עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן יציאת הS-VIDEO הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר, הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני מסיק שיציאת ה S VIDEO לא תקינה בדקתי את המחשב עם כל הטלוזיות בבית שלי והתוצאה אותה תוצאה. החלטתי לנקות את כל המחשב, הוצאתי את כל מה שהיה במארז ניקיתי מאבק וכו'. חיברתי הכל מחדש ומאז גם היציאה הדיגיטלית (הלבנה) בכרטיס המסך לא עובדת …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by KungFuHustle,

יש לי לוח אם של אסוס P4P800S SE ואני רוצה לקנות 6600GT של Leadtek (כמובן agp) אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתחבר ויפעל על המחשב שלי משום שהכרטיס הוא DDR3 והלוח אם שלי הוא DDR1.... תודה לכל העוזרים!

3. Started by Moshe Ben Yakov,

היי מה קורה חברים ? קניתי מחשב לפני כחודשיים, אני הרכבתי את המחשב מעבד i5 11400F קירור נוזלי Asus TUF LC 240 ראם G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2666Mhz CL18 Kit לוח אם Asus tuf b560m WiFi plus ספק כוח Antec High Current Gamer 650W 80+ Gold HCG650 Retail כרטיס מסך 1650 super ואחרי זה RTX 3060 כמו שציינתי למעלה בניתי את המחשב הזה בעצמי בהתחלה היה לי את ה1650 super המחשב היה קופא לעיתים רחוקות בזמן משחקים או בזמן גלישה בדפדפן, התקיעה היא רנדומלית ואז החלפתי ל3060 ואז המחשב היה קופא לעיתים יותר קרובות. חשוב לציין שכל הדרייברים מעודכנים גם הBIOS פרמטתי את המחשב פעמיים הבעיה נמשכת, אני עוקב אחר הטמפ של החלקים והם תקיני…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  4. Started by oshrinuri,

שלום. ברשותי כרטיס מסך מעפן :< 5200 FX... לפני כמה ימים.. עשיתי OC קטן לכ"מ עם RivaTuner.. קיצר, היו לי בעיות עם הכרטיס לאחר ה-OC המטומטם הזה >_<.. היו לי תקיעות במשחקים.. אז כל הזמן נאלצתי לעשות הפעלה מחדש <_<... אז ביטלתי את ה-OC .. החזרתי למצב הרגיל.. וגם חשדתי בדרייבר החדש של Nvidia, אז התקנתי אחד יותר ישן.. (71.89).. אני רואה עכשיו גם שהטמפרטורת עולות.. , בדקתי ב-everest .. מעבד: 30, קשיח: 38.. [נ.ב : הארטיפקטים קורים רק במצב של משחקים.. לא ממש כבדים ולא סתם ככה..] פתחתי את המארז , ונגעתי בכ"מ מסך והוא ממש חם... מה לעשות? איך לתקן את זה? :< תודה, אושרי.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני לא יודע אם הבעיה שיש לי היא לכאן .. אם כן טוב.. ואם לא אז תעבירו לאן שצריך... יש לי בעיה במשחק max payne v1.0.. בהפעלת הקודים.. בכל מיני מקומות ראיתי שרשום לעשות קיצור דרך לקובץ ההפעלה לעשות מאפיינים ולרשום "בהתחל ב" את המילה developer.. עכשיו ניסיתי וזה אומר לי שהתיקייה לא נכונה או משהו כזה.. אני חייב את עזרתכם..כל מי שעוזר אני מודה לו מראש... נ.ב. אם טעיתי בפורום.. אז תעבירו לאן שצריך... תודה..!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. הי לכולם, בטעות האל פסק נלחץ כשהמחשב היה דלוק, ומאז כשאני מדליק אותו, המחשב נדלק אבל לא מזהה את המסך. אני יכול להתחבר אליו בTeamviewer, ואז אני רואה שהוא אכן לא מזהה שום מסך שמחובר אליו. המסך מחובר בdisplay port, יש חשמל במסך ונראה תקין. כמו כן, 2-3 שניות אחרי שהמחשב נדלק יש טווו ארוך של שנייה או שתיים. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by poltergeits,

אחי הביא לי את המחשב שלו כדי שאני יסדר לו אותו אני מתקין לו את הווידוס דרך הביוס והכל הולך חלק עד שמגיע הקטע שהמחשב עושה לבד ריסטרט (אחריי כל העתקת הקבצים וכל מה שקורה בחלון הכחול שכולל את איפה רוצים להתקין וכמה יהיה כל כונן ) מאז לפי מיטב הבנתי הוא צריך להעלות את ההתקנה עצמה מכאן והלאה ומשום מה הבעיה היא שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים ולא מתחיל את שלביי ההתקנה עצמה חברה זה מאוד חשוב ואני יישמח לקבל הערות

8. Started by FatallChill,

טוב יש לי DDR שעובד על 400MHZ ובeazy tune5 התוכנה שבאה עם הלוח אם שלי כתוב שהוא עובד על 200 אז אני צריך לשנות את זה ל400 ? או שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  9. יש לי לוח GA X38T-DQ6 ושני כרטיסי מסך HD 3870 X2 התקנתי את שניהם חיברתי להם חשמל ואת הגשר של ה CROSSFIRE אחרי התקנת וינדוס דריוורים אני נכנס לקטגוריה שך ה CROSSFIRE ושם הכל לא זמין לי כלומר אין שם אופיה להפעיל את CROSSFIRE אפילו פרמטי את המחשב והורדתי דריוור הכי עדכני זה עדיין לא זמין המחשב מזאה לי ארבע כרטיסים כי בכל כרטיס יש ארבע ליבות אולי יש דריוור מיוחד לקאווד GFX ממש מתסכל זקוק לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by Trance,

אני יכול לעבוד על המחשב שעות בלי שיקרה כלום ופתאום הוא יכול להתכבות בלי שום סיבה אני יודע שיש לי בעיית טמפרטורות (כ 50idle ) אבל המנגנון של כיבוי בעת טמפרטורה גבוהה מכובה מה יכולה להיות הסיבה?! (חשבתי גם על חוסר יציבות של הספק אבל זה אמור לגרום ל restart לא לכיבויים לא?!) עריכה:המפרט שלי a64 754 3000 +tr2 גנריים hec compuse 6919+2*120

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by henhen,

מזה אומר ההודעה הזו . האם זה יכול להעיד על כרטיס זיכרון דפוק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by djass,

שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. Started by davidb151,

שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by pincher77,

התקנתי את התוכנה SpeedFan כדי לראות קצת את מצב הטמפ' בכללי ... עכשיו רשום לי איפשהו 71C לא ממש הבנתי מזה ? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/3563f52a98.JPG יש איזו בעיה או משהו?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS ולא רק סטריאו ב PCM?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  17. Started by swisaavi,

המעבד חדש, הוא מקבל רק 8500 ב cpu ב aquamark. למי שמכיר את התוכנה, מה יכול להשפיע על תוצאת ה cpu חוץ מהמעבד?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by __MIKO__,

לאחר שעדכנתי את הדרייברים מלבד כאלה שלא ידעתי אם כלל הם צריכים דרייבר כמו הHD והמודם כבלים, שוב חוזרות הריסטרטים והמסכים הכחולים. אני מצרף לוג של המינידאמפ. מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. Started by Director,

זה עושה את זה כל רבע שעה בערך ..

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. אין לי מושג מה לעשות עם קבצי הDUMP ואיך לעבוד איתם אני אשמח מאוד לעזרה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  21. אני מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניראה לי זה קשור לבעית חום או משו. ? בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. יש לי צורב די וי די nec nd3550a והוא עבד לי טוב ויפה אבל אחרי כמה זמן אולי שנה אולי יותר אני יכול לצרוב תקליטורי די וי די אבל לא לראות מה צרוב עליהם כל תקליטור די וי די שאני מכניס הכונן לא קורא (הכונן מזהה דיסק אבל לא מראה לי את המידע) דיסקים רגילים של 700 מגה אין בעיה לקרוא לפתוח לעשות מה שבא אבל הבעיה היא עם תקליטורי די וי די למישהו יש פתרון בשבילי? עזרה משהו?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. Started by SharonSx,

היי אנשים אני מחבר לי עכשיו את המחשב וקרה לי דבר מוזר כשהנחתי את המעבד על התושבת גיליתי שיש מדבקה על המעבד עם מספר סידורי כזה כמו מדבקה של אחריות... האם להוריד אותה לפני ההתקנה של הגוף קירור? אנשים בבקשה זה דחוף..

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  25. שלום ותודה מראש למי שיצליח לעזור, אני משתמש במחשב חדש שהרכבתי לפני 3 חודשים, אתמול אחרי שהעברתי אותו לחדר אחר, ניקיתי והרכבתי אותו מחדש, המחשב לא הצליח לעלות, בלוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) ישנם נוריות קטנות (diagnostic LEDs) שמראות על מצב המחשב עד שהווינדוס עולה, לפי הנוריות המעבד והזיכרון מזוהים, וכשזה מגיע לנורית של כרטיס המסך (gigabyte 6600 256Mb), זה מראה שהכרטיס לא מזוהה או לא פועל. עד עכשיו לא היו שום בעיות עם המחשב הזה, והבעיה לא הופיעה אחרי שינוי מסויים בחומרה או בתוכנה, ניסיתי להרכיב את כרטיס המסך בסלוט ה-pcix השני, אבל זה לא עזר, ובדקתי שוב ושוב שהכול מחובר ומותקן כמו שצריך. מכול מה שאני הצלחתי להבין זאת לא בעיה בשום דבר חוץ מכרטיס המסך, מחר אני אקח אותו למ…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.