עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by deking,

כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by Shaye,

המחשב לא מתכבה דרך תפריט התחל (Start- Shut down - Shut down). המחשב מגיע למצב שכל התוכניות ניסגרות, צליל ההתנתקות הזה של Windows נשמע ברקע, ואז המסך הופך חלק וכלום לא קורה. חבר אמר לי שזה יכול להיות בעיה עם העידכונים של SP2 אבל בדקתי את זה לעומק והבעיה לא שם. אם למישהו יש איזה שהוא רעיון שיעלה אותו פה. (כן, המחשב מתכבה בלי בעיה אם לוחצים על הכפתור כיבוי). תודה שי אלמועלם.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by nir007,

אני רוצה לדעת את רוב הבעיות שטכנאי מחשבים צריך לתקן.. איזה פורום אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by VL,

שאני בא להפעיל את המשחק Devil May Cry 3 הוא רשם לי בהתחלה את ההודעת שגיאה הבאה שבתמונה בקשר לשגיאה שבתמונה הסתדרתי , אוקיי , עכשיו אני בא להפעיל את המשחק הוא נותן לי את השגיאה הבאה: No disc inserted. Please insert the CD/DVD. מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים. עריכה: הסתדרתי תודה בכל זאת , היה צריך קראק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. תראו כל פעם שאני רואה סרט תמיד אחרי כמה שניות הוא נתקע. וזה לא קשור לקודקים כי יש לי תמיד תחבילה המלאה והכי טובה. וזה קורה לי גם שאני משחק במשחקים אז בהרבה משחקים אני לא יכול לשחק כי אני משחק ואחרי 5 דקות המחשב נתקע ולא חוזר לעצמו אז צריך לעשות ריסטרט ושאני מוריד משהו ואני מסתכל על החלון הורדות יורד אז גם נתקע המחשב והוא לא חוזר לעצמו. אז אני צריך למזער אותו ואני לא יכול לראות מה קורה. אני מעדכן תדרייבר גראפיקה של ניבידיה כל פעם המחשב שלי הוא ישן אש אבל אני צריך להיסתדר בו. Intel p4 1.8 Geforce 2 mx 440 256Ram 40Giga מה אתם ממליצים לי לעשות? איך אני יכול לבדוק תבעיה יותר לעומק ? תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. המחשב שלי היה מבצע RESTART באופן עצמאי בכל פעם שהדפדפן הפעיל אתר FLASH לבסוף על ידי נסוי וטעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי ה RAM שהיו במחשב 2 * 512 DDR ומאז הכול בסדר. השאלה מה לעשות עם הכרטיס שהוצאתי לזרוק אותו? אולי הבעיה היא בשילוב הכטיסים למרות שהם זהים , מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by Freemee,

שלום לכולם, החלפתי בדיוק מאוורר למעבד. פעלתי בדיוק לפי ההוראות וכל המדריכים שלכם ואז כשסיימתי הדלקתי את המחשב. המאוורר למעבד פועל מצויין ולא נראית שום בעיה מיוחדת. אך משום מה אני לא מקבל תמונה במסך. בנוסף יש לי שתי צפצופים כשאני מעלה את המחשב. אני יודע בעבר שצפצופים כאלה יכולים להגרם מששמים זכרון לא נכון אבל לא נגעתי בו כלל והוא יושב טוב. זה נראה כאילו הבעיה בכרטיס מסך. הכרטיס מסך גם יושב מעולה והמאוורר שלו מסתובב. ניקיתי קצת מאבק את שאר החלקים במחשב באותו זמן כבר. יכלתי לעשות משהו שיפגע ברכיבים? (בסה"כ ניר טישו וספריי דחוס) מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות כדי שהוא יפעל.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:19:44 אוקי גיליתי חלקית מה הבעיה.המחשב שלי …

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  9. (משום מה עד כה לא מצאתי לנכון לשאול את זה , כי חשבתי שכך צריכים להיות פני הדברים, אבל אולי בעצם לא ?!!!) אני חיברתי את הלפטופ שלי לטלביזיה בסלון באמצעות S-VIDEO , כל זמן שאני רואה סרטים האיכות טובה ותקינה אבל כאשר מדובר על המחשב עצמו - שולחן עבודה ואפילו תמונות האיכות אינה טובה ומטושטשת , האם ניתן לעדכן את כ.המסך או לעשות משהו אחר כדי לשפר את המצב ? תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by rrroonnii,

עדכנתי את הביוס של הלוח אם .עכשיו השאלה שלי היא אם אני מפרמט את המחשב אז גם העדכון האחרון של הביוס נמחק? או שזה לא קשור וזה נשאר.[כי הרי מתי שאני מפרמט אז אחרי זה אני מתקין מהדיסק של הלוח אם]

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  12. רכשתי לאחרונה לוח אם חדש מסוג GA-Ma69gm-s2h המבוסס על AMD 690 שהחליף את לוח האם הישן שלי שמת. המפרט שלי כלל וכולל כרטיס מסך של POINT OF VIEW המבוסס על 7100, כרטיס TV של WINFAST, דיקס קשיח, צורב DVD, ואחד ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. בבואי להתקין את מערכת הפעלה XP התחילו הבעיות. המחשב עולה לעיתים, אך לרוב לא, וגם כשעולה מופיע מסך כחול ללא כל זיהוי מיוחד, אשר לאחריו לעיתים לא ניתן להעלות את המחשב (אין זיהו של הדיסק הקשיח). יש בעיות הלתקין חלק ניכר מהדרייברים. תשאלו למה אני חשוב שהבעיה היא בכרטיס המסך (או בקשר אליו למעשה) - כאשר אני מפעיל את המערכת במצב VGA לרוב העבודה יותר נקיה, וכמעט ואין תקיעות. יש רעיון לפיתרון?

13. Started by eli24,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יגיד לי איך מבטלים את הרייד.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by jcdenton1,

כאשר המשחק עולה (HALF-LIFE2-STEAM) והוא במסך LOADING המטושטש הזה, המשחק קורס ואני חייב לעשות ריסט למחשב. ההודעה שהוא נותן לי זה משהו על הזכרון שהוא COULD NOT BE READ. כתוב על הבעיה הזו באתר של סטים וניסיתי לעשות מה שהם אומרים שם והבעיה עדיין נשארה (בכל מקרה שלחתי להם מייל). ההודעה נמצאת בפורום הזה מכיוון שאני חושד שרוב הסיכויים הם שהבעיה נובעת מעצם קיומם של 2 סטיקים של זכרון במחשב שלי אבל אין לי שום כוונה להוציא את אחד הסטיקים בשביל לשחק בזה. שאלתי פה כי ידוע לי שיש פה לא מעט אנשים עם 2 סטיקים של זכרון ויכול להיות שניתקלו באותה הבעיה. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by volkh,

בדקתי הכול חיבורים הכול תקין הוא היה בלי ג'אמפר הכול עבד שמתי את ג'מפר על master ואז המחשב כתב שהוא לא יכול להפעיל את המחשב ויש בעיה העפתי את הגמפר כמו שהיה תמיד בלי ופתאום הוא לא מזהה אותו בביוס ויש מסך שחור וקו למעלה ומצד שמואל .... שמתי הרד דיסק אחר והוא עובד רגיל ואת הארד הזה הוא לא מזהה בכלל

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. מזוהה שיש הרד דיסק חדש אבל לא מופיע לי כונן נוסף.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by avi909,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 256 מגה ראם וכן הארד דיסק 80 גיגה חדש לחלוטין, כשאני מנסה להתקין ווינדוס XP אז הוא מפרמט את ההארד דיסק ולאחר מכן טוען קבצים להארד דיסק והוא מראה את זה באחוזים, כאשר הוא מגיע ל 9 אחוז הוא מעלה שגיאה שאומרת שהוא לא הצליח לקרא קובץ מסוים ולהעתיק אותו להארד דיסק, בהתחלה חשבתי שדיסק ההתקנה דפוק לכן צרבתי גירסה חדשה, אבל עדיין אותו שגיאה, ניסיתי להתקין ווינדוס סרבר 2003 אבל אותו השגיאה רק בזמן אחוז אחר, ניסתי גם ווינדוס הום אבל עדיין אותו שגיאה, יש לציין שכשהעברתי את ההארד דיסק למחשב אחר וביצעתי התקנה עם הדיק הראשון , הוא עשה זאת ללא שום בעיה. מה הבעיה במחשב????

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by GALR,

זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. Started by dorbasic,

הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by eladhor7,

מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by elad_rabi,

מאתמול כשאני מתחיל לצרוב הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב ובכל מהירות.... שמתי לב שהוא לא ממלא את הבופר של הצורב... יכול להיות שהצורב נדפק? תראו בתמונה הקפתי בעיגול את הבעיה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by solo53,

לאחר חיפושים ואני יודע שדובר על כך. איזה חוטים יש לחבר בפלג ה 20 או 24 פינים לצורך הפעלת הספק מחוץ למחשב ? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by lmlm,

שלום, לעיתים דיי קרובות לא משנה מתי, משחקים שזה במצב שומר מסך , סתם ככה. המחשב כזה ב FREEZE ולפעמים המסך מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? במשחקים זה מראה לי הודעה של VPU RECORVER, ביטלתי את זה עדיין ממשיך. אני חושד בזיכרון או בלוח אם. אולי הזיכרון לא נתמך טוב לוח אם? משהו יודע אולי? בבקשה זה דיי דחוף,אני לא יכול לעבוד שהמסך נתקע ככה סתם

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים