עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תראו כאשר אני משחק במשחק Wanted אז אחריי 10-15 דקות המשחק נתקע ואז אני שומע רעשים כאלו מהרמקולים מממממממממממממממ ממממ כזה ככה תתארו כזה רעש מציק ואז המסך הופל לצבע סגול עם פסים ואין לי בררה אלה לעשות ריסט זה קורא לי בעוד משחקים כמו Devil my cry 4 godfather 2 ועוד כמה משחקים שבגלל הבעיה הזאת מחקתי משחקים מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by ziv,

אני משחק ב- קונטר סטרייק סורס ואני לא מבין למה ה-FPS שלי נמוך שיש לי כרטיס 7600GS של גיגבייט זה משגע אותי כי פעם היה לי FPS של כ-130+ ככה ועכשיו בקושי 80 איך מישהוא יכול לייעץ ותודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. ממתין לתשובה. תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by יניב קופר,

שאני מעלה את xp מופיע לי מסך אפור רק לאחר כמה דקות אני רואה את החלונות

5. שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by 1337Din,

יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by fimoshe,

שלום חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל, מבקש את עזרתכם בהתקנה, הכרטיס הנ"ל מגיע עם כבל שצד אחד מתחבר לכרטיס וממינו יוציאם 2 צמות חוטים שבקצה של כול אחד יש חיבור נקבה שמתאים לחיבור זכר של הספק השאלה האם לחבר את 2 הצמות לספק כוח

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by mokisho,

משהו מוזר קרה לי התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט ואחר כך התקנתי קרבספי אינטרנט סקיורטי משני הסוגים בתחילה הכל היה טוב והקרספי אושר ונשאר לו כמה חודשים טובים אחרי כמה זמן הוא הפך לאפור וכרטיס הרשת שלי לא הצליח להתחבר בצורה מוזרה כאילו לא חיברתי שום כבל ל RG45 והפיתרון היחידי היה לאתחל את הויסטה שוב האם מישהוא מכיר פיתרון אחר כי בנתיים לא התקנתי אנטי וירוס

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by Rיה,

חיברתי 2 מסכים אחד של מג ואחד של דל אחד מחובר עם מחבר של dvi בהתחלה רק הדל פעל שיחקתי קצת עם ההגדרות שם... עכשיו זה מעלה לי אני רואה שזה עולה עם 2 המסכים אבל אחרי שזה טוען אתם יודעים...וינדוס xp pro אני רואה שבמג רשום..Out of range ובדל לא רשום כלום..עכשיו איך אני יכול שלפחות באחד יראו עכשיו? ניסיתי לנתק זה לא עזר!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום רב. אני דיי נואש ואני פונה אליכם כמוצא אחרון. שדרגתי את הזכרון במחשב שלי מ 512 מגה בייט זכרון פנימי DDR ל- 1.5 גיגה בייט DDR. לאחר שהתקנתי הרצתי את הקובץ גיבוי שהיה לי (Ghost). לאחר מס' ימים התחילו תופעות מוזרות במחשב שלי: בלי לבצע פעולה כלשהי המחשב שלי מקבל מסך כחול לחצי שנייה ואז הוא מבצע אתחול מחדש. זה קורה תוך כדי צריבה, תוך כדי גלישה באינטרנט ואפילו שהוא סתם פתוח. תוך כדי צפייה בסרט, זה לא קורה הרבה אבל זה קורה תמיד בזמן הלא נכון....זה לא קורה תוך כדי מאמץ ולא בגלל טמפ' גבוהות. כמו כן אני לפעמים אני מקבל סימן קריאה צהוב (ליד השעון בשורת המשימות) שבתוך הבלון רשום משהו כמו שלא ניתן להעתיק את הקובץ לספריית C:\document and setting\.....\temp והדבר נובע מכשל בתקשורת …

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by odedhavia,

אני משתמש ב outlook 2003 פעם (לפני הפירמוט) הוא היה בסדר ועכשיו חלק מנו מופיע ב ג'יבריש. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ניסיתי לקודד מחדש את השפה ובדקתי את הגדרות השפה. כלום לא עוזר. בנוסף לכך לאחר שקראתי הודעות ואני רוצה לסגור את התוכנה הוא מעלה לי הודעה שיש לי הודעות שעוד לא נשלחו ורק אחרי שאני מוחק את כל ההודעות שקיבלתי הוא ניסגר. כמו שאפשר לראות בתמונה, רוב החלקים בתוכנה הם בעיברית, חוץ מצד שמאל למעלה. תודה, ושוב תודה עודד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by puuma1,

המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by hagayben,

התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

יש לחבר שלי מחשב חדש הרכבנו אותו והוא לא עולה נראה לי זה בגלל הזכרונות איך אי יכול לבדוק במה זה קשור?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by morel ezra,

יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. המחשב שלי עשה שלש פעמים ריסט ב6 שעות האחרונות, ממה זה? לא התקנתי דבר בשבועות האחרונות, ממה זה יכול להיות? חום הCPU נע בין 65 ל75. נתונים: פנטיום 4 2.8 768 ראם ג'פורס 4.

17. Started by FuZuL,

לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש של 320GBAAKS של WD.. ויש לי 120GB גם של WD.. שניהם מחוברים בSATA לAAKS יש 16MB ולשני יש 8MB ובכלל השני די ישן.. יכול להיות שאם אני אתקין משחקים על החדש זה ירוץ יותר טוב ? או שזה לא משנה .. תודה.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by Acrios,

יש לי צורב Lite on 52X32X52 ואני משתמש בתוכנת הצריבה nero express 6 ועד ללפני תקופה מסויימת די בהצלחה... לא מזמן החלה לי בעייה - הצורב אינו מזהה כי קיים בו דיסק ריק. אני ללא ספק מכניסז דיסק ריק. לפני תחילת הצריבה אני תמיד נדרש להכניס דיסק CD-R/RW כאשר בפועל יש כזה בצורב. הוא כותב לי שהוא כרגע ריק. מה הן דרכי הפעולה האפשריות במקרה כזה ?? תודה רבה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by ELiA,

לפני שבוע ככה הפעלתי את המחשב של אחותי והוא הגיע לשלב שבו הוא טוען את הווינוס ואז הוא עושה ריסט ככה שוב ושוב ממה יכולה לקרות הבעיה? תודה.

20. Started by BneXt,

אתמול ניתקתי את הצורב שלי מהמחשב כי הייתי צריך להלוות אותו לחבר... היום הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב בחזרה ( אם אני לא טועה יש 2 כבלים שמתחברים) וכשאני מפעיל את המחשב הצורב לא נמצא במחשב שלי.. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה? וגם שאני מכניס דיסק המחשב לא קורא אותו.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. יש לי 2 הארד דיסיקם אחד 250 ששם הWINDOWS מותקן ועוד אחד של 200 ששם כל המשחקים שירים סרטים וכו'....בקיצור התקנתי תויסטה על ה200 (כונן D) אחרי ששיחקתי בויסטה קצת והדבר היחיד שאהבתי שם זה המשחק עם המספרים.....החלטתי למחוק אותה והקטע זה שאני לא מעוניין לפרמט את כונן D כי יש לי שם תוכנות משחקים שירים ועוד הרבה דברים חשובים אז אני רוצה למחוק רק את התיקיות של ה VISTA ואין לי כוח להעביר 130GB לכונן C ואז לפרמט את D ............... ועכשיו הקטע זה שזה לא נותן לי למחוק יש תהודעה של ה EROR בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למחוק את זה ואם יש איזו שהיא תוכנה אשמח לדעת עליה ...! תודה!!!!! :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by oa_18,

שלום לכלום אני רכשתי את המחשב חדש בלי WINDOWS התקנתי הכל אבל אני מסתבך להפעיל את הWIFI וזה בגלל שאני לא מצליח להוריד ולהתקין את הדריבר אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מהאתר של DELL בדגם הזה יש לי מערכת הפעלה WIN7 32 ביט הדרייבר שאני צריך זה network controler משהו יודע מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. שלום רב, אני כבר לא יודע ממה זה יכול לנבוע, אחרי שמכבים את המחשב אני מנסה להדליק אותו ואז הוא מגיע ללוגאין סקרין של ווינדוז ואז נותן בלו סקרין ומאתחל את עצמו. רק אחרי שאני מנתק אותו מהחשמל לכמה זמן ומדליק אותו מחדש אז הוא עובד נורמלי , אבל אם אני מכבה אותו שוב. זה חוזר על עצמו. עזרה בבקשה . ממה זה יכול לנבוע?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. Started by itzikcore,

תראו יש לי בעיה של רעש...אני לא בטוח ממה הרעש הזה.נשמע רעש שהמחשב ממש מתאמץ,ועושה רעשים של התאמצות חזקים. המפרט שלי זה: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz הארד דיסק ישן של 150 גי'גה 7200 ו 8 מהירות בפר ספק של המארז,וקירור שבא עם המעבד. עכשיו נראה לי שאני צריך לשים ספק יותר חזק ולשים קירור למעבד ולכרטיס מסך כי הכרטיס מסך מתחמם מהר. אני רק משער.אני לא מומחה.בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אם הספק של המארז יספיק למחשב הזה?אם הקירור שבא עם המעבד יספיק למחשב ולטמפרטורה המתאימה כדי לעבוד איתו כמו שצריך?ומה עושה את הרעש הזה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by Shelommy,

שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב שולחני HP DC 7800. שמגיע במקור עם מעבד E2200 של INTEL. החלפתי אותו למתקדם יותר - E6550 של INTEL. יש לי זכרונות DDRII במהירות 667MHz כרגע מחוברים. באתר של חברת HP כתוב שהמחשב מהדגם הנ''ל, תומך בזכרונות שמהירותם המקסימלית היא 800 MHz. וגם המעבד המקורי(E2200 של INTEL) תומך ב 800 MHz. אבל מכיוון שהחלפתי את המעבד למעבד שתומך במהירות מקסימלית של 1333 MHz, רציתי לדעת : אם עכשיו אני אתקין DDR3 במהירות של 1333MHz, האם צריכה להיות בעיה ? יכול להיות שלוח האם לא יתמוך את הזכרונות החדשים או כל רכיב חומרה אחר אמור לשבש את ההליך למרות שהמעבד הנוכחי תומך במהירות הנ''ל ? אודה מאוד לעוזרים, אשמח לקבל תשובות חדות.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים