תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
בעיה - קניתי זיכרון של A-data 400mhz וב cpuz זה מראה לי שהזיכרון רץ על 167 mhz ברשותי מעבד של פנטיום 2.0 באוברקלוק ל 2670 , לוח אם של אביט IS7-V2 אמרקו לי שיש הבדל בביצועים בין 167 ל200 אם מישו יכול לעזור לי בבעיה , תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בזמן האחרון בתופעה שהמחשב פשוט ניתקע ולא מגיב. כשאני ניכנס ל task manager אני רואה ש ה cpu usage מגיע ל 100 % איך זה מגיע למצב כזה? ברקע עובדים רק שני ישומים הדפדפן שלי וישום שניקרא win fax mod שאני לא בדיוק יודע למה הוא משמש אבל אני לא משתמש בו לשליחת פקסים. לאחר שאני סוגר את הדפדפן גם ה cpu יורד מישהו מכיר את התופעה? יש לי מערכת הפעלה של xp pro . :s05: מקווה שתוכלו לעזור . תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי,המקרה/נושא המרכזי: התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. המקרה/נושא השני: כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך () שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שבמקרה זה (השני),לאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . …
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין xp על כרטיס זיכרון? או על זכרון USB נייד? ואם כן ,מה הנפח המינימלי שצריך כדי להתקין. ניסיתי על כרטיס זכרון בנפח 2 גיגה של SD , ולאחר העתקת הקבצים לכרטיס עלה לי המסך הכחול הידוע. יש לי מחשב חזק עם 2 גיגה ראם, מעבד כפול ליבה. ניסיתי רק בשביל הנסיון, אבל אם בכלל אפשר?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חדשה במחשב (amd 3200 939/gigabyte k8n pro sli..), המחשב פשוט לא עולה ולא מגיבללחצנים של הפעלה וריסט (שבמארז)... אני מדליק את המחשב (מחבר אותו לחשמל והוא ישר נדלק), המאווררים (של המעבד ושל המארז - המאורר של הספק כוח לא עובד) עובדים, המנורה של הכונן דיסקים עובדת , אך הלוח אם עצמו לא עולה במסך... בדקתי שכל הכבלים של הספק כוח מחוברים הייטב למחשב ולכל שאר החלקים (הוצאתי וחיברתי מחדש) אך המחשב פשוט לא מגיב לכלום, רק המאווררים פועלים והוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של הכיבוי או ריסט (גם לחיצה ארוכה).... מה יכולה להיות הבעייה ? והאם יש לי דרך לסדר את זה עוד היום (מחר אני חוזר לצבא והמחשב של אחותי)...? תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בחוברת לוח אם יש לי כמה קונפיגורציות לבחירה, איזה לבחור,אינטל ICH9R סטה קונטרולרס או גיגהבייט סטה2 סטה קונטרול ? האם יש חשיבות למיקום החיבורים של הארד דיסקים סטה 2 ? האם חייב כונן פלופי?(אין לי פלופי , חוץ מפלופי חיצוני של הנייד והוא יכול להתחבר, השאלה איך אני מגדיר אותו)? מה סדר כונני האיתחול שאני צריך לקבוע? סידרו לי את זה, והבנתי שהבקר שנבחר הוא גיגבייט
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זה בפנטיום 3 שלי, שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים (זה אומר שהלוח בסדר או מה?) אבל יש מן 2 צפצופים ועוד אחד קצר. בדקתי זכרונות וכרטיס מסך ובחנות ניסו גם ספק וזה לא עזר איך אני יודע אם זה הלוח או המעבד?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה:אני שם את הכרטיס והמסך לא נידלק אבל כשאני שם במחשב של חבר שלי הוא עובד והכל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס תקין! ממחשב ישן, אני מנסה להתקין במחשב אחר הוא מפעיל את עצמו עם הכנסת הכרטיס לחריץ המתאיםוכמובן לא מזוהה. ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי קראו מספר דברים: השקיפות של וינדוס 7 נעלמה, ה GRID של האייקונים זהה בצורה מוזרה ונוצר מרחב מחוץ לדסקטופ, כאילו מחובר מסך נוסף. בנוסף objectdock כאילו עובד אבל לא נראה.. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אבל הוא לא נותן לי בתוענה שיכול להיות שהאנטיוירוס מונע את זה למרות שהוא סגור. (ניסיתי גם לשחק עם הרזולוציה ולשים רזולוציה לא native, והעיוותים המוזרים נשארו בדיוק אותו דבר) אני מנסה להימנע מפירמוט אז כל רעיון יעזור.. : )
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי בעיה ואני צריך כאן את העזרה שלכם בבקשה: לא מזמן קניתי מחשב חדש מפרט: (הדברים הרלוונטים) AMD 4200 DUAL CORE TWINMOS DDR2 1 GB 667 X2 ABIT KN9 ULTRA - ביוס מעודכן.. ניסיתי כמעט הכל אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות ב DUAL על 667. משום מה שאני שם על AUTO בביוס הוא מראה לי אכן שזה DUAL על 667 אבל המחשב לא עולה בכלל .. (מערכת ההפעלה והמחשב עצמו עושה בעיות) כאשר אני מחבר את הזכרונות על SINGLE ומריץ אותם על AUTO הוא מריץ לי את המחשב חלק על 667... כשאני שם אותם ב DUAL CHANEL משום מה הוא לא עולה... חשבתי בהתחלה שזה בעיה באחד הזכרונות אבל למרבה הפלא שאני מחבר אותם בDUAL אבל מגדיר בביוס שהם ירוצו על 533 הם רצים חלק... מה שניסתי זה: לעדכן ביוס ללוח אם - לא עזר.. לשחק…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
סליחה נלחץ לי פעמיים למחוק!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם asus p4S800 האם אני צריך DDR1 אן DDR2 ? איך אני יכול לדעת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה בוינראר במחשב לוקח לו לחלץ כל דיסק של סרט משהו כמו 8 דק' במקום דקה ניסיתי לפרמט ניסיתי להוסיף זיכרון (היה לי 256, הוספתי 512) לא עזר מה אני צריך לעשות\להוסיף כדי שזה יחלץ מהר? יש לי הארדיסקים של בסך הכל 120 ג'יגה, מעבד 1.6, זיכרון 768, ולא זוכר את שאר הפרטים, אם זה חשוב אני אברר מה לדעתכם אני צריך להוסיף כדי לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-