמת X16 אלא X4 עם מקום להכניס כרטיס של X16. עליו כרגע מותקן הכרטיס מסך וכך המחשב הגיע מהחנות. כשניסיתי להעביר את הכרטיס מסך לסלוט X16 המלא המערכת מתחילה את המאווררים ובדיוק בשניה שהמסך אמור להדלק המערכת נכבת. שתיים שלוש שניות והמחשב נדלק מחדש, אותה בעיה. אחרי שלוש-ארבע פעמים המחשב "נדלק", אני מאמין שמתחיל בהעלאת ווינדוז. אך המסך חשוך. אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. (משום מה עד כה לא מצאתי לנכון לשאול את זה , כי חשבתי שכך צריכים להיות פני הדברים, אבל אולי בעצם לא ?!!!) אני חיברתי את הלפטופ שלי לטלביזיה בסלון באמצעות S-VIDEO , כל זמן שאני רואה סרטים האיכות טובה ותקינה אבל כאשר מדובר על המחשב עצמו - שולחן עבודה ואפילו תמונות האיכות אינה טובה ומטושטשת , האם ניתן לעדכן את כ.המסך או לעשות משהו אחר כדי לשפר את המצב ? תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by SharonSx,

היי אנשים אני מחבר לי עכשיו את המחשב וקרה לי דבר מוזר כשהנחתי את המעבד על התושבת גיליתי שיש מדבקה על המעבד עם מספר סידורי כזה כמו מדבקה של אחריות... האם להוריד אותה לפני ההתקנה של הגוף קירור? אנשים בבקשה זה דחוף..

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by omri2423,

לפני כמה זמן כתבתי הודעה באותו נושא(שאני לא רוצה להקפיץ),על כל מקרה נטשתי את הנושא,ועכשיו,אני רוצה להתקין לינוקס וממש נמאס לי מזה! אז ככה הצורב הוא GSA 4163B?(LG). הכונן DRD8160B גם LG. שניהם לא מופיעים לא בביוס,לא במחשב שלי ולא במנהל ההתקנים. החלפתי את הכבל השטוח?(IDE?) בשני כבלים(כל פעם ניסיתי אחד) ועדיין אין כלום בביוס,והמולקס בסדר. זה כבר ממש ישן...לפני שנה אפילו שנה וחצי(לא הייתה לי סיבה ולא היה חשק להתעסק אם זה). מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, עומרי

24. הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם.

25. יש לי לוח אם INTEL 965L ומותקנים לי עליו 2 כרטיסים של 1GB כל אחד של KINGSTON 667MHZ. עלומר 2GB שעובדים ב DUALL CHANNEL. השאלה, אם אקנה עוד 2 סטיקים אז יהיה לי 4GB שעובדים ב DUAL CHANNEL, אבל אם אקנה 2 כרטיסים של 2GB אז יהיו לי6GB, השאלה אם יעבדו ב DUAL CHANNEL?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים