תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מאז חיברתי 2 מחשבים לראוטר ה ICQ אצלי נכשל בלשלוח הודעה מיידית לעיתים קרובות והמסנג'ר מתנתק לפעמים. חוץ מזה הגלישה באתרים וכאלה הכל בסדר שם, התנתקות טוטאלית קורת לעיתים רחוקות. איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק 7200 עם 25,000 שירים. הוא עובד ללא בעיה. עד אשר אני עושה עליו איחוי, או טעינה מלאה של רשימת השירים אז המחשב נתקע עם הנורה פועלת של ההארד דיסק. חייבים לאתחל אחרי זה. איך פותרים את זה? האם להעביר הכל להארד דיסק אחר לפרמט ולהחזיר?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הנ"ל : מעבד 2.8G INTEL לוח MSI 865P זיכרון 1G קינסטון כרטיס מסך 6200 כשאני מפעיל משחק מסויים (קונג פו פנדה המחשב נתקע לי על ההתחלה ) יש לי בבית עוד מחשב שאיתו אין בעיות עם המשחק : מעבד XP2400 לוח של גיגהבייט כרטיס מסך AGP GS7600 זיכרון 1 גיגה הפעולות שעשיתי : פירקתי את הכרטיס מסך GS7600 מהמחשב התקין (AMD) והתקנתי אותו על האינטל הפלא ופלא הכל עובד אפילו רץ במחשב של ה MSI !!!!!!!! הדבר המוזר הוא שלקחתי את הכרטיס מסך הפשוט יותר (6200 ) מהמחשב ה MSI והתקנתי אותו על ה AMD 2400 והמשחק גם עובד !!!!!!!!! האם יכול להיות שהמחשב AMD 2400 יותר חזק מאינטל 2800 MHZ ?????? או שהלוח של MSI תקול ?????
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי AMD 2700+ A7N8X-E ולפעמים(לעיתים קרובות) כשאני מדליק את המחשב עז הוא סורק את החארד דיסק וכול מיני שטויות מעלה את המערכת שלו ולפני שהו מגיע לעליה של הווינדוס אז הוא ניתק יש לי SATA ובRAID ניראה לי יש בעיה כאילו הוא בודק את ההרד הראשון וניתן עוד לפני טבלת ה DMI מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הבעיה כזאת דיסקים רגילים CD הצורב צורב בסדר אבל דיסקים של DVD הצורב לא צורב ואחרי שנייה של צריבה מביא שגיאה והורס לי תדיסק הריק של DVD שהכנסתי מישהו מכיר תבעיה? בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי היום המחשב החדש - החיבורים נבדקו והם בסדר גמור, גם של הכרטיס מסך ללוח וגם של המסך לכ.מסך ואני לא רואה כלום. אני מדליק את המחשב, הכל מתחיל לפעול אבל המסך נשאר עם אור כתום. יש לי Q6600, GA-P35C-DS3R, SAPPHIRE X1950PRO 256MB. מה לעשות ? תודה מראש. נ.ב: הווינדווס לא מותקן, HD ריק. אבל לא אמור להופיע איזה מש'ו של הביוס?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml שאני יכול לשתף עד 224 זכרון לכרטיס מסך (950 בסיסי של INTEL) אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות זאת בביוס (Phoenix) מישהו יודע מה לעשות יכול להיות זשה מתאים יותר במחשבים ניידים?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי משחק חדש במחשב,אחרי מספר דקות שאני משחק בו אני שומע צפצופים והמחשב מכבה עצמו. תחילה לא ידעתי מה הבעיה,אך אחי הסביר לי שהמעבד מתחמם ושיש להגביר את מהירות המאוורר. עכשיו אם אני מפעיל את המשחק וחצי שנייה אחרי זה מעביר את המאורר למהירות שיא,המחשב יכבה . אך אם אני מכוון את המאוורר למהירות שיא שנייה לפני הפעלת המשחק ,אז הוא עובד. זה נשמע לי נורא מוזר,ואני מפחד על המעבד שלי. האם הסיכון כאן הוא גבוה ? או שעצם כיוון המאוורר למהירות שיא לפני הפעלת המשחק (ועם זה באה פתירת בעיית הכיבוי העצמי) מהווים פתרון ולא קיימת סכנה לשריפת המעבד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי דיונים כאלה בכמה פורומים אחרים (VG סטלה), אבל שום דבר לא עזר אז אני בא למקצוענים ביום ראשון בערב קיבלתי 2 ריכיבים חדשים שהזמנתי מסקייפיסי: 1. כרטיס מסך Club3d ATI Radeon HD4850 2. ספק Cooler Master eXtreme power 500W כבר אני אומר, שאני יודע להרכיב דברים כאלה, ככה שלא נראה לי שהתעסקתי שם עם משהו, או הרסתי משהו קודם כל מחקתי את הדרייברים של נוידיה, לאחר מכן כיביתי את המחשב, והתחלתי להתקין את הדברים. קודפ כל פירקתי את כל חיבורי הספק, והתקנתי את הספק חדש. לאחר מכן חיברתי את הכרטיס והפעלתי את המחשב. התקנתי את הדרייברים של ATI (מעודכנים מהאתר - catalyst 8.9) והפעלתי COD4. לאחר שראיתי את ביצועי הכרטיס (שהיו טובים מאוד) התחלתי לשחק קצת, ואחרי 10 דקות המחשב…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ברשותי מעבד +AMD ATHLON 3000 שעובד במהירות של 1.8Ghz וגיגה זיכרון של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך ATI 1800GTO המשחק עובד חלק אך הטעינה של המשחק ארוכה ובלתי נסבלת. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פירטתי את המחשב הכל טוב ויפה פרט לכרטיס הקול... אין לי דרייבר שלו או את שם היצרן... וכן, חיפשתי על הכרטיס את השם... איך אוכל להנות מצלילים שוב? פרט נוסף הוא שהכרטיס נמצא על לוח האם כלומר מולחמים אליו.. למה? מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אך אני מפעיל S.M.A.R.T ? ולא כל כך הבנתי מזה עושה... זה מתקן את הארדיסק? בודק אם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, קניתי למחשב משרדי את הלוח ג'יגהבייט הנ"ל, וחיברתי אליו HD ישן [iDE], אבל הHD לא נדלק. בדקתי את הHD בלי לחבר את כבל הIDE, והHD נדלק. חיברתי עם אותו כבל IDE למחשב אחר, וההארד דיסק עובד סבבה. כלומר, הלוח לא מאפשר להארד דיסק להדלק, למה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הבאתי מהחנות את המחשב החדש שרכשתי לשימושי אופיס. המחשב הגיע מותקן עם ווינדוז מהחנות וכולל את המפרט הבא: מעבד AMD 2800 לוח אם ASUS M2NPV-VM 1 גיגה זכרון צורב LG דיסק של מקסטור 80 גיגה כמו שאמרתי רכשתי אותו עם מערכת הפעלה מותקן מהחנות (KSP) המחשב לא זורם מהרגע הראשון: ה-DVD נתקע החלונות לאחר עלייה מדי פעם קופאים לחיצה כפולה על כפתור ה-START תוקעת את המחשב לעיתים אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה ב-Event Viewr לא מופיעות הודעות שגיאה חשובה לי ההתקנה של החנות כי המחשב עובר למישהו שאינו מבין במחשבים ואיני רוצה לתת לו תמיכה מעבר לסיוע הראשוני
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחרי זמן מה שלא השתמשתי במחשב פתאום אין לי sound ואין לי כרטיס קול זה on board מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום קניתיי נייד dell vostro 3460- מעבד i5 עם כרטיס מסך מובנה של intel hd graphics 4000 בנוסף כרטיס מסך לא מובנה של nvidia geforce gt 630i נאמר לי בעבר שהכרטיסים פועלים במקביל ובעצם המחשב אוטומטי מתמרן בינהם. כאשר יש דרישות גרפיקה גבוהות יותר המחשב אוטומטי משתמש בכרטיס של נוידיה, שהוא החזק יותר. חשוב להדגיש שבמנהל ההתקנים שתי הכרטיסים מופיעים והכל בסדר. אתמול התקנתי pes 2013 כאשר אני מנסה להפעיל זה מה שזה נותן: התמונה הראשונה וזה מה שאני רואה שאני נכנס למאפיינים של המשחק: התמונה השנייה מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהוא די שקט המארז של TT SWING אבל יש לו זמזוםשהוא לא חזק של מן אדוות כאלה שמתחיל ומפסיק בדירות מסויימת ניסתי לעצור את המאווררים שיש לי אבל זה לא מהם הרעש בה בעיקר מאזור של המעבד והזיכרונות ממה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש של 320GBAAKS של WD.. ויש לי 120GB גם של WD.. שניהם מחוברים בSATA לAAKS יש 16MB ולשני יש 8MB ובכלל השני די ישן.. יכול להיות שאם אני אתקין משחקים על החדש זה ירוץ יותר טוב ? או שזה לא משנה .. תודה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כבר מזה הרבה זמן אני לא יכול לשמוע שירים כמו בנאדם ! הבעיה קוראת בדרך כלל כאשר אני מחליף בין חלונות - או כאשר יש משהו גרפי - תמונות - או הדוגמא הכי בולטת בסרטונים - דוגמת FLASH וכו'... יש צלילים נוראים של סריטות ועיוותים , כאמור יותר מכל כאשר יש משהו גרפי על המסך - תמונות וכו'... כרטיס הקול שלי הוא BUILT IN בלוח אם - של GIGABIT נראה לי. אבל בדקתי אם הבעיה היא בכרטיס קול ע"י הוספת כרטיס קול תקין ממחשב אחר - והבעיה נמשכה. בגלל שהבעיה בולטת בעיקר כאשר אני גולש באתרים עם תמונות אני חושד שאולי זה קשור לכרטיס מסך ? NVIDIA GEFORCE MX 2 המחשב הוא דיי ישן - AMD 950MHZ עם 256 RAM למישהו מוכרת הבעיה והוא יודע איך לתקן במקרה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-