תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ממצב ?! אז ככה עד הפעם הזאת שפרמטתי את המחשב שלי הייתי מכניס דיסקט והייתי נותן לו לעלות את דרך הדיסקט ... הייתי כותב ב - Dos fdisk /mbr ואחרי שהוא היה חושב קצת ונותן לי לרשום עוד משהו אז כתבתי fdisk ואז הוא היה פותח לי את כל ה - Partition שהיו לי והייתי מוחק ועושה אותם מחדש (C,D) והייתי שם את כונן C על אקטיב (A) ואז הייתי עושה Restart מוציא את הדיסקט ומכניס את הדיסק של הווינדוס והייתי נותן למחשב לעלות דרך הדיסק ואת השאר אתם כבר יודעים ... חשוב לציין שכל הזמן הייתי עובד עם Fat32 ועכשיו עברתי ל - NTFS כי זה תומך במשחקים החדשים ... אז לאחר כל החפירה הזאת שאלתי היא: עכשיו שאני משתמש ב - NTFS בשתי הכוננים (C,D) ואני אפרמט את המחשב באותה דרך (fdisk /mbr) זה יעבוד ? כי אמרו לי …
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
במהלך פעולה פשוטה של גזירה והדבקה של קבצי מדיה בהארד דיסק חיצוני, הקבצים נעלמו. התיקיה בה היו הקבצים נראית ריקה ובלתי נגישה, אבל במאפייני ההארד דיסק הוא עדיין מראה שמבחינת משקל הוא מכיל את הקבצים האלו. הם כנראה מתחבאים, אבל בלתי נגישים, גם לא ב- DOS. ההארד דיסק הוא חיצוני 250 GB של MAXTOR, ומערכת ההפעלה XP
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהמסך שלי התכבה לי כאשר הייתי בווינדווס בלי קשר לשום דבר. כאשר עשיתי למחשב ריסטארט הוא עדיין לא נדלק עד שכיביתי ואז הדלקתי שוב. פעם אחרת רק אחרי הריסטארט הוא כבר נדלק. המסך הוא: LG flatron f700B יש לי כרטיס מסך:g force 4 440 mx 64 mb זכרון:256 mb ddr של סאמסונג (נראה לי במהירות של 333 הרצ - לא בטוח!) אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו. תודה לכל העוזרים והצופים. חג שמח
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס 7600GS ומתי ששמו לי אותו במחשב הוא עבד שבוע מצוין ואז כול משחק שמפעילים עליו הוא ישר ניתקע וצריך ריסט או בתפריט קיצר בדקתי תענין לעומק כול המשחקים שאני מפעיל עם 7600GS ניתקעים על ההתחלה או בתפריט או לפני והוצאתי תכרטיס הפעלתי את הכרטיס המובנה שלי ומה גיליתי? שכול המשחקים עובדים!!אומנם לאט כי זה מובנה אבל עובדים וב7600GS לא עובדים.. חשוב להזכיר שהכרטיס בלי המשחקים עובד אחלה ושבוע הכרטיס עבד טוב ואז לא יודע מה קרה הבעיה לא בטמפרטורה וניקיתי תכרטיס ועוד ותקנתי דרייברים מעודכנים.. ויש לי עוד 2 וחצי שנים אחריות על הכרטיס האם לגשת לחנות שקניתי שם? SKYPC מה אני צריך בדיוק להגיד? פשוט אני לא רוצה לנדנד להם .. ואני גם יכול ללכת עלייהם רק עם הכרטיס בלי המחשב…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הרמקולים שלי משמיעים זמזומים ורעשים חלשים ומעצבנים כשהם דלוקים, כשהם כבויים כמובן לא שומעים כלום... כשמגבירים את העוצמה דרך הווינדוס הרעשים עדיין נשארים חלשים כמו שהם... הרמקולים הם רמקולים שסידרתי בעצמי: הסאבוופר של (Cambrige Soundworks (Sound Blaster והרמקולים הקטנים נלקחו ממערכת קולנוע ביתית של Apex תודה למי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל פעם שלוחצים מקש ימני על קובץ סרט או מחיקה המסך נכבה לשניה ונדלק ... מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מגיע הביתה עכשיו ופתאום כל המועדפים נמחקו (בלי שום סיבה שנראתה לעין), יש אפשרות לשחזר?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD (מפרט מלא בצד). בקיצור, היה לי 512MB, מדובר במחשב די איטי שעובד ממש לא כמו שהוא צריך לעבוד. הוספתי היום עוד 512MB לחגיגה ועכשיו יש 1GB זיכרון. עכשיו. יש פה מחזה מוזר. אני מפעיל את המחשב. שום דבר לא פתוח (רק Messenger) ולא יותר מזה. בקיצור, אני בודק.. אני רואה שהמחשב תופס 470MB מהזיכרון, וזה פשוט מוזר. כמעט ושום דבר לא פתוח.. בקיצור, לפני שהיה לי 1GB, היה כתוב שהוא תופס משהו כמו.. 320MB גם ככשום דבר לא פתוח. עשיתי סריקה, לא עזר.. מה קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום התקנתי את vtp_5 שהוא בעצם עידכון איקונים של VISTA על וינדוס XP כאמור התקנתי את התוסף לאחר שראיתי אצל בנאדם אחר שהיא עובדת מעולה לאחר יום עבודה התוכנה מעוד מפריעה ומעטה את המחשב ניסיתי להסיר אותה דרך הוספתה והסרה והצלחתי אך בפועל היא לא נעלמה שיניתי בהגדות לא קרה הרבה עשיתי סריקת רוגלות בעזרת adware ועוד תוכנה חינמית באינטרנט לא עזר כלום ביצעתי שחזור מערכת לא עשה כלום השאלה שלי כיצד אפשר לסלק את התוספת מהמחשב תודה לכל העוזרים תומר
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הוא פעל כרגיל והכל היה טוב ואז בוקר אחד אני בא וקולט שהוא לא נמצא ברשימת אמצעי האיחסון ב"מחשב שלי"... אז בדקתי אותו וראיתי שהוא קצת חם.. כיביתי אותו ונתתי לו להתקרר.. כשחיברתי אותו שוב המחשב לא זיהה אותו והוא התחיל לעשות קולות כאילו חלק בפנים נתקע. "טאק טאק טאק" כזה... כיביתי אותו, נתתי לו לנוח יום שלם וחיברתי שוב, פתחתי את האריזה שלו וניתקתי אותו מהכבלים שמחברים אותו.. חיברתי מחדש ועדיין אותה הבעיה. המחשב לא מזהה אותו, אני צריך אותו.. השאלה מה לעשות? (בואו נגיד שהרבה מהחיים שלי עליו.. וזה 320 ג'יגה של חיים)
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/ בקקשה תעזרו לי לסדר את זה תודה רבה לעזורים !
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס עכשיו השאלה כדי להתקין לבטא או או דרברים רגילים? כי ראיתי בדרך ככל בדרייברים של בשלב בטא יש הרבה מאוד שיפורים... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון הנורית דל הדיסק הקשיח דולקת גם כשאין כמעט שום פעילות במחשב. יש אולי איזו תוכנה שתראה לי איזה תהליכים כותבים מה לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מעבד i5 4690 בכמה חודש האחרונים שמתי לב שהוא תמיד על 30%, כל פעם שאני מריץ משהו הכי קטן הוא קופץ ל100% ואז יורד ל30%. הייתי משחק OW בעבר בלי בעיות, היום אני עם לאגים שנובעים מהמעבד שתקוע על 100% קבוע. המחשב כמובן בין 7 שנים, מה יכולה להיות הבעיה? PSU? המעבד עצמו לקראת סוף חייו, לוח אם? WINDOWS? המעבד עצמו תמיד על מצב טורבו בלי מנוחה (3.7GHZ). עריכה: פרוסס system 12% קבוע
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הבעיה שלי היא כזאת שאני מעלה את הBOOT של המחשב צורב נמצא שאני נכנס לתפריט של המחשב הצורב נמצא אבל יש עליו משולש אזהרה . הבעיה היא כזאת שאני מנסה להתקין או לפתור את הבעיה הוא רושם לי שאי אפשר להתקין את הדרייבר .
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-