עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. שלום אני קבלתי מחשב חזק יותר מאח שלי שכבר לא משתמש בו. אני רוצה לשמר את כל ההגדרות ופשוט לעבור למחשב החדש. החלפתי הארד דיסק ועכשיו והWINDOWS מסרב לעלות. נכנסתי לביוס והמחשב זיהה את הארד דיסק החדש. כמו כן וידאתי שההפעלה תעשה ממנו ולא מה CD. מתקבלת הודעה שWINDOWS מתנצלים שהם לא מצליחים לעלות בגלל שינויי חומרה או כיבוי לא סדור. יש אפשרויות של : 1. מצב בטוח 2. הפעלה מהמצב התקין האחרון 3. הפעלה רגילה של WINDOS כל האפשרויות מובילות למצב אם אימג של הלוח אם ASUS - ואז המחשב עושה RESET. כיצד אני גורם לWINDOWS לעלות ? תודה מראש על כל עזרה עומרי

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  3. מידי הפעם, המחשב נתקע, חלונות לא מגיבים (בעיקר דפדפנים) ואז כל תוכן שלוחם העבודה נעלם, ושוב מופיע מחדש אך ללא החלונות ש"תקעו" את המחשב. מה זה יכול להיות? אין לי וירוסים (אבל היו) WIN XP PRO

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  4. המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by snoop2,

שלום לכם אנשים יקרים! אז ככה: כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות בערך הוא ישר נכבה - עוד לפני שהוא מגיע boot. למעשה, אני צריך להדליק אותו מספר פעמים עד שהוא "מתניע" - ומתחיל לרוץ. המערכת: לוח אם: Intel i865 chipset מעבד: P4 זיכרון: 1024 MB DDR מערכת: WindowsXP Professional כמובן שהחשד העיקרי שלי הוא הלוח. במידה וכן, האם זה משהו פתיר? בכל מקרה, אני לא מצליח לפתור את זה כבר הרבה מאד זמן, ועכשיו זה כבר בלתי נסבל. תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. האם זה אפשרי.. שלא משנה מה אני יעשה במחשב.. סיבוב המאוורר יהיה קבוע.. כנ"ל לגבי צריכת החשמל.. האם זה אפשרי שכל הזמן המחשב יצרוך אותו החשמל.. בלי שום שינוי..? (בעזרת תוכנה או בביוס או משהו בסגנון..)

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by hakoki,

שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?

9. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Alony21,

כאשר מדליקים את המחשב הוא לא עולה (המסך נשאר שחור) וישנו צפצוף של כ - 5 שניות בכל חצי דקה. חיפשתי ולא מצאתי ב user manual את הטבלה שמפרשת את אורך ותדירות הפצוף וסוג התקלה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by raz002,

מחשב חדש נכבה כל פעם שאני משחק בשש בש של play65 אני מניח שהבעיה לא בתוכנה עצמה אלא התוכנה גורמת להתנגשות מסויימת בקבצי הDMP כתוב שהבעיה היא ב: viahduaa.sys . מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק... נ.ב.2 עשיתי דיסקט עם דרייבר של הSATA...שמתי בווינדווס וזה עדין לא עובד

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by King Kong,

יש לי פנטיום 1 233MHZ נייד הבעיה היא כזאת הכונן CD וה 1.44 מחוברים ביחד התקן 1 ! המחשב מזהה את הכונן 1.44 ה CD עובד חשמלית אבל המחשב לא מזהה אותו מה לא עשיתי בביוס כלום אין .. ב BOOT DEVICE רשום כונן A ו C אין CD הביוס מזהה רק את הכונן הקשיח השאלה מה לעשות גם ל CD של הנייד אין ג'מפר .. וגם לא לכונן הקשיח ככה שלא יכולה להיות בעיה של גימפור .. חשבתי לקנות CD חדש השאלה אם החיבור של הנייד אוניברסלי כמו במחשב נייח ? זה חיבור IDE שמתאים לכל נייד ? הדגם של ה CD CRN-8241B ויש לי שם כונן קשיח של 2GB נראה לי שגם הוא דפוק השאלה אם אפשר להשיג היום כונן קשיח עם נפח נמוך הסיכוי שנייד כזה יקבל 40GB ללא עידכון ביוס הוא אפסי ** ה CD מגיב חשמלית נפתח נסגר וזהו ... " המחשב לא מזהה אותו ..

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by moshe20,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את הקטליסט של כ רטיס המסך מופיע לי ההתראה הבאה ]

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. המחשב שלי פתאום כבה לחלוטין (לא ריסטרט). כשאני מנסה להדליק אותו שוב, הוא לא נדלק, אלא לאחר מספר דקות. כאשר הוא נדלק שוב, אחרי כמה דקות הוא שוב כבה. יש לי ספק די חדש FSP 350 GLN60 וזה נשמע לי כמו בעיה בספק? יש לכם רעיונות אחרים? נמצאה הבעיה: כשאני נכנס לביוס אני רואה שטמפרטורת המעבד מתחילה סביב 60-70 מעלות צלזיוס! והיא עולה במהירות. כשהטמפרטורה עוברת את 100 המחשב כבה. האם זה הגיוני? יש לי קירור Freezer 7 pro (שהותקן ע"י אחד שיודע להתקין דברים כאלו, כולל מריחת משחה טרמית). עד אתמול הטמפרטורה אף פעם לא עברה את 50 מעלות. למישהו יש מושג מה קורה פה? ואיך ניתן לסדר את זה? הערה: כשאני נוגע בגוף קירור הוא די קריר. כמו כן, פשוט חשבתי לשנות את טמפרטורת הכיבוי בביוס אבל לא מצאתי פונ…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. ממצב ?! אז ככה עד הפעם הזאת שפרמטתי את המחשב שלי הייתי מכניס דיסקט והייתי נותן לו לעלות את דרך הדיסקט ... הייתי כותב ב - Dos fdisk /mbr ואחרי שהוא היה חושב קצת ונותן לי לרשום עוד משהו אז כתבתי fdisk ואז הוא היה פותח לי את כל ה - Partition שהיו לי והייתי מוחק ועושה אותם מחדש (C,D) והייתי שם את כונן C על אקטיב (A) ואז הייתי עושה Restart מוציא את הדיסקט ומכניס את הדיסק של הווינדוס והייתי נותן למחשב לעלות דרך הדיסק ואת השאר אתם כבר יודעים ... חשוב לציין שכל הזמן הייתי עובד עם Fat32 ועכשיו עברתי ל - NTFS כי זה תומך במשחקים החדשים ... אז לאחר כל החפירה הזאת שאלתי היא: עכשיו שאני משתמש ב - NTFS בשתי הכוננים (C,D) ואני אפרמט את המחשב באותה דרך (fdisk /mbr) זה יעבוד ? כי אמרו לי …

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by Eliko Matan,

שלום מחשב נייד אסוס -"המסך קופא" x513ea לפי מערכת ההפעלה הדרייבר מעודכן העכבר מתפקד ובעיה אנני מצליח לבצע עדכוני מערכת תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by davidsystem,

usb מאחורי המארז פיתום התחיולו לא לעבוד אני סם עכבר ולא נידלרק סמתי גם זיכרון usb גם לא עובד ומיקדימה של מערז עובד מה הבעיה יכול להיות שלוח אם נערס?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by japaN,

יש לי בעיה בFPS כשאני משחק Counter strike 1.6 זה התחיל לי רק עכשיו אני משחק על 100FPS+ ופתאום הFPS נופל ל40 והמשחק עובד בצורה עלובה אני חושב שזה נגרם מהתחממות של המחשב אבל אני לא בטוח יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600SE 256mb ותמיד שחקתי על 100FPS+++ עוד בעיה שיש לי היא בירי, כשאני יורה הכדורים נורים בLAG בצורה לא תקינה והבעיה הזו נהייתה לי מאז שנתקתי את האינטרנט לשבוע והחזרתי אותו, ומאז המשחק יש לי לאג ביריה אני אשמח אם תעזרו לי תודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. הרמקולים שלי משמיעים זמזומים ורעשים חלשים ומעצבנים כשהם דלוקים, כשהם כבויים כמובן לא שומעים כלום... כשמגבירים את העוצמה דרך הווינדוס הרעשים עדיין נשארים חלשים כמו שהם... הרמקולים הם רמקולים שסידרתי בעצמי: הסאבוופר של (Cambrige Soundworks (Sound Blaster והרמקולים הקטנים נלקחו ממערכת קולנוע ביתית של Apex תודה למי שעוזר.

23. Started by B@LENO,

שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by el perro,

יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by Azmodan,

כשאני מדליק את המחשב, במסך הראשון בו יש את הריצה של הזיכרון והמחשב בודק איזה כונן קשור לאיזה כבל (המסך בו לוחצים על Del ומגיעים לביוס) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Secondery IDE Channel no 80 connector cable installed החלפתי את שתי כבלי הIDE (גם הראשי וגם המשני) ועדיין אותו דבר האם יש למישהו מושג במה מדובר?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים