עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by crssa,

שלום רב. מאוורר המעבד שלי עובד לסירוגין ולצערי אין לי יכולת למדוד את טמפ' המעבד מפני שלוח האם שלי ישן קצת. בהגדרות הbios יש לי שתי אופציות normal ו-legacy אך גם בnormal הוא עובד לסרוגין . הייתי רוצה לבטל את "השליטה החכמה" ולגרום לו לעבוד תמיד. איך אני עושה זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by אבי11,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by lord69,

הורדתי מרינדה, ושאני עושה לו התחבר אני מקבל את זה: יש למישהו מושג מה עושים?? ואיך אני עושה שיראו במירנדה תרשימה של האיסקיו הקודם אני ממש אודה למי שיעזור!! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by ohadedwi,

שלום רב פתחתי לפני כמה זמן חשבון משתמש מוגבל ב Windows כשרציתי למחוק את החשבון, המחשב מציג מסך כחול. לפי מה שכתוב שם מדובר בבעייית חומרה חדשה שלא זוהתה או משהו כזה. שזה מוזר בגלל שכל מנהלי ההתקן שלי מעודכנים, עד כמה שאפשר. תודה מראש. הערה- החשבון השני עובד לי מצוין. אני אנסה לקחת תמונה מפרט המחשב - Intel Core 2 Quad 6600 8MB LeadTek G92 PX8800 GT ZL 2G RAM GigaByte GA-P35-DS3L Enermax Liberty 400W Dual OS- XP כמו שאתם רואים, זה מחשב חדש, לא אמורה להיות בעיה.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by omri_ro,

יש לי DS4 וכשאני עושב BOOT עם דיסק שיש לי אז הוא לא מצליח לטעון את הדרייבר לCDROM ניסיתי גם 98 וגם FREE DOS אני מניח שהבעיה קיימת בכל לוח עם ICH8 ולא רק בלוח הספציפי שלי למישהו יש פתרון

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by A_D,

התקנתי ויסטה אבל אייני מוצא דריבירים ללוח עם GA 8N SLI PRO

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. יש לי בעיה שלא קרתה לי לפני שפירמטתי את המחשב. הבעיה היא שבכל פעם שאני מסיים להתקין תוכנה מסויימת (שהיא קלה במיוחד) המחשב מאתחל את עצמו! עשיתי לפי המדריך וזו השגיאה שהייתה רשומה לי: BAD_POOL_HEADER מה זה אומר? ומה אני עושה? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. ? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by galitalker,

יש לי תקופה ארוכה שני קווים אופקיים במסך של המחשב..מישהו אמר לי שיש אפשרות להוריד אותם ..מישהו יודע? תודה

10. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, צריך עזרה קטנה המחשב נתקע לי ועושה לי בעיות הרצתי MEMTEST במשך 4 שעות , התוצאות בקובץ שמצורף... בקובץ יש 3 תמונות , 2 של התוצאות memtest , ו-1 המסך הכחול של ה-windows , ועוד 2 קבצי DUMP. http://rapidshare.com/files/1141783/MemDump.rar.html מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by hosham,

מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by HellBoY,

שלום לכולם עכשיו קיבלתי את המחשב החדש וקצת הסתבכתי עם ההתקנה של הויננדווס הכנסתי את הדיסק של ההתקנה לתוך הכונן אבל הוא עדיין לא מוכן לעלות אותו... מה עושים?ניסתי לשנות את ההגדרות בביוס שהצורב יהיה ה1ST BOOT DEVICE אבל זה עדיין לא הולך.. בקשה תעזרו לי!!! תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. ראשית זה המפרט של המחשב החדש שלי: זה לא המחיר ששלמתי אבל נגיע לעניין מחקתי את כל הדריברים הקודמים של המחשב הקודם הכל הכל הכל מחוק. אחרי המחיקה ביצעה ריסטרט למחשב והתחלתי להתקין את הדריברים שמגיעים באריזות התקנתי הכל חיכיתי בסבלנות עד שסיים הכל הפעלה מחדש והופל'ה עלו לי 2 שגיאות שאני לא יודע מה לעשות איתן אלו השגיאות: מה עליי לעשות בשביל להעלים את השגיאות הנ''ל. במידה וצריך להוריד איזה דריבר כלשהו אשמח לקבל לינק ישיר להורדה בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 12:53:29 מחקתי שוב הכל הורדתי את הדריברים מהאינטרנט ונשאר לי רק השגיאה עם הnvidia nvmixerמה לעשות?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. אהלן. התקנתי בשעה טובה את הווינדס 7. קודם לכן היה לי XP, כאשר אני מדליק הוא שואל אותי בהתחלה אם להכנס לווינדוס 7 או לגרסה הקודמת. עכשיו הגרסה הקומדת בכלל לא קיימת, עשיתי פרמוט מלא להרד דיסק לפני שהתקנתי את הווינדוס 7. בנוסף משום מה אני לא רואה את הרד דיסק השני שלי, ושם יש לי רק דבר אחד, התקנה של הכרטיס מסך שלי. יתכן בגלל ששם מותקן הכרטיס מסך שלי מהוינדוס הקודם אז המחשב מזהה כאילו יש לי עוד מערכת, למורות שזה מוזר. אז בנתיים אני שואל איך אני עושה שאני יוכל לראות ההרד דיסק השני ב"מחשב שלי" כך שאני יוכל למחוק את כל מה שיש שם, ואם זה לא יעזור אז מה בעצם אני צריך לעשות שזה אוטומטי יכנס ל ווינדוס 7? תודה לעוזרים.

15. Started by Brembo,

שלום. אני מקווה שסמתי את זה בפורום המתאים. שלשום אני מדליק את המחשב ולאחר שהווינדאוס נטען (XP) הוא עושה לי מעין disk checking ורושם שיש בעיה עם Fat 32, אני יודע שזה קשור להארד דיסק שלי אבל אני לא יודע מה הבעיה, עשיתי איחוי דיסק והכל והבעיה לא ניפתרת. הויינדאוס עובד חלק והכל אבל מעצבן שזה עושה לי כביכול את הבדיקה הזאת של c: ובסוף הוא עוד מבטל אותה. השאלה שלי ממה הבעיה נובעת ואיך אפשר לסדר אותה? מבקש עזרה דחופה ! בברכה, מאור.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Trance,

אני יכול לעבוד על המחשב שעות בלי שיקרה כלום ופתאום הוא יכול להתכבות בלי שום סיבה אני יודע שיש לי בעיית טמפרטורות (כ 50idle ) אבל המנגנון של כיבוי בעת טמפרטורה גבוהה מכובה מה יכולה להיות הסיבה?! (חשבתי גם על חוסר יציבות של הספק אבל זה אמור לגרום ל restart לא לכיבויים לא?!) עריכה:המפרט שלי a64 754 3000 +tr2 גנריים hec compuse 6919+2*120

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. כאשר אני מוריד או מעלה את הוואליום שבמחשב הנייד(ידנית,לא בתוך המחשב),המודם האלחוטי פשוט מתנתק,והאינטרנט מפסיק לפעול לשניה,ואז הוא מתחבר שוב. אשמח אם יהיה למישהו הצעה לפיתרון.(להוריד ולעלות ת'וואליום ידנית בתוך המחשב,לא בא בחשבון) אם כבר אני כותב,אז כבר. ההארדיסק כנראה שובק פעולה,והמחשב נתקע. אני נותן דפיקה קטנה על המקלדת\אזור הרמקולים במחשב הנייד,והמחשב ממשיך לפעול כשהיה. מה קורה עם זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  19. החלטתי שאני מסוגל להרכיב מחשב לבד (טעות), קניתי את הלוח אם asus p5b vm se ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא מספק אותי, החלטתי לחבר לו את הג'יפורס שהיה לי, אבל עכשיו המחשב לא מזהה בכלל שמחובר אליו כרטיס כלשהו, עם מישהו מכיר את הבעיה הזו, או יודע איך לפתור אותה (אולי לא סידרתי משהו בביוס או ג'מפר על הלוח), בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by טל בן-צור,

שלום אני עובדת עם לפטופ, מסך אחד של הלפטופ ומסך נוסף (של סמסונג- מחובר עם HMDI TO HDMI) במצב "הרחב צגים אלה". כל פעם כשהמחשב עובר למצב שינה, כשהוא מתעורר כל החלונות שהיו פתוחים עוברים למסך של הלפטופ, והמסך הנוסף נשאר "ריק" מופיע בו הרקע של שולחן העבודה, ואז אני צריכה לגרור חזרה את התוכניות הרלוונטיות למסך השני. האם אתם מכירים הגדרה שגורמת לו להישאר בדיוק איך שהפסקתי לעבוד בו לפני הכניסה למצב השינה? תודה!

21. Started by iyehuda,

משום מה המודעה הקודמת שלי נמחקה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. היי, אני יודע שזה לא יפה שבהודעה הראשונה שלי בפורום אני מבקש עזרה אבל זה הפורום הכי מקצועי שאני מכיר ואני קצת דואג לכרטיס מסך.. (נקנה אתמול..). לעניין: התקנתי את הכרטיס (Asus 7950GT 512MB http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=306&model=1350&modelmenu=1 ) אתמול על לוח אם חדש שגם רכשתי אתמול, ולא ידעתי, אבל מסתבר שצריך לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח עם הכבל המסופק. עכשיו הכבל נראה ככה, מחבר של 6 פינים שמתפצל לשני מ?ח?ב?רי מתח לבנים רגילים (יש לציין שהפיצול הוא מ?ת?אים שונים במחבר). הכנסתי את המחבר לכרטיס ומשכתי מתח מהספק כוח לכרטיס , חיברתי רק ללבן אחד. האם זה מספיק? איך אני יכול לדעת שהכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? מה לגבי המחבר הלבן ה…

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by Alex_O,

לחברי הפורום שלום יש לי תקלה במחשב .... המחשב עבד טוב במשך כמה שנים . אחרי שקניתי מחשב חדש והעברתי את המחשב הישן לסלון לשימוש לצפייה בסרטים הוא התחיל לעשות בעיות. והביא היא : כאשר מנסים להדליק אותו הוא נדלק לשני שניות מתחיל להעלות את הביוס ונכבה. מנסים כמה פעמים ורק אז הוא נדלק ועובד טוב. מכבים אותו ואז התקלה חוזרת. החלפתי ספק. ניתקתי את כל הכוננים שלא בשימוש. הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים להפעלה בסיסית. שום דבר לא עוזר התקלה חוזרת על עצמה. מקווה שלמישהו יש רעיון לפטרון התקלה.... תודה

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  24. המערכת היא Logitech x-530 הסנטר, הסאב והאחוריים עובדים יופי אבל הקידמיים לא מוציאים קול בכלל, לא בסרטים לט במוזיקה לא קולת של וינדוס, כלום. תודה

25. הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים