עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mz155,

פתחתי על זה כבר אשכול בפורום "לוחות ומעבדים", ואמרו לי להעביר לפה... אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה תודה mz155

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  2. שלום, האם מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד איך לנקות את הקירור של ה7600GT? זה הקירור של הכרטיס מסך שלי http://www.gainward.de/webshop/images/products_5234197.jpg איך אפשר לנקות אותו בעזרת כלים פשוטים? כי אין לי שום דבר מתקדם, תודה.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by v_man,

אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by ozeini,

שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: "primary master drive fails", אתמול המחשב עבד רגיל והיה בסדר גמור, היום אחרי שבאתי להחליף לו את ההארדיסק הוא רשם לי את זה. אין לי מושג איפה הבעיה. מי שמבין מתבקש לעזור. אגב המחשב הו פנטים 4 2400MHZ, וניסיתי להפעיל אותו עם 3 הארדיסקים שונים ושוב הוא רושם את זה. דבר נוסף ניסיתי לשנות לו בהגדרות כל פעם את ה-primary master פעם שזה יהיה הארדיסק, פעם דיסקט, פעם לכונן דיסקים (עם ה-windows) ולא עזר כלום. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. יש לי בעיית סאונד בנטפליקס,מדובר באפליקצייה שנמצאת על הטלוויזיה החכמה. (הסאונד נהיה ממש פחות איכותי ,יותר חלש כזה , כאילו חסר לו את הדולבי דיגיטל או משהו כזה.. ממה שאני שומע בטלוויזיה הרגילה שאני רואה למשל כדורגל או חדשות) ,וזה רק בנטפליקס בתוך כל הסדרות וכל הסרטים. אז השאלה היא אם הבעיית סאונד שציינתי בסוגריים היא נובעת בגלל שהאפליקצייה מותקנת ישר על הטלוויזיה ובעצם אין כבל HDMI שאולי הוא נחוץ כדי שהאפליקצייה תפעל כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by mega1234,

בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by amitnaz,

המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מיום שבת. כל תוכנה שניסיתי להפעיל הוא אמר לי שגיאה: לא ניתן לגשת לקובץ זה. אז רסטרטי אותו ואז עלה לי מספר כחול שאומר שכונן c צריך להיבדק משום מה הוא נתקע בשלב ה2/3 ב4%. אחרי כמה נסיונות זה הגיע ל100% אבל תמיד כשהמחשב סיים להריץ את הריבועים שבפתיח (המסך של הxp עם הטעינה) אז הוא עשה ריסטרט ושוב ושוב. הבעיה היא שמאז אני ניקיתי אותו והוא בכלל לא העלה בוט אפילו. הוא גם לא משמיע ביפ כזה בהתחלה. מה אפשר לעשות? (אל תשאלו אם שכחתי לחבר איזה כבל כי אני תמיד מתקן אותו לבד פשוט פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.) תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. אז יש לי עידן+ שאני צריך להריץ עליו סרטים עם DOK אין אותו לידי כך שאני לא יכול לנסות ולבדוק איך יוצא אני חייב שייצא טוב (יש לי את הדגם INNOVA) השאלה שלי אם יש לי סרט 1080P קול DTS (מה שלא נתמך) ואני ממיר את זה עם AVS לAVI (אני לוחץ על TO DVD לא TO AVI) זה מספיק? העידן+ יקרא את זה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by x-amin,

זה מחשב יחסית חדש לכן אני לא יודע מאיפה יכולות לבוא התקלות האלו.. 1.מדיי פעם כאילו הכרטיס קול נדפק, ושומעים ליכלוכים ברמקולים "פטפטפפטטטט פפפ" ממש כמו ברדיו שמשובשת תחנה, הבעיה שזה לא רק ברמקולים אלא גם באוזניות וכו, עשיתי שחזור מערכת לכמה ימים לפני זה וזה הסתדר וחזר לאחר כמה זמן, מה יכולה להיות הבעיה בידיוק..? 2.לפעמים שאני משאיר את המחשב על הורדות בלילה, אני בא בבוקר ורואה את המחשב כאילו עכשיו הדליקו אותו עם המסנג'ר פתוח וכאלו חח... ואני לא מבין מה יכול לגרום למחשב לעשות ריסט שכמעט ולא פתוחות עליו תוכנות במלא,איך אני יכול לדעת מה הסיבה לזה... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by DDD$,

שלום חברים יש לי כרטיס מסך של חברת INNO3D 1GB הכרטיס GEFORCE 8600 SERIES לאGT וכל הזמן במשחקים הוא נתקע נגיד בפיפא הוא נתקע לאיזה 5-7 שניות וחוזר אבל במשחק סאמפ הוא נתקע לי וזהו אני צריך לעשות ריסט אמרו לי אולי להחליף דרייבר מה אפשר לעשות תודה רבה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by cad5011,

יש לי omnibook 6000 מזה ארבע וחצי שנים. קיבלתי אותו עם win2000 מקורי והוא עבד תקין. לפני שבועיים פירמטתי אותו פעם ראשונה והתקנתי winXP (גם כן דיסק מקורי). אחרי ה-windows התקנתי רק אנטי וירוס (norton 2004). הבעיה היא שמאז הפירמוט המחשב קופא לחלוטין באופן שנראה לי לא עקבי. לפעמים הוא קופא בעליה של windows, לפעמים מיד אחרי העליה, לפעמים אחרי שתי דקות של עבודה, או חמש דקות, או שעה. כשהוא קופא כל מה שאפשר לעשות איתו זה reset. התקנתי דרייברים - ללא הועיל. עשיתי עידכוני תוכנה, אבל ללא service pack 2 (האמת לא נראהלי שזה משנה משהו). הייתי חוזר ל-windows 2000 אבל לא מוצא את הדיסק - אם אתייאש אשיג אותו איכשהו. פרטים על המחשב הזה אפשר לראות כאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by LQDForce,

אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?

13. Started by rlord,

קניתי את הכרטיס הזה אתמול עכשיו חיברתי אותו למחשב פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים שנתנו בדיסק עכשיו התקנתי את המשחק COD 4 סתם ליראות איך הוא ופתאום זה קופץ לי: התקנתי עוד משחק ליראות אם זה בעיה רק שם אבל לא עוד פעם קפץ לי הדבר המוזר הזה הוא לא נותן להכנס למשחק אחר כך ניסתי להוריד דרייברים חדשים ושאני מנסה להתקין אותם הוא לא נותן קופצת ההודעה הזאת: חברה אני לא יודע מה לעשו עד שקניתי כרטיס חדש כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי, מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. המחשב שלי לא נדלק... אני בטוח שזה בגלל כמה כבלים שיצאו מהמקום עקב הזזת המחשב... מכיוון שאתמול בלילה הוא עבד מצויין! העניין הוא שאני לא יודע באיזה סדר להחזיר אותם וגם אם כן אני חושב שאחד מהם נשבר (כבל או עמוד ברזל בלוח אם) מדובר בפנטיום 4 ולוח אם P4VXASD2 4 הכבלים שיצאו מהמקום: POWER SW,POWER LED,RESET SW.H.D.D LED http://img407.imageshack.us/img407/4743/error002ma5.jpg החשח כי הכבל הספציפי נשבר: http://img407.imageshack.us/img407/4727/error003os9.jpg מדובר בעמודות שמימין לבטריה מעל הטבלה: http://img260.imageshack.us/img260/5259/error004iv4.jpg תמונה יותר טובה (הפלאש בדיוק על זה): http://img260.imageshack.us/img260/6299/error005ij7.jpg http://img182.imageshack.us/img182/20…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. אולי בחנות לא חיברו משהו נכון ? זה ע"פ שתי גרסאות של אוורסט. * ועוד שאלה על הלוח אם: איך יהיו לו יציאות אודיו דיגיטליות כמו שהוא אמור לכלול ? כי אני לא רואה יציאות כאלו. תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה עם הצורב DVD... אני מכניס דיסקים של DVD והוא פשוט לא מראה כלום... כאילו שהדסיק ריק... ואז אני עובד עליו, אני עושה כאיללו אני רוצה לצרוב עם הדיסק הזה ואז הוא אומר שאי אפשר כי יש משהו בתוך הדיסק.. ווכה זה אם 90% מהדיסקים של הDVD שלי.. סרטים תמונות הכל... הדיסקים לא שרוטים או משהו הם במצב טוב... מה דעתכם? ד"א דיסקים רגילים הוא כן מעלה...

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by tintin,

יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…

18. Started by michabb,

שלום רב, אני מעונין לבצע שיכפול (CLONE) ל-2 דיסקים הנמצאים במערך RAID 1/0 . האם מבחינת תוכנת השיכפול(Macrium,Acronis) המערך שקוף ורואה אותם כדיסק אחד, ואז אין בעיה לשכפל את הדיסקים? תודה מראש.

19. Started by squishy,

יש לי יציאת VGA מהמסך ו-2 אופציות לכניסה בכרטיס מסך - VGA ו-DVI. כשקניתי את המחשב והמסך קניתי גם מתאם בין VGA ל-DVI, חיברתי אותו לכבל של ה-VGA ואת המתאם עצמו לכרטיס מסך והכל היה בסדר. החיבור עבד מצוין ככה לפחות שנה וחצי. לפני כמה ימים המסך פתאום הפסיק לעבוד לי, וכשניסיתי לבדוק מה הגורם לתקלה גיליתי שכשאני מחבר את המסך לחיבור VGA רגיל הוא עובד, אך רואים הרבה פחות טוב. הסקתי שהבעיה היא במתאם וקניתי מתאם חדש - אך התקלה נשארה. חשבתי שאולי מקור הבעיה הוא בכבל VGA וניסיתי להחליף כבל עם מחשב אחר, אבל המצב נותר על כנו. מישהו יודע איך לעזור לי להשיב את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  21. שלום רב, אספר לכם כאן את הסיפור המלא בכדי שתוכלו לנחש מה קרה: היום בצהריים הוצאתי את המחשב וניקיתי אותו כהרגלי. סידרתי קצת כבלים (עם קצת מחשבה יכולתי להוציא מהמחשב כבל כוח מודולורי מהספק, ולהישאר רק עם אחד במקום עם שניים), הוצאתי את כלוב הכוננים והכנסתי את ההארדיסק בתא אשר נמצא גבוה יותר. בדקתי את כל הכבלים וכולם מחוברים... כאשר חיברתי את הכול והדלקתי את המחשב, להפתעתי הרבה קיבלתי BSOD בכל פעם שהווינדוס מנסה להיטען: במצב בטוח, במצב "ההגדרות הטובות", בעצם בכל מצב המחשב מקבל BSOD. ניסיתי לחבר ולנתק כל דבר שעלה לי בראש, להגדיר בביוס כל מה שעלה לי, ניסיתי לחבר הארדיסק ממחשב ישן בחיבור IDE ללא ההארדיסק שלי אך משום מה המחשב מקבל גם מסך כחול אך הודעה אחרת לגמרי ואפילו חיבר…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by rambo88,

שלום לכם יש לי שאלה יש לי מחשב פנטיום 3 אני מנסה להתקין בו אקס פי עשכיו פירמטתי את המחיצות שלו שמתי לו מחיצות חדשות [דרך הפורמט הרגיל] לאחר הפורמט הוא מבצע העתקה של קבצים ואז מגיע למצה של 39 דקות נותרו הכל עובר בסדר עד שהוא מגיע ל8 דקות אחרונות וזה נתקע ולא ממשיך החלפתי כמה דיסקים של אקס פי לא עזר שמתי סידירום חדש לא עזר שמתי מאורר במחשב לא עזר מחכה לתשובה ממכם תודה רבהה

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by dor1847,

היי, יש לי כרטיס טלוויזיה Pinnacle GmbH PCTV PRO משנת 2002 מכיוון שהידע שלי בכל בנוגע לכרטיסי טלוויזיה מצומצם מאוד רציתי לדעת האם זה אפשרי לשים אותו על המחשב שלי (לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2) השאלה שלי בעיקרון היא האם תהיה בעיית תאימות? האם זה בכלל אפשרי להרכיב את הכרטיס על הלוח אם? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by cold fire,

יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה ברצוני לעשות לו over clocking אך אינני יודע איך (ניסיתי דרך הביוס של המחשב לשנות את המהירות אך אין לי גישה אליו ולא גם לשאר נתוני המעבד. המחשב הוא של חברת NEC ואמרו לי שהחברה חסמה את הגישה לשנות את המפרט של המעבד, ברצוני לשאול אם קיימת דרך נוספת לעשות over clocking מהביוס או דרך תוכנה ספיציפית דרך windows . תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by Impreza,

נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים