תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
המחשב של אתמול הפסיק לעבוד פתאום... המסך הפסיק בעיקרון לפעול אבל הוא דלוק (הוא מהבהב). עכשיו ברגע שכאילו "המחשב נכבה" אבל הוא היה דלוק הוא עשה ציפצופים כאלה בהפרש של 2-3 שניות. גם אחרי שעשיתי ריסטרט והפעלתי מחדש המחשב עדיין עשה את הציפצופים והמסך מראה כאילו אין תמונה... כלומר המסך פועל אבל המחשב מכובה. אחרי שעשיתי ריסטרט בפעם השלישית נראה לי או רביעית המחשב התחיל לעבוד, עבד ללא בעיות ובלילה כיביתי אותו. למחרת (היום) הדלקתי את המחשב ושוב אותה בעיה והפעם זה לא מפסיק... מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכים אחד של מג ואחד של דל אחד מחובר עם מחבר של dvi בהתחלה רק הדל פעל שיחקתי קצת עם ההגדרות שם... עכשיו זה מעלה לי אני רואה שזה עולה עם 2 המסכים אבל אחרי שזה טוען אתם יודעים...וינדוס xp pro אני רואה שבמג רשום..Out of range ובדל לא רשום כלום..עכשיו איך אני יכול שלפחות באחד יראו עכשיו? ניסיתי לנתק זה לא עזר!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון ואין שום קבצי מיני דמפ בתקייה שלו (MINIDUMP ב WINDOWS) וכן, מסומן אצלי האופציה שזה כן יכתוב קבצי מיני דמפ, מה הבעיה... תודה על העזרה... את המפרט אתם יכולים לראות בצד..
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב אז מופיע לי הסמל של intel ולאחר מכן מופיע לי מסך שחור שכתוב בו לעשות reboot או boot ואני לא יודע איך בדיוק עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מיום שבת. כל תוכנה שניסיתי להפעיל הוא אמר לי שגיאה: לא ניתן לגשת לקובץ זה. אז רסטרטי אותו ואז עלה לי מספר כחול שאומר שכונן c צריך להיבדק משום מה הוא נתקע בשלב ה2/3 ב4%. אחרי כמה נסיונות זה הגיע ל100% אבל תמיד כשהמחשב סיים להריץ את הריבועים שבפתיח (המסך של הxp עם הטעינה) אז הוא עשה ריסטרט ושוב ושוב. הבעיה היא שמאז אני ניקיתי אותו והוא בכלל לא העלה בוט אפילו. הוא גם לא משמיע ביפ כזה בהתחלה. מה אפשר לעשות? (אל תשאלו אם שכחתי לחבר איזה כבל כי אני תמיד מתקן אותו לבד פשוט פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למצב של הSTART WINDOWS NORMALY והSAFE MODE וכו', ויש שם 30 שניות. כשאני בוחר אחד מהאפשרויות הוא פשוט נתקע ולא עולה. בבקשה אם תוכלו לעזור אשמח
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של foxconn, לוח G41, סוקט 775, מעה חלונות 7 אולטימט, במחשב הזה לא היה קול בכלל, ניסיתי לעדכן אותו בדרייבר עדכני וועכשיו יש קול רק מקדימה. יש לו דרייברים של Realtek, רואים שהעיגולים של היציאות מאחורה חיוורים ואלה מקדימה בצבע חזק והם באמת עובדים אבל שומעים נורא חלש ובדקתי את הרמקולים במחשב אחר והם בסדר גמור. אני אשמח לקבל עזרה ואני בת תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לפני בערך חודשיים כתבתי כאן פוסט לגביי בעיה שמחשב נכנס למצב שינה באופן אוט' אחרי משחק בעל רמת טקסטורה גבוהה ... ( 3D ) ביצעתי בדיקות : 3D MARK MEMTEST MHDD - NO BAD SECTORES בדיקות חום מ-CPU - HDD - וכד' גם יצאו תקינות בעת מאמץ --- כל הבדיקות תקינות ... הציעו לי פה בפורום לנתק את המקלדת ולשים אחרת ... עשיתי זאת ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה אך לאחרונה היא חזרה ושוב לאותו מצב ... מה אתם כבר חושבים הבעיה ? או מה אתם חושבים שכדאי לעשות ? הצעות ומענות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג שהוא צורב CD\DVD משהו פשוט שנקנה לפני שנתיים. אני צורב עם Nero 7 ultra edition ובחצי מהפעמים אני מקבל פשוט דיסק ריק. הסימולציה מצליחה והצריבה גם מצליחה אבל אם נכנסים לדיסק רואים דיסק ריק. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ויש בעיה עם החיבור של הספק עם הכרטיס מסך.. הספק: Corsair 520hx הכרטיס: 2900XT של ספיר מהספק יוצאים 2 כבלים, 1 של 8 פינים ו1 של 6 פינים. הכבל של ה8 פינים מתחבר רק בכוח, ולא נראה כאילו הוא מתאים. מצאתי תמונה באינטרנט של החיבור http://img3.pconline.com.cn/pconline/0705/11/1013779_070508_hd2900xt_02_thumb.jpg גם כאן זה לא נראה מתאים: לא כל החיבורים המרובעים מול המרובעים והעגולים לא תמיד מול העגולים. קראתי באיזה מדריך באינטרנט על הדרישות של הכרטיס מסך ומצאתי את זה A 750 Watt or better power supply with two 2x3-pin PCIe power connectors. For optimal performance, we recommend requires one 2x3-pin and one 2x4-pin PCIe power connector. For a list of certified power …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הצורב DVD... אני מכניס דיסקים של DVD והוא פשוט לא מראה כלום... כאילו שהדסיק ריק... ואז אני עובד עליו, אני עושה כאיללו אני רוצה לצרוב עם הדיסק הזה ואז הוא אומר שאי אפשר כי יש משהו בתוך הדיסק.. ווכה זה אם 90% מהדיסקים של הDVD שלי.. סרטים תמונות הכל... הדיסקים לא שרוטים או משהו הם במצב טוב... מה דעתכם? ד"א דיסקים רגילים הוא כן מעלה...
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אם למשל אני מכניס דיסק למחשב,סיימתי להשתמש בו ואני מוציא אותו אז אחרי כמה דקות אני מקבל שגיאה כזו http://www.2send.us/uploads/9963f52a43.JPG גם אם אני לוחץ אישור זה עדיין חוזר אחרי איזה 20 דקות וזה לא נעלם רק אם אני אכניס דיסק שוב לכונן, או אם אני יעשה ריסט,וזה מעצבןןןןןןןןן מה הבעיה פהה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה לעזאזל? אין לי מושג איך זה קרה... ושום אנטיווירוס שאני מריץץ לא מזהה את זה... ניסתי KASPERSKY 7.0 SPYWARE S&D מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום פורום HWzone לאחרונה אבי קנה מחשב ואני הרכבתי אותו ביחד עם חבר, לאחר שסיימנו לחבר את הכול התקנתי גם את הקירור הבא של זלמן : "zalman CNPS7500-AICU LED" כשהדלקתי את המחשב כדי לבדוק שהכול פועל כשורה שמתי לב השמאורר נדלק לשניה (יענו מנסה להתחיל להסתובב,האור נדלק גם לשניה ואז מפסיק) חיברתי את הקירור במקום הסוקט של הCPU FAN לסוקט בלוח של מאורר גנרי והוא עבד בלי בעיה,החזרתי אותו לפנדס,הם טוענים שאין דבר פגום לא בלוח M ולא במאורר אלא פשוט שהוא נדלק רק שהמעבד מתחמם... אני לא יודע מה לחשוב,כי בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, בנוסף גם הקירור STOCK שהגיע עם המעבד (E4400) לא נדלק בCPU FAN אבל עבד בסדר גמור בסוקט של גנרי. תודה רבה לכול העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התקנתי דיסק קשיח 250GB של סיגייט SATA 2. הבעיה היא שהכונן לא קיים ב"מחשב שלי"!!! הוא מופיע בביוס ובאוורסט...הוא גם מופיע ב"הוספת חומרה חדשה" וכשאני מתקין אותו הוא אומר התקן זה פועל כראוי, מופיע ו"זמין" במנהל ההתקנים..... מה עושים?!?! [דגם - st3250410as] תודה...
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של 1G ובבדיקה ב- http://www.systemrequirementslab.com גיליתי שיש לי 1013M וזה מה שדפק לי הכל... זה ממש בקצת :-( אז לאיפה הם הלכו ה 10.2M האלה, והאם זה חשוב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-