תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזאת אמורה להיות תמיכה לחומרה בלבד אבל אולי בכל זאת זה קשור לחומרה.. הבעיה היא איטיות של המחשב, בדקתי וירוסים וביצעתי איחוי יש למישהו עוד רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה רצינית במחשב. המחשב סוגר תכנות לפי רצונו ונתקע כל הזמן. למשל, אם אני גולש באינטרנט, אז הוא יתקע ולאחר זמן מה יסגור לי אותו. כנ"ל אם אני פותח תכנות, או כל דבר אחר. המחשב עושה את זה באקראי, אבל עם האינטרנט זה קורה לעתים יותר קרובות. בדעתי שזו איזושהי תקלה בחומרה. עלו בדעתי שני אפשרויות: 1)המעבד לא מספיק לעבד את כל החומר שהוא מקבל. 2)איך שהוא הראם לא מתאים למחשב, למרות שקשה לי להאמין. להלן המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?Gygabite K8NF-9 s939, NF4, PCI-E? ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? ?Gygabite 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) ?WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB?? תוכלו לנסות לעזור?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, כבר שנים שיש לי כרטיס טלויזיה PCI ישן עם ציפ של BT שעובד מצויין. עכשיו, ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט USB TRUST SpaceCam 120, נראה שההתקנה צלחה אבל יש 2 בעיות. 1. תוכנות שונות (מסנג'ר..) מזהות לי את הכרטיס טלויזיה כמצלמת האינטרנט ומשדר למי שאני עושה איתו שיחה את מה שאני רואה בטלויזה, שזה נחמד אבל לא קשור. 2. פתאום אני רואה בטלויזיה רק שחור לבן. רעיונות? דני
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורא לי שהוינדוס נתקע לפני שהוא עולה הרבה פעמים (זה קרה לי פעם הפסיק ושוב פעם חזר) אז יוצא לי לעשות הרבה רסטרטים האם זה יכול לגרום נזק?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי לוח אסוס a7n8x-e deluxe מחוברים פריימרי מאסטר - קשיח פריימרי סלייב - ריק סקנד מאסטר - צורב סקנד סלייב - ריק ניסיתי לחבר קשיח נוסף לסקנד, ג'ימפרתי אותו כמאסטר ואת הצורב הפכתי לסלייב הביוס עולה עם ERROR שלא מחובר כבל 80 פין ונתקע (אבל בביוס הקשיח כן מזוהה בסקנדרי סלייב). מה דעתכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב כשהוא מגיע לטעינה באקס פי הוא נתקע בפסים הכחולים,פירמטתי ולא עזר ניסיתי בביוס שיחזור ברירת מחדל גם לא עזר אם משהוא יודע ויכול לעזור אודה לו מאוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי בעיה יש לי מחשב שקניתי לפני שניים מחשב דיי טוב. עכשיו כל כמה זמן המחשב נעשה איטי או לפעמים כל המחשב ניתקע או שלפעמים כל הצבעים במשחקים שאני משחק נידפקים וכאילו. השאלה שלי. עם לקנות מאוורר חדש או לא? (תמליצו לי עם כן) העם הבעיה בכרטיס מסך שהוא: gforce 8800gt וכמה זמן אחריות של NVIDIA
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחרי שנדפק לי הארדיסק קניתי הארדיסק חדש 250 גיגה בהתקנה של הווינדוס אחרי ששאני לוחץ F6 ומתקין את הדרייבר עדיין הוא לא מזהה לי את ההארדיסק ההארדיסק הוא SATA2 אז חשבתי אולי צריך דרייבר חדש יותר כי הדרייבר שלי הוא מה שקיבלתי עם הלוח אולי אתם יודעים מה הבעיה ואם אתם יכולים למצוא לי דרייבר מתאים בשביל שהוא יזהה לי את ההארדיסק פרטי המחשב מופיעים למטה תודה...
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש לי רשת ביתית בבית אם הרואטר "SIMENS SL2 141" עשיתי את הרשת אלחוטית בשתי המחשבים יש אינטרנט והכל אבל אני לא מצליח לעביר קבצים ניסיתי מדריך של בזק אבל הוא לא עובד לי בשתי המחשבים (מדריך בשביל WORKGRUOP) יש איזשהי תוכנה שאני יכול לעביר דרכה קבצים בין המחשבים ?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, עשיתי את שאמרו לי (פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182861.msg1580135#msg1580135 ). חיברתי הכל כמו שאמרו, ואני לא מצליח להפעיל לא אוזניות (סאונד), ולא מקרופון. אמרו במניואל לעשות משהו בהגדרות של הקול ועשיתי וזה לא עוזר. צריך לעשות משו בביוס? בבקשה עזרה... תודה..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
המחשב מידיי פעם קורס או שאי אפשר להדליק אותו הבעיות הן כאלה: אין אות למסך, זה קרה גם אחרי שהחלפתי כרטיס מסך המחשב מבצע איתחול כאשר המחשב מכובה ואני מחבר משהו ב USB הוא לפתע נדלק ניתחתי מספר קבצי dump וקיבלתי כמה שגיאות: Probably caused by : win32k.sys ( win32k!TimersProc+45 ) Probably caused by : hardware ( Rtlnic51+9be4 ) Probably caused by : Intels51.sys ( Intels51+3185a ) Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiTimerListExpire+122 ) האם הגיע הזמן להחליף מחשב או שאפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי צריבות אני עושה עם נרו 8 אבל באופן די תכוף התוכנה מודיעה לי על כשלון בצריבה. אין לי מושג למה זה קורה? ניסיתי סוגי דיסקים שונים והתופעה חזרה בכולם. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אסרוק conroe945 הוא עם בעל תושבת 775 של אינטל היו לי כמה בעיות עם חיבורי הSATA שלו אז החלטתי להעיף מבט כולל על המערכת גיליתי ש2 מהשיניים בתוך התושבת הזדקרו ? חבר אמר לי שזה יתכן כשמעבד מתחמם יתר על המידה, יש בזה אמת ? או אולי יש איזה סיבה אחרת... ? כי אני בהחלט לא משכתי בכח את המעבד... אשמח לעזרה. נ.ב המערכת עצמה עובדת טיפ טופ למרות השיניים הזקורות.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד לי על המחשב והדריברים מותקנים שום דבר לא נמצא על מושתק אז בדקתי אותו על מחשב אחר כדי לראות אם הוא עובד והוא עובד אז מה אני צריך לעשות כדי לסדר???
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב שברשותי נרכש לפני כ 4.5 שנים שבהם הוא היה דלוק כמעט רצוף 24 שעות ביממה והוא כולל: לוח אם: (Intel Rock Lake D865P ERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM מעבד: Intel P 4 CPU 2.40GHz HT זכרון: (512mb 400mhz (256x2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB בנוסף מחוברים למחשב 3 דסקים קשיחים של 120GB SATA X2 ואחד 80GB בחיבור ישן ורגיל. צורב: ,PHILIPS DVDR1648P1, ספק כוח: 400W, מסך: סמסונג LCD "19 דגם: 960BF. המחשב מחובר לפלזמה "42 בחיבור VGA ולרסיבר בחיבור SPDIF לצורך שמיעת מוזיקה וסרטי HD עם AC3/DTS וכו'... כבר חצי שנה יש בעיה במחשב והיא שהוא מאוד איטי ומקרטע, לדוגמא: הוא חושב המון בכל הפעלה של תוכנה ובמיוחד אם אני מפעיל שתי תוכנות במקביל, הוא לא מסוגל לצרוב …
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחד אמר פה שנתקע לו המעבד על המאורר חזק... אז הנה הפתרון תופסים את המאורר ומסובבים אותו לאט לאט עד שאתם מרגישים שהמעבד נפל לסוקט... חזרה ... עכשיו עשיתי את זה וזה פעל ! מסובבים אותו קצת ... לא בכח.. בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה לעזאזל? אין לי מושג איך זה קרה... ושום אנטיווירוס שאני מריץץ לא מזהה את זה... ניסתי KASPERSKY 7.0 SPYWARE S&D מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns 939 וכבר מורכב בו כ.רשת on board והWINDOWS לא מזהה למרות שהכנסתי את הדיסק שקיבלתי מGIGABYTE וזה לא מוצא אותו אותו דבר קרה לי גם על הכ.רשת לש 3COM שהוא די ישן חיברתי אותו והוא פשוט לא מזהה אותו נ.ב אם זה לא הפורום המתאים סליחה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב שהוא לא מצליח להעלות ווינדוס כל פעם שהוא מתקין מופיע לו לפני עליית הווינדוס שקובץ דפוק וצריך לעשות תיקון לווינדוס אז אני חשבתי ישר זיכרון ואז הוצאתי את הזיכרון ולב הפלא עבד (שמתי אחד משלי ) עכשיו רק כדי לבדוק משהו שמתי את שלי ואת שלו ביחד והמחשב עצמו לא עבד עשה ציפצופים שקשורים בדרך כלל לזיכרון או כרטיס מסך הוצאתי את שלו ועבד שוב אחר כך לקחתי את שלי ושמתי בסלוט השני (ללוח שני סלוטים של זיכרון ) ולא עבד יכול להיות שהסלוט דפוק או הלוח עצמו או שזה הזיכרון פשוט וזהו די בטוח שהזיכרון דפוק כי שמתי אצלי והמחשב לא עלה עשה את הציפצופים מה לדעתכם הבעיה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי לפטופ של Lenovo\IBM מדגם R61i עם מערכת הפעלה XP. פירמטתי והתקנתי Vista Ultimate 64bit. הבעיה שלי קיימת בשתי מערכות ההפעלה. לדגם של הנייד הזה אין יציאת S-VID אלא רק יציאת (VGA (DE-15 ולכן בשביל לחבר לטלוויזיה (שאין לה כזה חיבור) אני משתמש במתאם. את השלב הראשון של להצליח לראות משהו בטלוויזיה עברתי גם אחרי צרות רבות (כל מיני תופעות מוזרות, הייתי צריך לעשות ריסט מלא אחרי שחיברתי וכו'). עכשיו כשאני רואה משהו בטלוויזיה זה מזכיר מצב שבו השידור ב-NTSC למקלט PAL או להיפך (קישקושים בשחור לבן למרות שאפשר לראות את העכבר זז). ניסיתי גם במספר טלוויזיות שונות (לפחות אחת שעובדת בכל שיטה). חשוב לי לציין שהיציאה עובדת מעולה כשמחברים אותה לצג אמיתי בחיבור VGA, וגם …
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג שהוא צורב CD\DVD משהו פשוט שנקנה לפני שנתיים. אני צורב עם Nero 7 ultra edition ובחצי מהפעמים אני מקבל פשוט דיסק ריק. הסימולציה מצליחה והצריבה גם מצליחה אבל אם נכנסים לדיסק רואים דיסק ריק. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
במחשה הנייד שלי נשבר אחד מהמקשים. חשבתי להדביק אותו חזרה למקום. האם הדבק עלול לפגוע במחשב?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של Point Of View 7600GS. עכשיו עשיתי פתחתי לו את הקירור הפסיבי ושמתי לו משחה תרמית. אחרי שהכנסתי אותו בחזרה והפעלתי את המחשב היו לי ארטיפקטים על המסך. וכשזה הגיע לשלב של הווינדוס המסך שלי פשוט נכבה. פתחתי שוב את הכרטיס מסך וראיתי שחלק מהמשחה נזלה קצת ממש מחוץ לליבה שעליה יש את המשחה. ניקיתי אותה ומאז הכל עבד חלק. עד לפני שבועיים. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך הטמפ' היו בטווח הנורמלי. ואז באמצע משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND היו לי ארטיפקטים שוב. ואז פשוט המסך נכבה לי. עשיתי למחשב ריסטרט אז בהתחלה בהעלאת הווינדוס ראיתי ארטיפקטים וכשהוא הגיע לשלב של הווינדוס המסך לא נדלק. ועכשיו אני תקוע... אין לי מושג אם זה בגלל האוברקלוק שעשיתי זה נגרם. או בגלל המשחה התרמית …
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-