תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום, הגיע אליי היום המחשב החדש - החיבורים נבדקו והם בסדר גמור, גם של הכרטיס מסך ללוח וגם של המסך לכ.מסך ואני לא רואה כלום. אני מדליק את המחשב, הכל מתחיל לפעול אבל המסך נשאר עם אור כתום. יש לי Q6600, GA-P35C-DS3R, SAPPHIRE X1950PRO 256MB. מה לעשות ? תודה מראש. נ.ב: הווינדווס לא מותקן, HD ריק. אבל לא אמור להופיע איזה מש'ו של הביוס?
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שכח תסיסמא שלו בויסטה.. איך הוא יכול לפרוץ את זה בלי לפרמט? תודה..
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום! השבוע פירקתי את המחשב במטרה לנקות את המאווררים כי המחשב היתחמם לי מאוד. אז פירקתי את כל המאווררים ואז נשאר המאורר של המעבד אז הוצאתי אותו ופתאום המעבד היה מודבק לצלעות קירור של המאוורר חשבתי שזה בסדר ניקתי את הכול ואז באתי להחזיר את המאוורר למקום ואז שהכנסתי את המאורר עם המעבד ביחד אז כמה פינים שלו עיתקמו ולא שמתי לב כמובן כי כבר הכנסתי את המאורר. ניסתי להדליק את המחשב והמסך נשאר ריק לא עלה כלום במסך אז חשבתי שלא הכנסתי טוב את המאוורר אז הוצאתי אותו ופתאום ראיתי שהמעבד לך מחובר לצלעות קירור זה בפעם השנייה.הוצאתי את המעבד וראיתי שכמה מהפינים שבורים אז השגתי מעבד חדש הכנסתי אותו ואף פין לא עיתקם ניסיתי להדליק את המחשב וכלום לא עלה! המחשב לא מצפצף הוצאתי את הכרטיס מסך …
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP45C-DS3R DIMM3: OCZ XTC Platinum OCZ3P16002G 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ברגע שאני מדליק את המחשב יש את האזור שסופר את הזכרון ממש בהתחלה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב בקריאה של הזכרון המחשב נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. פעם פעמיים ואז זה משתחרר. בנוסף המחשב שלי קופא לסירוגין. בהרצה של MEMTEST המחשב נתקע. מבחינת חום הכל תקין וכל הדרייברים מעודכנים. המחשב דנדש - האם יכול להיות שקיבלתי זכרון שהוא דפוק?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח הנל ואת הקשיח של WD 500 גיגה 16B לפני יומיים הרכבתי את המחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP ... לאחר שהוא הגיע לפני הקטע של הפרמוט ראיתי שאני בכלל שה XP בעיברתי והחלטתי להחליף אז עשיתי ריסטרט כדי להתקין אחד באנגלית לאחר שהכנסתי את הדיסק השני המחשב נתקע ממש בהתחלה בהודעה של verifying dmi pool data חשבתי שהדיסק דפוק אז הלכתי לחנות ושמהאמרו לי דווקא שהוא בסדר התברר שהוא עשה לו CLEAR משהו איזו תוכנה שיש אותה באתר של היצרן חזרתי הביתה הכנסתי את הדיסק XP באנגלית ואז הוא הגיע לשלב של הפירמוט והפירמוט לקח המון זמן יותר משעה לאחר מכן כשהוא עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לראות אולי צריך לשנות שמה משהו בקשר לביוס... יצאתי ממנו ואז כשהוא חזרהוא נתקע לי אחרי שההתקנה העתיקה את …
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אמ [ הכרטיס קול מובנה ] וזה אומר לי שאין לי כרטיס קול, אין בקרת עוצמה ולא כלום ! גם כשאני נכנס למשחקים , GTA וכל מיני אז אי אפשר להיכנס בגלל שאין כרטיס קול , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המפרט : לוח אם asus p5v800 mx מעבד P4 פרסקוט. (טמפ' מנוחה 36+- מאמץ הכי גבוה שהגעתי היה בסביבות ה53 מעלות עם 3DMARK) 1G DDR כ.גרפי leadtek nvidia geforce 7600gt קירור למעבד של thermaltke קירור סטוק לכ.גרפי הרצתי את 3DMARK,עד שלב מסויים(הבדיקה של המעבד-שבו המחשב כמעט שבת) היה לי 8+- FPS,לאחר מכן הרצתי רק בדיקה של המעבד ולא היה בכלל FPS. המחשב כאילו נתקע או עבד נורא לאט. רציתי לדעת אם זה מרמז על בעיה במעבד. יש לי בעיה בCS של drops למרות שהכרטיס אמור להריץ את המשחק בלי מאמץ,אם משהו יכול לתת לי פידבק על התוצאה היחסית(לא סיימתי הבדיקה של 3D) של הכרטיס מסך ואולי להציע רעיון בקשר לבעיה במשחק.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 19:25:11 משהו?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הרכבתי אתמול מאוורר למעבד ומאז המחשב נדלק אך לא מראה כלום המחשב דלוק אבל לא מראה כלום ונתקע ה-power לא פועל כי המחשב נתקע, ולפעמים יש ביפ של שניה ואז עוד ביפ כזה. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים.. טעיתי בפורום סליחה.. למחוק
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום הודעה ראשונה שלי כאן בלה בלה בלה הקיצר לפני זמן לא מועט קניתי כרטיס פיירוור דגם(לפחות ככה כתוב על הכרטיס) d72874gc של חברת nec הבעיה: התקנתי את הכרטיס...כן..בדקתי שהוא יושב טוב וחזק..והמחשב לא מזהה את הכרטיס לא קיבלתי דריבר ואני לא מוצא אחד בשום מקום מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי CASE(ככה רושמים? :s05:) עם מלא סרטים כדי שלא לבזבז דיסקים התחלתי להעתיק אותם למחשב ואחרי הסרט השני התחילה הבעיה כשאני מכניס לCD ROM או לצורב דיסק ולוחץ PLAY או העתק או כל דבר אחר המחשב מפסיק להגיב ניסתי לעשות ריסטים(וכמובן זה לא עזר) מחקתי את הCD ROM ואת הצורב מהDEVICE MANAGER וזה לא עזר מה שכן עזר פעם אחת היה SYSTEM RESTOR אבל גם זה היה רק לסרט אחד אחרי זה הבעיה חזרה ניסתי עוד פעם לשחזר את המערכת אבל הפעם זה לא הצליח יש למישהו רעיונות? זה ממש דחוף לי :-\
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כי אין ברירה,זה קורה כשאני משחק במשחקים כבדים במשך זמן מסויים לפעמים,יכול להגרם נזק תוכנתי או חומרתי מהרסטרטים האלה? פעם זה לא קרה לי עכשיו זה קורה לי רק במשחקים החדשים והכבדים (fear,gta san andreas) גם על ההגדרות הכי נמוכות
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפתור תעלומה מבחינתי . אח שלי רכש מחשב לא מזמן והתקנתי לו WINDOWS XP גירסה SP1 . ההרד דיסק הגיע מהמעבדה כבר מפורמט ומוכן להתקנה לכן עשיתי BOOT דרך הCDROM ועשיתי התקנה נקייה כמו שעשיתי כבר כמה פעמים בשנתיים האחרונות אצלי במחשב ואין שום בעיות. אצלו מרגע שההתקנה מסתיימת לוקח למערכת ההפעלה לעלות יותר מ 2 דקות ! יש את הלוגו הזה שכתוב WINDOWS XP עם הקו הכחול הזה שטוען אותו ושם הוא כאילו נתקע אבל בסוף הוא מטעין אותו אבל במקום שזה יקח משהו כמו חצי דקה מקסימום זה לוקח המון זמן. חשבתי שזה אולי בגלל ההתקנה אז ניסיתי שוב אבל כלום לא עוזר זה תמיד חוזר על עצמו. חשבתי אולי זה קשור לסוג פורמט שהם עשו ( או PARTISION ) אז בהתקנה האחרונה עשיתי גם PARTISION חדש …
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום היום כאשר השמשתי במחשב הוא נתקע לי כמה פעמים אז כיביתי אותו ואחרי שהדלקתי לאחר שעה הוא אומר לי במסך איפה שיש אפשרות כניסה לביוס שהאובר קלוק שלי שגוי ואני לא עשיתי אובר קלוק מה לעשות[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:03:00 ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מופיע לי עוד מסך שרשום בו : Novel NetWare Ready Firmware v1.00 (940810) © Copyright 1997-1994 Novell, Inc. All rights reserved. VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adpater v3.32 (06/22/2001) Analyzing network Media type, this will take several moments.... OK. RPL-ROM-ADR: 0007 915B 14BB RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: 1_ שמעכב לי את העלייה, איך מורידים אותו וגם את המסך של הביוס? ניסיתי דרך הביוס לא הבנתי מה ללחוץ שם
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, לאחי יש כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1650 PRO והמאוורר של הקירור שלו נשרף, אז חיפשתי לקנות איזה קירור טוב לכרטיס... אז מצאתי Accelero L2 Pro של ארקטיק קולינג ב80 שח בKSP בדקתי איתם אם יש מצב שזה אמור להתאים בעיקרון רשום לפי הוראות יצרן שכן וגם לפי מה שהם אומרים ואמרו שאם אני לא פותח אני יכול להחזיר, בסוף החלטתי שאני פותח כי אחרת למה קניתי את זה פתחתי והייתה בעיה קטנה עם רגל של הבסיס שנגעה באיזשהו אלמנט על המעגל של הכרטיס אז הורדתי את החלק הבעייתי, והוא לא נוגע באותו חלק כסוף על המעגל של הכרטיס אבל אחר כך הייתה בעיה נוספת כשבאתי לבדוק אם הכרטיס בכלל עובד עכשיו... הכנסתי את הפינים של הכרטיס מסך אל תוך הסוקט של הPCI-E כמו שצריך כמובן וחיברתי את הכבל שי…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה עם מחשב ולוח שבנדון. שאר הרכיבים: Sapphire Ati Radeon 7850 OC Intel Core i7 3830K Antec Earthwatts 500W PSU ביצעתי גם ניטור לגבי הטמפרטורות והכל תקין. פעם או פעמיים ביום המחשב מבצע ריסטרט פתאומי. יש לי UPS, לכן הבעיה לא קשורה לנפילות מתח או בעיות חשמל בטוח. ביצעתי סריקה כפולה עם MEMTEST, הזכרונות תקינים. הרצתי MHDD להארדיסק, עבר בהצלחה ללא שגיאות. ביצעתי עדכון ביוס ללוח אם, הבעיה ממשיכה. יכול להיות שהבעיה בלוח או בספק? או בכלל בהתקנה של מערכת הפעלה? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לצמצם את האפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 (ישן, בן 4-5 שנים) לאחרונה היום בעית בספק מתח (לעיתים הייתי מוצא מחשב כבוי) ,עד שהוא הפסיק בכלל לעבוד. החלפתי ספק. הבעיה נפתרה. אחרי חודש באופן פתאומי המחשב כבה תו"כ עבודה. מאז לא שב. תוך כדי הנסיונות, גם בטעות העברתי ל-100V לשבריר שניה, אבל כנראה שזה בכל מקרה גמר את הספק. בכל מקרה, קניתי ספק חדש (שונה מהקודם שקניתי) אבל ההחלפה לא עזרה. לא מצליח להפעיל את המחב - נדלק לשניה (נורית הפעלה נדלקת, מאוור המעבד מתחיל להסתובב) ואז נכבה. אפילו אין רעש צפצוף, כלום. האם הלך לוח אם? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לאחר שמדליקים את המחשב ועל המסך מופיע שם של לוח אם מרגע זה המחשב נתקע ומסך מתחיל להבהב (נכבה/נדלק). לאחרונה המסך הפסיק להידלק בכלל. מה ניתן לעשות במקרה הזה? האם זה כרטיס מסך שנשבר? אציין שזה מחשב ישן (בערך 9 שנים) עם כרטיס מסך מובנה ולא נפרד. האם זה אומר שצריך להחליף את כל לוח אם? ניתן בכלל להשיג לוח אם שמתאים למחשב ישן כזה ולהחליף לבד? כדאי ושווה להזמין טכנאי בשביל זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
- 2 followers
-
-
אני יושב לי עם המחשב, לפתע פתאום המסך מאבד את זה. הוא מתחיל להבהב קווים ואורות בלי קשר. בדקתי את החיבור, ניסיתי על מחשב אחר, הוצאתי אותו מהשקע והחזרתי, הוא רק חוזר לכמה שניות ברזולוציה נוראית ומיד משתבש מחדש. כמה דקות לפני היו כמה הפסקות חשמל בבית. זה יכול להיות קשור אולי? תצילו אותי פה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שהמחשב כל הזמן נתקע פשוט ככה סתם ....(נתקע=לא מגיב=ריסט..) ניסיתי הכל: התקנתי מחדש ,עידכנתי את הביוס ,הרצתי בדיקת זכרונות... מה עוד?? אני ממש לא יודע מה זה יכול להיות . בבקשה עזרה .... ??? ???
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חלק מהחיבורים של ה-USB השתחררו קצת יש איזה 6 חוטים שמתחברים ללוח אם מה אני אמור לחבר למה ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-