תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון הנורית דל הדיסק הקשיח דולקת גם כשאין כמעט שום פעילות במחשב. יש אולי איזו תוכנה שתראה לי איזה תהליכים כותבים מה לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב אז ככה מלפני כמה ימים התחילו לי תקיעות מעצבנות של המחשב! עשיתי OC לכרטיס מסך ואין בו מאוורר יש בו קירור פאסיבי עכשיו בהתחלה היה נראה לי שזה מהחום אז הורדתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר, חשבתי שאולי זה בכל זאת החום אבל עשיתי ניסוי ושמתי מפזר חום (על קירור) על המארז (כמובן שפתחתי דלת אחת) ועכשיו אני בטוח שאין בעיות של חום אבל עדין יש את הבעיה הזו עכשיו שמתי לב להודעה מסוימת שבאה לי שאני מפעיל את המחשב (איפה שזה מזהה את הPrimary, Slave כו') והיא אומרת ככה: Primary IDE no 80 conducter cable installed (הצלחתי לקרוא את זה רק בגלל שבאחת מהתקיעות זה תקע לי במסך הזה, אחרת הוא עובר תוך שניה) והשאלה שלי היא 1. מה ההודעה הזאת באה להגיד? 2. האם זו הסיבה לתקיעות?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ati2dvag.dll זה הדיאגנוזה שלו. הכרטיס: X1950PRO. הבעיות שקורות לי: שגיאות זיכרון שונות, בעיקר עם תוכנת הCATALYST (כותב לי CLI.exe - שגיאת מערכת), וכשיוצאים ממשחקים המסך קופץ בכמה פיקסלים. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר הרשמי (של סדרת 1950) וזה לא העלה את המחשב, אז התקנתי את המקוריים בSAFE MODE. איך אני מתגבר על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היום עידכנתי דרייבר, פתאום המסך ניהיה שחור חיכיתי קצת ראיתי שזה לא חוזר עשיתי ריסטרט הלוח עשה POST אבל המסך ניהיה שחור ניסיתי לפרמט עדיין אני רואה מסך שחור (ויסטה) ניסיתי לפרמט לXP והצלחתי להגיע לדף הכחול אבל משום מה לא הצלחתי לפרמט (המקלדת נתקעה איכשהו.. וזה לא בעיה של המקלדת זה נראה כאילו משהו תקע אותו) שיחזור גם ניסיתי וגם המסך שוב ניהיה שחור אני כבר לא יודע מה לעשות, יש למישהו מושג מה עושים? עריכה: וגם למצב בטוח לא הצלחתי להכנס ???
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הבעיה שלי היא כזאת שאני מעלה את הBOOT של המחשב צורב נמצא שאני נכנס לתפריט של המחשב הצורב נמצא אבל יש עליו משולש אזהרה . הבעיה היא כזאת שאני מנסה להתקין או לפתור את הבעיה הוא רושם לי שאי אפשר להתקין את הדרייבר .
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים (שבוע שבועיים) המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים אקראיים. זה לא קורה באמצע משהו ספציפי, אלא בזמנים אקראיים כמו בזמן גלישה באינטרנט או משחק. הרצתי memtest86+ והוא לא מצא תקלות. מה יכולה להיות הבעיה? זה המפרט שלי (אם זה עוזר במשהו): AMD AthlonXP Barton 2500 CoolerMaster Aero 7 Lite CP5-8J71F Epox 8RDA+ Corsair DDR 2700 333Mhz 256*2 Hercules Radeon 9700PRO WD ATA 80GB Hec 300W מארז של 3r Systems עם שני מאווררים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך RADEON 7000 64MB שמתי אותו על הלוח A7V עליו הייה מקודם GForce 2 . נראה לי הלוח מתאים, AGP4 וכו' אבל הכרטיס לא עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיר את הישן- הכל עובד. אולי הכרטיס לא מתאים ללוח איכשהו??????? מפרט של המחשב: לוח: A7V ,bios 1011 256MB ram AMD900מעבד:
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון שברגע שאני מפעיל משחק (כל משחק..) בגרפיקה ברמה מסויימת, המשחק ניתקע לאחר זמן מה שאני משחק בו. אם אני שם הגדרות מאד גבוהות זה לוקח כמה דקות ואם אני שם טיפה פחות מכבידות אז לוקח טיפה יותר זמן עד שהמשחק ניתקע. המשחק לא ממש ניתקע אלא מה שקורה זה שהמסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר, אך עדיין המשחק פועל (שומעים צליל) ואני חייב לנתק את המחשב דרך כפתור הכיבוי במחשב. (ובהפעלה מחדש המחשב והמסך פועלים כרגיל) עוד אציין שהמחשב חם מאד ברגע שהמסך נכבה.. לפי הידוע לי ברגע שבוחרים גרפיקה למשחק, אם הfps נמוך מידי אז המשחק פשוט יגיד לך לשנות הגדרות ולא יתן למחשב להגיע למצב שהוא מתחמם והמסך כבה :-\ (אני אתאר את המפרט למקרה שצריך: ליבה כפולה 3.0 ,זיכרון 2 גי'גה 667 MH,…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Hyper 48 של Coolermaster- http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-L91-U2&other_title=KHC-L91-U2Hyper%2048 יש לו יציאה של 4 פינים (לא לא גדול, קטן ממש כמו של 3 פינים) אם אופציה לחבר ל3 פינים, האומנם כאשר מחברים אותו ב3 פינים הוא עובד על 1400rpm לעומת שהוא עם 4 פינים הוא מגיע לרמת עבודה של 3000rpm. זה מוריד מהביצועים של המאורר בערך פי 2 למרות ההיטסינק המטורף הוא שומר על קירור מצויין אבל עדיין יכול להכיע ליכולות טובות יותר בזמן עומס. עכשיו הלוח שלי והשליטה על המאוררים שלי (Coolermaster Aerogate II) - הם תומכים רק ב3 שמאפשר לי להניע את הקירור על 1400RPM בלבד. יותר חשוב לי שהמאורר יפיק את ה…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה עם האקליפס (ניסיתי את helios ו- indego) על ubuntu 10.04, כאשר אני פותח פרוייקט חדש של cpp ורוצה להתשמש בסיפריות של c הקומפיילר אוומר לי שהוא לא מוצא אותן(unresolved) למרות שהן מופיעות תחת ה-includes בצד שם..ואם אני פותח פרוקייט של c אין כל בעיה. למה זה קורה ? מה הבעיה פה ? דיי לחוץ בזמן ( הגשת ש.ב בקורס.. וזה מחרפן אותי כבר יומיים שאני מבזבז זמן על שטויות..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה קורה מקווה שהכל טוב בכל אופן יש לי מחשב נייד...של קומפם למי שיודע זה המחשבים הניידים שמכרו בקוסמוס. לא אני קניתי אותו הוא של חבר שלי והוא הביא לי אותו, שהוא הביא לי אותו היה עליו אקס פי והכרטיס קול היהמותקן הייתי חייב לפרמט בגלל מצבו העגום והתקנתי 2000. עכשיו אין לי קול במחשב אני יודע שיש התקנים של SIS במחשב כמו לוח מודם וכל מני דברים נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים של הכרטיס קול ולא עובד ניסיתי את מזלי בעוד כמה דרייברים ולא עובד....אי אפשר מחשב בלי קול אז בבקשה תעזרו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחרונה יש לי בעיה בהדלקת המחשב - הוא לא נדלק .. הכל התחיל בהודעת שגיאה כאשר הוינדוס עולה (חסר קובץ להפעלת הוינדוס...), ביצעתי פורמט אבל זה לא פתר את הבעיה , המחשב היה עולה עד לוינדוס מציג מסך כחול ונתקע או מבצע ריסט ... לפעמים פשוט נתקע בשבלב האתחול, הוא לא עולה וגם המקלדת לא מגיבה (אני לוחץ על נאםלוק ואין חיווי ) ההארד דיסק חדש אבל שאר המערכת לא כל כך .. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר מעל לחודש שאני מנסה להכנס לתיקיות מכונן d וכל תיקייה שאני מנסה להכנס אלייה המחשב פשוט נתקע לי ,אני לא מבין מה קורה ...האם זו בעיה בהרדיסק או משהו אחר? מישמכיר את זה או שחושב שהוא יודע מאיפה הבעיה נובעת אני אשמח לקבל עזרה מכיוון שאני לא יכול להפעיל כלום כמעט מכונן זה... תודה ליאור.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נראה שהRAM בסדר, אלא אם נשרפו שלושת הסטיקים שיש שם ביחד, וקשה לי להאמין... במה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי קרה קצר בזמן שהחחשב פעל - ועכשיו המחשב לא עובד... הוא פותח לי את החלון שבו אני בוחר את האם לעדכן משהו בביוס (כאשר אני בוחר באפשרות זו המחשב פשוט נתקע ואז ניתן לכבות אותו רק לאחר לחיצה ממושכת של 10 שניות) או שהאפשרות השניה היא להפעיל את הביוס הקודם - כאשר אני לוחץ על זה הוא מעלה מסך שחור ואז ניתקע או שבפעם השניה הוא נתן לי מסך שבו בחרתי שוונדוס יעלה באופן רגיל ואז עלה מסך שחור והוא שוב נתקע.... ניסיתי לנתק את המחשב מהמחשמל ולהחזיר - לא נפתרה הבעיה. מה לעשות?? אוףף איזה באסה זה...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב המאווררים עובדים כוננים קשיחים נראה לי שעובדים אבל לא עולה כלום למסך מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ככה סתם בלי ששיניתי אין לי אפשרות להשתמש במיקרופון שאיתו אני מדבר בסקיפ מקבל מיקרופון לא מחובר
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-