תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה בFPS כשאני משחק Counter strike 1.6 זה התחיל לי רק עכשיו אני משחק על 100FPS+ ופתאום הFPS נופל ל40 והמשחק עובד בצורה עלובה אני חושב שזה נגרם מהתחממות של המחשב אבל אני לא בטוח יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600SE 256mb ותמיד שחקתי על 100FPS+++ עוד בעיה שיש לי היא בירי, כשאני יורה הכדורים נורים בLAG בצורה לא תקינה והבעיה הזו נהייתה לי מאז שנתקתי את האינטרנט לשבוע והחזרתי אותו, ומאז המשחק יש לי לאג ביריה אני אשמח אם תעזרו לי תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה באסה עשיתי ביום שישי עידכון לביוס של לוח GA-965-PS3 ( רציתי שהמחשב יצליח לזהות אז מהירות הזיכרון 800) ומאז הייתי צריך להתקין את המחשב 3 פעמים בהתחלה הוא זרק לי מסכים צהובים ועשה לי קצת בלאגן כשעלה המחשב ןגם זה לא עוזר ניסיתי אחרי ההתקנה להחזיר את הביוס לקודם וכלום אחרי שאני מסיים את ההתקנה עושה ריסטרט ואז הוא מציג לי קבצים חסרים מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם האם אפשר להחזיר את הביוס לקודם ?? יש מצב לעשות איפוס לביוס ??
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אצל חבר שלי פתאום אנחנו מריחים ריח של גז או ריח חנוק אקיצר לא טוב כיבינו את המחשב פתחנו מארז הרחנו את המאחורה של המארז למעלה איפה המאוורר של הספק כמעט נחקנו המחשב לא מזייף לא כלום בדקנו בסופר פיי לראות תוצאה זה רשם 46 שניות ל-1 מגה ולמפרט שלו זה טוב יש לו 1 גיגה ראם דידיאר 400 של קרוסאייר ומעבד 3.0 של אינטל ורק הכרטיס מסף 7800 של נאווידה כל השאר ברמה של המחשב למישהו יש הצעות מזה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם !!! רציתי לדעת איך אני מפרק את המאוורר שעל המעבד ? עם יש מאמר +תמונות בנושא הזה? ועוד שאלה קטנה עם אני מפרק את המאוורר שעל המעבד האם אני צריך לשים משחה טרמית אחרי זה?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול OB של אינטל בלוח אם של אינטל DG965WH. בזמן האחרון הוא עושה לי רעשים סטטים מוזרים, פרמטתי אותו כבר פעם אחת ובדקתי, הבעייה היא לא ברמקולים אלא בכרטיס. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלחצן הימני של העבכר הוא פועל חלקית זאת אומרת במקום ללחוץ שתי לחיצות כדי להיכנס לאיזה תיקיה אני צריך ללחוץ 8 פעמים, אבל העכבר זז והלחצן הימיני פועל מצוין. :s05: מה עושים.?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הוא פעל כרגיל והכל היה טוב ואז בוקר אחד אני בא וקולט שהוא לא נמצא ברשימת אמצעי האיחסון ב"מחשב שלי"... אז בדקתי אותו וראיתי שהוא קצת חם.. כיביתי אותו ונתתי לו להתקרר.. כשחיברתי אותו שוב המחשב לא זיהה אותו והוא התחיל לעשות קולות כאילו חלק בפנים נתקע. "טאק טאק טאק" כזה... כיביתי אותו, נתתי לו לנוח יום שלם וחיברתי שוב, פתחתי את האריזה שלו וניתקתי אותו מהכבלים שמחברים אותו.. חיברתי מחדש ועדיין אותה הבעיה. המחשב לא מזהה אותו, אני צריך אותו.. השאלה מה לעשות? (בואו נגיד שהרבה מהחיים שלי עליו.. וזה 320 ג'יגה של חיים)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ברשותי מעבד +AMD ATHLON 3000 שעובד במהירות של 1.8Ghz וגיגה זיכרון של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך ATI 1800GTO המשחק עובד חלק אך הטעינה של המשחק ארוכה ובלתי נסבלת. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כשמכבים את המחשב דרך התחל > כיבוי, אז הוא לא מכבה את המחשב, אלא מכבה ומדליק מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מסך mag dx-1595. לאחרונה הוא עשה קצת בעיות, ואז הוא הסתדר אבל פתאום הוא התרחב יותר מידי והכפתור שלו שאמור לטפל בזה לא עובד (כל שאר הכפתורים, כגון להזיז אותו למעלה ולמטה וכו' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שיכולה לעשות אותו יותר צר? יש לי כרטיס מסך geforce 2 ובפונקציות שלו אפשר להזיז את המסך מצד לצד אבל לא להרחיב ולהצר. תעזרו בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחשב לא נדלק יש אור אין תצוגה על המסך אין צפצוף האם הבעיה בספק? או בלוח אם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : קיצור הכנסתי סוללה העברתי שירים איך אני לעזעזל פותח ת'נגן?אני לוחץ על פלאי ולא קורה כלום... ?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : וזה לא על הולד ?~Vietcong~ ?(08:24 PM)? : ורק כאשר אני מכניס ל USB הוא מגיב אבל רואים שהוא ישן ואי אפשר לעשות כלום זה הנגן http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/38383.jpg SIK SNAKE אמר שאני צריך קושחה,אז מאיפה מורידים?!ולא אין את זה בדיסק... והנגן של פרוסאונד
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://img9.imageshack.us/img9/6929/ddddlj.jpg מקודם הוא היה על 70 גם.. מה עושים בקיצור?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס עכשיו השאלה כדי להתקין לבטא או או דרברים רגילים? כי ראיתי בדרך ככל בדרייברים של בשלב בטא יש הרבה מאוד שיפורים... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הרכבתי זכרונות KINGSTON 512.\667 ובמערכת הפעלה הם מוצגיפ כ 448 למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה,המחשב נכבה בפתומיות. הטמפ' מצוינת,מעבד על 30 מעלות וכרטיס מסך על 38 מעלות. אני מאמין שגם הספק לא בעייתי(ENERMAX LIBERTY 400W)
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש בחלונות XP, לאחרונה היתקנתי SP2. והפעלתי מחדש. ופתאום ניתקע לי באמצע ולא עולה לי חלונות XP. למה זה קורה לי, איך פותרים את הבעיה? מיפויי מחשב : מעבד 1.6 לוח אם דגם אינטל 850MV זיכרון Rdram 256MB דיסק קשיח 80GB כרטיס מסך G4 Ti 4200 למה ניתקע לי בעליה חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחשב נייד/נייח: AMD X3 720 2.94GHZ סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : WIN XP Pro SP3 x32 סוג הדפדפן : IE8 סוג כרטיס המסך : HD4870 1GB VaporX הבעיה: המחשב לא מוצא קבצי CAB, יענו אני לא מצליח להתקין משחקים/תוכנות שאני מוריד, גם אם אני מנסה להתקין מהדיסק וגם אם אני מוריד ופותח דרך ה-WINRAR...זה מציג כל פעם שהוא לא מוצא קובץ CAB מסויים בהתאם ליישום שאני מנסה להתקין... תמונה של הבעיה:
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב שלי עבד בסדר כבר כמה זמן ועכשיו הוא התחיל להכבות כשהוא מגיע ל40+ מעלות(טמפ' של מעבד)....זה קורה כשאני משחק במשחקים בעיקר... המפרט שלי הוא: AMD 3200+ Venice ASUS A8N-VM LEADTEK 6800GS generic 1gb DDR 200G WD SWEEX 400W כמובן אני חושד בספק גנריק שלי,אז חשבתי להחליף אותו...אבל למה זה קורה רק ב40 מעלות,אם אני מקפיא את החדר שלי והמעבד נגיד לא עולה מעל 37 במאמץ הכי קשה אז המערכת לא נכבת...האם כשמעבד מתחמם אז ספק מתעמץ יותר? מה אתם חושבים?יש עוד גורמים שיכולים לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם עריכה: טוב אחרי פירמוט ושיחזור גוסט הכל עובד תקין. תודה למי שניסה לעזור. (מצטער שההודעה קצת ארוכה) משהו מוזר עובר על המחשב שלי היום. היום החלפתי ספקית אינטרנט לבזק בינלאומי - ניתקתי את החיבור לספקית הישנה בראוטר והגדרתי את השם משתמש + סיסמא החדשים. התחלתי לגלוש באינטרנט דרך בזק בינלאומי ובערך 5 דקות אחרי קפץ לי חלון של Shutdown in 60 seconds. נשלט על ידי איזשהו remote service ממה שאני זוכר (לא הצלחתי לשמור תמונה עם פרינט סקרין בגלל החלון הזה). כמה שניות אחרי שעלה החלון זה עלה חלון של האנטי וירוס NOD32 (תוכנת ההגנה היחידה שמותקנת במחשב שלי). האנטי וירוס הודיע לי שחדר לי וירוס בשם Win32/Rbot trojan ושמקורו בקובץ tftp.exe שבספרייה c:\windows\system32\tftp3404. הפע…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-