עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכל חברי הפורום: אז ככה: נתקלתי בימים האחרונים בתקלה שלאחר כעשר עד עשרים דקות כמו שציינתי פתאום המחשב מתחיל לעשות בלאגן- סרגל ההתחל נעלם, חלקים בשולחן העבודה נעלמים ולאחר ביצוע ריסט זה מסתדר ושוב אחרי עשר עד עשרים דקות זה חוזר. ביצעתי בדיקת וירוסים וזה לא מצא שום דבר... באמצע כתיבת הודעה זו עלו לי כמה פיתרונות ואני צריך שתגידו לי אם הם נכונים ומה חוץ מהם כדאי לעשות: 1. לעשות ריפר- ושכחתי איך עושים את זה אז בבקשה שמישהו יזכיר (זאת אומרת לא זוכר מה לוחצים בדיסק ההפעלה- כשעושים איתו בוט) 2. לעלות safe mode ואז לעשותבדיקת וירוסים. אז אני צריך מכם עוד רעיונות או תוכנות וכלי עזר שאוכל להיעזר בהם. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי עם צורב DVD. יש לי מחשב יחסית חדש ( חצי שנה ), חזק יחסית לתקופה שנרכש ( מעבד קונרו, זיכרון רחב וכו' ), ובין היתר צורב DVD של NEC ( לא יודע את הדגם הספציפי ) במהירות X18. הבעיה היא כזאת, מאז שנרכש, היתה לי תחושה שהצורב הזה, איך נאמר לא משהו, כשהוא נכשל לעיתים בקריאה של סרטי DVD מקוריים, אך ייחסתי זאת לתוכנת הצפייה. עתה יש לי בעיה קשה יותר. הצורב קורא וכותב באופן מושלם על דיסקים רגילים ( 700 מגה ), אולם, כשאני מנסה לקרוא DVD הוא נכשל בכל פעם. ניסיתי לצרוב שלושה דיסקים של DVD, בפורמט של מידע. הצורב עבד וצרב ( עם NERO 7 ), אולם לאחר הצריבה, הוא מראה שהדיסק ריק, כלומר, לא מסוגל לקרוא אותו. ניסיתי את אותם דיסקים על מחשב אחר, ושם כן ני…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by erezalon,

תמיד הייתה לי בעיה שכשהייתי עושה ריסטרט פתאומי למחשב, הווינודוס לי היה עולה (היה מסיים לטעון ואז נתקע המסך) ואז הייתי צריך לעשות ריסט ו וללחוץ last known good config.. וזה היה עובד. אתמול בטעות דוד שלי לחץ Start Windows Normally אז נהייתה לי בעיה שמה שלא הייתי עושה הווינודוס לא עלה. אז אני ברוב טיפשותי אחרי שניסיתי הרבה דברים החלטתי להוציא תבטריה של הביוס. עשיתי כך ומאז המחשב לא מזהה לי את הHD כשאני מנסה לפרמט זה אומר שאין הרד דיסק(Setup did not find any hard disk drives installed in your computer) וכשאני מנסה לעלות רגיל זה מגיע למסך טעינה של הווינדוס ואז ישר עושה ריסטרט אפילו לא מתחיל לטעון... לפי דעתי זאת בעיה שהדרייבר של ה SATA בלוח אם לא מותקנים, אז ניסיתי להכניס …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. Started by yevgeni1983,

שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by shabis,

בשעה טובה רכשתי מחשב חדש AMD5200 ולוח ASUS M2N-X דיסק 250G ה BIOS מזהה את גודל הדיסק 250G אך בהתקנת הוינדוס ה XP מזהה רק 130G . היות ויש זיהוי ב BIOS אין כאן תקלת חומרה ברורה .ובכל זאת מה עושים?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by lago,

שלום. יש לי בעיה מזה כשבועיים. יש לי מסך Asus MW 221C וכרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT והבעיה היא שבמהלך העבודה המסך נהיה שחור והנורה של המסך עדיין כחולה (צהוב לא עובד, כחול עובד). הבעיה נפתרת רק אם מכבים את המסך בכפתור ומדליקים שוב. מה צריך לעשות? האם הבעיה במסך או שהבעיה בכרטיס מסך? איך יודעים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שבמסך אחד (+עכבר ומקלדת אחת) יהיה אותו מחשב ? במקום לעבור כל שניה ממחשב למחשב ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by shayf,

שלום רב קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים. התקנתי את כל הנלווים שהגיעו עימו וכאשר ניסיתי להריץ את אחד המשחקים קיבלתי את ההודעה הבאה: ...could not start 3D acceleration process.please install directX 9.0 and your video driver is up to date התקנתי את directX 9.0 וגם התקנתי את הדיסקים שהגיעו עם כרטיס המסך (MSI RX2400PRO TD 256EH PCIE) אשמח אם תוכלי לעזור לי. תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  10. התקנתי R STUDIO והוא פשוט ממלא את הLOG בארורים רצוף כשאני עושה להארד דיסק סקאן בווינדוס ההארד דיסק לא מופיע, רק במנהל ההתקנים איך אני מציל את ההארד דיסק והקבצים שעליו?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by daveos,

שלום לכולם, שידרגתי את המחשב שלי לפני שבוע ל WIN7. נכון לכרגע למחשב מוחברים עכבר אלחוטי, מקלדת ומדפסת בחיבור USB. כשאני מנסה להכניס דיסק און קי (3 סוגים שונים + הארד דיסק חיצוני) הוא פשוט לא קורא אותם ולא נותן על כך שום הודעה! זה מטריף אותי.. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ללוח האם שלי וגם את כל העדכונים החדשים לWIN7. יש למישהו מושג ממה זה נובע? תודה, דייב

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. ה- JUMPLIST נעלם מהאיקון של האקספלורר. מערכת הפעלה היא ווינדוס 7 SP1 X64. רק מי שיש לו FIX ידוע לבעיה שיגיב. בתודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by MasterKish,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול onboard היה מחובר למחשב מגבר והחוט שהיה מחבר ביניהם נהרס אחרי שהחלפתי אותו בחדש לא היה לי קול יותר המגבר תקין והמחשב כותב שכרטיס הקול תקין אבל לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים מתקים מחדש ובודק חיבורים פשוט אין לי קול אמרו לי שהלך לי הכרטיס קול אז הבאתי כרטיס קול אחר ישן שאמור לעבוד המחשב מזהה אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו קראוי כי אני לא מוצא דרייבר בשום מקום עם למישהו יש רעיון איך אפשר לתקן את זה אני מאוד אודה לו כי אני בלי סאונד כבר מספר חודשים. נ.ב הכרטיס שאני לא מוצא לו דרייבר זה sound blaster live 5.1

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by NIVTAL,

קניתי את הכבל הנ"ל ורציתי לשאול איזה מהם זה מהחוטים (Red Blue Green) הוא וידאו ואיזה הם אודיו. או שזה לא הולך ככה, הייתי שמח לדעת. וגם, חיבור component הוא כולל אודיו אם אני מחבר אותו דרך VGA? תודה רבה רבה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by dorbasic,

הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. שלום לכולם אשמח לעזרתכם בתקלה עד היום עבדתי עם הכרטיס מסך שמובנה בלוח, כעת ע"מ שאוכל לחבר שני מסכים במקביל חיברתי כרטיס מסך מסוג 8400gs למחשב וחיברתי את המסכים,והתקנתי את הדרייברים, אבל לאחר החיבור הסאונד עבר לdisable , ללא אפשרות להחזירו חזרה. ובנוסף בעת ביצוע reset למחשב, המחשב מגיע למסך שחור ואינו מבצע reset וניתן לצאת מהמצב רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש, לאחר ניתוק הכרטיס הכל עובד כשורה, חשבתי שיש התנגשות בין הלוח שלי לכרטיס המסויים, וחיברתי כרטיס אחר מסוג ati 2400 והתקלה חזרה. הכרטיס מחובר בpci express ואני משתמש במערכת הפעלה windows server 2003 64 bit אשמח מאוד לעזרתכם בפתרון התקלה! תודה מראה לעונים.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by Danielll13,

בבקשה תעזרו לי אחרת ההורים שלי יהרגו אותי כי הם קנו לי את המחשב לפני חודשיים!!!! הבעיה היא כזאת:בהתחלה המחשב לא עלה הדלקתי אותו והוא כתב לי FHZQI is compressed press ctrl+alt+delete to restart אז הכנסתי דיסק של XP בלי שריטות חדש! והגדרתי שהboot יהיה שהכונן דיסקים יהיה ראשון כדי לפרמט ההתקנה של הווינדוס עלתה אבל אחרי שההתקנה טענה את כל הדברים והדרייברים שיש במחשב ועשתה starting windows (כלומר להתחיל את ההתקנה) נפתח לי מסך כחול שאומר שאני צריך לבדוק אם יש לי וירוס על המחשב בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. Started by 34N1A1N79,

היי, בעבר השתמשתי בתוכנה של PC WIZERD היא לא תומכת בוווננדווס 10, השאלה האם יש בווינדווס 10 כבר את הפיצ'ר הזה מובנה שאפשר לראות את הרכיבים של המחשב במלואם, או שצריך להתקין תוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזית Full HD של LG. חיברתי אותה בDVI למחשב HTPC שמכיל Sapphire Radeon 3870. איכות הצפייה והטקסט פשוט רעה. ניסיתי לחבר את אותו המחשב עם אותו הכבל אל מסך המחשב של Dell גם הוא Full HD. איכות מעולה. ניסיתי לחברת את אותה הטלוויזיה עם אותו הכבל למחשב משחקים שמכיל Gigabyte GeForce 660 ti OC. איכות מעולה. מספר חברים שלי חווים בעיה דומה בחיבור לטלוויזיה. אחד עם כרטיס Low End של Geforce, אחר עם כרטיס On Board. אבל שניהם טוענים שבמסך מחשב Full HD הכל בסדר. האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, רן.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by maor_6,
    • 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by samocha3,

יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by יובליקו,

רכשתי מתאם usb לhdmi אחרי שהכניסת hdmi המובנת של המחשב הנייח שלי נהרסה. אני מחבר את המחשב לטלויזיה, סמארט טיוי של סמסונ ואני רואה ממש גרוע. צבעים מרוחים. עדכנתי את כל הדרייברין במחשב…למישהו יש מושג מה עלי לעשות?

23. Started by 05252727651,

אני פותח מצלמה שמותקנת על מחשב נייד והוא כותב לי שגיאה והמסך של המצלמה שחור

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by yossi541,

אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB

• 4 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים