תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
איזו תוכנה או דרך קיימת לבדוק את טמפ' המעבד וגם טמפ' כרטיס המסך תוך כדי מאמץ? יהיה נחמד אם יהיה אפשר לבדוק את זה גם תוך כדי משחק. בנוסף, בדקתי עם EVEREST את הנתונים של המחשב, וראיתי שרק 3 ליבות פועלות, ליבה אחת על 0% כל הזמן, למה זה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 3, של COMPAQ והוא יום אחד החליט שהוא לא עובד, שמפעילים אותו רואים שיש איתחול ביוס במקלדת אבל הוא לא עושה יותר כלום, ואחרי דקה של פעילות הוא משמיע צפצוף אחד מהיר ושניים ארוכים וזהו אח"כ אין כלום מה לעשות???? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי, החזיר את המחשב שלו מתיקון. בא לשמוע מוזיקה במחשב, הופה, אין מוזיקה. אוקיי, אנחנו מתקינים את הדרייבר של הקול, ולפתע צצה הודעה: microsoft bus driver should be loaded before installing realtek HD audio driver הרצתי חיפוש בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה/פיתרון לבעייה. הדגם של הלוח אם שלו: D915PGN בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים הוצאתי את ההרד דיסק ונתתי לחבר שלי אותו כדי שיעשה לי פורמט. בכל מקרה היום אני שם לב שכל פעם שהוא "חושב" אז הוא מתחיל לעשות רעשי חשיבה כאלה שפעם הוא לא היה עושה. ההרד דיסק הוא ווסטרן דיגיטל 40GB 7200RPM יכול להיות שלא הרכבתי טוב? יש לציין שהכל עובד פשוט הוא מרעיש פתאום.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכונן DVD הנ"ל שכך לפתע הפסיק לקרוא דיסקים. המחשב עדיין מזהה את הכונן ומאחר וניסיתי לחפש פיתרון ברשת, גיליתי שמסונג גרועים לא רק בפלאפונים ויש ל-DVD שלהם בעיות... אני משער שיש סיכוי שהחומרה עצמה עדיין לא נדפקה, אלא זה עניין של קינפוג מחדש. האם מישהו יכול לעזור??
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בעיה על כמעט כל מה שאני מנסה להפעיל מופיע... תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה? האידיוט שמכר לי את המחשב שם בזמנו סיסמה והוא שכח אותה האם ניתוק הבטריה בלוח האם של המחשב הנייד תאפס את הסיסמה? אני אודה לכל המבינים שיתנו לי תשובה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קודם כל יש לי ויסטה על המחשב.. והמחשב נקנה לפני חודש וחצי בערך.. אני אתאר את המצב לפני שלושה ימים (כשיצאתי מהבית לחופשה וכיביתי את המחשב), ואת המצב כשחזרתי מהחופשה.. לפני החופשה: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-50 לוח-50 כ"מ-50 שימוש בזכרון : 30% שימוש במעבד: 0% כשחזרתי מהחופשה והדלקתי את המחשב שוב: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-60 לוח-55 כ"מ-50 שימוש בזכרון: בערך 50% שימוש במעבד: גם 50% (וזה הכי מוזר לי כי זה לא הגיוני שהמחשב במנוחה. וגם זה 50 יציב שזה עוד יותר לא הגיוני) ד"א, המפרט שלי: e6600 intel dg365wh- westchester evga 8800 320mb 2gb 667 מה יכולה להיות בעיה? תודה מראש mz155
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כבר פעם שלישית שאני פותח פה אשכול ועדיין לא קיבלתי תשובה בשנה האחרונה כל פעם היו תקופות שכשאני מפעיל את המחשב אז לפני מסך הWEKCOME המסך נתקע על מסך שחור ואי אפשר לצאת ממנו ולכן אני נאלץ להשתמש בכפתור הריסט ואז זה מסתדר (אם אני נכנס לSAFE MODE אז זה עובד בסדר) היום אחרי שהחלפתי וינדוס לפני כמה ימים זה עוד פעם הופיע הבעיה.. המחשב הלך לישון בעצמו וכשניסיתי להפעיל את המחשב אז הוא נתקע לא הציג לי כלום אז עשיתי ריסט דרך הכפתור ואז הופיע לי עוד פעם המסך השחור לפני הוולאקם אז עשיתי עוד פעם ריסט וזה הסתדר אבל פתאום ניהיה הבעיה שגם הייתה לי והיא קשורה לדרייבר שהסרטונים ביוטיוב לא מציגים כלום ויש מסך ירוק וזה תוקע את הדפדפן וכדי לתקן את זה אני צריך להיכנס לSETTINGS ולהוריד את הV מEN…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כאשר המחשב מריץ מספר דברים ביחד פתאום הוא נתקע עולה מסך כחול והוא עושה ריסטרט ושעה לוקח לו לעלות אחר כך. המחשב פחות משנה...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
המפרט blitz extreme e6750 8800gts corsair ddr3 2gb עכישו אני מדליק את המחשב אחרי שבועיים שלא הייתי בבית ....והוא פשוט לא עולה המסך נשאר כבוי ב lcd postr הוא כותב לי det dram אני לא יודע מה זה אומר ואיך אני יכול לסדר אני חייב ממש עזרה תודה...
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 1 233MHZ נייד הבעיה היא כזאת הכונן CD וה 1.44 מחוברים ביחד התקן 1 ! המחשב מזהה את הכונן 1.44 ה CD עובד חשמלית אבל המחשב לא מזהה אותו מה לא עשיתי בביוס כלום אין .. ב BOOT DEVICE רשום כונן A ו C אין CD הביוס מזהה רק את הכונן הקשיח השאלה מה לעשות גם ל CD של הנייד אין ג'מפר .. וגם לא לכונן הקשיח ככה שלא יכולה להיות בעיה של גימפור .. חשבתי לקנות CD חדש השאלה אם החיבור של הנייד אוניברסלי כמו במחשב נייח ? זה חיבור IDE שמתאים לכל נייד ? הדגם של ה CD CRN-8241B ויש לי שם כונן קשיח של 2GB נראה לי שגם הוא דפוק השאלה אם אפשר להשיג היום כונן קשיח עם נפח נמוך הסיכוי שנייד כזה יקבל 40GB ללא עידכון ביוס הוא אפסי ** ה CD מגיב חשמלית נפתח נסגר וזהו ... " המחשב לא מזהה אותו ..
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לפרגן לכל מי שתומך ועוזר באתר פה! עבודה מדהימה! פרטים קצת לפניי: מארז - Aurora 570 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz קולר - Zalman 7500 (אם אני לא טועה) לוח אם - Asus Striker II Formula כרטיס מסך - X2 GeForce 9600gt הלוח ידוע בבעיות חימום בעיקר באזור ה - NB, לאחר עבודה מרובה הצלחתי "לייצב" את הטמפרטורות אבל עדיין אני לא יודע אם זה מספיק. תמונה מHWMonitor: http://imageshack.us/f/847/tempyf.jpg/ אלה הטמפרטורות הממוצעות, השאלה אם יש צורך בקירור נוסף או שאפשר "לסחוב" ככה? תודה מראש לעוזרים! ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ממצב ?! אז ככה עד הפעם הזאת שפרמטתי את המחשב שלי הייתי מכניס דיסקט והייתי נותן לו לעלות את דרך הדיסקט ... הייתי כותב ב - Dos fdisk /mbr ואחרי שהוא היה חושב קצת ונותן לי לרשום עוד משהו אז כתבתי fdisk ואז הוא היה פותח לי את כל ה - Partition שהיו לי והייתי מוחק ועושה אותם מחדש (C,D) והייתי שם את כונן C על אקטיב (A) ואז הייתי עושה Restart מוציא את הדיסקט ומכניס את הדיסק של הווינדוס והייתי נותן למחשב לעלות דרך הדיסק ואת השאר אתם כבר יודעים ... חשוב לציין שכל הזמן הייתי עובד עם Fat32 ועכשיו עברתי ל - NTFS כי זה תומך במשחקים החדשים ... אז לאחר כל החפירה הזאת שאלתי היא: עכשיו שאני משתמש ב - NTFS בשתי הכוננים (C,D) ואני אפרמט את המחשב באותה דרך (fdisk /mbr) זה יעבוד ? כי אמרו לי …
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום חברים, קבילתי מחשב עם לוח אם של ASUS PR-DLSW יש לו DUAL PROCESSORS 2.6 XEON. האם יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא ספק כח לכזה שרת?איזה ספק עליי לקנות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה.. בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול') אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53 ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשב אחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיע מה עוד זה יכול להיות? נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהמסך שלי התכבה לי כאשר הייתי בווינדווס בלי קשר לשום דבר. כאשר עשיתי למחשב ריסטארט הוא עדיין לא נדלק עד שכיביתי ואז הדלקתי שוב. פעם אחרת רק אחרי הריסטארט הוא כבר נדלק. המסך הוא: LG flatron f700B יש לי כרטיס מסך:g force 4 440 mx 64 mb זכרון:256 mb ddr של סאמסונג (נראה לי במהירות של 333 הרצ - לא בטוח!) אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו. תודה לכל העוזרים והצופים. חג שמח
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-