עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SciFi7,

שלום, באמצע הפעילות שלי במשחב העכבר החליט להפסיק לפעול , בצורה פתאומית העכבר שלי זה microsoft wirellss שמתחבר דרך USB העכבר לא כולכך ישן משהו כמו חצי שנה... ניתקתי את ה-USB חיברתי מחדש, חיברתי במקום אחר את ה-USB איכשהו התקנתי את הדרייברים מחדש (של הווינדוס, אין לי דיסק) כיבתי את המחשב... ניסתי כל דבר שאני יודע, מה דעתכם ואיך אפשר לעזור...

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by aviram20,

היי כולם יש לי כרטיס זמני העונה לשם X700 ושני מסכים את אחד המסכים חיברתי דרך VGA והוא עובד ניפלא שזה מסך המחשב ווהמסך השני הוא מסך 5 אינץ אשר ממוקם בחזית המארז.. אותו חיברתי דרך האס וידאו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ATI ועשיתי הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה לפתע המסך הקטן נדלק איך התצוגה מהבהבת בשחור לבן ואני שורה את שולחן העבודה מהבהב לחלוטין בזמנו עשיתי את זה עם המחשב הישן שלי ועם ג'יפורס אמ אקס 440 ולא ניתקלתי בבעיה הזאת מאחר ושמה הייה פנאל שליטה של ניבידיה פה בכרטיס הנוכחי אין ואני לא יודע מה לעשות .. מה עושים חברים? אנא עזרו לי אני כבר מיואש. בנוסף כאשר אני לוחץ על קליק ימני מופיע לי למעלה פנאל הבקרה של ATI אבל שאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהפעלת הישום נכשל …

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. פעם אחד הוא מזהה אחד מהם פעם שתי כוננים ופעם כלום למה זה קורה למה הוא לא מזהה את שלושתם

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by lader,

שלום לכולם! לאחרונה התחילה בעיה: לאחר 10 שניות מהדלקת המחשב הוא נכבה. ממה זה יכול להגרם?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by AmL1,

בדקתי באברסט ובמקום שאמור להיות כתוב השם של הלוח כתוב unknow...יש דרך אחרת לזהות חוץ מלפתוח תמחשב?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by baraksaar,

יש לי גי פורס אפ איקס 5200 בהגדרות של הכרטיס לא מופיע לי ה agp 8x כתוב שמה במקום agp/pci ושבדקתי אצל חבר שלי שיש לנו אותו כרטיס זה רשם לו agp 8x ושבדקתי אצלי בתוכנה aida 32 היה כתוב לי שה agp disable והורדתי תדריבר הכי חדש וזה לא עזר מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by רפאלח,

שלום לכולם. קניתי היום דיסק קשיח 160 גיגה , SATA. פיניתי לו יציאת חשמל, והוא עושה רעש (נורמלי) כאשר אני מדליק את המחשב. אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אפילו לאפס ביוס, לעשות לו auto detect וכנ"ל גם להפוך לו את החוט נתונים. שום דבר לא עוזר. יש לו רעש כאילו הוא דלוק, אבל המחשב לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by Scarface,

אחרי מס' שניות נותן שגיאה האם מישהו יוכל להבין או להסביר מה הבעיה בבקשה ? חלונות XP צורב Nec Optiarc dvd rw AD-5170A Nero 6

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by yaron266,

יש לי את התוכנה JetAudio ועד עכשיו היא פעלה טוב.... אבל לאחר שעדכנתי אותה אני לא מצליח לפתוח (ת'קבצים) כאשר אני לוחץ "דבל קליק" אלא אני צריך לעשות "פתח באמצעות"... איך מחזירים למצב הקודם??

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by lago,

שלום. יש לי בעיה מזה כשבועיים. יש לי מסך Asus MW 221C וכרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT והבעיה היא שבמהלך העבודה המסך נהיה שחור והנורה של המסך עדיין כחולה (צהוב לא עובד, כחול עובד). הבעיה נפתרת רק אם מכבים את המסך בכפתור ומדליקים שוב. מה צריך לעשות? האם הבעיה במסך או שהבעיה בכרטיס מסך? איך יודעים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה

13. Started by lord69,

הורדתי מרינדה, ושאני עושה לו התחבר אני מקבל את זה: יש למישהו מושג מה עושים?? ואיך אני עושה שיראו במירנדה תרשימה של האיסקיו הקודם אני ממש אודה למי שיעזור!! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  14. אני מריתץ את ההתקנה, ואחרי איזה דקה האשף כותב לי שלא נמצא הארד-דיסק אגב, זה הארד-דיסק SATA

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by יהונתן,

היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.

17. Started by טוהר משה,

צריך עזרה דחוף, לאחרונה באמצע משחק הfps צונח מ144 ל20-30 לא יודע מה לעשות…. אני אשמח אם יש מישהוא בקהל שמבין ויוכל לעזור לי בבקשה

18. הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?

19. יש לי מחשב מבוסס לוח ASUS P5B (צ'יפסט 965 תומך קונרו כמובן) ומעבד C2D 6400. מרחתי משחה טרמית טובה (AS5) והתקנתי את המחשב הזה עם ביג טייפון של TT בתוך מארז גדול ומאורר של GIGABYTE. טמפרטורת המעבד נראית לי דיי גבוה - בסביבות ה 50 מעלות בחדר עם מזגן וכשה SPEEDSTEP מופעל והמחשב במנוחה.. האם זה נורמלי ? יכול להיות שהחישן טמפרטורה של הלוח דפוק ? או שאולי נפלתי בכלל על מעבד לקוי ? סך הכל המחשב עובד פצצה ולא קורס גם בעומס מלא בדחיסת וידאו שנמשכת רבע שעה ויותר מה לעשות ?? :-\

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by Nihility,

המחשב שלי סובל ממסכים כחולים כבר זמן רב. הבעיה היא שנראה שהם נגרמים מדברים שבכלל לא קשורים למחשב. כלומר, המחשב עובר שעות רבות של memtest ו prime בלי בעיות וגם 3Dmark ועוד כל מיני בנצים. הטמפרטורות בסדר גמור ופשוט נראה כאילו הכל בסדר ואז בלי שום סיבה אני מקבל מסך כחול. עדכנתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי מחדש את חלונות ושום דבר לא עזר. עלה לי רעיון שאולי הבעיה לא במחשב עצמו. אז ניתקתי אותו מהUPS. נכון לעכשיו הוא רץ 4 וחצי ימים רצוף ללא מסך כחוך, בדרך כלל הוא כבר היה קורס כמה פעמים. נראה לי שהבעיה היא באמת בUPS. ההודעה של הBSOD היא: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0x71A5DF52, 0x00000002, 0x00000000, 0x71A5DF52 אין שום דרייברים ושום כלום. המחשב אפילו לא מייצ…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by zahi74,

קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. ? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by dante123,

.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזית Full HD של LG. חיברתי אותה בDVI למחשב HTPC שמכיל Sapphire Radeon 3870. איכות הצפייה והטקסט פשוט רעה. ניסיתי לחבר את אותו המחשב עם אותו הכבל אל מסך המחשב של Dell גם הוא Full HD. איכות מעולה. ניסיתי לחברת את אותה הטלוויזיה עם אותו הכבל למחשב משחקים שמכיל Gigabyte GeForce 660 ti OC. איכות מעולה. מספר חברים שלי חווים בעיה דומה בחיבור לטלוויזיה. אחד עם כרטיס Low End של Geforce, אחר עם כרטיס On Board. אבל שניהם טוענים שבמסך מחשב Full HD הכל בסדר. האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, רן.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים