עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי אז ככה: הנה קצת חומר רקע 1.נתנו לי מחשב פנטיום 1 עם ווינדוס 98 רגיל הכל עובד כמו שצריך 2.רציתי לעשות רשת בין המחשבים בבית כדי שיהיה אינטרנט קניתי כרטיס רשת ובאתי להתקין אותו על המחשב, אחרי ששמתי אותו בתוך המחשב ניסיתי להתקין אותו והווינדוז נתקע אז שמתי לב שהווינדוז הוא 98 רגיל והכרטיס רוצה את הגרסה השניה (SE) אז התקנתי את הגרסה השני של ווינדוז 98 ועכשיו צצו כל הבעיות: 1.הסידירום מזוהה בווינדוס והכל אומר גם תשם והמודל שלו, אבל הוא פשוט לא עובד. הודעת השגיאה היא drive not avaible או משהו בסגנון 2.גם עכשיו ההתקנה של הכרטיס רשת לא עובדת(כאשר ההתקנה היא מדיסק וניסיתי להעתיק תקבצים לדיסקט ולהעתיק משם) זה אומר שהוא לא מוצא תקובץ שהוא צריך כדי להמשיך תהתקנה (.cat) ואני לא י…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by noambaum,

יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by MLTK,

יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  4. ביקשתי ממנו לדחוס את כל קבצי ה-dump ולשלוח לי, מהצצה קטנה אני רואה בעיות דיי גדולות אודה לכם אם תוכלו למצוא את שורש הבעיה, ומה הכי כדאי לעשות כדי לפתור אותה הקובץ מצורף להודעה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. כוללים כתוביות הכוללות את: PAGE FAULT IN NON PAGE AREA win32k.sys IRQ NOT LESS OR EQUAL ועוד... (לא זוכר את כולן בע"פ) אין מכנה משותף לפעולות שקודמות למסכים הכחולים. גם פעולות הדורשות משאבי מערכת נמוכים וגם כאלו הצורכות משאבי מערכת גבוהים. השגיאה תמיד משתנה. יש לי תחושה חזקה יותר בקשר לRAM. סוג גנרי עלום שם. XP PRO SP1 P3 1000 256RAM 2 HD כ"א 40G WD כ.מסך INNOVISION GF 4 MX4000 128MB אז לפני שאני מתחיל בבדיקות השגרתיות, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by עידן אברהם,

העכבר בינתיים עובד..אך לפעמים עכבר לא זז לפעמים זז ...וזה משתגע אותי ... מישהו יודע להתקין את הבעיה .. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. Started by userno1001,

רכשתי מסך חדש LCD מתוצרת LG. המסך עונה על ציפיותי למעט ריצוד (ויברציה/גל) שעבר מפעם לפעם בעת הגשמים החזקים שלשום. אגב, לא שמעתי רעמים ו/או ראיתי ברקים באותו הזמן. כאשר הריצוד אירע לחלקיק השניה העכבר קפא ונדרשתי ללחיצה חוזרת. לא נתקלתי בתופעה כנ"ל במסך הקודם שלי CRT. אודה על התייחסותכם.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. טוב הציונים שלי משום מה הדרדרו בבנצ'מארקים השונים, חשבתי שזה היה בגלל החלפת הארד דיסק והיום ראיתי את זה: ישהו מוכן להציע דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by Street-Fighter,

בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהמסך שלי התכבה לי כאשר הייתי בווינדווס בלי קשר לשום דבר. כאשר עשיתי למחשב ריסטארט הוא עדיין לא נדלק עד שכיביתי ואז הדלקתי שוב. פעם אחרת רק אחרי הריסטארט הוא כבר נדלק. המסך הוא: LG flatron f700B יש לי כרטיס מסך:g force 4 440 mx 64 mb זכרון:256 mb ddr של סאמסונג (נראה לי במהירות של 333 הרצ - לא בטוח!) אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו. תודה לכל העוזרים והצופים. חג שמח

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by סויה,

לחבר שלי יש בעיה במחשבו מדובר ב2 מחשבים מחוברים ברשת, המחשב שלו דפוק והשני בסדר הוא ניסה תוכנות להסרת ספייוור ואנטיוירוסים כמו Ad-Aware Spybot search & destroy Spysweeper Reg supreme pro ונורטון אנטי וירוס. וכלום לא עזר. הבעיות הן (ציטוט שלו ממסנג'ר) "כל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי אינטרנט לסביבות 10 דקות, ומהעשר דקות והלאה הוא מאט עד שהוא מפסיק לפעול ואני לא מצליח לפתוח שום אתר או להוריד כלום ורק האיסיקיו והמסנג'ר עובדים" יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה או איך מסדרים את זה? (הוא חושב על פירמוט אבל הוא ביקש ממני לשאול אותכם קודם) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. Started by johnyG,

אני צריך לתקן מחשב שמותקן עליו המשחק SIMS2. המחשב הוא פנטיום 4 3000, כרטיס מסך FX5000. לאחר זמן מה (בערך חצי שעה) של משחק, המחשב נתקע. פשוט קופא. בדקתי התחממות של מעבד וכאילו וטמפ' הלוח והמעבד סבירים. אילו דברים הייתם עושים? אילו הגדרות בכרטיס מסך או במשחק כדאי לשנות?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by ShayTT,

מה עושים במקרה כזה? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. לפעמים שאני משחק במשחקים כמו NFSMW :auto: או CALL OF DUTY :2gunsfiring: זה יוצא לי לוינדוס כאילו לא שיחקתי בכלל (כלומר אין את הפס של המשחק למטה) מה זה ואיך פותרים?!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  16. Started by I T Z I King,

שלום. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב עם לוח אם ECS P4VXAD+ לאחר שההתקנה הסתיימה בהצלחה שמתי לב שמערכת ההפעלה הגדירה אוטומטית את כל הדרייברים למעט הדרייבר של הכרטיס קול. נכנסתי לאתר של החברה והורדתי את הדרייבר לכרטיס קול והתקנתי אותו (וידאתי מיליון פעמים שאני מוריד את הדרייבר הנכון). ההתקנה הסתיימה בהצלחה, כל הדרייברים הדרושים הותקנו ללא שום הודעות שגיאה, אין שום סימני קריאה או איקסים אדומים ב"מנהל המערכת" (תמונות מצורפות) אך עדיין איני שומע קול, פקד העוצמה אינו מופיע בשורת המשימות, וכאשר אני נכנס להגדרות קול בלוח הבקרה אני רואה שכל ההגדרות שם אפורות ורשום "אין התקן שמע" (מצורפת תמונה). נוסף לכך גם בנסיון הפעלת קובץ קול מתקבלת הודעת שגיאה שהתקן כרטיס הקול אינו מוגד…

17. Started by megaPipe,

ישבתי על המחשב ופתאום קיבלתי מסך כחול אחרי ריסט הווינדוס לא עולה ונותן הודעה : NTLDR is missing מה עושים ? תודה לעוזרים!

18. חברים, יש לי מסכים כחולים מעצבנים, והינה ה MINI DUMP. אם תוכלו לנתח אותו ולהגיד לי את הבעיה אשמח ! בתודה מראש ! המינידאמפ: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=01452RMAZKG4Y3QDNBT4BDTRVE

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. חיברתי את המחשב לטלויזיה ע"י כבל s-video to rca עכשיו הפורמט סידרתי אותו הוא תואם ועדיין אני רואה ריצודים אדומים כאלה קטנים וכשאני שם סרט אז אני רואה את התרגום מטושטש מה אני יכול לעשות בנושא.?. תודה דודי

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by matteo,

אוקיי אז ככה המחשב נתקע כל בערך 20 דקות של משחק במשחק כבדד מאוד אני כבר קרוב ל 2 שנים משחק במשחק וזה התחיל בחודש האחרון אני לא באובר קלוק טמפ המעבד 30 (נורטווד 3 ג'יגה) אוקיי בזמן שזה נתקע רואים תמונה אני מדבר עם חברים בתוכנה בשם טים ספיק ושומעים אותם כלומר את המילה האחרונה שמישהו אמר 50 פעם אתם יודעים - כמו שהמחשב נתקע אחרי איזה חצי דקה מהרגע שהוא נתקע או שהמחשב עושה ריסט או שנכבה המסך יש לי כמה חשדות האחד = המעבד השני = הספק למה? כאשר נתקע המחשב אני שומע קולות מהמארז של טיק כזה כמו שבדרך כלל נגיד הורדתם את הקירור של המעבד, אז אתם מדליקים את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה אותו הרעש למה הספק? יכול ליהיות שהוא לא מספק מספיק לרכיבים שלי למרות שזה ספק 400ואט קיצר מבקש את ע…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. יש לי בעייה עם המחשב שהוא נתקע כשאני מפעיל אותו וגם כשאני מתחבר לרשת.. למשל הפעלתי את המחשב,הכל טוב.. התחברתי לאינטרנט עם החייגן שלי ,התחלתי לגלוש ופתאום הדפדפן נתקע הכל נתקע אני לא יכול לעשות אפילו CTL ALT DELETE ואחרי איזה 5 דקות פתאום הכל חוזר להיות רגיל והמחשב רץ חלק.. עשיתי סריקות עם שתי תוכנות ספייוור,אנטי וירוס (נורטון) ואפילו ניקוי רג'יסטרי עם Registry Mechanic ועדיין הבעייה לא נפתרת.. ממה זה נגרם? איך ניתן לסדר את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by heho15,

שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by bennnn,

תחת איזה קטגוריה בביוס אני מגדיר למחשב להתכבות נגיד אם הטמ של המעבד מגיעה ל 72 מעלות? יש לי לוח אסוס p4p 800 se וגם אם אפשר גם להגיר ללוח אם

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  24. לעשות Partition של מקסימום 131 GB? במנהל התקנים הוא מזהה אותו כ 160 GB, וגם ב BIOS... אבל מבחינת Partition הוא לא נותן לי יותר מ 131 GB... ?????? ???

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  25. אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק... נ.ב.2 עשיתי דיסקט עם דרייבר של הSATA...שמתי בווינדווס וזה עדין לא עובד

• 6 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים