עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ruler_LA,

היי יש לי מחשב נייד DELL latitude הבעיה כאשר אני מדליק אותו נדלקות המנורות של המחשב והמחשב לא נדלק רק המנורות מהבהבות המסך לא נדלק. אם יש למשהו רעיון בשמחה תודה...

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by LIOR42,

יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by halo,

בפיפא בהתחלה שאני מפעיל תמשחק זה עושה קולות ואור מהכונן תקליטונים מה זה קשור למשחק הכונן התקליטונים??? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by oas77,

יש לי בעיה המסך לא נדלק בסוף אחרי בדיקה החלפתי לוח אבל שי אני מפעיל את המחשב רשום לי באדום משהו על המעבד ו חמש שניות המחשב נכבה האם הלוח לא מתאיים למעבד??? הפעלה רשואנה נכנם לביום אבל אחרי זה חברתי את הדיסק קשיח היא לי הבעיה עם האדום גם אחרי שי נתקתי את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, צריך עזרה קטנה המחשב נתקע לי ועושה לי בעיות הרצתי MEMTEST במשך 4 שעות , התוצאות בקובץ שמצורף... בקובץ יש 3 תמונות , 2 של התוצאות memtest , ו-1 המסך הכחול של ה-windows , ועוד 2 קבצי DUMP. http://rapidshare.com/files/1141783/MemDump.rar.html מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. שלום שפותחים את המחשב ניתן לראות רק את השקופית של המחשב המחשב מבקש להכנס לביוס אך לאור תקלה , הוא רושם שהביוס עולה ושם ניתקע . ב-F8 רושם שהמניו עולה ושם ניתקע . לא ניתן להיכנס לתוך התוכנות או המחשב . המחשב לא מזהה את הדיסקט של הביוס שרציתי להתקין שוב . המחשב לא מזהה כונן CDROM למשהו יש רעיונות מה עושים ? איך פותרים ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by אבי11,

אשמח לקבל עזרה ו/או את הדרייבר הנכון להתקנת כרטיס קול מובנה על לוח אם MSI6156 הכרטיס הוא es1371 הורדתי דרייבר וניסיתי להתקין אותו, מערכת ההפעלה win98 מזהה את הכרטיס ומתחילה לעשות את ההתקנה אבל אז מבקשת להכניס את הסי די לכונן (כמובן שאין לי את הסי די). חברים אם מישהו יכול לעזור - אשמח מאד אבי

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. Started by D-Bang,

הכרטיס ברשותי כבר כחצי שנה, מעודכן עם הדרייבר האחרון (הרשמי). עד היום הוא עבד בסדר גמור בלי תקלות. היום כששיחקתי FEAR המחשב נתקע לי והכרטיס נתקע על צליל מסויים, כאשר הפעלתי אותו מחדש המחשב הודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה (Multimedia). הסרתי את הדרייבר עם Driver Cleaner, וידאתי שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט הPCI הפעלתי מחדש, הוא זיהה לי את הכרטיס.. והתקנתי את הדרייבר שוב, היה נדמה שהכל עובד כשורה עד שהפעלתי WINAMP שמתי שיר ואחרי כמה שניות הכרטיס שוב נתקע לי עם רעש מעצבן ברקע, כשניסיתי להחליף שיר זה לא עזר (המחשב עצמו לא נתקע). ברגע שהפעלתי את המחשב מחדש, הוא שוב הודיע לי שנמצאה חומרה חדשה (Multimedia), אלא שהפעם גם התקנת הדרייבר לא עזרה, הוא פשוט כל פעם מחדש מודיע לי על כך שנמ…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by credo,

רק היום התקנתי וינדוס הכל טוב ויפה [מחשב חדש רק אתמול הרכבתי]... יש לי 3 דיסקים שכולם NTFS ובכל אחד יש 37.2GB .. בדיסק C תפוס רק 2.5GB אבל בכל זאת נשאר לי רק 31.4GB וזה ממשיך לרדת.. מה לעשות? וזה ממשיך לרדת!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by SHAY951,

לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by 114508534,

אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by haviv822,

יש בידי GEFORCE 2MX הנמצא במחשב הישן, כשאני מפעיל סרטים שונים ומשחקים הכי פשוטים שיש בהגדרות הכי נמוכות ישנם תקיעות (משחקים שפעלו פעם חלק - פועלים עכשיו עם תקיעות ובאיטיות). המחשב כולל בין היתר: p4 1.7 256MB DDR יש לי דרייבר של הכרטיס מותקן, חוץ מזה המחשב פועל חלק ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. שלום לכולם ... אני חבר ידש כאן מקוה שנצליח לפתור את הבעיה שיש לי , בקיצור שדרגתי אתמול את המעבד שלי ואת הזיכרונות למעבד - ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎ ולזכרונות- 4GB Kingston Value ddr 800 מכון שיש לי רקע מסוים במחשבים בצעתי את ההרכבה לבד והכל נעשה כמו שצריך והכל עובד לי יפה עד ש... נכנסתי למחשב שלי קליק ימיני מאפיינים בדקתי תאימות מאבד וראיתי שרשום אינטל פנטיום 3 קסיאון משהו הזוי ! ובהפעלת המחשב המחשב מבקש מימני ללחוץ על אף 1 בשביל להמשיך טמפרטורה ארור ! מובן שמיד התקשרתי לחנות והסבירו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס והכל יהיה בסדר ,גם שמו של המעבד יוחלף וגם השגיאה של הטמפרטורה לא תופיע יותר ! עכשיו הבעיה היא כזאת .. הם לא מוכנים לעשות לי את זה …

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  16. בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. :s05: שלום רב, אני חוזר כרגע אם הזכרונות שקניתי הביתה ומכניס אותם למחשב... אבל מה שקורה זה שהמחשב עולה למסך הראשון (השחור שבו רשום כמה נתונים) ואז רשום כאילו שכן סמתי את הזכרונות אבל פשוט זה לא עובר את השלב הזה MEMORY TESTING ..... OK זה לא עובר הלאה והמחשב לא עולה לויינדוס מה לעשות??? בבקשה תענו דחוף כי אני דיי חסר עונים אני יושב עכשיו מול המחשב מפרט נמצא בצד ימין <----

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. היי, אני יודע שזה לא יפה שבהודעה הראשונה שלי בפורום אני מבקש עזרה אבל זה הפורום הכי מקצועי שאני מכיר ואני קצת דואג לכרטיס מסך.. (נקנה אתמול..). לעניין: התקנתי את הכרטיס (Asus 7950GT 512MB http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=306&model=1350&modelmenu=1 ) אתמול על לוח אם חדש שגם רכשתי אתמול, ולא ידעתי, אבל מסתבר שצריך לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח עם הכבל המסופק. עכשיו הכבל נראה ככה, מחבר של 6 פינים שמתפצל לשני מ?ח?ב?רי מתח לבנים רגילים (יש לציין שהפיצול הוא מ?ת?אים שונים במחבר). הכנסתי את המחבר לכרטיס ומשכתי מתח מהספק כוח לכרטיס , חיברתי רק ללבן אחד. האם זה מספיק? איך אני יכול לדעת שהכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? מה לגבי המחבר הלבן ה…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום: אז ככה: נתקלתי בימים האחרונים בתקלה שלאחר כעשר עד עשרים דקות כמו שציינתי פתאום המחשב מתחיל לעשות בלאגן- סרגל ההתחל נעלם, חלקים בשולחן העבודה נעלמים ולאחר ביצוע ריסט זה מסתדר ושוב אחרי עשר עד עשרים דקות זה חוזר. ביצעתי בדיקת וירוסים וזה לא מצא שום דבר... באמצע כתיבת הודעה זו עלו לי כמה פיתרונות ואני צריך שתגידו לי אם הם נכונים ומה חוץ מהם כדאי לעשות: 1. לעשות ריפר- ושכחתי איך עושים את זה אז בבקשה שמישהו יזכיר (זאת אומרת לא זוכר מה לוחצים בדיסק ההפעלה- כשעושים איתו בוט) 2. לעלות safe mode ואז לעשותבדיקת וירוסים. אז אני צריך מכם עוד רעיונות או תוכנות וכלי עזר שאוכל להיעזר בהם. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by lidorosh,

חברה איך אני צורב צריבה כפולה 8.5 gb בדיסק דיוידי? בתודה לידור..!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. המערכת היא Logitech x-530 הסנטר, הסאב והאחוריים עובדים יופי אבל הקידמיים לא מוציאים קול בכלל, לא בסרטים לט במוזיקה לא קולת של וינדוס, כלום. תודה

22. הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  23. אורח אורי
    Started by אורח אורי,

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. כמו שאמרתי בכותרת הבאתי 4 ג'יגה זיכרון פנימי 4 סטיקים כל אחד מהם 1 ג'יגה ואחרי שחיברתי והכל המחשב מראה לי שיש לי רק 3.25 צריך לכוון משהו במערכת כדי שהמחשב יראה לי 4 ג'יגה זיכרון פנימי? ואם לא אז מה הבעיה? תודה מראש לכל העונים!!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. אני הולך להחליף את הHD שלי לחדש [ניצול אחריות] וגם כ.מ בשל ביצועים חלשים. המחשב איטי או שזה וירוס או שיש פגם בHD. לעניין: מה הם הרכיבים שגורמים להאטת המחשב? אם זיכרונות נמצאים ברשימה הזאת, אז יש לי זיכרונות חדשים לגמרי שרק אתמול הרכבתי אותם על המחשב מהקופסא ישר ללוח. =]

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים