עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. שלום לכולם, היום רכשתי זוג זכרונות חדש של SUPERTALENG 2X1GB 800MHZ CL4 על מנת להחליף את הקיימים שאותם מכרתי... אחרי שניגשתי לעבודה וחלפתי את הזכרונות בטעות לא הכנסתי את הזכרונות לסלוטים עד הסוף וכשהדלקתי את המחשב היו צפצופים ומיד כיביתי אותו. בדקתי את הזכרונות והכנסתי אותם כמו שצריך לסלוטים, ומאז המחשב לא עושה POST... לא משנה מה עשיתי הוא לא עושה POST: החזרתי לזכרונות הקודמים, איפסתי ביוס, שיחקתי שוב עם הזכרונות, שום דבר לא עוזר. מה שעוד שמתי לב זה שהמחשב פועל באותה צורה (נדלק אבל לא עושה POST) גם כשאין שום זכרון בסלוטים... מה אפשר לעשות? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. Started by Oz.,

איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  4. יש לי את הצורב הנ"ל של NEC שעובד יפה בגירסאות קודמות של ויסטה ומשום מה לא מצליח לעבוד בויסטה הסופית. המערכת טוענת שנכשלת התקנת הדרייבר ויש סימן קריאה במנהל ההתקנים. העזרה של MS לא ממש עוזרת ולא מצאתי ברשת אזכור לדבר. אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות או שיש לו את הקומבינציה הזו וכן עובדת, אשמח לשמוע. תודה. ד"א, הויסטה RTM מותקנת בדיסק SATA והגירסא הקודמת ב-EIDE אבל אני מניח שזה לא קשור לעניין.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by oshrinuri,

שלום. ברשותי כרטיס מסך מעפן :< 5200 FX... לפני כמה ימים.. עשיתי OC קטן לכ"מ עם RivaTuner.. קיצר, היו לי בעיות עם הכרטיס לאחר ה-OC המטומטם הזה >_<.. היו לי תקיעות במשחקים.. אז כל הזמן נאלצתי לעשות הפעלה מחדש <_<... אז ביטלתי את ה-OC .. החזרתי למצב הרגיל.. וגם חשדתי בדרייבר החדש של Nvidia, אז התקנתי אחד יותר ישן.. (71.89).. אני רואה עכשיו גם שהטמפרטורת עולות.. , בדקתי ב-everest .. מעבד: 30, קשיח: 38.. [נ.ב : הארטיפקטים קורים רק במצב של משחקים.. לא ממש כבדים ולא סתם ככה..] פתחתי את המארז , ונגעתי בכ"מ מסך והוא ממש חם... מה לעשות? איך לתקן את זה? :< תודה, אושרי.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by PsyMor,

אנשים מה אני עושה במצב כזה,הדיסקים קשיחים לא מזוההים ב BIOS ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by bushman,

היי באחד השימושים שלי במחשב התנתק כרטיס המסך geforce 9500gt מהמחשב כשהוא עדיין פעל ומאז רק בחיבור dvi התצוגה לא משהוא יש תצודה אבל באיכות ירודה מאוד האם הבעיה פתירה או שנדפקתי?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by guy7281790,

יש לי ןינדוס XP מותקן ואני רוצה לשדרג אותו ל SERVICE PACK 2 מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. יש לי 2 הרדיסקים אחד 30 גיגה ואחד 200 גיגה יותר חדש בDEVICE MANAGER רואים שאין להם בעיות אבל אני מרגיש בשבוע האחרון שהמחשב לא זז בכל מה שקשור לקריאה כתיבה מההרדיסק הספציפי הזה. (צפיה בAVI כבדים שהוצאתי מDV והוינדווז והכל איטי ) אבל מההרדיסק השני אין בעיה. אז עשיתי בדיקה בנרו עשיתי בדיקת מזיקים עם 3 תוכנות שונות עשיתי איחוי דיסק. מה זה יכול להיות. תצילו אותי! ופורמט קצת בעיתי לעשות כי יש לי קבצים של סרטים שהוצאתי מהמצלמה שהם כמה גיגות. מה גם לא נראה לי שזה הפיתרון כי ההרדיסק השני פועל טוב.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by WarSoul,

שלום , המחשב שלי עושה ריסטארט ללא סיבה , אני חושב שזה נובע מיתר התחממות של המחשב בגלל שיש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל . אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת אם המעבד או פריט אחר במחשב שלי מתחממם יתר על המידה ?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום לכולם לאחרונה עשיתי פורמט והתקנתי הכול מחדש משום מה שאני בא לחבר את התקנים בחלק האחרוי של המארז שיש שם 4 התקני USB לא עובד משם שום דבר רק שאני מחבר את החלקים לUSB שמקדימה הם עובדים אבל שם יש לי רק שניים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. כאשר אני מוריד או מעלה את הוואליום שבמחשב הנייד(ידנית,לא בתוך המחשב),המודם האלחוטי פשוט מתנתק,והאינטרנט מפסיק לפעול לשניה,ואז הוא מתחבר שוב. אשמח אם יהיה למישהו הצעה לפיתרון.(להוריד ולעלות ת'וואליום ידנית בתוך המחשב,לא בא בחשבון) אם כבר אני כותב,אז כבר. ההארדיסק כנראה שובק פעולה,והמחשב נתקע. אני נותן דפיקה קטנה על המקלדת\אזור הרמקולים במחשב הנייד,והמחשב ממשיך לפעול כשהיה. מה קורה עם זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. אנשים! מה זה אומר אם היה לי מסך כחול ולא הופיע קובץ MINIDUMP בספרייה המדוברת בסטיקי?

15. ברשותי מחשב : abit kr7a amd xp 2000+ על המעבד מותקן מאורר שפולט רעש רב, לפי MBM5 מהירות המאורר 7200RPM בממוצע, טמפרטורת המעבד המקסימלית שנרשמה 50 מעלות. האם ניתן להחליש את המאורר או אף לבטלו מבלי לפגוע במעבד ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by guy113,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 והורדתי לו תדריבר החדש של Nvidia אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב זה הראה לי שגיאה מוזרה מאוד והבעיה הזאת משפעיה על הגרפיקה בחלק מהמישחקים זאת השגיאה : http://img187.imageshack.us/img187/1618/problam5xl.jpg הייתי רוצה לדעת איך אפשר לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by Dr__MIKO,

שלום קיבלתי מחשב חדש והבנתי מחברים שאני חייב להתקין את ההארד דיסק (sata) כחלק מהתקנת win xp ניסיתי להתקין רגיל ויש את השלב שצריך להפעיל מחדש והוא פשוט חוזר למסך של ההתקנה. חבר שלי אמר לי ללחוץ f6 כדי להתקין raid ??? ??? שזה אומר שהמחשב יוכל לזהות את ההארד דיסק וימשיך איפה שנתקעתי... :s05: אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר אני מת משעמום ורוצה להתחיל להריץ את המחשב החדש אבל לא יכול! אם צריך דריברים או משהו אז בבקשה תעזרו לי עם קישור אם לא קשה לכם. מדובר ב- maxtor 80Gb sata תודה מראש תום

18. Started by djass,

שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. Started by iyehuda,

משום מה המודעה הקודמת שלי נמחקה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by Silver Dragon,

אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by hio,

בדומה לבעיות שהעלה אתמול המשתמש PROVIEW בשעה 23:27 : לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים מחדש. אני משתמש ב- windows xp home edition חוקי. לאחר אחד העדכונים של ה- windows מאתר העדכונים האוטומטיים של מייקרוסופט ניסיתי להשמיע שיר mp3 באמצעות winamp וגם mediaplayer וניתנה לי הודעת שגיאה שיש לי בעיה את הסאונד. לא ידוע לי אם לפני העדכון זה כן עבד. מצ"ב הודעת השגיאה ואני לא מבין ממה היא נובעת. ניסיתי להתקין שוב את הדרייברים של כרטיס הקול שעל הלוח אם אבל זה לא עוזר סוג כרטיס האם שלי עליו מובנה כרטיס הקול הוא של חברת ג'יגהבייט דגם: GA-7VM400AM(F) F3 . נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים המעודכנים והתקנתי אותם אבל ללא הועיל. בלוח בקרה זה מראה לי כאילו לא מו…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by GaTor120,

אני מבין מהתמונה שיש בעיה בזיכרונות,אבל אפשר לדעת אם זה בעיה בכולם? יש לי 4X1GB ,אשמח לדעת יותר פרטים לגבי התקלה תודה רבה מראש http://img16.imageshack.us/img16/9571/picture003rax.jpg

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  24. Started by _idank_,

לאחר פורמט במחשב התקנתי דרייבר מהאתר של NVIDIA גירסה 81.98_forceware_winxp2k_international_whq . מאותה התקנה הנגנים לא מצליחים להקרין את הסרט בו זמני במחשב ובTV . אני מקבל בTV מסך עם כתוביות בלבד ללא תמונה בזמן שבמחשב אני רואה את הכל. האם הדרייבר לא מתאים? ואז איזה מתאים ? או מה עוד צריך לשנות בהגדרות ? לפני פורמט לא היתה שום בעיה בצפייה בו זמנית עם הכרטיס הזה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by Freaky Styley,

אתמול אני תיקנתי את המחשב הישן ישן שלי. עכשיו הוא עבד מעולה והכל, העברתי אותו לחדר שלי, הוא עדיין עבר מעולה והכל. ואז היום שחזרתי מבי"ס באתי להדליק אותו, והכל נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. המנורות של המסך דלוקות, אבל לא רואים כלום על המסך עצמו, וגם אי אפשר לשנות את הבהירות של המסך וכל זה.. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים