עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by johnyG,

אני צריך לתקן מחשב שמותקן עליו המשחק SIMS2. המחשב הוא פנטיום 4 3000, כרטיס מסך FX5000. לאחר זמן מה (בערך חצי שעה) של משחק, המחשב נתקע. פשוט קופא. בדקתי התחממות של מעבד וכאילו וטמפ' הלוח והמעבד סבירים. אילו דברים הייתם עושים? אילו הגדרות בכרטיס מסך או במשחק כדאי לשנות?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by shuky123,

הבאתי מהחנות את המחשב החדש שרכשתי לשימושי אופיס. המחשב הגיע מותקן עם ווינדוז מהחנות וכולל את המפרט הבא: מעבד AMD 2800 לוח אם ASUS M2NPV-VM 1 גיגה זכרון צורב LG דיסק של מקסטור 80 גיגה כמו שאמרתי רכשתי אותו עם מערכת הפעלה מותקן מהחנות (KSP) המחשב לא זורם מהרגע הראשון: ה-DVD נתקע החלונות לאחר עלייה מדי פעם קופאים לחיצה כפולה על כפתור ה-START תוקעת את המחשב לעיתים אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה ב-Event Viewr לא מופיעות הודעות שגיאה חשובה לי ההתקנה של החנות כי המחשב עובר למישהו שאינו מבין במחשבים ואיני רוצה לתת לו תמיכה מעבר לסיוע הראשוני

3. Started by King Kong,

קיבלתי דיסק של טכנאים שנקרא טרמינטור שיש בו את כל התוכנות שצריך טכנאי MEMTEST ו HDD TEST של כל החברות וכו' הבעיה היא כזאת שאני נכנס לבדיקה של HITACHI התוכנה עובדת סבבה יש לי אפשרות של סריקה מהירה איטית וכו' .. אבל הוא לא עושה את הבדיקה של הבד סקטור מסך מלא ריבועים קטנים .. לא יודע איך מגיעים לזה .. יש אפשרות של ERASE BOOT SECTOR ו... ERASE DISK אבל שאני לוחץ ERASE BOOTSECTOR הוא רושם שהוא לא מסוגל לעבוד עם דיסקים שהם לא HGST DRIVE מה זה ? נ.ב. הוא נותן לי רק את השלב של LBA סורק וזהו אבל בלי הסריקה של הריבועים שמצד ימין רשום BAD SECTOR וכו' אמור להיות מצד ימין הצגה של ריבוע עם סקטור מלא נתונים בלי נתונים וסקטור פגום איך משיגים את התוכנה הפשוטה של SCANDISK של ה DOS ...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. קניתי את המחשב החדש שלי ככה לפני חודש- (בחתימה) ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כל הזמן (מהזמן שקניתי ממש מההתחלה אפילו שלא התקנתי שום דבר) והגיע הזמן שאנסה לפתור אותה בעזרתכם... הבעיה היא בתוכנות - שאני פותח תוכנה לוקח לה זמן להפתח... כמו MEDIA PLAYER או CPU-Z WINRAR כל תוכנה... גם שאני לוחץ על איקון למשל "המחשב שלי" בלחצן השמאלי לוקח לתפריט זמן להפתח... או שאני לוחץ במקלדת על המקשה DELETE לוקח למחשב זמן לשלוח לי את ההודעה אם אני באמת מעוניין למחק קובץ זה... שאני אומר לוקח זמן לתוכנה להפתח אני מתכוון לסביבות בין 10-15שניות... שאמורות להפתח אחרי 2 שניות או 5 (לא יודע) חשוב לציין שכל פעולה כזאת (שאני פותח תוכנה ולוקח זמן לתוכנה להפתח) בפעם השניה הרצופה שאני מבצע אותה היא נפתחת…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

אהלן אנשים, כבר הרבה מאוד זמן יש לחבר בעיה עם המקלדת והעכבר ואני אשמח אם תעזרו לי. בגלל שקשה לי אפילו לנסח את הבעיה אני אנסה להסביר בצורה הטובה ביותר שלי. הבעיה שלי היא שהמקלדת והעכבר לא יכולים לשתף עולה ביחד. במשחקי פעולה לדוגמא שצריך שימוש עם העכבר והמקלדת אז הם לא עובדים ביחד. לדוגמא - כאשר מזיזים את השחקן עם המקלדת אז המשחקן זז,אבל כאשר מזיזים את העכבר ביחד עם המקלדת אז המקלדת מפסיקה לעבוד ורק העכבר זז. וככה זה להפך - אם אני מזיז את העכבר אז הוא עובד ואם אני אזיז את השחקן אז רק השחקן יזוז מבלי העכבר עצמו. חשוב לציין שהעכבר הוא מחברת לוגיטק והמקלדת היא מייקרוסופט. נוסף על הבעיה הזאת אני גם לא יכול לבחור מספר פריטים עם המקש ctrl. אשמח לעזרה.

6. Started by ssll8,

יש לי RADEON 2900XT ומאתמול אני לא יכול להריץ משחקים וכל דבר שקשור ב 3D ....אחרי שאני מריץ משחק אחרי דקה אני מקבל מסך שחור ואני עושה RESET ...הטמפרטורה של הכרטיס היא נורמלית 65 והכל בסדר... לא עבר שום OC המחשב עצמו גם בלי OC המעבד הוא Q6600 ...מה את חושבים שהבעיה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by Jenia24,

אני מדליק את המחשב , כל המאוורים בפנים עובדים הנורה הירוקה מהבהבת אבל המחשב לא עולה ... אני גם לא מקבל שום ביפים. מה זה יכול להיות? AMD 3200 1GB 7300GS 400W Generic.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by V-rs,

שלום לכולם יש לי בעיה שהתדר רענון נשאר על 60HZ למרות שאני בוחר 85HZ או כל תדר אחר הגבוה מ60 . הוא מראה לי שזה עומד על 85HZ אבל בפועל זה עדין 60HZ. יש לי את הCATLAYST האחרון על WINXP. הסרתי דרייברים לכ.מסך+מסך+DRIVER CLEANER והתקנתי מחדש אבל שום דבר לא עזר. אשמח לרעיונות לפני פירמוט... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. לא מצאתי פורום מתאים... מצטער.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by just_me,

קניתי אוזניות של ZALMAN האיכותיות שיש בהן 3 רמקולים קטנים כול צד מה שיצר אפקט 3D SOUND הבעיה היא שאני שומע רק FRONT זה כאילו שאר הארוצים חסומים בכרטיס קול שלי. חיברתי את האוזיות (בעלות ה 3 פינים) למקומות הנכונים לפי החוברת של הלוח אם אבל לא רשום שם איך אני פותח ארוצים REAR ו CENTER. הגדרתי בווינדוס ל 5.1 בהגדרות צלילי. ואני עדיין שומע רק FRONT :'(

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by amd@ati,

שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה, שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by snapdragon,

המסך מראה קוים ואז ריסטרט. המחשב חדש (שבוע): AMD 4600X2 GeForce 7600GT Leadtek 1G crosair זה מה שנראה לי רלוונטי. מה דעתכם ? הנטייה שלי לקחת לטכנאי כי הכל באחריות עדין ולנצל אותה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. באמצע התקנת ווינדוס במחשב הבא לוח אם כלשהו של MSI מעבד סלרון 1700 מג"צ 768 זיכרון והארד דיסק אחד כל פעם אחרי שאני מכניס תקוד של הווינדוס וממשיך בהץקנה אני מקבל מסך כחולל וריסט.. בדקתי זכרונות והם תקינים..מה עוד יכול לגרום?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by avatar123,

העברתי את הכונן ממחשב אחד לשני וכשהוא היה במחשב הראשון הוא קרא הכול צרובים וזה וצרב לי ובמחשב השני הוא לא קורא לי כלום חוץ מדיסקי audio של מוזיקה מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by RTTW,

אז ככה בעצם אני יודע שאני אשם בזה אבל עדיין מעניין מה ניסגר איתו בגדול... הסיפור הוא כזה יום אחד חזרתי הביתה ראיתי שהמחשב שלי ניתקע ולא יודע חטפתי קריזה הרמתי את המארז וזרקתי אותו על הקיר אחר הרמתי עוד פעם זרקתי... וזהו כאילו בגדול המארז הלך (כבר ניקנה אחד חדש במקום)... ואחרי זה חיברתי את כל החלקים בהתחלה לא עבדו אחרי זה יום אחד החליטו שהגיע הזמן לעבוד חחח קיצר חירבתי הכל בלי מארז באותה תקופה והכל עבד יופי... חוץ מהספק שרק עשה קול כזה כאילו הוא הולך להיתפוצץ חחחח כל כזה של ציפצוף עולה חח לא יודע מה זה והמאורר שם לא עבד :-\ :-\ קיצר מה ניסגר איתו???? מה זה הרעשים האלה והאם אפשר לסדר אותו איך שהוא

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by blitsi,

ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. שלום,כשאני פותח כמה כרטיסיות במקביל,הIE נתקע ואז צריך לסגור אותו דרך הCtrl Alt Delete ,יש לי מחשב חזק I2500K ו4GB RAM,מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by cooper,

היום קיבלתי מחשב חדש ללא צורב או כונן CD בקיצור מה שרציתי לקחת את הצורב הקודם שלי [בן חודש]. מה שגליתי לצערי :-[ זה שיש רק חיבור SATA ללוח אם ...מה אני עושה ??

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by volcanhost,

שלום רב, אני שי, חדש בפורום, ויש לי בעיה במחשב (ממש מפתיע לאור העובדה שאני מפרסם נושא בתמיכה טכנית). כאשר אני משחק במשחקים באופן רנדומלי המחשב עושה ריסטרט. בדיוק שדרגתי את המחשב מאחר שההארד דיסק הקודם קרס (הוא פשוט החליט שאי אפשר לזהות אותו בשום מקום). אחרי שההארד דיסק קרס שדרגתי לשני הארד דיסקים של 1TB של סמסונג (מן הסתם שגם ביצעתי פרמוט על הדרך) בנוסף, שדרגתי את הכרטיס מסך (מצמד של Radeon 4850 של ATI לכרטיס GeForce GTX 560 TI של NVidia). חשוב לציין שהייתה לי את הבעיה עוד לפני השדרוג! עקבתי אחרי ההנחיות שלכם בפורום והרצתי בדיקה של MemTest, אבל אח שלי (הגאון) נבהל מהמסך הכחול שהוא כיבה את המחשב באמצע. בכל מקרה, הספקתי לצלם תמונה לפני כן עם השגיאות (מצורף בקובץ Winrar) בנו…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by AviBsH,

בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  22. אהלן יש לי בעיה מוזרה בכול פעם שאני מאתחל את המחשב הוא כותב לי שהוא מחפש חומרה חדשה ואז הוא מוצא כביכול "כונן דיסקטים" [floppy disk] הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים [יודע שזה מוזר אבל אין] תודה לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם .. יש לי כאן מחשב כרגע,הוא נדלק יש אורות מקדימה (הלדים - LED) גם אדום וגם ירוק) החלפתי כרטיסי מסך ומסכים (2 כרטיסים ו 2 מסכים) ועדיין לא עובד,אני חושב בעיה של הארד דיסק,אבל לא בטוח ב 100 % .. תודה מראש

24. Started by AtSrA,

ביום שני הזה קניתי מחשב לאחר שבפורום מפרטים נתתם לי המלצה למחשב משחקים. את המחשב רכשתי בחברת אייבורי. כשהצעתי למנהל הסניף את המפרט הוא הציע לי מפרט חלופי עם ספק כוח מאותה חברה אך גדול יותר (500W במקום 400W) וכן זכרונות מחברה אחרת אך באותו גודל (2 GB). כמו כן הוא הציע מארז שונה וכרטיס מסך מאותו דגם ויצרן אך מחברה שונה. הסכמתי ,שילמתי, המחשב הורכב לאחר כמה ימים והבאתי אותו הביתה. חיברתי את כל החיבורים הנחוצים (כח, מסך, מקלדת, עכבר..) והמחשב לא נדלק. במהלך הימים הבאים עד להיום המחשב הצליח להידלק מספר מועט של פעמים שבהן הספקתי להתקין ווינודוס, את הדרייברים הנחוצים ועוד מספר דברים. ביום רביעי,במהלך פעילות המחשב, הוא קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו היום לתיקון במעבדה שלהם באשדוד,…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל

• 4 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים