תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אחד מהמאווררים שלי במארז הפסיק לעבוד רציתי לדעת אם זה שהוא הפסיד להסתובב זה אומר שבטוח הוא הלך או יכול להיות שצריך לנקות/לשמן אותו כי קניתי אותו רק לפני שנה וחצי.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל עם לוח -אם gigabyte ep43dsl3l הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב נכנס ל"פריז" או שאני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה. הורדתי גם דרייבר מהאתר של לידטק וגם קורית את אותה תופעה. מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בעיה של המחשב של חבר שלי הוא רוצה שאני יברר לו . רגע הפעלת המחשב אין ציפצוף רואים רק את הלוגו של אינטל של הלוח , ומיד אחרי זה מופיע הכתובית הזאת . זה ממש ממש ממש דחוף אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בעיה שצצה היום בבוקר, בכל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ מדיה - וידאו או סאונד - הנגן נתקע. וזה לא משנה באיזה נגן מדובר: Winamp, BSplayer או WMP Classic, כולם מושבתים באותו רגע. יוצא דופן הוא WMP9 שבו יש תצוגת וידאו במשך מספר שניות (ללא סאונד) ואז גם הוא נתקע : עריכה: עכשיו בדקתי, אותו דבר קורה באתרים מקוונים כגון Youtube ו-Google Video חשוב לציין שעד היום בבוקר המחשב תפקד ללא דופי. לא התקנתי שום תוכנה חדשה בזמן האחרון ולא שיניתי שום דבר בהגדרות. הטמפרטורות בסדר. כמו-כן, ביצעתי סריקת וירוסים/רוגלות/רג'יסטרי וגם היא לא העלתה כלום. אז מה דעתכם, לצבוע את המחשב בכחול ולזרוק לים או שיש עוד תקווה לבעיה הזאת? :-\
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
צורב DVD שלי Nec ND-3550A התחיל פתאום ללא שום התרעה מוקדמת לקרוא CD, ומDVD הוא מתעלם. למרות שכשאני מכניס DVD זה משנה את האייקון של הכונן, רושם CD DRIVE, אבל מראה שזה ריק... ניסיתי עם דיסקים צרובים ולא צרובים, וDVD לא עובד. פעם עבד, מה קרה? נ.ב. הרצתי חיפוש וראיתי שהנושא חרוש מכל הכיוונים, אבל עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה שלי...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כבר פעם שלישית שאני פותח פה אשכול ועדיין לא קיבלתי תשובה בשנה האחרונה כל פעם היו תקופות שכשאני מפעיל את המחשב אז לפני מסך הWEKCOME המסך נתקע על מסך שחור ואי אפשר לצאת ממנו ולכן אני נאלץ להשתמש בכפתור הריסט ואז זה מסתדר (אם אני נכנס לSAFE MODE אז זה עובד בסדר) היום אחרי שהחלפתי וינדוס לפני כמה ימים זה עוד פעם הופיע הבעיה.. המחשב הלך לישון בעצמו וכשניסיתי להפעיל את המחשב אז הוא נתקע לא הציג לי כלום אז עשיתי ריסט דרך הכפתור ואז הופיע לי עוד פעם המסך השחור לפני הוולאקם אז עשיתי עוד פעם ריסט וזה הסתדר אבל פתאום ניהיה הבעיה שגם הייתה לי והיא קשורה לדרייבר שהסרטונים ביוטיוב לא מציגים כלום ויש מסך ירוק וזה תוקע את הדפדפן וכדי לתקן את זה אני צריך להיכנס לSETTINGS ולהוריד את הV מEN…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מראה לי הרבה מסכים כחולים. כמה תמונות שצילמתי. כדי לראות את התמונות להעתיק ולמחוק את הרווח בין הS ל I 1.http://www.s iz.co.il/my/kvwdt2iziy5n.jpg 2.http://www.s iz.co.il/my/zhjdjhyowvzn.jpg 3. http://www.s iz.co.il/my/nxyitmyz234g.jpg 4. [http://www.s iz.co.il/my/zznljodfijid.jpg 5. http://www.s iz.co.il/my/mmfynhqmyzti.jpg 6. http://www.s iz.co.il/my/w5ytifhontmh.jpg זה התמונות של המסכים הכחולים. הורדתי תוכנה בשם BlueScreenView והפעלתי אותה והיא נתנה לי את זה (סימנתי מה שחשוב לי שתראו. http://www.s iz.co.il/my/wmqlwtynmzlz.png תודה לכל העוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כאשר מדליקים את המחשב הוא לא עולה (המסך נשאר שחור) וישנו צפצוף של כ - 5 שניות בכל חצי דקה. חיפשתי ולא מצאתי ב user manual את הטבלה שמפרשת את אורך ותדירות הפצוף וסוג התקלה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לדעתי יכולות להיות שלוש סיבות לבעיה הזו, או שהספק דפוק (עובדה שרק מה שמחובר ישירות אליו עובד, והרעש חלש) או שהלוח אם דפוק (המאורר של המעבד לא עובד ויש רושם ששום חלק אחר במחשב חוץ משני המאוררים לא פועל). או שהמעבד הלך. יש למישהו הצעות (מעבר ל"נסה ספק אחר", כי בשביל זה צריך להשיג ספק אחר וברגע שיהיה לי אנסה, כנ"ל לגבי שני הרכיבים האחרים). תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום המחשב החדש שלי קרס צירפתי minidump קניתי אותו לא מזמן מFOX PC בגדול e8400 hd4850 4gb ram win xp pro SP3 גלשתי באינטרנט ושמעתי שירים פתאום תקיעה וקריסה הwindows רשם שהיתה שגיאה חמורה ונשמר לוג המחשב בין חודש פחות או יותר אפשר עזרה עם הminidump? אני רוצה לדעת אם זו בעית חומרה או קריסה בעקבות תוכנה או דריברים תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 18:10:11 הקפצה ,עברו 24 שעות[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
חשוב לציין שכבר ממזמן ישלי מסך כחול ובתיקייה Minidump אין כלום בנוסף השתמשתי בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware וב Memtest86_4.0a יצא שהכל תקין אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור את המסך כחול הזה אחד ולתמיד? זה משהוא שקורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום המערכת קורסת ומופיע המסך ואז צריך לעשות ריסטרטרט מהכפתור במארז בנוסף דרייברים הוחלפו לחדשים מאתר היצרן להכי חדשים וכלום לא עוזר זה לא בעיה של זיכרון ולא בעיה של וירוסים ורוגלות ועשיתי תיקון שגיאות והחלפתי דרייברים ביחד עם חבר של חבר שהוא טכנאי מחשבים רציתי להגיד לכם שישלי שלושה תמונות חשובות של תוצאות בדיקות של תוכנות ואני לא יודע להעלות תמונות לכאן
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום מחשב נייד אסוס -"המסך קופא" x513ea לפי מערכת ההפעלה הדרייבר מעודכן העכבר מתפקד ובעיה אנני מצליח לבצע עדכוני מערכת תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה (יש איזה שהוא דרך לאפס את הביוס ?להחזיר אותו להגדרות שהיו לי לפני?)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
בוקר טוב אני רוצה לאחד מחיצות בדיסק במחשב המחיצה של C קטנה הורדתי תוכנה EASEUS מישהו יכול להסביר לי איך אני מאחד מחיצות ל C בתוכנה השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הרדיסקים, אבל למה כשאני מחבר רק את ההרדדיסק של ה WINDOWS אז המחשב שלי עולה לאט לוקח לו הרבה זמן להידלק, אבל כשאני מחבר עוד הרדיסק אז המחשב עולה יותר מהר? מוזר לא?! תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-