תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
Win XP. דגם הלוח והכונן במפרט שלי בצד (System #1) זה דיי דחוף לי :-\ תודה, Zzzz
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה קניתי היום GEFOCE 6200 .. עכשיו הטפרטורה שלו בלי מאמץ 60 מעלות פלוס מינוס.. זה טוב? זה הרבה ? לוח אם 41 מעלות מעבד 44 מעלות- עכשיו יש לי מעבד מובנה של AMD ATHLON XP 2200+ ובחיים לא הגיע לי לטפמרטורות כאלה וזה לא במאמץץ כ.מסך 62 כמו שאמרתי ויש לי שני הארד דיסקים בישן יותר אין מד חום ובאחר זה מראה 44 מעלות אגב הוא של MAXTOR עכשיו לגבי כל הטמפרטורות האלה.. זה הרבה? זה לא טוב? זה טוב ?? אם אפשר לדעת בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK06 גירסה אחרונה על ויסטה 32 כרטיס מסך ATI HD2600XT דרייברים 7.8 שהרצתי אותו יש את המסך של העלייה שכותב משהו כמו: checking system settings, this can take a minute אבל זה נתקע שם, הCPU עובד, הדיסק עובד וכלום לא קורה. אחרי כמה דקות המסך נהייה שחור ואין לי דרך לחזור (CTRL-ALT-DEL לא עובד) רק RESET פיסי למחשב. הרצתי BENCHMARKS אחרים שעבדו והרצתי משחקים שעבדו (DIRT, PES08...) רעיונות? ד"א, מישהו יודע איך מגיעים לDXDIAG של DX9? בויסטה שאני מריץ DXDIAG הוא מגיע לDX10, ושם אין ממש בדיקות כמו שהיה בDX9 תודה עריכה: מצאתי את זה ב FAQ של 3DMARK06: http://service.futuremark.com/support/search.jsp?cid=14&fid=1311
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב שתעזרו לי קניתי מחשב לפני 3 חודש ועכשיו התחתלתי להוריד סרטים ומשחקים . וכשאני משחק במשחק או רואה סרט או סתם ככה גם שאני לא עושה כלום אבל זה בתדירות בחות נמוכה אז המסך מתכבה ממש לשניה וחוזר וזה חוזר על עצמו כול 3 4 דקות וזה מעצבן אז אולי תעזרולי ותגידו לי מה זה ומה לעשות . בתודה שמעון
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזו מדי כמה דקות: הדבר לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט. למישהו יש מושג מה מקור הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז ככה מגיעה לי הודעה כזאת של 60 שניות שנכבה המחשב ונדלק מחדש וכל פעם זה ככה הורדתי הרבה סוגי אנטי וירוס ונגד תוכנות ריגול וכל זה, בחלק מהם זה מוצא את הוירוס בעצם זה מוצא לי כמה מאותו סוג של הוירוס תולעת ואי אפשר להסיר אותה עשיתי ניקיון וסדר במחשב מחקתי תוכנות כבדות ופיניתי הרבה מקום בדיסק קשיח וכלום לא עוזר גם ניסיתי לעשות דרך ההתחל --> הפעלה --> shutdown -a עכשיו אחרי אחרי שעושים את זה זה מוריד את ההודעה של ה-60 שניות אבל המחשב נתקע ושום דבר כמעט לא פועל אז בקיצור אני במצב נואש ניסיתי לעשות הרבה דברים מה עושים בשביל להסיר את הוירוס הזה ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן חברה, קרתה לי בעיה מאוד מוזרה. לפני יומיים, העכבר פתאום הפסיק לעבוד (לא היה אור בכלל), עשיתי ריסט - המחשב עבד, עדיין בלי עכבר, אז ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק - ולהפתעתי לא ניתן היה להדליק. ברגע שאני לוחץ על הכפתור, המחשב נידלק לפחות משניה, במהלך זמן זה הספק מוציא אור כחול כזה, וכל המאווררים (כולל זה שעל המעבד) מתחילים להסתובב טיפה, ואז ממשיכים להסתובב עד לעצירה. הספק מפסיק לעבוד. חשבתי אולי הספק זו הבעיה, אבל מסתבר שלא. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר אותו הוא הריץ כמו גדול. חשבתי אולי המתג הפעלה של המחשב הוא הבעייתי - אבל הוכחתי שהוא לא הבעיה, שכן כשאני מחבר במברג את שני הפינים על לוח האם, המחשב נדלק לחצי שניה - בדיוק כמו כשלוחצים על המתג, ואז נכבה. ניתקתי כל דבר שלא צ…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני מפעיל משחקים ישנים שעובדים דרך הדוס (cmd) ,אז היום שיחקתי באיזה מישחק "בונוס" (לצורך העיניין) ,יצאתי מימנו עבדתי קצת במחשב ואז רציתי להפעיל שוב את האפליקציה והוא נותן לי פקודה כזאת מוזרה ומעצבנת בכל אפליקציה של דוס, הפקודה היא כזאת: הוא רושם קודם את השם של הקובץ ואיפה הוא ממוקם ואז את ההערה הבאה: קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של MS-DOS ושל Microsoft Windows לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום. זה קרה לי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא הבנתי איך מסדרים את זה. אז בקיצור, חבר'ה! תנו עזרה,אתם המיקצוענים פה!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול onboard הוא עבד תקין עד לפני חודשים, פתאום משום מקום הוא התחיל להשמיע רעשי לוואי. יש רעש כזה סטטי מאוד חלש וכשיש מוזיקה אז שומעים פשוט חרא ממש כמו פול ווליום ברמקולים ממש זולים. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? נ.ב. הרמקולים נבדקו (מן הסתם) הם לא הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי קרה קצר בזמן שהחחשב פעל - ועכשיו המחשב לא עובד... הוא פותח לי את החלון שבו אני בוחר את האם לעדכן משהו בביוס (כאשר אני בוחר באפשרות זו המחשב פשוט נתקע ואז ניתן לכבות אותו רק לאחר לחיצה ממושכת של 10 שניות) או שהאפשרות השניה היא להפעיל את הביוס הקודם - כאשר אני לוחץ על זה הוא מעלה מסך שחור ואז ניתקע או שבפעם השניה הוא נתן לי מסך שבו בחרתי שוונדוס יעלה באופן רגיל ואז עלה מסך שחור והוא שוב נתקע.... ניסיתי לנתק את המחשב מהמחשמל ולהחזיר - לא נפתרה הבעיה. מה לעשות?? אוףף איזה באסה זה...
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה היא שבשמיעת שירים הרבה פעמים פתאום לא שומעים את המוזיקה והיא ממשיכה לרוץ בנגן (כרגע BS.Player ). מה שפותר את הבעיה זה לעשות pouse (או איך שלא רושמים את זה) לשיר וללחוץ Play . האם הבעיה היא באמת בכרטיס קול ? יש לציין כי המחשב עבר פירמוט אתמול והבעיה הופיעה גם לפני הפרמוט. בתודה מראש , לידור.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם חברים,אתמול בלילה התחילה לי תופעה מוזרה ובעיקר קשה לפיתרון: הבעיה היא רעש שנישמע מהרמקולים במערכת סטריאו [נשמע כמו " בזזזזזז...." ארוך ומתמשך ] בהתחלה חשבתי שזה המערכת עצמה אז כיביתי אותה הדלקתי אותה ועדיין הבעיה נמשכה,אחרי זה חיברתי את המערכת למחשב נייד שלי והבעיה נעלמה. חשבתי שזה אולי בעיה בחשמליות כלשהי שנגרמת כתוצאה מאבק,אז לקחתי את המחשב לניקיון בחצר באמצעות פן. אחרי נקיון יסודי מאבק הבעיה נמשכת אבל גיליתי משהו מעצבן ביותר [אגב אני משתמש בכרטיס קול חיצוני של חברת קרייטיב-הבעיה נמשכת גם בחיבור המערכת לכרטיס קול המובנה] בקיצור ,יש לי 6 יציאות USB במחשב [4 אחורה,2קדימה] שמתי לב שבכל יציאת USB יש רעש שונה בUSB אחד הרעש מאוד חזק ובUSB לידו הרעש חלש יחסית. מה שמעצ…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-