תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
תראו כל פעם שאני רואה סרט תמיד אחרי כמה שניות הוא נתקע. וזה לא קשור לקודקים כי יש לי תמיד תחבילה המלאה והכי טובה. וזה קורה לי גם שאני משחק במשחקים אז בהרבה משחקים אני לא יכול לשחק כי אני משחק ואחרי 5 דקות המחשב נתקע ולא חוזר לעצמו אז צריך לעשות ריסטרט ושאני מוריד משהו ואני מסתכל על החלון הורדות יורד אז גם נתקע המחשב והוא לא חוזר לעצמו. אז אני צריך למזער אותו ואני לא יכול לראות מה קורה. אני מעדכן תדרייבר גראפיקה של ניבידיה כל פעם המחשב שלי הוא ישן אש אבל אני צריך להיסתדר בו. Intel p4 1.8 Geforce 2 mx 440 256Ram 40Giga מה אתם ממליצים לי לעשות? איך אני יכול לבדוק תבעיה יותר לעומק ? תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי. קניתי את המתאם למחשב לא מצאתי על הקופסה איזה חברה זה חח פשוט בצבא כחול ,חיברתי אותו למחשב הוינדוס מתקין את הדרייבר ואומר שהכל בסדר ואז לא עובד ורשום בהגדרות שיש בעיה קוד 43 דרך אגב זה ויסטה . דרייבר שהוא מתקין זה dafron מישו יודע מה לעשות?? אפשר לנעול.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כבר כמה זמן יש לי בעיה די מעיקה עם המחשב. כמה שניות אחרי שווינדוס עולה, אני מקבל מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ http.sys. והוא אומר שאם זו פעם ראשונה שאני ארסט ואם לא אז שאני אפנה למנהל המערכת שלי ובלה בלה. הדרך היחידה שלי למנוע ממנו להתקע ככה זה מיד איך שהמחשב עולה אני מתחיל להכנס לסתם תיקיות ולעבוד איתו.. כנראה שאם הוא לא עושה כלום איך שהוא עולה הוא מקבל איזה ארור ונתקע.. זה די מוזר. עכשיו גם התקנתי דריוורים חדשים לכ. מסך שלי, ושוב קיבלתי מסך כחול אחרי שהמחשב עלה, אבל שם היה כתוב שיש בעיה באיזה דרייור. עשיתי ריסט ואני מקווה שזה הסתדר. צירפתי פה 2 קבצי מינידאמפ, הראשון של ה-HTTP.SYS הזה והשני של הבעיית דריוור. אם מישהו יוכל לפענח אותם ולעזור אני מאוד אודה לו.. תודה! [atta…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מבצע RESTART באופן עצמאי בכל פעם שהדפדפן הפעיל אתר FLASH לבסוף על ידי נסוי וטעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי ה RAM שהיו במחשב 2 * 512 DDR ומאז הכול בסדר. השאלה מה לעשות עם הכרטיס שהוצאתי לזרוק אותו? אולי הבעיה היא בשילוב הכטיסים למרות שהם זהים , מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ישן (את'לון XP 1600+, לוח אם מבוסס KT600, זיכרון 512 PC3200, חלונות XP). לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט קצת, ומכיוון שכרגע זה מה יש, קניתי לו מודול 512 נוסף, גם הוא PC3200. התקנתי את המודול החדש, וקיוויתי שהמחשב יזהה אותו במהרה. אבל לא. CPUZ מזהה את שני המודולים, אך לא הביוס וכתוצאה מכך גם לא הווינדווז מזהים אותם. מכיוון שאני לא בדיוק סגור על הכל ולא רוצה להרוס שום דבר, אני מבקש את עזרתכם: איך להכיר לביוס את המודול החדש? להוציא את הבטריה ולראות אם אחרי ריסט של זיכרון הביוס הוא יזהה? דרייברים של לוח האם? בתודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי שגיאות מוזרות במחשב אבל בבדיקה " לא ארוכה " הכול תקין . שהרצתי את המחשב רק אחרי 30 שעות MEM TEST הוא מצא שגיאה אחת והוא רשם GOOD 8080 EROR 8081 ? שתי שאלות : 1. יש במחשב 2 זכרונות זאת אומרת 8080 סלוט 1 ו 8081 סלוט 2 ? 2. אם אחרי 30 שעות שגיאה אחת זה תקין ? לא יודעת מה לעשות . היה רשום memory adress באדום , מספר שגיאה : 000086ee14c . איך אני אמורה לדעת איזה זיכרון מהם דפוק ? ובהמשך רשום GOOD 80808080 EROR 80808081
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי, כל פעם אחרי שאני עושה Restart אני מקבל את ההודעה שכתובה בכותרת ורק אחרי מספר פעמים שאני עושה hard restart (לוחץ על הכפתור במחשב) אני מצליח לעלות. את ההודעה אני מקבל עוד לפני ששומעים את הצפצוף בעליית המחשב. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7s748 ומעבד Aopen AK73Pro. ניסיתי לשדרג את גרסת ה- BIOS לשתי הגרסאות האחרונות שמפורסמות באתר של Gigabyte אך ללא הצלחה (ההתקנה נכשלה). אשמח לקבל עזרה. תודה דוד
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם אז ככה - לפי משהו כמו שבוע התחילו הבעיות - המחשב באמצע בלי שום אזהרה, סתם ככה, בד"כ באמצע משחקים, ולפעמים ישר אחרי שהוונדוס נטען, בזמנו לא ידעתי מה גורם לבעיה הזאת , רק היום נפל לי האסימון כשאחד המכרים שלי אמר לי שיכול להיות שהמעבד מתחמם יותר מידי והאיתחול הוא אוטומטי כשהטמפ' עולה על יתר מידה וכדאי לי לבדוק את הטמפ' שלו, בדקתי (אחרי שמרחתי מישחה טרמית אחרי שבדקתי וראיתי שכל המשחה שקודמת נעלמה אחרי כל השימוש) וראיתי שהטמפ' הייתה על 37 מעלות צלזיוס, לא יודע ממש עם זה נמוך מידי (אם יש דבר כזה) אבל מאז לא היו לי את האתחולים האקראיים האלה... אבל יש לי עוד בעיה, כשהפעלתי לראשונה את המחשב לאחר מריחת המישחה, המחשב פשוט לט נדלק... היה נטען הביוס היה עולה, אבל לפ…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש והרכבתי את כל העסק. הוא נדלק בסדר פעם אחת, אבל נכון לעכשיו המחשב לא מצליח להידלק. הוצאתי כמעט כל חיבור אפשרי ובסופו של דבר גיליתי שהבעיה בהדלקה מתרחשת כמשחברים את כרטיס המסך לספק הכוח. מדובר בכרטיס 8800GTS 640MB של לידטק. הכרטיס יושב בתושבת הPCIE, ויש לו מקום לחיבור חשמל 6 פינים ישירות מספק הכוח. כשאני מדליק את המחשב בלי חשמל לכרטיס, המחשב עובד יופי, אבל אני לא מצליח לראות כלום כי אין כרטיס מסך. אבל כשהכרטיס מחובר לספק עם חיבור חשמל 6 פינים, המחשב אפילו לא נדלק: לא שומעים מאוורר,לא צפצופים ולא כלום. רואים את נורת הLED נדלקת לעשירית שניה וזהו. הבעיה קורת גם כשהכרטיס יושב בחריץ וגם כשהוא לא יושב בחריץ, אפילו כשכל החיבורים האחרים (למעט חיבור הPower led…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי חברה אבקש לעזור לי בהסבר איך אני מפרק דיסק קשיח ממחשב ישן שלי שפועל עדיין. המחשב מלפני 5 שנים אני צריך לקחת את הדיסק לטכנאי כדי שיעתיק את התוכן שלו למחשב חדש שרכשתי לאחרונה אני מעונין להחזיר אחר כך את הדיסק למחשב הישן כדי שימשיך לפעול בתודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ושחכתי שאין לי את הדרייבר של הלוח אם, אני לא מצליח למצוא קישור מישהו יכול לעזור לי זהו הדגם : Albatron socket a mainboard KX18DS SERIES תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מפרט: Intel pentium 4 3.2 Asus p5ld2 Geforce 7600gt 256 Prinston 2x512 "533" q (Added later)Kingston 2x512 "667" q לאחר שאני מדליק את המחשב הWindows נדלק נורמלי ופתאום לאחר מספר שניות הוא נתקע ומראה מסך כחול
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס ל945p-s3. מאיפה מורידים ואיך מתקינים?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
פעם אחד הוא מזהה אחד מהם פעם שתי כוננים ופעם כלום למה זה קורה למה הוא לא מזהה את שלושתם
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תראו יש לי ראוטר של d-link ואני כבר לא יודע מה לעשות........ :s05: אני רק יודע שאני צריך להיכנס להגדרות בפנים ולשנות פורטים שיתאימו לאימיול, אז בבקשה מי שיודע שיגיד לי איך לסדר את זה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי נגן של ארקוס 30 גיגה בגלל שיש לו שגיאות בהארדיסק ב 3 גיגה הוא לא מעתיק לי כלום הנגן עובד עם קבצי FAT32 השאלה שלי היא כזאת אם אני יעשה לו איתחול ל NTFS ויריץ תיקון אני יוכל אחרי זה לפרמט אותו חזרה ך FAT32. אשמח לקבל רעיוות אחרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-