עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MYST,

מצרף קובץ... [תודה מראש ] [attachment deleted by admin]

2. גם לי יש תבעיה של התקיעות וגם נכבה לי המסך במשחקים לפעמיים :'(. שמו לי בחנות כרטיס חדש אבל היתה אותה בעיה. אז אולי זה לעדכן ביוס כמו שאחרים עשו כאן. עכשיו השאלה שלי חוץ מהתקיעות שיש לי.יש לי גם תשתושים במשחקים ולא עוזר שום דבר לא ההגדרות ולא דרייבר אז שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מאותה בעיה של ביוס בלוח אם?[וכך אולי זה עושה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך]או שזה בכלל לא קשור. תודהה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by m0tek,

שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by mafisto00,

שלום חברה, יש לי מחשב ניד של Compaq דגם Presario M2000. WinXP SP 2 משום מה המחשב לא מזהה את USB שמוכנס אליו, עכבר, מצלמה וכו.. בדקתי שהכל מוגדר כראוי ב Device Manager וכל ה- USB מוגדר בסדר. חשבתי אולי זו תקלה בתוך המחשב, בחומרה, אבל אם כך המחשב לא היה אמור לזהות את ה USB כ- USB שמוגדר כראוי.. אני טועה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  5. הי עד יום זה כשהייתי מחבר את הנוקיה 6131 שלי למחשב הוא היה מציג אותו בטור Removable Storage G, מהיום כבר לא, ללא שום סיבה לא נראית לעין(כמו רוב התקלות הנהדרות ב-XP). עכשיו, אם אני מקליד את שם הכונן ידנית בכתובת הוא כן מזהה אותו וניגש אליו כרגיל, וגם במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו כרגיל(אבל עדיין לא מופיע במחשב שלי)... איך אני מסדר את זה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by 104952,

לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. שלום לכולם! קניתי מחשב חדש והעכבר הוא LOGITECH MX518 והמקלדת היא MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD המחשב מזהה לי את העכבר והמקלדת כPS2 רגילים.. הורדתי את התוכנה SETPOINT 3.1 של לוג'יטק אבל זה לא כולל דרייבר זה רק הגדרות לעכבר כנ"ל לגבי התוכנה INTELEYE 5.5 של מיקרוסופט שעוזרת לכוון המקלדת.. בתכלס הם פועלים אבל לא מזוהים בשמות שלהם...המקלדת פועלת טוב תמיד...אבל העכבר של לוג'יטק דורש שהתוכנה שלהם תמיד תהיה פועלת על מנת להשתמש בפונקציות העכבר... מה עושים? למישהו יש דרייברים?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!

9. Started by GALR,

זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. הרצתי בדיקת זיכרון המחשב התכבה לי ב101.משהו אחוז והופיעו לי 25 שגיאות ירור!! הינה תמונה אחת שהצלחתי לצלם למישהו יש מוזג מה זה אומר ואולי המחשב שלי מתכבה מזיכרון או משהו יכול להיות? עם התוכנה MEMTEST השתמשתי עכשיו אני עושה עוד בדיקת זיכרון לראות עם שוב הוא יתכבה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by dorbasic,

הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  13. ה- JUMPLIST נעלם מהאיקון של האקספלורר. מערכת הפעלה היא ווינדוס 7 SP1 X64. רק מי שיש לו FIX ידוע לבעיה שיגיב. בתודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. שלום,מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי...תודה!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. שלום , לפני כחודשיים הדלקתי את המחשב והוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ, הקו שרץ לא נתקע אלא פשוט המשיך לרוץ ולרוץ... נתתי למחשב אפילו איזה 20 דקות ככה וכלום. עכשיו ניסיתי לפרמט והמחשב עלה והכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מעדכן ל SP2 הוא שוב פעם עושה לי אותו דבר. בהתחלה חשבתי שזה ה-HD אז השתמשתי בHD אחר והוא גם לא עלה לאחר ההתקנה של SP2 עשיתי בדיקת MEMTEST סתם בשביל לראות שאין שום דבר בזכרונות שלי . מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו לי , תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by eladhor7,

מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. היי, הדיסק לא עלה במחשב המקורי אז חיברתי אותו בתור HD חיצוני למחשב אחר. הדיסק תקוע במצב כמו בתמונה המצורפת, כשאני מנסה לעשות לא initialize כלום לא קורה. אני רוצה שהמחשב יזהה אותו בmy computer כדי שאני אנסה לשחזר עם GetDataBack. יש דרך לעשות את זה? תודה רבה! עריכה: מוזר מאוד אבל בתמונה הוא מזהה 14GB, למרות שהדיסק עצמו רק איזה 8 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by guyfaran,

שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by B-STyLeR,

שלום אנשים, לפני כשנה קניתי מחשב חדש עם שני כרטיסי זיכרון של Twinmos 256MB DDR400 PC3200 ממש היום קיבלתי עוד שני זכרונות של אותה חברה. Twinmos 512MB DDR400 PC3200 והוספתי אותם לשני הסלוטים הנותרים בלוח אם. אם זה יעזור הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 התומך ב DUAL.... עכשיו כאשר הפעלתי את המחשב הכל נראה כשורה אך כאשר בדקתי ב SYSTEM בכפתור ימני של "המחשב שלי" זה מראה לי "1.00GB של RAM" ולפי החישוב שלי היה צריך להיות לי 1.536GB של RAM .... מה הבעייה ? אשמח אם תעזרו לי להתקין את הזכרונות החדשים בנוסף לישנים... נראה לי שהוא קולט רק את החדשים משום מה כאשר כמובן לא הוצאתי את הקודמים אלא הוספתי את החדשים לצידם. בנסיון שני, ניסיתי לעשות שינוי…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. יש לי פה מחשב של בן-דוד , P4/512/GF4 ... עכשיו המחשב לא רוצה להדלק לפעמים הוא נדלק ולפעמים לא , בכל מקרה הוא לא מציג כלום על המסך אין צפצופים , החלפתי : כרטיס מסך זכרונות ארד-דיסק כמו כן פירקתי כל חלק מיותר על מנת לשלול אפשרות שמשהו מהם אולי מקצר עדיין אין שום דבר , כך שאני חושש שזה הלוח אם כניראה או הספק (למרות שהוא נדלק... מאווררים מסתובבים יש אורות אבל הוא נכבה אחרי שנייה שתיים) מה אתם חושבים שזה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by GONNY2,

מחשב נתקע בכניסה לאתרים מסוימים באנטרנט (לדוגמא גלובס) או בהקרנת סרטים המחשב פנטיום 4 (2.4GHZ) דיסק WDC של IDE. ניסיתי מספר דרכים כולל פרמוט והתקנה מחדש של חלונות ועדיין התופעה קיימת . מה עושים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by solo53,

לאחר חיפושים ואני יודע שדובר על כך. איזה חוטים יש לחבר בפלג ה 20 או 24 פינים לצורך הפעלת הספק מחוץ למחשב ? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by Yaniv_Uzan,

תוקן! פשוט מחקתי אותו והתקנתי אותו שוב... תודה יניב

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. תשמעו,יש לי כרסיט קול במחשב שהוא מובנה בתוך הלוח אם ועושה לי כל הזמן בעיות ומוציא לי מסכים כחולים שבהם הוא רושם לי שיש בעיה עם ALCXWDM.SYS שזה קשור לכרטיס הקול שלי,ניסיתו לעדכן דרייברים לא עוזר. אז אני רוצה להוריד את הדרייבר של הכרטיס הקול במובנה,כלומר לעשות שהמחשב לא יזהה את הכרטיס ולקנות כרטיס קול חדש.אפשרי? וכמה בערך עולה כרטיס קול(כרטיס קול פשוט,שאני יוכל לשמוע מוזיקה משני הרמקולים הסטנדרטיים)? תודה נשמות...

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.