עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kmmng,

שלום לכולם, יש לי מחשב שכל כמה חודשים מתחיל לעשות בעיות עד שבסוף בכלל לא עולה - הוא נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך. ברגע שאני מנתק את הספק מלוח האם ומחזיר, הוא שוב מתחיל לפעול כאילו כלום לא קרה וככה זה מחזיק כמה חודשים לפחות עד שזה קורה שוב. שום דבר אחר לא עוזר, לא לנתק את המחשב מהחשמל, לא לנתק כבלים אחרים בתוך המחשב, רק זה. האם הבעיה פה היא בלוח אם ואם אני אחליף אותו הכל יסתדר או שזה יכול להיות משהו אחר - ספק ? או בעיה בחשמל בבית ? כי זה דבר שאי אפשר לבדוק אותו, אם אני מחליף משהו, בהתחלה זה בטוח יעבוד כמו שצריך ואחרי כמה חודשים פתאום הכל יקרה שוב ויתברר שבזבזתי סתם כסף על לוח אם. מדובר במחשב P4 סוקט 478 לוח אם של ASUS. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  2. רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by mp91,

כול פעם שאני מדליק את המחשב אז יש לי את התמונה של הלוח אם ואז יש לי מסך של אפשרויות בחירה להעלת הווינדווס ואז כול פעם שאני לוחץ על start noraml windows זה מגיע לאותו חלון של לוח האם ועוד פעם רץ האפשרויות... זה לא בעיה אצלי אלא אצל חברי שלי DORELI

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=256M184-266DDR&Count=0505064211) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) כולל לWINDOWS)וגם כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם יש למשהוא הסבר למה זה לא עובד שיכתוב פה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by mokisho,

משהו מוזר קרה לי התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט ואחר כך התקנתי קרבספי אינטרנט סקיורטי משני הסוגים בתחילה הכל היה טוב והקרספי אושר ונשאר לו כמה חודשים טובים אחרי כמה זמן הוא הפך לאפור וכרטיס הרשת שלי לא הצליח להתחבר בצורה מוזרה כאילו לא חיברתי שום כבל ל RG45 והפיתרון היחידי היה לאתחל את הויסטה שוב האם מישהוא מכיר פיתרון אחר כי בנתיים לא התקנתי אנטי וירוס

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by eins,

שלום אני צריך עזרה מהמומחים יש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה. לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטי כאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by odedhavia,

אני משתמש ב outlook 2003 פעם (לפני הפירמוט) הוא היה בסדר ועכשיו חלק מנו מופיע ב ג'יבריש. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ניסיתי לקודד מחדש את השפה ובדקתי את הגדרות השפה. כלום לא עוזר. בנוסף לכך לאחר שקראתי הודעות ואני רוצה לסגור את התוכנה הוא מעלה לי הודעה שיש לי הודעות שעוד לא נשלחו ורק אחרי שאני מוחק את כל ההודעות שקיבלתי הוא ניסגר. כמו שאפשר לראות בתמונה, רוב החלקים בתוכנה הם בעיברית, חוץ מצד שמאל למעלה. תודה, ושוב תודה עודד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by The_SurfeR,

לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. אחרי שעדכנתי קראו מספר דברים: השקיפות של וינדוס 7 נעלמה, ה GRID של האייקונים זהה בצורה מוזרה ונוצר מרחב מחוץ לדסקטופ, כאילו מחובר מסך נוסף. בנוסף objectdock כאילו עובד אבל לא נראה.. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אבל הוא לא נותן לי בתוענה שיכול להיות שהאנטיוירוס מונע את זה למרות שהוא סגור. (ניסיתי גם לשחק עם הרזולוציה ולשים רזולוציה לא native, והעיוותים המוזרים נשארו בדיוק אותו דבר) אני מנסה להימנע מפירמוט אז כל רעיון יעזור.. : )

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. יש לי לוח אינטל 965L חדש קיבלתי שילשום. שמתי לב לזה שכאשר אני מדליק את המחשב, או עושה RESET, המאוורר של ה CPU (לא המאווררים האחרים שמתחברים ללוח וגם לא אלה שמתחברים ל 12V) עובד במלוא המהירות, אחרי רבע שניה במהירות בינונית - ככה 3 פעמים (FULL/HALF/FULL/HALF/FULL/HALF) ואז ממשיך במהירות בינונית עד אשר הWINDOWS עולה ונשאר כך בהתאם לטמפ'. הכל עובד סבבה, אבל אני לא יודע אם ככה המאוורר צריך לעשות. עיזרו לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by אדלרון,

שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן

12. היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה

13. Started by just_me,

קניתי אוזניות של ZALMAN האיכותיות שיש בהן 3 רמקולים קטנים כול צד מה שיצר אפקט 3D SOUND הבעיה היא שאני שומע רק FRONT זה כאילו שאר הארוצים חסומים בכרטיס קול שלי. חיברתי את האוזיות (בעלות ה 3 פינים) למקומות הנכונים לפי החוברת של הלוח אם אבל לא רשום שם איך אני פותח ארוצים REAR ו CENTER. הגדרתי בווינדוס ל 5.1 בהגדרות צלילי. ואני עדיין שומע רק FRONT :'(

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  14. שלום לכולם , היה לי זיכרון 256 DDR 333 .. והוספתי עוד 256 זיכרון אבל! DDR 400 והזיכרון עובד טוב מאוד ! אבל שאני רואה סרטים פתאום מופיע לי נקודות על המסך אז מה עשייתי?לקחתי את הזיכרון החדש שקנייתי והחלפתי אותו במקום את החדש שמתי ראשון ואת הישן שמתי אחרון והבעיה נפתרה!, אבל כמו תמיד יש עוד בעיה עכשיו בPhotoshop ... כשאני למשל עושה חתימה נגיד שוב , המסך עם נקודות (לא על כל המסך רק על משטח העבודה שאני עובד עליו) אז חשבתי שזה בעיה בתוכנה אבל לא! הבעיה היא בזיכרון הוצאתי את הזיכרון שקנייתי והכל עובד מעולה ! היה לי 4 מקומות להשים את הזיכרון אבל נשרף לי הלוח אם והוציאו לי את 2 המקומות (הפסים האלה השחורים שחכתי איך קוראים להם.) עכשיו נשאר לי 2 על כל מיקרה מה אני עושה עכ…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Win XP. דגם הלוח והכונן במפרט שלי בצד (System #1) זה דיי דחוף לי :-\ תודה, Zzzz

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by Sp_RuS,

שלום. קניתי ב EBAY עכבר bluethooth, למחשב הנייד שלי, ובמחשב יש לי BT ככה שאני לא צריך להכניס שום אנטנה לUSB.... ועכשיו הבעיה: הגלגלת, כשאני מגלגל, אני אסביר במדרגות, כאילו כל קטע בגילגול: מדרגה ראשונה למטה= הוא יורד כמה שקבעתי לו בדרייבר על וינדוס, X שורות\מסך. מדרגה שנייה למטה= הוא עולה את כמה שירד. מדרגה שלישית= הוא יורד את כמה שעלה. וקיצר נניח שאני מגלגל למטה, אז המסך יקפוץ למטה ולמעלה את כמה שקבעתי לו שהוא אמור לרדת בגילגול אחד. ובדיוק אותו דבר בגילגול למעלה! אם לא הבנתם אני אנסה להסביר שוב, או להעלות סירטון. אם הבנתם, אז תגידו, אתם חושבים שזה בעיה בעכבר, או בתקשורת שלו עם המחשב\דרייבר, משו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by brk2k,

כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. Started by volcanhost,

שלום רב, אני שי, חדש בפורום, ויש לי בעיה במחשב (ממש מפתיע לאור העובדה שאני מפרסם נושא בתמיכה טכנית). כאשר אני משחק במשחקים באופן רנדומלי המחשב עושה ריסטרט. בדיוק שדרגתי את המחשב מאחר שההארד דיסק הקודם קרס (הוא פשוט החליט שאי אפשר לזהות אותו בשום מקום). אחרי שההארד דיסק קרס שדרגתי לשני הארד דיסקים של 1TB של סמסונג (מן הסתם שגם ביצעתי פרמוט על הדרך) בנוסף, שדרגתי את הכרטיס מסך (מצמד של Radeon 4850 של ATI לכרטיס GeForce GTX 560 TI של NVidia). חשוב לציין שהייתה לי את הבעיה עוד לפני השדרוג! עקבתי אחרי ההנחיות שלכם בפורום והרצתי בדיקה של MemTest, אבל אח שלי (הגאון) נבהל מהמסך הכחול שהוא כיבה את המחשב באמצע. בכל מקרה, הספקתי לצלם תמונה לפני כן עם השגיאות (מצורף בקובץ Winrar) בנו…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. בחיי שזו האבא של הבעיות המוזרות שקרו לי השנה אני מתקין עכשיו מחשב חדש > כרטיס 7300GT היגיע עם דרייבר בגירסת 9.1 או משהו כזה ניכנסתי לכאן כדי להוריד מקרייברים לכרטיס מסך http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp בחרתי הכל נכון(גרפיקס דרייברז > סידרה 7 ) הגעתי לכאן(קיבינימט) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html שזו גירסה הרבה יותר ישנה מימה שהיגיע אפילו עם הכרטיס!!! וזה המסך הנכון!(שמצאתי כאן בפורום) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html אז מה קורה כאן ? למה מנוע הבחירה מפנה לגירסה ישנה ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by hosham,

יש לי את המחשב כבר חודשיים בערך. משהו לא תקין בו,לא עומד ב OC אפילו ל-3.32,וה MB לא מצליח לנעול את התדר PCI-E שלו,ביוס עודכן ל F11. היתה לי בעיה שהכרטיס מסך עבד ממש חרא-לא מריץ משחקים ו קורס ב- 3DMARK,הסתדר אחרי עדכון ביוס בפעם השניה מאז שנקנה המחשב. אז ככה כרגע אני על ה HD השלישי שלי אחרי שני WD160JS שהיו עם בעית התחממות מטורפת של כמעט 60 מעלות.(הותקנו כבר 3-4 מערכות הפעלה ב HD שונים כך שזו לא הבעיה). זאת היתה ההקדמה ועכשיו לבעיה עצמה: ישר אחרי הפוסט (אני מזכיר הדבר היחיד ששונה בביוס הוא העלאת מתח לזכרונות מ-1.8 ל 1.9 ע"פ דרישות יצרן) יש מסך שבו המחשב סורק את הסלוטים של וכו', קורה מדי פעם ובימים האחרונים כל פעם,שעולה ההודעה: boot failure please insert disk and reboot ריס…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by hattricking,

אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. שלום לכולם כבר מעל לחודש שאני מנסה להכנס לתיקיות מכונן d וכל תיקייה שאני מנסה להכנס אלייה המחשב פשוט נתקע לי ,אני לא מבין מה קורה ...האם זו בעיה בהרדיסק או משהו אחר? מישמכיר את זה או שחושב שהוא יודע מאיפה הבעיה נובעת אני אשמח לקבל עזרה מכיוון שאני לא יכול להפעיל כלום כמעט מכונן זה... תודה ליאור.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה השגתי hard disk 160GB + hard disk 6.4GB. העניין הוא שיש לי מחשב נייד, אז אין לי את היכולת לחבר אותם בשירשור. קניתי מחבר חיצוני שמגשר ביןIDE/SATA ל USB - מחברים כבל לחשמל (220v) וצידו השני של הכבל (4 פינים נקבה) מתחבר לזכרון, כבל נוסף מתחבר מצד אחד למחבר SATA/IDE לתוך הזיכרון הקשיח, (ה 160 הוא SATA וה 6.4 הוא IDE) ומצדו השני ל USB למחשב הנייד. הבעייה היא שהכונן לא מופיע, ניסיתי לאתר אותו דרך המחשב שלי - ניהול - ניהול דיסקים, אבל הוא לא הופיע שם (אף אחד מהם), עשיתי לו רענן, סריקה מחדש של דיסקים - לא מצא שום דבר. בIDE ניסיתי לג'מפר אותו כ slave לכונן משני - לא עזר. (בsata לא ראיתי אפשרות - הנחתי שהוא עושה זאת אוטומטית) חשוב לציין שכשחיברתי כונן דיסקים - …

24. Started by DjBlack,

יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אז ככה, הבעיה היא שבשמיעת שירים הרבה פעמים פתאום לא שומעים את המוזיקה והיא ממשיכה לרוץ בנגן (כרגע BS.Player ). מה שפותר את הבעיה זה לעשות pouse (או איך שלא רושמים את זה) לשיר וללחוץ Play . האם הבעיה היא באמת בכרטיס קול ? יש לציין כי המחשב עבר פירמוט אתמול והבעיה הופיעה גם לפני הפרמוט. בתודה מראש , לידור.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים