עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. החלטתי שאני מסוגל להרכיב מחשב לבד (טעות), קניתי את הלוח אם asus p5b vm se ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא מספק אותי, החלטתי לחבר לו את הג'יפורס שהיה לי, אבל עכשיו המחשב לא מזהה בכלל שמחובר אליו כרטיס כלשהו, עם מישהו מכיר את הבעיה הזו, או יודע איך לפתור אותה (אולי לא סידרתי משהו בביוס או ג'מפר על הלוח), בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by 1337Din,

הלך לי ההארד דיסק..בנתיים לקחתי את של אחי כדי לחבר,הכול טוב ויפה,הווינדוס עולה כמו שצריך אבל כשהמסך נכנס לשולחן עבודה אז העכבר נכבה. אין לי בעיה בחיבורים מכיוון שגם בזמן טעינת הווינדוס והעלת המחשב היה בו אור ורק כשהשולחן עבודה עלה אז הוא נכבה פתאום. יש סיכוי שאני אצטרך להוריד דרייברים ללוח אם לפני שאני מחבר אותו אצלי ואז הוא יעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  4. בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by scohen360,

מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. :s05: שלום רב, אני חוזר כרגע אם הזכרונות שקניתי הביתה ומכניס אותם למחשב... אבל מה שקורה זה שהמחשב עולה למסך הראשון (השחור שבו רשום כמה נתונים) ואז רשום כאילו שכן סמתי את הזכרונות אבל פשוט זה לא עובר את השלב הזה MEMORY TESTING ..... OK זה לא עובר הלאה והמחשב לא עולה לויינדוס מה לעשות??? בבקשה תענו דחוף כי אני דיי חסר עונים אני יושב עכשיו מול המחשב מפרט נמצא בצד ימין <----

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by yossi541,

אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום: אז ככה: נתקלתי בימים האחרונים בתקלה שלאחר כעשר עד עשרים דקות כמו שציינתי פתאום המחשב מתחיל לעשות בלאגן- סרגל ההתחל נעלם, חלקים בשולחן העבודה נעלמים ולאחר ביצוע ריסט זה מסתדר ושוב אחרי עשר עד עשרים דקות זה חוזר. ביצעתי בדיקת וירוסים וזה לא מצא שום דבר... באמצע כתיבת הודעה זו עלו לי כמה פיתרונות ואני צריך שתגידו לי אם הם נכונים ומה חוץ מהם כדאי לעשות: 1. לעשות ריפר- ושכחתי איך עושים את זה אז בבקשה שמישהו יזכיר (זאת אומרת לא זוכר מה לוחצים בדיסק ההפעלה- כשעושים איתו בוט) 2. לעלות safe mode ואז לעשותבדיקת וירוסים. אז אני צריך מכם עוד רעיונות או תוכנות וכלי עזר שאוכל להיעזר בהם. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. אורח אורי
    Started by אורח אורי,

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  11. שלום לכם לפני יומיים חיברתי מחשב אחר למסך שלי לצורך פירמוט (מסך Dell u2711) מאותו רגע יש לי רק בעיות עם המסך כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, נכנס למצב "שינה" (הוא מזהה אות חיבור אך מיד נכנס למצב שינה) הוא נדלק רק אם בזמן שהמחשב מתחיל לעלות אני עושה לו איתחול (דרך הכפתור איתחול) אז המסך כן נדלק, אבל כשהמחשב נכנס למצב שינה המסך כבה ושוב לא נדלק יותר עד שאני עושה איתחול שוב. ניתקתי את המסך לגמרי, כולל מהחשמל וחיברתי שוב הכל מחדש כמה וכמה פעמים והבעיה לא נפתרת, אודה למי שיכול לעזור. המסך מחובר בכבל DVI, אם זה משנה משהו (גם עם כבל DVI אחר הבעיה לא נפתרה)

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. יש מפרט בצד... הטמפרטורה של המעבד עומד במנוחה על 48 אבל הטמפרטורה של הלוח אם על 58, זה די גבוה כן? אני ניקיתי את המחשב הכל את המאוררים את המארז אבל שום דבר, הטמפ' אותו הדבר... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by ohmega,

ברשותי המפרט הבא מעבד - p4 630 3.0 GHZ 64 bit 2MB cache לוח אם - intel D945 עם כרטיס מסך intel GMA950 מובנה זכרון - kingstone 512MB DDR-II bios מראה 63 מעלות everest מראה מקס' 50 בהנחה שהקריאה של ה- bios היא הנכונה - האם זו טמפ' עבודה מקובלת? למארז שני מאווררים - אחד על המעבד (מקורי) והשני מאחור למעלה (מוציא אויר) הדופן הצדדית (דופן ההסרה) של המארז תוכננה בצורה כזו שקיים פתח כלפי חוץ לאוויר, כאשר מצידו השני (החלק הפנימי של הדופן) יש פילטר שמעליו דמוי "משפך" שמחובר לדופן וקצהו השני מסוכך על המאוורר של המעבד (ממש מעל המאוורר). ז"א "מאלץ" את המאוורר של המעבד לקבל את רוב האוויר מהתעלה שמובילה לחור בדופן. השאלה שלי : מה הקטע?? זה לא חוסם למאוורר כיווני אוויר נוספים? למה המש…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by SssnakE,

אהלן אנשים... יש לי בעיה לא ברורה, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב הוא לא נדלק מייד אלא לאחר חצי דקה עד דקה או שלא נדלק בכלל ואני נאלץ ללחוץ כמה פעמים על הכפתור. בכיבוי הכל עובד פיקס אני לוחץ על הכפתור והוא מייד מגיב. יש לי את הבעיה הזאת כבר כמה חודשים אבל עד עכשיו התעצלתי לרדת לשורש העניין... (המחשב רוב הזמן דלוק) בדקתי חיבורים ומגעים והכל נראה תקין. אני שובר את הראש כבר כמה ימים ולא מצליח לעלות על הבעיה!! אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by VEREDM12,

המחשב שלי הפסיק לזהות את התקני ה- USB הקבועים ( מדפסת, דיסק נייד...) וכותב unknown device וכן one of your USB is mulfanction הוא לא מזהה אף התקן אך מזהה את ה- USB . נא עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. אני הולך להחליף את הHD שלי לחדש [ניצול אחריות] וגם כ.מ בשל ביצועים חלשים. המחשב איטי או שזה וירוס או שיש פגם בHD. לעניין: מה הם הרכיבים שגורמים להאטת המחשב? אם זיכרונות נמצאים ברשימה הזאת, אז יש לי זיכרונות חדשים לגמרי שרק אתמול הרכבתי אותם על המחשב מהקופסא ישר ללוח. =]

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by AmaZinG,

המחשב מהיר הכל טוב ויפה אני מקלידד ובאמצעע עולה לי ה Outlook ! מעצבןן כל 2 מילים שאני מקליד זה עולה... ???

18. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by Dor Grinberg,

שלום, יש לי ניתוקים מידי פעם (כל יום אבל כל כמה שעות) אשר מאפסים את הראוטר לטווח ארוך שיש לי בחדר, הראוטר הראשי נמצא למעלה והראוטר לטווח ארוך אצלי בחדר, לפני 3 ימים החלפתי נתב לטווח ארוך והוא מצוין אבל עדייו לי ניתוקים מידי פעם ומתי שיש ניתוק אני מחויב לאפס את הראוטר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיסדר את זה? אני כרגע מחובר דרך הנתב לטווח ארוך לראוטר הראשי דרך ה WiFi, Wired Connection, והראוטר עצמו מחובר לחשמל ולמחשב. דגם הראוטר DIR-615, אשמח מאוד לעזרה על מנת לנסות לסדר את הבעיה שגם אם יש ניתוק לשניה שלא יהיה צורך לאפס את הראוטר כל פעם מחדש כי דבר כזה לוקח יחסית הרבה זמן וזה דופק לי מלא משחקים שאני משחק באונליין.

20. Started by rrroonnii,

איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by Danielll13,

בבקשה תעזרו לי אחרת ההורים שלי יהרגו אותי כי הם קנו לי את המחשב לפני חודשיים!!!! הבעיה היא כזאת:בהתחלה המחשב לא עלה הדלקתי אותו והוא כתב לי FHZQI is compressed press ctrl+alt+delete to restart אז הכנסתי דיסק של XP בלי שריטות חדש! והגדרתי שהboot יהיה שהכונן דיסקים יהיה ראשון כדי לפרמט ההתקנה של הווינדוס עלתה אבל אחרי שההתקנה טענה את כל הדברים והדרייברים שיש במחשב ועשתה starting windows (כלומר להתחיל את ההתקנה) נפתח לי מסך כחול שאומר שאני צריך לבדוק אם יש לי וירוס על המחשב בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by ellell,

בזמן האחרון האימיול לא מתחבר לי, זה לא רק אצלי אלא גם עם החברה. מה הסיבה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  23. שלום אתמול הרכבתי מערכת חדשה הבנויה מ: 625W MODU ENERMAX E8400 P5E 2x2GB 1066 OCZ REAPER 4870 כבר מההפעלה הראשונה היו בעיות, נתחיל מהראשונה ועד לאחרונה: עוד בהתקנת הויסטה64 ההתקנה קרסה עוד בשלב מתקדם של ה expanding files למי שמכיר. אחרי מאמצים רבים וחשדות הצלחתי להתקין את הויסטה כשכל המערכת עובדת על הגדרות סטוק: 2 הסטיקים של הזכרונות בסלוטים הצהובים בלוח CHA1A+CHA1B על 1066. ממש בהפעלה הראשונה עוד לפני הדרייברים, הארד דיסק שקניתי לפני שבוע וחצי שעשה לי בעיות מהיום הראשון, מת, הוגדר בביוס כ0MB (מתוך 320 ג'יגה) והויסטה בכלל לא הגדירה אותו, בדקתי במחשב אחר - אותו דבר, הדיסק נפטר, ועליו כל הדרייברים מהאינטרנט שהורדתי לכבוד המחשב החדש. אחרי התקנת הדרייברים ללוח אם …

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by eli24,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יגיד לי איך מבטלים את הרייד.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by iftahxp,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו - כאשר הפעלתי את המחשב אני שם לב שהמאוורים מתחילים להסתובב ומייד מפסיקים, מאוורר של כרטיס מסך עובד, כונן דיסקים עובד, כונן קשיח עובד והמערכת לא עולה ומקבל מסך שחור בדקתי את החיבור של ATX שיוצא מהספק וגיליתי האחד החוטים חסרים - החוט מתחבר לכניסה של -5V בלוח אם. האם זוהי הבעיה ? או שאני מפסס משהו אחר ? המפרט: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt Gigabyte GA-M56S-S3 nForce 560 AM2 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 256MB PCIe with The…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.