עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mr.B,

יש לי מחשב ישן intell pentium-s 133 MHZ MotherBoard- intel i430VX אני מחבר הארדיסק של 15GB הביוס מזהה והכל אבל הווינדוס מסרב לזהות.. מה עושים ?

2. Started by roee01,

שלום לכולם! התקנתי במחשב כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 550ti. ומשום מה הלוח מסרב לזהות אותו וממשיך לזהות רק את הכרטיס מסך המובנה. הלוח הוא MSI H61M-P31. ספק כוח 500w. יכול להיות שצריך לשנות משו בביוס? או יש פתרון אחר? חשוב לציין **המחשב חדש וגם הכרטיס מסך חדש** תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by כרמל הייבלום,

היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך

5. Started by foxil,
    • 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. אוקיי שלום, ברשותי צורב LITE-ON X16 עכשיו אני צורב דיסק די.וי.די (דחסתי שם 4 ג"ב) ואני צורב X8 כי זה המהירות של הדיסקים שיש לי והצריבה לוקחת בערך שעה ועשרים דקות!!!!!!!! חשבתי שזה בעיה בתוכנת צריבה, בהתחלה הייתי עם נרו 7, אחר-כך ניסתי את התוכנה שמפו ועכשיו אני צורב עם נרו 6. וזה לא רק זה, בזמן שאני צורב אני כמעט ולא יכול לעשות כלום!!! אני נכנס למוזיקה אני שומע מקוטע כאילו זה בהילוך איטי!! ויש לי מחשב קונרו 6300 ג'יגה זיכרון והארד-דיסק 160 ג"ב SATA-2 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? (והאם ייתכן שעל וינדוס ויסטה הבעיה הזו לא תחזור? (64 ביט מקורי הוא קיבל מתנה מהמכללה שהוא לומד בה!! והוא הביא לי כי זה לא עולה לו במחשב חחחחחחחח) כי מחר אני כניראה מתקין, תכננתי שאחי…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?

8. Started by poltergeits,

לאחר עדכון מוצלח של הביוס לגרסה החדשה ביותר שיש באתר המחשב עולה יפה מאוד ואין שום בעיות חוץ מהעובדה שיש פוסט ארוך מאוד בגלל שהכוננים לא מוגדרים כמו שצריך בביוס , כנראה מהסיבה שהעדכון החדש הכניס את הביוס למצב של הגדרות אופטימליות . הבעיה קוראת שכאשר במסך הפתיחה שבו מוצג הלוגו של החברה של הלוח אם אני לוחץ DEL ולא קורא כלום פשוט אני רואה מסך שחור עם נקודה מהבהבת בפינה העליונה - שמאלית של המסך וזהו ככה זה נשאר אשמח לכל עזרה או עצה שינתן לי וכמובן שהאופציה האחרונה תיהיה לאתחל את הביוס שוב תודה מראש

9. Started by spider272,
    • 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Despair,

אז ככה, פתחתי את הdevice manager לאחרונה ושמתי לב להתקן שלא היה שם ולא מובן לי איך ומה הוא עושה שם כי אין לי לפטופ אם יש למישהו מושג מה זה \ ולמה הוא שם אני אשמח לשמוע תשובות התמונה של ההתקן: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by Sickp,

יש לי מסך LED של LG למחשב וטלויזיה גם של LG שניהם תומכים ב-1080p המסך מחובר דרך DVI והטלויזיה מתחברת דרך VGA כשהטלויזיה מחוברת לבד ואני שם רזולוציה של 1080*1920 אז אני רואה חלק חתוך מימין (כל החלק של השעון והסמלים לא נראה) וזה קןרה בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים עכשיו , ישנם משחקים שאני מפעיל (כמובן גם ב1080) אז רואים מצויין!!!!! שום דבר לא חתוך!! מה גם כשהמסך והטלויזיה מחוברים ביחד ואני עושה DUPLICATE (שיציג אותו דבר בשני המסכים) אז רואים את השולחן עבודה מצויין בטלויזיה!! ואם אני עושה EXTEND אז חתוך 0_0 כרגע המסך והטלויזיה במצב DUPLICATE, ואם אני אנתק ת'מסך אז הטלויזיה תחזור למצב הרגיל שלה (חתוך) WTF?! תסבירו לי את זה!!! ואיך מתקנים את זה?? הכרטיס מסך שלי: HD4850 וזה ככה ב…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by solo-inter,

קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. איזה תוכנה אני יכול להביא לכם [וגם לראות מין הסתם] את המפרט של המשחב שלי במדוייק

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. שלום לכולם, היום רכשתי זוג זכרונות חדש של SUPERTALENG 2X1GB 800MHZ CL4 על מנת להחליף את הקיימים שאותם מכרתי... אחרי שניגשתי לעבודה וחלפתי את הזכרונות בטעות לא הכנסתי את הזכרונות לסלוטים עד הסוף וכשהדלקתי את המחשב היו צפצופים ומיד כיביתי אותו. בדקתי את הזכרונות והכנסתי אותם כמו שצריך לסלוטים, ומאז המחשב לא עושה POST... לא משנה מה עשיתי הוא לא עושה POST: החזרתי לזכרונות הקודמים, איפסתי ביוס, שיחקתי שוב עם הזכרונות, שום דבר לא עוזר. מה שעוד שמתי לב זה שהמחשב פועל באותה צורה (נדלק אבל לא עושה POST) גם כשאין שום זכרון בסלוטים... מה אפשר לעשות? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. Started by orlupo,

לאחרונה הרבה תוכנות נסגרות לי בטענה שהן לא מסוגלות לכתוב/לקרוא מהזכרון. החלטתי לבצע בדיקת זכרונות באמצעות Memtest86 במשך 5:20 שעות. היא הספיקה לעשות 18 סיבובים. בסיבוב ה-5 התגלו שתי שגיאות. האם זה תקין? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  18. האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Nihility,

המחשב שלי סובל ממסכים כחולים כבר זמן רב. הבעיה היא שנראה שהם נגרמים מדברים שבכלל לא קשורים למחשב. כלומר, המחשב עובר שעות רבות של memtest ו prime בלי בעיות וגם 3Dmark ועוד כל מיני בנצים. הטמפרטורות בסדר גמור ופשוט נראה כאילו הכל בסדר ואז בלי שום סיבה אני מקבל מסך כחול. עדכנתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי מחדש את חלונות ושום דבר לא עזר. עלה לי רעיון שאולי הבעיה לא במחשב עצמו. אז ניתקתי אותו מהUPS. נכון לעכשיו הוא רץ 4 וחצי ימים רצוף ללא מסך כחוך, בדרך כלל הוא כבר היה קורס כמה פעמים. נראה לי שהבעיה היא באמת בUPS. ההודעה של הBSOD היא: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0x71A5DF52, 0x00000002, 0x00000000, 0x71A5DF52 אין שום דרייברים ושום כלום. המחשב אפילו לא מייצ…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by shz41,

המוניטור כבה וזהו. כשהחלפתי מוניטור, המוחלף פעל תקין. התקול הוא 19" LCD של MAG. מה יכולה להיות התקלה? יש טעם לתקן?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by KungFuHustle,

יש לי לוח אם של אסוס P4P800S SE ואני רוצה לקנות 6600GT של Leadtek (כמובן agp) אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתחבר ויפעל על המחשב שלי משום שהכרטיס הוא DDR3 והלוח אם שלי הוא DDR1.... תודה לכל העוזרים!

22. יש לי את הצורב הנ"ל של NEC שעובד יפה בגירסאות קודמות של ויסטה ומשום מה לא מצליח לעבוד בויסטה הסופית. המערכת טוענת שנכשלת התקנת הדרייבר ויש סימן קריאה במנהל ההתקנים. העזרה של MS לא ממש עוזרת ולא מצאתי ברשת אזכור לדבר. אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות או שיש לו את הקומבינציה הזו וכן עובדת, אשמח לשמוע. תודה. ד"א, הויסטה RTM מותקנת בדיסק SATA והגירסא הקודמת ב-EIDE אבל אני מניח שזה לא קשור לעניין.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני לא יודע אם הבעיה שיש לי היא לכאן .. אם כן טוב.. ואם לא אז תעבירו לאן שצריך... יש לי בעיה במשחק max payne v1.0.. בהפעלת הקודים.. בכל מיני מקומות ראיתי שרשום לעשות קיצור דרך לקובץ ההפעלה לעשות מאפיינים ולרשום "בהתחל ב" את המילה developer.. עכשיו ניסיתי וזה אומר לי שהתיקייה לא נכונה או משהו כזה.. אני חייב את עזרתכם..כל מי שעוזר אני מודה לו מראש... נ.ב. אם טעיתי בפורום.. אז תעבירו לאן שצריך... תודה..!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by FatallChill,

טוב יש לי DDR שעובד על 400MHZ ובeazy tune5 התוכנה שבאה עם הלוח אם שלי כתוב שהוא עובד על 200 אז אני צריך לשנות את זה ל400 ? או שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by x-pac,

התקנתי את הלוח Albatron PX865PEC Pro V2.0 וה EVEREST לא מזהה את החיישן של לו והחיישן של ה AUX

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים