תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קשה לי מאוד להגדיר את הבעיה, במיוחד שאני רושם ממכשיר פלאפון, צילמתי תמונות איך שזה נראה, אני מניח שזאת בעיה או בכרטיס מסך או במסך עצמו, המפרט שלי בצד. כמו כן ברגע שעולה הוינדוס עצמו, המסך נהיה שחור או כל מיני צבעים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 18 מאי 2008, 17:29:40 הנה התמונות[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
צריך עזרה בעיה בהתקנת דריבריםשל מחשב נייד יש לי דיסק של application and driver recovery dvd שאני מכניס אותו לdvd הוא היה עובד דרך autoplay ואחשב הוא לא עובד דרך . autoplay איך אני יכול להעפיל אותו דרך autoplay .זה קרה אחרי פרמט של המחשב . ניסיתי להעפיל בכל הדרכים ולעשות עתקנה ידנית זה הרבה זמן בגלל שהנפך של הדיסק gb3.2
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב אז ככה: עד לפני כמה חודשים (2-3) המחשב שלי פעל מצויין בלי שום בעיות (בן שנתיים בערך), לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה של ארטיפקטים, ניסיתי המון דברים כדי לסדר ושום דבר לא עזר, לפני שבוע בערך המחשב גם התחיל להיתקע בזמן משחקים\דברים אחרים שמכבידים על הכרטיס מסך, אז החלטתי שאולי פירמוט יעזור (גם ככה רציתי לחזור ל XP) אבל זה לא והבעיות עדין נמשכות. אני לא יודע מה לעשות, אני מקווה שאתם תעזרו לי. הטמרטורה של הכרטיס מסך לא במאמץ היא בערך 51 מעלות, במאמץ אני לא מצליח לבדוק כי כל פעם המחשב ניתקע לי אחרי בערך שלושים שניות של 3DMark. Radeon X1900GT זה הכרטיס דרך אגב.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד DELL latitude הבעיה כאשר אני מדליק אותו נדלקות המנורות של המחשב והמחשב לא נדלק רק המנורות מהבהבות המסך לא נדלק. אם יש למשהו רעיון בשמחה תודה...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה כל פעם שהוא מפעיל תוכנה כלשהיא (נגיד : פוטושופ) אז המחשב נתקע לאחר 10 דקות אני חושב שזה הזיכרון הוא חושב שזה הכרטיס מסך אז הוא החליף כרטיס מסך ועדין הייתה את הבעיה. Intel Pentium 4 2.4ghrz ATI Radeon 9250 512 ram hd 80 gb western digital התקלה התחילה בפתאומיות. הה ופירמוט לא עזר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
בהדלקת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: CMOS SETTINGS WORNG CMOS MEMORY SIZE WORNG PRESS F1 TO RUN SET UP PRESS F2 TO LOAD DEFAULT VELUES AND CONTINUE גרסת הביוס AMI ניסיתי F2 וזה לא פתר את הבעיה המחשב לא עולה לפני כחודש הגדלתי את הזכרון וגם הגדלתי את הזיכרון הווירטואלי בהתאם. למישהו יש רעיון לפיתרון בתודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב לכולם-יש לי בעיה שהמחשב אינו מגיב לעיתים קרובות ואף אין אפשרות לבצע איתחול אלא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהחשמל. החלפתי\ביטלתי כל אפשרות לחלקי החומרה מלבד לוח ומעבד,ובהנחה שהסבירות נמוכה לבעיה במעבד,נראה לי כי הבעיה בלוח. בבדיקת מתחים עם תוכנות שונות,הכל נראה תקין מלבד המתחים של המינוס: מינוס 12 מראה מינוס 18 מינוס 5 מראה מינוס 8 האם כאן נעוצה הבעיה וכיצד אם בכלל ניתן לפתור אותה,ואגב החלפתי גם ספק כח,כרטיס מסך,hd,1.44,cd, תודה רבה mb asus/via cpu amd 462/1400
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרטיס מסך מעפן :< 5200 FX... לפני כמה ימים.. עשיתי OC קטן לכ"מ עם RivaTuner.. קיצר, היו לי בעיות עם הכרטיס לאחר ה-OC המטומטם הזה >_<.. היו לי תקיעות במשחקים.. אז כל הזמן נאלצתי לעשות הפעלה מחדש <_<... אז ביטלתי את ה-OC .. החזרתי למצב הרגיל.. וגם חשדתי בדרייבר החדש של Nvidia, אז התקנתי אחד יותר ישן.. (71.89).. אני רואה עכשיו גם שהטמפרטורת עולות.. , בדקתי ב-everest .. מעבד: 30, קשיח: 38.. [נ.ב : הארטיפקטים קורים רק במצב של משחקים.. לא ממש כבדים ולא סתם ככה..] פתחתי את המארז , ונגעתי בכ"מ מסך והוא ממש חם... מה לעשות? איך לתקן את זה? :< תודה, אושרי.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי תקופה ארוכה שני קווים אופקיים במסך של המחשב..מישהו אמר לי שיש אפשרות להוריד אותם ..מישהו יודע? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב אז מופיע לי הסמל של intel ולאחר מכן מופיע לי מסך שחור שכתוב בו לעשות reboot או boot ואני לא יודע איך בדיוק עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
תמיד שאני מתקין משחקים של EA כגון MOST WANTED NBA ודוגמא לעכשיו אפילו FIFA 2007 אני מגיע לשלב של ההסכם שלא רשום לי בוא כלום (מוזר) ואז התמונה הזאת וזה קורה רק בווינדוס הזה בוינדוס אחר באותו מחשב אפשר המחשב עם DX9 הכי חדש של 2006 אני דואג לעדכן אז מה הבעיה? עריכה: אוקי מצאתי תבעיה לעוד מישהו היה בפורום ומה שרשמו עזר לי תודה אפשר לנעול..
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אחים שלי מחשב יחסית דפוק אבל הבאתי אותו המחשב בעת ריסט עושה שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא במצב של דוס(שחור לבן כזה) חשוב להזכיר זה עוד לא במצב של וינדוס בכלל זה לפני הוינדוס אחרי הביוס מי שהבין וינדוס אני לא בטוח שמותקן בכלל עכשיו אחרי שזה מבקש שם משתמש וסיסמא אחרי 3 ניסיונות לא נכונות הוא עושה system disabled וזהו ועוד משהו בביוס אי אפשר לשמור את ההגדרות יענו בחלון של (שמור הגדרות וצא מהביוס .... וכו'.... האפשרויות פשוט לא ניתנות ללחיצה) תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 3.0 GHZ 512 DDR400 ספק 500W כל השאר לא נראה לי רלוונטי... בקיצור, בזמן האחרון המחשב מתכבה (לגמרי! לא RESTART ) בעצמו, בד"כ במשחקים, בלי שום ERROR או מסך כחול (למרות ששיניתי את ההגדרות) עשיתי את הבדיקות לפי מדריך ה - FAQ - אני בטוח שזו לא בעיה של חום כי הטמפ' בסדר גמור, אפילו טובה. -הרצתי MEMTEST86 וכאן קרה משהו מאוד מוזר: במקום לדווח לי על שגיאה, המחשב פשוט נכבה באמצע הבדיקה (הרצתי אותה פעמיים). האם זה אומר בוודאות שהבעיה היא בזיכרון או שיש עוד משהו שאפשר לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה ה-BIOS כותב שהציפסט הוא nForce4, בעוד שאמור להיות nForce4 Ultra. כמו כן הכוננים הקשיחים (Hitachi Deskstar 250) שאמורים לעבוד עם SATA-II עובדים (לפי WINDOWS) ב-SATA רגיל. אחד ההבדלים בין nforce4 ל-Ultra הוא התמיכה ב-SATA II. האם יש דרך חד משמעית לברר: 1) איזה CHIPSET יש לי על הלוח? 2) במה הדיסקים שלי עובדים? ואיך אומרים לWINDOWS לעבור למוד אחר אם צריך? 3) אם כבר, למה הצורב NEC ND4550A שלי נמצא ב-ATA33 ולא במשהו כמו ATA66 או ATA100? זה אמור להיות ככה? 4) האם SATA-II צריך כבלים שונים מ-SATA?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי את הכרטיס מסך הבא: NVIDA GeForce FX5700LE כשרכשתי אותו..ממש לפני שנה (בפסח שנה שעברה) הוא עבד מצויין, המשחק העיקרי ששיחקתי בו היה Counter Strike 1.6, NFSU2.. כעת, המשחקים האלה פשוט איטיים אצלי. אני שיחקתי לאחרונה בNFSU2 (כן אני יודע שיש משחק חדש..) ושיחקתי על דרישות מינימליות ממש... Counter Strike 1.6 עובד על FPS נמוך מאוד של 50 ופחות. אני פתחתי את המחשב, ניקיתי את האבק, ניקיתי את המאווררים, היה מאוורר אחד קטן שלא הצלחתי להוציא..אבל אבק ניקיתי (רציתי לשמן)..את המאוורר של הספק אני ניקיתי טוב והכל עם שמן. כשאני מפעיל שוב את המחשב, המחשב זז הרבה יותר מהר מהרגיל, לא הרבה הבדל, אבל יש קטן...אבל הכרטיס מסך עדיין צולע. עדיין משחקים ברמה נמוכה של הגראפיקה...וזה מרג…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב 52X32X52 של לייטאון. עד היום הוא עבד בסדר גמור, אבל היום שניסיתי לצרוב משהו הוא פשוט לא זיהה את הדיסק. ניסיתי כמה מדיות, אבל זה פשוט לא זיהה כלום והתוכנת צריכה אומרת לי שוב ושוב להכניס מדיה. ניסיתי להכניס גם דיסקים רגילים של משחקים ותוכנות(כלומר לא מדיות ולא דברים צרובים) וגם אותם הצורב לא זיהה. הנורה הירוקה שלו סתם מהבהבת כמה רגעים ואז היא מפסיקה להבהב ושום דבר לא נטען, כלומר הכונן לא מזהה שום דיסק. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס Gigabyte Readon 9200 עם Tv-Out וחשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה. הבאתי כבל חיבור המשמש לחיבור המחשב לטלויזיה (RCA TO S-VIDEO) וניסיתי לחבר אך גיליתי שהחיבור שאמור להתחבר ל- TV OUT בכרטיס לא מתאים. מישהו יודע איזה סוג חיבור יש בכרטיס הנ"ל ולאיזה כבל/מתאם אני זקוק בשביל לחבר את הכרטיס לטלויזיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המאוורר של המחשב שלי מייצר רעש בלתי נסבל , מה אפשר לעשות ? הבעיה הזו קיימת בהרבה מחשבים שנקנו מהחנות שממנה אני קניתי, אם מישהו מעוניין לדעת את שמה - מוזמן לבקש. הרעש הזה זו מכה רצינית, העניין הוא שבמפרט של המחשב שמפרסמות החנויות לא מוזכר בכלל הנושא הזה, למרות שיכלו להגיד את כמה דציבלים המחשב מייצר. וכשקניתי את המחשב בכלל לא הייתי מודע לבעייה הזו. הבעייה הזו עד כדי כך חמורה שאני לא מפעיל את המחשב רצוף אלא רק כשאני צריך ואז גם אורך חיי המחשב מתקצר כי אני כל יום מדליק ומכבה אותו לפחות פעם אחת וגם תיבת האימייל שלי נסתמת ואני מאבד אי-מיילים נכנסים. וכמו-כן כשהוא עובד יש ממש רעש בכל הבית. שוב אני אומר - אל תקנו מחשב בלי לבדוק את רמת הרעש שלו - זה ממש ממש משבש את התפעול היום-יו…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-