תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כשמכבים את המחשב דרך התחל > כיבוי, אז הוא לא מכבה את המחשב, אלא מכבה ומדליק מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://img9.imageshack.us/img9/6929/ddddlj.jpg מקודם הוא היה על 70 גם.. מה עושים בקיצור?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הרכבתי זכרונות KINGSTON 512.\667 ובמערכת הפעלה הם מוצגיפ כ 448 למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכם!!! שלום רציתי לדעת איך אני צורב דיסק ב nero כך שאחרי זה הוא יעלה באתחול המחשב. (כמו שדיסק של win xp עולה זה הכוונה שלי) בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב יחסית ישן עם AMD Sempron 2600/2800 (לא זוכר בדיוק). עד אתמול לא היו לי בעיות. מפעם אחת שכתיביתי אותו הוא מודיע ב- Boot עוד ממש בהתחלה שהוא לא מזהה מקלדת. הוא כותב No Keyboard Or Keyboard Error. ניסיתי להחליף כמה מקלדות, לכבות ולהדליק את המחשב בכל פעם שאני מחליף מקלדת, להדק את הכבל חזק לשקע - אבל נאדא. כלום, הוא פשוט לא מוכן לקבל את המקלדות. את כל המקלדות חיברתי ב- PS2 ואין לי פה מקלדות USB (אני גם לא יודע עד כמה זה יעזור, לפעמים מחשבים מחפשים רק ב- PS2 ובכלל לא נותנים למקלדת USB לעבוד בשלב הזה). אני כבר די אובד עצות. אשמח לכל הצעה לפיתרון. וזה קצת דחוף אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם , היה לי זיכרון 256 DDR 333 .. והוספתי עוד 256 זיכרון אבל! DDR 400 והזיכרון עובד טוב מאוד ! אבל שאני רואה סרטים פתאום מופיע לי נקודות על המסך אז מה עשייתי?לקחתי את הזיכרון החדש שקנייתי והחלפתי אותו במקום את החדש שמתי ראשון ואת הישן שמתי אחרון והבעיה נפתרה!, אבל כמו תמיד יש עוד בעיה עכשיו בPhotoshop ... כשאני למשל עושה חתימה נגיד שוב , המסך עם נקודות (לא על כל המסך רק על משטח העבודה שאני עובד עליו) אז חשבתי שזה בעיה בתוכנה אבל לא! הבעיה היא בזיכרון הוצאתי את הזיכרון שקנייתי והכל עובד מעולה ! היה לי 4 מקומות להשים את הזיכרון אבל נשרף לי הלוח אם והוציאו לי את 2 המקומות (הפסים האלה השחורים שחכתי איך קוראים להם.) עכשיו נשאר לי 2 על כל מיקרה מה אני עושה עכ…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה, שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב סתכלו היה לי איזה משהו קיצר הפסתי ת ביוס על ידי הזזת ה ג'מפיר קיצר הכול יתהפס ואני לא יודע איך כנראה םגם השעון התהפס וכול השיט הזה קיצר כול פעם שנידלק לי הוינדוס הוא רושם משהו שיש בעיה אם הנתונים וצצריך לכוון אותם ותשעון והתאריך כבר כיוונת זה עדיין רושם לי את זה מה אני צריך לעשות לכוון עוד בישביל שזה לא ירשום לי תהודעה הזות.... ואם אתם רוצים סקריין שוט של ההודעה תגידו כי לא בעיה להביא....
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש סריטה במעגל L3 וכרגע המחשב לא עולה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
באמצע התקנת ווינדוס במחשב הבא לוח אם כלשהו של MSI מעבד סלרון 1700 מג"צ 768 זיכרון והארד דיסק אחד כל פעם אחרי שאני מכניס תקוד של הווינדוס וממשיך בהץקנה אני מקבל מסך כחולל וריסט.. בדקתי זכרונות והם תקינים..מה עוד יכול לגרום?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי שניי מחשבים ויסטה אחד מהם נייד שמחוברים לרשת דרך 3com ראוטר הבעיה שבמחשב הבייתי שעובד כל הזמן עם טורנט קורס כל כמה ימים עם שגיאה tcpip.sys driver... כמה שהפכתי את כל הרשת ופירמוטים לא עזר מה שכן שמתי לב שכשהנייד עובד גם 24 שעות אז הבייתי קורס יותר משהו כמו כל 20 שעות יכול להיות שזה הראוטר ???? בxp לא היה לי את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה (אני חושב) שאני עובד על המחשב רגיל, לא במשחק או משהו , וה-HDD שלי חושב הוא שקט מאוד ! אך כאשר אני ניכנס למשחק כל שהוא ברגע שהוא צריך לחשוב הוא מזכיר לי את האמסטף של חבר שלי ברגע שהוא מתעצבן.. הוא עושה רעשים משהו בסגנון כזה : גרררררר , גררררררר אה כן והוא עושה את זה לרוב רק שהמשחק נטען, באמצע המשחק הוא כמעט לא עושה את זה. האם יש בעיה ב-HDD? אודה לכם על עזרתכם תודה,
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
העברתי את הכונן ממחשב אחד לשני וכשהוא היה במחשב הראשון הוא קרא הכול צרובים וזה וצרב לי ובמחשב השני הוא לא קורא לי כלום חוץ מדיסקי audio של מוזיקה מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח פה בסוף, נראה לי הכי מתאים בפורום הזה. הבעיה מתוארת בלינק הבא: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15 התקנתי אתמול את ה-X-FI פלטיניום. לא עובד, בדיוק כמו שמתואר בת'רד בלינק. אני מקבל מלא "UNKNOWN PCI DEVICE" בבוט, וכל פעם עושה ריסטרס לעצמו... אני לא יכול להעלות את הווינדוס בשום מקרה. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ועדיין לא עובד. הבנתי שקרייטיב יכולים לעדכן את ה-FIRMWARE של הכרטיס, אבל קניתי אותו בארה"ב ואני לא יודע למי לפנות. יש להם יבואן בארץ, הוא יכול לעדכן/להחליף את הכרטיס למרות שקניתי בחול? המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY SA…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים,אני חדש פה ומתנצל מראש אם עברתי על חוקי הפורום. אנסה לפרט בקצרה,התקנתי משחק שכנראה היה בו טרויאן והוא השבית לי את המחשב מלהתחבר לאינטרנט,מה שלא ניסיתי וזה כולל שיחזור ואיפוס ומה לא,שום דבר לא הצליח,משהו בטרויאן פשוט חסם לי את הIP. לקחתי מחבר את הלפטופ שלו כדי לנסות ולהוריד את הווינדוס לדיסק און קי ולפרמט לבד,אבל הBOOT לא קורא את מה שהכלי של הווינדוס יצר בדיסק און קי,נסיתי את זה אולי 7 פעמים וכל פעם זה שעה עד שהקובץ מוכן,אני פשוט מותש ומנסה ללמוד להתקין לבד ולהימנע מללכת לטכנאי(אגב הוא אלוף ואני תמיד שמח לשלם לו על המקצועיות שלו והוא איש טוב)אבל מציק לי שאני לא מצליח להתקין משהו שכביכול ניראה פשוט לפי הסרטונים יש לי דיסק און קי 3.0 פלאש 16 ג…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה ע"י כבל s-video to rca עכשיו הפורמט סידרתי אותו הוא תואם ועדיין אני רואה ריצודים אדומים כאלה קטנים וכשאני שם סרט אז אני רואה את התרגום מטושטש מה אני יכול לעשות בנושא.?. תודה דודי
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה קניתי היום GEFOCE 6200 .. עכשיו הטפרטורה שלו בלי מאמץ 60 מעלות פלוס מינוס.. זה טוב? זה הרבה ? לוח אם 41 מעלות מעבד 44 מעלות- עכשיו יש לי מעבד מובנה של AMD ATHLON XP 2200+ ובחיים לא הגיע לי לטפמרטורות כאלה וזה לא במאמץץ כ.מסך 62 כמו שאמרתי ויש לי שני הארד דיסקים בישן יותר אין מד חום ובאחר זה מראה 44 מעלות אגב הוא של MAXTOR עכשיו לגבי כל הטמפרטורות האלה.. זה הרבה? זה לא טוב? זה טוב ?? אם אפשר לדעת בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
im just buying the GeForce 8800GTS 640MB PCI Express and i want to know if anyone is playing microsoft flight sim x. i use all my life ati the x1950 ,it was good but i need to try the geforce. and to have a DX 10 card. what do i need to know about nvidia driver settings to get the best out of this card, any tools to download ? or the card comes with everthing you need ? sorry i dont have hebrew keyboard.. now staying in israel for 1 year. i hop i got the correct forum. thanks
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-