תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
(הסיפור הוא עפ"י גירסתו של דוד שלי - לא ראיתי ולא ביצעתי) הכנסתי דיסקט איתחול והגעתי לדוס. ניסיתי לפרמט את המחשב ע"י הפקודה: format c: קיבלתי שגיאה: Cannot format NT Server מדוע ומה אפשר לעשות בנידון ?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בבקשה עזרה !! המחשב שלי פיתאום נתקע-קופא ! לא משנה באיזה מצב אני הוא נתקע סתם ככה בדקתי אנטי ויורס עם קספרסקי ונוד שום דבר לא מצא ובדקתי ספאים עם כול התוכנות האפשריות לא מצאתי שום דבר מה יכולה להיות הבעיה ? והאם יש עוד דרך לבדוק את הבעיה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
או קייי המחשרב עושה HARD RESETS באופן רנדומלי מה זאת אומרת רנדומלי...? זאת אומרת ליפעמים הור רץ למשך חצי שעה ולפעמים כמה ימים, לפעמים 4 פעמים ברצף (כאילו מגיע לונידוס). -אמרו לי "זה הזכרונות" .. אז הלכתי וקניתי עוד גיגה. -אמרו לי "זה הספק".. אז ניתקתי את הכרטיס עריכת וידאו, הרדיסק (1/2), צורב (שוב 1/2), וכמה מאוררים מתוך ה-8 שחיברתי (8/8) אבל זה לא עזר. -אמרו לי וירוס... עשיתי פורמט מלא!!! (זה הרדיסק של 120 גיגה!!!). אז אחרי כל המומחים ש"עזרו" לי אני פונה למומחים האמיתיים. חברה.... הצילו!!!!!!!! מפרט טכני...: מעבד: intel-p4-2400-800 זיכרון: 1.5g ddr ram הרדיסק: wd 120g ide כרטיס רשת: 100m lan card כרטיס מסך: radeon 9600pro כרטיס קול: creative audiodi…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס עכשיו השאלה כדי להתקין לבטא או או דרברים רגילים? כי ראיתי בדרך ככל בדרייברים של בשלב בטא יש הרבה מאוד שיפורים... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני צריך לתקן מחשב שמותקן עליו המשחק SIMS2. המחשב הוא פנטיום 4 3000, כרטיס מסך FX5000. לאחר זמן מה (בערך חצי שעה) של משחק, המחשב נתקע. פשוט קופא. בדקתי התחממות של מעבד וכאילו וטמפ' הלוח והמעבד סבירים. אילו דברים הייתם עושים? אילו הגדרות בכרטיס מסך או במשחק כדאי לשנות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם!!! שלום רציתי לדעת איך אני צורב דיסק ב nero כך שאחרי זה הוא יעלה באתחול המחשב. (כמו שדיסק של win xp עולה זה הכוונה שלי) בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ati2dvag.dll זה הדיאגנוזה שלו. הכרטיס: X1950PRO. הבעיות שקורות לי: שגיאות זיכרון שונות, בעיקר עם תוכנת הCATALYST (כותב לי CLI.exe - שגיאת מערכת), וכשיוצאים ממשחקים המסך קופץ בכמה פיקסלים. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר הרשמי (של סדרת 1950) וזה לא העלה את המחשב, אז התקנתי את המקוריים בSAFE MODE. איך אני מתגבר על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש אפשרות לחזור לביוס שבא עם הלוח אם אחרי עידכון הביוס ?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים והוא עבד מצויין, אבל לפני יומיים הוא התחיל לעשות לי בעיה בboot. ה boot מתחיל, הוא מראה לי בדיקה של ה- IDE, מתחתיה הוא כותב שהוא Detecting IDE drivers, וכאן הוא ממשיך לחפש אותם. הוא לא נתקע (ניתן לגשת לכל מני פונקציות בעזרת ה Fים) אבל הן לא ממש עוזרות לי. Save me!!!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
(שימו לב לCore speed) לפי תמונות אחרות שראיתי זה לא אמור להיות ככה.. זה תקין? מה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
העברתי את הכונן ממחשב אחד לשני וכשהוא היה במחשב הראשון הוא קרא הכול צרובים וזה וצרב לי ובמחשב השני הוא לא קורא לי כלום חוץ מדיסקי audio של מוזיקה מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-כאמור בכותרת- קניתי ספק Tt 410W אחרי שנשרף ספק HEC. לאחר חודש, כאשר הדלקתי את הUPS שהספק היה מחובר אליו פתאום הוא פלט עשן ונשרף. אפילו לא הדלקתי את המחשב... בקיצור- מימשתי את האחריות (אצל זיג זאג) וקיבלתי ספק חדש. עכשיו אני מתלבט איך לחבר אותו. *לUPS מחובר עוד P3 שלא קרה לו כלום. **מחובר עכשיו ג'נרי 250W למחשב שלו שייך הת'רמל טייק (המאווררים לא פועלים והדלת פתוחה.. פשוט הייתי חיב לשחק HL2 ו NFSU2 ) ככה שהUPS כנראה נותן מן ספייק בהתחלה. מה לעשות? האם צריך לחבר דרך הכבל שקיבלתי עם הספק או באיזה דרך? אני לא רוצה שיישרף שוב.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך RADEON 7000 64MB שמתי אותו על הלוח A7V עליו הייה מקודם GForce 2 . נראה לי הלוח מתאים, AGP4 וכו' אבל הכרטיס לא עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיר את הישן- הכל עובד. אולי הכרטיס לא מתאים ללוח איכשהו??????? מפרט של המחשב: לוח: A7V ,bios 1011 256MB ram AMD900מעבד:
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כל הזמן מקבל את ההודעה הזאת: מתי שאני נכנס למחשב, מעתיק קבצים, משחק במחשב או סתם גולש לי בנט! ניסיתי לעשות פירמוט והתקנה של הווינדוס מחדש וקיבלתי את ההודעות האלה כל הזמן גם בהתקנת הווינדוס עצמו! בנוסף לזה המחשב שלי כל הזמן עושה ריסטים. לפעמים נוצר מצב שהוא עושה שלושה-ארבעה ריסטים אחד אחרי השני בחלון שאפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס..ממש בהתחלה, אני מפחד שישרפו לי דברים במחשב מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-