עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w Gpu - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by שרול23,

שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. טוב אז אני וחבר שלי בנינו מחשב ביחד ויש לנו כבר את כל החלקים כולל דיסק של וינדוס וכו'... אבל הכונן לא נפתח לנו! בהתחלה הוא היה מחובר ככה- כבל חוטים (שמעביר חשמל עם הראש הלבן, לא הרחב)שמחובר לספק כוח ולכונן דיסקטים ו(לא בטוח) להארד דיסק והכבל הרחב שמעביר נתונים היה מחובר לכונן, ללוח האם ולהארד דיסק(שמחובר גם הוא ללוח אם) אז כשזה היה ככה הכונן עבד פיקס בלי בעיות, אבל עכשיו שינינו שם משהו ועכשיו הוא לא נפתח. ניסנו לשחזר את החיבורים שלמעלה אבל זה לא עובד! עזרה בבקשה! תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by זאק,

יש לי מחשב ישן שאני לא בטוח אפילו מה החלקים שלו.. הדלקתי אותו ועלתה הודעה שהווינדוס לא טוב.. הכנסתי דיסק עם ווינדוס וניסיתי לפרמט. תהליך הפרמוט מתחיל ואז כשהוא בא לטעון ממש את הinstaller המחשב קורס בדרך כלל עושה reboot ולפעמים פשוט נכבה.. מישהו יכול לעזור? הצעות כל שהן מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. Started by ob123,

אהלן, לפני חודש קניתי מחשב חדש עם צורב DVD. הכונן קורא דיסקים כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים בעזרת NERO (או על DVD או על דיסק רגיל) התוכנה מסיימת את התהליך כמו שצריך (כולל הודעת סיום) אבל בפועל לא נצרב שום מידע על הדיסק. אשמח לשמוע התיחסותכם תודה, אורי.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by mostwanted,

המפרט שלי בצד ימין והנה התמונה!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by deso,

יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by bsphere,

יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. Started by a2-power,

למה כשאני לוחץ על "כיבוי" הוא עושה לי רסטארט כשאני לוחץ על כל הכפתורים הוא לא מתכבה צורה יפה אפילו כשאני לוחץ פעם אחת על כפתור ההדלקה (שיצא מסודר) הוא לא מתכבא אלא מאתחל לי את המחשב? ניסתי הכל .....הוא מתכבה רק כשאני לוחץ ומחזיק הרבה זמן על כפתור ההדלגה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. היי, אני יודע שזה לא יפה שבהודעה הראשונה שלי בפורום אני מבקש עזרה אבל זה הפורום הכי מקצועי שאני מכיר ואני קצת דואג לכרטיס מסך.. (נקנה אתמול..). לעניין: התקנתי את הכרטיס (Asus 7950GT 512MB http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=306&model=1350&modelmenu=1 ) אתמול על לוח אם חדש שגם רכשתי אתמול, ולא ידעתי, אבל מסתבר שצריך לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח עם הכבל המסופק. עכשיו הכבל נראה ככה, מחבר של 6 פינים שמתפצל לשני מ?ח?ב?רי מתח לבנים רגילים (יש לציין שהפיצול הוא מ?ת?אים שונים במחבר). הכנסתי את המחבר לכרטיס ומשכתי מתח מהספק כוח לכרטיס , חיברתי רק ללבן אחד. האם זה מספיק? איך אני יכול לדעת שהכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? מה לגבי המחבר הלבן ה…

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  13. או.קיי .. היום קיבלתי את המחשב מתיקון , בגלל בעיה עם מאווררים וחימום יתר.. הטכנאי התקין לי מאוורר חיצוני ליד כרטיס המסך , במקום המאוורר המקולקל שהיה מובנה על כרטיס המסך עצמו .. הפעלתי את המחשב , התחלתי לגלוש קצת באינטרנט , ו.... בום ! המסך הפך למין מערבולת מוזרה של צבעים פסיכודליים ואז הוא נכבה .. יש לציין , זה קורה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , בערך 10-20 דקות אחרי ההפעלה . אגב - המחשב שלי מתחיל לעשות קולות מוזרים כאלו , כמו של טרקטור .. יש למישהו מושג למה זה ?

14. Started by dante123,

.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by trxman,

אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by beekiller,

שלום לכולם הכרטיס 7600GT של LEADTEK לפי המפרט תומך HDTV והמתאם שמגיע עמו צד אחד נכנס למחשב והשני יש לו 3 צבעים למיטב הבנתי לחיבור פלזמה או אלסידי האם יש דרך לחבר לטלויזיה רגילה , שכן לא רשום TV OUT במפרט אלא רק HDTV

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by hichcock,

הפעלתי את המחשב, עבד. היה רעש מוזר מהמארז, הסתכלתי, המאוורר של המסך קירטע וכמעט ולא עבד. ישר כיביתי את המחשב (עבד איזה 5 דקות) ניתקתי מהחשמל ניקיתי את המאוורר מאבק מדליק שוב, המאוורר עובד אבל המסך לא עולה....... יש סיכוי שהלך המעבד? האחריות כבר נגמרה... החברה פשטה רגל.... יש הצעות? :-\ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  18. בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by אבי11,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה כזאת שאני רוצה לשנות מי עברית לאגלית או להיפך עושים מה שכולם יודעים לוחצים על " ALT+SHIFT" וזה משתנה, עכשיו אצלי זאת הבעיה אני מנסה כל פעם לשנות כשאני צריך וזה לא משתנה אני צריך ללכת אם העכבר ולשנות את זה לבד וזה מעצבן אותי עכשיו איך אני מסדר את העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  21. הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!

22. הי, קיבלתי אתמול את המחשב החדש ויש לי כמה בעיות חוזרות איתו: 1. כשאני נכנס למשחק, למשל PES6 באיכות High, המשחק עובד חלק, אין בעיות של איטיות כמו במחשב הישן (שבגלל זה שיחקתי על Low בו), אבל יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או מה שזה לא יהיה, ממש בלי הפסקה, שזה די הורס. חלק אמרו לי שזה אולי משו מגנטי ליד המחשב - הדבר היחיד שיש לי זה המכשיר של הWIRELESS שחייב להיות ליד המחשב בשביל שהעכבר והמקלדת יקלטו טוב. חלק אמרו לי לבדוק דרייברים של הכרטיס מסך ולעדכן אותם. חלק אמרו לבדוק חיבורים (שהם בסדר). יש לי מסך דק של AOC וכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT. 2. יש לי מכל מני בעיות באינטרנט באתרים גם כן. - אני נכנס לאתרים וב70% מהמקרים חלק מהתמונות לא יעבדו, הנה למשל בפורום הזה: http://img162.i…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by android,

יש לי לוח Gigabyte ga965p dq6 שעליו יש שני סלוטי PCIEX16. רק שאחד מהם הוא לא באמת X16 אלא X4 עם מקום להכניס כרטיס של X16. עליו כרגע מותקן הכרטיס מסך וכך המחשב הגיע מהחנות. כשניסיתי להעביר את הכרטיס מסך לסלוט X16 המלא המערכת מתחילה את המאווררים ובדיוק בשניה שהמסך אמור להדלק המערכת נכבת. שתיים שלוש שניות והמחשב נדלק מחדש, אותה בעיה. אחרי שלוש-ארבע פעמים המחשב "נדלק", אני מאמין שמתחיל בהעלאת ווינדוז. אך המסך חשוך. אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. יש לי בעיה שלא קרתה לי לפני שפירמטתי את המחשב. הבעיה היא שבכל פעם שאני מסיים להתקין תוכנה מסויימת (שהיא קלה במיוחד) המחשב מאתחל את עצמו! עשיתי לפי המדריך וזו השגיאה שהייתה רשומה לי: BAD_POOL_HEADER מה זה אומר? ומה אני עושה? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by רקיע,

היי תמיד היו לי כ 3 תאיריכי שחזור מערכת שיכולתי לעבור אליהם לפני מספר ימים נעלמו לי כל תאריכי השיחזור ונוסף בסוגרים המילה וינדוס 7 למרות שהמחשב שלי עובד על וינדוס 10 מעל שנה למה נעלמו לי תאריכי השחזור מערכת ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים