עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oz12,

כאשר אני לוחץ על לינק של איזהשהוא אתר . נגיד אני מקבל במייל כתובת אתר ואז לוחץ על הלינק מתקבלת השגיאה הבאה :"פעולה זו בטולה עקב מגבלות החלות על מחשב זה .נא פנה אל מנהל המערכת" מה אני צריך לעשות ?! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by 123kobi,

שלום, קניתי בKSP, השם ייקום דמם, מחשב. עכשיו לפני כחודש הוא התחיל לעשות בעיות להאט ובסופו של דבר להיתקע, ולאחר ריסט הופיע מסך כחול שמציין את שם הבעיה...שלחתי לKSP הביעה סודרה ושוב אותו סיפור הם תיקנו לי אותו ואז עוד פעם אותה בעיה שלחתי להם סידרו וכך עוד פעם וסידרו ואז נגמרה לי האחריות והוא התקלקל שוב...עכשיו הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו לא רואים כלום ויש רק רעש שהמחשב עובד...ויש צפצופים לא פוסקים במשך שתי שניות ואז הפסקה של שניות ושוב ככה הלאה... החלפתי כרטיס זיכרון עם מחשב אחר זה לא עזר כרטיס מסך זה לא... מה מהרכיבים פגום :s05: תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. שלום! יש לי READON 1950PRO ומפרט ככתוב במפרט ;D כל פעם שאני משחק ומגיע לסצינה מורכבת (עם הרבה עשן, אש, פיצוצים, בועות במים) אז יש מסך כחול, ואז המחשב אומר שהוא מנקה את הRAM ואז הוא נדלק מחדש.... הדבר הזה קרה לי בכמה משחקים: ספלינטר סל דאבל איג'נט, רינבו סיקס ואפילו ב C&C3 כאשר היו פיצוצים...... אני משתגע כי ניסתי מיליון פעמים להתקין ולמחוק את הדרייברים של ATI (7.4( והמחשב חדש (קניתי לפני שלושה חודשים).... הספק מספיק חזק (420W של EZCOOLER או משהו בסגנון) על הקופסא של הכרטיס כתוב שצריך 350W.... אז מה אני יכול לעשות?? צרפתי תמונה של המסך הכחול שאני מקבל תודה מראש אלון ;D [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  4. שלום לכולם. חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש ונתן לי את הכבוד לבנות ולהרכיב את המפרט. והוא: amd athlon 4600X2 GA m55Plus-s3g 1gb ddr667 twinmos GigaByte 7600GS silent כל השאר לא חשוב. בקיצור- בכל משחק יש מן "רעידות" כאלו או הפרשי FPS כאשר זזים לצדדים. אם זה NFS:MW אז כשנוסעים ישר זה סבבה. שפונים פתאום הFPS יורד בערך ונוצר אפקט של רעידות (לא קשור למסך...בדקתי) כנל גם בpro evolotion או FEAR. יש רעידות שפונים לצדדים. ניסיתי לעדכן דרייבר, לא עזר. רציתי לבדוק אם הבעייה היא שהכרטיס "מגמגם" ע"י עומס..אז ניסיתי להוריד הגדרות להכי נמוך, וזה לא עזר. הדבר היחיד שיכול להסביר את זה: הטמפרטורה. היא במנוחה על 70-80 מעלות. שזה המוןןן!!!! אני אפילו לא רוצה לנחש מה קורה שם במצב עומס! הכרטיס עצ…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  5. אתמול העברתי תמיקום של המחשב וחיברתי הכל ומאז כל פעם שמזיזים לחבר משהו עושה ריסט

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by PsyMor,

אנשים מה אני עושה במצב כזה,הדיסקים קשיחים לא מזוההים ב BIOS ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. Started by בזיק,

יש לי לוח-אם k8n platinum של msi. יש ללוח הזה מאוורר על הbridge. לאחרונה אני צריך לסובב ידנית את המאוורר הזה כדי שיתחיל להסתובב בעצמו אני לא חושב שיש בעיה של איזה חוט שנקרע שכן המאוורר בסופו של דבר מסתובב בעצמו נראה לי שזה בעיה של חיכוך. ניסיתי להוציא את המאוורר הזה כדי לנקות אותו אבל אני לא מצליח. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. מה אני צריך להוריד כדי שאני אוכל לראות את כל הסרטונים האלה שיש להם בוואן ובספורט5 כי זה לא עובד לי =/ וגם אתרים אחרים לא עובדים לי סירוטנים רגילים בבקשה זה דחוף לי!!! מי שלא הבין מזה וואן וספורט5 זה אתרי ספורט שיש שם עידוכנים וכל זה תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. Started by soldier,

יש לי windows xp 32-bit אני רוצה להקתין winXp-64 bit ולא מצליח כי הוא מסרב לעשות לי BOOT FROM CD_ROM מתי ש הדיסק של winXp-64 bit בפנים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by al_n,

אין לי כח לרשום הכל באנגלית אז בקיצור: זוהתה בעיה במערכת ווינדוס כובה כדי למנוע פגיעה במערכת.. הבעיה נוצרה בכלל הקובץ: atidvag הבעיה עלולה להתעורר כאשר מנהל ההתקן של התצוגה נלכד בלולאה אינסופית בעת שהוא ממתין שחומרת הוידאו תעבור למצב לא פעיל. נושא זה מציין בדרך כלל בעיה בחומרת הוידאו או אי-יכולת של מנהל התקן התצוגה לתכנת כיאות את החומרה please check whith your hardware device vendor for any drivers update 0X000000EA מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by Zambar,

לפני כמה שעות המסך החליט שהוא לא אוהב את את המחשב, והוא מראה כאילו שהוא דלוק אבל המחשב כבוי. בדקתי אותו על המחשב של אחי, הוא עובד שם בסדר. בדקתי את המסך של אחי על המחשב הזה וגם הוא עובד בסדר, ככה שכל חשד לגבי כרטיס המסך גם מוטל בספק. אי אפשר להחליף ביניהם כי אחי ישחט אותי. הצילו?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. יש לי כרטיס קול On-Board של C-Media, ומקירופון פשוט וזול שעבד ובעיקרון הוא עדיין עובד. הבעיה היא כזאת - אני יכול לשמוע את מה שאני אומר במיקרופון במחשב בתנאי שהמיקרופון לא נמצא על Mute, אבל ברגע שאני רוצה להקליט את מה שאני אומר או מנסה לדבר בקאונטר סטרייק אף אחד לא שומע את מה שאני אומר וגם ברשמקול של Windows אין שום קלט, אבל אני שומע את עצמי שאני מדבר. איך אני מתקן את זה? (הכל עבד עד לפני כמה שבועות)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. באמת לא ידעתי לאיזה פורום לדחוף את ההודעה הזאתי - אם לא מתאים אתם מוזמנים להעביר ברשותי מחשב נייד חדש. מה לעשות - או להימנע ממנו כדי להאריך את חיי הסוללה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by lader,

צילמתי מהאברסט תראו: האם הנתונים טובים כי הטמפרטורה של המעבד מדאיגה?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Dr__MIKO,

שלום קיבלתי מחשב חדש והבנתי מחברים שאני חייב להתקין את ההארד דיסק (sata) כחלק מהתקנת win xp ניסיתי להתקין רגיל ויש את השלב שצריך להפעיל מחדש והוא פשוט חוזר למסך של ההתקנה. חבר שלי אמר לי ללחוץ f6 כדי להתקין raid ??? ??? שזה אומר שהמחשב יוכל לזהות את ההארד דיסק וימשיך איפה שנתקעתי... :s05: אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר אני מת משעמום ורוצה להתחיל להריץ את המחשב החדש אבל לא יכול! אם צריך דריברים או משהו אז בבקשה תעזרו לי עם קישור אם לא קשה לכם. מדובר ב- maxtor 80Gb sata תודה מראש תום

17. Started by ajl,

שלום תותחים, קניתי לפני כמה זמן מחשב שאמור להיות "חזק" מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB כ. מסך gForce 7300 512 SATA 250 יש לי איזו בעיה שמגניבה לי ת***, בזמן העתקת קבצים המערכת מתחילה לגמגם!! גם בסאונד וגם בהתנהגות שלה, פתאום היא מאוד איטית, מה גורם לבעיה? זיכרון יש מספיק, מעבד חזק (אעלק), עידכונים גם לביוס וגם לצ'יפים על הלוח, החלפתי כבר כמה מערכות הפעלה ונאדה עדיין הבעיה קיימת. אני לא מצליח להבין מאיפה נובעת הבעיה? חומרה או תוכנה? האם הבעיה נובעת מכרטיס הקול ( על הלוח), מהמעבד? סוג הזיכרונות? או בכל המערכות שהתקנתי? הקטע הכי מצחיק הוא שהמחשב הקודם שלי היה AMD 2500 (בפועל 1.8 ), + 512 זיכרון ולוח ABIT והוא היה פ-צ-צ-ה…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. Started by cooper,

חבר שלי "שיחק" בביוס בכדי להשיג ביצועים טובים..המחשב עבד ממש טוב ..היום "הגאון" כנראה משך עוד קצת והמחשב חדל לקרוא את הכוננים וגם הוא לא מאפשר לו להגיע לביוס ..לפי מה שהבנתי ממנו אין לו גם את ה"ביפ" .. לכל מי שיוכל להגיד מאיפה הבעיה מגיע???? לוח אם ,ארדיסק , או משהו אחר ... תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by hosham,

לינק: http://rapidshare.de/files/30365021/Mini082206-01.dmp.html תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by arkadur,

טוב אז ככה הלוח שלי נדפק לפני כמה זמן (לא מזהה התקני IDE - חוץ מאחד(HDD), לא USB, לא LPT כו'..) לפני יומיים הלוח שבק חיים אני מפעיל את המחשב - עושה פוסט - מגיע למעבד ומציג רק אחד (יש לי HT) הוא מציג אותו כ1.3 GHZ - שיש לי 2.6 ונתקע - רק הנורית של הHDD דולקת שוב - עשיתי איפוסים וכו' לביוס הלוח גמור? יש מצב שעוד משהו הלך? אני כבר התייאשתי - נסו אתם לחיות חודשיים בלי CD..

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by halo,

המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by sinister18,

אהלן חבר'ה. בזמן האחרון בוקעים מהמארז שלי רעשים מוזרים שהחמירו ביומיים האחרונים. הרעשים נשמעים כמו חרחור של מאוור והם ממש ממש חזקים,לפעמים כשהמחשב מקבל מכה או תזוזה חזקה זה משתתק אבל אחר כך חוזר...מה הבעיה ומה ניתן לעשות?

23. Started by boyo,

קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון לבעיה שכזו (עם דגש על הפתרון האפשרי השלישי). אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי במצוקתי (כבר אין לי כוח לבעיות ההתחממות בלוח האם).

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. עזרה SPEED FAN מראה 56 מעלות בHDD וטמפ' בין 49 ל50 ומראה סימן אש בשתיים האחרות טמפ' 2 2- ובטמפ'1 בכלל 55- וכחה גם המחשב שבסלון שהטמפ' נמוכות ממה זה יכול להיות

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by Ido.K,

אז ככה חברים ישבתי לתומי במחשב פתאום בלי שום דבר כל התוכניות התחילו להיסגר במחשב עד שנאר רק הרקע במחשב, עשיתי ריסט כמה פעמים כיבתי את המחשב ועדיין הוא לא זיהה את ההארדיסק הוצאתי וניקתי את החיבור החשמל מההארדיסק והכל עבד מדובר בהארד דיסק די חדש משהו כמו חודש מסוג: MAXTOR-120GB 7200/133 (8MB) ויש לציין שהיום שידרגתי היום את הכבלים של המחשב מרגילים לעגולים, תודה תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.