עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by choochoo,

שלום, המחשב החדש שלי קורס (BSOD) בדר"כ עם 0x000000F4 או 0x00000077 אבל לא מספק minidump הרצתי MEMTEST ללא שגיאות, CHKDSK עובר, עשיתי repair לחלונות (XP עם SP2) גם ואני כבר ממש לא יודע מה לעשות. המפרט: Athlon X2 4800 Gigabyte GA-M55S-S3 2x1GB Kingstone DDR 667 WD 320GB 16MB Leadtek 8600GT מה לעשות ? ???

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. הי, יש לי מחשב נייד שמחובר אליו כרטיס קול חיצוני שמשדר אות של 5.1 לסייבר, ויש סאונד סארונד בבדיקה ובסרטי HD. אבל בניגון שירים רגילים וסרטים באיכות נמוכה יחסית רק הרמקולים הקידמיים עובדים ולא כל ה6... אני יודע ששירים לא יכולים להתנגן בסראונד אבל קראתי שקיימת אופצייה של "SPEAKER FILL" בהגדרות הקול אבל אצלי היא לא קיימת. כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך וכמו שהזכרתי יוצא לי קול סאראונד, אבל אני רוצה גם שכל הרמקולים יעבדו גם בשירים רגילים אבל איך אני עושה זאת? תודה !

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by omnius,

במחשה הנייד שלי נשבר אחד מהמקשים. חשבתי להדביק אותו חזרה למקום. האם הדבק עלול לפגוע במחשב?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך של Point Of View 7600GS. עכשיו עשיתי פתחתי לו את הקירור הפסיבי ושמתי לו משחה תרמית. אחרי שהכנסתי אותו בחזרה והפעלתי את המחשב היו לי ארטיפקטים על המסך. וכשזה הגיע לשלב של הווינדוס המסך שלי פשוט נכבה. פתחתי שוב את הכרטיס מסך וראיתי שחלק מהמשחה נזלה קצת ממש מחוץ לליבה שעליה יש את המשחה. ניקיתי אותה ומאז הכל עבד חלק. עד לפני שבועיים. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך הטמפ' היו בטווח הנורמלי. ואז באמצע משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND היו לי ארטיפקטים שוב. ואז פשוט המסך נכבה לי. עשיתי למחשב ריסטרט אז בהתחלה בהעלאת הווינדוס ראיתי ארטיפקטים וכשהוא הגיע לשלב של הווינדוס המסך לא נדלק. ועכשיו אני תקוע... אין לי מושג אם זה בגלל האוברקלוק שעשיתי זה נגרם. או בגלל המשחה התרמית …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. אז ככה... יש לי AMD 2000 Athlon XP 1.67 GHz GA-7VAX Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x 512DDR 266MHZ 40GB 7200RPM אני בטוח שהכרטיס מסך לא מנוצל אבל עד כמה? הרבה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by highmiko,

שלום חברים, יש לי בעיה עם מחשב ולוח שבנדון. שאר הרכיבים: Sapphire Ati Radeon 7850 OC Intel Core i7 3830K Antec Earthwatts 500W PSU ביצעתי גם ניטור לגבי הטמפרטורות והכל תקין. פעם או פעמיים ביום המחשב מבצע ריסטרט פתאומי. יש לי UPS, לכן הבעיה לא קשורה לנפילות מתח או בעיות חשמל בטוח. ביצעתי סריקה כפולה עם MEMTEST, הזכרונות תקינים. הרצתי MHDD להארדיסק, עבר בהצלחה ללא שגיאות. ביצעתי עדכון ביוס ללוח אם, הבעיה ממשיכה. יכול להיות שהבעיה בלוח או בספק? או בכלל בהתקנה של מערכת הפעלה? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לצמצם את האפשרויות.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by halo,

כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לא מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by TimoTy,

טוב יום אחד אני קם בבוקר ובלי שום סיבה שניראת לעין המחשב פשוט לא מזהה את ה-CD ניסיתי לשנות בביוס נתתי לטכנאי לנסות אבל שום דבר לא עוזר ..... ה-CD עצמו עובד (אני מכניס דיסק והוא קורא אותו ) אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי או שום תוכנה אחרת...... ה-CD הוא גם DVD וגם צורב ..... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את ה-CD ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי במחשב ושאני לא מצליח לעלות עליה ולפתור אותה.. אז ככה, הבעיה: 1. כאשר אני משחק משחק כלשהו,משתמש בתוכנה שצורכת די הרבה מהזכירון..(תוכנה "כבדה" כמו שאומרים), או שאני ממזער משחק פעם פעמיים ואז המחשב מבצע רסטרט פתאומי... עכישו שהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה בדוס או משהו.. עולה רגיל...בעייה זאת הייתה בעבר והתגלה שזה ספק כוח.. החלפתי בחדש, הייו לי חודש בערך של שקט וכעט הבעיה מתחילה לחזור על עצמה....(החשמל בבית תקין לחלוטין). 2. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על המחשב שלי... לפני שהוא נפתח אני מקבל הודעה קטנה והיא "C'ant load librery from memory" ושאני לוחץ אישור ה"מחשב שלי" נפתח כרגיל...וזה קורא על כל תיקיה... ובנוסף המחשב נהיה איטי מאוד... לא כמו …

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by erez_levy,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by SD Project,

אז ככה, יש ברשותי אולי עשרה ספקי מחשב ישנים ג'נרי שפורקו ממחשבים מחדר מחשבים בבית ספרי הקודם, אחת הסיבות שהעיפו אותי ... סתם, סתם !!!! הבעיה עם הספקים האלה היא שהם צריכים להיות מחוברים ללוחות אם כדי לפעול, יש לי לוח אם לחבר אבל זה סתם מסורבל... אם יש מיש'ו שיש לו פתרון שיכול לעזור לי בבעיה זאת ?!?! ממש תודה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by kobipk,

ניסיתי לחפש הרבה מדריכים שיסבירו לי העם המחשב שלי עובד על טמפ' נכונה כמו כן רציתי לדעת עד איזה גבול אפשר להגיע בטמפ' אני לא מבין כל כך בזה ולך אני יכתוב כאן מה הוא רושם לי בתוכנה שמראה טמפ' במחשב motherboard -43c(109 f) aux - 41 c (106f gpu 67c (153 wd 38c (100f cpu 2941 משתנה כל שניה שאני לא יודע מזה תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by p-o-i,

המסך שלי משתגע מידי פעם.....ואני מתכוון המסך...הוא כמו פליקר......אחרי שאני משאיר את המחשב בלילה....(הורדות...)...אני בא בבוקר והמחשב כאילו נכנס למסיבת טראנסים.....נידלק לכבה נידלק ניכבה...כמו פליקר.....אז תוכלו לומר לי למה זה קשור?....לכ.מסך?...למסך עצמו?...

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by m_zvika,

אהלן חבר'ה, משהו ממש מוזר קרה לHD שלי. יש לי 2 מחיצות בכונן, אחת עובדת בלי שום בעיה והשניה כשאני מנסה לגשת אליה אני מקבל This disk structure is corrupted and unreadable. אני מניח שזה קרה אחרי שהייתה לנו כאן הפסקת חשמל לפני כמה ימים. העניין הוא שהייתי בטוח שאם כבר אז 2 המחיצות לא יעבדו אבל אחת עובדת מצויין. ניסיתי לבדוק את המחיצה עם DISKEEPER אבל כשאני מעלה את התוכנה, היא בכלל לא מזהה את הכונן (בניגוד לחלונות). היה לי הרבה מידע חשוב על הכונן, יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?!? תודה רבה על העזרה מראש,

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. שלום רב . יש לי עכבר של logitch mx 700 למעלה משנה ואני מאד מרוצה ממנו . עכשיו אתמול פתאום הנורית האדומה התחילה לדלוק שמצביעה על זה שהבטריות חלשות. לכן הטענתי את העכבר יום שלם במטען וכשזה סיים אחרי כמה שניות אני משתמש בעכבר למשך דקה שוב פעם הנורית האדומה מהבהבת והתוכנה של העכבר אומרת לי שהבטריות חלשות . יש לי בטריות אחרות שנטענות ניסיתי אותם אבל גם כאן שוב פעם הנורית האדומה נדלקת שוב . האחריות על העכבר הוא 3 שנים . האם יש בעיה בעכבר ואני צריך להחליף אותו או שיש לזה פיתרון ? תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. אני קניתי מחשב חדש, ומנסה פעם ראשונה להתקין windows xp, עולה מסך כחול ועושה כל הבדיקות, ברגע שלמעטה רשום Windows is start up, המסך מתכבה, נדלק אחרי שניה, מתקבל מסך כחול, ורשום "Error ..." ולמעטה רשום כתובות כמו 0x00000001(בפירוט של שגיא), ולא רשום למה הוא עף,וגם ה windows מ-DVD, ויש לי עוד גרסה של windows ב CD רגיל, אחרי ששמתי CD רגיל עם Windows XP הוא עלה בסדר, מה זה יכול להיות, בעית חומרה או תוכנה? וWindows(זה שלא עלה) הוא בדוק, כבר התקנו אותו במחשב אחר Intel, ואצלי זה AMD 64 dual core 4600, תעזרו לי בבקשה, כי אם משהו לא תקין, אני יחזור אותו לתיקון, תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by אדלרון,

שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן

18. Started by Br33z3R,

המשך מההודעה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136556.0 אוקיי, כמו שאמרתי כבר קניתי אתמול כרטיס מסך, דגם: Leadtek Winfast 6600GT AGPx8 עכשיו, מאז שחיברתי אותו למחשב התחילו הבעיות - דבר ראשון זה שחור-לבן בטלויזיה (כמו שמצויין בהודעה הנ"ל). חוצמזה גם התחילו בעיות נוספות: לדוגמא, פתחתי את המשחק GTA SA, ולאחר שסגרתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה: ד"א, יש לי ספק MI-350ATX. אז לחצתי אוקיי על ההודעה הזו, ומאז כל פעם שאני נכנס למשחק הוא נתקע באמצע, הופך למסך שחור ואז צריך לעשות ריסט. יכול להיות שהספק שלי לא מספק מספיק זרם? קשה לי להאמין כי... יש לי 4 מאווררים, הארד דיסק, צורב DVD של NEC, כונן DVD של LG, שלושה זכרונות של 512 , ארבע יציאות של USB ומוד…

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  19. שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. אני לא מסתד עם החיבורים שמה.. צריך עזרה. הנה מה שכתוב על הMANUAL שלי בעניין (בגלל שאין לי את הג'מפרים ובגלל שאני רוצה את יציאת הAUDIO הקדמית אני צריך להבין את זה): הבעיה שלי שהכבלים שלי כתוב עליהם EarL וכאלה.. לא כתוב בכלל את הדברים שכתובים לעיל.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 21:16:51 הנה הכבלים שיש לי:EAR L (שניים כאלו) EAR R (שניים כאלו) Mic Data Mic VCC GND באיזה מספר כול אחד? עריכה: מצאתי את הפיתרון לשאלה, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by mor873,

בטעות נתתי מכה עם הכיסא למארז וזה התחיל להופיע , המסך רושם אין אות הולך לישון אח"כ מופיע מסך כחול עם nv4_disp וכל מיני סוגרים כפול עם הרבה אפסים לאחר כמה נסינות עלה המחשב ושוב נפל. דרייבר של כרטיס מסך עודכן לעידכון אחרון , איך בודקים שהכרטיס מתחממם ? האים זה בעיית זיכרון או כרטיס ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by talkfir,

יש לי צורב DVD חדש, פיוניר 107 שמשהוא הביא לי מארה"ב. יש לי בעית צריבה של DVD רגיל ®. הוא צורב בסדר RW וכן CD-R. השגיאה שאני מקבל היא משהוא בסגנון נפל ב- Disk At Once. השגיאה קוראת ממש בסוף לאחר שכל הצריבה הסתיימה. הצורב מחובר לבד על כרטיס הרחבה IDE. השתמשתי בקונקטור האחרון של הכבל IDE וכמו כן הסרתי את ה- jumprer שקובע master/slave . אני משתמש בצריבה בדיסקים הלבנים. תוכנת הצריבה נרו 6 אשמח לקבל רעיונות מה לעשות.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. קניתי את הצורב חיברתי אותו למחשב הווינדוס מזהה אותו שאני מעלה את המחשב אבל הוא לא קורא לי דיסקים בכלל מה הבעיה יכולה להיות יש לי עוד כונן של צורב רגיל של אסוס שהוא עובד רגיל זה צורב עם חיבור sata הסמסונג עזרה לכל מי שיודע תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. Started by rambo88,

שלום לכולם תראו יש לי כרטיס קול אחד על הלוח ואחד שאני רוצה לחבר כדי שיהיה לי יציאה שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק השגתי כרטיס קול הרכבתי אותו הווינדוסזיהה חומרה חדשה אבל אין לי דרייבר על הצ'יפט של הכרטיס קול רשום AP6400 3D PCI V.2 חיפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק בבקשה אשמח לקבל לינק לכרטיס קול תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים