תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS מחקתי את הססמת המשתמש (bios) בנייד ועכשיו אני לא מצליח להכנס למחשב
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב פנטיום 4 וברגע שאני משתמש בו קצת יותר מאינטרנט (סרטים וכאלה) הוא פשוט קורס ונכבה וצריך להדליק אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום דיסק קשיח 160 גיגה , SATA. פיניתי לו יציאת חשמל, והוא עושה רעש (נורמלי) כאשר אני מדליק את המחשב. אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אפילו לאפס ביוס, לעשות לו auto detect וכנ"ל גם להפוך לו את החוט נתונים. שום דבר לא עוזר. יש לו רעש כאילו הוא דלוק, אבל המחשב לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נקנה לפני כחצי שנה... כבר בעיות... בעיקרון אני יודע שהמכשיר נפוץ ואולי מישהו נתקל בבעיה הזאת. מה שקורה שאני חזרתי משבוע פולין שבו הנגן לא נטען בכלל זאת אומרת הסוללה התרוקנה לגמרי. שאני בא להטעין המכשיר מראה סימן אדום אז ירוק אז שתי ירוקים אז שלוש ירוקים ובמקום לחזור לירוק הראשום ולהמשיך הוא נתקע על שלוש הירוקים כאילו מפסיק היטען והוא באמת לא ממשיך לטעון ואין לי דרך להשתמש בעכבר היקר שנקנה לפני חצי שנה... קניתי אותו באופיס דיפו וכנראה שגם איבדתי חשבונית (משהו שכאילו בחיים לא קורה לי)... אז זה ממש מבאס...
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
SPRAD SPACKTROM האם מישהו יודע מה זה עושה אם זה מופעל או סגור בביוס של הלוח K8NF-9
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
צריך עזרה בעיה בהתקנת דריבריםשל מחשב נייד יש לי דיסק של application and driver recovery dvd שאני מכניס אותו לdvd הוא היה עובד דרך autoplay ואחשב הוא לא עובד דרך . autoplay איך אני יכול להעפיל אותו דרך autoplay .זה קרה אחרי פרמט של המחשב . ניסיתי להעפיל בכל הדרכים ולעשות עתקנה ידנית זה הרבה זמן בגלל שהנפך של הדיסק gb3.2
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לחוות לאגגינג עם העכבר הנ"ל, לציין שהעכבר ברשותי תקופה ארוכה ולא היו בעיות כאלו עד לאחרונה כמו כן החלפתי סולללות והתקנתי את הדריוור מחדש אך הבעיה עדיין נמשכת. אשמח לעזרה / הצעות תודה. עריכה: הבעיה נפתרה, טלפון אלחוטי שהושם ליד המחשב שיבש את הקליטה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים השגתי את ידי על nvidia 6800. ושמתי לב בביוס שה aperture size היה מסומן על PCI 64MB אז חשבתי שאני ישנה ל AGP 256 מאז כל פעם (כמעט) שאני עושה ריסט מפעיל מחדש וכ"ו המסך מתכבה עד שה bios startup. מגיע לנקודה כלשהי ונדלק. ניסיתי הכל לשנות בחזרה , לשנות גודל וכ"ו להוציא את הבטריה.. שהוצאתי את הבטריה זה קצת עזר לפי דעתי אבל הייתי חייב לשנות את שעת המערכת וכששמרתי זה שוב נכבה. מישהו נתקל בבעיה שכזו? ה 5200 הכרטיס מסך לפני היה רושם בכל הפעלה שהוא מזוהה על יהיה הביוס. הכרטיס הזה לא רואה שהוא מזוהה. P4S800D Bios Date: 09/17/2004 Rev 1.xx אני חושב שאולי עידכון הביוס יכול לעזור ? קצת דואג לעשות את זה. מקווה שאני שואל בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קצת דחוף|| יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו זכרונות, אבל לא מצאתי במפרק של הלוח אם את המהירות תמיכה של הזכרונות... זה הלוח-אם http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=202&l1=3&l2=12&l3=45
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה בוינראר במחשב לוקח לו לחלץ כל דיסק של סרט משהו כמו 8 דק' במקום דקה ניסיתי לפרמט ניסיתי להוסיף זיכרון (היה לי 256, הוספתי 512) לא עזר מה אני צריך לעשות\להוסיף כדי שזה יחלץ מהר? יש לי הארדיסקים של בסך הכל 120 ג'יגה, מעבד 1.6, זיכרון 768, ולא זוכר את שאר הפרטים, אם זה חשוב אני אברר מה לדעתכם אני צריך להוסיף כדי לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה פה היא שנראה לי שלא שמתי Dual Channel ונראה לי בגלל זה יש לי מסכים כחולים .. שמתי 2 סטיקים של 512 אבל לא אותה חברה אני לא יודע איך זה הולך קיצר ..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שיש לו windows 98. כמעט בכל פעם שמכבים אותך.. אז באמצע תהליך הכיבוי הוא נתקע ורואים רק את הרקע של השולחן העבודה! מה זה צריך להיות? ומה יכולים להיות הפתרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה כל פעם שהוא מפעיל תוכנה כלשהיא (נגיד : פוטושופ) אז המחשב נתקע לאחר 10 דקות אני חושב שזה הזיכרון הוא חושב שזה הכרטיס מסך אז הוא החליף כרטיס מסך ועדין הייתה את הבעיה. Intel Pentium 4 2.4ghrz ATI Radeon 9250 512 ram hd 80 gb western digital התקלה התחילה בפתאומיות. הה ופירמוט לא עזר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק ולא מתייחסים שם לחלק השני של המקלדת ( החלק עם המספרים שאמור להוות כשלט ) מישהט יכול לעזור ?????????
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, לפני חודש קניתי מחשב חדש עם צורב DVD. הכונן קורא דיסקים כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים בעזרת NERO (או על DVD או על דיסק רגיל) התוכנה מסיימת את התהליך כמו שצריך (כולל הודעת סיום) אבל בפועל לא נצרב שום מידע על הדיסק. אשמח לשמוע התיחסותכם תודה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשתגע - לא תמיד נדלק, עובד לאט, נתקע כל פעם שאני מכניס רכיב לשקע USB או אחרי פעולות מסובכות. החלפתי מאורר, ניקיתי את צלעות הקירור ומרחתי חומר טרמי חדש על המעבד. כלום! עדיין, אחוז השימוש במעבד מראה על קפיצות מטורפות בין 0 ל-100 גם בפעולות פשוטות. מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה ? מעבד/לוח אם/ ספק? מצורפת תמונה של שתי תוכנות לבדיקת טמפ' מעבד - מישהו יכול להסביר לי את הערכים המוזרים? עד כמה שהבנתי TEMP2 זה של לוח האם, האם הקריאה נראת הגיונית? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 1.7 GHZ עם ליבת Willamette ויש כרטיס מסך GForce 5200 או משהו כזה. יש לציין שבהפעלה הבאה של המחשב, אחרי שהתמונה צולמה, התוכנה כבר לא מוכנה להראות ערכים של טמפ' TEMP1 וTEMP2 אולי נשרף החיישן? בקיצ…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אחי הביא לי את המחשב שלו כדי שאני יסדר לו אותו אני מתקין לו את הווידוס דרך הביוס והכל הולך חלק עד שמגיע הקטע שהמחשב עושה לבד ריסטרט (אחריי כל העתקת הקבצים וכל מה שקורה בחלון הכחול שכולל את איפה רוצים להתקין וכמה יהיה כל כונן ) מאז לפי מיטב הבנתי הוא צריך להעלות את ההתקנה עצמה מכאן והלאה ומשום מה הבעיה היא שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים ולא מתחיל את שלביי ההתקנה עצמה חברה זה מאוד חשוב ואני יישמח לקבל הערות
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-