עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Symphozis,

קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. אז אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב חדש והרצתי MEMTEST בעקבות בעיות שקורות שרשום שהן קשורות לזכרון. אז הרצתי את התכנה והיא גילתה שיש בעיה בכל אחד מהסטיקים (2X512) גם ששיניתי את הסלוטים שלהם... לקחתי את הסטיקים לחנות והם הריצו בדיקה בלילה ולא נתגלתה שום בעייה - אני עובד איתם אז הם אמרו לי להביא את המחשב אליהם - זו פרוצדורה מסובכת... למישהו יש רעיון האם אולי ההתקנה של הוינדוס יכולה להשפיע? זה הדבר שהכי נראה לי כי זה גרסא לא הכי "מותרת"... תודה.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  3. שלום, קניתי שני זיכרונות של KINGSTON DDR 2 800 1G היו לי כבר במחשב כבר 2G אותה חברה כשהירכבתי אותם הוא לא ממש ניכנסו אם קלות אני דחפתי אותם אם הרבה מאוד כוח אפילו פחדתי לשבור את לוח האם לבסוף כשהם ניכנסו (לא יודע אם זה עד הסוף בגלל ששמתי שצריך ליהיות איזשהוא קליק) סגרתי את הדברים האלו שמצדדים בסוף הדלקתי את המחשב ראיתי שיש לי 3.5 G זיכרון במקום 4 אמרו לי שזה ביגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 32 BIT האם זה בגלל מערכת הפעלה או בגלל שאולי יש בעיה אם חיבור שלהם אם לוח אם?? אגב יש לי לוח אם EX38-DS4 שהוא דואל צנל וזה לא יתכן שאם סטיק אחד לא עובד אז אחר עובד אם אתם רוצים להתקין זיכרון אז אתם פותחים את הצדדים ודוחפים אותו פנימה נכון אם יש דרך אחרת אסמך לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by טל בן-צור,

שלום אני עובדת עם לפטופ, מסך אחד של הלפטופ ומסך נוסף (של סמסונג- מחובר עם HMDI TO HDMI) במצב "הרחב צגים אלה". כל פעם כשהמחשב עובר למצב שינה, כשהוא מתעורר כל החלונות שהיו פתוחים עוברים למסך של הלפטופ, והמסך הנוסף נשאר "ריק" מופיע בו הרקע של שולחן העבודה, ואז אני צריכה לגרור חזרה את התוכניות הרלוונטיות למסך השני. האם אתם מכירים הגדרה שגורמת לו להישאר בדיוק איך שהפסקתי לעבוד בו לפני הכניסה למצב השינה? תודה!

6. Started by GaTor120,

1.איך אני יכול להיות בטוח שהלוח אם הלך? החלפתי ספק והמחשב עדיין לא נדלק ויש נורה ירוקה שדולקת בלוח 2. אמרו לי שאם אני מחליף לוח עם אותו סוג שך צ'יפסט אז אין לי צורך להתקין את הווינדוס מחדש איך אני יכול לדעת איזה צ'יפסט יש לי או לחילופין איזה לוח אני יכול להזמין במקום מה שיש לי? הלוח הוא ASUS P5GD1-VM 3.אחרי שאני מחליף את הלוח איפה אני יכול לראות איך לחבר את הכבלים הקטנים האלה שעושים את ההדלקה והריסט? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. לעשות Partition של מקסימום 131 GB? במנהל התקנים הוא מזהה אותו כ 160 GB, וגם ב BIOS... אבל מבחינת Partition הוא לא נותן לי יותר מ 131 GB... ?????? ???

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS ולא רק סטריאו ב PCM?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by psxr,

קניתי לפני כמה ימים את העכבר המדובר והכל טוב ויפה עד שאני גולש בavant. בשימוש בavant ההגדרות של העכבר לא תופסות והוא זז כמו עכבר גולה מלפי עשור. בIE FF וסתם שימוש בדברים אחרים העכבר זז טוב מאוד. האוונט זה הדפדפן הרגיל שלי אז בבקשה בלי הודעות של תעבור לFF.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by mokisho,

שלום לכולם יש לי את הלוח של אסוס P5W DH הביוס הוא 1707 עכשיו ברגע שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל אז הוא אומר לי שהביוס לא תקין ומאלץ אותי לעשות F1 ולהכנס לביוס רצוי לציין שיש O.C לא קיצוני מה עושים האם זו תקלה של הלוח * יש לי עוד בעיה ברגע שאני מבצע ריסטרט אז המאוור של המעבד קופץ ל 100 אחוז תפוקה למרות שאני מגדיר לו [לעבוד ב 50 אחוז תפוקה (וכן זה מספיק לי המעבד עומד במאמץ רק על 50 מעלות )

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by GREATTHUNDER,

לפני כשבועיים המחשב שלי החליט לא לפעול (לחצתי על הכפתור אבל הוא לא נדלק) לא הייתה שום תגובה, לא מאוררים לא אורות כלום. בדקתי את הלוח אם ואת החיבור של ה POWER SW. אחרי בדיקות הגעתי למסקנה שכנראה הלוח אם נשרף, הספק לעומת זאת מראה סימני חיים, כשחיברתי אותו ללוח אם אחר (למרות שבאופן מסתורי נדפק לי הדרייבר של הכרטיס מסך במחשב שאליו חיברתי אותו). עכשיו יש לי בעיה, אני רוצה לתקן את המחשב, מה שאומר לקנות לוח אם. יש מצב שיכול להיות בעיה עם הספק שבעצם הספק שרף לי את הלוח אם ואם אני אקנה לוח אם חדש הוא גם ישרף? הספק הוא של ever-power 350W.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by v_man,

קודם שלום לכולם אני חדש פה בפורום =] אני רוצה לדעת איך אני עושה לאן (רשת) בבית בין שני מחשבים ובלי סיו'ץ ובלי ראוטר. ככה רגיל מחשב למחשב אני רוצה שרק מחשב אחד יהיה עליו המודם והשני פשוט יהיה לו אינטרנט דרך המחשב הראשי, איך אני עושה את זה, אולי יש פה מדריך באתר ,אני לא מצאתי ~תודה למי שעוזר~

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by chenzige,

בזמן שאני צופה בסוג סרט מסויים למשל באתר של קשת בקטעים שיש שם... יש צבעים מוזרים... בעבר תיקנתי הבעיה אך אינני זוכר איך עשיתי זאת יש לי מסך LG 19 LCD רחב וכרטיס מסך RADEON 1600 PRO איך מתקנים זאת זה בעיקר בסרטי WMV תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. היי לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה להעביר שירים לנגן הוא נותן הודעת שגיאה שלא מוצא את הקובץ והתיקיה של הנגן נסגרת ונפתחת מחדש..ואז אני מסתכל וזה העתיק את השיר אבל באמצע השיר שומעים שירים אחרים שהיו לי פעם בנגן : עריכה: נראה לי זה בעיה בחריץ USB 2, שיושב לא טוב

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by oricoh,

יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by AMD Sempron +3100,

התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.

20. Started by Eran M.G,

לפעמים כאשר אני מחבר אביזר (מצלמת אינטרנט, דיסק און קי, עכבר וכו) לחריץ הUSB ומפעיל מחדש את המחשב אביזר אחר המחובר דרך חריץ USB אחר מפסיק לתפקד (זה ממש מעצבן כשזה העכבר). כיצד ניתן לפתור בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. חברים, יש לי בעיה שקורה לי מאז הפרמוט האחרון. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php8MZ1pK.jpg בזמן שאני משחק COD4 והמשחק מאד מאט. והכרטיס מסך מגיע לאיזור ה100C לפעמים. ואיזורים בלוח גם הם עולים לשמיים. מה לעשות? (לא עבר OC אף פעם)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. הוספת הארד דיסק עשויה להאט את קצב העליה של המחשב? כמובן שהראשון עם ה - XP עשיתי כ - master והשני slave יכול להיות שעוד הארד דיסק ישפיע על הספק וממילא על המהירות של המחשב?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  23. למרות שיש לי 10 גיגה פנויים במחשב

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by גליטו,

lg gh22ns dl sata איך הצורב ? נחשב לצורב טוב ? היה אותו למישהו פה פעם או עכשיו ועשה לכם בעיות .. למה יש לי אותו כולה שבוע וגם התחיל עם בעיות כמו למשל הקטע עם הוצאת הדיסק .. לוקח לו איזה 10-15 שניות עד שהוא מוציא את הדיסק מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה .. הורדתי איזה תוכנה שתעדכן כול פעם את הצורב .. אין לי מושג במה אבל זה מעדכן אותו חח. אולי זאת הבעיה ? אולי זה גרם לבעיות ? תודה מראש לעונים.. ול-milk inc מה אתה ישר סוגר לא יודע איך משנים את הכותרת אז לא שניתי..וגם זאת לא בסדר?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by sonix123,

היום שהדלקתי את המחשב פתאום שמעתי רעש מוזר אף פעם לא שמעתי ויש לי את המחשב 5 שנים מחשב די ישן.... אני חושד במאורר של המעבד זה נשמע בבירור רעש של מאורר ניקיון מאבק יכול לפתור את הבעיה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים