עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benr,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by kob23,

נעלו לי את האשכול הקודם על הקפצה ולא ידעתי שאסור על שיהיה עכשיו על תינעלו לי אני לא יקפיץ .. זה חשוב!!! האתר הזה: http://spongewars.com/ לא פועל לי גם בIE וגם ניסיתי דרך firefox וזה לא גם נכנס לאתר .. עד לפני כימעט שבועיים האתר עבד לי מצויין רק פעם הוא היה עושה לי בעיות(קריסות וכאלה של האתר וזה היה רק לי ) אבל זה עבר והתחיל לעבוד טוב ועכשיו זה לא נכנס בכלל... הדרך היחידה שאני מצליח להכנס לאתר זה דרך הפרוקסי כאן: http://www.freetorproxy.com/ אבל זה מלא בפופ אפים ועושה בעיות וזה ממש לא נוח .. ניסיתי למחוק קוקיז,קבצים זמניים ,לעשות ריסטרט ולשנות קידוד והכל אבל זה לא עזר.. מה עושים??ולמה זה לא נכנס לי לאתר?? בקשה תעזרו זה חשוב

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by sdqw,

שלום, קניתי בורד ASUS M2A-VM, עם מעבד AMD (לפי המלצת המפרטים כאן באתר) המחשב משמש גם כפקס מקבל ומזכירה אלק'. כאשר המחשב נכנס למצב StandBy כניסת טלפון לא מעירה אותו למרות שבהגדרות ה-BIOד ציינתי Power up on PCI. מישהוא מכיר את הבעייה ? תודה, שלמה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. אהלן חברה, קרתה לי בעיה מאוד מוזרה. לפני יומיים, העכבר פתאום הפסיק לעבוד (לא היה אור בכלל), עשיתי ריסט - המחשב עבד, עדיין בלי עכבר, אז ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק - ולהפתעתי לא ניתן היה להדליק. ברגע שאני לוחץ על הכפתור, המחשב נידלק לפחות משניה, במהלך זמן זה הספק מוציא אור כחול כזה, וכל המאווררים (כולל זה שעל המעבד) מתחילים להסתובב טיפה, ואז ממשיכים להסתובב עד לעצירה. הספק מפסיק לעבוד. חשבתי אולי הספק זו הבעיה, אבל מסתבר שלא. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר אותו הוא הריץ כמו גדול. חשבתי אולי המתג הפעלה של המחשב הוא הבעייתי - אבל הוכחתי שהוא לא הבעיה, שכן כשאני מחבר במברג את שני הפינים על לוח האם, המחשב נדלק לחצי שניה - בדיוק כמו כשלוחצים על המתג, ואז נכבה. ניתקתי כל דבר שלא צ…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. אני לא רוצה להעביר כל פעם בין המחשב לטלוויזיה שמחוברת ב HDMI אלא שהסאונד יהיה פשוט משניהם במקביל. האם יש אופציה כזאת?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by Muadib,

אני מתקין את המחשב החדש שלי. קניתי big shuriken שאמור להתלבש על ה i5 750 שלי. זאת פעם ראשונה, אז בטעות שמתי את כל המשחה הטרמית שקיבלת עם הגוף קירור. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא נכנס לסדרה של הפעלה (מאווררים מסתובבים) וכיבוי. ניחשתי שעשיתי משהו לא טוב עם המעבד - אני לא יודע עדיין אם צדקתי, אבל כשהורדתי את הגוף קרור ראיתי שהמשחה נשפכה לכל הצדדים. אני לא יודע אם זה נכון, אבל קראתי איפשהו שהמשחות הללו מוליכות ושאני יכול להרוס ככה משהו. מישהו יודע להגיד לי אם זה נכון, ומה לעשות עכשיו? ניקיתי את מה שיכולתי, אבל נראה לי שאני אחכה שזה יתיבש, אוריד מה שאני יכול אם אלכוהול, אמרח מחדש ואנסה שוב. אני רק רוצה להבין מה הסכנות, מה יכול להיות שהרסתי ומה כדאי לעשות.... נ.ב: אני קצת בהיסט…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by squishy,

יש לי יציאת VGA מהמסך ו-2 אופציות לכניסה בכרטיס מסך - VGA ו-DVI. כשקניתי את המחשב והמסך קניתי גם מתאם בין VGA ל-DVI, חיברתי אותו לכבל של ה-VGA ואת המתאם עצמו לכרטיס מסך והכל היה בסדר. החיבור עבד מצוין ככה לפחות שנה וחצי. לפני כמה ימים המסך פתאום הפסיק לעבוד לי, וכשניסיתי לבדוק מה הגורם לתקלה גיליתי שכשאני מחבר את המסך לחיבור VGA רגיל הוא עובד, אך רואים הרבה פחות טוב. הסקתי שהבעיה היא במתאם וקניתי מתאם חדש - אך התקלה נשארה. חשבתי שאולי מקור הבעיה הוא בכבל VGA וניסיתי להחליף כבל עם מחשב אחר, אבל המצב נותר על כנו. מישהו יודע איך לעזור לי להשיב את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by Dr.Shon,

האלן יש לי מחשב חדש עם זיכרונות G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-1333 7-7-7-21 1.5v מעבד I5 לוח אם GIGABYTE UD3 בתחילת התקנה של מערכת הפעלה הופיע מסך של תקלה בזיכרונות MEMORY_MANAGEMENT הרצתי MEMTEST ויש המון תקלות הגיוני שזיכרון פגום או בעיה עם מתח? תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by unc0mm0n,

אתמול הכל עבד בסדר, היום בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ממש על ההתחלה (לפני שהוא רושם את הפרטים על הזכרון) ומתאפס, וממשיך לעשות את זה עד שמכבים אותו ידנית. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by udilizi,

ב"סד יש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדש הוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזריםש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדשהוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by haimvrt,

למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. שלום, חברה שלי דיווחה לי דרך הסקייפ (כך שלא ראיתי את זה בעצמי) על בעיה מוזרה שיש לה במחשב, וקיוותי שתוכלו לעזור לי לעזור לה לפתור אותה: כשהיא מדליקה את המחשב הוא לא נכנס לה ל-XP, אלא כותב לה את ההודעה הבאה: "ANALYZING NETWORK MEDIA TYPE". בנתיים, זה סופר לה שניות למטה וכתוב IT WILL TAKE SEVERAL SECONDS. לאחר מכן זה נעצר ומבקש שהיא תכניס דיסק אתחול, שאין לה. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by moses_23,

אז ככה: יש לי מחשב נייד של Dell והבעיה שכשאני אניי מסיים לטעון את הסוללה ואני מוציא מהחשמל המחשב נכבה. ולפני זה,הייתי מוציא את החשמל והמחשב היה ממשיך לפעול. אין לי מושג מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by MaoR_KilleR,

יש לחבר שלי צורב DVD-+R/W. כהוא צורב על דיסקים של Silverline (למשל, אבל הוא ניסה עוד דיסקים) קבוצה של שירים (וניסינו עוד קבצים), בתוכנה כמו Nero6, הוא צורב איזה 3-2 שירים, ואז הנרו כותב Communication Failure והצריבה נכשלה ונפסקת. מהי הבעיה? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by styleinchaos,

שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by hio,

שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. אני כל כך מסתבך עם כל הקטע הזה של התקנת דרייברים !!!! אני נכנס לסייב מוד כדי להסיר את הקאטאליסט הישן ואז אני אמור להכנס בחזרה לסייב מוד כדי להתקין את הקאטאליסט החדש או להעלות את הווינדוס כרגיל???!! אני צריך עזרה כי אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש אני מעלה את הווינדוס וזה נותן לי איזהשהיא סוג של שגיאה שקשורה להתקנת הדרייבר החדש.... מישהו יכול עזור לי בבקשה...הוראות התקנת מחדש או משהו בסגנון !!! ???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by rambo88,

שמעו שאתם מפעילים את המחשב מחדש אז המחשב מבצע בדיקת זיכרון אז שאתה מדליק רשום לך את החומרה שזוהתה במחשב למשל סידירום או פלופי אז רשום למעלה גם cpu pentum שלוש כמובן לא רשום 3 אבל יש שלוש קווים אבל זה אומר פנטיום 3 עד לפה זה בסדר לאחר מכן שהוא הגיע לשולחן עבודה אז רציתי לראות כמה זיכרון יש לו לחצתי קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים וראיתי 2 קווים מעבד לא הבנתי מה זה בדיוק עכשיו אני חושב אולי לבדוק במנהל ההתקנים ולראות שם מה הוא מזהה אבל מה תם אומריםםםםםם???

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by ydyehuda,

שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. Started by Shelommy,

שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב שולחני HP DC 7800. שמגיע במקור עם מעבד E2200 של INTEL. החלפתי אותו למתקדם יותר - E6550 של INTEL. יש לי זכרונות DDRII במהירות 667MHz כרגע מחוברים. באתר של חברת HP כתוב שהמחשב מהדגם הנ''ל, תומך בזכרונות שמהירותם המקסימלית היא 800 MHz. וגם המעבד המקורי(E2200 של INTEL) תומך ב 800 MHz. אבל מכיוון שהחלפתי את המעבד למעבד שתומך במהירות מקסימלית של 1333 MHz, רציתי לדעת : אם עכשיו אני אתקין DDR3 במהירות של 1333MHz, האם צריכה להיות בעיה ? יכול להיות שלוח האם לא יתמוך את הזכרונות החדשים או כל רכיב חומרה אחר אמור לשבש את ההליך למרות שהמעבד הנוכחי תומך במהירות הנ''ל ? אודה מאוד לעוזרים, אשמח לקבל תשובות חדות.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by Yonatanz,

מערכת הפעלה חלונות 10.פתאום התחיל המסך להכבות ולהדלק חזרה כל כמה שניות

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by Adi Olshanzki,

שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!

23. Started by din707b,

שלום אנשים קניתי מפצל USB 2 ללא ספק והוא מתחמם מאד, מאוד! למפצל מחוברים מדפסת, סורק וצג (יציאות הUSB של הצג- אני חושב שיציאות הצד הן USB 1.1 למען הדיוק) המדפסת הסורק בשימוש מאד לא מאסיבי ובנוסף לששניהם ספק. ספק הכח של המחשב הינו מסוג HEC 400 W בנוסף אצין כי אני עובד עם אותו מפצל בדיוק במחשב אחר ובו מחוברים מכשירי USB שניזונים חשמלית מן USB ודוקא המפצל הנ"ל אינו מתחמם. עשיתי הצלבה ביניהם והתופעה חוזרת. אני בטוח שמשהו לא כשורה המפצל באמת מתחמם, למישהו מושג למה או מה עוד ניתן לדוק כדי לבודד את הבעה? תודה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by cold fire,

אין לי משום מה תמיכה בusb 2.0 וזאת למרות שבביוס שיניתי לתמיכה בusb גרסה 2 חיפשתי דריברים אבל לא מצאתי, מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. במקרה של ספק חלש, המערכת יכולה להתקע? פשוט המפרט שלי הוא 2.8 ג'יגה פנטיום 4 1 ג'יגה בייט זיכרון 400DDR 6200 256 RAM 128 BIT 80 GB HD 7200 RPM ועוד 2 מאוורים אחד על 80 MM ואחד של 120 והביג טייפון של TT עכשיו כל זה פועל על ספק ג'נרי של חברה מעפנה..יכול להיות בגלל זה התצוגה נתקעת? פשוט עידכנתי ביוס, והכל, ועדיין..אני חייב לדעת אם כן אני יחליף ספק היום!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים