תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב, מעבד AMD ולוח אם חדש......(לא זוכר איזה) כאשר המחשב כבוי, כל מה שאני צריך לעשות בשביל להדליק אותו זה ללחוץ על העכבר....... העכבר הוא של מיקרוסופט, עם גולה....לא USB...... והמחשב כבוי לגמרי..לא בסטנדביי..... למישהו יש מושג????? תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב של אחי משמש לגרפיקה כבדה ועריכת וידאו. המפרט הוא Athlon MP 2000+ X2 לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את שם הדגם. מיועד לסרברים. 1 ג'יגה זיכרון ECC R9800P לא חושב שצריך יותר מזה. עכשיו בכמה ימים אחרונים קורה מצב שהמחשב עושה ריסטרט וכל פעם מעבד קבצי system וצריך להתקין מחדש את הווינדוס וזה חוזר על עצמו כל פעם ההתקנה עוברת חלק איך שמגיעים לווינדוס מנסים להתקין משו הוא מרסטרט ומאבד קבצי sys ואי אפשר להכנס יותר לוינדוס. בהתחלה חשבתי שזה זיכרון עד ששמעתי את ההארדיסק עושה רעש מוזר של אתחול. בכל מקרה אני מתקין עכשיו ויינדוס מחדש וינסה להריץ S&M וMEMTEST אם למישהו יש עוד רעיונות יתקבל בשמחה המחשב הזה הוא חשוב והוא חייב לחזור למצבו הקודם בדחיפות כדי לסיים פרוייקטים חשובים. תודה …
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה. נשרף לו הספק. הוא גרם בטעות לקצר והלך הספק. עכשיו הבעיה שהוא לא מבין בזה כלום והוא רוצה שמישהו מסמך יפתור לו את הבעיה. המחשב הוא מחשב ישן ואין לו מושג מאיפה. השאלה אם מעבדה של חנות מחשבים כלשהיא מתקנת מחשבים גם לאנשים שהם לא הלקוחות שלהם? או שאתם ממליצים על מישהו אחר שמתעסק בזה ושהוא מירושלים.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לתהות.. כבר די הרבה זמן שחיפשתי מחשב נייד שישמש לי למחשב שני לעריכת וידאו, מצאתי בדיוק את המפרט שאני מחפש שיתאים לשימושים שלי (פרמייר, אפטר אפקט, רינדור מהיר, לעיתים גם ב 4K) לצערי, כשבאתי להשלים את הרכישה הוא בדיוק נגמר במלאי וכך בחנויות נוספות, מסתבר שבבלאק פריידי המחשבים האלו נחטפים כמו לחמניות חמות (לתשומת לב המתלבטים הנצחיים) בכל אופן בצר לי רכשתי את אותו מפרט בדיוק רק במקום 32 ראם, התפשרתי בלית ברירה על 16, כמובן שווידאתי שבדגם הנ"ל ניתן להרחיב את הזיכרון כך שאוכל להרחיב ל32. וכאן מגיעה התהייה שלי, ראיתי שזכרון 32 ראם למחשב נייד עולה עד כ 650-700 שח, 1. למה מחשבים עם מפרט זהה לחלוטין כשרק הראם הוא כפול - עולים כ-15…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי את הdevice manager לאחרונה ושמתי לב להתקן שלא היה שם ולא מובן לי איך ומה הוא עושה שם כי אין לי לפטופ אם יש למישהו מושג מה זה \ ולמה הוא שם אני אשמח לשמוע תשובות התמונה של ההתקן: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה הזאת לא הציקה לי עד היום. היום החלטתי שאני מתקן אותה סופית. וניגשתי לעבודה. דבר ראשון הפעלתי את הNERO,איפה שכפתור ה"BURN" אני ממתין כדי שהוא ייזהה מהירות ... (משהו בסגנון :WRITE READY...לבן כזה) וזה לא מסתיים..או שזה מסתיים ולא מציג מהירות לצריבה. בדקתי מנהלי התקנים הכל בסדר..!בדקתי את הגרסה של הצורב זה 1.0N הכי חדש מהאתר שלהם ... ניגשתי לBIOS ושם ניסיתי לבדוק אם הוא מזהה את הצורב וכן הוא מזהה...גם בIDE...וגם בATAPI CDROM/S. למה הצורב מתנהג ככה ? ניסיתי אפילו להסיר את הצורב (פיזית) ולחבר...זה לא ממש עוזר...! פתרונות ? רפאל.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רוצים להרוויח כסף ללא מאמץ מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר http://peshtol.smser.co.il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כמעט בלי להתאמץ! כל מה שצריך לעשות זה להרשם תמורת שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! תחשבו על זה, אין פה קטץ': אך אחד לא מנסה לעבוד עליכם זה הולך לוראייטי! אפילו כתבו על זה בעיתון "the marker" אל צאו פראיירים! הצטרפו עכשיו!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ערב טוב . לחבר שלי יש בעיה שמשחקים פשוט נתקעים אצלו , המפרט הטכני שלו : E6600 1Gb Ram Radeon x1950 xt 512 מסך Flatron 1953TR לאחר מספר דק , משחקים כגון : Counter Strike : Source . Need For Speed : ProStreet פשוט נתקעים וזה מראה על המסך את ההודעה הבאה : Out of Range עם 32hz ממה נובעת הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי חברים, אתם מכירים מעבדה שיכולה לשכפל כונן ישן לכונן M.2 PCIe ? או שאולי יש למישהו מתאם להשאיל לשכפול כונן(אזור חיפה או תל אביב)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה תוכנות נסגרות לי בטענה שהן לא מסוגלות לכתוב/לקרוא מהזכרון. החלטתי לבצע בדיקת זכרונות באמצעות Memtest86 במשך 5:20 שעות. היא הספיקה לעשות 18 סיבובים. בסיבוב ה-5 התגלו שתי שגיאות. האם זה תקין? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם... רכשתי אתמול ספק כוח חדש של חברת HEC אז ככה.. חיברתי את הספק כוח לחשמל ואת היציאות שלו (DC) חיברתי לשני מאווררים וראיתי שאף לא אחד מהם עובד! יכול ליהיות שיש בעיה בספק?? או שהספק מוציא מתח ביציאה רק כאשר הוא מחובר ללוח אם ?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 על המחשב X64 בטעות במקום את הX84 עכשיו שאני מנסה לעשות BOOT FROM DVD הוא מתחיל את הטעינת קבצים ואז עוצר באמצע ורושם שאחד הכוננים חסר או משהו כזה והוא לא נותן לי להמשיך בפירמוט מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים כונן חיצנו חדש מהסוג WD My Passport Essential \ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392 וכשאני מחבר אותו למחשב..המחשב לא מזהה אותו אוטומטית!!!.... הוא מראה שצריך להתקין איזה חומרה או משו....אבל המחשב מחפש ולא מוצא..... אנלא יודע מה הבעיה בד"כ כוננים כאלה מחברים והמחשב מתקין אותם לבד!!!!!!! (במחשב אחר זה התקין אוטומט!!!!)
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זה קרה לי היום בפעם הראשונה, סתם גלשתי באינטרנט ופתאום המסך קפא והוא עשה ריסטרט. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אך זה פשוט נהיה גרוע יותר והוא קפא מכל דבר. ניסיתי לפרמט, בהתחלה היה אחלה- ואז אותו סיפור מחדש. אני לא יודע מה לעשות, אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-