עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני פירמטתי את המחשב והעלתי אותו מחדש ויש לי בעיה מוזרה כול פעם שחלונות עולה נעלמת לי המקלדת ואי אפשר לכתוב בה אפילו ה NUM LOCK לא נדלק יש למישהו רעיון לפני שאני מתחיל את כול תהליך ההתקנה מחדש?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by android,

יש לי לוח Gigabyte ga965p dq6 שעליו יש שני סלוטי PCIEX16. רק שאחד מהם הוא לא באמת X16 אלא X4 עם מקום להכניס כרטיס של X16. עליו כרגע מותקן הכרטיס מסך וכך המחשב הגיע מהחנות. כשניסיתי להעביר את הכרטיס מסך לסלוט X16 המלא המערכת מתחילה את המאווררים ובדיוק בשניה שהמסך אמור להדלק המערכת נכבת. שתיים שלוש שניות והמחשב נדלק מחדש, אותה בעיה. אחרי שלוש-ארבע פעמים המחשב "נדלק", אני מאמין שמתחיל בהעלאת ווינדוז. אך המסך חשוך. אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  4. יש לי לוח אם INTEL 965L ומותקנים לי עליו 2 כרטיסים של 1GB כל אחד של KINGSTON 667MHZ. עלומר 2GB שעובדים ב DUALL CHANNEL. השאלה, אם אקנה עוד 2 סטיקים אז יהיה לי 4GB שעובדים ב DUAL CHANNEL, אבל אם אקנה 2 כרטיסים של 2GB אז יהיו לי6GB, השאלה אם יעבדו ב DUAL CHANNEL?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by rrroonnii,

איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by orenmj23,

שלום רב, היום נשרף לי מסך CRT ישן והלכתי לקנות מסך LCD של סמסונג, מדובר במסך הבא: Samsung 931BF לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והכל עובד בסדר, אבל יש לי בעיה קשה בצפייה במסך הוא פשוט בוהק מידי וזה מפריע לעין במיוחד שהעבודה העיקרית שלי מול המחשב היא תוכנות ניהול חשבונות ולא צפייה בסרטים או משחק. אשמח לדעת אם ניתן לשנות את ההגדרות בצורה שתתקן את הבעיה, או שממומלץ להחליף את המסך, ראיתי בתגובות באתר זאפ שישנם עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by Danielll13,

בבקשה תעזרו לי אחרת ההורים שלי יהרגו אותי כי הם קנו לי את המחשב לפני חודשיים!!!! הבעיה היא כזאת:בהתחלה המחשב לא עלה הדלקתי אותו והוא כתב לי FHZQI is compressed press ctrl+alt+delete to restart אז הכנסתי דיסק של XP בלי שריטות חדש! והגדרתי שהboot יהיה שהכונן דיסקים יהיה ראשון כדי לפרמט ההתקנה של הווינדוס עלתה אבל אחרי שההתקנה טענה את כל הדברים והדרייברים שיש במחשב ועשתה starting windows (כלומר להתחיל את ההתקנה) נפתח לי מסך כחול שאומר שאני צריך לבדוק אם יש לי וירוס על המחשב בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by ellell,

בזמן האחרון האימיול לא מתחבר לי, זה לא רק אצלי אלא גם עם החברה. מה הסיבה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by rrroonnii,

עדכנתי את הביוס של הלוח אם .עכשיו השאלה שלי היא אם אני מפרמט את המחשב אז גם העדכון האחרון של הביוס נמחק? או שזה לא קשור וזה נשאר.[כי הרי מתי שאני מפרמט אז אחרי זה אני מתקין מהדיסק של הלוח אם]

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. התקנתי מערכת הפעלה בטא ואז את ה CHIPSET INTEL מאז הדיסק קשיח רושם מרגע שמפעלים את המחשב עד למשך דקה וחצי אחרי שה- WINDOWS עולה עשיתי בדיקת וירוסים בדקתי בכל מיני תוכנות מה בעצם הוא עושה שמה ואין שום דיווח על כתיבה או קריאה בכלל ממש מסתורי נראה לי שהכונן זה SEAGATE 4TB ST4000VN008 בזמן שהוא מפסיק יש רעש של משהו דק מברזל שנוגע ברזל עשיתי בדיקות עם התוכנה SEATOOLS הכל בסדר

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. Started by Nuclear_Bamba,

המאורר כבר לא מאורר, המאורר של הכ"מ גם החליט לשבות.. ועכשיו כל העבודה מוטלת על המאורר של הלוח אם.. אני צריך להחזיר את 2 המאוררים שלי לחיים.. ואנ'לא יודע איך.. והבעיה היא לא אבק... אפילו שיש שם די הרבה.. אין משהו שתוקע אותם מלעבוד..

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. האם ניתן להתקין xp על כרטיס זיכרון? או על זכרון USB נייד? ואם כן ,מה הנפח המינימלי שצריך כדי להתקין. ניסיתי על כרטיס זכרון בנפח 2 גיגה של SD , ולאחר העתקת הקבצים לכרטיס עלה לי המסך הכחול הידוע. יש לי מחשב חזק עם 2 גיגה ראם, מעבד כפול ליבה. ניסיתי רק בשביל הנסיון, אבל אם בכלל אפשר?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by kub,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב.. (שהוא כבר ז"ל ) היו היה יום ששיחקתי לי להנאתי במחשב, פתאום נפל החשמל ואחרי שהרמנו את המתג המחשב כבר לא פעל, שאני מדליק אותו נשמע צפצופ ארוך (שזה בדיוק אותו צפצוף ששומעים שמדליקים את המחשב אבל הוא קצר..) אחריו בדיוק אותו צפצוף פעם שנייה ואחרי זה בכלל מתחילה תזמורת, הצפצופים האלה נשארים קבועים באותו אורך ואותו קצב ומצטרפים אליהם עוד צפצופיפ מהירים בטון שונה.. בבקשה אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב? האם נשרף לי הלוח אם? המעבד? תודה.. אני לא חושב שזה הלוח כי אני רואה שהוא עולה.. היה לי AMD XP2500+ EPOX 8RDA תודה קובי ???

16. בעקבות הדיון http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=650395&Highlight=&page=0 נכנסתי ל EVERST בנסיון לבדוק את מהירות ה Hypertraport Clock גיליתי שהוא עומד על 1000MHZ... האם זה בסדר? הלוח אם שלי זה ABIT KV8PRO 3DEYE

17. Started by ofeky1,

מדובר במחשב עם לוח של MSI 865PE Neo2 קודם כל הHDD והסידירום מחוברים ללוח בחיבור SATA הוא מוצא את הדיסק ואני מעלה את הבוט בשלב מסוים אני מקבל מסך כחול(לא זוכר את הארור) ניסיתי להוריד את הדרייברים ולהכניס אותם לפני ההתקנה עם דיסקט והמחשב לא מצליח להעביר אותם... אחרי שהוא לא מצליח להעביר את הדרייברים מהדיסקט הוא כותב משהו יכול לעזור לי? איך ממשיכים מה עושים? עריכה: פתרתי את הבעיה הזאת היא קרתה בגלל שעשיתי איתחול מהיר לדיסקט ולא איתחול מלא אבל עדיין יש מסכים כחולים באמצע ההתקנה... הורדתי את הדרייבר מפה: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=543 יכול להיות שצריך דרייבר אחר או מה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by mafisto00,

שלום חברה, יש לי מחשב ניד של Compaq דגם Presario M2000. WinXP SP 2 משום מה המחשב לא מזהה את USB שמוכנס אליו, עכבר, מצלמה וכו.. בדקתי שהכל מוגדר כראוי ב Device Manager וכל ה- USB מוגדר בסדר. חשבתי אולי זו תקלה בתוך המחשב, בחומרה, אבל אם כך המחשב לא היה אמור לזהות את ה USB כ- USB שמוגדר כראוי.. אני טועה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by shovel_xxx,

יש לי צורב DVD של LG דגם GWA-4161B הוא לא מזהה לי דיסק DVD+R DL בדקתי והכל הוא תומך ב DL וגם רשום עליו DVD+R DL והוא לא מזהה תדיסק שאני מכניס ... יכול להיות שהעינית נידפקה ?!?! הוא יחסית ישן נירא לי מ 2003 רק לידע כללי קניתי אותו מחבר שלי ואף פעם לא צרבתי בו דיסק DVD רק דיסקים רגילים .. חבר שלי צרב בו DVD אבל לא DL ...

20. Started by shoval,

שלום. לאחר התקנה של חלונות 7 64 ביט, קבצי קול ווידאו מתנגנים לא בצורה חלקה, עם המון קפיצות ועיוותים בקול ובתמונה. התקנתי המון קבצי CODECS והבעיה נשארה. יש פיתרון??

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין xp אבל מתי שזה מגיע למסך הכחול (שמראה כמה שניות נותרו) זה נעצר כל הזמן על 34 דקות ונתקע..... ניסיתי כבר איזה שלוש פעמים וזה לא מצליח

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by 104952,

לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. Started by Ner0n,

יש לי מחשב נייד של dell וכרטיס מסך של intell® graphics family אבל הוא לא קורא אותו איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by ^alon^,

יש לי מחשב, מעבד AMD ולוח אם חדש......(לא זוכר איזה) כאשר המחשב כבוי, כל מה שאני צריך לעשות בשביל להדליק אותו זה ללחוץ על העכבר....... העכבר הוא של מיקרוסופט, עם גולה....לא USB...... והמחשב כבוי לגמרי..לא בסטנדביי..... למישהו יש מושג????? תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by mastercod,

יש לי לוח אם שעובד עם 2 סוגי זכרונות SDRAM DDRAM תמיד היה מחובר הזכרון של DDRAM 128 עכשיו אני בא לשים בסלוט השני של DDRAM כי יש סלוטים ופשוט זה לא עובד יש 3 ציפצופים ארוכים... הוצאתי את הזכרון החדש... והשארתי רק את הישן ויש ציפצפים!!! למה?? זה עבד כל הזמן !! העברתי לסלוט שני, החלפתי זכרון למשהו אחר לא אותו אחד מקודם וזה עושה צפצופים. אני שם זכרון SDRAM ומוצי את הזכרון מDDRAM ועובד!!! אבל למה זה עובד SDRAM מתי שתמיד זה עבד עם DDRAM ***אני עשיתי ריסטרט לביוס לא עזר מה נדפק הסלוטים|???

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים