תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
בא אליי טכנאי בגלל בעיה במחשב ופירמט לי את המחשב, כשאני נכנס להגדרות של המחשב שלי כתוב שמחשב זה תוקן על ידו יחד עם טלפון וסמל של החברה, איך מורידים את זה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום המתאים אך יש לי בעיה דחופה משהו חבל"ז אני צריך להגיש מחר פרוייקט, אין מצב לדחיה. אבל ניסיתי שתי מדפסות וזה מדפיס חרטא בשתיהן. מה זה חרטא? האיכות פשוט גרועה, כאילו יש לי בעיות ראיה. יש מצב שזה משהו בהגדרות של ההדפסה? כי עכשיו יום שבת, אין לאן ללכת להדפיס.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המאורר כבר לא מאורר, המאורר של הכ"מ גם החליט לשבות.. ועכשיו כל העבודה מוטלת על המאורר של הלוח אם.. אני צריך להחזיר את 2 המאוררים שלי לחיים.. ואנ'לא יודע איך.. והבעיה היא לא אבק... אפילו שיש שם די הרבה.. אין משהו שתוקע אותם מלעבוד..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
באמת לא ידעתי לאיזה פורום לדחוף את ההודעה הזאתי - אם לא מתאים אתם מוזמנים להעביר ברשותי מחשב נייד חדש. מה לעשות - או להימנע ממנו כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על לינק של איזהשהוא אתר . נגיד אני מקבל במייל כתובת אתר ואז לוחץ על הלינק מתקבלת השגיאה הבאה :"פעולה זו בטולה עקב מגבלות החלות על מחשב זה .נא פנה אל מנהל המערכת" מה אני צריך לעשות ?! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, החלפנו אינטרנט בבית לסיבים של בזק 1000 מגה. הכל עובד כמו שצריך. במקביל קיבלתי מחשב נייד חדש (יד שניה) המחשב בהתחלה לא הראה את רשת ה wifi הביתית בכלל (כן הראה רשתות של השכנים לצורך העניין וגם נקודה חמה ניידת). לאחר שיחה ארוכה עם בזק עשו פעולה כלשהי ועכשיו הרשת גלויה גם במחשב הנייד. המחשב מתחבר ומתנתק כל כמה שניות מה wifi. בזק התנערו מאחריות ואמרו שזה משהו במחשב וברגע שרואים את הרשת במחשב זה לא קשור אליהם. מדובר במחשב DELL I7. האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר בתוכו שנאי מ220ac ל12 ac איפה משיגים כזה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי חברים, אתם מכירים מעבדה שיכולה לשכפל כונן ישן לכונן M.2 PCIe ? או שאולי יש למישהו מתאם להשאיל לשכפול כונן(אזור חיפה או תל אביב)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
פתאום שסיימתי לשחק ב TESTDRIVE נכבה לי המחשב והטמפ' היה תקינות! אני לא יודע ממה זה קרה ... ממה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! יש לי לוח Msi- ms6728 (865pe neo3) עשיתי עדכון לביוס דרך האתר של MSI ואחרי שעשיתי RESET המחשב מנסה לעלות והוא לא מזהה לי את הדיסק SATA (גם לא בביוס). הבנתי שיש לוחות שצריך להתקין להם את הדריבר של ה SATA ידני כדי שהכל יפעל. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדריבר או איך מסדרים את הבעיה הזאת כי המחשב שלי פשוט מת.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם דוד שלי לפני כמה ימים פתח לי את המחשב ושיחק שם בכמה דברים (הוא לא ילד קטן הוא מהנדס). הוא לא שבר שום דבר אבל מאז שהפעלתי שוב את המחשב חיבורי-USB לא מזהים התקנים אחרים... פרמטתי את המחשב (זה היה התוכנית גם ככה) ואיפסתי את הביוס... בנוסף גם הסרתי את כל התקני ה-USB אבל שום דבר לא עוזר... יש הצעת? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, גיביתי מספר כרטיסי זיכרון לרנק דיגיטלי של חברת wolverine. משום מה הכונן אמנם מופיע במחשב אך לא זוכר את מה שגובה בו, אבל, כשאני מדליק אותו הואהוא מציג את המקום הפנוי כפי שצריך, כאילו כל המידע נמצא שם (בהתחלה היה כתוב שיש 55 ג"ב פנויים, ועכשיו רק 50). החיבור הוא חיבור USB למחשב. כתובת הדיסק : www.wolverinedata.com שמו: flashpac 7000 series אשמח מאוד לשמוע פיתרון או תוכנה או מעבדה באיזור י-ם שתוכל להציל את הקבצים שנמצאים שם. הם מאוד חשובים לי. ערב טוב רפי
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה את הקירור הנ''ל למעבד שלו. AMD athlon 3000 939 הלוח הוא LanParty ultra-d http://www.glacialtech.com/company/glacial_Igloo7220series.htm הקירור בא עם שני קליפסים, ואנחנו לא מצליחים לחבר את הקירור למעבד\לוח. לא מצאתי באינטרנט מדריך שיכול לעזור,והמדריך שהגיע עם הקירור לא ברור! מישהו התנסה\מבין בעיניין? תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה, הבעיה היא כזאת, מעולם לא הייתה לי בעיה עם הסאונד. אתמול גיליתי שאני לא יכל לשמוע סאונד על המחשב, בדקתי את החיבורים- הכל מחובר למקומו. אבל כשבדקתי את מנהל החומרה- זאת התוצאה. כשאני מנסה להתקינו מחדש, הוא לא מוצא את התקן החומרה של וינדוס, ולא את החומרה ש על דיסק ההתקנה של הכרטיס סאונד. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היום כשפתחתי את המחשב, הוא נתקע, ואחרי הריסטרט היה לי BSOD, שמודיעה על הבעייה של הדרייבר NDIS.SYS. אחרי עוד ריסטרט, זה הפסיק, אבל אין לי אינטרנט בכלל. בחיבורי רשת כתוב שזה מחובר והכל בסדר, אבל בדפדפן עצמו למשל אין כלום. (אני כותב ממחשב אחר כרגע). וכשמוציאים את הכבל של הרשת אז המחשב נתקע וה BSOD הזה חוזר. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
משהו פה נראה לי מוזר.. המעלות לא גבוהות יותר מידי?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי! יש לי את העכבר הנ"ל ,התקנתי ie7 ואני לא מצליח לדפדף קדימה ואחורה דרך הכפתורים שמוגדרים בעכבר יש לציין שבחלונות (לא באינטרנט) זה עובד בסדר גמור העכבר מחובר דרך usb ,הסרתי והתקנתי אתו מחדש ולא עזר אם למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לבדוק אני אשמח! תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה במחשב כשר אני משחק כל מישחק שיש לי על המחשב לדוגמא MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAUL(הראשון בסדרה) המחשב שלי ניתקע ומציג לי תמונה מרוחה על המסך הבאתי את חבר שלי שהוא תכנאי והוא אמר לי שזה הכרטיס מסך שלי שיש מצב שהוא הלך השאלה שלי היא עם הוא צודק וצריך להחליף כרטיס או שאולי זה בעייה אחרת???? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם k8n platinum של msi. יש ללוח הזה מאוורר על הbridge. לאחרונה אני צריך לסובב ידנית את המאוורר הזה כדי שיתחיל להסתובב בעצמו אני לא חושב שיש בעיה של איזה חוט שנקרע שכן המאוורר בסופו של דבר מסתובב בעצמו נראה לי שזה בעיה של חיכוך. ניסיתי להוציא את המאוורר הזה כדי לנקות אותו אבל אני לא מצליח. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כאשר המשחק עולה (HALF-LIFE2-STEAM) והוא במסך LOADING המטושטש הזה, המשחק קורס ואני חייב לעשות ריסט למחשב. ההודעה שהוא נותן לי זה משהו על הזכרון שהוא COULD NOT BE READ. כתוב על הבעיה הזו באתר של סטים וניסיתי לעשות מה שהם אומרים שם והבעיה עדיין נשארה (בכל מקרה שלחתי להם מייל). ההודעה נמצאת בפורום הזה מכיוון שאני חושד שרוב הסיכויים הם שהבעיה נובעת מעצם קיומם של 2 סטיקים של זכרון במחשב שלי אבל אין לי שום כוונה להוציא את אחד הסטיקים בשביל לשחק בזה. שאלתי פה כי ידוע לי שיש פה לא מעט אנשים עם 2 סטיקים של זכרון ויכול להיות שניתקלו באותה הבעיה. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק שמותקנים עליו דרברים של מחשב עם ווינדוס XP וכל השאר, ואני צריך לגבות את המידע שיש בתוכו, האם יש דרך שאני יכול לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-