תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס TV, חיברתי אותו, התקנתי דרייברים, אבל אני לא שומע קול כשאני רואה טלוויזיה... שמתי לב שלא חיברתי חוט שמקשר בין הכרטיס קול או ללוח שזה מה שעושה את הקול אבל אני לא בטוח לאיפה מחברים אותו בדיוק לכרטיס ואיך אני מחבר אותו (שלא יעשה קצר או משהו בסגנון) שם הכרטיס - Dleatek WinFast TV2000 XP RM שם הכרטיס קול - Device Audio : EMU10K2 Audio Chipset (SB Audigy Series) וזה המדריך + החוט שלא ממש הבנתי לאיפה מחברים אותובכרטיס קול(יש לו שלושה חוטים אדום,שחור,לבן באיזה צורה שהוא לא יעשה לי קצר הכוונה): תמונה 1 http://img153.imageshack.us/img153/4448/scan0001ub1.jpg תמונה 2 http://img153.imageshack.us/img153/7290/scan0002an3.jpg תמונה 3 http://img110.imageshack.u…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של קריאייטיב מדגם 370. בשל כנראה הפסקת חשמל פתאומית, הם הפסיקו לפעול. נורית הבקרה דולקת, כלומר השנאי עובד. אין כל צליל או כל רעש. האם מישהו יכול להסביר מה לפרק ואיך לאתר את התקלה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לפני כחודשיים התחילו לי רעשים חזקים... כשאני פותח את המחשב הוא נשמע כמו מכסחת דשא ביום חורף קשה אבל אחרי כ5 דקות הוא מפחית את הרעשים באופן משמעותי... השאלה היא האם זה מהאבק? כדאי לשמן? חשבתי לעצמי שיכול להיות שזה לא מהאבק מכיוון שזה מפסיק אחרי זמן מה, אני טועה? ראוי לציין שגם כשאני מכבה את המחשב אז נשמע רעש כבד כאילו המכסחת דשא הזאת סיימה את הפעולה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ישן (את'לון XP 1600+, לוח אם מבוסס KT600, זיכרון 512 PC3200, חלונות XP). לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט קצת, ומכיוון שכרגע זה מה יש, קניתי לו מודול 512 נוסף, גם הוא PC3200. התקנתי את המודול החדש, וקיוויתי שהמחשב יזהה אותו במהרה. אבל לא. CPUZ מזהה את שני המודולים, אך לא הביוס וכתוצאה מכך גם לא הווינדווז מזהים אותם. מכיוון שאני לא בדיוק סגור על הכל ולא רוצה להרוס שום דבר, אני מבקש את עזרתכם: איך להכיר לביוס את המודול החדש? להוציא את הבטריה ולראות אם אחרי ריסט של זיכרון הביוס הוא יזהה? דרייברים של לוח האם? בתודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי בדיוק מאוורר למעבד. פעלתי בדיוק לפי ההוראות וכל המדריכים שלכם ואז כשסיימתי הדלקתי את המחשב. המאוורר למעבד פועל מצויין ולא נראית שום בעיה מיוחדת. אך משום מה אני לא מקבל תמונה במסך. בנוסף יש לי שתי צפצופים כשאני מעלה את המחשב. אני יודע בעבר שצפצופים כאלה יכולים להגרם מששמים זכרון לא נכון אבל לא נגעתי בו כלל והוא יושב טוב. זה נראה כאילו הבעיה בכרטיס מסך. הכרטיס מסך גם יושב מעולה והמאוורר שלו מסתובב. ניקיתי קצת מאבק את שאר החלקים במחשב באותו זמן כבר. יכלתי לעשות משהו שיפגע ברכיבים? (בסה"כ ניר טישו וספריי דחוס) מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות כדי שהוא יפעל.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:19:44 אוקי גיליתי חלקית מה הבעיה.המחשב שלי …
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי שגיאות מוזרות במחשב אבל בבדיקה " לא ארוכה " הכול תקין . שהרצתי את המחשב רק אחרי 30 שעות MEM TEST הוא מצא שגיאה אחת והוא רשם GOOD 8080 EROR 8081 ? שתי שאלות : 1. יש במחשב 2 זכרונות זאת אומרת 8080 סלוט 1 ו 8081 סלוט 2 ? 2. אם אחרי 30 שעות שגיאה אחת זה תקין ? לא יודעת מה לעשות . היה רשום memory adress באדום , מספר שגיאה : 000086ee14c . איך אני אמורה לדעת איזה זיכרון מהם דפוק ? ובהמשך רשום GOOD 80808080 EROR 80808081
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני תורם מחשב למועדונית יש ילדים עם בעיות בבית החלטתי גם לתת להם כרטיס טלויזיה שיש לי ישן מאיפה אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס ששמו LIVEVIEW תעזרו לי חברה זה חשוב תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב עם לוח אם של MSI, הK8N neo, שמכיל כרטיס קול אונבורד של 8 ערוצים. התקנתי את הדרייבר שסופק על הדיסק עם לוח האם, והמחשב זיהה את כרטיס הקול, אבל כאשר אני מחבר 2 ספיקרים, או אוזניות עדיין אין סאונד. בדקתי שההגדרות מכוונות על 2 רמקולים(או אוזניות) ואכן חיברתי לחיבור הנכון(תוכנת ההגדרות מראה על המחשב לכל תצורה איזה חיבור הוא החיבור הנכון). אני לא יכול לעדכן את הדרייברים כי אין לי במחשב ההוא אינטרנט ואני מדבר ממחשב הרחוק ממנו כמה קילומטרים. האם ידועה בעיה כלשהי עם הדרייברים שמסופקים עם כרטיס קול זה? או שלא להמתין עד שיהיה לי אינטרנט, וישר לשלוח את המחשב עם לוח האם למעבדה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
צירפתי קובצי MINIDUMP בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הסתכלתי על ההסברים שלכם על מתחים קודם כל אם אפשר לקבל הסבר על כל מספר ומספר ואיך אני אמור לבדוק שהמתח שלי תקין ? רשום לי CPU CORE 1.71 V 3.3V-3.36 5V-4.88 12V-12.26 מה זה כל מתח ? והאם זה תקין ? ואם לא זה קשור לספק כוח ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו - כאשר הפעלתי את המחשב אני שם לב שהמאוורים מתחילים להסתובב ומייד מפסיקים, מאוורר של כרטיס מסך עובד, כונן דיסקים עובד, כונן קשיח עובד והמערכת לא עולה ומקבל מסך שחור בדקתי את החיבור של ATX שיוצא מהספק וגיליתי האחד החוטים חסרים - החוט מתחבר לכניסה של -5V בלוח אם. האם זוהי הבעיה ? או שאני מפסס משהו אחר ? המפרט: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt Gigabyte GA-M56S-S3 nForce 560 AM2 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 256MB PCIe with The…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכל מיני משחקים שמה שמשותף להם הוא שהם משחקי שלט...(לדוגמא nba 2k10 ו - pes 2010) במשחקים האלה ובכל משחק שדומה להם יש לי את אותה בעיה מוזרה ומעצבנת. תוך כדי משחק כל פעם שמישהו מהשחקים לוחץ start ומגיע לתפריט הראשי(נגיד לעשות חילוף) אז שהוא חוזר למשחק הסאונד הופך לרעשים מעצבנים ומחרישי אוזניים. הדבר מסתדר כאשר לוחצים שוב start ושוב חוזרים למשחק. ככה שזה מציק מאד ומעצבן. הם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה אשמח לקבל הצעות. תודה מראש קובי.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בכרטיס קול המובנה שלי שהוא REALTEK ALC850 ישנה באחת מההגדרות תיבה מסומנת בשם real-time s/pdif-in monitor מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש בעיה כלשהיא ולא נפתח המחשב מי שהוא מבין דרך התמונה מה הבעיה מנסה כמה זמן
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס ל945p-s3. מאיפה מורידים ואיך מתקינים?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב, יש ברשותי מחשב בן שלוש במצב טוב, שאף פעם לא עשה בעיות. לפני כשבועיים הוא התחיל להתקע בזמן ההפעלה,כלומר אני מפעיל אותו כרגיל, מופיע המסך השחור ובצידו התחתון הגלגלת שרצה בצורה אופקית וזהו.... לעיתים צריך להפעילו כך 6-7 ואף יותר פעמים על מנת שיעלה. כמובן שבהפעלה השנייה ישנה האפשרות של "ההפעלה האחרונה הטובה..." אך זה עדיין לא עוזר. לפני שבועיים היה ברשותי XP החלטתי לעשות פורמט ולהתקין ויסטה אולם הפלא ופלא הוא עדיין ממשיך להתקע. גם רסטור לא עוזר כך שבהפעלה הראשונה אחרי הרסטור הוא עובד טוב אבל הפעלה הבאה שוב תוקעת אותו יש לציין שלא התקנתי שום דבר חריג בימים אלו :DIVX PLAYER,REGISTRY MECHANIC. אני נוהג לנקות את המחשב מרוגלות(בדרך כלל אין) מידי מספר ימים, ויש לי את NOD…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-