תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה רכשתי Sapphire X1800 ואני נתקל ב-VPU recovers לאחר 10 שניות מהפעלת כל משחק. ניסיתי לנקות דרייברים, להוריד דרייברים חדשים, ישנים, לא רישמיים (Omega), ניסיתי להחליף ספק, ניסיתי לתת לכרטיס מסך יציאת חשמל נפרדת... שום דבר לא עוזר. יש לי לוח אם של אינטל (black canyon) עם מעבד אינטל 3GHZ 64bit. מערכת ההפעלה היא XP PRO לא 64bit... אני חושב שזה כל מה שעלול להיות קשור במפרט... יש עוד משהו שאני יכול לנסות? יש תוכנה שיכולה לעזור לי לקבוע אם הבעיה היא בכרטיס עצמו או ברכיב חומרה אחר?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ערב טוב חבריה , המחשב שלי התחיל להתקע כמו מטורף כל פעם בפרק זמן שונה(יכול לעבוד שתי דקות ולהתקע ויכול לעבוד גם כמעט יום שלם) , הורדתי את התוכנה החינמית Speedfan בכדי לבדוק את טמפרטורת המחשב וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 59 מעלות בידיוק , האם הטמרפטורה הזאת נחשבת נורמלית? חשוב לציין שעשיתי overclock בעבר אבל הטמפרטורה הייתה עוד נורמלית לפי דברי חבר שלי. מה עליי לעשות ? בדקתי אלף פעם עם אלפי אנטי וירוס את המחשב ולא נמצא כלום. יש איזושהי דרך לקרר את המחשב בלי מאורר(יש לי במארז ארבעה וכולם תקינים)?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב, בעיה מוזרה ב- ICQ של חבר: הוא מקליד את המספר והסיסמא, לוחץ על "התחבר", בחלון מופיע: "מתחבר", ואז "מבצע אימות" והחלון נעלם. למטה ליד השעון יש את הפרח בצבע צהוב, שלוחצים עליו מופיע החלון הראשי של בקשת הסיסמא. ניסיתי להיכנס גם מהמחשב הזה ולא הולך, באיי סי שלי הכל תקין. מה לדעתכם הבעיה, האם יש דיווחים על בעיה כללית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המעבד חדש, הוא מקבל רק 8500 ב cpu ב aquamark. למי שמכיר את התוכנה, מה יכול להשפיע על תוצאת ה cpu חוץ מהמעבד?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לאחר שעדכנתי את הדרייברים מלבד כאלה שלא ידעתי אם כלל הם צריכים דרייבר כמו הHD והמודם כבלים, שוב חוזרות הריסטרטים והמסכים הכחולים. אני מצרף לוג של המינידאמפ. מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מאחר ולא נותרו מקום לחבר את כונן ה BLACK WD 1 GB החדש שקניתי רכשתי כרטיס PCI עם יציאת SATA. הבעיה היא שה הכונן המחובר דרך כרטיס הPCI מעביר נתונים בקצב איטי מאד של 4MB\SEC במקסימום בלבד, השתגעתי עם זה לגמרי כבר.. רעיונות כיצד לפתור זאת?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
חברה, אין לי מושג מה קרה אבל המחשב פשוט לא נדלק לי. אני לוחץ על כפתור ההדלקה וכלום. הגעתי אחרי הסופ"ש לחדר שלי במעונות ( טכניון ) ראיתי שהמחשב דלוק, המסך היה שחור, ניסיתי להזיז את העכבר אך לא זכיתי לתגובה ממנו. לחצתי על כפתור ה- reset וזו הייתה הפעם האחרונה שבה הוא פעל. מאז הוא לא מגיב. בדקתי חיבורים רופפים לחשמל (למרות שזה לא סביר כיוון וכשהגעתי הוא פעל ). לא הרחתי ריח שרוף כלשהו ולא מצאתי שום חיבור מנותק. זה לא מובן לי בכלל, הוא פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה. בדקתי אחר קצר ב- reset אבל הכל היה תקין. אני חושד בספק, אבל זה פשוט מוזר כי המחשב דלק לפני כן (הנוריות דלקו ). אם מישהו יודע איפה כדאי לחפש אחרי הבעייה, או אם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר אשמח לשמוע. תודה רבה מראש …
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הלוח אם gigabity דגם 7vm400m-rz ובאתר בדקתי והעידכון לא בסדר אם אתם יכולים לתת לי קישור לדריבר אז זה יהיה טוב אחים!! תודהה מראשש!!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עשיתי פורמט עכשיו המחשב מזהה כאילו יש לי רק 512 מגה RAM ויש לי 1024 מה לעשות? שאני פותח את הטלווזיה זה מביא לי הודעת שגיאה שצריך לסגור את התוכנה ומציע לי לשלוח את הבעיה למייקרוסופט (ההודעה הרגילה והמעצבנת...) מה זה יכול להיות?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שאני משחק באיזה מישחק(לא משנה איזה) או שאני רואה סרטון או סתם במחשב המחשב שלי ניתקע נגיד בסרטון יש רפיט אל אותו מילה שאמרו נגיד בסרטון וזהוא הוא ניתקע וצריך לעשות ריסט מה הבעיה הזאתי אני מיתחנן עזרה פליזזז
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חזרתי בערב למחשב, והתמונה על המסך היתה "קפואה". כלומר, העכבר לא הגיב, מקלדת כנ"ל. 1. הייתי חייב לעשות כיבוי והדלקה ידנית. 2. אחרי שעשיתי את זה: לא רואים תמונה על המסך, ולא רואים אם המחשב עולה או לא. בכל מקרה לא שומעים את המוסיקה מהרמקולים של עליית הווידווז. המסכים מחוברים בקופסת מיתוג למחשבים אחרים אז אני יודע שהם עובדים.... 3. המחשב לא מגיע לשום מסך שחור או התחלה כלשהיא. רק נורת החיווי של ההדלקה ממשיכה להבהב כל הזמן. 4. מאוור הספק כוח עובד, כנ"ל מאוורר קירור המעבד. 5. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי חזרה. לא עזר כלום. 6. הדלקתי וכיסיתי שוב. אותו הדבר. עזרה? כיוון? תודה! :s05:
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ה-prime 95 רשם לי אחרי שהוא סיים- self-test 2560k passed! תוך כדי העבודה של התוכנה בדקתי טמפ' והיא היתה 53 ובלי עבודת התוכנה 42-44 מה לעשות עכשיו? ממה נובעת הבעיה שהמחשב מכבה את עצמו?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב dvd פיליפס 1628 (שהוא בעצם 1648) הבעיה: לא ניתן לבצע ריפ מושלם לדיסק שירים (אורגינאלי, צרוב וכו') כל שיר הוא מראה לי error וזה קורה בכל מיני תוכנות (cd mate,media player,audio grebber) בצורב cd הקודם לא הייתה כל בעיה אגב, אין בעיה בצריבת dvd קריאת(ניגון) השירים שלא הצליחו בrip. למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי חברה אבקש לעזור לי בהסבר איך אני מפרק דיסק קשיח ממחשב ישן שלי שפועל עדיין. המחשב מלפני 5 שנים אני צריך לקחת את הדיסק לטכנאי כדי שיעתיק את התוכן שלו למחשב חדש שרכשתי לאחרונה אני מעונין להחזיר אחר כך את הדיסק למחשב הישן כדי שימשיך לפעול בתודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
בכרטיס קול המובנה שלי שהוא REALTEK ALC850 ישנה באחת מההגדרות תיבה מסומנת בשם real-time s/pdif-in monitor מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך הנ"ל, לפי כשבועיים נוצרה בעיה בכרטיס מסך ביציאת VGA עקב ריבוי כניסות ויציאות של המסך ואז המסך לא הגיב, לפני יומיים מימשתי את האחריות והחליפו לי את הכרטיס לאחד אחר. היום חיברתי את הכרטיס מסך והמסך לא הגיב אחר כך העברתי את המחשב ליד הטלויזיה וניסיתי לחבר אותו ושוב הטלויזיה לא הגיבה למסך, עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר מקבל חשמל אז אני לא מבין מה הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקול לשמוע את ציפצוף ה-POST?למארז הזה אין רמקול.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני לא בטוח אפילו מה החלקים שלו.. הדלקתי אותו ועלתה הודעה שהווינדוס לא טוב.. הכנסתי דיסק עם ווינדוס וניסיתי לפרמט. תהליך הפרמוט מתחיל ואז כשהוא בא לטעון ממש את הinstaller המחשב קורס בדרך כלל עושה reboot ולפעמים פשוט נכבה.. מישהו יכול לעזור? הצעות כל שהן מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-