תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הורדתי למחשב נייד (WINDOWS 10ׂ) תוכנת TURBO VPN. למרות שהתוכנה מותקנת ומופעלת הגלישה עדיין לא דרך רשת הVPN. כשאני לוחץ על הסמל של הרשת בחיבורים הוא רושם לי שהגנת הווינדוס דורשת שם משתמש וסיסמא וזאת למרות שאין לי סיסמא בכניסה למחשב. בנייד התוכנה עובדת אוטומטית. האם במחשב צריך לבצע איזושהיא פעולה או הגדרה נוספת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הסתכלתי על ההסברים שלכם על מתחים קודם כל אם אפשר לקבל הסבר על כל מספר ומספר ואיך אני אמור לבדוק שהמתח שלי תקין ? רשום לי CPU CORE 1.71 V 3.3V-3.36 5V-4.88 12V-12.26 מה זה כל מתח ? והאם זה תקין ? ואם לא זה קשור לספק כוח ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w Gpu - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
Hello everybody, i playing max payne 3 and a few minute after the screen into a mode power saving mode.. the computer stuck and the sound like a buzzy the problem stay on a many games in borderlands gta iv and more.. but not all!! i have a gaming computer: I5 760 2.80GHZ Memory 4096MB RAM motherboard: P55A-UD3 GPU: AMD ATI 6850 HD WINDOWS 7 64BIT i tried to format my computer and the problem didnt solved.. i changed the power settings in control panel i replaced the lithium battery in my motherboard but the problem didnt solved i try to use a software for check the temperature and the memory of the video card and i see a problem please download the log to see my problem…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך הנ"ל, לפי כשבועיים נוצרה בעיה בכרטיס מסך ביציאת VGA עקב ריבוי כניסות ויציאות של המסך ואז המסך לא הגיב, לפני יומיים מימשתי את האחריות והחליפו לי את הכרטיס לאחד אחר. היום חיברתי את הכרטיס מסך והמסך לא הגיב אחר כך העברתי את המחשב ליד הטלויזיה וניסיתי לחבר אותו ושוב הטלויזיה לא הגיבה למסך, עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר מקבל חשמל אז אני לא מבין מה הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מארז - GIGABYTE 3D AURORA וזה פעם ראשונה שלי שאני מנסה לחבר מארז ללוח אם, אז אני צריך קצת עזרה.. הלוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI סה"כ מדובר ב 6 כבלים.. 1. usb 2.0 2. audio 3. ieee 1394 4. front fan power supply 5. rear fan power suply 6. basic casing power switch control cable kit אני מנסה להרכיב ממש ברגעים אלה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לחבר לוח אם אסוס P4P SE עכשיו שהוא מדליק את המחשב רוב הפעמים הוא ריסט מאה פעם במסך שמראה את הנתונים של המחשב בהתחלה.. ולפעמים המחשב עצמו נשאר דולק והמסך לא נדלק.. וככה זה חוזר על עצמו עד שהווינדוס עולה ואז גם זה עושה לפעמים ריסט בווינדוס. גם שמזיזים את המארז הוא עושה ריסטים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו יש לי windows 7 32 bit הכל עבד חלק עד שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של החברה, היה צריך לעשות ריסטרט, עשיתי, ועכשיו זה נתקע כל פעם על הרקע של השולחן עבודה, אבל אין אייקונים או את החלק של ה"התחל" פשוט נתקע על המסך פתיחה, ואני לא מצליח למחוק בסייף מוד קופצת לי שגיאה שאי אפשר לפתוח את הווינדוס אינסטולר בסייף מוד אז אי אפשר למחוק... *הייתה לי אותה בעיה עם windows 7 64 bit שניסיתי להתקין. *זה נראה לי יותר בעיית חומרה ולכן לא פירסמתי בפורום תוכנה... הורדתי דרייברים ממקורות שונים ומסתבר שהבעיה היא לא בדרייבר! מישהו יכול להציל אותי? אני נואש.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשסתם עבדתי על המחשב (מפרט בצד) פתאום התחילה בעיה מוזרה. הופיעו כל מני פסים אלכסוניים על המסך בצבע כחול, אך המחשב עבד כרגיל. כעבור כמה שניות זה הסתדר לאחר מכן כשנכנסתי למשחק כלשהו שמותקן אצלי במחשב פתאום זה חזר אך הפעם זה לא הסתדר... עשיתי ריסטרט ועכשיו המסך בכלל לא מזהה SOURCE, יש לי samsung 931C אם מחכים קצת הוא בסוף מזהה והמחשב עולה, אבל לא רואים כלום, רק פסים וכמו שלג כזה מדובר בבעיה בכרטיס מסך? כי יש לי אחריות עדיין
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK X1270 משולבת אחרי איזה חודש שלא השתמשתי בה היא כאילו נעלמה מהמחשב עצמו ז''א דרייברים ושטויות כאילו אין מדפסת אבל אני עדיין יכול לסרוק כשאני נכנס ללוח הבקרה ומדפסות לעשות הוספת מדפסת ולנסות להתקין מחדש זה נותן לי הודעת שגיאה : השלמת הפעולה לא הצליחה. שירות ההדפסה ברקע לא פועל מה לעשות?? תודה לעוזרים. [אני משער שאיכשהו שירות ההדפסה ברקע הפך ללא פעיל, אז מה אני עושה או איך אני הופך אותו לפעיל?]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יותר מסקרן אותי מה קרה פה : בעת שניסיתי להתקין את המחשב נאלצתי להחליף מספר כונני סידי כי רובם דפוקים , הגעתי למצב שבו המחשב מזהה את הכונן רק בחלק מהריצות שלו . למרות זאת התקנתי את הוינדוס ובקטע שהוא מבקש לעשות אתחול המחשב אתחל את עצמו אבל *לא* זיהה את הכונן סידי בבוט ובביוס , ולמרות זאת ההתקנה נמשכה מהדיסק כרגיל , יש למישהו הסבר לתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
העליתי בטעות את הבאס מ-200 ל-250 ועכשיו המחשב לא עולה, לא מגיע אפילו לביוס. איך אני גורם לו לעלות? הדגם של לוח האם שלי הוא GA-8IK1100
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מסך LED של LG למחשב וטלויזיה גם של LG שניהם תומכים ב-1080p המסך מחובר דרך DVI והטלויזיה מתחברת דרך VGA כשהטלויזיה מחוברת לבד ואני שם רזולוציה של 1080*1920 אז אני רואה חלק חתוך מימין (כל החלק של השעון והסמלים לא נראה) וזה קןרה בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים עכשיו , ישנם משחקים שאני מפעיל (כמובן גם ב1080) אז רואים מצויין!!!!! שום דבר לא חתוך!! מה גם כשהמסך והטלויזיה מחוברים ביחד ואני עושה DUPLICATE (שיציג אותו דבר בשני המסכים) אז רואים את השולחן עבודה מצויין בטלויזיה!! ואם אני עושה EXTEND אז חתוך 0_0 כרגע המסך והטלויזיה במצב DUPLICATE, ואם אני אנתק ת'מסך אז הטלויזיה תחזור למצב הרגיל שלה (חתוך) WTF?! תסבירו לי את זה!!! ואיך מתקנים את זה?? הכרטיס מסך שלי: HD4850 וזה ככה ב…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זה asusotherdevices שם צריך להופיע הלוח אם לפי דעתי בעקבות זה בנתיים נעלם לי גם כונן IDE אחד שלא מזוהה וגם עוד כמה דברים קטנים אני חושב התקנתי INF מהדיסק ומהורדה מהאתר של אסוס לא מזהה את הלוח מה אני מפספס אגב הלוח ASUS PT6 DELUXE V2 גם אורסט לא מזהה את הלוח למה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-