תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחשב חדש. עדיין באחריות. אלא שאני ממש אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני נותן לחבר'ה מהחנות לחלחל אותי עם סיפורים מכאן ועד עמק הסיליקון... הוא אצלי כשלושה חודשים. מההתחלה היו מסכים כחולים (בעיקר בעת גלישה באינטרנט ו/או שימוש במדיה פלייר), אבל עבר פירמוט אחד די בהתחלה, לכן קבצי הדאמפ הם רק מהחודשיים וחצי האחרונים. לא חושב שזה קשור, אבל כדאי שתדעו שבעת הרכבת המחשב היו בעיות תאימות עם הזכרונות המקוריים (של קורסייר) שגרמו ללופ אינסופי של אתחולים. בדקנו זכרונות חלופיים עד שהגענו לזכרונות הנוכחיים (של טווינמוס דווקא) שאיתם המערכת גילתה יציבות. (הורץ גם memtest פעמיים לכמה שעות טובות...) ניסיתי להתקין בעצמי את התוכנה לניתוח קבצי דאמפ (גרסת ה 64 ביט) אבל משום מה ההתקנה נכשלת ומתקבלת ה…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפני שבוע ככה הפעלתי את המחשב של אחותי והוא הגיע לשלב שבו הוא טוען את הווינוס ואז הוא עושה ריסט ככה שוב ושוב ממה יכולה לקרות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסיקם אחד 250 ששם הWINDOWS מותקן ועוד אחד של 200 ששם כל המשחקים שירים סרטים וכו'....בקיצור התקנתי תויסטה על ה200 (כונן D) אחרי ששיחקתי בויסטה קצת והדבר היחיד שאהבתי שם זה המשחק עם המספרים.....החלטתי למחוק אותה והקטע זה שאני לא מעוניין לפרמט את כונן D כי יש לי שם תוכנות משחקים שירים ועוד הרבה דברים חשובים אז אני רוצה למחוק רק את התיקיות של ה VISTA ואין לי כוח להעביר 130GB לכונן C ואז לפרמט את D ............... ועכשיו הקטע זה שזה לא נותן לי למחוק יש תהודעה של ה EROR בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למחוק את זה ואם יש איזו שהיא תוכנה אשמח לדעת עליה ...! תודה!!!!! :biggthumpup:
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
פין מתח של אחד מכבלי הספק העודפים שבלט מתןך מעטפת הפלסטיק שמגנה עליו נגע בחלק מתכתי במארז. הפין וכמה חוטים סביבו נחרכו, עלה קצת עשן וזהו. המחשב ממשיך לעבוד כרגיל.יש לציין שהמחשב חדש. האם כזו תקלה שנובעת מפגם ביצור (פין בולט) יכולה לבטל אחריות?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב שולחני HP DC 7800. שמגיע במקור עם מעבד E2200 של INTEL. החלפתי אותו למתקדם יותר - E6550 של INTEL. יש לי זכרונות DDRII במהירות 667MHz כרגע מחוברים. באתר של חברת HP כתוב שהמחשב מהדגם הנ''ל, תומך בזכרונות שמהירותם המקסימלית היא 800 MHz. וגם המעבד המקורי(E2200 של INTEL) תומך ב 800 MHz. אבל מכיוון שהחלפתי את המעבד למעבד שתומך במהירות מקסימלית של 1333 MHz, רציתי לדעת : אם עכשיו אני אתקין DDR3 במהירות של 1333MHz, האם צריכה להיות בעיה ? יכול להיות שלוח האם לא יתמוך את הזכרונות החדשים או כל רכיב חומרה אחר אמור לשבש את ההליך למרות שהמעבד הנוכחי תומך במהירות הנ''ל ? אודה מאוד לעוזרים, אשמח לקבל תשובות חדות.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קודם כל מדובר במפרט הבא... DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice 2XKINGSTON 512 400MHZ CL3 כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E המחשב כל הזמן עושה בעיות נתקע מרסטט את עצמו ומה לא.... עכשיו כמה תמונות שמעלות חשדות ראשית כל ביצעוים עם התוכנה AquaMark3 עכשיו תמונות כלליות בקשר למעבד...
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי 1.5 מחשבים אני רוצה לשלב. האחד, אינטל פנטיום 3, 550 מגהרץ, לוח אם ישן, מהסוג שבו המעבד עומד, ולא שוכב, המחשב עובד, יש בו את כל הרכיבים, וגם דיסק קשיח של 40 גיגה שבו אני משתמש [זה מתקשר בהמשך אני לא סתם מציין]. והשני, אינטל סלרון 800 מגהרץ, ועם לוח אם חדש יותר, שבו המעבד שוכב, ואיתו יש 40 גיגה, ריקים, מפורמטים. אני חדש בתחום החומרה, אך לא דפוק לגמרי. :s05: שאלה 1: שני המעבדים, האינטל פנטיום 550, והסלרון 800. מה עדיף? מה מהיר יותר? מה טוב יותר? שאלה 2: אז אם אינטל פנטיום טוב יותר, אני יכול להכניס אותו ללוח אם החדש יותר, (השוכב)? שאלה 3: נניח ועברתי את השלב של שילוב לוחות האם האופטימליים עם המעבדים האופטימליים, איך אני מוסיף את ה40 גיגה הריקים ל40 גיגה שבשימוש, אנ…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה, אני שם את ה nview על clone, בכדי שיראו בטלויזיה מה שרואים במחשב.... עכשיו רואים את השולחן עבודה אקספלורר והכל, אבל לא רואים סרטים. במסך רואים את הסרט ובטלויזיה רואים ריבוע חום כזה בגודל הסרט... גם בפול סקרין פשוט רואים ריבוע חום כזה על כל המסך... אני עם detonator 56.72 הכי חדש של Nvidia והכרטיס הוא Gainward Ge Force 4 Mx 440 128mb. תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני פותח מצלמה שמותקנת על מחשב נייד והוא כותב לי שגיאה והמסך של המצלמה שחור
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך LG F700P שכידוע נחשב מסך על רמה, בן חצי שנה. לפעמים קורה שכאשר אני מדליק אותו לאחר שהיה יום-יומיים מכובה, המסך מזייף בתצוגה שלו, כל המערכת נראית במטושטש, וממש בקושי ניתן לקרוא משהו דרכו. עד היום בשלושת הפעמים שזה קרה המסך חזר לעצמו לאחר כמה שעות, ועכשיו בפעם הרביעית המסך נשאר באותו המצב כבר כמה ימים, ולא ניתן להשתמש איתו. השאלה האם יש משהו לעשות בנידון, או פשוט לרוץ ולהחליף אותו תחת אחריות?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני זיכרונות של KINGSTON DDR 2 800 1G היו לי כבר במחשב כבר 2G אותה חברה כשהירכבתי אותם הוא לא ממש ניכנסו אם קלות אני דחפתי אותם אם הרבה מאוד כוח אפילו פחדתי לשבור את לוח האם לבסוף כשהם ניכנסו (לא יודע אם זה עד הסוף בגלל ששמתי שצריך ליהיות איזשהוא קליק) סגרתי את הדברים האלו שמצדדים בסוף הדלקתי את המחשב ראיתי שיש לי 3.5 G זיכרון במקום 4 אמרו לי שזה ביגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 32 BIT האם זה בגלל מערכת הפעלה או בגלל שאולי יש בעיה אם חיבור שלהם אם לוח אם?? אגב יש לי לוח אם EX38-DS4 שהוא דואל צנל וזה לא יתכן שאם סטיק אחד לא עובד אז אחר עובד אם אתם רוצים להתקין זיכרון אז אתם פותחים את הצדדים ודוחפים אותו פנימה נכון אם יש דרך אחרת אסמך לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי טובה ולנתח לי את קביצי המנידרמפ שלי............... תודה מראש.......................
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לעשות Partition של מקסימום 131 GB? במנהל התקנים הוא מזהה אותו כ 160 GB, וגם ב BIOS... אבל מבחינת Partition הוא לא נותן לי יותר מ 131 GB... ?????? ???
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה? האידיוט שמכר לי את המחשב שם בזמנו סיסמה והוא שכח אותה האם ניתוק הבטריה בלוח האם של המחשב הנייד תאפס את הסיסמה? אני אודה לכל המבינים שיתנו לי תשובה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב - מארז פרקטל R3 עם לוח אם gigabyte z68x-ud3h. ל - F panel אני מבין שאני אמור לחבר חיבור CI (chassis intrusion על מנת שהמחשב יזהה שהמערכת היא סגורה ונמצאת בתוך מארז.. האם אני צודק? ואם כן.. היכן נמצא כבל החיבור הזה?.. מהמארז עצמו כבר חיברתי את כל החיבורים שהיו - LED, POWER וכו'.. אבל CI לא מצאתי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי בעיה והיא--- אני מכניס מיקרופון והמחשב לא מזהה אותו, ניסיתי כמה מיקרופונים אבל לא עובד אז הנחתי שהבעיה היא בכרטיס הקול שלי--- Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller הורדתי דריבר מתאים וזה לא עזר... מה אני יכול לעשות? לא בראש שלי לקנות כרטיס קול :-\
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום. עד לפני כמה ימים המחשב היה נתקע כל כמה זמן. היום גיליתי שכשאני מחבר את העכבר דרך USB אז זה עובד טוב והמחשב זורם. ז"א שהחיבור ללוח אם כנראה לא טוב. אבל עוד בעיה חדשה שהתגלתה היא אחרי שהותקן כרטיס הקול במחשב שעד היום היה בסדר גמור עכשיו אין לי קול במחשב אלא במקום זה יש רעשים מוזרים מאוד. יכול להיות שבכל זאת כל הלוח אם נדפק? יש פתרון? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משערת שאין הרבה סיכויים שתוכלו לעזור לי, אבל אני מנסה בכל זאת כי אני נואשת. אני משחקת SWAT 4, ומריצה גם DEDICATED SERVER של המשחק. בחודש הראשון הכל עבד סבבה ובלי שום בעיות. יום בהיר אחד פתאום המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן שהשניים יעבדו ביחד. אני מריצה את השרת, ואז מפעילה את המשחק ולאחר מספר דקות של משחק נורמלי פתאום המעבד שלי קופץ לגבהים (ולפעמים נתקע גם ב-100%), המשחק נתקע ומשתחרר כל הזמן והגרפיקה מתכערת. ניסיתי כל דבר שיכולתי לחשוב עליו, כולל (כן, כן) פרמוט מחדש של ההארד דרייב. הבעיה נותרה בעינה. פרטים טכניים: יש לי ג'יגה זיכרון ב dual channle, מעבד intel pentium D 2.8 וכרטיס מסך Radeon x800GTO ULTIMATE 256MB. אשמח לכל רעיון או אפילו ניחוש למה פתאום זה לא עובד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי, יום בהיר ונעים אחד החלטתי להכניס דיסק לכונן תקליטורים ופתאום קופץ לי מסך כחול שכ"כ שנוא על כולנו. יש לציין שהכונן עבד בסדר גמור עד עכשיו... איך אני מוסיף קבצים? אני רוצה להעלות את הקבצי dump שיש לי ואני לא מוצא איפה להוסיף קבצים. עריכה: החלפתי כבל IDE וזה הסתדר... תודה בכל מקרה בכל מקרה אני רוצה לדעת איך מעלים קבצים להודעה... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק במשחקים כמו NFSMW :auto: או CALL OF DUTY :2gunsfiring: זה יוצא לי לוינדוס כאילו לא שיחקתי בכלל (כלומר אין את הפס של המשחק למטה) מה זה ואיך פותרים?!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
קניתי סט עכבר+מקלדת אל חוטי של Logitech מלפניי חודש בערך. היום העכבר התחיל לעשות לי בעיות הוא מתכבה לי כל פעם ואני מדליק אותו מחדש והוא עוד הפעם מתכבה... אני חושב שזה הבעיה בסוללות אבל המוכר אמר שכל 11 חודש הוא מחליף אצלו את הסוללות אז זה לא נשמע הגיוני שאצלי אחרי חודש או פחות אפילו הן יגמרו. והן היו סוללות חדשות לגמרי מהניילון. **המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה!! אני לא מכבה אותו בכלל יכול להיות שבגלל זה? ואם כן איך אני פותר תבעיה הזו? תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
החלפתי את המסך רק חיברתי והדלקתי ורואים כהה כזה הגברתי את כל האור של המסך ולא הולך וזה מסך רגיל. לבסוף החזרתי למסך שלי כי התיאשתי מזה ובמסך שלי רואים ככה גם איך זה ?!? למה ?!?! :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב, חיברתי את הטלפון שלי נוקיה 5800 והעברתי למחשב תמונות שצילמתי עם הטלפון. בפעם השניה כשחיברתי את הטלפון לא נפתח החלון הקטן כמו תמיד אלא חלון להתקנת חומרה. ניסיתי ללחוץ הבא וכו' כדי להתקין אך בסוף היתה הודעה שההתקנה נכשלה. ניסתי שוב ושוב אותו דבר. אני לא יכולה יותר להעביר תמונות מהטלפון למחשב. מבקשת עזרה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-