עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oricoh,

יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by smoke_man,

ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. Started by avi_jan,

היי, יש לי כרטיס מסך geforce 5600XT וכל משחק שאני מנסה לשחק בו מראה מסך שחור אבל יש סאונד שלו... לפני שפירמטתי זה היה מופיע לי בטלויזיה והייתי משחק עם המסך של הטלויזיה עכשיו גם זה לא עובד.... עזרה מישהו????

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by extra-g,

הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Danny_Boy,

אני חושב שהבעיה בלוח אם... החלפתי ללוח הזה אחרי שנשרף לי הלוח הקודם (חיבור לא נכון של סטיק זכרון גרם לשריפתו וגם של סלוט זכרון בלוח אם הקודם ) בכל אופן, כשאני מעלה את המחשב, לאחר כמה זמן הוא נכבה מעצמו בצפצוף של סירנה. כך מתוארת הסירנה לפי A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages :ABIT. יש לציין גם שניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד, וכרגע אין משחה תרמית בכלל. אחד הדברים שבאו לתשומת לבי הוא הרעש שמפיק המאוורר שעל המעבד (Thermal Take 7 למעבדי AMD) שאינו משמיע רעש חזק כמו בלוח אם הקודם למרות שבדקתי את הווסת שלו והוא מכוון עד הסוף (בד"כ ממש שומעים אותו עובד, אבל עכשיו לא שומעים רעש שקרוב לזה). יכול להיות שהלוחות החדשים לא מסתדרים ע…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by |אלירן|,

אני משתמש בתוכנה NOD32 על מחשב שהוא מפוצץ וירוסים \טוראנים יש מצבים שהוא כותב לי שהקובץ נגוע בכמה סוגים של וירוסים ופה ושמה וזה מסוכן ובלתי אפשרי למחוק תקובץ וזה וזה קרה לי כמה פעמים. אני זוכר אבל שקיימת מערכת כולשהי של אנטי וירוס שעובדת דרך DOS יענו שצורבים בבוט סידי ומפעילים איתה תמחשב והיא עושה ניקוי מלא למחשב דרך ה DOS משהו יודע על מה אני מדבר או תוכנה שיכולה לעשות את זה בצורה ממש מקיפה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. Started by choochoo,

שלום, המחשב החדש שלי קורס (BSOD) בדר"כ עם 0x000000F4 או 0x00000077 אבל לא מספק minidump הרצתי MEMTEST ללא שגיאות, CHKDSK עובר, עשיתי repair לחלונות (XP עם SP2) גם ואני כבר ממש לא יודע מה לעשות. המפרט: Athlon X2 4800 Gigabyte GA-M55S-S3 2x1GB Kingstone DDR 667 WD 320GB 16MB Leadtek 8600GT מה לעשות ? ???

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by benr,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. הכרטיס מסך שלי מתחמם נורא ואיום !! הכרטיס הוא ג'יפורס 4400 טורנדו 3d עכשיו נראה לי הבעיה העיקרית היא שהמאורר לא עובד ! המאורר של הכ.מסך אינו עובד ... מה אתם חושבים הבעיה בכל הסיפור ? איך מתקנים? ואם אפשר לתקן?(או לקנות חדש... :-\)

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. אז ככה... יש לי AMD 2000 Athlon XP 1.67 GHz GA-7VAX Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x 512DDR 266MHZ 40GB 7200RPM אני בטוח שהכרטיס מסך לא מנוצל אבל עד כמה? הרבה?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ שמעתי שעידכון ביוס יכול להועיל למערכת ואפילו לשפר אותה קצת. חיפשתי באתר של ג'יגהבייט מדריכים לזה אבל לא מצאתי וגם לא מצאתי את העידכון עצמו.. משהו יכול להסביר איך עושים את זה ומאיפה למצוא את העידכון? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by KorteZ-,

שלום אני תמיד אוהב לצפות בסרטונים באתר הזה www.youtube.com לפני יומיים פרמטתי את המחשב עכשיו כשאני רואה כול סרטון שקשור לFLASH אני לא שומע כלום וכשאני רואה סרטים במחשב בMEDIA PLAYER יש סאונד והכל זה דיי מעצבן כי רוב הסרטונים שיש באינטרנט הם אל FLASH ניסיתי להחליף דפדפן אבל עדיין הבעיה קיימת http://img206.imageshack.us/my.php?image=1hq7.jpg כשאני בוחר Macromedia Flash Player אין סאונד בסרטון וכשאני בוחר Windows Media Video יש סאונד למישהו יש מוסג מה הבעיה? :\ זה הכרטיס קול שלי עם זה משנה Sis 7012 Audio Device

13. Started by Builds,

נכנסתי לדבר הזה מאגר ההמהרה. וראיתי שם כל מיני פרויקטים. מה זה בדיוק? ואיך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. Started by avivbiton11,

שלום! השבוע פירקתי את המחשב במטרה לנקות את המאווררים כי המחשב היתחמם לי מאוד. אז פירקתי את כל המאווררים ואז נשאר המאורר של המעבד אז הוצאתי אותו ופתאום המעבד היה מודבק לצלעות קירור של המאוורר חשבתי שזה בסדר ניקתי את הכול ואז באתי להחזיר את המאוורר למקום ואז שהכנסתי את המאורר עם המעבד ביחד אז כמה פינים שלו עיתקמו ולא שמתי לב כמובן כי כבר הכנסתי את המאורר. ניסתי להדליק את המחשב והמסך נשאר ריק לא עלה כלום במסך אז חשבתי שלא הכנסתי טוב את המאוורר אז הוצאתי אותו ופתאום ראיתי שהמעבד לך מחובר לצלעות קירור זה בפעם השנייה.הוצאתי את המעבד וראיתי שכמה מהפינים שבורים אז השגתי מעבד חדש הכנסתי אותו ואף פין לא עיתקם ניסיתי להדליק את המחשב וכלום לא עלה! המחשב לא מצפצף הוצאתי את הכרטיס מסך …

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  15. שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת הגורם לאיתחול המחשב כאשר אני מחבר למחשב רכיב USB. במחשב יש 6 חיבורי USB2. מערכת הפעלה WinXP SP2 מידי פעם, כאשר אני מחבר דיסק נייד, מצלמה, מדפסת, וכו' לכל אחד מחיבורי ה USB המחשב מבצע איתחול לפתע, לפעמים מיד לפעמים תוך 30-40 שניות. לאחר שהנ"ל עולה בחזרה הוא מודיע שהמחשב חווה תקלה קריטית וכו'... אין מידע מעבר או פירוט ב- Event Viewer . התקלה היא אקראית, כלומר לא קבועה , לא בחיבור USB ספציפי, ולא בחיבור מוצר מסויים. חשבתי אולי על ספק, יש רעיונות/כיוונים נוספים ? האם ישנה דרך לבודד את הגורם ? תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by nsheep,

החלפתי לוח אם במחשב ללוח חדש של Asus, המחשב נדלק והל בסד ולאחר כמה שניות נכבה. בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר, כמו כן המאווררים עובדים כך שהמעבד מקבל קירור. למישהו יש רעיון ? ???

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  17. קניתי מחשב בתחילת החופש היה לי איתו בעיות כי השארתי את הכונן הקשיח הישן. עכשיו מפני כמה ימים קניתי כונן קשיח חדש. עכשיו יש משחק בשם Americas Army שאני מנסה להוריד כבר כמה ימים . הורדתי אותו כבר איזה 10 פעמיים ואף פעם לא פעל טוב, אני מתכוון שהמשחק בא בקובץ winZip כזה רגיל 8 פעמיים שניסיתי לשים אותו בקובץ לא הצליח פעמיים כן הצליח אבל בהתקנה הוא אמר לי שהקבצי ההתקנה לא טובים. מפני שקניתי את הכונן קשיח הזה לא הייתה את הבעיה הזאת אבל כן הייתה בעיה בדברים אחרים. עכשיו פירמטתי תמחשב כמה פעמיים החלפתי אפילו דיסק של התקנה מ-SP2 ל-SP1. דוגמא למה שהוא נותן לי כשאני מנסה להתקין תמשחק: http://imgsrv.pic4u.co.il/dfc134b2d6dae7764e45bf93c45eaad0030000.aspx דוגמא למה שהמחשב נותן ל…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by gnv,

פירטתי את המחשב הכל טוב ויפה פרט לכרטיס הקול... אין לי דרייבר שלו או את שם היצרן... וכן, חיפשתי על הכרטיס את השם... איך אוכל להנות מצלילים שוב? פרט נוסף הוא שהכרטיס נמצא על לוח האם כלומר מולחמים אליו.. למה? מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by niva401,

הרכבתי כרטיס פקס Dynamode NetoDragon 56K PCI Voice modem, ןעם הדלקת המחשב -נשמעים צפצופים ללא הפסקה ומ"ה לא עולה מה ניתן לבדוק?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. שלום רב לגולשי פורום תמיכה הבעיה היא כזאת: כאשר אני מכניס דיסק DVD לכונן שלי - הוא מזהה אותו אבל כאשר אני פותח אותו לראות את התוכן שבו אני מגלה שהוא לא מציג לי שום דבר, כאילו שהדיסק ריק... זה עושה לי את זה ברוב הדיסקים הצרובים שלי דיסקים מקוריים הוא מזהה מצויין בעבר השתמשתי באותם הדיסקים שפעלו בסדר גמור. בנוסף אני רוצה לציין שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הצורב DVD שלי הצורב הוא של חברת NEC מדגם ND-3540A האם מישהו מכם נתקל בעבר בבעיה זו? בבקשה תעזרו תודה

21. Started by Rיה,

חיברתי 2 מסכים אחד של מג ואחד של דל אחד מחובר עם מחבר של dvi בהתחלה רק הדל פעל שיחקתי קצת עם ההגדרות שם... עכשיו זה מעלה לי אני רואה שזה עולה עם 2 המסכים אבל אחרי שזה טוען אתם יודעים...וינדוס xp pro אני רואה שבמג רשום..Out of range ובדל לא רשום כלום..עכשיו איך אני יכול שלפחות באחד יראו עכשיו? ניסיתי לנתק זה לא עזר!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by ciauai,

אך אני מפעיל S.M.A.R.T ? ולא כל כך הבנתי מזה עושה... זה מתקן את הארדיסק? בודק אם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום רב. אני דיי נואש ואני פונה אליכם כמוצא אחרון. שדרגתי את הזכרון במחשב שלי מ 512 מגה בייט זכרון פנימי DDR ל- 1.5 גיגה בייט DDR. לאחר שהתקנתי הרצתי את הקובץ גיבוי שהיה לי (Ghost). לאחר מס' ימים התחילו תופעות מוזרות במחשב שלי: בלי לבצע פעולה כלשהי המחשב שלי מקבל מסך כחול לחצי שנייה ואז הוא מבצע אתחול מחדש. זה קורה תוך כדי צריבה, תוך כדי גלישה באינטרנט ואפילו שהוא סתם פתוח. תוך כדי צפייה בסרט, זה לא קורה הרבה אבל זה קורה תמיד בזמן הלא נכון....זה לא קורה תוך כדי מאמץ ולא בגלל טמפ' גבוהות. כמו כן אני לפעמים אני מקבל סימן קריאה צהוב (ליד השעון בשורת המשימות) שבתוך הבלון רשום משהו כמו שלא ניתן להעתיק את הקובץ לספריית C:\document and setting\.....\temp והדבר נובע מכשל בתקשורת …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by yanushka,

LG F700P 1280X1024@85Hz@32Bit OSD מאותחל ואחרי Degauss GIGABYTE ATi R9550 Catalyst 5.5 הבעיה- טשטוש ומעין חוסר חדות, וכתוצאה מכך אימוץ העיניים וכאב ראש לאורך זמן. תעלו השערות, בקשה.. בתודה, יניב

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. שלום רב . יש לי עכבר של logitch mx 700 למעלה משנה ואני מאד מרוצה ממנו . עכשיו אתמול פתאום הנורית האדומה התחילה לדלוק שמצביעה על זה שהבטריות חלשות. לכן הטענתי את העכבר יום שלם במטען וכשזה סיים אחרי כמה שניות אני משתמש בעכבר למשך דקה שוב פעם הנורית האדומה מהבהבת והתוכנה של העכבר אומרת לי שהבטריות חלשות . יש לי בטריות אחרות שנטענות ניסיתי אותם אבל גם כאן שוב פעם הנורית האדומה נדלקת שוב . האחריות על העכבר הוא 3 שנים . האם יש בעיה בעכבר ואני צריך להחליף אותו או שיש לזה פיתרון ? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.