עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avidavid,

נשרף לי הלוח היום, הייתי בחנות והוא אישר שזה הלוח. לפני שאני רץ לקנות לוח חדש שתואם למעבד שיש לי, i7700, איך אני יכול לדעת אם המעבד לא נפגע גם כן? יש דרך או שאני קונה לוח ומהמר שהמעבד תקין?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS מחקתי את הססמת המשתמש (bios) בנייד ועכשיו אני לא מצליח להכנס למחשב

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by GALR,

זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. טוב אז מזה מספר ימים הופיע לי תקלה מוזרה שנתקלתי בה בפעם הראשונה; אם אין "תזוזה" כלשהיא במחשב לאחר שעה בערך הוא קופא כלומר לא ניתן לעשות דבר, פשוט לא מגיב, כשזה קרה נאלצתי לעשות ריסטרט ידנית (מהכפתור) ואז יש את התהליך הזה שמופיע לאחר כל ריסטרט שמתבצע באופן לא נורמאלי שם נרשם: אתה יכול לדלג על התהליך ע"י לחיצה על מקש מסוים אבל זה מאוד מומלץ שלא תעשה כן. משהו כזה... בפעמים שהתקלה הנ"ל התרחשה היו פעמים שדילגתי על התהליך הזה והיו פעמים שלא... בפעם האחרונה שזה קרה לי הייתי חייב באופן דחוף את המחשב אז דילגתי על התהליך אבל הפעם זה נתקע באמצע, כלומר לא המשיך והעלה את ה XP אלא עשה ריסטרט מחדש ואז הופיע לי המסך שבו ניתן לבחור בהפעלה נורמאלית מצב בטוח וכו'... זה לא משנה באיזה אפשרו…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by cad5011,

יש לי omnibook 6000 מזה ארבע וחצי שנים. קיבלתי אותו עם win2000 מקורי והוא עבד תקין. לפני שבועיים פירמטתי אותו פעם ראשונה והתקנתי winXP (גם כן דיסק מקורי). אחרי ה-windows התקנתי רק אנטי וירוס (norton 2004). הבעיה היא שמאז הפירמוט המחשב קופא לחלוטין באופן שנראה לי לא עקבי. לפעמים הוא קופא בעליה של windows, לפעמים מיד אחרי העליה, לפעמים אחרי שתי דקות של עבודה, או חמש דקות, או שעה. כשהוא קופא כל מה שאפשר לעשות איתו זה reset. התקנתי דרייברים - ללא הועיל. עשיתי עידכוני תוכנה, אבל ללא service pack 2 (האמת לא נראהלי שזה משנה משהו). הייתי חוזר ל-windows 2000 אבל לא מוצא את הדיסק - אם אתייאש אשיג אותו איכשהו. פרטים על המחשב הזה אפשר לראות כאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by moshe20,

לא ידעתי בדיוק אם זת תוכנה או חומרה אז אם טעיתי מצטער אחרי מאמצים רבים עם בעיה בכרטיס מסך קראתי שאני צריך לעדכן ביום הורדתי את הקובץ מהאתר אבל זה לא קובץ התקנה אז איך אני מעכן את הביוס בבקשה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, אחרי שהצלחתי לפרמט את המחשב הישן (ראה אשכול ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211639.0) והתקנתי עליו WinXP Pro התחילה בעיה חדשה, בעיית דרייברים. מכיוון שגם כרטיס הקול וגם כרטיס הרשת הם O/B והוינדוס לא מוצא אוטומטית את הדרייברים שלהם אני לא יכול לגלוש באינטרנט או לשמוע מוזיקה. הפרטים של הלוח לפי CPU-Z הם: Model 8IGML Chipset Intel i845G Rev A1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4 Sensor ITE 0 מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייברים לכרטיס הרשת וכרטיס הקול של לוח זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by Naor1,

קניתי מחשב חדש , התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אמ [ הכרטיס קול מובנה ] וזה אומר לי שאין לי כרטיס קול, אין בקרת עוצמה ולא כלום ! גם כשאני נכנס למשחקים , GTA וכל מיני אז אי אפשר להיכנס בגלל שאין כרטיס קול , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by puuma1,

המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by I_Dont_Know,

שלום. אני רוצה להחליף את הצורב הישן בצורב חדש. הבעיה היא כשאני מחליף אותם הוא לא מזהה את הכונן הקשיח (בדקתי דרך הביוס) הכונן הקשיח מחובר ישרית ליציאת PATA הראשית ומכוון בג'מפר לC הצורב מחובר ישריות ליציאת PATA המשנית ומכוון בג'מפר לM הצורב הישן גם היה מחובר בדיוק באותו דרך ובעל אותו ג'מפר. מה לעזזעל הבעיה ? אני כבר משתגע !

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Mastik,

יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by kashi,

המחשב שלי חזר מתיקון, החליפו לו לוח אם ועכשיו שאני מחבר את ה USB לא קופצת לי הודעה ש"זוהתה חומרה חדשה" אבל אני רואה שיש אור במה שחיברתי לUSB יש לי XP ד"א מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by liran12345,

יש לי בעיה יש לי 2 מחיצות c ו d אני רוצה להחזיר את הארדיסק למצב שיהיה בו כונן אחד ומה שיש ב d יחזור ל c איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by D-Bang,

הרכבתי מחשב חדש מבוסס פנטיום D, התקנתי WINDOWS וכל התוכנות הנלוות ביומיים הראשונים הכל עבד בסדר, אולם עכשיו כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים שיש איזשהי תקלה. יש איזו תוכנה או משהו שיכולים לבדוק לי את המעבד/זכרון/לוח לראות שהכל תקין (או לא)?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by טוהר משה,

צריך עזרה דחוף, לאחרונה באמצע משחק הfps צונח מ144 ל20-30 לא יודע מה לעשות…. אני אשמח אם יש מישהוא בקהל שמבין ויוכל לעזור לי בבקשה

18. שלום לכולם..! זו הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט יום שבת עכשיו ואני לא יכול להתקשר לחנות ולהכנס בהם על מה שקורה אצלי כאן. קניתי לא מזמן מחשב חדש לעריכת מוסיקה - התלבטתי הרבה זמן, זה לא הכי רלוונטי לנושא, אבל בגדול הוא כולל: Conroe E6600 2x1GB Geil 4-4-4-12 800MHz ASUS P5B Deluxe TT Big Typhoon התלבטתי בקשר לההארדדיסקים בסוף החלטתי להשאר עם מה שיש כדי לחסוך קצת כסף, והתחלתי לחסוך כדי לקנות איזה מארז נחמד של Antec ו-Enermax Liberty 500W. בסוף, הזמנתי את המארז P150 של Antec שכולל בתוכו ספק שלהם, Neo HE 430W אם אני לא טועה. אחרי שלוש שעות של העברת כל הרכיבים מהמארז הישן לחדש, הגיע הרגע לחבר לחשמל, ו-הופס, שום דבר לא קורה. אפילו המנורה הכחולה הקטנה שנדלקת ברגע שמחברים את הMain…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by R9800PP,

יש לי כונן DVD של טושיבה אני יוכל לפתוח את הכונן להכניס דיסקים והכול.. אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב+הכונן של הדיסקטים יש סיכוי שהכונן מקולקל? נכנסתי למנהל ההתקנים לחצתי על כונני DVD/תקליטורים- על כול אחד יש X + תמונה של הסדרום רק לצורב אין תמונה של X GENERIC DVD -ROM SCSI CDROM DEVICE =X LITE-ON LTR-523257= זה פועל TOSIBA ODD-DVD SD-M1802 =X בשביל לסדר את הבעיה אזות אני צריך את הדריבר של הכונן של הDVD? כי אני לא בטוח שיש לי אולי הדריבר זה דיסקטים? כיבית את המחשב פעמים אמרתי אולי הוא יזהה את ה CDROM אז הוא לא זהה כלום נכנסתי למנהל התקנים.. עשיתי חזור למנהל התקן הקודם והוא רושם לא בוצע גיבוי של קבצי מנהל ההתקן עבו…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by mor873,

בטעות נתתי מכה עם הכיסא למארז וזה התחיל להופיע , המסך רושם אין אות הולך לישון אח"כ מופיע מסך כחול עם nv4_disp וכל מיני סוגרים כפול עם הרבה אפסים לאחר כמה נסינות עלה המחשב ושוב נפל. דרייבר של כרטיס מסך עודכן לעידכון אחרון , איך בודקים שהכרטיס מתחממם ? האים זה בעיית זיכרון או כרטיס ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257353.0 שלשום התקנתי את התוכנה partition manager, ניסיתי לעבוד איתה ולא הלך. היום רציתי לעבוד עם המחשב, וכשהדלקתי אותו הוא נתקע במסך שחור שכתוב בו: invalid partition table. אין אפשרות לגשת לביוס, אין אפשרות לעלות מדיסק, אין אפשרות לעשות כלום. מדובר בלנובו C100 3000. מבקש את עזרתכם. תודה מראש, אביעד.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by HellBoY,

שלום לכולם עכשיו קיבלתי את המחשב החדש וקצת הסתבכתי עם ההתקנה של הויננדווס הכנסתי את הדיסק של ההתקנה לתוך הכונן אבל הוא עדיין לא מוכן לעלות אותו... מה עושים?ניסתי לשנות את ההגדרות בביוס שהצורב יהיה ה1ST BOOT DEVICE אבל זה עדיין לא הולך.. בקשה תעזרו לי!!! תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. Started by 0mri,

שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  24. אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…

25. Started by אבי11,

אשמח לקבל עזרה ו/או את הדרייבר הנכון להתקנת כרטיס קול מובנה על לוח אם MSI6156 הכרטיס הוא es1371 הורדתי דרייבר וניסיתי להתקין אותו, מערכת ההפעלה win98 מזהה את הכרטיס ומתחילה לעשות את ההתקנה אבל אז מבקשת להכניס את הסי די לכונן (כמובן שאין לי את הסי די). חברים אם מישהו יכול לעזור - אשמח מאד אבי

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים