עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by UNDERDOG,

יש לחבר שלי מחשב חדש הרכבנו אותו והוא לא עולה נראה לי זה בגלל הזכרונות איך אי יכול לבדוק במה זה קשור?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by King Kong,

לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by alia,

התקנתי 4x1024 מגה לעומת זאת כל 4 הגיגה כן מזוהים ב: bios,cpuz,everest כמו כן עדכנתי ביוס לגרסה הכי חדש שיש באתר: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000235 האם יש פתרון לבעיה? תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  4. שלום, לפני כמה זמן התחילה בעיה שכל פעם שאני פותח משחק (הבעיה היא רק שהווינאמפ דלוק..) (ניסיתי עם כמה משחקים) אז נפתח לי חלון של הווינאמפ שהוא אומר שהוא איתר באגים או משהו כזה.. (פעמיים זה פותח את זה..) הבעיה תהתחילה לפני כמה ימים ולא הייתה ככה תמיד.. תודה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by mastermomo,

מה עדיף מבחינת זיכרוןram 1G בדואל או 1.5G לא בדואל

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. יש לי בעייה כבר איזה שבועיים במחשב: משום מה כל איזה חצי שעה פתאום העכבר והמקלדת נכבים (לא מקבלים מתח מהמחשב) ויוצאים מכלל שימוש. דקה אחרי שזה קורה מופיע לי אייקון ליד השעון בתחתית המחשב של universal bus serial... מישהו יודע מה אולי מה הבעייה? ???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. אולי בחנות לא חיברו משהו נכון ? זה ע"פ שתי גרסאות של אוורסט. * ועוד שאלה על הלוח אם: איך יהיו לו יציאות אודיו דיגיטליות כמו שהוא אמור לכלול ? כי אני לא רואה יציאות כאלו. תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by dragonXxX,

טוב אני רואה שאתם סוסים :-* פה אז זו לא תהיה לכם בעיה בטח להגיד לי איפה להוריד מחדש את ה updater של ה noroton anti virus שלי אהה ועוד משהו, איך אני מעדכן כרטיס קול? ואני יודע איך קוראים לו והכל, פשוט אני צריך את הקישור..ואיך אני מעדכן כרטיס קול.. הכרטיס קול הוא Epox-EP-4pda כרטיס מסך: radeun9200 series איפה עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. Started by Crown,

OK קודם אתן את המפרט E6600 P5b DLX corsair 1024x2 pc8500 samsung 80GB IDE LG DVDRW IDE enermax 350W gefoce 6600 המחשב עולה והכל סבבה אבל כאשר אני מנסה להתקין windows הוא מתחיל את ההתקנה ואז חוזר על זה שוב ושוב ואם אני מנסה להעלות דיסק קשיח אחר שכבר מותנקת בו מערכת הפעלה הוא עושה restart למחשב ( גם על safe mode ) מישהו מכיר את הבעיה? :-[ הכל חדש, וטרי ולא פועל האם הלוח תקול? או משהו שאני לא עשיתי בסדר.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by coorva,

שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by alergic,

עדיין אין תשובה מישהו יודע למה במשחקים יש לי ברקים או קווים או משהו מהמסך לאמצע וזה מה זה מפריע ואני לא יודע למה זה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by PT,

אז ככה, קניתי היום סוני-אריקסון T630 וזה המכשיר הראשון שאני מפעיל בו בלוטות', אז אני לא מבין בזה וגם לא ממש מצליח לי. קניתי אוזנית בלוטות' של מוטורולה, המכשיר זיהה אותה והכל אבל אחרי חצי דקה בidle, המכשיר מנתק את הקשר עם האוזניה. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה? ועוד בעיה, ניסיתי לגרום למכשיר לדבר עם הIPAQ של אבא שלי, הם אמנם מצאו אחד את השני אבל הם רוצים סיסמאות ודירבאלק! לאף אחד מהם אין סיסמא בכלל, לא רשום כלום בחוברות של שניהם. אנא עיזרו לי :'( עריכה: עשיתי עוד איזה ניסוי עם האוזניה ומסתבר שזה בסדר שזה מתנק ברגע שיש שיחה האזניה מתחברת ואפשר לענות. עדיין לא פתרתי את העיניין עם הIPAQ, אם יש פה מישהו עם ניסיון של חיבור מכשירים עם בלוטות', אני אודה מאוד.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by ilay22,

למחוק

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…

15. מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש כי מה שיש לי לא עומד ברישת המחשב שלי רציתי לדעת כמה וואט אני צריך למחשב כזה: שני ארד דיסקים כרטיס מסך שדורש שני חיבורי חשמל צורב דיוידי צורב רגיל מאוור

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by matan770,

לפעמים אני שומר תמונות מהאינטרנט או חברים שולחים ואני רואה את זה ולא את התמונה. מזה? למה באינטרנט אני רואה ופה במחשב לא?.?..

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by yair.,

קניתי דיסק SAMSUNG 160JJ, אמור להיות 160GB. בפועל מראה על 130 בלבד. יש מצב שזה דריוורים אן משהוא דומה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by _Daniel_,

התלבש לי איזה ווירוס או מה שזה לא יהיה על המחשב ואני לא מצליח להסיר את כולו. התקנתי SPYBOT ו SPY SWEEPER וחלק מהווירוס ירד אבל נשאר איזה סימן בTRAY וכל שניה קופץ איזה חלון ורושם SYSTEM ALERT! ואני לא יודע מה לעשות. איך אפשר להסיר את זה????

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by S4hkan,

מדי פעם שאני משחק במחשב פתאום מפסיק ה SOUND ואני צריך לצאת מהמחק ומה TEAM SPEAK כדי שיחזור ה SOUND , ולפעמים זה לא עוזר ואני צריך לעשות RESTART . אם זאת בעית חומרה ואין לכם פתרון חוץ מלהחליף את הלוח אם ( כרטיס ON BOARD ) אז לפחות תנו שם או לינק של איזה תוכנה שיכולה לרענן את המחשב כאילו עשיתי ריסטרט או משהו כזה . תודה .

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by Sick Freak,

חי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia geforce4 MX 440 מה שקורה שפעם הכל עבד טוב ויפה, אבל יום אחד פשוט נכבה לי המסך. הוא עשה כך כל פעם כשעלה ה-וינדואוס(אקס-פי פרופסיונל) הבעיה הייתה כנראה בדרייבר, כי אחרי שמחקתי אותו המסך התחיל לעבוד... אחרי כמה זמן אני הורדתי את הדרייבר האחרון והוא אחרי כמה נסיונות כן התחיל לעבוד.(חודשיים חכיתי לה כי שאר הגירסאות לא עבדו...) לרגע הזה אני פירמטתי את המחשב. על ההתחלה התקנתי את הדריבר החדש - ןהוא פתאום לא עובד! אני נסיתי כבר כל מה שאפשר.... - התקנתי אפילו גירסאות ישנות...המסך פשוט נכבה וזהו אולי למישהו הייתה אותה בעיה והוא יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by Lioriiii,

שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי ואני עדין סובל מהתופעה שהוא עושה ריסט לעצמו אפילו אחרי שהורדתי את הוי שיעשה ריסט. מה עושים? תודה רבה,

23. התקנתי אתמול את הפריטים האלה ?A8V-E SE s939 VIA K8T890, SATA, PCI-E? Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? ?X550 256MB, TV, DVI, PCI-E? g.skill PC3200(DDR400) 2.5-3-3-6 Single Channel שאני מנסה להפעיל,מנורת הלד דולקת כנ"ל המאווררים והכל אך אין תמונה לא עולה כלום וציפצופים ממושכים נשמעים. אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by dudi2002,

העכבר זז לי מעצמו בלי שאני נוגע בו בכלל. יכול להיות כזה דבר? האם זה קשור לתוכנות ריגול שיש לי במחשב ואיל אני יכול לפתור את הבעיה? אגב, פרמטתי אותו ולא עזר.

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by aker_1,

אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית שפעל בסדר אבל לאחרונה הוא עושה לי מסכים כחולים שפירוט השגיאה הוא 0x0000009c הטכנאי שלי אמור לבוא יום ראושן לקחת תמחשב אבל מה עלי להגיד לו שזו בעיית זכרון אני רוצה להקל עליו כי אני רוצה תמחשב מהר אז מה הבעיה אני סורק כרגע עם memry וללבנתיים אין שגיאות....

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים