עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Fighter,

שלום יש לי לוח אם octek p4x266e-a4e בeverest ו בcpu-z המתחים כל הזמן מרקדים וקופצים מ 2.000 לאיזה 1.600 משהו כזה וחזרה כל הזמן בלי הפסקה והמתחים של שאר הדברים בלוח אם מרקדים גם ונמוכים יותר מדיי ממשהו נורמלי ממה זה נובע בדיוק?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by ksand,

אוקיי קודם כל אתר מצוין וזה פעם ראשונה שלי בפורום אז תהיו עדינים.. intel p4 2.4 gigabyte 8sq800 אז ככה המעבד שלי עובד כשהמחשב לא עושה כלום בטמפרטורה של 54-56 וכשאני משחק הוא יכול להגיע ל 77 מעלות!! זה התחיל בזמן האחרון. אני בודק את זה אם "motherboard monitor" וכמובן שכל המאווררים עובדים כמו שצריך. לא עשיתי שום שינויים במחשב אני משתמש במאווררים שקיבלתי אם המארז והם עבדו לי יפה בשנתיים האחרונות. אז אם תוכלו לעזור לי להבין למה זה קורה ואם אני צריך לקנות איזה שהיא מערכת קרור תמליצו לי על אחת. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  3. לא מזמן קניתי מחשב חדש, וכשקניתי אותו חבר התקין לי עליו ווינדוס (לא מקורי). עכשיו כל כמה זמן הווינדוס מסרב לעלות ומציג מסך של NO SIGNAL שלא נעלם עד שעושים שחזור מערכת לווינדוס.... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  4. עכשיו לאחר שפירקתי את המחשב ונקיתי את כל החלקים החלטתי לשים את המד טמפ' הזה ולהפתעתי גליתי שגם הפינים של ה64 ביט קרובים אחד לשני מאוד בדיוק כמו בפנטיום 4 שונה מה AMD K7 ובספר של המארז כתוב שאין להתקין את זה על מעבדי פנטיום 4 ואפשר על AMD אז כרגע אין לי ממש רעיון מה לעשות חוץ מלשים אותו איפה שהוא היה בהיט סינק הקטע איפה המקום הכי טוב לשים בהיטסינק? פשוט לדחוף אותו בין חריצי הקירור? או שיש משהו יותר אמין?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  5. אוקיי יום אחד התקנתי תוכנה שמשנה תעיצוב לגמרה תוכנה מותקנת משנה את כל הערכה והמבנה של הdeskop עכשיו שאני מסיר אותה אין לי שולחן עבודה אין לי כלום הכל ריק חשבתי בהתחלה להכנס למנהל משימות > הפעלה > explorer.exe לא עובד לי זה פותח לי רק תמסמכים שלי והתוכנה הזאת שינתה לי תעיצוב וגם תשפה מעברית לאנגלית [רק בחלק של השולחן עבודה אני מזכיר] עכשיו איך אני גורם לסרגל של הXP הקודם שהיה לי לחזור ? אני ימחוק תתוכנה ומה עליי לעשות! בבקשה זה דחוווף

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…

7. במהלך פעולה פשוטה של גזירה והדבקה של קבצי מדיה בהארד דיסק חיצוני, הקבצים נעלמו. התיקיה בה היו הקבצים נראית ריקה ובלתי נגישה, אבל במאפייני ההארד דיסק הוא עדיין מראה שמבחינת משקל הוא מכיל את הקבצים האלו. הם כנראה מתחבאים, אבל בלתי נגישים, גם לא ב- DOS. ההארד דיסק הוא חיצוני 250 GB של MAXTOR, ומערכת ההפעלה XP

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by Danny_Boy,

אני חושב שהבעיה בלוח אם... החלפתי ללוח הזה אחרי שנשרף לי הלוח הקודם (חיבור לא נכון של סטיק זכרון גרם לשריפתו וגם של סלוט זכרון בלוח אם הקודם ) בכל אופן, כשאני מעלה את המחשב, לאחר כמה זמן הוא נכבה מעצמו בצפצוף של סירנה. כך מתוארת הסירנה לפי A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages :ABIT. יש לציין גם שניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד, וכרגע אין משחה תרמית בכלל. אחד הדברים שבאו לתשומת לבי הוא הרעש שמפיק המאוורר שעל המעבד (Thermal Take 7 למעבדי AMD) שאינו משמיע רעש חזק כמו בלוח אם הקודם למרות שבדקתי את הווסת שלו והוא מכוון עד הסוף (בד"כ ממש שומעים אותו עובד, אבל עכשיו לא שומעים רעש שקרוב לזה). יכול להיות שהלוחות החדשים לא מסתדרים ע…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by Tonic,

שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לפני כמה ימים הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? אם לא , האם אתם יכול…

12. Started by benr,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by יניב קופר,

שאני מעלה את xp מופיע לי מסך אפור רק לאחר כמה דקות אני רואה את החלונות

15. Started by el perro,

יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  16. הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ שמעתי שעידכון ביוס יכול להועיל למערכת ואפילו לשפר אותה קצת. חיפשתי באתר של ג'יגהבייט מדריכים לזה אבל לא מצאתי וגם לא מצאתי את העידכון עצמו.. משהו יכול להסביר איך עושים את זה ומאיפה למצוא את העידכון? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by razoli,

שלום יש לי מחשב נייד http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml שאני יכול לשתף עד 224 זכרון לכרטיס מסך (950 בסיסי של INTEL) אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות זאת בביוס (Phoenix) מישהו יודע מה לעשות יכול להיות זשה מתאים יותר במחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by XDude,

הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. שלום! מחיצה D אצלי עם קבולת 120 ג'יגה .בפועל חומר במחיצה יש לי 62 ג'יגה וזה ע"י בדיקה שעשיתי במאפיינים. מה הענין? תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום המחשב עושה BOOT וכאשר הוא מגיע לWIN הוא מראה מסך כחול ניסיתי להתקין WIN מחדש דרך CD , בהתחלה הוא טוען את הדרייברים ואז כשהוא מגיע להתקין את ה-WIN על ה- HD הוא כותב שהוא לא מזהה HD ופעם אחרת הוא כתב לי את ההודעה הבאה: חיברתי לו HD דרך IDE (המקורי מחובר דרך SATA) והבעייה לא נפתרה איפסתי גם את הביוס ולא עזר. הדבר היחיד שאני חושב זה שהלוח לא תקין אם נתקלתם בדבר דומה ויש לכם פתרונות/הערות/הארות או סתם השערות אני ישמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by niva401,

הרכבתי כרטיס פקס Dynamode NetoDragon 56K PCI Voice modem, ןעם הדלקת המחשב -נשמעים צפצופים ללא הפסקה ומ"ה לא עולה מה ניתן לבדוק?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. טוב זה הולך ככה,זה לא בגלל עומס יתר כי זה קורה גם שכל התוכנות סגורות ואני בכלל בdesktop ניסיתי להפעיל את כל האנטי וירוסים שלי מחקתי את כל הוירוסים האפשראיים. (זה בwindows XP) אני משתגע,כל פעם הוא משנה לי את ה"קוד" של הinfomtion שכיאילו לפי זה אני אמור לדעת במה הבעיה... לא עשיתי עדיין פירמוט כי חשבתי שאולי לפני זה מישהוא יצליח לגאול אותי מזה. זה קורה בערך כל כמה שעות 3-4 שעות... נ.ב אני הייתי פה לפני שנתיים ועכשיו חזרתי כי אני יודע עד כמה אנשים מפה מבינים במחשבים,אני סומך עליכם! ובאתי לפה כמפלט אחרון לפני פירמוט !

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by Ding Ding Dong,

http://img9.imageshack.us/img9/6929/ddddlj.jpg מקודם הוא היה על 70 גם.. מה עושים בקיצור?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. המחשב שלי עשה שלש פעמים ריסט ב6 שעות האחרונות, ממה זה? לא התקנתי דבר בשבועות האחרונות, ממה זה יכול להיות? חום הCPU נע בין 65 ל75. נתונים: פנטיום 4 2.8 768 ראם ג'פורס 4.

25. Started by hellyeahmofo,

תוכן ההודעה The instruction at "0x69024358" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read . Click on OK to terminate the program היא חוזרת על עצמה שלוש פעמים כאשר הכתובות או מה שזה לא יהיה משתנות

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים