עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bennnn,

תחת איזה קטגוריה בביוס אני מגדיר למחשב להתכבות נגיד אם הטמ של המעבד מגיעה ל 72 מעלות? יש לי לוח אסוס p4p 800 se וגם אם אפשר גם להגיר ללוח אם

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by itzik2025,

שלום חברים סלחו לי על מצב הרוח העגום קיבלתי היום את הכונן הקשיח שהזמנתי. הדגם הוא WD3200KS SATA 2 הזמנתי מפאנדס אז זה בא בלי כבלים ובלי ברגים הלכתי לקנות כבל SATA וחזרתי הביתה.. הרכבתי אותו בשיא הזהירות (עם ברגים שלקחתי מהכונן דיסקטים (שמתי שם ברגים אחרים)) הדלקתי ושום דבר לא קרה.. נתתי לו לעלות את ווינדוס ולא קרה כלום הלכתי לביוס והוא לא זיהה אותו יש לי אפשרות בביוס שנקראת ide primary slave ועוד כמה בדיוק אותו דבר רק משני וSLAVE לחצתי על אחד ריק והיה שם אפשרות למעלה AUTO DETECT לחצתי הוא טען שניה וחצי ולא רשם כלום בבקשה אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי! שכחתי לציין כמה דברים 1) יש לי כבר כונן IDE שהיה עד עכשיו 2) דגם לוח האם שלי הוא: MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) והנה כמה תמונו…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by heho15,

שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. הmouseware של לוג'יטק זורק מסכים כחולים בסוף ההתקנה, ואחרי זה שהווינדוס עולה יש בעיות בתוכנה אי אפשר להגדיר את הכפתורים והווינדוס לא מזהה כמו שצריך את העכבר. יש לי דריבר מעודען מהאתר שלהם, מה לעשות? וזה דחוף כי אני רוצה לפרמט (אני כבר אחרי פירמוט ככה שהווינדוס זה לא הבעיה)

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. טוב כבר פתחתי דיונים כאלה בכמה פורומים אחרים (VG סטלה), אבל שום דבר לא עזר אז אני בא למקצוענים ביום ראשון בערב קיבלתי 2 ריכיבים חדשים שהזמנתי מסקייפיסי: 1. כרטיס מסך Club3d ATI Radeon HD4850 2. ספק Cooler Master eXtreme power 500W כבר אני אומר, שאני יודע להרכיב דברים כאלה, ככה שלא נראה לי שהתעסקתי שם עם משהו, או הרסתי משהו קודם כל מחקתי את הדרייברים של נוידיה, לאחר מכן כיביתי את המחשב, והתחלתי להתקין את הדברים. קודפ כל פירקתי את כל חיבורי הספק, והתקנתי את הספק חדש. לאחר מכן חיברתי את הכרטיס והפעלתי את המחשב. התקנתי את הדרייברים של ATI (מעודכנים מהאתר - catalyst 8.9) והפעלתי COD4. לאחר שראיתי את ביצועי הכרטיס (שהיו טובים מאוד) התחלתי לשחק קצת, ואחרי 10 דקות המחשב…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. מספיק רק המדבקה שיש על הצ'יפ?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by 1337Din,

יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. :nixweiss: מחשב חדש שבועיים שלוש אצלי. החיבור של המסך התנתק באמצע עבודה על המחשב ואז כשחיברתי אותו חזרה המחשב נכבה, ומאז הוא לא נדלק יותר! ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא הבעיה. בדקתי כבלים, הכל ניסיתי להפעיל את המחשב כשהכרטיס מסך מנותק (אולי הכרטיס מסך עשה בלאגן), ובעצם רק הספק כוח מחובר לחשמל - לא עבד. חשבתי אולי הבעיה בסוויץ' של ההדלקה אז חיברתי את הלוח לסוויץ' אחר ו... לא. יש לציין שלמשל אחרי שהחלפתי ספק עם החדש המאוורר שלו התחיל להסתובב לבערך 0.1 שניות ונכבה. מה יכולה להיות הבעיה?? לוח אם GIGABYTE מעבד INTEL PENTIUM D חיבור כ.מסך PCI Express

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by sheep,

בזמן האחרון יש לי בעיה בסאונד במשחקים, בכל שאר יישומי המחשב הסאונד פועל כרגיל... מה גם שבמשחק אחד (CIV:C) הסאונד כן פועל והכל טוב ויפה כשעשיתי Uninstall לדרייבר של הכרטיס קול (משום מה =/) משחק שעבד לי בלי סאונד שגם עכשיו אמור לפעול לי בלי סאונד עשה לי הודעת שגיאה שהמשחק לא יעבוד טוב בלי סאונד אבל עד עכשיו זה עבד בלי סאונד! זה לא מהכרטיס קול... מישהו יודע מה אני צריך לעשות?!!? אני כזה נוב בעינייני חומרה , טוב לא כזה נוב ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by fimoshe,

שלום חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל, מבקש את עזרתכם בהתקנה, הכרטיס הנ"ל מגיע עם כבל שצד אחד מתחבר לכרטיס וממינו יוציאם 2 צמות חוטים שבקצה של כול אחד יש חיבור נקבה שמתאים לחיבור זכר של הספק השאלה האם לחבר את 2 הצמות לספק כוח

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. טוב זה הולך ככה,זה לא בגלל עומס יתר כי זה קורה גם שכל התוכנות סגורות ואני בכלל בdesktop ניסיתי להפעיל את כל האנטי וירוסים שלי מחקתי את כל הוירוסים האפשראיים. (זה בwindows XP) אני משתגע,כל פעם הוא משנה לי את ה"קוד" של הinfomtion שכיאילו לפי זה אני אמור לדעת במה הבעיה... לא עשיתי עדיין פירמוט כי חשבתי שאולי לפני זה מישהוא יצליח לגאול אותי מזה. זה קורה בערך כל כמה שעות 3-4 שעות... נ.ב אני הייתי פה לפני שנתיים ועכשיו חזרתי כי אני יודע עד כמה אנשים מפה מבינים במחשבים,אני סומך עליכם! ובאתי לפה כמפלט אחרון לפני פירמוט !

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by ivgitsab,

בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX

15. Started by ofird,

לאחר התקנה של הלוח ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? וזיכרון DDR 400 הלוח מראה את מהירות הזיכרון בBIOS כ333 בלבד. החלפתי זיכרון אחר (גם 400) והלוח מראה אותו הדבר. הלוח אמור לתמוך 400 אז למה הוא מראה 333?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

יש לחבר שלי מחשב חדש הרכבנו אותו והוא לא עולה נראה לי זה בגלל הזכרונות איך אי יכול לבדוק במה זה קשור?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by BneXt,

אתמול ניתקתי את הצורב שלי מהמחשב כי הייתי צריך להלוות אותו לחבר... היום הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב בחזרה ( אם אני לא טועה יש 2 כבלים שמתחברים) וכשאני מפעיל את המחשב הצורב לא נמצא במחשב שלי.. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה? וגם שאני מכניס דיסק המחשב לא קורא אותו.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  19. יש לי 2 הארד דיסיקם אחד 250 ששם הWINDOWS מותקן ועוד אחד של 200 ששם כל המשחקים שירים סרטים וכו'....בקיצור התקנתי תויסטה על ה200 (כונן D) אחרי ששיחקתי בויסטה קצת והדבר היחיד שאהבתי שם זה המשחק עם המספרים.....החלטתי למחוק אותה והקטע זה שאני לא מעוניין לפרמט את כונן D כי יש לי שם תוכנות משחקים שירים ועוד הרבה דברים חשובים אז אני רוצה למחוק רק את התיקיות של ה VISTA ואין לי כוח להעביר 130GB לכונן C ואז לפרמט את D ............... ועכשיו הקטע זה שזה לא נותן לי למחוק יש תהודעה של ה EROR בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למחוק את זה ואם יש איזו שהיא תוכנה אשמח לדעת עליה ...! תודה!!!!! :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by haimvrt,

למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by hadash,

כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. שלום היום כאשר השמשתי במחשב הוא נתקע לי כמה פעמים אז כיביתי אותו ואחרי שהדלקתי לאחר שעה הוא אומר לי במסך איפה שיש אפשרות כניסה לביוס שהאובר קלוק שלי שגוי ואני לא עשיתי אובר קלוק מה לעשות[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:03:00 ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by Sandman61,

המחשב של אתמול הפסיק לעבוד פתאום... המסך הפסיק בעיקרון לפעול אבל הוא דלוק (הוא מהבהב). עכשיו ברגע שכאילו "המחשב נכבה" אבל הוא היה דלוק הוא עשה ציפצופים כאלה בהפרש של 2-3 שניות. גם אחרי שעשיתי ריסטרט והפעלתי מחדש המחשב עדיין עשה את הציפצופים והמסך מראה כאילו אין תמונה... כלומר המסך פועל אבל המחשב מכובה. אחרי שעשיתי ריסטרט בפעם השלישית נראה לי או רביעית המחשב התחיל לעבוד, עבד ללא בעיות ובלילה כיביתי אותו. למחרת (היום) הדלקתי את המחשב ושוב אותה בעיה והפעם זה לא מפסיק... מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by blitsi,

ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. קודם כל מדובר במפרט הבא... DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice 2XKINGSTON 512 400MHZ CL3 כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E המחשב כל הזמן עושה בעיות נתקע מרסטט את עצמו ומה לא.... עכשיו כמה תמונות שמעלות חשדות ראשית כל ביצעוים עם התוכנה AquaMark3 עכשיו תמונות כלליות בקשר למעבד...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.