עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי את המחשב לפני יומיים התקנתי עליו ויסטה 64 פעמיים ולא היתה בעיה אני מבין שזאת בעיה די נפוצה אבל לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית שלי אני מפעיל את המחשב (לוח של ג'יגהבייט) לוחץ F12 עושה Boot From CD הכל רץ ואז מגיע החלק של הבחירת פרטיטישן שזה C או D או להגדיר אותם מחדש וזה נתקע אני לא יכול לזוז בין C וD לא יכול למחוק לצאת או לבחור לא יכול לעשות כלום תודה לעוזרים.

2. שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי משחק חדש במחשב,אחרי מספר דקות שאני משחק בו אני שומע צפצופים והמחשב מכבה עצמו. תחילה לא ידעתי מה הבעיה,אך אחי הסביר לי שהמעבד מתחמם ושיש להגביר את מהירות המאוורר. עכשיו אם אני מפעיל את המשחק וחצי שנייה אחרי זה מעביר את המאורר למהירות שיא,המחשב יכבה . אך אם אני מכוון את המאוורר למהירות שיא שנייה לפני הפעלת המשחק ,אז הוא עובד. זה נשמע לי נורא מוזר,ואני מפחד על המעבד שלי. האם הסיכון כאן הוא גבוה ? או שעצם כיוון המאוורר למהירות שיא לפני הפעלת המשחק (ועם זה באה פתירת בעיית הכיבוי העצמי) מהווים פתרון ולא קיימת סכנה לשריפת המעבד? תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. היי! יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4, 768MB RAM, רץ על XP הלך לי כבר ספק כוח אחד. בזמן האחרון המחשב מאתחל את עצמו באופן אקראי. לא משהוט מאוד תדיר בממוצע פעם בכמה שעות ספר הכוח ממש רותח כשזה קורה למישהו יש מושג האם יש קשר, וכיצד אפשר למנוע מהספק להתחמם כ"כ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  5. :nixweiss: מחשב חדש שבועיים שלוש אצלי. החיבור של המסך התנתק באמצע עבודה על המחשב ואז כשחיברתי אותו חזרה המחשב נכבה, ומאז הוא לא נדלק יותר! ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא הבעיה. בדקתי כבלים, הכל ניסיתי להפעיל את המחשב כשהכרטיס מסך מנותק (אולי הכרטיס מסך עשה בלאגן), ובעצם רק הספק כוח מחובר לחשמל - לא עבד. חשבתי אולי הבעיה בסוויץ' של ההדלקה אז חיברתי את הלוח לסוויץ' אחר ו... לא. יש לציין שלמשל אחרי שהחלפתי ספק עם החדש המאוורר שלו התחיל להסתובב לבערך 0.1 שניות ונכבה. מה יכולה להיות הבעיה?? לוח אם GIGABYTE מעבד INTEL PENTIUM D חיבור כ.מסך PCI Express

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  7. יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by sizipus,

קניתי צורב DVD של LG . הבעיה היא כזו : במחשב שלי (!) הוא לא מעלה שום דבר . כשאני מכניס דיסק אודיו או וידאו , הוא מקפיץ לי את החלון פעולות של הווינדווס , הוא גם מזהה את רשימת הקבצים - אבל לא מעלה אף אחד מהם . במדיה פלייר הוא טוען שאו שהדיסק מלוכלך , או שהוא שרוט או שיש תקלה בצורב DVD . בוינאמפ הוא הולך צעד קדימה - הוא מזהה את השירים - אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ אודיו הוא לא מפעיל אותו . הוא מנסה אבל מיד רושם playback end . כשאני מנסה להפעיל אפליקציות או להתקין תוכנות על גבי דיסקים בכונן הזה , הוא מזהה את רשימת הקבצים על הדיסק.....אבל לוקח לו המווווןןןן זמן ובסוף הוא גם לא מפעיל שום דבר . אני מקבל הודעת שגיאה השיישום שאני מנסה להריץ הוא לא win 32 application ניסיתי לה…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by ofird,

לאחר התקנה של הלוח ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? וזיכרון DDR 400 הלוח מראה את מהירות הזיכרון בBIOS כ333 בלבד. החלפתי זיכרון אחר (גם 400) והלוח מראה אותו הדבר. הלוח אמור לתמוך 400 אז למה הוא מראה 333?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by hosham,

שלום. מפרט בצד. לפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם הלוח אם הישן שלי (אותו דגם רק בלי RH בסוף),הכנסתי כרטיס FIREWIRE לסלוט PCI ומחשב סרב להכבות. כל כיבוי של המחשב אחרי 2-3 שניות המחשב היה מדליק את עצמו מחדש.(כיבוי מווינדוס ומהמארז). המחשב נשלח לחנות שממנה נקנה והלוח הוחלף,הטכנאי אמר לי שהוא לא נתקל בבעיה כזו מימיו ועדיין הכרטיס והלוח לא הסתדרו ביחד והוא טען שיש מצב להתנגשות בין הכרטיס (של חברת PINNACLE) לצ'יפסט 945. מאז החלפת הלוח לא הכנסתי את הכרטיס כי לא היה לי צורך ב FIREWIRE. לפני שבועיים קניתי כרטיס רשת PCI אלחוטי של חברת NETGEAR,התקנת הרשת עברה בהצלחה אך המחשב שלי החל לקפוא לאחר מספר שעות עבודה. רק ריסטרט מהמארז היה מסדר את העניין וגם זה כמובן למספר שעות. מערכת הפעלה חד…

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by Oranili,

שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. יש לי בעייה עם המחשב שהוא נתקע כשאני מפעיל אותו וגם כשאני מתחבר לרשת.. למשל הפעלתי את המחשב,הכל טוב.. התחברתי לאינטרנט עם החייגן שלי ,התחלתי לגלוש ופתאום הדפדפן נתקע הכל נתקע אני לא יכול לעשות אפילו CTL ALT DELETE ואחרי איזה 5 דקות פתאום הכל חוזר להיות רגיל והמחשב רץ חלק.. עשיתי סריקות עם שתי תוכנות ספייוור,אנטי וירוס (נורטון) ואפילו ניקוי רג'יסטרי עם Registry Mechanic ועדיין הבעייה לא נפתרת.. ממה זה נגרם? איך ניתן לסדר את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by spinal,

1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

14. המון זמן ככה, כשאני לוחץ על צירוף המקשים Fn+F2 בשביל להנמיך את הווליום בסרטוני יוטיוב (בעבר הייתי צריך ללחוץ רק על F2 בשביל להנמיך ואיכשהו שיניתי את זה שזה יפעל רק עם מקש ה-Fn), אז הסרטון קופץ קצת אחורה. כמו כן, מקש הספרה 2 במקלדת שנמצא מתחת למקש ה-F2, לעיתים נלחץ מעצמו. זה לא שהמקש תקוע אלא הכוונה, שכשאני לוחץ עליו אז הספרה 2 נכתבת מעצמה והרבה, זה לא קורה כשאני לוחץ על הספרה 2 ב-Numpad אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. Started by maxpen11,

אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. Started by miim17,

שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. אוקיי אז ככה: הנה קצת חומר רקע 1.נתנו לי מחשב פנטיום 1 עם ווינדוס 98 רגיל הכל עובד כמו שצריך 2.רציתי לעשות רשת בין המחשבים בבית כדי שיהיה אינטרנט קניתי כרטיס רשת ובאתי להתקין אותו על המחשב, אחרי ששמתי אותו בתוך המחשב ניסיתי להתקין אותו והווינדוז נתקע אז שמתי לב שהווינדוז הוא 98 רגיל והכרטיס רוצה את הגרסה השניה (SE) אז התקנתי את הגרסה השני של ווינדוז 98 ועכשיו צצו כל הבעיות: 1.הסידירום מזוהה בווינדוס והכל אומר גם תשם והמודל שלו, אבל הוא פשוט לא עובד. הודעת השגיאה היא drive not avaible או משהו בסגנון 2.גם עכשיו ההתקנה של הכרטיס רשת לא עובדת(כאשר ההתקנה היא מדיסק וניסיתי להעתיק תקבצים לדיסקט ולהעתיק משם) זה אומר שהוא לא מוצא תקובץ שהוא צריך כדי להמשיך תהתקנה (.cat) ואני לא י…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. אהלן אני ממש נואש אחרי שעות ארוכות ומפרכות ללא הצלחה - פשוט לא מצליח להתקין דרייבר לשלט הארור הזה! יש לי rollup2 מותקן בסדר, והתקנתי את העדכון שמייקרוסופט נתנו באתר שלהם (kb912024) וזה פשוט לא עובד!!! הוא כל פעם לא מזהה אותו בdevice manager ומופיע עם סימן קריאה צהוב אני נואש לגמרי וצריך את עזרתכם המנוסה :'([br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 15:02:13 מדהים איך זה שאחרי איזה שעה שאני מבקש כאן עזרה אני מסתדר מצאתי ת'תרד הזה, אחרי שבטיפשותי לא הבנתי איזה סוג רסיבר יש לי(כתוב ממש מקטן מאחורה): http://forum.team-mediaportal.com/ehome_infrared_transceiver_drivers-t29355.html והורדתי את ה-irbus.inf וערכתי אותו וזה עובד תודה בכל אופן ....

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. משהו מאוד מוזר קורה במחשב שלי מאתמול. בתור התחלה, הרשת הפסיקה לעבוד (הוא מראה שהוא מחובר לרשת, אבל כלום לא עובר, גם לא DHCP, פינגים וכו') אבל הדבר הבאמת יותר מוזר (אני לא מדמיין, זה קרה 3 פעמים בינתיים), הוא ששתי דקות אחרי שאני מכבה אותו, הוא נדלק מחדש. מישהו נתקל בבעיה או שאני צריך לעשות איזה טקס גירוש שדים?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by hattricking,

אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. Started by sh4y,

שמעו לא ידעתי איפה לתפוח, אם אם טעיתי מצטער. ככה שמעתי לי מוזיקה בסבבה עד שפתאום קפצה ההודעה הבאה שדורשת איזה דרייביר איפה אני מוריד אותה. 10x

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by mikelson,

שלום לכולם לפני מספר ימים קרס לי הלוחם אם הקודם והחלפתי אותו בלוח אם אחר "חדש" שהיה לי בבית ללא שימוש. הלוח אם "החדש" בן 4 שנים וכבר אין עליו אחריות. לאחר התקנת וינדוס+ דרייברים על הלוח אם, וינדוס מציין כי חומרת אודיו לא מותקנת. במנהל ההתקנים אין חומרה לא מזוהה ולכן ההשערה שלי היא שהלוח אם דפוק. אשמח לחוות דעתכם בנושא. הלוחאם המדובר הינו b75m-d3v... יש לציין שעשיתי עדכון BIOS לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. יש לי לוח אם: gigabyte k8nf 9 וקניתי לפני כחצי שנה הארד דיסק נוסף: wdc wd2500ks בחיבור של הארד דיסק והשימוש בו עד לפני כמה ימים לא היה שום בעיה. לפני כמה ימים עשיתי ריסט למחשב וכשהמחשב עלה הוא רשם שיש איזה שגיאה בCMOS ועשיתי ריסט נוסף. כשהפעלתי את המחשב, המחשב היה בתאריך ושעה אחרים ממה שצריך (התאריך של היצור של הלוח אם עד כמה שהבנתי). אמרו לי שהסוללה שלי נגמרה ואם אנ ייעשה ריסט נוסף והמצב יחזור על עצמו אז צריך להחליף. עשיתי ריסט נוסף והכול עלה כרגיל, אבל היה חסר לי הארד דיסק החדש, של ה250. המחשב זיהה את זה כהתקן של אחסון חיצוני אך לא הארד דיסק. כשעשיתי ריסט זה כתב שצריך ללחוץ על F10 ולהתקין את הכונן ככונן RAID. אני לא יודע בידיוק להסביר מה הלך שם אבל יש לי את הבעיה הזאת ו…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים