תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי שתי מחיצות במחשב, C ו - D . אני משתמש ב - NTFS (שתיהן) ואני יודע שבגלל שזה NTFS ה - Windows אמור לקחת מכל כונן 68 מגה כי זה NTFS . ב - C זה באמת לקח 68 מגה וגם ב - D אבל יש לי בעיה . התקנתי Norton Ghost 12 (ב - C) והגדרתי שיעשה את הנקודות שחזור שלו בתיקיה Norton Ghost ב - D . עשיתי נקודת שחזור ואחר כך התחרטתי שעשיתי את זה ב - D ורציתי לעשות את זה ב - C . מחקתי את הגיבוי ידנית ומיד הופיע לי בצד, ב - Norton Ghost שאפשר למחוק את זה דרך התוכנה ולא ידני והתוכנה הפנתה אותי לשם . נכנסתי לאן שהתוכנה הפנתה אותי ומחקתי את שאר הקבצים שהוא הכין דרך התוכנה וגם את ה - Job של הנקודת שחזור (יענו כשעושים נקודות שחזור זה כותב בתוכנה מתי עשית את זה, איך קוראים לקובץ,…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר ושל הכרטיס מסך- 55 במצב רגיל ועד 70 במשחק יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן היה לי קצר במחשב ונשרף הכרטיס מסך (שהחלפתי אותו) וגם חיבורי הUSB נשרפו כנראה כי מאז הם לא פועלים. השאלה שלי היא, האם אפשר לקנות חיבור USB או מה שזה לא יהיה מחנות (וכמה זה עולה בערך) ואם זה בלאגן להחליף את זה לבד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה רצינית במחשב. המחשב סוגר תכנות לפי רצונו ונתקע כל הזמן. למשל, אם אני גולש באינטרנט, אז הוא יתקע ולאחר זמן מה יסגור לי אותו. כנ"ל אם אני פותח תכנות, או כל דבר אחר. המחשב עושה את זה באקראי, אבל עם האינטרנט זה קורה לעתים יותר קרובות. בדעתי שזו איזושהי תקלה בחומרה. עלו בדעתי שני אפשרויות: 1)המעבד לא מספיק לעבד את כל החומר שהוא מקבל. 2)איך שהוא הראם לא מתאים למחשב, למרות שקשה לי להאמין. להלן המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?Gygabite K8NF-9 s939, NF4, PCI-E? ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? ?Gygabite 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) ?WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB?? תוכלו לנסות לעזור?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת, יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4P800SE, ואני עובד עם מעבד 1.7Ghz, בכל מקרה, לפני כמה שבועות נדפק לי הלוח אם, מכיוון ועדיין יש עליו אחריות החלפתי אותו בחנות לאחד חדש מאותו דגם, הרכבתי את כל החלקים כמו שצריך, ושמתי משחה טרמית על המעבד, מאז כבר כמה שבועות כל פעם שאני עושה BOOT , הBIOS מעלה לי הודעה "new proccessor installed! please enter settings" ואז יש לי שתי אפשרויות, אם להתשמש בברירת מחדל או להכנס לביוס. כאשר אני ממשיך על ברירת מחדל אני מרגיש שהמחשב פועל לאט יותר (יכול להיות שהוא פשוט פועל בתדר נמוך כדי להיות בטוח), ואם אני נכנס לביוס אני רואה שהוא מזהה את המעבד כרגיל, אני עושה SAVE עם F10 או SAVE & EXIT , גם פעם הבאה שאני עושה BOOT הוא נותן…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. מה זו הבעיה הזאת ואיך ניתן לפתור אותה מה צריך לשנות החיבורים? תודה רבה! תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה, לאחי יש כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1650 PRO והמאוורר של הקירור שלו נשרף, אז חיפשתי לקנות איזה קירור טוב לכרטיס... אז מצאתי Accelero L2 Pro של ארקטיק קולינג ב80 שח בKSP בדקתי איתם אם יש מצב שזה אמור להתאים בעיקרון רשום לפי הוראות יצרן שכן וגם לפי מה שהם אומרים ואמרו שאם אני לא פותח אני יכול להחזיר, בסוף החלטתי שאני פותח כי אחרת למה קניתי את זה פתחתי והייתה בעיה קטנה עם רגל של הבסיס שנגעה באיזשהו אלמנט על המעגל של הכרטיס אז הורדתי את החלק הבעייתי, והוא לא נוגע באותו חלק כסוף על המעגל של הכרטיס אבל אחר כך הייתה בעיה נוספת כשבאתי לבדוק אם הכרטיס בכלל עובד עכשיו... הכנסתי את הפינים של הכרטיס מסך אל תוך הסוקט של הPCI-E כמו שצריך כמובן וחיברתי את הכבל שי…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי היום מחשב לתיקון כשאמרו לי שנשרף לו הספק וצריך להחליף.. כשבדקתי את המחשב ראיתי שככל הנראה זה לא ספק כי המחשב נדלק , כל המאוררים מסתובבים , הכוננים עובדים ונדלקת נורה ירוקה (LED כזה) על בלוח.. אך משום מה לא קורה כלום. המסך מראה שהוא לא מקבל אות מהמחשב והכל פשוט נשאר ככה.. חשבתי שיש אולי איזה רכיב שלא יושב טוב כמו מעבד ,זכרון וכו'.. אז פרקתי הכל לאפס והרכבתי הכל מחדש (כולל הוצאת המעבד ניקוי של הכל והחלפת משחה טרמית.. ) הוצאתי כרטיס שמיועד לקליטת שידור ממצלמוץ מעקב שהיה מותקן שם וניתקתי את כל הכוננים כדי לראות אם עוזר.. - לא עוזר. אותה הבעיה. פשוט לא קורה כלום. החשד שלי היא שהלך כאן או לוח או מעבד.. מה אתם חושבים? ואם מישהו יכול להגיד לי מה מייצגת הנ…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אמרו פה שהתכונה EVEREST טובה אבל אני יכול לראות רק מעלות בדיסק הקשיח... ואני משתמש גם ב speed fan אבל חלק אמרו לי שזה רק למעבדי dual core אז באיזה תוכנה להשתמש ומזה מעלות טובות בין 40-60?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב שברשותי נרכש לפני כ 4.5 שנים שבהם הוא היה דלוק כמעט רצוף 24 שעות ביממה והוא כולל: לוח אם: (Intel Rock Lake D865P ERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM מעבד: Intel P 4 CPU 2.40GHz HT זכרון: (512mb 400mhz (256x2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB בנוסף מחוברים למחשב 3 דסקים קשיחים של 120GB SATA X2 ואחד 80GB בחיבור ישן ורגיל. צורב: ,PHILIPS DVDR1648P1, ספק כוח: 400W, מסך: סמסונג LCD "19 דגם: 960BF. המחשב מחובר לפלזמה "42 בחיבור VGA ולרסיבר בחיבור SPDIF לצורך שמיעת מוזיקה וסרטי HD עם AC3/DTS וכו'... כבר חצי שנה יש בעיה במחשב והיא שהוא מאוד איטי ומקרטע, לדוגמא: הוא חושב המון בכל הפעלה של תוכנה ובמיוחד אם אני מפעיל שתי תוכנות במקביל, הוא לא מסוגל לצרוב …
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג שהוא צורב CD\DVD משהו פשוט שנקנה לפני שנתיים. אני צורב עם Nero 7 ultra edition ובחצי מהפעמים אני מקבל פשוט דיסק ריק. הסימולציה מצליחה והצריבה גם מצליחה אבל אם נכנסים לדיסק רואים דיסק ריק. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הי חברה אבקש לעזור לי בהסבר איך אני מפרק דיסק קשיח ממחשב ישן שלי שפועל עדיין. המחשב מלפני 5 שנים אני צריך לקחת את הדיסק לטכנאי כדי שיעתיק את התוכן שלו למחשב חדש שרכשתי לאחרונה אני מעונין להחזיר אחר כך את הדיסק למחשב הישן כדי שימשיך לפעול בתודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אהלן .. מישהו כאן יודע במקרה איך אני יכול לצפות בערוץ טלויזיה במחשב שנחסם לתושבי הארץ ורק תושבי חו"ל יכולים לראות אותו פרוקסי לא עוזר ניסיתי כבר .. מה עוד אפשר לעשות זה חשוב..?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אחת התקלות הכי מוזרות שראיתי בכמעט 20 שנים שאני מול המחשב.... מחשב חדש (רשום במפרט) והתקנה חדשה של ויסטה 32 ביט (חוקי) כל קובץ ארכיון שאני מוריד מהאינטרנט, אפשר לראות את הקבצים שבתוכו אבל כשפורסים מקבלים CRC ERROR... כנ"ל לגבי התקנות, אפשר להריץ אותם אבל כשמתחילה ההתקנה מקבלים שגיאה כשלהיא. הקטע המוזר - זה רק עם קבצים שאני מוריד. קבצים שאני מעתיק ממקומות אחרים (CD, כונן אחר וכו') עובדים בסדר גמור! הבעיה בכרטיס רשת שעל הלוח? הדריבר מעודכן... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פעם אחד הוא מזהה אחד מהם פעם שתי כוננים ופעם כלום למה זה קורה למה הוא לא מזהה את שלושתם
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש הרבה מדריכים שיסבירו לי העם המחשב שלי עובד על טמפ' נכונה כמו כן רציתי לדעת עד איזה גבול אפשר להגיע בטמפ' אני לא מבין כל כך בזה ולך אני יכתוב כאן מה הוא רושם לי בתוכנה שמראה טמפ' במחשב motherboard -43c(109 f) aux - 41 c (106f gpu 67c (153 wd 38c (100f cpu 2941 משתנה כל שניה שאני לא יודע מזה תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-