תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי מחשב יחסית דפוק אבל הבאתי אותו המחשב בעת ריסט עושה שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא במצב של דוס(שחור לבן כזה) חשוב להזכיר זה עוד לא במצב של וינדוס בכלל זה לפני הוינדוס אחרי הביוס מי שהבין וינדוס אני לא בטוח שמותקן בכלל עכשיו אחרי שזה מבקש שם משתמש וסיסמא אחרי 3 ניסיונות לא נכונות הוא עושה system disabled וזהו ועוד משהו בביוס אי אפשר לשמור את ההגדרות יענו בחלון של (שמור הגדרות וצא מהביוס .... וכו'.... האפשרויות פשוט לא ניתנות ללחיצה) תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש לפני כשבוע ואמרו לי שיש בעיה במפרט שלי ולא ניתן לעשות RAID בגלל שהצורב שבחרתי בחיבור SATA הלוח אם הוא GIGABYTE EP45-UD3LR האם זה נשמע לכם הגיוני?? הם אמרו שמערכת ההפעלה לא מזהה את ה RAID. חשוב לציין שניסו גם VISTA וגם XP. לי זה ממש לא נשמע הגיוני, הם אמרו שהם ניסו עוד 5-6 לוחות אם ואף אחד מהם לא עבד. וברגע שניסו לחבר צורב בחיבור IDE המחשב עלה ולא היו בעיות מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מופיע לי עוד מסך שרשום בו : Novel NetWare Ready Firmware v1.00 (940810) © Copyright 1997-1994 Novell, Inc. All rights reserved. VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adpater v3.32 (06/22/2001) Analyzing network Media type, this will take several moments.... OK. RPL-ROM-ADR: 0007 915B 14BB RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: 1_ שמעכב לי את העלייה, איך מורידים אותו וגם את המסך של הביוס? ניסיתי דרך הביוס לא הבנתי מה ללחוץ שם
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה לאחר שיצאתי ממשחק: (במקרה גם everest עבד אז תפסתי גם את הטמפרטורות של המעבד והכרטיס, והם לדעתי בסדר) אני רוצה להוסיף גם שלפני השגיאה היו לי כל כמה שניות fps drops נוראיים. מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים שלי מעדכנים.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מיד לאחר שפירמתתי את המחשב המחשב לא יכל להציג סרטים באיחות ותמונות באיחות כל פעם שאני מנסה להציג משהו המחשב מייד ניתקע אם אתה יכולים לעשור לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התלבש לי איזה ווירוס או מה שזה לא יהיה על המחשב ואני לא מצליח להסיר את כולו. התקנתי SPYBOT ו SPY SWEEPER וחלק מהווירוס ירד אבל נשאר איזה סימן בTRAY וכל שניה קופץ איזה חלון ורושם SYSTEM ALERT! ואני לא יודע מה לעשות. איך אפשר להסיר את זה????
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia geforce4 MX 440 מה שקורה שפעם הכל עבד טוב ויפה, אבל יום אחד פשוט נכבה לי המסך. הוא עשה כך כל פעם כשעלה ה-וינדואוס(אקס-פי פרופסיונל) הבעיה הייתה כנראה בדרייבר, כי אחרי שמחקתי אותו המסך התחיל לעבוד... אחרי כמה זמן אני הורדתי את הדרייבר האחרון והוא אחרי כמה נסיונות כן התחיל לעבוד.(חודשיים חכיתי לה כי שאר הגירסאות לא עבדו...) לרגע הזה אני פירמטתי את המחשב. על ההתחלה התקנתי את הדריבר החדש - ןהוא פתאום לא עובד! אני נסיתי כבר כל מה שאפשר.... - התקנתי אפילו גירסאות ישנות...המסך פשוט נכבה וזהו אולי למישהו הייתה אותה בעיה והוא יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס 7600GT של LEADTEK לפי המפרט תומך HDTV והמתאם שמגיע עמו צד אחד נכנס למחשב והשני יש לו 3 צבעים למיטב הבנתי לחיבור פלזמה או אלסידי האם יש דרך לחבר לטלויזיה רגילה , שכן לא רשום TV OUT במפרט אלא רק HDTV
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לעיתים כשאני פותח את המחשב שלי יש בעייה מוזרה : המחשב פעיל (חזר משומר מסך), המסך לא ממש נכבה אלא הנורת מסך כאילו חלשה מאוד. אם אני מתקרב קרוב ומתאמץ אני יכול לזהות איפה הסמן של העכבר. אחרי כמה דקות באופן רנדומלי, המסך חוזר עד לסגירה הבאה. גם לא בטוח. לפי דעתי זוהי בעייה כלשהי עם החיווט או עם המגעים. יש דרך לבדוק את זה ? תודה, FearThis.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורא לי שהוינדוס נתקע לפני שהוא עולה הרבה פעמים (זה קרה לי פעם הפסיק ושוב פעם חזר) אז יוצא לי לעשות הרבה רסטרטים האם זה יכול לגרום נזק?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך hannsg מדגם HG281D הוא מחובר למחשב בHDMI כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא מתנהג בצורה לא ברורה: לפעמים יש תמונה על המסך, והכל תקין. לפעמים הוא מוציא הודעה של no signal input וגם אחרי שהמחשב מחובר אליו ומזהה אותו אין תמונה על המסך. אחרי זמן מסויים, הוא נותן תמונה על המסך. האם יש משהו שאפשר לעשות לבד כדי לתקן אותו ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שכח תסיסמא שלו בויסטה.. איך הוא יכול לפרוץ את זה בלי לפרמט? תודה..
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש מפרט בצד... הטמפרטורה של המעבד עומד במנוחה על 48 אבל הטמפרטורה של הלוח אם על 58, זה די גבוה כן? אני ניקיתי את המחשב הכל את המאוררים את המארז אבל שום דבר, הטמפ' אותו הדבר... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי צריבות אני עושה עם נרו 8 אבל באופן די תכוף התוכנה מודיעה לי על כשלון בצריבה. אין לי מושג למה זה קורה? ניסיתי סוגי דיסקים שונים והתופעה חזרה בכולם. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אסרוק conroe945 הוא עם בעל תושבת 775 של אינטל היו לי כמה בעיות עם חיבורי הSATA שלו אז החלטתי להעיף מבט כולל על המערכת גיליתי ש2 מהשיניים בתוך התושבת הזדקרו ? חבר אמר לי שזה יתכן כשמעבד מתחמם יתר על המידה, יש בזה אמת ? או אולי יש איזה סיבה אחרת... ? כי אני בהחלט לא משכתי בכח את המעבד... אשמח לעזרה. נ.ב המערכת עצמה עובדת טיפ טופ למרות השיניים הזקורות.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אתמול הכל עבד בסדר, היום בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ממש על ההתחלה (לפני שהוא רושם את הפרטים על הזכרון) ומתאפס, וממשיך לעשות את זה עד שמכבים אותו ידנית. מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP45C-DS3R DIMM3: OCZ XTC Platinum OCZ3P16002G 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ברגע שאני מדליק את המחשב יש את האזור שסופר את הזכרון ממש בהתחלה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב בקריאה של הזכרון המחשב נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. פעם פעמיים ואז זה משתחרר. בנוסף המחשב שלי קופא לסירוגין. בהרצה של MEMTEST המחשב נתקע. מבחינת חום הכל תקין וכל הדרייברים מעודכנים. המחשב דנדש - האם יכול להיות שקיבלתי זכרון שהוא דפוק?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפני בערך חודשיים כתבתי כאן פוסט לגביי בעיה שמחשב נכנס למצב שינה באופן אוט' אחרי משחק בעל רמת טקסטורה גבוהה ... ( 3D ) ביצעתי בדיקות : 3D MARK MEMTEST MHDD - NO BAD SECTORES בדיקות חום מ-CPU - HDD - וכד' גם יצאו תקינות בעת מאמץ --- כל הבדיקות תקינות ... הציעו לי פה בפורום לנתק את המקלדת ולשים אחרת ... עשיתי זאת ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה אך לאחרונה היא חזרה ושוב לאותו מצב ... מה אתם כבר חושבים הבעיה ? או מה אתם חושבים שכדאי לעשות ? הצעות ומענות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש. יש שתי בעיות ולפי דעתי הן קשורות. אני עם ווינדואז ויסטה (במצב ארו) וכמעט הכל פועל בסדר בלי בעיה. הבראוזר עולה מהר, הכל זז מהר, וכו'. אבל, המעבד כל הזמן פועל. המחוג הקטן (ואותו דבר בטאסק מנג'ר) כל הזמן זז ונמצא באזור של 30%, ולפעמים פתאום קופץ לאזור של 50% ולפעמים אפילו 70% בלי שום סיבה נראית לעין. לעומת זאת שני מחשבים יותר ישנים (מעבדים פחות מהירים, פחות זכרון, וכו') עם XP נמצאים כמעט כל הזמן על 0%. מחשב נוסף אם ויסטה אבל מעבד פחות מהיר נמצא כל הזמן על איזור בין 2% לבערך 8%. כנראה שככה זה כשיש את ויסטה. בנוסף עוד בעיה במחשב היא במשחק הטפשי הזה:http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html המשחק לא פועל בצורה חלקה. לעומת זאת בכל שאר המחשבים …
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב, הביוס לא עולה, המסך מציג שחור, המאווררים עובדים...קיצר מצאתי פיתרון לבעיה שלי- ברגע ההפעלה אנ עוצר את המאוורר של המעבד עם האצבע ומפעיל מחדש את המחשב לאחר פעולה כזו המחשב עולה כמו שצריך. הבנתי מכאן שיש בעיה במאוורר של המעבד..הייתי רוצה יותר פרטים לגביי זה..למה זה קורה? ממה זה קרה? ומה אני צריך לעשות על מנת שהתופעה המוזרה הזו לא תחזור בעתיד? תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברים, יש לי בעיה שקורה לי מאז הפרמוט האחרון. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php8MZ1pK.jpg בזמן שאני משחק COD4 והמשחק מאד מאט. והכרטיס מסך מגיע לאיזור ה100C לפעמים. ואיזורים בלוח גם הם עולים לשמיים. מה לעשות? (לא עבר OC אף פעם)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-