עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avimorp,

אני לא כל כך מבין אנגלית אבל ממה שאני מבין יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרון כמעט כל פעולה שאני עושה מופיע לי מסך כחול ואומר שאם אני מכבה את המחשב זה יגרום לנזר עם הזיכרון מה זה אומר ואיך פותרים את התקלה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by SUPER300,

כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by m0tek,

שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by ofek4490,

בכרטיס קול המובנה שלי שהוא REALTEK ALC850 ישנה באחת מההגדרות תיבה מסומנת בשם real-time s/pdif-in monitor מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by Xilver,

ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by jcdenton1,

כאשר המשחק עולה (HALF-LIFE2-STEAM) והוא במסך LOADING המטושטש הזה, המשחק קורס ואני חייב לעשות ריסט למחשב. ההודעה שהוא נותן לי זה משהו על הזכרון שהוא COULD NOT BE READ. כתוב על הבעיה הזו באתר של סטים וניסיתי לעשות מה שהם אומרים שם והבעיה עדיין נשארה (בכל מקרה שלחתי להם מייל). ההודעה נמצאת בפורום הזה מכיוון שאני חושד שרוב הסיכויים הם שהבעיה נובעת מעצם קיומם של 2 סטיקים של זכרון במחשב שלי אבל אין לי שום כוונה להוציא את אחד הסטיקים בשביל לשחק בזה. שאלתי פה כי ידוע לי שיש פה לא מעט אנשים עם 2 סטיקים של זכרון ויכול להיות שניתקלו באותה הבעיה. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. שאלתי כאן לפני כמה ימים אם מישהו יודע איך להגדיר את המדפסת שתפעל עם וואי פיי. כפי שהרשמתי, הצלחתי להגדיר אותה. ניסיתי היום להדפיס עם USB עם שני מחשבים שונים, אבל לא ניתן. האם ברגע שאני מגדיר אותה באמצעות וואי פיי, לא ניתן להשתמש בה באמצעות USB? אם זה רלוונטי, מדובר במדפסת זירוקס מדגם work centre 3215

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by A1eX,

הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.

9. Started by Chamuelm,

אני מנסה להעתיקסרט מתקליטור, מופיעה לי השגיאה הבאה: יש דרך אחרת להעתיק (עם תוכנה...)?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום חברים ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia gtx465 ביצעתי אוברקלוק בכרטיס והכל עבד חלק לאט לאט העליתי והעליתי ,ברגע שהגעתי ל830 בmemory clock\ המחשב נכבה וסרב להידלק ,ניסיתי הכל (הוצאת זכרונות,ניתוק וחיבור של הספק כוח,ניתוק הסווללה,שינוי ג'אמפר) הכל ללא הצלחה המחשב לא נדלק עם הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם והמחשב נדלק. אני לא יודע מה לעשותת בבקשהה עזרה המחשב שלי intel quad core 2.6 ספק כוח : 600 W כרטיס מסך:GTX465 זיכרון:G4 DDR2

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by refael1967,

אני צריך לוחות אם או מעבדים לp3 אם משהו מכיר אתר שמפרסמים שם

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול כשסתם עבדתי על המחשב (מפרט בצד) פתאום התחילה בעיה מוזרה. הופיעו כל מני פסים אלכסוניים על המסך בצבע כחול, אך המחשב עבד כרגיל. כעבור כמה שניות זה הסתדר לאחר מכן כשנכנסתי למשחק כלשהו שמותקן אצלי במחשב פתאום זה חזר אך הפעם זה לא הסתדר... עשיתי ריסטרט ועכשיו המסך בכלל לא מזהה SOURCE, יש לי samsung 931C אם מחכים קצת הוא בסוף מזהה והמחשב עולה, אבל לא רואים כלום, רק פסים וכמו שלג כזה מדובר בבעיה בכרטיס מסך? כי יש לי אחריות עדיין

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. טוב אז מזה מספר ימים הופיע לי תקלה מוזרה שנתקלתי בה בפעם הראשונה; אם אין "תזוזה" כלשהיא במחשב לאחר שעה בערך הוא קופא כלומר לא ניתן לעשות דבר, פשוט לא מגיב, כשזה קרה נאלצתי לעשות ריסטרט ידנית (מהכפתור) ואז יש את התהליך הזה שמופיע לאחר כל ריסטרט שמתבצע באופן לא נורמאלי שם נרשם: אתה יכול לדלג על התהליך ע"י לחיצה על מקש מסוים אבל זה מאוד מומלץ שלא תעשה כן. משהו כזה... בפעמים שהתקלה הנ"ל התרחשה היו פעמים שדילגתי על התהליך הזה והיו פעמים שלא... בפעם האחרונה שזה קרה לי הייתי חייב באופן דחוף את המחשב אז דילגתי על התהליך אבל הפעם זה נתקע באמצע, כלומר לא המשיך והעלה את ה XP אלא עשה ריסטרט מחדש ואז הופיע לי המסך שבו ניתן לבחור בהפעלה נורמאלית מצב בטוח וכו'... זה לא משנה באיזה אפשרו…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by bbnbbn,

שלום רב, ברשותי מחשב פנטיום 4 וברגע שאני משתמש בו קצת יותר מאינטרנט (סרטים וכאלה) הוא פשוט קורס ונכבה וצריך להדליק אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by Axel Foley,

שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה

19. אוקיי שלום, ברשותי צורב LITE-ON X16 עכשיו אני צורב דיסק די.וי.די (דחסתי שם 4 ג"ב) ואני צורב X8 כי זה המהירות של הדיסקים שיש לי והצריבה לוקחת בערך שעה ועשרים דקות!!!!!!!! חשבתי שזה בעיה בתוכנת צריבה, בהתחלה הייתי עם נרו 7, אחר-כך ניסתי את התוכנה שמפו ועכשיו אני צורב עם נרו 6. וזה לא רק זה, בזמן שאני צורב אני כמעט ולא יכול לעשות כלום!!! אני נכנס למוזיקה אני שומע מקוטע כאילו זה בהילוך איטי!! ויש לי מחשב קונרו 6300 ג'יגה זיכרון והארד-דיסק 160 ג"ב SATA-2 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? (והאם ייתכן שעל וינדוס ויסטה הבעיה הזו לא תחזור? (64 ביט מקורי הוא קיבל מתנה מהמכללה שהוא לומד בה!! והוא הביא לי כי זה לא עולה לו במחשב חחחחחחחח) כי מחר אני כניראה מתקין, תכננתי שאחי…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by -liron-,

לחבר שלי יש את הכרטיס מסך GF7600GT של ASUS ... הוא ניסה לחבר אותו לטלויזיה וזה פשוט לא עבד אני לא יודע יותר מדי וכך גם הוא. הוא יודע פשוט איך אמורים להשתמש בזה . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by Stingray,

בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by mastermomo,

SPRAD SPACKTROM האם מישהו יודע מה זה עושה אם זה מופעל או סגור בביוס של הלוח K8NF-9

23. Started by just_me,

לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  24. קשה לי מאוד להגדיר את הבעיה, במיוחד שאני רושם ממכשיר פלאפון, צילמתי תמונות איך שזה נראה, אני מניח שזאת בעיה או בכרטיס מסך או במסך עצמו, המפרט שלי בצד. כמו כן ברגע שעולה הוינדוס עצמו, המסך נהיה שחור או כל מיני צבעים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 18 מאי 2008, 17:29:40 הנה התמונות[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. היי לכולם מפרט המחשב לוח אם של ati ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN מעבד 3 גיגה כפול ליבה של אינטל הארד דיסק sata /wd 80 גיגה מנסה להתקין מערכת הפעלה xp הן מתקליטור מקורי שיש לי והן מתקליטור גיבוי שהכנתי אך זה לא עולה והרי ההודעה שכן עולה : the entry "ntkrncmp.exe" in the [sourcedusks files] section of the inf file is corrupt or missing. מה אומרת ההודעה הזו ? ה אם צריך להגדיר את הביוס? ובקשתי היא איך אני למרות זאת מתקינה את מערכת ההפעלה תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים