תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ps4800d של אסוס ישן... ואני רוצה לעשות ניקוי כללי למעבד וסביבתו כייון שהמערכת קירור נראת כמו גוש ענק של הדברים שמוצאים מתחת לשולחן הבעיה שבניגוד למאוור עם הברגה יש שם שני תופסנים כאלה שמחוברים ולא הצלחתי לראות שום דרך נורמאלית להפריד אותם בשביל להוציא את המאוורר.. מישהו יודע איך לשחרר את המערכת קירור משם? שאלה נוספת: יש כזה דבר אהרדיסק שקט ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
טוב...אני אספר בקצרה לפני כמה ימים פניתי לפורום בבקשה לעזרה במשך תקופה מאוד ארוכה,המחשב שלי סבל מתקיעות ראנדומאליות...היה ברור לי שמדובר בבעית חומרה ובאמת זו היתה בעיה בספק הכוח. לפני ששלחתי את המחשב לבדיקה,אירעה בעיה נוספת-והווינדוס הפסיק לעלות תוך כדי הצגת ההודעה NTLDR IS MISSING,PRESS CTRL+ALT+DEL TO CONTINUE הקיצר,המחשב עבר בדיקה-ונמצא כי הספק היה הבעיה של התקיעות....[היה לי ספק 520W של SUNSHINE...ספק ג'נרי מחורבן] קניתי ספק חדש- HEC Ace power 580W power supply+super silent cooler+blue led fans ככה שהבעיה מסודרת... בבדיקה של הטכנאי של כונן קשיח אחר,המחשב תפקד מצוין אך עכשיו יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי פרט להודעה הקודמת,עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב מוצגת לי ההודע…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהגדרה של הצורב. ניסתי לצרוב משהו לפני כמה דקות וראיתי שנרו לא מוכן לצרוב. ניכנסתי להגדרות של הצורב (דרך התוכנה נרו) וראיתי שמי שמוגדר כצורב זה בעצם הכונן די.וי.די. החלפתי בתוכנה את ההגדרה וקבעתי שהצורב יהיה מוגדר ככונן שצורב. עשיתי שמור ויצאתי מחדש לצרוב. אבל שוב לא צרב לי. חזרתי להגדרות וראיתי שהן לא נשמרו ושהדי.וי.די חזר בחזרה להיות מוגדר ככונן צריבה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תראו הורדתי ויסטה צרבתי את הקובץ ISO דרך ה NERO 7 בדקתי שהויסטה פועלת ופעל אז עשיתי ריסט בשביל לפרמט תמחשב ולהשתדדרג לויסטה אז זה לא מזהה את הויסטה אבל שאני מכניס דיסק של Windows Xp אז זה מזהה אבל בWINDOWS עצמו אחריי שהמחשב עולה אז זה מזהה את הויסטה איך זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה לוח אם חדש מסוג GA-Ma69gm-s2h המבוסס על AMD 690 שהחליף את לוח האם הישן שלי שמת. המפרט שלי כלל וכולל כרטיס מסך של POINT OF VIEW המבוסס על 7100, כרטיס TV של WINFAST, דיקס קשיח, צורב DVD, ואחד ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. בבואי להתקין את מערכת הפעלה XP התחילו הבעיות. המחשב עולה לעיתים, אך לרוב לא, וגם כשעולה מופיע מסך כחול ללא כל זיהוי מיוחד, אשר לאחריו לעיתים לא ניתן להעלות את המחשב (אין זיהו של הדיסק הקשיח). יש בעיות הלתקין חלק ניכר מהדרייברים. תשאלו למה אני חשוב שהבעיה היא בכרטיס המסך (או בקשר אליו למעשה) - כאשר אני מפעיל את המערכת במצב VGA לרוב העבודה יותר נקיה, וכמעט ואין תקיעות. יש רעיון לפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש. יש שתי בעיות ולפי דעתי הן קשורות. אני עם ווינדואז ויסטה (במצב ארו) וכמעט הכל פועל בסדר בלי בעיה. הבראוזר עולה מהר, הכל זז מהר, וכו'. אבל, המעבד כל הזמן פועל. המחוג הקטן (ואותו דבר בטאסק מנג'ר) כל הזמן זז ונמצא באזור של 30%, ולפעמים פתאום קופץ לאזור של 50% ולפעמים אפילו 70% בלי שום סיבה נראית לעין. לעומת זאת שני מחשבים יותר ישנים (מעבדים פחות מהירים, פחות זכרון, וכו') עם XP נמצאים כמעט כל הזמן על 0%. מחשב נוסף אם ויסטה אבל מעבד פחות מהיר נמצא כל הזמן על איזור בין 2% לבערך 8%. כנראה שככה זה כשיש את ויסטה. בנוסף עוד בעיה במחשב היא במשחק הטפשי הזה:http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html המשחק לא פועל בצורה חלקה. לעומת זאת בכל שאר המחשבים …
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד DELL PRECISION M4800 עד לפני כשבועיים המחשב עבד תקין אך לאחרונה הרגשתי באיטיות מעיקה. מפה לשם אחרי בדיקות מרובות שמתי לב שכאשר המטען מחובר לחשמל המחשב איטי מאוד, כשהוא עובד על סוללה הביצועים רגילים. כמו כן כשהמחשב מחובר לחשמל אז מהירות הגלישה עומדת על כ- 22MB וכאשר הוא לא מחובר לחשמל ועובד על סוללה המהירות היא מעל 150MB (הורדה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד איך לנקות את הקירור של ה7600GT? זה הקירור של הכרטיס מסך שלי http://www.gainward.de/webshop/images/products_5234197.jpg איך אפשר לנקות אותו בעזרת כלים פשוטים? כי אין לי שום דבר מתקדם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם . בזמן משחקים שונים יש לי לפתע ירידה בקצב הפריימים לשניה , כאילו המחשב מבצע איזה פעולה שגוזלת ממנו משאבים רבים ואז כל המשחק מקרטע . המערכת מורכבת ממעבד 6600 2 ג'יגה זיכרון של OCZ כרטיס מסך 7800GTX. הרצתי בדיקת וירוסים ואנטיספייוור וכלום לא נמצא. יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אחת התקלות הכי מוזרות שראיתי בכמעט 20 שנים שאני מול המחשב.... מחשב חדש (רשום במפרט) והתקנה חדשה של ויסטה 32 ביט (חוקי) כל קובץ ארכיון שאני מוריד מהאינטרנט, אפשר לראות את הקבצים שבתוכו אבל כשפורסים מקבלים CRC ERROR... כנ"ל לגבי התקנות, אפשר להריץ אותם אבל כשמתחילה ההתקנה מקבלים שגיאה כשלהיא. הקטע המוזר - זה רק עם קבצים שאני מוריד. קבצים שאני מעתיק ממקומות אחרים (CD, כונן אחר וכו') עובדים בסדר גמור! הבעיה בכרטיס רשת שעל הלוח? הדריבר מעודכן... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק הכל טוב ויפה..ואז יש את המשך שיש שלוש אפשרויות ואחת מהם זה לבחור בכונן וללחות על d כלומר לפרמט את אותו כונן..עכשיו אצלי זה כונן אחד © ושאני לוחת על d אז זה עובר למסך שרשום שמה 3 שורות..ורושם לי בשביל להמשיך לחץ על אנטר..וזה מחזיר אותי חזרה לתפרט של ה3 אפשרויות אם לפרמט... חייב עזרה דחוף..מה הבעיה? צריך ליצור עוד כונן? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה ה HD שלי בנייד הודיע שיש לו בעיה ב SMART מבקש לגבות ולהחליף ואמר ללחוץ F1 להמשך כשאני לוחץ לא קורה כלום. אם אני מוציא את ה HD ומחבר ל IDE TO USB ADAPTER אני מצליח לראות את החומר דיסק נוסף ששמתי במקום נותן את אותה בעיה אני לא מצליח להבין את זה ? האים יתכן שהדיסק יעבוד עם המתאם אבל לא יהיה אפשרי להשתמש בו בתוך הנייד?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: "primary master drive fails", אתמול המחשב עבד רגיל והיה בסדר גמור, היום אחרי שבאתי להחליף לו את ההארדיסק הוא רשם לי את זה. אין לי מושג איפה הבעיה. מי שמבין מתבקש לעזור. אגב המחשב הו פנטים 4 2400MHZ, וניסיתי להפעיל אותו עם 3 הארדיסקים שונים ושוב הוא רושם את זה. דבר נוסף ניסיתי לשנות לו בהגדרות כל פעם את ה-primary master פעם שזה יהיה הארדיסק, פעם דיסקט, פעם לכונן דיסקים (עם ה-windows) ולא עזר כלום. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב כ3 שנים , ולאחרונה הפסיק לעבוד, לא נדלק בכלל. בדקתי את המחשב הבעייה הייתה בספק כוח .החלפתי ספק המחשב נדלק אבל לא עולה מסך שחור לגמרי . הוצאתי את כל הרכיבים מהלוח אחד אחד ושום דבר לא מצפצף . יכול להיות הבעעיה בלוח אם ? אך אני אמוא לבדוק אם לוח תקין או לא ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם המאוורר של המארז שלי מרעיש מאוד אז הוצאתי אותו מהמארז ובינתיים המחשב עובד בלי מאוורר למארז, בקרוב אני אקנה חדש. השאלה שלי היא אם בינתיים יכול להגרם נזק לחומרה של המחשב שלי? יש לציין שהחומרה שלי די חלשה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קניתי לוח גיגהבייט P35DS3 בלוח חש חיבורים רק ל2 מאוורים+מאורור מעבד איך אני מחבר את שלושת המאוורירים שיש לי במארז (סגיטה)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
פעם אחד הוא מזהה אחד מהם פעם שתי כוננים ופעם כלום למה זה קורה למה הוא לא מזהה את שלושתם
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש הרבה מדריכים שיסבירו לי העם המחשב שלי עובד על טמפ' נכונה כמו כן רציתי לדעת עד איזה גבול אפשר להגיע בטמפ' אני לא מבין כל כך בזה ולך אני יכתוב כאן מה הוא רושם לי בתוכנה שמראה טמפ' במחשב motherboard -43c(109 f) aux - 41 c (106f gpu 67c (153 wd 38c (100f cpu 2941 משתנה כל שניה שאני לא יודע מזה תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה לפני חודש קניתי מחשב amd כל משחק שאני מנסה להעלות המחשב רושם לי להפעיל במצב בטוח אני עושה גם כן וגם לא והמשחק יוצא ישר ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח ושל הכרטיס אבל כלום לא עוזה מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-