עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ellell,

בזמן האחרון האימיול לא מתחבר לי, זה לא רק אצלי אלא גם עם החברה. מה הסיבה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שלום! רכשתי מחשב עם לוח אם של MSI, הK8N neo, שמכיל כרטיס קול אונבורד של 8 ערוצים. התקנתי את הדרייבר שסופק על הדיסק עם לוח האם, והמחשב זיהה את כרטיס הקול, אבל כאשר אני מחבר 2 ספיקרים, או אוזניות עדיין אין סאונד. בדקתי שההגדרות מכוונות על 2 רמקולים(או אוזניות) ואכן חיברתי לחיבור הנכון(תוכנת ההגדרות מראה על המחשב לכל תצורה איזה חיבור הוא החיבור הנכון). אני לא יכול לעדכן את הדרייברים כי אין לי במחשב ההוא אינטרנט ואני מדבר ממחשב הרחוק ממנו כמה קילומטרים. האם ידועה בעיה כלשהי עם הדרייברים שמסופקים עם כרטיס קול זה? או שלא להמתין עד שיהיה לי אינטרנט, וישר לשלוח את המחשב עם לוח האם למעבדה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by EviLeader,

המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. תראו הורדתי ויסטה צרבתי את הקובץ ISO דרך ה NERO 7 בדקתי שהויסטה פועלת ופעל אז עשיתי ריסט בשביל לפרמט תמחשב ולהשתדדרג לויסטה אז זה לא מזהה את הויסטה אבל שאני מכניס דיסק של Windows Xp אז זה מזהה אבל בWINDOWS עצמו אחריי שהמחשב עולה אז זה מזהה את הויסטה איך זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by extra-g,

הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by eli24,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יגיד לי איך מבטלים את הרייד.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by iftahxp,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו - כאשר הפעלתי את המחשב אני שם לב שהמאוורים מתחילים להסתובב ומייד מפסיקים, מאוורר של כרטיס מסך עובד, כונן דיסקים עובד, כונן קשיח עובד והמערכת לא עולה ומקבל מסך שחור בדקתי את החיבור של ATX שיוצא מהספק וגיליתי האחד החוטים חסרים - החוט מתחבר לכניסה של -5V בלוח אם. האם זוהי הבעיה ? או שאני מפסס משהו אחר ? המפרט: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt Gigabyte GA-M56S-S3 nForce 560 AM2 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 256MB PCIe with The…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by danielhasan,

קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by maoros,

אני צריך לעדכן את הביוס ל945p-s3. מאיפה מורידים ואיך מתקינים?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by volkh,

בדקתי הכול חיבורים הכול תקין הוא היה בלי ג'אמפר הכול עבד שמתי את ג'מפר על master ואז המחשב כתב שהוא לא יכול להפעיל את המחשב ויש בעיה העפתי את הגמפר כמו שהיה תמיד בלי ופתאום הוא לא מזהה אותו בביוס ויש מסך שחור וקו למעלה ומצד שמואל .... שמתי הרד דיסק אחר והוא עובד רגיל ואת הארד הזה הוא לא מזהה בכלל

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by emperor,

ערב טוב, יש ברשותי מחשב בן שלוש במצב טוב, שאף פעם לא עשה בעיות. לפני כשבועיים הוא התחיל להתקע בזמן ההפעלה,כלומר אני מפעיל אותו כרגיל, מופיע המסך השחור ובצידו התחתון הגלגלת שרצה בצורה אופקית וזהו.... לעיתים צריך להפעילו כך 6-7 ואף יותר פעמים על מנת שיעלה. כמובן שבהפעלה השנייה ישנה האפשרות של "ההפעלה האחרונה הטובה..." אך זה עדיין לא עוזר. לפני שבועיים היה ברשותי XP החלטתי לעשות פורמט ולהתקין ויסטה אולם הפלא ופלא הוא עדיין ממשיך להתקע. גם רסטור לא עוזר כך שבהפעלה הראשונה אחרי הרסטור הוא עובד טוב אבל הפעלה הבאה שוב תוקעת אותו יש לציין שלא התקנתי שום דבר חריג בימים אלו :DIVX PLAYER,REGISTRY MECHANIC. אני נוהג לנקות את המחשב מרוגלות(בדרך כלל אין) מידי מספר ימים, ויש לי את NOD…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by ozeini,

שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: "primary master drive fails", אתמול המחשב עבד רגיל והיה בסדר גמור, היום אחרי שבאתי להחליף לו את ההארדיסק הוא רשם לי את זה. אין לי מושג איפה הבעיה. מי שמבין מתבקש לעזור. אגב המחשב הו פנטים 4 2400MHZ, וניסיתי להפעיל אותו עם 3 הארדיסקים שונים ושוב הוא רושם את זה. דבר נוסף ניסיתי לשנות לו בהגדרות כל פעם את ה-primary master פעם שזה יהיה הארדיסק, פעם דיסקט, פעם לכונן דיסקים (עם ה-windows) ולא עזר כלום. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by tom123,

יש לחבר לוח אם אסוס P4P SE עכשיו שהוא מדליק את המחשב רוב הפעמים הוא ריסט מאה פעם במסך שמראה את הנתונים של המחשב בהתחלה.. ולפעמים המחשב עצמו נשאר דולק והמסך לא נדלק.. וככה זה חוזר על עצמו עד שהווינדוס עולה ואז גם זה עושה לפעמים ריסט בווינדוס. גם שמזיזים את המארז הוא עושה ריסטים.. מה יכולה להיות הבעיה?

16. Started by chenc,

שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!

17. שלום,מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי...תודה!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by LQDForce,

אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?

19. Started by NightElf,

שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב amd 3200 וכרטיס 6600gt כאשר אני נכנס למשחק כל שהוא הטמפ' קופצת תוך דקה מ 40 מעלות ל70 בכרטיס ובמעבד. וכעבור זמן קצר מתחילות גם נקישות נראה לי מכיוון הכרטיס מסך. אגב המחשב בן 3 חודשים.ואני לא יודע מה לעשות,ישלי 4 מאוררים במארז עצמו בנוסף על המאוררים שיש על כל רכיב. מבקש עזרה . תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by J.allmighty,

יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by elad_rabi,

מאתמול כשאני מתחיל לצרוב הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב ובכל מהירות.... שמתי לב שהוא לא ממלא את הבופר של הצורב... יכול להיות שהצורב נדפק? תראו בתמונה הקפתי בעיגול את הבעיה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by solo53,

לאחר חיפושים ואני יודע שדובר על כך. איזה חוטים יש לחבר בפלג ה 20 או 24 פינים לצורך הפעלת הספק מחוץ למחשב ? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים