עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zaroor,

שלום לכולם לפני עידכון הביוס רציתי לדעת לגבי ה VER. במקרה שלי כאשר בדקתי אצלי יש בלוח (אסוס P5GD ) יש 1006 כאשר אני בוחר חיפוש עידכון אוטומטי לתוך האתר של אסוס הוא מציג אפשרות לגירסה 1011 בלבד אבל אם מחפשים בכל הפשרויות באתר יש כל מיני גירסאות כולל הסוג שלי 1-האם אני יכול לבחור את הסוג באוטומט של 1011 או חייב רק את ה 1006 לעדכן ? 2-אם מעדכנים למספר גירסה גבוהה יותר ורוצים להחזיר לישן יותר זה אפשרי? 3-המקרה לשאלה זו ,הוחלף לי הלוח עקב קילקול בלוח החדש הרכבתי גם את סוג המעבד שהיה לי 64 BIT אינטל 775 3.00 וכנסתי לביוס SETUP ב CPU קופיגורצייה צריך להפתח אפשרות נוספת בשורה תחתונה של EIST , וכאן פתאום אין אפשרות זו ובלוח הקודם היה וגם בחוברת הלוח זה רשום כך עשיתי עידכון ביו…

2. Started by yevgeni1983,

שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Xilver,

ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. הורדתי את הסמלים וגם התקנתי את התוכנה. פעלתי לפי ההוראות שבהסבר אך לא הצלחתי לנתב אותה לסמלים - סעיף 3 בהסבר - מה שאני מקבל תחת "Symbols For WinDbg" הוא תקיות ללא קבצים, אז מה צריך לפתוח או לאן לנתב? שאלה נוספת: האם אפשר להעתיק את ה-minidump ממחשב אחר למחשב שלי בו מותקנת התוכנה ולבדוק מה הבעיה? מפני שהחלונות לא מספיקים לעלות - בעיה של איתחול ללא הפסקה לפני עלית חלונות במלואה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by ozeini,

שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: "primary master drive fails", אתמול המחשב עבד רגיל והיה בסדר גמור, היום אחרי שבאתי להחליף לו את ההארדיסק הוא רשם לי את זה. אין לי מושג איפה הבעיה. מי שמבין מתבקש לעזור. אגב המחשב הו פנטים 4 2400MHZ, וניסיתי להפעיל אותו עם 3 הארדיסקים שונים ושוב הוא רושם את זה. דבר נוסף ניסיתי לשנות לו בהגדרות כל פעם את ה-primary master פעם שזה יהיה הארדיסק, פעם דיסקט, פעם לכונן דיסקים (עם ה-windows) ולא עזר כלום. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by tom123,

יש לחבר לוח אם אסוס P4P SE עכשיו שהוא מדליק את המחשב רוב הפעמים הוא ריסט מאה פעם במסך שמראה את הנתונים של המחשב בהתחלה.. ולפעמים המחשב עצמו נשאר דולק והמסך לא נדלק.. וככה זה חוזר על עצמו עד שהווינדוס עולה ואז גם זה עושה לפעמים ריסט בווינדוס. גם שמזיזים את המארז הוא עושה ריסטים.. מה יכולה להיות הבעיה?

7. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  8. אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה????????????? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב Lenovo ideapad l3. לאחר הרכישה גיליתי שהסוללה לא מספיק חזקה, זאת סוללה של 3 תאים רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף ללפטופ שלי את הסוללה לסוללה חזקה יותר של 9 או 12 תאים? תודנ.

10. Started by bbnbbn,

שלום רב, ברשותי מחשב פנטיום 4 וברגע שאני משתמש בו קצת יותר מאינטרנט (סרטים וכאלה) הוא פשוט קורס ונכבה וצריך להדליק אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. ה- JUMPLIST נעלם מהאיקון של האקספלורר. מערכת הפעלה היא ווינדוס 7 SP1 X64. רק מי שיש לו FIX ידוע לבעיה שיגיב. בתודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by LQDForce,

אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?

13. Started by JESTER0195,

אוקי זה סיפור ארוך לא יודע אם הוא קשור לבעיה אבל אני יספר בכל זאת טוב אז קניתי הארד-דיסק WD SATA 200GB אמור להיות מעולה!!! אז באתי להתקין וההתקנה של ה XP לא זיהתה אותו הורדתי דיסקט מיוחד להתקנה מהאתר של WD אחרי שלוחצים F6 אז עדיין לא עובד אז הציעו לי להוריד דיסקט כזה מהאתר של הלוח אם מASUS וכן עובד זיהה פירמט העתיק קבצי התקנה התקין מעולה אז אחרי שהוא התקין הוא כמובן הפעיל את המחשב מחדש ואז הוא התחיל להפעיל את ה XP את הפס הכחול וברגע שהוא אמור להיכנס ולהתחיל לעבוד לא פשוט מתאתחל!!! מה לעשות??? אמרו לי ש XP לא מזהה יותר מ 50 גיג'ה כונן לא יודע כמה שזה נכון אבל ניסיתי ובשתי הדרכים זה לא עובד אני לא יודע מה לעשות אני משתמש בדיסק התקנה של CROW עם SP2 מה לעשות תאמינו לי אני כב…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by NightElf,

שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by guyfaran,

שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. כשאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך שלי ראדיון 9600 אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.fgjhgfhfghfghghghgfhgfhgff.jpg אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך תןדה רבה לעוזרים ....

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by spider272,
    • 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by eranRohatyn,

אתם מכירים את השגיאה הזאת בNFS NFSC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה קורה שאני רוצה להכנס למשחק

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. היי לכולם מפרט המחשב לוח אם של ati ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN מעבד 3 גיגה כפול ליבה של אינטל הארד דיסק sata /wd 80 גיגה מנסה להתקין מערכת הפעלה xp הן מתקליטור מקורי שיש לי והן מתקליטור גיבוי שהכנתי אך זה לא עולה והרי ההודעה שכן עולה : the entry "ntkrncmp.exe" in the [sourcedusks files] section of the inf file is corrupt or missing. מה אומרת ההודעה הזו ? ה אם צריך להגדיר את הביוס? ובקשתי היא איך אני למרות זאת מתקינה את מערכת ההפעלה תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by barca150,

יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by suspect,

חיברתי לבד את הספק corsair 550vx ואת הקירור TR120 EXTREME בהפעלה הראשונה המחשב עלה הגיע לווינדוס ונתקע הפעלתי מחדש וכל פעם שאני מגיע לדף טעינה של ה XP הוא מראה מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. זה asusotherdevices שם צריך להופיע הלוח אם לפי דעתי בעקבות זה בנתיים נעלם לי גם כונן IDE אחד שלא מזוהה וגם עוד כמה דברים קטנים אני חושב התקנתי INF מהדיסק ומהורדה מהאתר של אסוס לא מזהה את הלוח מה אני מפספס אגב הלוח ASUS PT6 DELUXE V2 גם אורסט לא מזהה את הלוח למה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. אהלן קניתי כרטיס gigabyte gtx570 oc ultra durable מ TMS לפני כמה ימים, אחריי שהתקנתי אני קולט שאני מפעיל MKV (היי דף) אז יש גמגום או קצב פריימים נמוך, הסרתי תוכנות שעלולות להשפיע, החלפתי דרייברים ניסיתי נגנים שונים עשיתי דרייב סוויפ והתקנתי מחדש כלום לא עזר. מה זה יכול להיות ? מישהו נתקל במשהו כזה ? אני אצטרך להחזיר את הכרטיס ושיחליפו לי אותו ? מישהו יודע אם TMS בעייתיים בדברים האלו ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by neo690,

יש לי בעייה במחשב שיש לו windows 98. כמעט בכל פעם שמכבים אותך.. אז באמצע תהליך הכיבוי הוא נתקע ורואים רק את הרקע של השולחן העבודה! מה זה צריך להיות? ומה יכולים להיות הפתרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים