תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אנשים? יש לי בעיה מעצבנת וניסיתי בהמון מקומות... אולי מישהו ממכם יוכל לעזור לי. יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 8400 GS. אני לא מצליח להפיק את המירב מהכרטיס המסך, אני מתכוון למשחקי רשת, שם אני מקבל FPS נמוך. לאלו שיודעים מה זה FPS ויכולים לעזור לי, תודה רבה. - פירמוט לא עזר. - ניסיתי להשתמש בדרייברים הכי מעודכנים, בגרסאת הבטא, ובדרייבר הישן והמקורי מהדיסק. - ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, וניסיתי CFG אחרים (אגב, sof2) - אין לי בעיות של פינג או מחשב חלש, כך שזו לא אמורה להיות הסיבה. - אין לי תוכנות ריגול או משהו בסיגנון, אני משתמש בתוכנות טובות לסריקת וירוסים. מקווה שתוכלו לעזור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היה לי משחק על המחשב (לא מותקן) ששוקל 100MB הרבה זמן (חודש חודשיים) אז היום התקנתי אותו ושיחקתי להנאתי. נכנסתי, יצאתי מהמשחק (לא שיחקתי רצוף הרבה זמן) ובפעמים האחרונות שנכנסתי לשחק בו, אחרי כ-5-10 דקות של משחק כשאני לוחץ על מקש מסוים (לא אותו מקש) פתאום יוצא לי מהמשחק ומראה מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה הפעלה מחדש. קרה לי פעמיים-שלוש ועכשיו לפני כמה דקות שיחקתי איזה 5 דקות ובלי שלחצתי על כלום נתקע -> מסך כחול לשניה -> הפעלה מחדש. אני לא יודע מה עושים כשיש מסכים כחולים, עשיתי Scan ב-Ad-Aware מצא לי כמה דברים ומחקתי אותם והנה היה לי מסך כחול לפני כמה דקות. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות, זה קורה רק כשאני נמצא במשחק הזה (לא נכנסתי למשחקים אחרים לבדוק). תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס TV, חיברתי אותו, התקנתי דרייברים, אבל אני לא שומע קול כשאני רואה טלוויזיה... שמתי לב שלא חיברתי חוט שמקשר בין הכרטיס קול או ללוח שזה מה שעושה את הקול אבל אני לא בטוח לאיפה מחברים אותו בדיוק לכרטיס ואיך אני מחבר אותו (שלא יעשה קצר או משהו בסגנון) שם הכרטיס - Dleatek WinFast TV2000 XP RM שם הכרטיס קול - Device Audio : EMU10K2 Audio Chipset (SB Audigy Series) וזה המדריך + החוט שלא ממש הבנתי לאיפה מחברים אותובכרטיס קול(יש לו שלושה חוטים אדום,שחור,לבן באיזה צורה שהוא לא יעשה לי קצר הכוונה): תמונה 1 http://img153.imageshack.us/img153/4448/scan0001ub1.jpg תמונה 2 http://img153.imageshack.us/img153/7290/scan0002an3.jpg תמונה 3 http://img110.imageshack.u…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ps4800d של אסוס ישן... ואני רוצה לעשות ניקוי כללי למעבד וסביבתו כייון שהמערכת קירור נראת כמו גוש ענק של הדברים שמוצאים מתחת לשולחן הבעיה שבניגוד למאוור עם הברגה יש שם שני תופסנים כאלה שמחוברים ולא הצלחתי לראות שום דרך נורמאלית להפריד אותם בשביל להוציא את המאוורר.. מישהו יודע איך לשחרר את המערכת קירור משם? שאלה נוספת: יש כזה דבר אהרדיסק שקט ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
היי... היה לי פעם מחשב PIII ישן של 733MHZ . שדרגתו אותו ל CELERON 2.26GHZ D Prescott . (כמובן עם הלוח הספק הזיכרון ...כמעט הכל). העניין הוא שלא החלפתי את המארז (ספק כן). המעבד בא בגרסת BOX עם מאורר מקורי של INTEL . אז התגלתה תופעה שלא יודע לפתור....כאשר המחשב עובד הם מרעיש מאד. הרעש בא ממאוורר המעבד. הסתכלתי ב BIOS וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר לא נורמלית (ומזה הרעש),,משהו כמו 6000rpm . הוספתי מאוורר פשוט צדדי אבל לא עזר. השארתי את המארז פתוח (ללא מכסה) ואז הכל הפך ליותר הגיוני. הקטע הוא שאני רוצה לסגור את המארז!!!!!!!!!!!!!! מה יכולה להיות הבעיה?? האם זה המארז הישן ..אין בו זרימת אוויר נכונה. האם הגדרות BIOS? האם המעבד דפוק? נא לתת עזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בזמן האחרון האימיול לא מתחבר לי, זה לא רק אצלי אלא גם עם החברה. מה הסיבה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח אם .עכשיו השאלה שלי היא אם אני מפרמט את המחשב אז גם העדכון האחרון של הביוס נמחק? או שזה לא קשור וזה נשאר.[כי הרי מתי שאני מפרמט אז אחרי זה אני מתקין מהדיסק של הלוח אם]
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול באמצע התקנת משחק, זה באמת הפתיע אותי, זה מה שהיה רשום במסך הכחול: A Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ...(רשום כל הסיבות שזה יכול לקרות) Techhical information: *** STOP: 0X0000000A (0X8383A598,0X00000002,0X00000000,0X804F5828) Begining dump of physical memory Physical memory dump complete מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הסיבה העיקרית למסך הכחול הזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב עם לוח אם של MSI, הK8N neo, שמכיל כרטיס קול אונבורד של 8 ערוצים. התקנתי את הדרייבר שסופק על הדיסק עם לוח האם, והמחשב זיהה את כרטיס הקול, אבל כאשר אני מחבר 2 ספיקרים, או אוזניות עדיין אין סאונד. בדקתי שההגדרות מכוונות על 2 רמקולים(או אוזניות) ואכן חיברתי לחיבור הנכון(תוכנת ההגדרות מראה על המחשב לכל תצורה איזה חיבור הוא החיבור הנכון). אני לא יכול לעדכן את הדרייברים כי אין לי במחשב ההוא אינטרנט ואני מדבר ממחשב הרחוק ממנו כמה קילומטרים. האם ידועה בעיה כלשהי עם הדרייברים שמסופקים עם כרטיס קול זה? או שלא להמתין עד שיהיה לי אינטרנט, וישר לשלוח את המחשב עם לוח האם למעבדה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנתיים כמעט שעושה דיי הרבה בעיות. בהתחלה חשבתי שזו אולי מערכת הפעלה אבל היום אני כבר חושב אחרת. מפרט המחשב: מעבד - Inter Core 2 6320 @1.86GHZ לוח אם - Intel DP965LT זכרון - Kingston DDR2 800Mhz x 3 כרטיס מסך - Geforce 8500 GT 512MB הארד דיסק - WD 250GB 16MB Cache הארד דיסק חיצוני - WD 500GB ספק כוח - EZcool ATX 400 JSP בעיות שאני נתקל בהן: אם אני מעתיק תמונה ל CLIPBOARD ומנסה לעשות PASTE לאחר מכן אני תמיד מקבל שגיאה לגבי חוסר בזיכרון או ERROR GETTING CLIPBOARD DATA. משחקים כגון: PURE, FIFA 2009, CALL OF DUTY פשוט גורמים למחשב לבצע RESTART ולא עולים אפילו על ההגדרות הנמוכות ביותר. מעבר לזה המחשב איטי בצורה לא סדירה, ועליה ראשונית לאחר RESTART לוק…
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
גם לי יש תבעיה של התקיעות וגם נכבה לי המסך במשחקים לפעמיים :'(. שמו לי בחנות כרטיס חדש אבל היתה אותה בעיה. אז אולי זה לעדכן ביוס כמו שאחרים עשו כאן. עכשיו השאלה שלי חוץ מהתקיעות שיש לי.יש לי גם תשתושים במשחקים ולא עוזר שום דבר לא ההגדרות ולא דרייבר אז שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מאותה בעיה של ביוס בלוח אם?[וכך אולי זה עושה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך]או שזה בכלל לא קשור. תודהה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן .. מישהו כאן יודע במקרה איך אני יכול לצפות בערוץ טלויזיה במחשב שנחסם לתושבי הארץ ורק תושבי חו"ל יכולים לראות אותו פרוקסי לא עוזר ניסיתי כבר .. מה עוד אפשר לעשות זה חשוב..?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תראו ניסיתי להתקין תאקס פי הקיצר אני מדליק תמחשב מכניס תדיסק ולא כלום ההתקנה לא עולההה ניסיתי דרך אחרת לקחתי דיסק אתחול של וינדוס 98 הכנסתי למחשב ומשם הלכתי לכון תקליטורים ספריתת i386 (משהו כזה) וwinnt הקיצר עבר איזה שלב שתיםם ואז הוא אומר שהוא לא מוצא דיסק קשיח ( הדיסק קשיח שלי הוא sata) ראיתי פה שצריך להיותכתוב משהו ללחוץ אל f8 משהו כזה(תקנו אותי אם אני טועה) אבל לא רשום אז 2 דברים ראשון משהו יכול להגיד לי איך לסדר תדיסק עם ההתקנה של וינדוס שיעלה אוטומטי ו איך לסדר את זההה זה די דחוףףף תודהה רבהה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
טוב אז מזה מספר ימים הופיע לי תקלה מוזרה שנתקלתי בה בפעם הראשונה; אם אין "תזוזה" כלשהיא במחשב לאחר שעה בערך הוא קופא כלומר לא ניתן לעשות דבר, פשוט לא מגיב, כשזה קרה נאלצתי לעשות ריסטרט ידנית (מהכפתור) ואז יש את התהליך הזה שמופיע לאחר כל ריסטרט שמתבצע באופן לא נורמאלי שם נרשם: אתה יכול לדלג על התהליך ע"י לחיצה על מקש מסוים אבל זה מאוד מומלץ שלא תעשה כן. משהו כזה... בפעמים שהתקלה הנ"ל התרחשה היו פעמים שדילגתי על התהליך הזה והיו פעמים שלא... בפעם האחרונה שזה קרה לי הייתי חייב באופן דחוף את המחשב אז דילגתי על התהליך אבל הפעם זה נתקע באמצע, כלומר לא המשיך והעלה את ה XP אלא עשה ריסטרט מחדש ואז הופיע לי המסך שבו ניתן לבחור בהפעלה נורמאלית מצב בטוח וכו'... זה לא משנה באיזה אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודשיים הדלקתי את המחשב והוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ, הקו שרץ לא נתקע אלא פשוט המשיך לרוץ ולרוץ... נתתי למחשב אפילו איזה 20 דקות ככה וכלום. עכשיו ניסיתי לפרמט והמחשב עלה והכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מעדכן ל SP2 הוא שוב פעם עושה לי אותו דבר. בהתחלה חשבתי שזה ה-HD אז השתמשתי בHD אחר והוא גם לא עלה לאחר ההתקנה של SP2 עשיתי בדיקת MEMTEST סתם בשביל לראות שאין שום דבר בזכרונות שלי . מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו לי , תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ובכן ככה, המאוורר של הצ'יפסט הפסיק לעבוד עם הזמן,הוצאתי אותו והצ'יפ נשאר ללא אוורור תקופה מסוימת ועדיין עבד. לאחרונה לפני כמה ימים קניתי קצת מאווררים ושטויות, במאוורר שקניתי עבור הצ'יפסט לא היה ברזלית שתתפס בווים שיש בלוח אלא קליפסים ובלוח אין חורים להם, הנחתי ואני לא יודע למה שזה לא יהיה נורא אם אני פשוט ידביק עם דבק מגע את המאוורר אל הצ'יפסט ב 2 נקודות מגע קטנות, לא חשבתי שזה אמור להזיק, בינתיים זה החשד היחיד שיש לי ללמה העסק כבר לא עובד. כמו כן החלפתי מאוורר לכרטיס מסך, אבל הכרטיס עובד גם במחשבים אחרים, גם ספק בדקתי עם אחר ועדיין יש בעיה, גם זיכרונות בדקתי עם אחרים ועדיין... מדובר בלוח ABIT עם צ'יפסט 865 וסוקט מעבד 478... הכל נדלק, ארדיסקים,כוננים, מאווררים, מאוורר כר…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של בן-דוד , P4/512/GF4 ... עכשיו המחשב לא רוצה להדלק לפעמים הוא נדלק ולפעמים לא , בכל מקרה הוא לא מציג כלום על המסך אין צפצופים , החלפתי : כרטיס מסך זכרונות ארד-דיסק כמו כן פירקתי כל חלק מיותר על מנת לשלול אפשרות שמשהו מהם אולי מקצר עדיין אין שום דבר , כך שאני חושש שזה הלוח אם כניראה או הספק (למרות שהוא נדלק... מאווררים מסתובבים יש אורות אבל הוא נכבה אחרי שנייה שתיים) מה אתם חושבים שזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-