תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי ראוטר של d-link ואני כבר לא יודע מה לעשות........ :s05: אני רק יודע שאני צריך להיכנס להגדרות בפנים ולשנות פורטים שיתאימו לאימיול, אז בבקשה מי שיודע שיגיד לי איך לסדר את זה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק אם זת תוכנה או חומרה אז אם טעיתי מצטער אחרי מאמצים רבים עם בעיה בכרטיס מסך קראתי שאני צריך לעדכן ביום הורדתי את הקובץ מהאתר אבל זה לא קובץ התקנה אז איך אני מעכן את הביוס בבקשה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 3200 וכרטיס 6600gt כאשר אני נכנס למשחק כל שהוא הטמפ' קופצת תוך דקה מ 40 מעלות ל70 בכרטיס ובמעבד. וכעבור זמן קצר מתחילות גם נקישות נראה לי מכיוון הכרטיס מסך. אגב המחשב בן 3 חודשים.ואני לא יודע מה לעשות,ישלי 4 מאוררים במארז עצמו בנוסף על המאוררים שיש על כל רכיב. מבקש עזרה . תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי ויסטה הום פרימיום 32 bit 4 ג'גיה ddr2 מחשב חדש לגמרי מה שקורה שאני מעלה מערכת הפעלה הוא עובד מצוין ואז נתקע בלי יכולת לעשות כלום רק לכבות אותו ולתת לו לנוח איזה שעה עד שעוד פעם הוא עולה הורדתי תוכנה שבודקת את החום של המעבד והמאורר והוא מראה שהכול בסדר למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תמיד הייתה לי בעיה שכשהייתי עושה ריסטרט פתאומי למחשב, הווינודוס לי היה עולה (היה מסיים לטעון ואז נתקע המסך) ואז הייתי צריך לעשות ריסט ו וללחוץ last known good config.. וזה היה עובד. אתמול בטעות דוד שלי לחץ Start Windows Normally אז נהייתה לי בעיה שמה שלא הייתי עושה הווינודוס לא עלה. אז אני ברוב טיפשותי אחרי שניסיתי הרבה דברים החלטתי להוציא תבטריה של הביוס. עשיתי כך ומאז המחשב לא מזהה לי את הHD כשאני מנסה לפרמט זה אומר שאין הרד דיסק(Setup did not find any hard disk drives installed in your computer) וכשאני מנסה לעלות רגיל זה מגיע למסך טעינה של הווינדוס ואז ישר עושה ריסטרט אפילו לא מתחיל לטעון... לפי דעתי זאת בעיה שהדרייבר של ה SATA בלוח אם לא מותקנים, אז ניסיתי להכניס …
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי בכל מיני תוכנות ומשחקים שאני מפעיל או יוצא אז מופיעה לי הודעת שגיאה עם אפשרות למצוא באגים עם התוכנה ויזואל סטודיו... כמובן שזה התחיל אחרי שהתקנתי את התוכנה Visual Studio (התקנתי לפני כשנה וחצי אבל אז לא היו הודעות כאלה זה התחיל בזמן האחרון...). יכול להיות שיש באג בתוכנות או משחקים כשזה קורה ובגלל זה יש את ההודעה שנותנת אפשרון לדבג? יכול להיות שהאפשרות היחידה היא להסיר את הויזואל סטודיו? הנה תמונה: תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חיברתי לבד את הספק corsair 550vx ואת הקירור TR120 EXTREME בהפעלה הראשונה המחשב עלה הגיע לווינדוס ונתקע הפעלתי מחדש וכל פעם שאני מגיע לדף טעינה של ה XP הוא מראה מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב 19 WIDE הוא מחובר בחיבור VGA הוא כל הזמן מאבד פוקוס וחוזר ..... מה זה יכול להיות ?
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קודם כל אחלה אתר צוות מיקצועי הבעייה במחשב נייד . ליפני הפירמוט היה לו קול 100% פירמטתי אותו התקנתי וינדוס XP+SP2 ואין קול הלכתי למנהל התקנים הכל בסדר אין שום סימן צהוב או אדום מראה לי שמותקן דרייוור והכל "תקין" מחקתי תדריוור ממנהל התקנים שעשיתי הסר .הפעלתי תמחשב מחדש זיהה חומרה מתקין לבד. יענו אוטומאטי הוא זיהה והתקין הוינדוס תדרייור . עשיתי בידיקות : היסתכלתי על הסימונים הוי בהשתק בהגדרות קול ועוד ..וגם DXDIAG ולא מצאתי בעיות אבל אין סאונד מורה למחשבים פעם אמר שהסרווס פק 2 מתקין ליפעמים דרייוורים אוטומאטי והם לא מתאימים וכתוב במנהל התקנים הכל בסדר. אני חושב בגלל שזה מחשב נייד אז הוינדוס חושב שזה מחשב שולחן שמתאים לו דרייבר של מחשב שולחן ולא נייד .. איך אפשר לדעת שהדר…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בפיפא בהתחלה שאני מפעיל תמשחק זה עושה קולות ואור מהכונן תקליטונים מה זה קשור למשחק הכונן התקליטונים??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקול במחשב שאני מדליק את המחשב .. אחרי איזה כמה דקות מופיע לי בעיית שגיאה של אל תשלח ותשלח.. ואז לאחר בהודעה הזאת אני לא יכול לשמוע כלום במחשב , כיאלו הכרטיס קול מנוטרל.. אם משהו יודע מזה ההודעת שגיאה הזאת בבקשה שיעזור ויגיד מה הסיבה לכך ואיך אפשר להפתר מהבעיה , פירמוט לא יעזור ניסיתי כבר פירמוט והבעיה אחרי חצי שעה חזרה.. זאת ההודעה: http://img85.imageshack.us/my.php?image=untitledbi7.gif
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי בעיה המסך לא נדלק בסוף אחרי בדיקה החלפתי לוח אבל שי אני מפעיל את המחשב רשום לי באדום משהו על המעבד ו חמש שניות המחשב נכבה האם הלוח לא מתאיים למעבד??? הפעלה רשואנה נכנם לביום אבל אחרי זה חברתי את הדיסק קשיח היא לי הבעיה עם האדום גם אחרי שי נתקתי את הדיסק קשיח
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי באמת הגיעו אבל אין מערכת הפעלה על אותו מחשב אז איך אפשר לבדוק? אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו.. פשוט לא ידעתי איפה לשים...
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזית Full HD של LG. חיברתי אותה בDVI למחשב HTPC שמכיל Sapphire Radeon 3870. איכות הצפייה והטקסט פשוט רעה. ניסיתי לחבר את אותו המחשב עם אותו הכבל אל מסך המחשב של Dell גם הוא Full HD. איכות מעולה. ניסיתי לחברת את אותה הטלוויזיה עם אותו הכבל למחשב משחקים שמכיל Gigabyte GeForce 660 ti OC. איכות מעולה. מספר חברים שלי חווים בעיה דומה בחיבור לטלוויזיה. אחד עם כרטיס Low End של Geforce, אחר עם כרטיס On Board. אבל שניהם טוענים שבמסך מחשב Full HD הכל בסדר. האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, רן.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר שהדלקתי את המחשב, הוא פעל כמה שניות ועשה ריסט, ניסיתי להכנס ב"מצב בטוח" אבל אז אני מקבל מסך כחול שאומר שיש שגיאה וחייבים לעשות ריסט.. אתם מכירים.. הפירוט שהוא נותן זה זה: "STOP: 0x0000007E" ועוד כל מיני מספרים בתוך סוגריים. חיפשתי את השגיאה הזאת הגוגל ואף אחד מפתרונות שנמצאו לא עזר.. אני חושב שאני יודע למה זה קורה, אתמול עידכנתי מ-78.01 ל-81.05 ושכחתי למחוק את הדרייברים לפני שהתקנתי את החדשים. כרגע אני כותב מלינוקס ככה שזה לא בעיה בחומרה או משהו, אלא בהגדרות של הוינדוס. מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T עד עכשיו עבד בסדר גמור אבל עכשיו הוא רושם לי שיש בעיה dma,crc מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי סורק שולחני hp scanjet 2100C משום מה הוא לא סורק טוב אלא צובע את התמונות בירוק. ניסיתי להתקין אותו על מחשב חדש וגם להוריד לו דרייברים מהאינטרנט, אבל הוא עדיין לא עובד, הייתי רוצה לנסות לתקן אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי, או אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת. תודה מראש לכל המגיבים, אסף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד, בטעות הוא נפל, ואחרי הנפילה הוא עושה בעיות אם ההרדסיק, לפעמיים הוא מתחיל להעלות וכותב בג'יבריש או מתחיל להעלות ותמיד מפעיל סורק דיסק ואומר שיש כמה סקטורים פגומים. ההרדיסק של חברת IBM. אני יודע שאפשר להחזיר את ההרדיסק למצב כמו שהוא יצא מהחברה אני רק לא יודע מה התוכנה, אני יודע שהתוחנה בישביל הרדיסק מחברת ואסטון דיגיטל היא: DLGDIAG אם תוכלו להעזור לי בבקשה אני השמח
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. בימים אלו אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי, אך יש בעייה אחת שמונעת ממני לעשות זאת... ככה, המחשב שלי כרגע הוא : p4 1700mhz Asus p4s8X סוקט 478 כרטיס כל 5.1 Creative. כרטיס מסך 6600 256 מגה AGP זיכרון 512 DDR הרץ 266mhz ספק כוח 300WAT (נידמה לי) ואני מעוניין לשדרג אך ורק ל AMD 3500+ 64 וללוח Asus A8v-MX מבדיקה שערכתי הלוח שאליו אני רוצה לשדרג מתאים לזיכרון ולכרטיס המסך.. השאלה שלי היא כזאת.. האם יהיו עוד דברים שאני אצטרך לשנות או להוסיף כאשר אני ארכיב את המעבד והלוח החדשים? (לדוגמא - מאוורר ..) האם צפויות בעיות נוספות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי בעיה עשיתי פירמוט ואיבדתי את הדיסק התקנה של המדפסת מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר להורדה? המדפסת היא lexmark 5200 ועוד דבר אני מנסה לחבר USB של הפלאפון למחשב וזה לא קורה לי את החומרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? (אין לי גייניו לווינדוס)
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני חבר ידש כאן מקוה שנצליח לפתור את הבעיה שיש לי , בקיצור שדרגתי אתמול את המעבד שלי ואת הזיכרונות למעבד - Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray ולזכרונות- 4GB Kingston Value ddr 800 מכון שיש לי רקע מסוים במחשבים בצעתי את ההרכבה לבד והכל נעשה כמו שצריך והכל עובד לי יפה עד ש... נכנסתי למחשב שלי קליק ימיני מאפיינים בדקתי תאימות מאבד וראיתי שרשום אינטל פנטיום 3 קסיאון משהו הזוי ! ובהפעלת המחשב המחשב מבקש מימני ללחוץ על אף 1 בשביל להמשיך טמפרטורה ארור ! מובן שמיד התקשרתי לחנות והסבירו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס והכל יהיה בסדר ,גם שמו של המעבד יוחלף וגם השגיאה של הטמפרטורה לא תופיע יותר ! עכשיו הבעיה היא כזאת .. הם לא מוכנים לעשות לי את זה …
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-