עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pain_killer12,

חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by AtomiX,

לוח dfi lp ud הספק עובד המחשב מתחיל לעבוד נכבת המנורת בקרה הרביעית בלוח בצד שמאל למטה אבל השלישית נשארת דלוקה... היה כתוב בחוברת שזה קשור ל cpu אז הוצאתי אותו ושמתי מחדש.. לא עזר.. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by s_b54,

אני חייב עזרה קראתי את הנושאים שכבר פורסמו כאן על כך שהמחשב קופא ולא מגיב כמו המקרה שלי אבל כל מה שהצאתם שם ניסיתי וזה לא עזר מחקתי את כל הרוגלות וירוסים שום דבר לא עזר עשיתי גם memtest והוא פשוט נתקע יכול להיות שזה בעיה בזיכרון כי כשאני מריץ את הבדיקה הוא פשוט נשאר יומים על 0.0 ובדקתי כבר פעמים האם הבעיה היא בזיכרון או במשהו אחר ואם אני אפרמט אז יכול להיות זה יפתור את הבעיה אם היא לא בזיכרון? חייב עזרה דחוףףף בתודה: s_b54

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by yidan,

אז ככה היום קניתי מחשב חדש בחלקים ואני לא מצליח להדליק אותו מצורף בתמונה המפרט... בהתחלה המחשב עלה לא ראו כלום על המסך והיה ציפצוף ארוך שלא הפסיק.... אז ראיתי שהחיבור של הכרטיס מסך למחשב לא היה מחוזק אז חיברתי אותו והוא הפסיק לצפצף עכשיו הוא עולה ויש אחרי איזה 5 שניות נכבה... הכל חדש ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ניסיתי לנתק ולחבר חלקים אבל לא שינה כלום... וגם אין ביפים מהביוס כרגע.... שאלוהים יעזור לי! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by SssnakE,

אהלן אנשים... יש לי בעיה לא ברורה, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב הוא לא נדלק מייד אלא לאחר חצי דקה עד דקה או שלא נדלק בכלל ואני נאלץ ללחוץ כמה פעמים על הכפתור. בכיבוי הכל עובד פיקס אני לוחץ על הכפתור והוא מייד מגיב. יש לי את הבעיה הזאת כבר כמה חודשים אבל עד עכשיו התעצלתי לרדת לשורש העניין... (המחשב רוב הזמן דלוק) בדקתי חיבורים ומגעים והכל נראה תקין. אני שובר את הראש כבר כמה ימים ולא מצליח לעלות על הבעיה!! אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by th£»§hadow,

לפני כחודשיים התחילו לי רעשים חזקים... כשאני פותח את המחשב הוא נשמע כמו מכסחת דשא ביום חורף קשה אבל אחרי כ5 דקות הוא מפחית את הרעשים באופן משמעותי... השאלה היא האם זה מהאבק? כדאי לשמן? חשבתי לעצמי שיכול להיות שזה לא מהאבק מכיוון שזה מפסיק אחרי זמן מה, אני טועה? ראוי לציין שגם כשאני מכבה את המחשב אז נשמע רעש כבד כאילו המכסחת דשא הזאת סיימה את הפעולה

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  7. לצערי הלך לי לוח אם ואני צריך להחליפו . בHD מותקנת לי מערכת הפעלה מסודרת עם הרבה תוכנות ומודים שיקח לי ימים לשחזר האם ניתן להחליף לוח אם ללא צורך לפרמט את הHD? איך בכלל מתקינים לוח אם במחשב שהוחלף הלוח?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by AmaZinG,

המחשב מהיר הכל טוב ויפה אני מקלידד ובאמצעע עולה לי ה Outlook ! מעצבןן כל 2 מילים שאני מקליד זה עולה... ???

9. Started by pavlo,

שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.

10. Started by mokisho,

המפרט של המחשב שלי הוא מעבד E6600 לוח אם P5W DH ספק ליברטי אנרמקס 500 כרטיס מסך X1900 XT מארז סטאקר 380 הבעיה שלי היא כזו ברגע שאני לוחץ בוינדוס כיבוי המחשב נכבה לשנייה ונדלק שוב ועוד ברגע שאני מכבה את המחשב בעזרת הספק פשוט מכבה אותו אבל ברגע שאני מדליק המחשב נדלק לבד אמרו לי שיכול להיות הגדרה של ביוס זה נכון או שזו בעיה של חומרה ???????

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by jgrab,

יש אצלנו בעבודה מחשב שנתקע באמצע העבודה לחצתי על הריסט והוא התחיל לעלות ואז נתקע בsplah screen של היצרן . לחצתי על del להכנס לביוס ולא קורה כלום. הפעלתי מחדש כמה פעמים ולפעמים הוא כן המשיך ואז כותב שwindows לא יכול לעלות כי חסר קובץ בשם isapnp.sys גם במצב בטוח הוא לא עולה ונתע באותו קובץ בסוף הוצאתי את כבל החשמל וסגרתי את כפתור החשמל שעל הספק, החזרתי את הכבל והדלקתי את הספק והמחשב עלה בסדר. רציתי להבין ,למה זה קרה האם זה בעיה בספק או בלוח?? תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by SharonSx,

היי אנשים אני מחבר לי עכשיו את המחשב וקרה לי דבר מוזר כשהנחתי את המעבד על התושבת גיליתי שיש מדבקה על המעבד עם מספר סידורי כזה כמו מדבקה של אחריות... האם להוריד אותה לפני ההתקנה של הגוף קירור? אנשים בבקשה זה דחוף..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. Started by david_fr,

שלום לכולם יש לי איזה בעיה עם כרטיס מסך ישן Geforce 440. אני פשוט קבלתי מחשב ישן ורצתי לסדר אותו בשביל אחי. הכרטיס עובד יחסית בסדר אבל לפעמים מורח את התמונה על המסך במיוחד שהביוס עולה. רציתי לדעת עם זה נובע מי בעיה של קירור הוא שנשרף לי משהו בכרטיס. ועוד משהו זה בטוח לא המסך כי בדקתי את זה על כמה מסכים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by BneXt,

שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by iftahxp,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו - כאשר הפעלתי את המחשב אני שם לב שהמאוורים מתחילים להסתובב ומייד מפסיקים, מאוורר של כרטיס מסך עובד, כונן דיסקים עובד, כונן קשיח עובד והמערכת לא עולה ומקבל מסך שחור בדקתי את החיבור של ATX שיוצא מהספק וגיליתי האחד החוטים חסרים - החוט מתחבר לכניסה של -5V בלוח אם. האם זוהי הבעיה ? או שאני מפסס משהו אחר ? המפרט: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt Gigabyte GA-M56S-S3 nForce 560 AM2 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 256MB PCIe with The…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. EVEREST מראה 10 -12 מעלות יותר ממה שמופיע בביוס כולם מדברים על זה שEVEREST מדוייק אבל אצלי אפילו לא קרוב מוזר לא?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by natisand,

יש לי מעבד INTEL CORE I5 6500 CPU 3.20GHZ במשחק PAYDAY 3 שאני רוצה לקנות יש דרישה של מעבד Intel Core i5-9400F מה יותר טוב ? והאם יעלה המשחק ? לגבי הכרטיס מסך יש לי Nvidia GTX 1650 (4 GB)

22. Started by m0tek,

שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by or.kashi,

ניסיתי להתקין את הדיסק שבא עם העכבר והוא לא מוצא לי את העכבר! כאילו הוא לא מחובר! איך אפשר לתקן זאת כי אני רוצה להשתמש בפרופילים שלו ואני לא יכול כרגע.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by shoval,

שלום. לאחר התקנה של חלונות 7 64 ביט, קבצי קול ווידאו מתנגנים לא בצורה חלקה, עם המון קפיצות ועיוותים בקול ובתמונה. התקנתי המון קבצי CODECS והבעיה נשארה. יש פיתרון??

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים