תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תראו כאשר אני משחק במשחק Wanted אז אחריי 10-15 דקות המשחק נתקע ואז אני שומע רעשים כאלו מהרמקולים מממממממממממממממ ממממ כזה ככה תתארו כזה רעש מציק ואז המסך הופל לצבע סגול עם פסים ואין לי בררה אלה לעשות ריסט זה קורא לי בעוד משחקים כמו Devil my cry 4 godfather 2 ועוד כמה משחקים שבגלל הבעיה הזאת מחקתי משחקים מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון 256MB 333MHZ 2.5CL וקניתי עכשיו 512MB 400MHZ 3CL התקנתי את שניהם על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1612 וכל פעם שזה בא להפעיל את הWINDOWS המחשב קורס ועושה RESET ניסיתי להפעיל כל אחד מהזכרונות בנפרד, והם עבדו, אבל ביחד לא, יש למישהו רעיון למה לא ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בקצה של הכרטיס מצאתי את השקע המתאים אבל בקצה השני יש לי שתי חיבורים דקים כמו של לדים ואני לא יודע לאיפה הם הולכים
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הבעיה בגדול היא שאחרי שימוש במחשב, וגם זה רק לפעמים- הכל עוצר ואני רואה כל מיני פסים בצבעים משונים על המסך עד שרואים מסך שחור ואני חייב לכבות את המחשב. וגם אז אם אני פותח מיד את המחשב אפילו הווינדוס לא עולה, רואים שוב את הפסים. היום שוב קורה לי אותו דבר- אני משחק CS:S והכל מתחיל להראות צורות מוזרות ופסים ויש לי מספר שניות שאני יכול לצאת ולסגור את המחשב אבל זה כבר מראה הכל בפסים ואני נאלץ לכבות. חיכיתי חצי שעה ופתחתי שוב ושוב שיחקתי- אחרי 20 דקות שוב זה קרה אבל הספקתי מהר לכבות את המשחק, לפתוח את התוכנה של ASUS וגיליתי שיש בעיה במשהו שאני לא מבין מה (צירפתי פרינט) והבעיה הפסיקה. השאלה שלי: מה זה הדבר אחד לפני אחרון- הוא הבהב לי על 2.9 ואז שהכל נרגע זה חזר לסביבות 3.4. ואם…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL E6600 CORE 2 DOU 2.4 GB בדקתי ב Cpu-Z בגרסה הכי חדשה 1.39 זה מראה לי שהמהירות היא 1600 וההכפלה היא 6 ובגרסה 1.27 זה מראה לי שמהירות היא תקינה 2400 וגם בבכפלה תקינה 9 הנה התמונות לפניכם : מה לעשות ? איפה עוד אני יכול לבדוק את התקינות של המעבד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הוא פעל כרגיל והכל היה טוב ואז בוקר אחד אני בא וקולט שהוא לא נמצא ברשימת אמצעי האיחסון ב"מחשב שלי"... אז בדקתי אותו וראיתי שהוא קצת חם.. כיביתי אותו ונתתי לו להתקרר.. כשחיברתי אותו שוב המחשב לא זיהה אותו והוא התחיל לעשות קולות כאילו חלק בפנים נתקע. "טאק טאק טאק" כזה... כיביתי אותו, נתתי לו לנוח יום שלם וחיברתי שוב, פתחתי את האריזה שלו וניתקתי אותו מהכבלים שמחברים אותו.. חיברתי מחדש ועדיין אותה הבעיה. המחשב לא מזהה אותו, אני צריך אותו.. השאלה מה לעשות? (בואו נגיד שהרבה מהחיים שלי עליו.. וזה 320 ג'יגה של חיים)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
WIN XP התקנתי מדפסת LEXMARK וגם הדפסתי אך לעיתים כשאני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה שהמדפסת לא מותקת ואכן במינהל מדפסות נעלמה לה המדפסת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס... הטמפרטורה היא מעבד: 30 מעלות במנוחה לוח אם: 31 מעלולת במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה,זה לא בגלל עומס יתר כי זה קורה גם שכל התוכנות סגורות ואני בכלל בdesktop ניסיתי להפעיל את כל האנטי וירוסים שלי מחקתי את כל הוירוסים האפשראיים. (זה בwindows XP) אני משתגע,כל פעם הוא משנה לי את ה"קוד" של הinfomtion שכיאילו לפי זה אני אמור לדעת במה הבעיה... לא עשיתי עדיין פירמוט כי חשבתי שאולי לפני זה מישהוא יצליח לגאול אותי מזה. זה קורה בערך כל כמה שעות 3-4 שעות... נ.ב אני הייתי פה לפני שנתיים ועכשיו חזרתי כי אני יודע עד כמה אנשים מפה מבינים במחשבים,אני סומך עליכם! ובאתי לפה כמפלט אחרון לפני פירמוט !
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המחשב שלי עשה שלש פעמים ריסט ב6 שעות האחרונות, ממה זה? לא התקנתי דבר בשבועות האחרונות, ממה זה יכול להיות? חום הCPU נע בין 65 ל75. נתונים: פנטיום 4 2.8 768 ראם ג'פורס 4.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי RADEON 2900XT ומאתמול אני לא יכול להריץ משחקים וכל דבר שקשור ב 3D ....אחרי שאני מריץ משחק אחרי דקה אני מקבל מסך שחור ואני עושה RESET ...הטמפרטורה של הכרטיס היא נורמלית 65 והכל בסדר... לא עבר שום OC המחשב עצמו גם בלי OC המעבד הוא Q6600 ...מה את חושבים שהבעיה?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב סתכלו היה לי איזה משהו קיצר הפסתי ת ביוס על ידי הזזת ה ג'מפיר קיצר הכול יתהפס ואני לא יודע איך כנראה םגם השעון התהפס וכול השיט הזה קיצר כול פעם שנידלק לי הוינדוס הוא רושם משהו שיש בעיה אם הנתונים וצצריך לכוון אותם ותשעון והתאריך כבר כיוונת זה עדיין רושם לי את זה מה אני צריך לעשות לכוון עוד בישביל שזה לא ירשום לי תהודעה הזות.... ואם אתם רוצים סקריין שוט של ההודעה תגידו כי לא בעיה להביא....
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי בעיה מאוד קשה ששאלתי אותכם כבר אך יש לי כמה דברים להוסיף הנה הבעיה: יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . אני מה לא עשיתי , עשיתי את כל הבדיקות , החלפתי את הזיכרון , החליפו לי את הלוח אם(באחריות כמובן) ועכשיו ברגע זה שולחים את כרטיס המסך שלי לבדיקה , אני כאשר הרסטרטים קוראים מקבל שגיעה בקבצים הבאים : MINI1607-01.dmp ו sysdata.xml אני ראי…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כרגע יש לי על המערכת 3G של RAM על לוח אם של ABIT AB9 PRO בחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת בXP אבל משום מה היא מופיעה בויסטה בתצוגה של רכיבי המחשב ויסטה מראה שיש לי 1023mb וכך גם עוד תוכנות.. היחידה שבאמת מראה שיש לי 3G זה CPU-z נראה לי זה באמת משפיע על ביצועי המערכת ולא רק על הנתונים היבשים (הכתובים) מה לעשות? איך אפשר "להראות" לויסטה שיש לי עוד זיכרון מחובר.. לא נראה לי הבעיה במגעים מכיוון שלא הוצאתי את הזכרונות וכד' לפני השדרוג
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום,כשאני פותח כמה כרטיסיות במקביל,הIE נתקע ואז צריך לסגור אותו דרך הCtrl Alt Delete ,יש לי מחשב חזק I2500K ו4GB RAM,מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, לפני חודש קניתי מחשב חדש עם צורב DVD. הכונן קורא דיסקים כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים בעזרת NERO (או על DVD או על דיסק רגיל) התוכנה מסיימת את התהליך כמו שצריך (כולל הודעת סיום) אבל בפועל לא נצרב שום מידע על הדיסק. אשמח לשמוע התיחסותכם תודה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-