עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. שלום לכולם. מפרט המחשב: (i7 8700k (oc 4.9 ram 16 gb 3000mhz z370 asus maximus x hero rtx 4080 16GB samsong 850 evo ssd 500 gb corsair rm 750x 80plus gold אני החלפתי כרטיס מסך מ1080TI לRTX 4080 וראיתי שיש לי ביצועים נמוכים במשחקים, לאחר שקראתי באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים שהמעבד יוצר באטלנק לכרטיס מסך אבל בדקתי ובכל המשחקים אף אחד מהליבות של המעבד לא עובר את ה80%(אולי ראיתי פעמיים בPUBG שימוש של 90% של אחת הליבות וזהו) והכרטיס מסך יושב ברוב הזמן על 60 % ניצול( זה משתנה ממשחק למשחק). נסיתי לעשות פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס 11,עידכנתי את הביוס,עידכנתי את כל הדייברים,עשיתי אוברקלוק,שיניתי כל מיני הגדרות בווינדוס או…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by 104952,

לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

כשאני מחבר מתאם לכונן SATA2 נניח,אני מקבל מהירות של SATA או של IDE? כלומר המתאם הוא מתאם רק לצורך החיבור?או שבקר הSATA על הכרטיס מאפשר לי מהירות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by foxil,
    • 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. זה בפנטיום 3 שלי, שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים (זה אומר שהלוח בסדר או מה?) אבל יש מן 2 צפצופים ועוד אחד קצר. בדקתי זכרונות וכרטיס מסך ובחנות ניסו גם ספק וזה לא עזר איך אני יודע אם זה הלוח או המעבד?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by eladhor7,

מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by maor848,
    • 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. אני מריץ משחק ו לאחר 5 דקות המחשב נכנס למסך שחור הוא אומר שהכבל של המסך טוב אבל אין סינגל אני לוחץ ריסט וגם אז המחשב לא עולה רק לאחר שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב -> המחשב פועל מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by matteo,

אני לא בטוח אבל זה התחיל ככה יום אחד הפעלתי את המחשב והכרטיס מסך פעללל פייי 5 פחות טוב ממה שהוא היה במקום 250 אפ פי אס במשחק היה לי ארבעים בלחץ אמרתי כנראה נישרף(המאורר לא פעל) אבל הכרטיס המשיך לפעול סבבה קניתי היום כרטיס חדש gigabyte 6600 gt agp 128mb זה הפעיל לי תכרטיס עם מהירות ליבה 100 mhz כן כן כמו ששמעתם לא אלף מאה ו600 מהירות זיכרון הוא כתב לי ב"איתור בעיות בהגדרות" Silent running:hw clock slowdown due to missing auxiliary power אם מיטשהו יוכל לעשות אז אני מבקש באמת זה חשוב לי הוצאתי אךף שקל על כרטיס חדש שבעצם הישן לא היה בו בכלל בעיה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by okarmi,

שלום לכולם, נתחיל מלעבור את ההלם הראשוני. כן, יש לי כונן פלופי. לא, אני לא ממש משתמש בו אבל כן אני רוצה שהוא יעבוד. נעבור לתיאור הבעיה. הכונן לא עובד, לא מזהה דיסקטים. משום מה, נורית החיווי של הכונן דולקת כל הזמן. אין לי מושג איזה עוד פרטים צריך לתיאור. יכול להיות שכבל המידע מחובר הפוך או משהו כזה? (הרי יש שם את הקטע של הפין החסר). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by Mike-,

ערב טוב . לחבר שלי יש בעיה שמשחקים פשוט נתקעים אצלו , המפרט הטכני שלו : E6600 1Gb Ram Radeon x1950 xt 512 מסך Flatron 1953TR לאחר מספר דק , משחקים כגון : Counter Strike : Source . Need For Speed : ProStreet פשוט נתקעים וזה מראה על המסך את ההודעה הבאה : Out of Range עם 32hz ממה נובעת הבעיה ?

14. Started by high_barny,

הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. סליחה נלחץ לי פעמיים למחוק!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. זה asusotherdevices שם צריך להופיע הלוח אם לפי דעתי בעקבות זה בנתיים נעלם לי גם כונן IDE אחד שלא מזוהה וגם עוד כמה דברים קטנים אני חושב התקנתי INF מהדיסק ומהורדה מהאתר של אסוס לא מזהה את הלוח מה אני מפספס אגב הלוח ASUS PT6 DELUXE V2 גם אורסט לא מזהה את הלוח למה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by Donniel,

היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by ד ו ד,

ניסיתי לחלק למחיצות דיסק 80 גיגה במחשב פנטיום 3. הנפח הכולל ש FDISK מזהה הוא 10 גיגה. האם יש לי איזו שהיא טעות או ש80 גיגה זה מעבר לטווח של הביוס. האם יש אפשרות ושיטה בכל זאת להתקין את הדיסק של 80 גיגה.

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by talisman,

יש לי הרבה מסכים כחולים מאז שקניתי את המחשב.... וזה חזר על עצמו גם אחרי פורמט כללי.. אני מצרף את ששת קבציה DUMP האחרונים... אני אשמח אם תעזרו לי להבין איפה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by p_q,

הבעיה: המדפסת הוציאה כתמים בצבע כחול אז הוצאתי והכנסתי את הטונר(דיו) ואז צצה בעיה אחרת הנורה של הטונר הכחול התחילה להבהב ומא המדפסת לא מדפיסה.. מה הבעיה? ניסיתי לשלוף שוב את הטונר ולהחזיר ולכבות את המדפסת והתקנתי אפילו דריבר מעודכן תודה לכל מתייחס...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, צריך עזרה קטנה המחשב נתקע לי ועושה לי בעיות הרצתי MEMTEST במשך 4 שעות , התוצאות בקובץ שמצורף... בקובץ יש 3 תמונות , 2 של התוצאות memtest , ו-1 המסך הכחול של ה-windows , ועוד 2 קבצי DUMP. http://rapidshare.com/files/1141783/MemDump.rar.html מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by dudi.vaknin,

הבעיה היא במחשב של חבר שלי. אני מניח שמדובר בתקלה בחומרה. לפי התיאור שלו, הוא מדליק את המחשב ועל המסך כתובים כל מיני דברים באפור על רקע שחור ולמטה יש ספירה לאחור של חצי דקה. לאחר מכן המחשב מגיע לשלב הטעינה של Windows XP ולאחריה מתבצע אתחול. למישהו יש מושג מה הבעיה? האם זו בעיה בחומרה? תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  24. אז ככה כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי בעיות... 1. המעבד שלי הוא AMD 2800+ אטלון XP והוא רושם לי במקום 2800+ ... 1250 MHz איך אני משנה את זה?! 2. אחרי שהוא מריץ את הזיכרון ומזהה את ההרד דיסק והסידי.... הוא נותן לי ERROR... שהוא: cmos checksum error - defautls loaded מה זה?! ואיך אני מסדר את זה? יש לי עוד שאלה... איך אני עושה ריסט ל CMOS? את הבעיות 1 ו-2 פתרתי.... עכשיו לי עוד בעיה... אני רואה שהזיכרון עובד לי על מהירות 333 ולא 400 כמו שהוא צריך.... יש לי 2X 256 KINGSTON 400 DDR PC-3200 איך אני גורם לו לעבוד על 400 DDR ולא 333? בתודה אלעד

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  25. בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים