תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת את רוב הבעיות שטכנאי מחשבים צריך לתקן.. איזה פורום אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אין לי מושג מה לעשות עם קבצי הDUMP ואיך לעבוד איתם אני אשמח מאוד לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום דיסק קשיח 160 גיגה , SATA. פיניתי לו יציאת חשמל, והוא עושה רעש (נורמלי) כאשר אני מדליק את המחשב. אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אפילו לאפס ביוס, לעשות לו auto detect וכנ"ל גם להפוך לו את החוט נתונים. שום דבר לא עוזר. יש לו רעש כאילו הוא דלוק, אבל המחשב לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לחבר לוח אם אסוס P4P SE עכשיו שהוא מדליק את המחשב רוב הפעמים הוא ריסט מאה פעם במסך שמראה את הנתונים של המחשב בהתחלה.. ולפעמים המחשב עצמו נשאר דולק והמסך לא נדלק.. וככה זה חוזר על עצמו עד שהווינדוס עולה ואז גם זה עושה לפעמים ריסט בווינדוס. גם שמזיזים את המארז הוא עושה ריסטים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע עריכת סרט עם קבצים די גדולים. חלק מהקבצים מחקתי, (מכייון שהם גדולים הם לא נמצאים בסל המחזור). ישנו קובץ שאני לא בטוחה שאני מחקתי, ואני צריכה אותו דחוף!!!! יש אפשרות לדעת אם מחקתי אותו? אני אשמח מאוד אם זה לא יהיה דרך תוכנות של שחזור קבצים. תודה רבה!!! ;D
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי,המקרה/נושא המרכזי: התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. המקרה/נושא השני: כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך () שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שבמקרה זה (השני),לאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חדשה במחשב (amd 3200 939/gigabyte k8n pro sli..), המחשב פשוט לא עולה ולא מגיבללחצנים של הפעלה וריסט (שבמארז)... אני מדליק את המחשב (מחבר אותו לחשמל והוא ישר נדלק), המאווררים (של המעבד ושל המארז - המאורר של הספק כוח לא עובד) עובדים, המנורה של הכונן דיסקים עובדת , אך הלוח אם עצמו לא עולה במסך... בדקתי שכל הכבלים של הספק כוח מחוברים הייטב למחשב ולכל שאר החלקים (הוצאתי וחיברתי מחדש) אך המחשב פשוט לא מגיב לכלום, רק המאווררים פועלים והוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של הכיבוי או ריסט (גם לחיצה ארוכה).... מה יכולה להיות הבעייה ? והאם יש לי דרך לסדר את זה עוד היום (מחר אני חוזר לצבא והמחשב של אחותי)...? תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 על המחשב X64 בטעות במקום את הX84 עכשיו שאני מנסה לעשות BOOT FROM DVD הוא מתחיל את הטעינת קבצים ואז עוצר באמצע ורושם שאחד הכוננים חסר או משהו כזה והוא לא נותן לי להמשיך בפירמוט מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, החזרתי את המחשב מטכנאי לא לפני כיום עקב בעיית מסכים כחולים, הוא פירמט לי את המחשב (לבקשתי) והוציא את הכרטיס טלוויזיה (שלא היה בשימוש) מכיוון שהיה שרוף והרוס לגמרי, הוא אמר שזה ייפתור את הבעיה. עכשיו המחשב שלי עדיין עושה מסכים כחולים ועדיין לא יצרתי עם הטכנאי קשר, אני בטוח שיש פה המון אנשים מוכשרים שיוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לפני כחודשיים התחילו לי רעשים חזקים... כשאני פותח את המחשב הוא נשמע כמו מכסחת דשא ביום חורף קשה אבל אחרי כ5 דקות הוא מפחית את הרעשים באופן משמעותי... השאלה היא האם זה מהאבק? כדאי לשמן? חשבתי לעצמי שיכול להיות שזה לא מהאבק מכיוון שזה מפסיק אחרי זמן מה, אני טועה? ראוי לציין שגם כשאני מכבה את המחשב אז נשמע רעש כבד כאילו המכסחת דשא הזאת סיימה את הפעולה
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בעעע...רציתי לדעת אם הטמפרטורות של המחשב שלי הן בסדר בעיקרון יש לי צג דיגיטלי על המארז שמציג את מצב המאווררים כל הזמן,ואת הטמפרטורות של המחשב[בדיוק רב ביותר] יש לי: Amd Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V Se Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit עכשיו,לטמפרטורות: כשהחדר ממש קר והמחשב במנוחה,אז הטמפרטורות הן: 35 לCPU 35-36 לMPU ו30 לSYSTEM וברוב המקרים,כשהחדר חם והמחשב במנוחה,הטמפרטורות הן: 42-44 לCPU 42-44 לMPU ו35 לSYSTEM בזמן מאמץ,הטמפרטורות בד"כ הן: 49-52 לCPU 49-52 לMPU ו40 לSYSTEM לרוב הCPU והMPU קבועים על 49-50 בזמן מאמץ. זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
תראו ניסיתי להתקין תאקס פי הקיצר אני מדליק תמחשב מכניס תדיסק ולא כלום ההתקנה לא עולההה ניסיתי דרך אחרת לקחתי דיסק אתחול של וינדוס 98 הכנסתי למחשב ומשם הלכתי לכון תקליטורים ספריתת i386 (משהו כזה) וwinnt הקיצר עבר איזה שלב שתיםם ואז הוא אומר שהוא לא מוצא דיסק קשיח ( הדיסק קשיח שלי הוא sata) ראיתי פה שצריך להיותכתוב משהו ללחוץ אל f8 משהו כזה(תקנו אותי אם אני טועה) אבל לא רשום אז 2 דברים ראשון משהו יכול להגיד לי איך לסדר תדיסק עם ההתקנה של וינדוס שיעלה אוטומטי ו איך לסדר את זההה זה די דחוףףף תודהה רבהה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב : abit kr7a amd xp 2000+ על המעבד מותקן מאורר שפולט רעש רב, לפי MBM5 מהירות המאורר 7200RPM בממוצע, טמפרטורת המעבד המקסימלית שנרשמה 50 מעלות. האם ניתן להחליש את המאורר או אף לבטלו מבלי לפגוע במעבד ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
במחשב ישן אך חזק יש בעיה שיוצרת כתמים במסך לפי צורות שאמורות להופיע במסך וצורות אחרות עוברות עיוות כאילו הזיזו אותן בתכנת תלת מימד. המסך והכבל עובדים ביחד. אני חושב שהבעיה במעבד הגרפי שמחובר למעבד. האם כרטיס גרפי שיחובר ללוח אם יוכל לעזור? אשמח גם אם תציעו הצעות למילות חיפוש. מצורפות תמונות.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
- 1 follower
-