עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviram20,

היי כולם יש לי כרטיס זמני העונה לשם X700 ושני מסכים את אחד המסכים חיברתי דרך VGA והוא עובד ניפלא שזה מסך המחשב ווהמסך השני הוא מסך 5 אינץ אשר ממוקם בחזית המארז.. אותו חיברתי דרך האס וידאו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ATI ועשיתי הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה לפתע המסך הקטן נדלק איך התצוגה מהבהבת בשחור לבן ואני שורה את שולחן העבודה מהבהב לחלוטין בזמנו עשיתי את זה עם המחשב הישן שלי ועם ג'יפורס אמ אקס 440 ולא ניתקלתי בבעיה הזאת מאחר ושמה הייה פנאל שליטה של ניבידיה פה בכרטיס הנוכחי אין ואני לא יודע מה לעשות .. מה עושים חברים? אנא עזרו לי אני כבר מיואש. בנוסף כאשר אני לוחץ על קליק ימני מופיע לי למעלה פנאל הבקרה של ATI אבל שאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהפעלת הישום נכשל …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by ElkaRib,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by 1900GT,

שלום, יש לחבר שלי בעיה. נשרף לו הספק. הוא גרם בטעות לקצר והלך הספק. עכשיו הבעיה שהוא לא מבין בזה כלום והוא רוצה שמישהו מסמך יפתור לו את הבעיה. המחשב הוא מחשב ישן ואין לו מושג מאיפה. השאלה אם מעבדה של חנות מחשבים כלשהיא מתקנת מחשבים גם לאנשים שהם לא הלקוחות שלהם? או שאתם ממליצים על מישהו אחר שמתעסק בזה ושהוא מירושלים.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by vad11,

אז ככה:אני שם את הכרטיס והמסך לא נידלק אבל כשאני שם במחשב של חבר שלי הוא עובד והכל מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by NIVTAL,

קניתי את הכבל הנ"ל ורציתי לשאול איזה מהם זה מהחוטים (Red Blue Green) הוא וידאו ואיזה הם אודיו. או שזה לא הולך ככה, הייתי שמח לדעת. וגם, חיבור component הוא כולל אודיו אם אני מחבר אותו דרך VGA? תודה רבה רבה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by erezmoris,

כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by Thadar,

שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by abr328,

שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by yoni1234,

שלום לכולם. לפני כשעה המחשב שלי פתאום נתקע ולכן נאלתי ללחוץ על ריסטרט . אבל מאז המחשב פשוט לא עולה זאת אומרת המסך. פשוט שחור והנורה מהבבת. המסך תקין לחלוטין מיכוון שאפילו ניתן לשחק בהגדרותיו. לכן החלטתי ולבדוק אולי האם זה הכרטיס מסך ולכן חיברתי כרטיס מסך אחר ועדיין אותה בעיהץ כמובן גם ניסיתי לבדוק שכל הכרטיסים מחוברים היטב טאף גם המעבד. יש למישהו איזה הצעה אולי מה עלולה להיות הבעיה ?

10. Started by high_barny,

הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי יש לי את הלוח אם asus p4S800 האם אני צריך DDR1 אן DDR2 ? איך אני יכול לדעת ? תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by Donniel,

היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by trxman,

אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by p_q,

הבעיה: המדפסת הוציאה כתמים בצבע כחול אז הוצאתי והכנסתי את הטונר(דיו) ואז צצה בעיה אחרת הנורה של הטונר הכחול התחילה להבהב ומא המדפסת לא מדפיסה.. מה הבעיה? ניסיתי לשלוף שוב את הטונר ולהחזיר ולכבות את המדפסת והתקנתי אפילו דריבר מעודכן תודה לכל מתייחס...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. שלום... ! בכל פעם שאני מנסה לאתחל את הווינדוס המחשב נתקע... הוא מגיע למסך של ברוכים הבאים ונתקע(לפעמים המסך הופך להיות שחור). מה זה יכול להיות?????..

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by מאור247,

קניתי לפני יומיים כונן חיצנו חדש מהסוג WD My Passport Essential \ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392 וכשאני מחבר אותו למחשב..המחשב לא מזהה אותו אוטומטית!!!.... הוא מראה שצריך להתקין איזה חומרה או משו....אבל המחשב מחפש ולא מוצא..... אנלא יודע מה הבעיה בד"כ כוננים כאלה מחברים והמחשב מתקין אותם לבד!!!!!!! (במחשב אחר זה התקין אוטומט!!!!)

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by dudi.vaknin,

הבעיה היא במחשב של חבר שלי. אני מניח שמדובר בתקלה בחומרה. לפי התיאור שלו, הוא מדליק את המחשב ועל המסך כתובים כל מיני דברים באפור על רקע שחור ולמטה יש ספירה לאחור של חצי דקה. לאחר מכן המחשב מגיע לשלב הטעינה של Windows XP ולאחריה מתבצע אתחול. למישהו יש מושג מה הבעיה? האם זו בעיה בחומרה? תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by guy7281790,

יש לי ןינדוס XP מותקן ואני רוצה לשדרג אותו ל SERVICE PACK 2 מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by אבי11,

אשמח לקבל עזרה ו/או את הדרייבר הנכון להתקנת כרטיס קול מובנה על לוח אם MSI6156 הכרטיס הוא es1371 הורדתי דרייבר וניסיתי להתקין אותו, מערכת ההפעלה win98 מזהה את הכרטיס ומתחילה לעשות את ההתקנה אבל אז מבקשת להכניס את הסי די לכונן (כמובן שאין לי את הסי די). חברים אם מישהו יכול לעזור - אשמח מאד אבי

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. ברשותי מחשב : abit kr7a amd xp 2000+ על המעבד מותקן מאורר שפולט רעש רב, לפי MBM5 מהירות המאורר 7200RPM בממוצע, טמפרטורת המעבד המקסימלית שנרשמה 50 מעלות. האם ניתן להחליש את המאורר או אף לבטלו מבלי לפגוע במעבד ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. תוכנת הפעלה WIN2000 שהתקנתי אותה כבר עשרות פעמיים - לא עולה על המחשב לאחר פירמוט ההרד דיסק, היא תמיד נתקעת באותו מקום - כאשר ההתקנה עושה את המקלדת והעכבר...ניסיתי לאפס את הגדרות הבאיוס...לא עזר, אנא עזרתכם,תודה. נ.ב ניסית להתקין גם XP והיא גם נתקעת באותו המקום...

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by scohen360,

מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום לכולם יש לידיד שלי בעיה כשהוא מנסה להכנס לאקספלורר זה עושה לו שגיאה אי אפשר לאתר את הרכיב: msvcrl.dll מישהו מכיר תבעיה ויודע איך ניתן לפתור? תודה מראש, אושר !

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by Silver Dragon,

אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים