עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם! יש לי מחשב ישן (את'לון XP 1600+, לוח אם מבוסס KT600, זיכרון 512 PC3200, חלונות XP). לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט קצת, ומכיוון שכרגע זה מה יש, קניתי לו מודול 512 נוסף, גם הוא PC3200. התקנתי את המודול החדש, וקיוויתי שהמחשב יזהה אותו במהרה. אבל לא. CPUZ מזהה את שני המודולים, אך לא הביוס וכתוצאה מכך גם לא הווינדווז מזהים אותם. מכיוון שאני לא בדיוק סגור על הכל ולא רוצה להרוס שום דבר, אני מבקש את עזרתכם: איך להכיר לביוס את המודול החדש? להוציא את הבטריה ולראות אם אחרי ריסט של זיכרון הביוס הוא יזהה? דרייברים של לוח האם? בתודה מראש מתן

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by Freemee,

שלום לכולם, החלפתי בדיוק מאוורר למעבד. פעלתי בדיוק לפי ההוראות וכל המדריכים שלכם ואז כשסיימתי הדלקתי את המחשב. המאוורר למעבד פועל מצויין ולא נראית שום בעיה מיוחדת. אך משום מה אני לא מקבל תמונה במסך. בנוסף יש לי שתי צפצופים כשאני מעלה את המחשב. אני יודע בעבר שצפצופים כאלה יכולים להגרם מששמים זכרון לא נכון אבל לא נגעתי בו כלל והוא יושב טוב. זה נראה כאילו הבעיה בכרטיס מסך. הכרטיס מסך גם יושב מעולה והמאוורר שלו מסתובב. ניקיתי קצת מאבק את שאר החלקים במחשב באותו זמן כבר. יכלתי לעשות משהו שיפגע ברכיבים? (בסה"כ ניר טישו וספריי דחוס) מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות כדי שהוא יפעל.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:19:44 אוקי גיליתי חלקית מה הבעיה.המחשב שלי …

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by מאיה גרינברג,

יש לי שגיאות מוזרות במחשב אבל בבדיקה " לא ארוכה " הכול תקין . שהרצתי את המחשב רק אחרי 30 שעות MEM TEST הוא מצא שגיאה אחת והוא רשם GOOD 8080 EROR 8081 ? שתי שאלות : 1. יש במחשב 2 זכרונות זאת אומרת 8080 סלוט 1 ו 8081 סלוט 2 ? 2. אם אחרי 30 שעות שגיאה אחת זה תקין ? לא יודעת מה לעשות . היה רשום memory adress באדום , מספר שגיאה : 000086ee14c . איך אני אמורה לדעת איזה זיכרון מהם דפוק ? ובהמשך רשום GOOD 80808080 EROR 80808081

4. Started by pavlo,

שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.

5. Started by VL,

תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. אני פירמטתי את המחשב והעלתי אותו מחדש ויש לי בעיה מוזרה כול פעם שחלונות עולה נעלמת לי המקלדת ואי אפשר לכתוב בה אפילו ה NUM LOCK לא נדלק יש למישהו רעיון לפני שאני מתחיל את כול תהליך ההתקנה מחדש?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  7. המחשב שלי עובד קצת לאט בזמן האחרון, אמרו לי שזה בגלל שההרדיסק עובד קצת לאט (בגלל גילו שנתיים-3) יש איזהשהיא תוכנה שבודקת את מצב ההרדיסק, את העבודה שלו והכל? תודה מוראל.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. שלום ותודה מראש למי שיצליח לעזור, אני משתמש במחשב חדש שהרכבתי לפני 3 חודשים, אתמול אחרי שהעברתי אותו לחדר אחר, ניקיתי והרכבתי אותו מחדש, המחשב לא הצליח לעלות, בלוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) ישנם נוריות קטנות (diagnostic LEDs) שמראות על מצב המחשב עד שהווינדוס עולה, לפי הנוריות המעבד והזיכרון מזוהים, וכשזה מגיע לנורית של כרטיס המסך (gigabyte 6600 256Mb), זה מראה שהכרטיס לא מזוהה או לא פועל. עד עכשיו לא היו שום בעיות עם המחשב הזה, והבעיה לא הופיעה אחרי שינוי מסויים בחומרה או בתוכנה, ניסיתי להרכיב את כרטיס המסך בסלוט ה-pcix השני, אבל זה לא עזר, ובדקתי שוב ושוב שהכול מחובר ומותקן כמו שצריך. מכול מה שאני הצלחתי להבין זאת לא בעיה בשום דבר חוץ מכרטיס המסך, מחר אני אקח אותו למ…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. חזרתי בערב למחשב, והתמונה על המסך היתה "קפואה". כלומר, העכבר לא הגיב, מקלדת כנ"ל. 1. הייתי חייב לעשות כיבוי והדלקה ידנית. 2. אחרי שעשיתי את זה: לא רואים תמונה על המסך, ולא רואים אם המחשב עולה או לא. בכל מקרה לא שומעים את המוסיקה מהרמקולים של עליית הווידווז. המסכים מחוברים בקופסת מיתוג למחשבים אחרים אז אני יודע שהם עובדים.... 3. המחשב לא מגיע לשום מסך שחור או התחלה כלשהיא. רק נורת החיווי של ההדלקה ממשיכה להבהב כל הזמן. 4. מאוור הספק כוח עובד, כנ"ל מאוורר קירור המעבד. 5. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי חזרה. לא עזר כלום. 6. הדלקתי וכיסיתי שוב. אותו הדבר. עזרה? כיוון? תודה! :s05:

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. Started by david_fr,

שלום לכולם יש לי איזה בעיה עם כרטיס מסך ישן Geforce 440. אני פשוט קבלתי מחשב ישן ורצתי לסדר אותו בשביל אחי. הכרטיס עובד יחסית בסדר אבל לפעמים מורח את התמונה על המסך במיוחד שהביוס עולה. רציתי לדעת עם זה נובע מי בעיה של קירור הוא שנשרף לי משהו בכרטיס. ועוד משהו זה בטוח לא המסך כי בדקתי את זה על כמה מסכים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום לכולם לפני עידכון הביוס רציתי לדעת לגבי ה VER. במקרה שלי כאשר בדקתי אצלי יש בלוח (אסוס P5GD ) יש 1006 כאשר אני בוחר חיפוש עידכון אוטומטי לתוך האתר של אסוס הוא מציג אפשרות לגירסה 1011 בלבד אבל אם מחפשים בכל הפשרויות באתר יש כל מיני גירסאות כולל הסוג שלי 1-האם אני יכול לבחור את הסוג באוטומט של 1011 או חייב רק את ה 1006 לעדכן ? 2-אם מעדכנים למספר גירסה גבוהה יותר ורוצים להחזיר לישן יותר זה אפשרי? 3-המקרה לשאלה זו ,הוחלף לי הלוח עקב קילקול בלוח החדש הרכבתי גם את סוג המעבד שהיה לי 64 BIT אינטל 775 3.00 וכנסתי לביוס SETUP ב CPU קופיגורצייה צריך להפתח אפשרות נוספת בשורה תחתונה של EIST , וכאן פתאום אין אפשרות זו ובלוח הקודם היה וגם בחוברת הלוח זה רשום כך עשיתי עידכון ביו…

13. הרכבתי מאוורר חדש למארז שלי .... ופיתאום הspeed fan התחיל להשתגע מאוורר מאחורה מחובר ע"י חיבור 4 pin [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by BloodyW,

יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין xp אבל מתי שזה מגיע למסך הכחול (שמראה כמה שניות נותרו) זה נעצר כל הזמן על 34 דקות ונתקע..... ניסיתי כבר איזה שלוש פעמים וזה לא מצליח

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by SagroN,

שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 Intel Mother-Board DP35DP Kingston 4GB 800Mhz CL5 GainWard nVidia 8800GTS 512MB DUAL DVI Seagate 320GB SATA2 7200RPM 16MB hit השאלות הם: 1. ברשותי כפי שאתם רואים 320 GB אך בתאכלאס יש לי רק 297(יש לי שני כוננים, בC יש לי 146 ג'יגה, בD יש לי 151 = 297 GB) למה חסרים לי 22 ג'יגה? ככה זה לכולם או רק לי . 2. כשקיבלתי את המחשב היה לי רק שני ג'יגה וכשהסתכלתי במאפיינים על "המחשב שלי" היה רשום 2.01 GB משהו כזה - בקיצור שני ג'יגה. אתמול באו עליי והתקינו לי עוד שני ג'יגה של Kingston - בדוק, הביאו לי שני קסטות כאלה של 1 גי'גה והכניסו למחשב. עכשיו ב"המחשב שלי" אני עושה מאפיינים ורשום לי רק 3.24 GB, למה זה? הבעיות שלי …

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by SmurFin,

אני צורב משחקים לXBOX עם DUAL LAYER ב CDCLONE צרבתי כמה משחקים, עכשיו אני צורב כבר הלכו לי שני דיסקים התוכנה נתקעת על 57% והצורב לא זז מקודם לא שמתי לב, הוא היה 40 דקות על 57% אההה לא יודע אם זה חשוב, אבל יש את הזמן שהוא אומר מתי נגמרת הצריבה, שהוא מגיע ל57% פתאום זה זמן בלתי ידוע מה עושים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. הקאספלורר כותב לי הרבה שגיאות ואני לא יודע מה לעשות

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by EvilEye69,

אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by Thadar,

שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by argov,

שאני רוצה להפעיל את הווינדוס פלייר יש לי הודעה שיש לי בעיה בהתקן קול או שאין לי מותקן יש לציין שפירמטתי את המחשב ומאז אין לי קול במחשב ויש לי את הבעיה הזו אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כי אני משתגע בלי קול..... תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by Yaniv_Uzan,

תוקן! פשוט מחקתי אותו והתקנתי אותו שוב... תודה יניב

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by Despair,

אז ככה, פתחתי את הdevice manager לאחרונה ושמתי לב להתקן שלא היה שם ולא מובן לי איך ומה הוא עושה שם כי אין לי לפטופ אם יש למישהו מושג מה זה \ ולמה הוא שם אני אשמח לשמוע תשובות התמונה של ההתקן: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים