תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי סוללה בלוח אם אבל יכול להיות שזה מדד של הסוללה במחשבים ניידים ואני לא צריך להסתכל על זה בכלל?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חזרתי בערב למחשב, והתמונה על המסך היתה "קפואה". כלומר, העכבר לא הגיב, מקלדת כנ"ל. 1. הייתי חייב לעשות כיבוי והדלקה ידנית. 2. אחרי שעשיתי את זה: לא רואים תמונה על המסך, ולא רואים אם המחשב עולה או לא. בכל מקרה לא שומעים את המוסיקה מהרמקולים של עליית הווידווז. המסכים מחוברים בקופסת מיתוג למחשבים אחרים אז אני יודע שהם עובדים.... 3. המחשב לא מגיע לשום מסך שחור או התחלה כלשהיא. רק נורת החיווי של ההדלקה ממשיכה להבהב כל הזמן. 4. מאוור הספק כוח עובד, כנ"ל מאוורר קירור המעבד. 5. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי חזרה. לא עזר כלום. 6. הדלקתי וכיסיתי שוב. אותו הדבר. עזרה? כיוון? תודה! :s05:
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בזמן האחרון בתופעה שהמחשב פשוט ניתקע ולא מגיב. כשאני ניכנס ל task manager אני רואה ש ה cpu usage מגיע ל 100 % איך זה מגיע למצב כזה? ברקע עובדים רק שני ישומים הדפדפן שלי וישום שניקרא win fax mod שאני לא בדיוק יודע למה הוא משמש אבל אני לא משתמש בו לשליחת פקסים. לאחר שאני סוגר את הדפדפן גם ה cpu יורד מישהו מכיר את התופעה? יש לי מערכת הפעלה של xp pro . :s05: מקווה שתוכלו לעזור . תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני ניסיתי לחבר 2 ארד דיסק על המחשב אבל הוא תמיד רק מזהה אחד ושניהם עובדים כשאני מחבר אחד מהם ככה לבד שניהם עובדים וכשאני רוצה להתקין את הווינדוס והוא צריך לתת לי ליבחור את המחיצה עליה אני רוצה להתקין את הווינודס הוא נותן לי שגיאה(מסך כחול) אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך מהסוג הנ"ל ומופיעה לו השגיאה הבאה במקום להראות את ההגדרות של הכרטיס מסך: התקנו דרייברים הכי חדשים לאחר הסרה של הישנים וזה לא עזר...מה לעשות(הסרנו עםדרייבר קלינר פרו).. מה עוד אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול פתאום ואין שום מידע לא רשום כלום או קובץ שגורם לבעיה אתם צריכים שאני יעלה את קבצי ה dump האחרונים? זה קורה לי פתאום ואין לי בעיה של טמפרטורות
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לאחר עדכון מוצלח של הביוס לגרסה החדשה ביותר שיש באתר המחשב עולה יפה מאוד ואין שום בעיות חוץ מהעובדה שיש פוסט ארוך מאוד בגלל שהכוננים לא מוגדרים כמו שצריך בביוס , כנראה מהסיבה שהעדכון החדש הכניס את הביוס למצב של הגדרות אופטימליות . הבעיה קוראת שכאשר במסך הפתיחה שבו מוצג הלוגו של החברה של הלוח אם אני לוחץ DEL ולא קורא כלום פשוט אני רואה מסך שחור עם נקודה מהבהבת בפינה העליונה - שמאלית של המסך וזהו ככה זה נשאר אשמח לכל עזרה או עצה שינתן לי וכמובן שהאופציה האחרונה תיהיה לאתחל את הביוס שוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב יש לי DDR שעובד על 400MHZ ובeazy tune5 התוכנה שבאה עם הלוח אם שלי כתוב שהוא עובד על 200 אז אני צריך לשנות את זה ל400 ? או שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הרכבתי מאוורר חדש למארז שלי .... ופיתאום הspeed fan התחיל להשתגע מאוורר מאחורה מחובר ע"י חיבור 4 pin [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שניתקלתי בה מוזרה מאוד אני לא יודע אם זה 100% בעיה בצורב לכן זקוק לעזרתכם התופעה הינה כזו : לעיתים כשאני בא לצרוב ב IMAGE BURN או DVD DECRYPTER אז לאחר שבחרתי את האימג הצריבה מתחילה אבל מה שקורה השניות עוברות וכאילו הצורב לא מגיב דהיינו נשאר על 0 גם אחריי מסםפר דקות ואז גם לא ניתן לשחרר את הדיסק חייב לעשות ריסטרקט מהכפתור , ולפעמים הצורב כן עובד . בכל הפעמים הללו למרות שכביכול הצורב הוא הבמהירות 0 ולא צרב כלום המעט שנצרב על הדיסק דפק לי הרבה מדיות האם לדעתכם זה מהצורב ? משהוא נתקל במשהוא דומה? יש לי חשש שאולי משהו משגע אותו איזה SERVICE אבל לא סגור על זה.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מפרט מחשב : windows xp professional sp2 3.2 פנטיום 4 1GB זיכרון 200 ג'יגה הארד דיסק המחשב הוא מחשב חדש, יש לי אותו רק 4-5 חודשים עכשיו לבעיה : המחשב נתקע לי , ומראה לי שסקלת ה CPU קופצת כל שניה , או קופצת למעלה ונשארת למעלה לאיזה 30 שניות וחוזרת להיות רגילה כשאני שומע מוזיקה ואני פותח את המחשב שלי או תוכנית אחרת אז יש קיטועים במוזיקה , דבר שלא קרה לי ולא האמור להיות. סרקתי עם תוכנת אנטיוירוס kaspersky ולא נמצאו וירוסים . סרקתי עם התוכנה TuneUp Utilities 2006 וגם לא נמצאו קבצים פגומים או בעיות קריטיות . בנוסף אני מנסה להעביר קובץ\קבצים מכונן לכונן ועולה לי שגיאה : מה אפשר לעשות ? (חוץ מפירמוט) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
צילמתי מהאברסט תראו: האם הנתונים טובים כי הטמפרטורה של המעבד מדאיגה?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
למחשב היתה בעיה , בזמן הטעינה של הווינדוס זה נטען ואז ממש בסיום יש מסך כחול ל-0.1 שניות ואז המחשב עושה ריסטרט וככה כל הזמן. עכשיו לקחתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. בהארד דיסק יש שתי מחיצות, שמחיצה אחת אני יכול להיכנס אליה ואל השניה לא (כותב שהוא לא יכול לעשות INPAGE) אני חייב את המחיצה השנייה כי שם כל התכולה של המחשב וזה הדברים הכי חשובים שיש.. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקיי שלום, ברשותי צורב LITE-ON X16 עכשיו אני צורב דיסק די.וי.די (דחסתי שם 4 ג"ב) ואני צורב X8 כי זה המהירות של הדיסקים שיש לי והצריבה לוקחת בערך שעה ועשרים דקות!!!!!!!! חשבתי שזה בעיה בתוכנת צריבה, בהתחלה הייתי עם נרו 7, אחר-כך ניסתי את התוכנה שמפו ועכשיו אני צורב עם נרו 6. וזה לא רק זה, בזמן שאני צורב אני כמעט ולא יכול לעשות כלום!!! אני נכנס למוזיקה אני שומע מקוטע כאילו זה בהילוך איטי!! ויש לי מחשב קונרו 6300 ג'יגה זיכרון והארד-דיסק 160 ג"ב SATA-2 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? (והאם ייתכן שעל וינדוס ויסטה הבעיה הזו לא תחזור? (64 ביט מקורי הוא קיבל מתנה מהמכללה שהוא לומד בה!! והוא הביא לי כי זה לא עולה לו במחשב חחחחחחחח) כי מחר אני כניראה מתקין, תכננתי שאחי…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם הלוח הזה ועם מעבד ליבה כפולה של Intel הארד דיסק 250GB SATA II עכשיו אני ניגש לעשות התקנה נקייה של Vista (כאשר אין כלום בהארד דיסר - אחרי פירמוט) ותמיד ההתקנה זורמת עד לריסטרט הראשון ואז זה נתקע בשלב של Completing Installation... ולא זז במשך של 15 דקות ואז עושה ריסט והורס את ההתקנה.. קראתי באתר של Gigabyte שצריך לעדכן BIOS וכך עשיתי עדכנתי מ גירסה F7 ל- F8 ועדיין לא פתר את הבעיה קראתי עוד קצת באתרים באנגלית והבנתי שצריך לשחק עם הגדרות ה BIOS משהו כזה כדיי להתאים אותם לכך שיהיה ניתן להתקין ויסטה... בכל מקרה אני אשמח לכל עזרה אפשרית שתוכלו לתת לי בנושא כמו כן... כמה דברים שאני יכול לומר לפני שיעלו.. זה שהדיסקים תקינים ... והגירסה תקינה של וסטה (הות…
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחשב פשוט לא מזהה את כרטיס המסך, ולא התעסקתי שם עם כלום. (GeForce4 MX 440) זה התחיל כשניסיתי להכנס למשחק כלשהו וקיבלתי הודעה שאין לי מאיץ גרפי, ואז כשנכנסתי למנהל ההתקנים ובדקתי במתאמי תצוגה, מצאתי תחת "כללי" הודעה כזאת: אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) אם אני לא טועה, קוד 10 זה נתק, ולא נגעתי שם בכלום. מה יכולה ליהיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי windows xp 32-bit אני רוצה להקתין winXp-64 bit ולא מצליח כי הוא מסרב לעשות לי BOOT FROM CD_ROM מתי ש הדיסק של winXp-64 bit בפנים
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטוים 3 כאשר אני מתחיל להתקין את הWINDOS אז יש את החלק שהוא נמצא במסך כחול שבו הוא מתחיל את ההתקנה ושואל היכן להתקין וכו' לאחר מכן כאשר הוא מסיים הוא מבצע אתחול מעלה את הDOS ואז מתחיל את ההתקנה כאשר יש את החלונות עם הכתוביות של החלונות שמתחלפות. הבעייה שלי היא אחרי האתחול הוא מריץ את הDOS ולפני המשך ההתקנה רושם לי שחסר קובץ כאשר החלפתי לחלונות אחרים אז אותו קובץ חסר באותו מקום וגם כאשר החלפתי את הדיסק הקשיח אז אותו קובץ חסר ובאותו מקום אבל אותו דיסק כשיח כאשר מתבצעת ההתקנה במחשב אחר הכול עובד כרגיל ללא שום בעיות. כאשר מותקן כבר חלונות בדיסק הכשיח ממחשב אחר ואני מחבר למחשב שלי אז אותו קובץ חסר באותו מקום מה הבעייה ואיך פותרים אותה. בתודה רבה SKI FARM
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מריץ משחק ו לאחר 5 דקות המחשב נכנס למסך שחור הוא אומר שהכבל של המסך טוב אבל אין סינגל אני לוחץ ריסט וגם אז המחשב לא עולה רק לאחר שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב -> המחשב פועל מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת HP 2410. הסורק התחיל לעשות בעיות, כל חריקה כאשר מדליקים את המכונה. המכונה לא מצליחה לאתחל את עצמה ונתקעת בכנראה בשלב הSELF TEST שלה.. ניסיתי לפרק את החלק העליון של המכונה, אבל אין לי מושג איך לפרק אותה. אשמח לקבל עזרה/ מדריך המסביר איך המכשיר מורכב (פיזית)
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
העליתי בטעות את הבאס מ-200 ל-250 ועכשיו המחשב לא עולה, לא מגיע אפילו לביוס. איך אני גורם לו לעלות? הדגם של לוח האם שלי הוא GA-8IK1100
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
השאלה היא כאשר ספק הולך המחשב בכלל לא ידלק או עדין יש סיכוי שהוא ידלק ויכבה אחרי כמה דק'
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לא יודע אם הבעיה שיש לי היא לכאן .. אם כן טוב.. ואם לא אז תעבירו לאן שצריך... יש לי בעיה במשחק max payne v1.0.. בהפעלת הקודים.. בכל מיני מקומות ראיתי שרשום לעשות קיצור דרך לקובץ ההפעלה לעשות מאפיינים ולרשום "בהתחל ב" את המילה developer.. עכשיו ניסיתי וזה אומר לי שהתיקייה לא נכונה או משהו כזה.. אני חייב את עזרתכם..כל מי שעוזר אני מודה לו מראש... נ.ב. אם טעיתי בפורום.. אז תעבירו לאן שצריך... תודה..!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-