עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by heho15,

שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. בקצה של הכרטיס מצאתי את השקע המתאים אבל בקצה השני יש לי שתי חיבורים דקים כמו של לדים ואני לא יודע לאיפה הם הולכים

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by A.M,

שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by maximbu,

היי לכולם , יש לי בעייה עם הכרטיס קול (המובנה) ואני אודה מאוד לעזרתכם . אחרי הפסקת חשמל פתאום נעלם לי הקול (ניסיתי 2 זוגות של רמקולים וזוג אוזניות) . מבחינת התוכנה הקול מותקן עם הדרייברים הכי עדכניים והכל טוב ויפה ... הבעייה היא שפשוט לא שומעים כלום . יש לי לוח אם DP35DP . (לינק : http://www.intel.com/products/deskto...p-overview.htm) . משום מה הכניסה של : Optical S/PDIF (Toslink) line out מתחילה להאיר באור אדום אחרי זמן מה (לא יודע אם זה קשור או לא ואם זה תקין או לא .. פשוט רק עכשיו שמתי לזה לב) אודה לעצות ... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

אהלן, קניתי למחשב משרדי את הלוח ג'יגהבייט הנ"ל, וחיברתי אליו HD ישן [iDE], אבל הHD לא נדלק. בדקתי את הHD בלי לחבר את כבל הIDE, והHD נדלק. חיברתי עם אותו כבל IDE למחשב אחר, וההארד דיסק עובד סבבה. כלומר, הלוח לא מאפשר להארד דיסק להדלק, למה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by maor_6,
    • 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by morel ezra,

יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג:JBL ENCOUNTER 2.1 עכשיו כשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה (לא עד הסוף, אבל גבוה) הרמקולים פשוט משתתקים! ורק אם אני לוחץ על הכפתור להנמיך או להגביר הם שוב פועלים... ואחרי כמה שניות שוב משתתקים... רק אם אני ינמיך הם ימשיכו לנגן ברצף. למה זה קורה? יש פתרון לבעיה? משהו חומרתי או תוכנתי?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by davis5,

יש לי מחשב חדש שהוא די שקט המארז של TT SWING אבל יש לו זמזוםשהוא לא חזק של מן אדוות כאלה שמתחיל ומפסיק בדירות מסויימת ניסתי לעצור את המאווררים שיש לי אבל זה לא מהם הרעש בה בעיקר מאזור של המעבד והזיכרונות ממה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by cosmos,

מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש לי בעייה עם המחשב שהוא נתקע כשאני מפעיל אותו וגם כשאני מתחבר לרשת.. למשל הפעלתי את המחשב,הכל טוב.. התחברתי לאינטרנט עם החייגן שלי ,התחלתי לגלוש ופתאום הדפדפן נתקע הכל נתקע אני לא יכול לעשות אפילו CTL ALT DELETE ואחרי איזה 5 דקות פתאום הכל חוזר להיות רגיל והמחשב רץ חלק.. עשיתי סריקות עם שתי תוכנות ספייוור,אנטי וירוס (נורטון) ואפילו ניקוי רג'יסטרי עם Registry Mechanic ועדיין הבעייה לא נפתרת.. ממה זה נגרם? איך ניתן לסדר את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by אבי11,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. אולי בחנות לא חיברו משהו נכון ? זה ע"פ שתי גרסאות של אוורסט. * ועוד שאלה על הלוח אם: איך יהיו לו יציאות אודיו דיגיטליות כמו שהוא אמור לכלול ? כי אני לא רואה יציאות כאלו. תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

שלום לכול באי הפורום! קניתי דיסק קשיח חדש והרצתי עליו התקנה חדשה של XP ואת הפירמוט וחלוקת המחיצות עשיתי דרך ההתקנה של הWIN ,העיניין הוא שההתקנה בנתה שני מחיצות אבל היא לא נתנה שם למחיצה השנייה(D) וכך נוצרו לי 100GB איפה שהם בתוך ה-C ואני צריך לחלץ אותם.-הדיסק הוא 250GB. בכלי ניהול של הדיסק החלונות הוא מראה לי את המאה ג'יגה הנוספים אבל אני לא יכול לגשת אליהם. ניסתי גם דרך FDISK וגם לא עובד משם. בקיצור אני צריך עזרה כאן. תודה מראש עיניין אחר(אולי זה לא הפורום הנכון)- לגבי זכרונות בדואל-צ'אנל, אפשר מחברות שונות?, ואני יכול רק מאותה מהירות, נכון?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by weber_d,

התייאשתי מהמשחק הזה !!!!!! עשיתי כל דבר שהמליצו בפורומים לעדכן דרייברים ,להוריד רזולוציה ,להוריד תוכניות ברקע,עידכנתי את הNOD32 ועוד כמה דברים ששכחתי כבר . יש לי P4 3.00GHZ 7600GT AGP זיכרון 1024 הכל רץ !!באמת!! .CRBON FEAR. BF2 .SERIOS SAM הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ובלי בעיה. אני ניגש לCOH הוא עולה מהר וטוב אבל אחרי כמה דק' משחק המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול. :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by squishy,

יש לי יציאת VGA מהמסך ו-2 אופציות לכניסה בכרטיס מסך - VGA ו-DVI. כשקניתי את המחשב והמסך קניתי גם מתאם בין VGA ל-DVI, חיברתי אותו לכבל של ה-VGA ואת המתאם עצמו לכרטיס מסך והכל היה בסדר. החיבור עבד מצוין ככה לפחות שנה וחצי. לפני כמה ימים המסך פתאום הפסיק לעבוד לי, וכשניסיתי לבדוק מה הגורם לתקלה גיליתי שכשאני מחבר את המסך לחיבור VGA רגיל הוא עובד, אך רואים הרבה פחות טוב. הסקתי שהבעיה היא במתאם וקניתי מתאם חדש - אך התקלה נשארה. חשבתי שאולי מקור הבעיה הוא בכבל VGA וניסיתי להחליף כבל עם מחשב אחר, אבל המצב נותר על כנו. מישהו יודע איך לעזור לי להשיב את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. אני לא מסתד עם החיבורים שמה.. צריך עזרה. הנה מה שכתוב על הMANUAL שלי בעניין (בגלל שאין לי את הג'מפרים ובגלל שאני רוצה את יציאת הAUDIO הקדמית אני צריך להבין את זה): הבעיה שלי שהכבלים שלי כתוב עליהם EarL וכאלה.. לא כתוב בכלל את הדברים שכתובים לעיל.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 21:16:51 הנה הכבלים שיש לי:EAR L (שניים כאלו) EAR R (שניים כאלו) Mic Data Mic VCC GND באיזה מספר כול אחד? עריכה: מצאתי את הפיתרון לשאלה, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by ophir555,

פין מתח של אחד מכבלי הספק העודפים שבלט מתןך מעטפת הפלסטיק שמגנה עליו נגע בחלק מתכתי במארז. הפין וכמה חוטים סביבו נחרכו, עלה קצת עשן וזהו. המחשב ממשיך לעבוד כרגיל.יש לציין שהמחשב חדש. האם כזו תקלה שנובעת מפגם ביצור (פין בולט) יכולה לבטל אחריות?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by the king2006,

תראו יש לי בעיה במחשב הוא לא רוצה לפעול אתמול הוא עבד בסדר גמור אבל עכשיו לא רוצה לפעול , זה לא הספק כי כבר החלפתי מה זה יכול להיות כל החיבורים בסדר ??! תודהההה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by shz41,

המוניטור כבה וזהו. כשהחלפתי מוניטור, המוחלף פעל תקין. התקול הוא 19" LCD של MAG. מה יכולה להיות התקלה? יש טעם לתקן?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by ovadianisimov,

יש לי מסך של דל שמתחבר בכבל hdmi 2.0 למחשב וכשהמסך על הרוזולוציה הגבוהה ביותר שזה 4K ובקצב ריענון מירבי שזה 60 הרץ המסך מרצד בזמן צפייה בסרטונים ביוטיוב או בסרטים וכשאני מוריד ל 50 הרץ זה מסתדר בדקתי המון סוגים של כבלים ובכולם הבעייה חזרה גם עדכנתי את כל הדרייברים שלי ועדיין מרצד האם התקלה במסך או אולי במחשב עצמו

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן יציאת הS-VIDEO הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר, הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני מסיק שיציאת ה S VIDEO לא תקינה בדקתי את המחשב עם כל הטלוזיות בבית שלי והתוצאה אותה תוצאה. החלטתי לנקות את כל המחשב, הוצאתי את כל מה שהיה במארז ניקיתי מאבק וכו'. חיברתי הכל מחדש ומאז גם היציאה הדיגיטלית (הלבנה) בכרטיס המסך לא עובדת …

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by itzikcore,

תראו יש לי בעיה של רעש...אני לא בטוח ממה הרעש הזה.נשמע רעש שהמחשב ממש מתאמץ,ועושה רעשים של התאמצות חזקים. המפרט שלי זה: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz הארד דיסק ישן של 150 גי'גה 7200 ו 8 מהירות בפר ספק של המארז,וקירור שבא עם המעבד. עכשיו נראה לי שאני צריך לשים ספק יותר חזק ולשים קירור למעבד ולכרטיס מסך כי הכרטיס מסך מתחמם מהר. אני רק משער.אני לא מומחה.בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אם הספק של המארז יספיק למחשב הזה?אם הקירור שבא עם המעבד יספיק למחשב ולטמפרטורה המתאימה כדי לעבוד איתו כמו שצריך?ומה עושה את הרעש הזה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים