תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בעיה מוזרה ב- ICQ של חבר: הוא מקליד את המספר והסיסמא, לוחץ על "התחבר", בחלון מופיע: "מתחבר", ואז "מבצע אימות" והחלון נעלם. למטה ליד השעון יש את הפרח בצבע צהוב, שלוחצים עליו מופיע החלון הראשי של בקשת הסיסמא. ניסיתי להיכנס גם מהמחשב הזה ולא הולך, באיי סי שלי הכל תקין. מה לדעתכם הבעיה, האם יש דיווחים על בעיה כללית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם לוח של אביט דגם VI7, הבעיה היא שהוא לא מזהה הארדיסקים SATA מתוצרת WESTERN DIGITAL, ניסיתי לחבר הארדיסק של חברת HITACHI ואין שום בעיה... אציין גם שחיברתי 4 הארדיסקים SATA שונים של חברת WD, שלושה של 80 ואחד של 250, ש ה250 אמור להיות מורכב בלוח הנ"ל, אף אחד מהם לא זוהה... אבקש עזרה בהקדם האפשרי... תודה מראש. ברק. עריכה: עשיתי כרגע עדכון ביוס לעדכון האחרון ואין שינוי... אני גם לא ממש רואה אנשים שמתלוננים על זה בפורומים בחו"ל... ואני לא חושב שזה קרה לי פעם ראשונה... עריכה 2: הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
הי חברה אבקש לעזור לי בהסבר איך אני מפרק דיסק קשיח ממחשב ישן שלי שפועל עדיין. המחשב מלפני 5 שנים אני צריך לקחת את הדיסק לטכנאי כדי שיעתיק את התוכן שלו למחשב חדש שרכשתי לאחרונה אני מעונין להחזיר אחר כך את הדיסק למחשב הישן כדי שימשיך לפעול בתודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום רב פתחתי לפני כמה זמן חשבון משתמש מוגבל ב Windows כשרציתי למחוק את החשבון, המחשב מציג מסך כחול. לפי מה שכתוב שם מדובר בבעייית חומרה חדשה שלא זוהתה או משהו כזה. שזה מוזר בגלל שכל מנהלי ההתקן שלי מעודכנים, עד כמה שאפשר. תודה מראש. הערה- החשבון השני עובד לי מצוין. אני אנסה לקחת תמונה מפרט המחשב - Intel Core 2 Quad 6600 8MB LeadTek G92 PX8800 GT ZL 2G RAM GigaByte GA-P35-DS3L Enermax Liberty 400W Dual OS- XP כמו שאתם רואים, זה מחשב חדש, לא אמורה להיות בעיה.
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי. קניתי את המתאם למחשב לא מצאתי על הקופסה איזה חברה זה חח פשוט בצבא כחול ,חיברתי אותו למחשב הוינדוס מתקין את הדרייבר ואומר שהכל בסדר ואז לא עובד ורשום בהגדרות שיש בעיה קוד 43 דרך אגב זה ויסטה . דרייבר שהוא מתקין זה dafron מישו יודע מה לעשות?? אפשר לנעול.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס מסך GF7600GT של ASUS ... הוא ניסה לחבר אותו לטלויזיה וזה פשוט לא עבד אני לא יודע יותר מדי וכך גם הוא. הוא יודע פשוט איך אמורים להשתמש בזה . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי הודעה באותו נושא(שאני לא רוצה להקפיץ),על כל מקרה נטשתי את הנושא,ועכשיו,אני רוצה להתקין לינוקס וממש נמאס לי מזה! אז ככה הצורב הוא GSA 4163B?(LG). הכונן DRD8160B גם LG. שניהם לא מופיעים לא בביוס,לא במחשב שלי ולא במנהל ההתקנים. החלפתי את הכבל השטוח?(IDE?) בשני כבלים(כל פעם ניסיתי אחד) ועדיין אין כלום בביוס,והמולקס בסדר. זה כבר ממש ישן...לפני שנה אפילו שנה וחצי(לא הייתה לי סיבה ולא היה חשק להתעסק אם זה). מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, עומרי
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ערב טוב . לחבר שלי יש בעיה שמשחקים פשוט נתקעים אצלו , המפרט הטכני שלו : E6600 1Gb Ram Radeon x1950 xt 512 מסך Flatron 1953TR לאחר מספר דק , משחקים כגון : Counter Strike : Source . Need For Speed : ProStreet פשוט נתקעים וזה מראה על המסך את ההודעה הבאה : Out of Range עם 32hz ממה נובעת הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
תראו יש לי ראוטר של d-link ואני כבר לא יודע מה לעשות........ :s05: אני רק יודע שאני צריך להיכנס להגדרות בפנים ולשנות פורטים שיתאימו לאימיול, אז בבקשה מי שיודע שיגיד לי איך לסדר את זה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המחשב נתקע ולא מגיב לאחר הצפצוף (התקין) והצגת המעבד והלוח על המסך. הלוח של GIGABYTE GA-8ST800. 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MX400 של palit. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי 2 מחיצות c ו d אני רוצה להחזיר את הארדיסק למצב שיהיה בו כונן אחד ומה שיש ב d יחזור ל c איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום סוני-אריקסון T630 וזה המכשיר הראשון שאני מפעיל בו בלוטות', אז אני לא מבין בזה וגם לא ממש מצליח לי. קניתי אוזנית בלוטות' של מוטורולה, המכשיר זיהה אותה והכל אבל אחרי חצי דקה בidle, המכשיר מנתק את הקשר עם האוזניה. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה? ועוד בעיה, ניסיתי לגרום למכשיר לדבר עם הIPAQ של אבא שלי, הם אמנם מצאו אחד את השני אבל הם רוצים סיסמאות ודירבאלק! לאף אחד מהם אין סיסמא בכלל, לא רשום כלום בחוברות של שניהם. אנא עיזרו לי :'( עריכה: עשיתי עוד איזה ניסוי עם האוזניה ומסתבר שזה בסדר שזה מתנק ברגע שיש שיחה האזניה מתחברת ואפשר לענות. עדיין לא פתרתי את העיניין עם הIPAQ, אם יש פה מישהו עם ניסיון של חיבור מכשירים עם בלוטות', אני אודה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
Hello. I cant write hebrew but I can read. My P3 computer is crashing all the time, reset or stuck after a few minutes of work I tried replacing the disk + installing new OS I tried replacing the memory I even tried replacing the power unit, the same result. So, its the mother board or the CPU Which one is more likely to cause the problem ? Is there a way to check ? Thanks !
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
עשיתי פורמט עכשיו המחשב מזהה כאילו יש לי רק 512 מגה RAM ויש לי 1024 מה לעשות? שאני פותח את הטלווזיה זה מביא לי הודעת שגיאה שצריך לסגור את התוכנה ומציע לי לשלוח את הבעיה למייקרוסופט (ההודעה הרגילה והמעצבנת...) מה זה יכול להיות?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן לא יודע איך, ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועדיין לא מזהה את השני (לפעמים עולה גם אחרי 5 הפעלות מחדש) זה ממש מעצבן כי אתה יודע שזה אמור לעלות טוב אבל משהו נדפק שם עכשיו חבר שלי הביא לי הארד דיסק ישן מאוד (כי הוא קנה של 400) בנפח של 10 ג'יגה (ישן - 28400) ואם אני אפרק את ההארד דיסק שלא …
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הי, כל פעם אחרי שאני עושה Restart אני מקבל את ההודעה שכתובה בכותרת ורק אחרי מספר פעמים שאני עושה hard restart (לוחץ על הכפתור במחשב) אני מצליח לעלות. את ההודעה אני מקבל עוד לפני ששומעים את הצפצוף בעליית המחשב. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7s748 ומעבד Aopen AK73Pro. ניסיתי לשדרג את גרסת ה- BIOS לשתי הגרסאות האחרונות שמפורסמות באתר של Gigabyte אך ללא הצלחה (ההתקנה נכשלה). אשמח לקבל עזרה. תודה דוד
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי קיבלתי מחשב P3 550 עם לוח אם של Pc Partner עם ציפסט Via Apollo 13Pro. חיברתי את הDIsk On Key שלי וקיבלת התקן לא מזוהה. לא רציתי לשבור את הראש שלי עם זה כי המחשב היה מפוצץ וירוסים וSpywares. אז עשיתי פירמוט והתקנתי הכל מחדש ואת כל הדריברים ואת כל העידכונים WIndows Update. הבעיה של ההתקן לא מזוהה פשוט לא רוצה להיפתר איפסתי את הביוס איפסתי את הIRQ וכל פעם שאני מכניס התקן USB אני מקבל התקן לא מזוהה לא משנה אם זה Disk On Key או עכבר או מצלמה. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב כרטיס קול ומודם וכל דבר לא קשור. אז חשבתי אולי הבקר נדפק נקנה חדש. עלה לי 60 שקל וחיברתי והתקין הכל ושוב התקן לא מזוהה... למה זה קורה? מה יכול לפתור את הבעיה? כל התקן USB תקין ב100% ועובד במחשב אחר. יש למיש…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היום היו לי שני נפילות (היו מלא בעבר...) אחת בגלל הקובץ nv4_disp.dll שאני יודע שזה הגרטיס מסך ואני צריך לעדכן דרייברים אבל הקובץ השני היה portcls.sys שאני לא יודע לאן הוא שייך אם מישהו יודע מהו הקובץ הזה ואיך לפתור איתו את הבעיה אני אודה לו מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור. (קבצי מינידאמפ מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו יש לי windows 7 32 bit הכל עבד חלק עד שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של החברה, היה צריך לעשות ריסטרט, עשיתי, ועכשיו זה נתקע כל פעם על הרקע של השולחן עבודה, אבל אין אייקונים או את החלק של ה"התחל" פשוט נתקע על המסך פתיחה, ואני לא מצליח למחוק בסייף מוד קופצת לי שגיאה שאי אפשר לפתוח את הווינדוס אינסטולר בסייף מוד אז אי אפשר למחוק... *הייתה לי אותה בעיה עם windows 7 64 bit שניסיתי להתקין. *זה נראה לי יותר בעיית חומרה ולכן לא פירסמתי בפורום תוכנה... הורדתי דרייברים ממקורות שונים ומסתבר שהבעיה היא לא בדרייבר! מישהו יכול להציל אותי? אני נואש.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-