תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני לא מצליח למחוק קבוף אחד נסיתי את תוכנה שנקראת unlocker גם דרך Safe-Mode לא מצליח זה עדין כותב לי את זה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/j/m/a/a/l/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200503111314498247/200612252143313824/jh.jpg זה כותב לי שקבוץ בשימוש אבל הוא לא ודיסק לא מלא מה אני עושה ואך אני בודק עם קבוץ בשיומוש או לא תעזרו לי מה אני עושה ???? תודה מראש על עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים. התקנתי את כל הנלווים שהגיעו עימו וכאשר ניסיתי להריץ את אחד המשחקים קיבלתי את ההודעה הבאה: ...could not start 3D acceleration process.please install directX 9.0 and your video driver is up to date התקנתי את directX 9.0 וגם התקנתי את הדיסקים שהגיעו עם כרטיס המסך (MSI RX2400PRO TD 256EH PCIE) אשמח אם תוכלי לעזור לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי עושה ריסטארט ללא סיבה , אני חושב שזה נובע מיתר התחממות של המחשב בגלל שיש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל . אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת אם המעבד או פריט אחר במחשב שלי מתחממם יתר על המידה ?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול On-Board של C-Media, ומקירופון פשוט וזול שעבד ובעיקרון הוא עדיין עובד. הבעיה היא כזאת - אני יכול לשמוע את מה שאני אומר במיקרופון במחשב בתנאי שהמיקרופון לא נמצא על Mute, אבל ברגע שאני רוצה להקליט את מה שאני אומר או מנסה לדבר בקאונטר סטרייק אף אחד לא שומע את מה שאני אומר וגם ברשמקול של Windows אין שום קלט, אבל אני שומע את עצמי שאני מדבר. איך אני מתקן את זה? (הכל עבד עד לפני כמה שבועות)
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני חבר ידש כאן מקוה שנצליח לפתור את הבעיה שיש לי , בקיצור שדרגתי אתמול את המעבד שלי ואת הזיכרונות למעבד - Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray ולזכרונות- 4GB Kingston Value ddr 800 מכון שיש לי רקע מסוים במחשבים בצעתי את ההרכבה לבד והכל נעשה כמו שצריך והכל עובד לי יפה עד ש... נכנסתי למחשב שלי קליק ימיני מאפיינים בדקתי תאימות מאבד וראיתי שרשום אינטל פנטיום 3 קסיאון משהו הזוי ! ובהפעלת המחשב המחשב מבקש מימני ללחוץ על אף 1 בשביל להמשיך טמפרטורה ארור ! מובן שמיד התקשרתי לחנות והסבירו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס והכל יהיה בסדר ,גם שמו של המעבד יוחלף וגם השגיאה של הטמפרטורה לא תופיע יותר ! עכשיו הבעיה היא כזאת .. הם לא מוכנים לעשות לי את זה …
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
:s05: שלום רב, אני חוזר כרגע אם הזכרונות שקניתי הביתה ומכניס אותם למחשב... אבל מה שקורה זה שהמחשב עולה למסך הראשון (השחור שבו רשום כמה נתונים) ואז רשום כאילו שכן סמתי את הזכרונות אבל פשוט זה לא עובר את השלב הזה MEMORY TESTING ..... OK זה לא עובר הלאה והמחשב לא עולה לויינדוס מה לעשות??? בבקשה תענו דחוף כי אני דיי חסר עונים אני יושב עכשיו מול המחשב מפרט נמצא בצד ימין <----
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא יפה שבהודעה הראשונה שלי בפורום אני מבקש עזרה אבל זה הפורום הכי מקצועי שאני מכיר ואני קצת דואג לכרטיס מסך.. (נקנה אתמול..). לעניין: התקנתי את הכרטיס (Asus 7950GT 512MB http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=306&model=1350&modelmenu=1 ) אתמול על לוח אם חדש שגם רכשתי אתמול, ולא ידעתי, אבל מסתבר שצריך לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח עם הכבל המסופק. עכשיו הכבל נראה ככה, מחבר של 6 פינים שמתפצל לשני מ?ח?ב?רי מתח לבנים רגילים (יש לציין שהפיצול הוא מ?ת?אים שונים במחבר). הכנסתי את המחבר לכרטיס ומשכתי מתח מהספק כוח לכרטיס , חיברתי רק ללבן אחד. האם זה מספיק? איך אני יכול לדעת שהכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? מה לגבי המחבר הלבן ה…
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שאני בא להפעיל את המשחק Devil May Cry 3 הוא רשם לי בהתחלה את ההודעת שגיאה הבאה שבתמונה בקשר לשגיאה שבתמונה הסתדרתי , אוקיי , עכשיו אני בא להפעיל את המשחק הוא נותן לי את השגיאה הבאה: No disc inserted. Please insert the CD/DVD. מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים. עריכה: הסתדרתי תודה בכל זאת , היה צריך קראק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
פלאפון W800I, ואיך הולכים התעריפים בדיוק
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז ככה הלוח שלי נדפק לפני כמה זמן (לא מזהה התקני IDE - חוץ מאחד(HDD), לא USB, לא LPT כו'..) לפני יומיים הלוח שבק חיים אני מפעיל את המחשב - עושה פוסט - מגיע למעבד ומציג רק אחד (יש לי HT) הוא מציג אותו כ1.3 GHZ - שיש לי 2.6 ונתקע - רק הנורית של הHDD דולקת שוב - עשיתי איפוסים וכו' לביוס הלוח גמור? יש מצב שעוד משהו הלך? אני כבר התייאשתי - נסו אתם לחיות חודשיים בלי CD..
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לוח dfi lp ud הספק עובד המחשב מתחיל לעבוד נכבת המנורת בקרה הרביעית בלוח בצד שמאל למטה אבל השלישית נשארת דלוקה... היה כתוב בחוברת שזה קשור ל cpu אז הוצאתי אותו ושמתי מחדש.. לא עזר.. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי והורדתי את התוכנה יש לי 3 קבצים(שונים) הכנסתי אותם, כל אחד בנפרד אבל יוצא ג'בריש וכו' מישהו יכול לעזור לי בבקשה בניתוח הקבצים? תודה מצאתי, תודה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא מעבד E6600 לוח אם P5W DH ספק ליברטי אנרמקס 500 כרטיס מסך X1900 XT מארז סטאקר 380 הבעיה שלי היא כזו ברגע שאני לוחץ בוינדוס כיבוי המחשב נכבה לשנייה ונדלק שוב ועוד ברגע שאני מכבה את המחשב בעזרת הספק פשוט מכבה אותו אבל ברגע שאני מדליק המחשב נדלק לבד אמרו לי שיכול להיות הגדרה של ביוס זה נכון או שזו בעיה של חומרה ???????
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש אצלנו בעבודה מחשב שנתקע באמצע העבודה לחצתי על הריסט והוא התחיל לעלות ואז נתקע בsplah screen של היצרן . לחצתי על del להכנס לביוס ולא קורה כלום. הפעלתי מחדש כמה פעמים ולפעמים הוא כן המשיך ואז כותב שwindows לא יכול לעלות כי חסר קובץ בשם isapnp.sys גם במצב בטוח הוא לא עולה ונתע באותו קובץ בסוף הוצאתי את כבל החשמל וסגרתי את כפתור החשמל שעל הספק, החזרתי את הכבל והדלקתי את הספק והמחשב עלה בסדר. רציתי להבין ,למה זה קרה האם זה בעיה בספק או בלוח?? תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, כש-4 הרדיסקים שונים נהרסים במחשב אחד במהלך 3.5 שנים זה כבר לא יכול להיות צירוף מקרים. לפי מה שאני יודע, אפשר להאשים רק את הספק הג'נרי, ככה שאם אחליף אותו, אין סיבה שיהיו עוד בעיות. אני צודק ? או שאולי לוח האם (ASUS) או רכיב אחר כלשהו יכולים לגרום לזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הלוח אם gigabity דגם 7vm400m-rz ובאתר בדקתי והעידכון לא בסדר אם אתם יכולים לתת לי קישור לדריבר אז זה יהיה טוב אחים!! תודהה מראשש!!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עשיתי פורמט עכשיו המחשב מזהה כאילו יש לי רק 512 מגה RAM ויש לי 1024 מה לעשות? שאני פותח את הטלווזיה זה מביא לי הודעת שגיאה שצריך לסגור את התוכנה ומציע לי לשלוח את הבעיה למייקרוסופט (ההודעה הרגילה והמעצבנת...) מה זה יכול להיות?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש פנטיום 4 3.2 מגה הרץ. עם 2 מגה זיכרון בביוס אני בודק את הטמפרטורה וכתוב שהחום הוא בין 60 ל- 65. האם זה הגיוני או שיש יותר מדי חום? ומה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח אם .עכשיו השאלה שלי היא אם אני מפרמט את המחשב אז גם העדכון האחרון של הביוס נמחק? או שזה לא קשור וזה נשאר.[כי הרי מתי שאני מפרמט אז אחרי זה אני מתקין מהדיסק של הלוח אם]
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ה-prime 95 רשם לי אחרי שהוא סיים- self-test 2560k passed! תוך כדי העבודה של התוכנה בדקתי טמפ' והיא היתה 53 ובלי עבודת התוכנה 42-44 מה לעשות עכשיו? ממה נובעת הבעיה שהמחשב מכבה את עצמו?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני תורם מחשב למועדונית יש ילדים עם בעיות בבית החלטתי גם לתת להם כרטיס טלויזיה שיש לי ישן מאיפה אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס ששמו LIVEVIEW תעזרו לי חברה זה חשוב תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-