תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש אפשרות לחזור לביוס שבא עם הלוח אם אחרי עידכון הביוס ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעייה כבר איזה שבועיים במחשב: משום מה כל איזה חצי שעה פתאום העכבר והמקלדת נכבים (לא מקבלים מתח מהמחשב) ויוצאים מכלל שימוש. דקה אחרי שזה קורה מופיע לי אייקון ליד השעון בתחתית המחשב של universal bus serial... מישהו יודע מה אולי מה הבעייה? ???
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מנסה לצרוב בנרו DVD בצורב של NEC ומקבל הודעה שיש בעיה ב DMA החלפתי נרו וניסיתי בתוכנה אחרת. התוכנה זה לא הבעיה, הלכתי למנהל ההתקנים וDMA מאופשר.נדפקו לי הרבה דיסקים הוא צורב עד כ 50% וקופא, אבל מודיע מהתחלה כמעט על FAILED בנרו. מה אתם אומרים ? אולי לוח ? יש איך לבדוק את זה ? י.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך RADEON 7000 64MB שמתי אותו על הלוח A7V עליו הייה מקודם GForce 2 . נראה לי הלוח מתאים, AGP4 וכו' אבל הכרטיס לא עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיר את הישן- הכל עובד. אולי הכרטיס לא מתאים ללוח איכשהו??????? מפרט של המחשב: לוח: A7V ,bios 1011 256MB ram AMD900מעבד:
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב שהוא נותן לי את השגיאה הבאה: Sec Master Drive - ATAPI INCOPATIBLE Sec Slave Drive - ATAPI INCOPATIBLE ואז הוא עובר חלון לזה: Analyzing Network Media Type , This Will Take Sevarel Seconds. OK. RPL - ROM - ADR : 0011 5B29 39DF RPL - ROM - IRQ : 11 RPL - ROM - PIO : DC00 RPL - ROM - FFC פה הוא טוען עד 50 שניות וכל פעם חוזר על זה. ומגיע לאותו חלון ומבצע את אותו התהליך של ה50 שניות מחדש. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce GTX 460. אחרי שהתקנתי את הדריבר העדכני של NVIDIA, החל מגרסה 320, המחשב התחיל לקפוא, כאשר רק ריסט על המארז עזר. זה קרה במהלך גלישה שגרתית באינטרנט, ולאו דווקא במשחקים. אחרי שהחזרתי גרסה ל314.22, כל הבעיות נעלמו.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית מגבר סטריאו. אני מכניס אליו 3 כניסות - ממיר הוט, PC, נגן CD. הבעיה - כאשר 3 הכניסות מחוברות, הכניסה מה-PC מייצרת רעש רקע של בזזזזז. אם אכניס למגבר רק את הPC, בלי 2 הכניסות האחרות, לא יהיה רעש. הדבר קורה גם אם אני מנסה מגבר אחר, כך שהבעיה אינה במגבר, והיא גם אינה כבל, ניסיתי להחליף. לבסוף החלפתי את הPC בלפטופ - הכנסית למגבר את הלפטופ במקום הPC ואין רעש. כלומר, הרעש מגיע ספציפית מהPC. מישהו יודע להסביר לי ממה זה נובע? האם זה בעית כרטיס הקול? אם כן, למה זה לא מרעיש כאשר אני מכניס רק את הPC למגבר ? האם זה קשור להארקה של מחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי Shadowrun של Microsoft... במיוחד בשבילו, התקנתי Vista Ultimate 32 בדואל בוט עם XP, התקנתי דרייברים, הכל בטוח, המערכת מסודרת. אחרי כל הבלאגן, הכנסתי את הדיסק של המשחק... וויסטה לא מזהה! כאילו אין דיסק בפנים בכלל... אני לוחץ פעמיים על הכונן, אני מקבל הודעה Insert a Disc. יש. [מפרט בצד ימין] גם אין דרייברים Vista ל NEC שלי, אם אני לא טועה... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזו מדי כמה דקות: הדבר לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט. למישהו יש מושג מה מקור הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי קניתי זיכרון 1024MB של KINGSTON ושמתי אותו במקום הזיכרון שהיה (512MB A.DATA). השבוע שמתי לב שאני מתקין משחקים או פותח קבצים מקובצים (RAR\ZAP) הם נפתחים ממש ממש לאט. החזרתי את הזיכרון הישן במקומו ופתאום הכל בסדר. מן הסתם עכשיו אני יודע שהזיכרון לא בסדר אבל הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה יש שתוכל לאמת לי שהזיכרון באמת לא תקין. אגב, מה לדעתכם יגידו בחנות שקניתי ממנה את הזיכרון? יעשו בעיות ו שיחליפו לי ישירות?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אוקי,הBluetooth שלי מחובר ל COM5. וישנה תוכנה שכנראה משתמשת בזה,ולא נותנת לתוכנה אחרת שאני רוצה להריץ להשתמש בCOM הזה... איך אני מוצא איזו תוכנה משתמשת בזה וסוגר אותה??? ניסיתי ליצור עוד COM4 לBT,לא הלך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים קרס לי הלוחם אם הקודם והחלפתי אותו בלוח אם אחר "חדש" שהיה לי בבית ללא שימוש. הלוח אם "החדש" בן 4 שנים וכבר אין עליו אחריות. לאחר התקנת וינדוס+ דרייברים על הלוח אם, וינדוס מציין כי חומרת אודיו לא מותקנת. במנהל ההתקנים אין חומרה לא מזוהה ולכן ההשערה שלי היא שהלוח אם דפוק. אשמח לחוות דעתכם בנושא. הלוחאם המדובר הינו b75m-d3v... יש לציין שעשיתי עדכון BIOS לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זה התחיל בערך לפני שבוע שהמחשב נכבה לי בהתחלה לא התייחסתי אך זה ממשיך לחזור על עצמו פעם בכמה זמן.. זה לא קורה בפרקי זמן שוים .. הוא יכול להיכבות אחרי שעתים וגם אחרי יום אני לוידע למה זה ככה.. יש לי ספק כח חדש יחסית enermax 400 w ודואל קור וגן 2 ג'יגה זיכרון.. עזרה בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בזמן שאני אפעיל משחק או שהפוטושופ יהיה פתוח + עוד תוכנה כבדה או שאני יריץ סריקה של האנטי וירוס על כל המחשב יחד והמחשב יהיה עמוס אני ישמע רעש ל אמבולנס או של איזה אזעקה ממש ! יש לידי כאן אותו אשכול ביחד אבל לא נעים לכתבו מצטרף לשאלה ולי אני חושב שזה מגיע מאזור המאוורר התחתון או הדיסק קשיח או המאוור של המעבד. יש לי תכונן ויש תמאוור של הספק מאחורה ומתחתיו עוד מאורר 80 והוא עושה תרעש או שאני לא מזהה טוב וזה ה דיסק קשיח גם נראה לי אומה שלא בדקתי אבל יכול להיות שזה של המעבד מה כדי לעשות??
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , כשאני מנסה לרשום משהו מופיע לי המספר-6 הרבה פעמים ולפני זה כשאני מדליק את המחשב אני שומע נקישות מוזרות. ניסתי לפרמט וזה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-