תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאני מתקין את הויינדוס הוא לא מזהה לי את הכונן SATA שלי גם אחרי שניסיתי להגדיר אותו בצורת SCSI (כמו שצריך). למרות שהורדתי כבר דרייברים מהאנטרנט שאמורים להכנס לדיסקט בשביל ההתקנה המחשב לא נותן לי להעביר אותם ואני לא מצליח בשום צורה להכנס אותם לדיסטקט. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5VD1-X סדרה 775. יש לי התקנה של וינדוס XP SP2 שהוא אמור לזהות את זה בצורה אוטומטית אבל עדיין לא מזהה. דרך אגב: הכונן כן פועל וה BIOS מזהה אותו גם שאני מחבר אותו עם עוד כונן IDE שיש עליו מערכת הפעלה. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני צריך לוחות אם או מעבדים לp3 אם משהו מכיר אתר שמפרסמים שם
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שחיברתי את הצורב למארז גם חיברתי את אחד היציאות חשמל מהספק אליו עכשיו אני לא בטוח שחיברתי את זה נכון. הפלאג עצמו מתאים אבל אני לא יודע אם חיבתי אותו בכיוון הנכון... מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודשיים הדלקתי את המחשב והוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ, הקו שרץ לא נתקע אלא פשוט המשיך לרוץ ולרוץ... נתתי למחשב אפילו איזה 20 דקות ככה וכלום. עכשיו ניסיתי לפרמט והמחשב עלה והכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מעדכן ל SP2 הוא שוב פעם עושה לי אותו דבר. בהתחלה חשבתי שזה ה-HD אז השתמשתי בHD אחר והוא גם לא עלה לאחר ההתקנה של SP2 עשיתי בדיקת MEMTEST סתם בשביל לראות שאין שום דבר בזכרונות שלי . מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו לי , תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחר עדכון מוצלח של הביוס לגרסה החדשה ביותר שיש באתר המחשב עולה יפה מאוד ואין שום בעיות חוץ מהעובדה שיש פוסט ארוך מאוד בגלל שהכוננים לא מוגדרים כמו שצריך בביוס , כנראה מהסיבה שהעדכון החדש הכניס את הביוס למצב של הגדרות אופטימליות . הבעיה קוראת שכאשר במסך הפתיחה שבו מוצג הלוגו של החברה של הלוח אם אני לוחץ DEL ולא קורא כלום פשוט אני רואה מסך שחור עם נקודה מהבהבת בפינה העליונה - שמאלית של המסך וזהו ככה זה נשאר אשמח לכל עזרה או עצה שינתן לי וכמובן שהאופציה האחרונה תיהיה לאתחל את הביוס שוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 3200 וכרטיס 6600gt כאשר אני נכנס למשחק כל שהוא הטמפ' קופצת תוך דקה מ 40 מעלות ל70 בכרטיס ובמעבד. וכעבור זמן קצר מתחילות גם נקישות נראה לי מכיוון הכרטיס מסך. אגב המחשב בן 3 חודשים.ואני לא יודע מה לעשות,ישלי 4 מאוררים במארז עצמו בנוסף על המאוררים שיש על כל רכיב. מבקש עזרה . תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מאתמול כשאני מתחיל לצרוב הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב ובכל מהירות.... שמתי לב שהוא לא ממלא את הבופר של הצורב... יכול להיות שהצורב נדפק? תראו בתמונה הקפתי בעיגול את הבעיה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין כרטיס לכידת וידאו מסוג Pico 2000 על מחשב מבוסס AMD. הכרטיס מופיע כ"פועל כשורה" ברשימת ההתקנים אולם כאשר אני מחבר מקור וידאו ומפעיל את תוכנת הצפייה/הקלטה לא רואים שום דבר במסך. האם מישהו הצליח להפעיל כרטיס דומה? האם הכרטיס לא פועל עם לוח האם שלי של חברת Gigabyte? האם יש איזו דרך לבדוק האם פועל? האם יש כרטיס אחר שכן מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
רוצים להרוויח כסף ללא מאמץ מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר http://peshtol.smser.co.il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כמעט בלי להתאמץ! כל מה שצריך לעשות זה להרשם תמורת שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! תחשבו על זה, אין פה קטץ': אך אחד לא מנסה לעבוד עליכם זה הולך לוראייטי! אפילו כתבו על זה בעיתון "the marker" אל צאו פראיירים! הצטרפו עכשיו!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא מפרמט אלא רק את הכונן שגם מותקן עליו הוינדוס אז האם אסור שהשמות של התיקיות והקבצים בכונן שאני לא מפרמט יהיהו בעברית כי בגלל שכשמתקינים את הוינדוס אז ההתקנה נעשית חלקה בדוס הרי האם צריך לשנות את השמות לאנגלית? והאם המחשב יפעל לא מהיר כמו שמפרמטים את שתי הכוננים אם כונן אחד מלא? תודה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מסך LED של LG למחשב וטלויזיה גם של LG שניהם תומכים ב-1080p המסך מחובר דרך DVI והטלויזיה מתחברת דרך VGA כשהטלויזיה מחוברת לבד ואני שם רזולוציה של 1080*1920 אז אני רואה חלק חתוך מימין (כל החלק של השעון והסמלים לא נראה) וזה קןרה בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים עכשיו , ישנם משחקים שאני מפעיל (כמובן גם ב1080) אז רואים מצויין!!!!! שום דבר לא חתוך!! מה גם כשהמסך והטלויזיה מחוברים ביחד ואני עושה DUPLICATE (שיציג אותו דבר בשני המסכים) אז רואים את השולחן עבודה מצויין בטלויזיה!! ואם אני עושה EXTEND אז חתוך 0_0 כרגע המסך והטלויזיה במצב DUPLICATE, ואם אני אנתק ת'מסך אז הטלויזיה תחזור למצב הרגיל שלה (חתוך) WTF?! תסבירו לי את זה!!! ואיך מתקנים את זה?? הכרטיס מסך שלי: HD4850 וזה ככה ב…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, יש לי מאקבוק פרו 15 אינץ עם apple care+, יש לי בו תקלה עכשיו, מישהו יודע מניסיון איך ממשים את זה פה בארץ ויכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב. פירמטתי את המחשב לאחרונה . ואחרי שמערכת הפעלה עולה צריך לחכות אוליי דקה ועד אז איאפשר לעשות כלום כאילו משהוא עולה אם מערכת הפעלה נכנסתי ל MSCONFIG ל BOOT אין משהוא רציני חוץ מאנטיוירוס .דרף אגף גם בלי אנטיוירוס הוא אותו דבר . תעזרו בבקשה אוליי זה כולה הגדרה קטנה תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הצורב DVD... אני מכניס דיסקים של DVD והוא פשוט לא מראה כלום... כאילו שהדסיק ריק... ואז אני עובד עליו, אני עושה כאיללו אני רוצה לצרוב עם הדיסק הזה ואז הוא אומר שאי אפשר כי יש משהו בתוך הדיסק.. ווכה זה אם 90% מהדיסקים של הDVD שלי.. סרטים תמונות הכל... הדיסקים לא שרוטים או משהו הם במצב טוב... מה דעתכם? ד"א דיסקים רגילים הוא כן מעלה...
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, אספר לכם כאן את הסיפור המלא בכדי שתוכלו לנחש מה קרה: היום בצהריים הוצאתי את המחשב וניקיתי אותו כהרגלי. סידרתי קצת כבלים (עם קצת מחשבה יכולתי להוציא מהמחשב כבל כוח מודולורי מהספק, ולהישאר רק עם אחד במקום עם שניים), הוצאתי את כלוב הכוננים והכנסתי את ההארדיסק בתא אשר נמצא גבוה יותר. בדקתי את כל הכבלים וכולם מחוברים... כאשר חיברתי את הכול והדלקתי את המחשב, להפתעתי הרבה קיבלתי BSOD בכל פעם שהווינדוס מנסה להיטען: במצב בטוח, במצב "ההגדרות הטובות", בעצם בכל מצב המחשב מקבל BSOD. ניסיתי לחבר ולנתק כל דבר שעלה לי בראש, להגדיר בביוס כל מה שעלה לי, ניסיתי לחבר הארדיסק ממחשב ישן בחיבור IDE ללא ההארדיסק שלי אך משום מה המחשב מקבל גם מסך כחול אך הודעה אחרת לגמרי ואפילו חיבר…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הורדתי את העידכון האחרון של האייפוד לאחר ההתקנה המחשב שאל אם אני רוצה לעשות ריסטרט אמרתי בסדר מה כבר יכול ליקרות יש לציין שברקע היו מס תוכנות פתוחות אז אחרי שהמחשב עלה וניתקתי את האיי פוד באתי לעשות shut down ואז חשכו עיני עם מסך כחול למה?????????????? יכול להיות שהייתי צריך ליסגור את התוכנות לפני ? בדוח התקלה היה רשום שהבעיה היתה בכונן סי. יש למישהו מושג מה היתה פה הבעיה? תודה .
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים כונן חיצנו חדש מהסוג WD My Passport Essential \ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392 וכשאני מחבר אותו למחשב..המחשב לא מזהה אותו אוטומטית!!!.... הוא מראה שצריך להתקין איזה חומרה או משו....אבל המחשב מחפש ולא מוצא..... אנלא יודע מה הבעיה בד"כ כוננים כאלה מחברים והמחשב מתקין אותם לבד!!!!!!! (במחשב אחר זה התקין אוטומט!!!!)
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-