עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כפותחים את המחשב, לפני עליית הוינדוס, כתובה הודעה a problem found on the hardware monitor get info in the power tab וצריך לבחור DEL לביוס או F1 להמשיך. בקיצור, נכנסתי לביוס, לpower ושם ל-hardware monitor: בשורה של סיבובי מאוורר היה בסביבות RPM1400 וזה היה מסומן באדום (כנראה שזו הבעייה), טמפ' המעבד 50 מעלות (מעבד אינטל). רציתי לדעת מה השגיאה? האם מספר סיבובי המאוורר באמת לא תקינים? הטמפ' לא תקינה? מה צריך לעשות? ד"א, המחשב לעיתים נתקע או עושה רעש של ריסט והמסך פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום אלא רק לכבות - זה קשור?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל (כרטיס קול מובנה) ורמקולים חדשים X530. השירים נשמעים מוזר בגלל שיש הד. איך אפשר לבטל את זה???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. ברגע שאני לוחץ על כפתור ה CTRL המחשב מתחיל להתחפן הוא פותח לי את האאוטלוק ואת ה WINAMP ונורה של NUM LOCK נידלקת ונכבת כל פעם שאני לוחץ על CTRL , כל לחיצה יש גם ציפצוף מהחמשב והוא פתוח מחדש את התוכנות הנ"ל אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by SharonSx,

היי אנשים אני מחבר לי עכשיו את המחשב וקרה לי דבר מוזר כשהנחתי את המעבד על התושבת גיליתי שיש מדבקה על המעבד עם מספר סידורי כזה כמו מדבקה של אחריות... האם להוריד אותה לפני ההתקנה של הגוף קירור? אנשים בבקשה זה דחוף..

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by ImpZ,

כרגע עשיתי פורמט וכשאני מנסה להזיז משהו איזשהו חלון פתוח ממקום למקום או לדפדף למטה ולמעלה באתרים זה זז בתקיעות... למשהו אני חושב שזה בגלל הדרייברים של כרטיס המסך כי כשהתקנתי אותם זה אמור לעשות לך ריסט, אבל אחרי שחזרתי מהריסט נהיה לי מסך שחור וכתב לי "NO SIGNAL" ועשה ריסט אוטומתי וכשחזרתי זה הראה שהדריברים מותקנים אבל כשאני מנסה להכנס למשחקים זה כותב שאין לי דרייברים וכל המחשב זז בתקיעות .. גם ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כבר 6 פעמים וכל פעם אותו דבר :\

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. יש לי לוח ms-6779 ועכשיו חיברתי הארד דיסק חדש 1TB אני מנסה להתקין אבל הוא לא מזהה את ההארד דיסק!.. חיברתי תהארד דיסק במחשב אחר עובד מעולה! אני הכנתי לדיסק התקנה את אקספי את הדרייברים של הsata ואני די בטוח שמצאתי את הנכונים.. הכנסתי את הדרייברים דרך התוכנה nlite אני אמור ללחוץ על משהו כדי שזה יעבוד? למרות שאני די בטוח שלא.. יש דרך נוספת להפעיל את הדרייברים האלה?? אין לי פלופי.. זה יכול להיות משהו אחר?!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by shlomifounis,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 9600 לכרטיס יש כניסה AVG+DVI היום המסך שלי מחובר ב DVI רציתי לדעת איך אני יכול לחבר 2 מסכים על 2 היציאות ושאני עושה את זה איך אני יכול לדעת איזה מסך יהיה המסך הראשי ואיזה יהיה המשני תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. שלום... ! בכל פעם שאני מנסה לאתחל את הווינדוס המחשב נתקע... הוא מגיע למסך של ברוכים הבאים ונתקע(לפעמים המסך הופך להיות שחור). מה זה יכול להיות?????..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by tzatza,

המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. שלום לכולם, אתמול כשסתם עבדתי על המחשב (מפרט בצד) פתאום התחילה בעיה מוזרה. הופיעו כל מני פסים אלכסוניים על המסך בצבע כחול, אך המחשב עבד כרגיל. כעבור כמה שניות זה הסתדר לאחר מכן כשנכנסתי למשחק כלשהו שמותקן אצלי במחשב פתאום זה חזר אך הפעם זה לא הסתדר... עשיתי ריסטרט ועכשיו המסך בכלל לא מזהה SOURCE, יש לי samsung 931C אם מחכים קצת הוא בסוף מזהה והמחשב עולה, אבל לא רואים כלום, רק פסים וכמו שלג כזה מדובר בבעיה בכרטיס מסך? כי יש לי אחריות עדיין

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by VanGuard,

כשאני אני מפעיל המחשב המסך לא נדלק. המסך תקין , בדקתי אותו עם לפטופ. מדובר בפנטיום 3 עם VOODOO 3. ניסיתי להחליף 2 כרטיסי מסך וגם זה לא עזר. המסך חדש לחלוטין , מסך LCD של סוני.

14. Started by BloodyW,

יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. אתמול התקנתי מאוור ג'נרי פשוט ואחריו התקנתי עוד אחד אחר כך המסך התחיל לקפוץ ואז הוא נמרח ואז נהיה ריסט...ואחרי הריסט נשמע ציפצוף ארוךךךךךךךךך מהלוח אם אחרי שניתקתי מאוורר אחד הסתדר.. מפרט P-4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ו3 מאווררים בלי המעבד

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. כשאני נכנס למשחק זה לא מראה לי את הקופסאות של הדברים נגיד שאני נכנס לinventory זה מראה לי את החפצים לא את הרקע.... ופעם המשחק הזה עבד לי טוב ועכשיו לא = אין לי מושג מה קרה... פרטי מחשב: system: windows XP professional verison 2002 Service Pack 2 computer: intel pentium 4 cpu 1600 MHz 1.60GHz 256 MB ram אם תביאו לי אתר להעלות תמונה אני יעלה..

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, יש לי הגה ,אכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב הבעיה היא שאין לי במחשב שום חיבור להגה, גם ברכטיס קול שלי שהוא לא און בורד, מה עושים.? תודה THANKS

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by Freaky Styley,

אתמול אני תיקנתי את המחשב הישן ישן שלי. עכשיו הוא עבד מעולה והכל, העברתי אותו לחדר שלי, הוא עדיין עבר מעולה והכל. ואז היום שחזרתי מבי"ס באתי להדליק אותו, והכל נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. המנורות של המסך דלוקות, אבל לא רואים כלום על המסך עצמו, וגם אי אפשר לשנות את הבהירות של המסך וכל זה.. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  19. לצערי הלך לי לוח אם ואני צריך להחליפו . בHD מותקנת לי מערכת הפעלה מסודרת עם הרבה תוכנות ומודים שיקח לי ימים לשחזר האם ניתן להחליף לוח אם ללא צורך לפרמט את הHD? איך בכלל מתקינים לוח אם במחשב שהוחלף הלוח?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by J.allmighty,

יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. זה asusotherdevices שם צריך להופיע הלוח אם לפי דעתי בעקבות זה בנתיים נעלם לי גם כונן IDE אחד שלא מזוהה וגם עוד כמה דברים קטנים אני חושב התקנתי INF מהדיסק ומהורדה מהאתר של אסוס לא מזהה את הלוח מה אני מפספס אגב הלוח ASUS PT6 DELUXE V2 גם אורסט לא מזהה את הלוח למה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by שבתאי,

אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. אהלן קניתי כרטיס gigabyte gtx570 oc ultra durable מ TMS לפני כמה ימים, אחריי שהתקנתי אני קולט שאני מפעיל MKV (היי דף) אז יש גמגום או קצב פריימים נמוך, הסרתי תוכנות שעלולות להשפיע, החלפתי דרייברים ניסיתי נגנים שונים עשיתי דרייב סוויפ והתקנתי מחדש כלום לא עזר. מה זה יכול להיות ? מישהו נתקל במשהו כזה ? אני אצטרך להחזיר את הכרטיס ושיחליפו לי אותו ? מישהו יודע אם TMS בעייתיים בדברים האלו ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by hagayben,

עבדתי על המחשב כמה דקות עזבתי אותו ואז אני מריח ריח חזק של שרוף אני חושב. ישר ראיתי שהמסך לא מראה כלום אז ניתקתי את כל החוטים מהמחשב ,פתחתי אותו והתחלתי להריח חלקים אני חושב שהריח בא מהספק אבל שאני מחבר את המחשב הוא נדלק והכל אבל לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by davidb151,

שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים