עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי את המסך LG F700P שכידוע נחשב מסך על רמה, בן חצי שנה. לפעמים קורה שכאשר אני מדליק אותו לאחר שהיה יום-יומיים מכובה, המסך מזייף בתצוגה שלו, כל המערכת נראית במטושטש, וממש בקושי ניתן לקרוא משהו דרכו. עד היום בשלושת הפעמים שזה קרה המסך חזר לעצמו לאחר כמה שעות, ועכשיו בפעם הרביעית המסך נשאר באותו המצב כבר כמה ימים, ולא ניתן להשתמש איתו. השאלה האם יש משהו לעשות בנידון, או פשוט לרוץ ולהחליף אותו תחת אחריות?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by Sick Freak,

חי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia geforce4 MX 440 מה שקורה שפעם הכל עבד טוב ויפה, אבל יום אחד פשוט נכבה לי המסך. הוא עשה כך כל פעם כשעלה ה-וינדואוס(אקס-פי פרופסיונל) הבעיה הייתה כנראה בדרייבר, כי אחרי שמחקתי אותו המסך התחיל לעבוד... אחרי כמה זמן אני הורדתי את הדרייבר האחרון והוא אחרי כמה נסיונות כן התחיל לעבוד.(חודשיים חכיתי לה כי שאר הגירסאות לא עבדו...) לרגע הזה אני פירמטתי את המחשב. על ההתחלה התקנתי את הדריבר החדש - ןהוא פתאום לא עובד! אני נסיתי כבר כל מה שאפשר.... - התקנתי אפילו גירסאות ישנות...המסך פשוט נכבה וזהו אולי למישהו הייתה אותה בעיה והוא יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. איזו תוכנה או דרך קיימת לבדוק את טמפ' המעבד וגם טמפ' כרטיס המסך תוך כדי מאמץ? יהיה נחמד אם יהיה אפשר לבדוק את זה גם תוך כדי משחק. בנוסף, בדקתי עם EVEREST את הנתונים של המחשב, וראיתי שרק 3 ליבות פועלות, ליבה אחת על 0% כל הזמן, למה זה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by CashMAn,

טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  5. חברים, יש לי מסכים כחולים מעצבנים, והינה ה MINI DUMP. אם תוכלו לנתח אותו ולהגיד לי את הבעיה אשמח ! בתודה מראש ! המינידאמפ: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=01452RMAZKG4Y3QDNBT4BDTRVE

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by eb,

קניתי מחשב חדש: לוח אם GIGABYTE 945GZ GA-81945GZME-RH מעבד אינטל פנטיום 2.66Mz Dual Core כרטיס מסך וכרטיס קול On-Bord הבעיה היא שאחרי התקנת מערכת הפעלה windows XP Pro+ SP2 והתקנת הדרייברים שקיבלתי עם לוח האם כאשר אני עושה Restart למחשב אני מקבל מסך כחול וכתוב שיש בעיה עם הקובץ ialmrnt5 כאשר אני עושה UnInstall לכרטיס המסך הכל חוזר לשיגרה אבל אז הרזולוציה נמוכה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מהאתר של אינטל, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, שום דבר לא עוזר. האם הבעיה היא בלוח האם ? בדרייברים? במערכת ההפעלה ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. יש לי hard drive: wd sata 8mb 120gb ושהתקנתי את הווינדוס הגדרתי כמו שצריך שזה יהיה SATA אבל בתוכנה EVEREST Home Edition (התוכנה שנותנת פרטים על המחשב) כתוב שההארד דיסק מכוון על IDE. (ראו תמונה). מה צריך לעשות כדי לשנות זאת ל SATA או שאולי זה כבר מוגדר טוב ? הוכחה :

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. קודם כל סליחה אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא מצאתי משהו אחר... היום גיליתי כי גם בכונן D וגם בכונן C יש לי תקיית Windows, הבעייה היא שהתיקיות תופסות יחסית הרבה (כל אחת GB 1.6) ואני רוצה למחוק את התיקייה של הוינדוס שבו אני לא משתמש... לכן האם יש דרך לדעת באיזה וינדוס אני משתמש? של D או של C? תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by Skippy,

שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

10. Started by Stanly,

יש לי בעיה שתמיד שאני פותח את מהל ההתקנים אני רואה את הדבר הבא: יש לציין שלמרות מה שכתוב עדיין הUSB שלי עובדים ולא נתקלתי בעצם בבעיות כלשהן, מה גם שאני התקנתי את הדרייברים של USB מזמן מה זה אומר? איך זה אמור להשפייע עלי? ןכמובן איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by bbnbbn,

יש לי לוח אם לפנטיום 3, של COMPAQ והוא יום אחד החליט שהוא לא עובד, שמפעילים אותו רואים שיש איתחול ביוס במקלדת אבל הוא לא עושה יותר כלום, ואחרי דקה של פעילות הוא משמיע צפצוף אחד מהיר ושניים ארוכים וזהו אח"כ אין כלום מה לעשות???? תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by zepled,

שלום, קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל עם לוח -אם gigabyte ep43dsl3l הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב נכנס ל"פריז" או שאני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה. הורדתי גם דרייבר מהאתר של לידטק וגם קורית את אותה תופעה. מה הבעיה? תודה.

13. Started by lully321,

:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Dani albom,

שלום לכולם, מחשב מפרט סטנדרט משרדי משמש לזום של הילדים. סייר הקבצים לא נפתח, יש מסך שחור ואחרי זמן רב נפתח ואז כל פעולה תוקעת אותו שוב. אין בעיית זכרון בכונן ה ssd אין התראת וירוסים אחרי סריקה מלאה. אין בעיית עם הפעלת המחשב או גלישה באינטרנט. יש מספיק זכרון ram פנוי ומעבד לא מראה שהוא בקצה היכולת. איך פותרים?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. Started by lidorosh,

חברה קמתי בוקר אחד ופתאום הרשת הפסיקה להגיב תראו מה רשום לי בבקשה תעזרו לי..!

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שלום אני קבלתי מחשב חזק יותר מאח שלי שכבר לא משתמש בו. אני רוצה לשמר את כל ההגדרות ופשוט לעבור למחשב החדש. החלפתי הארד דיסק ועכשיו והWINDOWS מסרב לעלות. נכנסתי לביוס והמחשב זיהה את הארד דיסק החדש. כמו כן וידאתי שההפעלה תעשה ממנו ולא מה CD. מתקבלת הודעה שWINDOWS מתנצלים שהם לא מצליחים לעלות בגלל שינויי חומרה או כיבוי לא סדור. יש אפשרויות של : 1. מצב בטוח 2. הפעלה מהמצב התקין האחרון 3. הפעלה רגילה של WINDOS כל האפשרויות מובילות למצב אם אימג של הלוח אם ASUS - ואז המחשב עושה RESET. כיצד אני גורם לWINDOWS לעלות ? תודה מראש על כל עזרה עומרי

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  18. המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  19. קניתי כרטיס מסך חדש Geforce 7200 gs וחיברתי אותו למחשב, הפעלתי את המחשב הכל פעל כרגיל, התקנתי את הדרייברים, הוא סיים את ההתקנה הפעיל מחדש את המחשב ומאז המחשב אינו עולה הלד על הלוח דולק, המחשב נדלק, העכבר הכונן תקליטורים והמקלדת נדלקים אבל אין תצוגה במסך ואין צפצוף בביוס בכלל חוץ מהרעש של ההארד דיסק ויש להדגיש שמרוב טמטומי ניסיתי את הכרטיס על המחשב השני שלי והוא השבית גם אותו עם בדיוק אותה בעיה, תצילו אותי בבקשה! זה שני מחשבים ממש חשובים וממש יקרים.

20. Started by AVATAR OF PAIN,

שלום הודעה ראשונה שלי כאן בלה בלה בלה הקיצר לפני זמן לא מועט קניתי כרטיס פיירוור דגם(לפחות ככה כתוב על הכרטיס) d72874gc של חברת nec הבעיה: התקנתי את הכרטיס...כן..בדקתי שהוא יושב טוב וחזק..והמחשב לא מזהה את הכרטיס לא קיבלתי דריבר ואני לא מוצא אחד בשום מקום מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by wooper,

בדקתי בממטסט יצא תקין יש לי דסקים של WD באיזה תוכנה מומלץ לבדוק אותם? עריכה: לא משנה בדקתי ב MHDD

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by ilay22,

יש לי DVD מחובר ב IDE, באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטור יש לי עוד HD מחובר ב SATA החלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATA והוצאתי את הישן כהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל, ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE, כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה. ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר, אבל כתב NTDLR MISSING למיהשו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט במאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by g1zey,

טוב אז יש לי מחשב סביר , שקניתי לפני שנתיים , והוא : Intel Petnium 4 2.4 512mB 400Mhz DDR Gigabyte 8SQ800 GeForce v9520 Magic-FX5200 WD 80G וספק ג'נרי . עכשיו אני מעוניין לעשות שידרוג לכרטיס מסך ל 6800NU ואני צריך ספק חדש שיחזיק את כל הסיפור . אני יודע ש HEC 300ARTF הוא ספק טוב , אבל האם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך הזה ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים