תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP מסדרת ה 6XXX של אנוידיה.... יש לי צ'יפסט של SIS 648 של ASUS... אני חייב פשוט לדעת. האם זה נכון שאמרו לי שSIS ו גירסה 6XXX לא מסתדרים או שזה סתם ? בבקשה זה דחוף..
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כשאני משחק משחק כלשהו (לא כולם חלק זה לא עושה את זה...) לרוב זה משחקי מכוניות כמו MOST WANTED-UNDERGROUND וכו... לאחר כמה דקות זה נתקע עושה מסך שחור ולאחר דקה זה חוזר למשחק וככה 3 פעמים וכבר בפעם השלישית המשחק כבר לא חוזר לעצמו זה מראה לי את ההודעה הזאת כשזה עושה את המסך השחור: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת!!??? דרך אגב זה RADEON 9550 256MB 128BIT
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קודם כל שלום,ועכשיו לבעיה : התקנתי את הבטא החדש של הVISTA והכל הלך מצויין עד שניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. בעיקרון יש עדכון דרייבר בפינת הBETA אך כשאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא רושם שהוא לא מתאים. אך את הדרייברים הישנים יותר הוא מסכים להתקין והדבר גורם לתקיעות במחשב. אנא תעזרו לי להתקין את הדרייברים בVISTA. * הכרטיס מסך שייך לNVIDIA * ניסיתי להוסיף אותו לאחר מחיקת הדרייברים שהותקנו. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים מאז שקניתי את המחשב.... וזה חזר על עצמו גם אחרי פורמט כללי.. אני מצרף את ששת קבציה DUMP האחרונים... אני אשמח אם תעזרו לי להבין איפה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כשאני מכניס כל דבר שמוחבר דרך ה-USB הוא מראה שזה מוכן לשימוש אבל אין לי שום כונן ב-"מחשב שלי " יש לי WINXP וניסיתי לחבר ביציאות אחרות -אותו דבר .. ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין שוב ולא עזר כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה שהוא נמצא שם -אפילו ניסיתי להחליף לו אות כונן לא עזר. שאני מכניס עכבר / מקלדת זה עובד אבל כשאני מכניס מצלמה או DISK ON KEY הוא מזהה אותם אבל לא פותח אותם אוטמטית או כשאני פותח את " המחשב שלי " אני לא רואה אותם שם ולא יכול להוציא מהם נתונים. אם יש לכם פיתרון אני אשמח לקרוא ..... :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח נושא שני פשוט הכותרת מאוד משקפת את התוכן לכן אני מעדיף לפתוח אחד חדש. וחוץ מזה, שניי השאלות שונות לגמריי. הנושא השני הוא בנושא הסאונד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208904.0 ועכשיו לעניינו.. יש מארז של טרמלטק סופרנו. (עם הדלתות החלון וכו') עכשיו יש לי פתח למעלה, שיש בו שני חיבורים USB אחד של מיקרופון אחד של רמקולים/אוזניות. ויש עוד חיבור שאין לי מושג למה הוא משמש.. עכשיו הם לא עובדים.. ושדיברתי עם הטכנאי (דיברתי איתו בקשר לבעיה אחרת אבל גם שאלתי אותו בנוגע לזה) הוא אמר שהלוח אמ שלי (asus 945P [P5LD2 SE]) לא מחובר.. ושהוא יכול להכיל מ6 עד 8 חיבורי USB. עכשיו לשאלה.. יש מצב שהוא טועה, ויש מצב שזה משהו שאני יכול לפתור דרך פעולות במחשב…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין אנגלית אבל ממה שאני מבין יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרון כמעט כל פעולה שאני עושה מופיע לי מסך כחול ואומר שאם אני מכבה את המחשב זה יגרום לנזר עם הזיכרון מה זה אומר ואיך פותרים את התקלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די חדש אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד שלו בלוח חדש ומעבד חדיש יותר השאלה שלי האם אני אצטרך אחרי הפעולה הזאת לבצע פירמוט להרדיסק ולהתקין את הוינדוס מחדש? (ההרדיסק נשאר במקומו)
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ארבעה חודשים , מפרט בצד.. יש לי את המארז Compucase CI-69U6 והמאוורר האחורי של המארז עושה קולות מוזרים , עכשיו מה ששמתי לב זה שאני לוחץ על זה הרעשים מפסיקים , אז שמתי איזה עט או משהו לבנתיים שיתפוס בין המארז לבין הקיר והרעשים הפסיקו , אבל לעיתים זה ממשיך .. משהו יודע מה הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם :> לבן דוד שלי, יש בעייה בסאונד. מתי שהמחשב נמצא במצב בטוח, הסאונד עובד ומתי שהמחשב נמצא בנורמל הרמקולים לא עובדים. בהתחלה הייתה הנחה שהחיבור USB דפוק אבל אז כשהוא ראה שבמצב בטוח זה עובד...אז זה לא ה USB. (יש לו כרטיס קול USB חיצוני). הוא הלך לטכנאי והטכנאי אמר שזו תקלה במערכת ההפעלה (שחכתי לציין, זה קרה לו אחרי שהוא פירמט את המחשב. והוא פירמט את המחשב עוד כמה פעמים והבעייה לא נפתרה). אני אף פעם לא נתקלתי בכזה מצב ואם תוכלו לעזור אז תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי לחבר שלי את הספק cooler master extreme power 430w חיברתי אותו למחשב הכל היה טוב. התחלתי להתקין ווינדוס הכל עבר בהצלחה סגרתי את המחשב. כעבור זמן מה באתי להפעיל אותו שוב הוא נפתח....אבל במסך איני רואה כלום........ שיקחתי עם הכרטיס מסך עם המחשב ועם הספק....וכלום.........(וכן חיברתי את החשמל לכרטיס המסך r9800pro) החלטתי לקחת את הספק הישן ולבדוק- ומה אני רואה? שהוא פתאום כן עובד...... רק עם הספק החדש הוא לא עובד.........בדקתי עם כרטיס מסך אחר שלא מצריך חיבור חשמל וגם עובד......הקיצר ממש מוזר......ומה עוד אני רוצה לציין שחיבור החשמל של הכרטיס הוא חיבור רגיל כמו של סידירום או כונן קשיח- אז ככה שהחלפתי בין החיבורים ושיחקתי- ואין שום דבר לא מפעיל אותו....... איך זה יכול להיו…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני הוצאתי את ההרד דיסק משמחשב והלכתי למישהו לפרמט התחלתי את הפירמוט וזה ניתק לי ב-82 אחוז וככה אצל שני אנשים אחרי זה שאני מחזיר את ההרד דיסק אלי זה כותב לי ntlar חסר משהו סבגנון בבקשה מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חדש כאן =] אז ככה.. חבר שלי קנה צורב דיוידי.. חיברנו אותו והמחשב מזהה אותו בביוס והצורב גם מופיע בווינדוס והוא קורא דיסקים שיש עליהם כבר קבצים.. רק כשאנחנו שמים דיסק רגיל ולוחצים על הכונן זה אומר משהו עם "פונקציה שגוייה" וכשאנחנו מנסים לצרוב משהו על הדיסק הריק בתוכנות צריבה(במקרה הזה -nero) אז הכונן לא מופיע כדי שיהיה אפשר לבחור לצרוב בו אלא מופיע רק הצורב הרגיל שמותקן במחשב. מה גורם לזה? ואיך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
משהו פה נראה לי מוזר.. המעלות לא גבוהות יותר מידי?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה מסוימת במחשב שלי ואני אודה לכם אם מישהו יוכל להציע לי פיתרון כאשר אני מחבר מיקרופון למחשב ומנסה לבדוק אם הוא פועל המיקרופון לא נשמע דבר זה מוזר מכיוון שבמחשב השני בבית הוא אכן פועל אני אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן יציאת הS-VIDEO הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר, הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני מסיק שיציאת ה S VIDEO לא תקינה בדקתי את המחשב עם כל הטלוזיות בבית שלי והתוצאה אותה תוצאה. החלטתי לנקות את כל המחשב, הוצאתי את כל מה שהיה במארז ניקיתי מאבק וכו'. חיברתי הכל מחדש ומאז גם היציאה הדיגיטלית (הלבנה) בכרטיס המסך לא עובדת …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב כאילו הוא מכובה...רק שאני עושה ריסט למחשב הוא מגיב ...למה זה קורה..?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב שתעזרו לי קניתי מחשב לפני 3 חודש ועכשיו התחתלתי להוריד סרטים ומשחקים . וכשאני משחק במשחק או רואה סרט או סתם ככה גם שאני לא עושה כלום אבל זה בתדירות בחות נמוכה אז המסך מתכבה ממש לשניה וחוזר וזה חוזר על עצמו כול 3 4 דקות וזה מעצבן אז אולי תעזרולי ותגידו לי מה זה ומה לעשות . בתודה שמעון
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-