תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מאז שקניתי את המחשב החדש (מפרט) כל כמה זמן, נראה לי לא בפרקי זמן קבועים, המסך נכבה לשתי שניות וחוזר לפעול.. ניסיתי את הדרייברים הכי מעודכנים מאתר אנוידיה וכרגע אני משתמש מהדריברים שקיבלתי מהדיסק של כרטיס המסך. רצוי לציין שזה לא גורם לשום בעיה אחרת מלבד כיבוי המסך, כשהתמונה חוזרת הכל כרגיל לא נתקע שום דבר. מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שמעתי כמה פעמים על עניין המגנט ברמקול של מערכת שעשוי לפגוע בתצוגה או בקונן קשיח יש אמת בזה? כי המקום שאני עובד עם הלפטופ ממש צמוד לרמקול עד עכשיו לא נתקלתי בשום דבר חריג אם אם מדובר בנזק מצטבר.... בכל מקרה האם זה ודאי? יש דרך לבדוק משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות ואשמח לקבל עזרה, 1. איך אני יודע אם הHD שלי הוא SATA II ושהוא לא בטעות SATA רגיל? 2. איך אני יודע איזה אם הזכרונות שלי הם ב DUAL? יש לי של חברת Infineon DDR2 533 תודה מראש למשיב לשאלות.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? אם לא , האם אתם יכול…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ שמעתי שעידכון ביוס יכול להועיל למערכת ואפילו לשפר אותה קצת. חיפשתי באתר של ג'יגהבייט מדריכים לזה אבל לא מצאתי וגם לא מצאתי את העידכון עצמו.. משהו יכול להסביר איך עושים את זה ומאיפה למצוא את העידכון? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז פרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים,גם את אלה של REALTEK HD שעכשיו מופיעים לי בצד שמאל למטה.. אני נכנס לבדיקת שמע ב3D בתוכנה (REALTEK HD) ואין כלום.. לא משנה כיצד אני מנסה לפתור את זה שום דבר לא עוזר,מיותר לציין כי הרמקולים כן עובדים (כלומר כן דלוקים) והכל מחובר כשורה P: עזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הmouseware של לוג'יטק זורק מסכים כחולים בסוף ההתקנה, ואחרי זה שהווינדוס עולה יש בעיות בתוכנה אי אפשר להגדיר את הכפתורים והווינדוס לא מזהה כמו שצריך את העכבר. יש לי דריבר מעודען מהאתר שלהם, מה לעשות? וזה דחוף כי אני רוצה לפרמט (אני כבר אחרי פירמוט ככה שהווינדוס זה לא הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעייה עם המאורר של הכרטיס מסך.. הוא לא מסתובב.. :\ נתתי כמה מכות עדינות על הכרטיס ויצא "גשם" של אבק אבל הכל זאת הוא לא מסתובב מה אני יכול עוד לעשות אפשר לומר "קירצפתי" את המחשב אבל בכל זאת הטמפ' מגיעה עד 118 מעלות וכל המחשב תקוע.. בטח יש משהו שאני לא רואה שם בתוך המאורר האם יש דרך להוציא אותו ולהחזיר חזרה? הדגפ הוא NVIDIA GEFORCE 9400GT
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הזכרונות של G.SKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 וכשהפעלתי את המחשב הוא עלה בסדר אבל אחרי איזה חצי דקה הוא נתע לגמריי (אפילו מקש הקפ לוקס לא פעל... המחשב פשוט קפא). ניסיתי מלא קומבינציות של הזכרונות... החלפתי צדדים, חריצים וכו' ועדין כל פעם ההפעלתי את המחשב ונכנסתי לווינדוס אז אחרי איזה חצי דקה של שימוש במחשב הוא קפא... עכשיו ניסיתי להשתמש בסטיק אחד כל פעם והמחשב פעל מצוין. זתומרת רק ששני הסטיקים מחוברים הם לא פועלים טוב. הלוח אם שלי תומך הכל הפרטים שצריך (הזכרונות הקודמים שלי היו אותו פרטים כמו החדשים רק החברה גנרית CEON ובמקום 800MHz הם היו 533MHz) לוח האם שלי הוא של MSI - K9NGM. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הרכבתי כרטיס פקס Dynamode NetoDragon 56K PCI Voice modem, ןעם הדלקת המחשב -נשמעים צפצופים ללא הפסקה ומ"ה לא עולה מה ניתן לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מאתחל את עצמו כל דעה וקצת, ללא שום הודעת שגיאה וגם כשהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה. ביטלתי את האפשרות של אתחול אוטומטי במקרה של תקלה דרך לוח הבקרה ומערכת אך הוא עדדין מבצע את האיתחוחל הזה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : קיצור הכנסתי סוללה העברתי שירים איך אני לעזעזל פותח ת'נגן?אני לוחץ על פלאי ולא קורה כלום... ?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : וזה לא על הולד ?~Vietcong~ ?(08:24 PM)? : ורק כאשר אני מכניס ל USB הוא מגיב אבל רואים שהוא ישן ואי אפשר לעשות כלום זה הנגן http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/38383.jpg SIK SNAKE אמר שאני צריך קושחה,אז מאיפה מורידים?!ולא אין את זה בדיסק... והנגן של פרוסאונד
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, קניתי למחשב משרדי את הלוח ג'יגהבייט הנ"ל, וחיברתי אליו HD ישן [iDE], אבל הHD לא נדלק. בדקתי את הHD בלי לחבר את כבל הIDE, והHD נדלק. חיברתי עם אותו כבל IDE למחשב אחר, וההארד דיסק עובד סבבה. כלומר, הלוח לא מאפשר להארד דיסק להדלק, למה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם עריכה: טוב אחרי פירמוט ושיחזור גוסט הכל עובד תקין. תודה למי שניסה לעזור. (מצטער שההודעה קצת ארוכה) משהו מוזר עובר על המחשב שלי היום. היום החלפתי ספקית אינטרנט לבזק בינלאומי - ניתקתי את החיבור לספקית הישנה בראוטר והגדרתי את השם משתמש + סיסמא החדשים. התחלתי לגלוש באינטרנט דרך בזק בינלאומי ובערך 5 דקות אחרי קפץ לי חלון של Shutdown in 60 seconds. נשלט על ידי איזשהו remote service ממה שאני זוכר (לא הצלחתי לשמור תמונה עם פרינט סקרין בגלל החלון הזה). כמה שניות אחרי שעלה החלון זה עלה חלון של האנטי וירוס NOD32 (תוכנת ההגנה היחידה שמותקנת במחשב שלי). האנטי וירוס הודיע לי שחדר לי וירוס בשם Win32/Rbot trojan ושמקורו בקובץ tftp.exe שבספרייה c:\windows\system32\tftp3404. הפע…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב , כל המאוורים בפנים עובדים הנורה הירוקה מהבהבת אבל המחשב לא עולה ... אני גם לא מקבל שום ביפים. מה זה יכול להיות? AMD 3200 1GB 7300GS 400W Generic.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-