עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, בעיה מוזרה ב- ICQ של חבר: הוא מקליד את המספר והסיסמא, לוחץ על "התחבר", בחלון מופיע: "מתחבר", ואז "מבצע אימות" והחלון נעלם. למטה ליד השעון יש את הפרח בצבע צהוב, שלוחצים עליו מופיע החלון הראשי של בקשת הסיסמא. ניסיתי להיכנס גם מהמחשב הזה ולא הולך, באיי סי שלי הכל תקין. מה לדעתכם הבעיה, האם יש דיווחים על בעיה כללית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by manbot,

קניתי כרטיס קול... עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. יש לי בעיה במחשב אני לא רואה כלום במסך והמנורה שלו בצבע כתום כאשר אני מנתק תחיבור של המחשב (של המסך) זה אומר שכלום לא מחובר עכשיו איך אני יכול לסדר שאני יראה תמחשב שלי בלי שיהיה מנורה כתומה במסך? כאילו שיעבוד לי תודה מראש ואנשים תעזרו אני חייב תמחשב דחוף

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by Doli,

שלום, החזרתי את המחשב מטכנאי לא לפני כיום עקב בעיית מסכים כחולים, הוא פירמט לי את המחשב (לבקשתי) והוציא את הכרטיס טלוויזיה (שלא היה בשימוש) מכיוון שהיה שרוף והרוס לגמרי, הוא אמר שזה ייפתור את הבעיה. עכשיו המחשב שלי עדיין עושה מסכים כחולים ועדיין לא יצרתי עם הטכנאי קשר, אני בטוח שיש פה המון אנשים מוכשרים שיוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. שלום לכולם, אני באמצע עריכת סרט עם קבצים די גדולים. חלק מהקבצים מחקתי, (מכייון שהם גדולים הם לא נמצאים בסל המחזור). ישנו קובץ שאני לא בטוחה שאני מחקתי, ואני צריכה אותו דחוף!!!! יש אפשרות לדעת אם מחקתי אותו? אני אשמח מאוד אם זה לא יהיה דרך תוכנות של שחזור קבצים. תודה רבה!!! ;D

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by eliran-f,

שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שאני משחק באיזה מישחק(לא משנה איזה) או שאני רואה סרטון או סתם במחשב המחשב שלי ניתקע נגיד בסרטון יש רפיט אל אותו מילה שאמרו נגיד בסרטון וזהוא הוא ניתקע וצריך לעשות ריסט מה הבעיה הזאתי אני מיתחנן עזרה פליזזז

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  8. חזרתי בערב למחשב, והתמונה על המסך היתה "קפואה". כלומר, העכבר לא הגיב, מקלדת כנ"ל. 1. הייתי חייב לעשות כיבוי והדלקה ידנית. 2. אחרי שעשיתי את זה: לא רואים תמונה על המסך, ולא רואים אם המחשב עולה או לא. בכל מקרה לא שומעים את המוסיקה מהרמקולים של עליית הווידווז. המסכים מחוברים בקופסת מיתוג למחשבים אחרים אז אני יודע שהם עובדים.... 3. המחשב לא מגיע לשום מסך שחור או התחלה כלשהיא. רק נורת החיווי של ההדלקה ממשיכה להבהב כל הזמן. 4. מאוור הספק כוח עובד, כנ"ל מאוורר קירור המעבד. 5. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי חזרה. לא עזר כלום. 6. הדלקתי וכיסיתי שוב. אותו הדבר. עזרה? כיוון? תודה! :s05:

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by ofek4490,

בכרטיס קול המובנה שלי שהוא REALTEK ALC850 ישנה באחת מההגדרות תיבה מסומנת בשם real-time s/pdif-in monitor מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by oFiR 22,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך הנ"ל, לפי כשבועיים נוצרה בעיה בכרטיס מסך ביציאת VGA עקב ריבוי כניסות ויציאות של המסך ואז המסך לא הגיב, לפני יומיים מימשתי את האחריות והחליפו לי את הכרטיס לאחד אחר. היום חיברתי את הכרטיס מסך והמסך לא הגיב אחר כך העברתי את המחשב ליד הטלויזיה וניסיתי לחבר אותו ושוב הטלויזיה לא הגיבה למסך, עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר מקבל חשמל אז אני לא מבין מה הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, אופיר

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. היי.. אני רוצה לחבר את המסך שלי לכרטיס מסך לחיבור DVI, אבל יש לי במסך רק חיבור VGA.. קניתי ממיר מחיבור DVI ל VGA אבל משום מה לא רואים כלום במסך.. יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 6450 יש לכם רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

כשאני מחבר מתאם לכונן SATA2 נניח,אני מקבל מהירות של SATA או של IDE? כלומר המתאם הוא מתאם רק לצורך החיבור?או שבקר הSATA על הכרטיס מאפשר לי מהירות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by כרמל הייבלום,

היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך

15. Started by ElkaRib,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. Started by srulikg,

הורדתי את המשחק. הורדתי את הגרסה [R.G. Mechanics] The Sims 3 - Complete Edition כשאני משחק ב-Live Mode המשחק נתקע כל כמה שניות. המחשב שלי עומד בדרישות הגרפיקה של המשחק. כרטיס מסך Geforce RTX 2070. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הגרסה הזאת לא טובה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. היי, הדיסק לא עלה במחשב המקורי אז חיברתי אותו בתור HD חיצוני למחשב אחר. הדיסק תקוע במצב כמו בתמונה המצורפת, כשאני מנסה לעשות לא initialize כלום לא קורה. אני רוצה שהמחשב יזהה אותו בmy computer כדי שאני אנסה לשחזר עם GetDataBack. יש דרך לעשות את זה? תודה רבה! עריכה: מוזר מאוד אבל בתמונה הוא מזהה 14GB, למרות שהדיסק עצמו רק איזה 8 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. Started by shaks,

יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by eranRohatyn,

אתם מכירים את השגיאה הזאת בNFS NFSC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה קורה שאני רוצה להכנס למשחק

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by yoni1234,

שלום לכולם. לפני כשעה המחשב שלי פתאום נתקע ולכן נאלתי ללחוץ על ריסטרט . אבל מאז המחשב פשוט לא עולה זאת אומרת המסך. פשוט שחור והנורה מהבבת. המסך תקין לחלוטין מיכוון שאפילו ניתן לשחק בהגדרותיו. לכן החלטתי ולבדוק אולי האם זה הכרטיס מסך ולכן חיברתי כרטיס מסך אחר ועדיין אותה בעיהץ כמובן גם ניסיתי לבדוק שכל הכרטיסים מחוברים היטב טאף גם המעבד. יש למישהו איזה הצעה אולי מה עלולה להיות הבעיה ?

21. אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Sickp,

יש לי מסך LED של LG למחשב וטלויזיה גם של LG שניהם תומכים ב-1080p המסך מחובר דרך DVI והטלויזיה מתחברת דרך VGA כשהטלויזיה מחוברת לבד ואני שם רזולוציה של 1080*1920 אז אני רואה חלק חתוך מימין (כל החלק של השעון והסמלים לא נראה) וזה קןרה בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים עכשיו , ישנם משחקים שאני מפעיל (כמובן גם ב1080) אז רואים מצויין!!!!! שום דבר לא חתוך!! מה גם כשהמסך והטלויזיה מחוברים ביחד ואני עושה DUPLICATE (שיציג אותו דבר בשני המסכים) אז רואים את השולחן עבודה מצויין בטלויזיה!! ואם אני עושה EXTEND אז חתוך 0_0 כרגע המסך והטלויזיה במצב DUPLICATE, ואם אני אנתק ת'מסך אז הטלויזיה תחזור למצב הרגיל שלה (חתוך) WTF?! תסבירו לי את זה!!! ואיך מתקנים את זה?? הכרטיס מסך שלי: HD4850 וזה ככה ב…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by kikiman,

[move]שלום לכולם אני חדש פה.... [/move]יש לי בעיה חמורה בכונן דיסקים כאשר אני נכנס למחשב שלי הכונן נתקע. הוא תקוע כל הזמן על אותו דבר כנראה: תמיד המקום הפנוי הוא 661MB, והגודל הכולל זה 680MB. בתוכנות צריבה הוא צורב מצויין, אבל במחשב שלי הוא נתקע כך שאי-אפשר לפתוח דיסקים. וההפעלה אוטומטית גם לא עובדת (אני מכניס משחק לכונן כלום לא קורה |. ניסיתי לעשות במנהל התקנים הסרה לכונן, אבל שאני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו אבל עם אותה הבעיה.... בבקשה תעזרו לי לא הצלחתי לפתור את זה וזה באמת חשוב לי.... :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל (כרטיס קול מובנה) ורמקולים חדשים X530. השירים נשמעים מוזר בגלל שיש הד. איך אפשר לבטל את זה???

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by trxman,

אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים