עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן. התקנתי בשעה טובה את הווינדס 7. קודם לכן היה לי XP, כאשר אני מדליק הוא שואל אותי בהתחלה אם להכנס לווינדוס 7 או לגרסה הקודמת. עכשיו הגרסה הקומדת בכלל לא קיימת, עשיתי פרמוט מלא להרד דיסק לפני שהתקנתי את הווינדוס 7. בנוסף משום מה אני לא רואה את הרד דיסק השני שלי, ושם יש לי רק דבר אחד, התקנה של הכרטיס מסך שלי. יתכן בגלל ששם מותקן הכרטיס מסך שלי מהוינדוס הקודם אז המחשב מזהה כאילו יש לי עוד מערכת, למורות שזה מוזר. אז בנתיים אני שואל איך אני עושה שאני יוכל לראות ההרד דיסק השני ב"מחשב שלי" כך שאני יוכל למחוק את כל מה שיש שם, ואם זה לא יעזור אז מה בעצם אני צריך לעשות שזה אוטומטי יכנס ל ווינדוס 7? תודה לעוזרים.

2. Started by deso,

יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by h_yoav,

אתמול פירמטתי את המחשב והיום הדלקתי אותו שיחקתי קצת ואז הוא נתקע עשיתי ריסט והוא לא עולה יותר הוא כותב לי ntldr is mising אני יודע שאני יכול לפתור את זה בפירמוט מחדש... אבל זה קרה לי כבר פעם ורציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by Brembo,

שלום. אני מקווה שסמתי את זה בפורום המתאים. שלשום אני מדליק את המחשב ולאחר שהווינדאוס נטען (XP) הוא עושה לי מעין disk checking ורושם שיש בעיה עם Fat 32, אני יודע שזה קשור להארד דיסק שלי אבל אני לא יודע מה הבעיה, עשיתי איחוי דיסק והכל והבעיה לא ניפתרת. הויינדאוס עובד חלק והכל אבל מעצבן שזה עושה לי כביכול את הבדיקה הזאת של c: ובסוף הוא עוד מבטל אותה. השאלה שלי ממה הבעיה נובעת ואיך אפשר לסדר אותה? מבקש עזרה דחופה ! בברכה, מאור.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by שמנואל,

שלום. לאחר מספר קריסות התקנתי את תוכנת מינידמפ אבל ניסיתי לקרא את הקובץ הזה שצירפתי ולא הצלחתי להבין ממנו כלום.. אודה למי שיוכל לעזור ולהסביר לי למה הוא קורס. הקובץ: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by tzilber,

יש לי בורד ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 וכרטיס קול creative audigy 2 אני מקבל בזמן האחרון מסכים כחולים כשאני משחק (לפעמים אחרי חמש דקות לפעמים אחרי שעה) הדרייברים הם הכי מעודכנים גם לכרטיס קול וגם לבורד כולל הביוס כולל directx. יש לי xp pro sp1 אני יודע בוודאות שהבעיה היא בגלל כרטיס הקול. ההתקנה של win היא בת שנה וחצי והחלונות התחילו להופיע לפני שלושה חודשים. אם יש לכם רעיונות אשמח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by 1337Din,

הלך לי ההארד דיסק..בנתיים לקחתי את של אחי כדי לחבר,הכול טוב ויפה,הווינדוס עולה כמו שצריך אבל כשהמסך נכנס לשולחן עבודה אז העכבר נכבה. אין לי בעיה בחיבורים מכיוון שגם בזמן טעינת הווינדוס והעלת המחשב היה בו אור ורק כשהשולחן עבודה עלה אז הוא נכבה פתאום. יש סיכוי שאני אצטרך להוריד דרייברים ללוח אם לפני שאני מחבר אותו אצלי ואז הוא יעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. Started by טל בן-צור,

שלום אני עובדת עם לפטופ, מסך אחד של הלפטופ ומסך נוסף (של סמסונג- מחובר עם HMDI TO HDMI) במצב "הרחב צגים אלה". כל פעם כשהמחשב עובר למצב שינה, כשהוא מתעורר כל החלונות שהיו פתוחים עוברים למסך של הלפטופ, והמסך הנוסף נשאר "ריק" מופיע בו הרקע של שולחן העבודה, ואז אני צריכה לגרור חזרה את התוכניות הרלוונטיות למסך השני. האם אתם מכירים הגדרה שגורמת לו להישאר בדיוק איך שהפסקתי לעבוד בו לפני הכניסה למצב השינה? תודה!

10. שלום לכולם יש לידיד שלי בעיה כשהוא מנסה להכנס לאקספלורר זה עושה לו שגיאה אי אפשר לאתר את הרכיב: msvcrl.dll מישהו מכיר תבעיה ויודע איך ניתן לפתור? תודה מראש, אושר !

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by yossi541,

אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  12. פלאפון W800I, ואיך הולכים התעריפים בדיוק

13. Started by ad!17,

ערב טוב חבריה , המחשב שלי התחיל להתקע כמו מטורף כל פעם בפרק זמן שונה(יכול לעבוד שתי דקות ולהתקע ויכול לעבוד גם כמעט יום שלם) , הורדתי את התוכנה החינמית Speedfan בכדי לבדוק את טמפרטורת המחשב וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 59 מעלות בידיוק , האם הטמרפטורה הזאת נחשבת נורמלית? חשוב לציין שעשיתי overclock בעבר אבל הטמפרטורה הייתה עוד נורמלית לפי דברי חבר שלי. מה עליי לעשות ? בדקתי אלף פעם עם אלפי אנטי וירוס את המחשב ולא נמצא כלום. יש איזושהי דרך לקרר את המחשב בלי מאורר(יש לי במארז ארבעה וכולם תקינים)?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by ohmega,

ברשותי המפרט הבא מעבד - p4 630 3.0 GHZ 64 bit 2MB cache לוח אם - intel D945 עם כרטיס מסך intel GMA950 מובנה זכרון - kingstone 512MB DDR-II bios מראה 63 מעלות everest מראה מקס' 50 בהנחה שהקריאה של ה- bios היא הנכונה - האם זו טמפ' עבודה מקובלת? למארז שני מאווררים - אחד על המעבד (מקורי) והשני מאחור למעלה (מוציא אויר) הדופן הצדדית (דופן ההסרה) של המארז תוכננה בצורה כזו שקיים פתח כלפי חוץ לאוויר, כאשר מצידו השני (החלק הפנימי של הדופן) יש פילטר שמעליו דמוי "משפך" שמחובר לדופן וקצהו השני מסוכך על המאוורר של המעבד (ממש מעל המאוורר). ז"א "מאלץ" את המאוורר של המעבד לקבל את רוב האוויר מהתעלה שמובילה לחור בדופן. השאלה שלי : מה הקטע?? זה לא חוסם למאוורר כיווני אוויר נוספים? למה המש…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by VEREDM12,

המחשב שלי הפסיק לזהות את התקני ה- USB הקבועים ( מדפסת, דיסק נייד...) וכותב unknown device וכן one of your USB is mulfanction הוא לא מזהה אף התקן אך מזהה את ה- USB . נא עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. זה קרה לי ב 2 מחשבים ... אני חייב לציין ששני המחשבים עברו "הפסקת חשמל " ואז קרה מה שקרה אני מתקין מערכת הפעלה המחשב עובד כמו שצריך הכול 10 פתאום הכרטיס קול לא מגיב נכנסים למנהלי התקנים הכול תקין אבל המחשב רושם שחסר דרייבר ( אדום לא ירוק ) במנהלים התקנים הדרייבר מופיע ! CMEDIA AC97 עושה ריסט רשום SYSTEM32 קובץ הושחט "הכנס דיסק מערכת הפעלה לשיחזור " מסך שחור עם האופציה r מכניס דיסק מתקין והכול חוזר על עצמו רק שהפעם שניסיתי להתקין בפעם ה 3 היה לי מסך כחול באמצע ההתקנה ישר הבנתי בעיה של חומרה .. אני חייב לציין שלפני היה תופעה שהמערכת ההפעלה עלתה בהתקנה המחשב "נתקע" המקלדת לא הגיבה .. ואחרי זה מסך הכחול .. בקיצור זה נראה לי 100 אחוז הלוח אם ..( אין קבלים נפוחים או סימן לציפסט …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by vdudu,

שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by bsphere,

יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. Started by Director,

זה עושה את זה כל רבע שעה בערך ..

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. מאחר ולא נותרו מקום לחבר את כונן ה BLACK WD 1 GB החדש שקניתי רכשתי כרטיס PCI עם יציאת SATA. הבעיה היא שה הכונן המחובר דרך כרטיס הPCI מעביר נתונים בקצב איטי מאד של 4MB\SEC במקסימום בלבד, השתגעתי עם זה לגמרי כבר.. רעיונות כיצד לפתור זאת?

22. Started by VL,

תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by Tomer777,

אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...

24. המחשב שלי עובד קצת לאט בזמן האחרון, אמרו לי שזה בגלל שההרדיסק עובד קצת לאט (בגלל גילו שנתיים-3) יש איזהשהיא תוכנה שבודקת את מצב ההרדיסק, את העבודה שלו והכל? תודה מוראל.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. אורח

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים