תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש: לוח אם GIGABYTE 945GZ GA-81945GZME-RH מעבד אינטל פנטיום 2.66Mz Dual Core כרטיס מסך וכרטיס קול On-Bord הבעיה היא שאחרי התקנת מערכת הפעלה windows XP Pro+ SP2 והתקנת הדרייברים שקיבלתי עם לוח האם כאשר אני עושה Restart למחשב אני מקבל מסך כחול וכתוב שיש בעיה עם הקובץ ialmrnt5 כאשר אני עושה UnInstall לכרטיס המסך הכל חוזר לשיגרה אבל אז הרזולוציה נמוכה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מהאתר של אינטל, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, שום דבר לא עוזר. האם הבעיה היא בלוח האם ? בדרייברים? במערכת ההפעלה ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות ואשמח לקבל עזרה, 1. איך אני יודע אם הHD שלי הוא SATA II ושהוא לא בטעות SATA רגיל? 2. איך אני יודע איזה אם הזכרונות שלי הם ב DUAL? יש לי של חברת Infineon DDR2 533 תודה מראש למשיב לשאלות.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו כרטיס מסך : x1900xt ויש לו 2 יציאות DVI אך אין יציאות VGA רגילות המסך שלי הוא CRT ואני לא מתכוון להחליף אותו. האם יש דרך לחבר כרטיס מסך שתומך רק ב - DVI למסך שתומך רק ביציאה אנלוגית רגילה? ואם כן כמה בערך עולה המתאם הזה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות ממש את כל המחשב לכונן קשיח חיצוני. הכל זה כולל את ה"תמונה" של הוינדוס במצב הנוכחי וכולל גם כל הקבצים בקיצור שאני אוכל לשחזר לאותה נקודה בידיוק?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היום בבוקר התעוררי, הדלקתי את המחשב כרגיל, אבל הוא לא עבד בדיוק אותו דבר.. השינוי המורגש והבולט ביותר היה בפתיחת דפדפנים, שלפתע נעשתה איטית, לאחר מכן כל טאב שפותחים נפתח לא בצורה חלקה אלא מקרטעת, וגם הכיתוב בשורת החיפוש בדפדפן הוא מקרטע. שללתי אפשרות של דפדפן (התקנתי מחדש), בדקתי תכנות ריגול וכל זה - הסרתי מה שהיה. גם המחשב מרגיש קצת איטי במובן מסויים. מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הורדתי סרט הוליוודי דובר אנגלית שנעשה עליו דיבוב בשפה אחרת. האנגלית נשמעת ברקע בקושי רב. האם יש תוכנה שמאפשרת למחוק את הדיבוב ולהישאר עם האודיו המקורי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי במארז יציאתAUDIO קידמית ועכשיו אני רק צריך לדעת איזה מבין הכבלים לחבר ללוח אם. יש לי קונקטר אחד של AC'97 ואחד של HD AUDIO . הלוח אם שלי הוא P5P 800 של אסוס . והדרייבר שמותקן הוא של SOUND MAX . תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ערב טוב, הגעתי אחרי הצבא פתחתי את המחשב והעכבר פשוט תקוע, נסיתי לבדוק עם הבעיה בעכבר ו\או לנסות עם עכבר אחר אבל עדיין העכבר תקוע... help please
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה עם הכרטיס קול (המובנה) ואני אודה מאוד לעזרתכם . אחרי הפסקת חשמל פתאום נעלם לי הקול (ניסיתי 2 זוגות של רמקולים וזוג אוזניות) . מבחינת התוכנה הקול מותקן עם הדרייברים הכי עדכניים והכל טוב ויפה ... הבעייה היא שפשוט לא שומעים כלום . יש לי לוח אם DP35DP . (לינק : http://www.intel.com/products/deskto...p-overview.htm) . משום מה הכניסה של : Optical S/PDIF (Toslink) line out מתחילה להאיר באור אדום אחרי זמן מה (לא יודע אם זה קשור או לא ואם זה תקין או לא .. פשוט רק עכשיו שמתי לזה לב) אודה לעצות ... תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד שמחובר אליו כרטיס קול חיצוני שמשדר אות של 5.1 לסייבר, ויש סאונד סארונד בבדיקה ובסרטי HD. אבל בניגון שירים רגילים וסרטים באיכות נמוכה יחסית רק הרמקולים הקידמיים עובדים ולא כל ה6... אני יודע ששירים לא יכולים להתנגן בסראונד אבל קראתי שקיימת אופצייה של "SPEAKER FILL" בהגדרות הקול אבל אצלי היא לא קיימת. כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך וכמו שהזכרתי יוצא לי קול סאראונד, אבל אני רוצה גם שכל הרמקולים יעבדו גם בשירים רגילים אבל איך אני עושה זאת? תודה !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב - מארז פרקטל R3 עם לוח אם gigabyte z68x-ud3h. ל - F panel אני מבין שאני אמור לחבר חיבור CI (chassis intrusion על מנת שהמחשב יזהה שהמערכת היא סגורה ונמצאת בתוך מארז.. האם אני צודק? ואם כן.. היכן נמצא כבל החיבור הזה?.. מהמארז עצמו כבר חיברתי את כל החיבורים שהיו - LED, POWER וכו'.. אבל CI לא מצאתי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , כשאני מנסה לרשום משהו מופיע לי המספר-6 הרבה פעמים ולפני זה כשאני מדליק את המחשב אני שומע נקישות מוזרות. ניסתי לפרמט וזה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
בדקתי בממטסט יצא תקין יש לי דסקים של WD באיזה תוכנה מומלץ לבדוק אותם? עריכה: לא משנה בדקתי ב MHDD
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, המחשב שלי מלא בוירוסים, וכבר אי אפשר לעלות את הווינדוז ולכן ברצוני לפרמט מאחר ומערכת ההפעלה לא עולה אני רוצה להבין איך עושים פורמט מבלי להיכנס לווינדוז? יש לי דיסק התקנה של ווינדוז 7 וניסיתי להתקין עלי ידי דריסה של העותק הקיים , אך באמצע ההתקנה יש בעיה והיא נפסקת ולכן ברצוני לפרמט מראש. תודה עמרי
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה, הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA geforce GTX560 Ti חברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיה הבעיה היא כזאת: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב יש רעש כזה (כמו הרעש שמחברים USB למחשב) ואז אני יכול לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה. למחשב כנראה יש איזה משהו שאחרי שאני לא נוגע בו מספיק זמן הוא כאילו נכבה אבל לא נכבה... איזשהו מצב שינה כזה שברגע שאני נוגע בכל מקש או בעכבר הוא חוזר לחיים המסך נדלק והכל חזר לאותו מקום שבו הפסקתי... אבל על המסך של הטלויזיה אני כבר לא רואה כלום (כאילו אין חיבור בין המחשב לטלויזיה למרות שיש) ובשביל שגם זה יחזור לקדמותו אני צריך להגיע אל מאחורי המחשב לנתק את הכבל HDMI שמחובר למחשב ולחבר אותו מחדש ואז אני שוב יכול לראות את המחשב על הטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בבקשה לא להפנות אותי לנושאים אחרים אין לי מושג באיזה נושא מה שאני מחפש אמור להימצא .... האם אדם שאני מדבר איתו דרך אתר כל שהוא , או דרך המסנג'ר , יכול לעלות על הIP שלי ?\ ו/או לגלות את זהותי או מיקומי ? בבקשה אפילו שזה לא קשור לפורום הזה זה דחוף לי נורא תענו בהקדם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: http://i41.tinypic.com/1zbtjx2.jpg הערה: הכרטיס מסך הוחלף והוא כעת ATI RADEON 4770 כפי שאתם רואים יש לי מעבד 4 ליבות. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש כאילו למחשב יש 4 ליבות, כלומר אני לא בטוח שהוא מנצל את ה4 ליבות האלה בצורה יעילה (אם בכלל). אני חושב שמחשב\מערכת ההפעלה כן מנצלת את כל ה4 ליבות כי שאני עושה CTRL ALT SELETE ואני רואה את הגרפים האלה (cpu history usage) בזמן שהמחשב עסוק אני רואה את כל ה4 גרפים זזים ומשתנים. אבל בכל זאת יש לי הרבה מקרים (לפחות זה נראה לי הרבה...בטח במיוחד למעבד עם 4 ליבות) שהמחשב קופא\נתקע. בדרך כלל זה לזמן קצר יחסית אבל יש גם מקרים (יחסית נדירים) שאני ממש צריך לעשות ריסט. כל זה פשוט לא נראה לי הגיוני ממעבד עם 4 ליבות... האם יש …
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, מי שזוכר או לא, פתחתי לא מזמן נושא על העניין הזה אבל מאז דברים השתנו וגיליתי דברים חדשים ולכן אני פותח נושא חדש כי הישן מסורבל ויותר מידי לקרוא. אובחן , הבעיה היא כזו - המחשב בד"כ לא עולה - נתקע כמה שניות אחרי שהוא נדלק בכלל לפני שהגיע ל טעינת ה WINDOWS. אם הוא עולה - הוא בד"כ קופא אחרי חצי שעה - שעתיים של עבודה. עשיתי כמה דברים פשוטים - דבר ראשון לפעמים שהוא לא עולה אני מקבל צפצוף ארוך ואחריו שלושה - מה שמעיד על בעיית כרטיס מסך ב AWARD BIOS. אז על מנת לבדוק את שאר הבעיות - אחרי שכבר הסקתי ש כרטיס המסך הרוס - הוצאתי אותו והמשכתי להשתמש במחשב. חשבתי ש ה SYSTEM BOOT FAILURE נגרמת בעקבות בעייה כלשהי בהארד דיסק ( כי זה מה שלרוב קורה ) אבל ניקתי לגמריי את ההארד דיסק ועד…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי ביומיים האחרונים בעיות מלחיצות מאוד עם המחשב... הכל התחיל ששיחקתי במשחק אתמול ואז התמונה קפאה ושמעו את הסאונד חוזר על עצמו, המחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, אחרי המסך של הלוח אם פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב עד שנכנסתי בקושי להגדרות(ולא שיניתי כלום) ואז הוא כבר עלה לגמרי היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, פשוט השמיע קולות של התנשפות חזקה מהמאוורר וגם במחזוריות, ראיתי את הנורות של הכרטיס מסך מהבהבות, שוב סיבובים חזקים של המאוורר, שוב חלש, שוב נורות, שוב מאוורר וכו ואחרי כמה רגעים היה אפשר לשמוע צפצוף. אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. אני לא יודע למה אבל המצב הזה מוכר לי... זה מחשב דיי חדש, בן 7 …
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הוא רושם שאני צריך DirtectX 8.1 ויש לי 9.0c מישהו יכול לעזור לי? :-[
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רוב הזמן במקום שהאי מייל יגיע מייד תוך כמה שניות עד דקה .......לוקח לו בזמן האחרון (חודש בערך) תמיד בין שעה ל 3 שעות !!! למה זה קורה מישהו יודע ? כתבתי להם לתמיכה - אין תגובה ...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-