עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפתור תעלומה מבחינתי . אח שלי רכש מחשב לא מזמן והתקנתי לו WINDOWS XP גירסה SP1 . ההרד דיסק הגיע מהמעבדה כבר מפורמט ומוכן להתקנה לכן עשיתי BOOT דרך הCDROM ועשיתי התקנה נקייה כמו שעשיתי כבר כמה פעמים בשנתיים האחרונות אצלי במחשב ואין שום בעיות. אצלו מרגע שההתקנה מסתיימת לוקח למערכת ההפעלה לעלות יותר מ 2 דקות ! יש את הלוגו הזה שכתוב WINDOWS XP עם הקו הכחול הזה שטוען אותו ושם הוא כאילו נתקע אבל בסוף הוא מטעין אותו אבל במקום שזה יקח משהו כמו חצי דקה מקסימום זה לוקח המון זמן. חשבתי שזה אולי בגלל ההתקנה אז ניסיתי שוב אבל כלום לא עוזר זה תמיד חוזר על עצמו. חשבתי אולי זה קשור לסוג פורמט שהם עשו ( או PARTISION ) אז בהתקנה האחרונה עשיתי גם PARTISION חדש …

2. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם .. יש לי כאן מחשב כרגע,הוא נדלק יש אורות מקדימה (הלדים - LED) גם אדום וגם ירוק) החלפתי כרטיסי מסך ומסכים (2 כרטיסים ו 2 מסכים) ועדיין לא עובד,אני חושב בעיה של הארד דיסק,אבל לא בטוח ב 100 % .. תודה מראש

3. קודם כל סליחה אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא מצאתי משהו אחר... היום גיליתי כי גם בכונן D וגם בכונן C יש לי תקיית Windows, הבעייה היא שהתיקיות תופסות יחסית הרבה (כל אחת GB 1.6) ואני רוצה למחוק את התיקייה של הוינדוס שבו אני לא משתמש... לכן האם יש דרך לדעת באיזה וינדוס אני משתמש? של D או של C? תודה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by M4z3,

אהלן, עשיתי פורמט לפני מספר ימים, ולאחריו הופיעה לי תקלה מוזרה: כל משחק שאני מעלה על המחשב, עולה בלי בעיה, עובד כ3 דקות ולאחר מכן משבית את המחשב לגמרי, כך שרק ריסט עוזר להעלות אותו. הכרטיס מסך שברשותי הוא 6800XT. עדכנתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי DX מעודכן גם כן. למישהו יש רעיון לסיבה שיכולה לגרום לתקלה מסוג זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by Snufkin,

אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by ozeini,

שלום לכולם, הלך לי ההרד דיסק לפני שבועיים, קיבלתי את החדש, שמתי את ה-WINDOWS והתקנתי את הדרייברים של המחשב. בקיצור כשאני באינטרנט אני רואה אתרים לאט חבל על הזמן וכשאני מוריד את הגלגלת למטה באתר זה ממש איטי. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מההרד דיסק החדש או אולי בעיה בלוח אם. מה שבטוח זה"זד מחשבים" האלה דפקו לי משהו במחשב. אם יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות או איך אני יכול לבדוק את זה (ע"י תוכנה כלשהי או משהו אחר) אז תשפכו. אגב זה לא בעיה באינטרנט כי אצל אחותי עם המודם הזה האינטרנט עובד מצויין. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. --סודר-- אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום אחד מהמאווררים שלי במארז הפסיק לעבוד רציתי לדעת אם זה שהוא הפסיד להסתובב זה אומר שבטוח הוא הלך או יכול להיות שצריך לנקות/לשמן אותו כי קניתי אותו רק לפני שנה וחצי.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך X1950XTX והכל עבד טוב ויפה עד שחיברתי את הסנסה E260 למחשב פתאום המסך השחיר והמחשב לא הגיב(זה די אופייני בויסטה) אז עשיתי ריסט ופתאום אני רואה שאין סיגנל למסך אחרי כמה פעמים חיברתי את המסך לכרטיס O\B ואני כרגע עובד דרכו כשאני נכנס לביוס הכרטיס מסך לא מזוהה שם אבל כשאני פותח את המחשב המאוור עובד... יענו הוא מקבל חשמל...(ניסיתי איפוס ביוס) יש לכם רעיונות? עמית

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by zepled,

שלום, קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל עם לוח -אם gigabyte ep43dsl3l הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב נכנס ל"פריז" או שאני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה. הורדתי גם דרייבר מהאתר של לידטק וגם קורית את אותה תופעה. מה הבעיה? תודה.

12. כפי שקראתם כבר מהאשכול הקודם הכרטיס מסך ניזוק עקב OC והוא עובד באופן חלקי. רק אם מתקינים את הדריוור שלו ומפעילים אותו דרך מנהל ההתקנים אז יש בעיה ואי אפשר לראות כלום. יהיה לי קונה (כבר היה אבל אבא שלי מתכוון למכור ביותר) ואני חייב לדאוג שהווינדוס יחסום בפניו את האפשרות להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך כמובן שנגיד לו את הנזק אבל אני לא רוצה בכל זאת לקחת סיכון שהוא יתקין ויהרוס את הכרטיס מסך לחלוטין חשוב לי שהוא לא יוכל להתקין במטרה להגן על הלפטופ וזה יהיה כאמצעי בטיחות איך אפשר לעשות את זה? שקלתי התקנת XP אבל בסוף חשבתי על הרעיון הזה מתוך הנחה שיש סיכוי שהוא יחליף לווינדוס 7 ובגלל שהוא לא מכיר את הלפטופ מספיק טוב(למרות שנודיע לו על הבעיה) קיים חשש גדול שהוא יהרוס אותו בגלל …

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. בעיה שצצה היום בבוקר, בכל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ מדיה - וידאו או סאונד - הנגן נתקע. וזה לא משנה באיזה נגן מדובר: Winamp, BSplayer או WMP Classic, כולם מושבתים באותו רגע. יוצא דופן הוא WMP9 שבו יש תצוגת וידאו במשך מספר שניות (ללא סאונד) ואז גם הוא נתקע : עריכה: עכשיו בדקתי, אותו דבר קורה באתרים מקוונים כגון Youtube ו-Google Video חשוב לציין שעד היום בבוקר המחשב תפקד ללא דופי. לא התקנתי שום תוכנה חדשה בזמן האחרון ולא שיניתי שום דבר בהגדרות. הטמפרטורות בסדר. כמו-כן, ביצעתי סריקת וירוסים/רוגלות/רג'יסטרי וגם היא לא העלתה כלום. אז מה דעתכם, לצבוע את המחשב בכחול ולזרוק לים או שיש עוד תקווה לבעיה הזאת? :-\

14. המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  15. בדקתי וירוסים ב SAFE MODE ולא נמצא, הרצתי SPYBOT ולא מצא בעיה. ראיתי שנרשם בכלי מערכת, שגיאה ממקור service control manager 'the npkcrypt service failed' שחזרתי מ"ה ולא נפתרה הבעיה. איך ניתן לתקן ?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by KiDi,

העברתי את המחשב הישן שלי (P3) חדר והוא נדלק אך לא הראה תמונה. כשהסתכלתי בפנים ראיתי שהחוטים שמחוברים למאוורר של המעבד נקרעו, כנראה מבלאי או משהו(המחשב בן יותר מ6 שנים). יכול להיות שזאת הסיבה שהוא לא מראה תמונה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by matteo,

אוקיי אז ככה המחשב נתקע כל בערך 20 דקות של משחק במשחק כבדד מאוד אני כבר קרוב ל 2 שנים משחק במשחק וזה התחיל בחודש האחרון אני לא באובר קלוק טמפ המעבד 30 (נורטווד 3 ג'יגה) אוקיי בזמן שזה נתקע רואים תמונה אני מדבר עם חברים בתוכנה בשם טים ספיק ושומעים אותם כלומר את המילה האחרונה שמישהו אמר 50 פעם אתם יודעים - כמו שהמחשב נתקע אחרי איזה חצי דקה מהרגע שהוא נתקע או שהמחשב עושה ריסט או שנכבה המסך יש לי כמה חשדות האחד = המעבד השני = הספק למה? כאשר נתקע המחשב אני שומע קולות מהמארז של טיק כזה כמו שבדרך כלל נגיד הורדתם את הקירור של המעבד, אז אתם מדליקים את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה אותו הרעש למה הספק? יכול ליהיות שהוא לא מספק מספיק לרכיבים שלי למרות שזה ספק 400ואט קיצר מבקש את ע…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. קניתי כרטיס מסך חדש Geforce 7200 gs וחיברתי אותו למחשב, הפעלתי את המחשב הכל פעל כרגיל, התקנתי את הדרייברים, הוא סיים את ההתקנה הפעיל מחדש את המחשב ומאז המחשב אינו עולה הלד על הלוח דולק, המחשב נדלק, העכבר הכונן תקליטורים והמקלדת נדלקים אבל אין תצוגה במסך ואין צפצוף בביוס בכלל חוץ מהרעש של ההארד דיסק ויש להדגיש שמרוב טמטומי ניסיתי את הכרטיס על המחשב השני שלי והוא השבית גם אותו עם בדיוק אותה בעיה, תצילו אותי בבקשה! זה שני מחשבים ממש חשובים וממש יקרים.

19. Started by shaygutman,

צרפתי קובץ עם כל התוכנות שנפתחות עם עליית המחשב שלי (LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה? תודה לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:00:35 המשך של הקובץ [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:01:37המשך(חלק אחרון)קובץ מצורף[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by hakoki,

שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by most,

היי, התקנתי לוח ASROCK 939 DUAL וכל עובד מלבד דבר אחד: מנורת ה POWER ON (ירוקה) הבעיה כזו: הפלג שבא מהמארז הוא בעל 3 פינים כאשר שני החוטים מחוברים לשני הפינים הקיצוניים (האמצעי חופשי - ללא חוט). אבל בלוח יש רק שני פינים והם צמודים (בלוח הקודם לא הייתה בעיה) כך שנוצר מצב שאני צריך לחבר פלג של 3 פינים ל2 פינים. יש פתרון לזה?? מישהו נתקל?? נ.ב: בתכלס מקסימום המנורה לא תעבוד (כמו עכשיו) אבל............למען הסדר הטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by gimdy,

כל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הוא לא מזהה את הכניסת USB של המפצל USB שאר הכניסות הוא כן מזהה (מקלדת) מה שאני עושה זה מנתק ומכניס שוב וזה עובד אחרי זה..

23. מאז חיברתי 2 מחשבים לראוטר ה ICQ אצלי נכשל בלשלוח הודעה מיידית לעיתים קרובות והמסנג'ר מתנתק לפעמים. חוץ מזה הגלישה באתרים וכאלה הכל בסדר שם, התנתקות טוטאלית קורת לעיתים רחוקות. איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by Cool_DuDu,

שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by arche,

שלום לכולם יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart " מה זה ? ומה עושים עם זה? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.