תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הבאתי מהחנות את המחשב החדש שרכשתי לשימושי אופיס. המחשב הגיע מותקן עם ווינדוז מהחנות וכולל את המפרט הבא: מעבד AMD 2800 לוח אם ASUS M2NPV-VM 1 גיגה זכרון צורב LG דיסק של מקסטור 80 גיגה כמו שאמרתי רכשתי אותו עם מערכת הפעלה מותקן מהחנות (KSP) המחשב לא זורם מהרגע הראשון: ה-DVD נתקע החלונות לאחר עלייה מדי פעם קופאים לחיצה כפולה על כפתור ה-START תוקעת את המחשב לעיתים אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה ב-Event Viewr לא מופיעות הודעות שגיאה חשובה לי ההתקנה של החנות כי המחשב עובר למישהו שאינו מבין במחשבים ואיני רוצה לתת לו תמיכה מעבר לסיוע הראשוני
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, קניתי בורד ASUS M2A-VM, עם מעבד AMD (לפי המלצת המפרטים כאן באתר) המחשב משמש גם כפקס מקבל ומזכירה אלק'. כאשר המחשב נכנס למצב StandBy כניסת טלפון לא מעירה אותו למרות שבהגדרות ה-BIOד ציינתי Power up on PCI. מישהוא מכיר את הבעייה ? תודה, שלמה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני בבעיה עם אחד המחשבים בארגון שלי,מדובר במחשב חדש יחסית עם XP והתופעה אצלו היא שבעת הדלקה לוקח למקלדת לפחות דקה דקה וחצי עד שניתן בכלל ניתן להקליד בה.מה שמצחיק ש Cntrl+Alt+Delete מגיב אך לא ניתן להקיש את הסיסמה בעת שמתבקשים. נסיתי להחליף כמה מקלדות נסיתי להחליף בין מקלדת PS2 לבין USB ובכולן אותה התופעה. אודה לעזרה לפני הפירמוט.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המחשב שלי עשה שלש פעמים ריסט ב6 שעות האחרונות, ממה זה? לא התקנתי דבר בשבועות האחרונות, ממה זה יכול להיות? חום הCPU נע בין 65 ל75. נתונים: פנטיום 4 2.8 768 ראם ג'פורס 4.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
תוכן ההודעה The instruction at "0x69024358" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read . Click on OK to terminate the program היא חוזרת על עצמה שלוש פעמים כאשר הכתובות או מה שזה לא יהיה משתנות
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כבר מזה הרבה זמן אני לא יכול לשמוע שירים כמו בנאדם ! הבעיה קוראת בדרך כלל כאשר אני מחליף בין חלונות - או כאשר יש משהו גרפי - תמונות - או הדוגמא הכי בולטת בסרטונים - דוגמת FLASH וכו'... יש צלילים נוראים של סריטות ועיוותים , כאמור יותר מכל כאשר יש משהו גרפי על המסך - תמונות וכו'... כרטיס הקול שלי הוא BUILT IN בלוח אם - של GIGABIT נראה לי. אבל בדקתי אם הבעיה היא בכרטיס קול ע"י הוספת כרטיס קול תקין ממחשב אחר - והבעיה נמשכה. בגלל שהבעיה בולטת בעיקר כאשר אני גולש באתרים עם תמונות אני חושד שאולי זה קשור לכרטיס מסך ? NVIDIA GEFORCE MX 2 המחשב הוא דיי ישן - AMD 950MHZ עם 256 RAM למישהו מוכרת הבעיה והוא יודע איך לתקן במקרה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב השני, אני לא יכול לרשום עברית בתוך האקספלורר... ז"א שבתוך הדף כתובות אני יכול אך בתוך הדף עצמו, לדוגמא כמו שאני רושם עכשיו או בגוגל הוא רושם לי ריבועים ורק את האות "גימל"... בבקשה תעזרו לי מהר...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי חיבורי אודיו במחשב 6 מאחורה ו-2 מקדימה (Front Panel). החיבורים מאחורה קולטים מצוין והכל טוב אבל החיבורים מקדימה לא קולטים בכלל, אוזניות מיקרופון...
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המסך מראה קוים ואז ריסטרט. המחשב חדש (שבוע): AMD 4600X2 GeForce 7600GT Leadtek 1G crosair זה מה שנראה לי רלוונטי. מה דעתכם ? הנטייה שלי לקחת לטכנאי כי הכל באחריות עדין ולנצל אותה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום היום כאשר השמשתי במחשב הוא נתקע לי כמה פעמים אז כיביתי אותו ואחרי שהדלקתי לאחר שעה הוא אומר לי במסך איפה שיש אפשרות כניסה לביוס שהאובר קלוק שלי שגוי ואני לא עשיתי אובר קלוק מה לעשות[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:03:00 ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
עדיין אין תשובה מישהו יודע למה במשחקים יש לי ברקים או קווים או משהו מהמסך לאמצע וזה מה זה מפריע ואני לא יודע למה זה
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כרגע יש לי על המערכת 3G של RAM על לוח אם של ABIT AB9 PRO בחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת בXP אבל משום מה היא מופיעה בויסטה בתצוגה של רכיבי המחשב ויסטה מראה שיש לי 1023mb וכך גם עוד תוכנות.. היחידה שבאמת מראה שיש לי 3G זה CPU-z נראה לי זה באמת משפיע על ביצועי המערכת ולא רק על הנתונים היבשים (הכתובים) מה לעשות? איך אפשר "להראות" לויסטה שיש לי עוד זיכרון מחובר.. לא נראה לי הבעיה במגעים מכיוון שלא הוצאתי את הזכרונות וכד' לפני השדרוג
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce GTX 460. אחרי שהתקנתי את הדריבר העדכני של NVIDIA, החל מגרסה 320, המחשב התחיל לקפוא, כאשר רק ריסט על המארז עזר. זה קרה במהלך גלישה שגרתית באינטרנט, ולאו דווקא במשחקים. אחרי שהחזרתי גרסה ל314.22, כל הבעיות נעלמו.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. לפני שלושה חודשים קניתי מחשב, ובו צורב DVD של optiarc. הכונן התחיל לעשות בעיות בחודש שעבר, כשניסיתי להעביר קבצים מדיסקים אל המחשב והוא הציג לי "שגיאת יתירות מחזורית". חשבתי שהבעיה בדיסק... לאחרונה זה קורה יותר ויותר, גם בדיסקים חדשים, יום אחרי צריבתם. ניסיתי במחשב של חבר שלי, ושם אין בעיה והקובץ עובר. הצורב גם לפעמים נתקע באמצע צריבה, לפעמים לכמה שניות ולפעמים לדקה, ואז ממשיך כרגיל... עכשיו, אני לא בטוח מה לעשות. ללכת לKSP, שם קניתי את המחשב ואת הכונן? אני מפחד שהם יבדקו אותו והוא יהיה בסדר, ויגידו שהבעיה בדיסקים, ואז אכלתי אותה. אני יודע מסיפורים של אנשים שהם לא ממש חברה שבאה לקראת הצרכן בנושא האחריות... מה אתם מציעים לי לעשות? אני מרגיש קצת אבוד.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/35080282/Mini100106-01.dmp תודה.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אם למשל אני מכניס דיסק למחשב,סיימתי להשתמש בו ואני מוציא אותו אז אחרי כמה דקות אני מקבל שגיאה כזו http://www.2send.us/uploads/9963f52a43.JPG גם אם אני לוחץ אישור זה עדיין חוזר אחרי איזה 20 דקות וזה לא נעלם רק אם אני אכניס דיסק שוב לכונן, או אם אני יעשה ריסט,וזה מעצבןןןןןןןןן מה הבעיה פהה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שאלתי בפורום לוח אם וזה אבל אמרו לי לפנות לפה. בכל אופן אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי לזה:http://zap.co.il/model.asp?model_id=305667 בגלל שהמחשב שלי איטי צב. זה המפרט: לוח אם p4c800 delux מעבד 3G זיכרון כרגע 512 60 GB בכל אופן כל המחשב שלי תפוס לגמרי מבחינת הארד דיסק והוא זז לאט אז PLEASE HELP
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-