תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
lg gh22ns dl sata איך הצורב ? נחשב לצורב טוב ? היה אותו למישהו פה פעם או עכשיו ועשה לכם בעיות .. למה יש לי אותו כולה שבוע וגם התחיל עם בעיות כמו למשל הקטע עם הוצאת הדיסק .. לוקח לו איזה 10-15 שניות עד שהוא מוציא את הדיסק מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה .. הורדתי איזה תוכנה שתעדכן כול פעם את הצורב .. אין לי מושג במה אבל זה מעדכן אותו חח. אולי זאת הבעיה ? אולי זה גרם לבעיות ? תודה מראש לעונים.. ול-milk inc מה אתה ישר סוגר לא יודע איך משנים את הכותרת אז לא שניתי..וגם זאת לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי את המחשב שלי ל amd athlon 64bit 3000+Ghz והחלפתי ללוח אם של asus a8v-mx (הערה : הכרטיס מסך הוא r9600xt 256mb ויש במחשב 1gb ram שגם צורפו) כשאני משחק בקאונטר סטרייק סורס, המשחק מאפשר לי לשחק דקות ספורות ואז המשחק נתקע,כך גם הקול ואז המסך נסגר בצורה מוזרה. המסך הופך להיות במצב כמו שכאשר המחשב עצמו סגור והמסך פתוח... האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה? (עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו) בתודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קניתי לוח גיגהבייט P35DS3 בלוח חש חיבורים רק ל2 מאוורים+מאורור מעבד איך אני מחבר את שלושת המאוורירים שיש לי במארז (סגיטה)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אוקיי קורה לי לפעמים שאני סתם לא עושה כלום פתאום רשום לי שהכבל של ה Internet התנתק ואחרי כמה שניות (בלי שאני נוגע בכבל) הוא מתחבר מעצמו. הייתי בטוח שזה בגלל האימיול אולי יש לו יותר מדי חיבורים או משהו, אבל זה לא זה. תמיד זה מתנתק לי באמצע שהאימיול מתחיל להוריד קצת מהר, לדוגמא עכשיו כמעט זה סיים להוריד את השיר של בוב הבנאי (ברצינות) מה כבר יכולה להיות הבעיה? הדרייברים מותקנים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לבדוק איזה זכרונות יש לי (כי אני לקראת שידרגו), ותוך כדי גיליתי שהמאוורר של לוח האם שלי (ABIT IS7), תלוי לו באוויר רציתי לדעת עד כמה קריטית הבעיה. המאוורר עדיין מחובר בכבל קטן אל הלוח, אך אני לא בטוח שהמאוור עובד קשורה, מלבד זאת, כשניסיתי להדליק את המחשב מחדש גיליתי כי אומנם המחשב עובד, אך הוא לא שולח חשמל אל העכבר המקלדת והמסך שלי אז כרגע אני עובד עצות, זאת העבודה שלי ואני גם די טוב בה, מישהו יכול לעזור :?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי נגן של ארקוס 30 גיגה בגלל שיש לו שגיאות בהארדיסק ב 3 גיגה הוא לא מעתיק לי כלום הנגן עובד עם קבצי FAT32 השאלה שלי היא כזאת אם אני יעשה לו איתחול ל NTFS ויריץ תיקון אני יוכל אחרי זה לפרמט אותו חזרה ך FAT32. אשמח לקבל רעיוות אחרים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?..
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של בן-דוד , P4/512/GF4 ... עכשיו המחשב לא רוצה להדלק לפעמים הוא נדלק ולפעמים לא , בכל מקרה הוא לא מציג כלום על המסך אין צפצופים , החלפתי : כרטיס מסך זכרונות ארד-דיסק כמו כן פירקתי כל חלק מיותר על מנת לשלול אפשרות שמשהו מהם אולי מקצר עדיין אין שום דבר , כך שאני חושש שזה הלוח אם כניראה או הספק (למרות שהוא נדלק... מאווררים מסתובבים יש אורות אבל הוא נכבה אחרי שנייה שתיים) מה אתם חושבים שזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נקנה לפני כחצי שנה... כבר בעיות... בעיקרון אני יודע שהמכשיר נפוץ ואולי מישהו נתקל בבעיה הזאת. מה שקורה שאני חזרתי משבוע פולין שבו הנגן לא נטען בכלל זאת אומרת הסוללה התרוקנה לגמרי. שאני בא להטעין המכשיר מראה סימן אדום אז ירוק אז שתי ירוקים אז שלוש ירוקים ובמקום לחזור לירוק הראשום ולהמשיך הוא נתקע על שלוש הירוקים כאילו מפסיק היטען והוא באמת לא ממשיך לטעון ואין לי דרך להשתמש בעכבר היקר שנקנה לפני חצי שנה... קניתי אותו באופיס דיפו וכנראה שגם איבדתי חשבונית (משהו שכאילו בחיים לא קורה לי)... אז זה ממש מבאס...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני בבעיה עם אחד המחשבים בארגון שלי,מדובר במחשב חדש יחסית עם XP והתופעה אצלו היא שבעת הדלקה לוקח למקלדת לפחות דקה דקה וחצי עד שניתן בכלל ניתן להקליד בה.מה שמצחיק ש Cntrl+Alt+Delete מגיב אך לא ניתן להקיש את הסיסמה בעת שמתבקשים. נסיתי להחליף כמה מקלדות נסיתי להחליף בין מקלדת PS2 לבין USB ובכולן אותה התופעה. אודה לעזרה לפני הפירמוט.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את הצורב הישן בצורב חדש. הבעיה היא כשאני מחליף אותם הוא לא מזהה את הכונן הקשיח (בדקתי דרך הביוס) הכונן הקשיח מחובר ישרית ליציאת PATA הראשית ומכוון בג'מפר לC הצורב מחובר ישריות ליציאת PATA המשנית ומכוון בג'מפר לM הצורב הישן גם היה מחובר בדיוק באותו דרך ובעל אותו ג'מפר. מה לעזזעל הבעיה ? אני כבר משתגע !
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המשך מההודעה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136556.0 אוקיי, כמו שאמרתי כבר קניתי אתמול כרטיס מסך, דגם: Leadtek Winfast 6600GT AGPx8 עכשיו, מאז שחיברתי אותו למחשב התחילו הבעיות - דבר ראשון זה שחור-לבן בטלויזיה (כמו שמצויין בהודעה הנ"ל). חוצמזה גם התחילו בעיות נוספות: לדוגמא, פתחתי את המשחק GTA SA, ולאחר שסגרתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה: ד"א, יש לי ספק MI-350ATX. אז לחצתי אוקיי על ההודעה הזו, ומאז כל פעם שאני נכנס למשחק הוא נתקע באמצע, הופך למסך שחור ואז צריך לעשות ריסט. יכול להיות שהספק שלי לא מספק מספיק זרם? קשה לי להאמין כי... יש לי 4 מאווררים, הארד דיסק, צורב DVD של NEC, כונן DVD של LG, שלושה זכרונות של 512 , ארבע יציאות של USB ומוד…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בקול במחשב שאני מדליק את המחשב .. אחרי איזה כמה דקות מופיע לי בעיית שגיאה של אל תשלח ותשלח.. ואז לאחר בהודעה הזאת אני לא יכול לשמוע כלום במחשב , כיאלו הכרטיס קול מנוטרל.. אם משהו יודע מזה ההודעת שגיאה הזאת בבקשה שיעזור ויגיד מה הסיבה לכך ואיך אפשר להפתר מהבעיה , פירמוט לא יעזור ניסיתי כבר פירמוט והבעיה אחרי חצי שעה חזרה.. זאת ההודעה: http://img85.imageshack.us/my.php?image=untitledbi7.gif
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בטעות נתתי מכה עם הכיסא למארז וזה התחיל להופיע , המסך רושם אין אות הולך לישון אח"כ מופיע מסך כחול עם nv4_disp וכל מיני סוגרים כפול עם הרבה אפסים לאחר כמה נסינות עלה המחשב ושוב נפל. דרייבר של כרטיס מסך עודכן לעידכון אחרון , איך בודקים שהכרטיס מתחממם ? האים זה בעיית זיכרון או כרטיס ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. לפני שלושה חודשים קניתי מחשב, ובו צורב DVD של optiarc. הכונן התחיל לעשות בעיות בחודש שעבר, כשניסיתי להעביר קבצים מדיסקים אל המחשב והוא הציג לי "שגיאת יתירות מחזורית". חשבתי שהבעיה בדיסק... לאחרונה זה קורה יותר ויותר, גם בדיסקים חדשים, יום אחרי צריבתם. ניסיתי במחשב של חבר שלי, ושם אין בעיה והקובץ עובר. הצורב גם לפעמים נתקע באמצע צריבה, לפעמים לכמה שניות ולפעמים לדקה, ואז ממשיך כרגיל... עכשיו, אני לא בטוח מה לעשות. ללכת לKSP, שם קניתי את המחשב ואת הכונן? אני מפחד שהם יבדקו אותו והוא יהיה בסדר, ויגידו שהבעיה בדיסקים, ואז אכלתי אותה. אני יודע מסיפורים של אנשים שהם לא ממש חברה שבאה לקראת הצרכן בנושא האחריות... מה אתם מציעים לי לעשות? אני מרגיש קצת אבוד.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הקלטתי מספר טרקים במהלך הופעה ומידי פעם לחצתי על כפתור stop בכדי שהטרק ייקלט בזכרון. בסוף ההקלטה גיליתי שחלק מהטרקים שהקלטתי נקטעים לאחר 4 דקות ללא כל סיבה.(לדוגמא: קטע שאורכו היה בהופעה 20 דקות, נקטע לאחר 4 דקות). מוזר יותר שכשלחצתי על כפתור: end search הוא חישב את כל הקטעים שנעלמו לי בסך זמן הכולל. האם יש סיכוי שהקטעים אכן קיימים ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD-RW של NEC דגם: ND3570A... יום אחד הורדתי תוכנת צריבה די מפוקפקת (לא נרו) ומאז המחשב לא מזהה את הכונן... זאת אומרת, יש אותו בDEVICE LIST אבל לידו יש סימן שאלה... והוא לא מופיע ב MY COMPUTER... בדקתי באתר של NEC ואין שם דרייברים... רק FIRMWARE UPDATE... והבעיה היא שאי אפשר להתקין אותם בלי שהמחשב יזהה את הכונן... מה ניתן לעשות במצב הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי hard drive: wd sata 8mb 120gb ושהתקנתי את הווינדוס הגדרתי כמו שצריך שזה יהיה SATA אבל בתוכנה EVEREST Home Edition (התוכנה שנותנת פרטים על המחשב) כתוב שההארד דיסק מכוון על IDE. (ראו תמונה). מה צריך לעשות כדי לשנות זאת ל SATA או שאולי זה כבר מוגדר טוב ? הוכחה :
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה מוזרה שאף פעם לא הייה לי אותה...תראו פירמטי תמחשב כי הוא עשה בעיות אחרי זה התקנתי את הכל דריברים והכל וגם תדריבר של הכרטיס מסך והכל אבל שניכנסתי למשחקים המחשב ניכבה לחלוטין אפילו הורדתי תמשחק הכי ישן שזה dave לראות עם זה שמה המחשב ניכבה אז המחשב ניכבה ששיחקתי במשחק...ואין לי מושג מה זה..מקווה שתעזרו ותודה לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-