תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש : (לוח ASROCK939 DUAL SATAII) HD של מקסטור SATAII 200GB (אני מתקין רק HD בודד ) אך כאשר אני מעלה את ה SETUP של ה WINXP (BOOT FROM CDROM) כאשר אני מתבקש לפרמט את ה HD אני רואה רק 130GB ולא 200GB הדיסק מחובר להתקן ה SATAII שעל הלוח אם. אשמח אם מישהו יוכל לפרט מה הכוונה SATAII Operating in IDE Mode SATAII Operating in SATA Mode SATA Operating in non-RAID Mode SATA Operating in RAID Mode תודה רבה.....!!!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי הודעות תחת הכותרת טעות. הן מופיעות זו לאחר זו, כמו סריה של קלפים, אחת מאחורי השנייה. בהודעה נאמר שלא הצליח למצוא את הקובץ מצויין בהודעה. בכל הודעה יש שם של קובץ אחר אבל המכנה המשותף לקבצים זה ההתחלה: utt והסוף:. tmp מופיעה גם הכתובת שבה כביכול לא נמצא הקובץ: C-USERS-ADM-APPDATA-LOCAL-TEMP איך מתפטרים מזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה עם הכרטיס קול (המובנה) ואני אודה מאוד לעזרתכם . אחרי הפסקת חשמל פתאום נעלם לי הקול (ניסיתי 2 זוגות של רמקולים וזוג אוזניות) . מבחינת התוכנה הקול מותקן עם הדרייברים הכי עדכניים והכל טוב ויפה ... הבעייה היא שפשוט לא שומעים כלום . יש לי לוח אם DP35DP . (לינק : http://www.intel.com/products/deskto...p-overview.htm) . משום מה הכניסה של : Optical S/PDIF (Toslink) line out מתחילה להאיר באור אדום אחרי זמן מה (לא יודע אם זה קשור או לא ואם זה תקין או לא .. פשוט רק עכשיו שמתי לזה לב) אודה לעצות ... תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לבדוק איזה זכרונות יש לי (כי אני לקראת שידרגו), ותוך כדי גיליתי שהמאוורר של לוח האם שלי (ABIT IS7), תלוי לו באוויר רציתי לדעת עד כמה קריטית הבעיה. המאוורר עדיין מחובר בכבל קטן אל הלוח, אך אני לא בטוח שהמאוור עובד קשורה, מלבד זאת, כשניסיתי להדליק את המחשב מחדש גיליתי כי אומנם המחשב עובד, אך הוא לא שולח חשמל אל העכבר המקלדת והמסך שלי אז כרגע אני עובד עצות, זאת העבודה שלי ואני גם די טוב בה, מישהו יכול לעזור :?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אפשר להפעיל ת התוכנה על כרטיס מסך מסוג GTX או AMD
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב יחסית יש לי תוכנה VEGAS וכשאני הופך את מה שעשיתי לWMV או משהו אחר זה מתחיל להפוך.... פתאום (זה לא סיים) קופא המחשב לא זז ואזז אני צריך לעשות ריסטרט לפני כמה חודשים זה היה קורה אבל לא כל הזמן זה היה מסיים ופעמים לא אני כמעט בטוח שזה הכרטיס מסך מתחמם יותר מדי בלעביר.... אתם יכולים להציע עוד משהו שזה יכול להיות (וינדוס זה לא!!!!) אני מקווה שהבנתם..
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני משתמש ב outlook 2003 פעם (לפני הפירמוט) הוא היה בסדר ועכשיו חלק מנו מופיע ב ג'יבריש. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ניסיתי לקודד מחדש את השפה ובדקתי את הגדרות השפה. כלום לא עוזר. בנוסף לכך לאחר שקראתי הודעות ואני רוצה לסגור את התוכנה הוא מעלה לי הודעה שיש לי הודעות שעוד לא נשלחו ורק אחרי שאני מוחק את כל ההודעות שקיבלתי הוא ניסגר. כמו שאפשר לראות בתמונה, רוב החלקים בתוכנה הם בעיברית, חוץ מצד שמאל למעלה. תודה, ושוב תודה עודד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי את המחשב החדש שלי ככה לפני חודש- (בחתימה) ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כל הזמן (מהזמן שקניתי ממש מההתחלה אפילו שלא התקנתי שום דבר) והגיע הזמן שאנסה לפתור אותה בעזרתכם... הבעיה היא בתוכנות - שאני פותח תוכנה לוקח לה זמן להפתח... כמו MEDIA PLAYER או CPU-Z WINRAR כל תוכנה... גם שאני לוחץ על איקון למשל "המחשב שלי" בלחצן השמאלי לוקח לתפריט זמן להפתח... או שאני לוחץ במקלדת על המקשה DELETE לוקח למחשב זמן לשלוח לי את ההודעה אם אני באמת מעוניין למחק קובץ זה... שאני אומר לוקח זמן לתוכנה להפתח אני מתכוון לסביבות בין 10-15שניות... שאמורות להפתח אחרי 2 שניות או 5 (לא יודע) חשוב לציין שכל פעולה כזאת (שאני פותח תוכנה ולוקח זמן לתוכנה להפתח) בפעם השניה הרצופה שאני מבצע אותה היא נפתחת…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי אוזניות של ZALMAN האיכותיות שיש בהן 3 רמקולים קטנים כול צד מה שיצר אפקט 3D SOUND הבעיה היא שאני שומע רק FRONT זה כאילו שאר הארוצים חסומים בכרטיס קול שלי. חיברתי את האוזיות (בעלות ה 3 פינים) למקומות הנכונים לפי החוברת של הלוח אם אבל לא רשום שם איך אני פותח ארוצים REAR ו CENTER. הגדרתי בווינדוס ל 5.1 בהגדרות צלילי. ואני עדיין שומע רק FRONT :'(
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש למשהו מושג איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטון? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
המסך מראה קוים ואז ריסטרט. המחשב חדש (שבוע): AMD 4600X2 GeForce 7600GT Leadtek 1G crosair זה מה שנראה לי רלוונטי. מה דעתכם ? הנטייה שלי לקחת לטכנאי כי הכל באחריות עדין ולנצל אותה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/35080282/Mini100106-01.dmp תודה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
כל הסמלים של הסרטים והשירים שלי הם מוזרים כאלה כמו דף לבן עם תוכניות עליו זאת אומרת שהמחשב לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח אותו ....... אבל כשאני לוחץ על הקובץ המחשב כן נכנס לתוכנה אז מה שאני רוצה בעצם זה שנגיד קובץ של שיר יהיה לו צורה של ווינאמפ וקובץ של סרט נגיד יהיה מדיה פלייר איך עושים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כונני התקליטורים שלי לפתע נעלמים מהאקספלורר ולא ניתן להגיע אליהם. הכונן עצמו נפתח ומקבל דיסק אבל לא מגיב . מה יכולה להיות הסיבה? p4 2.4 sp2 כונן hp rw וכונן ישן של קריאטיב .
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אוקי זה התחיל היום אחרי שהורדתי 2 מאוררים בתוך המארז כי הם עשו רעש. חיברתי הכול חזר כמו שצריך ובדקתי את החיבורים כבר 3 פעמים ועדיין יש את הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ואז אחרי שנייה הוא עושה RESET ואז עולה כמו שצריך. זה משגע אותי ואני מפחד שזה עלול לשרוף לי משהו. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? לפחות תנו לי כיוון לסיבה ומשם אני כבר יסתדר לבד.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח הנל ואת הקשיח של WD 500 גיגה 16B לפני יומיים הרכבתי את המחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP ... לאחר שהוא הגיע לפני הקטע של הפרמוט ראיתי שאני בכלל שה XP בעיברתי והחלטתי להחליף אז עשיתי ריסטרט כדי להתקין אחד באנגלית לאחר שהכנסתי את הדיסק השני המחשב נתקע ממש בהתחלה בהודעה של verifying dmi pool data חשבתי שהדיסק דפוק אז הלכתי לחנות ושמהאמרו לי דווקא שהוא בסדר התברר שהוא עשה לו CLEAR משהו איזו תוכנה שיש אותה באתר של היצרן חזרתי הביתה הכנסתי את הדיסק XP באנגלית ואז הוא הגיע לשלב של הפירמוט והפירמוט לקח המון זמן יותר משעה לאחר מכן כשהוא עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לראות אולי צריך לשנות שמה משהו בקשר לביוס... יצאתי ממנו ואז כשהוא חזרהוא נתקע לי אחרי שההתקנה העתיקה את …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-