עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HellBoY,

שלום לכולם עכשיו קיבלתי את המחשב החדש וקצת הסתבכתי עם ההתקנה של הויננדווס הכנסתי את הדיסק של ההתקנה לתוך הכונן אבל הוא עדיין לא מוכן לעלות אותו... מה עושים?ניסתי לשנות את ההגדרות בביוס שהצורב יהיה ה1ST BOOT DEVICE אבל זה עדיין לא הולך.. בקשה תעזרו לי!!! תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. Started by deso,

יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by x-pac,

התקנתי את הלוח Albatron PX865PEC Pro V2.0 וה EVEREST לא מזהה את החיישן של לו והחיישן של ה AUX

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות את האפשרות של התקנת תוכנה שמאפשרת פירמוט מחשב שהכונן הארד דיסק שלו מחובר בתכנולוגית sata מהעלאה של התוכנה מהפלופי (כונן תקליטורים, מאחר ובמחשב נייד שלי אין כונן פלופי) ל-usb storage device (שהתוכנה תעלה דרך דיסק און קי חיצוני שמחובר למחשב ובו הקבצים של התקנת התוכנה). תודה מראש לכל העוזרים!!! אבירם

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by 114508534,

אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  6. תוכנת הפעלה WIN2000 שהתקנתי אותה כבר עשרות פעמיים - לא עולה על המחשב לאחר פירמוט ההרד דיסק, היא תמיד נתקעת באותו מקום - כאשר ההתקנה עושה את המקלדת והעכבר...ניסיתי לאפס את הגדרות הבאיוס...לא עזר, אנא עזרתכם,תודה. נ.ב ניסית להתקין גם XP והיא גם נתקעת באותו המקום...

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. אפשר לנעול מצטער מצאתי את התרד הישן שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363382.new#new אשמח לעזרה שם.. [attachment deleted by admin]

8. אתמול התקנתי מאוור ג'נרי פשוט ואחריו התקנתי עוד אחד אחר כך המסך התחיל לקפוץ ואז הוא נמרח ואז נהיה ריסט...ואחרי הריסט נשמע ציפצוף ארוךךךךךךךךך מהלוח אם אחרי שניתקתי מאוורר אחד הסתדר.. מפרט P-4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ו3 מאווררים בלי המעבד

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by yidan,

אז ככה היום קניתי מחשב חדש בחלקים ואני לא מצליח להדליק אותו מצורף בתמונה המפרט... בהתחלה המחשב עלה לא ראו כלום על המסך והיה ציפצוף ארוך שלא הפסיק.... אז ראיתי שהחיבור של הכרטיס מסך למחשב לא היה מחוזק אז חיברתי אותו והוא הפסיק לצפצף עכשיו הוא עולה ויש אחרי איזה 5 שניות נכבה... הכל חדש ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ניסיתי לנתק ולחבר חלקים אבל לא שינה כלום... וגם אין ביפים מהביוס כרגע.... שאלוהים יעזור לי! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by pavlo,

שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.

12. הי, כל פעם אחרי שאני עושה Restart אני מקבל את ההודעה שכתובה בכותרת ורק אחרי מספר פעמים שאני עושה hard restart (לוחץ על הכפתור במחשב) אני מצליח לעלות. את ההודעה אני מקבל עוד לפני ששומעים את הצפצוף בעליית המחשב. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7s748 ומעבד Aopen AK73Pro. ניסיתי לשדרג את גרסת ה- BIOS לשתי הגרסאות האחרונות שמפורסמות באתר של Gigabyte אך ללא הצלחה (ההתקנה נכשלה). אשמח לקבל עזרה. תודה דוד

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. אורח

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה אם לוח של אביט דגם VI7, הבעיה היא שהוא לא מזהה הארדיסקים SATA מתוצרת WESTERN DIGITAL, ניסיתי לחבר הארדיסק של חברת HITACHI ואין שום בעיה... אציין גם שחיברתי 4 הארדיסקים SATA שונים של חברת WD, שלושה של 80 ואחד של 250, ש ה250 אמור להיות מורכב בלוח הנ"ל, אף אחד מהם לא זוהה... אבקש עזרה בהקדם האפשרי... תודה מראש. ברק. עריכה: עשיתי כרגע עדכון ביוס לעדכון האחרון ואין שינוי... אני גם לא ממש רואה אנשים שמתלוננים על זה בפורומים בחו"ל... ואני לא חושב שזה קרה לי פעם ראשונה... עריכה 2: הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by omri2423,

לפני כמה זמן כתבתי הודעה באותו נושא(שאני לא רוצה להקפיץ),על כל מקרה נטשתי את הנושא,ועכשיו,אני רוצה להתקין לינוקס וממש נמאס לי מזה! אז ככה הצורב הוא GSA 4163B?(LG). הכונן DRD8160B גם LG. שניהם לא מופיעים לא בביוס,לא במחשב שלי ולא במנהל ההתקנים. החלפתי את הכבל השטוח?(IDE?) בשני כבלים(כל פעם ניסיתי אחד) ועדיין אין כלום בביוס,והמולקס בסדר. זה כבר ממש ישן...לפני שנה אפילו שנה וחצי(לא הייתה לי סיבה ולא היה חשק להתעסק אם זה). מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, עומרי

16. עשיתי פורמט עכשיו המחשב מזהה כאילו יש לי רק 512 מגה RAM ויש לי 1024 מה לעשות? שאני פותח את הטלווזיה זה מביא לי הודעת שגיאה שצריך לסגור את התוכנה ומציע לי לשלוח את הבעיה למייקרוסופט (ההודעה הרגילה והמעצבנת...) מה זה יכול להיות?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by danik,

יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by see4,

מדובר בלוח אם של Elite Group דגם P4VXMS זה לוח של 423 , 1. המקלדת לא עובדת , מדליק מחשב מוציא הודעה שאין מקלדת ואני בטוח שכל במגעים בין המקלדת לחיבור תקינים , בנוסף מוציא קול של צפצופים ברצף . 2.אם מחבר מקלדת של USB זה עובד ויש מקלדת אבל אחרי זמן 15-30 או אם עושה כמה RESET אז המקלדת לא מגיבה וכל פעם שאני לוחץ על מקש מצפצף בגלל שקשה למצוא לוח כזה , אין לי בררה אלא לחפש דרכים לתקן אותו ....אני ממש צריך עזרה .... נ.ב עדקנתי את הביוס בעדקון האחרון כדי לנסות לתקן את הבעיה אבל גם זה לא עזר ....

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. Started by david_fr,

שלום לכולם יש לי איזה בעיה עם כרטיס מסך ישן Geforce 440. אני פשוט קבלתי מחשב ישן ורצתי לסדר אותו בשביל אחי. הכרטיס עובד יחסית בסדר אבל לפעמים מורח את התמונה על המסך במיוחד שהביוס עולה. רציתי לדעת עם זה נובע מי בעיה של קירור הוא שנשרף לי משהו בכרטיס. ועוד משהו זה בטוח לא המסך כי בדקתי את זה על כמה מסכים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by gryffin,

שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by beekiller,

שלום לכולם הבעיה שניתקלתי בה מוזרה מאוד אני לא יודע אם זה 100% בעיה בצורב לכן זקוק לעזרתכם התופעה הינה כזו : לעיתים כשאני בא לצרוב ב IMAGE BURN או DVD DECRYPTER אז לאחר שבחרתי את האימג הצריבה מתחילה אבל מה שקורה השניות עוברות וכאילו הצורב לא מגיב דהיינו נשאר על 0 גם אחריי מסםפר דקות ואז גם לא ניתן לשחרר את הדיסק חייב לעשות ריסטרקט מהכפתור , ולפעמים הצורב כן עובד . בכל הפעמים הללו למרות שכביכול הצורב הוא הבמהירות 0 ולא צרב כלום המעט שנצרב על הדיסק דפק לי הרבה מדיות האם לדעתכם זה מהצורב ? משהוא נתקל במשהוא דומה? יש לי חשש שאולי משהו משגע אותו איזה SERVICE אבל לא סגור על זה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. חיברתי כבל רשת למחשב השני ע"י 3 כבלים שמחוברים במתאמים (אולי זה קשור) ברגע ששני המחשבים מחוברים מופיע במחשב השרת מסכים כחולים הקובץ מצורף... עריכה: מה זה אומר- gwausb.sys [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by tzahi16,

המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. שלום חברים ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia gtx465 ביצעתי אוברקלוק בכרטיס והכל עבד חלק לאט לאט העליתי והעליתי ,ברגע שהגעתי ל830 בmemory clock\ המחשב נכבה וסרב להידלק ,ניסיתי הכל (הוצאת זכרונות,ניתוק וחיבור של הספק כוח,ניתוק הסווללה,שינוי ג'אמפר) הכל ללא הצלחה המחשב לא נדלק עם הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם והמחשב נדלק. אני לא יודע מה לעשותת בבקשהה עזרה המחשב שלי intel quad core 2.6 ספק כוח : 600 W כרטיס מסך:GTX465 זיכרון:G4 DDR2

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.