תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקול לשמוע את ציפצוף ה-POST?למארז הזה אין רמקול.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המחשב של אחי משמש לגרפיקה כבדה ועריכת וידאו. המפרט הוא Athlon MP 2000+ X2 לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את שם הדגם. מיועד לסרברים. 1 ג'יגה זיכרון ECC R9800P לא חושב שצריך יותר מזה. עכשיו בכמה ימים אחרונים קורה מצב שהמחשב עושה ריסטרט וכל פעם מעבד קבצי system וצריך להתקין מחדש את הווינדוס וזה חוזר על עצמו כל פעם ההתקנה עוברת חלק איך שמגיעים לווינדוס מנסים להתקין משו הוא מרסטרט ומאבד קבצי sys ואי אפשר להכנס יותר לוינדוס. בהתחלה חשבתי שזה זיכרון עד ששמעתי את ההארדיסק עושה רעש מוזר של אתחול. בכל מקרה אני מתקין עכשיו ויינדוס מחדש וינסה להריץ S&M וMEMTEST אם למישהו יש עוד רעיונות יתקבל בשמחה המחשב הזה הוא חשוב והוא חייב לחזור למצבו הקודם בדחיפות כדי לסיים פרוייקטים חשובים. תודה …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P4P800S SE ואני רוצה לקנות 6600GT של Leadtek (כמובן agp) אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתחבר ויפעל על המחשב שלי משום שהכרטיס הוא DDR3 והלוח אם שלי הוא DDR1.... תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בעיה - קניתי זיכרון של A-data 400mhz וב cpuz זה מראה לי שהזיכרון רץ על 167 mhz ברשותי מעבד של פנטיום 2.0 באוברקלוק ל 2670 , לוח אם של אביט IS7-V2 אמרקו לי שיש הבדל בביצועים בין 167 ל200 אם מישו יכול לעזור לי בבעיה , תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המאוורר של המחשב שלי מייצר רעש בלתי נסבל , מה אפשר לעשות ? הבעיה הזו קיימת בהרבה מחשבים שנקנו מהחנות שממנה אני קניתי, אם מישהו מעוניין לדעת את שמה - מוזמן לבקש. הרעש הזה זו מכה רצינית, העניין הוא שבמפרט של המחשב שמפרסמות החנויות לא מוזכר בכלל הנושא הזה, למרות שיכלו להגיד את כמה דציבלים המחשב מייצר. וכשקניתי את המחשב בכלל לא הייתי מודע לבעייה הזו. הבעייה הזו עד כדי כך חמורה שאני לא מפעיל את המחשב רצוף אלא רק כשאני צריך ואז גם אורך חיי המחשב מתקצר כי אני כל יום מדליק ומכבה אותו לפחות פעם אחת וגם תיבת האימייל שלי נסתמת ואני מאבד אי-מיילים נכנסים. וכמו-כן כשהוא עובד יש ממש רעש בכל הבית. שוב אני אומר - אל תקנו מחשב בלי לבדוק את רמת הרעש שלו - זה ממש ממש משבש את התפעול היום-יו…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעשים...והמחשב די חדש משהו כמו חצי שנה איך אפשר לתקן?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מכיוון הכרטיס. ניקיתי את המחשב מאבק אך הרעש ללא שינוי מה לעשות? אילו בעיות יכולות להיות? כיצד לפתור? מה לקנות (אם צריך) ואיפה (אני מעדיף חנויות ולא אתרים).
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בשביל להעלות את מערכת ההפעלה הינני צריך שהביוס שנמצא ברשותי יזהה אך ורק את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה , האם אני צודק? אם כן , לשם מה צריך שהביוס יסרוק גם את הכונן דיסקטים (פלופי) , ושאר ירקות... האם מתי שאני יבטל את כל מה שהוא סורק זה יפגע לי בעליית מערכת ההפעלה? , זה יעיל? או לא? אם כן , איך אני מבטל אותם דרך הביוס? תודה וערב טוב. VL.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב דבר ראשון הווינדוס לא עולה באופן רגיל, עולה המסך עם האפשרויות של עלייה במצב בטוח , ועוד האפשרויות הידועות לכם, ואז ישנה את האפשרות של עיילת הווינדוס אחרי 28 שניות , ואז אחרי הזמן הזה גם כן הווינדוס לא עולה כי מופיע הבזק מהיר של מסך כחול ומיד המחשב עושה ריסטרט אוטומטי וככה כול הזמן. אז מה שאני חשבתי אולי בעייה בהארדיסק או וירוס ולכן החלפתי את הארדיסק לאחד אחר שהיה לי בבית שהוא 10 גיג'ה והוא היה ריק לא מחולק למחיצות וללא מערכת הפעלה , לכן התקנתי אותו במקום הקודם חילקתי מחיצות בעזרת pqmagig , ואז הכנסתי דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה והמחשב עובד לי כמו שצריך. חשבתי אז אולי הבעייה היא הארדיסק ואני צריך אולי לפרמט אותו מחדש גם . לכן אני רוצה לדעת אם אני טועה…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי עושה ריסטארט ללא סיבה , אני חושב שזה נובע מיתר התחממות של המחשב בגלל שיש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל . אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת אם המעבד או פריט אחר במחשב שלי מתחממם יתר על המידה ?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
זהו המפרט בקצרה: מעבד: conroe 6300e לוח אמ של אסוס שכחתי את השם שלו.. כרטיס זיכרון 1024 סטיק אחד.. 7600GT כ.מ ספק 480W של טמלטק מארז סופרנו עם חלון צדדי.. אני מדיי יום מנקה את המאווררים מבחוץ של המחשב ופעם בחודשיים אשלח אותו לניקוי פנימי.. אז ככה זאת התמונה של התוכנה speedfan: http://img84.imageshack.us/my.php?image=fanse4.png אפשר להגיד שזה הממוצע של המצב.. לרוב זה לא כך אלא יותר קר.. =] ואני חושב לקנות מאוורר בקרוב... בכל אופן.. ואין לי OC
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם הלוח הזה ועם מעבד ליבה כפולה של Intel הארד דיסק 250GB SATA II עכשיו אני ניגש לעשות התקנה נקייה של Vista (כאשר אין כלום בהארד דיסר - אחרי פירמוט) ותמיד ההתקנה זורמת עד לריסטרט הראשון ואז זה נתקע בשלב של Completing Installation... ולא זז במשך של 15 דקות ואז עושה ריסט והורס את ההתקנה.. קראתי באתר של Gigabyte שצריך לעדכן BIOS וכך עשיתי עדכנתי מ גירסה F7 ל- F8 ועדיין לא פתר את הבעיה קראתי עוד קצת באתרים באנגלית והבנתי שצריך לשחק עם הגדרות ה BIOS משהו כזה כדיי להתאים אותם לכך שיהיה ניתן להתקין ויסטה... בכל מקרה אני אשמח לכל עזרה אפשרית שתוכלו לתת לי בנושא כמו כן... כמה דברים שאני יכול לומר לפני שיעלו.. זה שהדיסקים תקינים ... והגירסה תקינה של וסטה (הות…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב, היה לי במחשב גם ווינדוס וגם לינוקס, יש כזה מסך בפתיחה, שמאפדר בחירה של מה בא לי עכשיו (ווינידוס או לינוקס), רציתי למחוק את הלינוקס לזמן מה, אז עשיתי לו פירמווט דרך הווינדוס (למחיצה שעלייה הלינוקס), ועכשיו כיביתי את המחשב, ושאני פותח הוא מגיע למסך בחירה בין הווינדוס ללינוקס ובמקום זה עושה ארור ולא נותן לי לעשות שום דבר, מה אני עושה??? איך אני עושה שייעשה פירמוט מ-CD דרך הביוס או משהו?? בטוח יש פתרון!!! איתי
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה-BIOS של הלוח אם ויש לי רק את ה-CD של הלוח אם וניסיתי ליצור במחשב אחר דיסקט DOS ושם לשים את התוכנת BIOS ואז המחשב כתב כי יש תקלה בA: ושהוא לא מזהה מקלדת. אני ממש נואש ולא בה לי להוציא כסף על תיקון ואני מבקש הסבר איך בדיוק אני עושה הכנסת תוכנת BIOS ללוח אם.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה, מדגם של 959C של HP. לאחרונה (בימים האחרונים) גיליתי בעיה. כאשר הדפסתי מסמך, המדפסת החליטה לעצור פתאום ולאוטט במנורה השמאלית ביותר בצבע כתום. (איתות זה משמעו שאין צבע). כשאר ניתקתי את המדפסת מהחשמל למשך 24 שעות, ולאחר מכן ניסיתי להדפיס שוב, היא התחילה להדפיס, אך שוב נתקעה באמצע (אותה בעיה). יש לציין שלפני ההפסקה בהדפסה, זה אומר בקטעים שלפני או בדפים לא נראה כאילו הצבע הולך להיגמר, מה שכן המחשב לא מאותת על משהו כזה אלא רק המדפסת. אני משתמש בדיו חילופי של DMO (שמעתי שהוא טוב), והמדפסת גם עברה תיקון במעבדות אצלם לפני כמה חודשים של התופסן של מחסניות הצבע, אך אני לא חושב שיש לזה קשר לבעיה. יש פיתרונות? או איזשהן הצעות לראות מה מקור הבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה של ריסטרטים במחשב הוא עולה ופתאום מתכבה..! מה יכול ליהות הבעיה?! מימה ניגרם ריסטרט?(כרטיס מסך החלפתי ) זה קורה מהחלקים או ביגלל הוינדוס?
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אתמול העברתי תמיקום של המחשב וחיברתי הכל ומאז כל פעם שמזיזים לחבר משהו עושה ריסט
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-