עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by haviv822,

יש בידי GEFORCE 2MX הנמצא במחשב הישן, כשאני מפעיל סרטים שונים ומשחקים הכי פשוטים שיש בהגדרות הכי נמוכות ישנם תקיעות (משחקים שפעלו פעם חלק - פועלים עכשיו עם תקיעות ובאיטיות). המחשב כולל בין היתר: p4 1.7 256MB DDR יש לי דרייבר של הכרטיס מותקן, חוץ מזה המחשב פועל חלק ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by yossi541,

אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by kopler,

יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. היה לי משחק על המחשב (לא מותקן) ששוקל 100MB הרבה זמן (חודש חודשיים) אז היום התקנתי אותו ושיחקתי להנאתי. נכנסתי, יצאתי מהמשחק (לא שיחקתי רצוף הרבה זמן) ובפעמים האחרונות שנכנסתי לשחק בו, אחרי כ-5-10 דקות של משחק כשאני לוחץ על מקש מסוים (לא אותו מקש) פתאום יוצא לי מהמשחק ומראה מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה הפעלה מחדש. קרה לי פעמיים-שלוש ועכשיו לפני כמה דקות שיחקתי איזה 5 דקות ובלי שלחצתי על כלום נתקע -> מסך כחול לשניה -> הפעלה מחדש. אני לא יודע מה עושים כשיש מסכים כחולים, עשיתי Scan ב-Ad-Aware מצא לי כמה דברים ומחקתי אותם והנה היה לי מסך כחול לפני כמה דקות. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות, זה קורה רק כשאני נמצא במשחק הזה (לא נכנסתי למשחקים אחרים לבדוק). תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. Started by manbot,

קניתי כרטיס קול... עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. לוח האם: GA-H61M-S2-B3 4GB ראם מעבד I3-2100 סוקט 1155 1.האם כל כרטיס מסך 1GB או 2GB יתאים או יש מגבלה 2.האם יש חשיבות לסוג משחה טרמית לשים למעבד ? 3.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by bsphere,

יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by Tomer777,

אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...

9. Started by adamadamadam,

שלום זאת הבעיה אני מדליק את המחשב אז כל הזמן המחשב מצפצף בלי ששום מסך מופיע הוצאתי והכנסתי את הזיכרון לא עזר ואז ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולהחזיר לא עזר מה אני צריך לעשות תודה מראש וחג שמח

10. Started by adirze,

אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by igal_nazar,

אני כמובן לא יכול להיכנס לוינדוס אלא המחשב מגיע למצב שאין לו יותר מה לעשות והאפשרות היחידה שנותרה לי זה לעשות restart . מה עלי לעשות כדי לגרום למחשב לזהות את הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by staieb,

אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by kentaro,

שלום פורום HWzone לאחרונה אבי קנה מחשב ואני הרכבתי אותו ביחד עם חבר, לאחר שסיימנו לחבר את הכול התקנתי גם את הקירור הבא של זלמן : "zalman CNPS7500-AICU LED" כשהדלקתי את המחשב כדי לבדוק שהכול פועל כשורה שמתי לב השמאורר נדלק לשניה (יענו מנסה להתחיל להסתובב,האור נדלק גם לשניה ואז מפסיק) חיברתי את הקירור במקום הסוקט של הCPU FAN לסוקט בלוח של מאורר גנרי והוא עבד בלי בעיה,החזרתי אותו לפנדס,הם טוענים שאין דבר פגום לא בלוח M ולא במאורר אלא פשוט שהוא נדלק רק שהמעבד מתחמם... אני לא יודע מה לחשוב,כי בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, בנוסף גם הקירור STOCK שהגיע עם המעבד (E4400) לא נדלק בCPU FAN אבל עבד בסדר גמור בסוקט של גנרי. תודה רבה לכול העוזרים.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. שלום לכולם . בזמן משחקים שונים יש לי לפתע ירידה בקצב הפריימים לשניה , כאילו המחשב מבצע איזה פעולה שגוזלת ממנו משאבים רבים ואז כל המשחק מקרטע . המערכת מורכבת ממעבד 6600 2 ג'יגה זיכרון של OCZ כרטיס מסך 7800GTX. הרצתי בדיקת וירוסים ואנטיספייוור וכלום לא נמצא. יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  16. שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי במחשב ושאני לא מצליח לעלות עליה ולפתור אותה.. אז ככה, הבעיה: 1. כאשר אני משחק משחק כלשהו,משתמש בתוכנה שצורכת די הרבה מהזכירון..(תוכנה "כבדה" כמו שאומרים), או שאני ממזער משחק פעם פעמיים ואז המחשב מבצע רסטרט פתאומי... עכישו שהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה בדוס או משהו.. עולה רגיל...בעייה זאת הייתה בעבר והתגלה שזה ספק כוח.. החלפתי בחדש, הייו לי חודש בערך של שקט וכעט הבעיה מתחילה לחזור על עצמה....(החשמל בבית תקין לחלוטין). 2. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על המחשב שלי... לפני שהוא נפתח אני מקבל הודעה קטנה והיא "C'ant load librery from memory" ושאני לוחץ אישור ה"מחשב שלי" נפתח כרגיל...וזה קורא על כל תיקיה... ובנוסף המחשב נהיה איטי מאוד... לא כמו …

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by SciFi7,

שלום, באמצע הפעילות שלי במשחב העכבר החליט להפסיק לפעול , בצורה פתאומית העכבר שלי זה microsoft wirellss שמתחבר דרך USB העכבר לא כולכך ישן משהו כמו חצי שנה... ניתקתי את ה-USB חיברתי מחדש, חיברתי במקום אחר את ה-USB איכשהו התקנתי את הדרייברים מחדש (של הווינדוס, אין לי דיסק) כיבתי את המחשב... ניסתי כל דבר שאני יודע, מה דעתכם ואיך אפשר לעזור...

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by avivlevy,

רציתי להעביר את המחשב לסלון ובתאות מתחתי את הכבל של הספק ואז הוא כזה נדלק לא נדבלק ככה פעמיים אז חיזקתי את הכבל אבל עכשיו הוא קאילו התרוכן המאוורררים עובדים ממש חלש אבל אם אני מחבר אחד הוא עובד חזק מה אני יכל לעשות (חוץ מלקנות ספק)?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by mokisho,

מדוע ב CACHE 1 LEVEL הוא רושם לי נכשל יש לי מעבד E6600

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by aviram20,

היי כולם יש לי כרטיס זמני העונה לשם X700 ושני מסכים את אחד המסכים חיברתי דרך VGA והוא עובד ניפלא שזה מסך המחשב ווהמסך השני הוא מסך 5 אינץ אשר ממוקם בחזית המארז.. אותו חיברתי דרך האס וידאו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ATI ועשיתי הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה לפתע המסך הקטן נדלק איך התצוגה מהבהבת בשחור לבן ואני שורה את שולחן העבודה מהבהב לחלוטין בזמנו עשיתי את זה עם המחשב הישן שלי ועם ג'יפורס אמ אקס 440 ולא ניתקלתי בבעיה הזאת מאחר ושמה הייה פנאל שליטה של ניבידיה פה בכרטיס הנוכחי אין ואני לא יודע מה לעשות .. מה עושים חברים? אנא עזרו לי אני כבר מיואש. בנוסף כאשר אני לוחץ על קליק ימני מופיע לי למעלה פנאל הבקרה של ATI אבל שאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהפעלת הישום נכשל …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. מפרט המחשב הוא HD4850, E8400 וBloodiron של dfi. כשאני מריץ 3dmark06 זה מתחיל להריץ סבבה, אבל בערך אחרי חצי דקה של טסט (שעובד מצוין), המסך נכבה. לא ניתן לעשות כלום מלבד ללחוץ על reset. המחשב הגיע מורכב מskypc, לא נגעתי בו, למרות שהוא עבר OC (רק המעבד לדעתי, ורק קצת (מ3 ל3.6), ובכל מקרה נראה שהטמפרטורות קרות גם של הכרטיס מסך וגם של המעבד, מה שכן, הchipset הוא על 55 מעלות בidle, למרות שלא ראיתי אותו מגיע ליותר מזה גם בעבודה יותר רצינית). אשמח מאוד לתגובה, מאוד מאכזב לקבל מחשב חדש לא תקין.. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by StorM FighteR,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. אוקיי שלום, ברשותי צורב LITE-ON X16 עכשיו אני צורב דיסק די.וי.די (דחסתי שם 4 ג"ב) ואני צורב X8 כי זה המהירות של הדיסקים שיש לי והצריבה לוקחת בערך שעה ועשרים דקות!!!!!!!! חשבתי שזה בעיה בתוכנת צריבה, בהתחלה הייתי עם נרו 7, אחר-כך ניסתי את התוכנה שמפו ועכשיו אני צורב עם נרו 6. וזה לא רק זה, בזמן שאני צורב אני כמעט ולא יכול לעשות כלום!!! אני נכנס למוזיקה אני שומע מקוטע כאילו זה בהילוך איטי!! ויש לי מחשב קונרו 6300 ג'יגה זיכרון והארד-דיסק 160 ג"ב SATA-2 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? (והאם ייתכן שעל וינדוס ויסטה הבעיה הזו לא תחזור? (64 ביט מקורי הוא קיבל מתנה מהמכללה שהוא לומד בה!! והוא הביא לי כי זה לא עולה לו במחשב חחחחחחחח) כי מחר אני כניראה מתקין, תכננתי שאחי…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים